(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc)

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc)"

Транскрипт

1 АД РУБИН Крушевац дел. бр На основу Закона о играма на срећу ( Службени гласник РС, бр. 88/2011 и 93/2012), Правилника о ближим условима, односно садржини правила игара на срећу ( Службени гласник РС, број 129/2004) и Одлуке о приређивању наградне игре број од године РУБИН АД, Крушевац, дана године доноси следећа: ПРАВИЛА НАГРАДНЕ ИГРЕ У РОБИ И УСЛУГАМА У вину је истина, у шприцеру пола-пола НАЗИВ, СЕДИШТЕ И ДРУГИ БИТНИ ПОДАЦИ У ПОГЛЕДУ ПРИРЕЂИВАЧА Члан 1. Наградну игру У вину је истина, у шприцеру пола-пола организује РУБИН АД, Наде Марковић 57, Крушевац, ПИБ , матични број , регистровано код Агенције за привредне регистре, (у даљем тексту: Приређивач ). Члан 2. Наградна игра се приређује под називом: У вину је истина, у шприцеру пола-пола Члан 3. Сврха приређивања наградне игре је награђивање поверења купаца производа привредног друштва Рубин АД робне марке ШПРИЦЕР и рекламна промоција производа из продајног асортимана ради повећања продаје. Производи који учествују у наградној игри су Шприцер бели у паковању од 0,5 литара и Шприцер росе у паковању од 0.5 литара. Члан 4. Наградна игра ће се приређивати у периоду од 06. јуна године до 05. јула године, и то на територији Републике Србије.

2 Члан 5. Право учешћа у наградноj игри имају само пунолетна физичка лица са простора Републике Србије која прихватају Правила наградне игре, осим лица из става 2 овог члана. У наградној игри не могу да учествују запослени код приређивача Рубин АД, Крушевац, као ни чланови њихових породица: супружници, деца, а ни родитељи, сестре и браћа уколико са њима живе у заједници. Право учествовања у наградној игри немају ни лица која су на други начин радно ангажована од стране наведеног привредног друштва, а која на било који начин учествују у приређивању и/или организовању наградне игре и/или извлачењу добитника и/или имају приступ подацима везаним за приређивање наградне игре. Члан 6. Право учешћа у наградној игри имају само пунолетна физичка лица која пошаљу БИ број са фискалног рачуна путем интернет странице уз обавезу чувања фискалног рачуна до момента преузимања награде, као доказ о куповини минимум две лименке шприцера из члана 3 Правила наградна игре. Све правилно послате пријаве путем интернет странице улазе у централну базу података. Једно лице може учествовати у наградној игри неограниченим бројем пријава путем интернет странице, али са пријавом различитих БИ бројева, и може бити добитник само једне награде Скутер. Сваки БИ број може бити послат само једном. У случају да исто БИ број буде поновно послат, захтеваће се додатно слање ИБМФ броја са фискалног исечка, у супротном ће пријава бити проглашена неважећом. Учесник који је послао БИ број путем интернет странице, добиће информацију са обавештењем да је БИ број примљен, да ли је исправан, да ли учествује у даљем извлачењу или да ли је БИ број већ искоришћен. Уколико постоји основана сумња да учесник на недозвољен начин врши пријаве (путем компјутерског програма и сл...) или на било који начин злоупотребљава систем, Приређивач има право да таквом кориснику привремено или трајно онемогући пријаве и учествовање у наградној игри. Пријава се врши на следећи начин: Путем интернет обрасца на службеној веб страници где је потребно уписати следеће податке: БИ број са фискалног рачуна, број мобилног телефона, име и презиме, е-маил адреса. Члан 7. Сваки учесник може више пута да учествује у наградној игри. Приликом извлачења награда, узеће се у обзир све пријаве које су достављене oд 06. јуна од 00:00 часова, до 05. јула године, до 20:00 часова.

3 Члан 8. Наградни фонд чине: Награда: 3 x скутер, у висини од ,96 динара Награда 3 х путовање Грчка (смештај + превоз) у висини од 199, динара (цena сба три путовања) За наградну игру утврђује се укупан фонд награда у висини од ,16 динара (са пдвом). Члан 9. Извлачење добитника награда обавиће се 05. јула у присуству комисије која броји три члана из редова запослених код Приређивача. Приликом извлачења, комисија ће утврђивати да ли су испуњени услови за учествовање у наградној игри. Биће извучена и три резервна добитника. Добитници награда ће бити обавештени о добијеној награди телефонским путем у року од 72 сата од дана извлачења. За случај да Приређивач не успе да са овим лицем ступи у контакт у року од 72 сата услед разлога за које Приређивач не одговара (нпр. добитник је недоступан, не јавља се на телефон или било који други сличан разлог), па ни у наредних 5 дана, престају даље обавезе Приређивача према добитнику, а награда ће се доделити резервном добитнику са листе резервних добитника и то по редоследу којим су извучени, и тиме престају даље обавезе Приређивача према овом лицу. Награде скутер се извлаче 05. јула у 21 час, а у извлачењу тих награда учествују све успешне пријаве које су послате од почетка наградне игре и претходно нису извучени као добитници награде скутер или путовање. Награде путовања се извлаче 05. јула у 21 час, а у извлачењу тих награда учествују све успешне пријаве које су послате од почетка наградне игре и претходно нису извучени као добитници награде скутер или путовање. Добитници ће бити објављени (са скривене 3 цифре броја телефонског добитника) на завничној интернет страници јула, после 21 час. Наградно извлачење ће се обавити аутоматски, путем посебног програма из централне базе података у коју су унете све правилно послате пријаве путем интернет обрасца, по принципу случајног компјутерског одабира. Члан 10. Добитници награда су дужни да исте преузму лично у року од 15 радних дана од дана извлачења и то у просторијама Рубин ад, Александра Дубчека 14, Земун. Уколико награде не буду преузете од стране добитника у напред наведеном року или уколико Приређивач утврди да извучени добитник није поштовао правила наградне игре и/или није испунио услове предвиђене правилима наградне игре, добитник губи право на награду, а награда ће се доделити резервном добитнику са листе резервних добитника и то по редоследу којим су извучени, и тиме престају даље обавезе Приређивача према овом лицу.

4 Члан 11. Добитници су дужни да доставе Приређивачу на увид личну карту или пасош на основу којег ће Приређивач извршити проверу идентитета добитника награде као и фискални рачун као доказ послатог БИ броја. У случају да се као добитник награде појави лице које је лишено пословне способности, награда ће бити уручена његовом законском заступнику, с тим што је законски заступник дужан да своје својство докаже валидном документацијом (правоснажном одлуком о старатељству или другим релевантним документом). Приликом преузимања награде, добитник награде, односно његов законски заступник, дужан је да потпише изјаву о преузимању исте, којом ће се такође потврдити да је упознат са одговарајућим одредбама Закона о заштити података о личности. Приређивач неће сносити трошкове путовања, превоза и/или било које друге додатне трошкове које добитници награда могу имати приликом преузимања награда. Члан 12. За наградни фонд награде, гарантује Рубин АД, Наде Марковић 57, Крушевац, и исте не могу бити замењене за противвредност у новцу. Члан 13. Сви добитници награда се слажу, да њихово учешће у наградној игри представља промовисање производа Приређивача и бренда ШПРИЦЕР, те дају сагласност да Приређивач, без исплате било какве накнаде добитницима и без ограничења може да користи њихове личне податке, фотографије, видео материјале и/или било који други запис на којем је забележен добитник награде, а који је проистекао из приређивања ове наградне игре, и то у свим медијима, на интернету и/или на било који други начин, а у маркетиншке и промотивне сврхе Приређивача, све у складу са Законом о заштити потрошача. Добитници у овој наградној игри су сагласни да је сав горе поменути материјал власништво Приређивача, да у вези са истима немају право на накнаду, те се обавезују да ће се уздржати од било каквих поступака према Приређивачу по основу права коришћења и/или власништва наведеног материјала. Сви лични подаци добитника награде биће коришћени исклјучиво у складу са чланом 10. и чланом 15. Закона о заштити података личности ( Сл.гласник РС, бр. 97/08, 104/09, 68/12, 107/12). Члан 14. Приређивач не преузима било какву одговорност, након преузимања награда од стране добитника. Моментом преузимања награде, сматра се да је Приређивач у целости испунио своје обавезе. Приређивач нема обавезу да писмено одговара на захтеве оних учесника који нису извучени као добитници. Члан 15. Учесници у наградној игри су сагласни да Приређивач њихове личне податке обрађује за потребе ове наградне игре и да их чува, све у складу са Законом о заштити података о личности.

5 Добитници награда су сагласани да Приређивач достави њихове личне податке Министарству финансија сходно Закону о играма на срећу као и да објави списак добитника. Члан 16. Наградна игра може бити прекинута и/или отказана само у случају више силе, укључујући и неспособност Приређивача да спроведе наградну игру из разлога независних од његове воље. У том случају, Приређивач ће обавестити учеснике о датуму прекида/отказа наградне игре и разлозима, у истом листу у којем су објављена правила наградне игре. У случају прекида и/или отказивања наградне игре, учесници у наградној игри немају право на накнаду трошкова нити било какве штете према Приређивачу. Члан 17. Приређивач сноси обавезу плаћања пореза на добитке од игре на срећу у складу са Законом о порезу на доходак грађана. Члан 18. Приређивач је дужан да у року од 15 дана од дана завршетка наградне игре обавести Министарство финансија Управа за игре на срећу о резултатима наградне игре. Члан 19. Правила наградне игре биће чувана код Приређивача, а заинтересована лица могу добити копију истих, о свом трошку. Члан 20. Учествовањем у наградној игри сваки учесник прихвата Правила наградне игре те је дужан да поступа у складу са истима. Члан 21. Правила наградне игре биће објављена на сајту као и у дневним новинама БЛИЦ које се дистрибуирају на целој територији Републике Србије, 15 дана пре отпочињања наградне игре, а ступају на снагу по добијању сагласности Министарства финансија. генерални директор с.р. др Данијела Јовановић

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređivanja nagradnih igara ( Sl. Novine Federacije BiH

Више

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulic

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulic PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulici Jurija Gagarina 16-16a, Beograd, PIB: 107166872,

Више

Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, Banja Luka, PDV: 40

Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, Banja Luka, PDV: 40 Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, 78000 Banja Luka, PDV: 403092250000, utvrđuje sledeća pravila nagradne igre

Више

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne n

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne n SUMMER DAYS KLASA: UP/I-460-02/19-01/381 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 17. lipanj 2019. Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagre

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagre Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagreba, Josipa Lončara 9, OIB: 65106679992, dana 30. listopada

Више

OGLEDNI PRIMJERAK PRAVILA NAGRADNIH IGARA

OGLEDNI PRIMJERAK PRAVILA NAGRADNIH IGARA Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09, 35/13, 158/13,41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. iz Zagreba, Savska

Више

GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. O

GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. O GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE POD NAZIVOM SVAKIH 90 DANA

Више

Microsoft Word - Crodux - pravila nagradne igr1[1] doc

Microsoft Word - Crodux - pravila nagradne igr1[1] doc Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09, 35/13, 158/13,41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. iz Zagreba, Savska

Више

Microsoft Word - Trgo-Prijevoz Kovačić_Pravila nagradne igre.doc

Microsoft Word - Trgo-Prijevoz Kovačić_Pravila nagradne igre.doc Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/2013, 158/2013, 41/2014, 143/2014 ) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) PRAVILA NAGRADNE

Више

PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I /19-01/28 URBROJ: Temeljem

PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I /19-01/28 URBROJ: Temeljem PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I-460-02/19-01/28 URBROJ: 513-07-21-01-19-3 Temeljem čl.69. Zakona o igrama na sreću...djelo D.O.O., Slamići

Више

Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE" 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazi

Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazi Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE" 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazivom»black CHILI DRIVING EXPERIENCE«(u nastavku: nagradna

Више

U Opšti uslovi učestvovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Clu

U Opšti uslovi učestvovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Clu Opšti uslovi učestvovanja u JB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JB Profi Club mobilne aplikacije 1. čestvovanje u JB Profi Club bonitetnom programu JB Profi Club je bonitetni program,

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovina Krk d.d., Dubašljanska 80, Malinska, OIB 66548420466,

Више

Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: , (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga na

Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: , (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga na Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: 6341658681, (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga nagrađuje Zagreb, 02.studenog 2018. godine ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Више

1

1 Na osnovu Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 1/02 od 15.01.2002.g.) i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 40/10 od 08.07.2010.g.), organizator

Више

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10) LUKOIL

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovina Krk d.d., Dubašljanska 80, Malinska, OIB 66548420466,

Више

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22 LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22. Statuta Lutrije Bosne i Hercegovine d.o.o. Sarajevo

Више

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Club bonitetnom programu JUB Profi Club je bonitetni program,

Више

Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I /16-01/548 URBROJ: /16-03 Zagreb, 22. kolovoza Nagradna igra 'Budi sretan uz Vita

Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I /16-01/548 URBROJ: /16-03 Zagreb, 22. kolovoza Nagradna igra 'Budi sretan uz Vita Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I-460-02/16-01/548 URBROJ: 513-07-21-01/16-03 Zagreb, 22. kolovoza 2016. Nagradna igra 'Budi sretan uz Vitapur' Članak 1. Priređivač nagradne igre pod nazivom

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju n

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju n Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/10), trgovačko društvo

Више

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Сремчица Документација садржи: - Упутство понуђачима о

Више

Hrvatska Lutrija d

Hrvatska Lutrija d Na osnovi članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), kao i članka 3. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN br. 08/10) Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana

Више

U skladu sa članom 232. Zakona o obligacionim odnosima (Službeni list SFRJ, br. 29/78, 39/85, 45/89, Službeni list SRJ, br. 31/93 i Službeni list SCG,

U skladu sa članom 232. Zakona o obligacionim odnosima (Službeni list SFRJ, br. 29/78, 39/85, 45/89, Službeni list SRJ, br. 31/93 i Službeni list SCG, U skladu sa članom 232. Zakona o obligacionim odnosima (Službeni list SFRJ, br. 29/78, 39/85, 45/89, Službeni list SRJ, br. 31/93 i Službeni list SCG, br. 1/2003), zastupnici društva MOL Srbija doo, sa

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara ("Narodne novine" broj 8/10), Uprava Zagrebačke pivovare

Више

spremni-za-nagrade-pravila

spremni-za-nagrade-pravila На основу Закона о играма на срећу ("Службени гласник РС", бр. 88/2011 и 93/2012 - др. закон), Правилника о ближим условима, односно садржини правила игара на срећу ("Службени гласник РС", број 129/04),

Више

Liflet Zrno po Zrno A4 V15 Web

Liflet Zrno po Zrno A4 V15 Web Bayer nagrađuje Vaše poverenje ZRNO po ZRNO ZRNO po ZRNO bonus Program Uslovi učešća i pravila bonus Programa: Mogućnost učešća u bonus Programu ostvaruju sva fizička lica koja imaju registrovana poljoprivredna

Више

ДРУШТВО СРБИЈЕ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ОБЈАВЉУЈЕ ЈАВНИ КОНКУРС за доделу годишње награде ПРиЗНАЊЕ за годину Годишња награда Друштва Србије за однос

ДРУШТВО СРБИЈЕ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ОБЈАВЉУЈЕ ЈАВНИ КОНКУРС за доделу годишње награде ПРиЗНАЊЕ за годину Годишња награда Друштва Србије за однос ДРУШТВО СРБИЈЕ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ОБЈАВЉУЈЕ ЈАВНИ КОНКУРС за доделу годишње награде ПРиЗНАЊЕ за 2019. годину Годишња награда Друштва Србије за односе с јавношћу (у даљем тексту: ДСОЈ) је награда која

Више

Na temelju članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl

Na temelju   članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl Na temelju članka 9. stavak 1. i 2., a u svezi članaka 10. - 19. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 25.02.2019. godine,

Више

Na osnovu člana 19 sta1 tačka 2 Zakona o zaštiti depozita (»Službeni list CG«, br

Na osnovu  člana 19 sta1 tačka 2 Zakona o zaštiti depozita (»Službeni list CG«, br NESLUŽBENI PREČIŠĆENI TEKST Odluku o bližim uslovima, načinu i postupku isplate garantovanih depozita ("Službeni list Crne Gore", br. 76/17, 86/17 i 17/19) Član 1 Ovom odlukom se bliže uređuju uslovi,

Више

Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Z

Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Z Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Zagreb, OIB:84098788294 Članak 2 TRAJANJE, SVRHA I MJESTA

Више

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ Предмет: Захтев за достављање понуде Молимо вас да нам у складу са чланом 39 Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр. 124/12) до 20.03.2014. године закључно са 12 часова доставите понуду за спровођење

Више

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 01.04.2014. godine, donijela je

Више

Hi Croatia Memorandum za Word

Hi Croatia Memorandum za Word HI CROATIA Hostelling International Croatia Savska 5, 10000 Zagreb Tel: +385 1 4829 294 info@ PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA RECI HI CROATIA 1. NAGRADNI NATJEČAJ I PRIREĐIVAČ Ovim pravilima Priređivač priređuje

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređivač utvrđuje PRAVILA NAGRADNE IGRE Poli petice Svrha

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS-05-2-2019/6007 Zagreb, 01.02.2019. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS-08-1-2017/9931 Zagreb, 21.02.2017. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

PRAVILA KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA: ORGANIZATOR KONKURSA NA PUTOVANJE SA P

PRAVILA KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA: ORGANIZATOR KONKURSA NA PUTOVANJE SA P PRAVILA KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA: ORGANIZATOR KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM JE : SOKO ŠTARK D.O.O. BULEVAR PEKA DAPČEVIĆA

Више

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje На основу члана 486, 490. и 491. Закона о привредним друштвима ( Сл. гласник РС бр. 36/2011, 99/2011, 83/2014 др. закон и 5/2015) и члана 22. и 69. Закона о јавним предузећима ( Сл. гласник РС бр. 15/2016)

Више

Microsoft Word - Pravilnik o reklamaciji Sport Vision.doc

Microsoft Word - Pravilnik o reklamaciji Sport Vision.doc PRAVILNIK O POSTUPANJU PO REKLAMACIJI POTROŠAČA ZA ROBU KUPLJENU PUTEM ON LINE PRODAVNICE Preduzeće Sport Vision d.o.o., Beograd-Novi Beograd, donosi ovaj Pravilnik i njime definiše postupak resavanja

Више

Microsoft Word - pravila RTGS-precišcen tekst2007 (2).doc

Microsoft Word - pravila RTGS-precišcen tekst2007 (2).doc Г.бр. 1515 од 18. маја 2004.год., Г.бр. 1968 од 23. јуна 2004. год., Г.бр. 1213 од 11.априла 2005.год., Г.бр. 6259 од 30.априла 2007. год., Г.бр. 13117 од 18. децембра 2007. год. На основу тачке 5. став

Више

KLASA: UP/I /19-01/290 URBROJ: Zagreb, 08. svibanj Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o.

KLASA: UP/I /19-01/290 URBROJ: Zagreb, 08. svibanj Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o. KLASA: UP/I-460-02/19-01/290 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 08. svibanj 2019. Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o., Heinzelova 33/a, 10 000 Zagreb, OIB: 18233649487,

Више

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. S A R A J E V O Na osnovu člana 109. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, br.

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. S A R A J E V O Na osnovu člana 109. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, br. LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. S A R A J E V O Na osnovu člana 109. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, br. 48/15. i 60/15.), člana 29. Statuta Lutrije Bosne

Више

Pravilnik o reklamacijama Na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača ( Sl.Glasnik RS br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini ( Sl.Glasnik RS br

Pravilnik o reklamacijama Na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača ( Sl.Glasnik RS br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini ( Sl.Glasnik RS br Pravilnik o reklamacijama Na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača ( Sl.Glasnik RS br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini ( Sl.Glasnik RS br. 53/10, 10/2013), direktor preduzeća ELANA doo Beograd,

Више

Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE PROISTEKLE IZ KRIVIČNOG DELA Član 1. U Zakonu o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog

Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE PROISTEKLE IZ KRIVIČNOG DELA Član 1. U Zakonu o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE PROISTEKLE IZ KRIVIČNOG DELA Član 1. U Zakonu o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog dela ( Službeni glasnik RS, broj 32/13), u članu 2.

Више

Terminski_plan_rada

Terminski_plan_rada На основу члана 31. став 1. тачка 2) Статута Централног регистра, депоа и клиринга хартија од вредности, 10 број 1/1-1 од 14.02.2012. године, Управни одбор Централног регистра, депоа и клиринга хартија

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

NICEFOODS d.o.o. Bulevar Mihajla Pupina 85a Novi Beograd Pravila Facebook nagradnog konkursa Sad je tvoja prilika! 18. april godine

NICEFOODS d.o.o. Bulevar Mihajla Pupina 85a Novi Beograd Pravila Facebook nagradnog konkursa Sad je tvoja prilika! 18. april godine NICEFOODS d.o.o. Bulevar Mihajla Pupina 85a 11070 Novi Beograd Pravila Facebook nagradnog konkursa Sad je tvoja prilika! 18. april 2017. godine 1. Opšte odredbe 1.1. Organizator i realizator konkursa:

Више

Memorandum color za slanje om

Memorandum color za slanje  om INFORMACIJE O USLUZI PROMENE PLATNOG RAČUNA BANKA NAZIV ADRESA Internet adresa Vojvođanska banka a.d. Novi Sad Trg Slobode 5, Novi Sad www.voban.rs Opšte informacije o usluzi promene računa Kratak opis

Више



 506. Na osnovu člana 40 stav 4 Zakona o državnoj imovini ("Službeni list CG", broj 21/09) Vlada Crne Gore, na sjednici od 1. jula 2010. godine, donijela je UREDBA O PRODAJI I DAVANJU U ZAKUP STVARI U DRŽAVNOJ

Више

Pravilnik o sadržaju poreskog bilansa i drugim pitanjima od značaja za način utvrđivanja poreza na dohodak građana na prihode od samostalne delatnosti

Pravilnik o sadržaju poreskog bilansa i drugim pitanjima od značaja za način utvrđivanja poreza na dohodak građana na prihode od samostalne delatnosti Pravilnik o sadržaju poreskog bilansa i drugim pitanjima od značaja za način utvrđivanja poreza na dohodak građana na prihode od samostalne delatnosti Pravilnik je objavljen u "Službenom glasniku RS",

Више

На основу члана 16. Статута Туристичке организације Србије, директор Туристичке организације Србије, доноси ПРАВИЛНИК О ДОДЕЛИ НАГРАДЕ ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ

На основу члана 16. Статута Туристичке организације Србије, директор Туристичке организације Србије, доноси ПРАВИЛНИК О ДОДЕЛИ НАГРАДЕ ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ На основу члана 16. Статута Туристичке организације Србије, директор Туристичке организације Србије, доноси ПРАВИЛНИК О ДОДЕЛИ НАГРАДЕ ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ Опште одредбе Члан 1. Правилником о додели награде

Више

OPŠTI USLOVI PRODAJE ROBE I USLUGA

OPŠTI USLOVI PRODAJE ROBE I USLUGA OPŠTI USLOVI PRODAJE ROBE I USLUGA thyssenkrupp Materials doo br.01/2017 1. OKVIR PRIMENE 1.1 Ovi opšti uslovi primenjivaće se u svim slučajevima prodaje robe i usluga osim ukoliko se odstupanja od istih

Више

Microsoft Word - Predlog za izmene Plana raspodele, godine, grupa 5

Microsoft Word - Predlog za izmene Plana raspodele, godine, grupa 5 1 Na osnovu člana 167. Zakona o autorskom i srodnim pravima ( Službeni glasnik RS, broj 104/09) i člana 17. stav 3. tačka 7. Statuta Organizacije proizvođača fonograma Srbije OFPS, Skupština Organizacije,

Више

JUBMES BANKA

JUBMES BANKA Šifra: OBR-061 Verzija: 2 Strana: 1/1 Organizaciona jedinica: OPFL 1. OSNOVNI PODACI O ZAHTEVU NAMENA KREDITA IZNOS KREDITA U RSD IZNOS KREDITA U EUR ROK OTPLATE GRACE PERIOD DEPOZIT % EUR UĈEŠĆE % RSD

Више

Pravilnik o poreskoj prijavi o obračunatim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje za osnivače, odnosno članove privrednog društva (Sl.Glasnik 14

Pravilnik o poreskoj prijavi o obračunatim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje za osnivače, odnosno članove privrednog društva (Sl.Glasnik 14 На основу члана 38. став 2. Закона о пореском поступку и пореској администрацији ("Службени гласник РС", бр. 80/02, 84/02 - исправка, 23/03 - исправка, 70/03, 55/04, 61/05, 85/05 - др. закон, 62/06 - др.

Више

Novi Marof, PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, bro

Novi Marof, PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, bro Novi Marof, 29.10.2018. PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj 87/2009) i čl. 6. Pravilnika o priređivanju nagradnih

Више

На основу члана 43

На основу члана 43 На основу члана 43 став 1 тачка 7 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10 и 38/15), члана 11 став 1 тачка 3 Закона о професионалној рехабилитацији и

Више

Prilog 1 - Informacije o usluzi promene platnog računa Verzija 2

Prilog 1 - Informacije o usluzi promene platnog računa Verzija 2 Verzija 2 Informacije o usluzi promene platnog računa BANKA NAZIV Komercijalna banka A.D. Beograd ADRESA Svetog Save 14, 11000 Beograd Internet adresa www.kombank.com Opšte informacije o usluzi promene

Више

На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање ("Службени гласник Републике Српске", број: 17/05, 01/06

На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање (Службени гласник Републике Српске, број: 17/05, 01/06 На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање ("Службени гласник Републике Српске", број: 17/05, 01/06, 64/06, 74/10 и 47/17), члана 5. став 5, члана 8.

Више

Microsoft Word - ODLUKA O STIPENDIRANJU STUDENATA.doc

Microsoft Word - ODLUKA O STIPENDIRANJU  STUDENATA.doc На основу члана 64. став 1. Закона о буџетском систему («Службени гласник РС», бр. 54/09, 73/10, 101/10, 101/11, 93/12, 62/13, 63/13 - испр., 108/13, 142/14, 68/15 - др. Закон, 103/15 и 99/16) и члана

Више

Microsoft Word - Pravilnik o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja Srednjoškolskog doma.doc

Microsoft Word - Pravilnik o postupku unutrašnjeg  uzbunjivanja Srednjoškolskog doma.doc Средњошколски дом у Новом Саду Дел.бр: 01-896 Датум: 03.12.2015. ПРАВИЛНИК О ПОСТУПКУ УНУТРАШЊЕГ УЗБУЊИВАЊА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ДОМУ Нови Сад, децембар 2015. 1 На основу члана 16. став 1. Закона о заштити

Више

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 26.08.2013. godine,

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17), члана 30 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању

Више

Јавно предузеће спортско културни центар ,,Обреновац''

Јавно предузеће спортско културни центар ,,Обреновац'' Јавно предузеће Спортско културни центар,,обреновац'' Ул. Краља Александра I бр.63 Број: 387 Датум: 05.02.2019.године О Г Л А С за продају службеног путничког возила методом прикупљања затворених писмених

Више

Службени гласник РС, бр. 21/2019 На основу члана 18. став 1. тачка 3) Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004, 85/2

Службени гласник РС, бр. 21/2019 На основу члана 18. став 1. тачка 3) Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004, 85/2 Службени гласник РС, бр. 21/2019 На основу члана 18. став 1. тачка 3) Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004, 85/2005 др. закон, 44/2010, 76/2012, 106/2012, 14/2015

Више

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: 05.12.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу одредби члана 37. Одлуке

Више

Na temelju odredbi članka 8

Na temelju odredbi članka 8 Na temelju Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13), članak 69. i Pravilnika o priređivanju igara na sreću (NN 8/10 ) ZVIJEZDA d.d. ZAGREB, M.Čavića 1, (u daljnjem tekstu Priređivač), donosi P R A V

Више

Na osnovu člana Zakona o sportu Republike Srbije i člana Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj

Na osnovu člana   Zakona o sportu Republike Srbije i člana  Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj На основу члана 47. ст. 5. и 188. ст. 3. Закона о спорту Републике Србије ( Сл. гласник РС, бр. 24/2011) и члана 44. Статута Фудбалског савеза Војводине, Секретаријат Извршног одбора Фудбалског савеза

Више

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним паркиралиштима ( Службени лист Града Београда бр. 12/2010

Више

Microsoft Word - T.S. 4,5,6,7,32,33,34-40.docx

Microsoft Word - T.S. 4,5,6,7,32,33,34-40.docx III ВРСТА, ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ, КВАЛИТЕТ, КОЛИЧИНА И ОПИС ДОБАРА, НАЧИН СПРОВОЂЕЊА КОНТРОЛЕ И ОБЕЗБЕЂИВАЊА ГАРАНЦИЈЕ КВАЛИТЕТА, РОК ИЗВРШЕЊА, МЕСТО ИЗВРШЕЊА ИЛИ ИСПОРУКЕ ДОБАРА, ЕВЕНТУАЛНЕ ДОДАТНЕ

Више

PRAVILNIK O REKLAMACIJI Na osnovu clana 83 tacka 3.Ustava Republike Srbije,ukaz zakona o uslovima za obavljanje prometa robe,vrsenje usluga i prometu

PRAVILNIK O REKLAMACIJI Na osnovu clana 83 tacka 3.Ustava Republike Srbije,ukaz zakona o uslovima za obavljanje prometa robe,vrsenje usluga i prometu PRAVILNIK O REKLAMACIJI Na osnovu clana 83 tacka 3.Ustava Republike Srbije,ukaz zakona o uslovima za obavljanje prometa robe,vrsenje usluga i prometu robe i inspekcijskom nadzoru (sl.glasnik br 39/96;

Више

Zakon o transportu opasnog tereta

Zakon o transportu opasnog tereta AKTIVA sistem doo, Novi Sad Osnivanje preduzeća i radnji Računovodstvena agencija Poresko savetovanje Propisi besplatno www.aktivasistem.com Obrasci besplatno ZAKON O TRANSPORTU OPASNOG TERETA - prečišćeni

Више

Прилог П1

Прилог П1 ПРИЛОГ 1 ПОЗИВА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ ЗА НАБАВКУ БРОЈАЧИЦА НОВЦА број: C11-2-4368 од 14.03.2019.године ОБРАСЦИ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ О1 ДО О11 Образац О1 НЕ ОТВАРАТИ Понуда по Позиву за подношење понуде за

Више

Закон о изменама и допунама Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање Члан 1. У Закону о доприносима за обавезно социјално осигурање ( Служ

Закон о изменама и допунама Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање Члан 1. У Закону о доприносима за обавезно социјално осигурање ( Служ Закон о изменама и допунама Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање Члан 1. У Закону о доприносима за обавезно социјално осигурање ( Службени гласник РС, бр. 84/04, 61/05, 62/06, 5/09, 52/11,

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РЕПУБЛИКА СРБИЈА НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ ГРАД СУБОТИЦА На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17),

Више

Zakon o igrama na sreću

Zakon o igrama na sreću AKTIVA sistem doo, Novi Sad Osnivanje preduzeća i radnji, Računovodstvena agencija, Poresko savetovanje Propisi besplatno www.aktivasistem.com Obrasci besplatno ZAKON O IGRAMA NA SREĆU - prečišćeni tekst-

Више

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ бр. 1 У складу са чланом 63. став 1. Закона о јавним набавкама ( Сл. Гласник 124/2012, 14/2015 и 68/2015) врши се измен

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ бр. 1 У складу са чланом 63. став 1. Закона о јавним набавкама ( Сл. Гласник 124/2012, 14/2015 и 68/2015) врши се измен ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ бр. 1 У складу са чланом 63. став 1. Закона о јавним набавкама ( Сл. Гласник 124/2012, 14/2015 и 68/2015) врши се измена конкурсне документације за ЈНМВ радова бр. 52/2018

Више

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна парка, дана 11.04.2018. године, утврдила је и јавно

Више

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БРАНА ЦРНЧЕВИЋ Вељка Дугошевића 102 22400 Рума Број: 0165/19 Датум: 25.02.2019. На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за

Више

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система "ЕПС

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система ЕПС На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр.07.000.- 08.01.-256196/1-18 од 6.9.2018. године Оператор дистрибутивног система "ЕПС Дистрибуција"д.о.о. Београд Дистрибутивно подручје

Више

AKCIONARSKO DRU[TVO

AKCIONARSKO DRU[TVO SREMPUT RUMA Broj: 0319/2 Ruma: 17.02.2017. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.02.2017. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE vanredna

Више

Microsoft Word - PRAVILNIK o vrednovanju kvaliteta rada ustanova

Microsoft Word - PRAVILNIK o vrednovanju kvaliteta rada ustanova PRAVILNIK O VREDNOVANJU KVALITETA RADA USTANOVA ("Sl. glasnik RS", br. 9/2012) Sadržina Pravilnika Član 1 Ovim pravilnikom uređuju se organi i tela ustanove, postupci praćenja ostvarivanja programa obrazovanja

Више

U Zagrebu, Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB: (u daljnjem tekstu: Priređivač), koj

U Zagrebu, Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB: (u daljnjem tekstu: Priređivač), koj U Zagrebu, 7.3.2019. Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB:81297941099 (u daljnjem tekstu: Priređivač), koji za Samsung Electronics Austria GmbH (u daljnjem tekstu:

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број /2019 Дана: године СОКОБАЊА ПР

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број /2019 Дана: године СОКОБАЊА ПР РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број 404-18-7/2019 Дана: 21.01.2019. године СОКОБАЊА ПРЕДМЕТ: Измена Конкурсне документације за јавну набавку

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 28/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 23. септембра 2016. године Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

Година XLV, број 136, 11. октобар На основу члана 89. Закона о високом образовању ( Службени Гласник РС, број 76/05), чл. 95. и 96. Статута

Година XLV, број 136, 11. октобар На основу члана 89. Закона о високом образовању ( Службени Гласник РС, број 76/05), чл. 95. и 96. Статута Година XLV, број 136, 11. октобар 2007. 279 На основу члана 89. Закона о високом образовању ( Службени Гласник РС, број 76/05), чл. 95. и 96. Статута Универзитета у Београду ( Гласник Универзитета у Београду,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: 09.04.2019. godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17), u postupku odlučivanja

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17), члана 30 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању

Више

На основу чл

На основу чл На основу члана 7. став 2. алинеја 7, члана 9. став 1. алинеја 2, члана 19. став 1, алинеје 2. и 3. Закона о друштвима за осигурање ( Службени гласник Републике Српске, број: 17/05, 01/06, 64/06, 74/10

Више

Microsoft Word _jnv_poziv

Microsoft Word _jnv_poziv JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE SUBOTIČKA TOPLANA SUBOTICA Segedinski put br. 22 24000 SUBOTICA www.toplanasubotica.co.rs POZIV za podnošenje ponude u otvorenom postupku javne nabavke - nabavka dobara - radi

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Microsoft Word - KONKURSNA DOKUMENTACIJA OP ????????

Microsoft Word - KONKURSNA  DOKUMENTACIJA  OP ???????? САДРЖАЈ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ: 1. Општи подаци о јавној набавци... страна 3 2. Подаци о предмету јавне набавке... страна 4 3. Упутство понуђачима како да сачине понуду... страна 5 4. Образац за оцену

Више

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања На основу члана 18. и 19. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр. 83/14 и 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), члан 4, 5 и 6 Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање

Више

IZDAVAČKI ZAVOD FORUM 1/ Novi Sad, Vojvode Mišića 1. Del. broj: 282/2013 Datum: KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU USLUGA

IZDAVAČKI ZAVOD FORUM 1/ Novi Sad, Vojvode Mišića 1. Del. broj: 282/2013 Datum: KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU USLUGA IZDAVAČKI ZAVOD FORUM 1/24 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1. Del. broj: 282/2013 Datum: 21. 10. 2013. KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU USLUGA U POSTUPKU MALE VREDNOSTI Red. br. JN: 26/2013 Oktobar

Више

На основу члана 13. став 7. и члана 14. став 3. Закона о сточарству ( Службени гласник РС, број 41/09), Министар пољопривреде, шумарства и водопривред

На основу члана 13. став 7. и члана 14. став 3. Закона о сточарству ( Службени гласник РС, број 41/09), Министар пољопривреде, шумарства и водопривред На основу члана 13. став 7. и члана 14. став 3. Закона о сточарству ( Службени гласник РС, број 41/09), Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, доноси П Р А В И Л Н И К О САДРЖИНИ И ОБРАСЦУ ЗАХТЕВА

Више

На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тач

На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тач На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тачка б. и члана 37. Закона о Агенцији за банкарство Републике

Више

Microsoft Word - 10 Odluka o dodeli ugovora-putovanja 2019 (002)

Microsoft Word - 10 Odluka o dodeli ugovora-putovanja 2019 (002) МУЗЕЈ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ Крунска 51,11000 Београд Телефон: +381 11 243 38 86 Факс: +381 11 243 64 08 Матични број : 07010001 ПИБ 100293019 74-3/2019 25.02.2019.године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама

Више