HOTEL d'.;,.. INTELIGENTAN WIFI SISTEM ZA ZADOVOLJNE GOSTE I BOLJE RANGIRANJE

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "HOTEL d'.;,.. INTELIGENTAN WIFI SISTEM ZA ZADOVOLJNE GOSTE I BOLJE RANGIRANJE"

Транскрипт

1 HOTEL d'.;,.. INTELIGENTAN WIFI SISTEM ZA ZADOVOLJNE GOSTE I BOLJE RANGIRANJE

2

3 IDEALNO REŠENJE ZA VAŠ HOTEL Brza i pouzdana WiFi mreža u celom hotelu je danas jedan od najvažnijih faktora prilikom odabira hotela. Izuzetan WiFi doprinosi većem zadovoljstvu i lojalnosti gostiju. Naš sistem nudi naprednu kontrolu WiFi mreže i pouzdanu vezu svim gostima. Omogućava prikaz video reklama i automatski šalje posebne ponude u definisanim vremenskim intervalima, čime se povećava prihod od restorana, spa centra i drugih usluga. Sistem prikuplja podatake i ankete koje pružaju povratne informacije o tome da li je gost zadovoljan i na taj način pomaže povećanju rejtinga na sajtovima kao što su TripAdvisor i Booking.com.

4 CLOUD SISTEM Start Hotspot je Cloud sistem koji povezuje uređaje u pametnu WiFi mrežu velikih mogućnosti. Sistem radi na brzim Microsoft Azure serverima sa visokom dostupnošću. Omogućava centralizovano upravljanje sa bilo kog uređaja, praćenje rada hotelske WiFi mreže, podešavanje pristupa, ažuriranje naloga gostiju, izvrsnu analitiku i izveštaje kao i lako proširenje mreže. Podržani su WiFi uređaji vodećih brendova - Cisco, Ruckus, Ubiquity, Tp-Link, Mikrotik, Cradlepoint, D-Link, Asus, Meraki, Icomera, Open-Mesh i drugi.

5 KAKO HOTEL WiFi RADI? Kada se gost poveže na WiFi, na uređaju će se pojaviti početna strana za prijavu, automatski prevedena na jezik gosta. Stranu lako možete da prilagodite podešavajući logo, pozadinsku sliku, boje i da odredite način na koji će Vaši gosti pristupiti Internetu. Možete da omogućite besplatan Internet, brži plaćeni Internet, prikupljanje i korisničkih podataka, pristup unošenjem broja sobe i imena, pristup preko društvene mreže ili nakon odgledane video reklame. Nakon prijave, sistem može poslati korisniku dobrodošlice sa osnovnim informacijama o hotelu i sa specijalnim ponudama.

6 KONTROLA INTERNETA Start Hotspot Hotel sistem precizno kontroliše brzinu pristupa Internetu, prenete podatke kao i broj uređaja koje gost može povezati na WiFi. Kako gosti sve više zamenjuju TV striming servisima, veoma je važno limitirati brzine pristupa kako bi svi gosti mogli dobiti odličan WiFi. Gostu možete omogućiti jedan, tri ili više uređaja po sobi, pri čemu se za svaki uređaj vodi statistika korišćenja. Biznis korisnicima možete ponuditi veće brzine pristupa koje mogu platiti karticom ili na recepciji, ili ih mogu dobiti besplatno u okviru članstva. Kada se gost jednom prijavi na nekom uređaju, biće automatski prijavljen čim se poveže na WiFi mrežu.

7 WiFi LOKACIJE Internet treba da bude dostupan i odličnog kvaliteta u celom hotelu : u svakoj sobi, lobiju, restoranu, sali za konferencije, spa centru, plaži. Sve WiFi Access Pointe možete grupisati u lokacije sa zajedničkom početnom stranom i ograničenjima. Gosti u sobi se mogu prijaviti putem naloga (broj sobe/ ime) i dobiti veću brzinu pristupa. Posetioci koji nisu gosti se u lobiju mogu prijaviti preko društvene mreže i dobiti manju brzinu pristupa i ograničeno vreme korišćenja. Time dobijate kontakte za marketinške kampanje. Prikupite korisničke podatke na jednoj lokaciji, naplatite brz pristup internetu na drugoj ili prikažite video oglase za pristup Internetu na trećoj WiFi lokaciji.

8 WiFi ANKETE Vaša WiFi mreža je savršen kanal za prikupljanje mišljenja gostiju. Prikupite dragocene informacije o gostu koje možete upotrebiti u marketinške svrhe i za poboljšanje kvaliteta Vaše usluge. Rešite pritužbe o kojima možda ne biste bili obavešteni do trenutka odjavljivanja gosta, što može da bude prekasno. Svi podaci su dostupni odmah, objedinjeni u čitke izveštaje i bez papirologije. Pošaljite povratni i podsetite goste da postave komentare na TripAdvisor ili Booking.com

9 WiFi MARKETING WiFi je odličan marketinški kanal jer omogućava prikaz video reklama pre nego što gost dobije pristup Internetu. Start Hotspot WiFi sistem omogućava podešavanje jedne ili više video reklama koje će rotirati svaki put kada se korisnik poveže. Za svaku reklamnu kampanju ćete dobiti statistiku prikaza, klikova, koliko su uspešne, sa PDF izveštajem za menadžera hotela. Kada gost pogleda reklamu, biće mu ponuđeno da se poveže na Internet i poseti web stranu sa specijalnom ponudom. Time se uvećava zainteresovanost gosta i rezultat reklame. Ukoliko nemate svoje reklame, možemo Vam pomoći u snimanju, produkciji i finalnom podešavanju za maksimalne rezultate.

10 MARKETING marketing kampanje omogućavaju slanje informativnih i promo ova gostima. Kampanje se mogu slati po potrebi, kada želite da obavestite goste o novitetima, ili automatski po unapred utvrdjenom određenom rasporedu, kao na primer inicijalno konektovanje, neaktivnost ili na rođendan gosta. Pripremu ova možete uraditi iz integrisanog editora koji omogućava ubacivanje slika, teksta, linkova i ostalih elemenata. Kampanje se mogu poslati ciljanim gostima odmah ili u zakazano vreme isporuke.

11 SOCIAL WiFi Social Login je omiljena metoda WiFi pristupa većini korisnika, jer omogućava prijavu u par klikova i bez unošenja podataka. Social WiFi omogućava da putnicima ponudite besplatan WiFi i da prikupljate kontakt podatke korisnika, koje možete iskoristiti u marketinške svrhe. Kada se korisnik prijavi na sistem, na društvenoj mreži može biti objavljena poruka svim prijateljima i pratiocima, čime se svaki put reklamirate većem auditorijumu.

12 TRIPADVISOR Reputacija hotela je presudna za broj gostiju i TripAdvisor dominira na ovom polju. Integracija sistema sa TripAdvisorom omogućava automatsko slanje a gostu nakon odlaska iz hotela. Podsetite gosta na prijatne trenutke koje je proveo u hotelu i predložite da napiše recenziju, koja će pomoći povećanju rejtinga i lojalnosti. Potencijalnim gostima ovakve recenzije pomažu pri odlučivanju jer 93% gostiju uzima u obzir onlajn recenzije, dok 53% ne bi rezervisalo hotel bez recenzija. Korišćenje našeg cloud sistema obezbeđuje ključne podatke, kao što je adresa, kako bi omogućili automatizovano slanje TripAdvisor zahteva za recenzijom.

13 PMS INTEGRACIJA Sistem integriše najvažnije PMS sisteme: Oracle Opera, Suite8, IDS, Protel, InnQuest, Jedna od najbitnijih mogućnosti je integracija sa Hotel Medallion i još 30 drugih. PMS sistemom. Ona omogućava prijavu gosta na WiFi upisivanjem broja sobe i imena, čime se u potpunosti automatizuje pristup i olakšava prijava gosta. Gostu će biti dodeljen Internet plan limitiran brzinom protoka (download/upload), vremenom, količinom prenosa podataka, datumom isteka naloga, brojem uređaja koji se mogu povezati. Ukoliko gost želi veću brzinu, možete ponuditi plaćeni pristup pri čemu se cena plana dodaje na sobu gosta. Nakon uspešnog logovanja, gost može biti preusmeren na web sajt hotela, specijalnu promociju ili stranicu koja sadrži njegove pristupne podatke.

14 AUTOMATIZACIJA Kada se gost prvi put poveže na WiFi mrežu i unese svoje podatke, dobiće sa porukom dobrodošlice. Nakon drugog dana, sistem može poslati kratku korisničku anketu sa upitom da li je gost zadovoljan i ocenom dotadašnjeg iskustva, kako biste reagovali na eventualne žalbe. Nakon par dana ponudite kupon za spa ili fitnes centar, ili pozovite gosta da pogleda meni restorana. Kada gost ode iz hotela, pošaljite zahvalnosti i ponudite kupon za popust prilikom sledeće posete. Svi koraci su automatizovani, vremenski intervali podesivi i ne zahtevaju dodatni angažman.

15 STATISTIKA Od osnovnih podataka do napredne analitike, Start Hotspot Hotel WiFi sistem Vam pruža sveobuhvatan uvid u ponašanje posetilaca. Upoznajte svoje posetioce, saznajte kakve su njihove navike i pripremite delotvorne marketinške kampanje. Pratite korišćenje Interneta, podesite ograničenja Internet planova, ili postavite specifične limite za pojedinačne korisnike. Statistika posetilaca je podeljena u više izveštaja koji uključuju: lojalnost, top korisnike, vremenske režime, pol, starost i ostale demografske podatke.

16 O NAMA ANTAMEDIA se od bavi razvojem softvera i specijalizovanih rešenja za mala i srednja preduzeća, vlade i velike korporacije. Počeli smo pomažući preduzetnicima da ostvare svoje snove i pokrenu svoj posao, a danas pružamo podršku i našim najvećim poslovnim klijentima. ANTAMEDIA je pionir u WiFi softver biznisu još od godine i od tada smo proširili ponudu WiFi kontrole PC, Android i Cloud inovativnim rešenjima. Start Hotspot je inteligentan sistem poslednje generacije koji unapređuje WiFi mrežu i povećava zadovoljstvo korisnika.

17 Nebojšina Beograd, Srbija

BUS d'.;,.. INTELIGENTAN MARKETING SISTEM ZA PRIKAZ REKLAMA NA TELEFONU ILI TABLETU PUTNIKA

BUS d'.;,.. INTELIGENTAN MARKETING SISTEM ZA PRIKAZ REKLAMA NA TELEFONU ILI TABLETU PUTNIKA BUS d'.;,.. INTELIGENTAN MARKETING SISTEM ZA PRIKAZ REKLAMA NA TELEFONU ILI TABLETU PUTNIKA BUS WiFi SISTEM START HOTSPOT transformiše Wi-Fi autobusa u inteligentan sistem za marketing koji omogućava prikaz

Више

d'.;,.. INTELIGENTAN MARKETING SISTEM ZA PRIKAZ REKLAMA NA TELEFONU ILI TABLETU PUTNIKA

d'.;,.. INTELIGENTAN MARKETING SISTEM ZA PRIKAZ REKLAMA NA TELEFONU ILI TABLETU PUTNIKA d'.;,.. INTELIGENTAN MARKETING SISTEM ZA PRIKAZ REKLAMA NA TELEFONU ILI TABLETU PUTNIKA AIRPORT WiFi SISTEM START HOTSPOT transformiše Wi-Fi Aerodroma u inteligentan sistem za marketing koji omogućava

Више

ZA MEDICINSKE USTANOVE INTELIGENTAN WI-FI d'.;,.. SISTEM ZA ZADOVOLJNE PACIJENTE I POSETIOCE

ZA MEDICINSKE USTANOVE INTELIGENTAN WI-FI d'.;,.. SISTEM ZA ZADOVOLJNE PACIJENTE I POSETIOCE ZA MEDICINSKE USTANOVE INTELIGENTAN WI-FI d'.;,.. SISTEM ZA ZADOVOLJNE PACIJENTE I POSETIOCE WI-FI ZA MEDICINSKE USTANOVE Brza i pouzdana WiFi mreža je danas očekivana u medicinskim ustanovama. Besplatan

Више

Biz web hosting

Biz web hosting BIZ WEB HOSTING KORISNIČKO UPUTSTVO WWW.OBLACI.RS SADRŽAJ PRISTUP KORISNIČKOM PORTALU... 2 KUPOVINA BIZ WEB HOSTING SERVISA... 4 PRISTUP PLESK WEB KONTROLNOM PANELU... 14 PORTALI I DOMENI... 14 FAJL MENADŽER...

Више

Slide 1

Slide 1 Učenici: Marie Stojković Vasilije Stošić Bogdan Trumpić Lazar Cvetković Nikola Veličković Mentori: Slađana Radojlović Olgica Krstić Olivera Arizanović JER IGRAMO U ISTOM TIMU Snaga - Banka je dugo na našem

Више

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS Sadržaj AUTOMATSKO PODEŠAVANJE... 3 PODEŠAVANJE PUTEM MTS VODIČA... 3 PODEŠAVANJE PUTEM SMS PORUKE... 3 PODEŠAVANJE PUTEM USSD MENIJA... 3 MANUELNO PODEŠAVANJE

Више

Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1

Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1 Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1 Sadržaj Opis mobilne aplikacije Digitalni Kiosk... 3 Pokretanje aplikacije... 3 Registracija/Kreiranje novog korisničkog naloga... 3 Dodavanje platne

Више

PORTAL KATEDRE ZA MEDICINSKU STATISTIKU I INFORMATIKU uputstvo za pristup i korišćenje Ovo uputstvo podrazumeva da studenti imaju osnovno znanje koriš

PORTAL KATEDRE ZA MEDICINSKU STATISTIKU I INFORMATIKU uputstvo za pristup i korišćenje Ovo uputstvo podrazumeva da studenti imaju osnovno znanje koriš PORTAL KATEDRE ZA MEDICINSKU STATISTIKU I INFORMATIKU uputstvo za pristup i korišćenje Ovo uputstvo podrazumeva da studenti imaju osnovno znanje korišćenja računara, da su upoznati sa korišćenjem internet

Више

Припејд картица Корисничко упутство

Припејд картица Корисничко упутство Припејд картица Корисничко упутство Садржај 1 Регистрација корисника... 3 1.1 Креирање налога... 3 1.2 Активација налога... 6 2 Захтев за персонализацију Припејд картице... 8 2.1 Креирање захтева за персонализацију

Више

СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12

СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12 СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12 РЕГИСТРАЦИЈА НА СТАРТ-СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ За коришћење СТАРТ-СТОП ПАРКИНГ система, корисник (физичко или правно лице) попуњава упитник у просторијама

Више

cenovnik 2017.cdr

cenovnik 2017.cdr online CENOVNIK PREUZMITE ANDROID APLIKACIJU Instalirajte aplikaciju besplatno pratite NIŠKE VESTI na vašem android telefonu! centar Demografija Niške Vesti su vodeći gradski portal po analitici Alexa.com.

Више

Poglavlje 12 4Merenje, analiziranje i optimizovanje kampanja POGLAVLJE

Poglavlje 12 4Merenje, analiziranje i optimizovanje kampanja POGLAVLJE Poglavlje 12 4Merenje, analiziranje i optimizovanje kampanja POGLAVLJE 12 225 U OVOM DELU... Procenite vitalnost i efikasnost vaših marketinških kampanja kroz podatke i analitiku koristeći pakete kao što

Више

Упутство за коришћење АМРЕС FileSender услуге

Упутство за коришћење АМРЕС FileSender услуге Упутство за коришћење АМРЕС FileSender услуге Copyright 205 АМРЕС Историја верзија документа Верзија Датум Иницијали аутора Опис промене.0 Јул 205 НИ Прва верзија овог документа Садржај Садржај УВОД...

Више

EXC_BROSURA_Tour ver_05

EXC_BROSURA_Tour ver_05 It's all about the experience! Vaš digitalni put do boljih poslovnih rezultata Želite li svojim postojećim prodajnim kanalima omogućiti podršku za jednostavniju i bržu prodaju? Smatrate da postoji potencijal

Више

Politika privatnosti Politika privatnosti je sastavljena tako da bolje razjasni onima koji se bave pitanjima kako se njihove lične informacije koriste

Politika privatnosti Politika privatnosti je sastavljena tako da bolje razjasni onima koji se bave pitanjima kako se njihove lične informacije koriste Politika privatnosti Politika privatnosti je sastavljena tako da bolje razjasni onima koji se bave pitanjima kako se njihove lične informacije koriste na mreži. Molimo pažljivo pročitajte politiku privatnosti

Више

UPUTSTVO ZA KRETANJE KROZ EON KORISNIČKI INTERFEJS 1

UPUTSTVO ZA KRETANJE KROZ EON KORISNIČKI INTERFEJS 1 1 Dobrodošli u EON svijet! SADRŽAJ: 1. EON korisnički interfejs...3 1.1 Početna...3 1.2 Kanali...3 1.2.1 Upravo na TV-u...3 1.2.2 TV kanali...4 1.2.3 Radio kanali...4 1.3 Video klub...5 1.4 Moji sadržaji...5

Више

NSZ-GS7

NSZ-GS7 Početni koraci SR Mrežni multimedijalni plejer NSZ-GS7 Slike ekrana, radnje i specifikacije su podložni promenama bez najave. Početni koraci: ON/STANDBY Uključivanje ili isključivanje plejera. Upravljanje

Више

CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 281 Podgorica, 31. oktobar god. Prilikom korišćenja ovih podataka navesti izvor Upotreba

CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 281 Podgorica, 31. oktobar god. Prilikom korišćenja ovih podataka navesti izvor Upotreba CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 281 Podgorica, 31. oktobar 2014. god. Prilikom korišćenja ovih podataka navesti izvor Upotreba informaciono-komunikacionih tehnologija u preduzećima

Више

Internet marketing Sve počinje ovako Internet marketing predstavlja posebnu granu marketinga u kojoj se internet koristi kao osnovni medij za komunika

Internet marketing Sve počinje ovako Internet marketing predstavlja posebnu granu marketinga u kojoj se internet koristi kao osnovni medij za komunika Internet marketing Sve počinje ovako Internet marketing predstavlja posebnu granu marketinga u kojoj se internet koristi kao osnovni medij za komunikaciju. Internet marketing omogućava da čak i kompanije

Више

imovina.net media kit imovina.net počinje sa radom 1. novembra godine i za kratko vreme postaje vodeći specijalizovani sajt za oglašavanje nekre

imovina.net media kit imovina.net počinje sa radom 1. novembra godine i za kratko vreme postaje vodeći specijalizovani sajt za oglašavanje nekre imovina.net media kit imovina.net počinje sa radom 1. novembra 2006. godine i za kratko vreme postaje vodeći specijalizovani sajt za oglašavanje nekretnina sa najvećom ponudom oglasa u Srbiji. imovina.net

Више

Универзитет у Београду Економски факултет Катедра за економску политику и развој Јавне финансије 2018/19 УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА Е-КУРС ИЗ ПРЕДМЕТ

Универзитет у Београду Економски факултет Катедра за економску политику и развој Јавне финансије 2018/19 УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА Е-КУРС ИЗ ПРЕДМЕТ УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА Е-КУРС ИЗ ПРЕДМЕТА ЈАВНЕ ФИНАНСИЈЕ Да бисте били у могућности да активно учествујете на настави из предмета Јавне финансије и радите обавезне тестове као део предиспитне обавезе,

Више

Slide 1

Slide 1 CENOVNIK OGLASNOG PROSTORA INTERNET PORTALA OSNOVNE INFORMACIJE: Portal Bor 030 je najstariji, najpoznatiji i najuticajniji internet medij u Opštini Bor. Osnovan je 2004. godine i predstavlja sinonim za

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 1 Customer Relationship Management 2 Net Faktor O nama O nama 3 Net Faktor doo je mlada kompanija sa velikim iskustvom. Naš tim ima zajedno preko 30 godina iskustva u oblasti CRM-a i manipulacije podataka.

Више

Stiforp uputstvo za isplatu - Kako Zaraditi Novac

Stiforp uputstvo za isplatu - Kako Zaraditi Novac Kako Zaraditi Novac Kako podesiti isplatu zarađenog novca!! Ulogujte se u svoj account: http://stiforp.com/ i pratite korake ispod: Nakon Koraka 4 dobijate poruku od ipayout na vaš e-mail sa podacima za

Више

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE OPCIJE POGLEDAJ PROPUŠTENO 1

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE OPCIJE POGLEDAJ PROPUŠTENO 1 1 Dobrodošli u EON svijet! SADRŽAJ: 1. Kanali...3 1.1 Upravo na TV-u...3 1.2 TV kanali...3 2. Pogledaj propušteno/7 dana unazad/premotavanje...4 3. Informacije o emisijama...8 4. Savjeti za otklanjanje

Више

ekonferencije.com stručni i naučni skupovi, seminari i konferencije

ekonferencije.com stručni i naučni skupovi, seminari i konferencije ekonferencije.com stručni i naučni skupovi, seminari i konferencije MI SMO KREATIVAN I MODERAN TIM LJUDI SA NOVIM IDEJAMA. locirani u Banjaluci Uvod. U prilici smo da Vam predstavimo ekonferencije.com

Више

СТАРТ - СТОП АПЛИКАЦИЈА - КОРИСНИЧКО УПУТСТВО

СТАРТ - СТОП АПЛИКАЦИЈА - КОРИСНИЧКО УПУТСТВО СТАРТ - СТОП АПЛИКАЦИЈА - КОРИСНИЧКО УПУТСТВО - 03.05.2019 Приступ SMARTPHONE апликацији (Android/iOS) и СТАРТ-СТОП WEB порталу подразумева закључење претплатничког уговора за коришћење интернет апликације

Више

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: Након

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese:   Након УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: http://www.srpskiarhiv.rs/ Након тога се на екрану појављује форма за пријаву на часопис

Више

Microsoft Word - X-Lite_EUnetUputstvo_Mart11.doc

Microsoft Word - X-Lite_EUnetUputstvo_Mart11.doc VOIP Sadržaj: 1 COUNTERPATH X-LITE... 3 1.1 Preuzimanje programa... 3 1.2 Instalacija CounterPath X-Lite -a... 3 1.3 Podešavanje korisničkog naloga... 3 1.4 Upućivanje poziva... 5 1.4.1 Pozivanje korisnika

Више

POSTAVITE KLIJENTE U SREDIŠTE SVOG POSLOVANJA UZ PERSONALIZIRANI PRISTUP Powered by Banking.CRM

POSTAVITE KLIJENTE U SREDIŠTE SVOG POSLOVANJA UZ PERSONALIZIRANI PRISTUP Powered by Banking.CRM POSTAVITE KLIJENTE U SREDIŠTE SVOG POSLOVANJA UZ PERSONALIZIRANI PRISTUP Powered by Banking.CRM Personalizirajte sve interakcije s klijentima u svim ključnim područjima unutar banke Današnji klijenti očekuju

Више

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG.

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... m-intesa Vam omogućava jednostavno, brzo i sigurno obavljanje finansijskih transakcija

Више

Projektna dokumentacija Boostowski - mobile

Projektna dokumentacija Boostowski - mobile Projektna dokumentacija Boostowski - mobile OPIS BUDUĆEG PROCESA - MOBILNA APLIKACIJA 00 Dobrodošli Ekran dobrodošlice je prvi ekran koji se prikazuje nakon ulaska u mobilnu aplikaciju. Na njemu je ispisana

Више

Приручник за брендове за агенције 2018

Приручник за брендове за агенције 2018 Приручник за брендове за агенције 2018 САДРЖАЈ 03 Увод 04 Чланови програма Google партнери и сами Google партнери 05 Области специјализације предузећа 06 Како причати о Google партнерима 07 Како причати

Више

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjeno

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjeno Korisničko uputstvo za uslugu u Internet bankarstvu KJKP Toplane Sarajevo 1. OPIS USLUGE Usluga omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za plaćanje mjesečnih računa za troškove KJKP Toplane-Sarajevo

Више

Slide 1

Slide 1 Takmičenje za najbolju studentsku ideju 2019 Kragujevac, 25. januar 2019. Kreativni centar Univerziteta u Kragujevcu Ciljevi takmičenja Promovisanje preduzetničke kulture Podsticanje kreativnosti kod studenata

Више

Metodolosko uputstvo Internet registra medicinske opreme

Metodolosko uputstvo Internet registra medicinske opreme Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" Centar za informatiku i biostatistiku METODOLOŠKO UPUTSTVO INTERNET REGISTRA MEDICINSKE OPREME SADRŽAJ SADRŽAJ... 1 UVOD... 2 NADLEŽNOSTI U

Више

Cjenovnik Usluga Crnogorskog Telekoma A.D. 1

Cjenovnik Usluga Crnogorskog Telekoma A.D. 1 Cjenovnik Usluga Crnogorskog Telekoma A.D. 1 Mobilna mreža 2 Postpaid Opšte odredbe¹ 1.1. Postpaid (fizička lica) 1.1.1. Postpaid kartica besplatno 1.1.2. DUAL postpaid - postpaid 12.821 15 1.1.3. DUAL

Више

FAMILY SAFETY - PORODIČNA BEZBJEDNOST Program Family safety veoma je koristan za ograničavanje sadržaja i aplikacija koje učenici mogu koristiti na šk

FAMILY SAFETY - PORODIČNA BEZBJEDNOST Program Family safety veoma je koristan za ograničavanje sadržaja i aplikacija koje učenici mogu koristiti na šk FAMILY SAFETY - PORODIČNA BEZBJEDNOST Program Family safety veoma je koristan za ograničavanje sadržaja i aplikacija koje učenici mogu koristiti na školskim računarima. Potpuno je besplatan, tako da ga

Више

Повезивање са интернетом

Повезивање са интернетом Драгана Стопић Интернет Интернет је најпознатија и највећа светска мрежа која повезује рачунаре и рачунарске мреже у једну мрежу, у циљу сарадње и преноса информација употребом заједничких стандарда. INTERnational

Више

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: Након

УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese:   Након УПУТСТВО ЗА КОРИСНИКА Приступ локацији часописа Српски архив за целокупно лекарство добија се преко internet adrese: http://www.srpskiarhiv.rs/ Након тога се на екрану појављује форма за пријаву на часопис

Више

PRIJAVNI FORMULAR Program stipendisanja novinara u oblasti izveštavanja o ljudskim pravima Ime i prezime podnosioca/aplikanta: Naziv projektnog

PRIJAVNI FORMULAR Program stipendisanja novinara u oblasti izveštavanja o ljudskim pravima Ime i prezime podnosioca/aplikanta: Naziv projektnog PRIJAVNI FORMULAR Program stipendisanja novinara u oblasti izveštavanja o ljudskim pravima 2019. Ime i prezime podnosioca/aplikanta: Naziv projektnog predloga: Format: (pisani članak, video-snimak, fotoreportaža

Више

RA

RA ELEKTRONSKI SISTEMI PLAĆАNJA NА INTERNЕTU ELEKTRONSKI SISTEMI PLAĆАNJA NА INTERNЕTU U zavisnosti od novčanog iznosa koji je predmet plaćanja, ona se generalno mogu podeliti u dve kategorije: makroplаćаnjа

Више

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE EON MENIJA 1

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE EON MENIJA 1 1 Dobrodošli u EON svet! SADRŽAJ: 1. Podešavanja u EON meniju...3 1.1 Korisnička podešavanja...4 1.2 Sistemska podešavanja...7 2. Savjeti za otklanjanje poteškoća koje mogu nastati u radu...10 2 1. PODEŠAVANJA

Више

NAPOMENA: Studenti na ispit donose kod urađenog zadatka

NAPOMENA: Studenti na ispit donose kod urađenog zadatka Пројекат из предмета Интернет програмирање за августовски и септембарски испитни рок школске 2018/19. године Коришћењем PHP технологије, технологије AJAX и MySQL базе података, реализовати следећу веб

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj

Више

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx

Microsoft Word - AddikoChatBanking - Uputa za koristenje_ _v0.3.docx Addiko Chat Banking Uputa za korištenje Addiko Chat Bankinga na Viberu rujan 2017. Sadržaj: Tehnički preduvjeti... 3 Funkcionalnosti Addiko Chat Bankinga... 3 Izbornik... 4 Aktivacija usluge... 9 Deaktivacija

Више

eППК

eППК eппк Како до еппк? Корак 1 Корак 2 Корак 3 Креирајте налог Да бисте креирали налог потребно је да: На Порталу кликнете на линк Креирај налог Отвориће Вам се форма за Регистрацију корисника Попуните сва

Више

Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt

Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt Politika zaštite osobnih podataka Naša politika zaštite osobnih podataka Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke. Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti trećoj

Више

Корисничко упутство апликације езапослени верзија Рачунски центар Електротехничког факултета, Универзитет у Београду

Корисничко упутство апликације езапослени верзија Рачунски центар Електротехничког факултета, Универзитет у Београду Корисничко упутство апликације езапослени 2011 Рачунски центар Електротехничког факултета, Универзитет у Београду 1. Пријава на систем и сигурност података... 1 2. Корисник... 5 2.1. Обавештења... 5 2.2.

Више

Посебни услови пружања TOTAL GROUP услуге

Посебни услови пружања TOTAL GROUP услуге Posebne uslove pružanja usluge Dopuna (1) Posebnim uslovima za pružanje usluge Dopuna (u daljem tekstu: Posebni uslovi) uređuju se međusobni odnosi u vezi sa pružanjem i korišćenjem usluge Dopuna između,,mtel

Више

Excursor Brosura Hoteli PRINT

Excursor Brosura Hoteli PRINT It's all about the experience! Vaš digitalni put do zadovoljnog gosta Svi mi pamtimo experience, jedinstven doživljaj koji kreira trajna sjećanja i zbog kojeg iskustvo boravka na lokaciji ostaje uistinu

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Системи за управљање учењем (LMS) Филип Марић, Данијела Шћепановић 1 План рада (оквиран) Шта је систем за управљање учењем (ЛМС)? 10 минута Најпознатији слободни системи за управљање учењем (Moodle, Edmodo,...)

Више

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27.04.2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka,

Више

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za pla

Korisničko uputstvo za uslugu ClickPay u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga ClickPay omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za pla Korisničko uputstvo za uslugu u Mobilnom bankarstvu BIHAMK 1. OPIS USLUGE Usluga omogućava prijem unaprijed popunjenog naloga za plaćanje mjesečnih zaduženja za članstvo Bosanskohercegovačkog auto-moto

Више

Sustav prodaje ulaznica za Nacionalni park Krka

Sustav prodaje ulaznica za Nacionalni park Krka Sustav prodaje ulaznica za Nacionalni park Krka 17. HrOUG konferencija, Rovinj Vedran Majstorović DEKOD telekom d.o.o., Zagreb DEKOD: sustavi za prodaju ulaznica 1997. - prodaja ulaznica (ticketing): prvi

Више

Microsoft Word - MODULI AGENDA.docx

Microsoft Word - MODULI AGENDA.docx MODUL I 11.maj 2019. Kreiranje online prisustva kompanije I deo: Pravilno kreiranje online prisustva kompanije, i web sajt: besplatne i komercijalne metode kreiranja 10.30-11.00 Registracija, pozdravna

Више

Polovni Automobili - Media Kit.ai

Polovni Automobili - Media Kit.ai Polovniautomobili.com je najposećeniji domaći sajt za kupovinu i prodaju automobila, drugih vozila i rezervnih delova. Efikasno povezuje kupce i prodavce i pruža savete i informacije oko kupoprodaje vozila.

Више

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc Pregled LCD ekran 1. Poklopac baterije 2. Taster za blokiranje 3. Poklopac USB konektora 4. USB konektor 5. Uključivanje/isključivanje i Reprodukcija/pauziranje 6. Jačina zvuka 7. MENI 8. Fn A B 9. REC

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation VMware Horizon 7 What s New Bojan Andrejić i Stefan Đoković COMING Computer Engineering Uvod u VMware Horizon 7 Obezbeđuje unapređeno i bezbedno upravljanje i isporučivanje Windows ili Linux desktopova,

Више

Upute-podesavanj -accounta

Upute-podesavanj -accounta Strana :...1... ISO UPUTA 7.5/02-02 Kreiranje i podešavanje mail account-a Korisničko uputstvo za kreiranje i podešavanje Secure (SSL) Email Accounta 1. Upute za podešavanje Secure (SSL) mail account-a

Више

PONUDA OGLASNIH PAKETA ZA AGENCIJE ZA NEKRETNINE U SRBIJI I CRNOJ GORI

PONUDA OGLASNIH PAKETA ZA AGENCIJE ZA NEKRETNINE U SRBIJI I CRNOJ GORI PONUDA OGLASNIH PAKETA ZA AGENCIJE ZA NEKRETNINE U SRBIJI I CRNOJ GORI OGLASNI PAKETI POSEBNA PONUDA ZA NOVE KLIJENTE KARAKTERISTIKA AGENCY 2000 EXTRA AGENCY 2000 TESTER Trajanje paketa 180 dana 90 dana

Више

ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућа

ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућа ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућава студентима да се упознају са радом успјешних компанија

Више

CJENOVNIK HKB-net USLUGA ANALOGNA KABLOVSKA TELEVIZIJA Mjesečno održavanje analogne kablovske televizije (pretplata): 15 KM. Navedena ci

CJENOVNIK HKB-net USLUGA ANALOGNA KABLOVSKA TELEVIZIJA Mjesečno održavanje analogne kablovske televizije (pretplata): 15 KM. Navedena ci CJENOVNIK HKB-net USLUGA 17.1.2016. 1. ANALOGNA KABLOVSKA TELEVIZIJA Mjesečno održavanje analogne kablovske televizije (pretplata): 15 KM. Navedena cijena je sa uračunatim PDV-om u iznosu od 17%. 2. D3

Више

Чича Глиша Аутор: Зора Гојковић и Валентина Рутовић ПРИПРЕМА ЧАСА И УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЧИЧА ГЛИША За ове часове ликовне културе смо ис

Чича Глиша Аутор: Зора Гојковић и Валентина Рутовић ПРИПРЕМА ЧАСА И УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЧИЧА ГЛИША За ове часове ликовне културе смо ис ПРИПРЕМА ЧАСА И УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЧИЧА ГЛИША За ове часове ликовне културе смо искористили веома занимљив сајт на Интернету (www.drawastickman.com). Приликом посете сајту, од посетиоца

Више

Slide 1

Slide 1 Колаборативна софтверска платформа за управљање иновацијама WBCInno Колаборативна софтверска платформа за управљање иновацијама Интранеа решења д.о.о. Крагујевац Теме Зашто иновациона платформа? Практични

Више

PPT

PPT Sve što trebate znati o eračunima u javnoj nabavi U našem priručniku smo ukratko pojasnili što nam je donio Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi. ZAKONSKA REGULATIVA Stupanjem na snagu

Више

E-RAČUN ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE E-RAČUNA JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO...

E-RAČUN ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE E-RAČUNA JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO... ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE A JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO... 2 ZA POSLOVNE SUBJEKTE Servis e-račun je internetski servis za elektroničku razmjenu računa između poslovnih subjekata (dobavljača

Више

FAQ mCard

FAQ mCard mcard Sve što je potrebno da znate na jednom mestu Preduslovi za korišćenje mcard usluge 1. Šta je mcard usluga Societe Generale Banke? mcard usluga predstavlja digitalnu platnu karticu koja je namenjena

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Imamo čast da Vam predstavimo WORLD Mastercard platnu karticu Lovćen banke ZA SVIJET NA DOHVAT RUKE OTKRIJTE BEZBROJ MOGUĆNOSTI I SVIJET PUN PRIVILEGIJA KOJE SMO ZA VAS OSMISLILI U želji da zadovoljimo

Више

PowerPoint Template

PowerPoint Template e-račun upute za slanje e-računa iz softwera dataline 1 S A D R Ž A J 1. UVOD 1.1. DATA BIRO d.o.o., Buzet 1.2. E-račun 2. PODEŠAVANJE PARAMETARA ZA RAD 2.1. Matični podaci poduzeća 2.2. Matični podaci

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41   ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 www.ministudio.rs ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE KOLEKCIJA U POKRETU: MINI - DRUGA GENERACIJA Capo Nord

Више

BUG.HR mediakit 2018

BUG.HR mediakit 2018 O NAMA BUG.HR je rođen 1995. godine te je vodeći IT portal u Hrvatskoj i regiji. Prema dosegu, broju posjeta i broju jedinstvenih posjetitelja nalazi se među prvih 20 portala u Hrvatskoj s tendencijom

Више

4 dan - DWeb

4 dan - DWeb Data Webhouse (Document-Driven DSS) DW 1 Namena data warehouse sistema je da transformiše podatke dobijene iz postojećeg transakcionog sistema, u oblik pogodan za sprovoñenje analiza i obradu nekim od

Више

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora Sarajevo, april 2010

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora Sarajevo, april 2010 P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora Sarajevo, april 2010. godine Na osnovu člana 16.18 Izbornog zakona Bosne

Више

EcoServe Brochure_Sept2018_CROATIAN_web

EcoServe Brochure_Sept2018_CROATIAN_web EcoServe Powered byeco Burner Poboljšavanje buffet usluga širom svijeta s pametnim, modernim i ekološki sigurnijim metodama ABOUT US O nama Naš patentiran EcoBurner sistem hotelima nudi sigurniju, čišću

Више

USRIC-816-SRB-QG.pdf

USRIC-816-SRB-QG.pdf ii www.logtagrecorders.com DODATCI 1. PODEŠAVANJE I KONFIGURACIJA Preuzmite i instalirajte LogTag Analyzer sa sajta proizvođača: www.logtagrecorders.com/software Povežite Logger na vaš kompijuter. Preporučujemo

Више

Milennials Case Study

Milennials Case Study MASMI WEB FORUM PREZENTACIJA Vredan uvid kroz komunikaciju sa potrošačima u digitalnom okruženju. MASMI Web Forum Digitalna platforma je zasnovana na Bulletin Board metodologiji MILENIJUMOVCI IZ DANA U

Више

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na www.unicredit.ba Dobrodošli u svijet Zlatne Mastercard kartice. Ako ste osoba čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, za svakodnevno plaćanje

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM I KONFERENCIJA VISOKOKVALITETNE HRANE 10 11. oktobar 2019. Belexpocentar Španskih boraca 74 Beograd, Srbija Drugi po redu sajam visokokvalitetne hrane ( specialty food ) u Jugoistočnoj

Више

Microsoft Word - Detaljne SMJERNICE za izradu projektnog zadatka 2016.docx

Microsoft Word - Detaljne SMJERNICE za izradu projektnog  zadatka 2016.docx SMJERNICE/PITANJA ZA IZRADU PROJEKTNOG ZADATKA IZ KOLEGIJA MARKETING U TURIZMU, (LJETNI SEMESTAR, akademska godina 2015/16) IZRADA LOYALTY MOBILNE APLIKACIJE ZA TURISTIČKU ZAJEDNICU GRADA OSIJEKA Uvažene

Више

Унапредите своје пословање помоћу програма AdWords Примените наше савете и пратите успешан развој вашег AdWords налога.

Унапредите своје пословање помоћу програма AdWords Примените наше савете и пратите успешан развој вашег AdWords налога. Унапредите своје пословање помоћу програма AdWords Примените наше савете и пратите успешан развој вашег AdWords налога. Добро дошли у водич Унапредите своје пословање помоћу програма AdWords, који ће

Више

Program_digitalna_akademija_2019_F

Program_digitalna_akademija_2019_F PROGRAM DIGITALNA AKADEMIJA Mjesto održavanja: Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, Branislava Đurđeva 10, Sarajevo Datum održavanja: 12. i 13.06, 19. i 20.06., 26. i 27.06., 03. i 04.07.,10.

Више

Headline

Headline Digitalni marketing i PR u službi turizma Petar Tanta Otočac, 04. svibnja 2019. T ODNOSI S JAVNOŠĆU Odnosi s javnošću i kako je nastalo o o o Definicije uglavnom kažu da je to komunikacija s različitim

Више

Aster

Aster ASTER V7 Multi-user Extension za Microsoft Windows 7 Vodič za brzi početak Instalirajte ASTER V7 softver koristeći instalaciju dobavljača. Od ostalih instalacionih opcija preporučujemo da svako posebno

Више

CCO Leasing mapa A4 PROMO POVRSINE _06

CCO Leasing mapa A4 PROMO POVRSINE _06 CITY CENTER ONE MAPA PROMOTIVNIH POVRŠINA Jedan brand. Tri centra. Tisuću mogućnosti. Zašto smo broj jedan više od 400 prodajnih mjesta više od 500 promocija godišnje shopping centri s najviše nagrada

Више

WINDOWS 8 Pre nego sto zapocnete instalaciju operativnog sistema potrebno je u vassem BIOS-u da podesite opciju bootanja sa CD/DVD rooma a zatim ubaci

WINDOWS 8 Pre nego sto zapocnete instalaciju operativnog sistema potrebno je u vassem BIOS-u da podesite opciju bootanja sa CD/DVD rooma a zatim ubaci WINDOWS 8 Pre nego sto zapocnete instalaciju operativnog sistema potrebno je u vassem BIOS-u da podesite opciju bootanja sa CD/DVD rooma a zatim ubacite u vas CD/DVD room instalacijski DVD disk-mediju

Више

Modem i lokalna mreža Vodič za korisnika

Modem i lokalna mreža Vodič za korisnika Modem i lokalna mreža Vodič za korisnika Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Ovde navedene informacije podložne su promeni bez prethodne najave. Garancije za HP-ove proizvode i usluge

Више

Програмирај!

Програмирај! Листе Поред појединачних вредности исказаних бројем или ниском карактера, често је потребно забележити већи скуп вредности које су на неки начин повезане, као, на пример, имена у списку путника у неком

Више

Božo Online upute

Božo Online upute Božo On-Line Upute za natjecanje Kako do zadataka, kako predati zadatke, kako pogledati rezultate Zagrebački računalni savez 2 Zagrebačka INFORMATIJADA Božo Težak Napomena Ovaj dokument sadrži neke slike

Више

VELEUČILIŠTE U BJELOVARU Upute za postavljanje Gmail računa Lipanj, 2018

VELEUČILIŠTE U BJELOVARU Upute za postavljanje Gmail računa Lipanj, 2018 VELEUČILIŠTE U BJELOVARU Upute za postavljanje Gmail računa Lipanj, 2018 Veleučilište u Bjelovaru seli svoje uredsko poslovanje na Google G Suite uslugu. Radi se o servisu u oblaku koji koji nudi mogućnosti

Више

Coolinarika - cjenik i uvjeti oglasavanja SRB,CG,BIH

Coolinarika - cjenik i uvjeti oglasavanja SRB,CG,BIH Cjenik i uvjeti oglašavanja Podravka d.d. 2003. 2018. Idealna platforma za oglašavanje Coolinariku svaki mjesec posjeti više od 2 milijuna zaljubljenika u hranu i zdrav život. Coolinariku svaki mjesec

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation УВОД Дa би рaчунaри нa мрежи могли међусобно да кoмуницирaју и рaзмeњују пoдaткe, пoтрeбнo je: дa сe увeду ПРOТOКOЛИ (утврђeна прaвилa и процедуре за комуникацију) да постоје АДРEСE кoje су jeдинствeнe

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj se

Више

Uredba o GDPR-u i Politika privatnosti Medical Elit d.o.o. Usklađivanje sa Uredbom o zaštiti privatnih podataka (GDPR) od i naša Politika p

Uredba o GDPR-u i Politika privatnosti Medical Elit d.o.o. Usklađivanje sa Uredbom o zaštiti privatnih podataka (GDPR) od i naša Politika p Uredba o GDPR-u i Politika privatnosti Medical Elit d.o.o. Usklađivanje sa Uredbom o zaštiti privatnih podataka (GDPR) od 25.06.2018 i naša Politika privatnosti se odnosi na naše bivše, sadašnje i buduće

Више

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам направила тест у Гугл документу који су ученици са одушевљењем

Више

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj 2010. godine 1 Temeljem članka 16.18 Izbornog zakona

Више