MergedFile

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "MergedFile"

Транскрипт

1 Na temelju članka 441. i 275. Zakona o trgovačkim društvima (Narodne novine broj 11/93, 34/99 i 52/00), i Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, na prijedlog Uprave Društva i Nadzornog odbora, Skupština Društva na svojoj 65. sjednici održanoj dana godine donosi: O D L U K U o prihvaćanju Izvješća o stanju Društva i rentabilnosti uporabe vlastitog kapitala GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu. Točka 1. Skupština Društva prihvaća Izvješće o stanju Društva i rentabilnosti uporabe vlastitog kapitala GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu KLASA: /19-01/1, URBROJ: 2109/ , od Točka 2. Izvješće Uprave o stanju Društva i rentabilnosti uporabe vlastitog kapitala GKP PRE- KOM d.o.o. Prelog za i Odluka o davanju suglasnosti od strane Nadzornog odbora privitak je ovoj odluci i čini njezin sastavni dio. KLASA: /19-01/1 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.vet.med.

2 Na temelju članka 441. st 1. točka 1. Zakona o trgovačkim društvima i Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP PRE-KOM» d.o.o. Prelog, Skupština Društva, na prijedlog Nadzornog odbora Gradskog komunalnog poduzeća «PRE-KOM» d.o.o. dana godine na svojoj 65. Skupštini Društva donosi: O D L U K U Članak 1. Prihvaća se Izvješće o radu Nadzornog odbora GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu KLASA: /19-01/1, URBROJ: 2109/ od godine. Članak 2. Izvješće o radu Nadzornog odbora GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu prilog je ovoj Odluci i čini njegov sastavni dio. SKUPŠTINA DRUŠTVA GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog KLASA: /19-01/1 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.vet.med.

3 Na temelju članka 441. i 275. Zakona o trgovačkim društvima (Narodne novine broj 11/93, 34/99 i 52/00), i Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, na prijedlog Uprave Društva i Nadzornog odbora, Skupština Društva na svojoj 65. sjednici održanoj dana godine donosi: O D L U K U O PRIHVAĆANJU temeljnih financijskih izvještaja GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu. Točka 1. Skupština Društva prihvaća temeljno financijsko izvješće GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu i to: 1. Bilanca sa zbrojem pozicija aktive i pasive ,30 2. Račun dobiti i gubitka s pozicijama - ukupni prihodi ,48 - ukupni rashodi ,56 - dobit prije oporezivanja ,92 - Porez na dobit 6.238,78 - Dobit nakon oporezivanja 7.273,14 Točka 2. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja Točka 3. Zadužuje se Uprava Društva da provede ovu Odluku. Članak 4. Odluka o izvršenju Plana prihoda i rashoda, bilanca na dan i račun dobiti i gubitka za godinu nalazi se u privitku ove odluke i čini njezin sastavni dio. KLASA: /19-01/4 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.vet.med.

4 Na temelju Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, Skupština Društva, GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog, dana godine na svojoj 65. Skupštini Društva donosi: O D L U K U Članak 1. Daje se razrješnica Nadzornom odboru GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja. Članak 2. SKUPŠTINA DRUŠTVA GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog KLASA: /19-01/3 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.vet.med.

5 Na temelju Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, Skupština Društva, GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog, dana godine na svojoj 65. Skupštini Društva donosi: O D L U K U Članak 1. Daje se razrješnica Upravi Direktoru GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog za godinu. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja. Članak 2. SKUPŠTINA DRUŠTVA GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog KLASA: /19-01/2 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.vet.med.

6 Na temelju članka 275. Zakona o trgovačkim društvima ( Narodne novine br. 111/93, 34/99 i 52/00 i Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, Skupština Društva, na prijedlog Nadzornog odbora Gradskog komunalnog poduzeća «PRE-KOM» d.o.o. dana godine na svojoj 65. Skupštini Društva donosi: O D L U K U o uporabi dobiti za godinu Članak 1. Na temelju prijedloga Odluke Nadzornog odbora Gradskog komunalnog poduzeća «PRE- KOM» d.o.o. Prelog o uporabi dobiti za godinu, KLASA: /19-01/3, URBROJ: 2109/ od godine, Skupština Društva donosi Odluku o uporabi dobiti za godinu u iznosu od ,92 kune, na slijedeći način: a) porez iz dobiti 6.238,78 kuna b) zadržana dobit 7.273,14 kuna. Članak 2. Prijedlog Odluke Nadzornog odbora o uporabi dobiti za godinu prilog je ove Odluke i čini njezin sastavni dio. Zadužuje se Uprava da provede ovu Odluku. Članak 3. SKUPŠTINA DRUŠTVA GKP PRE-KOM d.o.o. PRELOG KLASA: /19-01/3 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.vet.med.

7 Na temelju članka 441. st 1. točka 1. Zakona o trgovačkim društvima i Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, Skupština Društva, na prijedlog Nadzornog odbora Gradskog komunalnog poduzeća «PRE-KOM» d.o.o. dana godine na svojoj 65. sjednici Skupštine Društva, donosi: O D L U K U Članak 1. Daje se suglasnost na Odluku Nadzornog odbora GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog o prihvaćenom Izvješću o obavljenoj reviziji financijskih izvješća za godinu od strane ovlaštenog neovisnog revizora ReMar d.o.o. iz Zagreba, KLASA: /19-01/1, URBROJ: 2109/ od godine. Članak 2. Odluka Nadzornog odbora i Izvješće o obavljenoj reviziji financijskih izvješća za godinu GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, privitak je ovoj Odluci i čini njezin sastavni dio. SKUPŠTINA DRUŠTVA GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog KLASA: /19-01/1 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.vet.med.

8 Na temelju članka 441. st 1. točka 1. Zakona o trgovačkim društvima i čl. 10. Društvenog ugovora Gradskog komunalnog poduzeća «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, Skupština Društva, na prijedlog Nadzornog odbora Gradskog komunalnog poduzeća «PRE-KOM» d.o.o. dana godine na svojoj 65. sjednici Skupštine Društva, donosi: O D L U K U O IMENOVANJU OVLAŠTENOG REVIZORA Članak 1. Na prijedlog Odluke Nadzornog odbora GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog o provođenju komercijalne revizije temeljnih financijskih izvještaja za godinu za GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog KLASA: /19-01/2, URBROJ: 2109/ od godine imenuje se revizorska kuća REVIZIJA REMAR d.o.o. Budmanijeva 1 iz Zagreba za iznos od ,00 kuna bez PDV. Članak 2. Odluka Nadzornog odbora za provođenje komercijalne revizije temeljnih financijskih izvještaja za godinu za društvo GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog privitak je ovoj Odluci i čini njezin sastavni dio. SKUPŠTINA DRUŠTVA GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog KLASA: /19-01/2 URBROJ: 2109/ Prelog: PREDSJEDAVAJUĆI: Skupštine Društva: Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek dr.med.vet.

9 GKP PRE-KOM d.o.o. Kralja Zvonimira 9, Prelog KLASA: /19-01/1 UBROJ: 2109/ Prelog: IZVJEŠĆE O RADU NADZORNOG ODBORA ZA GODINU

10 Nadzorni odbor GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog, Kralja Zvonimira 9 radio je u sastavu: Damir Dominić predsjednik, Petar Novak zamjenik predsjednika, Matija Strahija član, Marijan Glavina član, Nina Zrna član, Željka Ilijaš član, Dražen Šulj član, Zoran Strahija član, Božidar Golomboš član predstavnik radnika Članovi Nadzornog odbora radili su prema Zakonu o trgovačkim društvima, Društvenim ugovorom o osnivanju GKP PRE-KOM d.o.o.. I U godini održano je 5 sjednica Nadzornog odbora, od toga 2 telefonske sjednice i 2 suglasnosti na odabir ponuđača. Na sjednicama je Nadzorni odbor donosio odluke i zaključke sukladno društvenom ugovoru o osnivanju GKP PRE-KOM d.o.o. i Zakonu o trgovačkim društvima. Odluke za koje je bila potrebna suglasnost Skupštine dobivene su suglasnosti. II Nadzorni odbor redovno je nadzirao poslove Društva. Tekuće poslovanje nadzirano je razmatranjem izvještaja o izvršenju plana prihoda i rashoda, te izvještaja o poslovanju po djelatnostima. III Nadzorni odbor posebno je razmatrao i donio: 1. Plan poslovanja za 2019 koji se sastoji od: - Odluka o usvajanju plana poslovanja za godinu - Radni kalendar sa planom odvoza otpada godinu - Cjenik usluga godinu - Poslovna politika i plan zapošljavanja u godinu - Plan prihoda i rashoda za godinu - Plan prihoda i rashoda po djelatnostima za godinu - Plan održavanja groblja za godinu - Plan održavanja komunalne infrastrukture za godinu - Plan nabave za godinu - Plan nabave osnovnih sredstava i investicija za godinu - Novčani tok za godinu - Plan tekućeg i investicijskog održavanja vozila i strojeva godinu - Plan poboljšanja sustava upravljanja kvalitetom i okolišem godinu - Plan razvoja usluga za godinu Nadzorni odbor dao je suglasnost Upravi na izbor isporučioca za vozilo za čišćenje vanjskih površina i pogrebne opreme. IV V

11 Provedenim nadzorom za poslovnu 2018, godinu utvrđeno je sljedeće: - da trgovačko društvo djeluje u skladu sa Zakonom, te društvenim ugovorom o osnivanju. - da su godišnja financijska izvješća napravljena u skladu sa stanjem u poslovnim knjigama društva i pokazuje stvarno imovinsko i poslovno stanje. - da se pri vođenju financijske politike vodilo računa o stjecanju i očuvanju kapitala Društva - da su poslovne knjige Društva vođene uredno i u skladu sa postojećim propisima - da je Uprava društva direktor odgovorno obavljao svoj posao u okviru svoje nadležnosti, i nisu utvrđeni propusti u radu Društva - da je Nadzorni odbor suglasan sa prijedlogom Uprave glede raspodjeli dobiti Društva VI NADZORNI ODBOR Predsjednik Damir Dominić

12

13

14

15

16

17

18

Čakovečki mlinovi, d.d. Čakovec, Mlinska 1 Čakovec, Na temelju članka 290. Zakona o trgovačkim društvima i članka 47. Statuta Čakovečki mlin

Čakovečki mlinovi, d.d. Čakovec, Mlinska 1 Čakovec, Na temelju članka 290. Zakona o trgovačkim društvima i članka 47. Statuta Čakovečki mlin Čakovečki mlinovi d.d. (u daljnjem tekstu: Društvo) Glavna o prihvaćanju izvješća verifikacijske komisije 1. Prihvaća se izvješće verifikacijske komisije. Čakovečki mlinovi d.d. (u daljnjem tekstu: Društvo)

Више

K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA R

K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA R K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA REDOVNIH DIONIČARA 21.05.2019. MATERIJALI I PRIJEDLOZI

Више

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška Zagreb, Hrvatska OIB: POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DION

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška Zagreb, Hrvatska OIB: POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DION Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška 116 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 36749512860 www.badel1862.hr POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DIONIČARA DRUŠTVA BADEL 1862 D.D. Na temelju članka 277.

Више

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Društvo), upućuje dioničarima POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI RADA NADZORNIH ODBORA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA U VLASNIŠTVU/SUVLASNIŠTVU

Више

KD AUTOTROLEJ d

KD AUTOTROLEJ d - Izvještaj o radu za 2016. g. Rijeka, svibanj 2017. godine U razdoblju od 15. siječnja 2016. godine do 30. prosinca 2016. godine Nadzorni odbor KD Autotrolej d.o.o. djeluje u sastavu: 1. IVO SIMPER, Grad

Више

Na osnovi članka 37

Na osnovi članka 37 SLUŽBENE NOVINE GRADA VODNJAN-DIGNANO Broj: 04 Godina: XXII Vodnjan, 28.02.2018. Br. 04/2018. Službene novine Grada Vodnjan - Dignano Str: 49 Temeljem čl. 34. Statuta Grada Vodnjan-Dignano («Službene

Више

(Microsoft Word - SLU\216BENI GLASNIK br. 11)

(Microsoft Word - SLU\216BENI GLASNIK br. 11) Službeni glasnik SLUŽBENO GLASILO OPĆINE NOVA BUKOVICA VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA GODINA: XVI NOVA BUKOVICA, 06. studeni 2009. BROJ: 11 S A D R Ž A J AKT STRANICA AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA 109. Odluka

Више

Informacije o sudjelovanju i načinu glasanja na glavnim skupštinama dioničkih društava

Informacije o sudjelovanju i načinu glasanja na glavnim skupštinama dioničkih društava Informacije o sudjelovanju i načinu glasanja na glavnim skupštinama dioničkih društava SADRŽAJ UVOD... 1 SUDJELOVANJE I GLASANJE DRUŠTVA NA GLAVNIM SKUPŠTINAMA DIONIČKIH DRUŠTAVA... 2 UVOD Pravilnikom

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 Na temelju članka 12. stavka 1. podstavka 15. Statuta Hrvatske komore inženjera strojarstva

Више

Microsoft Word KBZ_skupstina.doc

Microsoft Word KBZ_skupstina.doc KREDITNA BANKA ZAGREB d.d Zagreb, Ulica grada Vukovara 74 UPRAVA BANKE Temeljem članaka 277. i 280. Zakona o trgovačkim društvima i članaka 25. Statuta Kreditne banke Zagreb d.d. (u daljem tekstu: Banka),

Више

Broj 7/ studenog SADRŢAJ: AKTI GRADSKOG VIJEĆA Sjednica (2. studenog 2012.) 1. ZAKLJUĈAK o podnošenju zahtjeva Ţupanijskoj skupšti

Broj 7/ studenog SADRŢAJ: AKTI GRADSKOG VIJEĆA Sjednica (2. studenog 2012.) 1. ZAKLJUĈAK o podnošenju zahtjeva Ţupanijskoj skupšti Broj 7/2012. 8. studenog 2012. SADRŢAJ: AKTI GRADSKOG VIJEĆA - 25. Sjednica (2. studenog 2012.) 1. ZAKLJUĈAK o podnošenju zahtjeva Ţupanijskoj skupštini Zadarske ţupanije o osnivanju Ţupanijske luĉke uprave.

Више

Zakljucak - Barešic Cavalic d.o.o.pdf

Zakljucak - Barešic Cavalic d.o.o.pdf Temeljem članka 35. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (NN 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 129/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09 i 153/09), članka 61. Statuta Grada Pula Pola ("Službene

Више

Microsoft Word KOLEGIJ_zakljucci.doc

Microsoft Word KOLEGIJ_zakljucci.doc Klasa: 550-01/14-01/05 Urbroj: 2125-03/03-14-03 Senja na 34. kolegiju, održanom 5. veljače 2014. godine, razmatrao je Prijedlog Socijalnog programa Grada Senja za 2014. godinu, te donio, slijedeći Prihvaća

Више

ISSN SLUŽBENI GLASNIK GRADA OPUZENA GODINA II OPUZEN, 22. lipnja BROJ 2 br. akta SADRŽAJ... stranica 4. Odluka o raspodjeli sredstava

ISSN SLUŽBENI GLASNIK GRADA OPUZENA GODINA II OPUZEN, 22. lipnja BROJ 2 br. akta SADRŽAJ... stranica 4. Odluka o raspodjeli sredstava ISSN 1847-5159 SLUŽBENI GLASNIK GRADA OPUZENA GODINA II OPUZEN, 22. lipnja 2011. BROJ 2 br. akta SADRŽAJ... stranica 4. Odluka o raspodjeli sredstava za naknadu troškova izborne promidžbe za izbor članova

Више

Microsoft Word - u0ccb75g9J8aVYJWLbVqiQ==.doc

Microsoft Word - u0ccb75g9J8aVYJWLbVqiQ==.doc KREDITNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb, Ulica grada Vukovara 74 UPRAVA BANKE Temeljem članaka 277., stavak 2. Zakona o trgovačkim društvima i članaka 25. Statuta Kreditne banke Zagreb d.d. (u daljem tekstu:

Више

KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka Mesnička 32, Zagreb T F E

KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka Mesnička 32, Zagreb T F E KATALOG INFORMACIJA Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka 31012015 1 UVOD Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Ustanova za zdravstvenu njegu Ćorluka, Mesnička 32, 10000

Више

BILJEŠKE UZ FINANCIJSKE IZVJEŠTAJE

BILJEŠKE UZ FINANCIJSKE IZVJEŠTAJE PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: 1.10.2009 do 31.12.2009 Matični broj (MB): 03654664 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 080040901 Osobni identifikacijski

Више

TOČKA 3. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduženje trgovačkom društvu ENERGO d.o.o. Rijeka kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.

TOČKA 3. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduženje trgovačkom društvu ENERGO d.o.o. Rijeka kod Erste&Steiermarkische Bank d.d. TOČKA 3. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduženje trgovačkom društvu ENERGO d.o.o. Rijeka kod Erste&Steiermarkische Bank d.d. R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA GRAD OSIJEK GRADONAČELNIK PRIJEDLOG RJEŠENJA o sklapanju ugovora o pružanju platnih usluga OTP Banka d.d. Osijek, prosinac 2015. Materijal pripremio: Upravni

Више

1.pdf

1.pdf Temeljem čl. 35. i čl. 391. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ( Narodne novine broj: 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09, 153/09, 143/12, 152/14, 81/15-pročišćeni

Више

Službeni 11-13

Službeni 11-13 Službeni glasnik Grada Donjeg Miholjca Godina XV Donji Miholjac, 12. studeni 2013. Broj 11. 246. GRADSKO VIJEĆE KLASA: 351-01/13-01/8 URBROJ: 2115/01-01-13-02 D. Miholjac, 11. rujna 2013. Na temelju članka

Више

Microsoft Word - Maran_transparency_2012

Microsoft Word - Maran_transparency_2012 Revizorska tvrtka MARAN d.o.o. Josipa Jovića 51 21000 Split Tel/fax:021/374-294 OIB:67202619578 IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI ZA 2012. GODINU Split, ožujak 2013. godine SADRŽAJ Uvod 1 Pravno ustrojstvo,

Више

BOSNA I HERCEGOVINA БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Brčko distrikt BiH Брчко дистрикт БиХ SKUPŠTINA СКУПШТИНА ZAKONODAVNO POVJERENSTVO ЗАКОНОДАВНА КОМИСИЈА ZAKONO

BOSNA I HERCEGOVINA БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Brčko distrikt BiH Брчко дистрикт БиХ SKUPŠTINA СКУПШТИНА ZAKONODAVNO POVJERENSTVO ЗАКОНОДАВНА КОМИСИЈА ZAKONO BOSNA I HERCEGOVINA БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Brčko distrikt BiH Брчко дистрикт БиХ SKUPŠTINA СКУПШТИНА ZAKONODAVNO POVJERENSTVO ЗАКОНОДАВНА КОМИСИЈА ZAKONODAVNA KOMISIJA Mladena Maglova 2, 76100 Brčko distrikt

Више

tocka Prijedlog Odluke o pri... kupoprodaja Cib commerce.pdf

tocka  Prijedlog Odluke o pri... kupoprodaja Cib commerce.pdf Klasa: 944-05/11-01/57 Urbroj:2168/01-01-02-01-0019-11-13 Pula, 08. rujna 2011. GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE Predmet: Prijedlog Odluke o prihvatu ponude i sklapanju ugovora o kupoprodaji - dostavlja se U

Више

KD Autotrolej d

KD Autotrolej d KD Autotrolej d.o.o. Rijeka NADZORNI ODBOR ZAPISNIK sa 5. sjednice Nadzornog odbora KD Autotrolej d.o.o. Rijeka održane 10. rujna 2018. godine s početkom u 15.15 sati u prostorijama direktora Društva Nazočni

Више

GRAD POREČ

GRAD POREČ REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PORENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: 363-05/18-01/40 URBROJ: 2167/01-09/01-18-6 Poreč - Parenzo, 22. studenog 2018. Na temelju članka

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET:

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET: REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: 944-01/19-01/03 URBROJ: 2198/01-2-19-6 Zadar, 17. siječnja 2019. PREDMET: NADLEŽNOST ZA DONOŠENJE: - GRADSKOM VIJEĆU GRADA ZADRA

Више

1.pdf

1.pdf Temeljem članka 43. i članka 62. Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi ( Narodne novine broj 108/12, 144/12, 81/13 i 112/13) i članka 61. Statuta Grada Pula-Pola ( Službene novine Grada

Више

Broj:

Broj: NADZORNI ODBOR Av. V. Holjevca 10 ZAGREB Broj: 1-9/19 Datum: 20.03.2019. Na temelju članka 263. stavak 3., i članka 300.c Zakona o trgovačkim društvima te članka 27. Statuta INA Industrija nafte, d.d.,

Више

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011.

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011. FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE 200. Rovinj, 30. siječnja 20. SADRŽAJ:. Međuizvještaj poslovodstva 2. Financijska izvješća konsolidirana 3. Financijska izvješća nekonsolidirana

Више

Referentna stranica ,83 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: 10 Mat

Referentna stranica ,83 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: 10 Mat Referentna stranica 299.89.89,83 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 205. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: 0 Matični broj (MB): 0304593 Matični broj suda (MBS): 0806344

Више

OPĆA BOLNICA PULA-suglasnost za zaduživanje-zaključak

OPĆA BOLNICA PULA-suglasnost za zaduživanje-zaključak ŽUPAN KLASA: 510-01/18-01/05 URBROJ: 2163/1-01/8-18-02 Pula, 12. ožujka 2018. SKUPŠTINA ISTARSKE ŽUPANIJE n/p predsjednika Valtera Drandića Dršćevka 3, 52 000 Pazin PREDMET: Zaključak o davanju suglasnosti

Више

Na temelju članka 259.a stavka 5. Zakona o osiguranju (Narodne novine br. 151/05, 87/08 i 82/09), Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga donijela je na sjednici Uprave održanoj 03. prosinca 2009.

Више

На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информаци

На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информаци На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информацију АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО "СРЕМПУТ" РУМА, Трг ослобођења

Више

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost Redovna dionica: HT (ISIN: HRHT00RA0005) Kotacija: Zagrebačka burza, službeno tržište LEI: 097900BFHJ0000029454 Matična država članica: Republika Hrvatska U Zagrebu, 25. travnja 2019. godine PROTUPRIJEDLOZI

Више

FI za PDF revizija.xls

FI za PDF revizija.xls Auctor d.o.o. Godišnji financijski izvještaji za razdoblje od 1.1.21.-31.12.21. godine Obrazac: OP-ID-1 Opći podaci o investicijskom društvu NAZIV INVESTICIJKOG DRUŠTVA Auctor d.o.o. Identifikacijski broj

Више

Referentna stranica ,91 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matičn

Referentna stranica ,91 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matičn Referentna stranica 280.457.339,9 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 204. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matični broj (MB): Matični broj suda (MBS): 0 0304593 0806344

Више

S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6.

S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6. S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače 2012. godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6. i stavka 11. Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Више

TFI-POD_ xls

TFI-POD_ xls PRILOG. Razdoblje izvještavanja: 0/0/200 do 3/03/200 Matični broj (MB): 06790 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 080245039 Osobni identifikacijski broj 7499246

Више

Sluzbene novine Opcine Fojnica

Sluzbene novine Opcine Fojnica BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SREDIŠNJA BOSNA/SREDNJOBOSANSKI KANTON OPĆINA FOJNICA S L U Ž B E N E N O V I N E O P Ć I N E F O J N I C A BROJ: 4 30.05.2016. godine F O J N

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /15-04/81-61 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /15-04/81-61 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/15-04/81-61 URBROJ: 2170/01-15-00-15-84 Rijeka, 30.11. 2015. Gradonačelnik je 30.studenog 2015. godine

Више

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf HOTELI PODGORA d.d. PODGORA FINANCIJSKO IZVJEŠĆE Za razdoblje VII-IX 2010. Podgora, 31.10.2010. PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2010 do 30.09.2010 Matični broj (MB): 03324842 Tromjesečni financijski

Више

Temeljem odredbi Ċlanka 16. Zakona o proraĊunu (“Narodne novine RH” broj: 92/94 i Ċlana ka 16 i Statuta Grada Omiša ( “Službeni glasnik Grada Omiša”

Temeljem odredbi Ċlanka 16. Zakona o proraĊunu (“Narodne novine RH” broj: 92/94 i Ċlana ka 16 i  Statuta Grada Omiša ( “Službeni glasnik Grada Omiša” Temeljem odredbi čl. 14. Zakona o proračunu (NN RH 87/08 i 136/12) i temeljem odredbi članka 30. Statuta Grada Omiša (Službeni glasnik Grada Omiša 4/09, 9/10, 2/13 i 10/13), Gradsko vijeće Grada Omiša

Више

1.pdf

1.pdf Na temelju članka 35. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (NN br. 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 129/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09, 153/09, 143/12, 152/14 i 81/15 pročišćeni tekst),

Више

SB TOURS

SB TOURS IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI ZA 2013. GODINU Split, ožujak 2014. SJEDIŠTE SPLIT: Mediteranskih igara 1 (Barake PIS-a), tel./fax. (021) 384-448 Ispostava Makarska: Kralja Petra Krešimira IV. 12. Tel. (021)

Више

1.pdf

1.pdf Klasa: 620-01/14-01/25 Urbroj:2168/01-01-02-01-0019-15-15 Pula, 3.4.2015 GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE PREDMET: Zaključak o utvrđivanju prijedloga Zaključka o prihvaćanju Odluke Upravnog odbora NK Istra 1961

Више

REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: /15-01/8 Urbroj: 2178/05-02/15-2 Gundinci, 19. lipnja

REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: /15-01/8 Urbroj: 2178/05-02/15-2 Gundinci, 19. lipnja REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: 400-08/5-0/8 Urbroj: 78/05-0/5- Gundinci, 9. lipnja 05. godine Na temelju odredbe članka 0. Zakona o komunalnom gospodarstvu

Више

1.pdf

1.pdf Na temelju članka 19. Odluke o uvjetima i mjerilima za raspodjelu dijela sredstava spomeničke rente i drugih prihoda Proračuna za provođenje zahvata sanacije o obnove pročelja i krovova građevina registriranih

Више

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i 01/17), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada Delnica (Službene novine Primorsko goranske županije

Више

KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 5. prosinca ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Gra

KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 5. prosinca ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Gra KLASA: 947-01/13-01/02 URBROJ: 2140/01-02-13-2 Krapina, 5. prosinca 2013. ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Grada Krapine za projekt Poduzetnički inkubator Krapinsko-zagorske

Више

08-17 Prijedlog Odluke Vodnjanulante IDZ

08-17 Prijedlog Odluke  Vodnjanulante IDZ REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA ŽUPAN KLASA: 510-01/17-01/10 URBROJ: 2163/1-01/8-17-6 Pula, 6. prosinca 2017. SKUPŠTINA ISTARSKE ŽUPANIJE n/r predsjednika Valtera Drandića Dršćevka 3 52 000 PAZIN

Више

BILANCA stanje na dan Naziv pozicije AOP oznaka Prethodno razdoblje Tekuće razdoblje AKTIVA A) POTRAŢIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITA

BILANCA stanje na dan Naziv pozicije AOP oznaka Prethodno razdoblje Tekuće razdoblje AKTIVA A) POTRAŢIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITA BILANCA stanje na dan 3.03.200. Naziv pozicije Prethodno Tekuće AKTIVA A) POTRAŢIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA I. NEMATERIJALNA IMOVINA II. MATERIJALNA IMOVINA III. DUGOTRAJNA

Више

Službene novine GRADA ĐURĐEVCA Broj 6 - Godina XLIX. Đurđevac, 27. srpnja ISSN AKTI GRADSKOG VIJEĆA 83 Na temelju članka 11. stavka 2.

Službene novine GRADA ĐURĐEVCA Broj 6 - Godina XLIX. Đurđevac, 27. srpnja ISSN AKTI GRADSKOG VIJEĆA 83 Na temelju članka 11. stavka 2. Službene novine GRADA ĐURĐEVCA Broj 6 - Godina XLIX. Đurđevac, 27. srpnja 2016. ISSN 1845-9331 AKTI GRADSKOG VIJEĆA 83 Na temelju članka 11. stavka 2. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva ( Narodne

Више

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS 1583999 OIB 20455535575 Broj za izvješća 2150 Adresa (poštanski

Више

Referentna stranica ,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati

Referentna stranica ,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati Referentna stranica 1.205.770.925,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 2011. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matični broj (MB): Matični broj suda (MBS): 10 01581392

Више

TFI-POD

TFI-POD BILANCA stanje na dan 3.2.20. Prethodno Tekuće A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA (003+00+020+029+033) I. NEMATERIJALNA IMOVINA (004 do ). Izdaci za razvoj 2. Koncesije,

Више

KREDITNA BANKA ZAGREB DD Za razdoblje: Bilanca financijske institucije (iznosi u tisućama kn) Pozicija AOP A) U

KREDITNA BANKA ZAGREB DD Za razdoblje: Bilanca financijske institucije (iznosi u tisućama kn) Pozicija AOP A) U Bilanca financijske institucije Pozicija AOP 31.12.28. 31.3.29. A) UKUPNA AKTIVA (AOP 2 do 11) 1 1.485.739 1.415.843 Novac na računu i u blagajni (gotovina) 2 33.814 22.83 Depoziti kod Hrvatske narodne

Више

KD AUTOTROLEJ d

KD AUTOTROLEJ d RIJEKA PLUS d.o.o. NADZORNI ODBOR ZAPISNIK sa 13. sjednice Nadzornog odbora Rijeka plus d.o.o održane 25. studenog 2016. godine s početkom u 13 sati u Uredu direktora, Školjić 15. Prisutni članovi Nadzornog

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /18-04/54-17 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /18-04/54-17 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/18-04/54-17 URBROJ: 2170/01-15-00-18-41 Rijeka, 19. 3. 2018. Na temelju članka 6. Odluke o davanju

Више

Brodogradilište d.d. HR RIJEKA, Liburnijska 3 HRVATSKA, p.p web: Tel.: +385 (0) 51

Brodogradilište d.d. HR RIJEKA, Liburnijska 3 HRVATSKA, p.p web:   Tel.: +385 (0) 51 Brodogradilište d.d. HR 51000 RIJEKA, Liburnijska 3 HRVATSKA, p.p. 197 e-mail: gmanageroffice.3maj @uljanik.hr, web: www.uljanik.hr Tel.: +385 (0) 51 611-111 +385 (0) 51 611-000 Fax.: +385 (0) 51 611-870

Више

Konsolidirano i nerevidirano izvješće1Q-2010_TFI-POD.xls

Konsolidirano i nerevidirano izvješće1Q-2010_TFI-POD.xls PRILOG. Razdoblje izvještavanja:..200 do 3.3.200 Matični broj (MB): 0327553 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 08000093 Osobni identifikacijski broj 479242222

Више

Zakon o poljoprivrednoj savjetodavnoj službi HRVATSKI SABOR 1224 Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim

Zakon o poljoprivrednoj savjetodavnoj službi HRVATSKI SABOR 1224 Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim HRVATSKI SABOR 1224 Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU ZAKONA O POLJOPRIVREDNOJ SAVJETODAVNOJ SLUŽBI Proglašavam Zakon o poljoprivrednoj savjetodavnoj službi,

Више

1.pdf

1.pdf Klasa: 023-01/14-01/1352 Urbroj:2168/01-01-02-01-0019-15-6 Pula, 29. siječnja 2015. GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE Predmet: Zaključak o utvrđivanju prijedlog Zaključka o davanju prethodne suglasnosti na prijedlog

Више

(Microsoft Word - POZIV ZA GLAVNU SKUP\212TINU.doc)

(Microsoft Word - POZIV ZA GLAVNU SKUP\212TINU.doc) Uprava dioničkog društva SLOBODNA DALMACIJA, Split, Ulica Hrvatske mornarice 4, na temelju odredbe čl. 277. st. 2. Zakona o trgovačkim društvima, saziva GLAVNU SKUPŠTINU dioničkog društva SLOBODNA DALMACIJA,

Више

PLIVA d

PLIVA d LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava 21 20 340 Ploče OIB: 51228874907 GRUPA LUKA PLOČE d.d. Konsolidiran i nerevidiran izvještaj za treće tromjesečje 2010. godine Ploče, listopad 2010. godine Sadržaj:

Више

OPĆINA MARIJA GORICA 1. II. izmjene i dopune Plana nabave roba, radova i usluga za proračunsku godinu Odluka o imenovanju stručnog povjer

OPĆINA MARIJA GORICA 1. II. izmjene i dopune Plana nabave roba, radova i usluga za proračunsku godinu Odluka o imenovanju stručnog povjer OPĆINA MARIJA GORICA 1. II. izmjene i dopune Plana nabave roba, radova i usluga za proračunsku godinu 2017....2 2. Odluka o imenovanju stručnog povjerenstva za javnu nabavu i provedbu postupka nabave male

Више

ODLUKA

ODLUKA Na temelju članka 14. stavak 1. Zakona o proračunu (Narodne novine 87/08,136/12 i 15/15) i članka 36. Statuta Grada Makarske (Glasnik Grada Makarske 08/09 i 13/09,2/13,8/13,9/13- pročišćen tekst i 21/17),

Више

Temeljem članka 35. i članka 219. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ( Narodne novine broj: 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/

Temeljem članka 35. i članka 219. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ( Narodne novine broj: 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/ Temeljem članka 35. i članka 219. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ( Narodne novine broj: 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09, 153/09, 143/12, 152/14,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA KLASA: 400-05/17-01/01 Temeljem članka 110. Zakona o proračunu (NN RH, br. 87/08, 136/12 i 15/15), članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN RH, br. 19/13 pročišćeni tekst),

Више

SLUŽBENI GLASNIK

SLUŽBENI GLASNIK SLUŢBENI GLASNIK O P Ć I N E Š E S T A N O V A C GODINA X I ŠESTANOVAC 28.08.2015 BROJ 7 1. Polugodišnji izvještaj za period I-VI/2015 2. Izvješće naĉelnika o svom radu za period I-VI/2015 3.Odluka o mjerilima

Више

BILANCA stanje na dan Obrazac POD-BIL Obveznik: ; JADRAN KAPITAL d.d. Naziv pozicije AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLA

BILANCA stanje na dan Obrazac POD-BIL Obveznik: ; JADRAN KAPITAL d.d. Naziv pozicije AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLA BILANCA stanje na dan 30.06.205. POD-BIL AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA (003+00+020+029+033) I. NEMATERIJALNA IMOVINA (004 do 009). Izdaci za razvoj 2. Koncesije,

Више

P R I J E D L O G

P R I J E D L O G P R I J E D L O G ODLUKE O II. IZMJENAMA PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA ZA GODINU PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA: Ljubomir Kolarek,

Више

REmira' d.o.o. za reviziju ZAGREB, Mrazovićeva 9, Tel/Fax: 01/ IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI za godinu Zagreb, 28. ožujka 2014.g.

REmira' d.o.o. za reviziju ZAGREB, Mrazovićeva 9, Tel/Fax: 01/ IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI za godinu Zagreb, 28. ožujka 2014.g. REmira' d.o.o. za reviziju ZAGREB, Mrazovićeva 9, Tel/Fax: 01/48-16-856 IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI za 201. godinu Zagreb, 28. ožujka 2014.g. SADRŽAJ Stranica 1. Pravno-ustrojbeni oblik i struktura vlasništva

Више

KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI PODACI O DRUŠTVU: Tankerska Next Generation d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Mario Devoši

KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI PODACI O DRUŠTVU: Tankerska Next Generation d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Mario Devoši KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI POCI O DRUŠTVU: Tankerska Next Generation d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Mario Devošić +385 23 202 137 TUM ISPUNJAVANJA UPITNIKA: 14.04.2016.

Више

Aktivni-izvadak-MBS EU0CLTN.pdf

Aktivni-izvadak-MBS EU0CLTN.pdf MBS: OIB: TVRTKA: 0605425 88551335012 SJEDIŠTEADRESA: 13 Split (Grad Split) Put Trščenice 10 PRAVNI OBLIK: dioničko društvo H1 TELEKOM dioničko društvo za telekomunikacijske usluge English H1 TELEKOM d.d.

Више

PLIVA d

PLIVA d LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava 21 20 340 Ploče OIB: 51228874907 GRUPA LUKA PLOČE d.d. Konsolidiran i nerevidiran izvještaj za prvo tromjesečje 2010. godine Ploče, travanj 2010. godine Sadržaj: Konsolidirana

Више

KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI PODACI O DRUŠTVU: KONČAR d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Želljka Tkalčec DATUM ISPUNJAVA

KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI PODACI O DRUŠTVU: KONČAR d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Želljka Tkalčec DATUM ISPUNJAVA KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI POCI O DRUŠTVU: KONČAR d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Želljka Tkalčec TUM ISPUNJAVANJA UPITNIKA: 4.3.2019. Sva sadržana u ovom upitniku odnose

Више

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU HRVATSKOG TELEKOMA d.d. Na temelju odredbi članka 277. stavak 2. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Hrvatski Telekom d.d., sa sjedištem društva u Zagrebu, Roberta Frangeša

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/1-65 URBROJ: 2170/ Rijeka, 2

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/1-65 URBROJ: 2170/ Rijeka, 2 R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/16-04/1-65 URBROJ: 2170/01-15-00-16-40 Rijeka, 26. 1. 2016. Gradonačelnik je 26. siječnja 2016. godine

Више

I. MIŠLJENJE JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK PAKLENICA 1. U skladu s odredbama Zakona o državnoj reviziji, obavljena je revizija financijskih izvještaj

I. MIŠLJENJE JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK PAKLENICA 1. U skladu s odredbama Zakona o državnoj reviziji, obavljena je revizija financijskih izvještaj I. MIŠLJENJE JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK PAKLENICA 1. U skladu s odredbama Zakona o državnoj reviziji, obavljena je revizija financijskih izvještaja i poslovanja Javne ustanove Nacionalni park Paklenica

Више

Microsoft Word - HKS Poslovnik o radu Skupštine HKS-a.doc

Microsoft Word - HKS Poslovnik o radu Skupštine HKS-a.doc Poslovnik o radu Skupštine Hrvatskog konjičkog saveza Temeljem Članka 27, Stavak 14, Statuta Hrvatskog konjičkog saveza, usvojenog na Skupštini Hrvatskog konjičkog saveza održanoj 17.11.2007., na svojoj

Више

Terra Mediterranea d.d. tel: za ulaganje u nekretnine Mletačka 12, Pula web:

Terra Mediterranea d.d. tel: za ulaganje u nekretnine   Mletačka 12, Pula web: Terra Mediterranea d.d. tel: 00385 98 9477369 za ulaganje u nekretnine e-mail: info@terramediterranea.hr Mletačka 12, 52100 Pula web: www.terramediterranea.hr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim

Више

Page 1 of 5 NN 1/2019 (2.1.2019.), Pravilnik o dopuni Pravilnika o sadržaju i obliku obrazaca na kojima se podnose podnesci u izvansudskom postupku i postupku stečaja potrošača MINISTARSTVO PRAVOSUĐA 22

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI IZVRŠENJA DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI POS

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI IZVRŠENJA DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI POS REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI IZVRŠENJA DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI POSTIZANJA REZULTATA I OSTVARIVANJA CILJEVA POSLOVANJA

Више

Na temelju članka 4. stavka 3. Statuta Grada Rijeke ("Službene novine Primorsko-goranske županije" broj 29/09, 11/10 i 5/13 i "Službene novine Grada R

Na temelju članka 4. stavka 3. Statuta Grada Rijeke (Službene novine Primorsko-goranske županije broj 29/09, 11/10 i 5/13 i Službene novine Grada R Na temelju članka 4. stavka 3. Statuta Grada Rijeke ("Službene novine Primorsko-goranske županije" broj 29/09, 11/10 i 5/13 i "Službene novine Grada Rijeke" broj 7/14) i članka 10. i 11. Odluke o grbu

Више

Microsoft Word - Statut Slatinska banka doc

Microsoft Word - Statut Slatinska banka doc SLATINSKA BANKA D.D. NADZORNI ODBOR S T A T U T TRGOVAČKOG DRUŠTVA SLATINSKA BANKA d.d. (u daljnjem tekstu Banka) pročišćeni tekst Broj: 027 / 2007 srpanj, 2007. S T A T U T TRGOVAČKOG DRUŠTVA SLATINSKA

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /17-04/86-10 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /17-04/86-10 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/17-04/86-10 URBROJ: 2170/01-15-00-17-13 Rijeka, 7. 11. 2017. Gradonačelnik je 7. studenog 2017. godine

Више

БРОЈ

БРОЈ РЕГИСТАР ЗА 2007. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2007. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРА- НА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКЕ 1. Одлука о утврђивању стопа пореза

Више

Glasnik 12-11

Glasnik 12-11 SLUŽBENI GLASNIK OPĆINE PODSTRANA Godina XVIII Podstrana, Na temelju članka 13. stavka 4. Zakona o j nabavi (N.N br. 110/07 i 125/08) i članka 16. Statuta Centra za kulturu Općine Podstrana (Službeni glasnik

Више

HEP d.d. NEREVIDIRANI POLUGODIŠNJI NEKONSOLIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE I VI Zagreb, rujan 2018.

HEP d.d. NEREVIDIRANI POLUGODIŠNJI NEKONSOLIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE I VI Zagreb, rujan 2018. HEP d.d. NEREVIDIRANI POLUGODIŠNJI NEKONSOLIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE I VI 2018. Zagreb, rujan 2018. SADRŽAJ: I. IZVJEŠĆE UPRAVE O FINANCIJSKOM POLOŽAJU I ANALIZA REZULTATA POSLOVANJA MEĐUIZVJEŠTAJ

Више

0038_001-1.pdf

0038_001-1.pdf Temeljem odredbe članka 8. stavak 1. Statuta Zagrebačke burze d.d. (dalje u tekstu: Burza), dana 01. lipnja 2010. godine Uprava Burze uz suglasnost Nadzornog odbora od 02. lipnja 2010. godine donosi sljedeći

Више

TURISTIČKA ZAJEDNICA OTOKA KRKA IZVJEŠĆE O RADU TURISTIČKOG VIJEĆA TZ OTOKA KRKA U GODINI Krk, veljača godina

TURISTIČKA ZAJEDNICA OTOKA KRKA IZVJEŠĆE O RADU TURISTIČKOG VIJEĆA TZ OTOKA KRKA U GODINI Krk, veljača godina IZVJEŠĆE O RADU TURISTIČKOG VIJEĆA TZ OTOKA KRKA U 2018. GODINI Krk, veljača 2019. godina Prema odredbama Statuta Turističke zajednice otoka Krka, Turističko vijeće je izvršno tijelo Skupštine Zajednice

Више

Donošenje Odluke o sufinanciranju uklanjanja, zbrinjavanja azbestnih pokrova i postavljanja novog pokrova na objektima s područja grada Bjelovara

Donošenje Odluke o sufinanciranju uklanjanja, zbrinjavanja azbestnih pokrova i postavljanja novog pokrova na objektima s područja grada Bjelovara REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK KLASA: 402-07/17-01/13 URBROJ: 2103/01-01-18-3 Bjelovar, 02. ožujka 2018. GRADSKO VIJEĆE GRADA BJELOVARA PREDMET: Utvrđivanje

Више

TFI-POD xls

TFI-POD xls coning grupa coning turizam d.d. varaždin dioničko društvo za turizam, poslovno posredovanje i trgovinu, m.b. 0214361 a. šenoe 4-6, 42000 varaždin, croatia telefon +385 (42) 333-333 fax +385 (42) 333-222

Више

SLUŽBEN GLASNIK

SLUŽBEN  GLASNIK SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO OPĆINE DUGI RAT BROJ: 1/2005 DUGI RAT, 18. srpnja 2005. S A D R Ž A J Str. 1. Odluka... 2 2.Rješenje o izboru Mandatnog povjerenstva. 2 3. Rješenje o izboru Odbora za

Више

1.pdf

1.pdf KLASA:023-01/17-01/657 URBROJ:2168/01-01-02-01-0019-17-18 Pula, 24. srpnja 2017. GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE Predmet: Zaključak o utvrđivanju prijedloga Zaključka o usvajanju Izvještaja o poslovanju NK Istra

Више