OBRAZLOŽENJE II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA GRADA KRKA ZA GODINU Prijedlog II izmjene i dopune Proračuna Grada Krka za godinu sastavljen j

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "OBRAZLOŽENJE II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA GRADA KRKA ZA GODINU Prijedlog II izmjene i dopune Proračuna Grada Krka za godinu sastavljen j"

Транскрипт

1 OBRAZLOŽENJE II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA GRADA KRKA ZA GODINU Prijedlog II izmjene i dopune Proračuna Grada Krka za godinu sastavljen je na temelju Zakona o proračunu ( Narodne novine broj 87/08, 136/12 i 15/15)) i Pravilnika o proračunskom računovodstvu i računskom planu ( Narodne novine, br. 124/14,i 115/15 i 87/16) Proračun Grada Krka za godinu sa projekcijama i godine usvojen je na sjednici Gradskog vijeća Grada Krka od 20. prosinca godine, sa planiranim prihodima i primicima u iznosu od ,00 kn i planiranim viškom prihoda JVP u iznosu od ,00 kn i Dječjeg vrtića u iznosu od ,06 kn. Proračun sadrži i planirane prihode i rashode iz nenadležnih proračuna (otočkih općina) za financiranje ustanova temeljem sporazuma o sufinanciranju kao i sve vlastite i namjenske prihode proračunskih korisnika. Prvom Izmjenom Proračuna Grada Krka za godinu planiran je iznos od ,31 kn prihoda i primitaka, ,66 kn konsolidiranog prenesenog viška iz godine i ,97 kn rashoda i izdataka. Višak prihoda sastoji se od ,75 kn viška prihoda Grada Krka, ,63 kn viška prihoda od donacija i 7.818,31 manjka iz decentraliziranih funkcija vatrogastva Javne vatrogasne postrojbe, 9.235,59 kn viška prihoda Dječjeg vrtića i ,00 Centra za kulturu, a koji potječu iz vlastitih sredstava proračunskih korisnika. Opis Proračun 2017 I Izmjena proračuna 2017 povećanje /smanjenje II Izmjena proračuna 2017 % 6-Prihodi poslovanja , , , ,19 93,90 7-Prihodi od nefinancijske imovine , , , ,00 24,80 8-Primici od zaduživanja , , ,00 9-Višak prihoda , ,66 0, ,66 100,00 Ukupno prihodi i primici , , , ,85 93,34 3-Rashodi poslovanja , , , ,07 96,7 4-Rashodi za nefinancijsku imovinu , , , ,78 85,69 5-Izdaci za financijsku imovinu , , , ,00 101,08 Ukupno rashodi i izdaci , , , ,85 93,34 Tabela 1: II Izmjena proračuna 2017.

2 II Izmjenom Proračuna Grada Krka za godinu planiran je iznos od ,19 kn prihoda i primitaka, ,66 kn konsolidiranog prenesenog viška iz godine i ,85 kn rashoda i izdataka Predloženo je smanjenje prihoda i primitaka u iznosu od ,12 kn, što je 7,26% od usvojenog proračuna. Planirani višak prihoda je isti i iznosi ,66 kn. Razlozi za izmjenu proračuna 1. Do izmjena proračuna dolazi zbog smanjenja očekivanog prihoda od komunalnog doprinosa, zbog izmjena koje proizlaze iz - odluke Upravnog suda u obračunu komunalnog doprinosa kojim je očekivani komunalni doprinos sa kamatama umanjen za gotovo ,00 kn, - novih tumačenja oko evidentiranja komunalnog doprinosa kod kojeg su obveznici oslobođeni od plaćanja, ali se za nenaplaćeni obračunati prihod moraju osigurati sredstva iz općih proračunskih prihoda. Time je planirani prihod smanjen za ,00 i iznosi ,00 kn. Obzirom da je dio projekata planiranih I izmjenom Programa građenja komunalne infrastrukture za godinu već realiziran, dio nedostajućih prihoda do godine nadomjestit će se sredstvima kratkoročne pozajmice. Radi se o sredstvima koja će biti korištena radi pokrića tekuće likvidnosti, neujednačenosti dinamike priliva sredstava i realiziranih rashoda. 2. Raspoloživa sredstva od poreza na dohodak za kapitalne projekte na otocima za godinu u iznosu od ,00 kn, djelomično će biti realizirana u godini i to u iznosu od ,00 kn, koliko je predloženo ovom izmjenom proračuna. Od ugovorenih projekata do kraja godine djelomično će biti realizirani Projekt Uređenje Velike vijećnice i to u iznosu od ,00 kn i projekt Izgradnja nadstrešnice na boćarskoj stazi u Krku u iznosu od ,00 kn. Dovršetak se očekuje u siječnju i veljači 2018, pa su planirana sredstva u godini smanjena za ,00 kn. U ukupnom iznosu od ,00 kn do sada su sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU ugovoreni sljedeći projekti : - Održavanje gradskih zidina i trgova u iznosu od ,00 kn - Uređenje biciklističke staze i šetnice Dunat Punat u iznosu od ,00 kn - Katastarska izmjera baza prostornih podataka u iznosu od ,00 kn - Uređenje Velike vijećnice kino dvorana u iznosu od ,00 kn - Izgradnja nadstrešnice na boćarskoj stazi u Krku u iznosu od ,00 kn - Rekonstrukcija tribina i izgradnja nadstrešnice na nogometnom stadionu u Krku u iznosu od ,00 kn 3. Prihodi od prodaje nefinancijske imovine realizirani su slabije od očekivanog, smanjuju se za kn. Dio ovih prihoda očekuje se u godini. Nedostajući iznos djelomično će se nadomjesti sredstvima kratkoročnog kredita.

3 4. Kratkoročni kredit u iznosu od ,00 kn, koji će biti uplaćen na račun proračuna nakon dobivene suglasnosti Gradskog vijeća, kojim će se pored uklanjanja rizika od eventualnih smanjenih prihoda neuplaćenih do 31. prosinca godine, omogućit će i pravovremeno podmirenje obaveza za komunalne projekte započete i realizirane prije početka turističke sezone. Ovim II Izmjenama i dopunama Proračuna Grada Krka za godinu predložene su izmjene na sljedeći način: IZMJENA I DOPUNA PRIHODA I PRIMITAKA 61 - POREZNI PRIHODI Porezni prihodi se smanjuju za ,00 kn - prihodi od poreza na dohodak smanjuju se za se za ,00 kn, uglavnom radi smanjenja prihoda zbog povrata poreza na dohodak po godišnjoj prijavi poreza. Istovremeno povećavaju se za ,00 kn planirani prihodi od kompenzacijskih mjera Vlade radi nadoknade ovog prihoda koji je izmjenama zakona znatno smanjen u godini. - prihod od poreza na kuće za odmor radi realizacije smanjuje se za ,00 kn i planiran je u iznosu od ,00 kn, jer se kasnilo sa dostavom zaduženja zbog izmjena propisa - prihodi od poreza na promet nekretnina smanjuju se za ,00 kn. Realizacija ovog prihoda odvija se vrlo nepredvidivom dinamikom i plan se temelji na realizaciji do kraja studenog godine - prihod od poreza na tvrtku smanjuje se za ,00 kuna jer se planira prihod od naplate starih potraživanja. Porez na tvrtku je ukinut od godine POMOĆI Pomoći proračunu i proračunskim korisnicima se ukupno smanjuju za ,12 kn - tekuće pomoći od institucija i tijela EU odnose se na projekt Lokna i uplatu za realizirano u i godini, uplaćena su sredstva u iznosu od ,00 kn - tekuće pomoći iz županijskog i državnog proračuna povećavaju se za ,00 radi povećanja spomenutih prihoda od kompenzacijskih mjera od poreza na dohodak i iznose ukupno ,00 kn - kapitalne pomoći iz državnog i županijskog proračuna smanjuju se ukupno za ,00 kn, radi smanjenja prihoda od poreza na dohodak za kapitalne projekte na otocima. - pomoći kod proračunskih korisnika - za dječji vrtić smanjuju se tekuće i kapitalne pomoći od nenadležnog proračuna otočkih općina za ,00 kn.

4 - za Centar za kulturu smanjuju se sredstva pomoći za ,00 kn radi odgođene ralizacije prihoda vezanih za projekt Putevima Frankopana koji se prenosi u godinu - za JVP povećavaju se sredstva pomoći iz državnog proračuna za dislokaciju i opremu u iznosu od ,88 kn 64 - PRIHOD OD IMOVINE Prihodi od imovine smanjuju se za ,00 kn i iznose ,00 kn - naknade za koncesije smanjuju se za ,00 kn i iznose ,00 kn. - prihodi od zakupa i iznajmljivanja imovine povećavaju se za 3.000,00 kn i iznose ,00 kn PRIHODI OD PRISTOJBI I NAKNADA Prihodi od pristojbi i naknada smanjuju se za ,00 kn - prihod od ostalih naknada ( ekološke pristojbe) povećava se za ,00 kn - smanjuje se prihod od prodaje državnih biljega za ,00 kn - prihod od boravišne pristojbe povećava se za ,00 kn - prihod od naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn - ostali nespomenuti prihodi uključujući i prihod od roditeljske uplate za dječji vrtić povećavaju se za ,00 kn i iznose ,00 kn - prihod od komunalnog doprinosa smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 - prihod od komunalne naknde smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn 66 PRIHODI OD PRODAJE PROIZVODA I ROBE TE PRUŽENIH USLUGA I PRIHODI OD DONACIJA Ovi prihodi povećavaju se za ,00 kn i iznose ukupno ,00 kn. 68 KAZNE I UPRAVNE MJERE I OSTALI PRIHODI Prihodi od kazni povećavaju se za ,00 kn i iznose ,00 kn 7 PRIHODI OD PRODAJE NEFINANCIJSKE IMOVINE Prihodi od prodaje nefinancijske imovine smanjuju se za ,00 kn i iznose ,00 kn. 8 PRIMICI OD FINANCIJSKE IMOVINE I ZADUŽIVANJA Primici od financijske imovine kratkoročnog kredita za tekuću likvidnost iznose ,00 kn. IZMJENA I DOPUNA RASHODA I IZDATAKA Kao i raspoloživi prihodi i rashodi proračuna se smanjuju u ukupnom iznosu od ,12 kn, a pojedine pozicije se povećavaju ili smanjuju u odnosu na realizaciju i mogućnosti proračuna.

5 Smanjenje rashoda u iznosu od ,00 kn odnosi se na Jedinstveni upravni odjel, za ,00 kn su smanjeni rashodi Centra za kulturu, ,00 kn rashodi Dječjeg vrtića, a za ,88 kn povećani su rashodi Javne vatrogasne postrojbe. 001 JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL Predložena je izmjena i dopuna rashoda između i unutar odsjeka na sljedeći način: U Programu 1001 Javna uprava i administracija planirano je smanjenje u ukupnom iznosu od ,00 kn, od čega su izdaci gradske uprave smanjeni za ,00 kn, a izdaci za nabavu vozila smanjeni za ,00 kn. Ukupni rashodi iznose ,00 kn U Programu 1002 Financijski poslovi i obveze smanjuju se sredstva za oslobođenje od plaćanja komunalnog doprinosa i komunalne naknade u iznosu od ,00 kn, a sredstva za povrat zajmova za ,00 kn. Ukopno sredstva za ovaj program smanjuju se za ,00 kn i ukupno iznose ,98 kn U Programu 5001 Organiziranje i provođenje zaštite i spašavanja uvodi se nova Aktivnost Zapovjedništvo i postrojbe CZ kojom su planirana sredstva u iznosu od ,00 kn za nabavu opreme i djelatnost postrojbe Civilne zaštite. U Programu 1004 Održavanje i gradnja komunalne infrastrukture rashodi se ukupno smanjuju za ,00 kn i iznose ,00 kn. Za održavanje i izgradnju javne rasvjete sredstva su ukupno smanjena za ,00 kn i iznose ,00 kn. Za asfaltiranje i uređenje nerazvrstanih cesta povećanje je ,00 kn, za otkup zemljišta za ceste i parkirališta smanjenje je ,00 kn, smanjuju se sredstva za održavanje i izgradnju objekata na javnim površinama u iznosu od ,00 kn, za izgradnju groblja smanjuju se za ,00 kn, povećavaju se sredstva za gradnju ostalih komunalnik objekata i opremu u iznos od ,00 kn, smanjuju se rashodi za održavanje KDS-a za ,00 kn, smanjuju se rashodi za projekt Rekonstrukcija javne rasvjete u iznosu od ,00 kn. Za projekt Svjetlovodna distribucijska mreža smanjuju se rashodi za ,00 kn, a za projektiranje komunalne infrastrukture rashodi se smanjuju za ,00 kn. U Programu 1005 Sustav vodoopskrbe, odvodnje i zaštite voda ukupno smanjuju se planirana sredstva za ,00 kn i iznose ukupno ,00 kn, pri čemu se smanjuju sredstva namijenjena održavanju sustava za odvodnju oborinskih voda za ,00 kn, za projekt K Opskrba vodom- izgradnja za otplatu kredita za vodoopskrbu Šotoventa u iznosu od ,00 kn, a uvodi se novi planirani rashod za EU projet Sustav prikupljanja odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda otoka Krka u iznosu od ,00 kn, za preuzetu obvezu za bankarsku naknadu po kreditu namjenjenom ovom projektu. U Programu 1006 Zaštita okoliša i gospodarenje otpadom planirana sredstva smanjuju se za ,00 kn. Sredstva za dezinsekciju, deratizaciju i higijensko veterinarsku zaštitu povećavju se za ,00 kn, za sanaciju divljih odlagališta smanjuju za ,00 kn, za zaštitu Puntarske uvale smanjuju za ,00 kn, jer je financiranje ovog projekta u godini preuzela Općina Punat.

6 U Programu 1007 Održavanja poslovnih i stambenih objekata i društvenih domova predloženo je ukupno smanjenje rashoda u iznosu od 8.000,00 kn. Povećanje od ,00 kn predloženo je za održavanje poslovnih i stambenih zgrada, smanjenje od ,00 za energetsko certificiranje zgrada i smanjnje od ,00 za projekt Uređenje interpretacijskog centra u Krku u okviru projekta Mala barka II, koje započinje u prosincu i prenosi se u godinu. U Programu 1008 Osnovno i srednješkolsko i visoko obrazovanje rashodi se ukupno smanjuju za ,00 kn. Za programe u osnovnoškolskom obrazovanju predloženo je smanjenje od ,00 kn. Planirano je smanjenje od ,00 kn za aktivnost Pomoći učenicima i studentima i dodatne usluge jer su sredstva za sufinanciranje prijevoza učenika i studenata smanjena za ,00 kn, a dodani rashodi za nagrađivanje učenika i studenata u iznosu od ,00 kn te pvećana sredstva za dječji vrtić i jaslice za 4.000,00 kn. U Programu 1009 Sport, rekreacija, kultura i ostalo povećanje je ,00 kn i to povećanje za održavanje sportskih objekata u iznosu od ,00 kn, smanjenje za sufinanciranje glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova za ,00 kn i povećanje za ostale društvene potrebe za ,00 kn. U Aktivnosti Ostale društvene potrebe povećana su sredstva za Advent na veloj placi za ,00 kn, za zdravstvene preglede sportaša za ,00 kn, za sufinanciranje boravka djelatnika PU tijekom turističke sezoneza ,00 kn i za dodatne aktivnosti u društvenim djelatnostima za 5.000,00 kn, a smanjena sredstva za sufinanciranje mjesnog prijevoza za 5.000,00 kn. Za arheološka istraživanja planirano je ,00 kn. Za program je ukupno planirano ,00 kn. U Programu 1010 Očuvanje i unapređenje zdravlja i socijalna skrb nisu predložene promjene rashoda koji ukupno iznose ,00 kn. U Programu 1011 Izgradnja i održavanje obale i obalnog pojasa sredstva namijenjena projektu Održavanje luka smanjuju se za ,00 kn, kao i sredstva namijenjena sufinanciranju izgradnje rive u luci Krk za ,00 kn. Za ovaj programu je ukupno predloženo ,00 kn i to za održavanje plaža. U Programu 1012 Jačanje gospodarstva, poljoprivrede i turizma planirana sredstva smanjuju se za ,00 kn i ukupno iznose ,00 kn. Smanjena su sredstva za programe poduzetništva u iznosu od ,00 kn, povećanja sredstva za video nadzor za ,00 kn i smanjena sredstva za projekt Zdravi grad za ,00 kn. U Programu 1013 Prostorno uređenje planirana su sredstva smanjena za ,00 kn na način da su smanjenjena sredstva za Izradu prostorno planske dokumentacije u iznosu od ,00 kn i za pripremu građevinskog zemljišta u iznosu od ,00 kn, a povećana sredstva za Projektiranje za ,00 kn. Ukupno sredstva za ovaj program iznose ,00 kn. U Programu 1014 Razvojni projekti i projekti poticanja energetske učinkovitosti planirana sredstva ukupno su smanjena za ,00 kn i iznose ,00 kn. Smanjuju se sredstva za projekt Uređenje Velike vijećnice u iznosu od ,00 kn radi dinamike izgradnje i dovršetka u godini.

7 Sredstva za projekt Rekonstrukcija gradskih zidina smanjuju se za ,00 kn. Za Projekt Multimedijalni kulturni centar sredstva se smanjuju za ,00 kn odnosno prenose u godinu zbog promjene dinamike realizacije projekta. Za projekt Energetska obnova upravne zgrade sredstva se smanjuju za ,00 kn. Za projekt Sufinanciranje zgrade jedriličarskog kluba sredstva se smanjuju za ,00 kn. Smanjuju se sredstva namijenjena projektu Izgradnja zgrade DVD-a za ,00 kn zbog dinamike realizacije. Sredstva za projekt Navodnjavanje polja Kimpi i Kaštel smanjuju se za ,00 kn. Za projekt Vježbalište na otvorenom Dražica planirani rashodi su povećani za ,00 kn. kn. kn Za projekt Sustavno gospodarenje energijom planirano je smanjenje u iznosu od ,00 Za projekt Izgradnja nadstrešnice na boćarskoj stazi u gradu Krku smanjuju se za ,00 Povećavaju se sredstva za projekt Rekonstrukcija tribina i izgradnja nadstrešnica na nogometnom stadionu u Krku za ,00 kn. Smanjuju se sredstva za projekt Izgradnja nadstrešnice na boćarskoj stazi u naselju Brzac za ,00 kn. Smanjuju se sredstva za projekt Poslovna zona Vela Ravnica za ,00 kn. Povećavaju se sredstva za projekt Uređenje starogradske jezgre ukupno za ,00 radi rashoda za uređenje Malih vrata, pa je za projekt ukupno predloženo ,00 kn. 002 GRADSKA KNJIŽNICA Planirani rashodi za Gradsku knjižnicu iznose ,00 kn i ne mijenjaju se ovim izmjenama proračuna, uz korekcije na nekim pozicijama rashoda u većem ili manjem iznosu. 003 CENTAR ZA KULTURU Rashodi za Centar za kulturu ukupno iznose ,00 kn i smanjeni su za ,00 kn, od čega se smanjenje za ,00 odnosi na redovnu djelatnost, 7.300,00 kn na kulturna događanja financirana iz gradskog proračuna, povećanje od 4.800,00 kn su rashodi financirani iz vlastitih izvora, a smanjenje od ,00 kn odnosi se na rashode za projekt Putevima Frankopana, čija se realizacija prenosi u godinu.

8 004 DJEČJI VRTIĆ Planirani rashodi za Dječji vrtić smanjeni su za ,00 kn, pa ukupni rashodi iznose ,59 kn, od čega proračun za objekte u Krku i Vrhu financira ,00 kn, a ostalo je financirano iz vlastitih prihoda od roditeljske uplate, donacija i pomoći nenadležnih proračuna. 005 JAVNA VATROGASNA POSTROJBA Rashodi za Javnu vatrogasnu postrojbu povećani su za ,88 kn (2,7%) uglavnom radi povećanja sredstava pomoći iz državnog proračuna za dislokaciju u iznosu od ,88 kn. Ukupno rashodi iznose ,51 kn od čega proračun direktno financira ,00 kn, a ostalo je financirano iz prihoda za decentralizirane funkcije vatrogastva, vlastitih prihoda, donacija i PVZ i pomoći nenadležnog proračuna. IZMJENA PLANA RAZVOJNIH PROGRAMA ZA GODINU Plan razvojnih programa je dokument kojim se proračun usklađuje sa dugoročnim Programom razvoja u kojem se utvrđuju ciljevi i mjere za provođenje zadanih ciljeva. Plan razvojnih programa za razdoblje godinu usklađuje se sa izmjenama proračuna i mijenja u dijelu koji se odnosi na godinu na način da se ukupni plan smanjuje za ,00 kn i iznosi ,00 kn. Izmjene se odnose na sljedeće projekte: CILJ 1. Razvoj zelenog gospodarstva - Navodnjavanje polja Kimpi i Kaštel smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00, - Rekonstrukcija javne rasvjete- planirana sredstva u godini za III fazu rekonstrukcije u iznosu od ,00 bit će prenesena se u godinu. Realiziran je manji dio projekta u iznosu od ,00 kn, - Energetsko certificiranje objekata u vlasništvu Grada Krka smanjuje se za ,00 kn - Energetska obnova upravne zgrade smanjuje se za ,00 kn, - Vježbalište na otvorenom Dražica povećava se za ,00 kn i iznosi ,00 kn, - Uređenje starogradske jezgre povećava se za ,00 kn - Poduzetništvo, poljoprivreda i ostali ekonomski poslovi smanjuje se za ,00 kn CILJ 2. Razvoj infrastrukture i receptivnih sadržaja - Javna rasvjeta i elektroenergetski sustav gradnja smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn, - Asfaltiranje, proširenje i izgradnja cesta smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00, - Javne površine gradnja smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn, - Groblje gradnja smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn, - Svjetlovodna distribucijska mreža grada Krka smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn, - Prostorno planiranje smanjuje se za kn i iznosi ,00 kn, - Opskrba vodom izgradnja smanjuje se za ,00 kn

9 - Razvoj luke Krk smanjuje se za ,00 kn - Prostorno planiranje smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn - Projektiranje i priprema projekata povećava se za ,00 i iznosi ,00 kn, - Uređenje Velike vijećnice Grada Krka-kino dvorana smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn, - Izgradnja zgrade Jedriličarskog kluba u Krku smanjuje se za ,00 kn, - Izgradnja zgrade DVD-a smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn - Izgradnja nadstrešnice na boćarskoj stazi u gradu Krku smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn - Rekonstrukcija tribina i izgradnja nadstrešnica na nogometnom stadionu u Krku povećava se za ,00 kn i iznosi ,00 kn, - Izgradnja nadstrešnica na boćarskoj stazi u naselju Brzac smanjuje se za ,00 kn. CILJ 3. Očuvanje okoliša, valoriziranje i očuvanje prirodnih i kulturnih resursa - Sanacija divljih odlagališta smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn - Centar za kulturu Putevima Frankopana smanjuje se za ,00 kn - Rekonstrukcija gradskih zidina smanjuje se za ,00 kn i iznosi ,00 kn - Multimedijalni kulturni centar smanjuje se za ,00 kn, iznosi 9.000,00 kn i prenosi se u sljedeću godinu GRADONAČELNIK Darijo Vasilić, prof. GRADONAČELNIK GRADA KRKA JE NA SJEDNICI KOLEGIJA OD 11. prosinca GODINE PRIHVATIO PRIJEDLOG ODLUKE O II. IZMJENI I DOPUNI PRORAČUNA GRADA KRKA ZA GODINU TE GA PODNOSI GRADSKOM VIJEĆU GRADA KRKA NA DONOŠENJE.

plan razvojnih programa

plan razvojnih programa PLAN RAZVOJNIH PROGRAMA ZA RAZDOBLJE OD 2019. DO 2021. GODINE CILJ CILJ 1. RAZVOJ ZELENOG GOSPODARSTVA Mjera 1.1. Razvoj poljoprivrede 1.2. Poticanje energetske učinkovitosti 1.3. Razvoj turizma 1.4. Razvoj

Више

Plan razv programa2016.RTF

Plan razv programa2016.RTF PRILOG BR Str. IZVRŠENJE PLANA RAZVOJNIH PROGRAMA GRADA KRKA ZA RAZDOBLJE..-.6.6. III. RAZVOJNI PROGRAMI Izvorni plan 6-6.6 Tekući plan 6 UKUPNO RASHODI I IZDACI 8.89.7..76,..Razvoj zelenog gospodarstva..

Више

OBRAZLOŽENJE PRIJEDLOGA I. IZMJENA I DOPUNA PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA GODINU Gradsko vijeće Grada Daruvara donijelo je 15. prosinca godi

OBRAZLOŽENJE PRIJEDLOGA I. IZMJENA I DOPUNA PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA GODINU Gradsko vijeće Grada Daruvara donijelo je 15. prosinca godi OBRAZLOŽENJE A I. IZMJENA I DOPUNA PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA GODINU Gradsko vijeće Grada Daruvara donijelo je 15. prosinca 2015. godine Proračun Grada Daruvara za koji ukupno iznosi 36.100.353 kn prihodi

Више

Temeljem odredbi Ċlanka 16. Zakona o proraĊunu (“Narodne novine RH” broj: 92/94 i Ċlana ka 16 i Statuta Grada Omiša ( “Službeni glasnik Grada Omiša”

Temeljem odredbi Ċlanka 16. Zakona o proraĊunu (“Narodne novine RH” broj: 92/94 i Ċlana ka 16 i  Statuta Grada Omiša ( “Službeni glasnik Grada Omiša” Temeljem odredbi čl. 14. Zakona o proračunu (NN RH 87/08 i 136/12) i temeljem odredbi članka 30. Statuta Grada Omiša (Službeni glasnik Grada Omiša 4/09, 9/10, 2/13 i 10/13), Gradsko vijeće Grada Omiša

Више

BILJEŠKE Bilješka br. 1 Ukupni prihodi za razdoblje siječanj-prosinac godine iznose ,22 kuna i za 1,22% su manji u odnosu na isto razd

BILJEŠKE Bilješka br. 1 Ukupni prihodi za razdoblje siječanj-prosinac godine iznose ,22 kuna i za 1,22% su manji u odnosu na isto razd BILJEŠKE Bilješka br. 1 Ukupni prihodi za razdoblje siječanj-prosinac 2017. godine iznose 17.621.292,22 kuna i za 1,22% su manji u odnosu na isto razdoblje 2016. godine. Ukupni rashodi iznose 17.754.783,61

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA OPĆINA SVETI LOVREČ PRIJEDLOG KLASA: URBROJ: Sv. Lovreč, Temeljem članka 37., članka 39. i članka 43. Zakona o pr

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA OPĆINA SVETI LOVREČ PRIJEDLOG KLASA: URBROJ: Sv. Lovreč, Temeljem članka 37., članka 39. i članka 43. Zakona o pr REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA OPĆINA SVETI LOVREČ PRIJEDLOG KLASA: URBROJ: Sv. Lovreč, Temeljem članka 37., članka 39. i članka 43. Zakona o proračunu ("Narodne novine" broj 87/08, 136/12, 15/15),

Више

MergedFile

MergedFile Klasa: REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA 20207 Mlini žiro: 2407000-86000 MB: 02554470 Šifra djelatnosti: 84 Ur.broj: Srebreno,, 0.05.208 Strana: IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA OPĆI DIO ZA 208/ U 208/

Више

Srijeda, 2. rujna GLASNIK«Broj 7 - Stranica 505 Četvrtak, 17. prosinca GLASNIK«Broj 11 Stranica 505 GLASNIK SLU

Srijeda, 2. rujna GLASNIK«Broj 7 - Stranica 505 Četvrtak, 17. prosinca GLASNIK«Broj 11 Stranica 505 GLASNIK SLU Srijeda, 2. rujna 2015.»SLU@BENI GLASNIK«Broj 7 - Stranica 505 Četvrtak, 17. prosinca 2015.»SLU@BENI GLASNIK«Broj 11 Stranica 505 SLU@BENI GLASNIK SLU@BENO GLASILO GRADA VINKOVACA ISSSN 1846-0887 11 VINKOVCI,

Више

SLUŽBENI VJESNIK BROJ: 55 SRIJEDA, 31. LISTOPADA GODINA LXIV OPĆINA DVOR AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA 28. Na temelju članka 109. Zakona o proraču

SLUŽBENI VJESNIK BROJ: 55 SRIJEDA, 31. LISTOPADA GODINA LXIV OPĆINA DVOR AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA 28. Na temelju članka 109. Zakona o proraču SLUŽBENI VJESNIK BROJ: 55 SRIJEDA, 31. LISTOPADA GODINA LXIV OPĆINA DVOR AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA 28. Na temelju članka 109. Zakona o proračunu (»Narodne novine«, broj 87/08, 136/12 i 15/15), članka 15. Pravilnika

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA MUĆ Klasa:400-08/15-02/01 Urbroj:2180/ Muć, godine II. IZMJENE I DOPUNE PR

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA MUĆ Klasa:400-08/15-02/01 Urbroj:2180/ Muć, godine II. IZMJENE I DOPUNE PR REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA MUĆ Klasa:400-08/15-02/01 Urbroj:2180/02-01-16-4 Muć,16.12.2016.godine II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA OPĆINE MUĆ ZA 2016. GODINU OBRAZLOŽENJE II.

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA KOTORIBA POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN GODINE I. OPĆI DIO Brojčana oznak

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA KOTORIBA POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN GODINE I. OPĆI DIO Brojčana oznak REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA KOTORIBA POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN 30.6.2019.GODINE I. OPĆI DIO Brojčana oznaka i naziv računa A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Izvršenje

Више

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET ISSN 1334-3785 SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERETINEC, BREZNICA, BREZNIČKI HUM, CESTICA, DONJA VOĆA,

Више

IZVJESTAJ O IZVRSENJU PROR.2014

IZVJESTAJ O IZVRSENJU PROR.2014 Na temelju članka 110. Zakona o proračunu ("Narodne novine2, broj 87/08, 136/12 i 15/15) i članka 36. Statuta Grada Novske ("Službeni vjesnik", broj 2/09, 47/10,29/11,3/13 i 8/13) Gradsko vijeće Grada

Више

Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta

Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta Grada Zlatara ( Službeni glasnik Krapinsko-zagorske

Више

Na temelju članka 110. Zakona o proračunu ( Narodne novine, broj 87/08, 136/12, 15/15) i članka 56. i 109. Statuta Grada Umaga ( Službene novine Grada

Na temelju članka 110. Zakona o proračunu ( Narodne novine, broj 87/08, 136/12, 15/15) i članka 56. i 109. Statuta Grada Umaga ( Službene novine Grada Na temelju članka 110. Zakona o proračunu ( Narodne novine, broj 87/08, 136/12, 15/15) i članka 56. i 109. Statuta Grada Umaga ( Službene novine Grada Umaga, broj 14/2013 pročišćeni tekst) Gradsko vijeće

Више

BILANCA PRIHODA I PRIMITIKA, TE RASHODA I IZDATAKA ZA GODINU A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Konto Vrsta prihoda i primitka II Izmjene i dopune Razli

BILANCA PRIHODA I PRIMITIKA, TE RASHODA I IZDATAKA ZA GODINU A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Konto Vrsta prihoda i primitka II Izmjene i dopune Razli BILANCA PRIHODA I PRIMITIKA, TE RASHODA I IZDATAKA ZA 2017. GODINU A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Konto Vrsta prihoda i primitka Razlika Proračun 2017 1 2 3 4 5 6 PRIHODI POSLOVANJA 8.541.071 4.407.929,00

Више

Na temelju članka Zakona o proračunu ("Narodne novine" broj 87/08, 136/12. i 15/15.) i članka 32. Statuta Općine Mala Subotica ("Službeni glasni

Na temelju članka Zakona o proračunu (Narodne novine broj 87/08, 136/12. i 15/15.) i članka 32. Statuta Općine Mala Subotica (Službeni glasni Na temelju članka 22-40 Zakona o proračunu ("Narodne novine" broj 87/08, 136/12. i 15/15.) i članka 32. Statuta Općine Mala Subotica ("Službeni glasnik Međimurske županije" broj 12/15), Općinsko vijeće

Више

Grad Prelog Proračun Grada Preloga za godinu VODIČ ZA GRAĐANE Prelog, prosinac godine

Grad Prelog Proračun Grada Preloga za godinu VODIČ ZA GRAĐANE Prelog, prosinac godine Grad Prelog Proračun Grada Preloga za 2018. godinu VODIČ ZA GRAĐANE Prelog, prosinac 2017. godine Poštovane građanke i građani Grada Preloga, Pred Vama se nalazi Vodič za građane Proračuna Grada Preloga

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA PRELOGA ZA GODINU I. OPĆI DIO Konto Naziv A. R

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA PRELOGA ZA GODINU I. OPĆI DIO Konto Naziv A. R REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA PRELOGA ZA 2014. GODINU I. OPĆI DIO Konto Naziv A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Izvršenje za izvještajno razdoblje

Више

MergedFile

MergedFile 1/ 2 Obveznik: Adresa: Žiro račun: Klasa: Ur.broj: Mjesto i datum: Srebreno,, 15.03.2017 Matični broj: Šifra djelatnosti: 8411 PRORAČUN ZA 2017. GODINU OPĆI DIO rbr. 1 Prihodi Rashodi UKUPNO 63.696.616,00

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD VRLIKA PRORAČUN U MALOM VODIČ ZA GRAĐANE godina

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD VRLIKA PRORAČUN U MALOM VODIČ ZA GRAĐANE godina REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD VRLIKA PRORAČUN U MALOM VODIČ ZA GRAĐANE 2018. godina Vrlika, Siječanj 2018. godine Poštovane Vrličanke i Vrličani, Pred Vama se nalazi Proračun u

Више

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /18-01/01 URBROJ: Novi Marof, PRORAČ

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /18-01/01 URBROJ: Novi Marof, PRORAČ REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: 400-06/18-01/01 URBROJ: 2186-022-01-18-9 Novi Marof, 27.12. 2018. PRORAČUN GRADA NOVOG MAROFA ZA 2019. GODINU I PROJEKCIJE

Више

Microsoft Word - SADRŽAJ 32.doc

Microsoft Word - SADRŽAJ 32.doc S L U Ž B E N E N O V I N E GRADA PAZINA I OPĆINA CEROVLJE, GRAČIŠĆE, KAROJBA, LUPOGLAV, MOTOVUN I SVETI PETAR U ŠUMI ISSN 1847-6260 PAZIN, 19. prosinca 2013. GODINA: XXXIX CIJENA: 30,00 KN BROJ: 32 IZDAVAČ:

Више

proracun 2013

proracun 2013 Na temelju članka 39. Zakona o proračunu ("Narodne novine" br. 87/08) i članka 35. Statuta Grada Sinja ("Službeni glasnik Grada Sinja" br. 10/09) Gradsko vijeće Grada Sinja na 31. sjednici održanoj dana

Више

GlasnikBistra_0614.indd

GlasnikBistra_0614.indd SLUŽBENI GLASNIK OPĆINE BISTRA Broj 6 Godina XIX. 21.12.2014. ISSN 1848-4948 AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA: 1. Odluka o usvajanju Strategije razvoja Općine Bistra za razdoblje 2014.-2020. godine... 3 2. III Izmjena

Више

IZ092018POS4.RTF

IZ092018POS4.RTF GRAD KRK Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk 02543095 HR5824020061821500001 IZVRŠENJE PRORAČUNA ZA RAZDOBLJE 01.01 do 30.09.18 II. POSEBNI DIO 1 Ukupno planirano 94.708.523,21 kn Ukupno ostvareno 50.437.074,63

Више

SLUŽBENI GLASNIK GRADA SENJA SLUŽBENI LIST GRADA SENJA Uredništvo: Senj, Obala dr. F. Tuđmana 2 telefon: GODINA XXIII., BROJ 5. SENJ, 28. lipn

SLUŽBENI GLASNIK GRADA SENJA SLUŽBENI LIST GRADA SENJA Uredništvo: Senj, Obala dr. F. Tuđmana 2 telefon: GODINA XXIII., BROJ 5. SENJ, 28. lipn SLUŽBENI GLASNIK GRADA SENJA SLUŽBENI LIST GRADA SENJA Uredništvo: Senj, Obala dr. F. Tuđmana 2 telefon: 881-162 GODINA XXIII., BROJ 5. SENJ, 28. lipnja 2019. LIST IZLAZI PREMA POTREBI SLUŽBENI GLASNIK

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA SVETI JURAJ NA BREGU I. OPĆI DIO A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Konto Naziv Plan Projekcija za P

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA SVETI JURAJ NA BREGU I. OPĆI DIO A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Konto Naziv Plan Projekcija za P REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA SVETI JURAJ NA BREGU I. OPĆI DIO A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Konto Naziv Plan 2016. Projekcija za 2017. Projekcija za 2018. 6 Prihodi poslovanja 12.299.300,00

Више

Proračun Grada Gospića

Proračun Grada Gospića PRIHODI I PRIMICI - UKUPNO 87.423.509 KN 14% 0% 2% 3% 2% 35% Prihodi od poreza Pomoći iz inozemstva i od subjekata unutar općeg proračuna Prihodi od imovine 6% Prihodi od upravnih i administrativnih pristojbi,

Више

Službeni glasnik Grada Omiša indd

Službeni glasnik Grada Omiša indd SLUŽBENI GLASNIK Utorak, 28. svibnja 2019. GLASNIK GRADA OMIŠA Broj 5 - Strana 1 GRADA OMIŠA LIST IZLAZI PO POTREBI. Uredništvo: Trg kralja Tomislava 5 Telefon: 862-059, 862-360, Fax: 862-022 BROJ 5 Omiš,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORA GLASNIK s l u ž b e n o g l a s i l o O p ć i n e P o d g o r a GODINA XXII PODGORA, 1

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORA GLASNIK s l u ž b e n o g l a s i l o O p ć i n e P o d g o r a GODINA XXII PODGORA, 1 REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORA GLASNIK s l u ž b e n o g l a s i l o O p ć i n e P o d g o r a GODINA XXII PODGORA, 19. svibnja 2015. BROJ 7 SADRŽAJ : STR. OPĆINSKO VIJEĆE

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN GODINE I. OPĆI DIO Konto Naziv A. R

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN GODINE I. OPĆI DIO Konto Naziv A. R REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN 30.06.2017. GODINE I. OPĆI DIO Konto Naziv A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Izvršenje za izvještajno razdoblje

Више

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /17-01/03 URBROJ: Novi Marof, II.

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /17-01/03 URBROJ: Novi Marof, II. REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: 400-06/17-01/03 URBROJ: 2186-022-01-18-11 Novi Marof, 27. 12. 2018. II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA GRADA NOVOG MAROFA ZA 2018.

Више

ISSN SLUŽBENI GLASNIK GRADA DUGE RESE Izlazi po potrebi Godina L Datum, Uprava i uredništvo, Duga Resa, tel , fa

ISSN SLUŽBENI GLASNIK GRADA DUGE RESE Izlazi po potrebi Godina L Datum, Uprava i uredništvo, Duga Resa, tel , fa ISSN 1845-9579 SLUŽBENI GLASNIK GRADA DUGE RESE Izlazi po potrebi Godina L Datum, 21.12.218. Uprava i uredništvo, Duga Resa, tel. 819-, 819-11 fax. 841-465 GRADSKO VIJEĆE BROJ 12. 192. PRORAČUN Grada Duge

Више

PREPORUKA O OSNOVNOM SADRŽAJU PRORAČUNSKOG VODIČA ZA GRAĐANE ZA JLP(R)S

PREPORUKA O OSNOVNOM SADRŽAJU PRORAČUNSKOG VODIČA ZA GRAĐANE ZA JLP(R)S Proračun u malom za 2019. godinu; Siječanj 2019. Stranica 1 PRORAČUN U MALOM ZA 2019. GODINU - vodič za građane - Proračun u malom za 2019. godinu; Siječanj 2019. Stranica 2 Uvodna riječ općinskog načelnika

Више

(Microsoft Word - Obrazlo\236enje II izmjena i dopuna Prora\350una 2015 \(2\).doc)

(Microsoft Word - Obrazlo\236enje II  izmjena i dopuna  Prora\350una 2015 \(2\).doc) OBRAZLOŽENJE UZ II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE ZA 2015. GODINU Proračun Međimurske županije za 2015. godinu donijela je Skupština Međimurske županije 18. prosinca 2014. godine na svojoj

Више

Godina III

Godina III Godina XXI Beli Manastir, 29. ožujka 2019. godine Broj 4 S A D R Ž A J AKTI GRADSKOG VIJEĆA Str. Str. 19. Odluka o prihvaćanju Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Belog Manastira za 2018.

Више

Godišnji financijski plan za i projekcija plana za i 2016.

Godišnji financijski plan za i projekcija plana za i 2016. ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Smiljanska 41, Tel./Fax.: 053/575-208 (centrala) e-mail: uprava@zuc-ls.hr Žiro račun: 2340009-1100147195 M.B. 1335537 GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN

Више

Na temelju članka 39

Na temelju članka 39 REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORA GLASNIK s l u ž b e n o g l a s i l o O p ć i n e P o d g o r a GODINA XIX PODGORA, 16. kolovoza 2012. BROJ 6 SADRŽAJ : 1. Odluka o izmjenama

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA GRAD ZLATAR JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL Odsjek za gospodarstvo, komunalne poslove i društvene djelatnosti

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA GRAD ZLATAR JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL Odsjek za gospodarstvo, komunalne poslove i društvene djelatnosti REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA GRAD ZLATAR JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL Odsjek za gospodarstvo, komunalne poslove i društvene djelatnosti KLASA: 612-01/17-01/05 620-01/17-01/01 321-01/17-01/01

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN GODINE I. OPĆI DIO Brojčana oznaka

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN GODINE I. OPĆI DIO Brojčana oznaka REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA NA DAN 30.06.2019. GODINE I. OPĆI DIO Brojčana oznaka i naziv računa A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Izvršenje

Више

GODINA XIX Vukovar, 1. listopada Broj 9 AKTI GRADSKOG VIJEĆA Temeljem članka 6. stavka 3. i članka 39. stavka 1. Zakona o proračunu ( Narodne no

GODINA XIX Vukovar, 1. listopada Broj 9 AKTI GRADSKOG VIJEĆA Temeljem članka 6. stavka 3. i članka 39. stavka 1. Zakona o proračunu ( Narodne no GODINA XIX Vukovar, 1. listopada 019. Broj 9 AKTI GRADSKOG VIJEĆA Temeljem članka 6. stavka 3. i članka 39. stavka 1. Zakona o proračunu ( Narodne novine broj 87/08, 136/1 i 15/15) i članka 3. stavak 1.

Више

POSEBNI DIO KONTO VRSTA RASHODA / IZDATAKA PRORAČUN UKUPNO RASHODI / IZDACI ,00 Razdjel 10 JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL ,00 Glav

POSEBNI DIO KONTO VRSTA RASHODA / IZDATAKA PRORAČUN UKUPNO RASHODI / IZDACI ,00 Razdjel 10 JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL ,00 Glav POSEBNI DIO KONTO VRSTA RASHODA / IZDATAKA PRORAČUN 2018. UKUPNO RASHODI / IZDACI 17.333.280,00 Razdjel 10 JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL 3.238.800,00 Glava 1001 PREDSTAVNIČKO TIJELO 136.800,00 Program A01

Више

Microsoft Word - gv38 Prve izmjene i dopune proračuna GZ za 2012.doc

Microsoft Word - gv38 Prve izmjene i dopune proračuna GZ za 2012.doc Gradsko vijeće Grada Zaboka temeljem članka 39. stavka 2. Zakona o Proračunu («Narodne novine» br. 87/08.) i članka 30. alineje 3. Statuta Grada Zaboka («Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije«br.

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORA GLASNIK s l u ž b e n o g l a s i l o O p ć i n e P o d g o r a GODINA XIX PODGORA, 20

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORA GLASNIK s l u ž b e n o g l a s i l o O p ć i n e P o d g o r a GODINA XIX PODGORA, 20 REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORA GLASNIK s l u ž b e n o g l a s i l o O p ć i n e P o d g o r a GODINA XIX PODGORA, 20. rujna 2012. BROJ 8 SADRŽAJ : STR. 1. Odluka o Izmjenama

Више

Na osnovi odredbi članka 108

Na osnovi odredbi članka 108 Na osnovi odredbi članka 110. Zakona o proračunu ( Narodne novine br. 87/08., 136/12. i 15/15.) i članka 31. Statuta Grada Zaboka ( Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 09/13., 16/14. i 4/18.)

Више

Vodič za građane uz proračun Općine Grožnjan - Grisignan za godinu

Vodič za građane uz proračun Općine Grožnjan - Grisignan za godinu Proračun u malom za 2018. godinu; Siječanj 2018. Stranica 1 PRORAČUN U MALOM ZA 2018. GODINU - vodič za građane - Proračun u malom za 2018. godinu; Siječanj 2018. Stranica 2 Uvodna riječ općinskog načelnika

Више

ISSN SLUŽBENO GLASILO GRADA VARAŽDINA BROJ: 7 Godina XXIII Varaždin, 29. rujna List izlazi jedanput mjesečno i po potrebi S A D

ISSN SLUŽBENO GLASILO GRADA VARAŽDINA BROJ: 7 Godina XXIII Varaždin, 29. rujna List izlazi jedanput mjesečno i po potrebi S A D ISSN 1334-3769 SLUŽBENO GLASILO GRADA VARAŽDINA 2016. BROJ: 7 Godina XXIII Varaždin, 29. rujna 2016. List izlazi jedanput mjesečno i po potrebi S A D R Ž A J AKTI GRADSKOG VIJEĆA 93. Izmjene i dopune Proračuna

Више

Službeni glasnik Grada Imotskog broj indd

Službeni glasnik Grada Imotskog broj indd Petak, 19. srpnja 2019. SLUŽBENI GLASNIK GRADA IMOTSKOG Broj 6 - Strana 1 UREDNIK: IVICA ŽUŽUL, dipl. iur. List izlazi po potrebi UREDNIŠTVO: Ante Starčevića 23, 21260 IMOTSKI Telefon: 021/841-125, Fax:

Више

(Microsoft Word - GODI\212NJI IZVJE\212TAJ O IZVR\212ENJU PRORA\310UNA OB ZA 2017.G..doc)

(Microsoft Word - GODI\212NJI IZVJE\212TAJ O IZVR\212ENJU PRORA\310UNA OB ZA 2017.G..doc) REPUBLIKA HRVATSKA LIČKO SENJSKA ŽUPANIJA OPĆINA BRINJE OPĆINSKO VIJEĆE KLASA: 400-08/18-01/01 UR.: 2125/04-18-02 Brinje, 29. ožujka 2018. godine Na temelju članka 108.,110. i 112. Zakona o proračunu (N/N

Више

NACRT

NACRT REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI GRAD PAG Zadar, listopad 2017. S A D R Ž A J stranica I. PODACI O GRADU 2 Djelokrug i unutarnje ustrojstvo

Више

REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŢUPANIJA OPĆINA ROVIŠĆE Općinsko vijeće Klasa: /10-01/9 Urbroj: 2103/ Rovišće, 29. prosinca

REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŢUPANIJA OPĆINA ROVIŠĆE Općinsko vijeće Klasa: /10-01/9 Urbroj: 2103/ Rovišće, 29. prosinca REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŢUPANIJA OPĆINA ROVIŠĆE Općinsko vijeće Klasa: 400-06/10-01/9 Urbroj: 2103/06-01-10-1 Rovišće, 29. prosinca 2010. Na temelju ĉlanka 39. stavak 2. Zakona o proraĉunu

Више

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA LJUBEŠĆICA OPĆINSKO VIJEĆE KLASA: /16-01/14 URBROJ: 2186/ Ljubešćica, 20. prosinca 201

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA LJUBEŠĆICA OPĆINSKO VIJEĆE KLASA: /16-01/14 URBROJ: 2186/ Ljubešćica, 20. prosinca 201 REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA LJUBEŠĆICA OPĆINSKO VIJEĆE KLASA: 363-01/16-01/14 URBROJ: 2186/025-01-16-3, 20. prosinca 2016. Na temelju članka 30. stavka 3. Zakona o komunalnom gospodarstvu

Више

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET ISSN 1334-3785 SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERETINEC, BREZNICA, BREZNIČKI HUM, CESTICA, DONJA VOĆA,

Више

DJEČJI VRTIĆ VOJNIĆ

DJEČJI VRTIĆ VOJNIĆ BILJEŠKE UZ OBRAZAC PR-RAS IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Bilješka br. 1 Dječji vrtić Vojnić je za razdoblje od 01.01.2018. do 31.12.2018. godine ostvario ukupne prihode poslovanja

Више

Financijski plan IT-a xls

Financijski plan IT-a xls PRIJEDLOG FINANCIJSKOG PLANA ZA 2016. S PROJEKCIJAMA ZA 2017. I 2018. GODINU Naziv institucije: INSTITUT ZA TURIZAM, ZAGREB RKP: OIB: 3068 10264179101 Račun iz rač. plana NAZIV Plan za 2016. Izvor 31 Izvor

Више

SLUŽBENI GLASNIK GRADA OZLJA S L U Ž B E N I L I S T G R A D A O Z L J A Izlazi po potrebi Uprava i uredništvo: Ozalj, Kurilovac 1 tel: , fax:

SLUŽBENI GLASNIK GRADA OZLJA S L U Ž B E N I L I S T G R A D A O Z L J A Izlazi po potrebi Uprava i uredništvo: Ozalj, Kurilovac 1 tel: , fax: SLUŽBENI GLASNIK GRADA OZLJA S L U Ž B E N I L I S T G R A D A O Z L J A Izlazi po potrebi Uprava i uredništvo: Ozalj, Kurilovac tel: 7-00, fax: 7-7 e-mail: grad.ozalj@ozalj.hr web adresa: www.ozalj.hr

Више

ODLUKA

ODLUKA Na temelju članka 14. stavak 1. Zakona o proračunu (Narodne novine 87/08,136/12 i 15/15) i članka 36. Statuta Grada Makarske (Glasnik Grada Makarske 08/09 i 13/09,2/13,8/13,9/13- pročišćen tekst i 21/17),

Више

SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO GRADA NAŠICA Godina XXI. Našice, 3. listopada Broj 7 ISSN S A D R Ž A J AKTI GRADSKOG VIJEĆA: 53. Po

SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO GRADA NAŠICA Godina XXI. Našice, 3. listopada Broj 7 ISSN S A D R Ž A J AKTI GRADSKOG VIJEĆA: 53. Po SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO GRADA NAŠICA Godina XXI. Našice, 3. listopada 2014. Broj 7 ISSN 1332-9626 S A D R Ž A J AKTI GRADSKOG VIJEĆA: 53. Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Našica

Више

G O D I Š N J I O B R A Č U N

G O D I Š N J I      O B R A Č U N KLASA :551-06/03-01/01 URBROJ: REPUBLIKA 2186/016-01-03 HRVATSKA Lepoglava, VARAŽDINSKA 30.10.2003. ŽUPANIJA GRAD LEPOGLAVA Antuna Mihanovića 12 42250 Lepoglava G O D I Š N J I I Z V J E Š T A J O IZVRŠENJU

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA OPĆINA BISTRA Općinski načelnik KLASA: /14-01/15 URBROJ: 238/ Bistra, Na temelju čl

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA OPĆINA BISTRA Općinski načelnik KLASA: /14-01/15 URBROJ: 238/ Bistra, Na temelju čl REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA OPĆINA BISTRA Općinski načelnik KLASA: 022-01/14-01/15 URBROJ: 238/02-02-14-1 Bistra, 28.02.2014. Na temelju članka 110. stavak 1. Zakona o proračunu ( "Narodne novine"

Више

PRIJEDLOG FINANCIJSKOG PLANA ZA S PROJEKCIJAMA ZA I GODINU Naziv institucije: INSTITUT ZA DRUŠTVENA ISTRAŽIVANJA RKP: OIB:

PRIJEDLOG FINANCIJSKOG PLANA ZA S PROJEKCIJAMA ZA I GODINU Naziv institucije: INSTITUT ZA DRUŠTVENA ISTRAŽIVANJA RKP: OIB: PRIJEDLOG FINANCIJSKOG PLANA ZA 2016. S PROJEKCIJAMA ZA 2017. I 2018. GODINU Naziv institucije: INSTITUT ZA DRUŠTVENA ISTRAŽIVANJA RKP: OIB: 3050 11986338639 Račun iz rač. plana NAZIV Plan za 2016. Izvor

Више

REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: /15-01/8 Urbroj: 2178/05-02/15-2 Gundinci, 19. lipnja

REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: /15-01/8 Urbroj: 2178/05-02/15-2 Gundinci, 19. lipnja REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: 400-08/5-0/8 Urbroj: 78/05-0/5- Gundinci, 9. lipnja 05. godine Na temelju odredbe članka 0. Zakona o komunalnom gospodarstvu

Више

Microsoft Word - 05-Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Proračuna OBŽ za i projekcija za i i Odluke o izm

Microsoft Word - 05-Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Proračuna OBŽ za i projekcija za i i Odluke o izm REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu a) PRIJEDLOG ODLUKE O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRORAČUNA OSJEČKO- BARANJSKE ŽUPANIJE ZA 2014. GODINU I PROJEKCIJA ZA 2015. I 2016.

Више

Proracun za godinu

Proracun za godinu REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA VELIKO TROJSTVO OPĆINSKO VIJEĆE Na temelju članka 39. Zakona o proračunu ( Narodne novine broj 87/08., 136/12. i 15/15.) i članka 35. Statuta Općine

Више

POSEBNI DIO BROJ KONTA VRSTA RASHODA / IZDATAKA PLANIRANO OSTVARENO INDEX UKUPNO RASHODI / IZDACI , ,31 11,03 Razdjel 10 JEDINSTV

POSEBNI DIO BROJ KONTA VRSTA RASHODA / IZDATAKA PLANIRANO OSTVARENO INDEX UKUPNO RASHODI / IZDACI , ,31 11,03 Razdjel 10 JEDINSTV POSEBNI DIO BROJ KONTA VRSTA RASHODA / IZDATAKA PLANIRANO OSTVARENO INDEX UKUPNO RASHODI / IZDACI 15.530.301,50 1.713.589,31 11,03 Razdjel 10 JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL 3.273.800,00 1.105.909,24 33,78 Glava

Више

Slide 1

Slide 1 Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani, i ove smo godine pripremili vodič za građane: Proračun u malom za 2019. godinu, kako bi smo vas što bolje informirali i približili vam stanje gradskih financija. Ovim

Више

Microsoft Word - SG 03-15

Microsoft Word - SG 03-15 Službeni Glasnik Općine Poličnik broj 03/15 14. siječnja 2015. Godina XI AKTI OPĆINSKOG NAČELNIKA STRANICA 1. Plan nabave... 2-1 - Općina Poličnik Ulica Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik OIB: 87120007882

Више

ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE PRIJEDLOG GODIŠNJEG IZVJEŠTAJA O IZVRŠENJU FINANCIJSKOG PLANA ŽUPANIJSKE UPRAVE ZA CESTE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE ZA 2017. GODINU Na temelju odredbi

Више

Microsoft Word Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Osječko-baranjske županije za godinu.doc

Microsoft Word Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Osječko-baranjske županije za godinu.doc Temeljem članka 109. stavak 2. Zakona o proračunu ("Narodne novine" broj 87/08.), članka 30. točka 4. Statuta Osječko-baranjske županije ("Županijski glasnik" broj 2/95., 2/97., 3/99., 3/01., 8/01., 9/03.,

Више

Općina Vrsar Orsera: Bilješke uz financijske izvještaje za razdoblje razina 22 JLPR(R)S: OPĆINA VRSAR - ORSERA OIB: Poš

Općina Vrsar Orsera: Bilješke uz financijske izvještaje za razdoblje razina 22 JLPR(R)S: OPĆINA VRSAR - ORSERA OIB: Poš JLPR(R)S: OPĆINA VRSAR - ORSERA OIB: 03592077573 Pošta i mjesto: 52450 Vrsar - Orsera MB: 02562251 Adresa sjedišta: Trg Degrassi 1 RKP: 34207 Šifra županije: 18 IBAN: HR5124020061851600003 Šifra općine:

Више

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA VARAŽDINA ZA RAZDOBLJE OD 01. SIJEČNJA DO 31. PROSINCA GODINE Varaždin,srpanj 2019.

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA VARAŽDINA ZA RAZDOBLJE OD 01. SIJEČNJA DO 31. PROSINCA GODINE Varaždin,srpanj 2019. GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA VARAŽDINA ZA RAZDOBLJE OD 01. SIJEČNJA DO 31. PROSINCA GODINE Varaždin,srpanj 2019. 1. IZVRŠENJE OPĆEG I POSEBNOG DIJELA PRORAČUNA GRADA VARAŽADINA ZA RAZDOBLJE

Више

IZVRŠENJE FINANCIJSKOG PLANA HRVATSKIH CESTA ZA GODINU IZVRŠENJE IZVORNI PLAN IZVRŠENJE INDEKS INDEKS =4/2*100 6=4/3*10

IZVRŠENJE FINANCIJSKOG PLANA HRVATSKIH CESTA ZA GODINU IZVRŠENJE IZVORNI PLAN IZVRŠENJE INDEKS INDEKS =4/2*100 6=4/3*10 FINANCIJSKOG PLANA HRVATSKIH CESTA ZA GODINU 2017. IZVORNI PLAN 2 3 4 5=4/2*100 6=4/3*100 6 PRIHODI POSLOVANJA 2.190.118.795 2.567.778.155 2.615.225.317 119,41 101,85 7 PRIHODI OD PRODAJE NEFINANCIJSKE

Више

Temeljem članka 30

Temeljem članka 30 P R I J E D L O G ODLUKE O II. IZMJENAMA I DOPUNAMA PROGRAMA GRADNJE OBJEKATA I UREĐAJA KOMUNALNE INFRASTRUKTURE ZA GODINU PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA:

Више

REPUBLIKA HRVATSKA PRIMORSKO GORANSKA ŽUPANIJA OPĆINA PUNAT Punat Novi put 2 Šifra općine: 360 Broj RKP-a: Matični broj: OIB: Raz

REPUBLIKA HRVATSKA PRIMORSKO GORANSKA ŽUPANIJA OPĆINA PUNAT Punat Novi put 2 Šifra općine: 360 Broj RKP-a: Matični broj: OIB: Raz REPUBLIKA HRVATSKA PRIMORSKO GORANSKA ŽUPANIJA OPĆINA PUNAT 51521 Punat Novi put 2 Šifra općine: 360 Broj RKP-a: 31000 Matični broj: 02554640 OIB: Razina: Šifra djelatnosti: 59398328383 22 8411 Bilješke

Више

IZVRŠENJE IZVORNI PLAN IZVRŠENJE INDEKS INDEKS =4/2*100 6=4/3*100 6 PRIHODI POSLOVANJA

IZVRŠENJE IZVORNI PLAN IZVRŠENJE INDEKS INDEKS =4/2*100 6=4/3*100 6 PRIHODI POSLOVANJA 207. PLAN 2 3 4 5=4/2*00 6=4/3*00 6 PRIHODI POSLOVANJA 2.94.57.336 2.793.598.098 2.70.426.548 93,0 97,02 7 FINANCIJSKOG PLANA HRVATSKIH VODA ZA GODINU PRIHODI OD PRODAJE NEFINANCIJSKE IMOVINE I. OPĆI DIO

Више

PRIJEDLOG Na temelju članka 67. Zakona o komunalnom gospodarstvu ("Narodne novine" broj 68/18, 110/18) i članka 29. Statuta Općine Baška ("Službene no

PRIJEDLOG Na temelju članka 67. Zakona o komunalnom gospodarstvu (Narodne novine broj 68/18, 110/18) i članka 29. Statuta Općine Baška (Službene no PRIJEDLOG Na temelju članka 67. Zakona o komunalnom gospodarstvu ("Narodne novine" broj 68/18, 110/18) i članka 29. Statuta Općine Baška ("Službene novine" Primorsko - goranske županije broj 12/13, 31/15,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA DEKANOVEC OPĆINSKO VIJEĆE Na temelju članka 33. i 34. Zakona o Proračunu (NN br. 87/08. i 136/12.) i čla

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA DEKANOVEC OPĆINSKO VIJEĆE Na temelju članka 33. i 34. Zakona o Proračunu (NN br. 87/08. i 136/12.) i čla REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA OPĆINA DEKANOVEC OPĆINSKO VIJEĆE Na temelju članka 33. i 34. Zakona o Proračunu (NN br. 87/08. i 136/12.) i članka 31. Statuta Općine Dekanovec (Službeni glasnik

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PARENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: /17-01/03 URBROJ: 2167/01-09/ Por

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PARENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: /17-01/03 URBROJ: 2167/01-09/ Por REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PARENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: 406-01/17-01/03 URBROJ: 2167/01-09/01-17-2 Poreč-Parenzo, 02. veljače 2017. Na temelju članka 28.

Више

pr_ras_w_rpt_54.rpt

pr_ras_w_rpt_54.rpt IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018 godine Obrazac: PR-RAS Datum:29.1.2019 GRAD ZAGREB Vrijeme: 13:25 Naziv obveznika: DJEČJI VRTIĆ

Више

službeni indd

službeni indd SLUŽBENI VJESNIK ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE SLUŽBENO GLASILO ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE Godište XXI. Šibenik, 5. lipnja 2014. Broj 5 ISSN 1846-0151 SADRŽAJ I. ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA 1. ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Више

SLUŽBENE NOVINE OPĆINE OPRTALJ GIORNALE UFFICALE DEL COMUNE DI PORTOLE Broj: 13 Oprtalj, 23. prosinca Godina XVIII Izlazi po potrebi S A D R Ž A

SLUŽBENE NOVINE OPĆINE OPRTALJ GIORNALE UFFICALE DEL COMUNE DI PORTOLE Broj: 13 Oprtalj, 23. prosinca Godina XVIII Izlazi po potrebi S A D R Ž A SLUŽBENE NOVINE OPĆINE OPRTALJ GIORNALE UFFICALE DEL COMUNE DI PORTOLE Broj: 13 Oprtalj, 23. prosinca 2016. Godina XVIII Izlazi po potrebi S A D R Ž A J : OPĆINSKO VIJEĆE 44. Proračun Općine Oprtalj za

Више

broj 10_13

broj 10_13 Godina XV Beli Manastir, 16. prosinca 2013. godine Broj 10 S A D R Ž A J Str. Str. AKTI GRADSKOG VIJEĆA 76. Odluka o Proračunu i izvršenju Proračuna Grada Belog Manastira za 2014. godinu sa projekcijom

Више

Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić (

Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić ( Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić ( Županijski glasnik Ličko-senjske županije, br. 7/13,

Више

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca godine Obveznik: RKP: 188

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca godine Obveznik: RKP: 188 IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca 2014. godine Razina: 31, Razdjel: 000 Djelatnost: 8532 Tehničko i strukovno srednje

Више

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca godine Obveznik: RKP: 331

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca godine Obveznik: RKP: 331 IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca 2014. godine Razina: 31, Razdjel: 000 Djelatnost: 8621 Djelatnosti opće medicinske

Више

sluzbene vijesti br.10.indd

sluzbene vijesti br.10.indd SLU@BENI LIST GRADA SAMOBORA - BROJ 10 GOD. LXIII. - 30. 12. 2017. KAZALO AKTI GRADONAČELNIKA 1. ODLUKA o osnovici za obračun plaće službenika i namještenika Grada Samobora za 2018. godinu...............................

Више

Broj 5/ Glasnik Općine Lasinja

Broj 5/ Glasnik Općine Lasinja GLASNIK OPĆINE LASINJA SLUŽBENO GLASILO OPĆINE LASINJA Izlazi prema potrebi Broj 5. Godina IV. Lasinja, S A D R Ž A J OPĆINSKO VIJEĆE Str. - Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Lasinja

Више

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Obveznik: RKP: 31823, MB: OPĆINA DUBROVAČKO PRIMORJE SLAN

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Obveznik: RKP: 31823, MB: OPĆINA DUBROVAČKO PRIMORJE SLAN IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Razina: 22, Razdjel: 000 Djelatnost: 8411 Opće djelatnosti javne uprave Račun iz rač. plana NAZIV AOP Ostvareno u izvještajnom

Више

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca godine Obveznik: RKP: 176

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca godine Obveznik: RKP: 176 IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca 2015. godine Razina: 31, Razdjel: 000 Djelatnost: 8531 Opće srednje obrazovanje iznosi

Више

(Godi\232nji financijski izvje\232taj 2015.xls)

(Godi\232nji financijski izvje\232taj 2015.xls) IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca 2015. godine Razina: 11, Razdjel: 080 Djelatnost: 8542 Visoko obrazovanje iznosi u

Више

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Obveznik: RKP: 17878, MB: Poljoprivredno-prehrambena škola 3400

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Obveznik: RKP: 17878, MB: Poljoprivredno-prehrambena škola 3400 IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Razina: 31, Razdjel: 000 Djelatnost: 8532 Tehničko i strukovno srednje obrazovanje Račun iz rač. plana NAZIV AOP Ostvareno

Више

2019. BROJ: 15 Sisak, 21. lipnja GODINA XXVI S A D R Ž A J GRAD SISAK AKTI GRADSKOG VIJEĆA 17. Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Si

2019. BROJ: 15 Sisak, 21. lipnja GODINA XXVI S A D R Ž A J GRAD SISAK AKTI GRADSKOG VIJEĆA 17. Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Si 2019. BROJ: 15 Sisak, 21. lipnja 2019. GODINA XXVI S A D R Ž A J GRAD SISAK AKTI GRADSKOG VIJEĆA 17. Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Siska za godinu za razdoblje od 1. 1. do 31. 12. godine

Више

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Obveznik: RKP: 06427, MB: CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB JASTREBARSKO

IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Obveznik: RKP: 06427, MB: CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB JASTREBARSKO IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA Obrazac PR-RAS VP 151 Razina: 31, Razdjel: 000 Djelatnost: 8899 Ostale djelatnosti socijalne skrbi bez smještaja, d. n. Račun iz rač. plana za razdoblje

Више

I. MIŠLJENJE JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK PAKLENICA 1. U skladu s odredbama Zakona o državnoj reviziji, obavljena je revizija financijskih izvještaj

I. MIŠLJENJE JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK PAKLENICA 1. U skladu s odredbama Zakona o državnoj reviziji, obavljena je revizija financijskih izvještaj I. MIŠLJENJE JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK PAKLENICA 1. U skladu s odredbama Zakona o državnoj reviziji, obavljena je revizija financijskih izvještaja i poslovanja Javne ustanove Nacionalni park Paklenica

Више

Microsoft Word - Novo Microsoft Wordov dokument.doc

Microsoft Word - Novo Microsoft Wordov dokument.doc REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD PAZIN Gradonačelnik KLASA: 602-02/14-01/08 URBROJ: 2163/01-01-01-14-4 Pazin, 17. ožujka 2014. PREDSJEDNIKU GRADSKOG VIJEĆA P A Z I N Predmet: Financijski izvještaj

Више

Tablica broj 1

Tablica broj 1 REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Koprivnica IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI OPĆINA KALINOVAC Koprivnica, kolovoz 2017. S A D R Ž A J stranica I. PODACI O OPĆINI 2 Djelokrug i unutarnje

Више

Proračun za do 2018 prijedlog za O.V. IV (1).xls

Proračun za do 2018 prijedlog za O.V. IV (1).xls P R I J E D L O G Na temelju članka 39. Zakona o proračunu (Narodne novine br.87/08, 136/12 i 15/15) i članka 35. Statuta općine Konjščina (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije) br. 08/13. Općinsko

Више