Video automat More Lucky & Wild Uvod Kako se kladiti? Opcija Gamble Upravljanje igrom Pravila Bonus Jackpot karte Prekidi igre Povrat novca igračima U

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Video automat More Lucky & Wild Uvod Kako se kladiti? Opcija Gamble Upravljanje igrom Pravila Bonus Jackpot karte Prekidi igre Povrat novca igračima U"

Транскрипт

1 Vide autmat Mre Lucky & Wild Uvd Kak se kladiti? Opcija Gamble Upravljanje igrm Pravila Bnus Jackpt karte Prekidi igre Pvrat nvca igračima Uvd Mre Lucky & Wild je vide slt (autmat) fiksna igra s 5 stupaca i 40 linija. Igra sadrži 9 vrsta karata - jedna "Wild" i jedna "Scatter" karta i jedna je Special Symbl. Sve dbitne kmbinacije spajaju se te isplaćuju slijeva nadesn, sim dbitnih kmbinacija s kartm Scatter. Kak se kladiti? Vrijednst klađenja (vrijednst kvanice) mže se dabrati klikm na bil kju d četiri tipke. Vrijednst ulga jedne runde dabire se klikm na jednu d pet tipki za klađenje u dnjem dijelu zaslna. Izns prikazan na svakj d pet tipki za klađenje je izns ulga za svih 40 linija, jer su linije za vaj slt fiksne. Klikm na bil kju d tih tipki igrač dabire ulg te istvremen zapčinje igru. Aktivacija tih tipki je takđer mguća pritiskm na tipke "C", "V", "B", "N" i "M" s tipkvnice. Pritiskm na tipku "C" pstavlja se najmanji mgući ulg, dk se pritiskm na tipku "V" pstavlja sljedeći veći ulg, itd. Ak je "Paytable" tvren, prikazuju se iznsi pvezani sa dabranm vrijednšću ulga. Ak igrač pritisne jednu d prestalih tipki za klađenje, dabir ulga se dvija samstaln, dk su relevantne isplate prikazane u "Paytable-u". Igra se pkreće prilikm sljedeće aktivacije iste tipke. Prilikm prvg pkretanja igre, autmatski je dabrana tipka za klađenje s najmanjm vrijednšću ulga. Ak prilikm aktivacije plja za klađenje pstji svjeni izns, animacija pvećavanja dbiveng iznsa u plju "Win" se prekida te se prikazuje ukupan svjeni izns. Opcija Gamble U slučaju dbitka, pritiskm na aktivnu tipku "Gamble", igraču je mgućen pristup pciji "Gamble", pritiskm na aktivnu tipku Gamble. Opcija "Gamble" aktivira se kada je "Gamble" zasln tvren. Nakn tga prikazuje se karta u sredini zaslna plžena licem prema dlje. Oznaka "Gamble Attempts Left" pkazuje brj pkušaja kji igrač ima za vu igru. Oznaka "Gamble Amunt" pkazuje izns kji igrač želi udvstručiti u igri Gamble. Oznaka "Gamble t Win" pkazuje izns kji igrač mže svjiti ak pgdi bju karte. Pstje dvije tipke za dabir: "Red" i "Black". Pritisak na tipku "Black" je takđer mguć pritiskm na tipku s tipkvnice, dk je pritisak na tipku "Red" takđer mguć pritiskm na tipku s tipkvnice. Odabirm "Black" ili "Red" karte, ista se pmiče u grnji di zaslna te se čuva u djeljku "Histry". Odjeljak "Histry" sadrži psljednjih 5 dabranih karti igrača. Ak je igrač pgdi bju karte, pjavljuje se nva karta na sredini zaslna plžena prema licem prema dlje. Karta treperi crvenm i crnm bjm. Pstupak se pnavlja sve dk igrač ne pretpstavi krivu bju karte. Izns plja "Gamble Amunt" prikazan je u plju "Win". Ak igrač želi prekinuti "Gamble" igru, aktivira tipku "Cllect". Zasln se zatvara te se izns s plja "Win" prensi u plje "Balance". Ak igrač pretpstavi krivu bju karte, igra "Gamble"

2 završava, a igrač gubi ulženu svtu. Zasln se zatvara. Izns sa plja "Win" je izgubljen te se ne ddaje plju "Balance". Maksimalna dbivena svta kju igrač mže prenijeti u "Gamble" rundu je upisana u "Paytableu". Upravljanje igrm Sljedeća plja pjavljuju se na zaslnu slt igre Mre Lucky & Wild: Balance/Credit - aktivacijm vg plja igrač se prebacuje s kredita na valutu s kjm je dluči igrati. Takđer je mguće prebacivanje s valute u kredit. Aktivacija vg plja mguća je tijekm svih faza igre; Win u vm plju prikazuje se ukupan izns dbiven na linijama prilikm jedne rtacije stupaca. Ak je tijekm animacije pvećavanja dbiveng iznsa pritisnuta tipka "Cllect", animacija se prekida i prikazuje se svjeni izns za vu rtaciju; Last Win v plje prikazuje psljednji svjeni izns u igri; Win Line field v plje se nalazi ispd stupaca. Prikazuje brj linije, dbitnu kmbinaciju i izns kjeg je igrač svji tm kmbinacijm. Sljedeće tipke prikazuju se na zaslnu slt igre Mre Lucky & Wild: Tipka Naziv Opis Select Kada je aktivirana tipka "Select", dabran je izns ulga. Start Aktivacijm tipke "Start", stupci se pčinju rtirati te se tipka mijenja u "Stp All" tipku. Ak je pstja prethdn svjeni izns, isti se autmatski ddaje igračevm saldu. Stupci se takđer pčinju rtirati pritiskm na tipku "Space" (s tipkvnice). Stp All Kada je aktivirana tipka "Stp All", svi stupci se istvremen zaustave te se tipka mijenja u tipku "Start" (ak nema dbitne kmbinacije) ili tipku "Cllect" (ak pstji dbitna kmbinacija). Stupci se takđer zaustavljaju pritiskm na tipku "Space" (s tipkvnice). Stupci se mgu zaustaviti i pjedinačn. Prilikm rtacije stupaca, igrač mže pritiskm na pjedini stupac zaustaviti taj stupac, tj. taj stupac se zaustavlja istvremen sa prvim stupcem. Cllect Aktivacijm tipke "Cllect" animacija pvećavanja dbiveng iznsa se prekida te se u plju "Win" prikazuje ukupni dbitni izns. Tipka se mijenja u tipku "Start". Animacija pvećavanja dbiveng iznsa se takđer mže prekinuti tipkm "Space" (s tipkvnice). Gamble Denminatin Kada je aktivirana, tvara zasln pcije "Gamble". Opcija "Gamble" se takđer mže pkrenuti pritiskm na tipku ili s tipkvnice. Prikazuje vrijednst jedng kredita. Pritisak na vu tipku takđer je mguć pritiskm na tipku "X" s tipkvnice. Tipka je neaktivna dk se stupci rtiraju, tijekm "Autplay-a" i pcije

3 "Gamble". Odabir dređene vrijednsti je takđer mguć pritiskm na tipke "C", "V", "B" i "N" s tipkvnice. Pritiskm na tipku "C" dabire se najmanja vrijednst. Pritiskm na tipku "V" dabire se sljedeća p veličini vrijednst, itd. Ak pstji dbitna svta, prilikm mijenjanja vrijednsti denminatina, ta svta se ddaje igračevm saldu te se igrač više ne mže kladiti s tim iznsm. Autplay Kada je aktivirana tipka "Autplay", igra se prebacuje u "Autplay" način te se tipka mijenja u "Stp Aut" tipku. Ova tipka je aktivna dk se stupci ne rtiraju te dk pcija "Gamble" nije tvrena. Aktivacije ve tipke takđer je mguća pritiskm na tipku "Z" s tipkvnice. Stp Aut Kada je tipka "Stp Aut" aktivirana, "Autplay" način igre se prekida te se tipka mijenja u tipku "Autplay". Ova tipka je aktivna jedin kada je igra u "Autplay" načinu. Aktivacija ve tipke takđer je mguća pritiskm na tipku "Z" s tipkvnice. Sund cntrl Aktivacijm ve tipke zvuk se uključuje ili isključuje, visn prethdnm stanju. Screen size cntrl Aktivacijm ve tipke ekran se prširuje ili smanjuje, visn trenutnm stanju. Paytable Exit Aktivacijm ve tipke tvaraju se/zatvaraju pravila igre. "Paytable" tipka je neaktivna kd rtacije stupaca i kd "Autplay" načina rada. Aktivacijm ve tipke igrač napušta igru. Tipka je neaktivna prilikm rtacije stupaca, kada je aktivirana pcija "Gamble" i kd "Autplay" načina. U slučaju da je dbiven izns tijekm aktivacije ve tipke, svjeni izns ddaje se saldu igrača te se igra zatvara. Igrač se više ne mže kladiti s psljednjim svjenim iznsm. Aktivacije ve tipke takđer je mguća pritiskm na tipku "," s tipkvnice. Na vrhu zaslna igre, igrač mže vidjeti brj trenutne igre te lkaln vrijeme s bzirm na pstavke njegvg sbng računala. Pravila Isplate se prikazuju u "Paytable-u". Scatter nagrade su nevisne d nagrada isplatne linije i takđer se ddaju ukupnm isplaćenm iznsu. Special Symbl se širi na sve susjedne pzicije i pstaje Wild. Dbitci se isplaćuju nakn prširenja Special Symbls, sim dbitaka iz Scatter-a, kji se isplaćuju prije prširenja Special Symbls. U slučaju višestrukih dbitnih kmbinacija na istj liniji, igraču se isplaćuje kmbinacija s najvećim prfitm. U slučaju dva različita dbitka s jednakim prfitm na istj liniji, isplaćuje se dulja kmbinacija.

4 Mgući su istdbni dbici na različitim linijama. Greške tkm rada pništavaju sve digrane igre i dbitke. Bnus Jackpt karte Jackpt Cards Mystery je nasumičn aktivirani bnus prilikm igranja bil kje Jackpt Cards igre. Jackpt Cards je jackpt zagnetka ("mistery") s četiri razine. Svaka razina je ilustrirana bjm karte: CLUBS 1. razina (najniža vrijednst jackpt-a); DIAMONDS 2. razina; HEARTS 3. razina; SPADES 4., najviša razina. Svaka razina Jackpt Cards zagnetke te njezina vrijednst i valuta prikazani su na desnj strani svake d dgvarajuće bje karata. Dprins razine "jackpt-a" visi iznsu ulga igrača. AKTIVACIJA Jackpt Cards Mystery bnus mže biti nasumičn aktiviran nakn završetka pjedinačne igre te nakn št su svi dbitni iznsi prikupljeni. Kada je Jackpt Cards Mystery aktiviran, igraču je autmatski zagarantirana jedna d "jackpt mistery" razina. Jackpt Cards Mystery se digrava pvrh temeljne igre te ne zatvara istu. "Autplay" se autmatski zaustavlja kada je Jackpt Cards Mystery aktiviran. Nakn završetka, upravljanje se vraća na baznu igru kja se digravala prethdn aktiviranju Jackpt Cards Mystery bnusa. PRAVILA I KONTROLE Aktiviranjem Jackpt Cards bnusa, igrač bira plje s 12 karata plženih licem prema dlje. Igrač dabire karte lijevim klikm miša sve dk ne tkrije 3 karte s istm bjm. Prema tkrivenj bji karte biti će ddijeljena dgvarajuća Jackpt Cards Mystery razina. Izns bnusa će dgvarati akumuliranm iznsu u trenutku tkrivanja psljednje dgvarajuće bje karte. Kak bi mga završiti igru Jackpt Cards, igraču će biti pnuđen da pritisne tipku "Cllect" te tak prenese dbitke iz bnus igre u ukupan dbitak. Izns dbiven u Jackpt Cards Mystery bnus igri ne mže se kristiti u pciji "Gamble". Svakim ulaskm u Jackpt Cards bnus, igrač ima značajne šanse svjiti najvišu razinu bnus igre s bil kjim pčetnim ulgm. Međutim, št je viši pčetni ulg u baznj igri, t je veća mgućnst ulaska u bnus i svajanja jedne d mystery jackpt razine. Ulzi za kvalifikaciju: SPOR INTERNET I PREKID VEZE Spr internet mže uzrkvati kašnjenje i prikaz zastarjelih vrijednsti jackpt-a. Jackpt Cards bnus pruža pnvnu uspstavu u slučaju prekida internet veze. DOBITNICI Ak je ddijeljen bil kji jackpt mysteries, svi igrači kji igraju Jackpt Cards igre bit će baviješteni tm dgađaju na svjim zaslnima.

5 Prekidi igre Pnvna uspstava igre U slučaju prekida igre zbg prblema s internetskm vezm, pri sljedećem pristupanju igri, igraču će biti pružen nastavljanje igranja prethdne nezavršene igre, d trenutka u kjem je igra prekinuta. Otkazivanje U slučaju prekida igre zbg prblema s internetskm vezm, pri sljedećem pristupanju igri, igraču će biti pružen nastavljanje igranja prethdne nezavršene igre, d trenutka u kjem je igra prekinuta. Pvrat nvca igračima Pvrat nvca igračima slt igre Mre Lucky & Wild zajamčen je s vjerjatnšću d 96.00%. Mre Lucky & Wild v: [verzija]

X EUROPEAN ROULETTE Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette (europski rulet), pokušavate pogoditi u kojem

X EUROPEAN ROULETTE Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette (europski rulet), pokušavate pogoditi u kojem X EUROPEAN ROULETTE Krisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE U igri Eurpean Rulette (eurpski rulet), pkušavate pgditi u kjem brju utra će se zaustaviti kuglica. Eurpska verzija ruleta

Више

X ROULETTE SILVER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri Roulette Silver (srebrni rulet), pokušavate pogoditi u kojem broj

X ROULETTE SILVER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri Roulette Silver (srebrni rulet), pokušavate pogoditi u kojem broj X ROULETTE SILVER Krisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri Rulette Silver (srebrni rulet), pkušavate pgditi u kjem brju utra će se zaustaviti kuglica. Rulette Silver ruleta ima

Више

X ROULETTE 3D Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.9) 1. PREGLED IGRE U igri Roulette 3D pokušavate pogoditi u kojem broju utora će se zaustaviti

X ROULETTE 3D Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.9) 1. PREGLED IGRE U igri Roulette 3D pokušavate pogoditi u kojem broju utora će se zaustaviti X ROULETTE 3D Krisnički priručnik / Pravila igre (v 1.9) 1. PREGLED IGRE U igri Rulette 3D pkušavate pgditi u kjem brju utra će se zaustaviti kuglica. Rulette 3D ima sam jednu nulu i nudi više šansi za

Више

X PUNTO BANCO Korisnički priručnik / Pravila 1. PREGLED IGRE Igru Punto Banco igrate u ulozi gledatelja. Djelitelj dijeli karte igraču i kući (djelite

X PUNTO BANCO Korisnički priručnik / Pravila 1. PREGLED IGRE Igru Punto Banco igrate u ulozi gledatelja. Djelitelj dijeli karte igraču i kući (djelite X PUNTO BANCO Krisnički priručnik / Pravila 1. PREGLED IGRE Igru Punt Banc igrate u ulzi gledatelja. Djelitelj dijeli karte igraču i kući (djelitelju). Cilj je pgditi ruku u kjj je zajednička vrijednst

Више

X PLATOON Pravila igre (v ) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri :

X PLATOON Pravila igre (v ) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri : X PLATOON Pravila igre (v 1.8 10.2.2016.) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri : Tip Videoautomat Broj rola 5 Broj redaka 3 Broj linija

Више

Opšte korisničko uputstvo

Opšte korisničko uputstvo ELBA v5 Opšte krisničk uputstv Sadržaj 1 Pkretanje aplikacije... 3 1.1 Ddatna autentikacija... 3 1.2 Odaberi vlasnika... 4 2 Pčetna stranica... 5 2.1 Sekcija Pruke... 6 2.2 Sekcija Psljednje transakcije...

Више

Microsoft Word - SVODJENJE NA I KVADRAT.doc

Microsoft Word - SVODJENJE NA I KVADRAT.doc SVODJENJE NA I KVADRAT Ka št sm videli d sada, trignmetrijske funkcije uglva I kvadranta izračunavaju se na isti način ka trignmetrijske funkcije štrih uglva pravuglg trugla. Pkazaćem da se prek frmula,

Више

KaPuSaO CAD SOFTVERSKI PAKET Računarski program KaPuSaO, je softverski paket koji je namenjen evidentiranju i administriranju putnih pojava, saobraćaj

KaPuSaO CAD SOFTVERSKI PAKET Računarski program KaPuSaO, je softverski paket koji je namenjen evidentiranju i administriranju putnih pojava, saobraćaj KaPuSaO CAD SOFTVERSKI PAKET Računarski prgram KaPuSaO, je sftverski paket kji je namenjen evidentiranju i administriranju putnih pjava, sabraćajne signalizacije (hrizntalne i vertikalne), sabraćajnih

Више

Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic

Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic tradicionalna je slot igra stare škole u kojoj nema

Више

Anaconda Eye Rapids HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,08 % Dragulj poznat

Anaconda Eye Rapids HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,08 % Dragulj poznat Anaconda Eye Rapids HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,08 % Dragulj poznat kao Anaconda Eye najčuvanija je tajna skrivenih amazonskih

Више

Game Sheets HR

Game Sheets HR 2018 Game Sheets HR GAMEART LTD 1. DRAGON KING Azijatska 50 96.01% 245 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. lijeve strane. Scatter dobici dodijeljeni

Више

IZVEŠTAJ

IZVEŠTAJ I Z V E Š TA J bjavljivanju pdataka i infrmacija Grupe Kmercijalna banka A.D. Begrad na dan 30.06.2012. gdinu Brj izveštaja 06 Šifra dkumenta KOMBANK RM 02 11 Datum izveštaja 25. septembar 2012. gdine

Више

The Land of Heroes Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,17 % Pronađite magičan mlin kako biste se spasili od strašne hladnoće

The Land of Heroes Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,17 % Pronađite magičan mlin kako biste se spasili od strašne hladnoće The Land of Heroes Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,17 % Pronađite magičan mlin kako biste se spasili od strašne hladnoće koja vlada u zemlji heroja. Do 4 dodatna Wild simbola

Више

Pharao s Riches Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,10 % / 95,13 % / 94,40 % Bogatstvo i ostala blaga nekadašnjeg vrhovnog vl

Pharao s Riches Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,10 % / 95,13 % / 94,40 % Bogatstvo i ostala blaga nekadašnjeg vrhovnog vl Pharao s Riches Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,10 % / 95,13 % / 94,40 % Bogatstvo i ostala blaga nekadašnjeg vrhovnog vladara starog Egipta čekaju da ih otkrijete! Serije

Више

X EUROPEAN ROULETTE SMALL BETS Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette Small Bets (europski rulet s malim

X EUROPEAN ROULETTE SMALL BETS Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette Small Bets (europski rulet s malim X EUROPEAN ROULETTE SMALL BETS Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette Small Bets (europski rulet s malim ulozima/okladama), pokušavate pogoditi u kojem broju

Више

IZVEŠTAJ

IZVEŠTAJ I Z V E Š TA J bjavljivanju pdataka i infrmacija Kmercijalne banke A.D. Begrad na dan 30.06.2014. gdine Brj izveštaja 08 Šifra dkumenta KOMBANK RM 02 11 Datum izveštaja 18. septembar 2014. gdine SADRŽAJ

Више

Ramses Book Red Hot Firepot Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,15 % PVI (povratak vrijednosti igraču) jackpot dodatne igre:

Ramses Book Red Hot Firepot Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,15 % PVI (povratak vrijednosti igraču) jackpot dodatne igre: Ramses Book Red Hot Firepot Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,15 % PVI (povratak vrijednosti igraču) jackpot dodatne igre: 96,10 % Igra egipatske tematike Ramses Book Red Hot

Више

Slide 1

Slide 1 REPUBLIKA HRVATSKA FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST PROGRAM ENERGETSKE OBNOVE OBITELJSKIH KUĆA Sufinanciranje prjekata pticanja EnU i krištenja OIE u kućanstvima krz suradnju Fnda i JLP(R)S

Више

IZVEŠTAJ

IZVEŠTAJ I Z V E Š TA J bjavljivanju pdataka i infrmacija Grupe Kmercijalna banka A.D. Begrad na dan 30.06.2014. gdinu Brj izveštaja 08 Šifra dkumenta KOMBANK RM 02-11 Datum izveštaja 18. septembar 2014. gdine

Више

Microsoft PowerPoint Stabilizatori 3 od 3 (16) EKM [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint Stabilizatori 3 od 3 (16) EKM [Compatibility Mode] Osnvi elektrnike Predispitne baveze: Redvn phađanje nastave (predavanja+vežbe) 10% Odbranjene labratrijske vežbe 10% Dmaći 20% Klkvijum I (prva nedelja u decembru) 40% Klkvijum II (pslednja nedelja predavanja)

Више

Microsoft PowerPoint - NG_A-Perspektiva-2.ppt

Microsoft PowerPoint - NG_A-Perspektiva-2.ppt Perspektiva Metrički zadaci dc. dr. sc. Mirna Rdić Lipanvić TTF Nacrtna gemetrija A Prblem: Kak drediti pravu veličinu dužine kja leži na sutražnici ili priklnici rizntalne ravnine, ili na vertikalnm pravcu,

Више

X JOKER POKER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE Video Poker igre koriste većinu pravila običnog pokera. Cilj je u ruci imati

X JOKER POKER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE Video Poker igre koriste većinu pravila običnog pokera. Cilj je u ruci imati X JOKER POKER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE Video Poker igre koriste većinu pravila običnog pokera. Cilj je u ruci imati što bolje poker kombinacije karata, od para asova

Више

LJUSKE I KUPOLE Povjesne kupole

LJUSKE I KUPOLE Povjesne kupole Kada je brj jednadžbi veliki u metdi pmaka nda se rješavanje jednadžbi inženjerske metde pmaka radi iterativnim pstupkm. Pstji neklik iterativnih metda kjima se t radirazlikuju se p pretpstavkama u plaznm

Више

DEALER GENERAL

DEALER GENERAL STANDARD OZNAČAVANJA OVLAŠTENOG CENTRA I KORIŠTENJA HONDA OZNAKA ZA 2012. GODINU 2. siječnja 2012. UVOD POTREBA ZA STANDARDOM Pred Hndu je pstavljen zahtjev da u kviru svjeg pslvanja pstavi kvalitativne

Више

Opći opis funkcionalnosti Poslovna platforma je digitalna poslovna platforma za pravne osobe koja integrira komercijalno i financijsko poslovanje uz a

Opći opis funkcionalnosti Poslovna platforma je digitalna poslovna platforma za pravne osobe koja integrira komercijalno i financijsko poslovanje uz a Opći pis funkcinalnsti je digitalna pslvna platfrma za pravne sbe kja integrira kmercijaln i financijsk pslvanje uz autmatizaciju svih pslvnih prcesa na temelju specijaliziranih pslvnih mdela kreiranih

Више

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Unapređenje usluga u turizmu krz sertifikaciju sistema menadžmenta Spec.Sanit. -Ek.Ing. Vladimir Surčinski 20.10.2014 18.11.2014, Begrad 1 Authr O nama Quality Austria sertifikacina kuća iz Austrije tvara

Више

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu Katedra za računarsku tehniku i informatiku Praktikum iz objektno-orijentisanog programiranja (13S112

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu Katedra za računarsku tehniku i informatiku Praktikum iz objektno-orijentisanog programiranja (13S112 Praktikum iz bjektn-rijentisang prgramiranja (13S112POOP) Prjektni zadatak Java Napisati skup klasa sa dgvarajućim metdama, knstruktrima, peratrima i destruktrima za realizaciju sftverskg sistema za sviranje

Више

Red Planet V.Croatia_V1.5

Red Planet V.Croatia_V1.5 KAJOT online games OPIS IGRE SADRŽI DOLE NAVEDENE IGRE: 9 STARS FRUIT FARM ICE BAR 27 JOKER 27 JOKER 81 JOKER STRONG MULTIVEGAS 81 NEON FRUITS POLY DIAMONDS PUPPET SHOW RING OF FIRE XL SECRETS OF EGYPT

Више

OBJAVLJIVANJE PODATAKA O PRENOSU VREDNOSTI: SAŽETAK METODOLOGIJE 1. OBAVEZA KOMPANIJE ASTELLAS 1.1 Astellas je kompanija koja je članica Evropske fede

OBJAVLJIVANJE PODATAKA O PRENOSU VREDNOSTI: SAŽETAK METODOLOGIJE 1. OBAVEZA KOMPANIJE ASTELLAS 1.1 Astellas je kompanija koja je članica Evropske fede OBJAVLJIVANJE PODATAKA O PRENOSU VREDNOSTI: SAŽETAK METODOLOGIJE 1. OBAVEZA KOMPANIJE ASTELLAS 1.1 Astellas je kmpanija kja je članica Evrpske federacije farmaceutskih industrija i ascijacija ( EFPIA ).

Више

Razvoj ekonomske misli

Razvoj  ekonomske  misli RAZVOJ EKONOMSKE MISLI EKONOMSKI FAKULTET PODGORICA dr JOVAN ĐURAŠKOVIĆ E K O N O M S K I I M P E R I J A L I Z A M Vdeći teretičar eknmskg imperijalizma Studije završi pd mentrstvm M. Fridmana Prfesr

Више

Microsoft Word - Opći uvjeti-skrbništvo nad financijskim instrumentima_ docx

Microsoft Word - Opći uvjeti-skrbništvo nad financijskim instrumentima_ docx OPĆI UVJETI SKRBNIŠTVO NAD FINANCIJSKIM INSTRUMENTIMA I. OPĆI PODACI OTP banka Hrvatska d.d. Dmvinskg rata 3 23000 Zadar, Hrvatska SWIFT cde: OTPVHR2X Tel.: +385 (0) 62 201 555; Fax: +385 (0) 62 201 950

Више

Politika posljednji put revidirana: 31. siječnja POLITIKA ZAŠTITE PRIVATNOSTI Bridgestone Europe NV/SA, društvo osnovano u skladu s belgijskim z

Politika posljednji put revidirana: 31. siječnja POLITIKA ZAŠTITE PRIVATNOSTI Bridgestone Europe NV/SA, društvo osnovano u skladu s belgijskim z Plitika psljednji put revidirana: 31. siječnja 2019. POLITIKA ZAŠTITE PRIVATNOSTI Bridgestne Eurpe NV/SA, društv snvan u skladu s belgijskim zaknm sa sjedištem na adresi Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem,

Више

Microsoft PowerPoint - Teorija kreanja vozila-predavanje 2.2.ppt

Microsoft PowerPoint - Teorija kreanja vozila-predavanje 2.2.ppt ТЕОРИЈА КРЕТАЊА ВОЗИЛА Предавање. гусенична взила, кинематика кретања Разматра се случај кретања взила у хризнталнј равни, са слнкретним механизмм кји има један пар гусеница. Упштен, путања при кретању

Више

PODUZETNIŠTVO

PODUZETNIŠTVO Prdaja pslvng plana prezentacijske vještine POSLOVNI PLANOVI I INVESTICIJSKE STUDIJE Nerazumljivst niti izdaleka nije dkaz učensti. Izv.prf.dr. sc. Sunčica Oberman Peterka suncica@efs.hr Dc.dr.sc. Anamarija

Више

TEHNIČKI OPIS NATJECATELJSKE DISCIPLINE RAČUNOVODSTVO

TEHNIČKI OPIS NATJECATELJSKE DISCIPLINE RAČUNOVODSTVO TEHNIČKI OPIS NATJECATELJSKE DISCIPLINE RAČUNOVODSTVO SADRŽAJ SADRŽAJ... 2 1. UVOD... 3 1.1. NAZIV I OPIS NATJECATELJSKE DISCIPLINE... 3 1.1.1. NAZIV NATJECATELJSKE DISCIPLINE... 3 1.1.2. OPIS VEZANIH

Више

PMI RELAX RETREAT, KRANJSKA GORA, Petak Subota 6.4. Individualan dolazak sudionika tijekom dana u hotel Špik (mjesto Gozd Mart

PMI RELAX RETREAT, KRANJSKA GORA, Petak Subota 6.4. Individualan dolazak sudionika tijekom dana u hotel Špik (mjesto Gozd Mart PMI RELAX RETREAT, KRANJSKA GORA, 5.-7.4.2019. Petak 5.4. 2019. Subta 6.4. Individualan dlazak sudinika tijekm dana u htel Špik (mjest Gzd Martuljek) - d 14:00 h Slbdn vrijeme, relaksacija u htelskm wellness

Више

Šifra GORIONIK ZA PELET B-Home Round 25 B-Essential Round 50 Šifra EBM / R1 UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE, MONTAŽU I ODRŽAVANJE SR Pročitati veom

Šifra GORIONIK ZA PELET B-Home Round 25 B-Essential Round 50 Šifra EBM / R1 UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE, MONTAŽU I ODRŽAVANJE SR Pročitati veom Šifra GORIONIK ZA PELET B-Hme Rund 25 B-Essential Rund 50 Šifra EBM0005-08/2015 - R1 UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE, MONTAŽU I ODRŽAVANJE SR Prčitati vema pažljiv uputstv pre mntaže i krišćenja grinika, uveriti

Више

1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorij

1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorij 1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorijama: Besplatne dodatne usluge Dodatne usluge sa naplatom

Више

LEXUS LC 500 i 500h CJENIK PAKETA I OPREME

LEXUS LC 500 i 500h CJENIK PAKETA I OPREME LEXUS LC 500 i 500h CJENIK PAKETA I OPREME LEXUS LC 500 i 500h POGONSKI SKLOP 500 2UR-GSE BENZINSKI (atmsferski V8) 500h 8GR-FXS HIBRID (benzin/el. struja) Specifikacija mtra: 5.0 D-4S 4.969 ccm, EURO

Више

subagent GRCKA OSTRVA LETO 2019 ~ LEFKADA 10 NOCENJA ~ Avio prevoz Direktni carter letovi iz Beograda Placanje na rate do kraja godine Cena aranţmana

subagent GRCKA OSTRVA LETO 2019 ~ LEFKADA 10 NOCENJA ~ Avio prevoz Direktni carter letovi iz Beograda Placanje na rate do kraja godine Cena aranţmana subagent GRCKA OSTRVA LETO 2019 ~ LEFKADA 10 NOCENJA ~ Avi prevz Direktni carter letvi iz Begrada Placanje na rate d kraja gdine Cena aranţmana p sbi : cena smeštaja u tabeli + 155 avi prevz (drasli i

Више

OPĆI UVJETI ZA IZDAVANJE I KORIŠTENJE VISA CLASSIC REVOLVING KARTICE OTP BANKE d

OPĆI UVJETI ZA IZDAVANJE I KORIŠTENJE VISA CLASSIC REVOLVING KARTICE OTP BANKE d OPĆI UVJETI ZA IZDAVANJE I KORIŠTENJE VISA CLASSIC REVOLVING KARTICE OTP BANKE d.d. A. OBJAŠNJENJE POJMOVA Opći uvjeti Opći uvjeti za izdavanje i krištenje VISA Classic revlving kartice OTP banke d.d.

Више

Javno savjetovanje o preispitivanju Europske strategije za osobe s invaliditetom – 2020.

Javno savjetovanje o preispitivanju Europske strategije za osobe s invaliditetom – 2020. Javn savjetvanje preispitivanju Eurpske strategije za sbe s invaliditetm 2010. 2020. U EU-u živi k 80 milijuna građana s invaliditetm kji se čest susreću s preprekama kje sprječavaju njihv ptpun ravnpravn

Више

** Osnovni meni

** Osnovni meni Instalacija serverske verzije Kataloga propisa Instalacija Kataloga propisa se vrši na sljedeći način: 1. Ubacite Instalacioni disk ili USB memoriju u računar. 2. Instalacioni program će se automatski

Више

LEXUS RX 450h L CJENIK PAKETA I OPREME

LEXUS RX 450h L CJENIK PAKETA I OPREME LEXUS RX 450h L CJENIK PAKETA I OPREME LEXUS RX 450h L POGONSKI SKLOP Specifikacija mtra: 450h V6 3.5 D-4S 3456 ccm, EURO 6 mjenjač e-cvt Snaga mtra kw(ks) 193 (263) Ukupna izlazna snaga hibridng pgnskg

Више

PRILOG POZNAVANJU SASTAVA I MIKROFLORE PAŠKOG SIRA* Matej MARKEŠ, dipl. inž., Mihajlo RUBEŠA, dipl. vet., Mr. Vera BASIC, Blanka KOLUDROVIC, dipl. inž

PRILOG POZNAVANJU SASTAVA I MIKROFLORE PAŠKOG SIRA* Matej MARKEŠ, dipl. inž., Mihajlo RUBEŠA, dipl. vet., Mr. Vera BASIC, Blanka KOLUDROVIC, dipl. inž PRILOG POZNAVANJU SASTAVA I MIKROFLORE PAŠKOG SIRA* Matej MARKEŠ, dipl. inž., Mihajl RUBEŠA, dipl. vet., Mr. Vera BASIC, Blanka KOLUDROVIC, dipl. inž., Ljubica STOJAK, dipl. inž., Ljerka LEŠlC, dipl. inž.

Више

Microsoft PowerPoint - 7CHP Directive v2

Microsoft PowerPoint - 7CHP Directive v2 MOGUĆNOSTI ENERGETSKE EFIKASNOSTI U STAMBENOJ IZGRADNJI I JAVNOM SEKTORU ZAKONODAVNO OKRUŽENJE bazirane na krisnim tplinskim ptrebama na unutrašnjem njem tržištu tu energije Yesterday Central p wer statin

Више

Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću upora

Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću upora Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V1.20190731 3030248965a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću uporabu. Imajte na umu da na internetskoj stranici možete

Више

Dodatne usluge za VOIP priključak:

Dodatne usluge za VOIP priključak: Dodatne usluge za IP telefonski priključak (tip korištenog modema- Billion): Usluga Opis/način korištenja Prezentacija telefonskog broja pozivaoca Ovom uslugom korisnik dobiva mogućnost prikaza telefonskog

Више

Microsoft Word - ADICIONE FORMULE.doc

Microsoft Word - ADICIONE FORMULE.doc ADICIONE FORMULE Zbir uglva ( α+ β ) α csβ+ cs( α+ β ) csβ α + tg( α+ β ) c c ctg( α+ β ) c + c Razlika uglva ( α β ) α csβ cs( α β ) csβ+ α tg( α β ) c c+ ctg( α β ) c c Primećujete da su frmule za razliku

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Slavonski Brod IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI GOSPODARENJE MINERALNIM SIROVINAMA NA PODRUČJU

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Slavonski Brod IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI GOSPODARENJE MINERALNIM SIROVINAMA NA PODRUČJU REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Pdručni ured Slavnski Brd IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI GOSPODARENJE MINERALNIM SIROVINAMA NA PODRUČJU BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE Slavnski Brd, studeni 2016.

Више

ADSL2+ 4 Port WLAN 11n Router Opšti zahtjevi Mogućnost pristupa multimedijalnim servisima (VoIP i IPTV) u bridge načinu rada; Mogućnost pristupa Inter

ADSL2+ 4 Port WLAN 11n Router Opšti zahtjevi Mogućnost pristupa multimedijalnim servisima (VoIP i IPTV) u bridge načinu rada; Mogućnost pristupa Inter ADSL2+ 4 Prt WLAN 11n Ruter Opšti zahtjevi Mgućnst pristupa multimedijalnim servisima (VIP i IPTV) u bridge načinu rada; Mgućnst pristupa Internetu u ruter načinu rada (PPPE, statička IP) ka i pristup

Више

Sukladno odredbi članka 141. Zakona o obveznim mirovinskim fondovima (NN 19/14, 93/15, 64/18, 115/18) (dalje u tekstu: Zakon) te odredbama Pravilnika

Sukladno odredbi članka 141. Zakona o obveznim mirovinskim fondovima (NN 19/14, 93/15, 64/18, 115/18) (dalje u tekstu: Zakon) te odredbama Pravilnika Sukladn dredbi članka 141. Zaa bveznim mirvinskim fndvima (NN 19/14, 93/15, 64/18, 115/18) (dalje u tekstu: Za) te dredbama Pravilnika dbrenju snivanja i statuta bvezng mirvinskg fnda i infrmativnm prspektu

Више

RBP_09

RBP_09 Metdlgije izrade knkretng biznis plana Pstji mng metdlgija biznis plana. Najpznatije su: I Metdlgija Privredne kmre Srbije 1. Executive summary 2. Pslvn kruženje 3. Plan marketinga i prdaje 4. Operativni

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тан: Н20.Г5 ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тан: Н20.Г5 ПИБ бр мат. бр Јвана Маринвића бр. 2, 11040 Беград, Србија, тел: 381 203-830; факс: 381 264-042 е-тан: РЦ1з1ЈС@ Н20.Г ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 0604294 рач. бр. 840-2660-09 0 Брј: 40-3202/1-^ Датум: 24.08.201. гдине

Више

KOŽARSTVO KRATKI SPOJEVI 349 vrijeme proizvodnja ostalih vrsta, pretežno kromnih gornjih i odjevnih koža, povećana za ~75%. Udio zemalja u razvoju u p

KOŽARSTVO KRATKI SPOJEVI 349 vrijeme proizvodnja ostalih vrsta, pretežno kromnih gornjih i odjevnih koža, povećana za ~75%. Udio zemalja u razvoju u p KOŽARSTVO KRATK SPOJEV 349 vrijeme prizvdnja stalih vrsta, pretežn krmnih grnjih i djevnih kža, pvećana za ~75%. Udi zemalja u razvju u prizvdnji pvršinskih kža dsega je 3,8% svjetske prizvdnje. Ukupna

Више

Рслублички фонд за Јована Мариновићабр. 2,11040 Београд, Србија Тел: 011/ , ; Факс: 011/ е-тап: ривпс^ггго.ге 15К С ПЕ Д О В А Н

Рслублички фонд за Јована Мариновићабр. 2,11040 Београд, Србија Тел: 011/ , ; Факс: 011/ е-тап: ривпс^ггго.ге 15К С ПЕ Д О В А Н Рслублички фнд за Јвана Маринвићабр. 2,11040 Беград, Србија Тел: 011/2053-830, 522-736; Факс: 011/2645-042 е-тап: ривпс^ггг.ге 15К С ПЕ Д В А Н ј *3 А-јгСл ш & - Љ ПИБ: 101288707 Матични брј: 06042945

Више

Prilog 1 - Informacije o usluzi promene platnog računa Verzija 2

Prilog 1 - Informacije o usluzi promene platnog računa Verzija 2 Verzija 2 Informacije o usluzi promene platnog računa BANKA NAZIV Komercijalna banka A.D. Beograd ADRESA Svetog Save 14, 11000 Beograd Internet adresa www.kombank.com Opšte informacije o usluzi promene

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation eračun Nvi zakndavni kvir & Prjekti Maja Radišić Žuvanić, vditeljica Službe za digitaln gspdarstv 24.10.2018. 1 DIREKTIVA 2014/55/EU & ZAKON O ELEKTRONIČKOM IZDAVANJU RAČUNA U JAVNOJ NABAVI 2 DIREKTIVA

Више

Slide 1

Slide 1 Električni gradski prijevz 12.05.2016. 7. Zagrebački energetski tjedan Ciljevi prjekta Definiranje i prmcija invativng mdela drživg prijevza, kji de dgvarati ptrebama građana (kratkrčni shering ili iznajmljivanje

Више

Microsoft PowerPoint - ZET Milovanovic četvrtak.pptx

Microsoft PowerPoint - ZET Milovanovic četvrtak.pptx Sadržaj i VII. temeljni zahtjev za građevinu Uvd Razmatranja drživsti Bjan Milvanvić Građevinski fakultet, Sveučilišta u Zagrebu 1 2 Uvd - Građevinski tpad Građevinski tpad je prepznat i dređen d strane

Више

Joint EU/CoE Project Strategic Development of Higher Education and Qualification Standards 2 nd Workshop on Qualification and Occupational Standards 6

Joint EU/CoE Project Strategic Development of Higher Education and Qualification Standards 2 nd Workshop on Qualification and Occupational Standards 6 Jint EU/CE Prject Strategic Develpment f Higher Educatin and Qualificatin Standards 2 nd Wrkshp n Qualificatin and Occupatinal Standards 6-7 March 2014, Teslić Prva zadaća radnih grupa (The first wrking

Више

Cjenik EXPERT furgon_v2.0

Cjenik EXPERT furgon_v2.0 PEUGEOT EXPERT Furgn CJENIK VOZILA, OPCIJA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi d 01.05.2019. V2.0 Prizvđač: Autmbiles Peuget, Francuska PEUGEOT EXPERT Furgn Vrijedi d 01.05.2019. Duljina LCDV kd kw (KS)

Више

TURIZAM MAKARSKA SKRIPTA Položi turizam i pravac Makarska ID: 30502

TURIZAM MAKARSKA SKRIPTA Položi turizam i pravac Makarska ID: 30502 TURIZAM MAKARSKA SKRIPTA Plži turizam i pravac Makarska ID: 30502 Ov je sam pregled, a cijela skripta (108 str.) te čeka u našj SKRIPTARNICI! 1 Bk! Drag nam je št si dabra SKRIPTARNICU za prnalazak materijala

Више

No Slide Title

No Slide Title Statistika je skup metoda za uređivanje, analiziranje i grafičko prikazivanje podataka. statistika???? Podatak je kvantitativna ili kvalitativna vrijednost kojom je opisano određeno obilježje (svojstvo)

Више

Aster

Aster ASTER V7 Multi-user Extension za Microsoft Windows 7 Vodič za brzi početak Instalirajte ASTER V7 softver koristeći instalaciju dobavljača. Od ostalih instalacionih opcija preporučujemo da svako posebno

Више

Upute - JOPPD kreiranje obrasca

Upute - JOPPD kreiranje obrasca Verzija uputa: 1.0 - JOPPD obrazac IPIS-PLAĆE, IPIS-UGOVORI O DJELU Ove upute će se još nadopunjavati, pa molim korisnike da redovito provjere da li imaju zadnje upute. Verzija uputa prikazana je na početku!

Више

KARAKTERIZACIJA MATERIJALA

KARAKTERIZACIJA MATERIJALA Zavd za plimern inženjerstv i rgansku kemijsku tehnlgiju I N T E R N A S K R I P T A KARAKTERIZACIJA MATERIJALA SADRŽAJ Vježba 1 VISKOZIMETRIJSKO ODREĐIVANJE MOLEKULSKE MASE Vježba 2 FTIR SPEKTROSKOPIJA

Више

IZVADAK IZ KATALOGA PROIZVODA SEKTORA GRAĐANSTVA Info telefon: Stranica 1 od 10 Izvadak iz Kataloga proizvoda Sektora građa

IZVADAK IZ KATALOGA PROIZVODA SEKTORA GRAĐANSTVA   Info telefon: Stranica 1 od 10 Izvadak iz Kataloga proizvoda Sektora građa Stranica 1 od 10 Izvadak iz Kataloga proizvoda Sektora građanstva za fizičke osobe u primjeni od 25.01.2014. štednja 1. Štednja po viđenju 1.1. Štednja po viđenju vodi se na štednim knjižicama ili štednim

Више

Memorandum color za slanje om

Memorandum color za slanje  om INFORMACIJE O USLUZI PROMENE PLATNOG RAČUNA BANKA NAZIV ADRESA Internet adresa Vojvođanska banka a.d. Novi Sad Trg Slobode 5, Novi Sad www.voban.rs Opšte informacije o usluzi promene računa Kratak opis

Више

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako instalirati (novi) finin certifikat? 4. Kako ispisati

Више

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelenog svjetla koji prikazuje sniženu temperaturu. Uključuje

Више

Slide 1

Slide 1 predmet Inženjerska informatika Operativni sistem dr Anica Milošević Koji operativni sistemi postoje? Microsoft Windows Linux Suse Red Hat Ubuntu Unix 26.1.2018. 2 Šta je Windows operativni sistem? Operativni

Више

Projektna dokumentacija Boostowski - mobile

Projektna dokumentacija Boostowski - mobile Projektna dokumentacija Boostowski - mobile OPIS BUDUĆEG PROCESA - MOBILNA APLIKACIJA 00 Dobrodošli Ekran dobrodošlice je prvi ekran koji se prikazuje nakon ulaska u mobilnu aplikaciju. Na njemu je ispisana

Више

Forensic Monitoring Project Report: Livac Exhumations, State Commission on Missing Persons (Bosnian version)

Forensic Monitoring Project Report: Livac Exhumations, State Commission on Missing Persons (Bosnian version) PHYSICIANS HUMAN RIGHTS lb IZVJESTAJ PROJEKTA SUDSKOG PREGLEDA (VJESTACENJA) Ekshumacija u Livacu d strane Drzavne Kmisije za trazenje nestalih sba (15. juni 1998. gdine) NAL^ZI Izyjestaj sacinila: Melissa

Више

Cjenik Rifter_v2.0

Cjenik Rifter_v2.0 PEUGEOT Nvi Rifter CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD 01.01.2019 V2.0 Prizvđač: Autmbiles Peuget, Francuska. Generalni uvznik i distributer: P Autmbil Imprt d..., Kvinska 5, 10090 Zagreb

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS-08-1-2017/9931 Zagreb, 21.02.2017. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

Otvoreno računarstvo

Otvoreno računarstvo OTVORENO RA^UNARSTVO UVOD U OTVORENO RA^UNARSTVO MARIO @AGAR Otvren računarstv Uvd u tvren računarstv Mari Žagar Uvd u tvren računarstv Uvd Pvijest tvreng računarstva Otvren računarstv - primjeri "Legende

Више

GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DSVR-A ZA GODINU GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječan

GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DSVR-A ZA GODINU GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječan GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA 2018. GODINU U Zagrebu, siječanj 2018. 1. UVOD Financijski plan Društva sprtaša veterana i rekreativaca za 2018. gdinu pdlga je za

Више

Microsoft Word - MNOGOUGAO.doc

Microsoft Word - MNOGOUGAO.doc MNOGOUGO Mgug je de rvi griče ztvrem, izlmljem liijm, uključujući i tčke s te liije. α α α α α α α 3 4 * α 3 3 k duž kj spj bil kje dve tčke izlmljej liiji e seče ijedu stricu mgugl, d je t KONVEKN mgug,

Више

ŠUMARSKI LIST 1-2/2003

ŠUMARSKI LIST 1-2/2003 PRETHODNO PRIOPCENJE PRELIMINRY COMMUNICTION Sumarski list br. 1-, CXXVII (003). 35-44 UDK 630* 35 + 851 VRIJEDNOSNE ZNCJKE BUKOVIH STBL PREM VRSTI SIJEK U SJECINM BJELOVRSKE BILOGORE VLUBLY CHRCTERISTICS

Више

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 01.04.2014. godine, donijela je

Више

Od počinje novi krug takmičenja u kojem svojim znanjem i umećem učestvuje svaki kladilac koji drži do sebe. PRVA Carska nagrada Ako veruje

Od počinje novi krug takmičenja u kojem svojim znanjem i umećem učestvuje svaki kladilac koji drži do sebe. PRVA Carska nagrada Ako veruje Od 1. 4. 2010. počinje novi krug takmičenja u kojem svojim znanjem i umećem učestvuje svaki kladilac koji drži do sebe. PRVA Carska nagrada Ako veruješ u svoje znanje, možeš da osvojiš: Porsche Cayenne,

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 28.01.2019. Broj: 8/2019.

Више

ODLUKA Kamatne stope u poslovanju sa stanovništvom u Sberbank BH SBERBANK BH Vlasnik dokumenta: OJ 3200 SBERBANK BH - Povjerljivost C0 Kamatne stope u

ODLUKA Kamatne stope u poslovanju sa stanovništvom u Sberbank BH SBERBANK BH Vlasnik dokumenta: OJ 3200 SBERBANK BH - Povjerljivost C0 Kamatne stope u ODLUKA u Sberbank BH SBERBANK BH 1 / 11 I Kamatne stope u poslovanju sa fizičkim licima 1.Kamate u poslovanju sa depozitima 1.1. Depoziti u domaćoj valuti Žiro račun Tekući račun Štedni ulozi (po viđenju)

Више

Uvjeti korištenja promotivnih pretplatničkih tarifa Start VPN, Step VPN, Tango VPN i Swing VPN za poslovne pretplatnike 1. Tarifni model Start VPN, St

Uvjeti korištenja promotivnih pretplatničkih tarifa Start VPN, Step VPN, Tango VPN i Swing VPN za poslovne pretplatnike 1. Tarifni model Start VPN, St Uvjeti korištenja promotivnih pretplatničkih tarifa Start VPN, Step VPN, Tango VPN i Swing VPN za poslovne pretplatnike 1. Tarifni model Start VPN, Step VPN, Tango VPN i Swing VPN (u daljnjem tekstu tarifni

Више

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE DALJINSKOG UPRAVLJAČA 1

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE DALJINSKOG UPRAVLJAČA 1 1 Dobrodošli u EON svijet! SADRŽAJ: 1. Daljinski upravljač...3 1.1 Uparivanje...5 1.2 Rasparivanje...5 1.3 Fabrički reset...5 2. Savjeti za otklanjanje poteškoća koje mogu nastati u radu...6 2 1. DALJINSKI

Више

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana 10.05.2018. godine donijela je PRAVILA PROMOTIVNIH TURNIRA U IGRI NA SREĆU - GRAND

Више

(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc)

(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc) АД РУБИН Крушевац дел. бр. 0100 619 23.04.2019. На основу Закона о играма на срећу ( Службени гласник РС, бр. 88/2011 и 93/2012), Правилника о ближим условима, односно садржини правила игара на срећу (

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS-05-2-2019/6007 Zagreb, 01.02.2019. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

Vijeće Europske unije Bruxelles, 9. srpnja (OR. en) 11046/1/19 REV 1 OJ CRP2 26 PRIVREMENI DNEVNI RED ODBOR STALNIH PREDSTAVNIKA (dio 2.) Zgrada

Vijeće Europske unije Bruxelles, 9. srpnja (OR. en) 11046/1/19 REV 1 OJ CRP2 26 PRIVREMENI DNEVNI RED ODBOR STALNIH PREDSTAVNIKA (dio 2.) Zgrada Vijeće Eurpske unije Bruxelles, 9. srpnja 2019. (OR. en) 11046/1/19 REV 1 OJ CRP2 26 PRIVREMENI DNEVNI RED ODBOR STALNIH PREDSTAVNIKA (di 2.) Zgrada Justus Lipsius, Bruxelles 10. srpnja 2019. (9.30) Zgrada

Више

PRIMJER 2. Stambeno potrošački kredit u iznosu od kn, otplata u mjesečnim obrocima tijekom 15 godina, nominalna kamatna stopa 4,5%, fiksna. Tr

PRIMJER 2. Stambeno potrošački kredit u iznosu od kn, otplata u mjesečnim obrocima tijekom 15 godina, nominalna kamatna stopa 4,5%, fiksna. Tr PRIMJER 2. Stambeno potrošački kredit u iznosu od 500.000 kn, otplata u mjesečnim obrocima tijekom 15 godina, nominalna kamatna stopa 4,5%, fiksna. Trošak procjene nekretnine je 2.700 kn. Trošak premije

Више

Addiko Bank_Addiko Mobile_Korisnicko uputstvo_version 2

Addiko Bank_Addiko Mobile_Korisnicko uputstvo_version 2 Addiko Mobile Korisničko uputstvo Banja Luka / Sarajevo, 12 juli 2019. Odjel upravljanja retail proizvodima 12.07.2019. godine Verzija: 2:1 Klasifikacija: Eksterno Sadržaj uputstva Preuzimanje aplikacije...

Више

LEGENDA: OBOJENO ŽUTIM SU STARI UVJETI

LEGENDA: OBOJENO ŽUTIM SU STARI UVJETI OPĆI UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA PAKETA TEKUĆIH RAČUNA GRAĐANA Basic, Smart, Gld i Platinum Izdavatelj vih Općih uvjeta je: Addik Bank d.d., Slavnska avenija 6, 10 000 Zagreb, OIB 14036333877, E-mail:

Више

MultiBoot Korisnički priručnik

MultiBoot Korisnički priručnik MultiBoot Korisnički priručnik Autorsko pravo 2006., 2007. Hewlett- Packard Development Company, L.P. Informacije sadržane u ovom dokumentu podložne su promjenama bez najave. Jedina jamstva za HP-ove proizvode

Више

Odluka o efektivnoj kamatnoj stopi

Odluka o efektivnoj kamatnoj stopi PRIMJER 3. Izračun EKS tijekom trajanja ugovornog odnosa za stambeno potrošački kredit iz primjera 2. nakon pet godina od isplate kredita. Preostali iznos glavnice iznosi 368.391,66 kn. Za preostalo otplatno

Више

Позив

Позив Рпублика Србија ПРИВРЕДНИ СУД У ЗРЕЊАНИНУ Кј Октбра 1 Псл. Ст.16/018 Дана, 19.04.019. Приврдни суд у Зрњанину, п судији Љиљани Ппв, ка стчајнм судији, у пступку стчаја над стчајним дужникм БРОДОГРАДИЛИШТЕ

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Analiza objavljenih LAG Natječaja AKTIVACIJA OPERACIJA Agencija za plaćanja je aktivirala sljedeće tipove operacije preko LRS LAG: TO 6.3.1. LRS LAG - 09/02/2018 TO 7.4.1. LRS LAG - 29/06/2018, 02/10/2018

Више

г гј д'.ил Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел: ; факс: ПИБ бр мат. бр рач. бр

г гј д'.ил Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел: ; факс: ПИБ бр мат. бр рач. бр г гј д'.ил Јвана Маринвића бр.,114 Беград, Србија,тел:81 115 8; факс:81116884 ПИБ бр. 118877 мат. бр. 64945 рач. бр. 84-665-9 - Сектр за кнтрлу - 5 брј :45-199/15~г- 5.11.15- гдине На снву члана 187. и

Више