KNJIŽICA WELTAUTO USLUGA

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "KNJIŽICA WELTAUTO USLUGA"

Транскрипт

1 Knjižica usluga i garantni list Das WeltAuto. Rabljena vozila kojima vjerujete.

2 Poštovani! Zahvaljujemo Vam na kupovini automobila iz programa Das WeltAuto. Raduje nas, što Vam možemo ponuditi naše usluge i želimo Vam puno zadovoljstva s Vašim novim automobilom. Kako biste i nakon mnogo godina bili sigurni da će Vaš automobil sačuvati svoju vrijednost, trebali biste ga i održavati kod nas, čak i ako nije vozilo marke iz VOLKSWAGEN koncerna. Garancija vrijedi kod Das WeltAuto partnera kod koga je vozilo kupljeno. Za validnost garancije u bilo kom drugom ovlaštenom servisu potrebna je prethodna pismena saglasnost od davatelja garancije. Ugodnu vožnju žele Vam svi zaposlenici ovlaštenog Das WeltAuto partnera!

3 Das WeltAuto. Garancija vrijedi kod trgovca kod koga je vozilo kupljeno! Marka/tip: Br. šasije: Datum početka garancije: Broj km kod preuzimanja: Za ovo vozilo dajemo garanciju na mjeseci ili na pređenih km, računajući od dana isporuke, ovisno o tome šta prije nastupi. (Standardna usluga 1 predviđa garanciju 12 mjeseci ili pređenih kilometara) Ova knjižica usluga vrijedi za sljedeće usluge: Usluga 1-4 Usluga 5-7 pečat i potpis trgovca pečat i potpis trgovca Potpis Kupca (svojeručnim potpisom potvrđujem da sam upoznat/a sa svim uslovima garancije i ostalih usluga iz ove knjižice usluga i garantnog lista, te se slažem da se moji osobni podaci i podaci o vozilu mogu koristiti u svrhu evidencije garantnih uslova od strane ovlaštenog partnera kod koga je vozilo kupljeno i povezanih partnera, te analize i istraživanja sa ciljem poboljšanja usluga)

4 Usluga 1 Garancija na vozilo Za ovo rabljeno vozilo, uz ispunjenje navedenih uvjeta, garancija obuhvata pravilan rad sljedećih dijelova: Motor: blok motora, brtva glave motora, zamajac, procesor motora i lambda sonda, prigušna cijev i prednja izduvna grana Sistem hlađenja: hladnjak, termostat, grijač putničke kabine, vodena pumpa, visco spojka ventilatora Ručni i automatski mjenjač: Kućište mjenjača i svi unutrašnji dijelovi, hidro-dinamički prijenosnik okretnog momenta, procesor automatskog mjenjača. Osovinski pogon: Diferencijal prednjeg i/ili stražnjeg pogona Vratila (prijenos snage): kardansko vratilo, pogonska vratila, unutrašnji i vanjski kinetički zglobovi. Upravljanje: Mehanizam stuba volana, letva volana i procesor letve volana, hidraulična pumpa sa vodovima pritiska Kočnice: glavni kočioni cilindar, pojačivač sile kočenja, regulator raspodjele sile kočenja, vodovi pritiska, hidraulična jedinica s blokom ventila, (ABS) sistem protiv blokade točkova, EDS (elektronska blokada diferencijala), ASR (regulacija prenosa pogonske sile) sa sastavnim dijelovima sistema (osjetnici broja okretaja, upravljački uređaji) Sistem dovoda goriva (osim u slučaju korištenja neodgovarajućeg ili nekvalitetnog goriva i maziva), pumpa goriva, upravljački uređaj motorne elektronike, leptirasta zaklopka, turbopunjač sa regulatorom (dozerom). Električni uređaji: Alternator s regulatorom napona, elektropokretač (anlaser), procesor klima uređaja, kompresor, kondenzator, isparivač i ventilator, zračni jastuci s pripadajućom elektronikom, elektronski nadziran zatezač pojaseva, upravljački uređaj centralnog zaključavanja, upravljački uređaj blokade protiv otuđenja (imobilajzer).

5 Garancija se NE odnosi na: a) dihtunge, obujmice dihtunga, semering prstenove, gumene cijevi i vodove cijevi, sijalice i svjećice, pogonska i pomoćna sredstva, kao što su gorivo, hemikalije, uložak filtera, motorno ulje, masti, tekućina za pranje stakla, kočiona tekućina, rashladni medij klima-uređaja, i ostale sistemske tekućine, masti i ostala maziva osim ukoliko je njihova upotreba tehnički potrebna u slučaju štete koja podliježe garanciji na jednom od dijelova navedenih u tački 1. b) potrošne dijelove (kvačilo, disk pločice, kočione obloge i ostali frikcijski materijal) c) neoriginalne dijelove Garancija se nadalje NE odnosi na štete i kvarove : a) nastale nesrećom, taj. događajem uzrokovanim neposrednom, vanjskom i mehaničkom silom; b) nastale uticajem bilo kojih drugih faktora izvan vozila, neovisno o tome da li je vozilo u pogonu ili ne. c) nastale zlonamjerno, požarom i eksplozijom, krađom, neovlaštenom upotrebom, razbojništvom ili pronevjerom, neposrednim djelovanjem oluje, gradom, udarom groma, potresom ili poplavom; d) na dijelovima koje proizvođač popravlja besplatno, neovisno o garanciji; e) koje su nastale sudjelovanjem na utrkama ili zbog probnih vožnji koje su proizašle iz tih utrka; f) nastale nepravilnom upotrebom vozila ili ako je vozilo bilo izloženo većim dopuštenim osovinskim opterećenjima ili opterećenjima prikolice nego što je to proizvođač odobrio g) nastale upotrebom nekvalitetnog goriva i maziva, što će se utvrditi stručnim vještačenjem ovlaštene osobe od strane davatelja osiguranja; h) prouzrokovane promjenom prvobitne konstrukcije vozila (npr. tuningom) ili ugradnjom stranih ili dodatnih dijelova, koji nisu odobreni od proizvođača te nestručnom ugradnjom; i) nastale korištenjem dijela za koji je vidljivo da je potreban popravak, osim ako se može dokazati da šteta ne iziskuje popravak ili da je dio u trenutku kvara bio popravljen prema pravilima; j) koje su uzročno povezane s time, da na vozilu nisu izvršeni popravci, odnosno radovi održavanja propisani ili preporučeni od proizvođača u jednoj od proizvođača priznatoj ugovornoj servisnoj radionici, odnosno od strane trgovca koji je isporučio vozilo. Kvar koji podliježe garanciji, a nije odmah bio prijavljen trgovcu koji je isporučio vozilo ili ako vozilo nakon odobrenja popravka nije odmah stavljeno na trgovcu na raspolaganje za popravak.

6 Uvjeti garancije Za prijavu kvara i popravak vozila temeljem garancije vrijedi sljedeći postupak: a) Kupac mora nakon utvrđivanja kvara koji podliježe garanciji, odmah prijaviti kvar trgovcu koji je isporučio vozilo i nakon povratnog odgovora staviti trgovcu vozilo na raspolaganje. Popravka se provodi prema tehničkim zahtjevima i to popravljanjem ili zamjenom novih ili rabljenih dijelova. Zamijenjeni dijelovi postaju naše vlasništvo. b) Kupac se obavezuje, da će prilikom popravke vozila temeljem garancije sudjelovati u troškovima dijelova prema sljedećoj podjeli, i to uzimajući u obzir ukupni broj pređenih kilometara vozila do trenutka nastanka kvara: do km 0% do km 40% do km 10% do km 50% do km 20% iznad km 60% do km 30% Troškovi rada se ne zaračunavaju. Napomena: Primjer 1. Vozilo u momentu kupovine ima predjenih km. Ukoliko se u toku garantnog perioda desi kvar na vozilu koji je predmet garancije i u tom momentu vozilo na satu ima pređenih km, kupac učestvuje sa 10% u troškovima cijene dijelova. Primjer 2. Vozilo u momentu kupovine ima predjenih km. Ukoliko se u toku garantnog perioda desi kvar na vozilu koji je predmet garancije i u tom momentu vozilo na satu ima pređenih km, kupac učestvuje sa 60% u troškovima cijene dijelova. Garancijom nisu pokriveni: troškovi ispitivanja, mjerenja i namještanja, ukoliko nisu povezani s kvarom koji podliježe garanciji; troškovi transporta i dopreme vozila do servisa i svi troškovi vezani za to.

7 Usluga 2 Garancija povrata vozila Ako unutar roka od sedam dana nakon isporuke vozila zaključite da bi Vašim potrebama ili ukusu odgovaralo drugo vozilo, pružamo Vam mogućnost da vozilo koje ste kupili u našoj kući zamijenite za neko drugo vozilo iz našeg programa rabljenih vozila jednake ili veće vrijednosti, uz pretpostavku da su ispunjeni i sljedeći uslovi: Vozilo mora odgovarati stanju u trenutku isporuke, uzimajući u obzir prirodno trošenje prema pređenom broju kilometara od isporuke vozila. Taj broj ne smije biti viši od km. Za svaki pređeni kilometar nakon isporuke dužni ste platiti 0,85 KM i pripadajući dio PDV-a odnosno najmanji iznos od 385,00 KM i pripadajući dio PDV-a. Da nakon što smo prodali vozilo, niste njime dalje raspolagali, prenijeli njegovo vlasništvo na drugu osobu ili ga opterećivali, te da vozilo u međuvremenu niste registrovali na sebe, odnosno da je registracija vozila kod nadležne policijske uprave ostala nepromijenjena u odnosu na registraciju u trenutku kada smo Vam prodali vozilo. Usluga 3 Garancija zamjene Kod kupovine DasWeltAuto vozila garantujemo Vam, da ćemo ako pristanete na našu procjenu, pod račun uzeti Vaše sadašnje vozilo. Usluga 4 Finansiranje Pružamo Vam sigurnost stručnim savjetima za Vaše specijalne želje u pogledu finansiranja. Ekonomično, jednostavno i ugodno. Nudimo transparentne, povoljne leasing i kreditne ugovore u skladu s Vašim željama.

8 Usluga 5 Premium garancija U sklopu Premium garancije oslobađamo Vas participacije u utrošku dijelova koji bi trebali platiti u slučaju kvara, a u skladu sa uslovima garancije, ukoliko se vaše vozilo uklapa u jednu od ponuđenih kategorija: Cijena vozila kupovna cijena do KM kupovna cijena ,- do KM kupovna cijena ,- do ,- KM kupovna cijena ,- do ,- KM kupovna cijena iznad ,-- KM Kilometraža do km* do km do km do km do km U prekoračenju km po svakoj navedenoj kategoriji, sudjelovanje u troškovima materijala se povećava za 10%. U slučaju prekoračenja km sudjelovanje iznosi 60% za sve klase cijena. *Primjer: za vozilo s pređenih preko km participacija iznosi 10 %, preko km 20 %, preko km 30 %, preko km 40 %, preko km 60 %. Usluga 6 Mobilna garancija Obim usluga odgovara uslugama koje su utvrđene u brošuri Mobilna garancija - Das WeltAuto mobility ili na web stranicama marki Volkswagen koncerna u Bosni i Hercegovini, u zavisnosti od vrste ponuđene mobilne garancije. Vaš Das WeltAuto savjetnik u prodaji rado će Vas informisati o tome. Usluga 7 Garancija zamjenskog vozila U slučaju kvara koji podliježe garanciji, za vrijeme trajanja popravke u našoj kući, na raspolaganje Vam možemo ponuditi korištenje zamjenskog vozila prema uvjetima auto kuće kod koje ostvarujete ovo pravo.

9 Vaša kontakt osoba je :

10

Produženo jamstvo za nova vozila OPEL Trogodišnje jamstvo Četverogodišnje jamstvo Petogodišnje jamstvo Neograničena Neograničena MODEL do km d

Produženo jamstvo za nova vozila OPEL Trogodišnje jamstvo Četverogodišnje jamstvo Petogodišnje jamstvo Neograničena Neograničena MODEL do km d Produženo jamstvo za nova vozila OPEL Trogodišnje jamstvo Četverogodišnje jamstvo Petogodišnje jamstvo MODEL do 100 000 km do 120 000 km do 150 000 km Agila/Astra/Corsa/ Meriva/Tigra Vectra/Signum/ Zafira/Combo

Више

Microsoft Word - Izmena konkursne dokumentacije 1, D 23, Materijal za odrzavanje vozila

Microsoft Word - Izmena konkursne dokumentacije 1, D 23, Materijal za odrzavanje vozila I Број: 7221 03.10.2014. Измене и допуне конкурсне документације Предмет: Измене и допуне Конкурсне документације за јавну набавку Д 23 Материјал за одржавање возила Извршена је измена Конкурсне документације

Више

ЈНМВ 226Н/2015 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕНИЦ

ЈНМВ 226Н/2015 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕНИЦ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕНИЦОМ БР. 226Н/2015 Пожаревац, Фебруар 2015. године Страна 1 од 44 На

Више

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА ј.п. СТАРА ПАЗОВА БРОЈ: 913 ДАТУМ: ПРЕДМЕТ: ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕНИ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ВЕЗАНЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА ј.п. СТАРА ПАЗОВА БРОЈ: 913 ДАТУМ: ПРЕДМЕТ: ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕНИ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ВЕЗАНЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА ј.п. СТАРА ПАЗОВА БРОЈ: 913 ДАТУМ: 13.02.2017. ПРЕДМЕТ: ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕНИ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ВЕЗАНЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА СЕРВИС ТЕРЕТНИХ ВОЗИЛА БРОЈ

Више

Microsoft Word - prakticna nastava pitanja za sve godine TDS i VMV 2017 god

Microsoft Word - prakticna nastava pitanja za sve godine TDS i VMV 2017 god ПРВИ РАЗРЕД 1. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД САОБРАЋАЈНОГ ОТПАДА 2. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД ИЗДУВНИХ ГАСОВА 3. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД БУКЕ 4. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ПРИЛИКОМ ПРЕВОЗА ОПАСНИХ МАТЕРИЈА.

Више

ЈНМВ 216-2Н/2015 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕН

ЈНМВ 216-2Н/2015 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕН ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕНИЦОМ БР. 26-2Н/205 Пожаревац, Aприл 205. године Страна од 35 На основу

Више

01v DV odrzavanje vezbe [Compatibility Mode]

01v DV odrzavanje vezbe [Compatibility Mode] Drumska vozila deo Eksploatacija i održavanje - vežbe - dr Dragan Ružić Održavanje motornog vozila Periodične = preventivne intervencije: održavanje/servisiranje Nulti servis "Svakodnevno" održavanje Prvo

Више

Р. бр. ЈН: 340/302/ ИЗМЕЊЕН ОБРАЗАЦ ПОНУДЕ ПАРТИЈА 2 Услуга: Oдржавање возила марке ŠKODA Понуду дајем (означити начин давања понуде): а) са

Р. бр. ЈН: 340/302/ ИЗМЕЊЕН ОБРАЗАЦ ПОНУДЕ ПАРТИЈА 2 Услуга: Oдржавање возила марке ŠKODA Понуду дајем (означити начин давања понуде): а) са Р. бр. ЈН: 340/302/2016 6.1.2 ИЗМЕЊЕН ОБРАЗАЦ ПОНУДЕ ПАРТИЈА 2 Услуга: Oдржавање возила марке ŠKODA Понуду дајем начин давања понуде): а) самостално б) заједничка понуда в) понуда са подизвођачем Р. бр

Више

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO Na osnovu Odluke o prodaji službenog automobila broj: 4-1-04-1-181/1-17 od 08.06.2017. godine, a u vezi sa članom 12. Pravilnika o uslovima nabavke i načinu korištenja službenih vozila u institucijama

Више

Mi poznajemo sve djelove na Vašem vozilu. Paketi za starija vozila Privredna vozila Volkswagen

Mi poznajemo sve djelove na Vašem vozilu. Paketi za starija vozila Privredna vozila Volkswagen Mi poznajemo sve djelove na Vašem vozilu. Paketi za starija vozila Privredna vozila Volkswagen Tajna dugotrajne veze SERVIS+ Originalni djelovi + dvije godine garancije i sve to po povoljnim cijenama.

Више

Kupac prodajni savetnik Kristijan Markuš adresa telefon 024/ mesto fax 024/ pib/mbr telefon mobil

Kupac prodajni savetnik Kristijan Markuš adresa telefon 024/ mesto fax 024/ pib/mbr  telefon mobil Kupac prodajni savetnik Kristijan Markuš adresa telefon 024/415 05 00 mesto fax 024/415 05 05 pib/mbr e-mail kristijan.markus@aktasic.rs telefon mobilni telefon 065/88 787 21 e-mail datum 5. 7. 2016 kontakt

Више

List: 1 od 1

List:   1 od 1 Poziv za dostavu ponude Naručitelj: Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o., Strojarska cesta 13, Zagreb Evidencijski broj nabave: 8/2019 Pozivamo Vas da nam dostavite ponudu za predmet nabave prema

Више

NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Septembar 018. IZVEDBE BlueHDi 75 BVM BlueHDi 100 S&S BVM BlueHDi 10 S&S BVM6 BlueHDi 10 S&S EAT8 MOTOR

Више

Lider u tehnologiji i sigurnosti: Boscheve kočnice

Lider u tehnologiji i sigurnosti: Boscheve kočnice Lider u tehnologiji i sigurnosti: Boscheve kočnice Boscheve kočnice: Igrajte na sigurno Bosch iz jednog izvora nudi kompletan kočioni program s kvalitetom originalne opreme: preko 10 000 proizvoda osigurava

Више

(Microsoft Word - U\212P Gospi\346_prodaja nekurentnih zaliha2019. bez central.skl_)

(Microsoft Word - U\212P Gospi\346_prodaja nekurentnih zaliha2019. bez central.skl_) UPRAVA ŠUMA PODRUŽNICA GOSPIĆ; 53000 Gospić, Budačka 23, Gospić; Tel: 053/ 652440 Fax: 053/652478 e-mail: gospic@hrsume.hr Klasa: GS/19-01/636 Ur.broj:13-00-03-19-01 Gospić, 29.05.2019.god. Temeljem Naputka

Више

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine Broj: 0101-5751-1/17 Sarajevo, 04. 10. 2017. godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: 02-3803/17 od 18. 05. 2017. godine o davanju saglasnosti za rashodovanje i prodaju putničkih

Више

voith.com Energetski učinkoviti na svim cestama Zračni kompresori

voith.com Energetski učinkoviti na svim cestama Zračni kompresori voith.com Energetski učinkoviti na svim cestama Zračni kompresori 1 2 1 Actros iz Daimlera 2 Volvo Bus 8900 Energetski učinkoviti na putu Zračni kompresori iz Voitha Na povijesnoj lokaciji Zschopau / Sachsen

Више

Ne mijenjajte ono što volite. Samo ono što morate. Originalni servisni paketi za vozila starija od osam godina.

Ne mijenjajte ono što volite. Samo ono što morate. Originalni servisni paketi za vozila starija od osam godina. Ne mijenjajte ono što volite. Samo ono što morate. Originalni servisni paketi za vozila starija od osam godina. A klasa W168 A klasa W168 ULJNI SERVIS 168006/007/ 008/009/109 OM668 Filtar ulja 168031/032/033

Више

Microsoft Word - HIDRAULIKA KATALOG

Microsoft Word - HIDRAULIKA KATALOG KEMING d.o.o. Vaš partnerr za HIDRAULIKU HIDRAULIČNI MOTORI, PUMPE, VENTILI I KOMPONENTE Danfoss, Sauer-Danfoss Keming d.o.o. je Vaš izvor za originalne, licencirane i visoko kvalitetne zamjenskee dijelove

Више

OPĆI UVJETI PROGRAMA DACIA POMOĆ NA CESTI 1 1. UVJETI I TRAJANJE UGOVORA O PROGRAMU DACIA POMOĆ NA CESTI Ugovor o programu DACIA POMOĆ na cesti mogu u

OPĆI UVJETI PROGRAMA DACIA POMOĆ NA CESTI 1 1. UVJETI I TRAJANJE UGOVORA O PROGRAMU DACIA POMOĆ NA CESTI Ugovor o programu DACIA POMOĆ na cesti mogu u OPĆI UVJETI PROGRAMA DACIA POMOĆ NA CESTI 1 1. UVJETI I TRAJANJE UGOVORA O PROGRAMU DACIA POMOĆ NA CESTI Ugovor o programu DACIA POMOĆ na cesti mogu ugovoriti vlasnici vozila koja su starija od 2 godine.

Више

15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE 15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Septembar 2018 IZVEDBE PureTech 68 BVM PureTech 82 S&S BVM PureTech 110 S&S BVM6 PureTech 110 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM6 MOTOR

Више

5

5 5. RADNA PROBA Uređenje dijela sustava za paljenje i ubrizgavanje kod Ottovih motora ili uređenje sustava za ubrizgavanje kod Dieselovih motora Za uspješno obavljen zadatak kandidat treba: opisati postupak

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ-ШУМАРСКИ ФАКУЛТЕТ Број / ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА 15/2017 Свим понуђачима који су преузели конку

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ-ШУМАРСКИ ФАКУЛТЕТ Број / ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА 15/2017 Свим понуђачима који су преузели конку УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ-ШУМАРСКИ ФАКУЛТЕТ Број 0-4559/6 04..207. ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА 5/207 Свим понуђачима који су преузели конкурсну документацију за јавну набавку 5/207 Опис предмета јавне

Више

7 let BROSURA 150x128.indd

7 let BROSURA 150x128.indd bezbrižnih godina Kijini modeli novi Picanto, novi Rio, cee d, Venga, Soul, Sportage i Sorento ponose se najduljim europskim jamstvom. Opće jamstvo za cijelo vozilo vrijedi godina ili do 150.000 kilometara

Више

Broj: /15

Broj: /15 Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U SARAJEVU Broj: 01-1573/15 Sarajevo, 02.11.2015. godine PREDMET: Poziv na dostavu ponude Ugovorni organ,

Више

HDS 9/50 De Tr1 Autonomno kompresorsko čišćenje na vrelu vodu uz pomoć pritiska od 500 bar! HDS 9/50 u obliku prikolice sa učinkovitim dizel motorom j

HDS 9/50 De Tr1 Autonomno kompresorsko čišćenje na vrelu vodu uz pomoć pritiska od 500 bar! HDS 9/50 u obliku prikolice sa učinkovitim dizel motorom j HDS 9/50 De Tr1 Autonomno kompresorsko čišćenje na vrelu vodu uz pomoć pritiska od 500 bar! HDS 9/50 u obliku prikolice sa učinkovitim dizel motorom je neprikosnoven na gradilištima, u industriji ili u

Више

Srbija Cenovnik 15. JANUAR

Srbija Cenovnik 15. JANUAR Srbija Cenovnik 15. JANUAR 2017. www.mazda-rs.com Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.590 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 12.090 Mazda2 G90 Challenge 66 / 90 5 brzina 12.490 Mazda2

Више

2

2 2. RADNA PROBA Uređenje dijela transmisije Za uspješno obavljen zadatak kandidat treba: opisati postupak rada izabrati odgovarajući alat i pribor izabrati potrošni materijal (po potrebi) izvesti postupak

Више

*ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОЈ ПРЕВЕНТИВНОЈ АКТИВНОСТИ* "Возило након зимских услова 2015" АМС РС и ауто мото друштва у сарадњи са Министарством унутрашњих п

*ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОЈ ПРЕВЕНТИВНОЈ АКТИВНОСТИ* Возило након зимских услова 2015 АМС РС и ауто мото друштва у сарадњи са Министарством унутрашњих п *ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОЈ ПРЕВЕНТИВНОЈ АКТИВНОСТИ* "Возило након зимских услова 2015" АМС РС и ауто мото друштва у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Српске и Министарством саобраћаја

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj : Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:1.11.2017. u 14:42 OBAVJEŠTENJE

Више

Microsoft PowerPoint - Pogonski sistemi-predavanje 6

Microsoft PowerPoint - Pogonski sistemi-predavanje 6 ПOГОНСКИ СИСТЕМИ Шесто предавање хидростатички системи, увод, хидростатичке компоненте: хидропумпе Хидростатички погонски системи N e M e ω e N Q F M m m v m ω m F o M v o ωo o хидростатички систем Q,

Више

BOS_Caracteristiques_Techniques_VP_NOUVEAU_BERLINGO__Juin_2018

BOS_Caracteristiques_Techniques_VP_NOUVEAU_BERLINGO__Juin_2018 NOVI CITROËN BERLINGO TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Jun 2018. PureTech 110 S&S BVM6 BlueHDi 75 BVM BlueHDi 100 BVM BlueHDi 130 S&S BVM6 BlueHDi 130 S&S EAT8 Izvedba

Више

Servis i garancija

Servis i garancija Servis i garancija IDENTIFIKACIJA VOZILA Model Broj šasije (VIN) Datum primopredaje vozila Radi vaše sigurnosti u ovu knjižicu nisu upisani podaci o vlasniku vozila. Ovo je način zaštite podataka u slučaju

Више

Slide 1

Slide 1 Doc. dr. sc. Sinan Alispahić Rukovoditelj Sektora za vozače Hrvatski autoklub Što je Eko vožnja? Novi način ili stil vožnje (modernija ili inteligentnija vožnja) Pametniji i sigurniji način vožnje Potpora

Више

TD 95:0221

TD 95:0221 NARUČITELJ: TEDRA d.o.o.- u stečaju Biševska 13 10000 ZAGREB OIB: 25332961433 PREDMET: ELABORAT NALAZA I MIŠLJENJA IZRADIO: "Vještačenja CIRAKI" d.o.o. za vještačenja i usluge Zagreb, Ilica 174 ZAGREB,

Више

Popravak i servis vozila za hitnu medicinu i sanitetski prijevoz marke Ford Tranzit 2.2 TDCI Jednostavna nabava Ev.broj: JN-37 Ravnatelj Klasa:

Popravak i servis vozila za hitnu medicinu i sanitetski prijevoz marke Ford Tranzit 2.2 TDCI Jednostavna nabava Ev.broj: JN-37 Ravnatelj Klasa: Ravnatelj Klasa: 406-07/18-01/22 Ur. broj: 2181-148-01-18- 02 Split, 21. svibnja 2018. godine Poštovani, POZIV NA DOSTAVU PONUDA u postupku jednostavne nabave Popravak i servis vozila za hitnu medicinu

Више

KD AUTOTROLEJ d.o.o., Školjić 15, Rijeka, kojeg zastupa direktor Alberto Kontuš, dipl.oec. (u dalje u tekstu: Naručitelj) OIB: MB:

KD AUTOTROLEJ d.o.o., Školjić 15, Rijeka, kojeg zastupa direktor Alberto Kontuš, dipl.oec. (u dalje u tekstu: Naručitelj) OIB: MB: KD AUTOTROLEJ d.o.o., Školjić 15, Rijeka, kojeg zastupa direktor Alberto Kontuš, dipl.oec. (u dalje u tekstu: Naručitelj) OIB: 19081493664 MB: 03326080 IBAN: HR3624020061100388041 kod Erste & Steiermärkische

Више

PREDRAČUN Br

PREDRAČUN Br Ponuda: OPEL CROSSLAND X Enjoy 1.2 81hp MT5 Slika je samo ilustracije radi i može odudarati od ponuđenog modela Tehničke karakteristike: OPEL CROSSLAND X Enjoy 1.2 81hp MT5 Karoserija: Visina (mm) 1605

Више

SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012

SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012 SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012 PRIKAZ CENA TOTAL CENA LS Plus 14.999 17.099 15.999 18.099 Plus 16.699 18.199 18.799 19.299 20.799 Z 2.0D 163KS AT6 17.499 18.999 20.099 21.599 Z Plus 18.699

Више

Microsoft Word - Elaborat-Metal_Luks_Mazda_Premacy.doc

Microsoft Word - Elaborat-Metal_Luks_Mazda_Premacy.doc Mr.sc. Krunoslav ORMUŽ, dipl. inž. str. Stalni sudski vještak za strojarstvo, promet i analizu cestovnih prometnih nezgoda Županijskog suda u Zagrebu Poljana Josipa Brunšmida 2, Zagreb METAL - LUKS d.o.o.

Више

OBRAZAC 3 Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 52/19 Redni broj iz Plana javnih nabavki : 331 Mjesto i dat

OBRAZAC 3 Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 52/19 Redni broj iz Plana javnih nabavki : 331 Mjesto i dat OBRAZAC 3 Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Broj iz evidencije postupaka javnih nabavki: 52/19 Redni broj iz Plana javnih nabavki : 331 Mjesto i datum: Nikšić, 17.05.2019. godine Na onovu člana 54 stav

Више

ENERGETSKI_SUSTAVI_P11_Energetski_sustavi_dizalice_topline_2

ENERGETSKI_SUSTAVI_P11_Energetski_sustavi_dizalice_topline_2 ENERGETSKI SUSTAVI DIZALICE TOPLINE (Toplinske pumpe) ENERGETSKI TOK ZA DIZALICE TOPLINE (TOPLINSKE PUMPE) ENERGETSKI SUSTAVI 2 DIZALICE TOPLINE (TOPLINSKE PUMPE) DIZALICE TOPLINE koriste se za prijenos

Више

MINISTARSTVO ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE 2059 Na temelju članka 104. stavka 1. točke 3. alineje 3. Zakona o otpadu (»Narodne novine«, br. 178/04, 111/06

MINISTARSTVO ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE 2059 Na temelju članka 104. stavka 1. točke 3. alineje 3. Zakona o otpadu (»Narodne novine«, br. 178/04, 111/06 MINISTARSTVO ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE 2059 Na temelju članka 104. stavka 1. točke 3. alineje 3. Zakona o otpadu (»Narodne novine«, br. 178/04, 111/06, 60/08 i 87/09), ministar zaštite okoliša i prirode

Више

broj 1-sic.cdr

broj 1-sic.cdr Specijalizirani magazin Varaždinske Toplice Ožujak 2010. Broj 1 R oad S Varaždinske Toplice 29-30. 4. 2010. how DAF modeli SMANJENJE OPERATIVNIH TROŠKOVA PRIJEVOZA JE VAŽNIJE NEGO IKAD www.dafhrvatska.com

Више

PREDRAČUN Br

PREDRAČUN Br Ponuda: OPEL GRANDLAND X Enjoy 1.2T Start/Stop 130hp MT6 Slika je samo ilustracije radi i može odudarati od ponuđenog modela Tehničke karakteristike: GRANDLAND X Enjoy 1.2T S/S 130hp MT6 Karoserija: Visina

Више

Прилог 13. Списак услуга одржавања медицинскo-техничких помагала и највишег износа накнаде која укључује комплетну услугу (рад, материјал и део) Износ

Прилог 13. Списак услуга одржавања медицинскo-техничких помагала и највишег износа накнаде која укључује комплетну услугу (рад, материјал и део) Износ Прилог 13. и највишег износа услугу Износи у динарима Ред Одржавање помагала Поправка протезе за горње екстремитете по истеку гарантног рока Страна 1 од 14 1 Kорекција лежишта протезе (пластика, кожа)

Више

NOVA MAZDAḃ CJENIK

NOVA MAZDAḃ CJENIK NOVA MAZDAḃ CJENIK NOVA MAZDAḃ HATCHBACK Snaga kw / KS Okretni moment u Nm Cijena* IZBOR OPCIJSKIH PAKETA Skyactiv-G122 Plus Skyactiv-G122 90 / 122 213 162.640,70 kuna Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 181.195,70

Више

tehnički uvjeti tps

tehnički uvjeti tps Usluga otklanjanja prijavljenih kvarova kontrolera videozida proizvođača Trenton Systems u COKPama Vrgorac i Tunel Sveti Ilija (H190/18) POSEBNI TEHNIČKI UVJETI 1. Uvod Predmet ovih Posebnih tehničkih

Више

Microsoft Word - ZAHTJEV ZA SME KREDIT - NOVI

Microsoft Word - ZAHTJEV ZA SME KREDIT - NOVI ZAHTJEV ZA SME KREDIT PODACI O KREDITNOM ZAHTJEVU Vrsta kredita Iznos kredita u Rok otplate u godinama Grace period u mjesecima Namjena kredita/opis: Ukoliko se zahtjev odnosi na dugoročne kredite potrebno

Више

WOW! News_HRV

WOW! News_HRV Abarth Abarth 500 Year Model Update 2008-2017 Abarth Abarth 500 Prihvaćanje konfiguracije 2017 Abarth Abarth 500 Aktiviraj režim identifikacije bluetootha 2017 Abarth Abarth 500 Učenje klima uređaja 2017

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:27.5.2019. u 13:54 OBAVJEŠTENJE

Више

Brzo, jednostavno i učinkovito: Bosch exchange Tehnologija za život

Brzo, jednostavno i učinkovito: Bosch exchange Tehnologija za život Brzo, jednostavno i učinkovito: Bosch exchange Tehnologija za život Bosch exchange: Sveobuhvatni asortiman zamjenskih proizvoda, samo od jednog dobavljača Popravak uz sadašnju vrijednost čak je zahtjevniji,

Више

OPEL Astra 4 vrata

OPEL Astra 4 vrata OPEL Astra Opel Astra 1 103 kw/140 KS 103 kw/140 KS Motor Mjenjač Ručni mjenjač sa 6 st. prijenosa Automatski mjenjač sa 6 st. prijenosa 30 632 32 214 Standardna oprema 2 Paket svjetala Osvijetljena ogledala

Више

АД КОМУНАЛАЦ БИЈЕЉИНА, Ул. Милоша Црњанског 7 Тел. : 055/ ; Факс : 055/ е-mail: Матични број : ЈИБ :

АД КОМУНАЛАЦ БИЈЕЉИНА, Ул. Милоша Црњанског 7 Тел. : 055/ ; Факс : 055/ е-mail: Матични број : ЈИБ : На основу члана члана 7. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Републике Српске број:75/04) и члана 8. Правилника о јавним набавкама роба, услуга и радова у АД Комуналац Бијељина број: 3187/2015

Више

VISOKO UČINKOVITE TOPLINSKE PUMPE ZRAK/VODA S AKSIJALNIM VENTILATORIMA I SCROLL KOMPRESOROM Stardandne verzije u 10 veličina Snaga grijanja (Z7;V45) 6

VISOKO UČINKOVITE TOPLINSKE PUMPE ZRAK/VODA S AKSIJALNIM VENTILATORIMA I SCROLL KOMPRESOROM Stardandne verzije u 10 veličina Snaga grijanja (Z7;V45) 6 VISOKO UČINKOVITE TOPLINSKE PUMPE ZRAK/VODA S AKSIJALNIM VENTILATORIMA I SCROLL KOMPRESOROM Stardandne verzije u 10 veličina Snaga grijanja (Z7;V45) 6 37 kw // Snaga hlađenja (Z35/V7) 6 49 kw ORANGE HT

Више

smart >> Katalog cijena, vrijedi od

smart >> Katalog cijena, vrijedi od smart >> Katalog cijena, vrijedi od 15.5.2019 smart >> smart. Odmak za novu generaciju. smart Urbani pionir. Savršeni gradski automobil. Sa savršenim pogonom za grad: potpuno električan, s lokalnim nultim

Више

Katalog obuka Education Centre for Auto Professionals Brđanska Ripanj // Beograd, Srbija Tel:

Katalog obuka Education Centre for Auto Professionals Brđanska Ripanj // Beograd, Srbija   Tel: Katalog obuka Education Centre for Auto Professionals Brđanska 410 11232 Ripanj // Beograd, Srbija www.ecap.co.rs office@ecap.co.rs Tel: +381 11 8653-114 Fax: +381 11 8652-603 Sezona 2015/16. Obuka Made

Више

GRUPA II: TROŠKOVNIK FILTERA ZA TERETNA VOZILA MERCEDES R.br. Naziv Kataloški broj Okvirna količina Naziv proizvođača zamjenskog filtera Kataloški bro

GRUPA II: TROŠKOVNIK FILTERA ZA TERETNA VOZILA MERCEDES R.br. Naziv Kataloški broj Okvirna količina Naziv proizvođača zamjenskog filtera Kataloški bro GRUPA II: TROŠKOVNIK FILTERA ZA TERETNA VOZILA MERCEDES bez 1 Filter goriva 1820,U 1400, 2631 A 000 090 11 51 10 2 Filter goriva 1124 A 000 090 11 51 10 4 3 Mikro filter goriva ATEGO 1823, 1018, 1523,

Више

Roltrac_oferta_PL

Roltrac_oferta_PL KATALOG MAŠINA www.roltrac.pl CEPAČ DRVA R-60 Dozator (navoz) Razdelna funkcija Pritisak klipa Opcija noževa Podizanje noža Dužina cepanice Rezervoar za ulje Snaga električnog motora ručna mašina, samo

Више

untitled

untitled Reduktori s motorom \ Industrijski reduktori \ Pogonska elektronika \ Automatizacija pogona \ Usluge Sigurno isklapanje aplikacije Izdanje 06/007 6883 / HR Priručnik SEW-EURODRIVE Driving the world Sadržaj

Више

Direktiva Komisije 2013/28/EU od 17. svibnja o izmjeni Priloga II. Direktivi 2000/53/EZ Europskog parlamenta i Vijeća o otpadnim vozilimaTekst z

Direktiva Komisije 2013/28/EU od 17. svibnja o izmjeni Priloga II. Direktivi 2000/53/EZ Europskog parlamenta i Vijeća o otpadnim vozilimaTekst z 13/Sv. 66 Službeni list Europske unije 47 32013L0028 L 135/14 SLUŽBENI LIST EUROPSKE UNIJE 22.5.2013. DIREKTIVA KOMISIJE 2013/28/EU od 17. svibnja 2013. o izmjeni Priloga II. Direktivi 2000/53/EZ Europskog

Више

Katalog prikolica_BH

Katalog prikolica_BH PK PRIKOLICE ŠUMARSKE PRIKOLICE PSM KARAKTERISTIKE PSM 180 PSM 200 brutto masa vozila 18000 kg 20000 kg masa praznog vozila 2710 kg 3500 kg netto nosivost 15290 kg 16500 kg BPW osovine 2 x 9 t 2 x 10 t

Више

Sustavi kotlovskih postrojenja

Sustavi kotlovskih postrojenja Sustavi kotlovskih postrojenja Teleservice Regulacija kotlova BCO BCO UL-S UNIVERSAL parni kotao WA Uređaj za analizu vode Kompetencija i povjerenje Bosch Industriekessel je u svjetskim razmjerima renomirani

Више

Memorandum mali

Memorandum mali 5) Opšti uslovi korištenja Addiko EBank, Addiko Mobile i Addiko SMS usluge za fizička lica v.1.8 Uvodne odredbe: Ovim Opštim uslovima Addiko Bank a.d. Banja Luka utvrđuje prava, obaveze i uslove korištenja

Више

Na osnovu člana 17. Zakona o javnim nabavkama ( Službeni glasnik BiH, broj: 39/14), a u skladu sa Budžetom Tuzlanskog kantona za godinu ( Službe

Na osnovu člana 17. Zakona o javnim nabavkama ( Službeni glasnik BiH, broj: 39/14), a u skladu sa Budžetom Tuzlanskog kantona za godinu ( Službe Na osnovu člana 17. Zakona o javnim ma ( Službeni glasnik BiH, broj: 39/14), a u skladu sa Budžetom Tuzlanskog kantona za 2019. godinu ( Službene novine Tuzlanskog kantona, broj: 3/19), direktor Kantonalne

Више

Akcija - CR-V 1.6 AT 4x4 LIFESTYLE NAVI ADAS

Akcija - CR-V 1.6 AT 4x4 LIFESTYLE NAVI ADAS CR-V 1.6 AT 4x4 LIFESTYLE NAVI ADAS ROK ISPORUKE: Ponuđeno vozilo imamo na stanju u Crystal Black Pearlefect boji. Vozilo je proizvedeno 2018 godine. NAČINI PLAĆANJA: 100% avans; Lizing aranžman; Kreditni

Више

TD 95:0221

TD 95:0221 TD 17:1005 NARUČITELJ: ZOVKO ZAGREB d.o.o. u stečaju Slavonska avenija 62 10000 Zagreb OIB: 02310872315 PREDMET: ELABORAT NALAZA I MIŠLJENJA IZRADIO: "Vještačenja CIRAKI" d.o.o. za vještačenja i usluge

Више

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 03.1

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 03.1 АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/2018-2630 Датум: 03.10.2018. године Измене и допуне конкурсне документације

Више

MergedFile

MergedFile Ovlašćeni uvoznik i distributer FCA vozila: NIKOM AUTO Kragujevac Telefon: +381 34 355 810 CENOVNIK MODELA CENOVNIK MODELA BENZINSKI MOTORI MITO KAPACITET SNAGA CENA SA MENJAČ MVS MOTORA KW/KS PDV-om ALFA

Више

Hyundai Tucson Više informacija na Vaš Hyundai partner

Hyundai Tucson Više informacija na   Vaš Hyundai partner Hyundai Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 27.05.2019. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi uz informativni izračun PPMV-a** Model i verzija

Више

Microsoft Word - 5.IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE

Microsoft Word - 5.IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Град Суботица ГРАДСКА УПРАВА Комисија за јавну набавку Број: IV-0-29/1 Број: ЈНМВ К 23/1 Дана: 07.0.1. Суботица, Трг слободе 1 У складу са чланом 63. став

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавка

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавка РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: 404-4-5/2018-04-5 ДАНА: 26.10.2018.године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС 124/12,14/15 и 68/15) заменик начелника

Више

Električna grijalica

Električna grijalica Električna grijalica 10032062 10032063 3 4 Poštovani, Zahvaljujemo vam se na kupnji. Molimo pročitajte ovaj priručnik i slijedite ove upute kako biste izbjegli oštećenja na uređaju. Za štete uzrokovane

Више

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na www.unicredit.ba Dobrodošli u svijet Zlatne Mastercard kartice. Ako ste osoba čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, za svakodnevno plaćanje

Више

K A T A L O G R E Z E R V N I H D I J E L O V A M O T O K U L T I V A T O R GREENY MINI IZDANJE

K A T A L O G R E Z E R V N I H D I J E L O V A M O T O K U L T I V A T O R GREENY MINI IZDANJE K A T A L O G R E Z E R V N I H D I J E L O V A M O T O K U L T I V A T O R GREENY MINI IZDANJE 07.2018 MOTOKULTIVATOR «GREENY- MINI» SPOJKA - KUĆIŠTE TABELA 1 MTK. «GREENY MINI» SPOJKA - KUĆIŠTE TABELA

Више

PEUGEOT Novi Partner Furgon * CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od

PEUGEOT Novi Partner Furgon * CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od PEUGEOT Novi Partner Furgon * CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od 01.07.2016. Varijante Partner furgona FURGON L2 S DVA REDA SJEDALA FURGON L2 + Sklopiva klupa za 3 putnika u drugom

Више

Microsoft Word Dokumentacija.doc

Microsoft Word Dokumentacija.doc REPUBLIKA HRVATSKA URED DRŽAVNE UPRAVE U KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI KLASA: 406-01/17-01/18 URBROJ: 2140-05-02/4-17-2 Ev.broj nabave : 3 POZIV NA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE PREDMET NABAVE

Више

Microsoft Word - Pravilnik o reklamaciji Sport Vision.doc

Microsoft Word - Pravilnik o reklamaciji Sport Vision.doc PRAVILNIK O POSTUPANJU PO REKLAMACIJI POTROŠAČA ZA ROBU KUPLJENU PUTEM ON LINE PRODAVNICE Preduzeće Sport Vision d.o.o., Beograd-Novi Beograd, donosi ovaj Pravilnik i njime definiše postupak resavanja

Више

Slide 1

Slide 1 Najbolji primeri iz prakse Smanjenje uticaja na životnu sredinu Ukupni efekti preduzetih mera na godišnjem nivou: Smanjenje troškova: 113.000 Smanjenje pređenog puta: 66.000 milja Smanjenje emisije CO

Више

katalog1414

katalog1414 S SOLDING engineering d.o.o. Inženjering, proizvodnja, trgovina i poslovne usluge Vase Stajića 17/10,24000 Subotica, Srbija, Tel./fax: 024 571 852 Mob: 065 588 1500; e-mail: zdravko.s@open.telekom.rs OTPORNIČKI

Више

Microsoft Word - ZF_SI_Oelwechselkit_50145_ SR_V01.docx

Microsoft Word - ZF_SI_Oelwechselkit_50145_ SR_V01.docx Opasnost od opekotina pri kontaktu sa vrelim uljem. Moguće su lakše do srednje teške povrede. Nosite zaštitne naočare. Nosite zaštitne rukavice. Nosite zaštitnu odeću. Moguće nanošenje materijalne štete

Више

NT 55/2 Tact² Me I Pored visokog stepena mobilnosti, snage, robusnosti i ostalih praktičnih obeležja opreme usisivači nudi specijalno postolje za vožn

NT 55/2 Tact² Me I Pored visokog stepena mobilnosti, snage, robusnosti i ostalih praktičnih obeležja opreme usisivači nudi specijalno postolje za vožn NT 55/2 Tact² Me I Pored visokog stepena mobilnosti, snage, robusnosti i ostalih praktičnih obeležja opreme usisivači nudi specijalno postolje za vožnju sa skidivom mehaničkom sekcijom - idealno za industrijske

Више

Microsoft PowerPoint - 10 MV motocikli 1.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - 10 MV motocikli 1.ppt [Compatibility Mode] Tehnika motocikala Definicija i klasifikacija Funkcionalne celine Pogonski agregati Transmisija Sistem za oslanjanje Sistem za kočenje Teorija kretanja 1 Definicija i klasifikacija Moped - L 1 - Vozilo

Више

Analiza tahografskog ulo{ka u funkciji obrade saobra}ajnih nezgoda

Analiza tahografskog ulo{ka u funkciji obrade saobra}ajnih nezgoda ANALIZA TAHOGRAFSKOG ULOŠKA U FUNKCIJI OBRADE SAOBRAĆAJNIH NEZGODA 1. UVOD Nagli razvoj saobraćaja i porast broja motornih vozila doveli su do povećanja saobraćajnih nezgoda tako da se pojavila potreba

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:11.10.2018. u 14:36 OBAVJEŠTENJE

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:8.8.2019. u 9:20 OBAVJEŠTENJE

Више

JP “VOJVODINŠUME” – PETROVARADIN

JP “VOJVODINŠUME” – PETROVARADIN ЈП "Војводинашуме" ШГ''Сомбор'' Апатински пут 11 О б ј а в љ у ј е Обавештење о закљученим уговорима На основу члана 55, 57. и 116. став 1. Закона о јавним набакама ( Сл. гласник РС 124/12, 14/2012 и 68/2015),

Више

GTM plan MS&HT coop

GTM plan MS&HT coop Poslovni uzlet grada Novigrada 6. studenoga 2015. Uz Cloud usluge poslujte uspješno i kada niste u uredu Dvadese Krešimir Jusup Savjetnik za prodaju ICT usluga poslovnim korisnicima NAŠ DANAŠNJI CILJ?

Више

OБЛАСТ: БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ВЕШТАЧЕЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА 1. Израчунати зауставни пут (Sz) и време заустављања ако су познати следећи подаци: брзин

OБЛАСТ: БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ВЕШТАЧЕЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА 1. Израчунати зауставни пут (Sz) и време заустављања ако су познати следећи подаци: брзин OБЛАСТ: БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ВЕШТАЧЕЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА 1. Израчунати зауставни пут (Sz) и време заустављања ако су познати следећи подаци: брзина аутомобила пре предузетог кочења Vo = 68 km/, успорење

Више

Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japa

Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japa Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japanu ili u Kaliforniji. Mi znamo šta je od ključnog značaja

Више

Microsoft Word - IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE.doc

Microsoft Word - IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE.doc Republika Srbija Autonomna Pokrajina Vojvodina Grad Subotica Gradska uprava Broj: IV-404-238/2016 Datum: 28.07.2016. godine Subotica Trg Slobode U skladu sa članom 63. stav 1. i stav 5. Zakona o javnim

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:16.7.2019. u 7:50 OBAVJEŠTENJE

Више

JEDNOFAZNI ASINKRONI MOTOR Jednofazni asinkroni motor je konstrukcijski i fizikalno vrlo sličan kaveznom asinkronom trofaznom motoru i premda je veći,

JEDNOFAZNI ASINKRONI MOTOR Jednofazni asinkroni motor je konstrukcijski i fizikalno vrlo sličan kaveznom asinkronom trofaznom motoru i premda je veći, JEDNOFAZNI ASINKRONI MOTOR Jednofazni asinkroni motor je konstrukcijski i fizikalno vrlo sličan kaveznom asinkronom trofaznom motoru i premda je veći, skuplji i lošijih karakteristika od trofaznog iste

Више

(Microsoft Word - Poziv na dostavu ponude CJEPIVO PROTIV \216UTE GROZNICE- ZA AMB 2016.)

(Microsoft Word - Poziv na dostavu ponude CJEPIVO PROTIV \216UTE GROZNICE- ZA AMB 2016.) Datum: 30.03.2016. Ur.broj: 71-3/50-1-16 Broj poziva: 50/16 P O Z I V N A D O S T A V U P O N U D E Poštovani, Hrvatski zavod za javno zdravstvo Vam upućuje Poziv na dostavu ponude za predmet nabave: CJEPIVO

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:29.6.2018. u 15:03 OBAVJEŠTENJE

Више

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: 09.04.2019. godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17), u postupku odlučivanja

Више