Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o"

Транскрипт

1 Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o sazivanju Glavne skupštine, objavljuje P O Z I V Za IZVANREDNU GLAVNU SKUPŠTINU trgovačkog društva MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA d.d. Podgora (Općina Podgora) Mrkušića dvori 2 MBS: OIB: I. Glavna skupština trgovačkog društva MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA d.d. održati će se dana 30. svibnja godine, u 13,00 sati u odvjetničkom uredu odvjetnika Borana Bušurela, Zagreb, Ilica 109, I kat. II. Za Glavnu skupštinu utvrđuje se slijedeći: D n e v n i r e d: 1. Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje prisutnih i zastupanih dioničara; 2. Odluka o usvajanju izvješća Uprave o razlozima za djelomično isključenje prava prvenstva postojećim dioničarima pri upisu novih dionica; 3. Donošenje odluke o djelomičnom isključenju prava prvenstva postojećim dioničarima pri upisu novih dionica i povećanju temeljnog kapitala izdavanjem redovnih dionica ulozima u novcu bez obveze objavljivanja ponude za preuzimanje; 4. Donošenje odluke o izmjenama i dopunama Statuta i usvajanju pročišćenog teksta Statuta Društva.

2 III. Točka 2. dnevnog reda: Izvješće Društva o razlozima za djelomično isključenje prava prvenstva pri upisu novih dionica: Uprava i Nadzorni odbor Društva predložili su skupštini donošenje odluke o povećanju temeljnog kapitala izdavanjem redovnih dionica ulozima u novcu uz djelomično isključenje prava prvenstva i bez obveze objavljivanja ponude za preuzimanje, na temelju članka 304. u svezi s člankom 308. stavak 4. i 5. Zakona o trgovačkim društvima. Navedenom odlukom predlaže se povećanje temeljnog kapitala Društva na način da se kapital poveća s iznosa od ,00 kuna za iznos od ,00 kuna u novcu na iznos od ,00 kuna izdavanjem novih redovnih dionica, na ime uz djelomično isključenje prava prvenstva. Uprava Društva drži da je djelomično isključenje prava prvenstva pri upisu dionica opravdano, budući da je potrebno povećanje temeljnog kapitala u što kraćem roku iz razloga što se takvim povećanjem temeljnog kapitala stvaraju pretpostavke koje pridonose financijskoj stabilnosti društva, restrukturiranju i stabilizaciji poslovanja Društva, te stjecanja boljeg položaja na tržištu. Također, povećanje temeljnog kapitala u što kraćem roku je uvjet za kvalitetnije obavljanje postojećih djelatnosti, te proširenje ponude. Slijedom navedenog predlaže se slijedeća odluka: Usvaja se izvješće Društva o razlozima za djelomično isključenje prava prvenstva pri upisu novih dionica. Točka 3. dnevnog reda: (1) Djelomično se isključuje pravo prvenstva postojećih dioničara Društva na upis novih dionica koje će se izdati temeljem ove odluke Glavne skupštine o povećanju temeljnog kapitala uplatom u novcu i izdavanjem novih dionica. (2) Temeljni kapital Društva iznosi ,00 kuna kuna i podijeljen je na dionica, svaka nominalnog iznosa od 10,00 kuna.

3 (3) Na temelju ove odluke temeljni kapital Društva povećava se s iznosa od ,00 kuna za iznos od ,00 kuna u novcu na iznos od ,00 kuna. (4) Povećanje temeljnog kapitala Društva provest će se uplatom u novcu izdavanjem novih redovnih dionica na ime, pojedinačne nominalne vrijednosti od 10,00 kuna, a po cijeni izdanja od 10,00 kuna. (5) Temeljem ove odluke nove dionice će upisati, odnosno isključivo pravo na upis istih ima: trgovačko društvo AGRAM INVEST d.d., Zagreb, Ulica grada Vukovara 74, OIB: , i to dionica, svaka nominalne vrijednosti 10,00 kn, dakle dionice ukupne vrijednosti ,00 kn, koje trgovačko društvo će, kako je to navedeno, upisati ukupno novih dionica, svaka nominalne vrijednosti 10,00 kn, sveukupne vrijednosti povećanja temeljnog kapitala u iznosu od ,00 kn. 6) Dionice će se upisivati pisanom izjavom (upisnicom), čiji obvezni sadržaj je određen člankom 307. Zakona o trgovačkim društvima. 7) Budući će ulagatelj za vrijednosne papire uplatiti iznos veći od ,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti, sukladno članku 351. stavku 1. točci 3. Zakona o tržištu kapitala Društvo neće vezano za ovu ponudu objavljivati prospekt. 8) Nove dionice, nominalnog iznosa od 10,00 kuna, izdat će se za ukupan iznos od 10,00 kuna svaka. Nove dionice izdaju se u nematerijaliziranom obliku, u obliku elektroničkog zapisa u računalnom sustavu SKDD-a. Dionice glase na ime i daju dioničarima sva prava utvrđena Zakonom i Statutom Društva od dana upisa povećanja temeljnog kapitala u sudski registar. 9) Ovlašćuje se Uprava društva MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA d.d. za provedbu odgovarajućih upisa u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d., kao i za poduzimanje svih ostalih potrebnih radnji radi provedbe ove odluke Glavne skupštine Društva o povećanju temeljnog kapitala unosom novca i upisom novoizdanih dionica, a nakon upisa ove odluke u sudski registar. 10) Rok za uplatu novih dionica je devedeset (90) dana od dana donošenja ove odluke o povećanju temeljnog kapitala, pri čemu se dan održavanja Glavne skupštine ne računa u rok.

4 Ulagatelj postaje vlasnikom novoizdanih dionica Društva upisom u depozitorij SKDD-a, a upis će se obaviti u skladu s pravilima SKDD-a čim povećanje temeljnog kapitala bude provedeno u sudskom registru. Uvrštenje dionica na Zagrebačku burzu bit će izvršeno unutar zakonskog roka od 12 mjeseci od dana izdanja dionica sukladno mjerodavnim propisima. 11) Na temelju ove odluke o povećanju temeljnog kapitala Društva Glavna skupština Društva odobrava trgovačkom društvu navedenom u stavku (5) ove točke, tj. stjecatelju dionica, stjecanje dionica, bez obveze objavljivanja ponude za preuzimanje, ako bi predmetnim stjecanjem dionica s pravom glasa za stjecatelja nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje, sve u skladu s odredbama članka 14. stavka 1. točke 3. Zakona o preuzimanju dioničkih društava. 12) Odluka o povećanju temeljnog kapitala stupa na snagu danom donošenja. Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar smatrat će se da je povećanje temeljnog kapitala uspješno provedeno. Temeljni kapital povećan je danom upisa u sudski registar Trgovačkog suda u Splitu. Točka 4. dnevnog reda: Na temelju odredbi članka 301. Zakona o trgovačkim društvima Glavna skupština donosi slijedeću odluku o izmjenama i dopunama Statuta Društva. 1) Mijenja se članak 9. Statuta Društva tako da isti sada glasi: Temeljni kapital Drus tva iznosi ,00 (slovima: četrdesetsedammilijunastos ezdesetdvijetisućepetsto) kuna. Temeljni kapital Drus tva podijeljen je na (slovima: četirimilijunasedamstos esnaesttisućaidvjestapedeset) dionica, svaka nominalne vrijednosti od 10,00 (slovima: deset) kuna. 2) Mijenja se članak 23. Statuta Društva tako da isti sada glasi: Predsjednik Uprave Drus tvo zastupa samostalno i pojedinačno, dok su članovi Uprave ovlas teni na zastupanje Drus tva samo skupno s predsjednikom Uprave. 3) Mijenja se članak 50. Statuta Društva tako da isti sada glasi: "Ovaj Statut stupa na snagu danom upisa u Sudski registar. Stupanjem na snagu ovog Statuta, zamjenjuju se svi raniji Statuti Drus tva, od kojih je posljednji usvojen dana 04. siječnja godine, kao i provedbeni akti donijeti na temelju istih.

5 Uprava i Nadzorni odbor, dužni su, svaki u okvirima svojih ovlas tenja, u roku od 12 mjeseci od dana upisa ovog Statuta u sudski registar nadležnog Trgovačkog suda, donijeti nove interne akte Drus tva potrebne za organizaciju i uredno poslovanje Drus tva. Do donos enja novih internih akata Drus tva, primjenjivat će se interni akti koji su na snazi, izuzev onih njihovih odredaba koje su u suprotnosti s ovim Statutom ili zakonom." 3) Usvaja se pročišćeni tekst Statuta Društva koji se nalazi u prilogu ove odluke i dostavlja sudskom registru nadležnog trgovačkog suda radi uvrštenja u zbirku isprava. IV. Pozivaju se svi dioničari Društva, da sudjeluju u radu Glavne skupštine Društva. Dioničari mogu opunomoćiti financijske institucije i ovlaštene udruge dioničara te druge osobe za zastupanje na Glavnoj skupštini i dati im obveznu uputu kako da glasuju o predloženoj točci dnevnog reda. Temeljni kapital Društva podijeljen je na (slovima: četirimilijunašesnaesttisućaidvjestapedeset) dionica, pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 kn (desetkuna), koje se u kompjutorskom sustavu Središnjeg klirinškog depozitarnog društva vode kao nematerijalizirani vrijednosni papiri na ime. Svakih 10,00 kn (desetkuna) nominalnog iznosa dionica s pravom glasa, odnosno svaka redovna dionica, daje pravo na jedan glas u Glavnoj skupštini Društva. Na Glavnoj skupštini dioničari mogu sudjelovati u njezinom radu ako su evidentirani kao dioničari u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva šest (6) dana prije održavanja Glavne skupštine. Dioničari svoje sudjelovanje u radu Glavne skupštine mogu prijaviti najkasnije šest dana prije održavanja Glavne skupštine. Prijave za sudjelovanje na Glavnoj skupštini dostavljaju se u Ured Uprave Društva, na adresu: Podgora (Općina Podgora) Mrkušića dvori 2 i moraju prispjeti u Ured Uprave Društva ili na adresu sjedišta odvjetničkog ureda u kojem će se održati Glavna skupština. Dioničare pravne osobe zastupaju na Glavnoj skupštini osobe koje su prema zakonu ovlaštene zastupati tu pravnu osobu, u koju svrhu su dužne prezentirati dokaz (izvod iz sudskog registra ili punomoć). Pozivaju se dioničari i/ili njihovi punomoćnici da na dan održavanja Glavne skupštine dođu najmanje pola sata prije zakazanog početka rada Glavne

6 skupštine radi pravodobne registracije sudionika i izrade popisa sudionika Glavne skupštine. Prilikom registracije dioničari i/ili njihovi punomoćnici moraju se legitimirati valjanim dokumentima za utvrđivanje identiteta (osobna iskaznica ili putovnica) te za utvrđivanje svojstva punomoćnika dioničara, kao i za utvrđivanje svojstva zakonskog zastupnika pravne osobe (punomoć za zastupanje na Glavnoj skupštini, izvod iz sudskog registra za dioničare pravne osobe ne stariji od 30 (trideset) dana ako ti dokumenti nisu ranije dostavljeni). Materijali za Skupštinu Društva, koji služe kao podloga za donošenje objavljenih odluka, bit će dani dioničarima na uvid od dana objave sazivanja Skupštine Društva u Uredu Uprave u sjedištu Društva, svakog radnog dana od 11 do 12 sati te na internetskoj stranici Društva POSTUPAK GLASOVANJA PREKO OPUNOMOĆENIKA I PISMENIM PUTEM: Dioničar kojega će na Glavnoj skupštini zastupati opunomoćenik dužan je prezentirati pisanu punomoć za zastupanje pravne, odnosno fizičke osobe. Punomoći kao i svi prilozi punomoći moraju biti na hrvatskom jeziku, a ako su na stranom jeziku treba im priložiti prijevod ovjerene od ovlaštenog sudskog tumača. U tu svrhu može se koristiti obrascem punomoći koji je dostupan na internetskoj stranici Društva: te u Uredu Uprave u sjedištu Društva, radnim danom od 11 do 12 sati. Punomoć ne mora biti ovjerena. Iz punomoći se mora vidjeti tko je dao punomoć, kome je izdana, s imenom, prezimenom i adresom, u koju svrhu i s ovlaštenjem da opunomoćenik glasuje na Skupštini. Ako opunomoćenik zastupa pravnu osobu mora uz punomoć priložiti i dokaz iz kojeg je vidljivo ovlaštenje izdatnika punomoći da zastupa tu pravnu osobu (izvod iz sudskog registra). Uredno popunjene i potpisane glasačke listiće dioničari dostavljaju, zajedno s prijavom sudjelovanja, u Ured Uprave Društva na gore navedenu adresu. Glasovi dioničara osobno prisutnih ili uredno zastupanih na Glavnoj skupštini, dani na uredno popunjenim i potpisanim glasačkim listićima, predanim do početka Glavne skupštine, uzet će se u obzir prilikom glasovanja, ako dioničari pri glasovanju ne odluče drugačije.

7 Svi dioničari čiji originalni i uredno potpisani glasački listići budu predani prije održavanja Glavne skupštine i koji osobno ili zastupani po zastupniku odnosno opunomoćeniku budu prisutni na Glavnoj skupštini, unijet će se u popis prisutnih i zastupanih dioničara na Glavnoj skupštini te će se glasovi dani njihovim glasačkim listićima uzeti u obzir prilikom glasovanja na Glavnoj skupštini. Obrazac glasačkog listića dostupan je na internetskoj stranici Društva: te u Uredu Uprave u sjedištu Društva, radnim danom od 11 do 12 sati. UVRŠTENJE NOVIH PREDMETA NA DNEVNI RED: Ako dioničari koji zajedno imaju udjele u iznosu od dvadesetog dijela temeljnog kapitala Društva nakon što je sazvana Glavna skupština zahtijevaju da se neki predmet stavi na dnevni red Glavne skupštine i da se objavi, uz svaki novi predmet na dnevnom redu mora se dati obrazloženje i prijedlog odluke. Zahtjev za stavljanje nekog predmeta na dnevni red Društvo mora primiti najmanje 30 (trideset) dana prije održavanja Glavne skupštine. U taj se rok ne uračunava dan prispijeća zahtjeva Društvu. Propust prethodno navedenoga roka ima za posljedicu da predložene točke dnevnog reda nisu valjano objavljene te se o njima na Glavnoj skupštini ne može odlučivati. PROTUPRIJEDLOZI DIONIČARA: Protuprijedlozi dioničara prijedlogu odluke koji je dala uprava i/ili nadzorni odbor o nekoj točci dnevnog reda, s navođenjem njihovih imena i prezimena, obrazloženja i eventualnog stava Uprave, moraju biti dostupni osobama navedenim u članku 281. stavak 1. do 3. Zakona o trgovačkim društvima (kreditnim odnosno financijskim institucijama i udrugama dioničara koje su se na posljednjoj glavnoj skupštini koristili pravom glasa u ime dioničara ili su zatražili da im se poziv priopći) pod tamo navedenim pretpostavkama, ako dioničar najmanje 14 (četrnaest) dana prije dana održavanja Glavne skupštine dostavi Društvu svoj protuprijedlog na sljedeću adresu: Podgora (Općina Podgora) Mrkušića dvori 2. Dan prispijeća protuprijedloga Društvu ne uračunava se u ovaj rok od 14 dana. Protuprijedlog će biti dostupan na internetskoj stranici društva Ako se dioničar ne koristi ovim pravom, to nema za posljedicu gubitak prava na stavljanje protuprijedloga na Skupštini. Navedeno se na odgovarajući način primjenjuje i na stavljanje prijedloga dioničara o izboru članova Nadzornog odbora ili o imenovanju revizora društva. Ovaj prijedlog ne mora biti obrazložen. Uprava ne treba prijedlog učiniti dostupnim dioničarima

8 ako on ne sadrži podatke koji se moraju objaviti uz prijedlog za izbor članova nadzornog odbora i imenovanje revizora, te podatke o članstvima osoba predloženih za izbor u nadzornim odnosno upravnim odborima drugih društava i drugih nadzornih tijela u zemlji i u inozemstvu. PRAVO NA OBAVIJEŠTENOST O POSLOVIMA DRUŠTVA: Uprava mora na Skupštini dati svakome dioničaru na njegov zahtjev obavještenja o poslovima Društva, ako je to potrebno za prosudbu pitanja koja su na dnevnom redu. Obveza davanja obavještenja odnosi se i na pravne i poslovne odnose društva s povezanim društvima. Ako je Društvo kroz poslovnu godinu steklo vlastite dionice, Uprava mora u Izvješću o stanju Društva, navesti razloge stjecanja, broj i nominalni iznos stečenih dionica, stekne li ih pak naplatnim putem i ono što je za to dalo, vlastite dionice koje je otuđilo i takve dionice koje još drži. Ako na sazvanoj Glavnoj skupštini ne bude kvoruma za donošenje odluka utvrđenog statutom, iduća Glavna skupština održati će se dana 06. lipnja godine u isto vrijeme na istom mjestu s istim dnevnim redom. MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA d.d.

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Društvo), upućuje dioničarima POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU

Више

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška Zagreb, Hrvatska OIB: POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DION

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška Zagreb, Hrvatska OIB: POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DION Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška 116 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 36749512860 www.badel1862.hr POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DIONIČARA DRUŠTVA BADEL 1862 D.D. Na temelju članka 277.

Више

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU HRVATSKOG TELEKOMA d.d. Na temelju odredbi članka 277. stavak 2. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Hrvatski Telekom d.d., sa sjedištem društva u Zagrebu, Roberta Frangeša

Више

(Microsoft Word - POZIV ZA GLAVNU SKUP\212TINU.doc)

(Microsoft Word - POZIV ZA GLAVNU SKUP\212TINU.doc) Uprava dioničkog društva SLOBODNA DALMACIJA, Split, Ulica Hrvatske mornarice 4, na temelju odredbe čl. 277. st. 2. Zakona o trgovačkim društvima, saziva GLAVNU SKUPŠTINU dioničkog društva SLOBODNA DALMACIJA,

Више

Terra Mediterranea d.d. tel: za ulaganje u nekretnine Mletačka 12, Pula web:

Terra Mediterranea d.d. tel: za ulaganje u nekretnine   Mletačka 12, Pula web: Terra Mediterranea d.d. tel: 00385 98 9477369 za ulaganje u nekretnine e-mail: info@terramediterranea.hr Mletačka 12, 52100 Pula web: www.terramediterranea.hr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim

Више

Čakovečki mlinovi, d.d. Čakovec, Mlinska 1 Čakovec, Na temelju članka 290. Zakona o trgovačkim društvima i članka 47. Statuta Čakovečki mlin

Čakovečki mlinovi, d.d. Čakovec, Mlinska 1 Čakovec, Na temelju članka 290. Zakona o trgovačkim društvima i članka 47. Statuta Čakovečki mlin Čakovečki mlinovi d.d. (u daljnjem tekstu: Društvo) Glavna o prihvaćanju izvješća verifikacijske komisije 1. Prihvaća se izvješće verifikacijske komisije. Čakovečki mlinovi d.d. (u daljnjem tekstu: Društvo)

Више

Microsoft Word - Statut Slatinska banka doc

Microsoft Word - Statut Slatinska banka doc SLATINSKA BANKA D.D. NADZORNI ODBOR S T A T U T TRGOVAČKOG DRUŠTVA SLATINSKA BANKA d.d. (u daljnjem tekstu Banka) pročišćeni tekst Broj: 027 / 2007 srpanj, 2007. S T A T U T TRGOVAČKOG DRUŠTVA SLATINSKA

Више

Temeljem odredbe članka 15. točka 3. i članka 8. stavak 1. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (Narodne novine br. 140/05) te članka 47. stavak 1. i članka 48. stavak 1. i stavak

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 Na temelju članka 12. stavka 1. podstavka 15. Statuta Hrvatske komore inženjera strojarstva

Више

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost Redovna dionica: HT (ISIN: HRHT00RA0005) Kotacija: Zagrebačka burza, službeno tržište LEI: 097900BFHJ0000029454 Matična država članica: Republika Hrvatska U Zagrebu, 25. travnja 2019. godine PROTUPRIJEDLOZI

Више

Poziv na XLI GS HPB d.d._28_12_2015

Poziv na XLI GS HPB d.d._28_12_2015 Uprava HRVATSKE POŠTANSKE BANKE, dioničko društvo (dalje: Banka), Zagreb, Jurišićeva 4, na temelju ovlasti iz članka 277. Zakona o trgovačkim društvima i članka 24. Statuta Banke, dana 19. studenog 2015.

Више

Microsoft Word KBZ_skupstina.doc

Microsoft Word KBZ_skupstina.doc KREDITNA BANKA ZAGREB d.d Zagreb, Ulica grada Vukovara 74 UPRAVA BANKE Temeljem članaka 277. i 280. Zakona o trgovačkim društvima i članaka 25. Statuta Kreditne banke Zagreb d.d. (u daljem tekstu: Banka),

Више

Informacije o sudjelovanju i načinu glasanja na glavnim skupštinama dioničkih društava

Informacije o sudjelovanju i načinu glasanja na glavnim skupštinama dioničkih društava Informacije o sudjelovanju i načinu glasanja na glavnim skupštinama dioničkih društava SADRŽAJ UVOD... 1 SUDJELOVANJE I GLASANJE DRUŠTVA NA GLAVNIM SKUPŠTINAMA DIONIČKIH DRUŠTAVA... 2 UVOD Pravilnikom

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

Microsoft Word - u0ccb75g9J8aVYJWLbVqiQ==.doc

Microsoft Word - u0ccb75g9J8aVYJWLbVqiQ==.doc KREDITNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb, Ulica grada Vukovara 74 UPRAVA BANKE Temeljem članaka 277., stavak 2. Zakona o trgovačkim društvima i članaka 25. Statuta Kreditne banke Zagreb d.d. (u daljem tekstu:

Више

Upute za popunjavanje Obrasca: RNO

Upute za popunjavanje Obrasca: RNO UPUTA ZA POPUNJAVANJE OBRASCA RSV-1 ZA UPIS PODATAKA U REGISTAR STVARNIH VLASNIKA Ovom Uputom propisan je način popunjavanja Obrasca RSV-1 (dalje u tekstu: Obrazac) za upis podataka u Registar stvarnih

Више

AKCIONARSKO DRU[TVO

AKCIONARSKO DRU[TVO SREMPUT RUMA Broj: 0319/2 Ruma: 17.02.2017. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.02.2017. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE vanredna

Више

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji Na temelju odredbi članka 30. Statuta Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, Izvršni odbor Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru (u nastavku teksta: HSSRM) dana 17. svibnja 2018. godine odluka

Више

Na temelju članka 277

Na temelju članka 277 LUKA RIJEKA d.d. UPRAVA DRUŠTVA Na temelju članka 277. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima i članka 25. stavka 2. Statuta Luke Rijeka d.d., sa sjedištem u Rijeci, Riva 1 (dalje u tekstu: Društvo )

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O KONTROLI ENERGETSKOG CERTIFIKATA ZGRADE I IZVJEŠĆA O REDOVITOM PREGLEDU SUSTAVA GRIJANJA I SUSTAVA HLAĐENJA ILI KLIMATIZACIJE U ZGRADI (NN 73/15, 09.07.2015) 1/13 I. OPĆE ODREDBE... 4 Članak

Више

TV - BADEL - memorandum 2014

TV - BADEL  - memorandum 2014 Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška 116, P.P.26 10000 Zagreb, Hrvatska telefon: +385 1 4609 555 telefaks: +385 1 4640 106 www.badel1862.hr Zagreb, 17.03.2015. godine OBAVIJEST O

Више

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u vlasništvu Grada Samobora (Službene vijesti Grada Samobor

Више

Corporate Communication Department

Corporate Communication Department Adresa Radnička cesta 21, 10000 Zagreb Telefon: +385 1 4911-080 Telefaks: +385 1 4911-012 Redovna dionica: Kotacija: LEI: Matična država članica: HT (ISIN: HRHT00RA0005) Zagrebačka burza, službeno tržište

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET:

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET: REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: 944-01/19-01/03 URBROJ: 2198/01-2-19-6 Zadar, 17. siječnja 2019. PREDMET: NADLEŽNOST ZA DONOŠENJE: - GRADSKOM VIJEĆU GRADA ZADRA

Више

UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 1 OBRASCU RSV-2 Privitak 1 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 1) potrebno je popuniti ako dioničko društvo ima viš

UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 1 OBRASCU RSV-2 Privitak 1 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 1) potrebno je popuniti ako dioničko društvo ima viš UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 1 OBRASCU RSV-2 Privitak 1 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 1) potrebno je popuniti ako dioničko društvo ima više od jednog stvarnog vlasnika. I. U poglavlju»pravni

Више

Corporate Communication Department

Corporate Communication Department Hrvatski Telekom d.d. Roberta Frangeša Mihanovića 9, HR Zagreb Telefon: +385 1 491-1080 Telefaks: +385 1 491-1012 Redovna dionica: Kotacija: LEI: Matična država članica: HT (ISIN: HRHT00RA0005) Zagrebačka

Више

K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA R

K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA R K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA REDOVNIH DIONIČARA 21.05.2019. MATERIJALI I PRIJEDLOZI

Више

Microsoft Word - Maran_transparency_2012

Microsoft Word - Maran_transparency_2012 Revizorska tvrtka MARAN d.o.o. Josipa Jovića 51 21000 Split Tel/fax:021/374-294 OIB:67202619578 IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI ZA 2012. GODINU Split, ožujak 2013. godine SADRŽAJ Uvod 1 Pravno ustrojstvo,

Више

1.pdf

1.pdf Klasa: 620-01/14-01/25 Urbroj:2168/01-01-02-01-0019-15-15 Pula, 3.4.2015 GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE PREDMET: Zaključak o utvrđivanju prijedloga Zaključka o prihvaćanju Odluke Upravnog odbora NK Istra 1961

Више

ODLUKA O USLOVIMA I POSTUPKU ZA IZDAVANJE I ODUZIMANJE SAGLASNOSTI LIZING DRUŠTVU (Neslužbeno prečišćeni tekst) ( Sl. novine FBiH, br. 46/09 i 46/11)

ODLUKA O USLOVIMA I POSTUPKU ZA IZDAVANJE I ODUZIMANJE SAGLASNOSTI LIZING DRUŠTVU (Neslužbeno prečišćeni tekst) ( Sl. novine FBiH, br. 46/09 i 46/11) ODLUKA O USLOVIMA I POSTUPKU ZA IZDAVANJE I ODUZIMANJE SAGLASNOSTI LIZING DRUŠTVU (Neslužbeno prečišćeni tekst) ( Sl. novine FBiH, br. 46/09 i 46/11) I. OPĆE ODREDBE Član 1. Ovom odlukom se propisuju opći

Више

Corporate Communication Department

Corporate Communication Department Hrvatski Telekom d.d. Roberta Frangeša Mihanovića 9, HR Zagreb Telefon: +385 1 491-1080 Telefaks: +385 1 491-1012 Zagreb, 1. ožujka 2017. godine Predmet: Obavijest o stjecanju dionica od strane povezane

Више

SB TOURS

SB TOURS IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI ZA 2013. GODINU Split, ožujak 2014. SJEDIŠTE SPLIT: Mediteranskih igara 1 (Barake PIS-a), tel./fax. (021) 384-448 Ispostava Makarska: Kralja Petra Krešimira IV. 12. Tel. (021)

Више

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/62 21 433; fax: 01/6252-515 OIB: 28129388615 IBAN: HR4923900011100025937 e-mail: czoo.vg@gmail.com web: www.centar-odgojiobrazovanje-velikagorica.skole.hr

Више

Microsoft Word - RMD - pravila korporativnog upravljanja - HUPZ.docx

Microsoft Word - RMD - pravila korporativnog upravljanja - HUPZ.docx RAIFFEISEN DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM I DOBROVOLJNIM MIROVINSKIM FONDOVIMA d.d., Zagreb PRAVILA KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA I POSTUPANJA PREMA IZDAVATELJU Nadzorni odbor Raiffeisen društva za upravljanje

Више

Page 1 of 5 NN 1/2019 (2.1.2019.), Pravilnik o dopuni Pravilnika o sadržaju i obliku obrazaca na kojima se podnose podnesci u izvansudskom postupku i postupku stečaja potrošača MINISTARSTVO PRAVOSUĐA 22

Више

Microsoft Word - PZ_459

Microsoft Word - PZ_459 KLUB ZASTUPNIKA IDS-a PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O IZBORIMA ZASTUPNIKA U HRVATSKI SABOR Zagreb, listopad 2009. 1 PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O IZBORIMA ZASTUPNIKA

Више

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne n

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne n SUMMER DAYS KLASA: UP/I-460-02/19-01/381 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 17. lipanj 2019. Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i

Више

Creative Dept

Creative Dept STATUT STUDENTSKOG ZBORA EDWARD BERNAYS VISOKE ŠKOLE ZA KOMUNIKACIJSKI MENADŽMENT Zagreb, 26. studenoga 2015. Na temelju odredbe čl. 7. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN

Више

SLUŽBENI GLASNIK

SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENI GLASNIK O P Ć I N E Š E S T A N O V A C GODINA XII ŠESTANOVAC, 17. 06. 2016 BROJ 08 Općinski vijeće S A D R Ž A J 1. Zaključak u svezi prijedloga izvansudske nagodbe Splićanke Obuće d.o.o. u rješavanju

Више

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranju javnih potreba Grada Varaždina ( Službeni vjesnik

Више

Aktivni-izvadak-MBS EU0CLTN.pdf

Aktivni-izvadak-MBS EU0CLTN.pdf MBS: OIB: TVRTKA: 0605425 88551335012 SJEDIŠTEADRESA: 13 Split (Grad Split) Put Trščenice 10 PRAVNI OBLIK: dioničko društvo H1 TELEKOM dioničko društvo za telekomunikacijske usluge English H1 TELEKOM d.d.

Више

Microsoft Word - HKS Poslovnik o radu Skupštine HKS-a.doc

Microsoft Word - HKS Poslovnik o radu Skupštine HKS-a.doc Poslovnik o radu Skupštine Hrvatskog konjičkog saveza Temeljem Članka 27, Stavak 14, Statuta Hrvatskog konjičkog saveza, usvojenog na Skupštini Hrvatskog konjičkog saveza održanoj 17.11.2007., na svojoj

Више

Microsoft Word - Trgovinski_prirucnik-2017-XETRA

Microsoft Word - Trgovinski_prirucnik-2017-XETRA Zagreb, travanj 2017. Sadržaj: 1 Uvod... 1 2 Vrijeme trgovanja i trajanje pojedinih faza trgovine... 1 2.1 Modalitet kontinuirane trgovine... 1 2.2 Modalitet dražbe... 1 2.3 Modalitet kontinuiranih dražbi...

Више

0038_001-1.pdf

0038_001-1.pdf Temeljem odredbe članka 8. stavak 1. Statuta Zagrebačke burze d.d. (dalje u tekstu: Burza), dana 01. lipnja 2010. godine Uprava Burze uz suglasnost Nadzornog odbora od 02. lipnja 2010. godine donosi sljedeći

Више

Temeljem odredbe članka 15. točka 3. i članka 8. stavka 1. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga («Narodne novine» broj 140/05), članka 47. stavka 1. i članka 48. stavka 1. i stavka

Више

Očitovanje na primjedbe i prijedloge dostavljene u sklopu javne rasprave o Nacrtu odluke o kontnom planu za kreditne institucije

Očitovanje na primjedbe i prijedloge dostavljene u sklopu javne rasprave o Nacrtu odluke o kontnom planu za kreditne institucije Očitovanje na primjedbe i prijedloge dostavljene u sklopu javne rasprave o Nacrtu odluke o kontnom planu za kreditne institucije 16. listopada 2017. SADRŽAJ UVOD... 1 I. PROPISANI KONTNI PLAN... 2 II.

Више

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id REPUBLIKA HRVATSKA LIČKO - SENJSKA ŽUPANIJA G R A D S E NJ KLASA: 406-01/19-01/107 URBROJ: 2125-03/03/15-19-03 Senj, 18. srpnja 2019. g. POZIV ZA DOSTAVU PONUDE Sukladno članku 15. Zakona o javnoj nabavi

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: 360-01/16-01/_ URBROJ: 2185/05-16-2 DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekonstrukcija Društvenog doma u Satnici s povećanjem energetske

Више

Temeljem odredbi članka 23. stavak 5. Zakona o investicijskim fondovima ( Narodne novine, broj 150/05), Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga je na sjednici održanoj dana 26. veljače 2009. godine

Више

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206 PITANJA I ODGOVORI Natječaj za provedbu mjere/tipa operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava Referentni broj natječaja: LN.4.1.1.01. Pitanja

Више

Na temelju članka 259.a stavka 5. Zakona o osiguranju (Narodne novine br. 151/05, 87/08 i 82/09), Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga donijela je na sjednici Uprave održanoj 03. prosinca 2009.

Више

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i KLASA: 320-01/14-04/843 URBROJ: 370-04-15-7 Zagreb, 28.09.2015. Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i 48/15) te Odluke Agencije za poljoprivredno zemljište

Више

Sažetak odluke KLASA: /17-04/0019/02, URBROJ:

Sažetak odluke KLASA: /17-04/0019/02, URBROJ: SAŽETAK ODLUKE sastavila Hrvatska narodna banka REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA FINANCIJSKI INSPEKTORAT Služba za prekršajni postupak KLASA: 440-08/17-04/0019/02 URBROJ: 513-08-01-04-18-21 Zagreb,

Више

BOSNA I HERCEGOVINA БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Brčko distrikt BiH Брчко дистрикт БиХ SKUPŠTINA СКУПШТИНА ZAKONODAVNO POVJERENSTVO ЗАКОНОДАВНА КОМИСИЈА ZAKONO

BOSNA I HERCEGOVINA БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Brčko distrikt BiH Брчко дистрикт БиХ SKUPŠTINA СКУПШТИНА ZAKONODAVNO POVJERENSTVO ЗАКОНОДАВНА КОМИСИЈА ZAKONO BOSNA I HERCEGOVINA БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА Brčko distrikt BiH Брчко дистрикт БиХ SKUPŠTINA СКУПШТИНА ZAKONODAVNO POVJERENSTVO ЗАКОНОДАВНА КОМИСИЈА ZAKONODAVNA KOMISIJA Mladena Maglova 2, 76100 Brčko distrikt

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABA

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABA REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V 10 000 Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABAVU ODRŽAVANJA FOTOKOPIRNIH STROJEVA KLASA: 406-01/19-05/09

Више

Broj: /

Broj: / Broj: 10-231-5/02-2019 Evidencijski broj nabave: JN 43-2019 POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA NABAVU INFORMATIČKE OPREME ZA POTREBE HAZU u 2019. U Zagrebu, ožujak 2019. Trg Nikole Šubića Zrinskog 11, HR-10000

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a ponovljeni postupak Zagreb, svibanj 2019. Strossmayerov trg 9, 10000

Више

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna dokumentacija Upute ponuditeljima II. OBRAZAC PONUDE

Више

PROVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) 2017/ оd prosinca o utvrđivanju administrativnih i znanstvenih zahtjeva koji se od

PROVEDBENA  UREDBA  KOMISIJE  (EU) 2017/ оd prosinca o utvrđivanju  administrativnih  i znanstvenih  zahtjeva  koji  se  od 30.12.2017. L 351/55 PROVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) 2017/2468 оd 20. prosinca 2017. o utvrđivanju administrativnih i znanstvenih zahtjeva koji se odnose na tradicionalnu hranu iz trećih zemalja u skladu

Више

DIONIČARIMA ZAGREBAČKE BANKE d.d., IMATELJIMA REDOVNIH DIONICA OZNAKE ZABA-R-A Poštovani dioničari, odlukom Uprave Zagrebačke banke d.d. (Banka) sazva

DIONIČARIMA ZAGREBAČKE BANKE d.d., IMATELJIMA REDOVNIH DIONICA OZNAKE ZABA-R-A Poštovani dioničari, odlukom Uprave Zagrebačke banke d.d. (Banka) sazva DIONIČARIMA ZAGREBAČKE BANKE d.d., IMATELJIMA REDOVNIH DIONICA OZNAKE ZABA-R-A Poštovani dioničari, odlukom Uprave Zagrebačke banke d.d. (Banka) sazvana je Glavna skupština Banke koja će se održati 13.

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinsk

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinsk R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinske poslove Rijeka, 21. veljače 2016. godine Temeljem

Више

P/ REPUBLIKA HRVATSKA HRVATSKA ENERGETSKA REGULATORNA AGENCIJA Ulica grada Vukovara Zagreb Ovo Rješenje postalo je pravomoćno dana U Za

P/ REPUBLIKA HRVATSKA HRVATSKA ENERGETSKA REGULATORNA AGENCIJA Ulica grada Vukovara Zagreb Ovo Rješenje postalo je pravomoćno dana U Za P/118745 REPUBLIKA HRVATSKA HRVATSKA ENERGETSKA REGULATORNA AGENCIJA Ulica grada Vukovara 14 10000 Zagreb Ovo Rješenje postalo je pravomoćno dana U Zagrebu, Potpis ovlaštene osobe KLASA: UP/I-034-02/18-15/24

Више

Dokumentacija o nabavi Priprema financijskog restrukturiranja Zračne luke Osijek d.o.o. s planom provedbe DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA USLUGE

Dokumentacija o nabavi Priprema financijskog restrukturiranja Zračne luke Osijek d.o.o. s planom provedbe DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA USLUGE DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA USLUGE U ZRAČNOM PROMETU, OSIJEK, HRVATSKA OIB: 48188420009 MATIČNI (POREZNI) BROJ: 3361721 Adresa: Vukovarska 67, Klisa p.p. 47, 31000 OSIJEK Web.adress: www.osijek-airport.hr

Више

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU PRAVILNIK O POSTUPAJIU U PREDMETIMA BAGATELNE NABAVE Bjelovar, 15. listopad 2014. Na temelju članka 18. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br.90/11, 83/13, 143/13)

Више

Financijska agencija

Financijska agencija Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR SPLIT MAŽURANIĆEVO ŠETALIŠTE 24B 21000 SPLIT Klasa: O/110-10/18-01/1940 Ur.br.: 07-01-18-10 Split, 12.12.2018.godine Na temelju članka 45. Zakona o izmjenama i dopunama

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI RADA NADZORNIH ODBORA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA U VLASNIŠTVU/SUVLASNIŠTVU

Више

Obavijest_stjecanje vlastitih dionica_

Obavijest_stjecanje vlastitih dionica_ HANFA Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga Ul. Franje Račkog 6 HR 10 000 Zagreb HANFA Središnji registar propisanih informacija Zagrebačka burza d.d. Ivana Lučića 2a HR 10 000 Zagreb HINA Hrvatska

Више

Statut dioničkog društva Hrvatski Telekom d.d.

Statut dioničkog društva Hrvatski Telekom d.d. Na temelju članka 11. Zakona o osnivanju javnog hrvatskog poštanskog i telekomunikacijskog poduzeća ("Narodne novine", broj 42/90, 61/91 i 109/93) i članka 73. Statuta javnog poduzeća HPT - Hrvatska pošta

Више

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011.

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011. FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE 200. Rovinj, 30. siječnja 20. SADRŽAJ:. Međuizvještaj poslovodstva 2. Financijska izvješća konsolidirana 3. Financijska izvješća nekonsolidirana

Више

ZSE_HANFA_Program otkupa vlastitih dionica_obavijest o stjecanju_

ZSE_HANFA_Program otkupa vlastitih dionica_obavijest o stjecanju_ HANFA Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga Ul. Franje Račkog 6 HR 10 000 Zagreb HANFA Središnji registar propisanih informacija Zagrebačka burza d.d. Ivana Lučića 2a HR 10 000 Zagreb HINA Hrvatska

Више

Na temelju clanka 15. stavak 2. Zakona o javnoj nabavi (NN broj 120/2016) i clanka 11. Statuta (procisceni tekst) Podi Sibenik d.o.o., Uprava drustva

Na temelju clanka 15. stavak 2. Zakona o javnoj nabavi (NN broj 120/2016) i clanka 11. Statuta (procisceni tekst) Podi Sibenik d.o.o., Uprava drustva Na temelju clanka 15. stavak 2. Zakona o javnoj nabavi (NN broj 120/2016) i clanka 11. Statuta (procisceni tekst) Podi Sibenik d.o.o., Uprava drustva Podi Sibenik d.o.o. dana 29. lipnja 2017. godine donosi

Више

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169-

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169- Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: 333-01/16-03/27 Ur.br: 2169-30-02-16-02 Rab, 31.08.2016. PONUDITELJIMA Naručitelj

Више

OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: /17-01/25 Urbroj: / Ev. broj nabave: Dubrovnik, /JN ~~~~= ZAPISNIK O

OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: /17-01/25 Urbroj: / Ev. broj nabave: Dubrovnik, /JN ~~~~= ZAPISNIK O OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: 406-03/17-01/25 Urbroj: 191-2.24.4/2-17-07 Ev. broj nabave: Dubrovnik, 11.09.2017. 1-39-17/JN ~~~~=--------- ZAPISNIK O OTVARANJU, PREGLEDU I OCJENI PONUDA Otvaranje ponuda

Више

ZSE_HANFA_Program otkupa vlastitih dionica_obavijest o stjecanju_

ZSE_HANFA_Program otkupa vlastitih dionica_obavijest o stjecanju_ HANFA Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga Miramarska cesta 24 b HR 10 000 Zagreb HANFA Središnji registar propisanih informacija Zagrebačka burza d.d. Ivana Lučića 2a HR 10 000 Zagreb HINA

Више

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS 1583999 OIB 20455535575 Broj za izvješća 2150 Adresa (poštanski

Више

SVIM MEDIJIMA

SVIM MEDIJIMA 15. ožujka 2013. IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT VODIČ KROZ REGISTAR I POPIS BIRAČA 1. Kako se ostvaruje biračko pravo?... 2 2. Što je registar birača?... 2 3. Što je popis birača?... 2 4. Tko ima biračko

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a I. izmjene (izmjene označene žutom bojom) Zagreb, travanj 2019.

Више

Na temelju članka 2,12 i 2

Na temelju članka  2,12 i 2 Na temelju članka 2,12 i 2.14 Izbornog zakona BiH ( Službene glasnik BiH broj: 23/01, 7/02, 9/02, 20/02, 25/02, 4/04, 20/04, 25/05, 52/05, 65/05, 77/05, 11/06, 24, 06, 32/07, 33/08, 37/08, 32/10, 18/13),

Више

Pravilnik o uvjetima i načinu povrata plaćene trošarine na dizelsko gorivo za pogon strojeva za pripremu površina u razminiranju NN 1/20

Pravilnik o uvjetima i načinu povrata plaćene trošarine na dizelsko gorivo za pogon strojeva za pripremu površina u razminiranju NN 1/20 NN 1/2019 (2.1.2019.), Pravilnik o uvjetima i načinu povrata plaćene trošarine na dizelsko gorivo za pogon strojeva za pripremu površina u razminiranju MINISTARSTVO FINANCIJA Na temelju članka 106. stavka

Више

TOČKA 25. a) Informacija o projektu Žičara na Učku i namjeri povećanja temeljnog kapitala trgovačkog društva Žičara Učka d.o.o. b) Prijedlog odluke o

TOČKA 25. a) Informacija o projektu Žičara na Učku i namjeri povećanja temeljnog kapitala trgovačkog društva Žičara Učka d.o.o. b) Prijedlog odluke o TOČKA 25. a) Informacija o projektu Žičara na Učku i namjeri povećanja temeljnog kapitala trgovačkog društva Žičara Učka d.o.o. b) Prijedlog odluke o stjecanju novog poslovnog udjela u trgovačkom društvu

Више

Microsoft Word statut srpske manjine.doc

Microsoft Word statut srpske manjine.doc Temeljem članka 27. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina ( Narodne novine br. 155/02.) Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Osijeka na sjednici održanoj 23. prosinca 2003. godine, donijelo je

Више

Microsoft Word - Statut HPB REAL d.d._odobrenje HANFA doc

Microsoft Word - Statut HPB REAL d.d._odobrenje HANFA doc Na temelju članka 112. Zakona o investicijskim fondovima (Narodne novine broj 150/05) Skupština društva HPB-Invest d.o.o. društvo za upravljanje investicijskim fondovima, Zagreb, Praška 5, dana 28. rujna

Више

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: 2176-36-01-18-02 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe TABLETI ZA UČENIKE Kutina, kolovoz 2018. SADRŽAJ: 1.

Више

SLUŽBENE NOVINE

SLUŽBENE NOVINE Stranica - 1 Broj 1 OPĆINE RAŠA 14.siječnja 2016. AKTI OPĆINSKE NAČELNICE I Na temelju članka 11. stavka 1. Odluke o davanju stanova u najam ( Službene novine Općine Raša, broj 9/10) Općine Raša, na prijedlog

Више

Na temelju članka 4. stavka 3. Statuta Grada Rijeke ("Službene novine Primorsko-goranske županije" broj 29/09, 11/10 i 5/13 i "Službene novine Grada R

Na temelju članka 4. stavka 3. Statuta Grada Rijeke (Službene novine Primorsko-goranske županije broj 29/09, 11/10 i 5/13 i Službene novine Grada R Na temelju članka 4. stavka 3. Statuta Grada Rijeke ("Službene novine Primorsko-goranske županije" broj 29/09, 11/10 i 5/13 i "Službene novine Grada Rijeke" broj 7/14) i članka 10. i 11. Odluke o grbu

Више

Stečajni upravitelj Darko Radmilović Zagreb, Šenova 7 REPUBLIKA HRVATSKA VISOKI TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU Predmet: Dostava Zaključka o prodaji nek

Stečajni upravitelj Darko Radmilović Zagreb, Šenova 7 REPUBLIKA HRVATSKA VISOKI TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU Predmet: Dostava Zaključka o prodaji nek Stečajni upravitelj Darko Radmilović 10020 Zagreb, Šenova 7 REPUBLIKA HRVATSKA VISOKI TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU Predmet: Dostava Zaključka o prodaji nekretnina u Stečajnom postupku pred Trgovačkim sudom

Више

KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI PODACI O DRUŠTVU: KONČAR d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Želljka Tkalčec DATUM ISPUNJAVA

KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI PODACI O DRUŠTVU: KONČAR d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Želljka Tkalčec DATUM ISPUNJAVA KODEKS KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA GODIŠNJI UPITNIK OSNOVNI POCI O DRUŠTVU: KONČAR d.d. KONTAKT OSOBA I BROJ TELEFONA: Želljka Tkalčec TUM ISPUNJAVANJA UPITNIKA: 4.3.2019. Sva sadržana u ovom upitniku odnose

Више

(Microsoft Word - Godi\232nji popis objavljenih informacija KBZ, d.d. za doc)

(Microsoft Word - Godi\232nji popis objavljenih informacija KBZ, d.d. za doc) HRVATSKA AGENCIJA ZA NADZOR FINANCIJSKIH USLUGA, Službeni registar ZAGREBAČKA BURZA, HRVATSKA IZVJEŠTAJNA NOVINSKA AGENCIJA Godišnji popis objavljenih informacija Kreditne banke koje se odnose na 2012/2013

Више

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i 01/17), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

NARUČITELJ: JADROLINIJA, DRUŠTVO ZA LINIJSKI POMORSKI PRIJEVOZ PUTNIKA I TERETA,

NARUČITELJ: JADROLINIJA, DRUŠTVO ZA LINIJSKI POMORSKI PRIJEVOZ PUTNIKA I TERETA, NARUČITELJ: JADROLINIJA, RIJEKA, DRUŠTVO ZA LINIJSKI POMORSKI PRIJEVOZ PUTNIKA I TERETA, OIB 38453148181 EVIDENCIJSKI BROJ NABAVE: 50 / 2014 BROJ NADMETANJA: OTP 23 / 14 OKVIRNI SPORAZUM: 2 / 14 Z A P

Више

POZIV NA DOSTAVU PONUDA izmjena Nabava telekomunikacijskih usluga u nepokretnoj mreži Ev.br. 122-B-17 Zagreb, lipanj

POZIV NA DOSTAVU PONUDA izmjena Nabava telekomunikacijskih usluga u nepokretnoj mreži Ev.br. 122-B-17 Zagreb, lipanj POZIV NA DOSTAVU PONUDA izmjena 9.6.2017. Ev.br. Zagreb, lipanj 2017. 1 UPUTE ZA PRIPREMU I PODNOŠENJE PONUDE Temeljem odredbe članka 12. stavka 1a) Zakona o javnoj nabavi ( Narodne novine, broj: 120/2016)

Више

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA Upravni odjel za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu Klasa: 947-02/05-01/7 Ur. broj: 2163/1-09/1-06-22 Pula, 7. lipnja 2006. godine. ISTARSKA ŽUPANIJA ŽUPANIJSKO

Више

Hrvatska narodna stranka

Hrvatska narodna stranka SKUPŠTINA KULTURNO UMJETNIČKOG DRUŠTVA BELEC Kulturno umjetničko društvo Belec Belec 6a HR-49254 Belec www.kud-belec.hr www.facebook.com/kudbelec info@kud-belec.hr Temeljem odredbi članka 23. Statuta KUD-a

Више

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetima i načinu prodaje stanova u vlasništvu Hrvatskog zavoda

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinske poslove KLASA : 940-06/19-02/10 URBROJ: 2170/01-17-10-19-3

Више

MergedFile

MergedFile PRILOG I "Izvornik" PONUDBENI LIST 1. NAZIV I SJEDIŠTE NARUČITELJA: GRAD RIJEKA, 51000 Rijeka, Korzo 16, OIB: 54382731928, Predmet nabave: Uređenje staze uz šljunčanu plažicu istočno na plaži Igralište

Више

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf HOTELI PODGORA d.d. PODGORA FINANCIJSKO IZVJEŠĆE Za razdoblje VII-IX 2010. Podgora, 31.10.2010. PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2010 do 30.09.2010 Matični broj (MB): 03324842 Tromjesečni financijski

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB:

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB: HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS 10 000 Zagreb; HR MB: 2539071 OIB: 26023027358 T +385 1 7775-570 F +385 1 7775-574 www.hkis.hr; info@hkis.hr

Више

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc)

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc) ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ ПОСЛОВНИК О РАДУ СТРУЧНОГ САВЕТА Шабац,, септембар 2012. године Р Е П У Б Л И К А С Р Б И Ј А ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ БРОЈ: Ш А Б А Ц : На основу

Више