2. POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "2. POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA"

Транскрипт

1 ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА (УСЛУГЕ ИЗ АНЕКСА II ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА) Број: 01/ /16 Датум, године ПРЕДМЕТ: Позив за достављање понуда за јавну набавку хотелских и угоститељских услуга за потребе одржавања скупа Технички прегледи возила Републике Српске 2016 Универзитета у Бањој Луци Поштовани, На основу члана 8. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник БиХ бр. 39/14), (у даљем тексту: Закон) и одредби Правилника о поступку додјеле уговора о услугама из Анекса II дио Б Закона о јавним набавкама ( Службени гласник БиХ бр. 104/14), позивамо вас да доставите понуду у оквиру позива за достављање понуда за јавну набавку хотелских и угоститељских услуга за потребе одржавања скупа Технички прегледи возила Републике Српске 2016 Универзитета у Бањој Луци. Процедура јавне набавке ће се обавити у складу са Законом, подзаконским актима који су донесени на основу Закона и овим Позивом за достављање понуда (у даљем тексту: Позив). ОПШТИ ПОДАЦИ Уговорни орган: Универзитет у Бањој Луци Идентификациони број: Детаљна адреса за кореспонденцију: Универзитет у Бањој Луци Булевар војводе Петра Бојовића 1А Бања Лука Телефон: 051/ Факс: 051/ Е-mail: slnabavke4@unibl.rs Све информације у вези са овим поступком можете добити од лица које је овлашћено да води комуникацију у име уговорног органа са понуђачима, Саша Ваван, дипл. ек, тел/факс: 051/ , е-mail адреса: slnabavke2@unibl.rs. Комуникација и сва друга размјена информација између уговорног органа и привредних субјеката обављаће се у писаном облику, путем поште, телефакса, електронске поште/е- поште или комбинацијом тих средстава.

2 Информације у вези са поступком јавне набавке могу се добити искључиво од овлашћеног лица или службе уговорног органа задужене за контакт. У супротном, размјена информација није ваљана. Врста уговора о јавној набавци: услуге из Анекса II дио Б Закона. Набавка је предвиђена у Плану јавних набавки Универзитета у Бањој Луци за годину, под редним бројем 77. Предвиђено је закључивање уговора за период од до године. На основу члана 52. став (4) Закона, не постоје привредни субјекти са којима уговорни орган не може закључивати уговоре. 1. ПРЕДМЕТ НАБАВКЕ 1.1. Предмет јавне набавке је пружање хотелских и угоститељских услуга за потребе одржавања скупа Технички прегледи возила Републике Српске 2016 Универзитета у Бањој Луци, шифра Јединственог рјечника јавних набавки ЈРЈН: услуге хотелског смјештаја Опис услуга: Пружање услуга подразумијева услуге хотелског смјештаја - ноћења са доручком у једнокреветним, двокреветним и трокреветним собама хотела и угоститељске услуге у времену од до године обезбјеђен бесплатан паркинг са 24-часовним видео надзором/обезбјеђењем паркинг мјеста, собе морају имати купатило, кабловску ТВ, бесплатан приступ интернету, клима уређај, фриго бар. У цијену понуде морају бити урачунати и трошкови свих додатних накнада (боравишна такса, осигурање и пријаве) Мјесто пружања услуга: Теслић Понуђач којем је додијељен уговор сноси пуну одговорност за реализацију уговора Начин плаћања и фактурисање: Плаћање одабраном понуђачуу ће се извршити из средстава пројекта Стручнаа институција за техничке прегледе возила Републике Српске. Изабрани понуђач испоставља фактуру на адресу Универзитет у Бањој Луци, Булевар војводе Петра Бојовића 1А, Бања Лука.

3 2. УСЛОВИ ЗА УЧЕШЋЕ И ПОТРЕБНИ ДОКАЗИ 2.1. Да би учествовали у процедури јавних набавки понуђачи требају да испуњавају сљедеће квалификационе услове: Да је понуђач регистрован за обављање дјелатности која је предмет набавке; Да је хотел разврстан у најмање четврту категорију; Да понуђач располаже техничким и кадровским капацитетима за пружање предметних услуга, и то хотел у власништву понуђача, обезбјеђен бесплатан паркинг са 24-часовним видео надзором/обезбјеђењем, да собе имају купатило, кабловску ТВ, бесплатан приступ интернету, клима уређај, фриго бар Понуђачи требају уз понуду доставити документацију којом потврђују да испуњавају услове тражене тачком 2.1 ТД, и то: Извод из судског регистра или други еквивалентан документ издат од стране надлежног органа којим се доказује право на обављање предметне дјелатности, у смислу члана 46. Закона о јавним набавкама. Достављени доказ се признају,, без обзира на којем нивоу власти у БиХ су издати. Тражени доказ доставља се као обична фотокопија; Рјешење или други еквивалентан документ издат од стране надлежног органа којим се доказује категоризација хотела. Тражени доказ доставља се као обична фотокопија; Изјаву о техничкој и професионалној способности и опремљености којом понуђач потврђује да располаже техничким и кадровским капацитетима за пружање предметних услуга из тачке Позива, овјерену од стране понуђача (Анекс 2) У складу са чланом 45. став (5) Закона, уговорни орган може одбити понуду уколико утврди да је понуђач био крив за тежак професионални пропуст почињен током периода од три године прије почетка поступка, а који уговорни орган може доказати на било који начин, посебно, значајни и/ /или недостаци који се понављају у извршењу битних захтјева уговора који су довели до његовог пријевременог раскида, настанка штете или других сличних посљедица, због намјере или немара привредног субјекта, одређене тежине. Само оним кандидатима ције квалификације задовољавају услове утврђене у овом Позиву дозвољено је да наставе поступак предметне јавне набавке.

4 3. ЗАХТЈЕВИ ПО ПИТАЊУ ЈЕЗИКА Понуда, сви документи и кореспонденција у вези са понудом између понуђача и уговорног органа морају бити написани на једном од службених језика у Босни и Херцеговини. Штампана литература, брошуре, каталози или слично које достављаа понуђач могу бити написани на једном од службених језика у Босни и Херцеговини или на енглеском језику. 4. САДРЖАЈ И ПРИПРЕМА ПОЧЕТНЕ ПОНУДА 4.1. Понуда треба да садржи сљедеће: а) Попуњен образац за понуду (Анекс 1), б) Изјава понуђача о испуњености услова из члана 50. Закона (Анекс 2), в) Попуњен образац за цијену понуде (Анекс 3), г) Повјерљиве информације (Анекс 4), д) Доказе о испуњености квалификационих услова из тачке и Позива. Понуда мора садржавати све наведене елементе како би се сматрала потпуном. Понуде које не буду садржавале све тражене елементе биће одбачене Понуђач сноси све трошкове у вези са припремом и достављањем понуде. Уговорни орган није одговоран нити дужан сносити те трошкове Понуда се израђује на начин да чини цјелину и мора бити написана неизбрисивом тинтом. Ако због обима илии других објективних околности понуда не може бити израђена на начин да чини цјелину, онда се израђује у два или више дијела. Исправке у понуди морају бити израђене на начин да су видљиве и потврђене потписом понуђача, уз навођење датума исправке. Понуда се чврсто увезује на начин да се онемогући накнадно вађење или уметање листова. Понуда мора бити чврсто увезана и све стране понуде нумерисане. Под чврстим увезом се подразумијева да понуде морају бити увезане/укоричене у књигу или да понуда буде увезана у фасциклу са металним механизмом или увезана спиралним увезом и уз то осигурана јамствеником чији су крајеви причвршћени на првој или посљедњој страни утиснутим жигом или наљепницом овјереном печатом понуђача, како се не би манипулисало страницама понуде. Уколико понуда не буде чврсто увезана и нумерисана на горе наведени начинн иста ће се сматрати неприхватљивом и биће одбачена из даљњег поступка набавке.

5 Ако је понуда израђена у два или више дијела, сваки дио се чврсто увезује на начин да се онемогући накнадно вађењее или уметање листова на напријед описании начин. Ако понуда садржи штампану литературу, брошуре, каталоге и сл.. који имају изворно нумерисане бројеве, онда се ти дијелови понуде не морају додатно нумерисати Понуда се доставља у оригиналу и у затвореној коверти на адресу уговорног органа: Универзитет у Бањој Луци, Булевар војводе Петра Бојовића 1А, Бања Лука. На коверти понуде мора бити назначено: - назив и адреса уговорног органа, - назив и адреса понуђача у горњем лијевом углу коверте, -назив и број предмета набавке, односно назнака: Понуда за јавну набавку хотелских и угоститељских услуга за потребе одржавања скупа Технички прегледи возила Републике Српске 2016 Универзитета у Бањој Луци, број набавке 01/ /16. - назнака не отварај Понуђачи могу измијенити или допунити своје понуде само прије истека рока за достављање понуда. Измјена и допуна понуде се доставља на исти начин као и основна понуда, са обавезном назнаком да се ради о измјени или допуни понуде. Понуђач може у истом року одустати од своје понуде, достављањем уговорном органу писане изјаве. Писана изјава се достављаа на исти начин као и понуда, са назнаком да се ради о одустајању од понуде. У том случају понуда ће бити враћена понуђачуу неотворена Понуде морају важити у трајању од 60 дана, рачунајући од истека рока за подношење понуда Понуђачи морају направити списак информација које би се требале сматрати повјерљивим, уколико такве информације постоје (Анекс 4). Уколико понуђач достави непопуњен образац повјерљивих информација, значи да исте нема и његова понуда по том основу неће бити проглашена неприхватљивом. Ако понуђач означи повјерљивим податке, који се у складу са чланом 11. Закона не могу прогласити повјерљивим, уговорни орган их неће сматрати повјерљивим, а понуда понуђача неће бити одбијена Понуђачима није дозвољено достављање алтернативних понуда.

6 5. РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОЧЕТНИХ ПОНУДА И ПРЕГОВОРИ 5.1. Рок за достављање понуда је године до 11:00 часова на адресу наведену у тачки 4.4. Позива. Понуда,, без обзира на начин достављања, мора бити запримљена у уговорном органу, на адреси и до датума и времена наведеног у овом Позиву. Све понуде запримљене након тог времена су неблаговремене и као такве, неотворене ће бити враћене понуђачу Уговорни орган ће извршити провјеру испуњености квалификационих услова утврђених овим позивом, о чему се сачињава записник који садржи све релевантне чињенице и доставља понуђачима који нису испунили квалификационе услове Уговорни орган задржава право да позове понуђаче на преговоре након пријема понуда, уколико оцијени на основу достављених понуда да су преговори неопходни. Преговори ће се проводитии у складу са чланом 10. Правилника, а сви понуђачи који благовремено доставе понуде ће бити обавијештени о датуму и термину вођења преговора Уговор се додјељује понуђачу на основу критеријума најнижаа цијена, у складу са чланом 64. Закона Овај Позив је објављен на интернет страници Универзитета у Бањој Луци nabavke. С обзиром да уговорни орган не располаже подацима који су понуђачи директно преузели Позив са наведенее интернет странице, сва евентуална појашњења, измјене и допуне позива ће бити објављени на интернет страници и сматраће се да су понуђачи даном објаве обавијештени о истим. 6. ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ УГОВОРА Сви понуђачи ће бити обавијештени о одлуци уговорног органа о резултату поступка јавне набавке у року од 7 (седам) дана од дана доношења одлуке, и то путем електронске поште/е-поште, телефакса,, поште или непосредно. Уз обавјештење о резултатима поступка уговорни орган ће доставити понуђачима одлуку о избору најповољнијег понуђача/одлуку о поништењу поступка набавке и записник о прегледу понуда. Уговорни орган неће тражити гаранцију за добро извршење уговора.

7 7. ИНФОРМАЦИЈЕ О ЗАШТИТИ ПРАВА ДОБАВЉАЧА У случају да је уговорни орган у току поступка јавне набавке извршио повреду одредби Закона или подзаконских аката, понуђач има право уложити жалбу уговорном органу, на начин и у роковима прописаним чланом 99. и 101. Закона. 8. АНЕКСИ Анекс 1 - Образац за понудуу Анекс 2 - Изјава понуђача о испуњености услова из члана 50. Закона Анекс 3 Образац за цијену понуде Анекс 4 - Повјерљиве информације

8 АНЕКС 1 ОБРАЗАЦ ЗА ПОНУДУ Број набавке: 01/ / /16 Број понуде: Датум: УГОВОРНИ ОРГАН: УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ, БУЛЕВАР ВОЈВОДЕ ПЕТРА БОЈОВИЋА 1А, БАЊА ЛУКА ПОНУЂАЧ: КОНТАКТ ОСОБА: Име и презиме Адреса Телефон Е mail

9 АНЕКС 2 Изјава о испуњености услова из члана 50. тачке ц), д), е) и г) (Техничка и професионална способност у поступку набавке услуга) Закона о јавним набавкама БиХ ( Службени гласник БиХ број: 39/14) Ја, доле потписани/а (име и презиме), са личном картом број: издатом од, у својству представника привредног субјекта (навести функцију и назив привредног субјекта), ИД број: чије се сједиште налази у (град/општина), адреса (улица и број), као понуђач у поступку јавне набавке хотелских и угоститељских услуга за потребе одржавања скупа Технички прегледи возила Републике Српске 2016 Универзитета у Бањој Луци, а у складу са чланом 50. тачке е) под пуном материјалном и кривичном одговорности дајем сљедећу изјаву o техничкој опремљености и оспособљености, те мјерама којима располаже пружалац услуга за извршење конкретних услуга и осигурање квалитета: - Располажемо са техничким и кадровским капацитетима за пружање предметних услуга, и то хотел у власништву понуђача, обезбјеђен бесплатан паркинг са 24- часовним видео надзором/обезбјеђењем, да собе имају купатило, кабловску ТВ, бесплатан приступ интернету, клима уређај, фриго бар. Надаље изјављујем да сам свјестан да фалсификовање службене исправе, односно употреба неистините службене или пословне исправе, књиге или списа у служби или пословању као да су истинити представља казнено дјело предвиђено Казненим законима у БиХ, те да давање не тачних података у документима којима се доказује техничка и професионална способност из чл. од 48 до 51. Закона о јавним набавкама представља прекршај за који су предвиђене новчане казне од 1.000,00 КМ до ,00 КМ за понуђача (правно лице) и од 200,00 КМ до 2.000,00 КМ за одговорно лице понуђача. Изјаву дао: Мјесто и датум давања изјаве: Потпис и печат понуђача:

10 АНЕКС 3 ОБРАЗАЦ ЗА ЦИЈЕНУ ПОНУДЕ-УСЛУГЕ Назив понуђача: Понуда бр. Датум: РБ ОПИС УСЛУГЕ ХОТЕЛСКИ СМЈЕШТАЈ - НОЋЕЊЕ У ЈЕДНОКРЕВЕТНОЈ СОБИ СА ДОРУЧКОМ ХОТЕЛСКИ СМЈЕШТАЈ - НОЋЕЊЕ У ДВОКРЕВЕТНОЈ, ТРОКРЕВЕТНОЈ СОБИ СА ДОРУЧКОМ 3. БОРАВИШНА ТАКСА 4. ОСИГУРАЊЕ 5. ПРИЈАВА БОРАВКА 6. РУЧАК НА БАЗИ ШВЕДСКОГ СТОЛА ЗА ДАН ГОДИНЕ (ГЛАВНО ЈЕЛО, ДЕСЕРТ) КОЛИЧИНА /ЈЕДИНИЦА МЈЕРЕ ЈЕД. ЦИЈЕНА ПО СТАВЦИ БЕЗ ПДВ-А УКУПНА ЦИЈЕНА ПО СТАВЦИ БЕЗ ПДВ-А (3*4) НОЋЕЊА 40 НОЋЕЊА 64 НОЋЕЊА 64 НОЋЕЊА 41 ОСОБА 100 ОСОБА ПДВ УКУПНА ЦИЈЕНА ПО СТАВЦИ СА ПДВ-ОМ (5+6) А Б В ОСВЈЕЖЕЊЕ У ПАУЗИ ОДРЖАВАЊА СКУПА НА ДАН ГОДИНЕ (150 КАФА+60 СОКОВА+30 МИНЕРАЛНА ВОДА+30 ОБИЧНА ВОДА) КОРИШТЕЊЕ ВЕЛИКЕ САЛЕ НА ДАН 11. И ГОДИНЕ ПАУШ ПАУШ УКУПНА ЦИЈЕНА ПОНУДЕ БЕЗ ПДВ-а 1-8 ПДВ УКУПНА ЦИЈЕНА ПОНУДЕ СА ПДВ-ом (А+Б)

11 УКУПНА ЦИЈЕНА ПОНУДЕ БЕЗ ПДВ-А: КМ ПОПУСТ НА УКУПНУ ЦИЈЕНУ ПОНУДЕ БЕЗ ПДВ-А: % ИЛИИ КМ УКУПНА ЦИЈЕНА ПОНУДЕ СА ПОПУСТОМ БЕЗ ПДВ-А: КМ ПДВ НА УКУПНУ ЦИЈЕНУ ПОНУДЕ СА ПОПУСТОМ БЕЗ ПДВ-А: : КМ УКУПНА ЦИЈЕНА ПОНУДЕ СА ПДВ-ОМ: КМ Напомена: 1. Цијене морају бити изражене у КМ. За сваку ставку у понуди мора се навести цијена. 2. Цијена понуде се исказује без ПДВ-а и са ПДВ-ом и садржи све накнаде који уговорни орган треба платити добављачу. 3. У случају разлика између јединичних цијена и укупног износа, исправка ће се извршити у складу са јединичним цијенама. 4. Јединична цијена ставке се не сматра рачунском грешком, односно не може се исправљати. 5. Понуђене цијене обухватају извршење услуга према захтјевима из тачке 1.2. ТД. Овјерен потпис овлашћене особе понуђача

12 АНЕКС 4 ПОВЈЕРЉИВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ Информација која је повјерљива Бројеви страница с тим информацијама у понуди Разлози за повјерљивост тих информација Временски период у којем ће те информације бити повјерљиве

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА ПОРЕСКА УПРАВА Трг Републике Српске 8, Бања Лука - тел./факс: 051/ ; , callcentar 051/345-0

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА ПОРЕСКА УПРАВА Трг Републике Српске 8, Бања Лука - тел./факс: 051/ ; , callcentar 051/345-0 РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА ПОРЕСКА УПРАВА Трг Републике Српске 8, 78000 Бања Лука - тел./факс: 051/332-300; 332-336, callcentar 051/345-080, www.poreskaupravars.org; e-mail: kontakt@poreskaupravars.org

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4 РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4400963610001 MB: 1752642 B.R.U: 5-43-00 REPUBLIC OF

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/ ; ww

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/ ;   ww РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/220-330; www.absrs.org www.vladars.net E-mail: absrs@teol.net Број: 13/2/404-317

Више

Nacrt

Nacrt Broj: 01/04-6840-2/18 Sarajevo,31.12.2018. godine 1. POZIV ZA DOSTAVLJANJE POČETNIH PONUDA Ovim pozivom za dostavljanje ponuda, pozivate se da dostavite ponudu u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja

Више

Microsoft Word - ????? 2 ??? ? - ???????????? ??????

Microsoft Word - ????? 2 ??? ? - ???????????? ?????? 20-404 404-181/1 /18 НАБАВКА УСЛУГА ИЗ АНЕСКА 2 ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА Избор ресторана за угоститељске услуге за протоколарне догађаје, обиљежавање Дана Града, Спасовдана и Нове године, ЛОТ 1

Више

UGOVORNI ORGAN

UGOVORNI ORGAN Federation of Broj: 09-3-134-1/18 Sarajevo, 22.11.2018. godine UGOVORNI ORGAN Naziv: Javna ustanova Srednja ugostiteljsko turistička škola Sarajevo Sjedište: Dugi sokak broj 9 Sarajevo Tel: 033-534-633;

Више

Konkurentski zahtjev

Konkurentski zahtjev Broj: 01-5727/17 Datum: 19.9.2017. godine PREDMET: Konkurentski zahtjev za dostavu ponuda za nabavku usluga popravke i održavanja vozila Poštovani, U ime JPŠ "Šume Republike Srpske" a.d. Sokolac pozivam

Више

ANEKS 2 DIO B HOTELI

ANEKS 2 DIO B HOTELI 20-404 404-215 15/19 НАБАВКА УСЛУГА ИЗ АНЕКСА 2 ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА Избор хотела за смјештај гостију и угоститељске услуге за протоколарне догађаје РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БАЊАЛУКА ГРАДОНАЧЕЛНИК

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4 РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4400963610001 MB: 1752642 B.R.U: 5-43-00 REPUBLIC OF

Више

Prilog 1. OBRAZAC ZA CIJENU PONUDE Angažovanje opreme trećih lica za sanaciju dijela lokaliteta Crveno Brdo zahvaćenog samozapaljenjem uglja Naziv pon

Prilog 1. OBRAZAC ZA CIJENU PONUDE Angažovanje opreme trećih lica za sanaciju dijela lokaliteta Crveno Brdo zahvaćenog samozapaljenjem uglja Naziv pon Prilog 1. OBRAZAC ZA CIJENU PONUDE Angažovanje opreme trećih lica za sanaciju dijela lokaliteta Crveno Brdo zahvaćenog samozapaljenjem uglja Naziv ponuđača Ponuda br. od 2018. godine RB Opis usluga Količina

Више

Предмет:

Предмет: Адреса: ЗП ХИДРОЕЛЕКТРАНЕ НА ВРБАСУ А.Д., Светог Саве 13 70260 Мркоњић Град, www.henavrbasu.com, e-mail:hev@henavrbasu.com Жиро рачуни: Нова Бањалучка банка: 5510140000091833 Развојна банка: 5620990000704617

Више

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU POZIV ZA DOSTAVU PONUDA (USLUGE HOTELSKOG SMJEŠTAJA) Ur.br.: 04/V-116/16 Mostar, listopad 2016.

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU POZIV ZA DOSTAVU PONUDA (USLUGE HOTELSKOG SMJEŠTAJA) Ur.br.: 04/V-116/16 Mostar, listopad 2016. FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU POZIV ZA DOSTAVU PONUDA (USLUGE HOTELSKOG SMJEŠTAJA) Ur.br.: 04/V-116/16 Mostar, listopad 2016. SVEUČILIŠTE U MOSTARU FILOZOFSKI FAKULTET Matice hrvatske bb Ur.

Више

Zahtjevi

Zahtjevi Broj: 1/2.9-1304/19 Datum: 04.06.2019. godine SVIM ZAINTERESOVANIM PONUĐAČIMA PREDMET:,,Nabavka potrošnog materijala za Dokument centar(pismonosna ambalaža za potrebe Hibridne pošte). Poštovani, Na osnovu

Више

Memorandum

Memorandum ЛУТРИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Акционарско друштво БАЊА ЛУКА, Ул. Цара Лазара 29 Уписана код Oсновног суда у Бањој Луци у Рег. ул. број: 1-10829 - 00 Тел: 051/430-500,432-700; Тел/факс: 051/432-333, e-mail:

Више

Aнех II

Aнех II 20-404-554/18 Набавка пружање услуге ''Испитивање и издавање употребне дозволе за аутомеханичке љестве (надоградња Rosenbauer)'' РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БАЊАЛУКА ГРАДОНАЧЕЛНИК Мipex auto RS д.о.о. Бањалука

Више

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Kanton Sarajevo Općina Trnovo OPĆINSKI NAČELNIK Bosnia and Herzegovina Federation of Bosnia and Her

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Kanton Sarajevo Općina Trnovo OPĆINSKI NAČELNIK Bosnia and Herzegovina Federation of Bosnia and Her Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Kanton Sarajevo OPĆINSKI NAČELNIK Bosnia and Herzegovina Federation of Bosnia and Herzegovina Sarajevo Canton Municipality of Trnovo MUNICIPALITY MAJOR

Више

UGOVORNI ORGAN

UGOVORNI ORGAN Federation of Broj: 09-3-133-1/18 Sarajevo, 30.11.2017. godine UGOVORNI ORGAN Naziv: Javna ustanova Srednja ugostiteljsko turistička škola Sarajevo Sjedište: Dugi sokak broj 9 Sarajevo Tel: 033-534-633;

Више

0BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO - OPĆINA ILIDŽA OPĆINSKI NAČELNIK

0BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO - OPĆINA ILIDŽA OPĆINSKI NAČELNIK 0BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO - OPĆINA ILIDŽA OPĆINSKI NAČELNIK -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Више

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, 12.06.2019.године На основу члана 70. Закона о јавним набавкама (Службени гласник БиХ бр. 39/14)

Више

КП Водовод а.д. Прњавор Ул. Живојина Прерадовића бб Прњавор Број: 1/4-1187/ Датум: године ПРЕДМЕТ: Конкурентски захтјев за дос

КП Водовод а.д. Прњавор Ул. Живојина Прерадовића бб Прњавор Број: 1/4-1187/ Датум: године ПРЕДМЕТ: Конкурентски захтјев за дос КП Водовод а.д. Прњавор Ул. Живојина Прерадовића бб 78430 Прњавор Број: 1/4-1187/3-1-16 Датум: 24.05.2016. године ПРЕДМЕТ: Конкурентски захтјев за доставу понуда за набавку теретног возила. Поштовани,

Више

Broj: /15

Broj: /15 Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U SARAJEVU Broj: 01-1573/15 Sarajevo, 02.11.2015. godine PREDMET: Poziv na dostavu ponude Ugovorni organ,

Више

Број: ________

Број: ________ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Његошева 28а, Бијељина, тел: 055/490-950, факс: 202-936, e-mail: csluzba@fondpiors.org, www. fondpiors.org Број: УГ-4/2018-3 Датум: 06.02.2018.

Више

Microsoft Word - Ponovljeni Poziv za dost ponude - Usluge iz aneksa II dio B OBEZBJEDJ.. imovine

Microsoft Word - Ponovljeni Poziv za dost ponude - Usluge  iz aneksa II dio B OBEZBJEDJ.. imovine Број: 01-4374-2/18 Датум: 26.07.2018. године ПОЗИВ ЗА ДОСТАВУ ПОНУДЕ ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА НАБАВКУ УСЛУГЕ ФИЗИЧКОГ И ТЕХНИЧКОГ ОБЕЗБЈЕЂЕЊА ИМОВИНЕ - ИЗ АНЕКСА II ДИО Б- број: 35-35/18 Бања Лука, јули

Више

Izmena konkursne dokumentacije za JN br.15-13

Izmena konkursne dokumentacije za JN br.15-13 Број: 10291/7-1 Ниш, 25.10.2013. године. 18000 Ниш, Булевар др Зорана Ђинђића 46а Тел.: 018/518-500, 518-550; Факс: 018/533-315 www.jugoistok.com ПРЕДМЕТ: Измена конкурсне документације, у поступку ЈН

Више

JAVNO PREDUZEĆE ŠUMSKO PRIVREDNO DRUŠTVO ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA d.o.o. ZAVIDOVIĆI Alije Izetbegovića br. 25 Tel ; Fax Broj:

JAVNO PREDUZEĆE ŠUMSKO PRIVREDNO DRUŠTVO ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA d.o.o. ZAVIDOVIĆI Alije Izetbegovića br. 25 Tel ; Fax Broj: JAVNO PREDUZEĆE ŠUMSKO PRIVREDNO DRUŠTVO ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA d.o.o. ZAVIDOVIĆI Alije Izetbegovića br. 25 Tel. 032 877 834; Fax 032 879 029 Broj: 11-P/18 Dana, 05.03.2019. godine Upisano u Registar

Више

Memorandum

Memorandum ЛУТРИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Акционарско друштво БАЊА ЛУКА, Ул. Вука Караџића 2 Уписана код Oсновног суда у Бањој Луци у Рег. ул. број: 1-10829 - 00 Тел: 051/430-500,432-700; Тел/факс: 051/432-333,e-mail:

Више

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Сремчица Документација садржи: - Упутство понуђачима о

Више

ANEKS 2 DIO B RESTORANI

ANEKS 2 DIO B RESTORANI 20-404 404-246 46/19 НАБАВКА УСЛУГА ИЗ АНЕКСА 2 ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА ИЗБОР РЕСТОРАНА И УГОСТИТЕЉСКЕ УСЛУГЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БАЊАЛУКА ГРАДОНАЧЕЛНИК Предмет : Набавка услуга из анекса 2 дио

Више

BROJ : 008/17 Banjaluka, godine TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU ADVOKATSKIH USLUGA

BROJ : 008/17 Banjaluka, godine TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU ADVOKATSKIH USLUGA BROJ : 008/17 Banjaluka, 20.02.2017. godine TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU ADVOKATSKIH USLUGA PREDMET: Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku advokatskih usluga Poštovani, JP RTRS na osnovu člana

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine Broj: 0101-5751-1/17 Sarajevo, 04. 10. 2017. godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: 02-3803/17 od 18. 05. 2017. godine o davanju saglasnosti za rashodovanje i prodaju putničkih

Више

КП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Брод Николе Тесле Брод е-маил: Број: /17 Датум: године ПРЕДМЕ

КП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Брод Николе Тесле Брод е-маил: Број: /17 Датум: године ПРЕДМЕ КП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Брод Николе Тесле 22 74450 Брод е-маил: javnenabavke@vodovodbrod.com Број: 2-496-36/17 Датум: 07.03.2017. године ПРЕДМЕТ: Позив за доставу понуда за набавку и испоруку топлог

Више

01 Dragana Ribic

01 Dragana Ribic NOVI INSTITUTI IZ DIREKTIVA EU SADRŽANI U NOVOM ZJN Dragana Ribić, dipl.pravnik Novi instituti iz Direktiva EU JEDINSTVENI RJEČNIK JAVNIH NABAVKI (Common Procurement Vocabulary) JRJN - referentna nomenklatura

Више

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ Предмет: Захтев за достављање понуде Молимо вас да нам у складу са чланом 39 Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр. 124/12) до 20.03.2014. године закључно са 12 часова доставите понуду за спровођење

Више

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda OSNOVNA ŠKOLA BLATO M B 3 0 8 0 7 9 0 1. Ulica br 25/2 TEL/ FAX 020 851 233 20 271 Blato, p.p. 34 020 851 333 e - mail os-blato@du.ht.hr ž.r. 2330003 1100059533 os-blato@os-blato.skole.hr REPUBLIKA HRVATSKA

Више

KJKP TOPLANE-SARAJEVO d.o.o. POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA KOJI ZA PREDMET JAVNE NABAVKE IMA USLUGE IZ ANEKSA II. DIO B ZJN-a TEN

KJKP TOPLANE-SARAJEVO d.o.o. POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA KOJI ZA PREDMET JAVNE NABAVKE IMA USLUGE IZ ANEKSA II. DIO B ZJN-a TEN KJKP TOPLANE-SARAJEVO d.o.o. POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA KOJI ZA PREDMET JAVNE NABAVKE IMA USLUGE IZ ANEKSA II. DIO B ZJN-a TENDERSKA DOKUMENTACIJA PRUŽANJE USLUGA STRUČNOG NADZORA

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: 360-01/16-01/_ URBROJ: 2185/05-16-2 DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekonstrukcija Društvenog doma u Satnici s povećanjem energetske

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:27.5.2019. u 13:54 OBAVJEŠTENJE

Више

VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na os

VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na os VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na osnovu člana 35. Zakona o javnim nabavkama (Sl.list RCG

Више

Microsoft Word - Poziv nakon objave

Microsoft Word - Poziv nakon objave CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/12-11/2 Mjesto i datum: Podgorica, 24.01.2012.godine Na osnovu

Више

ISPRAVAK DOKUMENTACIJE ZA NADMETANJE MPM

ISPRAVAK DOKUMENTACIJE ZA NADMETANJE MPM ZAVOD ZA HITNU MEDICINU 1 VARAŽDINSKE ŽUPANIJE Varaždin, Franje galinca bb KLASA: 510-10/13-03-143 URBROJ: 381-05-13-03 Varaždin, 04. srpanj 2013. ISPRAVAK DOKUMENTACIJE ZA NADMETANJE ZA PROVEDBU OTVORENOG

Више

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ бр. 1 У складу са чланом 63. став 1. Закона о јавним набавкама ( Сл. Гласник 124/2012, 14/2015 и 68/2015) врши се измен

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ бр. 1 У складу са чланом 63. став 1. Закона о јавним набавкама ( Сл. Гласник 124/2012, 14/2015 и 68/2015) врши се измен ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ бр. 1 У складу са чланом 63. став 1. Закона о јавним набавкама ( Сл. Гласник 124/2012, 14/2015 и 68/2015) врши се измена конкурсне документације за ЈНМВ радова бр. 52/2018

Више

Sjedište u Mostaru: Ul. Braće Fejića bb, Mostar, Tel.: , Fax: Ured u Sarajevu: Ul. Dubrovačka 6, Sarajevo,

Sjedište u Mostaru: Ul. Braće Fejića bb, Mostar, Tel.: , Fax: Ured u Sarajevu: Ul. Dubrovačka 6, Sarajevo, Sjedište u Mostaru: Ul. Braće Fejića bb, 88000 Mostar, Tel.: +387 36 512 300, Fax: +387 36 512 301 Ured u Sarajevu: Ul. Dubrovačka 6, 71000 Sarajevo, Tel.: +387 33 277 900, Fax: +387 33 277 901 e-mail:

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:11.10.2018. u 14:36 OBAVJEŠTENJE

Више

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: 09.04.2019. godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17), u postupku odlučivanja

Више

CRNA GORA Obrazac 9 Ministarstvo finansija Član 29 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-5/1

CRNA GORA Obrazac 9 Ministarstvo finansija Član 29 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-5/1 CRNA GORA Obrazac 9 Ministarstvo finansija Član 29 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-5/1 Mjesto i datum: Podgorica, 03.02.2014.godine Na osnovu

Више

ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератиза

ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератиза ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератизације, дезинсекције и дезинфекције (ЈАВНА НАБАВКА 7)

Више

CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: /3 Podgorica, god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zako

CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: /3 Podgorica, god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zako CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: 02-5377/3 Podgorica, 16.09.2011 god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zakona o javnim nabavkama (Sl.list RCG br.46/06) Uprava

Више

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169-

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169- Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: 333-01/16-03/27 Ur.br: 2169-30-02-16-02 Rab, 31.08.2016. PONUDITELJIMA Naručitelj

Више

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO Na osnovu Odluke o prodaji službenog automobila broj: 4-1-04-1-181/1-17 od 08.06.2017. godine, a u vezi sa članom 12. Pravilnika o uslovima nabavke i načinu korištenja službenih vozila u institucijama

Више

MEDICINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU ŠALATA ZAGREB OIB: DOKUMENTACIJA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE Predmet nabave : Nabava

MEDICINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU ŠALATA ZAGREB OIB: DOKUMENTACIJA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE Predmet nabave : Nabava MEDICINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU ŠALATA 3 10 000 ZAGREB OIB: 45001686598 DOKUMENTACIJA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE Predmet nabave : Nabava uspravnog svjetlosnog mikroskopa sa LED svjetlom Evidencijski

Више

OBRAZAC ZA PONUDU Broj nabave: UGOVORNO TIJELO Ugovorno tijelo: Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona Adresa: Dubrov

OBRAZAC ZA PONUDU Broj nabave: UGOVORNO TIJELO Ugovorno tijelo: Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona Adresa: Dubrov OBRAZAC ZA PONUDU Broj nabave: UGOVORNO TIJELO Ugovorno tijelo: Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona Adresa: Dubrovačka bb, Mostar Identifikacijski broj: 4227175700004

Више

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-248/2019 ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVKU ROBE: Nabavka akumulatorske baterije 220 V, 240 Ah za potrebe "Elektroprenos

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-248/2019 ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVKU ROBE: Nabavka akumulatorske baterije 220 V, 240 Ah za potrebe Elektroprenos KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-248/2019 ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVKU ROBE: Nabavka akumulatorske baterije 220 V, 240 Ah za potrebe "Elektroprenos Elektroprijenos BiH" a.d. Banja Luka Operativno područje

Више

OSNOVNA ŠKOLA MATE LOVRAKA KUTINA, Crkvena 57 Tel/fax: 044/ KLASA: /16-01/69 UR.BROJ: 21

OSNOVNA ŠKOLA MATE LOVRAKA KUTINA, Crkvena 57 Tel/fax: 044/ KLASA: /16-01/69 UR.BROJ: 21 OSNOVNA ŠKOLA MATE LOVRAKA 44 320 KUTINA, Crkvena 57 Tel/fax: 044/683-277 E-mail: skola@os-mate-lovraka-kt.skole.hr KLASA: 406-01/16-01/69 UR.BROJ: 2176-37-01-16-2 POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA

Више

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БРАНА ЦРНЧЕВИЋ Вељка Дугошевића 102 22400 Рума Број: 0165/19 Датум: 25.02.2019. На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за

Више

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: 2176-36-01-18-02 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe TABLETI ZA UČENIKE Kutina, kolovoz 2018. SADRŽAJ: 1.

Више

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurencije Broj 01-85/1 Mjesto i datum 30.05.2013.godine Na

Више

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ На основу чл. 6. и чл. 7. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом и давања у закуп ствари у јавној својини, односно прибављања и уступања искоришћавања других имовинских

Више

HRVATSKE AUTOCESTE d

HRVATSKE AUTOCESTE d Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o., Koturaška cesta 43, 10000 Zagreb; OIB: 62942134377 Tel.: +385 1 6009 777; fax.:+385 1 4697 335 Evidencijski broj: D 12/17 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 18/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda.doc

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda.doc REPUBLIKA HRVATSKA URED DRŽAVNE UPRAVE U KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI KLASA: 406-01/18-01/22 URBROJ: 2140-05-02/4-18-2 Ev.broj nabave : 10/18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE PREDMET

Више

(Microsoft Word - Poziv na dostavu ponude CJEPIVO PROTIV \216UTE GROZNICE- ZA AMB 2016.)

(Microsoft Word - Poziv na dostavu ponude CJEPIVO PROTIV \216UTE GROZNICE- ZA AMB 2016.) Datum: 30.03.2016. Ur.broj: 71-3/50-1-16 Broj poziva: 50/16 P O Z I V N A D O S T A V U P O N U D E Poštovani, Hrvatski zavod za javno zdravstvo Vam upućuje Poziv na dostavu ponude za predmet nabave: CJEPIVO

Више

INVESTITOR:BRČKO DISTRIKT BiH

INVESTITOR:BRČKO DISTRIKT BiH Stranica 1 od 28 TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU USLUGA MEDIJSKO PRAĆENJE RADA OPĆINSKOG VIJEĆA, OPĆINSKOG NAČELNIKA I SLUŽBI ZA UPRAVU OPĆINE KALESIJA ZA 2017. GODINU OTVORENI POSTUPAK JAVNE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:24.4.2019. u 13:25 OBAVJEŠTENJE

Више

Microsoft Word Dokumentacija_uredski.doc

Microsoft Word Dokumentacija_uredski.doc REPUBLIKA HRVATSKA URED DRŽAVNE UPRAVE U KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI KLASA: 406-01/17-01/14 URBROJ: 2140-05-02/4-17-2 Ev.broj nabave: 2.1. POZIV NA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE PREDMET

Више

BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine Bosansko Podrinjski Kanton Goraţde OPĆINA GORAŢDE Komisija za provoċenje postupka javne nabavke za

BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine Bosansko Podrinjski Kanton Goraţde OPĆINA GORAŢDE Komisija za provoċenje postupka javne nabavke za BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine Bosansko Podrinjski Kanton Goraţde OPĆINA GORAŢDE Komisija za provoċenje postupka javne nabavke za ustupanje radova na rekonstrukciji ulice Omera Vrane

Више

Broj: b/17 Sarajevo, Na osnovu člana 64. stav (1) tačka b) i člana 70. st. (1), (3) i (6) Zakona o javnim nabavkama ( Službe

Broj: b/17 Sarajevo, Na osnovu člana 64. stav (1) tačka b) i člana 70. st. (1), (3) i (6) Zakona o javnim nabavkama ( Službe Broj: 03-16-8-1676-9b/17 Sarajevo, 27.11.2017. Na osnovu člana 64. stav (1) tačka b) i člana 70. st. (1), (3) i (6) Zakona o javnim nabavkama ( Službeni glasnik BiH broj 39/14), Poglavlja III. stav 3.

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:20.12.2018. u 14:32 OBAVJEŠTENJE

Више

U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe b

U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe b U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana 30.03.2015. godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe broj 11, Sarajevo, između slijedećih ugovornih strana:

Више

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија Основна школа Змај Јова Јовановић Мештровићева бр. 19, 11000 Београд Датум 01.03.2019. год. Дл. број: 5/34 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр.124/12, 14/15 и 68/15, у даљем

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE Nazorova 23 52100 PULA MB: 3203794 tel: (052) 529-000 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE ZA OPSKRBU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM Evidencijski broj nabave 01/2009 E-MV OTVORENI

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Број: 01-369/2 07.02.2019. године На основу члана 108. став 1., а у вези са чланом 107. став 3. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник Републике Србије

Више

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Federalno ministarstvo kulture i sporta Komisija za provođenje postupka javne nabavke TENDERSKA DOK

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Federalno ministarstvo kulture i sporta Komisija za provođenje postupka javne nabavke TENDERSKA DOK Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Federalno ministarstvo kulture i sporta Komisija za provođenje postupka javne nabavke TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU USLUGA PREDMET NABAVKE ULUGE

Више

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система "ЕПС

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система ЕПС На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр.07.000.- 08.01.-256196/1-18 од 6.9.2018. године Оператор дистрибутивног система "ЕПС Дистрибуција"д.о.о. Београд Дистрибутивно подручје

Више

TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA USLUGU PRIJEVOZA UGLJA IZ RMU ZENICA DO DEPONIJE UGLJA TOPLANE U TEŠNJU OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE Tešanj, Septembar 2

TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA USLUGU PRIJEVOZA UGLJA IZ RMU ZENICA DO DEPONIJE UGLJA TOPLANE U TEŠNJU OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE Tešanj, Septembar 2 TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA USLUGU PRIJEVOZA UGLJA IZ RMU ZENICA DO DEPONIJE UGLJA TOPLANE U TEŠNJU OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVKE Tešanj, Septembar 2016. godine 1 SADRŽAJ A) Opšti podaci 1. Podaci o ugovornom

Више

Прилог П1

Прилог П1 ПРИЛОГ 1 ПОЗИВА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ ЗА НАБАВКУ БРОЈАЧИЦА НОВЦА број: C11-2-4368 од 14.03.2019.године ОБРАСЦИ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ О1 ДО О11 Образац О1 НЕ ОТВАРАТИ Понуда по Позиву за подношење понуде за

Више

Број: 07

Број: 07 РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ ЗАВОД ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ОДРАСЛИХ Вука Караџића бр. 1, Бањалука, тел: 051/228-282, факс: 051/227-863, www.mpoo.org, е-mail: mpoo@mpoo.vladars.net Број: 07/5.4.2/248-5-43/19

Више

Microsoft Word Dokumentacija jednostavna nabava - Priridna izvorska voda.docx

Microsoft Word Dokumentacija jednostavna nabava - Priridna izvorska voda.docx SVEUČILIŠTE U ZAGREBU MEDICINSKI FAKULTET DOKUMENTACIJA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE Predmet nabave: Prirodna izvorska voda Evidencijski broj nabave: 29/19/MB Zagreb, travanj, 2019. godine 1 1. PODACI

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:17.12.2018. u 15:55 OBAVJEŠTENJE

Више

Microsoft Word _jnv_poziv

Microsoft Word _jnv_poziv JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE SUBOTIČKA TOPLANA SUBOTICA Segedinski put br. 22 24000 SUBOTICA www.toplanasubotica.co.rs POZIV za podnošenje ponude u otvorenom postupku javne nabavke - nabavka dobara - radi

Више

Broj: 5448/1 Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odlu

Broj: 5448/1 Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odlu Broj: 5448/1 Podgorica, 25.05.2017.godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odlučivanja o izboru najpovoljnije ponude po tenderskoj

Више

Naziv i adresa primaoca

Naziv i adresa primaoca POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA ZA USLUGE IZ ANEKSA II DIO B ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA BIH POZIV ZA DOSTAVU PONUDA BROJ: PR 02-EDB/2019 Predmet nabavke: Usluga vještačenja po vještaku

Више

CRNA GORA Obrazac 18 Ministarstvo finansija Član 106 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-1

CRNA GORA Obrazac 18 Ministarstvo finansija Član 106 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-1 CRNA GORA Obrazac 18 Ministarstvo finansija Član 106 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-16/15 Mjesto i datum: Podgorica, 08.05.2014.godine ODLUKA

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Memorandum Korporativni

Memorandum Korporativni BROJ PROTOKOLA: JN-OP-95-05/15 BROJ JAVNE NABAVE: JN-OP-95/15 TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVU USLUGE MICROSOFT PREMIER SUPPORT (ugovor na 3 (tri) godine) OTVORENI POSTUPAK JAVNE NABAVE Banja Luka, srpanj

Више

Microsoft Word - KONKURSNA DOKUMENTACIJA OP ????????

Microsoft Word - KONKURSNA  DOKUMENTACIJA  OP ???????? САДРЖАЈ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ: 1. Општи подаци о јавној набавци... страна 3 2. Подаци о предмету јавне набавке... страна 4 3. Упутство понуђачима како да сачине понуду... страна 5 4. Образац за оцену

Више

Microsoft Word - izmene i dopune.doc

Microsoft Word - izmene i dopune.doc На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за јн мв образована Решењем бр. 404-119-5/18-IV сачинила је: 1. ОПШТИ ПОДАЦИ Наручилац Адреса - Израда

Више

Pravilnik o postupku javnih nabavki roba, usluga i raodova u općini Sapna

Pravilnik o postupku javnih nabavki roba, usluga i raodova u općini Sapna Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Tuzlanski kanton OPĆINA SAPNA Općinski načelnik Broj: 01-14-2018/16 Datum: 20.12.2016.godine Na osnovu Zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine (''Službeni

Више

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-431/2019 Broj: JN-KZ-431-6/2019 Datum: godine ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVU ROBE: Akumulatorska baterija

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-431/2019 Broj: JN-KZ-431-6/2019 Datum: godine ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVU ROBE: Akumulatorska baterija KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-431/2019 Broj: JN-KZ-431-6/2019 Datum: 11.04.2019. godine ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVU ROBE: Akumulatorska baterija 220 V, 405 Ah, 2 V Mostar, travanj 2019. godine Elektroprenos

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Службени лист општине Чока бр. 17. страна 297. 01.09.2016. 110. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

Broj: /3-1/5 KONKURSNA DOKUMENTACIJA PREGOVARAČKI POSTUPAK BEZ OBJAVLJIVANJA POZIVA ZA PODNOŠENJE PONUDA NABAVKA DOBARA STRUČNA LITERATURA ZA O

Broj: /3-1/5 KONKURSNA DOKUMENTACIJA PREGOVARAČKI POSTUPAK BEZ OBJAVLJIVANJA POZIVA ZA PODNOŠENJE PONUDA NABAVKA DOBARA STRUČNA LITERATURA ZA O Broj: 0601-50/3-1/5 KONKURSNA DOKUMENTACIJA PREGOVARAČKI POSTUPAK BEZ OBJAVLJIVANJA POZIVA ZA PODNOŠENJE PONUDA NABAVKA DOBARA STRUČNA LITERATURA ZA OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH - ELEKTRONSKA BAZA PARAGRAF LEX,

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj : Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:1.11.2017. u 14:42 OBAVJEŠTENJE

Више

Poziv za podnosenje ponuda

Poziv za podnosenje ponuda Број: 01-3326/3 Улица Краља Милутина бр. 1 tel + 381 34 323 208 34000 Крагујевац fax + 381 34 323 541 Датум: 12.04.2016 ПИБ 101041243 domzdrkg@microsky.net www.dzkg.rs Дом здравља Крагујевац 1. ПОЗИВ ЗА

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Ђуре Јакшића бр.1, 15000 Шабац Телефон/факс: 015342975 Е-mail: office@toplanasabac.rs Шифра делатности: 3530 Матични број: 07335393 ПИБ: 100109250 Број: 01-114/17 Датум: 03.02.2017. ЗАХТЕВ ЗА ПОНУДУ ЗА

Више

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: 06-611/ 1301 Датум: 09.10.2018. На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE KANTON SREDIŠNJA BOSNA SREDNJOBOSANSKI KANTON T R A V N I K SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BO

SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE KANTON SREDIŠNJA BOSNA SREDNJOBOSANSKI KANTON T R A V N I K SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BO SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE KANTON SREDIŠNJA BOSNA SREDNJOBOSANSKI KANTON T R A V N I K SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BOSNA T R A V N I K BROJ PROTOKOLA: 01-02-64-1/16 BROJ

Више

Microsoft Word - DOKUMENTACIJA-ZA-NADMETANJE-kupnja-osobnog-automobila.doc

Microsoft Word - DOKUMENTACIJA-ZA-NADMETANJE-kupnja-osobnog-automobila.doc ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE Matije Gupca 74 Š i b e n i k DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE IZBOR PONUDITELJA ZA NABAVU OSOBNOG VOZILA Šibenik, travanj 2014. SADRŽAJ: A) Poziv za dostavu

Више