Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ"

Транскрипт

1 Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređivač utvrđuje PRAVILA NAGRADNE IGRE Poli petice Svrha je ovih pravila osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrade nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima. Članak 1. Priređivač Priređivač nagradne igre Poli petice (u nastavku igra ) je Perutnina Ptuj Pipo Čakovec d.o.o. za trgovinu (sjedište: Rudolfa Steinera 7, HR Čakovec, OIB: ) dalje u tekstu Priređivač. Svrha je nagradne igre promidžba Perutnina Ptuj robne marke: POLI Članak 2. Sudionici nagradne igre Sudionici igre (u nastavku Sudionik ) mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre i maloljetne osobe koje ostvare i ispune uvjete iz pravila nagradne igre uz suglasnost i u pratnji roditelja, zakonskih skrbnika. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci. Članak 3. Trajanje nagradne igre Trajanje nagradne igre: Članak 4. Procedura i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri Način sudjelovanja: Nagradna igra vezana je uz dolazak na jedan od VR EVENATA Poli Petice i igranje VR igre na istom eventu, te nije vezana uz kupnju proizvoda. Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici trebaju:

2 PRIJAVITI SE KOD POLI HOSTESE na jednom od organiziranih POLI VR EVENATA Prijava uključuje i osobne podatke te u slučaju da je riječ o maloljetnoj osobi potpis I suglasnost roditelja staratelja Preuzeti svoju narukvicu sa jedinstvenim QR kodom i ID brojem ODIGRATI DO KRAJA IGRU POLI PETICE NA VR EVENTU Igranje uključuje virtualno bacanje lopti pomoću aplikacije, rukavice I naočala te se odnosi na ubacivanje lopti u koš sa 5 različitih pozicija Cilj je zabiti 5 koševa u VR košarci: 5 lopti, 5 postaja, 120 sekundi Zabijeni koš sa običnom loptom donosi 1 bod, a sa Poli loptom 2 boda NAKON IGRANJA NA POLI VR EVENTU Prijaviti se unutar 48h od igranja POLI PETICA na eventu na Prijava je moguća na ova 2 načina: i. S telefonom učitati QR kod ili ii. Unijeti svoj ID broj sa narukvice Ukoliko se unutar 48h od igranja na POLI VR eventu igrač ne prijavi na navedeni web njegove petice se brišu a time I mogućnost sudjelovanja u igri za glavnu nagradu Zatim je potrebno podijeliti svoj video snimak sa eventa POLI Petice na svom fb profilu te pozvati sve svoje prijatelje da u što većem broju glasaju za video igrača pod njegovim ID brojem Svaki igrač ima točno 7 dana za prikupiti što veći broj like-ova, dijeljenja i komentara a što veći odaziv daje mu veću mogućnost da osvoji glavnu nagradu Na konačni rezultat I ishod nagradne igre utječe VR rezultat x broj fb odaziva na igračev video POLI PETICE Ukoliko se uvrsti u 100 najboljih, sudjeluje u ždrijebu za glavnu nagradu koja će biti izvučena na izvlačenju te objavljena na webu, fb-u Ludi za Poli do Pravila nagradne igre sa svim detaljima nalaze se i na: Prilog ovih pravila Prilog 1. odnosi se na upute za evente i nagradnu igru. Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, potrebno je predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev organizatora. Članak 5. Izvlačenje Javno izvlačenje dobitnika bit će održano u 10:00 sati u službenom sjedištu priređivača (Rudolfa Steinera 7, HR Čakovec, te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom tročlane komisije za izvlačenje. U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu. Jedna osoba može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim rednim brojem ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća.

3 U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, koje zadovolje ranije navedene uvjete sudjelovanja iz ovih pravila. Članak 6. Nagrade Glavna nagrada: Putovanje u Ameriku avionom sa smještajem u hotelu i NBA utakmica sezone 2019/2020 za 2 osobe Vrijednost glavne nagrade: PAKET ARANŽMAN uključuje: povratne avio karte 5.000,00kn, smještaj u hotelu na bazi noćenje s doručkom 2 noći 4.000,00 i VIP NBA karte vrijednosti kn, ukupna vrijednost ,00kn (PDV uključen). Ukupna vrijednost nagradnog fonda: ,00kn (PDV uključen) Nagrade nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost, ali su prenosive uz poštivanje uvjeta sudjelovanja iz Članka 2. ovih Pravila. Članak 7. Dostava i isporuka nagrada Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti priređivač pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik će surađivati s priređivačem u svrhu preuzimanja nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što priređivač izvrši uvid u identifikacijski dokument i usporedi sa podacima na prijavi odnosno izvučenom ID broju prijave, u protivnom gubi pravo na nagradu. Priređivač će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste. Informacije o nagradi će biti dostavljene od strane priređivača u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se obavijest o nagradi vrati u sjedište priređivača, priređivač je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je obavijest vraćena priređivaču kako nagradu može potvrditi i preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne potvrdi svoje učešće i kako će realizirati nagradu, gubi pravo na nagradu.

4 Kao dokaz preuzimanja nagrade priređivač će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, a ili pošte) priređivač će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz. Nagradni fond u vrijednosti većoj od 5.000,00 kn koji nakon završetka nagradne igre (nakon isteka roka za podizanje nagrade, prekida nagradne igre, otkazivanja ili stavljanja u stanje mirovanja) nije podijeljen, priređivač je dužan prodati na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplatiti u državni proračun u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrade (čl. 69. st. 9. Zakona o igrama na sreću i čl. 11. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara). Članak 8. Porezi Administrator nagradne igre obvezuje se prije početka nagradne igre uplatiti Crvenom križu 5% od utvrđene vrijednosti fonda nagradne igre. Dobitnici nagrada nisu dužni platiti nikakve poreze na nagrade. Članak 9. Objava nagradne igre Priređivač igre obvezan je objaviti ova pravila na prije početka nagradne igre, kao i datum izdavanja i broj dozvole dobivene od Ministarstva financija. Nagradna igra odobrena je od Ministarstva financija pod brojem: KLASA: UP/I /19-01/208 URBROJ: Zagreb, Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja i na Pravila nagradne igre Poli Petice dostupna su na adresi Priređivača.

5 Članak 10. Obrada podataka Voditelj obrade osobnih podataka sudionika nagradne igre je Perutnina Ptuj Pipo Čakovec d.o.o. za trgovinu (sjedište: Rudolfa Steinera 7, HR Čakovec, OIB: ). Voditelj obrade obrađuje osobne podatke sudionika nagradne igre isključivo za svrhu provedbe nagradne igre na području Republike Hrvatske, ograničavajući obradu na vremensko razdoblje od 120 dana, počevši od dana završetka nagradne igre navedenog u Pravilima nagradne igre, nakon čega će osobni podaci biti obrisani. Osobni podaci dobitnika nagradne igre bit će čuvani 11 godina, sukladno računovodstvenim zakonima. Sudionici se izričito slažu da će njihovi registrirani osobni podaci biti prikupljani i pohranjeni u bazi podataka Priređivača nagradne igre. Osim toga, sudionici se slažu da Priređivača može upravljati njihovim osobnim podacima bez ikakve naknade u svrhu izvršavanja ove igre. Administrator obrađuje sve osobne podatke sukladno odredbama Zakona o zaštiti podataka UREDBA (EU) 2016/679. Dostava podataka od strane sudionika nagradne igre je dobrovoljna, no potrebna kako bi sudionik mogao sudjelovati u nagradnoj igri. U slučaju da sudionik smatra da je obrada podataka u suprotnosti sa zaštitom njene/njegove privatnosti ili protivna zakonu, može se obratiti Voditelju obrade i/ili zatražiti pristup, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka, odnosno iskoristiti svoje pravo na ulaganje prigovora na obradu te pravo na prenosivost podataka, na način da u bilo kojem trenutku kontaktira Voditelja obrade na tel: +385 (40) ili putem a: info@perutnina.hr ili uputi zahtjev na adresu Voditelja obrade navedenog u članku 1. Pravila nagradne igre. Pismenim zahtjevom upućenim na adresu Voditelja obrade može se zatražiti i ispravak podataka te informacija o upravljanju podacima, a sudionik ima pravo da, u bilo kojem trenutku, povuče privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Sudionici se u konačnici mogu obratiti i Agenciji za zaštitu podataka ili mjerodavnom sudu, ukoliko se ne slažu s odlukom ili radom Voditelja obrade. Prijavom u nagradnoj igri sudionici su suglasni da Priređivač, kao voditelj obrade osobnih podataka, te kao izabrani Priređivač baze podataka od strane priređivača, može obrađivati podatke u svrhu provođenja nagradne igre.

6 Voditelj obrade osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama, osim subjektima uključenim u provedbu nagradne igre te Ministarstvu financija, sukladno čl. 16 Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri suglasni su da Priređivač može koristiti njihovo ime i adresu (navodeći samo grad) u svezi primopredaje nagrade u člancima i reportažama bez ikakvih nadoknada u svrhu javne obavijesti o rezultatima nagradnog izvlačenja. Članak 11. Opće odredbe Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samim slanjem prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri. Priređivač ima pravo otkazati ili prekinuti nagradnu igru u slučaju više sile. Priređivač ili bilo koje poduzeće angažirano od strane priređivača za izvršenje nagradne igre ne preuzimaju odgovornosti i ne isplaćuju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradne igre, te tijekom sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač neće podijeliti nikakve dodatne nagrade osim navedenih u ovim pravilima. Priređivač će u roku od 8 dana nakon isteka roka za podizanje nagrada dostaviti Ministarstvu financija podatke o dobitniku nagrade, naziv i vrijednost nagrade, te dokaz o preuzimanju nagrade (čl. 16 Pravilnika o priređivanju nagradnih igara). Nakon 60 dana od završetka nagradne igre Priređivač neće primati nikakve pritužbe vezane uz nagradnu igru. U slučaju pravnog spora između Priređivača i sudionika nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu. U Zagrebu,

7 Prilog br.1 UPUTE ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOJ IGRI Poli Petice VR IGRE NA POLI EVENTIMA Popis POLI event: Kaptol centar, Zagreb Konzum Radnička, Zagreb CCO West, Zagreb 4.5. CCO, Split 5.5. Mall of Split, Split PRIJAVI SE KOD POLI HOSTESE na POLI VR EVENTU Preuzmi svoju narukvicu sa jedinstvenim QR kodom i ID brojem STAVI VR NAOČALE I VR RUKAVICU odigraj utakmicu Zabij 5 koševa u VR košarkaškoj tekmi: 5 lopti, 5 postaja, 120 sekundi Zabijeni koš sa običnom loptom donosi 1 bod, a sa Poli loptom 2 boda VELIKA NAGRADNA IGRA POLI PETICE Što moram napraviti NAKON IGRANJA NA POLI VR EVENTU? Prvo se unutar 48h prijavi na Najbrže je na ova 2 načina: i. S telefonom očitaj QR kod ili ii. Unesi svoj ID broj sa narukvice ii. Ukoliko se unutar 48h od igranja na POLI VR eventu ne prijaviš na web tvoje petice se brišu a time I mogućnost sudjelovanja u igri za glavnu nagradu Zatim podijeli svoj video POLI petice na svom fb profilu te pozovi sve svoje prijatelje da u što većem broju glasaju za tvoj video POLI PETICE i. Imaš 7 dana za prikupiti što veći broj like-ova, dijeljenja, komentara a što veći odaziv daje ti veću mogućnost da osvojiš glavnu nagradu Što sve utječe na konačni rezultat I daljnji ishod nagradne igre? i. VR rezultatxbroj fb odaziva na tvoj video POLI PETICE Ukoliko se uvrstiš u 100 najboljih, sudjeluješ u ždrijebu za glavnu nagradu koja se izvlači a dobitnik objavljuje unutar 8 dana, te u medijima najkasnije do Pravila nagradne igre potraži na: Glavna nagrada: Putovanje u Ameriku na NBA utakmicu sezone 2019/2020 za 2 osobe

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne n

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne n SUMMER DAYS KLASA: UP/I-460-02/19-01/381 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 17. lipanj 2019. Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagre

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagre Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagreba, Josipa Lončara 9, OIB: 65106679992, dana 30. listopada

Више

Microsoft Word - Crodux - pravila nagradne igr1[1] doc

Microsoft Word - Crodux - pravila nagradne igr1[1] doc Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09, 35/13, 158/13,41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. iz Zagreba, Savska

Више

OGLEDNI PRIMJERAK PRAVILA NAGRADNIH IGARA

OGLEDNI PRIMJERAK PRAVILA NAGRADNIH IGARA Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09, 35/13, 158/13,41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. iz Zagreba, Savska

Више

Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I /16-01/548 URBROJ: /16-03 Zagreb, 22. kolovoza Nagradna igra 'Budi sretan uz Vita

Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I /16-01/548 URBROJ: /16-03 Zagreb, 22. kolovoza Nagradna igra 'Budi sretan uz Vita Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I-460-02/16-01/548 URBROJ: 513-07-21-01/16-03 Zagreb, 22. kolovoza 2016. Nagradna igra 'Budi sretan uz Vitapur' Članak 1. Priređivač nagradne igre pod nazivom

Више

PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I /19-01/28 URBROJ: Temeljem

PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I /19-01/28 URBROJ: Temeljem PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I-460-02/19-01/28 URBROJ: 513-07-21-01-19-3 Temeljem čl.69. Zakona o igrama na sreću...djelo D.O.O., Slamići

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovina Krk d.d., Dubašljanska 80, Malinska, OIB 66548420466,

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju n

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju n Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/10), trgovačko društvo

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovina Krk d.d., Dubašljanska 80, Malinska, OIB 66548420466,

Више

Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: , (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga na

Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: , (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga na Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: 6341658681, (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga nagrađuje Zagreb, 02.studenog 2018. godine ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Више

Microsoft Word - Trgo-Prijevoz Kovačić_Pravila nagradne igre.doc

Microsoft Word - Trgo-Prijevoz Kovačić_Pravila nagradne igre.doc Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/2013, 158/2013, 41/2014, 143/2014 ) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) PRAVILA NAGRADNE

Више

KLASA: UP/I /19-01/290 URBROJ: Zagreb, 08. svibanj Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o.

KLASA: UP/I /19-01/290 URBROJ: Zagreb, 08. svibanj Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o. KLASA: UP/I-460-02/19-01/290 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 08. svibanj 2019. Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o., Heinzelova 33/a, 10 000 Zagreb, OIB: 18233649487,

Више

Hi Croatia Memorandum za Word

Hi Croatia Memorandum za Word HI CROATIA Hostelling International Croatia Savska 5, 10000 Zagreb Tel: +385 1 4829 294 info@ PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA RECI HI CROATIA 1. NAGRADNI NATJEČAJ I PRIREĐIVAČ Ovim pravilima Priređivač priređuje

Више

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10) LUKOIL

Више

Hrvatska Lutrija d

Hrvatska Lutrija d Na osnovi članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), kao i članka 3. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN br. 08/10) Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana

Више

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulic

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulic PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulici Jurija Gagarina 16-16a, Beograd, PIB: 107166872,

Више

Na temelju članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl

Na temelju   članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl Na temelju članka 9. stavak 1. i 2., a u svezi članaka 10. - 19. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 25.02.2019. godine,

Више

(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc)

(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc) АД РУБИН Крушевац дел. бр. 0100 619 23.04.2019. На основу Закона о играма на срећу ( Службени гласник РС, бр. 88/2011 и 93/2012), Правилника о ближим условима, односно садржини правила игара на срећу (

Више

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE PUNAT Pod topol Punat KLASA: UR broj: Punat, Predmet: Privola iznajmljivača za prikupljanje i obradu podatka u odr

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE PUNAT Pod topol Punat KLASA: UR broj: Punat, Predmet: Privola iznajmljivača za prikupljanje i obradu podatka u odr TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE PUNAT Pod topol 2 51521 Punat KLASA: UR broj: Punat, Predmet: Privola iznajmljivača za prikupljanje i obradu podatka u određenu svrhu Poštovani, na službenim web stranicama

Више

Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Z

Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Z Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Zagreb, OIB:84098788294 Članak 2 TRAJANJE, SVRHA I MJESTA

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS-05-2-2019/6007 Zagreb, 01.02.2019. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ZAIGRAJ KAO PELE Članak 1 Nagradni natječaj Zaigraj kao Pele raspisuje tvrtka Projektil d.o.o. OIB: Ulica Grada

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ZAIGRAJ KAO PELE Članak 1 Nagradni natječaj Zaigraj kao Pele raspisuje tvrtka Projektil d.o.o. OIB: Ulica Grada PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ZAIGRAJ KAO PELE Članak 1 Nagradni natječaj Zaigraj kao Pele raspisuje tvrtka Projektil d.o.o. OIB:93436911919 Ulica Grada Vukovara 271, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu Organizator)

Више

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 01.04.2014. godine, donijela je

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS-08-1-2017/9931 Zagreb, 21.02.2017. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

U Zagrebu, Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB: (u daljnjem tekstu: Priređivač), koj

U Zagrebu, Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB: (u daljnjem tekstu: Priređivač), koj U Zagrebu, 7.3.2019. Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB:81297941099 (u daljnjem tekstu: Priređivač), koji za Samsung Electronics Austria GmbH (u daljnjem tekstu:

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara ("Narodne novine" broj 8/10), Uprava Zagrebačke pivovare

Више

Novi Marof, PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, bro

Novi Marof, PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, bro Novi Marof, 29.10.2018. PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj 87/2009) i čl. 6. Pravilnika o priređivanju nagradnih

Више

HLOS /39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker

HLOS /39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker HLOS 07-2016/39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila a u igri na sreću Croatian Series of Poker, Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara

Више

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana 10.05.2018. godine donijela je PRAVILA PROMOTIVNIH TURNIRA U IGRI NA SREĆU - GRAND

Више

Na temelju odredbi članka 8

Na temelju odredbi članka 8 Na temelju Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13), članak 69. i Pravilnika o priređivanju igara na sreću (NN 8/10 ) ZVIJEZDA d.d. ZAGREB, M.Čavića 1, (u daljnjem tekstu Priređivač), donosi P R A V

Више

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređivanja nagradnih igara ( Sl. Novine Federacije BiH

Више

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 26.08.2013. godine,

Више

NkOsijek_Pravilnik_polugodišnje_ulaznice_18_19

NkOsijek_Pravilnik_polugodišnje_ulaznice_18_19 Uprava NK Osijek s.d.d. dana 25. siječnja 2019. godine donosi: PRAVILNIK O OPĆIM UVJETIMA KUPOVINE I KORIŠTENJA POLUGODIŠNJIH ULAZNICA - PRETPLATA NK OSIJEK s.d.d. ZA NATJECATELJSKU SEZONU 2018./2019.

Више

GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. O

GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. O GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE POD NAZIVOM SVAKIH 90 DANA

Више

HLOS /9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker,

HLOS /9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker, HLOS 07-2015/9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker, Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Више

Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, Banja Luka, PDV: 40

Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, Banja Luka, PDV: 40 Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, 78000 Banja Luka, PDV: 403092250000, utvrđuje sledeća pravila nagradne igre

Више

PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića Karlovac Telefon: PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTI

PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića Karlovac Telefon: PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTI PODACI O VODITELJU OBRADE: Karlovačka banka d.d. Ivana Gorana Kovačića 1 47000 Karlovac Telefon: 047 417 500 info@kaba.hr PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA: Karlovačka banka d.d. Službenik

Више

Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE" 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazi

Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazi Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE" 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazivom»black CHILI DRIVING EXPERIENCE«(u nastavku: nagradna

Више

PRAVILA NATJECANJA ČLANAK 1: ORGANIZATOR Natječaj "Gastro zvijezda" raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: ), Oreškovićeva 6H/1, Zagreb (dalj

PRAVILA NATJECANJA ČLANAK 1: ORGANIZATOR Natječaj Gastro zvijezda raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: ), Oreškovićeva 6H/1, Zagreb (dalj PRAVILA NATJECANJA ČLANAK 1: ORGANIZATOR Natječaj "Gastro zvijezda" raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koje proizlaze

Више

1

1 Na osnovu Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 1/02 od 15.01.2002.g.) i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 40/10 od 08.07.2010.g.), organizator

Више

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA Muzejski dokumentacijski centar, Ilica 44, Zagreb 10 000, OIB: 28048960411, je javna ustanova u kulturi kojoj je osnivač Republika Hrvatska. MDC obavlja muzejsku

Више

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (Nar. nov., br. 87/09, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Nar. nov., br.

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (Nar. nov., br. 87/09, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Nar. nov., br. Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (Nar. nov., br. 87/09, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Nar. nov., br. 8/10) DEKOD d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića

Више

Financijska agencija

Financijska agencija Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR SPLIT MAŽURANIĆEVO ŠETALIŠTE 24B 21000 SPLIT Klasa: O/110-10/18-01/1940 Ur.br.: 07-01-18-10 Split, 12.12.2018.godine Na temelju članka 45. Zakona o izmjenama i dopunama

Више

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22

LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22 LUTRIJA BOSNE I HERCEGOVINE d.o.o. NADZORNI ODBOR Na osnovu člana 30. Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 48/15. i 60/15.) i člana 22. Statuta Lutrije Bosne i Hercegovine d.o.o. Sarajevo

Више

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Club bonitetnom programu JUB Profi Club je bonitetni program,

Више

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU PRAVILNIK O POSTUPAJIU U PREDMETIMA BAGATELNE NABAVE Bjelovar, 15. listopad 2014. Na temelju članka 18. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br.90/11, 83/13, 143/13)

Више

(Microsoft Word - Poziv za dostavu ponude 2019.SREDSTVA ZA PRANJE I \310I\212\306ENJE.docx)

(Microsoft Word - Poziv za dostavu ponude 2019.SREDSTVA ZA PRANJE I \310I\212\306ENJE.docx) UČENIČKI DOM MARIJE JAMBRIŠAK Opatička 14, Zagreb e-mail adresa: ruzica.borosa@ma-ja.hr web adresa: http://www.ma-ja.hr tel. 01/4851-810, fax: 4851-809 KLASA: 333-06/18-01/05 URBROJ:251-488-01-18-3 EMV

Више

PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija listopada Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE

PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija listopada Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija 17. - 19. listopada 2019. Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE I PRIJAVE: UDRUGA INOVATORA HRVATSKE Dalmatinska 12

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a ponovljeni postupak Zagreb, svibanj 2019. Strossmayerov trg 9, 10000

Више

POLITIKA PRIVATNOSTI GLAS ISTRE NOVINE društvo s ograničenom odgovornošću za nakladničku djelatnost iz Pule, Japodska 28, OIB , MB

POLITIKA PRIVATNOSTI GLAS ISTRE NOVINE društvo s ograničenom odgovornošću za nakladničku djelatnost iz Pule, Japodska 28, OIB , MB POLITIKA PRIVATNOSTI GLAS ISTRE NOVINE društvo s ograničenom odgovornošću za nakladničku djelatnost iz Pule, Japodska 28, OIB 89054078461, MB 040157591 (dalje u tekstu: Glas Istre) Voditelj je obrade Vaših

Више

DJEČJI VRTIĆ IVANIĆ GRAD

DJEČJI VRTIĆ IVANIĆ GRAD REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradonačelnik Klasa: 008-01/18-01/4 Urbroj: 2144/01-01-18-3 Labin, 17. rujna 2018. Na temelju Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN

Више

Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR OSIJEK L. JÄGERA OSIJEK Klasa: O/110-10/18-01/647 Ur.br.: Osijek, Na temelju

Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR OSIJEK L. JÄGERA OSIJEK Klasa: O/110-10/18-01/647 Ur.br.: Osijek, Na temelju Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR OSIJEK L. JÄGERA 1-3 31000 OSIJEK Klasa: O/110-10/18-01/647 Ur.br.: 07-01-18-20 Osijek, 29.10.2018. Na temelju članka 45. Zakona o izmjenama i dopunama Ovršnog zakona

Више

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n 65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira KVARNERSKA RIVIJERA 2017 Turnir počinje

Више

Opći uvjeti korištenja servisa e-Račun za državu povezivanjem_obveznici javne nabave_052019_konačna verzija

Opći uvjeti korištenja servisa e-Račun za državu povezivanjem_obveznici javne nabave_052019_konačna verzija Opći uvjeti korištenja servisa e-račun za državu povezivanjem web servisom za obveznike javne nabave 1. Uvod i značenje pojmova 1.1. Ovim Općim uvjetima korištenja servisa e-račun za državu (u daljnjem

Више

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/62 21 433; fax: 01/6252-515 OIB: 28129388615 IBAN: HR4923900011100025937 e-mail: czoo.vg@gmail.com web: www.centar-odgojiobrazovanje-velikagorica.skole.hr

Више

KRAPINSKO-ZAGORSKA ZUPANIJA Gimnazija Antuno Gustava Matosa Zabok Uvjeti postavanja Gimnazije Antuna Gustava Matosa kao posrednika za povremeno zaposl

KRAPINSKO-ZAGORSKA ZUPANIJA Gimnazija Antuno Gustava Matosa Zabok Uvjeti postavanja Gimnazije Antuna Gustava Matosa kao posrednika za povremeno zaposl KRAPINSKO-ZAGORSKA ZUPANIJA Gimnazija Antuno Gustava Matosa Zabok Uvjeti postavanja Gimnazije Antuna Gustava Matosa kao posrednika za povremeno zaposljavanje ucenika 1) Gimnazija Antuna Gustava Matosa

Више

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem čl. 3. i čl. 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), čl. 4. i čl. 5. Zakona o radu (NN 93/14, 127/17) i čl. 18. Statuta Narodne knjižnice i čitaonice Murter,

Више

Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt

Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti trećoj

Више

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i 01/17), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a I. izmjene (izmjene označene žutom bojom) Zagreb, travanj 2019.

Више

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit  amet lorem ipsum dolor Početna prezentacija za korisnike Ključna aktivnost 1: Mobilnost u svrhu učenja: Razmjene mladih i Mobilnost osoba koje rade s mladima Završno izvješće Mobility tool Projektni ciklus Završno izvješće 1.

Више

Broj 6/

Broj 6/ Broj 6/2018 06.08.2018. SLUŽBENE NOVINE OPĆINE MEDULIN 1 Strana SADRŽAJ 1. Odluka o sufinanciranju djelatnosti dadilja...2 2. Odluka o usvajanju godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području

Више

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU)

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Више

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji Na temelju odredbi članka 30. Statuta Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, Izvršni odbor Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru (u nastavku teksta: HSSRM) dana 17. svibnja 2018. godine odluka

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A

R E P U B L I K A   H R V A T S K A Na temelju članka 26. stavka 1. i članka 27. Zakona o koncesijama ( Narodne novine br. 143/12), članka 12. stavka 1. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine br. 36/95, 70/97, 128/99, 57/00, 129/00,

Више

Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedj

Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedj Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedjelja, 09.06.2019. INFORMACIJE: www.extravergine.bike

Више

Annex III GA Mono 2016

Annex III GA Mono 2016 PRILOG III. FINANCIJSKA I UGOVORNA PRAVILA I. PRAVILA KOJA SE PRIMJENJUJU NA PRORAČUNSKE KATEGORIJE NA TEMELJU JEDINIČNIH DOPRINOSA I.1. Uvjeti prihvatljivosti jediničnih doprinosa Ako se bespovratna sredstva

Више

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetima i načinu prodaje stanova u vlasništvu Hrvatskog zavoda

Више

U Opšti uslovi učestvovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Clu

U Opšti uslovi učestvovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Clu Opšti uslovi učestvovanja u JB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JB Profi Club mobilne aplikacije 1. čestvovanje u JB Profi Club bonitetnom programu JB Profi Club je bonitetni program,

Више

HRVATSKE AUTOCESTE d

HRVATSKE AUTOCESTE  d HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o., Zagreb, Širolina 4, OIB: 57500462912, koje zastupa direktor dr.sc. Boris Huzjan, dipl.ing.građ., (u daljnjem tekstu: Naručitelj) i PONUDITELJ/ZAJEDNICA PONUDITELJA:,OIB: koje

Више

Opća politika zaštite osobnih podataka u Elektrodi Zagreb d.d Verzija: 1.0

Opća politika zaštite osobnih podataka u Elektrodi Zagreb d.d Verzija: 1.0 u Elektrodi Zagreb d.d. 20.5.2018. Verzija: 1.0 Sadržaj 1 UVOD... 2 1.1 SVRHA DOKUMENTA... 2 1.2 PODRUČJE PRIMJENE... 2 2 OPĆA POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA... 2 3 TEMELJNA NAČELA... 2 4 SUSTAV ZAŠTITE

Више

Microsoft Word _751-13_PravilaKlubaAvenueMalla_DTB-OM_JV.docx

Microsoft Word _751-13_PravilaKlubaAvenueMalla_DTB-OM_JV.docx PRAVILA ČLANSTVA U KLUBU AVENUE MALLA Zadnje ažuriranje: 17. kolovoza 2018. godine Ovim se Pravilima članstva u klubu Avenue Malla (dalje: Pravila) uređuju uvjeti članstva i pogodnosti za članove kluba

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET:

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET: REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: 944-01/19-01/03 URBROJ: 2198/01-2-19-6 Zadar, 17. siječnja 2019. PREDMET: NADLEŽNOST ZA DONOŠENJE: - GRADSKOM VIJEĆU GRADA ZADRA

Више

Tel: 022/ , Fax: 022/ OIB: Posl.Br.: 2509/2017 Tisno, godine Temeljem članka 1

Tel: 022/ , Fax: 022/ OIB: Posl.Br.: 2509/2017 Tisno, godine Temeljem članka 1 Tel: 022/ 439-257, Fax: 022/438-188 www.jezinac.hr kontakt@jezinac.hr OIB: 51893359623 Posl.Br.: 2509/2017 Tisno, 31.12.2017. godine Temeljem članka 15. stavka 2. Zakona o javnoj nabavi (Narodne Novine

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O KONTROLI ENERGETSKOG CERTIFIKATA ZGRADE I IZVJEŠĆA O REDOVITOM PREGLEDU SUSTAVA GRIJANJA I SUSTAVA HLAĐENJA ILI KLIMATIZACIJE U ZGRADI (NN 73/15, 09.07.2015) 1/13 I. OPĆE ODREDBE... 4 Članak

Више

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT ERSTE PLAVA LIGA 2018. Organizator: AK PRO SPORT 1. BROJ SUDIONIKA EPL 2018. U kvalifikacijama Erste Plave lige 2018. sudjelovalo je ukupno 3.407 učenika i učenica 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola.

Више

Microsoft Word OBAVIJEST O PRIVATNOSTI.docx

Microsoft Word OBAVIJEST O PRIVATNOSTI.docx Oznaka dokumenta: ZOP 3.0 Verzija: 1 Datum publiciranja: 25.5.2018. Datum slijedeće revizije: 25.5.2019. OBAVIJEST O PRIVATNOSTI Vlasnik dokumenta: Službenik za zaštitu osobnih podataka organizacije PORTUN

Више

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Društvo), upućuje dioničarima POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU

Више

CPA Zagreb

CPA Zagreb REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA OPĆINA POSTIRA Polježice 2, 21410 POSTIRA tel (021) 63 21 33 fax (021 63 23 07 e-mail: info@opcina-postira.hr KLASA: UP I 350-01/14-01/02 URBROJ:2104-05-03-14-03

Више

Microsoft Word - Pravila privatnosti klijenti_Orbico Beauty Croatia.docx

Microsoft Word - Pravila privatnosti klijenti_Orbico Beauty Croatia.docx Opća pravila privatnosti Izdavatelj: Objavljeno: Orbico Beauty d.o.o. Dana 25. svibnja 2018. godine Primjena: Od dana 25. svibnja 2018. godine 1. Bitne napomene 1.1. Ovo su pravila privatnosti (dalje:

Више

BRKO- prodaja zemljišta odluka o raspisivanju natječaja

BRKO- prodaja zemljišta odluka o raspisivanju natječaja OBRAZLOŽENJE UZ PRIJEDLOG ODLUKE O PRODAJI NEKRETNINE U K.O. OPATIJA Grad Opatija je vlasnik nekretnina oznake k.č. 1522, šuma površine 412 m2, u zk.ul. 245 k.o. Opatija ( nove izmjere), a koja odgovara

Више

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pravilnik) Sveučilište u Rijeci STUDENTSKI CENTAR RIJEKA,

Више

Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci: Obavijest o dodjeli ugovora Rezultati postupka n

Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci:   Obavijest o dodjeli ugovora Rezultati postupka n Dodatak Službenom listu Europske unije Informacije i elektronički obrasci: http://simap.ted.europa.eu Obavijest o dodjeli ugovora Rezultati postupka nabave Direktiva 2014/24/EU Odjeljak I: Javni naručitelj

Више

Microsoft Word - TehmedGDPR.docx

Microsoft Word - TehmedGDPR.docx Izjava o obradi i zaštiti osobnih podataka (GDPR-friendly) Opće odredbe U postupku obrade osobnih podataka i zaštite pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i pravila povezana sa slobodnim kretanjem

Више

Program potpora za rješavanje stambenog pitanja mladih

Program potpora za rješavanje stambenog pitanja mladih Na temelju članka 29. Statuta Grada Opatije («Službene novine» PGŽ broj 25/09, 30/09-ispravak, 7/13, 17/13, 3/18 i 5/18-ispravak) Gradsko vijeće Grada Opatije, na sjednici održanoj dana 02.10.2018. godine

Више

Stečajni upravitelj Darko Radmilović Zagreb, Šenova 7 REPUBLIKA HRVATSKA VISOKI TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU Predmet: Dostava Zaključka o prodaji nek

Stečajni upravitelj Darko Radmilović Zagreb, Šenova 7 REPUBLIKA HRVATSKA VISOKI TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU Predmet: Dostava Zaključka o prodaji nek Stečajni upravitelj Darko Radmilović 10020 Zagreb, Šenova 7 REPUBLIKA HRVATSKA VISOKI TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU Predmet: Dostava Zaključka o prodaji nekretnina u Stečajnom postupku pred Trgovačkim sudom

Више

(Microsoft Word - Poziv na dostavu ponude CJEPIVO PROTIV \216UTE GROZNICE- ZA AMB 2016.)

(Microsoft Word - Poziv na dostavu ponude CJEPIVO PROTIV \216UTE GROZNICE- ZA AMB 2016.) Datum: 30.03.2016. Ur.broj: 71-3/50-1-16 Broj poziva: 50/16 P O Z I V N A D O S T A V U P O N U D E Poštovani, Hrvatski zavod za javno zdravstvo Vam upućuje Poziv na dostavu ponude za predmet nabave: CJEPIVO

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNISTVA I OBRTA UPRA VA ZA PODUZETNISTVO I OBRT KLASA: /18-01/33 URBROJ: /1-1

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNISTVA I OBRTA UPRA VA ZA PODUZETNISTVO I OBRT KLASA: /18-01/33 URBROJ: /1-1 REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNISTVA I OBRTA UPRA VA ZA PODUZETNISTVO I OBRT KLASA: 311-01/18-01/33 URBROJ: 526-04-01-02-01/1-18-1 Zagreb, 14. ozujka 2018. Na temelju clanka 39.

Више

PRAVILA KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA: ORGANIZATOR KONKURSA NA PUTOVANJE SA P

PRAVILA KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA: ORGANIZATOR KONKURSA NA PUTOVANJE SA P PRAVILA KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM 1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA: ORGANIZATOR KONKURSA NA PUTOVANJE SA PRIMOM JE : SOKO ŠTARK D.O.O. BULEVAR PEKA DAPČEVIĆA

Више

OPĆI UVJETI ZA KORIŠTENJE USLUGE eračun 1. Područje primjene 1.1. Opći uvjeti za korištenje usluge eračun OTP banke Hrvatska dioničko društvo Zadar (u

OPĆI UVJETI ZA KORIŠTENJE USLUGE eračun 1. Područje primjene 1.1. Opći uvjeti za korištenje usluge eračun OTP banke Hrvatska dioničko društvo Zadar (u OPĆI UVJETI ZA KORIŠTENJE USLUGE eračun 1. Područje primjene 1.1. Opći uvjeti za korištenje usluge eračun OTP banke Hrvatska dioničko društvo Zadar (u daljnjem tekstu: Opći uvjeti ) reguliraju poslovni

Више

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA 37 10000 ZAGREB HRVATSKA TEL 01/4500 830 FAX 01/4655 465 e-mail: hlk@hlk.hr www.hlk.hr Na temelju

Више

OBAVIJEST RODITELJIMA KOJI UPISUJU DIJETE U PRODUŽENI BORAVAK

OBAVIJEST RODITELJIMA KOJI UPISUJU DIJETE U PRODUŽENI BORAVAK OBAVIJEST RODITELJIMA O POTREBNIM DOKUMENTIMA KOJE TREBAJU DONIJETI U ŠKOLU ZA UPIS U PRODUŽENI BORAVAK Školske godine 2011/2012. Produženi boravak neobvezni je oblik odgojno-obrazovnog rada namijenjen

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB:

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB: HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS 10 000 Zagreb; HR MB: 2539071 OIB: 26023027358 T +385 1 7775-570 F +385 1 7775-574 www.hkis.hr; info@hkis.hr

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, 13.06.2019. BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora NSŽI - Prijava momčadi

Више

Uredba o načinima raspolaganja nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske

Uredba o načinima raspolaganja nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske VLADA REPUBLIKE HRVATSKE Na temelju članka 55. Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske (»Narodne novine«, broj 94/2013), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABA

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABA REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V 10 000 Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABAVU ODRŽAVANJA FOTOKOPIRNIH STROJEVA KLASA: 406-01/19-05/09

Више

PROPOZICIJE

PROPOZICIJE P R O P I S N I K PRVENSTVA ZAGREBA U ODBOJCI NA PIJESKU ZA 2019. GODINU Članak 1. Osnovne odredbe Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku (u daljnjem tekstu: natjecanje) provodi se temeljem članka 61,

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 114-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA u postupku jednostavne nabave usluga nastavka održavanja RHEL operativnog sustava za 2018. godinu Zagreb, rujan 2018. I. OPĆI PODACI

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 014-19 POZIV NA DOSTAVU PONUDA u postupku jednostavne nabave usluga održavanja fiksne telefonije Zagreb, travanj 2019. I. OPĆI PODACI 1. PODACI O NARUČITELJU:

Више