Uvjeti prodaje i dostave

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Uvjeti prodaje i dostave"

Транскрипт

1 Published on JYSK ( Početna > Uvjeti prodaje i dostave Uvjeti prodaje i dostave

2 Navedeni uvjeti prodaje i dostave primjenjuju se na svaku kupovinu na JYSK.hr za dostavu po cijeloj Hrvatskoj. Svi ugovori o prodaji sklopljeni na JYSK.hr bit će na hrvatskom jeziku. Kupci moraju imati 18 ili više godina da bi kupovali na JYSK.hr. Tvrtka JYSK d.o.o. registrirana je sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Damira Tomljanovića-Gavrana 11, OIB: HR Tvrtka JYSK d.o.o. registrirana je pri Državnom zavodu za statistiku pod brojem , te je ista upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem: Općenito Svi izloženi artikli ovise o dostupnosti ili stanju na zalihi. Nastojimo osigurati zalihe svih artikala te ćemo vas upozoriti ako neki artikl nije na zalihi. Ako iz bilo kojega razloga te izvan naše nadležnosti ne možemo nabaviti artikl, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da vam artikl ne bude naplaćen. Dali smo sve od sebe da bismo opisali i prikazali artikle što je preciznije moguće. Unatoč tomu artikli mogu biti drugačiji od onoga što je napisano. Ako budete imali pitanja ili trebate dodatne informacije, molimo vas da se javite Korisničkoj službi pozivom na broj +385 (0) od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 ili e-porukom na korisnickasluzba@jysk.com. Prodaja u JYSKu Online je regulirana Zakonom o obveznim odnosima i odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Zadnje ažurirano: CIJENA PROIZVODA Cijena pojedinoga artikla nalazi se pod pregledom artikla, na stranici artikla te u košarici.

3 Cijena pojedinog artikla istovjetna je u JYSK trgovini i na JYSK.hr Cijena pojedinog artikla sadržava PDV Cijena pojedinog artikla ne uključuje troškove dostave jer troškovi dostave ovise o mjestu dostave i veličini artikla. Više o dostavi saznajte ovdje Dostupnost i cijena JYSKovih proizvoda podložna je promjenama uslijed rasprodanih zaliha, kao i pogrešnih cijena ili pogrešno istaknutih cijena. Ovo vrijedi i za tiskane ponude (u katalozima i ostalom tiskanom materijalu) te bilo koje informacije koje se mogu pronaći na internetskim stranicama JYSK.hr. U slučaju pogrešne cijene, nastojat ćemo je ispraviti što je prije moguće. Sve su cijene aktualne i redovito se ažuriraju. Za svaki artikl vrijedi ona cijena koja je bila vidljiva u vrijeme kupovine Jamstvo cijene - više o tome saznajte u odjeljku niže. Ako smo greškom istaknuli prenisku cijenu artikla, nismo dužni dostaviti taj artikl po navedenoj, pogrešnoj cijeni ako vas obavijestimo prije nego što vam pošaljemo artikl. U takvim okolnostima zadržavamo pravo otkazati vašu narudžbu. U slučaju otkazivanja vaše narudžbe, vratit ćemo vam puni povrat novca, uključujući troškove dostave u skladu s našim Pravilima povrata i zamjene. JAMSTVO CIJENE Ako kupite artikl u JYSKu i kasnije ga vidite po nižoj cijeni, online ili u trgovinama, razliku u cijeni ćemo vam nadoknaditi. Da biste ostvarili to pravo, jednostavno posjetite JYSK trgovinu ili se javite Korisničkoj službi da biste dobili razliku u cijeni. Jamstvo cijene vrijedi 30 dana od datuma kupovine, i sve što vi trebate napraviti jest pokazati nam račun od kupovine tog artikla iz trgovine ili navesti broj narudžbe našoj Korisničkoj službi. Dakle, uvjeti za ostvarenje jamstva cijene su sljedeći: Treba se ostvariti unutar 30 dana nakon kupovine artikla Uz predočenje originalnog računa. Ovo jamstvo cijene ne odnosi se na: vrtni namještaj tijekom rasprodaje vrtnih artikala i artikle tijekom božićne rasprodaje artikle koji izlaze iz asortimana i izložbene modele u slučaju otvorenja nove ili preuređene trgovine 2. PLAĆANJE Kreditna kartica U košarici u webshopu vidjet ćete ukupan iznos kupnje, uključujući PDV i troškove dostave. To je ukupna cijena koju trebate platiti. Artikle kupljene na JYSK.hr možete platiti sljedećim debitnim/kreditnim karticama, a pogodnosti pročitajte ovdje:

4 U JYSKovu webshopu moguće je plaćanje sljedećim kreditnim/debitnim karticama: MasterCard karticom Zagrebačke banke od 2 do 12 rata (minimalan iznos kupovine 500 kn) American Express od 02-6 rata (minimalni iznos kupovine 1000 kn) Diners Club karticom Erste banke od 2 do 12 rata (minimalni iznos kupovine 1000 kn) Visa Visa Electron Maestro MasterCard Online plaćanje nije moguće uporabom potrošačkog kredita Zagrebačke banke. Kada plaćate kreditnom karticom, zaštićeni ste od krađe bez odgovornosti. Ako netko zlorabi vašu karticu, možete zatražiti povrat novca od izdavatelja kartice. Vaše je plaćanje dovršeno sigurnom i šifriranom vezom, koja osigurava da vašim podacima o plaćanju ne može pristupiti druga osoba. Vaše je plaćanje zajamčeno sustavom plaćanja WebPay, Monri Payments d.o.o. Svi podaci u vezi s transakcijom idu preko SSL-a (Secure Socket Layer) preko šifriranoga kanala. Mi jamčimo da nećemo pohraniti bilo kakve osjetljive informacije u vezi s vašom kreditnom karticom na našem serveru. Nadalje, JYSK ne može pristupiti osjetljivim podacima ni u kojem trenutku. Od vas će se zatražiti sljedeći podaci: Broj kartice (16-znamenkasti broj s prednje strane vaše kartice) Rok valjanosti (na prednjoj strani kartice) Sigurnosni kod (zadnji troznamenkasti sigurnosni kôd sa stražnje strane vaše kartice, ispod magnetske trake) Plaćanje pouzećem Mogućnost plaćanja pouzećem vrijedi za manje narudžbe (isporučene preko DPD-a) čija ukupna vrijednost ne prelazi iznos od ,00 kuna. Mogućnost plaćanja pouzećem vrijedi za narudžbe koje se isporučuju kao dostava velikih artikala (isporučene preko Gebrüder Weissa) čija ukupna vrijednost ne prelazi iznos od kuna. 3. POTVRDA NARUDŽBE Kada pošaljete narudžbu, primit ćete e-poruku s potvrdom o narudžbi. Potvrda o narudžbi sadržava sljedeće informacije:

5 broj narudžbe adresa dostave način plaćanja datum dostave cijene artikala i dostave kontakt-podaci JYSKove Korisničke službe informacije o vašem pravu na povrat i zamjenu te o pravima o zaštiti potrošača Narudžba je samo naša ponuda za kupnju. Imajte na umu da se ova e-poruka o potvrdi narudžbe ne smatra vašim konačnim prihvaćanjem ponude JYSKa Hrvatska. Mi smatramo da ste prihvatili ponudu tek nakon što vam pošaljemo e-poruku kojom vas obavještavamo da smo vam poslali artikl. Tek se u tom trenutku kreira ugovor između vas i nas, kojim vam prodajemo artikl koji ste naručili od nas. U trenutku kada vam pošaljemo e-poruku kojom vas obavještavamo da smo vam poslali artikl, od toga trenutku vaša narudžba se smatra narudžbom s obvezom plaćanja. Čim je ugovor sklopljen, ne možete više izmijeniti vašu narudžbu (međutim, možete otkazati narudžbu kako je navedeno u našim Pravilima povrata i zamjene). Sve dok se ne sklopi ugovor, mi možemo u bilo kojem trenutku odbiti dostavljanje artikla. Ako odbijemo dostavljanje artikla iako je već plaćanje provedeno, vratit ćemo vam puni iznos koji je naplaćen u skladu s našim Pravilima povrata i zamjene. Nastojimo osigurati zalihe svih artikala te ćemo vas obavijestiti ako neki artikl nije na zalihi. Ako vam iz bilo kojega razloga izvan naše nadležnosti ne možemo nabaviti artikl, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da vam artikl ne bude naplaćen. Radi interesa svih naših kupaca možemo ograničiti kupovinu većih količina nekih artikala. Ako pokušate kupiti veće količine artikla koji ima ograničenu zalihu, dobit ćete obavijest kojom ćemo vas zamoliti da smanjite količinu artikala koji želite kupiti. Ako želite ponovo poslati potvrdu vaše narudžbe, molimo vas da se javite Korisničkoj službi pozivom na broj +385 (0) od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 ili e-porukom na korisnickasluzba@jysk.com. 4. RAČUN Nakon dostave vaše narudžbe, e-porukom ćete dobiti račun koji sadržava sljedeće informacije: broj narudžbe adresa dostave način plaćanja datum dostave cijene artikala i dostave kontakt-podaci JYSKove Korisničke službe informacije o vašem pravu na povrat i zamjenu te o pravima o zaštiti potrošača

6 Uz to mogu biti priložena i uputstva o sastavljanju artikala. Ako vaš artikl ima jamstvo, to će biti istaknuto na računu koji služi također kao dokaz jamstva. 5. DOSTAVA Nudimo različite opcije dostave: 1. PREUZIMANJE U BILO KOJOJ JYSK TRGOVINI U HRVATSKOJ BEZ TROŠKOVA DOSTAVE Da biste izbjegli troškove dostave, kupovinu i preuzimanje artikla u našoj trgovini možete izvesti na 2 načina: Usluga Click & Collect moguća je za sve proizvode koji su dostupni u našim trgovinama. Ako odaberete uslugu Click & Collect, primit ćete SMS poruku od trgovine u roku od 1 sata da su naručeni artikli spremni za preuzimanje. Narudžbu morate preuzeti tijekom radnog vremena trgovine na dan primitka SMS poruke ili sljedeći radni dan. Svoju narudžbu plaćate prilikom preuzimanja u JYSK trgovini. Saznajte više o usluzi Click & Collect. 2. DOSTAVA NA ADRESU PO VAŠEM IZBORU - NAPLAĆUJU SE TROŠKOVI DOSTAVE JYSK Hrvatska može isporučiti artikle samo onim kupcima koji se nalaze na adresama unutar granica Republike Hrvatske. Razlikujemo 2 vrste dostave: - Dostava artikala u obliku paketa (manji artikli). Manji su artikli npr. popluni, ručnici i posteljine. - Dostava artikala kao Kućna dostava (veliki artikli). Veliki su artikli npr. madraci, kreveti i namještaj. JYSK.hr će odrediti vrstu dostave ovisno o artiklima koje naručite. Minimalni iznos dostave u JYSKu je 24 kn, a cijena dostave povećava se razmjerno povećanju veličine artikala i udaljenosti adrese dostave. Iznos dostave moguće je provjeriti u svakom trenutku u košarici koja sadržava željene artikle te adresu dostave u našem webshopu. U slučaju problema s dostavom, moguće je da će vaša narudžba biti podijeljena u dvije ili više dostava te u tom slučaju JYSK Hrvatska pokriva sve dodatne troškove. Savjetujemo vam da unesete broj mobitela prilikom izrade narudžbe tako da vas JYSK Hrvatska ili naš dostavljač mogu obavijestiti o dostavi pozivom ili SMS porukom. Provjerite jesu li vaše ime i prezime/naziv tvrtke i OIB, adresa te dogovoreni datum dostave na računu ispravni. Dostave se mogu oduljiti zimi ovisno o vremenskim uvjetima.

7 Vi ste odgovorni za odlaganje ambalaže. DOSTAVA MALIH ARTIKALA (MANJI ARTIKLI POPUT POPLUNA, RUČNIKA I POSTELJINE) Dostava malih artikala dostavlja se uobičajeno, do vrata vaše adrese za dostavu. Mali artikli dostavljaju se unutar 4-9 radnih dana od dana narudžbe. Dan prije dostave primit ćete SMS kojim vas obavještavamo da će vam sutradan biti dostavljen paket. Ujutro ćete biti obaviješteni SMS-om o 2-satnom rasponu dostave. Naknada za plaćanje pouzećem iznosi 5,- kuna. Plaćanje pouzećem plaća se isključivo u gotovini, prilikom primitka artikala. Dostavna tvrtka ne prima kreditne kartice. Pošiljku možete pratiti samo temeljem broja vaše prijevoznice, a svi ostali podaci u vezi s njom, a što uključuje i vaše osobne podatke, nisu vidljivi trećim posjetiteljima navedenog internet preglednika. Pošiljku možete pratiti na ovoj poveznici. DOSTAVA MALIH PAKETA NA OTOKE JYSK vam nudi dostavu na otoke, čak i na one koji nisu fizički povezani s kopnom. Dostava na većinu otoka obavlja se jednom tjedno tijekom zimskog vremena, odnosno dvaput tijekom ljetnog, prema rasporedu dostavne tvrtke. Zimsko vrijeme: 1. rujna svibnja Ljetno vrijeme: 1. lipnja kolovoza Na pojedinim otocima (Lastovo, Iž, Prvić, Šipan, Koločep, Zlarin, Lopud, Silba, Vrgada, Krapanj, Molat, Ist, Susak, Drvenik Veli, Olib, Kaprije, Žirje, Ilovik, Rava, Unije, Premuda, Drvenik Mali, Sestrunj, Zverinac, Rivanj, Biševo, Ošljak, Vele Srakane, Kornat, Male Srakane, Sveti Andrija) artikle isporučujemo do najbliže luke nakon čega se artikli smještaju na trajekt. Važno: kada izradi narudžbu s dostavom na otok, kupac mora kontaktirati Korisničku službu da bi Korisnička služba javila dostavnoj tvrtki dostavu do trajektne luke uz dogovor s kupcem, a kupac samostalno organizira ukrcavanje i iskrcavanje s trajekta. Za više informacija molimo vas da kontaktirate Korisničku službu JYSKa pozivom na broj +385 (0) od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00. DOSTAVA VELIKIH ARTIKALA (VELIKI ARTIKLI POPUT MADRACA, KREVETA I NAMJEŠTAJA) Dostavna služba će vam dostaviti artikle na vašu kućnu adresu, odnosno do najbližeg istovarnog mjesta, što ovisi o pristupu za dostavno vozilo. Velike artikle možemo vam prenijeti do mjesta njihove uporabe

8 uz naknadu od 79,- kuna. Veliki artikli dostavljaju se unutar 4-9 radnih dana od dana narudžbe, dok dostava na otoke je unutar 14 radnih dana od dana narudžbe. Isporuke se mogu oduljiti zimi ovisno o vremenskim uvjetima. Dostavna tvrtka će vam se javiti dan prije dostave da bi potvrdili dostavu. Na dan dostave vozač će vas nazvati otprilike 1 sat prije dostave. Naknada za plaćanje pouzećem iznosi 20,- kuna. Plaćanje pouzećem plaća se isključivo u gotovini, prilikom primitka artikala. Dostavna tvrtka ne prima kreditne kartice. Važno: Ako vam dostavna tvrtka ne uspije dostaviti artikl na adresu (npr. nema nikoga na adresi tko bi preuzeo pošiljku), oni će vas nazvati. Tada ćete moći dogovoriti ponovnu dostavu svoje narudžbe. DOSTAVA VELIKIH PAKETA NA OTOKE JYSK vam nudi dostavu na otoke, čak i na one koji nisu fizički povezani s kopnom. Dostava na većinu otoka obavlja se jednom tjedno tijekom zimskog vremena, odnosno dvaput tijekom ljetnog, prema rasporedu dostavne tvrtke. Zimsko vrijeme: 15. kolovoza - 1. lipnja Ljetno vrijeme: 1. lipnja kolovoza Na pojedinim otocima (Lastovo, Iž, Prvić, Šipan, Koločep, Zlarin, Lopud, Silba, Vrgada, Krapanj, Molat, Ist, Susak, Drvenik Veli, Olib, Kaprije, Žirje, Ilovik, Rava, Unije, Premuda, Drvenik Mali, Sestrunj, Zverinac, Rivanj, Biševo, Ošljak, Vele Srakane, Kornat, Male Srakane, Sveti Andrija) artikle isporučujemo do najbliže luke nakon čega se artikli smještaju na trajekt. Važno: kada izradi narudžbu s dostavom na otok, kupac mora kontaktirati Korisničku službu da bi Korisnička služba javila dostavnoj tvrtki dostavu do trajektne luke uz dogovor s kupcem, a kupac samostalno organizira ukrcavanje i iskrcavanje s trajekta. Za više informacija molimo vas da kontaktirate Korisničku službu JYSKa pozivom na broj +385 (0) od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00. OBAVIJESTI U VEZI S DOSTAVOM Od trenutka kreiranja narudžbe do same dostave možete očekivati sljedeće obavijesti: Kada se narudžba isporučuje iz našeg skladišta iz Poljske, primit ćete SMS i e-poruku s potvrdom slanja vaše narudžbe uključujući i račun/fakturu. Dan prije dostave dostavna tvrtka poslat će vam SMS ili će vas nazvati da se dogovorite o vremenu dostave. Obavijestit ćemo vas o mogućim promjenama dostave.

9 ZAPRIMANJE VAŠE NARUDŽBE Pri preuzimanju narudžbe, molimo: provjerite odgovara li broj kutija/paketa broju kutija/paketa navedenom u narudžbi, pregledajte sve kutije/pakiranje u slučaju vidljiva oštećenja. Ako je broj kutija/paketa manji od očekivanog, recite dostavljaču da ste uočili nedostatak. Sva odstupanja, bez obzira na to koliko su mala, trebate odmah prijaviti Korisničkoj službi. Važno: kao kupac imate dva (2) mjeseca tijekom kojih trebate prijaviti dijelove ili pakete koje nedostaju. Savjetujemo vam da provjerite sve artikle po primitku narudžbe. OŠTEĆENI PAKETI/ARTIKLI Ako su kutije/paketi oštećeni, preporučujemo da: Odbijete primiti pošiljku i potpišite nalog od vozača Odbijen zbog oštećenja Prihvatite pošiljku, potpišite nalog od vozača Oštećeno na dostavnom papiru te kontaktirajte JYSK Korisničku službu. Na taj način možemo identificirati razloge za štetu i spriječiti slične incidente u budućnosti. U svim slučajevima molimo vas da se odmah obratite Korisničkoj službi pozivom na broj +385 (0) od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 ili e-porukom korisnickasluzba@jysk.com da biste prijavili i riješili problem. 6. PRAVILA POVRATA I ZAMJENE Vratite kupljen proizvod kad god želite. Ako se predomislite, u JYSKu možete lako vratiti ili zamijeniti proizvod. Mi vam vraćamo cjelokupan iznos za proizvode koje vratite s računom, bez vremenskog ograničenja. To se podjednako odnosi na proizvode kupljene u trgovinama, kao i na one kupljene u webshopu. Ako nemate račun, dajemo vam mogućnost zamjene za drugi proizvod. Ako vratite proizvod koji je oštećen ili korišten tako da je njegova vrijednost značajno umanjena, zadržavamo pravo smanjenja iznosa povrata. Proizvodi napravljeni po mjeri, primjerice madraci, općenito imaju manju vrijednost pri povratu. Mi ćemo nadoknaditi i početne troškove prijevoza. Vi snosite troškove prijevoza pri povratu proizvoda. Uz ovo, ne zaboravite da vam dajemo probni period od 100 noći da isprobate naš najbolji, GOLD madrac. Saznajte više o GOLD madracima. Napominjemo da trošak dodatne usluge, tj. unošenja (79,- kuna) ne vraćamo ako je dostava izvršena. Saznajte više o tome kako vratiti proizvode kupljene u trgovini ili na JYSK.hr.

10 OTKAZIVANJE NARUDŽBE PRIJE DOSTAVE Ako želite otkazati narudžbu s JYSK.hr prije nego što je preuzmete, kontaktirajte Korisničku službu te pritom navedite broj narudžbe. Ako je iznos već naplaćen po vašoj kartici, s Korisničkom službom također ćete dogovoriti povrat sredstava. Ako vam narudžba nije dostavljena, nećemo vam naplatiti troškove povrata. OBRAZAC O OTKAZIVANJU NARUDŽBE 7. REKLAMACIJE Nudimo 2-godišnje jamstveno razdoblje na sve artikle počevši od dana preuzimanja artikala. Je li vaš proizvod neispravan? Nedostaju li dijelovi u vašoj narudžbi? Je li narudžba bila podložna oštećenju prilikom prijevoza? Postoje li neki drugi problemi u vezi s kvalitetom artikala? U navedenim slučajevima obratite se bilo kojoj JYSK trgovini te ponesite račun kao dokaz kupnje. Također, možete se obratiti našoj Korisničkoj službi e-porukom na korisnickasluzba@jysk.com te priložite fotografiju na kojoj je oštećenje vidljivo. Molimo da navedete i broj narudžbe (te trgovinu ako ste ondje kupili artikl) da bismo brže obradili vaš prigovor. Važno je da prigovor podnesete u što kraćem vremenskom razdoblju od trenutka kada utvrdite oštećenje. Ako JYSK odobri reklamaciju, pokrit ćemo sve troškove u vezi s prvotnom narudžbom ili vam ponuditi zamjenski proizvod. Eventualnu pritužbu možete uputiti i preko ODR platforme Europske komisije. Ovo je posebno bitno ako ste stanovnik države članice EU izvan Hrvatske. Vaš prigovor možete podnijeti ovdje. Kod podnošenja pritužbe važno je da istaknete našu e-adresu: korisnickasluzba@jysk.com. 8. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA Važno nam je da se osjećate sigurno kupujući na JYSK.hr. JYSK Hrvatska je odgovoran za sve JYSKove internetske stranice i sve podatke, između ostaloga i JYSK.hr te smo usklađeni s Uredbom (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), a koja je stupila na snagu u svibnju godine. JYSK Hrvatska je jedan od članova JYSK Grupacije, a čije sjedište je u Danskoj. JYSK Hrvatska, iako je u odnosu na osobne podatke dobivene putem JYSK.hr voditelj obrade, te isti u pravilu ne pohranjuje vaše osobne podatke. JYSK Hrvatska, kao voditelj obrade, vas obavještava da vaše osobne podatke, prikuplja i dalje obrađuje, samo u onim slučajevima za koje postoji zakonska osnova, kao i u onim slučajevima kada je to potrebno radi ispunjavanja prava i obveza proizašlih iz ugovornog odnosa s vama kao kupcem, te u

11 slučaju vaše privole. U odnosu na sve vaše osobne podatke, bilo oni prikupljeni i dalje obrađivani s zakonske i/ili ugovorne osnove, odnosno temeljem vaše privole, JYSK Hrvatska vas obavještava da se isti prikupljaju, odnosno pohranjuju u sjedištu JYSK Grupacije u Danskoj. Vašim osobnim podacima mogu pristupiti isključivo ovlaštene osobe JYSK Hrvatska, kao i ovlaštene osobe ostalih članova JYSK Grupacije u svijetu. Ostale osobe nemaju pristup vašim osobnim podacima, te će JYSK Hrvatska i/ili neki od članova JYSK Grupacije učiniti iste dostupnim samo onim trećim osobama (ugovornim partnerima), i to u slučaju kada su isti neophodni radi ispunjavanja zakonske, ugovorne i/ili one svrhe za koju ste dali privolu. Prethodno navedene ovlaštene osobe, mogu pristupiti samo vašim najnužnijim osobnim podacima, te iste mogu obrađivati isključivo u svrhu radi kojeg su prikupljeni. Nužan uvjet za naručivanje na JYSK.hr, kao i radi pružanja ostalih usluga od strane JYSK Hrvatska je kreiranje vašeg korisničkog profila, kojom prilikom dajete određene osobne podatke koji su nužni radi ispunjavanja međusobnih prava i obveza iz ugovornog odnosa, odnosno ispunjavanja drugih svrha radi kojeg su isti dani. S obzirom na navedeno, JYSK Hrvatska vas obavještava da vaše osobne podatke prikuplja u sljedeće svrhe: radi izrade vašeg profila na JYSK.hr; radi kupnje na JYSK.hr i dostave kupljenog proizvoda na vašu adresu; radi provedbe plaćanja karticama prilikom kupnje; radi vaše prijave na naš newsletter. U svezi zaštiti vaših osobnih podataka, obavještavamo vas na slijedeća prava, odnosno da možete u bilo kojem trenutku poduzeti sljedeće radnje: podnijeti službeni prigovor nadzornom državnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka u Hrvatskoj) ostvariti pravo na pristup vašim osobnim podacima; ostvariti pravo na ispravak ili brisanje osobnih podataka; ostvariti pravo na ograničenu obradu vaših osobnih podataka; iznijeti prigovor na obradu osobnih podataka općenito kao i prigovor u svezi ciljanog marketinga; zahtijevati prenosivost (mobilnost) osobnih podataka, ako je nužno. Važno je da znate da zaštita podataka kako je trenutačno primjenjuju zemlje izvan Europske Unije nije u skladu s zaštitom osobnih podataka u zemljama unutar Europske Unije. Prijenos podataka između zemalja JYSK Grupacije temelji se na ugovoru o prijenosu podataka ili drugim pravnim osnovama. Vi imate pravo zatražiti primjerak ugovora o prijenosu podataka između JYSKa Hrvatska i zemalja JYSK Grupacije kontaktiranjem naše Korisničke službe u Hrvatskoj. Vi možete dobiti više informacija o osobnim podacima koje JYSK Hrvatska pohranjuje i obrađuje kontaktiranjem naše Korisničke službe u Hrvatskoj. Nadalje, imate pravo iznijeti prigovor na obradu vaših osobnih podataka, zahtijevati da se vaši osobni podaci isprave ili povući dozvolu za obradu podataka u bilo koje vrijeme. Ako želite povući svoju dozvolu ili ispraviti svoje podatke, molimo da se obratite našoj Korisničkoj službi u Hrvatskoj te se pozovete na ovo ili postupite sukladno uputama opisanim u nastavku ovog odjeljka. Nadalje, ako imate bilo kakve prigovore na JYSKovu obradu vaših osobnih podataka, imate pravo obratiti se Agenciji za zaštitu osobnih podataka u Hrvatskoj. Imate pravo zatražiti primjerak vaših osobnih

12 podataka u strukturiranom obliku koji se najčešće koristi te je prilagođen za strojno čitanje, a to možete dobiti kontaktiranjem naše Korisničke službe u Hrvatskoj. Ako ste se složili s niže navedenim uslugama, mi zadržavamo pravo da vam šaljemo nadopune naših Pravila i uvjeta korištenja bez obzira na to jeste li za to dali dozvolu ili ne. Bilo kakve druge vrste informacija nećemo vam slati. Voditelj obrade vaših osobnih podataka je trgovačko društvo JYSK d.o.o. iz Zagreba, Ulica Damira Tomljanovića-Gavrana 11, OIB: (u tekstu: JYSK Hrvatska). Službenik za zaštitu vaših osobnih podataka je Korisnička služba JYSK Hrvatska, koju možete kontaktirati e-porukom na korisnickasluzba@jysk.com. OSOBNI PODACI RADI IZRADE VAŠEG PROFILA NA JYSK.HR Pri registriranju na JYSK.hr i kreiranju JYSK.hr Profila, imate pravo na pristup posebnim uslugama koje vam nudi JYSK Hrvatska. Registriranjem na JYSK.hr, tj. kreiranjem vašeg korisničkog profila, odnosno vašom jasnom potvrdnom radnjom dajete dobrovoljan, poseban, informiran i nedvosmislen pristanak za prikupljanjem i obradom slijedećih osobnih podataka: ime i prezime; adresu. Pored navedenog, prilikom registriranja na JYSK.hr, odnosno kreiranjem vašeg korisničkog profila, možete ostaviti i ostale vaše osobne podatke. Upisivanje dodatnih, izbornih osobnih podataka prilikom registriranja na JYSK.hr, odnosno kreiranje korisničkog računa s navedenim osobnim podacima, predstavlja vaš dobrovoljan, poseban, informiran i nedvosmislen pristanak na prikupljanje i obradu istih, odnosno slijedećih osobnih podataka: adresa (izborno); broj telefona (izborno); naziv tvrtke (izborno). Registracija na JYSK.hr, odnosno kreiranje vašeg korisničkog profila, predstavlja vašu privolu na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka. Svi osobni podaci prikupljeni temeljem vaše privole, odnosno registracijom na JYSK.hr, JYSK Hrvatska će koristiti u svrhu kreiranja vašeg korisničkog profila, kao i u svrhu ciljanog online marketinga. Vaše osobne podatke prikupljene prilikom registracije na JYSK.hr, odnosno kreiranjem vašeg korisničkog profila, obrađivati će ovlašteni djelatnici JYSK Hrvatska, ovlaštene osobe ostalih članova JYSK Grupacije u svijetu, kao i određeni ugovorni partneri JYSK Hrvatska i/ili nekog od članova JYSK Grupacije isključivo u svezi gore navedene svrhe, te isti nisu ovlašteni obrađivati niti u jednu drugu svrhu bez vaše prethodne privole ili ako za obradu ne postoji zakonska i/ili ugovorna osnova.

13 JYSK Hrvatska vas ovim putem obavještava da možete u svakom trenutku, na jednak jednostavan način (brisanjem svoga korisničkog računa), povući vašu privolu za obradom osobnih podataka koje ste učinili dostupnim prilikom registracije na JYSK.hr, odnosno kreiranjem vašeg korisničkog profila. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju iste prije njezina povlačenja. Vaši osobni podaci prikupljeni prilikom registracije na JYSK.hr, odnosno kreiranjem vašeg korisničkog profila, JYSK Hrvatska će obrađivati sve do trenutka kada ne obrišete svoj račun, a koja radnja će se smatrati povlačenjem privole na daljnju obradu vaših osobnih podataka. Obavještavamo vas da vam pored prava navedenih u ovom dijelu pripadaju i sva ostala prava navedena u uvodu ovog odjeljka, te da su po pitanju obrade vaših osobnih podataka radi izrade vašeg profila, voditelj obrade i službenik za zaštitu podataka oni koji su navedeni u uvodu ovog odjeljka. OSOBNI PODACI KADA KUPUJETE NA JYSK.HR I OSOBNI PODACI RADI DOSTAVE KUPLJENOG PROIZVODA NA VAŠU ADRESU Koju vrstu podataka JYSK prikuplja u vezi s kupnjom i dostavom kupljenog proizvoda? U svrhu online kupovine i poboljšanja korisničkog iskustva, kao i u svrhu dostave kupljenog proizvoda na vašu adresu, sljedeći osobni podaci o vama mogu se prikupiti i obraditi: Ime i prezime/naziv i OIB tvrtke; Adresa; Broj telefona; E-adresa; IP-adresa s koje izvršavate kupnju; odabrana trgovina. Svi gore navedeni podaci će biti tretirani kao povjerljivi podaci te će se koristiti u svrhu online kupovine, poboljšanja korisničkog iskustva i dostave kupljenog proizvoda na vašu adresu, odnosno iste ćemo koristiti i obrađivati isključivo za kreiranje i provedbu vaših narudžbi te pri pružanju pomoći prilikom vaših upita. Gore navedeni osnovni podaci su podaci koji prikupljamo radi ispunjavanju svojih zakonskih, ali i ugovornih obveza i prava prema vama, a sve temeljem ugovornog odnosa između nas kao prodavatelja i vas kao kupca. Vaše osobne podatke prikupljene prilikom kupnje na JYSK.hr, obrađivati će ovlašteni djelatnici JYSK Hrvatska, ovlaštene osobe ostalih članova JYSK Grupacije u svijetu, kao i određeni ugovorni partneri JYSK Hrvatska i/ili nekog od članova JYSK Grupacije isključivo u svezi gore navedene svrhe, te isti nisu ovlašteni obrađivati niti u jednu drugu svrhu bez vaše prethodne privole ili ako za obradu ne postoji zakonska i/ili ugovorna osnova. U svezi gore navedenih podataka, obavještavamo vas da se vaša e-adresa koristi za izradu vaših narudžbi te za potrebe anketa, dok će u svezi korištenje iste u bilo koju drugu svrhu (npr. newsletter) JYSK Hrvatska zatražiti od vas privolu. Vaš telefonski broj, JYSK Hrvatska neće koristiti u svrhu kontaktiranja za prodajne pozive, već će se isti koristiti isključivo za provedbu vaše narudžbe, odnosno

14 ako postoji problem s vašom narudžbom i/ili da biste dobili informacije o vašoj dostavi i/ili da vas se kontaktira u vezi termina dostave. JYSK Hrvatska relevantnim prijevoznim tvrtkama (ugovornim partnerima) prenosi samo one osobne podatke koji se odnose na dostavu, odnosno koji su neophodni za provedbu vaše narudžbe u cijelosti. JYSK Hrvatska ne prenosi, ne prodaje osobne podatke ili niti im na bilo koji način osigurava pristup za druge strane, uključujući i druga društva. Vaši se osobni podaci mogu koristiti u slučaju policijske istrage, jer policiji prijavljujemo svaku prijevaru u vezi s plaćanjima. Dajemo pristup vašem korisničkom računu te ostalim osobnim podacima ako procijenimo da je to potrebno da bismo bili u skladu s zakonima na snazi te da bismo spriječili krađu i prijevaru (npr. u vezi s kreditnim karticama). Obrada vaših osobnih podataka neophodna je za provedbu vaše narudžbe. Pohranjujemo vaše podatke do 5 godina nakon kupnje, a poslije toga perioda isključivo ako za to postoji zakonska osnova. Obavještavamo vas da vam pored prava navedenih u ovom dijelu pripadaju i sva ostala prava navedena u uvodu ovog odjeljka, te da su po pitanju obrade vaših osobnih podataka radi kupnje na JYSK.hr, voditelj obrade i službenik za zaštitu podataka oni koji su navedeni u uvodu ovog odjeljka. OSOBNI PODACI RADI PROVEDBE PLAĆANJA KARTICAMA PRILIKOM KUPNJE NA JYSK.HR Plaćanje Kada kupujete na JYSK.hr, plaćanje se vrši putem sigurne i šifrirane veze, koja osigurava da vašim podacima o plaćanju ne može pristupiti druga osoba. Pročitajte više o plaćanju. Prilikom realiziranja plaćanja putem karticama, a kao što je opisano i u odjeljku 2. ovih Uvjeta prodaje i dostave, prikupiti će se i obrađivati, pored osobnih podataka u vezi izrade profila na JYSK.hr, i slijedeći osobni podaci: Broj kartice (16-znamenkasti broj s prednje strane vaše kartice); Rok valjanosti (na prednjoj strani kartice); Sigurnosni kod (zadnji troznamenkasti sigurnosni kôd sa stražnje strane vaše kartice, ispod magnetske trake). Vaše je plaćanje dovršeno sigurnom i šifriranom vezom, koja osigurava da vašim podacima o plaćanju ne može pristupiti druga osoba. Vaše je plaćanje zajamčeno sustavom plaćanja WebPay. Svi podaci u vezi s transakcijom idu preko SSL-a (Secure Socket Layer) preko šifriranoga kanala. Mi jamčimo da nećemo pohraniti bilo kakve osjetljive informacije u vezi s vašom kreditnom karticom na našem serveru. Nadalje, JYSK Hrvatska ne može pristupiti osjetljivim podacima ni u kojem trenutku. Gore navedeni osnovni podaci su podaci koji prikupljamo radi ispunjavanju svojih zakonskih, ali i ugovornih obveza i prava prema vama, a sve temeljem ugovornog odnosa između nas kao prodavatelja i vas kao kupca. Vaše osobne podatke prikupljene prilikom plaćanja na JYSK.hr, obrađivati će ovlašteni djelatnici trgovačkog društva Monri Payments d.o.o. iz Zagreba, Šenoina 24, OIB: , odnosno

15 trgovačkog društva koji upravlja sustavom plaćanja WebPAY. Opetovano vas obavještavamo da JYSK Hrvatska bilo kakve informacije u svezi gore navedenih osobnih podataka ne pohranjuje, niti je ovlašten pristupiti osjetljivim podacima ni u kojem trenutku. Ovlaštene osobe mogu obrađivati vaše osobne podatke isključivo u svezi gore navedene svrhe, te isti nisu ovlašteni obrađivati niti u jednu drugu svrhu bez vaše prethodne privole ili ako za obradu ne postoji zakonska i/ili ugovorna osnova. Vaši se osobni podaci mogu koristiti u slučaju policijske istrage, jer policiji prijavljujemo svaku prijevaru u vezi s plaćanjima. Dajemo pristup vašem korisničkom računu te ostalim osobnim podacima ako procijenimo da je to potrebno da bismo bili u skladu s zakonima na snazi te da bismo spriječili krađu i prijevaru (npr. u vezi s kreditnim karticama). Obrada vaših osobnih podataka neophodna je za provedbu vaše narudžbe. Vaši osobni podaci, prikupljeni u svrhu plaćanja na JYSK.hr će se obrađivati do trenutka kada postoji zakonska i/ili ugovorna osnova za čuvanje istih, a nakon toga se isti više neće obrađivati. Obavještavamo vas da vam pored prava navedenih u ovom dijelu pripadaju i sva ostala prava navedena u uvodu ovog odjeljka, te da su po pitanju obrade vaših osobnih podataka radi kupnje na JYSK.hr, voditelj obrade i službenik za zaštitu podataka oni koji su navedeni u uvodu ovog odjeljka. KOLAČIĆI Cilj nam je ponuditi web-stranicu prilagođenu korisniku s korisnim sadržajem. Zato upotrebljavamo tehnologije za prikupljanje i obradu informacija o tomu kako se koristi naša web-stranica. Te podatke prikupljamo putem takozvanih kolačića. Kolačić je mala tekstna datoteka koja je pohranjena na vašem računalu. Između ostalog, to znači da vaše računalo pamti našu web-stranicu kada se vratite na nju te zahvaljujući tim kolačićima možemo izraditi statistiku koja pokazuje kako se vi i drugi korisnici ponašate na web-stranici. Također koristimo kolačiće od različitih partnera da bismo saznali koji su dijelovi naše web-stranice korisnici posjetili. Ovdje pogledajte detaljne informacije o pružatelju usluga, isteku i svrsi pojedinih kolačića. Možete se predomisliti u vezi s prihvaćanjem kolačića u bilo kojem trenutku. Ovdje promijenite svoj pristanak. Kolačiće možete izbrisati u bilo kojem trenutku u postavkama Vašeg internetskog preglednika. Vaše će se postavke kolačića automatski izbrisati nakon 12 mjeseci. Imajte na umu da postoje dijelovi web-stranice JYSK.hr koje možete koristiti samo ako je vaš preglednik postavljen na prihvaćanje kolačića. Neke informacije koje prikupljamo mogu se objaviti u anonimnom obliku, npr. kao informacije o broju korisnika na web-stranici. Informacije o našim kupcima važan su dio poslovanja i ne prodajemo ili dijelimo te podatke s drugima, osim ako nam za to niste dali dozvolu. Obavještavamo vas da vam pored prava navedenih u ovom odjeljku pripada i izričito pravo na prigovor na obradu osobnih podatka za potrebe automatizirane obrade podataka, odnosno u potrebe izravnog marketinga. 9. OSOBNI PODACI PRILIKOM REGISTRIRANJA NA JYSK NEWSLETTER

16 Pri registriranju na JYSK newsletter, vašom jasnom potvrdnom radnjom dajete dobrovoljan, poseban, informiran i nedvosmislen pristanak za prikupljanjem i obradom slijedećih osobnih podataka: e-adresu; ime i prezime. Pored navedenog, prilikom registriranja na JYSK newsletter, možete ostaviti i ostale vaše osobne podatke. Upisivanje dodatnih, izbornih osobnih podataka prilikom registriranja na JYSK newsletter, predstavlja vaš dobrovoljan, poseban, informiran i nedvosmislen pristanak na prikupljanje i obradu istih, odnosno slijedećih osobnih podataka: adresa (izborno); datum rođenja (izborno); spol (izborno). Registracija na JYSK newsletter predstavlja vašu privolu na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka. Svi osobni podaci prikupljeni temeljem vaše privole, odnosno registracijom na JYSK newsletter, JYSK Hrvatska će koristiti u svrhu slanja JYSK newslettera. Vaše osobne podatke prikupljene prilikom registracije na JYSK newsletter, obrađivati će ovlašteni djelatnici JYSK Hrvatska (webmaster JYSK Hrvatska), kao i određeni ugovorni partneri JYSK Hrvatska i/ili nekog od članova JYSK Grupacije isključivo u svezi gore navedene svrhe, te isti nisu ovlašteni obrađivati niti u jednu drugu svrhu bez vaše prethodne privole ili ako za obradu ne postoji zakonska i/ili ugovorna osnova. Obavještavamo vas da pohranjujemo vaše podatke u bazu podataka na zaštićenom poslužitelju te jamčimo da ne otkrivamo niti prodajemo vašu e-adresu drugim društvima. JYSK newsletter šaljemo samo onim primateljima koji su se na njega prijavili, pri čemu se služimo dvostrukom potvrdom, tzv. double opt-in, na način da drugi ne mogu unijeti vašu e-adresu te vas na taj način prijaviti na JYSK newsletter. Ako ste primili JYSK newsletter bez da ste se na njega prethodno prijavili, moguće je da vam ga je netko proslijedio. Kada se prijavite na JYSK newsletter, dobivat ćete 1-4 JYSK newslettera tjedno od JYSKa Hrvatska putem e-pošte. JYSK newsletter sadrži najnovije ponude, novosti i informacije o trenutačnim promocijama u asortimanu JYSK Hrvatska. Nakon registracije, pristajete i na obavijesti o uslugama, uključujući podsjetnike na nedovršenu kupovinu na JYSK.hr, popratne e-poruke nakon obavljene kupovine te e- poruke koje sadržavaju informacije o JYSK artiklima za koje ste iskazali interes. JYSK Hrvatska vas ovim putem obavještava da možete u svakom trenutku, na jednak jednostavan način (odjavom na link u JYSK newsletteru), povući vašu privolu za obradom osobnih podataka koje ste učinili dostupnim prilikom registracije na JYSK newsletter. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju iste prije njezina povlačenja. Vaši osobni podaci prikupljeni prilikom registracije na JYSK newsletter, JYSK Hrvatska će obrađivati sve do trenutka kada se ne odjavite putem linka u JYSK newsletteru, a koja radnja će se smatrati povlačenjem privole na daljnju obradu vaših osobnih podataka.

17 Obavještavamo vas da vam pored prava navedenih u ovom odjeljku pripadaju i sva ostala prava navedena u uvodu ovog odjeljka, te da su po pitanju obrade vaših osobnih podataka radi registracije na JYSK newsletter, voditelj obrade i službenik za zaštitu podataka oni koji su navedeni u uvodu ovog odjeljka. 10. ZBRINJAVANJE ELEKTRIČNOG I ELEKTRONIČKOG OTPADA Neki elektronički uređaji nakon uporabnog vijeka još uvijek su iskoristivi, no u njima se mogu nalaziti i vrlo štetne tvari. Da bi se spriječio utjecaj štetnih stvari na okoliš i zdravlje ljudi, bitno je da se EE otpad sakuplja odvojeno te zbrinjava na ekološki prihvatljiv način. U svim našim trgovinama možete predati EE otpad po sustavu jedan za jedan, ako isti odgovara po vrsti i ako je obavljao primarne funkcije kao i isporučena EE oprema. Građani Republike Hrvatske mogu naručiti besplatan odvoz svih vrsta EE otpada na cijelom području Republike Hrvatske na nekoliko načina: pozivom na besplatni telefon (od 8 do 16 sati) SMS-om na broj unosom naloga na web-stranici e-poštom na prijava@eeotpad.com EE otpad možete i osobno odvesti u najbliže reciklažno dvorište. 11. PRIJAVE ZA POSAO Kada se prijavite za posao u JYSKu: Kada se registrirate na i kreirate profil kandidata, moći ćete se jednostavno prijaviti za slobodnu poziciju u JYSKu Hrvatska. Izradom profila, odnosno prilikom prijave na slobodnu poziciju u JYSK Hrvatska dajete dobrovoljan, poseban, informiran i nedvosmislen pristanak za prikupljanjem i obradom sljedećih osobnih podataka: E-adresa; Ime i prezime; Životopis; Spol. Pored navedenog, prilikom izrade profila, odnosno prijave na slobodnu poziciju u JYSK Hrvatska, možete ostaviti i ostale vaše osobne podatke. Upisivanje dodatnih, izbornih osobnih podataka prilikom izrade profila, odnosno prijavom na slobodnu poziciju u JYSK Hrvatska, predstavlja vaš dobrovoljan, poseban, informiran i nedvosmislen pristanak na prikupljanje i obradu istih, odnosno sljedećih osobnih podataka:

18 Adresa (izborno); Datum rođenja (izborno). Svi će podaci biti tretirani kao povjerljivi podaci i upotrebljavat će se za stvaranje osobnog profila kandidata na kao i za stvaranje ciljanog mrežnog marketinga. Stvaranjem osobnog profila kandidata na prihvaćate obradu vaših osobnih podataka, odnosno izrada profila i prijava na slobodnu poziciju u JYSK Hrvatska, predstavlja vašu privolu na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka. Voditelj obrade vaših osobnih podataka je trgovačko društvo JYSK d.o.o. iz Zagreba, Ulica Damira Tomljanovića-Gavrana 11, OIB: (u tekstu: JYSK Hrvatska). Službenik za zaštitu vaših osobnih podataka je Korisnička služba JYSK Hrvatska, koju možete kontaktirati putem e-porukom na: korisnickasluzba@jysk.com. JYSK Hrvatska vas ovim putem obavještava da možete u svakom trenutku, na jednak jednostavan način (brisanjem svoga profila ili kontaktom na posao@jysk.com), povući vašu privolu za obradom osobnih podataka koje ste učinili dostupnim prilikom izrade profila, odnosno prilikom prijave na slobodnu poziciju u JYSK Hrvatska. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju iste prije njezina povlačenja. Vaši osobni podaci prikupljeni prilikom izrade profila, odnosno prijavom na slobodnu poziciju u JYSK Hrvatska, JYSK Hrvatska će obrađivati sve dok ne obrišete svoj profil. Ta radnja će se smatrati povlačenjem privole na daljnju obradu vaših osobnih podataka. IZJAVA O PRIVATNOSTI Kada se prijavite za posao u JYSKu Hrvatska, vaša prijava i vaši osobni podaci prijavljeni su u našem SAP HR sustavu za regrutaciju prema sljedećim smjernicama: TKO KORISTI VAŠE PODATKE? Vaša prijava i osobni podaci koje unesete koristit će se isključivo za potrebe zapošljavanja, a ocjenjivat će ih djelatnici za zapošljavanje JYSKa Hrvatska - uključujući voditelje trgovine, regionalne voditelje, voditelje odjela i/ili Odjel za ljudske resurse. Isti nisu ovlašteni obrađivati vaše osobne podatke ni u jednu drugu svrhu bez vaše prethodne privole ili ako za obradu ne postoji zakonska i/ili ugovorna osnova. Naravno, vaši će osobni podaci biti povjerljivi. ZAŠTO TREBAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaša prijava i osobni podaci bit će pohranjeni u bazi podataka u našem sustavu za regrutaciju. Iako ne ispunjavate uvjete za poziciju za koju ste se prijavili, mi ćemo vaše podatke spremiti za bilo koji budući natječaj, osim ako izbrišete podatke odnosno vaš profil kandidata ili nas kontaktirate izravno na posao@jysk.com. Izradom profila dajete svoju privolu da vas gore navedeni ovlašteni djelatnici JYSK Hrvatska kontaktiraju u vezi nekog budućeg natječaja. Navedenu privolu možete povući u svakom trenutku, na jednako

19 jednostavan način (brisanjem svoga profila ili slanjem e-poruke na ). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju iste prije njezina povlačenja. SAVJETI O VAŠIM INFORMACIJAMA Na vama je da provjerite jesu li osobni podaci koje dajete točni i prihvatljivi. Nemojte uključivati osobne podatke poput religije, seksualne orijentacije, rase ili informacije o zdravstvenom stanju. Napominjemo da vaša e-adresa djeluje kao vaš jedinstveni ID kada se prijavite za posao na JYSKu Hrvatska. Stoga preporučujemo da unesete osobnu e-adresu kojoj drugi nemaju pristup. SIGURNOST Svi podaci pohranjeni su na sigurnim serverima tvrtke JYSK Hrvatska. Vaši će se podaci čuvati do 6 mjeseci i onda će biti izbrisani. PRISTANAK Ako želite prihvatiti Izjavu o zaštiti podataka na temelju gore navedenih smjernica, prilikom prijave označite kućicu s poljem Da, pročitao/la sam i suglasan/na sam s izjavom o zaštiti privatnosti da biste dali svoj pristanak, a zatim ćemo moći ćemo primiti i obraditi vašu prijavu. INFORMACIJA O VAŠIM PRAVIMA U vezi sa zaštitom vaših osobnih podataka temeljem prijave na posao, obavještavamo vas o sljedećim pravima, odnosno da možete u bilo kojem trenutku poduzeti sljedeće radnje: podnijeti službeni prigovor nadzornom državnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka u Hrvatskoj) ostvariti pravo na pristup vašim osobnim podacima; ostvariti pravo na ispravak ili brisanje osobnih podataka; ostvariti pravo na ograničenu obradu vaših osobnih podataka; iznijeti prigovor na obradu osobnih podataka općenito kao i prigovor u vezi s ciljanim marketingom; zahtijevati prenosivost (mobilnost) osobnih podataka, ako je nužno. Source URL: Početna

UVJETI KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE Korisnik posjetom web stranicama potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća o

UVJETI KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE   Korisnik posjetom   web stranicama potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća o UVJETI KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE WWW.TELE2.HR Korisnik posjetom www.tele2.hr web stranicama potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća ove Uvjete korištenja web stranice www.tele2.hr (dalje

Више

Artakom d.o.o. Zaštita osobnih podataka općenito Artakom d.o.o. obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog

Artakom d.o.o. Zaštita osobnih podataka općenito Artakom d.o.o. obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog Artakom d.o.o. Zaštita osobnih podataka općenito Artakom d.o.o. obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27.04.2016.o zaštiti pojedinca

Више

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA Muzejski dokumentacijski centar, Ilica 44, Zagreb 10 000, OIB: 28048960411, je javna ustanova u kulturi kojoj je osnivač Republika Hrvatska. MDC obavlja muzejsku

Више

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE PUNAT Pod topol Punat KLASA: UR broj: Punat, Predmet: Privola iznajmljivača za prikupljanje i obradu podatka u odr

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE PUNAT Pod topol Punat KLASA: UR broj: Punat, Predmet: Privola iznajmljivača za prikupljanje i obradu podatka u odr TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE PUNAT Pod topol 2 51521 Punat KLASA: UR broj: Punat, Predmet: Privola iznajmljivača za prikupljanje i obradu podatka u određenu svrhu Poštovani, na službenim web stranicama

Више

PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića Karlovac Telefon: PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTI

PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića Karlovac Telefon: PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTI PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića 1 47000 Karlovac Telefon: 047 417 500 info@kaba.hr PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA: Karlovačka banka d.d. Službenik

Више

Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt

Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti trećoj

Више

POLITIKA PRIVATNOSTI GLAS ISTRE NOVINE društvo s ograničenom odgovornošću za nakladničku djelatnost iz Pule, Japodska 28, OIB , MB

POLITIKA PRIVATNOSTI GLAS ISTRE NOVINE društvo s ograničenom odgovornošću za nakladničku djelatnost iz Pule, Japodska 28, OIB , MB POLITIKA PRIVATNOSTI GLAS ISTRE NOVINE društvo s ograničenom odgovornošću za nakladničku djelatnost iz Pule, Japodska 28, OIB 89054078461, MB 040157591 (dalje u tekstu: Glas Istre) Voditelj je obrade Vaših

Више

Uredba o GDPR-u i Politika privatnosti Medical Elit d.o.o. Usklađivanje sa Uredbom o zaštiti privatnih podataka (GDPR) od i naša Politika p

Uredba o GDPR-u i Politika privatnosti Medical Elit d.o.o. Usklađivanje sa Uredbom o zaštiti privatnih podataka (GDPR) od i naša Politika p Uredba o GDPR-u i Politika privatnosti Medical Elit d.o.o. Usklađivanje sa Uredbom o zaštiti privatnih podataka (GDPR) od 25.06.2018 i naša Politika privatnosti se odnosi na naše bivše, sadašnje i buduće

Више

PowerPoint Template

PowerPoint Template e-račun upute za slanje e-računa iz softwera dataline 1 S A D R Ž A J 1. UVOD 1.1. DATA BIRO d.o.o., Buzet 1.2. E-račun 2. PODEŠAVANJE PARAMETARA ZA RAD 2.1. Matični podaci poduzeća 2.2. Matični podaci

Више

Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike

Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike 1. Uvod Ova uputa namijenjena je korisnicima koji se žele registrirati kao prvi kupci na Portalu gospodarskog

Више

Microsoft Word - TehmedGDPR.docx

Microsoft Word - TehmedGDPR.docx Izjava o obradi i zaštiti osobnih podataka (GDPR-friendly) Opće odredbe U postupku obrade osobnih podataka i zaštite pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i pravila povezana sa slobodnim kretanjem

Више

Microsoft Word _751-13_PravilaKlubaAvenueMalla_DTB-OM_JV.docx

Microsoft Word _751-13_PravilaKlubaAvenueMalla_DTB-OM_JV.docx PRAVILA ČLANSTVA U KLUBU AVENUE MALLA Zadnje ažuriranje: 17. kolovoza 2018. godine Ovim se Pravilima članstva u klubu Avenue Malla (dalje: Pravila) uređuju uvjeti članstva i pogodnosti za članove kluba

Више

Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje no

Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje no Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje novog korisničkog računa (poslati zahtjev na javnipoziv.opp@havc.hr

Више

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na www.unicredit.ba Dobrodošli u svijet Zlatne Mastercard kartice. Ako ste osoba čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, za svakodnevno plaćanje

Више

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx Addiko Chat Banking Uputa za korištenje Addiko Chat Bankinga na Viberu rujan 2017. Sadržaj: Tehnički preduvjeti... 3 Funkcionalnosti Addiko Chat Bankinga... 3 Izbornik... 4 Aktivacija usluge... 9 Deaktivacija

Више

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne n

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne n SUMMER DAYS KLASA: UP/I-460-02/19-01/381 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 17. lipanj 2019. Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i

Више

OPĆI UVJETI POSLOVANJA Informacije o trgovačkom društvu: Makromikro grupa d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu OIB: 50

OPĆI UVJETI POSLOVANJA Informacije o trgovačkom društvu: Makromikro grupa d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu OIB: 50 OPĆI UVJETI POSLOVANJA Informacije o trgovačkom društvu: Makromikro grupa d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu OIB: 50467974870 SJEDIŠTE: Zagreb-Buzin, Bani 73/B UPISANO

Више

PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American

PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American Express karticom... 11 Plaćanje Diners karticom...

Више

E-RAČUN ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE E-RAČUNA JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO...

E-RAČUN ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE E-RAČUNA JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO... ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE A JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO... 2 ZA POSLOVNE SUBJEKTE Servis e-račun je internetski servis za elektroničku razmjenu računa između poslovnih subjekata (dobavljača

Више

PPT

PPT Sve što trebate znati o eračunima u javnoj nabavi U našem priručniku smo ukratko pojasnili što nam je donio Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi. ZAKONSKA REGULATIVA Stupanjem na snagu

Више

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27.04.2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka,

Више

Microsoft Word - Pravila privatnosti klijenti_Orbico Beauty Croatia.docx

Microsoft Word - Pravila privatnosti klijenti_Orbico Beauty Croatia.docx Opća pravila privatnosti Izdavatelj: Objavljeno: Orbico Beauty d.o.o. Dana 25. svibnja 2018. godine Primjena: Od dana 25. svibnja 2018. godine 1. Bitne napomene 1.1. Ovo su pravila privatnosti (dalje:

Више

Opća politika zaštite osobnih podataka u Elektrodi Zagreb d.d Verzija: 1.0

Opća politika zaštite osobnih podataka u Elektrodi Zagreb d.d Verzija: 1.0 u Elektrodi Zagreb d.d. 20.5.2018. Verzija: 1.0 Sadržaj 1 UVOD... 2 1.1 SVRHA DOKUMENTA... 2 1.2 PODRUČJE PRIMJENE... 2 2 OPĆA POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA... 2 3 TEMELJNA NAČELA... 2 4 SUSTAV ZAŠTITE

Више

eredar Sustav upravljanja prijavama odjelu komunalnog gospodarstva 1 UPUTE ZA KORIŠTENJE SUSTAVA 1. O eredar sustavu eredar je sustav upravljanja prij

eredar Sustav upravljanja prijavama odjelu komunalnog gospodarstva 1 UPUTE ZA KORIŠTENJE SUSTAVA 1. O eredar sustavu eredar je sustav upravljanja prij eredar Sustav upravljanja prijavama odjelu komunalnog gospodarstva 1 UPUTE ZA KORIŠTENJE SUSTAVA 1. O eredar sustavu eredar je sustav upravljanja prijavama koje građani mogu slati Upravnom odjelu za komunalno

Више

Informacije o zaštiti podataka.doc

Informacije o zaštiti podataka.doc INFORMACIJE O ZAŠTITI PODATAKA REHAU o zaštiti podataka Drago nam je što posjećujete našu internetsku stranicu i pokazujete interes za naše poduzeće i proizvode. Pritom vrlo ozbiljno shvaćamo zaštitu vaših

Више

UVJETI ONLINE KUPNJE NA WEB STRANICI Osnovne informacije 1. Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb,

UVJETI ONLINE KUPNJE NA   WEB STRANICI Osnovne informacije 1. Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb, UVJETI ONLINE KUPNJE NA WWW.HRVATSKITELEKOM.HR WEB STRANICI Osnovne informacije 1. Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10110 Zagreb,Hrvatska; upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu

Више

PRAVILA o postupku ostvarivanja prava u vezi sa ličnim podacima korisnika Net TV usluge koje obrađuje Solford Na osnovu Politike privatnosti od

PRAVILA o postupku ostvarivanja prava u vezi sa ličnim podacima korisnika Net TV usluge koje obrađuje Solford Na osnovu Politike privatnosti od PRAVILA o postupku ostvarivanja prava u vezi sa ličnim podacima korisnika Net TV usluge koje obrađuje Solford Na osnovu Politike privatnosti od 25.5.2018. godine koja se nalazi na sajtu Net TV Plus na

Више

Korisničke upute za podnošenje zahtjeva za rješavanje spora (žalbe)

Korisničke upute za podnošenje zahtjeva za rješavanje spora (žalbe) Korisničke upute Verzija 2.0 HRVATSKA REGULATORNA AGENCIJA ZA MREŽNE DJELATNOSTI Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb / OIB: 87950783661 / Tel: (01) 7007 007, Fax: (01) 7007 070 / www.hakom.hr Sadržaj

Више

Koja je svrha ove Obavijesti o privatnosti? Obavijest za bolesnika o GDPR pravilima o privatnosti Datum stupanja na snagu 25. Svibnja Uredba Eur

Koja je svrha ove Obavijesti o privatnosti? Obavijest za bolesnika o GDPR pravilima o privatnosti Datum stupanja na snagu 25. Svibnja Uredba Eur Koja je svrha ove Obavijesti o privatnosti? Obavijest za bolesnika o GDPR pravilima o privatnosti Datum stupanja na snagu 25. Svibnja 2018. Uredba Europske Unije (EU) o zaštiti osobnih podataka (GDPR)

Више

Припејд картица Корисничко упутство

Припејд картица Корисничко упутство Припејд картица Корисничко упутство Садржај 1 Регистрација корисника... 3 1.1 Креирање налога... 3 1.2 Активација налога... 6 2 Захтев за персонализацију Припејд картице... 8 2.1 Креирање захтева за персонализацију

Више

Document ID / Revision : 0419/1.1 ID Issuer Sustav (sustav izdavatelja identifikacijskih oznaka) Upute za registraciju gospodarskih subjekata

Document ID / Revision : 0419/1.1 ID Issuer Sustav (sustav izdavatelja identifikacijskih oznaka) Upute za registraciju gospodarskih subjekata ID Issuer Sustav (sustav izdavatelja identifikacijskih oznaka) Upute za registraciju gospodarskih subjekata Gospodarski subjekti Definicija: U skladu s Direktivom 2014/40/EU gospodarski subjekt svaka

Више

Microsoft Word - uvjeti poslovanja novi (2).docx

Microsoft Word - uvjeti poslovanja novi (2).docx VAŽNO: MOLIMO VAS PROČITAJTE Obratite pozornost na sljedeće uvjete poslovanja, koji se primjenjuju svaki put kada kupujete preko našeg web shopa. Prije kupnje molimo Vas da ih pažljivo pročitate, jer je

Више

PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića Karlovac Telefon: PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTI

PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića Karlovac Telefon: PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTI PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića 1 47000 Karlovac Telefon: 047 417 500 info@kaba.hr PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA: Karlovačka banka d.d. Službenik

Више

Karlovačka banka d

Karlovačka banka d 1. OPĆE ODREDBE Općim uvjetima korištenja Mastercard SecureCode usluge (u nastavku teksta: Opći uvjeti) uređuju se uvjeti ugovaranja i korištenja Mastercard SecureCode usluge Karlovačke banke d.d. (u nastavku

Више

Na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodno

Na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodno Na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage

Више

SVIM MEDIJIMA

SVIM MEDIJIMA 15. ožujka 2013. IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT VODIČ KROZ REGISTAR I POPIS BIRAČA 1. Kako se ostvaruje biračko pravo?... 2 2. Što je registar birača?... 2 3. Što je popis birača?... 2 4. Tko ima biračko

Више

Karta presvlaka za program DESIDERO

Karta presvlaka za program DESIDERO UVJETI PRODAJE Jastrebarsko, 27.11.2017 PREDUGOVORNA OBAVIJEST Na uvjete poslovanja i korištenja mrežne stranice www.aurelis.hr i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju

Више

OBAVIJEST PZZ KORISNICIMA Poštovani korisnici programskog rješenja Last2000. Za Vas smo pripremili sljedeće novosti u programu: NOVOSTI

OBAVIJEST PZZ KORISNICIMA Poštovani korisnici programskog rješenja Last2000. Za Vas smo pripremili sljedeće novosti u programu: NOVOSTI 28.12.2016. - OBAVIJEST PZZ KORISNICIMA Poštovani korisnici programskog rješenja Last2000. Za Vas smo pripremili sljedeće novosti u programu: NOVOSTI U VERZIJI 16.1.19.0. Dodatno zdravstveno osiguranje

Више

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit  amet lorem ipsum dolor Početna prezentacija za korisnike Ključna aktivnost 1: Mobilnost u svrhu učenja: Razmjene mladih i Mobilnost osoba koje rade s mladima Završno izvješće Mobility tool Projektni ciklus Završno izvješće 1.

Више

DJEČJI VRTIĆ IVANIĆ GRAD

DJEČJI VRTIĆ IVANIĆ GRAD REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradonačelnik Klasa: 008-01/18-01/4 Urbroj: 2144/01-01-18-3 Labin, 17. rujna 2018. Na temelju Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN

Више

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja o zaštiti pojedinaca u vezi

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja o zaštiti pojedinaca u vezi Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju

Више

10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVA

10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVA 10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja 2019. godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVANJE 1. Diplomirani inženjer geodezije podsustava Istok,

Више

Izjava o zaštiti osobnih podataka i privatnosti Društvo ČISTOĆA d.o.o., Put Mostina 49, Split, OIB: (dalje u tekstu: ČISTOĆA) ozbiljno shv

Izjava o zaštiti osobnih podataka i privatnosti Društvo ČISTOĆA d.o.o., Put Mostina 49, Split, OIB: (dalje u tekstu: ČISTOĆA) ozbiljno shv Izjava o zaštiti osobnih podataka i privatnosti Društvo ČISTOĆA d.o.o., Put Mostina 49, Split, OIB: 38812451417 (dalje u tekstu: ČISTOĆA) ozbiljno shvaća Vašu privatnost i u svojem poslovanju i odnosu

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB:

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB: HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS 10 000 Zagreb; HR MB: 2539071 OIB: 26023027358 T +385 1 7775-570 F +385 1 7775-574 www.hkis.hr; info@hkis.hr

Више

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail:

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail: Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Prijava u sustav... 2 3. Postavke... 3 4. Kreiranje zahtjeva za nadzorom razrednih knjiga... 4 5. Pregled razredne knjige... 6 5.1 Dnevnik rada... 7 5.2 Imenik... 11 5.3

Више

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti Istraživanje poznavanja ispitanika o poštanskim uslugama i njihova zamjenjivost s EK uslugama stud

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti Istraživanje poznavanja ispitanika o poštanskim uslugama i njihova zamjenjivost s EK uslugama stud Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti Istraživanje poznavanja ispitanika o poštanskim uslugama i njihova zamjenjivost s EK uslugama studeni 16. Sadržaj 1. Korištenje poštanskih ureda HP-Hrvatske

Више

Informacije ulagateljima_zadnji draft

Informacije ulagateljima_zadnji draft Informacije za ulagatelje prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i

Више

DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO REPUBLIKE HRVATSKE e-learning upute UPUTE ZA REGISTRACIJU ZA E-LEARNING TEČAJ Zagreb, 03. svibanj 2019.

DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO REPUBLIKE HRVATSKE e-learning upute UPUTE ZA REGISTRACIJU ZA E-LEARNING TEČAJ Zagreb, 03. svibanj 2019. DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO REPUBLIKE HRVATSKE e-learning upute UPUTE ZA REGISTRACIJU ZA E-LEARNING TEČAJ Zagreb, 03. svibanj 2019. Sadržaj 1. UVOD... 1 2. POSTUPAK REGISTRACIJE... 2 2.1 POPUNJAVANJE

Више

Microsoft Word OBAVIJEST O PRIVATNOSTI.docx

Microsoft Word OBAVIJEST O PRIVATNOSTI.docx Oznaka dokumenta: ZOP 3.0 Verzija: 1 Datum publiciranja: 25.5.2018. Datum slijedeće revizije: 25.5.2019. OBAVIJEST O PRIVATNOSTI Vlasnik dokumenta: Službenik za zaštitu osobnih podataka organizacije PORTUN

Више

PROVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) 2017/ оd prosinca o utvrđivanju administrativnih i znanstvenih zahtjeva koji se od

PROVEDBENA  UREDBA  KOMISIJE  (EU) 2017/ оd prosinca o utvrđivanju  administrativnih  i znanstvenih  zahtjeva  koji  se  od 30.12.2017. L 351/55 PROVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) 2017/2468 оd 20. prosinca 2017. o utvrđivanju administrativnih i znanstvenih zahtjeva koji se odnose na tradicionalnu hranu iz trećih zemalja u skladu

Више

OPĆI UVJETI POSLOVANJA Prodajno osoblje Cool Media jamči Vam najbolju moguću uslugu i ostvarivanje maksimalne vrijednosti za vaš novac. Wow-junkie.com

OPĆI UVJETI POSLOVANJA Prodajno osoblje Cool Media jamči Vam najbolju moguću uslugu i ostvarivanje maksimalne vrijednosti za vaš novac. Wow-junkie.com OPĆI UVJETI POSLOVANJA Prodajno osoblje Cool Media jamči Vam najbolju moguću uslugu i ostvarivanje maksimalne vrijednosti za vaš novac. Wow-junkie.com je Internet trgovina maksimalno posvećena kupcu i

Више

eППК

eППК eппк Како до еппк? Корак 1 Корак 2 Корак 3 Креирајте налог Да бисте креирали налог потребно је да: На Порталу кликнете на линк Креирај налог Отвориће Вам се форма за Регистрацију корисника Попуните сва

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj

Више

Informacija o obradi ličnih podataka

Informacija o obradi ličnih podataka INFORMACIJA O OBRADI LIČNIH PODATAKA SEKTOR POSLOVA SA STANOVNIŠTVOM Sarajevo, Juni 2019. Sadržaj 1. Podaci o Banci... 3 2. Kategorije ličnih podataka, svrhe i pravne osnove obrade... 3 2.1 Koje kategorije

Више

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna dokumentacija Upute ponuditeljima II. OBRAZAC PONUDE

Више

Zagorje ob Savi, Opći uvjeti poslovanja Internetskom stranicom upravlja tvrtka Ujeda d.o.o. Podatci tvrtke Puno ime: UJEDA, s

Zagorje ob Savi, Opći uvjeti poslovanja Internetskom stranicom   upravlja tvrtka Ujeda d.o.o. Podatci tvrtke Puno ime: UJEDA, s Opći uvjeti poslovanja Internetskom stranicom www.lijepa.hr upravlja tvrtka Ujeda d.o.o. Podatci tvrtke Puno ime: UJEDA, spletna prodaja, d.o.o. Kratko ime: UJEDA d.o.o. Adresa: Podvine 36, 1410 Zagorje

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj se

Више

Često postavljana pitanja Smart keš kredit 1. Kako mogu da apliciram za Smart keš kredit? Apliciranje za Smart keš je omogućeno postojećim klijentima

Često postavljana pitanja Smart keš kredit 1. Kako mogu da apliciram za Smart keš kredit? Apliciranje za Smart keš je omogućeno postojećim klijentima Često postavljana pitanja Smart keš kredit 1. Kako mogu da apliciram za Smart keš kredit? Apliciranje za Smart keš je omogućeno postojećim klijentima putem Sberbank Online, kanala digitalnog bankarstva,

Више

OPĆI UVJETI POSLOVANJA Internetskom stranicom upravlja tvrtka Ujeda d.o.o. Zagorje ob Savi, Podatci tvrtke Puno ime: UJEDA,

OPĆI UVJETI POSLOVANJA Internetskom stranicom   upravlja tvrtka Ujeda d.o.o. Zagorje ob Savi, Podatci tvrtke Puno ime: UJEDA, OPĆI UVJETI POSLOVANJA Internetskom stranicom www.lijepa.hr upravlja tvrtka Ujeda d.o.o. Zagorje ob Savi, 25. 7. 2019 Podatci tvrtke Puno ime: UJEDA, spletna prodaja, d.o.o. Kratko ime: UJEDA d.o.o. Adresa:

Више

Microsoft PowerPoint - DPD Brexit Vodiē_4 kljuēna koraka za kupce_Studeni 2018.pptx

Microsoft PowerPoint - DPD Brexit VodiÄ“_4 kljuÄ“na koraka za kupce_Studeni 2018.pptx Pripremiti se za Brexit Četiri ključna koraka koje bi kupci trebali odmah primijeniti Studeni 018 1 EORI Broj Prijaviti se za EORI broj, ako već ne izvozite robu van EU. EORI znači Economic Operators Registration

Више

Opći uvjeti poslovanja i uvjeti korištenja UVJETI KORIŠTENJA CROATIAEXKLUSIV NEKRETNINE OBRT Politika zaštite osobnih podataka OPĆA NAČELA CROATIAEXKL

Opći uvjeti poslovanja i uvjeti korištenja UVJETI KORIŠTENJA CROATIAEXKLUSIV NEKRETNINE OBRT Politika zaštite osobnih podataka OPĆA NAČELA CROATIAEXKL Opći uvjeti poslovanja i uvjeti korištenja UVJETI KORIŠTENJA CROATIAEXKLUSIV NEKRETNINE OBRT Politika zaštite osobnih podataka OPĆA NAČELA CROATIAEXKLUSIV NEKRETNINE OBRT je uskladilo poslovanje sa Općom

Више

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem čl. 3. i čl. 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), čl. 4. i čl. 5. Zakona o radu (NN 93/14, 127/17) i čl. 18. Statuta Narodne knjižnice i čitaonice Murter,

Више

VALIDNOST CERTIFIKATA ZA PRISTUP INTERNET APLIKACIJAMA POREZNE UPRAVE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE (npis I ejs)

VALIDNOST CERTIFIKATA ZA PRISTUP INTERNET APLIKACIJAMA POREZNE UPRAVE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE (npis I ejs) VALIDNOST CERTIFIKATA ZA PRISTUP INTERNET APLIKACIJAMA POREZNE UPRAVE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE (NPIS I EJS) POREZNA UPRAVA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE Sektor za informacione tehnologije Sarajevo,

Више

Annex III GA Mono 2016

Annex III GA Mono 2016 PRILOG III. FINANCIJSKA I UGOVORNA PRAVILA I. PRAVILA KOJA SE PRIMJENJUJU NA PRORAČUNSKE KATEGORIJE NA TEMELJU JEDINIČNIH DOPRINOSA I.1. Uvjeti prihvatljivosti jediničnih doprinosa Ako se bespovratna sredstva

Више

Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), te

Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), te Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), te Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća

Више

Упутство за коришћење АМРЕС FileSender услуге

Упутство за коришћење АМРЕС FileSender услуге Упутство за коришћење АМРЕС FileSender услуге Copyright 205 АМРЕС Историја верзија документа Верзија Датум Иницијали аутора Опис промене.0 Јул 205 НИ Прва верзија овог документа Садржај Садржај УВОД...

Више

Biz web hosting

Biz web hosting BIZ WEB HOSTING KORISNIČKO UPUTSTVO WWW.OBLACI.RS SADRŽAJ PRISTUP KORISNIČKOM PORTALU... 2 KUPOVINA BIZ WEB HOSTING SERVISA... 4 PRISTUP PLESK WEB KONTROLNOM PANELU... 14 PORTALI I DOMENI... 14 FAJL MENADŽER...

Више

Korisnicke upute za uslugu "Moj e-racun"

Korisnicke upute za uslugu Moj e-racun USLUGA ZA INVESTITORE "Moj e-račun" -korisnička uputa- Stranica 1 Obim usluge Uslugom se nudi uvid investitorima koji imaju otvoren račun u sustavu Središnje Depozitarne Agencije (u daljnjem tekstu: Agencije)

Више

untitled

untitled 2013R0716 HR 01.01.2015 001.001 1 Ovaj je dokument samo dokumentacijska pomoć za čiji sadržaj institucije ne preuzimaju odgovornost. B PROVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) br. 716/2013 оd 25. srpnja 2013. o

Више

MEEX AGENT DOO

MEEX AGENT DOO MEEX AGENT DOO Informator o upravljanju podacima MEEX AGENT DOO (sedište: 1095 Budimpešta, Šorokšari u. 48, MB: 01-09-879077), u daljem tekstu Organizator, kao upravljač podataka poštuje Vaša prava vezano

Више

Pravilnik o načinu i uvjetima sprječavanja i suzbijanja zlouporaba i prijevara u pružanju usluga elektroničke pošte

Pravilnik o načinu i uvjetima sprječavanja i suzbijanja zlouporaba i prijevara u pružanju usluga elektroničke pošte HRVATSKA AGENCIJA ZA POŠTU I ELEKTRONIČKE KOMUNIKACIJE Temeljem članka 12. stavka 1. i članka 107. stavka 12. Zakona o elektroničkim komunikacijama (»Narodne novine«br. 73/08), Vijeće Hrvatske agencije

Више

Microsoft Word - privitak prijedloga odluke

Microsoft Word - privitak prijedloga odluke Informatički sustav za prikupljanje, simulaciju i prikaz podataka o cijenama javnih komunikacijskih usluga (dalje: Sustav e-tarife) Zagreb, HRVATSKA AGENCIJA ZA POŠTU I ELEKTRONIČKE KOMUNIKACIJE Roberta

Више

Mišljenje 3/2019 o pitanjima i odgovorima o međudjelovanju Uredbe o kliničkim ispitivanjima i Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) (članak 70. stavak

Mišljenje 3/2019 o pitanjima i odgovorima o međudjelovanju Uredbe o kliničkim ispitivanjima i Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) (članak 70. stavak Mišljenje 3/2019 o pitanjima i odgovorima o međudjelovanju Uredbe o kliničkim ispitivanjima i Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) (članak 70. stavak 1. točka (b)) Doneseno 23. siječnja 2019. 1 Sadržaj

Више

Državna matura 2010./2011. i prijave za upis na studijske programe

Državna matura 2010./2011. i prijave za upis na studijske programe Prijave ispita državne mature 2018./2019. i prijave za upis na studijske programe Ispitna koordinatorica: Gordana Erić, dipl. ing. I. tehnička škola Tesla www.tesla.hr Što su ispiti državne mature? Postoje

Више

OPĆI UVJETI NABAVE I UPOTREBE 1. UVOD Ovaj dokument (zajedno s dokumentima koji su ovdje spomenuti) utvrđuje opće uvjete koji reguliraju upotrebu ove

OPĆI UVJETI NABAVE I UPOTREBE 1. UVOD Ovaj dokument (zajedno s dokumentima koji su ovdje spomenuti) utvrđuje opće uvjete koji reguliraju upotrebu ove OPĆI UVJETI NABAVE I UPOTREBE 1. UVOD Ovaj dokument (zajedno s dokumentima koji su ovdje spomenuti) utvrđuje opće uvjete koji reguliraju upotrebu ove mrežne stranice (www.zara.com) i kupnju proizvoda na

Више

HRVATSKA UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA Trg kralja Petra Krešimira IV br ZAGREB telefon/telefaks: Zagr

HRVATSKA UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA   Trg kralja Petra Krešimira IV br ZAGREB telefon/telefaks: Zagr HRVATSKA UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA www.huzp.hr huzp@zg.t-com.hr Trg kralja Petra Krešimira IV br. 2 telefon/telefaks: 01-46 333 66 Zagreb, 5. svibnja 2008. Naš broj : 528-2/08-09 VIPnet d.o.o. Vrtni

Више

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA 37 10000 ZAGREB HRVATSKA TEL 01/4500 830 FAX 01/4655 465 e-mail: hlk@hlk.hr www.hlk.hr Na temelju

Више

27. rujna Namijenjeno: Predmet: Referenca: Distributerima HITNA SIGURNOSNA OBAVIJEST O MEDICINSKOM PROIZVODU (POVLAČENJE) FA (ZFA

27. rujna Namijenjeno: Predmet: Referenca: Distributerima HITNA SIGURNOSNA OBAVIJEST O MEDICINSKOM PROIZVODU (POVLAČENJE) FA (ZFA 27. rujna 2017. Namijenjeno: Predmet: Referenca: Distributerima HITNA SIGURNOSNA OBAVIJEST O MEDICINSKOM PROIZVODU (POVLAČENJE) FA 2017-04 (ZFA2017-332) Proizvod na koji se obavijest odnosi: Posebni instrumenti

Више

Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci: Obavijest o nadmetanju Direktiva 2014/24/EU Odje

Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci:   Obavijest o nadmetanju Direktiva 2014/24/EU Odje Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci: http://simap.ted.europa.eu Obavijest o nadmetanju Direktiva 2014/24/EU Odjeljak I: Javni naručitelj I.1) Naziv i adrese 1 (molimo

Више

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako instalirati (novi) finin certifikat? 4. Kako ispisati

Више

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: Након

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese:   Након УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: http://www.srpskiarhiv.rs/ Након тога се на екрану појављује форма за пријаву на часопис

Више

Microsoft Word Updated FAQ-EN_HR.docx

Microsoft Word Updated FAQ-EN_HR.docx TVOJ PRVI POSAO PREKO EURES-a Često postavljana pitanja Općenito Gdje mogu pronaći informacije o programu Tvoj prvi posao preko EURES-a (YFEJ)? Informacije možete preuzeti s portala EURES-a na: http://eures.europa.eu

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a ponovljeni postupak Zagreb, svibanj 2019. Strossmayerov trg 9, 10000

Више

4/24/2019 INA - Zeleni pojas online prijave u tijeku ONLINE PRIJAVA Prijava na natječaj Zeleni pojas Prijave preko online obrasca se zaprimaju o

4/24/2019 INA - Zeleni pojas online prijave u tijeku ONLINE PRIJAVA Prijava na natječaj Zeleni pojas Prijave preko online obrasca se zaprimaju o ONLINE PRIJAVA Prijava na natječaj Zeleni pojas 2019. Prijave preko online obrasca se zaprimaju od 25. travnja do 25. svibnja do 23:59 sa. I. OSNOVNI PODACI O ORGANIZACIJI / PRIJAVITELJU PROJEKTA NAPOMENA:

Више

Na temelju čl. 3. st. 1. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i čl. 23 Statuta ustanove Dom mladih, Upravno vijeće Doma mladih na sjednici odr

Na temelju čl. 3. st. 1. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i čl. 23 Statuta ustanove Dom mladih, Upravno vijeće Doma mladih na sjednici odr Na temelju čl. 3. st. 1. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i čl. 23 Statuta ustanove Dom mladih, Upravno vijeće Doma mladih na sjednici održanoj dana 11. svibnja 2018. godine donijelo je PRAVILNIK

Више

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Club bonitetnom programu JUB Profi Club je bonitetni program,

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a I. izmjene (izmjene označene žutom bojom) Zagreb, travanj 2019.

Више

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: Након

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese:   Након УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: http://www.srpskiarhiv.rs/ Након тога се на екрану појављује форма за пријаву на часопис

Више

Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci: Obavijest o nadmetanju Direktiva 2014/24/EU Odje

Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci:   Obavijest o nadmetanju Direktiva 2014/24/EU Odje Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci: http://simap.ted.europa.eu Obavijest o nadmetanju Direktiva 2014/24/EU Odjeljak I: Javni naručitelj I.1) Naziv i adrese 1 (molimo

Више

Opći uvjeti korištenja servisa e-Račun za državu povezivanjem_obveznici javne nabave_052019_konačna verzija

Opći uvjeti korištenja servisa e-Račun za državu povezivanjem_obveznici javne nabave_052019_konačna verzija Opći uvjeti korištenja servisa e-račun za državu povezivanjem web servisom za obveznike javne nabave 1. Uvod i značenje pojmova 1.1. Ovim Općim uvjetima korištenja servisa e-račun za državu (u daljnjem

Више

OBAVEŠTENJE O OBRADI PODATAKA O LIČNOSTI OD STRANE PRIVREDNOG DRUŠTVA ROYAL EXPRESS DOO BEOGRAD Ovim Obaveštenjem privredno društvo Royal Express doo

OBAVEŠTENJE O OBRADI PODATAKA O LIČNOSTI OD STRANE PRIVREDNOG DRUŠTVA ROYAL EXPRESS DOO BEOGRAD Ovim Obaveštenjem privredno društvo Royal Express doo OBAVEŠTENJE O OBRADI PODATAKA O LIČNOSTI OD STRANE PRIVREDNOG DRUŠTVA ROYAL EXPRESS DOO BEOGRAD Ovim Obaveštenjem privredno društvo Royal Express doo Beograd, Beograd-Voždovac, Kumodraška br.240, mat.

Више

Z A H T J E V S U D U Ž N I K A IZJAVA Suglasan sam biti sudužnik tražitelju kredita: OSNOVNI PODACI SUDUŽNIKA Ime i prezime: OIB: Mjesto rođenja: Drž

Z A H T J E V S U D U Ž N I K A IZJAVA Suglasan sam biti sudužnik tražitelju kredita: OSNOVNI PODACI SUDUŽNIKA Ime i prezime: OIB: Mjesto rođenja: Drž Z A H T J E V S U D U Ž N I K A IZJAVA Suglasan sam biti sudužnik tražitelju kredita: OSNOVNI PODACI SUDUŽNIKA Ime i prezime: OIB: Mjesto rođenja: Državljanstvo: Broj osobne iskaznice: Mjesto izdavanja:

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovina Krk d.d., Dubašljanska 80, Malinska, OIB 66548420466,

Више

Microsoft Word - Opci uvjeti- triM projekt.docx

Microsoft Word - Opci uvjeti- triM projekt.docx O P Ć I U V J E T I P O S L O V A N J A 1. OPĆE ODREDBE 1.1. Opći uvjeti poslovanja (dalje u tekstu: Opći uvjeti) sadrže odredbe o reguliranju međusobnih prava I obveza između trgovačkog društva trim projekt

Више

Uvjeti promocije 1. Prema ovim uvjetima promocije kupci mogu zatražiti povrat novca za određene HP-ove proizvode prikazane u tablici u nastavku (HP-ov

Uvjeti promocije 1. Prema ovim uvjetima promocije kupci mogu zatražiti povrat novca za određene HP-ove proizvode prikazane u tablici u nastavku (HP-ov 1. Prema ovim uvjetima promocije kupci mogu zatražiti povrat novca za određene HP-ove proizvode prikazane u tablici u nastavku (HP-ovi proizvodi uključeni u promociju), kupljene od 1. veljače 2019. do

Више

Ime i prezime učenika

Ime i prezime učenika UPUTE ZA KORIŠTENJE TABLETA GIMNAZIJA ŽUPANJA VELIKI KRAJ 42, ŽUPANJA Škola za život U sklopu eksperimentalnog programa Škola za život, čiji je nositelj Ministarstvo znanosti i obrazovanja, svaki učenik

Више

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za pla

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za pla Korisničko uputstvo za uslugu u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za plaćanje mjesečnih zaduženja za članstvo Bosanskohercegovačkog auto-moto

Више

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjeno

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjeno Korisničko uputstvo za uslugu u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za plaćanje mjesečnih računa za troškove KJKP Toplane-Sarajevo

Више