AKCIONARSKO DRU[TVO

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "AKCIONARSKO DRU[TVO"

Транскрипт

1 SREMPUT RUMA Broj: 0319/2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE vanredna Skupština akcionara AD Sremput Ruma za dan godine (SUBOTA) sa početkom u 12 časova koja će se održati u sedištu AD Sremput Ruma, Trg oslobođenja br. 12, te se utvrđuje sledeći D n e v n i r e d 1. Utvrđivanje kvoruma, izbor predsednika Skupštine koji imenuje Zapisničara i Komisiju za glasanje, 2. Verifikacija Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine akcionara, 3. Donošenje odluke o izmeni člana 88 Statuta AD i usvajanje prečišćenog teksta Statuta, 4. Donošenje odluke o razrešenju članova Nadzornog odbora, 5. Donošenje odluke o imenovanju članova Nadzornog odbora.

2 Na osnovu čl. 335, 371 i 372 Zakona o privrednim društvima Republike Srbije ( Sl. glasnik RS br. 36/2011, 99/2011, 83/ dr. zakon i 5/2015), a u skladu sa Odlukom Nadzornog odbora donetoj na sednici održanoj dana godine AD SREMPUT Ruma objavljuje JAVNI POZIV SAZIVANJE VANREDNE SKUPŠTINE AKCIONARA AD SREMPUT RUMA Nadzorni odbor AD SREMPUT RUMA je na sednici održanoj godine doneo Odluku o sazivanju vanredne Skupštine akcionara. Sednica će biti održana godine sa početkom u 12 časova u prostorijama AD SREMPUT Ruma, ulica Trg oslobođenja br. 12, sa sledećim DNEVNIM REDOM: 6. Utvrđivanje kvoruma, izbor predsednika Skupštine koji imenuje Zapisničara i Komisiju za glasanje, 7. Verifikacija Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine akcionara, 8. Donošenje odluke o izmeni člana 88 Statuta AD i usvajanje prečišćenog teksta Statuta, 9. Donošenje odluke o razrešenju članova Nadzornog odbora, 10. Donošenje odluke o imenovanju članova Nadzornog odbora, Društvo poseduje obične akcije sa pravom glasa (jedna akcija jedan glas). Kvorum za sednicu Skupštine čini obična većina od ukupnog broja glasova klase akcija sa pravom glasa. Sve odluke o predloženom dnevnom redu donose se običnom većinom glasova prisutnih akcionara. Skupštinu čine svi akcionari Društva, a pravo rada i odlučivanja na sednici Skupštine ima akcionar koji poseduje 0,1 % u od ukupnog broja običnih akcija odnosno najmanje 153 akcije. Akcionar ima pravo da učestvuje u radu Skupštine: 1. pravo da glasa o pitanjima o kojima glasa njegova klasa akcija 2. pravo na učešće u raspravi o pitanjima na dnevnom redu Skupštine uključujući i pravo na podnošenje predloga, postavljanje pitanja koja se odnose na dnevni red i dobijanje odgovora u skladu sa Statutom i Poslovnikom skupštine. Akcionari mogu da glasaju pisanim putem i bez prisustva na sednici Skupštine uz overu svog potpisa na formularu za glasanje u skladu sa Zakonom kojim se uredjuje overa potpisa. Akcionari koji pojedinačno ne poseduju broj akcija propisan u skladu sa Statutom, odnosno akcionari koji poseduju veći broj akcija takodje mogu da učestvuju u radu i odlučivanju na Skupštini preko zajedničkog punomoćnika ili da glasaju u odsustvu u skladu sa Zakonom. Punomoćja se dostavljaju u sedištu Društva najkasnije tri dana pre dana održavanja sednice Skupštine.

3 Punomoćja moraju biti čitka, nedvosmislena, na službenom jeziku Republike Srbije, sa imenom i prezimenom, potpunom adresom, matičnim brojem i brojem lične karte lica kome se daje punomćje, a u punomoćju moraju biti navedena imena i prezimena vlasnika akcija, sa matičnim brojem i adresom iz Centralnog registra hartija od vrednosti, potpisana svojeručnim potpisom vlasnika akcija sa brojem lične karte. Punomoćja koja izdaju pravna lica, vlasnici akcija, moraju da sadrže ime i prezime, sa matičnim brojem i potpunom adresom lica koja se ovlašćuju za zastupanje, naziv pravnog lica kako je registrovano u skladu sa propisima o registraciji, moraju biti službeno zavedena, overena pečatom i potpisom ovlašćenog lica za zastupanje (direktora). Punomoćje se može dati i elektronskim putem i mora biti potpisano kvalifikovanim elektronskim potpisom u skladu sa Zakonom kojim se uredjuje elektronski potpis. Pravo učešća imaju samo akcionari koji su akcionari Društva na dan akcionara, godine. Jedan ili više akcionara koji poseduju najmanje 5 % akcija sa pravom glasa mogu predsedniku Nadzornog odbora predložiti obrazložene predloge dodatne tačke dnevnog reda na zakazanoj Skupštini sa predlogom odluke koj treba doneti. Predlozi se daju pisanim putem uz navodjenje podataka podnosioca zahteva najkasnije osam dana pre dana održavanja Skupštine. Ako Nadzorni odbor ne prihvati predlog dnevnog reda u roku od tri dana od dana prijema podnosilac ima pravo da u narednom roku od tri dana zahteva da nadležni sud u vanparničnom postupku naloži Društvu stavljanje predloga na dnevni red. Društvo je u obavezi da predlog za dopunu dnevnog reda objavi na internet stranici Društva najkasnije narednog dana od dana prijema predloga. Materijali za sednicu zakazane vanredne Skupštine akcionari mogu preuzeti lično u sedištu Društva u redovno radno vreme ili putem punomoćnika u sedištu Društva u redovno radno vreme i na internet stranici Društva. Ovaj poziv se objavljuje na internet stranici Društva, na internet stranici Registra privrednih subjekata, objavljivanjem na internet stranici regulisanog tržišta gde su uključene njegove akcije i na sajtu Agencije za privredne registre. Objava traje do dana održavanja sednice. 2.

4 "SREMPUT" RUMA Broj: 0319/2-1 Ruma: godine Na osnovu čl. 73 Statuta Akcionarskog društva "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na svojoj sednici održanoj dana godine, doneo sledeći PREDLOG ODLUKE UTVRĐUJE SE KVORUM za rad vanredne Skupština akcionara AD "Sremput" Ruma, koja se održava dana godine sa početkom u 12 časova. BIRA SE Marković Milojica za predsednika Skupštine akcionara. BIRA SE Karalić Svetlana za Zapisničara. IMENUJE SE Komisija za glasanje u sastavu: Relić Zorica, predsednik i članovi Maravić-Gojković Ninoslava i Sadrija Drena.

5 "SREMPUT" RUMA Broj: 0319/2-2 Ruma: godine Na osnovu čl. 73 Statuta Akcionarskog društva "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na svojoj sednici održanoj dana godine, doneo sledeći PREDLOG ODLUKE USVAJA SE Zapisnik sa redovne godišnje Skupštine akcionara AD "Sremput" Ruma, održane dana godine, bez primedbi.

6 "SREMPUT" RUMA Broj: 0319/2-3 Ruma: godine Na osnovu čl. 73 Statuta Akcionarskog društva "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na svojoj sednici održanoj dana godine, doneo sledeći PREDLOG ODLUKE Menja se član 88 Statuta AD i novi član 88 glasi: I Izvršni odbor čine izvršni direktori. Društvo ima pet izvršnih direktora od kojih je jedan generalni direktor Društva. Izvršni direktori ne mogu imati zamenike. Izvršni direktor ne može biti lice za koje je zakonom predviđeno da ne može biti imenovano za direktora, odnosno člana Izvršnog odbora. Generalni direktor je predsednik Izvršnog odbora. Izvršni direktori registruju se u skladu sa zakonom o registraciji. USVAJA SE prečišćen tekst Statuta AD Sremput Ruma. II

7 "SREMPUT" RUMA Broj: 0319/2-4 Ruma: godine Na osnovu čl. 73 Statuta Akcionarskog društva "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na svojoj sednici održanoj dana godine, doneo sledeći PREDLOG ODLUKE RAZREŠAVAJU SE članstva u Nadzornom odboru AD "Sremput" Ruma: Jelić Ivan, Kozar Srđan i Lukić Ozren.

8 "SREMPUT" RUMA Broj: 0319/2-5 Ruma: godine Na osnovu čl. 73 Statuta Akcionarskog društva "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na svojoj sednici održanoj dana godine, doneo sledeći PREDLOG ODLUKE VRŠI SE izbor članova Nadzornog odbora AD "Sremput" Ruma i to: 1. Lazović Blagomir 2. Kozar Srđan 3. Lukić Ozren

9 BROJ PUNOMOĆJA * FORMULAR PUNOMOĆJA P U N O M O Ć J E ZA GLASANJE NA VANREDNOJ SKUPŠTINI AKCIONARA ''SREMPUT'' AD RUMA ZAKAZANOJ ZA GODINE. Ja (prezime i ime akcionara) (adresa) (JMBG) OVLAŠĆUJEM (prezime i ime punomodnika) (adresa) (JMBG) da u moje ime učestvuje u radu vanredne Skupštine akcionara, koja de se održati godine i glasa po osnovu **(broj) običnih akcija, sa isto toliko glasova, po slededim tačkama dnevnog reda: 1. Utvrđivanje kvoruma, izbor Predsednika Skupštine koji imenuje Zapisničara i Komisiju za glasanje / GLASAM ***; 2. Verifikacija Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine akcionara AD, održane godine / GLASAM ***; 3. Donošenje Odluke o izmeni člana 88 Statuta AD i usvajanje prečišdenog teksta Statuta / GLASAM ***; 4. Donošenje odluke o razrešenju članova Nadzornog odbora / GLASAM ***; 5. Donošenje odluke o imenovanju članova Nadzornog odbora / GLASAM ***; Akcionar, Napomene: podatak* upisuje ''SREMPUT'' AD RUMA; ** uneti broj akcija; *** uneti reči: ''ZA'', ''PROTIV'' ili ''UZDRŽAN'' Potpis akcionara na punomodju mora biti overen u skladu sa Zakonom koji uređuje overu potpisa u skladu sa članom 340. stav 1. Zakona o privrednim društvima Srbije ( Sl. glasnik RS br. 36/2011, 99/2011, 83/ dr. zakon i 5/2015).

10 BROJ AKCIJA/GLASOVA FORMULAR GLASAČKOG LISTA G L A S A Č K I L I S T ZA VANREDNU SKUPŠTINU AKCIONARA ''SREMPUT'' AD RUMA ZA GODINE. Kao akcionar (prezime i ime akcionara) (adresa) (JMBG) Na vanrednoj Skupštini Društva SREMPUT AD RUMA, pismeno se izjašnjavam na slededi način i glasam po osnovu * (broj) običnih akcija, sa isto toliko glasova, po slededim tačkama dnevnog reda: 1. Utvrđivanje kvoruma, izbor Predsednika Skupštine koji imenuje Zapisničara i Komisiju za glasanje / GLASAM ***; 2. Verifikacija Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine akcionara AD, održane godine / GLASAM ***; 3. Donošenje Odluke o izmeni člana 88 stav 2 Statuta AD i usvajanje prečišdenog teksta Statuta / GLASAM ***; 4. Donošenje odluke o razrešenju članova Nadzornog odbora / GLASAM ***; 5. Donošenje odluke o imenovanju članova Nadzornog odbora / GLASAM ***; Napomene: * uneti broj akcija; Glasanje se vrši upisivanjem željenog odgovora: ** uneti reči: ''ZA'', ''PROTIV'' ili ''UZDRŽAN'' Samo blagovremen i uredno popunjen i overen glasački list de se uzeti u obzir prilikom utvrđivanja rezultata glasanja. Potpis akcionara na punomodju mora biti overen u skladu sa zakonom koji uređuje overu potpisa u skladu sa članom 340. stav 1. Zakona o privrednim društvima ( Sl. glasnik RS br. 36/2011, 99/2011, 83/ dr. zakon i 5/2015). U Dana Akcionar, Ime i prezime (potpis) Adresa prebivališta JMBG / MB Broj lične isprave (izdate u)

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информаци

На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информаци На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информацију АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО "СРЕМПУТ" РУМА, Трг ослобођења

Више

FORMULAR ZA GLASANJE U ODSUSTVU NA VANREDNOJ SKUPŠTINI AKCIONARA ŽITOPROMET-MLIN AD koja se održava dana godine Ime i prezime/poslovno ime:

FORMULAR ZA GLASANJE U ODSUSTVU NA VANREDNOJ SKUPŠTINI AKCIONARA ŽITOPROMET-MLIN AD koja se održava dana godine Ime i prezime/poslovno ime: FORMULAR ZA GLASANJE U ODSUSTVU NA VANREDNOJ SKUPŠTINI AKCIONARA ŽITOPROMET-MLIN AD koja se održava dana 14.12.2015.godine Ime i prezime/poslovno ime: Mesto i adresa stanovanja/sedište: JMBG/Matični broj:

Више

На основу члана 49. тачка 19. и члана 52. став 2. Статута Индустријске плантаже а.д. Бања Лука пречишћени текст, члана 58. став 1. и члана 4. став 1.

На основу члана 49. тачка 19. и члана 52. став 2. Статута Индустријске плантаже а.д. Бања Лука пречишћени текст, члана 58. став 1. и члана 4. став 1. На основу члана 49. тачка 19. и члана 52. став 2. Статута Индустријске плантаже а.д. Бања Лука пречишћени текст, члана 58. став 1. и члана 4. став 1. о избору предсједника Скупштине акционара за Десету

Више

SINDKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE CRNE GORE PRAVILNIK O RADU NADZORNOG ODBORA PREDLOG SINDIKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE Djel.br. /1

SINDKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE CRNE GORE PRAVILNIK O RADU NADZORNOG ODBORA PREDLOG SINDIKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE Djel.br. /1 PREDLOG SINDIKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE Djel.br. /17 Podgorica, 2017. godine POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovim poslovnikom bliže se uređuju pravila i načina rada

Више

На основу одредаба чл. 43 и 47. Статута Скијашког савеза Србије, Скупштина Скијашког савеза Србије на седници, одржаној дана године, донел

На основу одредаба чл. 43 и 47. Статута Скијашког савеза Србије, Скупштина Скијашког савеза Србије на седници, одржаној дана године, донел На основу одредаба чл. 43 и 47. Статута Скијашког савеза Србије, Скупштина Скијашког савеза Србије на седници, одржаној дана 10.01.2017. године, донела је П О С Л О В Н И К О РАДУ СКУПШТИНЕ СКИЈАШКОГ САВЕЗА

Више

Z A P I S N I K Sa XV redovne sednice Skupštine akcionara Akcionarskog društva Fabrika bakarnih cevi a.d. Majdanpek, održane u Majdanpeku dana

Z A P I S N I K Sa XV redovne sednice Skupštine akcionara Akcionarskog društva Fabrika bakarnih cevi a.d. Majdanpek, održane u Majdanpeku dana Z A P I S N I K Sa XV redovne sednice Skupštine akcionara Akcionarskog društva Fabrika bakarnih cevi a.d. Majdanpek, održane u Majdanpeku dana 13.06.2019.godine sapočetkom u 12,30 časova, u prostorijamadruštva.

Више

zapisnik2vanrednaskupstina

zapisnik2vanrednaskupstina Z A P S N K sa vanredne skupštine akcionara Preduzeća u 2019.godini, održane dana 29.03.2019. godine (petak) u Banjoj Luci, u zgradi Uprave Preduzeća (aneks sprat), u Ulici kralja Petra Karađorđevića broj.

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ П Р А В И Л Н И К О РАДУ ОДБОРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНУ ЕТИКУ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Крагујевац, мај године

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ П Р А В И Л Н И К О РАДУ ОДБОРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНУ ЕТИКУ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Крагујевац, мај године УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ П Р А В И Л Н И К О РАДУ ОДБОРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНУ ЕТИКУ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Крагујевац, мај 2017. године Сенат Универзитета у Крагујевцу, на основу члана 55. Закона о високом

Више

На основу члана 33. Статута Бадминтон савеза Војводине, Скупштина Бадминтон савеза Војводине, на седници одржаној 29. јануара године, усвојила ј

На основу члана 33. Статута Бадминтон савеза Војводине, Скупштина Бадминтон савеза Војводине, на седници одржаној 29. јануара године, усвојила ј На основу члана 33. Статута Бадминтон савеза Војводине, Скупштина Бадминтон савеза Војводине, на седници одржаној 29. јануара 2017. године, усвојила је: ПОСЛОВНИК О РАДУ СКУПШТИНЕ БАДМИНТОН САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

Више

МОДЕЛ ПОСЛОВНИКА О РАДУ САВЕТА РОДИТЕЉА

МОДЕЛ ПОСЛОВНИКА О РАДУ САВЕТА РОДИТЕЉА ОШ ''ЈОВАН СТЕРИЈА ПОПОВИЋ'', БЕОГРАД, ВОЈВОЂАНСКА 61 П О С Л О В Н И К О РАДУ САВЕТА РОДИТЕЉА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ЈОВАН СТЕРИЈА ПОПОВИЋ Београд, 2018.г. 1 Садржај I. ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ...3 II. РАД И ОДЛУЧИВАЊЕ

Више

YU GARANT BANKA a.d.

YU GARANT BANKA a.d. З А П И С Н И К са 63. редовне седнице Скупштине Српске банке а.д. Београд, одржане 29.03.2016. године са почетком у 11.00 часова у просторијама Српске банке а.д. Београд, ул. Савска бр. 25, Београд. Седници

Више

Microsoft Word - poslovnik savet.doc

Microsoft Word - poslovnik savet.doc СТОМАТОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА На основу члана. Статута Стоматолошког факултета Универзитета у Београду, Савет Стоматолошког факултета Универзитета у Београду, на седници од, донео је седећи П О С Л О В Н И К

Више

На основу Статута Савеза организације подводних активности Србије, Управни одбор Савеза организацијe подводних активности Србије на седници одржаној 1

На основу Статута Савеза организације подводних активности Србије, Управни одбор Савеза организацијe подводних активности Србије на седници одржаној 1 На основу Статута Савеза организације подводних активности Србије, Управни одбор Савеза организацијe подводних активности Србије на седници одржаној 1.12.2016.године донео је ПОСЛОВНИК О РАДУ УПРАВНОГ

Више

Microsoft Word - 1 Pravilnik o radu veca grupacija_2018

Microsoft Word - 1 Pravilnik o radu veca grupacija_2018 06-01 Број: 06-5537/4-2018 На основу члана 47. став 3. Статута Универзитета у Београду ( Гласник Универзитета у Београду, број 201/18), Сенат Универзитета, по указаној потреби, на седници одржаној 12.12.2018.

Више

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана 02. 06. 2018. године, у Чачку, Председништво Српског покрета Двери, донело је, измењен и допуњен ПОСЛОВНИК

Више

Microsoft Word - Zapisnik.doc

Microsoft Word - Zapisnik.doc S A R A J E V O G A S a.d. T R A S P O R T I D I S T R I B U C I J A P R I R O D O G G A S A Nikole Tesle 55, 71126 Lukavica, I. Sarajevo, Republika Srpska, BiH Tel: 057 / 340 876, Tel/fax: 057 / 340 113,

Више

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Društvo), upućuje dioničarima POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU

Више

poslovnik_o_radu_uo

poslovnik_o_radu_uo ИНСТИТУТ ЕКОНОМСКИХ НАУКА БЕОГРАД, Змај Јовина бр. 12 П О С Л О В Н И К О РАДУ УПРАВНОГ ОДБОРА Београд, децембар 2010. 2 На основу чл. 54. и 55. Закона о научноистраживачкој делатности, Управни одбор Института

Више

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine UOKPL

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine UOKPL На основу одредаба члана 30. Статута Удружења одбојкашких клубова првих лига, Скупштина УОКПЛ на седници, одржаној 08. септембра 2012. године, донела је П О С Л О В Н И К О РАДУ СКУПШТИНЕ УДРУЖЕЊА ОДБОЈКАШКИХ

Више

На основу члана 31

На основу члана 31 На основу члана 31. Став 1. тачка 10. Статута Стрељачког савеза Србије, уавојеног 31. 05. 2016. године и Измена и допуна Пословника о раду Скупштине Стрељачког савеза Србије од 31. 05. 2016. године, Скупштина

Више

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc)

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc) ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ ПОСЛОВНИК О РАДУ СТРУЧНОГ САВЕТА Шабац,, септембар 2012. године Р Е П У Б Л И К А С Р Б И Ј А ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ БРОЈ: Ш А Б А Ц : На основу

Више

ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ПРАВИЛНИК О ИЗБОРИМА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Ниш, Aприл године

ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ПРАВИЛНИК О ИЗБОРИМА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Ниш, Aприл године ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ПРАВИЛНИК О ИЗБОРИМА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Ниш, Aприл 2014. године На основу члана 178. Статута Природно-математичког факултета Универзитета у Нишу и члана

Више

Фондација Регистар националног интернет домена Србије Жоржа Клемансоа 18а/I, Београд телефон: rnids.rs рнидс.срб На

Фондација Регистар националног интернет домена Србије Жоржа Клемансоа 18а/I, Београд телефон: rnids.rs рнидс.срб На Фондација Регистар националног интернет домена Србије Жоржа Клемансоа 18а/I, Београд телефон: 011.7281.281 rnids.rs рнидс.срб kancelarija@rnids.rs На основу члана 54. став 8. тачка 9) Статута Фондације

Више

BOSNA I HERCEGOVINA

BOSNA I HERCEGOVINA BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO OPĆINA CENTAR JU OŠ «SILVIJE STRAHIMIR KRANJČEVIĆ», SARAJEVO POSLOVNIK O RADU KOMISIJE ZA EVIDENTIRANJE ZAPOSLENIKA ZA ČIJIM RADOM JE

Више

???????? ?? ??????? ??????? ????????? ?? ???.

???????? ?? ??????? ??????? ????????? ?? ???. ПРИВРЕДНО ДРУШТВО ЗА ПОДВОДНУ ЕКСПЛОАТАЦИЈУ УГЉА 'РУДНИК КОВИН'' АД КОВИН У РЕСТРУКТУРИРАЊУ Ковин, Цара Лазара бр. 85 -РЕДОВНА СКУПШТИНА- Број : 01601-8/14 Дана: 26.06.2014. год. З А П И С Н И К са редовне

Више

Microsoft Word - Poslovnik o radu SKUPSTINE- precisceni tekst

Microsoft Word - Poslovnik o radu SKUPSTINE- precisceni tekst 1 Машинопројект КОПРИНГ Акционарско друштво за консалтинг, пројектовање и инжењеринг Београд ПОСЛОВНИК О РАДУ СКУПШТИНЕ АКЦИОНАРА (пречишћени текст 17.04.2012.) Београд, децембра 2011.год. 2 На основу

Више

Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU NV NOVO-2010.doc

Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU NV NOVO-2010.doc На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 72/09) и члана 39. став 1. тачка 1) Статута, школски одбор Основне школе 1.300 каплара

Више

Microsoft Word - STATUT - precisceni tekst

Microsoft Word - STATUT - precisceni tekst S T A T U T Društva za upravljenje investicionim fondovima ʺPolara Investʺ a.d. Banja Luka (prečišćeni tekst) I OSNOVNE ODREDBE Član 1. Ovim Statutom uređuju se sva bitna pitanja značajna za rad Društva

Више

Na osnovu člana 56. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Crne Gore ("Službeni list CG", br. 79/08, 70/09 i 44/12) i člana 15. Statuta Agencije za zašt

Na osnovu člana 56. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Crne Gore (Službeni list CG, br. 79/08, 70/09 i 44/12) i člana 15. Statuta Agencije za zašt Na osnovu člana 56. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Crne Gore ("Službeni list CG", br. 79/08, 70/09 i 44/12) i člana 15. Statuta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama,

Више

A

A На основу члана 44. Статута А.Д. Комуналац Бијељина-Пречишћени текст и члана 33. Пословника о раду Скупштине акционара А.Д. Комуналац Бијељина, Скупштина акционара Друштва, на годишњој сједници одржаној

Више

ЗАПИСНИК

ЗАПИСНИК ЗАПИСНИК Са XXX редовне седнице Скупштине акционара АД Планинка Куршумлија Седница је одржана на дан 30.5.2013. године, са почетком у 11 часова у банкет сали хотела Јелак у Луковској Бањи. Пре почетка

Више

П РА В И Л Н И К

П РА В И Л Н И К Београд, 08.06.2017. год. 02-10 Број: 06-2179/3-17 На основу члана 7. Правилника о раду етичких комисија и Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду (''Гласник Универзитета у Београду'', број

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 Na temelju članka 12. stavka 1. podstavka 15. Statuta Hrvatske komore inženjera strojarstva

Више

Пословник о раду Одсека за

Пословник о раду Одсека за УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗOФСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 02-685/1 Дана, 17.12.2018. године На основу члана 26 Статута Филозофског факултета, Савет Факултета je на седници одржаној дана 17.12.2018. године усвојио

Више

СПИСАК ЗАПОСЛЕНИХ

СПИСАК ЗАПОСЛЕНИХ На основу члана 56. Закона о високом образовању (``Службени гласник РС`` у Бору, 76/05), чл. 70. Статута Универзитета у Београду и члана 50. Статута Техничког факултета у Бору од 05.10.2006. године, Студентски

Више

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 26

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera ŠAJKAŠKA  Žabalj, održane dana 26 ZAPISNIK Sa Vanredne (XIV) Skupštine akcionarskog društva Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 28.06.2012. godine u prostorijama fabričkog restorana sa početkom u 13,00 časova, a sazvane javnim

Више

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM evi: U periodu od 4.6.2014. godine do 5.6.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 5.6.2014. GODINE "Prokupac " a.d. Društvo za

Више

На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање ("Службени гласник Републике Српске", број: 17/05, 01/06

На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање (Службени гласник Републике Српске, број: 17/05, 01/06 На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање ("Службени гласник Републике Српске", број: 17/05, 01/06, 64/06, 74/10 и 47/17), члана 5. став 5, члана 8.

Више

Napomena: Statut može biti napisan i na ćirilici i na latinici, ali naziv udruženja mora biti na ćirilici

Napomena: Statut može biti napisan i na ćirilici i na latinici, ali naziv udruženja mora biti na ćirilici U skladu sa odredbama čl. 78. i 12. Zakona o udruženjima (»Službeni list RS«, br.51/09), na skupštini udruženja održanoj dana 6.04.2011. u prostorijama Agencije za saradnju sa nevladinim organizacijama

Више

Пословник о раду Савета родитеља Основне школе Миливоје Боровић На основу члана 58. став 7. Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гла

Пословник о раду Савета родитеља Основне школе Миливоје Боровић На основу члана 58. став 7. Закона о основама система образовања и васпитања (Сл. гла На основу члана 58. став 7. Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", бр. 72/2009 - даље: Закон) и члана 13.став 5 Статута Основне школе"миливоје Боровић" у Мачкату, Савет родитеља

Више

OSNIVANJE I REGISTRACIJA UDRUŽENJA GRAÐANA SA POSEBNIM OSVRTOM NA SPORTSKE KLUBOVE Advokatska firma SAJIÆ o.d. Banja Luka Knežopoljska br. 10, Banja L

OSNIVANJE I REGISTRACIJA UDRUŽENJA GRAÐANA SA POSEBNIM OSVRTOM NA SPORTSKE KLUBOVE Advokatska firma SAJIÆ o.d. Banja Luka Knežopoljska br. 10, Banja L OSNIVANJE I REGISTRACIJA UDRUŽENJA GRAÐANA SA POSEBNIM OSVRTOM NA SPORTSKE KLUBOVE Advokatska firma SAJIÆ o.d. Banja Luka Knežopoljska br. 10, Banja Luka, BiH tel: +387 51 227 620 fax: +387 51 227 623

Више

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, 01.10.2015. године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривредно-прехрамбене школе у Прокупљу Члан 1 Овим Пословником

Више

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.2.2014. GODINE U periodu od 27.2.2014. godine do 28.2.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Na osnovu člana Zakona o sportu Republike Srbije i člana Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj

Na osnovu člana   Zakona o sportu Republike Srbije i člana  Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj На основу члана 47. ст. 5. и 188. ст. 3. Закона о спорту Републике Србије ( Сл. гласник РС, бр. 24/2011) и члана 44. Статута Фудбалског савеза Војводине, Секретаријат Извршног одбора Фудбалског савеза

Више

На основу члана 53. став 1. тачка 1. Закона о високом образовању ( Служени гласник Републике Србије број 76/2005, 100/2007 аутентично тумачење, 97/200

На основу члана 53. став 1. тачка 1. Закона о високом образовању ( Служени гласник Републике Србије број 76/2005, 100/2007 аутентично тумачење, 97/200 На основу члана 53. став 1. тачка 1. Закона о високом образовању ( Служени гласник Републике Србије број 76/2005, 100/2007 аутентично тумачење, 97/2008 и 44/2010, 93/2012, 89/2013 и 99/2014, 47/2015 аутентично

Више

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/62 21 433; fax: 01/6252-515 OIB: 28129388615 IBAN: HR4923900011100025937 e-mail: czoo.vg@gmail.com web: www.centar-odgojiobrazovanje-velikagorica.skole.hr

Више

Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj g

Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj g Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj 05.07.2008. godine, usvojila POSLOVNIK O RADU Skupštine Udruženja

Више

ТАЧКА 7

ТАЧКА 7 КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.о. З А П И С Н И К са Ванредне седнице Скупштине КОМПАНИЈЕ ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. одржане 30. септембра 2013. године Београд, 30. септембра 2013. године КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ

Више

Microsoft Word - Glasnik 134 -ceo

Microsoft Word - Glasnik 134 -ceo Година XLV, број 134, 15. мај 2007. 81 На основу члана 42. став 5. Статута Универзитета у Београду ( Гласник Универзитета у Београду, број 131/06), Сенат Универзитета, на седници одржаној 28. новембра

Више

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo Na osnovu člana 34. stav 1 tačka 2 i člana 125. stav 3 Statuta opštine Bijelo Polje Polje ( Sl.list RCG- opštinski propisi br. 25/04, 33/06 i Sl.list. CG -opštinski propisi br. 18/10), Skupština Opštine

Више

КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o,

КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o, КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април 2019. године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o, одржане 25. април 2019. године Седници су присуствовали

Више

U skladu sa odredbama čl

U skladu sa odredbama čl U skladu sa odredbama čl. 578. i 580. Zakona o privrednim društvima ( Sl. glasnik RS br. 36/2011, 99/2011 i 83/2014-dr. zakon) člana 10, 11. i 12. Zakona o udruženjima ( Sl. Glasnik RS br. 51/09), na osnivačkoj

Више

На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима ("Службени гласник РС", бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/20

На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима (Службени гласник РС, бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/20 На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима ("Службени гласник РС", бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/2011), а сходно члану 34. став 1. тачка 5. и 18. Закона

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања("службени гласник РС" бр. 72/2009, 52/2011 и 5

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања(службени гласник РС бр. 72/2009, 52/2011 и 5 ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања("службени гласник РС" бр. 72/2009, 52/2011 и 55/2013) и члана 97. Закона осредњем образовању и васпитању

Више

број 21 2

број 21 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 На основу

Више

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 26

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera ŠAJKAŠKA  Žabalj, održane dana 26 ZAPISNIK Sa Vanredne (XII) Skupštine akcionarskog društva Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 28.01.2012. godine u prostorijama fabričkog restorana sa početkom u 10,00 časova, a sazvane javnim

Више

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ На основу решења градоначелника број: 463-3460/17-Г од 30. маја и број: 020-6299/17-Г од 6. октобра 2017. године, Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем непокретности 25 пословних простора

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА

РЕПУБЛИКА СРПСКА РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ЗА ПРОСТОРНО УРЕЂЕЊЕ, ГРАЂЕВИНАРСТВО И ЕКОЛОГИЈУ ПРАВИЛНИК О УПИСУ У РЕГИСТАР ЗАЈЕДНИЦА ЗГРАДА СА ОБРАСЦИМА АКАТА ЗА ЈЕДИНСТВЕНУ ПРИМЈЕНУ ЗАКОНА О ОДРЖАВАЊУ ЗГРАДА Бања Лука,

Више

ЗАЈЕДНИЦА ЗА УПРАВЉАЊЕ ЗГРАДОМ

ЗАЈЕДНИЦА ЗА УПРАВЉАЊЕ  ЗГРАДОМ ЗАЈЕДНИЦА ЕТАЖНИХ ВЛАСНИКА БАЊА ЛУКА Улица ------------------------- бр.---- Број:------------ Дана:----------- С П И С А К чланова заједнице етажних власника, -------------------------------бр..., Бања

Више

На основу члана 120. став 8. Закона о сновама системa образовања и васпитања ( Сл. Гласник РС број 88/2017), Савет родитеља Гимназије Свети Сава Пожег

На основу члана 120. став 8. Закона о сновама системa образовања и васпитања ( Сл. Гласник РС број 88/2017), Савет родитеља Гимназије Свети Сава Пожег На основу члана 120. став 8. Закона о сновама системa образовања и васпитања ( Сл. Гласник РС број 88/2017), Савет родитеља Гимназије Свети Сава Пожега у Пожеги, на седници одржаној дана 28.02.2018.године,

Више

Na osnovu člana 398, 400, Zakona o privrednim društvima ("Sl

Na osnovu člana 398, 400, Zakona o privrednim društvima (Sl GALENIKA FITOFARMACIJA a.d. Na osnovu članova 22. i 23. Statuta GALENIKE - FITOFARMACIJE a.d. (u daljem tekstu: Društvo) i članova 5 i 7. Poslovnika o radu Skupštine Društva, Odbor direktora je na svojoj

Више

На основу члана 56. Закона о високом образовању ("Сл. гласник РС" број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе

На основу члана 56. Закона о високом образовању (Сл. гласник РС број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе На основу члана 56. Закона о високом образовању ("Сл. гласник РС" број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе струковних студија Висан у Београду, на седници од

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу чл став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 88

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу чл став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 88 ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу чл. 119. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 88/17), Школски одбор Основне школе Свети Сава у Бору

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА ХЕМИЈСКОГ ФАКУЛТЕТА Београд 2013

ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА ХЕМИЈСКОГ ФАКУЛТЕТА Београд 2013 ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА ХЕМИЈСКОГ ФАКУЛТЕТА Београд 2013 Основне одредбе Члан 1 Овим Пословником о раду се уређују: делатност, избор, рад, управљање и организација Студентског парламента

Више

ЛЕКАРСКА КОМОРА СРБИЈЕ Краљице Наталије 1 3 Београд www. lks. org. rs На основу Статута Лекарске коморе Србије, Скупштина Лекарске коморе Србије

ЛЕКАРСКА КОМОРА СРБИЈЕ Краљице Наталије 1 3 Београд www. lks. org. rs На основу Статута Лекарске коморе Србије, Скупштина Лекарске коморе Србије ЛЕКАРСКА КОМОРА СРБИЈЕ Краљице Наталије 1 3 Београд 11000 www. lks. org. rs На основу Статута Лекарске коморе Србије, Скупштина Лекарске коморе Србије на 3-ој конститутивној седници одржаној 13. јуна 2007.

Више

У складу са одредбама чл

У складу са одредбама чл У складу са одредбама чл. 11. и 12. Закона о удружењима (»Службени лист РС«, бр. 51/09), на оснивачкој скупштини одржаној дана 15.05.2018. у Новом Саду усвојен је: СТАТУТ Удружења «Национална асоцијација

Више

Na osnovu člana 19 sta1 tačka 2 Zakona o zaštiti depozita (»Službeni list CG«, br

Na osnovu  člana 19 sta1 tačka 2 Zakona o zaštiti depozita (»Službeni list CG«, br NESLUŽBENI PREČIŠĆENI TEKST Odluku o bližim uslovima, načinu i postupku isplate garantovanih depozita ("Službeni list Crne Gore", br. 76/17, 86/17 i 17/19) Član 1 Ovom odlukom se bliže uređuju uslovi,

Више

(,,Службени гласник РС, број 29/13 од 29. марта године) На основу члана 18. став 1. Закона о Високом савету судства ("Службени гласник РС", бр.

(,,Службени гласник РС, број 29/13 од 29. марта године) На основу члана 18. став 1. Закона о Високом савету судства (Службени гласник РС, бр. (,,Службени гласник РС, број 29/13 од 29. марта 2013. године) На основу члана 18. став 1. Закона о Високом савету судства ("Службени гласник РС", бр. 116/08, 101/10 и 88/11), Високи савет судства на седници

Више

Na osnovu člana 398, 400, Zakona o privrednim društvima ("Sl

Na osnovu člana 398, 400, Zakona o privrednim društvima (Sl GALENIKA FITOFARMACIJA a.d. Na osnovu članova 22. i 23. Statuta GALENIKE-FITOFARMACIJE a.d. (u daljem tekstu: Društvo) i članova 5. i 7. Poslovnika o radu Skupštine Društva, Odbor direktora je na svojoj

Више

УДРУЖЕЊЕ РЕУМАТОЛОГА СРБИЈЕ Датум: године С Т А Т У Т УДРУЖЕЊА РЕУМАТОЛОГА СРБИЈЕ -пречишћен текст- Златибор, септембра године

УДРУЖЕЊЕ РЕУМАТОЛОГА СРБИЈЕ Датум: године С Т А Т У Т УДРУЖЕЊА РЕУМАТОЛОГА СРБИЈЕ -пречишћен текст- Златибор, септембра године УДРУЖЕЊЕ РЕУМАТОЛОГА СРБИЈЕ Датум:18.09.2015. године С Т А Т У Т УДРУЖЕЊА РЕУМАТОЛОГА СРБИЈЕ -пречишћен текст- Златибор, септембра 2015. године У складу са одредбама члана 78. и 12. Закона о удружењима

Више

zapisnik-god-skupstina140619

zapisnik-god-skupstina140619 Bosna i Hercegovina Republika Srpska N O T A R Stevo Baštinac Banja Luka, ul. Jevrejska 24 ZAPSNK sa godišnje sjednice Skupštine akcionara "POŠTE SRPSKE" A.D. Banja Luka Sa godišnje sjednice Skupštine

Више

Microsoft Word - Poslovnik o radu VijeÄ⁄a roditelja (3)

Microsoft Word - Poslovnik o radu VijeÄ⁄a roditelja (3) Na temelju članaka 29. i 174. Statuta Osnovne škole Vjenceslava Novaka, Školski odbor Osnovne škole Vjenceslava Novaka na sjednici održanoj 16. ožujka 2017. donio je POSLOVNIK O RADU Vijeća roditelja I.

Више

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška Zagreb, Hrvatska OIB: POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DION

Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška Zagreb, Hrvatska OIB: POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DION Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška 116 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 36749512860 www.badel1862.hr POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU DIONIČARA DRUŠTVA BADEL 1862 D.D. Na temelju članka 277.

Више

На основу члана 55. Закона о високом образовању "Сл. гласник РС", бр. 76/2005, 100/ аутентично тумачење, 97/2008, 44/2010, 93/2012, 89/2013, 99/

На основу члана 55. Закона о високом образовању Сл. гласник РС, бр. 76/2005, 100/ аутентично тумачење, 97/2008, 44/2010, 93/2012, 89/2013, 99/ На основу члана 55. Закона о високом образовању "Сл. гласник РС", бр. 76/2005, 100/2007 - аутентично тумачење, 97/2008, 44/2010, 93/2012, 89/2013, 99/2014, 45/2015 и 68/2015) и члана 41. став 3. Статута

Више

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ``11

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ``11 На основу чл. 6 Правилника о поступку кандидовања, начину избора и опозива чланова Скупштине и других органа Лекарске коморе Србије и чланова скупштине и других органа регионалних лекарских комора у њеном

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКА УПРАВА ГРАД СОМБОР ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ, ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ И СТАМБЕНЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКА УПРАВА ГРАД СОМБОР ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ, ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ И СТАМБЕНЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКА УПРАВА ГРАД СОМБОР ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ, ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ И СТАМБЕНЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ СТАМБЕНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Молим да региструјете

Више

ŽITKO a.d. Bačka Topola Skupština Akcionara Broj: / Dana: god. Na osnovu člana 363. Zakona o privrednim društvima (''Sl.glasnik

ŽITKO a.d. Bačka Topola Skupština Akcionara Broj: / Dana: god. Na osnovu člana 363. Zakona o privrednim društvima (''Sl.glasnik ŽITKO a.d. Bačka Topola Skupština Akcionara Broj: 010-47/2013-4 Dana: 24.01.2013.god. Na osnovu člana 363. Zakona o privrednim društvima (''Sl.glasnik RS'', br. 36/11 i 99/11) sačinjava se Z A P I S N

Више

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Сремчица Документација садржи: - Упутство понуђачима о

Више

SLUŽBENI LIST OPŠTINE TUTIN broj 2/ godine GODINA BROJ 2/2016 TUTIN, godine IZLAZI PO POTREBI REPUBLIKA SBIJA OP

SLUŽBENI LIST OPŠTINE TUTIN broj 2/ godine GODINA BROJ 2/2016 TUTIN, godine IZLAZI PO POTREBI REPUBLIKA SBIJA OP GODINA 2016. BROJ 2/2016 TUTIN, 09. 03. 2016. godine IZLAZI PO POTREBI REPUBLIKA SBIJA OPŠTINA TUTIN Opštinska izborna komisija I Broj: 013-1/2016 Dana, 08.03.2016. godine T U T I N Na osnovu člana 15.

Више

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним паркиралиштима ( Службени лист Града Београда бр. 12/2010

Више

Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o

Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o sazivanju Glavne skupštine, objavljuje P O Z I V Za

Више

На основу чл став 1. тачка 1) а у вези са чланом 120. Закона о основама система образовања и васпитања ("Службени гласник РС", брoj: 88/2017) и

На основу чл став 1. тачка 1) а у вези са чланом 120. Закона о основама система образовања и васпитања (Службени гласник РС, брoj: 88/2017) и На основу чл. 119. став 1. тачка 1) а у вези са чланом 120. Закона о основама система образовања и васпитања ("Службени гласник РС", брoj: 88/2017) и члана 49. Статута школе, број: 1032 oд 22.11.2017.године,

Више

На основу члана 19

На основу члана 19 На основу члана 15. Закона о локалним изборима (''Службени гласник Републике Србије'' бр.129/07, 34/10 - одлука УС и 54/11), Изборна комисија градске општине Вождовац, на седници одржаној дана 08.03.2016.

Више

Microsoft Word - 04 Pravilnik o postupku i uslovima izricanja mera i oduzimanju dozvole emiterima.doc

Microsoft Word - 04 Pravilnik o postupku i uslovima izricanja mera i oduzimanju dozvole emiterima.doc Савет Републичке радиодифузне агенције на основу члана 8 став 1 тачка 9, члана 18 став 8, члана 62 став 2 Закона о радиодифузији ( Службени гласник Републике Србије бр. 42/02, 97/04, 76/05, 79/05, 62/06

Више

Na osnovu člana 186, a u vezi sa odredbom člana 452

Na osnovu člana 186, a u vezi sa odredbom člana 452 Metalac-Proleter a.d. Broj 2012. godine Gornji Milanovac Predlog STATUT TRGOVINSKOG PREDUZEĆA ZA PROMET NA VELIKO I MALO METALAC-PROLETER A.D. GORNJI MILANOVAC Gornji Milanovac, maja 2012. godine Na osnovu

Више

Р Н И Д С Фондација Регистар националног интернет домена Србије Жоржа Клемансоа 18а/I, Београд, Србија Радна група за израду предлога измена Статута Р

Р Н И Д С Фондација Регистар националног интернет домена Србије Жоржа Клемансоа 18а/I, Београд, Србија Радна група за израду предлога измена Статута Р Р Н И Д С Фондација Регистар националног интернет домена Србије Жоржа Клемансоа 18а/I, Београд, Србија Радна група за израду предлога измена Статута РНИДС-а Завршни извештај о раду Страна 1 На основу одлуке

Више

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine.doc

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine.doc П Р А В И Л Н И К О РАДУ СКУПШТИНЕ САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СРБИЈЕ На основу члана 31. Статута Савеза за школски спорт Србије, Скупштина Савеза за школски спорт Србије на својој седници одржаној 20. 12.

Више

Број: 510/11 Бања Лука, године На основу члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Универзитета, Научн

Број: 510/11 Бања Лука, године На основу члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Универзитета, Научн Број: 510/11 Бања Лука, 26.04.2011. године На основу члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Универзитета, Научно-наставно вијеће Архитектонско-грађевинског факултета

Више

''ВОДОВОД'' а.д. БАЊА ЛУКА С Т А Т У Т Бања Лука, новембар године

''ВОДОВОД'' а.д. БАЊА ЛУКА С Т А Т У Т Бања Лука, новембар године ''ВОДОВОД'' а.д. БАЊА ЛУКА С Т А Т У Т Бања Лука, новембар 2018. године 2 На основу члана 5. Закона о јавним предузећима ( Службени гласник Републике Српске бр. 75/04 и 78/11), члана 281. Закона о привредним

Више

Microsoft Word - Poslovnik o radu NV.doc

Microsoft Word - Poslovnik o radu NV.doc На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Сл. гласник РС, бр. 72/2009, 52/2011 и 55/2013) и члана 63. став 1. тачка 1. Статута, Привремени школски одбор ОШ

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примерака. К у л а 5. март 2019. године Број 7 Година 54 Издаје

Више

На основу члана 47. став 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007, 83/2014- др.закон, 101/2016- др.закон и 47/2018) и ч

На основу члана 47. став 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007, 83/2014- др.закон, 101/2016- др.закон и 47/2018) и ч На основу члана 47. став 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007, 83/2014- др.закон, 101/2016- др.закон и 47/2018) и члана 73. Статута општине Велико Градиште (''Службени

Више

На основу члана 47 став 6 Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/07) и члана 62 Статута општине Кула - пречишћен текст (''Слу

На основу члана 47 став 6 Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/07) и члана 62 Статута општине Кула - пречишћен текст (''Слу На основу члана 47 став 6 Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/07) и члана 62 Статута општине Кула - пречишћен текст (''Службени лист општине Кула" бр. 7/13), Oпштинско веће

Више

Microsoft Word - Zapisnik sa vanredne sednice.doc

Microsoft Word - Zapisnik sa vanredne sednice.doc AD GRANEXPORT PANČEVO Z A P I S N I K SA VANREDNE SEDNICE SKUPŠTINE AKCIONARA DRUŠTVA AD GRANEXPORT, ODRŽANE DANA 26.12.2012. GODINE U PROSTORIJAMA VEĆINSKOG JEDINOG AKCIONARA AGRI EUROPE INVEST D.O.O.

Више

VODIČ ZA UPIS PROMJENA U UDRUŽENJU Ministarstvo pravosuďa i uprave Unsko sanskog kantona (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) je nadležno za upis promjen

VODIČ ZA UPIS PROMJENA U UDRUŽENJU Ministarstvo pravosuďa i uprave Unsko sanskog kantona (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) je nadležno za upis promjen VODIČ ZA UPIS PROMJENA U UDRUŽENJU Ministarstvo pravosuďa i uprave Unsko sanskog kantona (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) je nadležno za upis promjena u Registar udruženja, koje su subjekti upisa dužni

Више

Статут Фондације На основу члана 33. став 4. Закона о задужбинама и фондацијама ( Службени гласник РС, број 88/2010), а у вези са Актом о оснивању фон

Статут Фондације На основу члана 33. став 4. Закона о задужбинама и фондацијама ( Службени гласник РС, број 88/2010), а у вези са Актом о оснивању фон Статут Фондације На основу члана 33. став 4. Закона о задужбинама и фондацијама ( Службени гласник РС, број 88/2010), а у вези са Актом о оснивању фондације Доцент др Милена Далмација овереним пред Основним

Више

УДРУЖЕОЕ СТРУЧНИХ РАДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПРАВИЛНИК о додели Републичких награда за доприносе у унапређењу социјалне заштите Републике Србије за орга

УДРУЖЕОЕ СТРУЧНИХ РАДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПРАВИЛНИК о додели Републичких награда за доприносе у унапређењу социјалне заштите Републике Србије за орга УДРУЖЕОЕ СТРУЧНИХ РАДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПРАВИЛНИК о додели Републичких награда за доприносе у унапређењу социјалне заштите Републике Србије за организације и појединце БЕПГРАД, НПВЕМБАР 2012.год. На

Више

Microsoft Word - PRAVILNIK povreda Kodeksa prof.etike-NOVI.doc

Microsoft Word - PRAVILNIK povreda Kodeksa prof.etike-NOVI.doc На основу члана 80 став 2 Статута Универзитета у Новом Саду (Савет Универзитета у Новом Саду, 28. децембар 2010. године), Сенат Универзитета у Новом Саду на својој 40. седници одржаној дана 15.03.2012.

Више