PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina"

Транскрипт

1 PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina

2 I. UVOD Društvo sportaša veterana i rekreativaca osnovano je godine radi kvalitetne provedbe projekata i programa iz područja sporta, zdravstva, kulture i gospodarstva. Projekti i programi provode se u svrhu unaprjeđenje i očuvanja sustava sporta na gradskoj i nacionalnoj razini. Na temelju i uz pomoć iskustava eminentnih članova DSVR-a sadašnjih i bivših vrhunskih sportaša koji su svojim postignutim sportskim rezultatima ujedno i ambasadori našeg Grada i Republike Hrvatske iz preko 50-ak sportova. Oni doprinose u provedbi zacrtanih programa i projekata, a koji su namijenjeni sustavu sporta odnosno populaciji od najmlađe do najstarije dobi. DSVR od osnutka do danas postiglo je i realiziralo sljedeće: Sportsko-edukativno-zdravstvene programe i projekte za populaciju od najmlađe do najstarije životne dobi, Širenje svijesti o bitnosti bavljenjem sporta od najmlađe dobi kroz razne sportske akcije koje su u organizaciji i drugih sportskih udruga na području Grada Zagreba (Sportski savez Grada Zagreba, gradski sportski savezi i sportski klubovi udružene članice gradskih sportskih saveza), Prezentacija projekata i programa od sportskog, zdravstvenog, kulturnog i gospodarskog značaja, Prezentacija knjiga s temama: o Zdrava prehrana sportaša, o Prevencija ozljeda u sportu, o Bitnost bavljenja sportom od najmlađe dobi i dr. Predavanja sveučilišnih profesora na teme: o Karijera sportaša nakon sportske karijere, o Psihološki aspekti koji utječu na razvoj vrhunskog sportaša, o Vrhunski ili rekreativni sport i dr. Organizacija: o okruglih stolova, o seminara, o javnih tribina,

3 o o edukacija te organiziranje sportskih susreta i natjecanja. II. PLAN I PROGRAM AKTIVNOSTI DSVR-A Realizacija Plana i programa DSVR-a odvijat će se kroz sljedeće segmente: REKREACIJA (sport i tjelesne aktivnosti): Predstavlja osnovnu sferu interesa i djelovanje DSVR u najširem smislu. Nakon aktivnog bavljenja sportom na amaterskom ili profesionalnom nivou, javlja se višak slobodnog vremena i potreba za organiziranim sportsko-rekreativnim aktivnostima. Da bi u tome uspjeli, potrebno je prije svega za život sačuvati funkcionalne sposobnosti svakog pojedinca. To znači biološki, psihološki, intelektualno, i socijalno funkcioniranje ljudi, što nije kod svih podjednako. Budući da je uvjetovano o genomu starenja, odnosno tjelesnom i umnom osobnošću sportaša. Razlika na tom planu može biti i 15 godina. ZDRAVSTVO: Cilj ovog programa je zdravlje. Biti u dobroj tjelesnoj i mentalnoj formi kroz razne tjelesne i umne sposobnosti. DSVR će na tom planu voditi brigu kroz posebne programe preventivnih pregleda, primarne prevencije za starije i bolesne i invalidne sportaše, čije su funkcionalne sposobnosti smanjene. Koristeći pritom razne oblike kao što su npr.: psihološko, zdravstveno i pravno savjetovanje, fizikalnu terapiju, pomoć u kući, njega, ortopedska pomagala, dostava obroka itd. U tom smislu DSVR je osnovao ZAKLADU za pomoć starijim, nemoćnim i invalidnim sportašima. OBRAZOVANJE: Koristi će se permanentno školovanje i usavršavanje stručnih kadrova prema potrebi, putem redovnog školovanja, seminara, tečajeva, instrukcija, predavanja, informatike, itd. Ovdje je potrebno naglasiti, da dobar dio vrhunskih sportaša tijekom svoje aktivnosti nisu bili u

4 mogućnosti nastaviti, završiti ili usavršiti svoje školovanje. Zato je zadatak ovog programa da im pomogne i omogući školovanje u skladu s njihovim potrebama i željama. Budući da je istovremeno među sportašima ima vrhunski obrazovnog kadra njihov interes je vidljiv kroz izradu i provođenje razvojno znanstvenih projekata, studije i elaborata, koji su korisni za razvoj sporta, rekreacije, zdravstva, turizma itd. Jedan od navedenih projekata je upravo u toku pod nazivom Hrvatski svjetski rekreacijski centar. KULTURA: Aktivnost i potrebe na području kulture odvijat će se u prostorijama DSVR-a, putem zanimljivih kulturnih sadržaja u cilju kreativnog korištenja slobodnog vremena. Programi se prije svega odnose na organiziranje raznih književnih tribina te likovnih, glazbenih i dramskih sadržaja.

5 SLIJEDI TABLIČNI PRIKAZ PROVEDBE PROGRAMA KOJI SE PROVODE U PROSTORIJAMA DSVR-A VOJNOVIĆEVA 42, ZAGREB: NAZIV PROGRAMA: OKRUGLI STOLOVI PREZENTACIJE KNJIGA PREZENTACIJE PROJEKATA Prostorije DSVR-a Prostorije DSVR-a Prostorije DSVR-a Vojnovićeva 42 Vojnovićeva 42 Vojnovićeva 42 STRUČNI KADAR - provedba: sustava sporta, sportaši, profesori i dr. Autori knjiga 3 puta godišnje Do 6 puta godišnje te prema potrebi Razvoj sportskog kulturnog segmenta svakog pojedinca. sustava sporta te gosti. Razvoj sportskog kulturnog segmenta svakog pojedinca. sustava sporta te gosti. sustava sporta, sportaši, profesori i dr. Do 6 puta godišnje te prema potrebi 1.Doprinos sustavu 2.Razvoj sportskog kulturnog segmenta svakog pojedinca. sustava sporta te gosti. EDUKACIJE PREDAVANJA SASTANCI Prostorije DSVR-a Vojnovićeva 42 Prema vrsti edukacije stručne i osposobljene osobe za određeni segment edukacije Do 3 puta godišnje te prema potrebi Razvoj sportskog kulturnog segmenta svakog pojedinca. Članovi DSVR-a. Prostorije DSVR-a Vojnovićeva 42 Prema vrsti teme - stručne i osposobljene osobe za određeni segment edukacije Od 4 do 6 puta godišnje te prema potrebi Razvoj sportskog kulturnog segmenta svakog pojedinca. sustava sporta te gosti. Prostorije DSVR-a Vojnovićeva 42 Članovi DSVR-a te vanjski korisnici sustava sporta Do 12 puta godišnje (1 x mjesečno) ili prema potrebi 1.Doprinos sustavu 2.Razvoj sportskog kulturnog segmenta svakog pojedinca. sustava sporta.

6 SLIJEDI TABLIČNI PRIKAZ PROVEDBE SPORTSKIH PROGRAMA DSVR-A: TRČANJE SP Mladost, SRC Jarun, Park Bundek, Park Maksimir Program se provodi pod vodstvom g. Željka Grabušića. ELEMENTI BORILAČKIH SPORTOVA Ponedjeljkom na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Program se provodi pod vodstvom Slobodana Kraljevića.

7 STOLNI TENIS Prostorije Akademije Dragutina Šurbeka. Program se provodi pod vodstvom g. Dragutina Šurbeka. BICIKLIZAM Sportski objekti Grada Zagreba i šira okolica. Program se provodi pod vodstvom g. Vladimira Fumića.

8 TENIS Tenis tereni u sklopu sportskih objekata Grada Zagreba prema dogovoru. Program se provodi pod vodstvom gđe. Renate Šašak. MALI NOGOMET Malonogometni tereni u sklopu sportskih objekata Grada Zagreba prema dogovoru (unutarnji i vanjski objekti). Program se provod pod vodstvom g. Mladena Kuštro.

9 PLIVANJE Unutarnji bazeni u sklopu sportskih objekata Grada Zagreba prema dogovoru i raspoloživosti termina. Program se provod pod vodstvom g. Ivana Varvodića. PLANINARENJE Sljeme - Medvednica Program se provod pod vodstvom gđe. Eleonore Kovač.

10 III. MJESTO - OBJEKTI U KOJIMA ĆE SE PROGRAMI ODVIJATI Veći dio programa provodit će se u prostorijama DSVR-A u Zagrebu, Vojnovićeva 42: stručna predavanja, seminari, tribine, okrugli stolovi, edukacije, savjetovanja, tečajevi informatike, književne i muzičke večeri, društvene igre, tečajevi engleskog jezika. Drugi dio programa odvijat će se na otvorenim i zatvorenim sportsko rekreativnim objektima u vlasništvu Grada IV. UČESTALOST PROVOĐENJA PROGRAMA Tijekom cijele godine s naglaskom na otvorene objekte u proljetnim i ljetnim mjesecima, a na zatvorene objekte u jesen i zimi. Programi će se provoditi pojedinačno ili putem organiziranih grupa, ovisno o interesu za pojedine aktivnosti (informatika, rekreacija, savjetovanje, tečajevi, natjecanja, strani jezici). V. VREMENSKO TRAJANJE PROGRAMA Programi započinju početkom svake godine, a završavaju krajem godine, ovisno o interesu i financijskim mogućnostima.

11 VI. DSVR I SURADNJA S OSTALIM INSTITUCIJAMA DSVR kontinuirano surađuje s institucijama državnog i gradskog sustava kao i sa privatnim tvrtkama. Institucije koje su od velikog značaja za suradnju i provedbu svih programa zacrtanih u Godišnjem planu i programu DSVR-a su sljedeće: Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Sportski savez Grada Zagreba, Kineziološki fakultet Sveučilište u Zagrebu, Gradski sportski savezi, Gradski sportski klubovi, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i dr. VII. ZAKLJUČAK DSVR kontinuirano radi na promicanju zdravog načina života, apelirajući kako je bitno baviti se sportom i tjelesnom aktivnošću od najranije dobi. Također DSVR stavlja naglasak i na bitnost cjeloživotnog obrazovanja svih sportaša jer nakon sportske karijere kreće druga životno - poslovna karijera za koju se treba isto tako boriti kao i za vrhunske rezultate. U toj životnoj utakmici osim samog pojedinca može puno doprinijeti i zajednica kroz sustav obrazovanja i kroz poslovne segmente gdje će i zajednica i sportaš/i biti zadovoljni i na ponos cijeloj zajednici. DSVR je udruga koja okuplja veliki broj eminentnih članova bivših i sadašnjih sportaša koji su velika podrška i na ponos svim institucijama koje provode i realiziraju sportske programe, projekte i priredbe od značaja za Grad Zagreb i za Republiku Hrvatsku.

URED DRŽAVNE UPRAVE

URED DRŽAVNE UPRAVE (Naziv nadležnog ureda) ZAHTJEV ZA UPIS U REGISTAR UDRUGA REPUBLIKE HRVATSKE podnosi: 1. Naziv udruge Udruga bivših studenata i prijatelja Visoke tehničke škole u Bjelovaru 2. Skraćeni naziv udruge (ako

Више

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc)

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc)

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

OPERATIVNI PLAN ZA GODINU Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradn

OPERATIVNI PLAN ZA GODINU Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradn Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradnici Potrebni resursi Ljudski Materijalni Financijski Instrumenti promocije Mini marketing

Више

OPERATIVNI PLAN UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI UIK ZA GODINU

OPERATIVNI PLAN UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI UIK ZA GODINU OPERATIVNI PLAN UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI UIK ZA GODINU OPERATIVNI PLAN AKTIVNOSTI ROKOVI STRATEGIJE DJELOVANJA 1. NACIONALNA I MEĐUNARODNA SURADNJA 1.1. Pristupačnosti Kontinuirano Suradnja s građevina

Више

Sveučilišna avenija Rijeka Hrvatska S V E U Č I L I Š T E U R I J E C I Filozofski fakultet u Rijeci tel. (051) (051) faks. (

Sveučilišna avenija Rijeka Hrvatska S V E U Č I L I Š T E U R I J E C I Filozofski fakultet u Rijeci tel. (051) (051) faks. ( Sveučilišna avenija 4 51 000 Rijeka Hrvatska S V E U Č I L I Š T E U R I J E C I Filozofski fakultet u Rijeci tel. (051) 265-600 (051) 265-602 faks. (051) 216-099 e-adresa: dekanat@ffri.hr mrežne stranice:

Више

Bilten br. 2 Bilten projekta Stand4INFO (Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i studijskih programa na osnovama Hrvats

Bilten br. 2 Bilten projekta Stand4INFO (Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i studijskih programa na osnovama Hrvats Poštovani čitatelji, predstavljamo vam drugi bilten ESF projekta Stand4INFO - Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i studijskih programa na osnovama Hrvatskog kvalifikacijskog

Више

PRIJEDLOG Na temelju članka 76. Zakona o sportu («Narodne novine» broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13 i 85/15, 19/16) i članka 28. točka 8. Statuta Sisačko moslavačke županije («Službeni glasnik

Више

PROJEKTI I PROGRAMI SAVEZA GLUHIH I NAGLUHIH GRADA ZAGREBA i PROJEKTI KOJI SU ODOBRENI I PROVEDENI U 2014: 1. PROGRAM: Institucionalna pod

PROJEKTI I PROGRAMI SAVEZA GLUHIH I NAGLUHIH GRADA ZAGREBA i PROJEKTI KOJI SU ODOBRENI I PROVEDENI U 2014: 1. PROGRAM: Institucionalna pod PROJEKTI I PROGRAMI SAVEZA GLUHIH I NAGLUHIH GRADA ZAGREBA 2014. i 2015. PROJEKTI KOJI SU ODOBRENI I PROVEDENI U 2014: 1. PROGRAM: Institucionalna podrška udrugama osoba s invaliditetom, Nacionalna zaklada

Више

NAZIV PRAVNE OSOBE

NAZIV PRAVNE OSOBE N/R SURADNI SPORTSKI KLUBOVI, HRVASTKI OLIMPIJSKI ODBOR Zagreb, 01.10..2015. Ponuda osiguranja za Vas! Poštovani, Croatia osiguranje je vodeći i najstariji hrvatski osiguravatelj, a odnedavno i sponzor

Више

Microsoft Word - program-rada.docx

Microsoft Word - program-rada.docx PROGRAM RADA I FINANCIJSKI PLAN GLAS-A ZA 2018. GODINU PROGRAM RADA GLAS-A ZA 2018. GODINU ORGANIZACIJSKI USTROJ Uz kontinuiranu koordinaciju i suradnju Središnjih tijela GLAS-a, cilj Stranke je osnivanje

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine br. 10/97, 107/07 i 94/13), članaka 1. i

Више

Bioteka udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti Kamenarka 28H, Zagreb 091/ , OIB: , IBAN: HR6723

Bioteka udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti Kamenarka 28H, Zagreb 091/ , OIB: , IBAN: HR6723 Bioteka udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti Kamenarka 28H, 10 001 Zagreb 091/2503-903, @bioteka.hr OIB: 55178657512, IBAN: HR6723400091110426699 Operativni plan djelovanja za 2016. godinu

Више

(Microsoft Word - Operativni i strate\232ki ciljevi)

(Microsoft Word - Operativni i strate\232ki ciljevi) OPERATIVNI I STRATEŠKI CILJEVI Za definirane prioritetne skupine: Obitelj Mladi Djeca Stari i nemoćni Palijativna skrb 1 FOKUS GRUPA OBITELJ Uočeni problemi: 1. Nedostatak savjetovališta za obitelj i škole

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

1_Combined

1_Combined Na temelju članka 19. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09,36/09, 150/11, 144/12, 19/13 i 137/15), a u skladu sa Zakonom

Више

OPERATIVNI PLAN UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KRIŽEVCI UIK ZA GODINU

OPERATIVNI PLAN UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KRIŽEVCI UIK ZA GODINU OPERATIVNI PLAN UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KRIŽEVCI UIK ZA 2016. GODINU OPERATIVNI PLAN AKTIVNOSTI ROKOVI STRATEGIJE DJELOVANJA 1. NACIONALNA I MEĐUNARODNA SURADNJA 1.1. Pristupačnosti Suradnja s lokalnom

Више

Microsoft Word - 3._Pravilnik_o_sufinanciranju_programa_za_perspektivne_sportase .docx

Microsoft Word - 3._Pravilnik_o_sufinanciranju_programa_za_perspektivne_sportase .docx Na temelju odredbe članka 13. i 14. Statuta Samoborskog športskog saveza Izvršni odbor Samoborskog športskog saveza, na sjednici održanoj 20. lipnja 2016. godine donio je PRAVILNIK O SUFINANCIRANJU PROGRAMA

Више

2-Gelemovic.indd

2-Gelemovic.indd STRUČNI RADOVI IZVAN TEME Ivan Gelemanović Toni Svoboda Darinka Šimunčić ŠKOLSKI SPORT U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA U GRADU KRIŽEVCIMA 1. UVOD U gradu Križevcima i pripadajućim općinama u šest osnovnih

Више

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР. САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање вршњачких односа у учењу, животу и раду школе различитих активности вршњачког

Више

Microsoft Word - PROGRAM jav.potreba odgoj, obrazovanje, kultura, religija,sport 2019.doc

Microsoft Word - PROGRAM jav.potreba odgoj, obrazovanje, kultura, religija,sport 2019.doc Na temelju članka 19. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09,36/09, 150/11, 144/12, 19/13, 137/15 i 123/17), a u skladu

Више

Microsoft PowerPoint - UGD_2019_Medak.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - UGD_2019_Medak.ppt [Compatibility Mode] EU fondovi prilika za geodetsko gospodarstvo i obrazovanje prof. dr. sc. Damir Medak Sveučilište u Zagrebu Geodetski fakultet Udruga geodeta Dalmacije Split, 22. veljače 2019. Sadržaj Uvod Kohezijska politika

Више

Upravni stručni studij (redovni i izvanredni studenti) Syllabus predmeta Tjelesne i zdravstvene kulture I Akademska godina: 2018./2019. Izradio/la: To

Upravni stručni studij (redovni i izvanredni studenti) Syllabus predmeta Tjelesne i zdravstvene kulture I Akademska godina: 2018./2019. Izradio/la: To Upravni stručni studij (redovni i izvanredni studenti) Syllabus predmeta Tjelesne i zdravstvene kulture I Akademska godina: 2018./2019. Izradio/la: Tomislav Lopac, v.pred. Nositelj predmeta: Tomislav Lopac,

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR Samobor T +385 (1) / F +385 (1)

Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR Samobor T +385 (1) / F +385 (1) Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR-10430 Samobor T +385 (1) 3365 555 / F +385 (1) 3365 555 sport@samobor.hr / ZAPISNIK 8. redovne sjednice Izvršnog odbora Samoborskog

Више

Rezultati Javnog poziva

Rezultati Javnog poziva Na temelju članka 29. stavka 6. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge ( Narodne novine, broj 26/15),

Више

Tvrtka prijatelj zdravlja Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvats

Tvrtka prijatelj zdravlja   Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvats Tvrtka prijatelj zdravlja www.strukturnifondovi.hr Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvatski zavod za javno zdravstvo / Ukupan iznos projekta:

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Slavonski Brod IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA SLAVONSKOG BR

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Slavonski Brod IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA SLAVONSKOG BR REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Slavonski Brod IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ REVIZIJI ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA SLAVONSKOG BRODA Slavonski Brod, studeni 2011. S A D R Ž A J stranica

Више

Prezentacija-Program-razvoja-sporta-za-sve-u-Vojvodini

Prezentacija-Program-razvoja-sporta-za-sve-u-Vojvodini PROGRAM RAZVOJA SPORTA ZA SVE U AP VOJVODINI 2017-2020 Generalni sekretar Olivera Jovanović član Stručnog odbora Aleksandar Božić Kopaonik, 21-25. mart 2018. godine DOBRODOŠLI! Budi aktivan, budi zdrav!

Више

Microsoft Word - Dopuna_elaborat-posebne dopusnice za rad psihologa u palijativnoj skrbi

Microsoft Word - Dopuna_elaborat-posebne dopusnice  za rad psihologa u palijativnoj skrbi HRVATSKA PSIHOLOŠKA KOMORA KLASA: 011-02/16-03/04 URBROJ: 251-375/01-01-16-2 Zagreb, 17. prosinca 2016. Na temelju članka 12. Statuta Hrvatske psihološke komore Skupština Hrvatske psihološke komore je

Више

KONFERENCIJA O ENERGETSKI UČINKOVITOJ OBNOVI GRAĐEVINA PRIMJERI USPJEHA 20. i 21. ožujka, TERME TUHELJ BROJNI STRUČNJACI IZ RH I INOZEMSTVA PREDSTAVLJ

KONFERENCIJA O ENERGETSKI UČINKOVITOJ OBNOVI GRAĐEVINA PRIMJERI USPJEHA 20. i 21. ožujka, TERME TUHELJ BROJNI STRUČNJACI IZ RH I INOZEMSTVA PREDSTAVLJ 20. i 21. ožujka, TERME TUHELJ BROJNI STRUČNJACI IZ RH I INOZEMSTVA PREDSTAVLJAJU Prva godina provedbe energetski učinkovite obnove zgrada u RH iskustva i uspjesi iz prakse Fondovi EU puna primjena u energetski

Више

25 - Protić.indd

25 - Protić.indd 23. LJETNA ŠKOLA KINEZIOLOGA REPUBLIKE HRVATSKE Jadranka Protić Marko Prahović Marko Strusa SPORTSKA PRVENSTVA VELEUČILIŠTA I VISOKIH ŠKOLA REPUBLIKE HRVATSKE 1. UVOD Veleučilišta i visoke škole ustanove

Више

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5 NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 53. / 2016. ZAGREB: 20.12. 2016. ČESTITKA ODLUKE SKUPŠTINE

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Mjere aktivne politike zapošljavanja za mlade Kristina Fleischer, Hrvatski zavod za zapošljavanje Hotel Panorama, Zagreb, 12. prosinca 2014. Što je Garancija za mlade? Paket preporuka mjera Vijeća EU državama

Више

Dragi roditelji, Zagrebački plivački klub vas poziva da i ovo ljeto uključite svoju djecu, a naše članove u SPORTSKI LJETNI KAMP koji će organizirati

Dragi roditelji, Zagrebački plivački klub vas poziva da i ovo ljeto uključite svoju djecu, a naše članove u SPORTSKI LJETNI KAMP koji će organizirati Dragi roditelji, Zagrebački plivački klub vas poziva da i ovo ljeto uključite svoju djecu, a naše članove u SPORTSKI LJETNI KAMP koji će organizirati i realizirati naši plivački treneri, profesori kineziologije.

Више

PROGRAM

PROGRAM 2019 PROGRAM AKADEMIJA REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EU 2019. Europska unija Zajedno do fondova EU SADRŽAJ 1. EDUKATIVNE AKTIVNOSTI AKADEMIJE REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EU... 4 MODUL 1: Što su fondovi

Више

Na osnovu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Statuta i Pravilnika o studijima i studiranju, Pročišćeni tekst Pravilnika o nastavn

Na osnovu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Statuta i Pravilnika o studijima i studiranju, Pročišćeni tekst Pravilnika o nastavn Na osnovu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Statuta i Pravilnika o studijima i studiranju, Pročišćeni tekst Pravilnika o nastavnim bazama Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA G R A D S I S A K GRADONAČELNICA KLASA: /19-01/1 URBROJ: 2176/ Sisak, 29. svibnja 2019.

REPUBLIKA HRVATSKA SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA G R A D S I S A K GRADONAČELNICA KLASA: /19-01/1 URBROJ: 2176/ Sisak, 29. svibnja 2019. REPUBLIKA HRVATSKA SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA G R A D S I S A K GRADONAČELNICA KLASA: 602-12/19-01/1 URBROJ: 2176/05-02-19-1 Sisak, 29. svibnja 2019. GRADSKO VIJEĆE GRADA SISKA Predmet: Materijal za sjednicu

Више

48-Blazevic.indd

48-Blazevic.indd znanstveni radovi izvan teme Iva Blažević Damir Božić Jelena Dragičević Originalni znanstveni rad RELACIJE IZMEĐU ANTROPOLOŠKIH OBILJEŽJA I AKTIVNOSTI PREDŠKOLSKOG DJETETA U SLOBODNO VRIJEME 1. UVOD Tjelesno

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće P R I J E D L O G KLASA: /15-01/ URBROJ: Labin, Na temelju

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće P R I J E D L O G KLASA: /15-01/ URBROJ: Labin, Na temelju REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće P R I J E D L O G KLASA: 021-05/15-01/ URBROJ: 2144-01-01-15-1 Labin, 2015. Na temelju članka 35. stavak 2. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim

Више

U proračunu Europske unije za Hrvatsku je ukupno namijenjeno 3,568 milijardi Eura za prve dvije godine članstva

U proračunu Europske unije za Hrvatsku je ukupno namijenjeno 3,568 milijardi Eura za prve dvije godine članstva CARINE 2020 Općenito o programu: Program je pokrenut s ciljem podrške u suradnji između nadležnih tijela za carinske postupke u Europskoj uniji kako bi se maksimizirala njihova učinkovitost. Programom

Више

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web:

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web: ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima 1 44000 Sisak Tel: +385 44 547 407 Fax: +385 44 547 408 E-mail: ured@zsugs.hr Web: http://www.zsugs.hr OIB: 16275900664 MB: 03345351 IBAN: HR6824070001188006717

Више

GLAZBENO DRUŠTVO „CVJETIĆI GLAZBE”

GLAZBENO DRUŠTVO „CVJETIĆI GLAZBE” Big like za lijep glas!!! OSNOVNI PODACI Naziv organizacije: Glazbeno društvo "CVJETIĆI GLAZBE" Pleternica Status predlagatelja: Udruga Mjesto: Pleternica Adresa: Ivana Šveara 2 Telefonski broj: 034/251-006

Више

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web:

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web: ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima 1 44000 Sisak Tel: +385 44 547 407 Fax: +385 44 547 408 E-mail: ured@zsugs.hr Web: http://www.zsugs.hr OIB: 16275900664 MB: 03345351 IBAN: HR6824070001188006717

Више

NN 25/2019 ( ), Pravilnik o informacijskom sustavu u sportu SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA ŠPORT Na temelju članka 77. stavka 2. Zakona o sportu (

NN 25/2019 ( ), Pravilnik o informacijskom sustavu u sportu SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA ŠPORT Na temelju članka 77. stavka 2. Zakona o sportu ( NN 25/2019 (13.3.2019.), Pravilnik o informacijskom sustavu u sportu SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA ŠPORT Na temelju članka 77. stavka 2. Zakona o sportu (»Narodne novine«, broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11,

Више

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva Prosvjetno-kulturni centar Mađara u RH Drinska 12 a 31000 Osijek Školski razvojni plan šk. g. Definiranje prioritetnih razvojnih 1.Unapređivanje kvalitete nastave 2. Opstojnost škole ostvarivanja UNAPREĐIVANJE

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Srednja škola Koprivnica, TRG SLOBODE 7; ; tajništvo: 048/ ; ra

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Srednja škola Koprivnica, TRG SLOBODE 7; ; tajništvo: 048/ ; ra NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Srednja škola Koprivnica, TRG SLOBODE 7; ; tajništvo: 048/621-088; ravnatelj: 048/623-760; ravnatelj: srednja.skola.koprivnica4@kc.t-com.hr;

Више

(Microsoft Word - tocka 3.1. Nacrt Programa javnih potreba sporta dr\236avne razine i financijski plan HOO docx)

(Microsoft Word - tocka 3.1. Nacrt Programa javnih potreba sporta dr\236avne razine i financijski plan HOO docx) PROGRAM JAVNIH POTREBA SPORTA DRŽAVNE RAZINE I FINANCIJSKI PLAN HRVATSKOG OLIMPIJSKOG ODBORA ZA 2016. GODINU Zagreb, 22. prosinca 2015. S A D R Ž A J I. UVOD 3 II. PROGRAMSKI CILJEVI 2016. 3 III. PLAN

Више

Centar za mlade

Centar za mlade CENTAR ZA MLADE Stukturiranim dijalogom do kvalitetnog Centra za mlade MEĐUNARODNI DAN MLADIH obilježava se 12. kolovoza, odlukom UN-a od 1999. godine ovogodišnja tema: Sigurni prostori za mlade Sigurni

Више

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толеранцији и одговорности за сопствене поступке свих актера

Више

Slide 1

Slide 1 Gimnazija Fran Galović Koprivnica VODIČ ZA UPIS Koprivnica, svibanj 2019. ( mr. sc. Vjekoslav Robotić) 1 Upisi: Zašto upisati? ZATO JER Najbolji programi za upis na fakultet Klasifikacijski ispiti Državna

Више

Pozvana izlaganja PRIMJERI DOBRE PRAKSE NA PODRUČJU SPORTA Goran Leko Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Pozvano izlaganje

Pozvana izlaganja PRIMJERI DOBRE PRAKSE NA PODRUČJU SPORTA Goran Leko Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Pozvano izlaganje PRIMJERI DOBRE PRAKSE NA PODRUČJU SPORTA Goran Leko Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, goran.leko@kif.hr Pozvano izlaganje UVOD U državama s potpuno uređenim sustavom sporta primjeri dobre prakse

Више

HRVATSKI STRUKOVNI SINDIKAT MEDICINSKIH SESTARA - MEDICINSKIH TEHNIČARA POVJERENSTVO ZAŠTITE NA RADU 4.travanj, IZVJEŠĆE POVJERENSTVA ZAŠTITE NA

HRVATSKI STRUKOVNI SINDIKAT MEDICINSKIH SESTARA - MEDICINSKIH TEHNIČARA POVJERENSTVO ZAŠTITE NA RADU 4.travanj, IZVJEŠĆE POVJERENSTVA ZAŠTITE NA HRVATSKI STRUKOVNI SINDIKAT MEDICINSKIH SESTARA - MEDICINSKIH TEHNIČARA POVJERENSTVO ZAŠTITE NA RADU 4.travanj, 2012. IZVJEŠĆE POVJERENSTVA ZAŠTITE NA RADU 2007. - 2012. 3.srpnja 2007. konstituirano povjerenstvo

Више

Microsoft Word - Plan rada KHH 2014.docx

Microsoft Word - Plan rada KHH 2014.docx KLUB HRVATSKIH HUMBOLDTOVACA Kroatischer Humboldtianer Klub Marulićev trg 19 10000 ZAGREB H r v a t s k a e-mail: khh@khh.humboldt-club.hr www.humboldt-club.hr STRATEŠKI PLAN RADA 2014.-2018. Klub hrvatskih

Више

RED. BR. CILJ ROKOVI INDIKATOR POSTIZANJA CILJA ODGOVORNA OSOBA 1. Osigurati pristup pravima iz sustava socijalne skrbi svim građanima radi osiguravan

RED. BR. CILJ ROKOVI INDIKATOR POSTIZANJA CILJA ODGOVORNA OSOBA 1. Osigurati pristup pravima iz sustava socijalne skrbi svim građanima radi osiguravan RED. BR. CILJ ROKOVI INDIKATOR POSTIZANJA CILJA ODGOVORNA OSOBA 1. Osigurati pristup pravima iz sustava socijalne skrbi svim građanima radi osiguravanja osnovnih životnih potreba, u skladu s načelima socijalne

Више

PROGRAM RADA I FINANCIJSKI PLAN GLAS-A ZA GODINU

PROGRAM RADA I FINANCIJSKI PLAN GLAS-A ZA GODINU PROGRAM RADA I FINANCIJSKI PLAN GLAS-A ZA 2019. GODINU PROGRAM RADA GLAS-A ZA 2019. GODINU ORGANIZACIJSKI USTROJ Od osnivanja stranke 9. srpnja 2017. počinje uspostava organizacijskih oblika (podružnica

Више

plan_i_program_rada_za-2017

plan_i_program_rada_za-2017 JU CENTAR ZA SPORT I REKREACIJU BIJELO POLJE PLAN I PROGRAM RADA SA FINANSIJSKIM PLANOM ZA 2017.GODINU Informacija o stanju bjelopoljskog sporta i fizičkog vaspitanja I Uvod: Ni u jednoj drugoj oblasti

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŢA GOSPIĆ IZVJEŠĆE O RADU 2015.godina RAD TIJELA DRUŠTVA U protekloj godini odrţano je: dvije Skupštine društva 6 sjednice Odbora 40 sjednica aktiva i komisija društva / 4 DDK,

Више

(Microsoft Word - PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA HRVATSKOG PLIVA\310KOG SAVEZA_ doc)

(Microsoft Word - PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA HRVATSKOG PLIVA\310KOG SAVEZA_ doc) HRVATSKI PLIVAČKI SAVEZ PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA HRVATSKOG PLIVAČKOG SAVEZA 06. lipnja 2009 PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA I. TEMELJNE ODREDBE Članak 1. Državna plivačka reprezentacija Hrvatske po sadržaju

Више

Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( N.N br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08,36/09, 150/11, 144/12 i 19

Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( N.N br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08,36/09, 150/11, 144/12 i 19 Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( N.N br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08,36/09, 150/11, 144/12 i 19/13) i članka 32. Statuta općine Oprisavci ( Službeni

Више

Presentation name

Presentation name UKLJUČIVANJE MLADIH U NACIONALNE POLITIKE Kristina Kosor, TIM4PIN Mostar, 8. travnja 2016. SADRŽAJ 1. Europa 2020 2. Europske politike za mlade 3. Stanje u Republici Hrvatskoj 4. Stanje u BiH 5. Strukturirani

Више

У Д Р У Ж Е Њ Е П Л И В А Ч К И Х Т Р Е Н Е Р А С Р Б И Ј Е

У Д Р У Ж Е Њ Е  П Л И В А Ч К И Х  Т Р Е Н Е Р А  С Р Б И Ј Е ПРОПРАТНО ПИСМО Удружење пливачких тренера Србије је спортска организација у којој се чланови баве пливачко тренерским послом. Удружење је самостална организација са статусом удружења грађана, регистровано

Више

Građanski odgoj i obrazovanje

Građanski odgoj i obrazovanje Usvajanje prijedloga Izvedbenog plana i programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Goo-a 5. rujna 2015. godine Koordinator: Lea Liović, pedagoginja Dopis Ministarstva znanosti, obrazovanja,

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation INFO DANI 2016 PROJEKTI MINISTARSTVA RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA U PODRUČJU DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA ZAGREB, 17. svibnja 2016. SPECIFIČNI CILJ 9.v.1 Povećanje broja i održivosti društvenih poduzeća i njihovih

Више

GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DSVR-A ZA GODINU GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječan

GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DSVR-A ZA GODINU GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječan GODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA 2018. GODINU U Zagrebu, siječanj 2018. 1. UVOD Financijski plan Društva sprtaša veterana i rekreativaca za 2018. gdinu pdlga je za

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation PROGRAM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA MENTALNOG ZDRAVLJA 2013. G. U CRIKVENICI PREDAVANJE: Uzroci nasilja među djecom i mladima - uloga škole i obitelji u prevenciji (prof. dr. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja)

Више

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI URBROJ: 2198/1-04/1-15-2 Zadar, 19. studenog 2015. godine PREDMET: Prijedlog Odluke ostali neraspoređeni programi u kulturi, ostali programi u sportu PRAVNI TEMELJ:

Више

Slide 1

Slide 1 Primjeri dobre prakse komuniciranja informacija o kvaliteti visokih učilišta sa zainteresiranom javnošću Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu Povijest Fakulteta 97. obljetnica

Више

Natjecanja

Natjecanja - pilot projekt - TJEDAN FAIR PLAYA u mojoj školi FAIR PLAY WEEK in My School Zagreb, listopad 2018. godine SADRŽAJ 1. UVOD... 3 2. CILJEVI PROJEKTA... 3 3. CILJANE SKUPINE... 3 4. PROVEDBA PROJEKTA...

Више

(Microsoft Word - tocka 3.2. Nacrt Programa i privremeni financijski plan HOO za sije\350anj_o\236ujak2016..docx)

(Microsoft Word - tocka 3.2. Nacrt Programa i privremeni financijski plan HOO za sije\350anj_o\236ujak2016..docx) PROGRAM JAVNIH POTREBA SPORTA DRŽAVNE RAZINE I PRIVREMENI FINANCIJSKI PLAN HRVATSKOG OLIMPIJSKOG ODBORA ZA RAZDOBLJE OD 1. 1. DO 31. 3. 2016. GODINE Zagreb, 22. prosinca 2015. S A D R Ž A J Predgovor 3

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROVEDBI PROJEKTA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE "ŠKOL

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROVEDBI PROJEKTA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE ŠKOL REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROVEDBI PROJEKTA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE "ŠKOLSKI OBROK ZA SVE" Materijal pripremljen u Upravnom

Више

Životna osiguranja u vrijeme recesije teret ili nužnost - Zaključci - Okrugli stol Životna osiguranja u vrijeme recesije teret ili nužnost Zagreb, 13.

Životna osiguranja u vrijeme recesije teret ili nužnost - Zaključci - Okrugli stol Životna osiguranja u vrijeme recesije teret ili nužnost Zagreb, 13. Životna osiguranja u vrijeme recesije teret ili nužnost - Zaključci - Okrugli stol Životna osiguranja u vrijeme recesije teret ili nužnost Zagreb, 13. svibnja 2009. Jasno je vidljiva nedovoljna svijest

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva gimnazija Varaždin, Petra Preradovića 14;

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva gimnazija Varaždin, Petra Preradovića 14; NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva gimnazija Varaždin, Petra Preradovića 14; www.gimnazija-varazdin.hr; centrala: 042/302-122; tajništvo: 042/302-121;

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Srednja škola Čakovec, Jakova Gotovca 2; web stranica škole:

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Srednja škola Čakovec, Jakova Gotovca 2; web stranica škole: NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Srednja škola Čakovec, Jakova Gotovca 2; web stranica škole: http://www.sscakovec.skole.hr/; 040/314108; službena e mail

Више

OŠ Jurja Habdelića Školska 1 Velika Gorica PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLSKOG KNJIŽNIČARA školska godina 2015./2016. Goranka Braim Vlahović, školska knjižni

OŠ Jurja Habdelića Školska 1 Velika Gorica PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLSKOG KNJIŽNIČARA školska godina 2015./2016. Goranka Braim Vlahović, školska knjižni OŠ Jurja Habdelića Školska 1 Velika Gorica PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLSKOG KNJIŽNIČARA školska godina 2015./2016. Goranka Braim Vlahović, školska knjižničarka GODIŠNJE PLANIRANJE POSLOVA I RADNIH ZADATAKA

Више

Prolaznost studenata (zaključno s prvim ljetnim ispitnim rokom u akademskoj 2010./11. godini)

Prolaznost studenata  (zaključno s prvim ljetnim ispitnim rokom u akademskoj 2010./11. godini) Prolaznost studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u akademskoj 2014./15. godini 1. Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Učiteljski studij, Osijek 2. Sveučilišni preddiplomski

Више

Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa Tip natječaja: Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (b

Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa Tip natječaja: Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (b Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa Status: otvoren od 19.3.2014. do 30.6.2015. Nadležno tijelo: Ministarstvo poduzetništva i obrta Područje: malo i srednje

Више

Kopija Školski preventivni program.xls

Kopija Školski preventivni program.xls ŠKOLSKI PREVENTIVNI PROGRAM DEFINICIJA PROGRAMA I CILJ PROGRAMA Ovisnost i ovisničko te rizična ponašanja, u skladu s uzrastom i razdobljem razvoja učenika osnovne škole, valja shvatiti šire od temeljne

Више

Natječaj UIP

Natječaj UIP Osnovne informacije o natječajima IP i UIP 2019. 1. O programima IP i UIP Programima Istraživački projekti (IP) i Uspostavni istraživački projekti (UIP) financiraju se: temeljna istraživanja koja stvaraju

Више

REZULTATI RADIONICE

REZULTATI RADIONICE 9. veljače 2019. 22 SUDIONIKA RADIONICE ZAKLJUČCI RADIONICE PETRINJA: ANALIZA STANJA I POTREBA U KULTURI KULTURA SVIMA Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Sadržaj prezentacije

Више

Poreč: Za kraj školske godine otvoren vrt i posađeno 38 sadnica raznih voćaka

Poreč: Za kraj školske godine otvoren vrt i posađeno 38 sadnica raznih voćaka #PROJEKT ŠKOLSKA SHEMA# Osnovna škola Poreč obilježila je danas Dan škole, u posebno svečanoj atmosferi osim što je bio zadnji dan nastave, bilo je to ujedno i prvo obilježavanje na kraju školske godine

Више

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA ČAKOVCA FINANCIJSKI DIO PLANA POSLOVANJA ČakRA d.o.o. Čakovec

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA ČAKOVCA FINANCIJSKI DIO PLANA POSLOVANJA ČakRA d.o.o. Čakovec 5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA ČAKOVCA FINANCIJSKI DIO PLANA POSLOVANJA ČakRA d.o.o. Čakovec UVOD Razvojna agencija grada Čakovca započela je sa radom u svibnju 2007.g., te u studenom 2009. zapošljava

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Projekt je sufinancirala Europska unija sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Pregovori o budućem Višegodišnjem financijskom

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Čakovec – eduroam grad i Google Apps

Čakovec – eduroam grad i Google Apps Iskustva u korištenju sustava AAI@EduHr i eduroam Mihael Kukec, prodekan za nastavu Željko Hrebak, stručni suradnik za informatičke poslove Međimursko veleučilište u Čakovcu Međimursko veleučilište u Čakovcu

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA PRELOGA ZA GODINU I. OPĆI DIO Konto Naziv A. R

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA PRELOGA ZA GODINU I. OPĆI DIO Konto Naziv A. R REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD PRELOG GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O IZVRŠENJU PRORAČUNA GRADA PRELOGA ZA 2014. GODINU I. OPĆI DIO Konto Naziv A. RAČUN PRIHODA I RASHODA Izvršenje za izvještajno razdoblje

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Elektrostrojarska škola Varaždin, Hallerova aleja 5;

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Elektrostrojarska škola Varaždin, Hallerova aleja 5; NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Elektrostrojarska škola Varaždin, Hallerova aleja 5; http://www.ess.hr/; ravnatelj: 042/313455; voditelji: 042313498; grafička

Више

Split,

Split, S V E U Č I L I Š T E U S P L I T U U N I V E R S I T A S S T U D I O R U M S P A L A T E N S I S KLASA: 003-08/17-03/0001 URBROJ: 2181-190-00-3-17-0024 Split, 14. studenoga 2017. PLAN AKTIVNOSTI RADA

Више

Vrjednovanje integriranih preddiplomskih i diplomskih studija od strane studenata koji su tijekom akademske godine 2015./2016. završili studij Kinezio

Vrjednovanje integriranih preddiplomskih i diplomskih studija od strane studenata koji su tijekom akademske godine 2015./2016. završili studij Kinezio Vrjednovanje integriranih preddiplomskih i diplomskih studija od strane studenata koji su tijekom akademske godine 0./06. završili studij Kineziološki fakultet Ured za upravljanje kvalitetom Sveučilište

Више

Stranica 1 od 1 SISAČKO MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OPĆINA LIPOVLJANI 2017.g. DONACIJE BEZ NATJEČAJA R.B. UDRUGA PROGRAM/PROJEKT ODOBRENA SREDSTVA REALIZACIJA

Stranica 1 od 1 SISAČKO MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OPĆINA LIPOVLJANI 2017.g. DONACIJE BEZ NATJEČAJA R.B. UDRUGA PROGRAM/PROJEKT ODOBRENA SREDSTVA REALIZACIJA Stranica 1 od 1 2017.g. DONACIJE BEZ NATJEČAJA R.B. UDRUGA PROGRAM/PROJEKT ODOBRENA SREDSTVA REALIZACIJA 1. RK LAURUS Škola rukometa za djevojčice i dječake/odluka 3.500,00 3.500,00 UKUPNO: 3.500,00 Stranica

Више

Prilagodba koncepta NIPP-a zahtjevima srednjoškolskog obrazovanja dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Organizacijs

Prilagodba koncepta NIPP-a zahtjevima srednjoškolskog obrazovanja dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Organizacijs Prilagodba koncepta NIPP-a zahtjevima srednjoškolskog obrazovanja dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Organizacijska struktura RS za tehničke standarde NIPP-a, RS za

Више

Prilagodba koncepta NIPP-a zahtjevima srednjoškolskog obrazovanja dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Prilagodba koncepta NIPP-a zahtjevima srednjoškolskog obrazovanja dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Prilagodba koncepta NIPP-a zahtjevima srednjoškolskog obrazovanja dr. sc. Vesna Poslončec-Petrić Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Organizacijska struktura RS za tehničke standarde NIPP-a, RS za

Више

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je dana 05/07.02.2017.: PRAVILNIK O MEDICINSKOJ ZAŠTITI

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Pazinski kolegij - klasična gimnazija Pazin s pravom javnosti Pazin,

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Pazinski kolegij - klasična gimnazija Pazin s pravom javnosti Pazin, NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Pazinski kolegij klasična gimnazija Pazin s pravom javnosti Pazin, J. DOBRILE 6; ; centrala: 052/624505; tajništvo: 052/624505;

Више

Zahvalnica „Parking servisu“,„Parking servis“ izašao u susret OŠ „NH Dušan Dugalić“,Velika akcija JKP „Parking servis“ </br> TV Studio B,Zeleni pauk s

Zahvalnica „Parking servisu“,„Parking servis“ izašao u susret OŠ „NH Dušan Dugalić“,Velika akcija JKP „Parking servis“ </br> TV Studio B,Zeleni pauk s Zahvalnica Parking servisu Zahvalnica Parking servisu OŠ za zaštitu vida Dragan Kovačević iz Beograda dodelila je zahvalnicu JKP Parking servis Beograd na priredbi organizovanoj povodom proslave Dana škole.

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Zdravstvena škola Split, ŠOLTANSKA 15;

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Zdravstvena škola Split, ŠOLTANSKA 15; NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Zdravstvena škola Split, ŠOLTANSKA 15; http://www.ss-zdravstvena-st.skole.hr/; tajništvo: 021/466-018; ravnatelj: 021/466-018;

Више

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva riječka hrvatska gimnazija Rijeka, Frana Kurelca 1;

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva riječka hrvatska gimnazija Rijeka, Frana Kurelca 1; NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020. Prva riječka hrvatska gimnazija Rijeka, Frana Kurelca 1; www.prhg.hr; tajništvo: 051/339115; ravnatelj: 051/339115; računovodstvo:

Више

Microsoft Word - HIK_natjec̄aj_KOS̄ARKA_IV. grupa.docx

Microsoft Word - HIK_natjecÌ„aj_KOSÌ„ARKA_IV. grupa.docx NATJEČAJ Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 7. redovnoj sjednici dana 18. travnja 2017. godine donijelo je odluku o raspisivanju NATJEČAJA za upis polaznika u program

Више