Bilten - Slobodna radna mjesta

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Bilten - Slobodna radna mjesta"

Транскрипт

1 HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: Vrijeme izrade izvješća: :26 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: Ispostava DUGA RESA Ugostitelji, radnici u turizmu Naziv: BECIĆ BEČ društvo s ograničenom odgovornošću za usluge Adresa: DUGA RESA, PETRAKOVO BRDO 46 ČISTAČICA-SOBARICA(M/Ž) Reg. broj: Mjesto rada: PETRAKOVO BRDO razina obrazovanja: Završena osnovna škola Srednja škola 3 godine način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Opis poslova: čišćenje restorana i sanitarnog prostora, čišćenje i spremanje soba. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Ispostava matična KARLOVAC Stručnjaci za elektrotehniku Naziv: ELSTROM d.o.o. za usluge, trgovinu i turistička agencija Adresa: LASINJA, Karlovačka cesta 14/A ELEKTROINSTALATER/KA Reg. broj: Mjesto rada: LASINJA Bez radnog iskustva razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine vrsta ugovora: neodređeno - novootvoreni posao način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Opis posla: pomoćni elektroinstalaterski radovi. Mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

2 Ispostava DUGA RESA Naziv: EL-MAL j.d.o.o. za usluge i proizvodnju Adresa: MIHALIĆ SELO, Mihalić Selo 13 ELEKTROINSTALATER/KA Reg. broj: Mjesto rada: DUGA RESA način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Opis poslova: u obzir dolazi i ostala elektro struka. Rad na području Karlovačke županije. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Građevinari, geodete Naziv: GTC društvo s ograničenom odgovornošću za građenje i trgovinu Adresa: DUGA RESA, Samovojskina ulica 4 FASADER/KA-GRAĐEVINSKI RADNIK/CA Broj traženih osoba: 2 Reg. broj: Mjesto rada: DUGA RESA razina obrazovanja: Završena osnovna škola Srednja škola 3 godine način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Opis poslova: pomoćni građevinski radovi. Poslovi izrade stiropor fasada,fasada od kamene vune,završni radovi. Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Kontakt mob: Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

3 Ispostava matična KARLOVAC Ugostitelji, radnici u turizmu Naziv: UČENIČKI DOM Adresa: KARLOVAC, SAMOSTANSKA 2 KUHAR/ICA Reg. broj: traženo zvanje: kuhar vrsta ugovora: neodređeno - upražnjeni posao način javljanja: pismena zamolba: Učenički dom Karlovac,Samostanska 2,47000 Karlovac napomena: Opis poslova: priprema namirnica i kuhanje jela u učeničkom domu. Učenički dom Karlovac na temelju čl i čl Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 05/12. 16/12., 86/12., 126/12, 94/13, 152/14, 07/17, 68/18) raspisuje NATJEČAJ za prijam u radni odnos KUHARA/ICU, u učeničkom domu na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme (40 sati tjedno), 1 izvršitelj/ica - ( početak rada u rujnu 2019.) Uvjeti: - SSS/KV kuhar/ica Uz zamolbu je potrebno dostaviti: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi domovnicu, dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis o radnom stažu iz HZMO-a, ne stariji od 10 dana) i potvrdu o nekažnjavanju i da nije pokrenut kazneni postupak sukladno čl Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne stariji od 6 mjeseci). Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08). Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u zamolbi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaze o ostvarivanju prava prednosti na koje se poziva. Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti prema odredbama Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), dužan je uz prijavu na natječaj dostaviti dokaze iz članka 103. stavka 1. navedenog Zakona koji su navedeni na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: Podnošenjem prijave na natječaj kandidat/kinja daje izričitu privolu Učeničkom domu Karlovac da može prikupljati i obrađivati osobne podatke kandidata iz natječajne dokumentacije u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće odredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN br. 42/18) Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja, poštom zaključno s na adresu: Učenički dom Karlovac, Samostanska 2, Karlovac, za natječaj za radno mjesto kuhara/ice. Kandidati prijavljeni na natječaj, koji ispunjavaju formalne uvjete, bit će pozvani na razgovor. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

4 Obrađivači drva, proizvođači papira, grafičari Naziv: D-COLOR d.o.o. za usluge i trgovinu Adresa: DRAGANIĆI, Mala Švarča 155 MONTER/KA Reg. broj: vozački ispit: B način javljanja: om: duska.drvodelic@d-color.hr napomena: Opis poslova: lijepljenje folija, oslikavanje vozila,montaža svjetlećih reklama, rad na terenu. (plaćeni svi terenski dodatci 170 kn/dan). Mogućnost napredovanja s povećanjem plaće. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Stručnjaci za elektrotehniku Naziv: MARAKOVIĆ d.o.o. za izgradnju, proizvodnju, održavanje, promet i usluge Adresa: KARLOVAC, VLADKA MAČEKA 34 RADNIK/ICA ELEKTRO ILI TRGOVAČKE STRUKE ZA PRODAVAČA ELEKTROMATERIJALA Reg. broj: potrebno poznavanje osnova informatike vrsta ugovora: neodređeno - upražnjeni posao način javljanja: osobni dolazak: Vladka Mačeka 34, Karlovac - om: marakovic1@ka.t-com.hr napomena: Opis posla: RAD U PRODAVAONICI SPECIJALIZIRANOG ELEKTROMATERIJALA U KARLOVCU. Podrazumijeva: rad u skladištu na zaprimanju robe, istovaru robe, otpakiravanju i odlaganju robe, radu u prodavaonici na sortiranju robe, pripremi robe za isporuku, prodaji robe u maloprodaji i veleprodaji, izdavanje računa, komunikacija sa kupcima instalaterima i razumijevanje zahtjeva kupaca za određenim elektromaterijalom (stoga je potrebno i poželjno iskustvo u radu sa elektromaterijalom ili radu na elektroinstalacijama), rad na računalu pretežno u programu Excel i Word (za izradu upita, ponuda, narudžbi, analiza i kalkulacija) te održavanje čistoće radnog prostora. Radno vrijeme od 7-15h ili 9-17h. Svaka druga subota je radna od 7-12h, ne radimo nedjeljom niti blagdanima, nema noćnog rada. Radi se na jednoj lokaciji, prodavaonica u Karlovcu. Radno mjesto podrazumijeva spremnost na dinamičko okruženje, fizičku spremnost i okretnost te volju za učenjem i usavršavanjem na području elektromaterijala. Beneficije koje radnici mogu očekivati povrh redovite plaće su dodaci na plaću u vidu stimulacije i nagrade za uspješan rad. Uvjeti: - srednjoškolsko tehničko zanimanje elektro smjera ili trgovačkog smjera - osnovno poznavanje engleskog jezika - vozačka dozvola B kategorije - osnovno poznavanje rada na računalu i programu Excel i Word - potrebno minimalno iskustvo u radu sa elektro materijalom ili elektroinstalacijama - poznavanje elektro materijala je prednost Kadidati koji nemaju sve gore navedene uvjete također mogu poslati zamolbu ukoliko su spremni učiti i usavršavati se u području elektromaterijala. Od kandidata se očekuju, bze iznimke, posjedovanje sljedećih kvaliteta: komunikacijske vještine, ljubaznost u ophođenju sa kupcima, pristojnost, savjesno obavljanje poslova, visoka etičnost i poštenje, spremnost na učenje i rad. Na ovaj oglas molimo zainteresirane kandidate da se jave pismenim putem. Zamolbe i životopis sa osobnim kontakt podacima poslati na e- mail: marakovic1@ka.t-com.hr ili na adresu V. Mačeka 34, Karlovac. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

5 Kemijski i prehrambeni tehnolozi, proizvođači građevnih materijala Naziv: ADRIADIESEL - USLUGE, SERVISI I REZERVNI DIJELOVI društvo s ograničenom odgovornošću za usluge Adresa: KARLOVAC, Mala Švarča 155 REFERENT/ICA ZAŠTITE NA RADU, Reg. broj: potrebno poznavanje osnova informatike potreban položen stručni ispit: da razina obrazovanja: Viša ili prvostupanjska način javljanja: osobni dolazak: Mala Švarča 155, Karlovac - najava na telefon: mobitel: pismena zamolba: Mala Švarča 155, Karlovac - om: human.resources@adriadiesel.hr napomena: Opis poslova: poslovi zaštite na radu i zaštite od požara prema mjerodavnim zakonima i drugim propisima, poslovi unutarnjeg nadzora nad provedbom zaštite na radu, stručna pomoć pri izradi procjene opasnosti, suradnja sa inspekcijom i medicinom rada, vođenje evidencija. Razina obrazovanja: IV/VI stupanj zaštite na radu, položen stručni ispit, komunikativnost, samostalnost u radu, poznavanje rada na računalu (Word, Excel). Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Trgovci, promotori, oglašivači Naziv: OTIS DIZALA, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, montažu, remont i održavanje dizala Adresa: ZAGREB, PRILAZ VLADISLA BRAJKOVIĆA 15 SERVISER/KA DIZALA, Reg. broj: vozački ispit: B traženo zvanje: elektromonter i mehaničar dizala i postrojenja vrsta ugovora: neodređeno - upražnjeni posao način javljanja: najava na telefon: mobitel: om: martina.odrcic@otis.com napomena: Glavne odgovornosti osobe zaposlene na ovoj poziciji bit će: izvršavanje poslova servisiranja, održavanja I popravaka postojećih dizala ispostavljanje radnih naloga za izvršene radove briga o provođenju zaštite na radu Znanja i kvalifikacije: SSS elektrotehničkog, elektroničkog ili strojarskog smjera poželjno iskustvo na poslovima servisiranja i popravaka dizala samoinicijativnost i usmjerenost na rješavanje problema organiziranost I motiviranost u izvršavanju svakodnevnih zadataka orijentiranost na uspješnost u radu i postizanje rezultata vozačka dozvola B kategorije Nudimo: kontinuirane edukacije i usavršavanja unutar multinacionalne tvrtke rad u poticajnom i dinamičnom okruženju uz mogućnost napredovanja službeni automobil i mobitel stimulativna primanja Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

6 Društveno-humanistički stručnjaci Naziv: UČENIČKI DOM Adresa: KARLOVAC, SAMOSTANSKA 2 STRUČNI SURADNIK -PSIHOLOG,PEDAGOG ILI DEFEKTOLOG Reg. broj: Bez radnog iskustva razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat vrsta ugovora: određeno - novootvoreni posao( mj.) način javljanja: pismena zamolba: Učenički dom Karlovac,Samostanska 2,47000 Karlovac napomena: Opis poslova: poslovi stručnog suradnika psiholog, pedagog ili defektolog Učenički dom Karlovac na temelju čl. 105., čl i čl Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 05/12. 16/12., 86/12., 126/12., 94/13. i 152/14, 07/17, 68/18) raspisuje NATJEČAJ za prijam u radni odnos STRUČNOG SURADNIKA-PSIHOLOGA ili PEDAGOGA ili DEFEKTOLOGA (PRIPRAVNIKA), u učeničkom domu na određeno vrijeme, puno radno vrijeme (40 sati tjedno-) 1 izvršitelj/ica Uvjeti:.prema čl st.12. i čl Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi Uz prijavu je potrebno dostaviti: životopis diplomu (uvjerenje o stručnoj spremi) domovnicu dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis o radnom odnosu iz HZMO-a-ne stariji od 10 dana) potvrdu o nekažnjavanju i da nije pokrenut kazneni postupak sukladno čl Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne stariji od 6 mjeseci) Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj dužan je, uz dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju temeljem Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN 121/17) dužan je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dostaviti sve potrebne dokaze iz članka 103. navedenog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju dostupni su na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Podnošenjem prijave na natječaj kandidat/kinja daje izričitu privolu Učeničkom domu Karlovac da može prikupljati i obrađivati osobne podatke kandidata iz natječajne dokumentacije u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće odredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN br. 42/18) Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja, poštom ili osobno, zaključno sa na adresu: Učenički dom Karlovac, Samostanska 2, Karlovac, za natječaj za radno mjesto stručnog suradnika psihologa ili pedagoga ili defektologa-pripravnik. Kandidati prijavljeni na natječaj, koji ispunjavaju formalne uvjete, bit će pozvani na razgovor. Nepravovremene i nepotpune prijave neće serazmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

7 Ispostava SLUNJ Stručnjaci u prometu, dizajneri Naziv: Turističko ugostiteljski obrt MIRJANA RASTOKE, Darko Flanjak, Donji Nikšić, Donji Nikšić 101 Adresa: SLUNJ, DONJI NIKŠIĆ101 TURISTIČKI RADNIK/TURISTIČKA RADNICA Reg. broj: Mjesto rada: DONJI NIKŠIĆ Strani jezici: Engleski jezik vozački ispit: B traženo zvanje: turistički radnik vrsta ugovora: određeno - novootvoreni posao( mj.) način javljanja: najava na telefon: mobitel: om: info@mirjana-rastoke.com napomena: TURISTIČKI RADNIK- pomoć turistima u hodnji,vožnji biciklima i motorima po turističkim stazama, pokazivanje smjera puta i pružanje potrebnih informacija Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Ispostava matična KARLOVAC Naziv: STRIDON-PROMET, D.O.O. ZA UVOZ-IZVOZ,TRGOVINA NA VELIKO I MALO Adresa: DUGO SELO, ZAGREBAČKA 108 VOZAČ/VOZAČICA Reg. broj: vozački ispit: B vrsta ugovora: neodređeno - upražnjeni posao način javljanja: osobni dolazak: Zagrebačka 15 e, Karlovac - najava na telefon: mobitel: napomena: Opis poslova: vožnja i dostava pića. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

8 IZ DRUGIH PODRUČNIH UREDA Ugostitelji, radnici u turizmu Naziv: ANĐELO, ugostiteljski obrt, vl. Anđelko Palaškov, Tkon, Na Mulu 35 Adresa: TKON, Na Mulu 35 KONOBAR / KONOBARICA, Reg. broj: Mjesto rada: TKON Strani jezici: Engleski jezik potrebno radno iskustvo: 12 mj. mogućnost stanovanja: Zajednički smještaj vrsta ugovora: određeno - sezonski posao( mj.) način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Opis posla: posluživanje hrane i pića u restoranu "Sovinje". Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Trgovci, promotori, oglašivači Naziv: PEKARNICA PAG, trgovačko-pekarski obrt, vl. Ivan Prekpalaj, Pag, Zadarska 10 Adresa: PAG, ZADARSKA10 PRODAVAČ- OTPREMNIČAR PEKARSKIH PROIZVODA M/Ž, Reg. broj: Mjesto rada: PAG razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine mogućnost stanovanja: Zajednički smještaj vrsta ugovora: određeno - sezonski posao( mj.) način javljanja: najava na telefon: mobitel: om: ivan.prekpalaj@gmail.com napomena: Opis posla: primanje narudžbi, pakiranje proizvoda za otpremu. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Strojari i brodograditelji Naziv: GHIA STAFF društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, prijevoz i iznajmljivanje opreme Adresa: LOVRIN, INDUSTRIJSKA ULICA 31 VOZAČ/ICA - MONTER/KA MONTAŽNIH KONSTRUKCIJA, Broj traženih osoba: 2 Reg. broj: Mjesto rada: PAZIN vozački ispit: B C način javljanja: najava na telefon: mobitel: om: denis.matkovic@ghia.hr napomena: Opis poslova:vozač/ica i monter/ka montažnih konstrukcija šatora, pozornica, tribina i ostale opreme Obrazovni profil: srednja škola u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju Poželjna vozačka dozvola C kategorije Poslodavac nudi poticajno, dinamičko i ugodno radno okruženje. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 30.11.2018 Vrijeme izrade izvješća: 3.12.2018 7:06 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 03122018

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 24.6.2019 Vrijeme izrade izvješća: 26.6.2019 7:31 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 26062019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 16.7.2019 Vrijeme izrade izvješća: 17.7.2019 7:17 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 17072019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 7.9.2017 Vrijeme izrade izvješća: 8.9.2017 7:31 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 08092017 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Dnevni bilten na dan: 4.1.2018 Vrijeme izrade izvješća: 5.1.2018 7:07 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 05012018 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 20.12.2017 Vrijeme izrade izvješća: 21.12.2017 7:12 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 21122018

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 11.5.2018 Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 14052018 Ispostava OZALJ Zdravstvo, socijalna skrb, njega Naziv: Centar za pružanje usluga

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 25.7.2019 Vrijeme izrade izvješća: 26.7.2019 7:05 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 26072019 FASADER

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 13.9.2019 Vrijeme izrade izvješća: 16.9.2019 7:27 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 16092019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 8.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 9.5.2019 7:10 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 09052019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 19.7.2018 Vrijeme izrade izvješća: 20.7.2018 7:08 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 20072018 Zdravstvo,

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 17.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 20.5.2019 7:37 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Strojari i brodograditelji Naziv:

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 3.4.2019 Vrijeme izrade izvješća: 4.4.2019 7:17 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 04042019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 14.10.2019 Vrijeme izrade izvješća: 15.10.2019 7:36 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Ispostava matična KARLOVAC

Више

10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVA

10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVA 10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja 2019. godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVANJE 1. Diplomirani inženjer geodezije podsustava Istok,

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 13.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 14.5.2019 7:01 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 14052019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 20.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 21.5.2019 7:35 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Naziv: CAPPUCCINO jednostavno

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 22.2.2019 Vrijeme izrade izvješća: 25.2.2019 7:12 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 25022019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 22.1.2019 Vrijeme izrade izvješća: 23.1.2019 7:10 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 23012019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 2.10.2019 Vrijeme izrade izvješća: 3.10.2019 7:33 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 03102019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 11.3.2019 Vrijeme izrade izvješća: 12.3.2019 7:14 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 12032019 Ispostava

Више

Temeljem članka 29

Temeljem članka 29 Temeljem članka 19. stavak 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08., 61/11. i 4/18.) tajnik Osječko-baranjske županije, raspisuje

Више

SVEUČILIŠTE U ZADRU KLASA: /19-01/03 URBROJ: Zadar, 18. travnja Na temelju Odluke VII. Stručnog vijeća za biomedicinsko

SVEUČILIŠTE U ZADRU KLASA: /19-01/03 URBROJ: Zadar, 18. travnja Na temelju Odluke VII. Stručnog vijeća za biomedicinsko SVEUČILIŠTE U ZADRU KLASA: 112-01/19-01/03 URBROJ: 2198-1-79-10-19-04 Zadar, 18. travnja 2019. Na temelju Odluke VII. Stručnog vijeća za biomedicinsko i zdravstveno, biotehničko, prirodno, tehničko i interdisciplinarno

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 21.9.2018 Vrijeme izrade izvješća: 24.9.2018 7:15 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 24012018 Ispostava

Више

KLASA: /17-01/1 URBROJ: 521-GT Zagreb, 18. listopada Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima ( Narodne novine

KLASA: /17-01/1 URBROJ: 521-GT Zagreb, 18. listopada Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima ( Narodne novine KLASA: 112-06/17-01/1 URBROJ: 521-GT-01-02-01-17-10 Zagreb, 18. listopada 2017. Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima ( Narodne novine, broj: 92/05, 140/05, 142/06, 77/07, 107/07, 27/08,

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 29.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 30.5.2019 7:12 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 30052019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 3.7.2019 Vrijeme izrade izvješća: 4.7.2019 7:07 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 04072019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 14.6.2019 Vrijeme izrade izvješća: 17.6.2019 7:00 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 17062019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 3.3.2017 Vrijeme izrade izvješća: 6.3.2017 7:06 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 06032017 Ispostava

Више

Na temelju članka 107. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10-ispr., 90/

Na temelju članka 107. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10-ispr., 90/ Na temelju članka 107. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10-ispr., 90/11, 16/12, 86/12, 94/13, 136/14 - RUSRH, 152/14, 7/17

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 5.4.2019 Vrijeme izrade izvješća: 8.4.2019 7:19 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Ispostava SLUNJ Ugostitelji, radnici

Више

Plinacro d.o.o. dana godine raspisuje javni natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za radna mjesta kako slijedi: 1. SEKT

Plinacro d.o.o. dana godine raspisuje javni natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za radna mjesta kako slijedi: 1. SEKT Plinacro d.o.o. dana 19. 07. 2019. godine raspisuje javni natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za radna mjesta kako slijedi: 1. SEKTOR INFORMACIJSKE SIGURNOSTI, ZAŠTITNIH I OPĆIH POSLOVA

Више

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Područni ured Dubrovnik PRIJAVLJENE POTREBE ZA RADNICIMA Naziv poslodavca Kontakt poslodavca Naziv radnog mjesta Mjest

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Područni ured Dubrovnik PRIJAVLJENE POTREBE ZA RADNICIMA Naziv poslodavca Kontakt poslodavca Naziv radnog mjesta Mjest HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Područni ured Dubrovnik PRIJAVLJENE POTREBE ZA RADNICIMA Naziv poslodavca Kontakt poslodavca Naziv radnog mjesta Mjesto rada Broj ljudi Rad na O/N/ SOR Uvjeti Rok za prijavu

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA OPIS POSLOVA, PODACI O PLAĆI RADNIH MJESTA, SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA, TE PRAVNI IZVORI Z

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA OPIS POSLOVA, PODACI O PLAĆI RADNIH MJESTA, SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA, TE PRAVNI IZVORI Z REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA OPIS POSLOVA, PODACI O PLAĆI RADNIH MJESTA, SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA, TE PRAVNI IZVORI ZA PRIPREMU KANDIDATA/KINJA ZA TESTIRANJE PO JAVNOM

Више

1-Oglas za prijem pripravnika u dodatni pripravnici po Odluci objava _

1-Oglas za prijem pripravnika u dodatni pripravnici po Odluci objava _ Na osnovu člana 9. stav 1. tačka b) Pravilnika o radu Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH d.d.- Sarajevo broj: NO-36810/16-41/5. od 07.12.2016. godine, broj: NO-23422/18-80.17. od 18.09.2018. godine i

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O KONTROLI ENERGETSKOG CERTIFIKATA ZGRADE I IZVJEŠĆA O REDOVITOM PREGLEDU SUSTAVA GRIJANJA I SUSTAVA HLAĐENJA ILI KLIMATIZACIJE U ZGRADI (NN 73/15, 09.07.2015) 1/13 I. OPĆE ODREDBE... 4 Članak

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 4.5.2018 Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 07052018 Ispostava matična KARLOVAC Usluge u kući, ostale usluge, komunalne usluge, zaštitari

Више

Na osnovu Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru Federacije Bosne i Hercegovine, Odluke o postupku prijema u radni odnos broj:u.d.-0

Na osnovu Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru Federacije Bosne i Hercegovine, Odluke o postupku prijema u radni odnos broj:u.d.-0 Na osnovu Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru Federacije Bosne i Hercegovine, Odluke o postupku prijema u radni odnos broj:u.d.-01-3.2.-4433-1/19, od 12.03.2019. godine, člana 14.

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB:

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB: HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS 10 000 Zagreb; HR MB: 2539071 OIB: 26023027358 T +385 1 7775-570 F +385 1 7775-574 www.hkis.hr; info@hkis.hr

Више

HRVATSKA KOMORA

HRVATSKA KOMORA HRVATSKA KOMORA MEDICINSKIH SESTARA Na temelju članka 15. i 26. Zakona o sestrinstvu ("Narodne novine" br. 121/03., 117/08 i 57/11),i članka 19. Statuta Hrvatske komore medicinskih sestara Vijeće Komore

Више

DOKAZI POTREBNI ZA OSTVARIVANJE PRAVA PREDNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 101. stavaka 1. 3

DOKAZI POTREBNI ZA OSTVARIVANJE PRAVA PREDNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 101. stavaka 1. 3 DOKAZI POTREBNI ZA OSTVARIVANJE PRAVA PREDNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 101. stavaka 1. 3. i članka 102. stavaka 1. 3. Zakona o hrvatskim braniteljima

Више

Microsoft Word - P - RADNA MJESTA ISTRA.docx

Microsoft Word - P - RADNA MJESTA ISTRA.docx SLOBODNA RADNA MJESTA - PU PULA Od 21.12. do 27.12.2017. OBRT DA-NE MONT RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU NAČIN PRIJAVE Mob: 091 555 1610 GRAĐEVINSKI OBRT MODRIĆ, VL. NEBOJŠA MODRIĆ, SARČIJA 31/B, ZIDAR/ICA

Више

Број: 07

Број: 07 РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ ЗАВОД ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ОДРАСЛИХ Вука Караџића бр. 1, Бањалука, тел: 051/228-282, факс: 051/227-863, www.mpoo.org, е-mail: mpoo@mpoo.vladars.net Број: 07/5.4.2/248-5-43/19

Више

Oglas za prijem

Oglas za prijem Na osnovu člana 9. Pravilnika o radu Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH d.d.-sarajevo broj: NO- 36810/16-41/5. od 07.12.2016. godine, broj: NO-23422/18-80.17. od 18.09.2018. godine i broj NO- 12016/19-92.3.

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/ Zlatar, Na temelju članka 107. stav

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/ Zlatar, Na temelju članka 107. stav REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/01-9-02-18- Zlatar, 2018. Na temelju članka 107. stavka 9. i članka 118. Zakona o odgoju i obrazovanju u

Више

Microsoft Word - P - RADNA MJESTA ISTRA.docx

Microsoft Word - P - RADNA MJESTA ISTRA.docx SLOBODNA RADNA MJESTA - PU PULA Od 9.11. do 15.11.2017. SERVIS MATKOVIĆ, OBRT ZA ČIŠĆENJE VL.VALDI MATKOVIĆ, CEROVLJE, PAGUBICE 7/A ČISTAČ/ICA Čišćenje brodova u izgradnji u brodogradilištu Uljanik Pula

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama, broj 98/2014, od 08

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama, broj 98/2014, od 08 REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama, broj 98/2014, od 08. kolovoza 2014. godine za prijam u državnu službu

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj 15/10. i 26/11.) Župan Zagrebačke županije raspisuje

Више

Temeljem članka 24. stavak 1. i 3. Zakona o unutarnjoj trgovini ( Službene novine F BiH, broj: 40/10 i 79/17), članka 9. Zakona o ugostiteljskoj djela

Temeljem članka 24. stavak 1. i 3. Zakona o unutarnjoj trgovini ( Službene novine F BiH, broj: 40/10 i 79/17), članka 9. Zakona o ugostiteljskoj djela Temeljem članka 24. stavak 1. i 3. Zakona o unutarnjoj trgovini ( Službene novine F BiH, broj: 40/10 i 79/17), članka 9. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti ( Narodne novine HNŽ/K, broj: 12/17), članka

Више

DJEČJI VRTIĆ SOPOT Zagreb, Viktora Kovačića 18 c Upravno vijeće KLASA:601-02/ URBROJ; Zagreb, 30. travnja Z A P I S N I

DJEČJI VRTIĆ SOPOT Zagreb, Viktora Kovačića 18 c Upravno vijeće KLASA:601-02/ URBROJ; Zagreb, 30. travnja Z A P I S N I DJEČJI VRTIĆ SOPOT Zagreb, Viktora Kovačića 18 c Upravno vijeće KLASA:601-02/19-01-10 URBROJ; 251-592-04-19-2 Zagreb, 30. travnja 2019. Z A P I S N I K Sa 10. sjednice Upravnog vijeća, održane dana; 25.

Више

Na temelju članka 2,12 i 2

Na temelju članka  2,12 i 2 Na temelju članka 2,12 i 2.14 Izbornog zakona BiH ( Službene glasnik BiH broj: 23/01, 7/02, 9/02, 20/02, 25/02, 4/04, 20/04, 25/05, 52/05, 65/05, 77/05, 11/06, 24, 06, 32/07, 33/08, 37/08, 32/10, 18/13),

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine br. 10/97, 107/07 i 94/13), članaka 1. i

Више

Zajedničko Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) PREGLED TUMAČEN

Zajedničko Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) PREGLED TUMAČEN Zajedničko Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) PREGLED TUMAČENJA KOLEKTIVNOG UGOVORA ZA ZAPOSLENIKE U OSNOVNOŠKOLSKIM

Више

REPUBLIKA HRVATSKA Industrijsko obrtnička škola Eugena Kumičića 55, Slavonski Brod tel: 035/ fax: 035/ Temeljem članka 22. stavak

REPUBLIKA HRVATSKA Industrijsko obrtnička škola Eugena Kumičića 55, Slavonski Brod tel: 035/ fax: 035/ Temeljem članka 22. stavak REPUBLIKA HRVATSKA Industrijsko obrtnička škola Eugena Kumičića 55, 35000 Slavonski Brod tel: 035/410 542 fax: 035/410 544 Temeljem članka 22. stavak 4. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj

Више

III-3.43.Plan prijama u drzavnu sluzbu u tijela drzavne uprave, za godinu.pdf

III-3.43.Plan prijama u drzavnu sluzbu u tijela drzavne uprave, za godinu.pdf (Upozorenje : urednički pročišćeni tekst; Narodne novine broj 36 od 29032008 i broj 75 od 01072008, u kojima je naznačeno vrijeme njihova stupanja na snagu) PLAN PRIJAMA U DRŽAVNU SLUŽBU U TIJELA DRŽAVNE

Више

(Microsoft Word - Stanje na tr\236i\232tu rada Grada Zagreba i Zagreba\350ke \236upanije u rujnu 2014)

(Microsoft Word - Stanje na tr\236i\232tu rada Grada Zagreba i Zagreba\350ke \236upanije u rujnu 2014) REGISTIRANA NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE U GRADU U I AČKOJ ŽUPANIJI U RUJNU. Zagreb, listopad. 1 1. REGISTRIRANA NEZAPOSLENOST KRAJEM RUJNA. Krajem rujna. godine u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Područnom

Више

Natječaj r.br. 73_samostalni referent u Rijeci

Natječaj r.br. 73_samostalni referent u Rijeci HRVATSKE VODE Zagreb, Ulica grada Vukovara 220 Raspisuju: NATJEČAJ za zaposlenje na neodređeno vrijeme natječaj r.br. 73 1. Mjesto rada: Rijeka 2. Radno mjesto: Samostalni referent - na neodređeno vrijeme

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG GRADONAČELNIK Klasa: 363-01/11-01/46 Ur. broj: 2198/24-30-11-4 Pag, 6. lipnja 2011. Na temelju članka 4. Pravilnika o načinu i uvjetima za postavljanje kioska

Више

KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD KARLOVAC OSNOVNA ŠKOLA TURANJ TURANJ 18 šifra škole: OIB: Tel./faks: 047/

KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD KARLOVAC OSNOVNA ŠKOLA TURANJ TURANJ 18 šifra škole: OIB: Tel./faks: 047/ KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD KARLOVAC OSNOVNA ŠKOLA TURANJ TURANJ 18 šifra škole: 04-034-007 OIB:26248257038 Tel./faks: 047/638-678 e-mail: ured@os-turanj -ka.skole.hr KLASA: 602-02/19-06-54 URBROJ: 2133-18-19-01

Више

DNEVNIK RADA STRUČNE PRAKSE -komercijalist- IME I PREZIME: [Type text]

DNEVNIK RADA STRUČNE PRAKSE -komercijalist- IME I PREZIME: [Type text] DNEVNIK RADA STRUČNE PRAKSE -komercijalist- IME I PREZIME: PROGRAM STRUČNE PRAKSE Tjedni (ukupni) fond sati : 80 sati Organizacija pošiljateljica učenika na stručnu praksu: ELEKTROTEHNIČKA I EKONOMSKA

Више

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( Narodne novine broj 87/08.,

Више

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na temelju članka 20. Zakona o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti (»Narodne novine«br. 80/08, 121/10, 25/12, 118/12 i 153/13) i članka 21.

Више

(Microsoft Word - natje\350aj)

(Microsoft Word - natje\350aj) SREDNJA ŠKOLA PETRA ŠEGEDINA KORČULA Klasa: 602-03/16-01/208 Urbroj: 2138-22/1-16-1 Korčula, 7. lipnja 2016. Na temelju čl. 22., stavak 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i točke

Више

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ, БЕОГРАД РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА ЗАСНИВАЊЕ РАДНОГ ОДНОСА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПОЗИЦИЈА: ГЛАВНИ СТРУЧНИ САРАДНИК ЗА ПР

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ, БЕОГРАД РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА ЗАСНИВАЊЕ РАДНОГ ОДНОСА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПОЗИЦИЈА: ГЛАВНИ СТРУЧНИ САРАДНИК ЗА ПР ГЛАВНИ СТРУЧНИ САРАДНИК ЗА ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ у Служби за правне послове, Сектор за корпоративне послове Технички центар Београд заступање пред судовима уз одговорност за чињенично правну обраду судских предмета

Више

Microsoft Word - Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje

Microsoft Word - Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje HRVATSKI SABOR 2020 Na temelju članka 88. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU ZAKONA O AGENCIJI ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE Proglašavam Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje, kojega je

Више

Javni oglasi Stručni savjetnik (m/ž) Na osnovu člana 31. i 32. stav 1. Zakona o državnim službenicima (,,Službeni glasnik Republike Srpske", br. 118/0

Javni oglasi Stručni savjetnik (m/ž) Na osnovu člana 31. i 32. stav 1. Zakona o državnim službenicima (,,Službeni glasnik Republike Srpske, br. 118/0 Javni oglasi Stručni savjetnik (m/ž) Na osnovu člana 31. i 32. stav 1. Zakona o državnim službenicima (,,Službeni glasnik Republike Srpske", br. 118/08, 117/11, 37/12 i 57/16) i člana 3. Pravilnika o jedinstvenim

Више

Page 1 of 5 1927 Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODGOJU I OBRAZOVANJU U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI Proglašavam Zakon

Више

UPUTE ZA PRIJAVITELJE za lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole i sudjelovanje na tri edukativna vikend seminara o održivom razvoju i neformalnim met

UPUTE ZA PRIJAVITELJE za lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole i sudjelovanje na tri edukativna vikend seminara o održivom razvoju i neformalnim met UPUTE ZA PRIJAVITELJE za lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole i sudjelovanje na tri edukativna vikend seminara o održivom razvoju i neformalnim metodama učenja SVRHA DOKUMENTA Upute za prijavitelje

Више

NA PRAGU PROFESIONALNOG IZBORA

NA PRAGU PROFESIONALNOG IZBORA O ČEMU TREBA VODITI RAČUNA PRILIKOM IZBORA PROGRAMA/ ZANIMANJA? 15.6.2017. 1 Potrebno je uskladiti: zahtjeve odabranog zanimanja interese, želje, prethodna znanja, sposobnosti i zdravstvene karakteristike

Више

Javni oglasi Viši stručni saradnik za projekte i međunarodnu saradnju (m/ž) Na osnovu člana 19. stav (1) i člana 20., a u vezi sa članom 31. stav (1)

Javni oglasi Viši stručni saradnik za projekte i međunarodnu saradnju (m/ž) Na osnovu člana 19. stav (1) i člana 20., a u vezi sa članom 31. stav (1) Javni oglasi Viši stručni saradnik za projekte i međunarodnu saradnju (m/ž) Na osnovu člana 19. stav (1) i člana 20., a u vezi sa članom 31. stav (1) Zakona o državnoj službi u institucijama Bosne i Hercegovine

Више

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA Muzejski dokumentacijski centar, Ilica 44, Zagreb 10 000, OIB: 28048960411, je javna ustanova u kulturi kojoj je osnivač Republika Hrvatska. MDC obavlja muzejsku

Више

UGOSTITELJSKA ŠKOLA OPATIJA Kumičićeva 14, Opatija p.p. 99 Tel/fax: 051/ ; OIB:

UGOSTITELJSKA ŠKOLA OPATIJA Kumičićeva 14, Opatija p.p. 99 Tel/fax: 051/ ; OIB: UGOSTITELJSKA ŠKOLA OPATIJA Kumičićeva 14, Opatija p.p. 99 Tel/fax: 051/718-520; 711-154 e-mail: uso@ss-ugostiteljska-opatija.skole.hr OIB: 82328508097 KLASA: 602-01/16-01/2 URBROJ: 2156-23/UG-01-16-6

Више

Microsoft Word - Natjecaj_RAZMJENA_Finska.doc

Microsoft Word - Natjecaj_RAZMJENA_Finska.doc ZAKLADA SVEUČILIŠTA U RIJECI u suradnji s LIONS KLUBOM RIJEKA raspisuje N A T J E Č A J ZA MEĐUNARODNU RAZMJENU ZA STUDENTE - FINSKA - Natječaj se raspisuje s ciljem odabira jednog(e) studenta(ice) Sveučilišta

Више

KLINIČKI CENTAR UNIVERZITETA

KLINIČKI CENTAR UNIVERZITETA Na osnovu člana 5. Pravilnika o radu Klinički centar Univerziteta u Sarajevu r a s p i s u j e OGLAS za prijem u radni odnos Za potrebe Klinike za anesteziju i reanimaciju 1. Medicinska sestra-tehničar

Више

UPISI U 1. raz 2016

UPISI U 1. raz 2016 ŽUPANIJA SPLITSKO-DALMATINSKA SREDNJA ŠKOLA ANTUN MATIJAŠEVIĆ KARMANEO KLASA: 602-03/16-01/181 URBROJ: 2190-05-01-16-01 Vis, 13. lipnja 2016. godine Na temelju članka 22. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju

Више

KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka Mesnička 32, Zagreb T F E

KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka Mesnička 32, Zagreb T F E KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka 31012015 1 UVOD Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Ustanova za zdravstvenu njegu Ćorluka, Mesnička 32, 10000

Више

Na temelju čl. 39. i čl. 40. Statuta Centra za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč - Parenzo (dalje: Poslodavac), «Službeni glasnik Grada Po

Na temelju čl. 39. i čl. 40. Statuta Centra za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč - Parenzo (dalje: Poslodavac), «Službeni glasnik Grada Po Na temelju čl. 39. i čl. 40. Statuta Centra za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč - Parenzo (dalje: Poslodavac), «Službeni glasnik Grada Poreča», broj 6/17, Upravno vijeće Centra na sjednici

Више

Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/0

Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (Službene novine Federacije BiH, br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/0 Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06) i člana 20a. stav (3) Zakona o radu ("Službene novine

Више

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u vlasništvu Grada Samobora (Službene vijesti Grada Samobor

Више

SLUŽBENE NOVINE

SLUŽBENE NOVINE Stranica - 1 Broj 1 OPĆINE RAŠA 14.siječnja 2016. AKTI OPĆINSKE NAČELNICE I Na temelju članka 11. stavka 1. Odluke o davanju stanova u najam ( Službene novine Općine Raša, broj 9/10) Općine Raša, na prijedlog

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj 15/10. i 26/11.) Župan Zagrebačke županije raspisuje

Више

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA O UPISU U SREDNJE ŠKOLE 1) U koliko škola mogu predati prijavu za upis u I. razred srednje škole za šk. god /2015.?

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA O UPISU U SREDNJE ŠKOLE 1) U koliko škola mogu predati prijavu za upis u I. razred srednje škole za šk. god /2015.? NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA O UPISU U SREDNJE ŠKOLE 1) U koliko škola mogu predati prijavu za upis u I. razred srednje škole za šk. god. 2014./2015.? U svakome upisnom roku kandidat se može prijaviti

Више

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ, БЕОГРАД РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА ЗАСНИВАЊЕ РАДНОГ ОДНОСА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПОЗИЦИЈА: ИНЖЕЊЕР АНАЛИТИЧАР Служба за

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ, БЕОГРАД РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА ЗАСНИВАЊЕ РАДНОГ ОДНОСА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПОЗИЦИЈА: ИНЖЕЊЕР АНАЛИТИЧАР Служба за ИНЖЕЊЕР АНАЛИТИЧАР Служба за хемијску анализу горива и продуката сагоревања, Сектор производно техничких послова Огранак Термоелектранe Никола Тесла праћење квалитета угља, на основу резултатa лабораторија

Више

Microsoft Word PROIZVODNI RAZRED 5.doc

Microsoft Word PROIZVODNI RAZRED 5.doc GRAD ZAGREB GRADSKI URED ZA POLJOPRIVREDU I ŠUMARSTVO Avenija Dubrovnik 12, Zagreb Obrazac 2. PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA POMOĆI U POLJOPRIVREDI I ŠUMARSTVU U 201 Investicije u poljoprivrednim gospodarstvima

Више

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE OOUP-VER 1 PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA VARAŽDIN S PRAVOM JAVNOSTI, VARAŽDIN, MATKA LAGINJE 6 PRIJAVNICA ZA IZOBRAZBU O SIG

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE OOUP-VER 1 PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA VARAŽDIN S PRAVOM JAVNOSTI, VARAŽDIN, MATKA LAGINJE 6 PRIJAVNICA ZA IZOBRAZBU O SIG MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE OOUP-VER 1 PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA VARAŽDIN S PRAVOM JAVNOSTI, 42000 VARAŽDIN, MATKA LAGINJE 6 PRIJAVNICA ZA IZOBRAZBU O SIGURNOM RUKOVANJU S PESTICIDIMA I PRAVILNOJ PRIMJENI

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD OZALJ GRADSKO VIJEĆE KLASA: /16-01/01 URBROJ: 2133/ Ozalj, 8. rujna god. Na temelju

REPUBLIKA HRVATSKA KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD OZALJ GRADSKO VIJEĆE KLASA: /16-01/01 URBROJ: 2133/ Ozalj, 8. rujna god. Na temelju REPUBLIKA HRVATSKA KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD OZALJ GRADSKO VIJEĆE KLASA: 604-02/16-01/01 URBROJ: 2133/05-01-16-1 Ozalj, 8. rujna 2016. god. Na temelju članka 33. Statuta Grada Ozlja (''Službeni glasnik''

Више

OGLAS DISTRIBUCIJA 2019

OGLAS DISTRIBUCIJA 2019 Na temelju člana 9. stav.1 tačka b) Pravilnika o radu JP Elektroprivrede BiH d.d.-sarajevo broj: NO-36810/16-41/5 od 07.12.2016.godine, Odluke o načinu izbora, postupku i kriterijima za izbor novih radnika

Више

Microsoft Word - POTREBNI DOKUMENTI ZA PRIJAVE I ODJAVE.DOC

Microsoft Word - POTREBNI DOKUMENTI ZA PRIJAVE I ODJAVE.DOC PRIJAVA I ODJAVA RADNIKA I POSLODAVCA KOD PRAVNE OSOBE KOD FIZIČKE OSOBE STRANO PREDSTAVNIŠTVO VELEPOSLANSTVO VOLONTERI PRAVNA OSOBA VOLONTERI FIZIČKA OSOBA PRIJAVA RADNI ODNOS TISKANICA T-2 ispunjena

Више

Microsoft Word - Dopuna_elaborat-posebne dopusnice za rad psihologa u palijativnoj skrbi

Microsoft Word - Dopuna_elaborat-posebne dopusnice  za rad psihologa u palijativnoj skrbi HRVATSKA PSIHOLOŠKA KOMORA KLASA: 011-02/16-03/04 URBROJ: 251-375/01-01-16-2 Zagreb, 17. prosinca 2016. Na temelju članka 12. Statuta Hrvatske psihološke komore Skupština Hrvatske psihološke komore je

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

Na osnovu člana 16 stav 1 Statuta Ljekarske komore Crne Gore, Skupština Ljekarske komore Crne Gore, na sjednici održanoj 30. aprila godine, doni

Na osnovu člana 16 stav 1 Statuta Ljekarske komore Crne Gore, Skupština Ljekarske komore Crne Gore, na sjednici održanoj 30. aprila godine, doni Na osnovu člana 16 stav 1 Statuta Ljekarske komore Crne Gore, Skupština Ljekarske komore Crne Gore, na sjednici održanoj 30. aprila 2018. godine, donijela je PRAVILNIK O UPISU U LJEKARSKU KOMORU CRNE GORE

Више

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206 PITANJA I ODGOVORI Natječaj za provedbu mjere/tipa operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava Referentni broj natječaja: LN.4.1.1.01. Pitanja

Више

PRIJAVA NA JAVNI KONKURS ZA RADNO MJESTO U FONDU ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA BRČKO DISTRIKTA BiH UPUTSTVO: Molimo, odgovoriti na svako pitanje jasno i u p

PRIJAVA NA JAVNI KONKURS ZA RADNO MJESTO U FONDU ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA BRČKO DISTRIKTA BiH UPUTSTVO: Molimo, odgovoriti na svako pitanje jasno i u p PRIJAVA NA JAVNI KONKURS ZA RADNO MJESTO U FONDU ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA BRČKO DISTRIKTA BiH UPUTSTVO: Molimo, odgovoriti na svako pitanje jasno i u potpunosti. Pišite čitko hemijskom olovkom ili otkucajte

Више

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE PODRUČNI URED ZAGREB 2014 REGISTIRANA NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE U GRADU ZAGREBU I ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI U STUDENOM

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE PODRUČNI URED ZAGREB 2014 REGISTIRANA NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE U GRADU ZAGREBU I ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI U STUDENOM REGISTIRANA NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE U GRADU U I AČKOJ ŽUPANIJI U STUDENOM. Zagreb, prosinac. 1 3.723 2.973 3.23 3.428 6.469 8.661 9.638 7.65 7.523 6.56 6.489 5.956 6.84 5.478 6.49 5.88 6.865 6.29

Више

Iva Augustinović i Nikola Cherchi

Iva Augustinović i Nikola Cherchi Iva Augustinović i Nikola Cherchi Zakon o prijevozu u cestovnom prometu (NN 41/18) na snazi od 12.V.2018. Z. o inspekciji cestovnog prometa i cesta (NN 22/14) Z. o obveznim osiguranjima u prometu (NN 151/05,

Више

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranju javnih potreba Grada Varaždina ( Službeni vjesnik

Више

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem čl. 3. i čl. 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), čl. 4. i čl. 5. Zakona o radu (NN 93/14, 127/17) i čl. 18. Statuta Narodne knjižnice i čitaonice Murter,

Више

XX/xx/

XX/xx/ OBAVIJEST O SLOBODNOM RADNOM MJESTU ZA SASTAVLJANJE POPISA USPJEŠNIH KANDIDATA Naziv radnog mjesta Stručnjak za provedbu prava intelektualnog vlasništva (M/Ž) Funkcijska skupina / razred AD 8 Vrsta ugovora

Више