Korisnički vodič Poštovani korisniče, Hvala Vam što ste odabrali Bea-fon C240. Ovaj korisnički vodič Vam pruža opće informacije i upute za rad.

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Korisnički vodič Poštovani korisniče, Hvala Vam što ste odabrali Bea-fon C240. Ovaj korisnički vodič Vam pruža opće informacije i upute za rad."

Транскрипт

1 Korisnički vodič Poštovani korisniče, Hvala Vam što ste odabrali Bea-fon C240. Ovaj korisnički vodič Vam pruža opće informacije i upute za rad.

2 Napomena: Koristite samo pribor odobren od proizvođača telefona kako bi ste zajamčili sigurnost. Nepoštivanje navedenih odredbi predstavlja kršenje odredbi i uvjeta iz jamstva. Ukoliko ovdje opisani zaslon nije u skladu sa zaslonom telefona, za referencu koristite zaslon telefona. Zadržavamo pravo na promjenu mehanizama telefona bez prethodne najave. Ovaj korisnički vodič je podložan promjenama bez prethodne najave. Sigurnost Hitni pozivi U bilo kojoj zemlji, možete birati 112 (ili neki drugi broj u slučaju nužde) za pozive koje upućujete hitnoj službi. Napomena: Na temelju prirode mobilnog umrežavanja, ne možemo zajamčiti uspjeh poziva u hitnim slučajevima. Za vašu sigurnost Isključite telefon u bolnicama i zrakoplovima. Obratite pažnju na ograničenja. Bežični uređaji mogu utjecati na rad medicinske opreme i uzrokovati smetnje u zrakoplovu. Pojedini medicinski uređaji, kao što su slušni aparati i premosnice, mogu biti osjetljivi na vanjske radio-frekvencijske emisije. Posavjetujte se s proizvođačem uređaja ili Vašim liječnikom po pitanju uporabe telefona oko medicinskih uređaja.

3 Obratite posebnu pozornost na postavke jačine zvona i vibracije, ako imate problema sa srcem. U područjima s potencijalno eksplozivnom atmosferom, kao što su to benzinske crpke, objekti za prijenos i skladištenje goriva ili kemikalija, poštujte sve znakove i pravila. Vi telefon će emitirati radio-frekvencije, čak i u stanju mirovanja. Isključite telefon, ukoliko Vam je tako naloženo. Uvijek se pridržavajte svih lokalnih zakona i propisa. Ne koristite telefon tijekom vožnje. Koristite Hands Free način rada, ukoliko je dostupan te posvetite punu pozornost vožnji i cesti. Zaustavite se i parkirajte prije upućivanja ili odgovaranja na poziv, ako to zahtijevaju uvjeti vožnje. Ako je vaš telefon izgubljen ili ukraden, odmah obavijestite svog davatelja usluga da blokira SIM karticu od daljnjeg korištenja. Kad kontaktirate svog davatelja usluga, njima će trebati Vaš IMEI broj. Ispisan je na stražnjoj strani Vašeg telefona (možete ga pronaći kad uklonite bateriju) ili pozovite *#06# kako biste pronašli Vaš IMEI broj. Kopirajte ovaj broj i spremite ga za buduće potrebe. Kako biste spriječili zlorabu Vašeg telefona, zaključajte Vašu SIM karticu ili telefon te po potrebi mijenjajte lozinke. Nemojte vaditi bateriju bez isključivanja telefona. Nepoštivanje ovih uputa može dovesti do gubitka podataka.

4 Kada napuštate vozilo, ponesite telefon sa sobom ili ga odložite u pretinac za rukavice kako biste izbjegli krađu. Držite telefon, bateriju i punjačizvan dohvata djece. Napomene o korištenju telefona Ne držite telefon blizu magnetskih kartica i drugih predmeta s magnetskim svojstvima. Magnetsko polje telefona može obrisati sve podatke pohranjene na diskete, SIM kartici telefona i kreditnoj kartici. Korištenje telefona blizu fiksne linije, televizije, radio i uredske opreme može uzrokovati smetnje i utjecati na funkciju telefona. Držite telefon na suhom, jer sve vrste tekućina mogu nagristi elektronički sklop. Držite mobitel podalje od ekstremnih temperatura. Držite telefon dalje od vrućih mjesta gdje temperatura može prijeći 60C, kao što su to instrumentalna ploča automobila, vjetrobran, blizu izvora vatre ili zapaljene cigarete. Nemojte farbati telefon. Nemojte ispustiti, razbijati ili nasilno tresti telefon. Nemojte rastavljati niti modificirati telefon. To može oštetiti telefon, uzrok curenja i uništiti unutarnje strujne krugove. Koristite samo vlažnu krpu ili ne statičku krpom za čišćenje telefona. Ne koristite alkohol, razrjeđivač, benzen ili druge kemikalije ili abrazivna sredstva za čišćenje telefona. Telefon će se zagrijati tijekom normalne uporabe i tijekom punjenja baterije.

5 Ne ostavljajte telefon bez baterije ili s praznom baterijom na duže vremensko razdoblje. To može dovesti do gubitka podataka. Metalni dijelovi telefona mogu nadražiti kožu, ovisno o Vašem zdravstvenom stanju. Ne stavljajte telefon u stražnji džep. Ukoliko sjedite na telefonu, to ga može oštetiti. Ne stavljajte telefon na dno vrećicu. Možete ga slomiti. Napomene o korištenju baterije Nemojte rastavljati niti raditi preinake na Vašoj bateriji, inače to može prouzročiti curenje, prekomjerno zagrijavanje, požar ili eksploziju. Odlaganje baterije u vatru može uzrokovati požar ili eksploziju. Stare baterije je potrebno vratiti na Vaše prodajno mjesto ili odložiti u skladu s lokalnim propisima. Ne bacajte baterije zajedno s kućnim otpadom. Ne dirajte strujni krug baterije žicama, iglama ili drugom metalnim predmetima, inače to može prouzročiti curenje, prekomjerno zagrijavanje, požar ili eksploziju. Postoji opasnost od ozljeda oka, ako tekućina iz baterije dospije u oči. U tom slučaju, ne trlajte oči. Isperite oči velikom količinom vode i odmah potražite liječničku pomoć. Ukoliko tekućina iz baterije dođe u kontakt s kožom, to može uzrokovati opekline. Isperite kožu s velikom količinom vode i odmah potražite liječničku pomoć. Nikad ne stavljajte bateriju u usta. Tekućina iz baterije može biti otrovna.

6 Prestanite koristiti bateriju kada postane vruća i znatno promijeni boju i oblik tijekom korištenja, punjenja ili pohrane. Uvijek držite baterije na suhom. Nemojte koristiti ili pohranjivati baterije u blizini izvora topline i drugim mjestima s visokim temperaturama, jer u protivnom može doći do curenja, pregrijavanja, požara ili eksplozije. Spremite baterije na hladnom i dobro prozračenom mjestu, podalje od izravnog sunčevog svjetla. Nemojte puniti bateriju dulje od 24 sata. Baterija se može puniti i prazniti nekoliko stotina puta, ali će se s vremenom ipak istrošiti. Vijek trajanja baterije skraćuje se sa svakim punjenjem. Kod zamjene baterije, koristite samo baterije odobrene od proizvođača telefona. Oštećenja koja nastanu zbog uporabe neodgovarajućih baterija neće biti pokrivena jamstvom. Sigurnost u prometu Ne koristite telefon dok upravljate vozilom. Posvetite punu pozornost na vožnju i cestu. Zaustavite se kako biste koristili telefon. Uvijek poštujte prometne propise. Radio-frekvencijski signali s Vašeg bežičnog telefona obično ne bi trebali utjecati na elektronske sustave u vozilu. Međutim, ukoliko sumnjate da bilo kakva šteta rezultira iz radio-frekvencijskih signala Vašeg telefona, kontaktirajte Vašeg prodavača automobila. Ne koristite vozilo, dok kvalificirani tehničar ne riješi problem. Isključite telefon na benzinskim crpkama ili bilo

7 kojem drugom mjestu na kojem je zabranjena uporaba bežične opreme. Nemojte odlagati niti prenositi svoj telefon sa zapaljivim ili eksplozivnim tvarima, jer unutarnje iskre mogu dovesti do požara. Sigurnost u zrakoplovu Isključite telefon dok ste u zrakoplovu. Upotreba telefona u zrakoplovu može utjecati na sigurnost i eventualno kršiti postojeće zakone. Neusklađenost može dovesti do kaznenog progona ili Vas davatelj usluga može odbaciti kao korisnika GSM mreže. U slučaju nužde, obratite se operateru. Podaci o certifikatu (SAR): Bea-fon Mobile GmbH izjavljuje kako ovaj model telefona udovoljava uvjetima EU koji se odnose na izloženost radio valovima. SAR (Specifična konstanta apsorpcije) regulira standardnu vrijednost 2,0 W/kg, kao prosječne vrijednosti od 10 grama po tjelesnom tkiva i ovaj mobilni telefon ima testiranu vrijednost od W/kg, što je u skladu s Europskom direktivom o radio opremi (RED) 2014/53/EU. SAR vrijednosti mogu varirati, ovisno o nacionalnim propisima i mrežnoj frekvenciji. Primjerak Izjave o sukladnosti možete preuzeti s beafon internetske stranice:

8 Moj telefon 1 Tipka izbornika, lijeva Sa zadanog zaslona, uđite u glavni izbornik pomoću ove tipke i otključajte tipkovnicu. 2 Zelena tipka za biranje Pozivanje ili primanje poziva. Na zadanom zaslonu: Pozivanje s popisa zadnjih poziva 3 * tipka

9 Pritisnite ovu tipku na zadanom zaslonu kako biste unijeli sljedeće simbole: * /+. U načinu pisanja: Umetnite simbol 4 Tipka za navigaciju (4 smjera) U zadanom zaslonu, možete doći do najčešće korištenih funkcija uz pomoć tipki za navigaciju. Unutar glavnog izbornika, koristite ove tipke za navigaciju. 5 Tipka izbornika, desno Na zadanom zaslonu, otvorite telefonski imenik 6 Crvena tipka Uključite i isključite telefon (pritisnite i zadržite); završite poziv i otključajte/zaključajte tipkovnicu. 7 Tipka U redu U zadanom zaslonu, otvorite glavni izbornik; dugim pritiskom tipke U redu, svjetiljka se uključuje/isključuje. Unutar izbornika, odaberite željene izbornike ili potvrdite unos 8 * tipka U stanju mirovanja, dugim pritiskom možete se prebaciti između tihog i normalnog načina rada te načina vibracije. U načinu pisanja; promijenite metodu unosa.

10 Opis simbola Simbol Opis Snaga prijema: Vertikalni stupići prikazuju jačinu mrežne veze (SIM1 i SIM2). Nove poruke Ovaj simbol se prikazuje kada primite novu poruku. SIM kartica ima nepročitanu poruku Simbol treperi, ukoliko je spremnik poruka pun Morate izbrisati neke poruke kako bi bili u mogućnosti primati nove poruke. Slušalice Ovaj simbol se prikazuje kada su slušalice priključene. Propušteni pozivi Ovaj simbol prikazuje se kada niste odgovorili na poziv. Signal poziva Bešumno Vibracija Preusmjeravanje poziva Ovaj simbol prikazuje se kada se svi pozivi prosljeđuju.

11 R Alarm Ovaj simbol prikazuje se kada uključite alarm. Roaming Ovaj simbol prikazuje se kada se SIM kartica nalazi u stranoj mreži. (također s virtualnim mrežnim operatorima) Napomena: Može doći do dodatnih troškova, kada koristite svoj telefon u inozemstvu. Bluetooth Simbol se prikazuje, ukoliko je uključena Bluetooth tehnologija. Indikator baterije Status baterije

12 Umetanje SIM kartice Telefon mora biti isključen i odspojen s punjača. Na stražnjoj strani telefona, uklonite poklopac baterije tako što ćete ga podignuti noktom s utora na donjoj desnoj strani poklopca baterije telefona. Ukoliko je baterija u uređaju, uklonite ju. 3 utora za kartice su dostupna: 1 Mikro SD kartica. (do 16GB) i 2 SIM kartice, vidjeti sliku. Pažljivo umetnite SIM karticu u utore za SIM karticu. Zlatni kontakti kartice moraju biti okrenuti prema dolje, dok se nakošeni rub mora nalaziti na desnoj strani.

13 Umetanje Mikro SD kartice Gurnite Mikro SD karticu pažljivo u utor za Mikro SD karticu. Telefon podržava microsd ili microsdhc memorijske kartice do 16 GB Punjenje baterije 1. Priključite punjač na priključak za punjenje na desnoj strani telefona. 2. Zatim priključite punjač u utičnicu. 3. Ako se telefon puni dok je uključen, indikator baterije počinje rasti. 4. Baterija je puna onog trenutka kada indikator baterije počne mirovati. 5. Isključite punjač iz mreže i iz uređaja kada više nije potreban! Napomena: Početno punjenje baterije treba trajati najmanje 12 sati. Tijekom punjenja, telefon i punjač će se zagrijati. To je potpuno normalno.

14 Uključivanje/isključivanje telefona: 1. Pritisnite i držite crvenu tipku 1-2 sekunde kako bi se prebacili na telefon. 2. Ako je aktiviran PIN kod, telefon će vas sada pitati za PIN kodom; unesite ga i potvrdite unos sa U redu 3. Molimo odaberite svoj jezik i potvrdite odabir pomoću U redu 4. Pritisnite i držite crvenu tipku 1-2 sekunde kako biste isključili mobitel. Kod uređaja Korištenje ovog koda može spriječiti neovlaštene osobe da koriste ovaj telefon. Tvornički zadani kod je: 0000 PIN kod Kod mrežnog operatera koji se isporučuje sa SIM karticom sprječava korištenje kartice od strane neovlaštenih osoba. Možete aktivirati/deaktivirati ili promijeniti PIN kod. Pozadinska slika Odaberite vlastitu pozadinsku sliku. U glavnom izborniku odaberite Postavke - Postavke zaslona - Postavke pozadine.

15 Kretanje kroz glavni izbornik Unutar zadanog zaslona, pritisnite lijevu tipku Izbornika ili tipku U redu kako biste pristupili glavnom izborniku. Kako biste se vratili unatrag unutar Izbornika pritisnite desnu tipku izbornika. Kako biste se izravno vratili na početni zaslon pritisnite crvenu tipku. Namjenske tipke Koristeći navigacijsku tipku, možete iznimno brzo pristupiti često korištenim funkcijama telefona. Pristupite telefonskim funkcijama. 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Postavke Postavke telefona Postavke prečaca i pritisnite U redu 2. Odaberite željenu tipku (navigacijske tipke: gore, dolje, lijevo, desno i desnu tipku izbornika) 3. Pritisnite Uredi 4. Odaberite funkciju s popisa i potvrdite sa U redu Napomena: Ne nalaze se sve dostupne funkcije na popisu. Upućivanje poziva 1. U zadanom zaslonu upišite telefonski broj zajedno s pozivnim brojem, a zatim pritisnite zelenu tipku. 2. Pritisnite crvenu tipku ili desnu tipku izbornika za završetak poziva. Pritisnite Izbriši (desna tipka izbornika) kako biste izbrisali broj koji se nalazi lijevo od kursora

16 Upućivanje poziva preko imenika Ako su kontakti pohranjeni u imeniku, možete uputiti poziv pomoću imenika. 1. U zadanom zaslonu, pritisnite desnu tipku izbornika kako biste ušli u imenik 2. Koristiti tipku za navigaciju kako biste došli do (gore/dolje) željenog kontakta. 3. Pritisnite zelenu tipku kako biste pozvali određeni broj. 4. Pritisnite crvenu tipku kako bikste otkazali ili završili razgovor. Pozivanje iz popisa nedavnih poziva Na popisu nedavnih poziva, prikazuju se dolazni, odlazni, propušteni i odbijeni pozivi. 1. U zadanom zaslonu, pritisnite zelenu tipku kako biste dospjeli do imenika. 2. Odaberite grupni poziv pomoću tipke za navigaciju 3. Odaberite kontakt ili broj pomoću tipke navigacijske tipke za gore i dolje. 4. Pritisnite Opcije Opcije kako biste saznali više informacija. 5. Pritisnite zelenu tipku za aktiviranje poziva. Napomena: Ukoliko koristite dvije SIM kartice, telefon će Vas pitati s kojom karticom (SIM1 ili SIM2) želite upućivati odlazne pozive. Odgovaranje na poziv

17 Ako se želite javiti na poziv, pritisnite zelenu tipku ili lijevu tipku izbornika, Ako želite odbiti poziv, pritisnite crvenu tipku ili desnu tipku Izbornika. Brzo biranje Dodjeljivanje telefonskog broja brojčanoj tipki (2 do 9). 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Imenik i pritisnite U redu. 2. Pritisnite Opcije. 3. Odaberite Ostalo i pritisnite U redu 4. Odaberite Brzo biranje i pritisnite U redu. 5. S popisa brojeva, dodijelite kontakt iz telefonskog imenika. Dugi pritisak na željeni broj (2-9) u zadanom ekranu i telefon bira dodijeljeni broj. Slušalice/Bluetooth način rada Ako su slušalice spojene na mikro USB utor (ili Bluetooth slušalica), možete odgovoriti na poziv tipkom na slušalici. Kontrola glasnoće Tijekom telefonskog poziva pritisnite lijevu tipku izbornika (Izbornik) te se poslužite navigacijskom tipkom (gore ili dolje) kako biste podesili jačinu zvuka.

18 Hands-free opcija Tijekom telefonskog poziva, možete uključiti/isključiti Hands Free opciju pritiskom na desnu tipku izbornika. Sada će se telefon upariti s Bluetooth uređajem i naći ćete ga na popisu Upareni uređaji. Promjena melodije telefona 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Postavke Profil. 2. Odaberite profil koji će se koristiti, pritisnite Opcije i odaberite Postavke. Kako biste se prebacili na drugi profil, odaberite željeni profil i pritisnite U redu. Prilagođena zvona mogu se dodavati pomoću memorijske kartice (memorijska kartica nije uključena) Napomena: U zadanom zaslonu, možete mijenjati između općeg i tihog načina te vibracije pritiskom na tipku #. Otvaranje/zatvaranje dvojne SIM kartice 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Postavke Postavke poziva - Postavke dvojne SIM kartice Mirovanje 2. Odaberite SIM kartice koja će se aktivirati ili deaktivirati. (SIM1 ili SIM2 ili način rada u zrakoplovu) Napomena: Odabir izbornika ovisi o broju SIM kartica.

19 Poslužitelj govorne pošte Govorna pošta je funkcija mreže. Ako je primljena govorna pošte, primitak nove poruke će biti prikazana na zaslonu Vašeg telefona. 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Poruke i pritisnite U redu. 2. Odaberite Glasovna pošta i pritisnite OK 3. Pritisnite U redu kako biste nazvali ili uredili govornu poštu. 4. Pritisnite Uredi kako biste uredili ili unijeli broj Vaše govorne pošte. U zadanom zaslonu pritisnite i držite broj 1 i vaš telefon će pozvati odgovarajući broj spremljen kao poslužitelj govorne pošte. Napomena: Ova usluga mora biti podržana od strane Vašeg mrežnog operatera. Glavni izbornik Telefonski imenik Novi kontakt Unutar zadanog zaslona, pritisnite Ime. (desna tipka izbornika). 1. Pritisnite lijevu tipku izbornika Opcije 2. Odaberite Novi kontakt i pritisnite U redu. 3. Odaberite lokaciju za pohranu: SIM kartica(e) ili Telefon.

20 SIM pohrana: Samo je Ime i Broj moguće spremiti. Pohrana na telefonu: Po standardu, moguće je spremiti ime, broj i grupu. 4. Za spremanje kontakta pritisnite lijevu tipku izbornika Spremi, Poruke Sastavi poruku 1. Odaberite glavni izbornik, Poruku i pritisnite U redu 2. Odaberite Sastavi poruku 3. Odaberite SMS ili MMS i pritisnite U redu 4. U prvom polju, odaberite primatelja pritiskom na tipku U redu. 5. Unesite tekst u drugo polje 6. Pritisnite Opcije, odaberite Šalji Napomena: Ako se koriste dvije SIM kartice, odaberite SIM karticu koju želite koristiti.

21 Metoda unosa U načinu pisanja, pritisnite tipku Ljestve (#) kako biste mijenjali mala i velika slova: HR, Hr, hr, 123, obratite pažnju na simbole gore na zaslonu. shr označava automatsko predviđanje unosa teksta. Umetnite simbol U načinu pisanja, pritisnite tipku sa zvjezdicom (*), koristeći tipku za navigaciju, odaberite željeni simbol i potvrdite sa U redu Slanje i primanje MMS-a Kod MMS funkcije, u mogućnosti ste slati tekstualne poruke i multimedijski sadržaj, poput slika i zvučnih datoteka. Prije slanja MMS-a, morate podesiti MMS postavke 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Postavke Veze Mrežni račun. Ukoliko podatkovni račun nije dostupan kod Vašeg mrežnog operatera, molimo kreirajte novi podatkovni račun, a kako biste saznali više informacija o MMS podacima kontaktirajte Vašeg mrežnog operatera Napomena: Za slanje ili primanje MMS-a, morate imati memorijsku karticu. C240 podržava micro SD kartice kapaciteta do 16 GB (nisu uključene u obim isporuke).

22 Popis poziva Unutar glavnog izbornika, odaberite Zapisnik poziva. Unutar Popis nedavnih poziva, prikazuju se primljeni, odlazni, propušteni i odbijeni pozivi. Kalendar Unutar glavnog izbornika, odaberite Kalendar Pritisnite navigacijsku tipku za prebacivanje između dana. Možete spremiti Zadatke u kalendar. Kamera Unutar glavnog izbornika, odaberite Fotoaparat. kako biste snimili fotografije pritisnite tipku U redu. Važno: Koristite memorijsku karticu (Mikro SD kartica do 16 GB - nije uključena) za spremanje fotografija. Fotografije Unutar glavnog izbornika, odaberite Preglednik fotografija kako biste prikazali spremljene fotografije (u.jpg formatu). Također možete slati i primati fotografije putem Bluetooth-a i MMS-a (do 300 KB).

23 Dodaci Alarm 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Dodaci i pritisnite U redu 2. Odaberite Alarm i pritisnite OK Možete postaviti do 3 alarma. Kalkulator 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Dodaci i pritisnite U redu 2. Odaberite Kalkulator i pritisnite U redu S ovom funkcijom, možete koristiti svoj mobilni telefon kao džepni kalkulator. Džepni kalkulator može obavljati osnovne aritmetičke funkcije. Bluetooth 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Dodaci Bluetooth. S Bluetooth tehnologijom možete povezati svoj telefon s kompatibilnim Bluetooth uređajem. Traži Bluetooth audio uređaj Kako biste započeli pretraživanje Bluetooth uređaja, postupite na slijedeći način: 1. Odaberite Upareni uređaji Novi uređaj and pritisnite U redu. 2. Odaberite željeni uređaj s popisa pronađenih uređaja i pritisnite Upari, 3. Ako se uspostavi veza s drugim Bluetooth uređajem, bit će Vam potrebna lozinka za Bluetooth uređaj.

24 4. Potvrdite zaporku pomoću tipke U redu. FM-radio Za korištenje radijske funkcije, molimo vas da koristite slušalice. 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Dodaci i pritisnite U redu 2. Odaberite Radio i pritisnite U redu Možete koristiti telefon kao radio. Svjetski sat 1. Unutar glavnog izbornika, odaberite Dodaci i pritisnite U redu 2. Odaberite Svjetsko vrijeme i pritisnite U redu Ovdje možete prikazati gradove s njihovim vremenima. Upravitelj datoteka Unutar glavnog izbornika, odaberite Upravitelj datoteka Koristite Upravitelj datoteka kako biste upravljali Vašim datotekama i mapama na memorijskoj kartici. Postavke Unutar glavnog izbornika, odaberite Postavke i pritisnite U redu Naći ćete sljedeće postavke u ovom izborniku: Profil (Postavke zvuka) Postavke telefona (Datum, vrijeme, jezik, itd.)

25 Postavke zaslona (Pozadina, Kontrast itd.) Sigurnosne postavke (PIN/ Telefonski kod) Postavke poziva (Prosljeđivanje poziva, ID pozivatelja, Zabrana poziva, itd.) Veze (MMS Postavke) Priključite telefon na računalo Kako biste kopirali fotografije snimljene Vašim C240 fotoaparatom na računalo, molimo postupite na sljedeći način: 1. Priključite telefon na računalo koristeći mikro USB kabel. (nije uključen u obim isporuke) 2. Tada se izbornik prikazuje na telefon, odaberite Uklanjanje diska Uklanjanje diska i potvrdite s U redu" 3. Računalo će prepoznati telefon kao prijenosni medij. 4. Sada možete upravljati podacima preko Windows Explorer-a.

26 Struktura izbornika 1. Telefonski imenik 2. Poruke 1. Sastavi poruku 2. Dolazne poruke 3. Izlazne poruke 4. Skice 5. Poslano 6. Sigurnosni pretinac pošte 7. Predlošci 8. Prijenos 9. Poslužitelj govorne pošte 3. Povijest poziva 1. Propušteni pozivi 2. Odlazni pozivi 3. Dolazni pozivi 4. Odbijeni pozive 5. Izbrisati sve 6. Mjerači poziva 7. GPRS brojač 4. Kalendar 5. Kamera 6. Preglednik slika 7. Dodaci 1. Alarm 2. Kalendar 3. Kalkulator 4. Bluetooth 5. Radio 6. Svjetsko vrijeme 8. Upravitelj datoteka 9. Postavke 1. Profil 2. Postavke telefona 3. Postavke zaslona 4. Sigurnosne postavke 5. Postavke poziva 6. Veze

27 Tehnički podaci: Mreža četverostrukom frekvencijom: Baterija: Dimenzije: s GSM 850/900/1800/1900MHz Li-ion 3.7V 800mAh 103,8 x 54,4 x 16,3 mm Vrijeme na čekanju: Do 168 sati * Vrijeme razgovora: Do 300 minuta * * Životni vijek baterije ovisi o SIM kartici, mreži, odabranim postavkama, načinu uporabe, aali i o okolini. Rješavanje problema Telefon se ne može uključiti: Provjerite je li baterija ispravno umetnuta u Vaš telefon. Provjerite status baterije, punite bateriju 24 sata i po potrebi ju zamijenite (jamstvo u trajanju od 6 mjeseci). Greška SIM kartice: Prljavštvina na kontaktima SIM kartice? Očistite kontakte na SIM kartici. SIM kartica nije umetnuta propisno, umetnite ju ispravno. SIM kartica ne funkcionira ili je oštećena? Nabavite vaše SIM karticu provjerenu od strane mrežnog operatera.

28 Mrežna veza se ne može uspostaviti: Loš prijem? Pomaknite se unutar otvorenog prostora ili ako ste u zatvorenom prostoru, u blizinu prozora. Vi ste izvan dometa mobilne mreže. Za više informacija o pokrivenosti, obratite se svojem mrežnom operatoru. SIM kartica nije valjana. Obratite se svojem davatelju usluga. Loša kvaliteta glasa: Slaba kvalitete mrežne veze uslijed krivnje operatera? Pritisnite tipku za prekid i odaberite ponovo. Možete biti preusmjereni na mrežni priključak ili telefonsku liniju s boljom kvalitetom. Nije moguće uspostaviti odlazne pozive: Provjerite broj telefona i pokušajte ponovno. Jeste li aktivirati zabranu poziva? Ukoliko da, molimo onemogućite sve zabrane poziva. Provjerite ima li dovoljno kredita na SIM kartici. Provjerite je li SIM kartica registrirana na mreži. Ne primate dolazne pozive: Provjerite ima li dovoljno kredita na SIM kartici. Provjerite je li telefon uključen. Provjerite jačinu signala Jeste li aktivirati zabranu poziva? Ukoliko da, molimo onemogućite sve zabrane poziva.

29 Zaslon je crn: Provjerite status baterije, punite bateriju 24 sata ili ju po potrebi zamijenite (jamstvo u trajanju od 6 mjeseci). Provjerite pozadinsku sliku: Blokirani PIN: Provjerite je li PIN kod pravilno unesen. Ukoliko ste 3 puta uzastopce unijeli PIN kod, SIM kartica je zaključana i trebat će Vam PUK kod: (Molimo obratite se Vašem mrežnom operateru za PUK kod). Ja ne čujem sugovornika Provjerite postavke glasnoće. Pokušajte vratiti tvorničke postavke. Nakratko izvadite bateriju i ponovno pokrenite uređaj Ne mogu primati niti slati MMS. Provjerite MMS postavke u izborniku: Postavke Veze - Mrežni račun. Vi ste izvan dometa mobilne mreže. Za više informacija o pokrivenosti, obratite se svojem mrežnom operatoru. SIM kartica nije valjana. Kontaktirajte svog davatelja usluga Napomena: Ukoliko niste riješili specifični problem koristeći ove podatke, kontaktirajte korisničku službu na Ne pokušavajte popraviti telefon.

30 Ograničenje odgovornosti: Bea-fon Mobile GmbH neće snositi nikakvu odgovornost za bilo koje relevantne, neizravne, posebne, slučajne ili neizbježne ozljede uzrokovane uporabom ovog proizvoda, uključujući ozljede koje je moguće ili pak nije moguće predvidjeti. Za sve gubitke uzrokovane prirodnim katastrofama (poput potresa, poplave itd.) ili bilo kojim drugim radnjama ili nezgodama (uključujući slučajne ili nenamjerne pogrešne uporabe od strane korisnika u smislu ovih nezgoda ili drugih neobičnih okolnosti) a koje su van našeg obima odgovornosti, mi se ne bismo trebali smatrati odgovornima. Dodatne informacije Ukoliko imate pitanja ili želite više informacija o bilo kojem od naših proizvoda, možete posjetiti našu stranicuwww.beafon.com. ili nas kontaktirati. support@beafon.com Adresa BEAFON MOBILE GmbH 4722 Peuerbach Enzing 4 Austrija v.2.0

Korisnički priručnik HR SL160

Korisnički priručnik HR SL160 Korisnički priručnik HR SL160 Općenite informacije Čestitke na kupnji Vašeg Bea-fona SL160! Molimo, pročitajte ove upute prije uporabe telefona kako biste što bolje iskoristili sve značajke Vašeg telefona.

Више

LG 6812D Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr

LG 6812D Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr LG 6812D Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr Uvod Uz A1 napredne telefonske usluge dobivate na korištenje IP telefone i skupove naprednih telefonskih usluga. Ovisno o odabiru paketa u ponudi su

Више

D200/205 Croatian short user manual

D200/205 Croatian short user manual Registrirajte svoj proizvod i pronađite podršku na www.philips.com/welcome D200 D205 Kratki korisnički priručnik Važne sigurnosne upute Upozorenje Električna mreža se klasificira kao opasna. Jedini način

Више

Panasonic KX UT 248 Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr

Panasonic KX UT 248 Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr Panasonic KX UT 248 Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr Uvod Uz A1 napredne telefonske usluge dobivate na korištenje IP telefone i skupove naprednih telefonskih usluga. Ovisno o odabiru paketa

Више

Panasonic KX UT 133/136 Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr

Panasonic KX UT 133/136 Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr Panasonic KX UT 133/136 Kratke upute za korištenje IP telefona A1.hr Uvod Uz Metronetove napredne telefonske usluge dobivate na korištenje IP telefone i skupove naprednih telefonskih usluga. Ovisno o odabiru

Више

m_BlueEagleII_Cover.indd

m_BlueEagleII_Cover.indd Illustration I Illustration III 5 1 6 1 2 7 8 2 3 4 3 Illustration II 1 2 3 4 SADRŽAJ UVOD...2 PREGLED...2 INSTALIRANJE...3 UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE KOMPLETA ZA VOZILO...3 UPARIVANJE...3 NAZIVANJE

Више

ČPP za Transformer TF201 Upravljanje datotekama... 2 Kako da pristupim podacima pohranjenim na microsd, SD kartici i USB uređaju?... 2 Kako da odabran

ČPP za Transformer TF201 Upravljanje datotekama... 2 Kako da pristupim podacima pohranjenim na microsd, SD kartici i USB uređaju?... 2 Kako da odabran ČPP za Transformer TF201 Upravljanje datotekama... 2 Kako da pristupim podacima pohranjenim na microsd, SD kartici i USB uređaju?... 2 Kako da odabranu datoteku premjestim u drugu mapu?... 2 Kako da kopiram

Више

Električna grijalica

Električna grijalica Električna grijalica 10032062 10032063 3 4 Poštovani, Zahvaljujemo vam se na kupnji. Molimo pročitajte ovaj priručnik i slijedite ove upute kako biste izbjegli oštećenja na uređaju. Za štete uzrokovane

Више

Kratke upute za korištenje IP telefona Panasonic KX-UT 248 Telekom nove generacije

Kratke upute za korištenje IP telefona Panasonic KX-UT 248 Telekom nove generacije Kratke upute za korištenje IP telefona Panasonic KX-UT 248 Telekom nove generacije Sadržaj Uvod... 3 Razumijevanje Vašeg telefona - Panasonic KX-UT 248... 4 Osnove navođenja... 6 Otvaranje slobodne linije...

Више

Memorijski moduli Priručnik

Memorijski moduli Priručnik Memorijski moduli Priručnik Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Podaci koji su ovdje sadržani podliježu promjenama bez prethodne najave. Jedina jamstva za HP proizvode i usluge iznesena

Више

Kratke upute za korištenje IP telefona Polycom IP5000 Telekom nove generacije

Kratke upute za korištenje IP telefona Polycom IP5000 Telekom nove generacije Kratke upute za korištenje IP telefona Polycom IP5000 Telekom nove generacije Sadržaj Uvod... 3 Razumijevanje Vašeg telefona - Polycom IP5000... 4 Zaslon i ikone... 6 Osnove navođenja... 9 Otvaranje slobodne

Више

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail:

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail: Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Prijava u sustav... 2 3. Postavke... 3 4. Kreiranje zahtjeva za nadzorom razrednih knjiga... 4 5. Pregled razredne knjige... 6 5.1 Dnevnik rada... 7 5.2 Imenik... 11 5.3

Више

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc Pregled LCD ekran 1. Poklopac baterije 2. Taster za blokiranje 3. Poklopac USB konektora 4. USB konektor 5. Uključivanje/isključivanje i Reprodukcija/pauziranje 6. Jačina zvuka 7. MENI 8. Fn A B 9. REC

Више

MultiBoot Korisnički priručnik

MultiBoot Korisnički priručnik MultiBoot Korisnički priručnik Autorsko pravo 2006., 2007. Hewlett- Packard Development Company, L.P. Informacije sadržane u ovom dokumentu podložne su promjenama bez najave. Jedina jamstva za HP-ove proizvode

Више

CD275/270 Croatian quick start guide

CD275/270 Croatian quick start guide Kratke upute za korisnike CD270/CD275 Sadržaj pakiranja Bazna stanica (CD275) Bazna stanica (CD270) Napomena * U pakiranjima s više slušalica nalaze se dodatne slušalice, punjači i adapteri za napajanje.

Више

Led svjetlo (slaba baterija) Led svjetlo (nova poruka) Led svjetlo (bljeskanje označava propušten poziv) Led svjetlo (bljeskanje označava aktiviran al

Led svjetlo (slaba baterija) Led svjetlo (nova poruka) Led svjetlo (bljeskanje označava propušten poziv) Led svjetlo (bljeskanje označava aktiviran al Led svjetlo (slaba baterija) Led svjetlo (nova poruka) Led svjetlo (bljeskanje označava propušten poziv) Led svjetlo (bljeskanje označava aktiviran alarm) Hrvatski 1. Slušalica 2. LCD ekran 3. Lijeva funkcijska

Више

KF600_Croatia_VIP_0603.indd

KF600_Croatia_VIP_0603.indd KF600 Korisnički priručnik CE 0168 www.lgmobile.com MMBB0289901 (1.0) H ELECTRONICS INC. KF600 HRVATSKI KF600_Croatia_VIP_1.0.indd 1 2008.6.3 2:30:52 PM Bluetooth QD ID B012723 KF600_Croatia_VIP_1.0.indd

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia 700 1.0. Izdanje 2 Sadržaj Sadržaj Sigurnost 5 Prvi koraci 7 Tipke i dijelovi 7 Umetanje SIM kartice 7 Umetanje memorijske kartice 9 Punjenje baterije 11 Punjenje

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia C Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia C Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia C6-01 3.1. Izdanje 2 Sadržaj Sadržaj Sigurnost 5 Prvi koraci 7 Tipke i dijelovi 7 Promjena glasnoće poziva, pjesme ili videozapisa 9 Zaključavanje i otključavanje

Више

BDV-EF1100

BDV-EF1100 Blu-ray Disc /DVD sistem za kućno kino BDV-EF1100 BS Počnite ovdje Vodič za brzo pokretanje BDV-EF1100 1 Šta je u pakovanju/postavljanje zvučnika BDV-EF1100 2 3 Povezivanje Vašeg TV-a Povezivanje drugih

Више

Sadržaj Wi-Fi MESHtar...4 Upute za povezivanje osnovnog paketa od dva uređaja...6 Savjeti i napredne postavke A) Preporuke za optimalno postavljanje u

Sadržaj Wi-Fi MESHtar...4 Upute za povezivanje osnovnog paketa od dva uređaja...6 Savjeti i napredne postavke A) Preporuke za optimalno postavljanje u Sadržaj Wi-Fi MESHtar...4 Upute za povezivanje osnovnog paketa od dva uređaja...6 Savjeti i napredne postavke A) Preporuke za optimalno postavljanje uređaja...14 B) Promjena naziva i lozinke nove Wi-Fi

Више

1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorij

1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorij 1. DODATNE USLUGE Pored prethodno navedenih osnovnih usluga, privatni korisnik može odabrati i sledeće dodatne usluge koje su podijeljene po kategorijama: Besplatne dodatne usluge Dodatne usluge sa naplatom

Више

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx Addiko Chat Banking Uputa za korištenje Addiko Chat Bankinga na Viberu rujan 2017. Sadržaj: Tehnički preduvjeti... 3 Funkcionalnosti Addiko Chat Bankinga... 3 Izbornik... 4 Aktivacija usluge... 9 Deaktivacija

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia 200 1.2. Izdanje 2 Sadržaj Sadržaj Sigurnost 4 Uvod 5 Vaš telefon s dvije SIM kartice 5 Tipke i dijelovi 5 Umetanje SIM kartice i baterije 6 Umetanje druge SIM kartice

Више

INTEGRIRANI KNJIŽNIČNI SUSTAV Sustav za podršku Upute za instalaciju: Aleph v22 ZAG

INTEGRIRANI KNJIŽNIČNI SUSTAV Sustav za podršku Upute za instalaciju: Aleph v22 ZAG INTEGRIRANI KNJIŽNIČNI SUSTAV Sustav za podršku Upute za instalaciju: Aleph v22 ZAG INTEGIRANI KNJIŽNIČNI SUSTAV Upute za instalaciju: Aleph v22 ZAG Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu Ul. Hrvatske

Више

KONFIGURACIJA MODEMA THOMPSON SpeedTouch 500 Series (530/530i/510/510i)

KONFIGURACIJA MODEMA THOMPSON SpeedTouch 500 Series (530/530i/510/510i) KONFIGURACIJA MODEMA THOMPSON SpeedTouch 500 Series (530/530i/510/510i) Sadržaj Funkcionalnost lampica...3 Proces konfiguracije...5 Vraćanje modema na tvorničke postavke...5 Konfiguracija modema za routed

Више

_ _BDA_Unterbauradio_Auna.indd

_ _BDA_Unterbauradio_Auna.indd Poštovani, Zahvaljujemo vam se na kupnji. Molimo pročitajte ovaj priručnik i slijedite ove upute kako biste izbjegli oštećenja na uređaju. Za štete uzrokovane nepridržavanjem instrukcija i uputa, ne snosimo

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj

Више

Dodatne usluge za VOIP priključak:

Dodatne usluge za VOIP priključak: Dodatne usluge za IP telefonski priključak (tip korištenog modema- Billion): Usluga Opis/način korištenja Prezentacija telefonskog broja pozivaoca Ovom uslugom korisnik dobiva mogućnost prikaza telefonskog

Више

QSG CD640_645_Croatian_6pages_INTERNET_ qxd

QSG CD640_645_Croatian_6pages_INTERNET_ qxd Dobrodošli Vodiè za brzi poèetak rada 1 2 3 Spajanje Instaliranje Uživanje philips + Što je u kutiji CD640 Bazna stanica ILI - Connect Install Enjoy CD640/CD645 telefon CD645 bazna stanica Jedinica za

Више

VMC_upute_MacOS

VMC_upute_MacOS Upute za instaliranje VODAFONE MOBILE CONNECT softvera na Apple Macintosh računalima Page 1 of 10 last saved on: 24.07.2007 ...3 Podržane podatkovne kartice...3 Upute za instaliranje Vodafone Mobile Connect

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia 3710 fold 1.2. Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia 3710 fold 1.2. Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia 3710 fold 1.2. Izdanje 2 Sadržaj Sadržaj Sigurnost 3 Uvod 4 Tipke i dijelovi 4 Umetanje SIM kartice i baterije 5 Umetanje i uklanjanje memorijske kartice 7 Punjenje

Више

Korisničke upute za podnošenje zahtjeva za rješavanje spora (žalbe)

Korisničke upute za podnošenje zahtjeva za rješavanje spora (žalbe) Korisničke upute Verzija 2.0 HRVATSKA REGULATORNA AGENCIJA ZA MREŽNE DJELATNOSTI Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb / OIB: 87950783661 / Tel: (01) 7007 007, Fax: (01) 7007 070 / www.hakom.hr Sadržaj

Више

BDV-E6100/E4100/E3100/E2100

BDV-E6100/E4100/E3100/E2100 Blu-ray Disc /DVD sistem za kućno kino BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 BS Počnite ovdje Vodič za brzo pokretanje BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 Šta je u pakovanju/postavljanje zvučnika

Више

Safety_precaution_Croatian.fm

Safety_precaution_Croatian.fm Konica Minolta industrijski instrumenti Mjere predostrožnosti Simboli za mjere predostrožnosti Navedeni simboli upotrebljavaju se u ovim uputama za uporabu da bi se izbjegli nesretni slučajevi kao posljedica

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia 303 1.1. Izdanje 2 Sadržaj Sadržaj Sigurnost 4 Uvod 5 Tipke i dijelovi 5 Pisanje tipkovnicom 5 Umetanje SIM kartice i baterije 6 Umetanje memorijske kartice 8 Punjenje

Више

X PLATOON Pravila igre (v ) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri :

X PLATOON Pravila igre (v ) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri : X PLATOON Pravila igre (v 1.8 10.2.2016.) 1. PREGLED IGRE Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola. Podaci o igri : Tip Videoautomat Broj rola 5 Broj redaka 3 Broj linija

Више

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelenog svjetla koji prikazuje sniženu temperaturu. Uključuje

Више

Modem i lokalna mreža Vodič za korisnika

Modem i lokalna mreža Vodič za korisnika Modem i lokalna mreža Vodič za korisnika Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Ovde navedene informacije podložne su promeni bez prethodne najave. Garancije za HP-ove proizvode i usluge

Више

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS Sadržaj AUTOMATSKO PODEŠAVANJE... 3 PODEŠAVANJE PUTEM MTS VODIČA... 3 PODEŠAVANJE PUTEM SMS PORUKE... 3 PODEŠAVANJE PUTEM USSD MENIJA... 3 MANUELNO PODEŠAVANJE

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj se

Више

Upute za instaliranje WordPressa 1.KORAK Da biste instalirali Wordpress, najprije morate preuzeti najnoviju verziju programa s web stranice WordPressa

Upute za instaliranje WordPressa 1.KORAK Da biste instalirali Wordpress, najprije morate preuzeti najnoviju verziju programa s web stranice WordPressa 1.KORAK Da biste instalirali Wordpress, najprije morate preuzeti najnoviju verziju programa s web stranice WordPressa koju možete pronaći na sljedećem linku: http://wordpress.org/download/ Kliknite na

Више

Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću upora

Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću upora Upute za uporabu MULTI-Control Stanje: V1.20190731 3030248965a-02-HR Pročitajte i obratite pozornost na ove upute. Sačuvajte ove upute za buduću uporabu. Imajte na umu da na internetskoj stranici možete

Више

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako instalirati (novi) finin certifikat? 4. Kako ispisati

Више

Aktivni zvučnik Ibiza Port Port-8, Port-10, Port-12, Port-15 Upute za korištenje

Aktivni zvučnik Ibiza Port Port-8, Port-10, Port-12, Port-15 Upute za korištenje Aktivni zvučnik Ibiza Port Port-8, Port-10, Port-12, Port-15 Upute za korištenje Poštovani, Zahvaljujemo se na kupnji proizvoda marke Ibiza. Vjerujemo kako će vam dobro služiti. Pažljivo pročitajte ove

Више

ZTE T22

ZTE T22 ZTE Blade III WCDMA/GSM Mobilni telefon Korisnički priručnik 1 PRAVNE NAPOMENE Copyright 2012 ZTE CORPORATION. Sva prava zadržana. Niti jedan dio ovog priručnika ne smije se citirati, reproducirati, prevoditi

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia 5230 1. Izdanje IZJAVA O USKLAĐENOSTI Ovime NOKIA CORPORATION izjavljuje da je proizvod RM-588 usklađen s ključnim zahtjevima i drugim važnim odredbama direktive 1999/5/EC.

Више

Homebox/Officebox Alcatel HH41v Priručnik za korisnike

Homebox/Officebox Alcatel HH41v Priručnik za korisnike Homebox/Officebox Alcatel HH41v Priručnik za korisnike Dobro došli u svijet fiksne telefonije Poštovani korisniče, zahvaljujemo na povjerenju i odabiru Homebox/Officebox rješenja za usluge fiksne telefonije.

Више

Microsoft Word - IQ.doc

Microsoft Word - IQ.doc Središnji upravljački sustav IQ UPUTE ZA KORISNIKE OVLAŠTENI DISTRIBUTER: IN-AQUA d.o.o., CMP Savica-Šanci, Trgovačka 6, 10000 ZAGREB, tel.: +385 (0)1 2404 444 tel./fax.: +385 (0)1 2404 900 IQ Upute za

Више

Maxtv To Go/Pickbox upute

Maxtv To Go/Pickbox upute MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE Detaljno objašnjenje funkcionalnosti..3 Upute za prijavu na aplikaciju...4 Što je to Preporučeno za vas....6 Preporučeno za vas..7 Dodavanje

Више

BL40 Korisnički priručnik P/N : MMBB (1.0) G BL40 Korisnički priručnik H R V A T S K I

BL40 Korisnički priručnik P/N : MMBB (1.0) G BL40 Korisnički priručnik H R V A T S K I BL40 Korisnički priručnik P/N : MMBB0352225 (1.0) G BL40 Korisnički priručnik H R V A T S K I WiFi (WLAN) FM odašiljač Ovaj uređaj koristi neharmoniziranu frekvenciju i namijenjen je za upotrebu u svim

Више

Document ID / Revision : 0419/1.1 ID Issuer Sustav (sustav izdavatelja identifikacijskih oznaka) Upute za registraciju gospodarskih subjekata

Document ID / Revision : 0419/1.1 ID Issuer Sustav (sustav izdavatelja identifikacijskih oznaka) Upute za registraciju gospodarskih subjekata ID Issuer Sustav (sustav izdavatelja identifikacijskih oznaka) Upute za registraciju gospodarskih subjekata Gospodarski subjekti Definicija: U skladu s Direktivom 2014/40/EU gospodarski subjekt svaka

Више

Control no:

Control no: Smart Access Postupak rukovanja A. Preduvjet... 2 1. Kompatibilnost s pametnim telefonom... 2 2. Odabir kabela... 2 a. Apple devices (Appleovi uređaji) (iphone 4/4s)... 2 b. Apple devices (Appleovi uređaji)

Више

Uvijek smo tu da vam pomognemo Registrirajte svoj proizvod i pronađite podršku na Imate pitanje? Kontaktirajte Philips D230 D2

Uvijek smo tu da vam pomognemo Registrirajte svoj proizvod i pronađite podršku na   Imate pitanje? Kontaktirajte Philips D230 D2 Uvijek smo tu da vam pomognemo Registrirajte svoj proizvod i pronađite podršku na www.philips.com/support Imate pitanje? Kontaktirajte Philips D230 D235 Proširena korisnička dokumentacija Sadržaj 1 Važne

Више

Modem ZTE MF283+ Priručnik za korisnike

Modem ZTE MF283+ Priručnik za korisnike Modem ZTE MF283+ Priručnik za korisnike Sadržaj Zaštita internetske veze i pristupa modemu...5 Upoznajte modem MF283+...5 Početak korištenja...6 Bežično povezivanje...6 WPS funkcija...7 Žično povezivanje

Више

Припејд картица Корисничко упутство

Припејд картица Корисничко упутство Припејд картица Корисничко упутство Садржај 1 Регистрација корисника... 3 1.1 Креирање налога... 3 1.2 Активација налога... 6 2 Захтев за персонализацију Припејд картице... 8 2.1 Креирање захтева за персонализацију

Више

KA-SERIE KA KA KA KA KA KA KA-10 SPD-SERIE SPD-8V SPD-10 17

KA-SERIE KA KA KA KA KA KA KA-10 SPD-SERIE SPD-8V SPD-10 17 KA-SERIE 178.403 KA-06 178.412 KA-12 178.418 KA-28 178.406 KA-08 178.415 KA-26 178.421 KA-210 178.409 KA-10 SPD-SERIE 178.528 SPD-8V 178.453 SPD-10 178.534 SPD-210V 178.532 SPD-28V 178.530 SPD-10V PRIRUČNIK

Више

Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje no

Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje no Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje novog korisničkog računa (poslati zahtjev na javnipoziv.opp@havc.hr

Више

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG.

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... m-intesa Vam omogućava jednostavno, brzo i sigurno obavljanje finansijskih transakcija

Више

Nokia C6 00 Korisnički priručnik 2.2. Izdanje

Nokia C6 00 Korisnički priručnik 2.2. Izdanje Nokia C6 00 Korisnički priručnik 2.2. Izdanje 2 Sadržaj Sadržaj Sigurnost 5 O vašem uređaju 5 Programi sustava Office 6 Usluge mreže 6 Zajednička memorija 6 Magneti i magnetska polja 7 Pronađite pomoć

Више

Za formiranje JOPPD obrasca neophodno je točno popuniti šifre u osnovama primitaka. Svaka osnova primitka ima propisane šifre u prilozima JOPPD

Za formiranje JOPPD obrasca neophodno je točno popuniti šifre u osnovama primitaka. Svaka osnova primitka ima propisane šifre u prilozima JOPPD Za formiranje JOPPD obrasca neophodno je točno popuniti šifre u osnovama primitaka. Svaka osnova primitka ima propisane šifre u prilozima 2.- 4. JOPPD obrasca i za svaku kombinaciju šifri su propisana

Више

Microsoft Word - IZ-AT-UT-OPR-Pojmovnik-v5.0

Microsoft Word - IZ-AT-UT-OPR-Pojmovnik-v5.0 POJMOVNIK o značenju pokazatelja i načinu ispunjavanja periodičkih upitnika o pregledu tržišta elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj Ovim dokumentom određuje se način ispunjavanja periodičkih

Више

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na www.unicredit.ba Dobrodošli u svijet Zlatne Mastercard kartice. Ako ste osoba čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, za svakodnevno plaćanje

Више

PAL PLUSIENU HAIR AND BEARD CLIPPER cingsanleit MC 6040 SIGURNOST Molimo da kod korištenja uređaja obratite pozornost na sljedeće: - Uređaj je namijen

PAL PLUSIENU HAIR AND BEARD CLIPPER cingsanleit MC 6040 SIGURNOST Molimo da kod korištenja uređaja obratite pozornost na sljedeće: - Uređaj je namijen PAL PLUSIENU HAIR AND BEARD CLIPPER cingsanleit MC 6040 SIGURNOST Molimo da kod korištenja uređaja obratite pozornost na sljedeće: - Uređaj je namijenjen isključivo za kućnu upotrebu. - Uređaj je namijenjen

Више

Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike

Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike 1. Uvod Ova uputa namijenjena je korisnicima koji se žele registrirati kao prvi kupci na Portalu gospodarskog

Више

KORISNIČKE UPUTE APLIKACIJA ZA POTPIS DATOTEKA

KORISNIČKE UPUTE APLIKACIJA ZA POTPIS DATOTEKA KORISNIČKE UPUTE APLIKACIJA ZA POTPIS DATOTEKA SADRŽAJ 1. UVOD... 3 1.1. Cilj i svrha... 3 1.2. Područje primjene... 3 2. POJMOVI I SKRAĆENICE... 4 3. PREDUVJETI KORIŠTENJA... 5 4. PREGLED APLIKACIJE...

Више

Microsoft Word - Upute za korištenje telefona Thomson ST2030 v1.5.doc

Microsoft Word - Upute za korištenje telefona Thomson ST2030 v1.5.doc Upute za korištenje Thomson ST2030 Sadržaj Razumijevanje Vašeg telefona 2 Opis IP telefona Thomson ST2030 2 Značenje programibilnih tipki 3 Osnove navođenja 3 Otvaranje slobodne linije 4 Upućivanje poziva

Више

Ime i prezime učenika

Ime i prezime učenika UPUTE ZA KORIŠTENJE TABLETA GIMNAZIJA ŽUPANJA VELIKI KRAJ 42, ŽUPANJA Škola za život U sklopu eksperimentalnog programa Škola za život, čiji je nositelj Ministarstvo znanosti i obrazovanja, svaki učenik

Више

PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American

PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American PROCES KUPNJE ULAZNICE NA PORTALU ULAZNICE.HR Početak kupovine... 2 Plaćanje Mastercard karticom... 5 Plaćanje Maestro karticom... 8 Plaćanje American Express karticom... 11 Plaćanje Diners karticom...

Више

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za administratore tel: fax: mail: url:

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za administratore tel: fax: mail: url: Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Sučelje administracije škole... 2 3. Korisnici... 3 3.1 Ovlasti... 3 3.2 Uređivanje postojećih i dodavanje novih... 3 3.3 Dodavanje i uklanjanje tokena... 5 4. Odabir

Више

ASUS Tablet Korisnički priručnik CR9131 E9131 Prvo izdanje / Srpanj 2014

ASUS Tablet Korisnički priručnik CR9131 E9131 Prvo izdanje / Srpanj 2014 Korisnički priručnik CR9131 E9131 Prvo izdanje / Srpanj 2014 Punjenje uređaja Pobrinite se da potpuno napunite baterijski modul za ASUS Tablet prije korištenja u baterijskom načinu rada duže vrijeme. Zapamtite

Више

Homebox/Officebox ZTE MF283+ Priručnik za korisnike Homebox ZTE MF283+_prirucnik_v2.indd 1 6/6/16 1:06 PM

Homebox/Officebox ZTE MF283+ Priručnik za korisnike Homebox ZTE MF283+_prirucnik_v2.indd 1 6/6/16 1:06 PM Homebox/Officebox ZTE MF283+ Priručnik za korisnike Homebox ZTE MF283+_prirucnik_v2.indd 1 Dobro došli u svijet Vip fiksne telefonije Zahvaljujemo na povjerenju i odabiru Homebox/Officebox rješenja za

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia E Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia E Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia E70 9242121 3. Izdanje IZJAVA O USKLAĐENOSTI NOKIA CORPORATION ovime izjavljuje da je ovaj proizvod RM-10 usklađen s osnovnim zahtjevima i drugim bitnim odredbama

Више

Milkfrother Distributer za Republiku Hrvatsku Nikas d.o.o. Jušići 69/d; Jurdani Tel:051/ ; fax:051/ w

Milkfrother Distributer za Republiku Hrvatsku Nikas d.o.o. Jušići 69/d; Jurdani Tel:051/ ; fax:051/ w Milkfrother Distributer za Republiku Hrvatsku Nikas d.o.o. Jušići 69/d;51 213 Jurdani Tel:051/271-800; fax:051/271-220 e-mail:nikas.opatija@nikas.hr web stranica: www.nikas.hr 1 UPUTSTVA ZA UPORABU Prije

Више

SPECIFIKACIJA TARIFNOG PAKETA URED ZA VAN 5000 ZA PRETPLATNIKE HRVATSKOG TELEKOMA D.D. U POKRETNOJ ELEKTRONIČKOJ KOMUNIKACIJSKOJ MREŽI 1. Potpisom odg

SPECIFIKACIJA TARIFNOG PAKETA URED ZA VAN 5000 ZA PRETPLATNIKE HRVATSKOG TELEKOMA D.D. U POKRETNOJ ELEKTRONIČKOJ KOMUNIKACIJSKOJ MREŽI 1. Potpisom odg SPECIFIKACIJA TARIFNOG PAKETA URED ZA VAN 5000 ZA PRETPLATNIKE HRVATSKOG TELEKOMA D.D. U POKRETNOJ ELEKTRONIČKOJ KOMUNIKACIJSKOJ MREŽI 1. Potpisom odgovarajućeg zahtjeva poslovni korisnik Hrvatskog Telekoma

Више

USRIC-816-SRB-QG.pdf

USRIC-816-SRB-QG.pdf ii www.logtagrecorders.com DODATCI 1. PODEŠAVANJE I KONFIGURACIJA Preuzmite i instalirajte LogTag Analyzer sa sajta proizvođača: www.logtagrecorders.com/software Povežite Logger na vaš kompijuter. Preporučujemo

Више

Microsoft Word - evolve_fx520_user_manual HR

Microsoft Word - evolve_fx520_user_manual HR Procesor: 1 GHz Dual Core Operativni sistem: Android 4 Memorija: 512 RAM Ekran: 5.0 multi capacity Proširiva Memorija: microsdhc kartica Rezolucija: 480 * 800 piksela Foto kamera sa auto fokusom FM radio

Више

Uvijek smo tu da vam pomognemo Registrirajte svoj proizvod i pronađite podršku na Imate pitanje? Kontaktirajte Philips D130 D1

Uvijek smo tu da vam pomognemo Registrirajte svoj proizvod i pronađite podršku na   Imate pitanje? Kontaktirajte Philips D130 D1 Uvijek smo tu da vam pomognemo Registrirajte svoj proizvod i pronađite podršku na www.philips.com/support Imate pitanje? Kontaktirajte Philips D130 D135 Proširena korisnička dokumentacija Sadržaj 1 Važne

Више

TEHNIČKI UVJETI: Ponuditelj mora biti u mogućnosti isporučiti svaku traženu uslugu navedenu u ovim Tehničkim uvjetima sukladno traženim tehničkim spec

TEHNIČKI UVJETI: Ponuditelj mora biti u mogućnosti isporučiti svaku traženu uslugu navedenu u ovim Tehničkim uvjetima sukladno traženim tehničkim spec TEHNIČKI UVJETI: Ponuditelj mora biti u mogućnosti isporučiti svaku traženu uslugu navedenu u ovim Tehničkim uvjetima sukladno traženim tehničkim specifikacijama i zahtjevima opisanih usluga, u protivnom

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia E Izdanje

Korisnički priručnik za telefon Nokia E Izdanje Korisnički priručnik za telefon Nokia E72 5.1. Izdanje IZJAVA O USKLAĐENOSTI Ovime NOKIA CORPORATION izjavljuje da je proizvod RM-530 usklađen s ključnim zahtjevima i drugim važnim odredbama direktive

Више

Korisnicke upute za uslugu "Moj e-racun"

Korisnicke upute za uslugu Moj e-racun USLUGA ZA INVESTITORE "Moj e-račun" -korisnička uputa- Stranica 1 Obim usluge Uslugom se nudi uvid investitorima koji imaju otvoren račun u sustavu Središnje Depozitarne Agencije (u daljnjem tekstu: Agencije)

Више

Microsoft Word - Atlas Edge-QSG-SR.doc

Microsoft Word - Atlas Edge-QSG-SR.doc Telenor Touch Start Mobilni telefon Osnovno korisničko uputstvo Prošireno uputstvo možete preuzeti sa Internet stranice Telenora. Vaš telefon Zvučnik Priključak za slušalice Uklj./isklj. Statusna linija

Више

PuTTY CERT.hr-PUBDOC

PuTTY CERT.hr-PUBDOC PuTTY CERT.hr-PUBDOC-2018-12-371 Sadržaj 1 UVOD... 3 2 INSTALACIJA ALATA PUTTY... 4 3 KORIŠTENJE ALATA PUTTY... 7 3.1 POVEZIVANJE S UDALJENIM RAČUNALOM... 7 3.2 POHRANA PROFILA KORISNIČKIH SJEDNICA...

Више

Recuva CERT.hr-PUBDOC

Recuva CERT.hr-PUBDOC Recuva CERT.hr-PUBDOC-2019-5-379 Sadržaj 1 UVOD... 3 2 INSTALACIJA ALATA RECUVA... 4 3 KORIŠTENJE ALATA RECUVA... 7 4 ZAKLJUČAK... 13 Ovaj dokument izradio je Laboratorij za sustave i signale Zavoda za

Више

nuvi 1300 QSM for Europe_sr.indd

nuvi 1300 QSM for Europe_sr.indd nüvi 1300 serija kratko uputstvo odnosi se na sledeće nüvi modele: 1300, 1310, 1340, 1350, 1370, 1390 2009 Garmin Ltd. ili njegove podružnice Delovi uređaja Za mere predostrožnosti i druge važne napomene,

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Moj račun PROMO PONUDA ZA HAK ČLANOVE, ZAPOSLENIKE I ČLANOVE OBITELJI 0800 9899 moj.racun@t.ht.hr HAK PROMO PONUDA HAK SURFAM HAK PRIČAM HAK TOTAL TARIFA UKLJUČUJE Neograničene razgovore unutar VPN-a 100

Више

NAJMANJI INOVATIVNI UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA

NAJMANJI INOVATIVNI UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA NAJMANJI INOVATIVNI UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA KORISNIČKI PRIRUČNIK UVOD Čestitamo Vam na prvom koraku prema otkrivanju prave rutine čišćenja, kupnjom LUNA TM play T-Sonic TM uređaja za čišćenje kože. Prije

Више

1 Poštovani korisniče, Oksimetar Zahvaljujemo se na kupovini Comdek MD-651P e-angel pulsnog oksimetra. Ovo uputstvo će Vam obezbediti sve potrebne inf

1 Poštovani korisniče, Oksimetar Zahvaljujemo se na kupovini Comdek MD-651P e-angel pulsnog oksimetra. Ovo uputstvo će Vam obezbediti sve potrebne inf 1 Poštovani korisniče, Oksimetar Zahvaljujemo se na kupovini Comdek MD-651P e-angel pulsnog oksimetra. Ovo uputstvo će Vam obezbediti sve potrebne informacije o proizvodu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja

Више

Funkcionalna specifikacija za provođenje elektroničkog glasovanja

Funkcionalna specifikacija za provođenje elektroničkog glasovanja 1/19 Stranica 1 2/19 Sadržaj 1. Lista skraćenica... 3 2.... 4 2.1 Pristup glasačkoj aplikaciji... 4 2.1.1 Prava pristupa... 4 2.1.2 Pristup uvodnom ekranu sustava evote... 5 2.1.3 Informacije o sustavu

Више

Korisnički priručnik za telefon Nokia Lumia 720

Korisnički priručnik za telefon Nokia Lumia 720 Korisnički priručnik Nokia Lumia 720 4.0. Izdanje HR Ššš... Ovaj priručnik nije sve... Na vašem telefonu postoji korisnički priručnik uvijek s vama, dostupan po potrebi. Na početnom zaslonu prevucite lijevo

Више

OBAVIJEST PZZ KORISNICIMA Poštovani korisnici programskog rješenja Last2000. Za Vas smo pripremili sljedeće novosti u programu: NOVOSTI

OBAVIJEST PZZ KORISNICIMA Poštovani korisnici programskog rješenja Last2000. Za Vas smo pripremili sljedeće novosti u programu: NOVOSTI 28.12.2016. - OBAVIJEST PZZ KORISNICIMA Poštovani korisnici programskog rješenja Last2000. Za Vas smo pripremili sljedeće novosti u programu: NOVOSTI U VERZIJI 16.1.19.0. Dodatno zdravstveno osiguranje

Више

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za administratore tel: fax: mail: url:

CARNet Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za administratore tel: fax: mail: url: Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Sučelje administracije škole... 2 3. Korisnici... 3 3.1 Ovlasti... 3 3.2 Uređivanje postojećih i dodavanje novih... 3 3.3 Dodavanje i uklanjanje tokena... 5 4. Odabir

Више

SM-G900F Korisnički priručnik Croatian. 12/2014. Rev.1.0

SM-G900F Korisnički priručnik Croatian. 12/2014. Rev.1.0 SM-G900F Korisnički priručnik Croatian. 12/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Sadržaj Prvo pročitajte ovo Početak 8 Prikaz uređaja 10 Gumbi 11 Sadržaj pakiranja 12 Instaliranje SIM ili USIM kartice i baterije

Више

Vostro 2520 Tehni่ki list s podacima o podešavanju i funkcijama

Vostro 2520 Tehni่ki list s podacima o podešavanju i funkcijama Dell Vostro 2420/2520 Informacije o postavljanju i značajkama O upozorenjima UPOZORENJE: UPOZORENJE označava moguće oštećenje imovine, tjelesne ozljede ili smrt. Vostro 2420 - Pogled s prednje i stražnje

Више

R-Link 2 Polazne točke

R-Link 2 Polazne točke R-Link 2 Polazne točke 1 DOBRODOŠLI U SVIJET R-LINK 2 Čestitamo na vašem odabiru. Kako biste bezbrižno mogli uživati u svom uređaju s multimedijalnim zaslonom, predlažemo vam da u ovom dokumentu potražite

Више

Za više informacija o načinu korištenja telefona, molimo posjetite za preuzimanje korisničkog priručnika. Na web-mjestu također

Za više informacija o načinu korištenja telefona, molimo posjetite   za preuzimanje korisničkog priručnika. Na web-mjestu također Za više informacija o načinu korištenja telefona, molimo posjetite www.alcatel-mobile.com za preuzimanje korisničkog priručnika. Na web-mjestu također možete pronaći odgovore na često postavljena pitanja,

Више

R-Link Polazne točke

R-Link Polazne točke R-Link Polazne točke 1 DOBRODOŠLI U SVIJET R-LINK Čestitamo na vašem odabiru. Zahvaljujući ugrađenom multimedijalnom zaslonu, komandama na upravljaču i glasovnom prepoznavanju (ovisno o zemlji), uz R-Link

Више