Game Sheets HR

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Game Sheets HR"

Транскрипт

1 2018 Game Sheets HR GAMEART LTD

2

3 1. DRAGON KING Azijatska % 245 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. lijeve strane. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Quota teoretica di distribuzione: 96,01% na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 2, 3 i 4 pokreće bonus igru koja dodjeljuje 5 besplatnih okretanja. Besplatna okretanja se igraju koristeći isti ulog po liniji i broj linija kao i pri pokretanju igre. se pojavljuje na samo bubnjevima 2, 3 i 4. na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 2, 3 i 4 za vrijeme bonus igre donosi 4 puta od početnog uloga i donosi dodatnih 5 besplatnih okretanja. Visoko dobitni bubnjevi sa čestim dragon simbolom se koriste za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

4 2. VENETIA Internacionalna % 262 Ulog na 20 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. lijeve strane. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 15 besplatnih okretanja sa 3, 4 ili 5 scatter gondola simbola. Za vrijeme besplatnih okretanja svi dobici (x3). Bonus igra može biti ponovno omogućena za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. Za vrijeme besplatnih okretanja ulog i igrane linije su iste kao i u igri koja ih je aktivirala. Klađenje Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

5 3. LADY LUCK TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Fantazija % 143 Ulog na 20 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. lijeve strane. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite besplatna okretanja sa 3, 4 ili 5 scatter CRYSTALL BALL simbola. Za vrijeme besplatnih okretanja svi dobici (x3). Bonus igra može biti ponovno omogućena za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. Za vrijeme besplatnih okretanja ulog i igrane linije su iste kao i u igri koja ih je aktivirala. Klađenje Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

6 4. WOLF QUEST TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Amerika % 132 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. lijeve strane. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 10 besplatnih okretanja sa 3 WOLF vukova šapa simbola na bubnjevima 1, 2 i 3 istovremeno. Poslije svakog besplatnog okretanja simbol mjeseca MOON je dodan na bubnjeve 2, 3, 4 i 5 do kraja bonus igre. Bonus igra može biti ponovno omogućena za vrijeme trajanja besplatnog okretanja samo jednom i dodjeljuje dodatnih 5 besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

7 5. DANCING LIONS TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Azijatska % 130 Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvoji 10 besplatnih okretanja sa RED POCKET simbola na bubnjevima 1, 3 i 5 istovremeno. Bonus igra može biti ponovno omogućena za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. Za vrijeme besplatnih okretanja ulog i igrane linije su iste kao i u igri koja ih je aktivirala. Za vrijeme besplatnih okretanja simboli RED POCKET postaju wild i mijenjaju sve simbole za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

8 6. PHOENIX PRINCESS TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Azijatska % 136 Ulog na 20 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 8 besplatnih okretanja kad 3, 4 ili 5 feniks simbola se pojave na uzastopnim bubnjevima počevši od prvog krajnjeg lijevog prema desno. Za vrijeme besplatnih okretanja princeza, palača, vaza i cvijet simboli se ponašaju kao wild simboli i zamjenjuju jing jang simbol. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

9 7. FORTUNE PANDA TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Azijatska % 172 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 10 besplatnih okretanja kad se jing jang simboli istodobno pojave na bubnjevima 1, 2 i 3. Bilo koji panda simbol koji se pojavi bilo gdje na bubnjevima ostaje zaključan na toj poziciji do kraja bonus igre i zamjenjuje sve simbole osim scatter simbola. Jing jang simboli koji se pojave ispod zaključanih wild panda simbola mogu pridonijeti scatter dobitku. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja i donosi dodatnih 5 besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

10 8. MAGIC UNICORN TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Fantazija % 117 Ulog na 243 fiksne isplatne linije. Svih 15 pozicija na svih 5 bubnjeva je aktivno. Odaberite ukupni ulog odabirom svog multiplikatora oklade. Svi dobitni simboli vrijede s lijeva na desno. Samo pozicije koje sadrže dobitni simbol se koriste za određivanje dobitka za taj simbol. Dobici koji se podudaraju se dodaju. Najveći dobitak po dobitnoj kombinaciji se isplaćuje. 20, 15 ili 10 besplatnih okretanja su dodijeljena sa 5, 4 ili 3 dobitka simbola mjeseca. Ako za vrijeme besplatnih okretanja jednorog simbol zamjenjuje u dobitku na bubnju 2 dobitak je uvećan tri puta (x3). Ako jednorog simbol zamjenjuje u dobitku na bubnju 4 dobitak je uvećan pet puta (x5). Ako oba jednorog simbola zamjenjuju u dobitku na bubnjevima 2 i 4 dobitak je uvećan 15 puta (x15). Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

11 9. ANCIENT GONG TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Azijatska % 118 Ulog na 243 fiksne isplatne linije. Svih 15 pozicija na svih 5 bubnjeva je aktivno. Odaberite ukupni ulog odabirom svog multiplikatora oklade. Svi dobitni simboli vrijede s lijeva na desno osim scatter simbola koji su dobitni na bilo kojoj poziciji na bubnjevima. Samo pozicije koje sadrže dobitni simbol se koriste za određivanje dobitka za taj simbol. Dobici koji se podudaraju se dodaju. Scatter dobici i dodatne bonus nagrade se zbrajaju sa linijskim dobicima. Najveći dobitak po dobitnoj kombinaciji se isplaćuje. Ancient gong bonus igra je dodijeljena sa 3, 4 ili 5 scattter simbola koji vode do odabira ekrana sa 10 gong simbola. Odaberite bilo kojih 5 gong simbola za otkrivanje ukupnog broja besplatnih okretanja. Svaki odabrani gong simbol će otkriti 2, 3, 4 ili 5 besplatnih okretanja. Dodatna wild bonus nagrada: 1, 2, 5, 10 ili 20 puta uvećan ukupni ulog je nasumično dodijeljen za svaki wild simbol koji se pojavi bilo gdje na bubnjevima. Svi dobici (osim dodatne wild bonus nagrade) se udvostručuju za vrijeme besplatnih okretanja. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

12 10. STAR CASH TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Novac / Voče % 121 Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama. Najveći dobitak na svakoj liniji se isplaćuje osim ako ne postoji drugi dobitak u suprotnom smjeru, te se u tom slučaju oba linijska dobitka isplaćuju. Ponovna Okretanja Zvijezda je WILD simbol i zamjenjuje sve simbole. Zadržava bubanj i aktivira PONOVNA OKRETANJA. Pojavljuje se samo na bubnjevima 2, 3 i 4. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

13 11. BURNING FLAME TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Novac / Voče % N/A Ulog na 5 fiksnih isplatnih Svi dobici vrijede s lijeva na desno osim scatter simbola. Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

14 12. ROYAL GEMS TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Novac / Voče % N/A Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici vrijede s lijeva na desno osim scatter simbola. Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

15 13. STORMING FLAME TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Novac / Voče % N/A Ulog na 5 fiksnih isplatnih Svi dobici vrijede s lijeva na desno osim scatter simbola. Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje. Simboli POSEBNI SIMBOLI: cherry symbol, grapes symbol, lemon symbol, plum symbol 15 iste vrste umnožava SVE LINIJSKE DOBITKE za x5 12 iste vrste na bubnjevima 1, 2, 3 i 4 umnožava SVE LINIJSKE DOBITKE za x4 9 iste vrste na bubnjevima 1, 2 i 3 umnožava SVE LINIJSKE DOBITKE za x3

16 14. JUMPIN POT TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Novac/Voče % N/A Ulog na 25 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici se dodijeljuju za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj igranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje. 10 besplatnih okretanja može biti osvojeno sa bilo koja 5, 4 odnosno 3 scatter Deteljica. Dva dodatna wild simbola LONAC se pojavljuju i zamjenjuju sve simbole osim scatter simbola. Svaki dodatni wild simbol LONAC pomiče jednu poziciju između svakog besplatnog okretanja. Ako se dva dodatna wild pot simbola spuste na istu poziciju igraču je dodijeljena dodatna mystery pot nagrada koja je nasumično odabrana i može donijeti dobitak uvećan 100, 50, 30, 15, 10 ili 5 puta ukupnog uloga. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja.

17 15. AFRICAN SUNSET TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Internacionalna % 58 Ulog na 15 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici se dodijeljuju za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj igranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje. Ako se LAV simbol i/ili DRVO simbol pojave na bubnjevima 1 i 5 istovremeno, dodjeljuje se 15 besplatnih okretanja. Za vrijeme besplatnih okretanja nasumični multiplikator (x2, x3, x5 or x10) je odabran za svaki dobitak. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja i dodijeljuje dodatnih 5 besplatnih okretanja.

18 16. KITTY TWINS TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Internacionalna % 45 Ulog na 20 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici se dodijeljuju za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj igranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje. Osvojite 50, 20, 10 ili 5 besplatnih okretanja kad se 5, 4, 3 ili 2 simbola MAČKE pojave, počevši od krajnjeg lijevog bubnja s lijeve na desnu stranu na susjednim bubnjevima. Svi dobici za vrijeme besplatnih okretanja se udvostručuju. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja.

19 17. CLEOPATRA JEWELS TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Internacionalna % 140 Ulog na 25 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje. Osvojite 10 besplatnih okretanja sa 3 ili više scatter simbola Diamant. Svi dobici za vrijeme besplatnih okretanja su udvostručeni. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Cleopatra mogućnost ponovnog okretanja: Ako Cleopatra wild simbol Diamant dođe na bubanj za vrijeme besplatnih okretanja taj bubanj ostaje zadržan u svojoj poziciji i uzrokuje ponovno okretanje jednom svih ostalih bubnjeva. Za vrijeme ponovnog okretanja multiplikator dobitka je uvećan za broj wild simbola Diamant koji su uzrokovali ponovno okretanje. /x3, x4.../ multiplikator

20 18. MORE CASH TEMATIKA IGRE LINIJE RTP BONUS HIT RATIO VOLATILITY ACCESSIBILITY Internacionalna % 165 Ulog na 15 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje. Osvojite 10 besplatnih okretanja sa 2 susjedna wild simbola Zlatni Novac na bubnjevima 2, 3 i 4. Osvojite 20 besplatnih okretanja ako dobijete 3 wild simbola Zlatni Novac na bubnjevima 2, 3 i 4. Dodatno sa svakim okretanjem dodatni wild simbol Srebrni Novac je nasumično postavljen na bubnjeve i ukoliko bude smješten na isplatnu liniju #1 širi se na cijeli bubanj. Za vrijeme besplatnih okretanja wild win multiplikator ne poništava se na 0 ali se nastavlja povećavati sa svakim okretanjem ako se primjenjuje pravilo multiplikatora wild win. Besplatna okretanja mogu biti ponovno aktivirana za vrijeme igre sa dva susjedna wild simbola Zlatni Novac na bubnjevima 2, 3 i 4 dodijeljujući dodatnih 5 besplatnih okretanja ili sa tri wild simbola Zlatni Novac na bubnjevima 2, 3 i 4 dodijeljujući dodatnih 10 besplatnih okretanja. Srebrni Novac ne aktivira besplatna okretanja!

21 19. ATLANTIS WORLD Internacionalna 50 96,01% 245 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Scatter na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 2, 3 i 4 dodijeljuje 5 besplatnih okretanja i aktivira zlatne dupine. Besplatna okretanja se igraju koristeći isti ulog po liniji i broj linija kao i u započetoj igri. Scatter se pojavljuje samo na bubnjevima 2, 3 i 4. Scatter na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 2, 3 i 4 za vrijeme bonus igre donosi 4x dobitak ukupnog početnog uloga i dodijeljuje dodatnih 5 besplatnih okretanja. Visoko dobitni bubnjevi sa čestim zlatni dupin stack-ovima koriste se za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

22 20. FIVE STAR LUXURY Amerika ,96% 138 Ulog na 243 fiksne isplatne linije. Svih 15 pozicija na svih 5 bubnjeva je aktivno. Odaberite ukupni ulog odabirom svog multiplikatora oklade. Svi dobitni simboli vrijede s lijeva na desno. Samo pozicije koje sadrže dobitni simbol se koriste za određivanje dobitka za taj simbol. Dobici koji se podudaraju se zbrajaju. Scatter dobici i dobici dodatnih bonus nagrada se dodaju linijskim dobicima. Najveći dobitak samo na scatter simbolima. Osvojite 10 besplatnih okretanja sa bilo koja 3, 4 ili 5 Scatter simbol dobitka počevši od krajnjeg lijevog bubnja. Za vrijeme besplatnih okretanja dobitne kombinacije složene od JET, YACHT, ROLS, ROLEX, DIAMOND simbola se umnožavaju sa pripadajućim multiplikatorima prikazanim iznad bubnjeva. JET, YACHT, ROLS, ROLEX, DIAMOND multiplikatori simbola počinju od vrijednosti 1 na početku besplatnih okretanja. Svaki JET, YACHT, ROLS, ROLEX, DIAMOND simbol koji se pojavi bilo gdje na bubnjevima za vrijeme besplatnih okretanja povećava pripadajući multiplikator za 1 i može doseći maksmimalno 10. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

23 21. DRAGON LADY Fantazija 10 95,73% 150 Ulog na 10 fiksnih isplatnih 25 kredita kupuje 10 isplatnih linija + opciju ponovnih okretanja Svi dobici vrijede s lijeva na desno osim kod ponovnih okretanja kad vrijede i s lijeva na desno i s desna na lijevo. Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 15 besplatnih okretanja kad se scatter simbol pojavi istovremeno bilo gdje na bubnjevima 1 i 5. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Mogućnost ponovnih okretanja Kad se stupac wild simbola pojavi pokrivajući cijeli bubanj 2, 3 i 4 ponovna okretanja su aktivirana. Za vrijeme besplatnih okretanja wild bubanj(evi) je/su zadržan(i) a drugi bubnjevi se još jednom okreću sa dodatnim simbolima u stupcu. Samo za vrijeme ponovnih okretanja svi dobici vrijede u oba smjera: s lijeva na desno i s desna na lijevo. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

24 22. CALIGULA Internacionalna 10 95,75% 193 Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite bonus igru sa 3 ili više Scatter. Na početku besplatnih okretanja ljestve sa zastavama pojavljuju se iznad bubnjeva koji sadrže multiplikatore dobitka (1, 1, 1, 2, 3, 4, 4, 5, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 12). Svaki put kad se CENTURION simbol pojavi na petom bubnju nasumično otkriva broj (2, 3, 4 ili 5) koji predstavlja broj koraka. Plavi indikator na zastavi predstavlja trenutni multiplikator dobitka i pomiče se na desno za točan broj koraka koji CENTURION simbol otkriva. Za vrijeme trajanja besplatnih okretanja svi dobici su uvećani multiplikatorom vrijednosti koji odgovara trenutno označenoj zastavi. Besplatna okretanja završavaju kad indikator dođe na KRAJ oznaku. Za vrijeme besplatnih okretanja CENTURION simboli su uklonjeni sa bubnjeva. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

25 23. JADE TREASURE Azijatska 25 95,78% 86 Ulog na 25 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih 3, 4 ili 5 scatter simbola aktiviraju bonus igru. Bonus igra određuje broj dodijeljenih besplatnih okretanja (max 10) i simbola (max 3) koji su WILD za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. WILD simboli postaju ŽAD i zamjenjuju sve simbole osim scatter simbola. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Broj ponovno aktiviranih igara je prikazan u gornjem desnom kutu. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

26 RICHES Azijatska 50 95,64% 172 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 10 besplatnih okretanja kad se 3 jing jang simbola istovremeno pojave na bubnjevima 1, 2 i 3. Bilo koji wild simbol koji se pojavi bilo gdje na bubnjevima ostaje zaključan na toj poziciji do kraja bonus ige i zamjenjuje sve simbole osim scatter simbola. Jing jang simboli koji se pojavljuju ispod zaključanog wild zmaj simbola mogu doprinijeti scatter dobitku. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja i dodijeljuje dodatnih 5 besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

27 25. KING OF WEALTH Azijatska ,89% 118 Ulog na 243 fiksne isplatne linije. Svih 15 pozicija na svih 5 bubnjeva je aktivno. Odaberite ukupni ulog odabirom svog multiplikatora oklade. Svi dobitni simboli vrijede s lijeva na desno osim scatter simbola koji su dobitni na bilo kojoj poziciji na bubnjevima. Samo pozicije koje sadrže dobitni simbol se koriste za određivanje dobitka za taj simbol. Dobici koji se podudaraju se dodaju. Scatter dobici i dodatne bonus nagrade se zbrajaju sa linijskim dobicima. Najveći dobitak po dobitnoj kombinaciji se isplaćuje. Bonus igri je dodijeljeno 3, 4 ili 5 scatter simbola koji vas vode na ekrane odabira sa 10 simbola novčića. Odaberite bilo kojih 5 simbola novčića za otkrivanje ukupnog broja osvojenih besplatnih okretanja. Svaki odabrani simbol novčića otkrit će 2, 3, 4 ili 5 besplatnih okretanja. Extra wild bonus nagrada: ukupni ulog uvećan 2, 3, 5, 10 ili 20 puta je nasumično dodijeljen sa svakim wild simbolom koji se pojavi na bilo kojim pozicijama na bubnjevima. Svi dobici (osim extra wild bonus nagrade) su udvostručeni za vrijeme besplatnih okretanja. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

28 26. FORTUNE LIONS Azijatska 50 95,93% 132 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 10 besplatnih okretanja kad se 3 simbola svjetiljke pojave istovremeno na bubnjevima 1, 2 i 3. Poslije svakog besplatnog okretanja simbol lava je dodan na bubnjevima 2, 3, 4 i 5 do kraja bonus igre. Bonus igra može biti ponovno aktivirana samo jednom za vrijeme besplatnih okretanja dodijeljujući 5 dodatnih besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

29 27. GOLDEN DRAGON Azijatska 50 96,01% 245 Ulog na 50 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Scatter na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 2, 3 i 4 aktivira bonus igru koja dodijeljuje 5 besplatnih okretanja. Besplatna okretanja se igraju koristeći isti ulog po liniji i broj linija kao i u pokrenutoj igri. Scatter se pojavljuje samo na bubnjevima 2, 3 i 4. Scatter na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 2, 3 i 4 za vrijeme bonus igre donosi 4 puta uvećan početni ulog i dodijeljuje dodatnih 5 besplatnih okretanja. Visoko dobitni bubnjevi sa učestalim wild stack-ovima su korišteni za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

30 28. LUCKY BABIES Azijatska 20 96,01% 136 Ulog na 20 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Osvojite 8 besplatnih okretanja kad 3, 4 ili 5 simbola rakete dođu na početak prvog, krajnjeg lijevog bubnja, s lijeva na desno na susjednim bubnjevima. Za vrijeme besplatnih okretanja simboli beba su kao wild i zamjenjuju simbol hrama. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

31 29. THREE KINGS Azijatska 15 95,94% 58 Ulog na 15 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih Ako se wild i/ili scatter simbol pojavi istovremeno na oba bubnja (1&5) dodijeljeno vam je 15 besplatnih okretanja. Za vrijeme besplatnih igara nasumični multiplikator (x2, x3, x5 or x10) je odabran za svaki dobitak. Bonus igra može biti aktivirana ponovno za vrijeme besplatnih okretanja i dodijeljuje dodatnih 5 besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

32 30. THUNDER BIRD Amerika 20 95,35% 172 Ulog na 20 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih 10 besplatnih okretanja je aktivirano sa bilo koja 3 ili više simbola. Za vrijeme besplatnih okretanja svi wild simboli koji se pojavljuju na bubnjevima ostaju na toj poziciji do kraja besplatnih okretanja. Dodatno zlatni totem se pojavljuje na bubnju 3 i dodaje multiplikatore na sve wild simbole na bubnju 3. Multiplikator vrijednosti počinje sa X1 kad se wild simbol pojavi prvi put i povećava se za jedan nakon svakog okretanja sve dok ne postigne maksimalnu vrijednost od X5. Ako wild simbol na trećem bubnju sudjeluje u linijskom dobitku, dobitak je umnožen sa pripadajućim multiplikatorom. 5 besplatnih okretanja može biti ponovno aktivirano sa 2 scatter simbola. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

33 31. DAVINICI CODEX Internacionalna ,81% 77 Ulog na 100 fiksnih isplatnih Svi dobici vrijede s lijeva na desno na susjednim bubnjevima osim scatter simbola. Sricanje V-I-N-C-I na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 1, 2, 3, 4 i 5 dodjeljuje 6 besplatnih okretanja. Svi simboli unutar sricanja V-I-N-C-I i svi ti posebni simboli na svim bubnjevima postaju i zamijenjuju sve simbole osim vitruvian. V-I-N-C-I simboli pojavljuju se na bubnjevima a na nekima samo simbol K,Q i J. Dobitni simboli kao i prema pregledu isplata. V-I-N-C-I simboli se ne pojavljuju za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

34 32. GOLD OF RA Internacionalna 25 95,94% 86 Ulog na 25 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih 3, 4 ili 5 simbola škrinje s blagom aktiviraju bonus igru. Simbol škrinje s blagom otkriva broj dodijeljenih besplatnih okretanja (max 10) i simbole (max 3) koji su WILD simboli za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. Wild simboli pretvaraju se u zlato i zamijenjuju sve simbole osim simbola. Bonus igra može biti ponovno omogućena za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. Broj ponovno aktiviranih igara prikazan je u gornjem desnom kutu ekrana. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

35 33. RAMSES TREASURE Internacionalna 10 96,03% 110 Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih 3, 4 ili 5 simbola ŠKRINJE S BLAGOM aktiviraju bonus igru. Simbol škrinje s blagom otkriva broj dodijeljenih besplatnih okretanja (max 10) i simbola (max 3) koji su WILD za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. WILD simboli postaju zlatni simboli i zamjenjuju sve simbole osim simbola škrinje s blagom. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Broj ponovno aktiviranih igara je prikazan u gornjem desnom kutu ekrana. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

36

37 34. WILD DOLPHIN Internacionalna 10 95,95% 262 Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih linija Osvojite 15 besplatnih okretanja sa 3, 4 ili 5 scatter simbola bisera. Za vrijeme besplatnih okretanja svi dobici (x3). Bonus igra može biti ponovno omogućena za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. Za vrijeme besplatnih okretanja ulog i igrane linije su iste kao i u igri koja ih je aktivirala. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

38 35. POWER DRAGON Azijatska ,94% 145 Ulog na 243 fiksne isplatne linije. Svih 15 pozicija na svih 5 bubnjeva je aktivno. Odaberite ukupni ulog odabirom svog multiplikatora oklade. Svi dobitni simboli vrijede s lijeva na desno samo na susjednim bubnjevima uključujući i scatter simbole. Podudarajući dobici se zbrajaju. Najveći dobitak po dobitnoj kombinaciji se isplaćuje. Scatter dobici i dodatne bonus nagrade se zbrajaju sa linijskim dobicima. Osvojite besplatna okretanja sa bilo koja 3 ili više scatter simbola novčića počevši od krajnjeg lijevog bubnja prema desno. Za vrijeme besplatnih okretanja simboli Red Pockets pojavljuju se na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 1 i 5 i donose dodatnu bonus nagradu uvećanu 2, 5, 10, 15, 20 ili 50 puta od ukupnog uloga. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Broj ponovno aktiviranih sadržaja je prikazan u gornjem desnom kutu ekrana. 5 opcija besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

39 36. MAGIC DRAGON Azijatska ,94% 145 Ulog na 243 fiksne isplatne linije. Svih 15 pozicija na svih 5 bubnjeva je aktivno. Odaberite ukupni ulog odabirom svog multiplikatora oklade. Svi dobici vrijede s lijeva na desno na susjednim bubnjevima uključujući i scatter dobitke. Dobici koji se podudaraju se dodaju. Scatter dobici i dodatne bonus nagrade se zbrajaju sa linijskim dobicima. Najveći dobitak po dobitnoj kombinaciji se isplaćuje. Osvojite besplatna okretanja sa 3 ili više simbola novčića sa krajnje lijeve strane na desnu. Za vrijeme besplatnih okretanja simboli Red Pockets se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 1 i 5 i donose extra bonus nagradu uvećanu 2, 5, 10, 15, 20 ili 50 puta od ukupnog uloga. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Broj ponovno aktiviranih igara je prikazan u gornjem desnom kutu ekrana. 5 opcija besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pritisnite tipku za klađenje.

40 37. TESLA SPARK OF GENIUS Internacionalna ,00% 145 Ulog na 243 fiksne isplatne linije. Svih 15 pozicija na svih 5 bubnjeva je aktivno. Odaberite ukupni ulog odabirom svog multiplikatora oklade. Svi dobitni simboli vrijede s lijeva na desno samo na susjednim bubnjevima uključujući i scatter simbole. Podudarajuće pobjede se zbrajaju. Scatter dobici se uvijek dodaju. Samo najveći dobitak se isplaćuje po dobitnoj kombinaciji. Osvojite besplatna okretanja sa 3 ili više scatter simbola s krajnje lijeve strane na desnu stranu. Za vrijeme besplatnih okretanja ukoliko se simbol žarulja pojavi na bilo kojoj poziciji na bubnjevima 1 i 5 donosi dodatnu bonus nagradu uvećanu 2, 5, 10, 15, 20 ili 50 puta sa ukupnim ulogom. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Broj ponovno aktiviranih bonus igara je prikazan u gornjem desnom kutu ekrana. 3 opcije besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

41 38. CRYSTAL MYSTERY Fantazija 10 96,04% 187 Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih 3, 4 ili 5 scatter simbola aktiviraju bonus igru dodijeljujući 10 besplatnih okretanja sa TAJNIM SIMBOLOM. Na bonus ekranu kotač nasumično izabire TAJNI SIMBOL prije početka besplatnih okretanja. Za vrijeme besplatnih okretanja i poslije prezentacije dobitka regularne linije TAJNI SIMBOL širi se na bubnju i donosi dobitak na svim linijama. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

42 39. EXPLOSIVE REELS American gold mining 10 96,04% 187 Ulog na 10 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na odigranim linijama osim scatter simbola. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojavljuju na bilo kojoj poziciji na bubnjevima za bilo koji broj odigranih 3, 4, ili 5 scatter simbola prikazanih bilo gdje na ekranu aktiviraju bonus igru dodjeljujući 10 besplatnih okretanja sa simbolom eksplozije. Na drugom ekranu jedan simbol eksplozije je nasumično odabran prije početka besplatnih okretanja. Simbol eksplozije je određen sa dinamitom smještenim na vrhu bilo kojeg simbola (osim scatter simbola). Za vrijeme besplatnih okretanja i poslije dobitne prezentacije regularnih dobitaka isplatnih linija, simbol eksplozije može eksplodirati i pritom pokriti sve tri vertikalne pozicije na bubnju a vjetar će pomaknuti sve neeksplodirane bubnjeve na desnu stranu ekrana. Dobici na svim isplatnim linijama bit će prezentirani naknadno isplaćujući se kao regularne dobitne kombinacije. Bubnjevi će eksplodirati samo u slučaju ako je prisutno dovoljno simbola eksplozije i ako odgovaraju kombinacijama pregleda isplata. Bonus igra može biti ponovno omogućena za vrijeme trajanja besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

43

44 40. MONEY FARM Karikatura 5 96,16% 98 Ulog na 5 fiksnih isplatnih Svi dobici samo na igranim linijama osim scatter simbola. Dobici na različitim linijama se zbrajaju. Scatter dobici dodijeljeni su za simbole koji se pojave na bilo kojoj poziciji na uzastopnim bubnjevima za bilo koji broj odigranih linija počevši sa krajnje Osvojite 5 besplatnih okretanja za svaku liniju gdje simbol Kokoši mijenja u dobitku. Svaki simbol zlatnog jaja koji se pojavi za vrijeme besplatnih okretanja ponavlja wild dobitak koji je aktivirao bonus igru. Ponovljena svota wild dobitka prikazana je na banneru iznad bubnjeva za vrijeme besplatnih okretanja. Bonus igra može biti ponovno aktivirana za vrijeme besplatnih okretanja. Da bi ste se kladili na bilo koji dobitak pristisnite tipku za klađenje.

45 41. APPENDIX Volatility Low (*) Medium (** & ***) Medium High (****) High (*****)

46

X PLATOON Pravila igre (v ) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri :

X PLATOON Pravila igre (v ) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri : X PLATOON Pravila igre (v 1.8 10.2.2016.) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri : Tip Videoautomat Broj rola 5 Broj redaka 3 Broj linija

Више

Red Planet V.Croatia_V1.5

Red Planet V.Croatia_V1.5 KAJOT online games OPIS IGRE SADRŽI DOLE NAVEDENE IGRE: 9 STARS FRUIT FARM ICE BAR 27 JOKER 27 JOKER 81 JOKER STRONG MULTIVEGAS 81 NEON FRUITS POLY DIAMONDS PUPPET SHOW RING OF FIRE XL SECRETS OF EGYPT

Више

Ramses Book Red Hot Firepot Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,15 % PVI (povratak vrijednosti igraču) jackpot dodatne igre:

Ramses Book Red Hot Firepot Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,15 % PVI (povratak vrijednosti igraču) jackpot dodatne igre: Ramses Book Red Hot Firepot Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,15 % PVI (povratak vrijednosti igraču) jackpot dodatne igre: 96,10 % Igra egipatske tematike Ramses Book Red Hot

Више

Anaconda Eye Rapids HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,08 % Dragulj poznat

Anaconda Eye Rapids HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,08 % Dragulj poznat Anaconda Eye Rapids HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,08 % Dragulj poznat kao Anaconda Eye najčuvanija je tajna skrivenih amazonskih

Више

Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic

Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic tradicionalna je slot igra stare škole u kojoj nema

Више

Pharao s Riches Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,10 % / 95,13 % / 94,40 % Bogatstvo i ostala blaga nekadašnjeg vrhovnog vl

Pharao s Riches Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,10 % / 95,13 % / 94,40 % Bogatstvo i ostala blaga nekadašnjeg vrhovnog vl Pharao s Riches Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,10 % / 95,13 % / 94,40 % Bogatstvo i ostala blaga nekadašnjeg vrhovnog vladara starog Egipta čekaju da ih otkrijete! Serije

Више

The Land of Heroes Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,17 % Pronađite magičan mlin kako biste se spasili od strašne hladnoće

The Land of Heroes Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,17 % Pronađite magičan mlin kako biste se spasili od strašne hladnoće The Land of Heroes Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 96,17 % Pronađite magičan mlin kako biste se spasili od strašne hladnoće koja vlada u zemlji heroja. Do 4 dodatna Wild simbola

Више

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22 LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22. Statuta Lutrije Bosne i Hercegovine d.o.o. Sarajevo

Више

X EUROPEAN ROULETTE SMALL BETS Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette Small Bets (europski rulet s malim

X EUROPEAN ROULETTE SMALL BETS Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette Small Bets (europski rulet s malim X EUROPEAN ROULETTE SMALL BETS Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.7) 1. PREGLED IGRE U igri European Roulette Small Bets (europski rulet s malim ulozima/okladama), pokušavate pogoditi u kojem broju

Више

X JOKER POKER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE Video Poker igre koriste većinu pravila običnog pokera. Cilj je u ruci imati

X JOKER POKER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE Video Poker igre koriste većinu pravila običnog pokera. Cilj je u ruci imati X JOKER POKER Korisnički priručnik / Pravila igre (v 1.5) 1. PREGLED IGRE Video Poker igre koriste većinu pravila običnog pokera. Cilj je u ruci imati što bolje poker kombinacije karata, od para asova

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS-05-2-2019/6007 Zagreb, 01.02.2019. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću upora

Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću upora Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V1.20190731 3030248965a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću uporabu. Imajte na umu da na internetskoj stranici možete

Више

Od počinje novi krug takmičenja u kojem svojim znanjem i umećem učestvuje svaki kladilac koji drži do sebe. PRVA Carska nagrada Ako veruje

Od počinje novi krug takmičenja u kojem svojim znanjem i umećem učestvuje svaki kladilac koji drži do sebe. PRVA Carska nagrada Ako veruje Od 1. 4. 2010. počinje novi krug takmičenja u kojem svojim znanjem i umećem učestvuje svaki kladilac koji drži do sebe. PRVA Carska nagrada Ako veruješ u svoje znanje, možeš da osvojiš: Porsche Cayenne,

Више

Algoritmi SŠ P1

Algoritmi SŠ P1 Državno natjecanje iz informatike Srednja škola Prvi dan natjecanja 2. ožujka 219. ime zadatka BADMINTON SJEME MANIPULATOR vremensko ograničenje 1 sekunda 1 sekunda 3 sekunde memorijsko ograničenje 512

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS-08-1-2017/9931 Zagreb, 21.02.2017. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

Opticum HD - Uputstvo za skeniranje kanala.docx

Opticum HD - Uputstvo za skeniranje kanala.docx SKENIRANJE KANALA Ukoliko već imate memorisane kanale, potrebno je da prije početka skeniranja izbrišete sve kanale, a to ćete uraditi na sljedeći način: Pritisnite dugme MENU na daljinskom upravljaču,

Више

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelenog svjetla koji prikazuje sniženu temperaturu. Uključuje

Више

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail:

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail: Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Prijava u sustav... 2 3. Postavke... 3 4. Kreiranje zahtjeva za nadzorom razrednih knjiga... 4 5. Pregled razredne knjige... 6 5.1 Dnevnik rada... 7 5.2 Imenik... 11 5.3

Више

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 26.08.2013. godine,

Више

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako instalirati (novi) finin certifikat? 4. Kako ispisati

Више

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjeno

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjeno Korisničko uputstvo za uslugu u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za plaćanje mjesečnih računa za troškove KJKP Toplane-Sarajevo

Више

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 01.04.2014. godine, donijela je

Више

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17 HRVATSKI KUGLAČKI SAVEZ BOWLING SEKCIJA PROPOZICIJE HRVATSKA BOWLING LIGA Sezona 2016./2017. PROPOZICIJE RASPORED ODIGRAVANJA HBL-a POPIS IGRAČA ADRESAR KALENDAR NATJECANJA 1. OPĆE ODREDBE 1.1 Priređivač

Више

1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorij

1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorij 1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorijama: Besplatne dodatne usluge Dodatne usluge sa naplatom

Више

__

__ DD BH TELECOM ID za razvoj poslovanja Datum: 05.04.2019 Broj: 02.1.2.1-14-32883/19 Stranica 1 od 6 Broj: 02.1.2.1-14-32883-4/19 Datum: 05. 04. 2019. godine 6.33. Specifični uslovi Mobilne telefonske usluge

Више

Microsoft Word - Vezba 3_Stilometrija-uputstvo za vezbu (Repaired).doc

Microsoft Word - Vezba 3_Stilometrija-uputstvo za vezbu (Repaired).doc СПЕКТРОСКОПСКО ОДРЕЂИВАЊЕ САСТАВА ЛЕГУРЕ Табела 1: Области таласних дужина у видљивом делу спектра за сваку боју појединачно Боја Област таласних дужина nm Љубичаста 400 420 Индиго 420 440 Плава 440 490

Више

Microsoft Word - Propozicije za HBL 18-19

Microsoft Word - Propozicije za HBL 18-19 HRVATSKI KUGLAČKI SAVEZ BOWLING SEKCIJA PROPOZICIJE HRVATSKA BOWLING LIGA Sezona 2018./2019. PROPOZICIJE RASPORED ODIGRAVANJA HBL-a POPIS IGRAČA ADRESAR KALENDAR NATJECANJA 1. OPĆE ODREDBE 1.1 Priređivač

Више

No Slide Title

No Slide Title Statistika je skup metoda za uređivanje, analiziranje i grafičko prikazivanje podataka. statistika???? Podatak je kvantitativna ili kvalitativna vrijednost kojom je opisano određeno obilježje (svojstvo)

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Moj račun PROMO PONUDA ZA HAK ČLANOVE, ZAPOSLENIKE I ČLANOVE OBITELJI 0800 9899 moj.racun@t.ht.hr HAK PROMO PONUDA HAK SURFAM HAK PRIČAM HAK TOTAL TARIFA UKLJUČUJE Neograničene razgovore unutar VPN-a 100

Више

MultiBoot Korisnički priručnik

MultiBoot Korisnički priručnik MultiBoot Korisnički priručnik Autorsko pravo 2006., 2007. Hewlett- Packard Development Company, L.P. Informacije sadržane u ovom dokumentu podložne su promjenama bez najave. Jedina jamstva za HP-ove proizvode

Више

2D računalna igra na engleskom jeziku namijenjena široj publici Žanr: Arcade / Story Teller / Rage game Autor: Vito Gambin 6.razred OŠ Fažana Mentor:

2D računalna igra na engleskom jeziku namijenjena široj publici Žanr: Arcade / Story Teller / Rage game Autor: Vito Gambin 6.razred OŠ Fažana Mentor: 2D računalna igra na engleskom jeziku namijenjena široj publici Žanr: Arcade / Story Teller / Rage game Autor: Vito Gambin 6.razred OŠ Fažana Mentor: Ana Mirić Sadržaj Sažetak Uvod 1. Space Rollers --------------------------------------------------4

Више

PROSPEKT ZA SPONZORE SAVE THE DATE

PROSPEKT ZA SPONZORE SAVE THE DATE SAVE THE DATE SPONZORSKE MOGUC NOSTI Sponzorska izložba održavat će se u kongresnom centru hotela Palace u Dubrovniku. Kako bismo omogućili maksimalnu kvalitetu sponzorske izložbe, sve pauze za kavu biti

Више

Microsoft Word - Pravila_2019

Microsoft Word - Pravila_2019 ODBOJKAŠKI KLUB IOVALIUM IBAN: HR7823400091110618561 Zrinsko Frankopanska 42, 31550 Valpovo Matični broj: 2836939 OIB: 09488508406 Mob: 091 262 2043 4. Međunarodni odbojkaški turnir VALPOVO STREET VOLLEYBALL

Више

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. S A R A J E V O Na osnovu člana 109. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, br.

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. S A R A J E V O Na osnovu člana 109. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, br. LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. S A R A J E V O Na osnovu člana 109. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, br. 48/15. i 60/15.), člana 29. Statuta Lutrije Bosne

Више

Na temelju članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl

Na temelju   članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl Na temelju članka 9. stavak 1. i 2., a u svezi članaka 10. - 19. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 25.02.2019. godine,

Више

Посебни услови пружања TOTAL GROUP услуге

Посебни услови пружања TOTAL GROUP услуге Posebne uslove pružanja usluge Dopuna (1) Posebnim uslovima za pružanje usluge Dopuna (u daljem tekstu: Posebni uslovi) uređuju se međusobni odnosi u vezi sa pružanjem i korišćenjem usluge Dopuna između,,mtel

Више

Gdin Nikola Kovač

Gdin Nikola Kovač Intranet za izdavatelje Korisnički priručnik Uvod Intranet za izdavatelje je usluga Zagrebačke burze namjenjena unosu financijskih izvještaja i vijesti od strane izdavatelja vrijednosnih papira uvrštenih

Више

Specifikacija usluga

Specifikacija usluga Potpisivanjem zahtjeva za MAX3 paket, Pretplatnik prihvaća uvjete korištenja MAX3 paketa definirane ovom Specifikacijom (dalje u tekstu: Specifikacija). MAX3 paket je usluga namijenjena privatnim korisnicima

Више

18. ožujka Državno natjecanje / Osnovna škola (6. razred) Primjena algoritama (Basic/Python/Pascal/C/C++) Sadržaj Zadaci... 1 Zadatak: Kineski..

18. ožujka Državno natjecanje / Osnovna škola (6. razred) Primjena algoritama (Basic/Python/Pascal/C/C++) Sadržaj Zadaci... 1 Zadatak: Kineski.. 18. ožujka 2015. Državno natjecanje / Primjena algoritama (Basic/Python/Pascal/C/C++) Sadržaj Zadaci... 1 Zadatak: Kineski... 2 Zadatak: Zmija... 3 Zadatak: Vlakovi... 5 Zadaci U tablici možete pogledati

Више

** Osnovni meni

** Osnovni meni Instalacija serverske verzije Kataloga propisa Instalacija Kataloga propisa se vrši na sljedeći način: 1. Ubacite Instalacioni disk ili USB memoriju u računar. 2. Instalacioni program će se automatski

Више

Uputstvo za korištenje Moja webtv Smart TV aplikacije Moja webtv aplikacija dostupna je za korištenje putem Web Browsera, na Play Store-u (za mobilne

Uputstvo za korištenje Moja webtv Smart TV aplikacije Moja webtv aplikacija dostupna je za korištenje putem Web Browsera, na Play Store-u (za mobilne Uputstvo za korištenje Moja webtv Smart TV aplikacije Moja webtv aplikacija dostupna je za korištenje putem Web Browsera, na Play Store-u (za mobilne aparate ili Android TV aparate), App Store-u (za ios

Више

Upute za korištenje EasyChair konferencijskog sustava HRO CIGRE 2019 Prijava referata Ako ste već koristili EasyChair na 13. Savjetovanju ili prije ta

Upute za korištenje EasyChair konferencijskog sustava HRO CIGRE 2019 Prijava referata Ako ste već koristili EasyChair na 13. Savjetovanju ili prije ta Upute za korištenje EasyChair konferencijskog sustava HRO CIGRE 2019 Prijava referata Ako ste već koristili EasyChair na 13. Savjetovanju ili prije tada ne trebate otvoriti račun. Za one koji se prvi put

Више

Упутствo за РАДНУ ГРУПУ за израду ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА на wеb апликацији Нацрти плана интегритета налазе се на линку integritet.acas.rs или на сајту Аген

Упутствo за РАДНУ ГРУПУ за израду ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА на wеb апликацији Нацрти плана интегритета налазе се на линку integritet.acas.rs или на сајту Аген Упутствo за РАДНУ ГРУПУ за израду ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА на wеb апликацији Нацрти плана интегритета налазе се на линку integritet.acas.rs или на сајту Агенције www.acas.rs у одељку - план интегритета -> нацрт

Више

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim nagradama Član 1. Ovom uredbom utvrđuju se bliži uslovi,

Више

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG.

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... m-intesa Vam omogućava jednostavno, brzo i sigurno obavljanje finansijskih transakcija

Више

Dodatne usluge za VOIP priključak:

Dodatne usluge za VOIP priključak: Dodatne usluge za IP telefonski priključak (tip korištenog modema- Billion): Usluga Opis/način korištenja Prezentacija telefonskog broja pozivaoca Ovom uslugom korisnik dobiva mogućnost prikaza telefonskog

Више

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za pla

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za pla Korisničko uputstvo za uslugu u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za plaćanje mjesečnih zaduženja za članstvo Bosanskohercegovačkog auto-moto

Више

Korisnicke upute za uslugu "Moj e-racun"

Korisnicke upute za uslugu Moj e-racun USLUGA ZA INVESTITORE "Moj e-račun" -korisnička uputa- Stranica 1 Obim usluge Uslugom se nudi uvid investitorima koji imaju otvoren račun u sustavu Središnje Depozitarne Agencije (u daljnjem tekstu: Agencije)

Више

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и Број: 415/2019 Датум: 27.08.2019. КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и систем такмичења ВСС 2019/2020 за сениоре. Напомињем

Више

Електротехнички факултет Универзитета у Београду Катедра за рачунарску технику и информатику ИР3ПИА - Пројекат из предмета Програмирање интернет аплик

Електротехнички факултет Универзитета у Београду Катедра за рачунарску технику и информатику ИР3ПИА - Пројекат из предмета Програмирање интернет аплик ИР3ПИА - Пројекат из предмета Програмирање интернет апликација за јунско-јулски рок школске 2018/19. године Потребно је реализовати веб систем за играње квиза Слагалица, који се састоји од неколико игара.

Више

Elektronsko bankarstvo Uputstvo za korišćenje

Elektronsko bankarstvo Uputstvo za korišćenje Sadržaj 1. Uvod... 3 2. Kako da se aktiviram?... 4 3. Prijava u e-banking aplikaciju... 6 4. Obnova lozinke... 7 5. Početna strana... 8 6. Računi... 9 7. Plaćanja...10 7.1 Standardno plaćanje... 11 7.2

Више

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana 10.05.2018. godine donijela je PRAVILA PROMOTIVNIH TURNIRA U IGRI NA SREĆU - GRAND

Више

Hrvatska Lutrija d

Hrvatska Lutrija d Na osnovi članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), kao i članka 3. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN br. 08/10) Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana

Више

ALIP1_udzb_2019.indb

ALIP1_udzb_2019.indb Razmislimo Kako u memoriji računala prikazujemo tekst, brojeve, slike? Gdje se spremaju svi ti podatci? Kako uopće izgleda memorija računala i koji ju elektronički sklopovi čine? Kako biste znali odgovoriti

Више

SPORTSKO TAKMIČENJE U OKVIRU MANIFESTACIJE VIŠE OD PRAVA, BORSKO JEZERO Čl. 1 Teren i lopta PRAVILNIK BASKET 3 X 3 Utakmica se igra na 3x3 košar

SPORTSKO TAKMIČENJE U OKVIRU MANIFESTACIJE VIŠE OD PRAVA, BORSKO JEZERO Čl. 1 Teren i lopta PRAVILNIK BASKET 3 X 3 Utakmica se igra na 3x3 košar SPORTSKO TAKMIČENJE U OKVIRU MANIFESTACIJE VIŠE OD PRAVA, BORSKO JEZERO 2019. Čl. 1 Teren i lopta PRAVILNIK BASKET 3 X 3 Utakmica se igra na 3x3 košarkaškom terenu na kome se nalazi 1 koš. Propisana površina

Више

Video automat More Lucky & Wild Uvod Kako se kladiti? Opcija Gamble Upravljanje igrom Pravila Bonus Jackpot karte Prekidi igre Povrat novca igračima U

Video automat More Lucky & Wild Uvod Kako se kladiti? Opcija Gamble Upravljanje igrom Pravila Bonus Jackpot karte Prekidi igre Povrat novca igračima U Vide autmat Mre Lucky & Wild Uvd Kak se kladiti? Opcija Gamble Upravljanje igrm Pravila Bnus Jackpt karte Prekidi igre Pvrat nvca igračima Uvd Mre Lucky & Wild je vide slt (autmat) fiksna igra s 5 stupaca

Више

Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1

Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1 Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1 Sadržaj Opis mobilne aplikacije Digitalni Kiosk... 3 Pokretanje aplikacije... 3 Registracija/Kreiranje novog korisničkog naloga... 3 Dodavanje platne

Више

Maxtv To Go/Pickbox upute

Maxtv To Go/Pickbox upute MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE Detaljno objašnjenje funkcionalnosti..3 Upute za prijavu na aplikaciju...4 Što je to Preporučeno za vas....6 Preporučeno za vas..7 Dodavanje

Више

Za formiranje JOPPD obrasca neophodno je točno popuniti šifre u osnovama primitaka. Svaka osnova primitka ima propisane šifre u prilozima JOPPD

Za formiranje JOPPD obrasca neophodno je točno popuniti šifre u osnovama primitaka. Svaka osnova primitka ima propisane šifre u prilozima JOPPD Za formiranje JOPPD obrasca neophodno je točno popuniti šifre u osnovama primitaka. Svaka osnova primitka ima propisane šifre u prilozima 2.- 4. JOPPD obrasca i za svaku kombinaciju šifri su propisana

Више

Specifikacija ponude Magenta 1 business 1. Ovom specifikacijom definiraju se uvjeti korištenja Magenta 1 Business ponude koje mogu uključiti poslovni

Specifikacija ponude Magenta 1 business 1. Ovom specifikacijom definiraju se uvjeti korištenja Magenta 1 Business ponude koje mogu uključiti poslovni Specifikacija ponude Magenta 1 business 1. Ovom specifikacijom definiraju se uvjeti korištenja Magenta 1 Business ponude koje mogu uključiti poslovni korisnici koji pod jednim OIB-om koriste jedan od M1

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj se

Више

PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American

PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American Express karticom... 11 Plaćanje Diners karticom...

Више

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc Pregled LCD ekran 1. Poklopac baterije 2. Taster za blokiranje 3. Poklopac USB konektora 4. USB konektor 5. Uključivanje/isključivanje i Reprodukcija/pauziranje 6. Jačina zvuka 7. MENI 8. Fn A B 9. REC

Више

СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12

СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12 СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12 РЕГИСТРАЦИЈА НА СТАРТ-СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ За коришћење СТАРТ-СТОП ПАРКИНГ система, корисник (физичко или правно лице) попуњава упитник у просторијама

Више

Aster

Aster ASTER V7 Multi-user Extension za Microsoft Windows 7 Vodič za brzi početak Instalirajte ASTER V7 softver koristeći instalaciju dobavljača. Od ostalih instalacionih opcija preporučujemo da svako posebno

Више

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređivanja nagradnih igara ( Sl. Novine Federacije BiH

Више

BASKET Bilten 1 Maj 2018

BASKET Bilten 1 Maj 2018 BASKET Bilten 1 Maj 2018 Obaveštenja 1. Turnir u basketu počinje u NEDELJU 13.05.2018.god. 2. Prvog dana turnira će svim ekipama pred početak utakmica biti ukratko izložene propozicije takmičenja. 3. Molimo

Више

Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin Seminarski rad Predmet: Konkuretno programiranje doc. dr Dejan Lacmanovic Zorica Br

Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin Seminarski rad Predmet: Konkuretno programiranje doc. dr Dejan Lacmanovic Zorica Br Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin Seminarski rad Predmet: Konkuretno programiranje doc. dr Dejan Lacmanovic Zorica Brkić SI 29/15 Zrenjanin 2018. Softversko inženjerstvo

Више

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10) LUKOIL

Више

Algoritmi SŠ P1

Algoritmi SŠ P1 Županijsko natjecanje iz informatike Srednja škola 9. veljače 2018. RJEŠENJA ZADATAKA Napomena: kodovi za većinu opisanih algoritama dani su u Pythonu radi jednostavnosti i lakše čitljivosti. Zbog prirode

Више

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit  amet lorem ipsum dolor Početna prezentacija za korisnike Ključna aktivnost 1: Mobilnost u svrhu učenja: Razmjene mladih i Mobilnost osoba koje rade s mladima Završno izvješće Mobility tool Projektni ciklus Završno izvješće 1.

Више

__

__ DD BH TELECOM ID za razvoj poslovanja Datum: 05.04.2019 Broj: 02.1.2.1-14-32883/19 Stranica 1 od 5 Broj: 02.1.2.1-14-32883-3/19 Datum: 05. 04. 2019. godine 6.62. Specifični uslovi za pakete 1. Predmet

Више

HLOS /39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker

HLOS /39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker HLOS 07-2016/39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila a u igri na sreću Croatian Series of Poker, Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara

Више

Laboratorija za termičku obradu Inženjerstvo površina Kratko uputstvo za obradu i analizu profila u programskom paketu SPIP Programski paket SPIP preu

Laboratorija za termičku obradu Inženjerstvo površina Kratko uputstvo za obradu i analizu profila u programskom paketu SPIP Programski paket SPIP preu Kratko uputstvo za obradu i analizu profila u programskom paketu SPIP Programski paket SPIP preuzmite sa sledećeg linka https://www.imagemet.com/products/spip/download/downloadspip/. Instalirajte softver,

Више

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx Addiko Chat Banking Uputa za korištenje Addiko Chat Bankinga na Viberu rujan 2017. Sadržaj: Tehnički preduvjeti... 3 Funkcionalnosti Addiko Chat Bankinga... 3 Izbornik... 4 Aktivacija usluge... 9 Deaktivacija

Више

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na www.unicredit.ba Dobrodošli u svijet Zlatne Mastercard kartice. Ako ste osoba čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, za svakodnevno plaćanje

Више

Upute za instaliranje WordPressa 1.KORAK Da biste instalirali Wordpress, najprije morate preuzeti najnoviju verziju programa s web stranice WordPressa

Upute za instaliranje WordPressa 1.KORAK Da biste instalirali Wordpress, najprije morate preuzeti najnoviju verziju programa s web stranice WordPressa 1.KORAK Da biste instalirali Wordpress, najprije morate preuzeti najnoviju verziju programa s web stranice WordPressa koju možete pronaći na sljedećem linku: http://wordpress.org/download/ Kliknite na

Више

cenovnik 2017.cdr

cenovnik 2017.cdr online CENOVNIK PREUZMITE ANDROID APLIKACIJU Instalirajte aplikaciju besplatno pratite NIŠKE VESTI na vašem android telefonu! centar Demografija Niške Vesti su vodeći gradski portal po analitici Alexa.com.

Више

CARNET: Upute za korisnike Sadržaj uputa 1. Što je CARNET? Tko ima pravo na CARNET uslugu? CARNET APN Uvjeti korištenja usluge

CARNET: Upute za korisnike Sadržaj uputa 1. Što je CARNET? Tko ima pravo na CARNET uslugu? CARNET APN Uvjeti korištenja usluge CARNET: Upute za korisnike Sadržaj uputa 1. Što je CARNET?... 2 2. Tko ima pravo na CARNET uslugu?... 2 3. CARNET APN... 3 4. Uvjeti korištenja usluge CARNET... 5 1. Što je CARNET? CARNET usluga omogućava

Више

Slide 1

Slide 1 Kako jednostavnije preći na višu verziju Formsa Ivan Lovrić, Vedran Latin 14.10.2009. Sadržaj prezentacije Predmet migracije Razlozi za migraciju Infrastruktura potrebna za migraciju Pilot migracija Migracija

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređivač utvrđuje PRAVILA NAGRADNE IGRE Poli petice Svrha

Више

Korisničke upute za podnošenje zahtjeva za rješavanje spora (žalbe)

Korisničke upute za podnošenje zahtjeva za rješavanje spora (žalbe) Korisničke upute Verzija 2.0 HRVATSKA REGULATORNA AGENCIJA ZA MREŽNE DJELATNOSTI Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb / OIB: 87950783661 / Tel: (01) 7007 007, Fax: (01) 7007 070 / www.hakom.hr Sadržaj

Више

Microsoft Word - Uputstvo za koristenje aplikacije GIPKO

Microsoft Word - Uputstvo za koristenje aplikacije GIPKO Aplikacija za elektronsko popunjavanje obrasca GIP-1022 i spašavanje podataka u datoteku u XML formatu GIPKO Verzija 1.2 Sadržaj Uvod... 3 Instalacija aplikacije... 4 Pokretanje aplikacije... 7 Meni aplikacije...

Више

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nastavnike tel: fax: mail: url: carn

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nastavnike tel: fax: mail: url: carn Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Prijava u sustav... 2 3. Promjena PIN-a i odjava... 3 4. Kombinirane grupe učenika... 5 5. Odabir razredne knjige... 5 6. Elementi ocjenjivanja... 6 7. Ocjenjivanje učenika...

Више

HLOS /9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker,

HLOS /9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker, HLOS 07-2015/9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker, Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Више

untitled

untitled OSNOVE KOLEKTIVNE TAKTIKE Osnove kolektivne taktike - konstantna evolucija razvoja igre - brzina i ritam na visem nivou, naglasili su vaznost faktora tehnicke i fizicke spreme igraca te iznad svega organizacije

Више

Infokup - Školsko Osnovne škole Algoritmi BaPaCpp

Infokup - Školsko Osnovne škole Algoritmi BaPaCpp 21.. siječnja 2013.. od 1:30 do 16:30 Školsko natjecanje / Algoritmi (Basic/Pascal/C/C++) Sadržaj Zadaci... 1 Zadatak: Napolitanke... 2 Zadatak: Peking... 3 Zadatak: Joker... Zadaci U tablici možete pogledati

Више

Uputstvo za korištenje korisničkog web portala AC-U UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE KORISNIČKOG WEB PORTALA Izdanje: 1, maj / svibanj 2019 Strana 2 od 1

Uputstvo za korištenje korisničkog web portala AC-U UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE KORISNIČKOG WEB PORTALA Izdanje: 1, maj / svibanj 2019 Strana 2 od 1 UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE KORISNIČKOG WEB PORTALA Izdanje: 1, maj / svibanj 2019 Strana 2 od 18 SADRŽAJ 1. PREDMET... Error! Bookmark not defined. 2. PODRUČJE PRIMJENE... 4 3. DEFINICIJE I REFERENTNI DOKUMENTI...

Више

PROJEKT: Vektorizacija gradskih četvrti Grada Zagreba

PROJEKT: Vektorizacija gradskih četvrti Grada Zagreba Vježbe 6 Povezivanje prostornih i atributnih podataka 1. Pokrenite novi projekt u QGIS-u i dodajte podatke: Zagreb_GrCetvrti_HTRS.tif 2.Provjerite da su vam vidljive (uključene) alatne trake Digitaliziranje

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016),

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној 15.06.2017.

Више

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nastavnike tel: fax: mail: url: carn

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nastavnike tel: fax: mail: url: carn Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Prijava u sustav... 2 3. Postavke... 4 4. Kombinirane grupe učenika... 6 5. Odabir razredne knjige... 6 6. Elementi ocjenjivanja... 7 7. Ocjenjivanje učenika... 8 7.1

Више

Verovatnoća - kolokvijum 17. decembar Profesor daje dva tipa ispita,,,težak ispit i,,lak ispit. Verovatnoća da student dobije težak ispit je

Verovatnoća - kolokvijum 17. decembar Profesor daje dva tipa ispita,,,težak ispit i,,lak ispit. Verovatnoća da student dobije težak ispit je Verovatnoća - kolokvijum 17. decembar 2016. 1. Profesor daje dva tipa ispita,,,težak ispit i,,lak ispit. Verovatnoća da student dobije težak ispit je 0.8. Ako je ispit težak, verovatnoća da se prvo pitanje

Више

Упутство за пријављивање испита путем интернета Да би студент могао да пријави испит путем интернета мора прво да се пријави. Пријављивање се врши у п

Упутство за пријављивање испита путем интернета Да би студент могао да пријави испит путем интернета мора прво да се пријави. Пријављивање се врши у п Упутство за пријављивање испита путем интернета Да би студент могао да пријави испит путем интернета мора прво да се пријави. Пријављивање се врши у посебном дијалог-прозору до кога се долази линком есервис

Више

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1 BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA 2016. GODINE rugbyserbia.com Page 1 Ragbi savez Srbije 11111 Beograd Sredačka br 2 PIB 100038863 e-mail serbiarugbyunion@gmail.com TAKMIĈENJA U ORGANIZACIJI RAGBI SAVEZA SRBIJE

Више