Konkurentski zahtjev

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Konkurentski zahtjev"

Транскрипт

1 Broj: /17 Datum: godine PREDMET: Konkurentski zahtjev za dostavu ponuda za nabavku usluga popravke i održavanja vozila Poštovani, U ime JPŠ "Šume Republike Srpske" a.d. Sokolac pozivam Vas da dostavite ponudu u postupku konkurentskog zahtjeva za dostavljanje ponuda. Procedura javne nabavke će se obaviti u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine ( Službeni glasnik BiH, broj 39/14), podzakonskim aktima koji su doneseni u skladu sa Zakonom i ovom tenderskom dokumentacijom. PODACI O UGOVORNOM ORGANU Ugovorni organ: JPŠ ''Šume Republike Srpske'' a.d. Sokolac Adresa: Romanijska 1, Sokolac IDB: Telefon: 057/ Faks: 057/ ili Web adresa: PODACI O KONTAKT OSOBAMA Kontakt osoba: Tomislav Jovanović Telefon: 057/ Faks: 057/ , tomislav.jovanovic@sumers.org Uvid i preuzimanje tenderske dokumentacije, zahtjev za pojašnjenje i odgovor na pojašnjenje, ponuđači mogu da realizuju isključivo preko Portala javnih nabavki, u skladu sa Uputstvom o uslovima i načinu objavljivanja obavještenja i dostavljanja izvještaja u postupcima javnih nabavki i informacionom sistemu E-nabavke ( Službeni glasnik BiH, broj 90/14 i 53/15). U skladu sa članom 52. Zakona o javnim nabavkama BiH, u ovom postupku javne nabavke nema privrednih subjekata koji ne mogu učestvovati. 1. Predmet nabavke 1.1 Predmet javne nabavke su usluge popravke i održavanja vozila oznaka Obavještenje o nabavci objavljeno na Portalu javnih nabavki pod brojem /17, dana godine. Predviđa se zaključenje okvirnog sporazuma.

2 Okvirni sporazum se zaključuje sa jednim ponuđačem. Okvirni sporazum se zaključuje za svaki lot posebno, a ako je jedan ponuđač najuspješniji za dva ili više lotova, ugovorni organ može zaključiti jedan okvirni sporazum za sve lotove na kojima je ponuđač najuspješniji (član 16. ZJN). Trajanje okvirnog sporazuma je jedna godina. Ugovori koji se zaključuju sa ponuđačima sa kojima je zaključen okvirni sporazum, dodjeljuju se primjenom uslova utvrđenih u okvirnom sporazumu, bez ponovljenog zahtjeva za dostavljanje ponude 1.2 Okvirni sporazum će se izvršavati prema slijedećim lotovima: Lot 1. Održavanje vozila Odjeljenja Direkcije u Banjaluci: Audi A 6, 3.0 TDI QUATTRO TIPTRONIC Br. šasije WAUZZZ4F , br. motora ABS Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 6.000,00 KM Lot 2. Održavanje vozila Odjeljenja Direkcije u Banjaluci: ŠKODA SUPERB, 2.0 TDI Br. šasije TMBCJ7NPXH , br. motora DFC Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 3.000,00 KM Lot 3. Održavanje vozila Odjeljenja Direkcije u Banjaluci: VW PASSAT 2.0 TDI Br. šasije WVWZZZ3CZBP319412, br. motora CFF Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 5.000,00 KM Lot 4. Održavanje vozila Odjeljenja Direkcije u Banjaluci: MAHINDRA GOA GLX 2.6 CRDe Br. šasije MA1TM4BUL72F82611, br. motora BU74F20280 Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 5.000,00 KM Lot 5. Održavanje dva vozila Odjeljenja Direkcije u Banjaluci: DACIA DUSTER LAUREATE 1.5 dci 4x4 Br. šasije UU1HSDADG , br. motora D Br šasije UU1HSDJ9G , br. motora D Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 6.000,00 KM Lot 6. Održavanje vozila Direkcije u Sokocu DACIA DUSTER LAUREATE 1.5 dci 4x4 Br. šasije UU1HSDADG , br. motora D Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 3.000,00 KM Lot 7. Održavanje vozila Direkcije u Sokocu Audi A 4, 1.9 TDI Br. šasije WAUZZZ8E , br. motora BLB Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 6.000,00 KM Lot 8. Održavanje vozila Direkcije u Sokocu: Audi Q 7, 3.0 TDI QUATTRO TIPTRONIC Br. šasije WAUZZZ4L , br. motora CAS Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 6.000,00 KM Lot 9. Održavanje vozila Direkcije u Sokocu: ŠKODA SUPERB 2.0 TDI Br. šasije TMBCU23U78S300033, br. motora AWX Planirana vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a: 5.000,00 KM 1.3 Dobavljač može dostaviti ponudu za nekoliko lotova.

3 1.4 Usluge će se pružati odmah po prijemu vozila u servis, u toku trajanja ugovornog perioda. 1.5 Mjesto pružanja usluga je sjedište ugovornog organa (za Odjeljenje Direkcije - Banja Luka) u krugu do 15 km udaljenosti, osim za lotove 6., 7., 8., i Plaćanje izvršenih usluga će se vršiti u roku 30 dana, od dana ispostavljanja fakture. 2. Uslovi za učešće i potrebni dokazi 2.1 Da bi učestvovali u proceduri javnih nabavki, ponuđači su dužni ispuniti uslove koji se odnose na : a) pravo ponuđača na obavljanje profesionalne djelatnosti koja je u vezi sa predmetom nabavke, u skladu sa članom 46. Zakona; b) tehničku i profesionalnu sposobnost ponuđača 2.2 Ponuđači trebaju uz ponudu dostaviti dokumentaciju kojom potvrđuju da ispunjavaju uslove tražene tačkom 2.1 konkurentskog zahtjeva za dostavljanje ponuda i to: a) u svrhu dokazivanja prava na obavljanje profesionalne djelatnosti, u skladu sa članom 46. Zakona, ponuđač mora dostaviti dokaz o registraciji u odgovarajućem profesionalnom ili drugom registru u zemlji u kojoj je registrovan (Rješenje o upisu u sudski registar) ili da obezbjedi posebnu izjavu ili potvrdu nadležnog organa kojom se dokazuje njegovo pravo da obavlja profesionalnu djelatnost, koja je u vezi sa predmetom nabavke. Dostavljeni dokazi se priznaju, bez obzira na kojem nivou vlasti su izdati. Dokazi koji se dostavljaju moraju biti originali ili ovjerene kopije; b) u svrhu dokazivanja tehničke i profesionalne sposobnosti ponuđač je dužan dostaviti: - obrazovne i profesionalne kvalifikacije pružaoca usluga i/ili kvalifikacije njegovog rukovodećeg osoblja, i naročito kvalifikacije licâ koja su odgovorna za pružanje konkretnih usluga; Ponuđači su dužni dostaviti potvrdu da su ovlašteni serviseri predmetne marke vozila (osim za lot 9.). 2.3 U skladu sa članom 45. stav (5) Zakona, ugovorni organ može odbiti ponudu i ukoliko utvrdi da je ponuđač bio kriv za težak profesionalni propust počinjen tokom perioda od tri godine prije početka postupka, a koji ugovorni organ može dokazati na bilo koji način, posebno, značajni i/ili nedostaci koji se ponavljaju u izvršenju bitnih zahtjeva ugovora koji su doveli do njegovog prijevremenog raskida, nastanka štete ili drugih sličnih posljedica, zbog namjere ili nemara privrednog subjekta, određene težine; 2.4 U skladu sa članom 52. Zakona, kao i sa drugim važećim propisima u BiH, ugovorni organ će odbiti ponudu ukoliko je dobavljač koji je dostavio ponudu, dao ili namjerava dati sadašnjem ili bivšem zaposleniku ugovornog organa poklon u vidu novčanog iznosa ili u nekom drugom obliku, u pokušaju da izvrši uticaj na neki postupak ili na odluku ili na sam tok postupka javne nabavke. Ugovorni organ će u pisanoj formi obavijestiti dobavljača i Agenciju za javne nabavke o odbijanju ponude, te o razlozima za to i o tome će napraviti zabilješku u izvještaju o postupku nabavke.

4 Ponuđač je dužan uz ponudu dostaviti i posebnu pismenu izjavu da nije nudio mito niti učestvovao u bilo kakvim radnjama čiji je cilj korupcija u javnoj nabavci. Izjava je prilog tenderskoj dokumentaciji (Aneks 4). 3. Zahjevi po pitanju jezika Ponuda i svi dokumenti i korespodencija u vezi sa ponudom između ponuđača i ugovornog organa moraju biti napisani na jednom od službenih jezika u Bosni i Hercegovini. Štampana literatura, brošure, katalozi ili slično koje dostavlja ponuđač ne moraju biti prevedeni. 4. Priprema ponuda 4.1 Dobavljači snose sve troškove u vezi sa pripremom i dostavljanjem njihovih ponuda. Ugovorni organ nije odgovoran niti dužan snositi te troškove. 4.2 Ponuda se izrađuje na način da čini cjelinu i mora biti napisana neizbrisivom tintom. Ispravke u ponudi moraju biti izrađene na način da su vidljive i potvrđene potpisom ponuđača, uz navođenje datuma ispravke. Svi listovi ponude moraju biti čvrsto uvezani na način da se onemogući naknadno vađenje ili umetanje listova, osim garantnih dokumenata. Dijelovi ponude kao što su uzorci, katalozi, mediji za pohranjivanje podataka i sl. koji ne mogu biti uvezani, ponuđač obilježava nazivom i navodi u sadržaju ponude kao dio ponude. Sve strane ponude moraju biti numerisane na način da je vidljiv redni broj stranice ili lista, u skladu sa članom 8. stav (6) i (7) Uputstva za pripremu modela tenderske dokumentacije i ponude. Ako ponuda sadrži štampanu literaturu, brošure, kataloge i sl. koji imaju izvorno numerisane brojeve, onda se ti dijelovi ponude ne moraju dodatno numerisati. 4.3 Ponuda se dostavlja samo u originalu. Koverta sa ponudom se dostavlja na adresu ugovornog organa: JPŠ Šume Republike Srpske a.d. Sokolac, Romanijska 1, Sokolac. Na koverti ponude mora biti naznačeno: - naziv i adresa ugovornog organa, - naziv i adresa ponuđača u lijevom gornjem uglu koverte, - evidencijski broj nabavke, - naziv predmeta nabavke, odnosno lota na koji se ponuda odnosi, - naznaka ne otvaraj. Ponuđač koji dostavlja ponude za više lotova, može dokumente koji su zajednički za više lotova dostaviti na jedan od sledećih načina: u posebnoj koverti na kojoj će jasno naznačiti da dostavlja dokaze za kvalifikaciju ili uz ponudu koja je prva po redoslijedu lotova na koji se prijavljuje ili posebno uz svaki lot. Ponuda za svaki lot se pakuje u posebnoj koverti, koje se opet zajedno pakuju u jednu zajedničku kovertu ili paket ili posebno za svaki lot. Ukoliko se dokazi o kvalifikaciji za više lotova dostavljaju u posebnoj koverti, ponuđač je dužan tu kovertu i koverte sa ponudama za sve lotove dostaviti u jednoj zajedničkoj koverti, na kojoj će biti izričito napisano šta je sadržaj te koverte. 4.4 Ponuđači mogu izmijeniti ili dopuniti svoje ponude samo prije isteka roka za dostavljanje ponuda. Izmjena i dopuna ponude se dostavlja na isti način kao i osnovna ponuda, sa obaveznom naznakom da se radi o izmjeni ili dopuni ponude. Ponuđač može u istom roku

5 odustati od svoje ponude, dostavljanjem ugovornom organu pisane izjave. Pisana izjava se dostavlja na isti način kao i ponuda, sa naznakom da se radi o odustajanju od ponude. U tom slučaju ponuda će biti vraćena ponuđaču neotvorena. 4.5 Ponuđači mogu napraviti spisak (popunjen po šemi koja se nalazi u aneksu 3) informacija koje bi se trebale smatrati povjerljivim. Ukoliko ponuđač ne dostavi obrazac ili dostavi nepopunjen obrazac povjerljivih informacija, znači da iste nema i njegova ponuda po tom osnovu neće biti proglašena neprihvatljivom. Ako ponuđač označi povjerljivim podatke koji se u skladu sa članom 11. Zakona ne mogu proglasiti povjerljivim, ugovorni organ ih neće smatrati povjerljivim, a ponuda dobavljača neće biti odbijena. 5. Rok za dostavljanje ponuda Rok za dostavljanje ponuda je godine, do 10:00 sati. Javno otvaranje ponuda će se održati godine, u 11:00 sati, u prostorijama ugovornog organa, adresa JPŠ Šume Republike Srpske a.d. Sokolac, Romanijska 1, Sokolac. Ponuđači ili njihovi ovlašteni predstavnici, kao i sva druga zainteresovana lica mogu prisustvovati otvaranju ponuda. Informacije koje se iskažu u toku javnog otvaranja ponuda će se dostaviti svim dobavljačima koji su u roku dostavili ponude putem zapisnika sa otvaranja ponuda, odmah, a najkasnije u roku od 3 dana. Na javnom otvaranju ponuda prisutnim ponuđačima će se saopštiti sledeće informacije: - naziv ponuđača - ukupna cijena navedena u ponudi - popust naveden u ponudi, ako je posebno iskazan - podkriterijumi koji se vrednuju u okviru kriterijuma ekonomski najpovoljnija ponuda. Predstavnik ponuđača koji želi zvanično učestvovati na otvaranju ponuda treba prije otvaranja ponuda Komisiji dostaviti punomoć za učešće na javnom otvaranju u ime privrednog subjektaponuđača. Ukoliko nema zvanične punomoći ponuđač može kao i ostala zainteresovana lica prisustvovati javnom otvaranju ali bez prava potpisa zapisnika ili preduzimanja bilo kojih pravnih radnji u ime ponuđača. 6. Kriterij dodjele ugovora i cijena 6.1 Ugovor se dodjeljuje dobavljaču na osnovu kriterija najniža cijena. 6.2 Ugovorni organ će u svrhu poređenja ponuda primijeniti preferencijalni tretman domaćeg, u skladu sa Odlukom o obaveznoj primjeni preferencijalnog tretmana domaćeg, broj 232/2016 donesenoj od strane Savjeta ministara Bosne i Hercegovine dana godine. U svrhu poređenja ponuda, ugovorni organ će umanjiti cijene domaćih ponuda za preferencijalni faktor: - 10% za ugovore koji se dodijeljuju u i godini, - 5% za ugovore koji se dodijeljuju u godini. Domaćim ponudama se smatraju ponude koje dostave pravna ili fizička lica sa sjedištem u BiH i kod kojih, u slučaju ugovora o javnoj nabavci roba, najmanje 50% vrijednosti ponuđenih roba imaju porijeklo iz BiH, a u slučaju ugovora o uslugama i radovima, najmanje 50% radne snage za izvršenje ugovora su rezidenti iz BiH.

6 U svrhu dokazivanja da ispunjavaju uslove za primjenu preferencijalnog tretmana domaćeg ponuđači su dužni dostaviti izjavu o angažovanoj radnoj snazi za izvršenje predmetnog ugovora. 7. Obavještenje o dodjeli Svi dobavljači će biti obaviješteni o odluci ugovornog organa o rezultatu postupka javne nabavke u roku od 7 (sedam) dana od dana donošenja odluke, i to elektronskim sredstvom, faksom, poštom ili neposredno. Uz obavještenje o rezultatima postupka ugovorni organ će dostaviti ponuđačima odluku o izboru najpovoljnije ponude ili poništenju postupka, kao i zapisnik o ocjeni ponuda. 8. Zaključenje ugovora i podugovaranje Ugovor će se zaključiti u skladu sa uslovima iz tenderske dokumentacije i prihvaćene ponude i Zakonom o obligacionim odnosima. Ponuđačima je dozvoljeno podugovaranje, u skladu sa uslovima propisanim članom 73. Zakona. Ponuđač koji ima namjeru podugovaranja dužan je u obrascu za ponudu navesti naziv podugovarača i/ili dio ugovora koji namjerava dati u podugovor (najmanje jednu od ove dvije informacije, čime je izrazio namjeru podugovaranja. 9. Informacije o zaštiti prava dobavljača U slučaju da je ugovorni organ u toku postupka javne nabavke izvršio povredu odredbi Zakona ili podzakonskih akata, imate pravo uložiti žalbu ugovornom organu, na način i u rokovima propisanim članom 99. i 101. Zakona. Za sve što nije predviđeno ovim konkurentskim zahtjevom, primjenjuju se direktno odredbe Zakona o javnim nabavkama BiH i podzakonskih akata. Aneksi: Aneks 1 Obrazac za ponudu Aneks 2 Obrazac za cijenu ponude sa tehničkom specifikacijom Aneks 3 Obrazac povjerljivih informacija Aneks 4 Izjava o sukobu interesa iz člana 52. Zakona

7 OBRAZAC ZA PONUDU Aneks 1 strana 1 od 2 Broj nabavke: Broj obavještenja na Portalu javnih nabavki: Broj ponude: Datum: UGOVORNI ORGAN: Naziv ugovornog organa Adresa Sjedište PONUĐAČ: Naziv i sjedište ponuđača (ovlašteni predstavnik grupe ponuđača) Naziv, adresa i JIB za svakog člana grupe ponuđača (ukoliko se radi o grupi ponuđača) Adresa IDB/JIB Broj žiro računa Da li je ponuđač je u sistemu PDV: Adresa za dostavu pošte E mail Kontakt osoba Broj telefona Broj faksa

8 strana 2 od 2 IZJAVA PONUĐAČA U postupku javne nabavke koji ste pokrenuli objavom na Portalu javnih nabavki dana, dostavljamo vam ponudu i izjavljujemo sledeće: 1. CIJENA PONUDE ZA LOT BROJ Ukupna cijena naše ponude iznosi: Ukupna cijena bez PDV-a: KM Popust u iznosu od % tako da cijena sa popustom i bez PDV-a iznosi KM PDV (17%): KM Ukupna cijena sa PDV-om: KM Cijenu ponude ispuniti na gore navedeni način, za svaki lot posebno. 2. PODUGOVARANJE (ukoliko ponuđač ima namjeru podugovaranja) Naziv i sjedište podugovarača: i/ili dio ugovora koji se namjerava podugovarati: (ponuđač može navesti oba ili samo jedan od naprijed navedenih podataka, čime je izjavio da ima jasnu namjeru podugovaranja) 3. Prihvatamo sve uslove definisane ovom tenderskom dokumentacijom bez ikakvih rezervi i ograničenja. U prilogu dostavljamo obrazac za cijenu ponude koji je popunjen u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije. U slučaju razlike u cijenama iz ove izjave i obrasca za cijenu ponude, relevantna je cijena iz obrasca za cijenu ponude. 4. U vezi sa vašim zahtjevom o ispunjavanju uslova za primjenu preferencijalnog tretmana domaćeg, izjavljujemo sledeće (zaokružiti ono što je tačno): a) Naša ponuda ISPUNJAVA uslove za primjenu preferencijalnog tretmana domaćeg, te dostavljamo zahtijevane dokaze navedene u tenderskoj dokumentaciji b) Naša ponuda NE ISPUNJAVA uslove za primjenu preferencijalnog tretmana domaćeg Ime i prezime osobe koja je ovlaštena da predstavlja ponuđača: [ ] Potpis ovlaštene osobe: [ ] Mjesto i datum: [....] Pečat preduzeća: Uz ponudu je dostavljena slijedeća dokumentacija: [Popis dostavljenih dokumenata, izjava i obrazaca sa nazivima istih]

9 SADRŽAJ PONUDE Naša ponuda sadrži dokumenta označena od 1 do, i to:

10 OBRAZAC ZA CIJENU PONUDE ZA LOT BROJ Aneks 2 NAZIV PONUĐAČA: Broj ponude: Datum: R.B Opis usluga Zamjena motornog ulja Količina / obim / opseg litara Filter ulja 1 Filter zraka 1 Filter goriva 1 Jedinična cijena po stavki bez PDV-a 1 norma Usluga mehaničara (rad) čas Ukupna cijena bez PDV-a: Popust %: Ukupna cijena sa popustom bez PDV-a: Ukupna cijena po stavki bez PDV-a OBAVEZNO DOSTAVITI VAŽEĆI CJENOVNIK REZERVNIH DIJELOVA, U SUPROTNOM PONUDA ĆE BITI ODBAČENA. U toku trajanja okvirnog sporazuma, cijene se neće mijenjati. Udaljenost ponuđača od sjedišta ugovornog organa u Sokocu km i Banjoj Luci km. OVLAŠTENO LICE PONUĐAČA M.P. (ime i prezime) (potpis i pečat) Napomena: 1. Cijene moraju biti izražene u KM. Za svaku stavku u ponudi mora se navesti cijena. 2. Cijena ponude se iskazuje bez PDV-a i sadrži sve naknade koje ugovorni organ treba platiti dobavljaču. Ugovorni organ ne smije imati nikakve dodatne troškove osim onih koji su navedeni u ovom obrascu. 3. U slučaju razlike između jediničnih cijena i ukupnog iznosa, ispravka će se izvršiti u skladu sa jediničnim cijenama. 4. Jedinična cijena stavke se ne smatra računskom greškom, odnosno ne može se ispravljati.

11 Aneks 3 POVJERLJIVE INFORMACIJE Informacija koja je povjerljiva Brojevi stranica s tim informacijama u ponudi Razlozi za povjerljivost tih informacija Vremenski period u kojem će te informacije biti povjerljive Potpis i pečat dobavljača Napomena: Povjerljivim informacijama se ne mogu smatrati informacije propisane članom 11. Zakona.

12 Aneks 4 PISMENA IZJAVA U VEZI ČLANA 52. STAV (2) ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA Ja, nižepotpisani (ime i prezime), sa ličnom kartom broj: izdatom od, u svojstvu predstavnika privrednog društva, obrta ili srodne djelatnosti (navesti položaj, naziv privrednog društva, obrta ili srodne djelatnosti), ID broj, čije sjedište se nalazi u (grad/opština), na adresi (ulica i broj), kao ponuđač u postupku javne nabavke (navesti tačan naziv i vrstu postupka javne nabavke), a koje provodi ugovorni organ (navesti tačan naziv ugovornog organa), za koji je objavljeno obavještenje o javnoj nabavci (ako je objavljeno) broj: u Službenom glasniku BiH, a u sladu sa članom 52. stav (2) Zakona o javnim nabavkama BiH pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću IZJAVLJUJEM 1. Nisam ponudio mito ni jednom licu uključenom u proces javne nabavke, u bilo kojoj fazi procesa javne nabavke. 2. Nisam dao, niti obećao dar, ili neku drugu povlasticu, službeniku ili odgovornom licu u ugovornom organu, uključujući i strano službeno lice ili međunarodnog službenika, u cilju obavljanja u okviru službenog ovlaštenja, radnje koje ne bi trebalo da izvrši, ili se suzdržava od vršenja djela koje treba izvršiti on, ili neko ko posreduje pri takvom podmićivanju službenog ili odgovornog lica. 3. Nisam dao ili obećao dar ili neku drugu povlasticu službeniku ili odgovornom licu u ugovornom organu uključujući i strano službeno lice ili međunarodnog službenika, u cilju da obavi u okviru svog službenog ovlaštenja, radnje koje bi trebalo da obavlja, ili se suzdržava od obavljanja radnji, koje ne treba izvršiti. 4. Nisam bio uključen u bilo kakave aktivnosti, koje za cilj imaju korupciju u javnim nabavkama. 5. Nisam učestvovao u bilo kakvoj radnji koja je za cilj imala korupciju u toku predmeta postupka javne nabavke. Davanjem ove izjave svjestan sam krivične odgovornosti predviđene za krivično djelo davanje mita i druga krivična djela protiv službene i druge odgovorne dužnosti utvrđene u krivičnim zakonima BiH. Izjavu dao: Mjesto i datum davanja izjave: Potpis i pečat nadležnog organa: M.P.

Microsoft Word - ????? 2 ??? ? - ???????????? ??????

Microsoft Word - ????? 2 ??? ? - ???????????? ?????? 20-404 404-181/1 /18 НАБАВКА УСЛУГА ИЗ АНЕСКА 2 ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА Избор ресторана за угоститељске услуге за протоколарне догађаје, обиљежавање Дана Града, Спасовдана и Нове године, ЛОТ 1

Више

КП Водовод а.д. Прњавор Ул. Живојина Прерадовића бб Прњавор Број: 1/4-1187/ Датум: године ПРЕДМЕТ: Конкурентски захтјев за дос

КП Водовод а.д. Прњавор Ул. Живојина Прерадовића бб Прњавор Број: 1/4-1187/ Датум: године ПРЕДМЕТ: Конкурентски захтјев за дос КП Водовод а.д. Прњавор Ул. Живојина Прерадовића бб 78430 Прњавор Број: 1/4-1187/3-1-16 Датум: 24.05.2016. године ПРЕДМЕТ: Конкурентски захтјев за доставу понуда за набавку теретног возила. Поштовани,

Више

UGOVORNI ORGAN

UGOVORNI ORGAN Federation of Broj: 09-3-134-1/18 Sarajevo, 22.11.2018. godine UGOVORNI ORGAN Naziv: Javna ustanova Srednja ugostiteljsko turistička škola Sarajevo Sjedište: Dugi sokak broj 9 Sarajevo Tel: 033-534-633;

Више

Предмет:

Предмет: Адреса: ЗП ХИДРОЕЛЕКТРАНЕ НА ВРБАСУ А.Д., Светог Саве 13 70260 Мркоњић Град, www.henavrbasu.com, e-mail:hev@henavrbasu.com Жиро рачуни: Нова Бањалучка банка: 5510140000091833 Развојна банка: 5620990000704617

Више

Prilog 1. OBRAZAC ZA CIJENU PONUDE Angažovanje opreme trećih lica za sanaciju dijela lokaliteta Crveno Brdo zahvaćenog samozapaljenjem uglja Naziv pon

Prilog 1. OBRAZAC ZA CIJENU PONUDE Angažovanje opreme trećih lica za sanaciju dijela lokaliteta Crveno Brdo zahvaćenog samozapaljenjem uglja Naziv pon Prilog 1. OBRAZAC ZA CIJENU PONUDE Angažovanje opreme trećih lica za sanaciju dijela lokaliteta Crveno Brdo zahvaćenog samozapaljenjem uglja Naziv ponuđača Ponuda br. od 2018. godine RB Opis usluga Količina

Више

UGOVORNI ORGAN

UGOVORNI ORGAN Federation of Broj: 09-3-133-1/18 Sarajevo, 30.11.2017. godine UGOVORNI ORGAN Naziv: Javna ustanova Srednja ugostiteljsko turistička škola Sarajevo Sjedište: Dugi sokak broj 9 Sarajevo Tel: 033-534-633;

Више

Aнех II

Aнех II 20-404-554/18 Набавка пружање услуге ''Испитивање и издавање употребне дозволе за аутомеханичке љестве (надоградња Rosenbauer)'' РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БАЊАЛУКА ГРАДОНАЧЕЛНИК Мipex auto RS д.о.о. Бањалука

Више

JAVNO PREDUZEĆE ŠUMSKO PRIVREDNO DRUŠTVO ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA d.o.o. ZAVIDOVIĆI Alije Izetbegovića br. 25 Tel ; Fax Broj:

JAVNO PREDUZEĆE ŠUMSKO PRIVREDNO DRUŠTVO ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA d.o.o. ZAVIDOVIĆI Alije Izetbegovića br. 25 Tel ; Fax Broj: JAVNO PREDUZEĆE ŠUMSKO PRIVREDNO DRUŠTVO ZENIČKO DOBOJSKOG KANTONA d.o.o. ZAVIDOVIĆI Alije Izetbegovića br. 25 Tel. 032 877 834; Fax 032 879 029 Broj: 11-P/18 Dana, 05.03.2019. godine Upisano u Registar

Више

0BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO - OPĆINA ILIDŽA OPĆINSKI NAČELNIK

0BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO - OPĆINA ILIDŽA OPĆINSKI NAČELNIK 0BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO - OPĆINA ILIDŽA OPĆINSKI NAČELNIK -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА ПОРЕСКА УПРАВА Трг Републике Српске 8, Бања Лука - тел./факс: 051/ ; , callcentar 051/345-0

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА ПОРЕСКА УПРАВА Трг Републике Српске 8, Бања Лука - тел./факс: 051/ ; , callcentar 051/345-0 РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА ПОРЕСКА УПРАВА Трг Републике Српске 8, 78000 Бања Лука - тел./факс: 051/332-300; 332-336, callcentar 051/345-080, www.poreskaupravars.org; e-mail: kontakt@poreskaupravars.org

Више

Memorandum

Memorandum ЛУТРИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Акционарско друштво БАЊА ЛУКА, Ул. Цара Лазара 29 Уписана код Oсновног суда у Бањој Луци у Рег. ул. број: 1-10829 - 00 Тел: 051/430-500,432-700; Тел/факс: 051/432-333, e-mail:

Више

OBRAZAC ZA DOSTAVLJANJE PONUDE Broj nabavke:... Broj obavještenja sa Portala JN... Prilog 1. UGOVORNI ORGAN JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo, ZD R

OBRAZAC ZA DOSTAVLJANJE PONUDE Broj nabavke:... Broj obavještenja sa Portala JN... Prilog 1. UGOVORNI ORGAN JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo, ZD R OBRAZAC ZA DOSTAVLJANJE PONUDE Broj nabavke:... Broj obavještenja sa Portala JN... Prilog 1. UGOVORNI ORGAN JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo, ZD Rudnici Kreka d.o.o. Tuzla Mije Keroševića Guje 1, 75000

Више

Nacrt

Nacrt Broj: 01/04-6840-2/18 Sarajevo,31.12.2018. godine 1. POZIV ZA DOSTAVLJANJE POČETNIH PONUDA Ovim pozivom za dostavljanje ponuda, pozivate se da dostavite ponudu u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja

Више

Poziv za dostavu ponuda

Poziv za dostavu ponuda OBRAZAC ZA DOSTAVLJANJE PONUDE Broj nabavke:... Broj obavještenja sa Portala JN... Prilog 1. UGOVORNI ORGAN JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo, ZD Rudnici Kreka d.o.o. Tuzla Mije Keroševića Guje 1, 75000

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/ ; ww

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/ ;   ww РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/220-330; www.absrs.org www.vladars.net E-mail: absrs@teol.net Број: 13/2/404-317

Више

2. POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

2. POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА (УСЛУГЕ ИЗ АНЕКСА II ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА) Број: 01/05-3. 1688-1/16 Датум, 06.06.2016. године ПРЕДМЕТ: Позив за достављање понуда за јавну набавку хотелских и угоститељских

Више

ANEKS 2 DIO B RESTORANI

ANEKS 2 DIO B RESTORANI 20-404 404-246 46/19 НАБАВКА УСЛУГА ИЗ АНЕКСА 2 ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА ИЗБОР РЕСТОРАНА И УГОСТИТЕЉСКЕ УСЛУГЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БАЊАЛУКА ГРАДОНАЧЕЛНИК Предмет : Набавка услуга из анекса 2 дио

Више

КП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Брод Николе Тесле Брод е-маил: Број: /17 Датум: године ПРЕДМЕ

КП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Брод Николе Тесле Брод е-маил: Број: /17 Датум: године ПРЕДМЕ КП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Брод Николе Тесле 22 74450 Брод е-маил: javnenabavke@vodovodbrod.com Број: 2-496-36/17 Датум: 07.03.2017. године ПРЕДМЕТ: Позив за доставу понуда за набавку и испоруку топлог

Више

Број: ________

Број: ________ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Његошева 28а, Бијељина, тел: 055/490-950, факс: 202-936, e-mail: csluzba@fondpiors.org, www. fondpiors.org Број: УГ-4/2018-3 Датум: 06.02.2018.

Више

BROJ : 008/17 Banjaluka, godine TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU ADVOKATSKIH USLUGA

BROJ : 008/17 Banjaluka, godine TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU ADVOKATSKIH USLUGA BROJ : 008/17 Banjaluka, 20.02.2017. godine TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU ADVOKATSKIH USLUGA PREDMET: Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku advokatskih usluga Poštovani, JP RTRS na osnovu člana

Више

ANEKS 2 DIO B HOTELI

ANEKS 2 DIO B HOTELI 20-404 404-215 15/19 НАБАВКА УСЛУГА ИЗ АНЕКСА 2 ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА Избор хотела за смјештај гостију и угоститељске услуге за протоколарне догађаје РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БАЊАЛУКА ГРАДОНАЧЕЛНИК

Више

Naziv i adresa primaoca

Naziv i adresa primaoca POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA ZA USLUGE IZ ANEKSA II DIO B ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA BIH POZIV ZA DOSTAVU PONUDA BROJ: PR 02-EDB/2019 Predmet nabavke: Usluga vještačenja po vještaku

Више

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, 12.06.2019.године На основу члана 70. Закона о јавним набавкама (Службени гласник БиХ бр. 39/14)

Више

Broj: /15

Broj: /15 Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U SARAJEVU Broj: 01-1573/15 Sarajevo, 02.11.2015. godine PREDMET: Poziv na dostavu ponude Ugovorni organ,

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4 РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4400963610001 MB: 1752642 B.R.U: 5-43-00 REPUBLIC OF

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:20.12.2018. u 14:32 OBAVJEŠTENJE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:27.5.2019. u 13:54 OBAVJEŠTENJE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:8.8.2019. u 9:20 OBAVJEŠTENJE

Више

Sjedište u Mostaru: Ul. Braće Fejića bb, Mostar, Tel.: , Fax: Ured u Sarajevu: Ul. Dubrovačka 6, Sarajevo,

Sjedište u Mostaru: Ul. Braće Fejića bb, Mostar, Tel.: , Fax: Ured u Sarajevu: Ul. Dubrovačka 6, Sarajevo, Sjedište u Mostaru: Ul. Braće Fejića bb, 88000 Mostar, Tel.: +387 36 512 300, Fax: +387 36 512 301 Ured u Sarajevu: Ul. Dubrovačka 6, 71000 Sarajevo, Tel.: +387 33 277 900, Fax: +387 33 277 901 e-mail:

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4

РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4 РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО REPUBLIKA SRPSKA JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO JIB: 4400963610001 MB: 1752642 B.R.U: 5-43-00 REPUBLIC OF

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:11.10.2018. u 14:36 OBAVJEŠTENJE

Више

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-248/2019 ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVKU ROBE: Nabavka akumulatorske baterije 220 V, 240 Ah za potrebe "Elektroprenos

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-248/2019 ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVKU ROBE: Nabavka akumulatorske baterije 220 V, 240 Ah za potrebe Elektroprenos KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-248/2019 ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVKU ROBE: Nabavka akumulatorske baterije 220 V, 240 Ah za potrebe "Elektroprenos Elektroprijenos BiH" a.d. Banja Luka Operativno područje

Више

KJKP TOPLANE-SARAJEVO d.o.o. POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA KOJI ZA PREDMET JAVNE NABAVKE IMA USLUGE IZ ANEKSA II. DIO B ZJN-a TEN

KJKP TOPLANE-SARAJEVO d.o.o. POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA KOJI ZA PREDMET JAVNE NABAVKE IMA USLUGE IZ ANEKSA II. DIO B ZJN-a TEN KJKP TOPLANE-SARAJEVO d.o.o. POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU DODJELE UGOVORA KOJI ZA PREDMET JAVNE NABAVKE IMA USLUGE IZ ANEKSA II. DIO B ZJN-a TENDERSKA DOKUMENTACIJA PRUŽANJE USLUGA STRUČNOG NADZORA

Више

Microsoft Word - Ponovljeni Poziv za dost ponude - Usluge iz aneksa II dio B OBEZBJEDJ.. imovine

Microsoft Word - Ponovljeni Poziv za dost ponude - Usluge  iz aneksa II dio B OBEZBJEDJ.. imovine Број: 01-4374-2/18 Датум: 26.07.2018. године ПОЗИВ ЗА ДОСТАВУ ПОНУДЕ ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА НАБАВКУ УСЛУГЕ ФИЗИЧКОГ И ТЕХНИЧКОГ ОБЕЗБЈЕЂЕЊА ИМОВИНЕ - ИЗ АНЕКСА II ДИО Б- број: 35-35/18 Бања Лука, јули

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:22.8.2018. u 8:41 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine Broj: 0101-5751-1/17 Sarajevo, 04. 10. 2017. godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: 02-3803/17 od 18. 05. 2017. godine o davanju saglasnosti za rashodovanje i prodaju putničkih

Више

01 Dragana Ribic

01 Dragana Ribic NOVI INSTITUTI IZ DIREKTIVA EU SADRŽANI U NOVOM ZJN Dragana Ribić, dipl.pravnik Novi instituti iz Direktiva EU JEDINSTVENI RJEČNIK JAVNIH NABAVKI (Common Procurement Vocabulary) JRJN - referentna nomenklatura

Више

Zahtjevi

Zahtjevi Broj: 1/2.9-1304/19 Datum: 04.06.2019. godine SVIM ZAINTERESOVANIM PONUĐAČIMA PREDMET:,,Nabavka potrošnog materijala za Dokument centar(pismonosna ambalaža za potrebe Hibridne pošte). Poštovani, Na osnovu

Више

Memorandum

Memorandum ЛУТРИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Акционарско друштво БАЊА ЛУКА, Ул. Вука Караџића 2 Уписана код Oсновног суда у Бањој Луци у Рег. ул. број: 1-10829 - 00 Тел: 051/430-500,432-700; Тел/факс: 051/432-333,e-mail:

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 18/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:22.2.206. u 5:7 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О

Више

Pravilnik o postupku javnih nabavki roba, usluga i raodova u općini Sapna

Pravilnik o postupku javnih nabavki roba, usluga i raodova u općini Sapna Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Tuzlanski kanton OPĆINA SAPNA Općinski načelnik Broj: 01-14-2018/16 Datum: 20.12.2016.godine Na osnovu Zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine (''Službeni

Више

Microsoft Word - Poziv nakon objave

Microsoft Word - Poziv nakon objave CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/12-11/2 Mjesto i datum: Podgorica, 24.01.2012.godine Na osnovu

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj : Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:1.11.2017. u 14:42 OBAVJEŠTENJE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:31.3.2017. u 13:34 OBAVJEŠTENJE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:17.12.2018. u 15:55 OBAVJEŠTENJE

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:26.5.207. u 4:07 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:6.7.2017. u 8:15 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Federalno ministarstvo kulture i sporta Komisija za provođenje postupka javne nabavke TENDERSKA DOK

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Federalno ministarstvo kulture i sporta Komisija za provođenje postupka javne nabavke TENDERSKA DOK Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Federalno ministarstvo kulture i sporta Komisija za provođenje postupka javne nabavke TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA NABAVKU USLUGA PREDMET NABAVKE ULUGE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj : Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:21.11.2018. u 7:34 OBAVJEŠTENJE

Више

OBRAZAC ZA PONUDU Broj nabave: UGOVORNO TIJELO Ugovorno tijelo: Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona Adresa: Dubrov

OBRAZAC ZA PONUDU Broj nabave: UGOVORNO TIJELO Ugovorno tijelo: Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona Adresa: Dubrov OBRAZAC ZA PONUDU Broj nabave: UGOVORNO TIJELO Ugovorno tijelo: Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona Adresa: Dubrovačka bb, Mostar Identifikacijski broj: 4227175700004

Више

INVESTITOR:BRČKO DISTRIKT BiH

INVESTITOR:BRČKO DISTRIKT BiH Stranica 1 od 28 TENDERSKA DOKUMENTACIJA ZA JAVNU NABAVKU USLUGA MEDIJSKO PRAĆENJE RADA OPĆINSKOG VIJEĆA, OPĆINSKOG NAČELNIKA I SLUŽBI ZA UPRAVU OPĆINE KALESIJA ZA 2017. GODINU OTVORENI POSTUPAK JAVNE

Више

VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na os

VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na os VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na osnovu člana 35. Zakona o javnim nabavkama (Sl.list RCG

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:5.4.209. u :52 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:9.9.209. u 8:9 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 11/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:24.4.2019. u 13:25 OBAVJEŠTENJE

Више

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169-

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169- Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: 333-01/16-03/27 Ur.br: 2169-30-02-16-02 Rab, 31.08.2016. PONUDITELJIMA Naručitelj

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:15.2.2019. u 12:50 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: /3 Podgorica, god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zako

CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: /3 Podgorica, god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zako CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: 02-5377/3 Podgorica, 16.09.2011 god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zakona o javnim nabavkama (Sl.list RCG br.46/06) Uprava

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:3..205. u 2:39 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ

Више

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Kanton Sarajevo OPĆINA VOGOŠĆA OPĆINSKI NAČELNIK Vogošća, ul. Jošanička, br. 80; tel:

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Kanton Sarajevo OPĆINA VOGOŠĆA OPĆINSKI NAČELNIK Vogošća, ul. Jošanička, br. 80; tel: Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Kanton Sarajevo OPĆINA VOGOŠĆA OPĆINSKI NAČELNIK Vogošća, ul. Jošanička, br. 80; tel: 00387 33 586 413, 586-412, fax: 586-418 TENDERSKA DOKUMENTACIJA

Више

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-431/2019 Broj: JN-KZ-431-6/2019 Datum: godine ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVU ROBE: Akumulatorska baterija

KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-431/2019 Broj: JN-KZ-431-6/2019 Datum: godine ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVU ROBE: Akumulatorska baterija KONKURENTSKI ZAHTJEV br. JN KZ-431/2019 Broj: JN-KZ-431-6/2019 Datum: 11.04.2019. godine ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA NABAVU ROBE: Akumulatorska baterija 220 V, 405 Ah, 2 V Mostar, travanj 2019. godine Elektroprenos

Више

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: 09.04.2019. godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17), u postupku odlučivanja

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:27.6.2019. u 9:18 OBAVJEŠTENJE

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:3.7.2018. u 9:24 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања : Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:19.6.2019. u 8:50 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАБАВЦИ

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:16.7.2019. u 7:50 OBAVJEŠTENJE

Више

Microsoft Word Izmena br. 5.doc

Microsoft Word Izmena br.  5.doc КОМИСИЈА ЗА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Број ЈН: 65/61 Датум: 24.10.2016. Измена бр. 5 Поштовани, Јавно предузеће ГРАДСКО СТАМБЕНО, Београд, као наручилац у отвореном поступку јавне набавке радова Извођење радова на

Више

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO Na osnovu Odluke o prodaji službenog automobila broj: 4-1-04-1-181/1-17 od 08.06.2017. godine, a u vezi sa članom 12. Pravilnika o uslovima nabavke i načinu korištenja službenih vozila u institucijama

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:7.6.2019. u 15:10 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o. Paromlinska 57, Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon: , , , , 611-7

Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o. Paromlinska 57, Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon: , , , , 611-7 Kantonalno javno komunalno preduzeće RAD d.o.o. Paromlinska 57, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon: 658-038, 616-101, 641-051, 710-270, 611-766; Fax: 656-812, 654-480, 643-966 E-mail: jkpradsa@bih.net.ba;

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:8.8.2019. u 12:57 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU POZIV ZA DOSTAVU PONUDA (USLUGE HOTELSKOG SMJEŠTAJA) Ur.br.: 04/V-116/16 Mostar, listopad 2016.

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU POZIV ZA DOSTAVU PONUDA (USLUGE HOTELSKOG SMJEŠTAJA) Ur.br.: 04/V-116/16 Mostar, listopad 2016. FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU POZIV ZA DOSTAVU PONUDA (USLUGE HOTELSKOG SMJEŠTAJA) Ur.br.: 04/V-116/16 Mostar, listopad 2016. SVEUČILIŠTE U MOSTARU FILOZOFSKI FAKULTET Matice hrvatske bb Ur.

Више

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Сремчица Документација садржи: - Упутство понуђачима о

Више

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurencije Broj 01-85/1 Mjesto i datum 30.05.2013.godine Na

Више

RADNA VERZIJA Na osnovu člana 17. Zakona o Vijeću ministara Bosne i Hercegovine ( Službeni glasnik Bosne i Hercegovine, br. 30/03, 42/03,

RADNA VERZIJA Na osnovu člana 17. Zakona o Vijeću ministara Bosne i Hercegovine ( Službeni glasnik Bosne i Hercegovine, br. 30/03, 42/03, RADNA VERZIJA 04.02.2019. Na osnovu člana 17. Zakona o Vijeću ministara Bosne i Hercegovine ( Službeni glasnik Bosne i Hercegovine, br. 30/03, 42/03, 81/06, 76/07, 81/07, 94/07 i 24/08) i člana 123. stav

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:30.5.2016. u 14:54 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:0..207. u :32 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ

Више

Javno preduzeće ELEKTROPRIVREDA BOSNE l HERCEGOVINE d.d.- Sarajevo Podružnica "Eiektrodlstribucija", Sarajevo 1 3 Sarajevo, Broj:

Javno preduzeće ELEKTROPRIVREDA BOSNE l HERCEGOVINE d.d.- Sarajevo Podružnica Eiektrodlstribucija, Sarajevo 1 3 Sarajevo, Broj: Javno preduzeće ELEKTROPRIVREDA BOSNE l HERCEGOVINE d.d.- Sarajevo Podružnica "Eiektrodlstribucija", Sarajevo 1 3 Sarajevo, 08.06.2018. Broj: 03-4-63-33458/2019 Na osnovu članova 69. stav (2) tačka d),

Више

OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj:

OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/12-46/25 Mjesto i datum: 31.1.2013. godine ODLUKA

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме креир

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме креир Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме креирања извјештаја:22.8.2018. u 8:45 ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОМ

Више

Adresa: La Benevolencija 8/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme sl

Adresa: La Benevolencija 8/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme sl Adresa: La Benevolencija 8/I Telefon: (033) 25-59 Faks: (033) 25-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:28.7.205. u 4:45 DOBROVOLJNO

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:16.3.2018. u 12:02 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:28.2.206. u 4:33 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О

Више

CENTRALNA BANKA BOSNE I HERCEGOVINE Broj: /17 Sarajevo, godine POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU USLUGA EDUKACIJE IZ

CENTRALNA BANKA BOSNE I HERCEGOVINE Broj: /17 Sarajevo, godine POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU USLUGA EDUKACIJE IZ CENTRALNA BANKA BOSNE I HERCEGOVINE Broj: 150-15-4-1880-4/17 Sarajevo, 11.08.2017. godine POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU USLUGA EDUKACIJE IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE MEĐUNARODNOG STANDARDA FINANCIJSKOG

Више

Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad-podgorica u ime i za račun

Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad-podgorica u ime i za račun Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad-podgorica u ime i za račun "Putevi" doo u reorganizaciji, Broj 100/14 Mjesto i

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:17.11.2017. u 10:27 OBAVJEŠTENJE

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања : Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:20.6.2019. u 14:15 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАБАВЦИ

Више

Naručilac Ţeljeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica, Broj Mjesto i datum Podgorica 15/12/2014 I Podaci o naručiocu ODLUKA O IZBORU NAJPOVOLJNIJE

Naručilac Ţeljeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica, Broj Mjesto i datum Podgorica 15/12/2014 I Podaci o naručiocu ODLUKA O IZBORU NAJPOVOLJNIJE Naručilac Ţeljeznički prevoz Cr Gore AD Podgorica, Broj 10111 Mjesto i tum Podgorica 15/12/2014 I Poci o naručiocu ODLUKA O IZBORU NAJPOVOLJNIJE PONUDE Naručilac: Ţeljeznički prevoz Cr Gore AD Podgorica

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: 360-01/16-01/_ URBROJ: 2185/05-16-2 DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekonstrukcija Društvenog doma u Satnici s povećanjem energetske

Више

BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine Bosansko Podrinjski Kanton Goraţde OPĆINA GORAŢDE Komisija za provoċenje postupka javne nabavke za

BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine Bosansko Podrinjski Kanton Goraţde OPĆINA GORAŢDE Komisija za provoċenje postupka javne nabavke za BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine Bosansko Podrinjski Kanton Goraţde OPĆINA GORAŢDE Komisija za provoċenje postupka javne nabavke za ustupanje radova na rekonstrukciji ulice Omera Vrane

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:20.5.2016. u 11:32 OBAVJEŠTENJE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:10.6.2019. u 8:14 OBAVJEŠTENJE

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:0..207. u :54 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ

Више