Microsoft Word _09_sl17.doc

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word _09_sl17.doc"

Транскрипт

1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 17. ВРБАС 22. СЕПТЕМБАР ГОДИНА XLV 141. На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи («Службени гласник Републике Србије», број 129/2007), члана. 47. Закона о буџетском систему («Службени гласник Републике Србије», број 54/2009), члана 2 и 3. Одлуке о распуштању Скупштине општине Врбас и образовању Привременог органа општине Врбас («Службени гласник Републике Србије», број 37/2009) и члана 4. и 36. Пословника Привременог органа општине Врбас («Службени лист општине Врбас«, број 9/2009 и 11/2009), Привремени орган општине Врбас, на својој седници одржаној 22. септембра године, донео је О Д Л У К У О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ВРБАС ЗА ГОДИНУ I ОПШТИ ДЕО Члан 1. Члан 1. Одлуке о буџету општине Врбас за годину («Службени лист општине Врбас «,број 18/2008 ) мења се и гласи: «Укупна примања трезора општине Врбас за годину планирају се у износу од динара. Износ из претходног става састоји се из укупних примања буџета за 2009.годину (у даљем тексту: буџет) у износу од динара и примања директних и индиректних корисника из других извора у износу од динара. Укупна примања буџета у износу од динара састоје се из: 1) текућих прихода у износу од динара, 2) примања од продаје домаће финансијске имовина у износу од динара и 3) вишак прихода из године у износу од динара. Примања и издаци буџета општине утврђени су у следећим износима:

2 Број:17. Страна 358. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године A. ПРИМАЊА И ИЗДАЦИ БУЏЕТА економ.класиф. износ I. УКУПНА ПРИМАЊА ТЕКУЋИ ПРИХОДИ Порески приходи Порез на доходак, добит и капиталне добитке Порез на имовину Порез на добра и услуге Порез на међународну трговину и трансакције ( царине ) Остали порески приходи Непорески приходи приходи од игара на срећу наплаћене камате Меморандумске ставке за рефундацију расхода из претходне год Примања од продаје нефинансијске имовине 8 5. Донације Трансфери II. УКУПНИ ИЗДАЦИ ТЕКУЋИ РАСХОДИ Расходи за запослене Коришћење роба и услуга Отплата камата Субвенције Права из социјалног осигурања Остали расходи ТЕКУЋИ ТРАНСФЕРИ КАПИТАЛНИ РАСХОДИ КАПИТАЛНИ ТРАНСФЕРИ IV. ПРИМАЊА ПО ОСНОВУ ОТПЛАТЕ КРЕДИТА И ПРОДАЈЕ ФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ МИНУС ИЗДАЦИ ПО ОСНОВУ ДАТИХ КРЕДИТА И НАБАВКЕ ФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ ( IV - V ) III. БУЏЕТСКИ СУФИЦИТ ( БУЏЕТСКИ ДЕФИЦИТ ) ( I - II ) (7+8)-(4+5)

3 Број:17. Страна 359. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године ПРИМАРНИ СУФИЦИТ ( ДЕФИЦИТ ) ( УКУПНИ РАСХОДИ УМАЊЕНИ ЗА НАПЛАЋЕНЕ КАМАТЕ МИНУС УКУПНИ РАСХОДИ УМАЊЕНИ ЗА ПЛАЋЕНЕ КАМАТЕ ) УКУПНИ ФИСКАЛНИ РЕЗУЛТАТ ( III + IV ) ( )-(4-44+5) Б. ПРИМАЊА И ИЗДАЦИ ПО ОСНОВУ ДАТИХ КРЕДИТА И ПРОДАЈЕ, ОДНОСНО НАБАВКЕ ФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ IV. ПРИМАЊА ПО ОСНОВУ ОТПЛАТЕ ДАТИХ КРЕДИТА И ПРОДАЈА ФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ V. ИЗДАЦИ ПО ОСНОВУ ДАТИХ ПОЗАЈМИЦА И НАБАВКЕ ФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ VI. ПРИМАЊА ПО ОСНОВУ ОТПЛАТЕ КРЕДИТА И ПРОДАЈЕ ФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ МИНУС ИЗДАЦИ ПО ОСНОВУ ДАТИХ КРЕДИТА И НАБАВКЕ ФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ ( IV - V ) В. ЗАДУЖИВАЊЕ И ОТПЛАТА ДУГА VII. ПРИМАЊА ОД ЗАДУЖИВАЊА Примања од домаћих задуживања Задуживање код јавних финансијских институција и пословних банака Задуживање код осталих кредитора Примања од иностраног задуживања 912 VIII. ОТПЛАТА ГЛАВНИЦЕ Отплата главнице домаћим кредиторима Отплата главнице јавним финансијским институцијама и пословним банкама Отплата главнице осталим кредиторима Отплата главнице страним кредиторима 612 IX. ПРОМЕНА СТАЊА НА РАЧУНУ ( III + VI + VII -VIII ) x. НЕТО ФИНАНСИРАЊЕ ( VI + VII - VIII - IX =-III ) Буџетски суфицит као разлика између укупног износа текућих прихода и примања остварених по основу продаје нефинансијске имовине и укупних износа текућих расхода и издатака за набавку нефинансијске имовине утврђен је у износу од динара и наменски је опредељен за финансирање отплате главнице домаћим кредиторима." Члан 2. У члану 2. Одлуке о буџету општине Врбас за годину ( у даљем тексту : Одлука о буџету ) износ од « динара» замењује се износом од « динара». Члан 3. Члан 3. Одлуке о буџету мења се и гласи: «Приходи и примања буџета по изворима и издаци буџета по основним наменама и по економској класификацији утврђени су у следећим износима, и то:

4 Број:17. Страна 360. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Ек. Извори прихода и примања Износ клас. %учешћа Нераспоређени вишак прихода из ранијих година ,5% 711 ПОРЕЗ НА ДОХОДАК,ДОБИТ И КАПИТАЛНЕ ДОБИТКЕ ,3% Порез на зараде ,9% Порез на приход од самосталних делатности ,4% Порез на приходе од,имовине(дивид.,непок.,пољоп.,шумар.) ,9% Порез на друге приходе ,0% Самодопринос ,1% 713 ПОРЕЗИ НА ИМОВИНУ ,4% Порез на имовину ,6% Порез на наслеђе и поклон ,4% Порез на капиталне трансакције(пренос апсолутних права) ,3% Порез на акције на име и уделе ,0% 714 ПОРЕЗИ НА ДОБРА И УСЛУГЕ ,6% Средства за противпожарну заштиту(6% од наплаћ.премије осиг.) ,1% Комунална такса за држање моторних,друмских и прикљ.возила ,4% Накнада за промену намене пољопр.земљ ,0% Годишња накнада за друмска мотор.возила,тракторе и прикљ.воз ,3% Накн. за загађивање животне средине(1% од предрач.вредн.инв.) ,5% Накн. За емис. SO2,NO2,прашкастих материја и производни отпад ,3% Боравишна такса ,1% Посебна накнада за заштиту и унапређење животне средине ,9% 716 ДРУГИ ПОРЕЗИ ,5% Комунална такса на фирму ,5% 733 ТРАНСФЕРИ ОД ДРУГИХ НИВОА ВЛАСТИ ,4% Текући трансф. од других нивоа власти(из АП превоз студ. И уч.) ,3% Текући трансф. од других нивоа власти(из буџета РС) ,8% Капитални трансфери од других нивоа власти Остали текући приходи(наменски трансфери од АП И РС) ,3% 741 ПРИХОДИ ОД ИМОВИНЕ ,2% Камате ,5% Комунална такса за коришћење простора на јавним површинама ,0% Накнада за коришћење минералних сировина ,0% Средства остварена од давања у закуп пољопривр. земљ ,5% Накнада за коришћење грађевинског земљишта ,2% 742 ПРИХОДИ ОД ПРОДАЈЕ ДОБАРА И УСЛУГА ,2% Приходи од давања у закуп непокретности у државној својини ,9% Приходи од закупнине за грађевинско земљиште ,6% Општинске административне таксе ,1% Накнада за уређивање грађевинског земљишта ,5% 743 НОВЧАНЕ КАЗНЕ И ОДУЗЕТА ИМОВИНСКА КОРИСТ ,1% Приходи од новчаних казни за прекршаје ,1% 744 ДОБРОВОЉНИ ТРАНСФ. ОД ФИЗИЧКИХ И ПРАВНИХ ЛИЦА Текући добровољни трансфери од физичких и правних лица 745 МЕШОВИТИ И НЕОДРЕЂЕНИ ПРИХОДИ ,3% Остали приходи у корист нивоа општина ,3% 771 МЕМОРАНДУМСКЕ СТАВКЕ ,5% Меморандумске ставке за рефундацију расхода ,5% 811 ПРИМАЊА ОД ПРОДАЈЕ НЕПОКРЕТНОСТИ Примања од продаје непокретности у корист нивоа општина 812 ПРИМАЊА ОД ПРОДАЈЕ ПОКРЕТНИХ СТВАРИ Примања од продаје покретних ствари 911 ПРИМАЊА ОД ЗАДУЖИВАЊА Примања од задуживања код пословних банака у земљи 921 ПРИМАЊА ОД ПРОДАЈЕ ДОМАЋЕ ФИНАНС.ИМОВИНЕ ,1% Примања од продаје домаћих акција и осталог капитала ,1% УКУПНО ПРИХОДИ ,0%

5 Број:17. Страна 361. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Екон. клас. Намена ИЗНОС 41 РАСХОДИ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ 411 Плате, додаци и накнаде запослених Социјални доприноси на терет послодавца Накнаде у натури Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи УКУПНО КОРИШЋЕЊЕ УСЛУГА И РОБА 421 Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Материјал УКУПНО ОТПЛАТА КАМАТА 441 Отплата домаћих камата Пратећи трошкови задуживања 0 УКУПНО Субвенције јавним нефинансијским предузећима ТРАНСФЕРИ ОСТАЛИМ НИВОИМА ВЛАСТИ 463 Трансфери осталим нивоима власти СОЦИЈАЛНА ПОМОЋ 472 Накнада за социјалну заштиту из буџета ОСТАЛИ ИЗДАЦИ 481 Дотације невладиним организацијама Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом Новчане казнеи пенали по решењу судова Накнаде штете за повреде или штету нанету услед елементарних непогода Накнаде штете за повреде или штету нанету од стране државних органа УКУПНО СРЕДСТВА РЕЗЕРВЕ 499 Средства резерве ЗГРАДЕ И ГРАЂЕВИНСКИ ОБЈЕКТИ 511 Зграде и грађевински објекти Машине и опрема Остала основна средства Земљиште УКУПНО ОТПЛАТА ГЛАВНИЦЕ 611 Отплата главнице домаћим кредиторима Отплата камате на камате за куповине путем лизинга УКУПНО УКУПНО: II ПОСЕБНИ ДЕО Члан 4. Члан 4. Одлуке о буџету мења се и гласи:«средства буџета у износу од динара и средства прихода из додатних активности директних и индиректних корисника буџета у износу од динара,распоређују се по корисницима и наменама, и то:

6 Број:17. Страна 362. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Раздео Глава Функција Позиција Економ. кл Опис Средства из буџета Средства из додатних извора укупна средства СКУПШТИНА ОПШТИНЕ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ И ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 110 Извршни и законодавни органи,финансијски и фискални послови и спољни послови Плате,додаци и накнаде запослених Социјални доприноси на терет послодавца Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Трошкови путовања Средства за рад скупштине, радних тела скупштине и председника и локалног савета за запошљавање /1 423 Услуге по уговору-накнаде за рад одборника /2 423 Услуге по уговору-радна тела, волонтери, репрезентација председника /3 451 Субвенције за запошљавање-национална служба за запошљавање Дотације невладиним организацијама-политичким организацијама Извори финансирања за функцију 110: 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ ИЗБОРНА КОМИСИЈА Опште јавне услуге које нису класификоване на другом месту Стални трошкови Услуге по уговору Материјал Извори финансирања за функцију 160: 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главy Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ Извори финансирања за раздео 1: 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА РАЗДЕО ОПШТИНСКА УПРАВА Општи економски и комерцијални послови и послови по питању рада Плате,додаци и накнаде запослених Социјални доприноси на терет послодавца Накнаде у натури Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору

7 Број:17. Страна 363. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Извори финансирања за функцију 410 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Опште услуге Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Материјал Таксе које проистичу из задуживања Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом Зграде и грађевински објекти Машине и опрема Извори финансирања за функцију 130 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Трансакције везане за јавни дуг Отплата камате домаћим пословним банкама Отплата главнице домаћим кредиторима Извори финансирања за функцију 130 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Пољопривреда(распоред средстава од закупа пољопривредног земљишта) Земљиште-Комасација-пројекти Услуге по уговору-садња ветрозаштитних појасева и сузбијање амброзије Специјализоване услуге-противградна заштита Капитално одржавање саобраћајних објеката-некатегорисани путеви Материјал 0 Извори финансирања за функцију 421 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Опште јавне услуге које нису класификоване на другом месту Дотације невладиним организацијама ОО Црвеног крста и удружења грађана 0 Извори финансирања за функцију 160: 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Рекреација,културе и вере некласификоване на другом месту Дотације невладиним организацијама манифестације и КУД-ови 0 Извори финансирања за функцију 860: 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Верске и остале услуге заједнице Верске заједнице Извори финансирања за функцију 840 : 0

8 Број:17. Страна 364. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Услуге рекреације и спорта Трошкови путовања Дотације невладиним организацијама Извори финансирања за функцију 810 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Опште јавне услуге које нису класификоване на другом месту Накнада штете за повреде или штету насталу услед елемент.непогода Остале накнаде штете Средства резерве стална буџетска резерва текућа буџетска резерва Извори финансирања за функцију 160 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Социјална помоћ угроженом становништву некласифик.на другом месту Накнаде за социјалну заштиту из буџета /1 Погребни трошкови материјално угрожених лица /2 Пројекат за подстицање наталитета - пакети за бебе /3 Помоћ деци палих бораца /4 Социјално становање у заштићеним условима /5 Привремени смештај у прихватилиште у прихватну станицу /6 Једнократне помоћи по Одлуци извршног органа /7 Социјална помоћ породици са новорођеним бебама /8 Школски прибор за децу без родитељског старања Услуге по уговору-спровођење програма имплементације стратегије за смањење сиромаштва,стратегија развоја социјалне заштите,стратегије /1 Саветовалиште за брак и породицу /2 Одбор за превенцију болести зависности /3 Комисија за популациону политику /4 Комисија за родну равноправност Извори финансирања за функцију 070 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Образовање некласификовано на другом месту Исхрана и смештај ученика основних школа

9 Број:17. Страна 365. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Исхрана и смештај ученика средњих школа Студентске и ученичке стипендије, студентске и ученичке награде Превоз студената Превоз ученика Извори финансирања за функцију 980 : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Услуге емитовања и издаваштва Субвенције - ЈП ЗА ИНФОРМИСАЊЕ Врбас Извори финансирања за функцију 830:, 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Управљање отпадом Субвенције- ЈКП "СТАНДАРД" Врбас 0 0 Извори финансирања за функцију 510: 0 01 Приходи из буџета 0 УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ Друмски транспорт Субвенције- ЈП "Врбас" Врбас Извори финансирања за функцију 451: 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ ЈП "ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ" ВРБАС Општи економски и комерцијални послови и послови по питању рада Плате и додаци запослених Социјални доприноси на терет послодавца Накнаде у натури Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Текуће поправке и одржавање Материјал Отплате домаћих камата /1 441 Отплате домаћих камата 0 63/2 441 Отплате камата за куповину путем лизинга Дотације невладиним организацијама Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом Новчане казне по решењу судова Накнада штете за повреде или штету насталу услед елемент.непогода Машине и опрема Остала основна средства 0 70 Отплата главнице домаћим кредиторима /1 611 Отплата главнице домаћим кредиторима 0

10 Број:17. Страна 366. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 70/2 614 Отплата главнице за куповину путем лизинга Изградња и одржавање комуналне инфраструктуре Зграде и грађевински објекти-партерно уређење,урбани 71/ мобилијар реконстр тротоара 71/ Капиталне субвенције / Урбанистички планови и пројекти / Остале спец.услуге-прибављање подлога,услова,извода,сагласности,дозвола Извори финансирања за функцију 620: 0 01 Приходи из буџета Опште јавне услуге Земљиште(експропријација) Извори финансирања за функцију 160: 0 01 Приходи из буџета Заштита животне средине Специјализоване услуге-(хигијена јавних површина,одржавање зеленила и формирање новог,уклањање,дивљих депонија и одржавање градске депоније, уклањање паса луталица,комараца,дератизација,пролећно уређење и одржавање гробља,сузбијање амброзије) Извори финансирања за функцију 560: 0 01 Приходи из буџета Друмски транспорт Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање(поправка и 425 одрж.путева,банкина,тротоара,семафора,хоризон.и вертик.сигнал.и атмосф.канализ.) 76 Саобраћајнице /1 511 Зграде и грађевински објекти-изградња саобраћајница и атмосф.канализације /2 424 Специјализоване услуге-пројектовање саобраћајница Извори финансирања за функцију 451: 0 01 Приходи из буџета Улична расвета Стални трошкови Текуће поправке и одржавање Субвенције(изградња и капитално одржавање јавне расвете) 0 Извори финансирања за функцију 640: 0 01 Приходи из буџета Водоснабдевање Текуће поправке и одржавање Изградња водоводне мрезе /1 511 Зграде и грађевински објекти /2 424 Специјализоване услуге-генерални пројекат водоснабдевања Извори финансирања за функцију 630: 0

11 Број:17. Страна 367. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 01 Приходи из буџета Управљање отпадним водама 0 Изградња фекалне канализације Зграде и грађевински објекти Извори финансирања за функцију 520: 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу Приходи из буџета УКУПНО ЗА ГЛАВУ Фонд за солидарну стамбену изградњу Становање Зграде и грађевински објекти (за социјално угрожена лица) Стални трошкови Услуге по уговору Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом 0 Извори финансирања за функцију Приходи из буџета 0 Укупно за главу МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Опште јавне услуге које нису класификоване на другом месту Плате и додаци запослених Социјални доприноси на терет послодавца Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Материјал Отплата кредита-камате Субвенције јавним нефинансијским организацијама Донације и трансфери осталим нивоима власти Дотације невладиним организацијама Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом Новчане казне по решењу судова Изградња и капитално одржавање објеката Машине и опрема Отплата кредита домаћим кредиторима-главница 0 Извори финансирања за функцију 160: 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу Приходи из буџета

12 Број:17. Страна 368. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД Социјална заштита некласификована на другом месту 0 Донације и трансфери осталим нивоима власти Плате и додаци запослених Социјални доприноси на терет послодавца Накнада за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи Социјална давања запосленима Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Материјал Накнада за социјалну заштиту Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом Машине и опрема Зграде и грађевински објекти 0 0 Извори финансирања за функцију 090 : 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ КУЛТУРА Културни центар Плате и додаци запослених Социјални доприноси на терет послодавца Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Материјал Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом Зграде и грађевински објекти Машине и опрема Укупно за Културни центар НБ " Данило Киш " Плате и додаци запослених

13 Број:17. Страна 369. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Социјални доприноси на терет послодавца Накнаде у натури Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Текуће поправке и одржавање Материјал Порези,обавезне таксе и казне наметнуте од једног нивоа власти другом Зграде и грађевински објекти Машине и опрема Укупно за НБ " Данило Киш " Извори финансирања за функцију 820 : 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ ФИЗИЧКА КУЛТУРА Услуге рекреације и спорта 0 Центар за физичку културу-врбас Плате и додаци запослених Социјални доприноси на терет послодавца Накнаде за запослене Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Материјал Отплата камата Зграде и грађевински објекти Машине и опрема Отплата главнице Извори финансирања за функцију 810: 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу 2.6.: 0 УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ ПРЕДШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ Предшколско образовање Плате и додаци запослених Социјални доприноси на терет послодавца Накнаде у натури Социјална давања запосленима Накнаде за запослене Награде,бонуси и остали посебни расходи

14 Број:17. Страна 370. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Стални трошкови Трошкови путовања Услуге по уговору Специјализоване услуге Текуће поправке и одржавање Материјал Зграде и грађевински објекти Машине и опрема Извори финансирања за функцију 911: 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу 2.7.: 0 УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ ОСНОВНО ОБРАЗОВАЊЕ Донације и трансфери осталим нивоима власти Извори финансирања за функцију 912 : 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу 2.8. : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ СРЕДЊЕ ОБРАЗОВАЊЕ Донације и трансфери осталим нивоима власти Извори финансирања за функцију 920 : 0 01 Приходи из буџета Извори финансирања за главу 2.9. : 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ ЗДРАВСТВО НЕКЛAСИФИКОВАНО НА ДРУГОМ МЕСТУ Субвенције јавним нефинансијским организацијама Извори финансирања за функцију Приходи из буџета Извори финансирања за главу 2.10.: 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ УСЛУГЕ ПРОТИВПОЖАРНЕ ЗАШТИТЕ-Ватрогасни фонд општине Субвенције Извори финансирања за функцију Приходи из буџета Извори финансирања за главу 2.11.: 0 01 Приходи из буџета УКУПНО ЗА ФУНКЦИЈУ УКУПНО ЗА ГЛАВУ УКУПНО ЗА РАЗДЕО УКУПНИ РАСХОДИ

15 Број:17. Страна 371. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године III ПОСЕБНЕ ОДРЕДБЕ Члан 5. Члан 5. Одлуке о буџету мења се и гласи: «У текућу буџетску резерву издвајају се средства у износу од динара.одлуку о употреби средстава текуће буџетске резерве доноси председник општине Врбас.» Члан 6. Члан 6. Одлуке о буџету мења се и гласи: «У сталну буџетску резерву издвајају се средства у износу од динара.решење о употреби средстава сталне буџетске резерве доноси председник општине Врбас за намене у складу са чланом 70. Закона о буџетском систему.» Члан 7. Ова Одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у «Службеном листу општине Врбас»,а примењиваће се од 01.јануара 2009.године. ОПШТИНА ВРБАС ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН ОПШТИНЕ ВРБАС Број: /2009-I/01 Дана: 22. септембра године ВРБАС Председник Привременог органа, Др Жељко Видовић,с.р На основу члана 90. Закона о планирању и изградњи (''Службени гласник Републике Србије'', број 72/2009), члана 8. став 4.Одлуке о грађевинском земљишту («Службени лист општине Врбас, број 4/03, 12/04, 2/06), члана 16. и 30. Статута општине Врбас («Службени лист општине Врбас «, број 3/02,5/02, 10/04 и 11/08), члана 2. и 3. Одлуке о распуштању Скупштине општине Врбас и образовању Привременог органа општине Врбас ( Службени гласник РС, број 37/2009) и члана 4. и 36. Пословника Привременог органа општине Врбас ( Службени лист општине Врбас, број 9/2009 и 11/2009), Привремени орган општине Врбас, на седници одржаној дана 22. септембра године, донео је OДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О ПРОГРАМУ УРЕЂИВАЊА ЈАВНОГ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА ЗА ГРАД ВРБАС И НАСЕЉЕНА МЕСТА ОПШТИНЕ ВРБАС ЗА ГОДИНУ члан 1. У Одлуци о Програму уређивања јавног грађевинског земљишта за град Врбас и насељена места општине Врбас за годину ("Службени лист општине Врбас", број 12/2008) члан 3. мења се и гласи: "Радови из члана 2. ове Одлуке утврђују се у Програму уређивања јавног грађевинског земљишта за годину и гласе:

16 Број:17. Страна 372. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 1. Општина Врбас I Одржавање комуналне инфраструктуре 1. Трошкови јавне расвете вредност вредност финансирање 1. Реконструкција јавне расвете * 2. Одржавање комуналне хигијене вредност вредност финансирање 1. Сузбијање и превенција јавног земљишта од амброзије Сузбијање комараца, дератизација и уклањање животиња луталица вредност вредност финансирање 1. Уклањање животиња луталица Одржавање саобраћајних површина вредност вредност финансирање 1. Обезбеђивање троуглова прегледности кошењем и сечењем ниског растиња 2. Крчење путног појаса од шибља и ниског дрвенастог растиња са одвозом на депонију 3. Одржавање путева у зимском периоду - материјал Одржавање саобраћајних површина у зимским условима -"зимска служба" 5. Санација ударних рупа Машинско уређење банкина Машинско кошење ниског растиња у путном појасу Обезбеђивање троуглова прегледности сечењем високог растиња Одржавање хоризонталне саоб.сигнализације Одржавање вертикалне саоб.сигнализације Ископ путних упојних јаркова Учешће у одржавању путних прелаза на укрштању некат. путева са жел. пругом 13. Сечење високог растиња ради обезбеђења проходности у оквиру саоб. профила на местима укрштања некат.путева са жел.пругом 14. Техничко регулативне мере за повећање безбедности саобраћаја и прилагођавање инфраструктуре за лица са спец.потребама 15. Санација - ојачање коловозне конструкције на путу Равно Село Кулпин Одржавање комуналне инфраструктуре II Урбанистичко планирање 1 Планови вредност вредност финансирање 1. Планови детаљне регулације Пројекти вредност вредност финансирање 1. Израда урбанистичких пројеката Геодетски пројекти Урбанистичко планирање

17 Број:17. Страна 373. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године III Уређивање грађевинског земљишта 1. Опремање на разним локалитетима вредност вредност финансирање 1. Изградња Централног постројења за прераду отпадних вода * 2. Експропријација земљишта за колектор и ЦППОВ * 3. Реконструкција тротоара Озелењавање на разним локалитетима, формирање * ветрозаштитних појасева 5. Изградња фабрике воде за пиће - фаза 1/ Уређење и опремање рекреативних површина Израда инвестиционо техничке документације вредност вредност финансирање 1. Прибављање услова, сагласности, дозвола за градњу, употребних дозвола итд. 2. Прибављање катастарских подлога и извода Врбас Уређивање грађевинског земљишта Укупно Општина Врбас: I Одржавање комуналне инфраструктуре 1. Трошкови јавне расвете вредност вредност финансирање 1. Одржавање јавног осветљења Трошкови ел.енергије јавног осветљења Одржавање комуналне хигијене вредност вредност финансирање 1. Хигијена јавних површина Одржавање зелених површина и формирање нових Одржавање депонијa Радови по налогу комуналне инспекције - дивље депоније Радови по налогу комуналне инспекције - водовод и канализација Радови по налогу комуналне инспекције - орезивање дрвећа Сезонско уређење Сузбијање комараца, дератизација и уклањање животиња луталица вредност вредност финансирање 1. Третирање комараца Дератизација Одржавање атмосферске канализације вредност вредност финансирање 1. Одржавање зацевљене атмосф.канализације Одржавање градског гробља вредност вредност финансирање 1. Одржавање капеле и гробља Одржавање саобраћајних површина вредност вредност финансирање

18 Број:17. Страна 374. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 1. Одржавање светлосне и сем. сигнализације - редован сервис Санација Виноградског моста Санација бетонског пешачког моста ("Криви мост") Одржавање Еко-чесми и фонтане вредност вредност финансирање 1. Одржавање фонтане Одржавање комуналне инфраструктуре III Уређивање грађевинског земљишта 1. Опремање ГГЗ унутар блокова вредност вредност финансирање 1. Изградња јавне расвете у блоковима * 2. Изградња приступних саобраћајница (раднa зонa) * 3. Изградња водовода - Блок Изградња водоводне мреже у Виноградској улици Изградња водоводне мреже у Блоку Опремање на разним локалитетима вредност вредност финансирање 1. Изградња фекалне канализације у стамбено-пословном Блоку "3" у * Врбасу /део према "Провалијама"/ 3. Изградња фекалне канализације у насељу "Стара болница" у * 4. Изградња колектора фаза IV.2 (1200 м) 5. Изградња паркинга на разним локалитетима * 6. Инвестиционо одржавање градског гробља Изградња семафорске сигнализације на раскрсници улица С.Марковића и П.Шегуљева 8. Изградња сервисних саобраћајница за пословну зону "Бикара" * 9. Реконструкција раскрсница путева * 3. Израда инвестиционо техничке документације вредност вредност финансирање 1. Пројектна документација, истражни радови и исходовање дозвола за ЦППОВ 2. Израда пројектно-техничке документације за фекалну * канализацију насеља "Шећерана", "Карнекс", "Кудељара" 3. Пројекат саобраћајница у блоковима 62,63,71,79,80,"Бикара" * 4. Израда пројектно-техничке документације за изградњу * саобраћајнице на повезивању радне зоне у блоковима 96 и 97 са радним зонама у блоковима 62,63,71,79 и 80 у Врбасу 5. Оцена стања и Главни пројекат санације за "Криви мост" (бетонски пешачки мост преко Великог бачког канала) 6. Пројекат санације Виноградског моста Уређивање грађевинског земљишта Укупно Врбас:

19 Број:17. Страна 375. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 3. Бачко Добро Поље I Одржавање комуналне инфраструктуре 1. Трошкови јавне расвете вредност вредност финансирање 1. Одржавање јавног осветљења Трошкови ел.енергије јавног осветљења Одржавање комуналне хигијене вредност вредност финансирање 1. Уклањање дивљих депонија Сузбијање комараца, дератизација и уклањање животиња луталица вредност вредност финансирање 1. Третирање комараца Одржавање саобраћајних површина вредност вредност финансирање 1. Одржавање светлосне и сем. сигнализације - редован сервис Одржавање Еко-чесми и фонтане вредност вредност финансирање 1. Одржавање Еко-чесми Одржавање комуналне инфраструктуре II Урбанистичко планирање 1. Планови вредност вредност финансирање 1. План генералне регулације- ажурирање катастарских подлога, прикупљање података, формирање документационе основе, стручна контрола... Урбанистичко планирање III Уређивање грађевинског земљишта 1. Опремање на разним локалитетима вредност вредност финансирање 1. Изградња фекалне канализације (уговори 1743/07, 1016/08) Партерно уређење Уређивање грађевинског земљишта Укупно Бачко Добро Поље:

20 Број:17. Страна 376. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 4. Змајево I Одржавање комуналне инфраструктуре 1. Трошкови јавне расвете вредност вредност финансирање 1. Одржавање јавног осветљења Трошкови ел.енергије јавног осветљења Одржавање комуналне хигијене вредност вредност финансирање 1. Уклањање дивљих депонија Сузбијање комараца, дератизација и уклањање животиња луталица вредност вредност финансирање 1. Третирање комараца Одржавање градског гробља вредност вредност финансирање 1. Одржавање капеле и гробља Одржавање Еко-чесми и фонтане вредност вредност финансирање 1. Одржавање Еко-чесми Одржавање комуналне инфраструктуре II Урбанистичко планирање 1. Планови вредност вредност финансирање 1. План генералне регулације- ажурирање катастарских подлога, прикупљање података, формирање документационе основе, стручна контрола... Урбанистичко планирање III Уређивање грађевинског земљишта 1. Опремање на разним локалитетима вредност вредност финансирање 1. Изградња фекалне канализације (уговори 1743/07, 1016/08) Партерно уређење Уређивање грађевинског земљишта Укупно Змајево:

21 Број:17. Страна 377. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 5. Равно Село I Одржавање комуналне инфраструктуре 1. Трошкови јавне расвете вредност вредност финансирање 1. Одржавање јавног осветљења Трошкови ел.енергије јавног осветљења Одржавање комуналне хигијене вредност вредност финансирање 1. Уклањање дивљих депонија Сузбијање комараца, дератизација и уклањање животиња луталица вредност вредност финансирање 1. Третирање комараца Одржавање градског гробља вредност вредност финансирање 1. Одржавање капеле и гробља Одржавање Еко-чесми и фонтане вредност вредност финансирање 1. Одржавање Еко-чесми Одржавање комуналне инфраструктуре II Урбанистичко планирање 1. Планови вредност вредност финансирање 1. План генералне регулације- ажурирање катастарских подлога, прикупљање података, формирање документационе основе, стручна контрола... Урбанистичко планирање III Уређивање грађевинског земљишта 1. Опремање на разним локалитетима вредност вредност финансирање 1. Изградња фекалне канализације (уговори 1743/07, 1016/08) Партерно уређење Уређивање грађевинског земљишта Укупно Равно Село:

22 Број:17. Страна 378. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 6. Куцура I Одржавање комуналне инфраструктуре 1 Трошкови јавне расвете вредност вредност финансирање 1. Одржавање јавног осветљења Трошкови ел.енергије јавног осветљења Одржавање комуналне хигијене вредност вредност финансирање 1. Уклањање дивљих депонија Сузбијање комараца, дератизација и уклањање животиња луталица вредност вредност финансирање 1. Третирање комараца Одржавање Еко-чесми и фонтане вредност вредност финансирање 1. Одржавање Еко-чесми Одржавање комуналне инфраструктуре II Урбанистичко планирање 1. Планови вредност вредност финансирање 1. План генералне регулације- ажурирање катастарских подлога, прикупљање података, формирање документационе основе, стручна контрола... Урбанистичко планирање III Уређивање грађевинског земљишта 1. Опремање на разним локалитетима вредност вредност финансирање 1. Изградња фекалне канализације (уговори 1743/07, 1016/08) Партерно уређење Изградња, опремање и повезивање бунара у Куцури * 4. Изградња капеле * Уређивање грађевинског земљишта Укупно Куцура:

23 Број:17. Страна 379. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 7. Савино Село и Косанчић I Одржавање комуналне инфраструктуре 1. Трошкови јавне расвете вредност вредност финансирање 1. Одржавање јавног осветљења Трошкови ел.енергије јавног осветљења Одржавање комуналне хигијене вредност вредност финансирање 1. Уклањање дивљих депонија Сузбијање комараца, дератизација и уклањање животиња луталица вредност вредност финансирање 1. Третирање комараца Одржавање Еко-чесми и фонтане вредност вредност финансирање 1. Одржавање Еко-чесми Одржавање комуналне инфраструктуре II Урбанистичко планирање 1. Планови вредност вредност финансирање 1. План генералне регулације- ажурирање катастарских подлога, прикупљање података, формирање документационе основе, стручна контрола... Урбанистичко планирање III Уређивање грађевинског земљишта 1. Опремање на разним локалитетима вредност вредност финансирање 1. Изградња фекалне канализације (уговори 1743/07, 1016/08) Партерно уређење Уређивање грађевинског земљишта Укупно Савино Село и Косанчић:

24 Број:17. Страна 380. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године Рекапитулација: вредност вредност радова без ПДВ радова са ПДВ Одржавање комуналне инфраструктуре Урбанистичко планирање Уређивање грађевинског земљишта Све укупно: Вредности инвестиција означене са * у тексту чије се финансирање очекује из донација фондова, нису исказана, јер још нису садржана у финансијском плану ЈП "Дирекција за изградњу" Врбас за годину. члан 2. Ова Одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном листу општине Врбас". ОПШТИНА ВРБАС ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН ОПШТИНЕ ВРБАС Број: /2009-I/01 Дана: 22. септембра године ВРБАС Председник Привременог органа, Др Жељко Видовић,с.р На основу члана 2. и 3. Одлуке о распуштању Скупштине општине Врбас и образовању Привременог органа Општине Врбас (''Службени гласник Републике Србије'', број 37/2009), члана 54. Закона о планирању и изградњи (''Сужбени гласник Републике Србије, број 47/2003 и 34/2006), у вези са чланом 215. Закона о планирању и изградњи (''Службени гласник Републике Србије'', број 72/2009),члана 30. и 93. Статута општине Врбас (''Службени лист општине Врба'', број 3/2002, 5/2002,10/2004 и 11/2008) и члана 4. и 36. Пословника привременог органа општине Врбас (''Службени лист Општине Врбас, број 9/2009.), уз прибављено мишљење Комисије за планове Општине Врбас број /2009-IV/05. од године, Привремени орган општине Врбас, на седници одржаној 22. септембра године, донео је О Д Л У К У о доношењу Генералног Плана Врбаса Члан 1.

25 Број:17. Страна 381. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године За подручје града Врбас доноси се Генерални план. Члан 2. Генералним планом Врбаса одређује се дугорочна пројекција развоја и просторног уређења насеља Врбас, утврђује се грађевински рејон и намене површина које су претежно планиране у грађевинском рејону, затим правци, коридори и капацитети саобраћајне, енергетске, водопривредне, комуналне и друге инфраструктуре, као и зоне и целине за које ће се радити планови детаљне регулације и зоне и целине за које Генерални план садржи иста правила грађења. Члан 3. Генерални План је израђен у виду Елабората број 1289/2009 и чини саставни део ове Одлуке Елаборат из става 1.овога члана израдило је ЈП Урбанизам Завод за урбанизам Нови Сад. Елаборат се састоји од текстуалног дела и графичких приказа: 1. УВОДНО ОБРАЗЛОЖЕЊЕ И ПРАВНИ ИЗНОС 2. АНАЛИЗА И ОЦЕНА СТАЊА 2.1. Грађевински рејон који ће бити обухваћен планом 2.2. Основна намена површина и карактеристике изградње 2.3. Демографски ресурси Број становника Број домаћинстава Старосна структура становништа Етничка структура Оцена стања 2.4. Привреда 2.5. Јавне службе 2.6. Стање инфраструктуре Саобраћај Друмски саобраћај Бициклиситички саобраћај Железнички саобраћај Водни саобраћај Водна инфраструктура Енергетска инфраструктура Телекомуникације 2.7.Стање зеленила 2.8. Стање природне средине 2.9. Заштита градитељског наслеђа Документација од утицаја на дефинисање концепта развоја Просторни план Републике Србије Просторни план Општине Врбас Просторни план подручја инфраструктурног коридора ауто-пута Е-75 Суботица Београд (Батајница) Стратегија развоја Републике Србије 3.ПРОЦЕНА РАЗВОЈНИХ МОГУЋНОСТИ 4. ЦИЉЕВИ УРЕЂЕЊА И ИЗГРАДЊЕ И ОСНОВНИ ПРОГРАМСКИ ЕЛЕМЕНТИ РАЗВОЈА

26 Број:17. Страна 382. Службени лист општине Врбас, 22. септембар године 5.КОНЦЕПТ ПЛАНА 5.1. Концепт демографског развоја 5.2. Концепт развоја привреде 5.3. Концепт просторног уређења рејона 5.4. Концепт развоја јавних слућби Образовање Здравство Социјална заштита Култура Спорт и рекреација 5.5. Подела грађевинског рејона на јавно и остало грађевинско земљиште 5.6. Подела грађевинског рејона на зоне, односно урбанистичке целине у складу са карактеристикама 5.7. Планиране трасе, коридори и регулације саобраћајница Саобраћај Друмски саобраћај Бициклистички саобраћај Железнички саобраћај Водни саобраћај Водна инфраструктура Енергетска инфраструктура Телекомуникације 6. УСЛОВИ НАДЛЕЖНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ДРУГИХ ИНСТИТУЦИЈА ОД ЗНАЧАЈА ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА ГРАФИЧКИ ПРИКАЗИ: 1. Катастарска подлога са границом обухвата плана... 1 : Концепт просторног уређења... 1 : Подела на јавно и остало грађевинско земљиште... 1 : Концепт водне инфраструктуре... 1 : Концепт енергетске инфраструктуре... 1 : Члан 4. Елаборат Генералног Плана Врбаса израђен је у три примерка у аналогном и у четири примерка у дигиталном облику и по овери ће се чувати у Скупштини општине Врбас,Општинској управи и ЈП Дирекција за изградњу Врбас. Оригинални Генерални План, орган надлежан за његово спровођење умножава и оверава као копију донетог плана. Донети Генерални План на захтев заинтересованих лица,орган надлежан за његово спровођење, даје на увид. Члан 5. Ова Одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у Службеном листу општине Врбас. ОПШТИНА ВРБАС ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН ОПШТИНЕ ВРБАС Број: /2009-I/01 Председник Привременог органа, Др Жељко Видовић,с.р.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 18. ВРБАС 22. ДЕЦЕМБАР ГОДИНА XLIV 155 На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи(«службени гласник РС»,б

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 18. ВРБАС 22. ДЕЦЕМБАР ГОДИНА XLIV 155 На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи(«службени гласник РС»,б СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 18. ВРБАС 22. ДЕЦЕМБАР 2008. ГОДИНА XLIV 155 На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи(«службени гласник РС»,број 129/2007), члана 25. и 29. Закона о буџетском систему

Више

Microsoft Word _sl25.doc

Microsoft Word _sl25.doc Број:25. Страна 487. Службени лист општине Врбас, 30. децембар 2009. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БРОЈ 25. 30. ДЕЦЕМБАР 2009. ГОДИНА XLV 197. На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи(«службени

Више

Microsoft Word - Rebalans budzeta 2013.doc

Microsoft Word - Rebalans budzeta 2013.doc Скупштина Градске општине Палилула, на 10. седници одржаној 24. децембра 2013. године, на основу члана 47. и 63. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, бр. 54/09, 73/10, 101/10, 101/11, 93/12,

Више

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи ( "Сл. гласник РС", број 129/07 и 83/2014), члана 76. Закона o буџетском систему ( "Сл. гласник РС",

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, број 129/07 и 83/2014), члана 76. Закона o буџетском систему ( Сл. гласник РС, На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи ( "Сл. гласник РС", број 129/07 и 83/2014), члана 76. Закона o буџетском систему ( "Сл. гласник РС", број 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012,

Више

Година 2018 Број 6 Прибој, године Излази по потреби Рок за рекламацију 10 дана I АКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУК

Година 2018 Број 6 Прибој, године Излази по потреби Рок за рекламацију 10 дана I АКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУК Година 2018 Број 6 Прибој, 24.09.2018. године Излази по потреби Рок за рекламацију 10 дана I АКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ПРИБОЈ ЗА 2018. ГОДИНУ I ОПШТИ ДЕО

Више

ОПШТИНА СРЕМСКА МИТРОВИЦА

ОПШТИНА СРЕМСКА МИТРОВИЦА На основу члана 32. став 1. тачка 2. Закона о локалној самоуправи (Сл. гласник РС бр. 129/07, 83/14, 101/16 и 47/2018), члана 77. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС бр. 54/09, 73/10 101/10,

Више

На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/

На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/ На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/14, 68/15 др.закон, 103/15, 99/16, 113/17,95/18 и 31/19),

Више

Жагубица, 11. јун године

Жагубица, 11. јун године Жагубица, 11. јун 29. године www.zagubica.org.rs С А Д Р Ж А Ј Скупштина општине Жагубица Одлука о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Жагубица за 29. годину.... 3. Одлука о јавном задуживању општине

Више

IZVEŠTAJ O BUDŽETU

IZVEŠTAJ O BUDŽETU 29 Datum štampe: 21.12.28 13:49:55 Oпштински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦА Оpćinski službeni GLASNIK SJENICA www.sjenica.rs Сјеница, 4. јануар 29. Sjenica, 4. januar 29. Година XX Број 1 Godina XX Broj 1 Излази

Више

На основу члана 32. став 1. тачка 2) Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС, бр. 129/07), члана 77. и 78. Закона о буџетском систему ( Слу

На основу члана 32. став 1. тачка 2) Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС, бр. 129/07), члана 77. и 78. Закона о буџетском систему ( Слу На основу члана 32. став 1. тачка 2) Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС, бр. 129/07), члана 77. и 78. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, бр. 54/09, 73/10, 101/10, 101/11

Више

MergedFile

MergedFile ГОДИНА XXVI ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНА ОСЕЧИНА 22.12.2017. БРОЈ 13 На основу члана 63. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр.54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013,

Више

Обрађивач: Одељење за финансије и привреду

Обрађивач:  Одељење за финансије и привреду Скупштина Градске општине Палилула, на 20. седници одржаној 24. јуна 2019. године, на основу члана 47. и 63. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, бр. 54/09, 73/10, 101/10, 101/11, 93/12, 62/13,

Више

На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл.гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/2013, 142/2014

На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл.гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/2013, 142/2014 На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл.гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/2013, 142/2014, 68/2015, 103/2015, 99/2016 и 113/2017) и члана 32.

Више

ОПШТИНА СРЕМСКА МИТРОВИЦА

ОПШТИНА СРЕМСКА МИТРОВИЦА На основу члана 32. став 1. тачка 2. Закона о локалној самоуправи (Сл. гласник РС бр. 129/07), члана 77. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС бр. 54/09, 73/10 101/10, 101/11, 93/12, 62/13,

Више

Раздео Глава Функција Позиција Економска класификација О П И С Средства буџета за годину Издаци из додатних прихода органа Укупна средства 1. 2.

Раздео Глава Функција Позиција Економска класификација О П И С Средства буџета за годину Издаци из додатних прихода органа Укупна средства 1. 2. Раздео Глава Функција Позиција Економска класификација О П И С Средства буџета за 21. годину Издаци из додатних прихода органа Укупна средства 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1 ПРЕДСЕДНИК,ОПШТИНСКО ВЕЋЕ И СКУПШТИНА

Више

Sluzbeni glasnik indd

Sluzbeni glasnik indd СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ГРАДА ПОЖАРЕВЦА Година XLV Број 9 ПОЖАРЕВАЦ 15.07.2013. 1 ГРАДСКА ОПШТИНА КОСТОЛАЦ На основу члана 43. став 1. и члана 47. став 3. Закона о буџетском систему (,,Службени гласник Републике

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ЈУН 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 32. став 1. тачка 2) Закона о локалној самоуправи («

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ЈУН 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 32. став 1. тачка 2) Закона о локалној самоуправи (« СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ 11 15.ЈУН 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 32. став 1. тачка 2) Закона о локалној самоуправи («Службени гласник РС», број 129/2007 и 83/2014др. закон),

Више

Sluzbeni-list-BGD-050.indd

Sluzbeni-list-BGD-050.indd ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број 50 24. јун 2019. године Цена 265 динара АКТИ ГРАДСКИХ ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ Скупштина Градске општине Вождовац на седници одржаној 21. јуна 2019.

Више

На основу члана 43. став 1.Закона о буџетском систему ("Службени гласник Републике Србије", број 54/2009, 73/2010, 101/2010 и 93/2012), члана 32 став

На основу члана 43. став 1.Закона о буџетском систему (Службени гласник Републике Србије, број 54/2009, 73/2010, 101/2010 и 93/2012), члана 32 став На основу члана 43. став 1.Закона о буџетском систему ("Службени гласник Републике Србије", број 54/2009, 73/2010, 101/2010 и 93/2012), члана 32 став 1. тачка 2.Закона о локалној самоуправи ("Службени

Више

03.Dom zdravlja Batocina-Finansijski plan za godinu

03.Dom zdravlja Batocina-Finansijski plan za godinu РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДОМ ЗДРАВЉА БАТОЧИНА БРОЈ:04-94-3/19-01 ДАТУМ: 21. 2. 2019.год. ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ДОМА ЗДРАВЉА БАТОЧИНА ЗА 2019. ГОДИНУ фебруар 2019. година ( у хиљ.дин.) Ек. ОП Класификација Опис Укупно

Више

Скупштина општине Барајево , на седници одржаној ¬¬____ decembra 2007

Скупштина  општине Барајево , на седници одржаној  ¬¬____ decembra 2007 Скупштина Градске општине Барајево, на седници одржаној 30. децембра 2016. године, на основу члана 43. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/2009, 73/2010,101/2010, 101/2011,93/2012,

Више

С л у ж б е н и л и с т

С л у ж б е н и    л и с т S l u ž b e n i l i s t Opštine Bački Petrovac Broj: 15 Bački Petrovac Godišnja pretplata Godina: XLIV 24. decembra 2008. god. 4.400,00 dinara S A D R Ž A J I SKUPŠTINA OPŠTINE BAČKI PETROVAC 168. - Odluka

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 12. ВРБАС 4. ЈУЛ ГОДИНА XLIV 95. На основу члана 32. став 1. Закона о локалној самоуправи («Службени гласник Ре

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 12. ВРБАС 4. ЈУЛ ГОДИНА XLIV 95. На основу члана 32. став 1. Закона о локалној самоуправи («Службени гласник Ре СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БРОЈ 12. 4. ЈУЛ 2008. ГОДИНА XLIV 95. На основу члана 32. став 1. Закона о локалној самоуправи («Службени гласник Републике Србије», број 129/2007), члана 63. и 64.Закона о буџетском

Више

Matični broj: PIB: Naziv korisnika sredstava: Завод за јавно здравље Зрењанин Sedište: Зрењанин ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА ГОДИНУ -

Matični broj: PIB: Naziv korisnika sredstava: Завод за јавно здравље Зрењанин Sedište: Зрењанин ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА ГОДИНУ - Matični broj: PIB: Naziv korisnika sredstava: 08169454 100655222 Завод за јавно здравље Зрењанин Sedište: Зрењанин ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА 2018. ГОДИНУ - 2. ИЗМЕНА I. УКУПНИ ПРИХОДИ И ПРИМАЊА (У хиљадама динара)

Више

UnObr5 Ознака ОП Број конта Опис Износ планираних прихода и примања Укупно (од 6 до 11) Републик е Износ остварених прихода и примања Приходи и примањ

UnObr5 Ознака ОП Број конта Опис Износ планираних прихода и примања Укупно (од 6 до 11) Републик е Износ остварених прихода и примања Приходи и примањ Ознака ОП Број конта Опис Износ планираних прихода и примања Укупно (од 6 до 11) Републик е Износ остварених прихода и примања Приходи и примања из буџета Аутономне покрајине Општине / града ООСО Из донација

Више

На основу члана 47 и 63. Закона о буџетском систему ("Службени гласник РС", бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/ испр

На основу члана 47 и 63. Закона о буџетском систему (Службени гласник РС, бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/ испр На основу члана 47 и 63. Закона о буџетском систему ("Службени гласник РС", бр. 54/2009, 73/20, 1/20, 1/21, 93/22, 62/23, 63/23 - исправка, 108/23, 142/24, 68/25, 103/25 и 99/26) и члана 32. Закона о локалној

Више

Zavrsni_01375_0.xls

Zavrsni_01375_0.xls Ознака ОП Конто Опис 2001 ТЕКУЋИ ПРИХОДИ И ПРИМАЊА ОД ПРОДАЈЕ НЕФИНАНСИЈСКЕ ИМОВИНЕ (2002 + 2106) 2002 700000 ТЕКУЋИ ПРИХОДИ (2003 + 2047 + 2057 + 2069 + 2094 + 2099 + 2103) 2003 710000 ПОРЕЗИ (2004 +

Више

дана године ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗДРАВСТВЕНE УСТАНОВE ЗА ГОДИНУ АПОТЕКА ВРШАЦ (У хиљадама динара) Износ остварених прихода и примања Број

дана године ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗДРАВСТВЕНE УСТАНОВE ЗА ГОДИНУ АПОТЕКА ВРШАЦ (У хиљадама динара) Износ остварених прихода и примања Број дана 26.12.2013 године ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗДРАВСТВЕНE УСТАНОВE ЗА 2014. ГОДИНУ АПОТЕКА ВРШАЦ (У хиљадама динара) Износ остварених прихода и примања Број конта Опис Укупно (од 6 до 11) Приходи из буџета Општине

Више

Скупштина општине Барајево , на седници одржаној ¬¬____ decembra 2007

Скупштина  општине Барајево , на седници одржаној  ¬¬____ decembra 2007 Скупштина Градске општине Барајево, на седници одржаној 22. марта 2019. године, на основу члана 6.став 2. и члана 43. став 1. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/09, 73/10,101/10,

Више

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 5a Година: LIII Бачки Петровац 12. јуна године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТР

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 5a Година: LIII Бачки Петровац 12. јуна године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТР С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 5a Година: LIII Бачки Петровац 12. јуна 2017. године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТРОВАЦ 53. - Одлука о консолидованом завршном рачуну

Више

Скупштина општине Барајево , на седници одржаној ¬¬____ decembra 2007

Скупштина  општине Барајево , на седници одржаној  ¬¬____ decembra 2007 Скупштина Градске општине Барајево, на седници одржаној 23. марта 2017. године, на основу члана 43. став 1. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/09, 73/10,101/10, 101/11,93/12, 62/13,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXX Житиште Број 22. Излази по потреби страна 1. На основу члана 20. тачка3. Закона о локалној самоупр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXX Житиште Број 22. Излази по потреби страна 1. На основу члана 20. тачка3. Закона о локалној самоупр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXX Житиште 15.7.2016. Број 22. Излази по потреби страна 1. На основу члана 20. тачка3. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС, бр. 129/07) и чл. 77. и

Више

Sluzbeni-list-BGD-014.indd

Sluzbeni-list-BGD-014.indd ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXII Број 14 6. фебруар 2018. године Цена 265 динара БАРАЈЕВО Скупштина Градске општине Барајево на седници одржаној 6. фебруара 2018. године, на основу

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година LII Број 34/2018 Бачка Паланка 21. децембар године ОДЛУКA o буџету Општине Бачка Пала

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година LII Број 34/2018 Бачка Паланка 21. децембар године ОДЛУКA o буџету Општине Бачка Пала SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година LII Број 34/28 Бачка Паланка 21. децембар 28. године ОДЛУКA o буџету Општине Бачка Паланка за 29. годину 1720 страна - Број 34/28. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

Више

На основу члана тачке Закона о локалној самоуправи ( ''Сл

На основу члана   тачке      Закона о локалној самоуправи ( ''Сл НАЦРТ На основу члана 43. Закона о буџетском систему (''Службени гласник Републике Србије'', број 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/2013 и 142/2014), члана 32. Закона

Више

Страна 1 Образац 5 Meni Назив корисника буџетских средстава Дом здравља "Нови Београд" Седиште: Нови Београд, Гоце Делчева 30 ПИБ: Матични б

Страна 1 Образац 5 Meni Назив корисника буџетских средстава Дом здравља Нови Београд Седиште: Нови Београд, Гоце Делчева 30 ПИБ: Матични б Страна 1 Образац 5 Meni Назив корисника буџетских средстава Дом здравља "Нови Београд" Седиште: Нови Београд, Гоце Делчева 30 ПИБ: 101674909 Матични број: 07033397 Број подрачуна: 840-637661-82 Назив надлежног

Више

Страна 1 РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 ФИЛИЈАЛА: 20 НИШ ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА: СП Б СОКО БАЊА ОБРАЗАЦ

Страна 1 РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 ФИЛИЈАЛА: 20 НИШ ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА: СП Б СОКО БАЊА ОБРАЗАЦ Страна 1 РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 ФИЛИЈАЛА: 20 НИШ ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА: 00220010 СП Б СОКО БАЊА ОБРАЗАЦ ЗА ПАРТИЦИПАЦИЈУ И РЕФУНДАЦИЈЕ у периоду од 01.01.2013.

Више

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 18a Година: LII Бачки Петровац 18. новембра године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 18a Година: LII Бачки Петровац 18. новембра године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 18a Година: LII Бачки Петровац 18. новембра 2016. године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТРОВАЦ 226. - Одлука о другом ребалансу буџету Општине

Више

ПРЕДЛОГ

ПРЕДЛОГ ИЗВЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ БАРАЈЕВО ЗА ПЕРИОД ЈАНУАР СЕПТЕМБАР 2017.ГОДИНЕ ОБРАЂИВАЧ : ОДЕЉЕЊЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ ПРЕДЛАЖЕ : УСВАЈА : ОПШТИНСКО ВЕЋЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАРАЈЕВО Б а р а ј е в о

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА ГОДИНУ ФИЛИЈАЛА: 23 ЛЕСКОВАЦ ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА: 00

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА ГОДИНУ ФИЛИЈАЛА: 23 ЛЕСКОВАЦ ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА: 00 РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА 2017. ГОДИНУ ФИЛИЈАЛА: 23 ЛЕСКОВАЦ ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА: 00223006 РХ СИЈЕРИНСКА БАЊА I. УКУПНИ ПРИХОДИ И ПРИМАЊА

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примерака. К у л а 31. децембар 2018. године Број 42 Година

Више

ZR_Dvanaestomesecni_

ZR_Dvanaestomesecni_ Страна 1 Образац 5 Meni Назив корисника буџетских средстава ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ ПИРОТ Седиште: КЕЈ Б.Б. ПИБ: 100187831 Матични број: 07414285 Број подрачуна: 840-106661-51 Назив надлежног директног

Више

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава СБПБ "КОВИН" Седиште: КОВИН ПИБ: Матични број: Број подрачуна:

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава СБПБ КОВИН Седиште: КОВИН ПИБ: Матични број: Број подрачуна: Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава СБПБ "КОВИН" Седиште: КОВИН ПИБ: 101406360 Матични број: 08012270 подрачуна: 840-238661-05 Назив надлежног директног корисника буџетских средстава

Више

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Дом здравља "Краљево" Краљево Седиште: Југ Богданова бр.110, Краљево ПИБ: Матични бро

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Дом здравља Краљево Краљево Седиште: Југ Богданова бр.110, Краљево ПИБ: Матични бро Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Дом здравља "Краљево" Краљево Седиште: Југ Богданова бр.110, Краљево ПИБ: 108589396 Матични број: 17870041 подрачуна: 840-868661-50 Назив надлежног

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ XXII ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 22 На основу

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ XXII ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 22 На основу ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА 23.11.2016. године ГОДИНА 2016. БРОЈ 22 На основу члана 47. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, бр. 54/2009, 73/2010, 101/2011, 93/2012, 62/13, 63/13-испр., 108/13,

Више

Страна 1 Образац 2 Назив корисника буџетских средстава ДОМ ЗДРАВЉА СУБОТИЦА Седиште: СУБОТИЦА Матични број: ПИБ: Број подрачуна: 84

Страна 1 Образац 2 Назив корисника буџетских средстава ДОМ ЗДРАВЉА СУБОТИЦА Седиште: СУБОТИЦА Матични број: ПИБ: Број подрачуна: 84 Страна 1 Образац 2 Назив корисника буџетских средстава ДОМ ЗДРАВЉА СУБОТИЦА Седиште: СУБОТИЦА Матични број: 08881294 ПИБ: 105303985 подрачуна: 840-779661-09 Назив надлежног директног корисника буџетских

Више

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број јун године Цена 265 динара Скупштина Града Београда је на седници одржаној

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број јун године Цена 265 динара Скупштина Града Београда је на седници одржаној ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број 51 25. јун 2019. године Цена 265 динара Скупштина Града Београда је на седници одржаној 25. јуна 2019. године, на основу члана 12. став 1.

Више

(Microsoft Word - I deo-KONA\310NO.doc)

(Microsoft Word - I deo-KONA\310NO.doc) PREDLAGAČ: GRADSKO VEĆE P R E D L O G Na osnovu člana 79. Zakona o budžetskom sistemu ( Službeni glasnik RS br. 54/09) i člana 33. stav 1. tačka 2. Statuta Grada Subotice ( Službeni list Opštine Subotica,

Више

Финансијски план здравствених установа за годину Изаберите филијалу, здравствену установу, упишите датум попуњавања, кликните на одговарајући об

Финансијски план здравствених установа за годину Изаберите филијалу, здравствену установу, упишите датум попуњавања, кликните на одговарајући об Финансијски план здравствених установа за 2016. годину Изаберите филијалу, здравствену установу, упишите датум попуњавања, кликните на одговарајући образац, попуните податке у одговарајући образац и сачувајте

Више

И З В Е Ш Т А Ј О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ИРИГ ЗА ПЕРИОД г г.

И З В Е Ш Т А Ј О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ИРИГ ЗА ПЕРИОД г г. И З В Е Ш Т А Ј О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ИРИГ ЗА ПЕРИОД 01.01.2016.г.-30.06.2016.г. Приходи и примања, расходи и издаци буџета утврђени су у следећим износима : ОПИС Шифра економске класификације

Више

Страна 2 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Дом здравља Нови Београд Седиште: Булевар маршала Толбухина 30 Матични број: ПИБ: 1016

Страна 2 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Дом здравља Нови Београд Седиште: Булевар маршала Толбухина 30 Матични број: ПИБ: 1016 Страна 2 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Дом здравља Нови Београд Седиште: Булевар маршала Толбухина 30 Матични број: 07033397 ПИБ: 101674909 подрачуна: 840-637661-82 Назив надлежног директног

Више

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ БАЊА КАЊИЖА Седиште: КАЊИЖА Матични број: ПИБ: 10

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ БАЊА КАЊИЖА Седиште: КАЊИЖА Матични број: ПИБ: 10 Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ БАЊА КАЊИЖА Седиште: КАЊИЖА Матични број: 08026084 ПИБ: 100788050 подрачуна: 840-385661-64 Назив надлежног директног

Више

Ознака ОП Конто Опис Претходна година Износ Текућа година Штампа 4001 Н О В Ч А Н И П Р И Л И В И ( ) ТЕКУЋ

Ознака ОП Конто Опис Претходна година Износ Текућа година Штампа 4001 Н О В Ч А Н И П Р И Л И В И ( ) ТЕКУЋ Ознака ОП Конто Опис Претходна година Износ Текућа година Штампа 4001 Н О В Ч А Н И П Р И Л И В И (4002 + 4106 + 4131) 64.594 63.130 4002 700000 ТЕКУЋИ ПРИХОДИ (4003 + 4047 + 4057 + 4069 + 4094 + 4099

Више

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Гинеколошко-акушерска клиника Народни Фронт Седиште: Београд ПИБ: Матични број: 07035

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Гинеколошко-акушерска клиника Народни Фронт Седиште: Београд ПИБ: Матични број: 07035 Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Гинеколошко-акушерска клиника Народни Фронт Седиште: Београд ПИБ: 100219891 Матични број: 07035888 подрачуна: 840-198661-16 Назив надлежног директног

Више

На основу члана 63. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013 испр.,108

На основу члана 63. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013 испр.,108 На основу члана 63. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013 испр.,108/2013, 142/2014, 68/2015-др. закон, 103/2015, 99/2016

Више

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Специјална болница за плућне болести " Др Васа Савић" Седиште: Зрењанин ПИБ: Матични

Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Специјална болница за плућне болести  Др Васа Савић Седиште: Зрењанин ПИБ: Матични Страна 1 Образац 5 Назив корисника буџетских средстава Специјална болница за плућне болести " Др Васа Савић" Седиште: Зрењанин ПИБ: 101161066 Матични број: 08671923 подрачуна: 840-471661-84 Назив надлежног

Више

Zavrsni_02283_0.xls

Zavrsni_02283_0.xls ПОПУЊАВА УПРАВА ЗА ТРЕЗОР - ФИЛИЈАЛА 7 5 2 2 2 8 3 0 7 1 7 4 6 9 1 4 2 5 1 3 7 0 4 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Врста посла Јединствени

Више

Општински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦАOpćinski službeni GLASNIK SJENICA

Општински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦАOpćinski službeni GLASNIK SJENICA Oпштински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦА Оpćinski službeni GLASNIK SJENICA www.sjenica.rs Сјеница, 3. септембар 2018. Sjenica, 3. septembar 2018. Година XIX Број 14 Godina XIX Broj 14 Излази по потреби Izlazi

Више

ГОДИНА: IX БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1389 На основу члана 77., 78. и 79. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бро

ГОДИНА: IX БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1389 На основу члана 77., 78. и 79. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бро ГОДИНА: IX БРОЈ: 24 5. јул 2016. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1389 На основу члана 77., 78. и 79. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', број 54/09, 73/10, 101/10, 101/11, 93/12, 62/13, 63/13,108/13,104/14

Више

Sheet1 Предузеће: Дирекција за планирање и изградњу Краљево Матични број: ИЗВЕШТАЈ О ТОКОВИМА ГОТОВИНЕ Ознака ОП Конто Опис План за

Sheet1 Предузеће: Дирекција за планирање и изградњу Краљево Матични број: ИЗВЕШТАЈ О ТОКОВИМА ГОТОВИНЕ Ознака ОП Конто Опис План за Предузеће: Дирекција за планирање и изградњу Краљево Матични број: 17001841 ИЗВЕШТАЈ О ТОКОВИМА ГОТОВИНЕ Ознака ОП Конто Опис План за 01.01.- 31.12.2015. План за 01.01.- 31.03.2015. План за 01.04.- План

Више

Sheet1 Предузеће: Дирекција за планирање и изградњу Краљево Матични број: ИЗВЕШТАЈ О ТОКОВИМА ГОТОВИНЕ Ознака ОП Конто Опис План за

Sheet1 Предузеће: Дирекција за планирање и изградњу Краљево Матични број: ИЗВЕШТАЈ О ТОКОВИМА ГОТОВИНЕ Ознака ОП Конто Опис План за Предузеће: Дирекција за планирање и изградњу Краљево Матични број: 17001841 ИЗВЕШТАЈ О ТОКОВИМА ГОТОВИНЕ Ознака ОП Конто Опис План за 01.01.- 31.12.2014. Процена за 01.01.- 31.12.2014. Индекс 7/5 1 2 3

Више

УПРАВА ЗА ФИНАНСИЈЕ

УПРАВА ЗА ФИНАНСИЈЕ На основу члана 76. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013 и 108/13 ), члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града

Више

GODINA LII Apatin, 06. septembar godine BROJ На основу члана 32. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС бр

GODINA LII Apatin, 06. septembar godine BROJ На основу члана 32. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС бр GODINA LII Apatin, 06. septembar 2016. godine BROJ 12 202. На основу члана 32. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС бр 129/2007 и 83/2014 др закон), члана 76. став 4. и члана

Више

bilans stanja rashoda i prihoda 2015.xlsm

bilans stanja rashoda i prihoda 2015.xlsm Образац 4 НАЗИВ КОРИСНИКА БУЏЕТСКИХ СРЕДСТАВА СЕДИШТЕ НОВИ САД Матични број ПИБ 100449534 Број подрачуна НАЗИВ НАДЛЕЖНОГ ДИРЕКТНОГ КОРИСНИКА БУЏЕТСКИХ СРЕДСТАВА МУЗЕЈ САВРЕМЕНЕ УМЕТНОСТИ ВОЈВОДИНЕ ПОКРАЈИНСКИ

Више

С К У П Ш Т И Н А Г Р А Д А В А Љ Е В А Н А Ц Р Т О Д Л У К Е О Б У Џ Е Т У Г Р А Д А В А Љ Е В А З А Г О Д И Н У В а љ е в о, д е ц е м б а

С К У П Ш Т И Н А Г Р А Д А В А Љ Е В А Н А Ц Р Т О Д Л У К Е О Б У Џ Е Т У Г Р А Д А В А Љ Е В А З А Г О Д И Н У В а љ е в о, д е ц е м б а С К У П Ш Т И Н А Г Р А Д А В А Љ Е В А Н А Ц Р Т О Д Л У К Е О Б У Џ Е Т У Г Р А Д А В А Љ Е В А З А 2 0 1 9. Г О Д И Н У В а љ е в о, д е ц е м б а р 2 0 1 8. г о д и н е На основу члана 43. Закона о

Више

IZVEŠTAJ O BUDŽETU

IZVEŠTAJ O BUDŽETU На основу члана 43. Закона о буџетском систему ("Службени гласник РС", број 54/2009, 73/20, 1/20, 1/21, 93 /2 2, 62/13 и 63/13 испр., 108/13, 142/14, 68/15-др.закон, 103/15, 99/16, 113/17 и 95/18), чл.

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 3/2019 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 153 ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА IV ВРШАЦ, 03. АПРИЛ ГОДИНЕ БРОЈ 3/ У Одлуци о Буџет

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 3/2019 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 153 ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА IV ВРШАЦ, 03. АПРИЛ ГОДИНЕ БРОЈ 3/ У Одлуци о Буџет 03.04.2019. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 3/2019 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 153 ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА IV ВРШАЦ, 03. АПРИЛ 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 3/2019 1. У Одлуци о Буџета Града Вршца за 2019. годину («Службени лист Града

Више

Sl_list br_ 24 prvi deo

Sl_list br_ 24 prvi deo Број 24. Страна 223 «Службени лист општине Неготин» 12. 11. 2007. На основу одредби чланoва 25. и 29. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 9/2002, 87/2002, 61/2005 - др. закон, 66/2005,

Више

Na osnovu člana 25

Na osnovu člana 25 Na osnovu člana 25. stav 1. Zakona o budžetskom sistemu («Službeni glasnik RS» br. 9/2002, 87/2002, 61/2005, 66/2005, 101/2005, 62/2006 i 85/2006), člana 30. stav 1. tačka 2. Zakona o lokalnoj samoupravi

Више

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 5a Година: LIV Бачки Петровац 24. јула године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТРО

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 5a Година: LIV Бачки Петровац 24. јула године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТРО С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 5a Година: LIV Бачки Петровац 24. јула 2018. године С А Д Р Ж А Ј I СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТРОВАЦ 62. - Одлука о ребалансу буџета Општине Бачки Петровац

Више

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник РС,, број 129/2007 и 83/2014-др. закон), члана 43. Закона о буџетском систему (,,

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник РС,, број 129/2007 и 83/2014-др. закон), члана 43. Закона о буџетском систему (,, На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник РС,, број 129/2007 и 83/2014-др. закон), члана 43. Закона о буџетском систему (,,Службени гласник РС,, број 54/2009,73/2010,101/2010,101/2011,93/2012,62/2013,108/2013,142/2014

Више

Sluzbeni-list-BGD-107.indd

Sluzbeni-list-BGD-107.indd ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXII Број 107 23. новембар 2018. године Цена 265 динара АКТИ ГРАДСКИХ ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ Скупштина Градске општине Вождовац на седници одржаној 23. новембра

Више

Страна 1 РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 Матични број: ПИБ: Назив корисника средстава: Дом з

Страна 1 РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 Матични број: ПИБ: Назив корисника средстава: Дом з Страна 1 РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ - БЕОГРАД Јована Мариновића 2 Матични број: ПИБ: Назив корисника средстава: 07003609 100150542 Дом здравља Сопот Седиште: пот, Јелице Миловановић ФИНАНСИЈСКИ

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation КАКО СЕ ТРОШЕ НАШЕ ПАРЕ? КОЈИ СУ НАЈВАЖНИЈИ ПРОЈЕКТИ У 2019? ОДАКЛЕ ДОЛАЗИ НОВАЦ ЗА БУЏЕТ? КАКО МОГУ ДА УТИЧЕМ НА БУЏЕТСКИ ПРОЦЕС? СРЕМСКА МИТРОВИЦА ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ БУЏЕТ 2019 ГРАЂАНИ БУЏЕТСКИ КОРИСНИЦИ

Више

На основу члана 221

На основу члана 221 На основу члана 221. став 1. тачка 3. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, бр. 107/05, 109/05 исправка и 57/11), Управни одбор Републичког фонда за здравствено осигурање, на седници одржаној

Више

Sluzbeni-list-BGD-126.indd

Sluzbeni-list-BGD-126.indd ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXII Број 126 25. децембар 2018. године Цена 265 динара АКТИ ГРАДСКИХ ОПШТИНА РАКОВИЦА Скупштина Градске општине Раковица на седници одржаној 25. децембра

Више

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ И БУЏЕТ

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ И БУЏЕТ И З В Е Ш Т А Ј О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ НИШКА БАЊА за период ЈАНУАР - ДЕЦЕМБАР 2016. године Нишка Бања, јануар 2017. године I УВОДНЕ НАПОМЕНЕ Одлука о буџету Градске општине Нишка Бања

Више

Microsoft Word - ODLUKA - Normativni deo KOJI SE MENJA ??? doc

Microsoft Word - ODLUKA - Normativni deo KOJI SE MENJA ??? doc ОДРЕДБЕ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДА НОВОГ САДА ЗА 0. ГОДИНУ КОЈЕ СЕ МЕЊАЈУ Члан. Буџет се утврђује у износу од.4..45,0 динара, који потиче из следећих извора финансирања: - прихода из буџета у износу од.5.5.,00

Више

Број Службени лист општине Нова Црња Страна 131 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVIII Нова Црња године Број: 8 РЕПУБЛ

Број Службени лист општине Нова Црња Страна 131 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVIII Нова Црња године Број: 8 РЕПУБЛ Број 8 25.06.2019 Службени лист општине Нова Црња Страна 131 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVIII Нова Црња 25.06.2019. године Број: 8 РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА НОВА

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР 2008. Аконтација претплате 13.880,00 Цена овог примерка 954,00 249 На основу члана 13a. и члана 29. Закона о буџетском систему («Службени

Више

ПРЕДЛОГ

ПРЕДЛОГ ИЗВЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ БАРАЈЕВО ЗА ПЕРИОД ЈАНУАР СЕПТЕМБАР 2018.ГОДИНЕ УВОДНЕ НАПОМЕНЕ Одредбама члана 76. став 1. Закона о буџетском систему ("Сл. Гласник РС", бр. 54/2009, 73/2010,

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 Скупштина Градске општине Сурчин на седници одржаној 07.06.2018.године,на основу члана 32. став 1. тачка 2. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС', број 129/07,83/2014-др.закон и 101/2016-др.закон

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 11.06.2013. Службени лист општине Жабаљ број 11 страна 1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖАБАЉ Број: 11 Жабаљ, 11.06.2013. Година 42 Цена овог броја 60,00 динара Годишња претплата 1.200,00 динара СКУПШТИНА ОПШТИНЕ

Више

ИЗВЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ЗА 2009

ИЗВЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ЗА 2009 РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ТИТЕЛ ОДСЕК ЗА БУЏЕТ И ФИНАНСИЈЕ ДАТУМ: 23.01.2019. ГОДИНЕ ПРИХОДИ д. бр. Економска класиф. ИЗВРШЕЊЕ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ЗА ПЕИРОД 01.01.2018. 31.12.2018. ГОДИНЕ Назив конта 1

Више

Microsoft Word - ???????? ??????? 10.docx

Microsoft Word - ???????? ??????? 10.docx Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXVI - Број 10 13. децембар година МОДРИЧА Аконтациона претплата за годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун: КМ 562-011-00000062-61 Тел/факс: 053/810-185 I АКТИ СКУПШТИНЕ

Више

LIST Година LV Број 18/ О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Бачка Паланка 14. јун године На основу члана 63. Закона о буџетск

LIST Година LV Број 18/ О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Бачка Паланка 14. јун године На основу члана 63. Закона о буџетск SLU@BENI LIST Година LV Број 18/29 162 О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Бачка Паланка 14. јун 29. године На основу члана 63. Закона о буџетском систему ("Службени гласник РС", број 54/2009, 73/20,

Више

Microsoft Word - sl gl za stampu i sajt-1.doc

Microsoft Word - sl gl za stampu i sajt-1.doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ГРАДА ВАЉЕВА ГОДИНА XХХIV БРОЈ 9 28. октобар 2013. ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ 173. На основу члана 47. Закона о буџетском систему ("Службени гласник Републике Србије " број 54/2009, 73/2010, 101/2010,101/2011,93/2012,62/2013

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примерака. К у л а 24. октобар 2014. године Број 14 Година

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 16/ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА III ВРШАЦ, 27. ДЕЦЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 16/ На основу

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 16/ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА III ВРШАЦ, 27. ДЕЦЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 16/ На основу 27.12.2018. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 16/2018 569 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА III ВРШАЦ, 27. ДЕЦЕМБАР 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 16/2018 1. На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( «Сл. гласник

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА XLVIII БРОЈ 21. XLVIII. ÉVFOLYAM 2

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА XLVIII БРОЈ 21. XLVIII. ÉVFOLYAM 2 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА XLVIII 29.07.2016. БРОЈ 21. XLVIII. ÉVFOLYAM 2016.07.29. 21. SZÁM GODINA XLVIII 29.07.2016. BROJ

Више

ИЗВЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ЗА 2009

ИЗВЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ЗА 2009 РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ТИТЕЛ ОДСЕК ЗА БУЏЕТ И ФИНАНСИЈЕ ДАТУМ: 07.12. 2018. ГОДИНЕ ПРИХОДИ ИЗВРШЕЊЕ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ЗА ПЕИРОД 01.01.2018. 30.11.2018. ГОДИНЕ Ред.бр. Економска класиф. Назив конта

Више

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број јул године Цена 265 динара Скупштина Града Београда на седници одржаној 25.

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број јул године Цена 265 динара Скупштина Града Београда на седници одржаној 25. ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број 61 25. јул 2019. године Цена 265 динара Скупштина Града Београда на седници одржаној 25. јула 2019. године, на основу члана 6. став 2, члана

Више

Износ из претходне Износ текуће године Ознака Број Опис године ОП конта Исправка Нето (почетно стање) Бруто вредности (5 6) АКТИВА 1001

Износ из претходне Износ текуће године Ознака Број Опис године ОП конта Исправка Нето (почетно стање) Бруто вредности (5 6) АКТИВА 1001 Износ из претходне Износ текуће године Ознака Број Опис године ОП конта Исправка Нето (почетно стање) Бруто вредности (5 6) 1 2 3 4 5 6 7 АКТИВА 11 НEФИНАНСИЈСКА ИМОВИНА (12 + 12) 45,321 68,728 2,944 47,784

Више

На основу члана 77. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', број 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013-испр., 1

На основу члана 77. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', број 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013-испр., 1 На основу члана 77. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', број 54/29, 73/21, 11/21, 11/211, 93/212, 62/213, 63/213-испр., 18/213, 142/214, 68/215-др. Закон, 13/215, 99/216 и 113/217), члана

Више

ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ЗАВРШНОМ РАЧУНУ БУЏЕТА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ЗА 2005

ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ЗАВРШНОМ РАЧУНУ БУЏЕТА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ЗА 2005 На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС", број 129/2007 ), члана 77 79. Закона о буџетском систему ("Службени гласник РС", бр.54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012,

Више

На основу члана 77. и 78. Закона о буџетском систему ( «Службени гласник РС.«, бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013-исп

На основу члана 77. и 78. Закона о буџетском систему ( «Службени гласник РС.«, бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013-исп На основу члана 77. и 78. Закона о буџетском систему ( «Службени гласник РС.«, бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013-исправка, 108/2013 и 142/2014), члана 32. став 1. тачка

Више

Sluzbeni-list-BGD-047.indd

Sluzbeni-list-BGD-047.indd ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број 47 18. јун 2019. године Цена 265 динара АКТИ ГРАДСКИХ ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД Веће Градске општине Нови Београд на основу чл. 58. и 168. Закона

Више

Microsoft Word - sluzbeni list 35 iz 18.docx

Microsoft Word - sluzbeni list 35 iz 18.docx СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА УЖИЦА XLXIX 4. септембар 2018. године Број 35/18 134. На основу члана 7. и 76. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', број 54/09,73/10, 101/10, 93/12, 62/2013, 63/2013

Више

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ И БУЏЕТ

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ И БУЏЕТ Н а ц р т И З В Е Ш Т А Ј О ИЗВРШЕЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ НИШКА БАЊА за период ЈАНУАР - ДЕЦЕМБАР 2017. године Нишка Бања, јануар 2018. године I УВОДНЕ НАПОМЕНЕ Одлука о буџету Градске општине

Више