Bilten - Slobodna radna mjesta

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Bilten - Slobodna radna mjesta"

Транскрипт

1 HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: Vrijeme izrade izvješća: :33 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: Ispostava OZALJ Zdravstvo, socijalna skrb, njega Naziv: Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj Adresa: OZALJ, JAŠKOVO BB ASISTENT / ASISTENTICA U ORGANIZIRANOM STANOVANJU, Broj traženih osoba: 4 Reg. broj: Mjesto rada: OZALJ razina obrazovanja: Završena osnovna škola traženo zvanje: njegovatelj/njegovateljica vrsta ugovora: određeno - novootvoreni posao( mj.) način javljanja: osobni dolazak: Jaškovo 50, Ozalj - najava na telefon: mobitel: pismena zamolba: Jaškovo 50, Ozalj - om: centar.ozalj@gmail.com napomena: N A T J E Č A J za zapošljavanje na radnom mjestu: 1. ASISTENT U ORGANIZIRANOM STANOVANJU - na određeno radno vrijeme 4 izvršitelja/ice ( do završetka projekta Mreža podrške za neovisnost) Uvjeti za obavljanje poslova: stručna sprema: osnovnoškolsko obrazovanje i tečaj za njegu radno iskustvo: sa ili bez radnog iskustva nepostojanje zapreke iz čl.213zakona o socijalnoj skrbi Sa svim kandidatima mogu se obaviti razgovori te po potrebi provesti dodatno testiranje odgovarajuće potrebama radnog mjesta. O vremenu i mjestu održavanja razgovora i testiranja kandidati koji udovoljavaju uvjetima biti će osobno obaviješteni najmanje tri dana prije održavanja Uz prijavu (zamolbu) kandidati trebaju priložiti: < >dokaz o stručnoj spremi (preslika svjedodžbe/diplome ) dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice ili osobne iskaznice) uvjerenje nadležnog suda o nekažnjavanju tj. da se ne vodi kazneni postupak ne stariji od 30 dana potvrdu o stažu izdanu od Zavoda za mirovinsko osiguranje Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju dužni su u prijavi za natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na sve ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj dužni su priložiti svu dokumentaciju koja omogućuje ostvarivanje navedenog prava (rješenje, uvjerenje, potvrdu i sl.) Kandidati koji se u prijavi za natječaj pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s čl.102.zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ( NN br.121/17) uz prijavu na javni natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaze propisane čl.102. st.1.zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji su objavljeni na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: Zamolbe dostaviti najkasnije 8 dana od objave natječaja poštom ili osobno na adresu: Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj Ozalj, Jaškovo 50 Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

2 Ispostava matična KARLOVAC Ugostitelji, radnici u turizmu Naziv: DODIR SUNCA d.o.o. za trgovinu i usluge Adresa: KLADJE, EUGENA KVATERNIKA 6 ČISTAČ/ČISTAČICA Reg. broj: Mjesto rada: KARLOVAC razina obrazovanja: Završena osnovna škola Srednja škola 3 godine Srednja škola 4 godine vrsta ugovora: neodređeno - novootvoreni posao način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Vozački B kategorije je dobrodošao radi lakšeg dolaska na posao - do mjesta rada - Caffe bar na benzinskoj postaji PETROL kod naplatnih kućica. Kontakt s poslodavcem- obavezna je najava na u vremenu od 08:00 do 15:00 sati. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Ispostava VOJNIĆ Naziv: OSNOVNA ŠKOLA VOJNIĆ Adresa: VOJNIĆ, STARČEVIĆEV TRG 3 UČITELJ/UČITELJICA LIKOVNE KULTURE ZA PROVOĐENJE PROGRAMA SRPSKOG JEZIKA I KULTURE PREMA MODELU C-IZBORNA NASTAVA Reg. broj: Mjesto rada: VOJNIĆ radno vrijeme: radno vrijeme 3 sati tjedno način javljanja: pismena zamolba: OŠ Vojnić,Starčevićev trg 3,47220 Vojnić napomena: Natječaj je u cijelosti objavljen na web stranici škole dostaviti tražene dokaze iz natječaja.na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. s Kandidati su obvezni uz prijavu Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

3 Ekonomisti, pravnici, administrativci Naziv: KOMUNALNO DRUŠTVO DRAGANIĆ društvo s ograničenom odgovornošću za održavanje groblja i obavljanje pogrebnih poslova, izgradnju i održavanje javnih pov Adresa: DRAGANIĆI, Draganić 10 DIREKTOR/ICA DRUŠTVA Reg. broj: Mjesto rada: DRAGANIĆ vozački ispit: B razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine Viša ili prvostupanjska Fakultet, akademija, magisterij, doktorat traženo zvanje: ekonomija prijevoz na rad: Djelomično vrsta ugovora: određeno( mj.) način javljanja: osobni dolazak: Komunalno društvo Draganić, Draganić 10, Dra - pismena zamolba: Komunalno društvo Draganić, Draganić 10, Dra napomena: Kandidati za direktora Društva, osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima i članka 16 Izjave o društva s ograničenom odgovornošću od g. moraju ispunjavati i slijedeće uvjete: hrvatsko državljanstvo sklapanja ugovora o radu) završenu srednju stručnu spremu ili višu stručnu spremu sveučilišni ili stručni provostupnik ekonomije ili tehničkih znanosti da poznaje rad na računalu posjedovanje vozalče dozvole B kategorije Radno mjesto Direktora, obuhvaća obavljanje slijedećih poslova: predstavlja i zastupa društvo, vodi operativno poslovanje Društva pri čemu je ovlašten samostalno raspolagati financijskim sredstvima i imovinom do iznosa od ,00 kn (pedesettisuća kuna), osim sredstava namijenjenih redovnom poslovanju Društva, a većim iznosima od ,00 (pedesettisuća kuna), uz prethodnu suglasnost Nadzornog odbora ili Skupštine, saziva Skupštinu društva, priprema sva potrebita Izvješća za Nadzorni odbor i Skupštinu Društva, izrađuje prijedloge cjenika komunalnih usluga koje pruža Društvo, te za iste pribavlja prethodnu suglasnost Skupštine, donosi, uz prethodnu suglasnost Skupštine ili Nadzornog odbora, sve potrebite odluke i druge akte koji zakonom nisu stavljeni u nadležnost nekog drugog organa Društva. te obavlja i sve druge poslove sukladno Zakonu o trgovačkim društvima, uputama Skupštine i Nadzornog odbora. Uprava Društva Direktor imenuje se na rok od šest mjeseci 1 izvršitelj, nakon kojeg roka ga Nadzorni odbor može ponovno imenovati na istu dužnost. Na natječaj se mogu javiti kandidati za koje ne postoji: sukob interesa sukladno odredbama Zakona o sprečavanju sukoba interesa (Narodne novine broj: 26/11, 12/12, 124/12, 48/13 i 57/15) okolnosti iz članka 239 st. 2 Zakona o trgovačkim društvima 1. da kandidat nije kažnjen za kazneno djelo zlouporabe stečaja, zlouporabe u postupku stečaja, pogodovanja vjerovnika ili povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga iz Kaznenog zakonika Republike Hrvatske i to za vrijeme od pet godina po pravomoćnosti presude kojom je osuđena, s time da se u to vrijeme ne računa vrijeme provedeno na izdržavanju kazne ili 2. da kandidatu nije izrečena mjera sigurnosti zabrane obavljanja zanimanja koje je u potpunosti ili djelomično obuhvaćeno predmetom poslovanja društva za vrijeme dok traje ta zabrana

4 pravomoćno rješenje nadležnog suda o postojanju potvrđene optužnice, presude o izdavanju kaznenog naloga, te postojanje pravomoćne presude. Uz vlastoručno potpisanu prijavu za natječaj, kandidati za direktora Društva dužni su dostaviti: životopis u kojem će se u skladu s dostavljenim dokazima obrazložiti ispunjavanje uvjeta iz javnog natječaja, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja u skladu s točkom 1. ovog natječaja (preslika diplome ili svjedodžbe ovjerena kod javnog bilježnika), dokaz o državljanstvu (preslika osobne iskaznice, putovnice, domovnice) uvjerenje nadležnog suda da protiv kandidata nije doneseno pravomoćno rješenje o provođenju istrage, da ne postoji potvrđena optužnica, da nije donesena presuda o izdavanju kaznenog naloga te da nije donesena nepravomoćna presuda ne starije od 6 mjeseci, preslik vozačke dozvole. Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola sukladno članku 13 Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine 82/08, 69/17). Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno čl. 101 i 102 Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj: 121/17), uz prijavu na natječaj dužan je priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, te ostalu dokumentaciju navedenu u članku 103 Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Javni natječaj za izbor direktora Društva bit će objavljen na oglasnoj ploči i službenoj mrežnoj stranici Društva Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana raspisivanja i objave natječaja. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži svu traženu dokumentaciju navedenu u ovom natječaju. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu na natječaj neće se smatrati kandidatom prijavljenim na natječaj. O rezultatima izbora kandidati će biti pisano obaviješteni u roku od 15 dana od završetka natječaja. Riječi i pojmovi korišteni u javnom natječaju, koji imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu. Prijave dostaviti na: Komunalno društvo Draganić d.o.o., Draganić 10, Draganić, putem pošte odnosno osobno u sjedište Društva, s naznakom Prijava na javni natječaj za direktora Društva ne otvarati. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

5 Ispostava OGULIN Strojari i brodograditelji Naziv: LIGNUM VRBOVSKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu Adresa: JOSIPDOL, Karlovačka 57 DRVOPRERAĐIVAČKI RADNIK/RADNICA Reg. broj: Mjesto rada: JOSIPDOL razina obrazovanja: Završena osnovna škola prijevoz na rad: Bez naknade način javljanja: osobni dolazak: Karlovačka 57, Josipdol - najava na telefon: mobitel: pismena zamolba: Karlovačka 57, Josipdol - om: lignumvrbovsko@gmail.com napomena: Poslovi cijepanja i slaganja drveta za ogrijev. Kontakt osoba: Dario Čolić Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Ispostava matična KARLOVAC Ekonomisti, pravnici, administrativci Naziv: ŽITOPROIZVOD D.D. Adresa: KARLOVAC, BANIJA 69 KNJIGOVOĐA/KNJIGOVOTKINJA Reg. broj: Mjesto rada: KARLOVAC potrebno poznavanje osnova informatike potrebno radno iskustvo: 12 mj. razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine Viša ili prvostupanjska Fakultet, akademija, magisterij, doktorat vrsta ugovora: neodređeno - novootvoreni posao način javljanja: najava na telefon: mobitel: pismena zamolba: Banija 69, Karlovac - om: zitoproizvod@ka.htnet.hr napomena: Opis poslova: fakturiranje,platni promet salda konti kupaca i dobavljača,osnovno znanje obračuna plaće I ostale knjigovodstvene poslove, salda-conti kupaca i dobavljača-obračun plaća Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

6 Ugostitelji, radnici u turizmu Naziv: DODIR SUNCA d.o.o. za trgovinu i usluge Adresa: KLADJE, EUGENA KVATERNIKA 6 KONOBAR/KONOBARICA Reg. broj: Mjesto rada: KARLOVAC razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine Srednja škola 4 godine vrsta ugovora: neodređeno - novootvoreni posao način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Vozački B kategorije je dobrodošao radi lakšeg dolaska na posao - do mjesta rada - Caffe bar na benzinskoj postaji PETROL kod naplatnih kućica. Kontakt s poslodavcem- obavezna je najava na u vremenu od 08:00 do 15:00 sati. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Učitelji, profesori Naziv: DOM ZA ODGOJ DJECE I MLADEŽI Adresa: KARLOVAC, BANIJA 14 ODGAJATELJ/ODGAJATELJICA Reg. broj: Mjesto rada: KARLOVAC traženo zvanje: psihologija,socijalni rad način javljanja: pismena zamolba: Banija 14, Karlovac napomena: Opis posla: rad s djecom s poremećajima u ponašanju. Uz pisanu prijavu potrebno je priložiti: 1. životopis, 2. preslik diplome o stečenoj stručnoj spremi, 3. preslik dokaza o hrvatskom državljanstvu 4. preslik dokaza o položenom stručnom ispitu 5. preslik elektroničkog zapisa ili potvrde o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, 6. preslik uvjerenja o nekažnjavanju i da protiv kandidata nije pokrenut istražni ili kazneni postupak ( ne starije od 6 mjeseci). Pozivaju se osobe iz članka 102. stavak Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17) da uz prijavu na natječaj dostave dokaze iz članka 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17). Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju, potražiti na sljedećoj poveznici: ednosti%20pri%20zapo%c5%a1ljavanju.pdf Sukladno Pravilniku o djelokrugu rada komisije za prijem u radni odnos i Pravilnika o provjeri znanja i sposobnosti za prijam u radni odnos Doma za odgoj djece i mladeži Karlovac, testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja izvršiti će se putem pismenog testiranja i putem intervjua, po okončanju natječaja, a o datumu i vremenu istog, kandidati će biti obaviješteni putem web stranice Doma za odgoj djece i mladeži Karlovac: Literatura za pripremu pismenog testiranja je: Zakon o socijalnoj skrbi, Obiteljski zakon, Zakon o sudovima za mladež i Pravilnik o načinu izvršavanja odgojnih mjera posebne obveze, upućivanja u disciplinski centar, pojačana briga i nadzor, pojačana briga i nadzor uz dnevni boravak u odgojnoj ustanovi, upućivanje u odgojnu ustanovu i upućivanje u posebnu odgojnu ustanovu. Prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se Domu za odgoj djece i mladeži Karlovac, Banija 14 s naznakom za natječaj u roku od 8 dana od objave natječaja. Nepotpune i nepravovremene ponude neće se razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obavješteni u zakonskom roku. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

7 Poljoprivredni, šumarski, ribarski stručnjaci Naziv: Obrt za šumarstvo TILIA, Branka Sipić, Krnjak, Budačka Rijeka 8/A Adresa: BUDAČKA RIJEKA, BUDAČKA RIJEKA8/A POMOĆNI RADNIK/ICA U ŠUMARSTVU, Broj traženih osoba: 5 Reg. broj: Mjesto rada: KARLOVAC razina obrazovanja: Osnovna škola niži razredi Završena osnovna škola prijevoz na rad: Bez naknade vrsta ugovora: određeno - povećani opseg posla( mj.) način javljanja: najava na telefon: mobitel: napomena: Opis posla: rad na njegi šume Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Ispostava OGULIN Trgovci, promotori, oglašivači Naziv: MADIG - MREŽNICA društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu Adresa: SALOPEK SELO, Salopek selo 2 PRODAVAČ/PRODAVAČICA U POLJOPRIVREDNOJ LJEKARNI, Broj traženih osoba: 2 Reg. broj: Mjesto rada: OGULIN razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine Srednja škola 4 godine prijevoz na rad: Djelomično način javljanja: pismena zamolba: Salopek selo 2, Ogulin - om: madig-mreznica1@ka.t-com.hr napomena: Poslovi prodaje proizvoda u poljoprivrednoj ljekarni. Kontakt osoba: Ana Magdić Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Strojari i brodograditelji Naziv: ZELJE-PROMET društvo s ograničenom odgovornošću - proizvodnja, trgovina i usluge Adresa: SABLJAK SELO, Sabljak Selo 8 RADNIK/RADNICA NA PAKIRANJU KISELOG KUPUSA Reg. broj: Mjesto rada: OGULIN razina obrazovanja: Završena osnovna škola Srednja škola 3 godine Srednja škola 4 godine prijevoz na rad: Bez naknade vrsta ugovora: određeno - povećani opseg posla( mj.) način javljanja: osobni dolazak: Sabljak selo 8, Ogulin - najava na telefon: napomena: Poslovi pakiranja kiselog kupusa Kontakt osoba Mica Salopek Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

8 Ispostava VOJNIĆ Učitelji, profesori Naziv: OSNOVNA ŠKOLA VOJNIĆ Adresa: VOJNIĆ, STARČEVIĆEV TRG 3 UČITELJ/UČITELJICA GEOGRAFIJE ZA PROVOĐENJE PROGRAMA SRPSKOG JEZIKA I KULTURE PREMA MODELU C-IZBORNA NASTAVA Reg. broj: Mjesto rada: VOJNIĆ radno vrijeme: radno vrijeme 4 sati tjedno način javljanja: pismena zamolba: OŠ Vojnić,Starčevićev trg 3,47220 Vojnić napomena: Natječaj je u cijelosti objavljen na web stranici škole tražene dokaze iz natječaja. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. s Kandidati su obvezni uz prijavu dostaviti Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Naziv: OSNOVNA ŠKOLA VOJNIĆ Adresa: VOJNIĆ, STARČEVIĆEV TRG 3 UČITELJ/UČITELJICA GLAZBENE KULTURE Reg. broj: Mjesto rada: VOJNIĆ radno vrijeme: radno vrijeme 22 sati tjedno način javljanja: pismena zamolba: OŠ Vojnić,Starčevićev trg 3,47220 Vojnić napomena: Natječaj je u cijelosti objavljen na web stranici škole tražene dokaze iz natječaja.na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. s Kandidati su obvezni uz prijavu dostaviti Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Naziv: OSNOVNA ŠKOLA VOJNIĆ Adresa: VOJNIĆ, STARČEVIĆEV TRG 3 UČITELJ/UČITELJICA GLAZBENE KULTURE ZA PROVOĐENJE PROGRAMA SRPSKOJ JEZIK AI KULTURE PREMA MODELU C-IZBORNA NASTAVA Reg. broj: Mjesto rada: VOJNIĆ radno vrijeme: radno vrijeme 3 sati tjedno način javljanja: pismena zamolba: OŠ Vojnić,Starčevićev trg 3,47220 Vojnić napomena: Natječaj je u cijelosti objavljen na web stranici škole tražene dokaze iz natječaja.na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. s Kandidati su obvezni uz prijavu dostaviti Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

9 Ispostava OGULIN Naziv: OSNOVNA ŠKOLA PLAŠKI Adresa: PLAŠKI, 143.DOMOBRANSKE PUKOVNIJE 1A UČITELJ/UČITELJICA INFORMATIKE Reg. broj: Mjesto rada: PLAŠKI radno vrijeme: radno vrijeme 28 sati tjedno vrsta ugovora: određeno - zamjena( mj.) način javljanja: pismena zamolba:. napomena: Na temelju članka 107. stavak 6. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11.,5/12.,16/12, 86/12.,126/12., 94/13.,152/14.,7/17. I 68/18. ) OSNOVNA ŠKOLA PLAŠKI u Plaškom raspisuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta UČITELJA INFORMATIKE, 1 izvršitelj, određeno vrijeme (zamjena za porodni dopust) 28 sati rada ukupnog tjednog radnog vremena, rad u matičnoj školi UVJETI: OPĆI UVJETI prema Zakonu o radu (NN 93./14) i članku 6. Pravilnika o radu Osnovne škole Plaški od 5.veljače 2015.godine. POTREBNI DOKAZI UZ PRIJAVU NA NATJEČAJ: 1. VLASTORUČNO POTPISANA PRIJAVA NA NATJEČAJ (sadrži osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona-mobitela, e mail adresa i naziv radnog mjesta na koji se kandidat prijavljuje) 2. ŽIVOTOPIS 3. PRESLIKA DOKAZA O DRŽAVLJANSTVU 4. PRESLIKA DOKAZ O STUPNJU I VRSTI STRUČNE SPREME 5. PRESLIKA Elektroničkog zapisa ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje 6. ORIGINAL uvjerenja da kandidat nije pod istragom i da se ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoja i obrazovanja u osnovnoj i srednjoj školi (NN broj 87/08,86/09,92/10,105/10,90/11,5/12,16/12,86/12,126/12,94/13,152/14,7/17,68/18. PRAVO PREDNOSTI: Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo,te uz prijavu priložiti sve dokaze (rješenje,potvrde i drugo u propisanom obliku) iz kojih se vidi navedeno pravo. Kandidati ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema: 1. članku 102. Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: 2. Članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 99/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 02/94, 76/94, 108/95,108/96,82/01, 103/03,148/13.) 3. Članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18.) TESTIRANJE KANDIDATA: Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj (u nastavku teksta: Povjerenstvo) imenuje ravnatelj Osnovne škole Plaški. Povjerenstvo će termin, mjesto i način održavanja procjene objaviti na web stranici Osnovne škole Plaški pod rubrikom NATJEČAJI. Kandidati koji se ne pojave na procjeni, smatrat će se da su odustali od prijave na natječaj. PRIVOLA ZA OBRADU NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE: Budući se natječajna dokumentacija dostavlja u neovjerenoj preslici, ista se neće vraćati. Prijavom na Natječaj kandidati su suglasni da Osnovna škola Plaški može prikupljati, koristiti i obrađivati njihove osobne podatke isključivo u svrhu provedbe Natječajnog postupka sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih

10 podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/18). NAČIN DOSTAVE PRIJAVA: poštom na adresu: Osnovna škola Plaški, Ulica 143.domobranske pukovnije 1 A, PLAŠKI za natječaj ili osobno u tajništvu škole u zatvorenoj omotnici s naznakom za natječaj. NEPRAVODOBNE I NEPOTPUNE PRIJAVE: Nepravodobne i nepotpune prijave,odnosno prijave koje ne sadrže sve tražene dokumente kao i prijave koje pristignu izvan roka neće se razmatrati te se osobe koje podnesu takve prijave ne smatraju kandidatima prijavljenim na natječaj. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni sukladno članku 15. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Plaški. ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVE NA NATJEČAJ: Rok je 8 dana od dana objave natječaja odnosno od godine. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Ispostava OGULIN Naziv: OSNOVNA ŠKOLA PLAŠKI Adresa: PLAŠKI, 143.DOMOBRANSKE PUKOVNIJE 1A UČITELJ/UČITELJICA NJEMAČKOG JEZIKA Reg. broj: Mjesto rada: PLAŠKI radno vrijeme: radno vrijeme 8 sati tjedno način javljanja: pismena zamolba:. napomena: Na temelju članka 107. stavak 6. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11.,5/12.,16/12, 86/12.,126/12., 94/13.,152/14.,7/17. I 68/18. ) OSNOVNA ŠKOLA PLAŠKI u Plaškom raspisuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta UČITELJA NJEMAČKOG JEZIKA, 1 izvršitelj, neodređeno vrijeme 8 sati rada ukupnog tjednog radnog vremena, rad u matičnoj školi i Područnoj školi Saborsko UVJETI: OPĆI UVJETI prema Zakonu o radu (NN 93./14) i članku 6. Pravilnika o radu Osnovne škole Plaški od 5.veljače 2015.godine. POTREBNI DOKAZI UZ PRIJAVU NA NATJEČAJ: 1. VLASTORUČNO POTPISANA PRIJAVA NA NATJEČAJ (sadrži osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona-mobitela, e mail adresa i naziv radnog mjesta na koji se kandidat prijavljuje) 2. ŽIVOTOPIS 3. PRESLIKA DOKAZA O DRŽAVLJANSTVU 4. PRESLIKA DOKAZ O STUPNJU I VRSTI STRUČNE SPREME 5. PRESLIKA Elektroničkog zapisa ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje 6. ORIGINAL uvjerenja da kandidat nije pod istragom i da se ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoja i obrazovanja u osnovnoj i srednjoj školi (NN broj 87/08,86/09,92/10,105/10,90/11,5/12,16/12,86/12,126/12,94/13,152/14,7/17,68/18. PRAVO PREDNOSTI: Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo,te uz prijavu priložiti sve dokaze (rješenje,potvrde i drugo u propisanom obliku) iz kojih se vidi navedeno pravo. Kandidati ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema:

11 1. članku 102. Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: 2. Članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 99/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 02/94, 76/94, 108/95,108/96,82/01, 103/03,148/13.) 3. Članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18.) TESTIRANJE KANDIDATA: Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj (u nastavku teksta: Povjerenstvo) imenuje ravnatelj Osnovne škole Plaški. Povjerenstvo će termin, mjesto i način održavanja procjene objaviti na web stranici Osnovne škole Plaški pod rubrikom NATJEČAJI. Kandidati koji se ne pojave na procjeni, smatrat će se da su odustali od prijave na natječaj. PRIVOLA ZA OBRADU NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE: Budući se natječajna dokumentacija dostavlja u neovjerenoj preslici, ista se neće vraćati. Prijavom na Natječaj kandidati su suglasni da Osnovna škola Plaški može prikupljati, koristiti i obrađivati njihove osobne podatke isključivo u svrhu provedbe Natječajnog postupka sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/18). NAČIN DOSTAVE PRIJAVA: poštom na adresu: Osnovna škola Plaški, Ulica 143.domobranske pukovnije 1 A, PLAŠKI za natječaj ili osobno u tajništvu škole u zatvorenoj omotnici s naznakom za natječaj. NEPRAVODOBNE I NEPOTPUNE PRIJAVE: Nepravodobne i nepotpune prijave,odnosno prijave koje ne sadrže sve tražene dokumente kao i prijave koje pristignu izvan roka neće se razmatrati te se osobe koje podnesu takve prijave ne smatraju kandidatima prijavljenim na natječaj. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni sukladno članku 15. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Plaški. ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVE NA NATJEČAJ: Rok je 8 dana od dana objave natječaja odnosno od godine. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Naziv: OSNOVNA ŠKOLA PLAŠKI Adresa: PLAŠKI, 143.DOMOBRANSKE PUKOVNIJE 1A UČITELJ/UČITELJICA NJEMAČKOG JEZIKA Reg. broj: Mjesto rada: PLAŠKI radno vrijeme: radno vrijeme 16 sati tjedno vrsta ugovora: određeno - zamjena( mj.) način javljanja: pismena zamolba:. napomena: Na temelju članka 107. stavak 6. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11.,5/12.,16/12, 86/12.,126/12., 94/13.,152/14.,7/17. I 68/18. ) OSNOVNA ŠKOLA PLAŠKI u Plaškom raspisuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta UČITELJA NJEMAČKOG JEZIKA, 1 izvršitelj, određeno vrijeme (zamjena za bolovanje) 16 sati rada ukupnog tjednog radnog vremena, rad u matičnoj školi UVJETI: OPĆI UVJETI prema Zakonu o radu (NN 93./14) i članku 6. Pravilnika o radu Osnovne škole Plaški od 5.veljače 2015.godine. POTREBNI DOKAZI UZ PRIJAVU NA NATJEČAJ: 1. VLASTORUČNO POTPISANA PRIJAVA NA NATJEČAJ (sadrži osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona-mobitela, e mail adresa i naziv radnog mjesta na koji se kandidat prijavljuje)

12 2. ŽIVOTOPIS 3. PRESLIKA DOKAZA O DRŽAVLJANSTVU 4. PRESLIKA DOKAZ O STUPNJU I VRSTI STRUČNE SPREME 5. PRESLIKA Elektroničkog zapisa ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje 6. ORIGINAL uvjerenja da kandidat nije pod istragom i da se ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoja i obrazovanja u osnovnoj i srednjoj školi (NN broj 87/08,86/09,92/10,105/10,90/11,5/12,16/12,86/12,126/12,94/13,152/14,7/17,68/18. PRAVO PREDNOSTI: Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo,te uz prijavu priložiti sve dokaze (rješenje,potvrde i drugo u propisanom obliku) iz kojih se vidi navedeno pravo. Kandidati ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema: 1. članku 102. Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: 2. Članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 99/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 02/94, 76/94, 108/95,108/96,82/01, 103/03,148/13.) 3. Članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18.) TESTIRANJE KANDIDATA: Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj (u nastavku teksta: Povjerenstvo) imenuje ravnatelj Osnovne škole Plaški. Povjerenstvo će termin, mjesto i način održavanja procjene objaviti na web stranici Osnovne škole Plaški pod rubrikom NATJEČAJI. Kandidati koji se ne pojave na procjeni, smatrat će se da su odustali od prijave na natječaj. PRIVOLA ZA OBRADU NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE: Budući se natječajna dokumentacija dostavlja u neovjerenoj preslici, ista se neće vraćati. Prijavom na Natječaj kandidati su suglasni da Osnovna škola Plaški može prikupljati, koristiti i obrađivati njihove osobne podatke isključivo u svrhu provedbe Natječajnog postupka sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/18). NAČIN DOSTAVE PRIJAVA: poštom na adresu: Osnovna škola Plaški, Ulica 143.domobranske pukovnije 1 A, PLAŠKI za natječaj ili osobno u tajništvu škole u zatvorenoj omotnici s naznakom za natječaj. NEPRAVODOBNE I NEPOTPUNE PRIJAVE: Nepravodobne i nepotpune prijave,odnosno prijave koje ne sadrže sve tražene dokumente kao i prijave koje pristignu izvan roka neće se razmatrati te se osobe koje podnesu takve prijave ne smatraju kandidatima prijavljenim na natječaj. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni sukladno članku 15. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Plaški. ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVE NA NATJEČAJ: Rok je 8 dana od dana objave natječaja odnosno od godine. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

13 Ispostava VOJNIĆ Naziv: OSNOVNA ŠKOLA VOJNIĆ Adresa: VOJNIĆ, STARČEVIĆEV TRG 3 UČITELJ/UČUTELJICA RAZREDNE NASTAVE Reg. broj: Mjesto rada: VOJNIĆ vrsta ugovora: određeno - povećani opseg posla( mj.) način javljanja: pismena zamolba: OŠ Vojnić,Starčevićev trg 3,47220 Vojnić napomena: Natječaj je u cijelosti objavljen na web stranici škole dostaviti tražene dokaze iz natječaja.na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. s Kandidati su obvezni uz prijavu Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od: Ispostava OGULIN Građevinari, geodete Naziv: LIGNUM VRBOVSKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu Adresa: JOSIPDOL, Karlovačka 57 VOZAČ/VOZAČICA BAGERA Reg. broj: Mjesto rada: JOSIPDOL vozački ispit: B razina obrazovanja: Završena osnovna škola prijevoz na rad: Bez naknade način javljanja: osobni dolazak: Karlovačka 57, Josipdol - najava na telefon: mobitel: pismena zamolba: Karlovačka 57, Josipdol - om: lignumvrbovsko@gmail.com napomena: Poslovi utovara drveta na stroj (bager sa škarama). Poželjno je položen ispit za bager, no poslodavac plaća osposobljavanje ako osoba nema uvjerenje o osposobljenosti. Kontakt osoba: Dario Čolić Rok za podnošenje prijave: Vrijedi od:

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 16.7.2019 Vrijeme izrade izvješća: 17.7.2019 7:17 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 17072019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 13.9.2019 Vrijeme izrade izvješća: 16.9.2019 7:27 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 16092019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 30.11.2018 Vrijeme izrade izvješća: 3.12.2018 7:06 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 03122018

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 20.12.2017 Vrijeme izrade izvješća: 21.12.2017 7:12 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 21122018

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 8.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 9.5.2019 7:10 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 09052019 Ispostava

Више

Temeljem članka 29

Temeljem članka 29 Temeljem članka 19. stavak 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08., 61/11. i 4/18.) tajnik Osječko-baranjske županije, raspisuje

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Dnevni bilten na dan: 4.1.2018 Vrijeme izrade izvješća: 5.1.2018 7:07 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 05012018 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 17.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 20.5.2019 7:37 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Strojari i brodograditelji Naziv:

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 7.9.2017 Vrijeme izrade izvješća: 8.9.2017 7:31 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 08092017 Ispostava

Више

Na temelju članka 107. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10-ispr., 90/

Na temelju članka 107. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10-ispr., 90/ Na temelju članka 107. stavka 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10-ispr., 90/11, 16/12, 86/12, 94/13, 136/14 - RUSRH, 152/14, 7/17

Више

10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVA

10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVA 10000 Zagreb, Mihanovićeva 12 Objavljuje dana 5. travnja 2019. godine N A T J E Č A J za zapošljavanje radnika na neodređeno vrijeme SEKTOR ZA ODRŽAVANJE 1. Diplomirani inženjer geodezije podsustava Istok,

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 24.6.2019 Vrijeme izrade izvješća: 26.6.2019 7:31 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 26062019 Ispostava

Више

KLASA: /17-01/1 URBROJ: 521-GT Zagreb, 18. listopada Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima ( Narodne novine

KLASA: /17-01/1 URBROJ: 521-GT Zagreb, 18. listopada Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima ( Narodne novine KLASA: 112-06/17-01/1 URBROJ: 521-GT-01-02-01-17-10 Zagreb, 18. listopada 2017. Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima ( Narodne novine, broj: 92/05, 140/05, 142/06, 77/07, 107/07, 27/08,

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 21.9.2018 Vrijeme izrade izvješća: 24.9.2018 7:15 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 24012018 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 11.5.2018 Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 14052018 Ispostava OZALJ Zdravstvo, socijalna skrb, njega Naziv: Centar za pružanje usluga

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 22.1.2019 Vrijeme izrade izvješća: 23.1.2019 7:10 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 23012019 Ispostava

Више

SVEUČILIŠTE U ZADRU KLASA: /19-01/03 URBROJ: Zadar, 18. travnja Na temelju Odluke VII. Stručnog vijeća za biomedicinsko

SVEUČILIŠTE U ZADRU KLASA: /19-01/03 URBROJ: Zadar, 18. travnja Na temelju Odluke VII. Stručnog vijeća za biomedicinsko SVEUČILIŠTE U ZADRU KLASA: 112-01/19-01/03 URBROJ: 2198-1-79-10-19-04 Zadar, 18. travnja 2019. Na temelju Odluke VII. Stručnog vijeća za biomedicinsko i zdravstveno, biotehničko, prirodno, tehničko i interdisciplinarno

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 3.4.2019 Vrijeme izrade izvješća: 4.4.2019 7:17 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 04042019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 20.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 21.5.2019 7:35 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Naziv: CAPPUCCINO jednostavno

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 19.7.2018 Vrijeme izrade izvješća: 20.7.2018 7:08 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 20072018 Zdravstvo,

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 13.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 14.5.2019 7:01 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 14052019 Ispostava

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/ Zlatar, Na temelju članka 107. stav

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/ Zlatar, Na temelju članka 107. stav REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/01-9-02-18- Zlatar, 2018. Na temelju članka 107. stavka 9. i članka 118. Zakona o odgoju i obrazovanju u

Више

Natječaj r.br. 73_samostalni referent u Rijeci

Natječaj r.br. 73_samostalni referent u Rijeci HRVATSKE VODE Zagreb, Ulica grada Vukovara 220 Raspisuju: NATJEČAJ za zaposlenje na neodređeno vrijeme natječaj r.br. 73 1. Mjesto rada: Rijeka 2. Radno mjesto: Samostalni referent - na neodređeno vrijeme

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 14.10.2019 Vrijeme izrade izvješća: 15.10.2019 7:36 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Ispostava matična KARLOVAC

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 3.7.2019 Vrijeme izrade izvješća: 4.7.2019 7:07 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 04072019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 11.3.2019 Vrijeme izrade izvješća: 12.3.2019 7:14 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 12032019 Ispostava

Више

Na temelju članka 2,12 i 2

Na temelju članka  2,12 i 2 Na temelju članka 2,12 i 2.14 Izbornog zakona BiH ( Službene glasnik BiH broj: 23/01, 7/02, 9/02, 20/02, 25/02, 4/04, 20/04, 25/05, 52/05, 65/05, 77/05, 11/06, 24, 06, 32/07, 33/08, 37/08, 32/10, 18/13),

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 25.7.2019 Vrijeme izrade izvješća: 26.7.2019 7:05 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 26072019 FASADER

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 22.2.2019 Vrijeme izrade izvješća: 25.2.2019 7:12 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 25022019 Ispostava

Више

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u vlasništvu Grada Samobora (Službene vijesti Grada Samobor

Више

KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD KARLOVAC OSNOVNA ŠKOLA TURANJ TURANJ 18 šifra škole: OIB: Tel./faks: 047/

KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD KARLOVAC OSNOVNA ŠKOLA TURANJ TURANJ 18 šifra škole: OIB: Tel./faks: 047/ KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD KARLOVAC OSNOVNA ŠKOLA TURANJ TURANJ 18 šifra škole: 04-034-007 OIB:26248257038 Tel./faks: 047/638-678 e-mail: ured@os-turanj -ka.skole.hr KLASA: 602-02/19-06-54 URBROJ: 2133-18-19-01

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA OPIS POSLOVA, PODACI O PLAĆI RADNIH MJESTA, SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA, TE PRAVNI IZVORI Z

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA OPIS POSLOVA, PODACI O PLAĆI RADNIH MJESTA, SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA, TE PRAVNI IZVORI Z REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA OPIS POSLOVA, PODACI O PLAĆI RADNIH MJESTA, SADRŽAJ I NAČIN TESTIRANJA, TE PRAVNI IZVORI ZA PRIPREMU KANDIDATA/KINJA ZA TESTIRANJE PO JAVNOM

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine br. 10/97, 107/07 i 94/13), članaka 1. i

Више

1-Oglas za prijem pripravnika u dodatni pripravnici po Odluci objava _

1-Oglas za prijem pripravnika u dodatni pripravnici po Odluci objava _ Na osnovu člana 9. stav 1. tačka b) Pravilnika o radu Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH d.d.- Sarajevo broj: NO-36810/16-41/5. od 07.12.2016. godine, broj: NO-23422/18-80.17. od 18.09.2018. godine i

Више

DOKAZI POTREBNI ZA OSTVARIVANJE PRAVA PREDNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 101. stavaka 1. 3

DOKAZI POTREBNI ZA OSTVARIVANJE PRAVA PREDNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 101. stavaka 1. 3 DOKAZI POTREBNI ZA OSTVARIVANJE PRAVA PREDNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 101. stavaka 1. 3. i članka 102. stavaka 1. 3. Zakona o hrvatskim braniteljima

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 14.6.2019 Vrijeme izrade izvješća: 17.6.2019 7:00 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 17062019 Ispostava

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 19.6.2019 Vrijeme izrade izvješća: 21.6.2019 7:26 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 21062019 Ispostava

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O KONTROLI ENERGETSKOG CERTIFIKATA ZGRADE I IZVJEŠĆA O REDOVITOM PREGLEDU SUSTAVA GRIJANJA I SUSTAVA HLAĐENJA ILI KLIMATIZACIJE U ZGRADI (NN 73/15, 09.07.2015) 1/13 I. OPĆE ODREDBE... 4 Članak

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: /16-01/8 UR.BROJ: 2156/ Lovran, 0

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: /16-01/8 UR.BROJ: 2156/ Lovran, 0 REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: 402-08/16-01/8 UR.BROJ: 2156/02-02-17-02 Lovran, 03. studenog 2017. Na temelju članka 7., stavak 3.,

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 29.5.2019 Vrijeme izrade izvješća: 30.5.2019 7:12 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 30052019 Ispostava

Више

Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/0

Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (Službene novine Federacije BiH, br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/0 Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06) i člana 20a. stav (3) Zakona o radu ("Službene novine

Више

Na temelju članka 82. stavka 7. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 71/2014) ministar nadležan za rad donosi PRAVILNIK O OVLAŠTENJIMA ZA

Na temelju članka 82. stavka 7. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 71/2014) ministar nadležan za rad donosi PRAVILNIK O OVLAŠTENJIMA ZA Na temelju članka 82. stavka 7. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 71/2014) ministar nadležan za rad donosi PRAVILNIK O OVLAŠTENJIMA ZA POSLOVE ZAŠTITE NA RADU (NN 112/14 i 84/15) I. OPĆE

Више

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranju javnih potreba Grada Varaždina ( Službeni vjesnik

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB:

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB: HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS 10 000 Zagreb; HR MB: 2539071 OIB: 26023027358 T +385 1 7775-570 F +385 1 7775-574 www.hkis.hr; info@hkis.hr

Више

Na osnovu Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru Federacije Bosne i Hercegovine, Odluke o postupku prijema u radni odnos broj:u.d.-0

Na osnovu Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru Federacije Bosne i Hercegovine, Odluke o postupku prijema u radni odnos broj:u.d.-0 Na osnovu Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru Federacije Bosne i Hercegovine, Odluke o postupku prijema u radni odnos broj:u.d.-01-3.2.-4433-1/19, od 12.03.2019. godine, člana 14.

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Bilten - slobodna radna mjesta Dnevni bilten na dan: 5.4.2019 Vrijeme izrade izvješća: 8.4.2019 7:19 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Ispostava SLUNJ Ugostitelji, radnici

Више

Број: 07

Број: 07 РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ ЗАВОД ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ОДРАСЛИХ Вука Караџића бр. 1, Бањалука, тел: 051/228-282, факс: 051/227-863, www.mpoo.org, е-mail: mpoo@mpoo.vladars.net Број: 07/5.4.2/248-5-43/19

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 3.3.2017 Vrijeme izrade izvješća: 6.3.2017 7:06 Područni ured: PODRUČNI URED KARLOVAC Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 06032017 Ispostava

Више

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetima i načinu prodaje stanova u vlasništvu Hrvatskog zavoda

Више

Microsoft Word - HIK_natjec̄aj_KOS̄ARKA_IV. grupa.docx

Microsoft Word - HIK_natjecÌ„aj_KOSÌ„ARKA_IV. grupa.docx NATJEČAJ Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 7. redovnoj sjednici dana 18. travnja 2017. godine donijelo je odluku o raspisivanju NATJEČAJA za upis polaznika u program

Више

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( Narodne novine broj 87/08.,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj 15/10. i 26/11.) Župan Zagrebačke županije raspisuje

Више

POZIV NA UPIS Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 19. redovitoj sjednici dana 4. listopada godine donijelo

POZIV NA UPIS Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 19. redovitoj sjednici dana 4. listopada godine donijelo POZIV NA UPIS Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 19. redovitoj sjednici dana 4. listopada 2018. godine donijelo je Odluku o raspisivanju NATJEČAJA za upis polaznika

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama, broj 98/2014, od 08

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama, broj 98/2014, od 08 REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama, broj 98/2014, od 08. kolovoza 2014. godine za prijam u državnu službu

Више

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na temelju članka 20. Zakona o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti (»Narodne novine«br. 80/08, 121/10, 25/12, 118/12 i 153/13) i članka 21.

Више

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem čl. 3. i čl. 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), čl. 4. i čl. 5. Zakona o radu (NN 93/14, 127/17) i čl. 18. Statuta Narodne knjižnice i čitaonice Murter,

Више

Zajedničko Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) PREGLED TUMAČEN

Zajedničko Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) PREGLED TUMAČEN Zajedničko Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) PREGLED TUMAČENJA KOLEKTIVNOG UGOVORA ZA ZAPOSLENIKE U OSNOVNOŠKOLSKIM

Више

NATJEČAJ - POZIV NA UPIS - Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 23. redovnoj sjednici dana 18. veljače godin

NATJEČAJ - POZIV NA UPIS - Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 23. redovnoj sjednici dana 18. veljače godin NATJEČAJ - POZIV NA UPIS - Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 23. redovnoj sjednici dana 18. veljače 2019. godine donijelo je odluku o raspisivanju NATJEČAJA za upis

Више

Narodne novine, broj 70/10. i 93/14.) Napomena: Primjenjuje se u dijelu u kojem nije u suprotnosti sa Zakonom o radu (NN 93/14.) PRAVILNIK O POSLOVIMA

Narodne novine, broj 70/10. i 93/14.) Napomena: Primjenjuje se u dijelu u kojem nije u suprotnosti sa Zakonom o radu (NN 93/14.) PRAVILNIK O POSLOVIMA Narodne novine, broj 70/10. i 93/14.) Napomena: Primjenjuje se u dijelu u kojem nije u suprotnosti sa Zakonom o radu (NN 93/14.) PRAVILNIK O POSLOVIMA NA KOJIMA RADNIK MOŽE RADITI SAMO NAKON PRETHODNOG

Више

HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE SREDIŠNJA SLUŽBA A. Mihanovića 3, Zagreb OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA TESTIRANJA U POVODU JAVNOG NATJEČ

HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE SREDIŠNJA SLUŽBA A. Mihanovića 3, Zagreb OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA TESTIRANJA U POVODU JAVNOG NATJEČ HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE SREDIŠNJA SLUŽBA A. Mihanovića 3, 10000 Zagreb OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA TESTIRANJA U POVODU JAVNOG NATJEČAJA ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA U HRVATSKOM ZAVODU

Више

Broj: /

Broj: / Broj: 10-231-5/02-2019 Evidencijski broj nabave: JN 43-2019 POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA NABAVU INFORMATIČKE OPREME ZA POTREBE HAZU u 2019. U Zagrebu, ožujak 2019. Trg Nikole Šubića Zrinskog 11, HR-10000

Више

Microsoft Word - Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje

Microsoft Word - Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje HRVATSKI SABOR 2020 Na temelju članka 88. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU ZAKONA O AGENCIJI ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE Proglašavam Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje, kojega je

Више

novi pravilnik.txt - stari pravilnik

novi pravilnik.txt - stari pravilnik 1PRAVILNIK 2O OVLAŠTENJIMA ZA POSLOVE ZAŠTITE NA RADU 3I. OPĆE ODREDBE 4Članak 1. 5(1) Ovim se Pravilnikom propisuju uvjeti pod kojima poslodavac za svoje potrebe i fizička ili pravna osoba mogu biti ovlašteni

Више

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i KLASA: 320-01/14-04/843 URBROJ: 370-04-15-7 Zagreb, 28.09.2015. Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i 48/15) te Odluke Agencije za poljoprivredno zemljište

Више

HRVATSKA KOMORA

HRVATSKA KOMORA HRVATSKA KOMORA MEDICINSKIH SESTARA Na temelju članka 15. i 26. Zakona o sestrinstvu ("Narodne novine" br. 121/03., 117/08 i 57/11),i članka 19. Statuta Hrvatske komore medicinskih sestara Vijeće Komore

Више

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: 2176-36-01-18-02 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe TABLETI ZA UČENIKE Kutina, kolovoz 2018. SADRŽAJ: 1.

Више

društvo s ograničenom odgovornošću Zagreb, Ulica kneza Branimira 1. Uprava: mr. sc. Ivan Pavelić predsjednik; mr. sc. Marija Vekić član; Ivan Iš

društvo s ograničenom odgovornošću Zagreb, Ulica kneza Branimira 1. Uprava: mr. sc. Ivan Pavelić predsjednik; mr. sc. Marija Vekić član; Ivan Iš društvo s ograničenom odgovornošću 10000 Zagreb, Ulica kneza Branimira 1. Uprava: mr. sc. Ivan Pavelić predsjednik; mr. sc. Marija Vekić član; Ivan Ištok, dipl. ing. šum. član Trgovački sud u Zagrebu (MBS

Више

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169-

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169- Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: 333-01/16-03/27 Ur.br: 2169-30-02-16-02 Rab, 31.08.2016. PONUDITELJIMA Naručitelj

Више

III-3.43.Plan prijama u drzavnu sluzbu u tijela drzavne uprave, za godinu.pdf

III-3.43.Plan prijama u drzavnu sluzbu u tijela drzavne uprave, za godinu.pdf (Upozorenje : urednički pročišćeni tekst; Narodne novine broj 36 od 29032008 i broj 75 od 01072008, u kojima je naznačeno vrijeme njihova stupanja na snagu) PLAN PRIJAMA U DRŽAVNU SLUŽBU U TIJELA DRŽAVNE

Више

Osnovna škola Matije Gupca Davorina Bazjanca 2 Zagreb, Hrvatska Tel: (01) Fax : (01) MB: OIB: E-M

Osnovna škola Matije Gupca Davorina Bazjanca 2 Zagreb, Hrvatska   Tel: (01) Fax : (01) MB: OIB: E-M Osnovna škola Matije Gupca Davorina Bazjanca 2 Zagreb, Hrvatska www.os-mgubec.hr Tel: (01) 3836 571 Fax : (01) 3649134 MB: 3273946 OIB:92120285716 E-MAIL: os-zagreb-066@skole.t-com.hr Klasa:602-02/12-01/01

Више

KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka Mesnička 32, Zagreb T F E

KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka Mesnička 32, Zagreb T F E KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka 31012015 1 UVOD Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Ustanova za zdravstvenu njegu Ćorluka, Mesnička 32, 10000

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: 360-01/16-01/_ URBROJ: 2185/05-16-2 DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekonstrukcija Društvenog doma u Satnici s povećanjem energetske

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. IV. gimnazija Zagreb, Ulica Žarka Dolinara 9;

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. IV. gimnazija Zagreb, Ulica Žarka Dolinara 9; NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. IV. gimnazija Zagreb, Ulica Žarka Dolinara 9; http://www.gimnazija-cetvrta-zg.skole.hr/; centrala: 01/66 77 188; tajništvo

Више

PROČIŠĆENI DNEVNI RED

PROČIŠĆENI DNEVNI RED PROČIŠĆENI DNEVNI RED ZA NASTAVAK 12. SJEDNICE HRVATSKOGA SABORA 12.,13.,14.,17.,18.,19.,26.,27.,28. lipnja, 3.,4.,5.,10.,11.,12. srpnja 2019. 1. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O VODAMA, drugo čitanje, P.Z.E.

Више

Javni oglasi Stručni savjetnik (m/ž) Na osnovu člana 31. i 32. stav 1. Zakona o državnim službenicima (,,Službeni glasnik Republike Srpske", br. 118/0

Javni oglasi Stručni savjetnik (m/ž) Na osnovu člana 31. i 32. stav 1. Zakona o državnim službenicima (,,Službeni glasnik Republike Srpske, br. 118/0 Javni oglasi Stručni savjetnik (m/ž) Na osnovu člana 31. i 32. stav 1. Zakona o državnim službenicima (,,Službeni glasnik Republike Srpske", br. 118/08, 117/11, 37/12 i 57/16) i člana 3. Pravilnika o jedinstvenim

Више

REPUBLIKA H R V A T S K A SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OSNOVNA ŠKOLA POPOVAČA KLASA: /19-08/01 URBROJ: Popovača, 27. veljače

REPUBLIKA H R V A T S K A SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OSNOVNA ŠKOLA POPOVAČA KLASA: /19-08/01 URBROJ: Popovača, 27. veljače REPUBLIKA H R V A T S K A SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OSNOVNA ŠKOLA POPOVAČA KLASA: 602-02/19-08/01 URBROJ: 2176-32-19-08 Popovača, 27. veljače 2019. Z A P I S N I K 39. sjednice Školskog odbora Osnovne

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD OZALJ GRADSKO VIJEĆE KLASA: /16-01/01 URBROJ: 2133/ Ozalj, 8. rujna god. Na temelju

REPUBLIKA HRVATSKA KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD OZALJ GRADSKO VIJEĆE KLASA: /16-01/01 URBROJ: 2133/ Ozalj, 8. rujna god. Na temelju REPUBLIKA HRVATSKA KARLOVAČKA ŽUPANIJA GRAD OZALJ GRADSKO VIJEĆE KLASA: 604-02/16-01/01 URBROJ: 2133/05-01-16-1 Ozalj, 8. rujna 2016. god. Na temelju članka 33. Statuta Grada Ozlja (''Službeni glasnik''

Више

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx

Microsoft Word - INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA MDC.docx INFORMACIJE O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA Muzejski dokumentacijski centar, Ilica 44, Zagreb 10 000, OIB: 28048960411, je javna ustanova u kulturi kojoj je osnivač Republika Hrvatska. MDC obavlja muzejsku

Више

Microsoft Word - POTREBNI DOKUMENTI ZA PRIJAVE I ODJAVE.DOC

Microsoft Word - POTREBNI DOKUMENTI ZA PRIJAVE I ODJAVE.DOC PRIJAVA I ODJAVA RADNIKA I POSLODAVCA KOD PRAVNE OSOBE KOD FIZIČKE OSOBE STRANO PREDSTAVNIŠTVO VELEPOSLANSTVO VOLONTERI PRAVNA OSOBA VOLONTERI FIZIČKA OSOBA PRIJAVA RADNI ODNOS TISKANICA T-2 ispunjena

Више

Microsoft Word - Natjecaj_RAZMJENA_Finska.doc

Microsoft Word - Natjecaj_RAZMJENA_Finska.doc ZAKLADA SVEUČILIŠTA U RIJECI u suradnji s LIONS KLUBOM RIJEKA raspisuje N A T J E Č A J ZA MEĐUNARODNU RAZMJENU ZA STUDENTE - FINSKA - Natječaj se raspisuje s ciljem odabira jednog(e) studenta(ice) Sveučilišta

Више

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206 PITANJA I ODGOVORI Natječaj za provedbu mjere/tipa operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava Referentni broj natječaja: LN.4.1.1.01. Pitanja

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva riječka hrvatska gimnazija Rijeka, Frana Kurelca 1;

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva riječka hrvatska gimnazija Rijeka, Frana Kurelca 1; NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva riječka hrvatska gimnazija Rijeka, Frana Kurelca 1; www.prhg.hr; tajništvo: 051/339115; ravnatelj: 051/339115; računovodstvo:

Више

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pravilnik) Sveučilište u Rijeci STUDENTSKI CENTAR RIJEKA,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO - DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD V I S GRADONAČELNIK KLASA: /13-01/05 URBROJ: 2190/ Vis, god. Objav

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO - DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD V I S GRADONAČELNIK KLASA: /13-01/05 URBROJ: 2190/ Vis, god. Objav REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO - DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD V I S GRADONAČELNIK KLASA: 372-03/13-01/05 URBROJ: 2190/01-02-13-2 Vis, 29.01.2013. god. Objavljeno: 01.veljače 2013. god. Na temelju čl. 35. Zakona

Више

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda OSNOVNA ŠKOLA BLATO M B 3 0 8 0 7 9 0 1. Ulica br 25/2 TEL/ FAX 020 851 233 20 271 Blato, p.p. 34 020 851 333 e - mail os-blato@du.ht.hr ž.r. 2330003 1100059533 os-blato@os-blato.skole.hr REPUBLIKA HRVATSKA

Више

Bilten - Slobodna radna mjesta

Bilten - Slobodna radna mjesta HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Na datum počekta prijave: 4.5.2018 Bilten - slobodna radna mjesta Broj biltena: 07052018 Ispostava matična KARLOVAC Usluge u kući, ostale usluge, komunalne usluge, zaštitari

Више

Slajd 1

Slajd 1 UPISI U SREDNJE ŠKOLE Za školsku godinu 2019./2020. Osnovna škola Lučac PEDAGOGINJA: Ana Šabić UPISI U SREDNJE ŠKOLE Učenici se prijavljuju i upisuju putem mrežne Stranice Nacionalnog informacijskog sustava

Више

PROČIŠĆENI DNEVNI RED

PROČIŠĆENI DNEVNI RED PROČIŠĆENI DNEVNI RED ZA NASTAVAK 12. SJEDNICE HRVATSKOGA SABORA 5.,6.,7.,12.,13.,14.,17.,18.,19.,26.,27.,28. lipnja, 3.,4.,5.,10.,11.,12. srpnja 2019. 1. GODIŠNJE IZVJEŠĆE O PROVEDBI STRATEGIJE I ZAKONA

Више

Microsoft Word - katalog informacija.doc

Microsoft Word - katalog informacija.doc DJEČJI DOM LIPIK LIPIK, Trg dr. Franje Tuđmana 1 KATALOG INFORMACIJA 1. UVODNE ODREDBE Katalog informacija sadrži pregled informacija koje Dječji dom Lipik (u daljem tekstu: Dom), obzirom na svoj djelokrug,

Више

Oglas za prijem

Oglas za prijem Na osnovu člana 9. Pravilnika o radu Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH d.d.-sarajevo broj: NO- 36810/16-41/5. od 07.12.2016. godine, broj: NO-23422/18-80.17. od 18.09.2018. godine i broj NO- 12016/19-92.3.

Више

Page 1 of 5 1927 Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODGOJU I OBRAZOVANJU U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI Proglašavam Zakon

Више

GRAD MAKARSKA raspisuje JAVNI NATJEČAJ za sufinanciranje projekta Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima (obiteljskim kućama i

GRAD MAKARSKA raspisuje JAVNI NATJEČAJ za sufinanciranje projekta Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima (obiteljskim kućama i GRAD MAKARSKA raspisuje JAVNI NATJEČAJ za sufinanciranje projekta Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima (obiteljskim kućama i višestambenim zgradama) u gradu Makarskoj I. Predmet

Више

Odluka o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole u školskoj godini 2013./2014.

Odluka o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole u školskoj godini 2013./2014. UPISI U SREDNJE ŠKOLE 2013./2014. Ankica Nježić, pomoćnica ministra Zagreb, veljača 2013. 1 ELEKTRONIČKE PRIJAVE I UPISI U SREDNJE ŠKOLE 2 ELEKTRONIČKE PRIJAVE I UPISI U SREDNJE ŠKOLE Glavni i ključni

Више

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE OOUP-VER 1 PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA VARAŽDIN S PRAVOM JAVNOSTI, VARAŽDIN, MATKA LAGINJE 6 PRIJAVNICA ZA IZOBRAZBU O SIG

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE OOUP-VER 1 PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA VARAŽDIN S PRAVOM JAVNOSTI, VARAŽDIN, MATKA LAGINJE 6 PRIJAVNICA ZA IZOBRAZBU O SIG MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE OOUP-VER 1 PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA VARAŽDIN S PRAVOM JAVNOSTI, 42000 VARAŽDIN, MATKA LAGINJE 6 PRIJAVNICA ZA IZOBRAZBU O SIGURNOM RUKOVANJU S PESTICIDIMA I PRAVILNOJ PRIMJENI

Више

Microsoft Word - Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme - objavljen u NN doc

Microsoft Word - Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme - objavljen u NN doc REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA Na temelju članka 45. stavka 1. Zakona o državnim službenicima (Narodne novine, br. 92/05., 107/07. i 27/08.) i članaka 2. i 4. Uredbe o raspisivanju i provedbi

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Pazinski kolegij - klasična gimnazija Pazin s pravom javnosti Pazin,

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Pazinski kolegij - klasična gimnazija Pazin s pravom javnosti Pazin, NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Pazinski kolegij klasična gimnazija Pazin s pravom javnosti Pazin, J. DOBRILE 6; ; centrala: 052/624505; tajništvo: 052/624505;

Више

Srednje škole i učenički domovi Požeško-slavonske županije na temelju članka 22

Srednje škole i učenički domovi Požeško-slavonske županije na temelju članka 22 Na temelju članka 22. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ("Narodne novine", br. 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 05/12, 16/12, 86/12, 94/13, 136/14- RUSRH, 152/2014, 07/17), Pravilnika

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA ŽUPAN Na temelju članka 5. Odluke o dodjeli stipendija Zagrebačke županije («Glasnik Zagrebačke županije» broj 15/10. i 26/11.) Župan Zagrebačke županije raspisuje

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva gimnazija Varaždin, Petra Preradovića 14;

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva gimnazija Varaždin, Petra Preradovića 14; NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva gimnazija Varaždin, Petra Preradovića 14; www.gimnazija-varazdin.hr; centrala: 042/302-122; tajništvo: 042/302-121;

Више