Idealna sejačica i fertilizer za sve uslove setve. Izuzetna preciznost setve Najbolja ekonomija setve na tržištu.

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Idealna sejačica i fertilizer za sve uslove setve. Izuzetna preciznost setve Najbolja ekonomija setve na tržištu."

Транскрипт

1 Idealna sejačica i fertilizer za sve uslove setve. Izuzetna preciznost setve Najbolja ekonomija setve na tržištu.

2 Visoka produktivnost setvenih operacija!

3 Ušteda troškova Korišćenjem isključivo rotirajućih delova, ostvaruje se veoma mali otpor pri vučenju mašine tako da se mašina može vući čak i sa traktorima ispod 90 ks. Postiže se velika ušteda u potrošnji goriva. Ušteda je omogućena i korišćenjem stalnih tragova. Prelazak na Nova Combi ne podrazumeva kupovinu većeg traktora. Ravnomerna dubina sejanja Površinske neravnine zemljišta ne utiču na dubinu sejanja: - Poprečne nejednakosti u pravcu vožnje ne odražavaju se na dubinu setve. - Uzdužne neravnine, npr. brazde, takođe ne remete set venu dubinu. Bilo da je tank pun ili prazan seme završi na istoj dubini. Brzina kretanja takođe ne utiče na dubinu i raspored setve. Masivni ulagači koji se ne zaglavljuju Veoma snažni nosači ulagača. Profilisani diskovi ulagača. Podešavanje pritiska ulaganja semena, do 200 kg po ulagaču. Lakoća podešavanja i upotrebe Lako podešavanje radne dubine sa prednje strane svakog para ulagača. Najlakši i najbrži način kalibracije na tržištu: - Potrebno je samo okrenuti točak sa strane nekoliko puta. - Potreban je samo jedan hidraulični blok za setvu.

4 Nova Combi dobitnik nagrade ELMIA-za dupli diskosni ulagač. Nova Combi Uštedite do 5 L goriva po hektaru! Nova Combi je univerzalna sejalica i fertilizer za sve tipove zemljišta i razne metode obrade. Mašina se može koristiti bez ograničenja pri direktnoj setvi i na minimalno obrađenom zemljištu i na tradicinonalno uzoranom i pripremljenom. Nova Combi doprema seme i đubrivo do istog ulagača sa duplim diskom razvijenom od strane Tume-a. Pošto se ne koriste posebni ulagači za đubrivo, snaga traktora potrebna da vuče ovu mašinu je 30% niža! Robusni diskovi Nove Combi postavljeni su u grupe po dva, obezbeđujući optimalno adaptiranje nejednakom i teškom terenu. Pažljivo dizajniran i pozicioniran ulagač, odgovarajuće veličine i structure obezbeđuje da seme i đubrivo sve vreme budu odvojeni. Potom, sistem duplih diskosnih ulagača smanjuje potrebnu snagu traktora za jednu četvrtinu u poređenju sa sličnim sejačicama koje npr. imaju raoničaste ulagače ili nerotirajuće i stoga lomljive delove. Maksimalni pritisak ulaganja po ulagaču Nove Combi iznosi približno 200kg. Ujednačena dubina setve u svim setvenim uslovima Svaki ulagač ima veliki prednji točak koji se koristi za podešavanje dubine setve i ulaganja djubriva. Dubina setve ostaje nepromenjena i pored neravnog terena. Ni brazda ulagača ni brzina setve nemaju uticaja na setvenu dubinu. Prednji točkovi ravnaju zemlju ispred ulagača, obezbeđujući tečan rad bez blokiranja, čak i u neobrađenom zemljištu. Točkovi takođe sabijaju slamu i ostale žetvene ostatke na zemlju. Ovo sprečava dospevanje ostataka u setvenu brazdu. Bilo da je tank pun ili prazan to ne ne odražava na dubinu setve Nove Combi. Slobodno je uporedite sa sejačicama drugih proizvođača!

5 Trajna i robusna struktura ulagača Setvena brazda nije preširoka zahvaljujući konveksnom spoljašnjem profilu diskova: zemlja se ne rasipa sa strana, kao što se dešava u slučaju kada su diskovi ravni. Konveksni profil diskova i sistem odbacivanja kamena na svakom ulagaču staraju se da diskovi podnesu čak i najteže uslove terena. Spoljašnja ivica diskova je nazubljena i prečnik dva diska ulagača je za nijansu drugačiji omogućavajući odličnu rotaciju, samočišćenje i odličnu penetraciju u zemljište. Dodatni čistači za čišćenje ulagača nisu potrebni. Uretanske pločice između diskova drže seme i đubre odvojene i sprečavaju varijacije u dubini setve. Nova Combi u svim uslovima zadržava standardnu širinu reda od 125 mm! Ovo olakšava postavljanje stalnih tragova i operacije sa prskalicom. Disk za seme Seme Cistac diska Disk za djubrivo Djubrivo Sklop ulagača Nove Combi Podešavanje dubine setve Sprovodna cev semena Sprovodna cev djubriva Prednji tocak za dubinu Smer kretanja sejalice

6 Poteznica se može montirati u gornjoj poziciji za dodatne aplikacije kao što je CultiPack prednja tanjirača. Superiorna tehnologija Dokazana tehnologija Nove Combi čini setvu mogućom u svim uslovima. Ova mašina postala uzoran radnik u Norveškoj i Švedskoj kao i u Mađarskoj, Rumuniji i Bugarskoj, gde radni uslovi znaju biti veoma zahtevni. Oslanjajući točkovi omogućavaju rad Tume hidrauličnog sistema distribucije, koji ne samo da garantuje ujednačen rad na neravnom zemljištu nego i poboljšan prinos u svim uslovima. Pored navedenog, Nova Combi koristi dobro oprobani Tume-ov sistem dopremanja semena i đubriva, poznat po svojoj preciznosti i dugotrajnosti. Sistem dopremanja pogonjen je putem velikog prenosnog točka koji se nalazi sa strane mašine, omogućavajući jednak prenos sve vreme. Bilo da je tank pun ili prazan dubina setve ostaje nepromenjena. Nova Combi je opremljena fertilizerom i opremom za kalibraciju setve, koju je vrlo jednostavno izvršiti. Nova Combi takođe, kao standardnu opciju ima poteznicu koja može biti postavljena u dve pozicije. Gornja pozicija poteznice koristi se za dodatke kao što je Tume CultiPack prednja tanjirača i sl. Naravno, poteznicu je moguće montirati i u donjem položaju za rad sa mašinom bezdodatne tanjirače. Ukoliko se u međuvremenu odlučite da nabavite dodatnu tanjiraču nije potrebno kupovati nikakve dodatne delove, pošto se ona može montirati na mašinu standardne izvedbe. Veliki točkovi na mašini čine vožnju lakšom i umanjuju štetno sabijanje tla u vlažnim i mokrim uslovima. Točkovi velikog prečnika imaju dodatni prostor između svakog točka tako da se zemlja ne lepi. Nova Combi ima robusni set točkova i veoma adaptivan set ulagača.

7 Veliki tank, mala transportna širina Zapremina tanka Nove Combi je preko 1,000 L / m radne širine. Tank je podeljen podeljen u dva dela putem podesivog razdelnog zida između dva segmenta. Veliki otvor omogućava lako punjenje tanka. Ciradni prekrivač može se skinuti ukoliko je potrebno. Sita za seme i đubrivo su standardni dodaci koji stižu uz Novu Combi. Korišćenje Nove Combi je lako Ukupna širina Nove Combi je jednaka njenoj radnoj širini, samo 3 m ili 4 m, omogućavajući jednostavan transport između njiva. Transportna širina Nove Combi 3000 je samo 3 m. Moderna kontrolna jedinica laka za upotrebu Tume Nova Combi može biti opremljena sa Agrocont ili Agrocont- Plus kompjuterskim kontrolerom. Agrocont kontroler karakteriše opcija stalnih tragova, kontrola rada markera, brojač hektara i po dodatnom u zahtevu moguće je ugraditi tkz. half-lift opciju. Nova opcija koja podrazumeva podešavanje pritiska ulagača Nove Combi. AgrocontPlus kontroler ima sve iste opcije, plus elektronsku kontrolu dopremanja đubriva. Jedan pogled, sve funkcije. Stalni tragovi fertilizera standardna opcija kod Tume mašina više od jedne decenije Tume sejačice kao standardnu opciju imaju stalne tragove za aplikaciju đubriva od pre više od deset godina. Metod, patentiran od strane Tume-a, bazira se na ostavljanju stalnih tragova za đubrivo istovremeno sa stalnim tragovima semena. Na ovaj način ostvaruju se značajne uštede: korišćenem Tume Nova Combi radne širine 3 m u kombinaciji sa prskalicom 15 m rezultira uštedom od minimalno 3.3% u količini đubriva. Na primer, ukoliko je potrebno 450 kg po hektaru na 100 hektara površine, Tumeova naprava za stalne tragove garantuje uštedu više od 1,500 kilograma đubriva svake godine. Preračunato po prosečnim troškovima đubriva za jesen 2008, ukupna ušteda je 1,000 godišnje! Da li zaista ne želite da uštedite ovu svotu novca? Stalni tragovi đubriva su zaista neophodni i pored svega navedenog pomažu očuvanju životne sredine. Više od 10 uštede po hektaru!

8 Tehnički podaci Nova Combi Zapremina tanka 3250 l 4500 l Radna širina 3000 mm 4000 mm Težina (u standardnoj kompletaciji) 3750 kg 5475 kg Potrebna snaga traktora 90/66 AJ/kWh 120/88 AJ/kWh Dupli diskosni ulagači 24 diska/o360/400mm 32 diska/o360/400mm - Pritisak baterije kg kg - Podešavanje težine tokom rada standardna opcija sa Agrocont standardna opcija sa Agrocont Točkovi za podešavanje dubine 12 točkova 16 točkova - Dimenzije gume 18.5 x AW 18.5 x AW Dopremanje semena/đubriva Roleri, podesivi u100 pozicija Roleri, podesivi u100 pozicija - Donji ventili putem podešivača putem podešivača - Korišćenje dopremanja sa strane mašine sa strane mašine Zadnji točkovi 12 točkova,u grupama od dva, 12 točkova,u grupama od dva, podesivi podesivi - Dimenzije gume AS AS Standardna oprema: Merdevine napred i pozadi Opcija za sitna semena Hidraulična Nova Combi poteznica Sito za seme i đubrivo Ciradni prekrivač Podesiv razdelnik tanka Oprema za kalibrisanje setve semena i ђубрива Osvetljenje Opcionalni dodaci: Agrocont ili AgrocontPlus kontroler Hidraulični markeri CultiPack prednja tanjirača Uređaj za tretiranje semena Dodaci za sejanje trave Diskovi za zagrtanje iza ulagača Mešač semena/ đubriva Zadnja drljača Low-lift dodatak Zadnji rukohvat za lakši pristup tanku Date informacije su podložne izmenama. Nke mašine prikazane u brošuri imaju dodatne opcionalne dodatke. Raznovrsni dodaci Veliki broj opcionalnih elemenata su dostupni za Nova Combi. Cultipack dodatna prednja tanjirača Diskovi za zagrtanje Hidraulični markeri Tume-Agri Oy Sudenkorventie 1 PL 77, Turenki tel Fax

Tehnologija kultiviranja 3 grede 4 grede Fleksibilnost radi postizanja najviših učinaka

Tehnologija kultiviranja 3 grede 4 grede Fleksibilnost radi postizanja najviših učinaka Tehnologija kultiviranja 3 grede 4 grede Fleksibilnost radi postizanja najviših učinaka Podešavanje dubine Jednostavno podešavanje dubine putem ploče sa rupama. Radna dubina se podešava od 6-30 cm putem

Више

ISSUE No. 01 T +44 (0)

ISSUE No. 01 T +44 (0) ISSUE No. 01 T +44 (0) 1759 319900 www.sumo1.com Sumo DD(direct drill) je sejalica dizajnirana za setvu bez ikakve prethodne obrade gde se ulaganje semena vrši sa minimalnim uticajem na zemljište, čime

Више

1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica

1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica 1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica Dvostrana i trostrana kiper prikolica Povećani zahtevi za transport u modernoj poljoprivredi zahtevaju efikasna rešenja. Prevoz velikih tereta na drumovima može

Више

DOO ZA SPOLJNI I UNUTRAŠNJI PROMET Futoška 33, Novi Sad, Srbija Tel/fax: +381 (021) , , Skladište: Bajči Žilinskog br. 23 e

DOO ZA SPOLJNI I UNUTRAŠNJI PROMET Futoška 33, Novi Sad, Srbija Tel/fax: +381 (021) , , Skladište: Bajči Žilinskog br. 23 e DOO ZA SPOLJNI I UNUTRAŠNJI PROMET Futoška 33, 21000 Novi Sad, Srbija Tel/fax: +381 (021)540-438, 540-426, 543-115 Skladište: Bajči Žilinskog br. 23 e-mail: office@vgp.rs www.vgp.rs EGV 35 A Idealan za

Више

Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japa

Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japa Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japanu ili u Kaliforniji. Mi znamo šta je od ključnog značaja

Више

Roltrac_oferta_PL

Roltrac_oferta_PL KATALOG MAŠINA www.roltrac.pl CEPAČ DRVA R-60 Dozator (navoz) Razdelna funkcija Pritisak klipa Opcija noževa Podizanje noža Dužina cepanice Rezervoar za ulje Snaga električnog motora ručna mašina, samo

Више

OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN-2 Goodyear FUELMAX GEN-2 je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim pa

OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN-2 Goodyear FUELMAX GEN-2 je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim pa OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN- Goodyear FUELMAX GEN- je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim parkovima koji obavljaju regionalni transport i prevoz

Више

HDS 9/50 De Tr1 Autonomno kompresorsko čišćenje na vrelu vodu uz pomoć pritiska od 500 bar! HDS 9/50 u obliku prikolice sa učinkovitim dizel motorom j

HDS 9/50 De Tr1 Autonomno kompresorsko čišćenje na vrelu vodu uz pomoć pritiska od 500 bar! HDS 9/50 u obliku prikolice sa učinkovitim dizel motorom j HDS 9/50 De Tr1 Autonomno kompresorsko čišćenje na vrelu vodu uz pomoć pritiska od 500 bar! HDS 9/50 u obliku prikolice sa učinkovitim dizel motorom je neprikosnoven na gradilištima, u industriji ili u

Више

Microsoft Word - VS_prospekt.docx

Microsoft Word - VS_prospekt.docx DURMA VS CNC hidraulične makaze za lim, sa promjenljivim uglom sečenja UPOZNAJTE DURMA KOMPANIJU Durma, je vodeća turska kompanija i svetski lider u proizvodnji mašina za obradu metala. Danas, nakon 50

Више

NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Septembar 018. IZVEDBE BlueHDi 75 BVM BlueHDi 100 S&S BVM BlueHDi 10 S&S BVM6 BlueHDi 10 S&S EAT8 MOTOR

Више

broj 043.indd - show_docs.jsf

broj 043.indd - show_docs.jsf ПРИЛОГ 1. Ширина заштитног појаса зграда, индивидуалних стамбених објеката и индивидуалних стамбено-пословних објеката зависно од притиска и пречника гасовода Пречник гасовода од 16 barа до 50 barа M >

Више

fluence DODATNA OPREMA

fluence DODATNA OPREMA fluence DODATNA OPREMA KOMPLET SPORTSKE OPREME Komplet sportske opreme istaknutog oblika, koga čine prednji i zadnji branik i dve obloge pragova, daje vašem vozilu izrazit sportski i elegantan izgled.

Више

untitled

untitled Dacia Sandero Stepway Think big Dacia Sandero Stepway Malo visine dobro bi vam došlo, zar ne? Viši, sa više stila i opreme! Sandero Stepway prolazi svuda, a gde prođe neće ostati nezapažen. Osim svih prednosti

Више

BOS_Caracteristiques_Techniques_VP_NOUVEAU_BERLINGO__Juin_2018

BOS_Caracteristiques_Techniques_VP_NOUVEAU_BERLINGO__Juin_2018 NOVI CITROËN BERLINGO TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Jun 2018. PureTech 110 S&S BVM6 BlueHDi 75 BVM BlueHDi 100 BVM BlueHDi 130 S&S BVM6 BlueHDi 130 S&S EAT8 Izvedba

Више

Microsoft Word - SBT_prospekt.docx

Microsoft Word - SBT_prospekt.docx DURMA SBT hidraulične makaze za lim, sa fiksim uglom sečenja UPOZNAJTE DURMA KOMPANIJU Durma, je vodeća turska kompanija i svetski lider u proizvodnji mašina za obradu metala. Danas, nakon 50 godina od

Више

C E N O V N I K OZNAKA ALATA ZI-BHA1500 ZI-ABH1050 Karakteristike Cene bez PDV-a Cene sa PDV-om BUŠILICE, ŠTEMARICE vp mp HAMER BUŠILICA BHA

C E N O V N I K OZNAKA ALATA ZI-BHA1500 ZI-ABH1050 Karakteristike Cene bez PDV-a Cene sa PDV-om BUŠILICE, ŠTEMARICE vp mp HAMER BUŠILICA BHA C E N O V N I K ZI-BHA1500 ZI-ABH1050 BUŠILICE, ŠTEMARICE vp mp HAMER BUŠILICA BHA-1500 11.500,00 13.800,00 Poseduje prigušivač vibracija na dršci, sds plus prihvat Napon: 230V / 50Hz Snaga motora: 1050

Више

15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE 15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Septembar 2018 IZVEDBE PureTech 68 BVM PureTech 82 S&S BVM PureTech 110 S&S BVM6 PureTech 110 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM6 MOTOR

Више

FIAT 500L VAN 500L VAN SNAGA KW/KS M.V.S. CENA BEZ PDV-A CENA SA PDV-om 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Va

FIAT 500L VAN 500L VAN SNAGA KW/KS M.V.S. CENA BEZ PDV-A CENA SA PDV-om 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Va SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks 70/95 530.74J.5 11,150 13,380 70/95 530.74T.5 13,350 16,020

Више

Hoval Modul-plus Rezervoar za pripremu sanitarne tople vode sa uljnim ili gasnim kotlom Opis proizvoda Hoval rezervoar STV Modul-plus Proizvođač i rez

Hoval Modul-plus Rezervoar za pripremu sanitarne tople vode sa uljnim ili gasnim kotlom Opis proizvoda Hoval rezervoar STV Modul-plus Proizvođač i rez Rezervoar za pripremu sanitarne tople vode sa uljnim ili gasnim kotlom Opis proizvoda Hoval rezervoar STV Proizvođač i rezervoar STV izrađen od nerđajućeg čelika Plašt grejne vode (spoljašnja cev) izrađen

Више

Име и презиме ПОСЛОВНИ П Л А Н

Име и презиме ПОСЛОВНИ П Л А Н -------------------------------------------------------------------------------------- Име и презиме ПОСЛОВНИ П Л А Н ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Више

Microsoft PowerPoint - OMT2-razdvajanje-2018

Microsoft PowerPoint - OMT2-razdvajanje-2018 OSNOVE MAŠINSKIH TEHNOLOGIJA 2 TEHNOLOGIJA PLASTIČNOG DEFORMISANJA RAZDVAJANJE (RAZDVOJNO DEFORMISANJE) Razdvajanje (razdvojno deformisanje) je tehnologija kod koje se pomoću mašine i alata u zoni deformisanja

Више

Verzija: 1.4 HR / br. art.: Rasipači s diskom Dokazani klasik

Verzija: 1.4 HR / br. art.: Rasipači s diskom Dokazani klasik Verzija: 1.4 HR / br. art.: 00210-3-396 Rasipači s diskom Dokazani klasik Svestrane mogućnosti primjene Rasipače s diskom poduzeća APV možete upotrebljavati primjerice u sljedećim kombinacijama Ovako funkcioniraju

Више

Predavanje 8-TEMELJI I POTPORNI ZIDOVI.ppt

Predavanje 8-TEMELJI I POTPORNI ZIDOVI.ppt 1 BETONSKE KONSTRUKCIJE TEMELJI OBJEKATA Prof. dr Snežana Marinković Doc. dr Ivan Ignjatović Semestar: V ESPB: Temelji objekata 2 1.1. Podela 1.2. Temelji samci 1.3. Temeljne trake 1.4. Temeljne grede

Више

Installation manuals

Installation manuals UPUTSTVO ZA UGRADNJU Element za zaptivanje otvora za ispuštanje Pažljivo pročitajte ovo uputstvo pre nego što započnete s ugradnjom. Nemojte ga bacati. Čuvajte ga sa ostalom dokumentacijom za slučaj da

Више

ELEKTRIČNA CENTRIFUGALNA PUMPA Model: HGAM-75 2, 1100 W Br. art. FWPC1100E Uputstvo za upotrebu Uputstvo za upotrebu

ELEKTRIČNA CENTRIFUGALNA PUMPA Model: HGAM-75 2, 1100 W Br. art. FWPC1100E Uputstvo za upotrebu Uputstvo za upotrebu ELEKTRIČNA CENTRIFUGALNA PUMPA Model: HGAM-75 2, 1100 W Br. art. FWPC1100E Uputstvo za upotrebu Uputstvo za upotrebu U toku rada i vršenja postupaka održavanja, striktno sprovoditi sva navedena uputstva,

Више

Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost

Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Velik izbor rješenja Duplo WC Compact Sustavi Duplo koje proizvodi Roca obuhvaćaju sve mogućnosti ugradnje visećih

Више

Mi poznajemo sve djelove na Vašem vozilu. Paketi za starija vozila Privredna vozila Volkswagen

Mi poznajemo sve djelove na Vašem vozilu. Paketi za starija vozila Privredna vozila Volkswagen Mi poznajemo sve djelove na Vašem vozilu. Paketi za starija vozila Privredna vozila Volkswagen Tajna dugotrajne veze SERVIS+ Originalni djelovi + dvije godine garancije i sve to po povoljnim cijenama.

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation МОБИЛНЕ МАШИНЕ II предавање 4.2 \ ослоно-кретни механизми на точковима, кинематика и динамика точка Кинематика точка обимна брзини точка: = t транслаторна брзина точка: = t Услов котрљања точка без проклизавања:

Више

UNUTRANJI TRANSPORT I SKLADIŠTENJE

UNUTRANJI TRANSPORT I SKLADIŠTENJE UNUTRANJI TRANSPORT I SKLADIŠTENJE Vježbe Projektiranje skladišta UKRATKO O NEKIM OSNOVNIM POJMOVIMA Što je skladišni proces? Sve aktivnosti s robom i teretom u skladištu. Sastoji se od više skladišnih

Више

katalog novembar.pdf

katalog novembar.pdf KLASIČNI PEKAČ PROFESSIONAL tiganj 24 cm katalog važi od 2. 11. do 30.11. 2018. godine tiganj 28 cm WOK 32 cm kaserola 24 cm/3,6 l 23.86 LUX PEKAČ - % 10 28 cm 21.47 32.44 25.95 plitka šerpa 20 cm/2,3

Више

primjena profil opis temperatura Vmax Materijal Pmax A01-A Hidraulika, jednosmjerno djelovanje Brisač sa uporištem na vanjskom promjeru, za tehnički p

primjena profil opis temperatura Vmax Materijal Pmax A01-A Hidraulika, jednosmjerno djelovanje Brisač sa uporištem na vanjskom promjeru, za tehnički p primjena profil opis temperatura Vmax Materijal Pmax A01-A Hidraulika, promjeru, za tehnički precizna, statična hermetička zatvaranja cilindra; rub brisača omogućava pouzdanu zaštitu od ulaska prašine

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ ДИРЕКЦИЈА ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ Београд, Мике Аласа 14, ПП: 34, ПАК: телефон: (011)

РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ ДИРЕКЦИЈА ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ Београд, Мике Аласа 14, ПП: 34, ПАК: телефон: (011) РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ ДИРЕКЦИЈА ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ 11000 Београд, Мике Аласа 14, ПП: 34, ПАК: 105 305 телефон: (011) 32-82-736, телефакс: (011) 21-81-668 На основу члана 192. став

Више

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation UPUTE ZA MONTAŽU KUHINJE SPRINT LVST UPUTE ZA MONTAŽU KOMPOZICIJA KUHINJE JE DESNA 7 9 10 11 - U ovim uputama je prikazana desna verzija kuhinje sa sudoperom s desne strane kompozicije i perilicom posuđa.

Више

Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2016 Imajte na umu koliko možete da uštedite koristeći Sava pneumati

Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2016 Imajte na umu koliko možete da uštedite koristeći Sava pneumati Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2016 Imajte na umu koliko možete da uštedite koristeći Sava pneumatike... www.sava-tires.com Sava, pneumatici evropskog

Више

renault SCENIC DOdatna OPREMA KO ZNA BOLJE NEGO RENAULT DA ODRŽAVA VAŠ RENAULT drive the change

renault SCENIC DOdatna OPREMA KO ZNA BOLJE NEGO RENAULT DA ODRŽAVA VAŠ RENAULT drive the change www.renault.rs renault SCENIC DOdatna OPREMA KO ZNA BOLJE NEGO RENAULT DA ODRŽAVA VAŠ RENAULT drive the change DODATNA OPREMA Novi Renault Scénic SADRŽAJ Novi Renault Scénic DIZAJN Točkovi i felne str.

Више

H-1

H-1 H-1 Obogatite svoj život Novi H-1 Novi H-1 dodaje raskošnu i jedinstvenu dimenziju vašem životu svojim luksuznim i prefinjenim dizajnom koji kombinuje eleganciju sa avanturom. Novo iskustvo, nove mogućnosti

Више

Zimske i cjelogodišnje gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2018 Pouzdana i dostupna

Zimske i cjelogodišnje gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2018 Pouzdana i dostupna Zimske i cjelogodišnje gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2018 Pouzdana i dostupna Sava, gume europske kvalitete Gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila Robna marka Sava širom

Више

MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA I SUDOVA Nenadmašan u pranju

MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA I SUDOVA Nenadmašan u pranju MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA I SUDOVA Nova tehnologija premium linije, vodiće Vas na lagan i intuitivan put, kroz funkcije i mogućnosti Vaše mašine za pranje suđa Nova tehnologija Premium linije, vodiće vas

Више

OБЛАСТ: БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ВЕШТАЧЕЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА 1. Израчунати зауставни пут (Sz) и време заустављања ако су познати следећи подаци: брзин

OБЛАСТ: БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ВЕШТАЧЕЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА 1. Израчунати зауставни пут (Sz) и време заустављања ако су познати следећи подаци: брзин OБЛАСТ: БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ВЕШТАЧЕЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА 1. Израчунати зауставни пут (Sz) и време заустављања ако су познати следећи подаци: брзина аутомобила пре предузетог кочења Vo = 68 km/, успорење

Више

(Serbian) DM-RCBR Упутство за продавце ROAD MTB Трекинг Бицикл за вожњу по граду/ рекреацију URBAN SPORT E-BIKE Cantilever кочница BR-CX70 BR-CX

(Serbian) DM-RCBR Упутство за продавце ROAD MTB Трекинг Бицикл за вожњу по граду/ рекреацију URBAN SPORT E-BIKE Cantilever кочница BR-CX70 BR-CX (Serbian) DM-RCBR001-00 Упутство за продавце ROAD MTB Трекинг Бицикл за вожњу по граду/ рекреацију URBAN SPORT E-BIKE Cantilever кочница BR-CX70 BR-CX50 BL-4700 BL-4600 BL-R780 BL-R3000 ST-7900 ST-6700

Више

Mjerna oprema 2011

Mjerna oprema 2011 Spisak mjerne opreme za sprovođenje energetskih pregleda objekata Naziv i kratak opis Fotografija Tehnički opis Kom.. Testo 880-3 ProSet Displej: 3,5 LCD 30 x 40 Piksela termovizijska kamera, stativ :

Више

Slide 1

Slide 1 OSNOVNI MODEL PARKIRNE KLIME RT 880/ RT 780 OSNOVNI MODEL RT 880 Mogućnost ugradnje na gotovo sva vozila Hermetički zatvoren sustav Gornji pokrov moguće je obojati u boju vozila NOVA GENERACIJA PARKIRNIH

Више

Z-15-84

Z-15-84 РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ И РЕГИОНАЛНОГ РАЗВОЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ 11 000 Београд, Мике Аласа 14, пошт. преградак 34, ПАК 105305 телефон: (011) 328-2736, телефакс: (011)

Више

Weishaupt monarch (WM) serija

Weishaupt monarch (WM) serija Gorionici - uštede energije primenom O2 i frekventne regulacije Emisije štetnih materija u produktima sagorevanja Budva, 23.09.2016. Gorionici Uštede energije O 2 regulacija ušteda minimum 2% goriva vraćanje

Више

GV-2-35

GV-2-35 РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ И РЕГИОНАЛНОГ РАЗВОЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ 11 000 Београд, Мике Аласа 14, пошт. преградак 34, ПАК 105305 телефон: (011) 32 82 736, телефакс: (011)

Више

VERTIKALNI VRTNI SUSTAVI

VERTIKALNI VRTNI SUSTAVI VERTIKALNI VRTNI SUSTAVI Stvorite bujne i prekrasne zelene vrtove Stvorite bujne i prekrasne vertikalne vrtove, unutar ili izvan objekta sa Atlantis Gro- Wall modulima. Vertikalni vrtovi omogućuju jednostavnost

Више

АНАЛИЗА ПРОБЛЕМА ТЕРМИЧКЕ ДИЛАТАЦИЈЕ L КОМПЕНЗАТОРА ПРЕМА СТАНДАРДУ AD 2000 И ДРУГИМ МЕТОДАМА Милан Травица Иновациони центар Машински факултет Универ

АНАЛИЗА ПРОБЛЕМА ТЕРМИЧКЕ ДИЛАТАЦИЈЕ L КОМПЕНЗАТОРА ПРЕМА СТАНДАРДУ AD 2000 И ДРУГИМ МЕТОДАМА Милан Травица Иновациони центар Машински факултет Универ АНАЛИЗА ПРОБЛЕМА ТЕРМИЧКЕ ДИЛАТАЦИЈЕ L КОМПЕНЗАТОРА ПРЕМА СТАНДАРДУ AD 2000 И ДРУГИМ МЕТОДАМА Милан Травица Иновациони центар Машински факултет Универзитет у Београду Краљице Марије 16, 11000 Београд mtravica@mas.bg.ac.rs

Више

Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ и технолошког развоја ЗАВОД ЗА ВРЕДНОВАЊЕ КВАЛИТЕТА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА ЗАВРШНИ ИСПИТ НА КРАЈУ ОСНОВН

Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ и технолошког развоја ЗАВОД ЗА ВРЕДНОВАЊЕ КВАЛИТЕТА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА ЗАВРШНИ ИСПИТ НА КРАЈУ ОСНОВН Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ и технолошког развоја ЗАВОД ЗА ВРЕДНОВАЊЕ КВАЛИТЕТА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА ЗАВРШНИ ИСПИТ НА КРАЈУ ОСНОВНОГ ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА школска 2012/2013. година

Више

Z-16-48

Z-16-48 СРБИЈА И ЦРНА ГОРА МИНИСТАРСТВО ЗА УНУТРАШЊЕ ЕКОНОМСКЕ ОДНОСЕ ЗАВОД ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ 11 000 Београд, Мике Аласа 14, поштански фах 384 телефон: (011) 3282-736, телефакс: (011) 181-668 На основу

Више

Sonniger katalog_2017_HR_ indd

Sonniger katalog_2017_HR_ indd Br. 1 u Europi Novo u ponudi zračna zavjesa G R I J A Č I Z R A K A Z R A Č N E Z A V J E S E Br. 1 u Europi SONNIGER JE EUROPSKI PROIZVOĐAČ MODERNIH, EKOLOŠKI I OPTIMALNO ODABRANIH UREĐAJA ZA TRŽIŠTE

Више

promotivni period

promotivni period promotivni period METEOR je fabrika dekorativnih svetiljki i stubova čiji se proizvodi izdvajaju po svojoj funkcionalnosti, dizajnu i kvalitetu. Fabrika, od svog osnivanja 1960. godine, neprekidno unapređuje

Више

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: 06.06.2017. године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана 63. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник

Више

PNEUMATICI ZA AUTOMOBILE, 4x4/SUV I POLUTERETNA LETNJI CELOGODIŠNJI 2019 VISOKA NEMAŒKA TEHNOLOGIJA

PNEUMATICI ZA AUTOMOBILE, 4x4/SUV I POLUTERETNA LETNJI CELOGODIŠNJI 2019 VISOKA NEMAŒKA TEHNOLOGIJA PNEUMATICI ZA AUTOMOBILE, 4x4/SUV I POLUTERETNA LETNJI CELOGODIŠNJI 2019 VISOKA NEMAŒKA TEHNOLOGIJA www.fulda.com VOZI PAMETNO. ODRŽI KONTROLU. SPORTCONTROL 2 Vrhunski pneumatik za sportsku vožnju i kontrolu

Више

DRAFT

DRAFT OBAVEŠTENJE O UGOVORU SNABDEVANJE Na osnovu člana 41 Zakona br. 04/L-042 o javnim nabavkama Republike Kosova, izmenjen i dopunjen Zakonom br. 04/L-237, Zakonom br. 05/L-068 i Zakonom br. 05/L-092 tum pripreme

Више

Prospekt

Prospekt Videti četiri puta bolje Nova Synea serija sa LED+ Optimalno osvetljenje Manja glava Veći indeks reprodukcije boja + + + Savršena LED-pozicija Ready for imitation. Jedno svetlo - četiri prednosti: Jednostavno

Више

Folie 2

Folie 2 Sadržaj Marketing Tehnologiija Uvođenje na tržište Ključne karakteristike Usporedba performansi 60 godina zimskih guma Continental Oznake zimskih guma Etiketa EU za gume Testovi u časopisima: najbolji

Више

SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012

SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012 SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012 PRIKAZ CENA TOTAL CENA LS Plus 14.999 17.099 15.999 18.099 Plus 16.699 18.199 18.799 19.299 20.799 Z 2.0D 163KS AT6 17.499 18.999 20.099 21.599 Z Plus 18.699

Више

Microsoft Word - lv2_m_cirilica.doc

Microsoft Word - lv2_m_cirilica.doc lv2_m ИСПИТИВАЊЕ ТАЧНОСТИ СТРУГОВА Ово је друга лабораторијска вежба (PL-2+PL-4) и има ова два дела: PL-2 Упутство за извођење друге лабораторијске вежбе и PL-4 Друга лабораторијска вежба Испитивање тачности

Више

MILANO ZONA12 26 CIJENA: NA UPIT MOTOR: 250w rear BATTERY: 36v 5,2 ah integrated SPEED: single speed TIRE: CTS 26 x1,5 BRAKE: caliper MONITOR: LCD dis

MILANO ZONA12 26 CIJENA: NA UPIT MOTOR: 250w rear BATTERY: 36v 5,2 ah integrated SPEED: single speed TIRE: CTS 26 x1,5 BRAKE: caliper MONITOR: LCD dis MILANO ZONA12 26 CIJENA: NA UPIT MOTOR: 250w rear BATTERY: 36v 5,2 ah integrated SPEED: single speed TIRE: CTS 26 x1,5 BRAKE: caliper MONITOR: LCD display RANGE: 40 60 km LIGHT: RIDE EXPERIENCE: torque

Више

15.JANUAR PLUS TEST 1 STRANA 2 1 Vozač je: 1 svako lice koje se u saobraćaju na putu nalazi u vozilu; 2 lice koje na putu upravlja vozilom. 2 Kako se

15.JANUAR PLUS TEST 1 STRANA 2 1 Vozač je: 1 svako lice koje se u saobraćaju na putu nalazi u vozilu; 2 lice koje na putu upravlja vozilom. 2 Kako se 15.JANUAR PLUS TEST 1 STRANA 2 1 Vozač je: 1 svako lice koje se u saobraćaju na putu nalazi u vozilu; 2 lice koje na putu upravlja vozilom. 2 Kako se naziva uzdužni dio kolovoza namijenjen za saobraćaj

Више

Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om FIAT 500L 0.

Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om FIAT 500L 0. Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ FIAT 500L 0.9 MPI CNG 80KS 875 ccm 59/80 5+R 330.12B.4 17,150 33014B.4 18,200 FIAT 500L 1.4 95 KS 1368 ccm 70/95 6+R 330.12J.4

Више

Bob frizure za svaki oblik lica

Bob frizure za svaki oblik lica Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Bob frizure za svaki oblik lica Bob frizura nastala je još početkom 20. stoljeća kada su žene odbacile tradicionalne

Више

С А Д Р Ж А Ј 1. РОБНИ ПРОМЕТ 1.1. Укупан број Јединствених царинских исправа од 1.1. до године 1.2. Укупан број Јединствених царинских ис

С А Д Р Ж А Ј 1. РОБНИ ПРОМЕТ 1.1. Укупан број Јединствених царинских исправа од 1.1. до године 1.2. Укупан број Јединствених царинских ис С А Д Р Ж А Ј 1. РОБНИ ПРОМЕТ 1.1. Укупан број Јединствених царинских исправа од 1.1. до 31.12.2012. године 1.2. Укупан број Јединствених царинских исправа од 1.1. до 31.12.2013. године 1.3. Спољнотрговинска

Више

Slide 1

Slide 1 Грађевински факултет Универзитета у Београду МОСТОВИ Субструктура моста Вежбе 4 Програм предмета Датум бч. Предавања бч. Вежбе 1 22.02. 4 Уводно предавање - 2 01.03. 3 Дефиниције, системи, распони и материјали

Више

2016 X-MAX 250

2016 X-MAX 250 Osvojite ulice Zahvaljujući dinamičnom stilu, iznimno odzivnom agregatu hlađenim tekućinom te okviru visokih specifikacija, Yamaha X-MAX 250 nudi impresivne performanse i svakodnevnu praktičnost. Kompaktni

Више

Microsoft Word - Akt o proceni rizika osnovna škola

Microsoft Word - Akt o proceni rizika osnovna škola SADRŽAJ 1. PODACI O POSLODAVCU 2. OPIS RADNOG PROCESA, OPIS SREDSTAVA ZA RAD, I NJIHOVO GRUPISANJE, I OPIS SREDSTAVA I OPREME ZA LIČNU ZAŠTITU NA RADU 3. SNIMANJE ORGANIZACIJE RADA 4. PREPOZNAVANJE I UTVRĐIVANJE

Више

Z-16-45

Z-16-45 СРБИЈА И ЦРНА ГОРА МИНИСТАРСТВО ЗА УНУТРАШЊЕ ЕКОНОМСКЕ ОДНОСЕ ЗАВОД ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ 11 000 Београд, Мике Аласа 14, поштански фах 384 телефон: (011) 3282-736, телефакс: (011) 181-668 На основу

Више

mfb_april_2018_res.dvi

mfb_april_2018_res.dvi Универзитет у Београду Машински факултет Катедра за механику флуида МЕХАНИКА ФЛУИДА Б Писмени део испита Име и презиме:... Броj индекса:... Напомене: Испит траjе 80 минута. Коришћење литературе ниjе дозвољено!

Више

Z

Z РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ И РЕГИОНАЛНОГ РАЗВОЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ 11 000 Београд, Мике Аласа 14, пошт. преградак 34, ПАК 105305 телефон: (011) 32-82-736, телефакс: (011)

Више

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV Na osnovu člana 58. stav 5. Zakona o oružju ( Službeni vesnik Republike Makedonije br. 7/2005 i 47/2006), ministar unutrašnjih poslova donosi PRAVILNIK O MINIMALNIM TEHNIČKIM I BEZBEDNOSNIM USLOVIMA KOJE

Више

Dino block EN.indd

Dino block EN.indd Драги пријатељи! Ово је изванредна књига о диносаурима. Можете да бојите цртеже, да научите разне занимљивости, да откријете велику мистерију ових необичних гуштера, да их гледате директно на страницама

Више

PROFESIONALNE MASINE ZA PRANJE VESA

PROFESIONALNE MASINE ZA PRANJE VESA PROFESIONALNE MAŠINE ZA PRANJE VEŠA Danube profesionalne mašine za pranje veša nude širok izbor kapaciteta koji zadovoljavaju potrebe svih struktura korisnika i dizajnirane su za najzahtevnije režime rada.

Више

Električna grijalica

Električna grijalica Električna grijalica 10032062 10032063 3 4 Poštovani, Zahvaljujemo vam se na kupnji. Molimo pročitajte ovaj priručnik i slijedite ove upute kako biste izbjegli oštećenja na uređaju. Za štete uzrokovane

Више

Microsoft Word - Izmena konkursne dokumentacije 1, D 23, Materijal za odrzavanje vozila

Microsoft Word - Izmena konkursne dokumentacije 1, D 23, Materijal za odrzavanje vozila I Број: 7221 03.10.2014. Измене и допуне конкурсне документације Предмет: Измене и допуне Конкурсне документације за јавну набавку Д 23 Материјал за одржавање возила Извршена је измена Конкурсне документације

Више

Microsoft Word - prakticna nastava pitanja za sve godine TDS i VMV 2017 god

Microsoft Word - prakticna nastava pitanja za sve godine TDS i VMV 2017 god ПРВИ РАЗРЕД 1. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД САОБРАЋАЈНОГ ОТПАДА 2. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД ИЗДУВНИХ ГАСОВА 3. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД БУКЕ 4. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ПРИЛИКОМ ПРЕВОЗА ОПАСНИХ МАТЕРИЈА.

Више

*ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОЈ ПРЕВЕНТИВНОЈ АКТИВНОСТИ* "Возило након зимских услова 2015" АМС РС и ауто мото друштва у сарадњи са Министарством унутрашњих п

*ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОЈ ПРЕВЕНТИВНОЈ АКТИВНОСТИ* Возило након зимских услова 2015 АМС РС и ауто мото друштва у сарадњи са Министарством унутрашњих п *ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОЈ ПРЕВЕНТИВНОЈ АКТИВНОСТИ* "Возило након зимских услова 2015" АМС РС и ауто мото друштва у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Српске и Министарством саобраћаја

Више

Microsoft PowerPoint - 10 MV motocikli 1.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - 10 MV motocikli 1.ppt [Compatibility Mode] Tehnika motocikala Definicija i klasifikacija Funkcionalne celine Pogonski agregati Transmisija Sistem za oslanjanje Sistem za kočenje Teorija kretanja 1 Definicija i klasifikacija Moped - L 1 - Vozilo

Више

Superb Fl L_K.pdf

Superb Fl L_K.pdf Active Ambition Style Bez popusta Sa popustom Bez popusta Sa popustom 1,5 110 kw/150 ks 6G 24.036 19.800 27.120 24.144 30.720 27.348 1,5 110 kw/150 ks 26.028 21.804 29.124 25.920 32.724 29.124 2,0 140

Више

untitled

untitled С А Д Р Ж А Ј Предговор...1 I II ОСНОВНИ ПОЈМОВИ И ДЕФИНИЦИЈЕ...3 1. Предмет и метод термодинамике... 3 2. Термодинамички систем... 4 3. Величине (параметри) стања... 6 3.1. Специфична запремина и густина...

Више

mfb_jun_2018_res.dvi

mfb_jun_2018_res.dvi Универзитет у Београду Машински факултет Катедра за механику флуида МЕХАНИКА ФЛУИДА Б Писмени део испита Име и презиме:... Броj индекса:... Смена:... Напомене: Испит траjе 80 минута. Коришћење литературе

Више

Microsoft PowerPoint - predavanje_sile_primena_2013

Microsoft PowerPoint - predavanje_sile_primena_2013 Примене Њутнових закона Претпоставке Објекти представљени материјалном тачком занемарите ротацију (за сада) Масе конопаца су занемариве Заинтересовани смо само за силе које делују на објекат можемо да

Више

#REVOLUTION!

#REVOLUTION! #REVOLUTION! www.villager.rs akumulatorski alat Kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, Villager nudi tržištu novu generaciju akumulatorskog programa FUSE. Nova linija proizvoda je opremljena

Више

MergedFile

MergedFile 2017 FELNE ZA POLJOPRIVREDNI PROGRAM Felne,Ap+Udvojeni Točkovi i Duofixx Sistem TÜV CERT NR. 44 102 128017 Vizija poslovanja Težimo da budemo najbolji dobavljači felni i guma svim našim kupcima NDI proizvodi

Више

VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez

VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez plaćanja godišnjih servisa za održavanje te kasnije

Више

KRATKE UPUTE ZA MONTAŽU KROVNIH PLOCA

KRATKE UPUTE ZA MONTAŽU KROVNIH PLOCA www.gerardkrovovi.hr KRATKE UPUTE ZA MONTAŽU KROVNIH PLOCA KROVNE PLOČE GERARD DIAMANT Pokrivna dužina: 1270 mm Pokrivna širina: 398 mm Br. krovnih ploča/m 2 : 1,98 Masa/m 2 : 6,28 kg Najmanji nagib: 14

Више

Microsoft Word - DEPCONV.SERBO_CIR.doc

Microsoft Word - DEPCONV.SERBO_CIR.doc 1 СВИ ПОДАЦИ О КАБИНИ ЗА ЛАКОВАЊЕ КРАТКЕ УПУТЕ ЗА ИЗРАЧУН И ОДАБИР ФИЛТЕРА ЗА ЧЕСТИЦЕ БОЈЕ Економично и еколошки исправно управљање кабинама за лаковање распршивањем постиже се провером неких основних

Више

Prolećna akcija Akcija traje od 15. marta do 15. juna 50 ari placa i... trimer! Hvala deda :)

Prolećna akcija Akcija traje od 15. marta do 15. juna 50 ari placa i... trimer! Hvala deda :) Prolećna akcija Akcija traje od 15. marta do 15. juna 50 ari placa i... trimer! Hvala deda :) Električni i motorni trimer Laka i brza priprema za rad u dvorištu i bašti Posebno pogodan za čišćenje oko

Више

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloški broj Maloprodajna cena bez PDV-a Spoljašnjost Hromirana kućišta spoljašnjih ogledala 8201547579 58,22 Omot kartice Renault za upravljanje slobodnih ruku u sportskom

Више

KatalogETAZ2016.pdf

KatalogETAZ2016.pdf 03 Dimnjački sistemi GREJANJE Dimnjački sistem od INOX-a, dvozidni ICS Dimnjački sistem je sastavljen od samostojeće unutrašnje dimne cevi sa termoizolacijom debljine 25 mm ili 50 mm, i noseće spoljašnje

Више

Vaš siguran partner. Najprinosnije iz Francuske. Ponuda soje

Vaš siguran partner. Najprinosnije iz Francuske. Ponuda soje Vaš siguran partner. Najprinosnije iz Francuske. Ponuda soje Postrna sjetva: Nova inovativna tehnologija u soji! Dupla žetva - dupli profit! Lissabon sorta kratke vegetacije sijati isti dan kada kombajniramo

Више

PRIKAZIVAČ BRZINE I BROJILO PROMETA ZA STATISTIČKU OBRADU PODATAKA

PRIKAZIVAČ BRZINE I BROJILO PROMETA ZA STATISTIČKU OBRADU PODATAKA PRIKAZIVAČ BRZINE I BROJILO PROMETA ZA STATISTIČKU OBRADU PODATAKA PRIKAZIVAČ BRZINE SA TEKSTUALNIM PORUKAMA Prikazivač brzine prikazuje tekstualnu poruku ili znak opasnosti u skladu sa detektiranom brzinom.

Више

Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2019 Reliable Pouzdana & i affordable dostupna

Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2019 Reliable Pouzdana & i affordable dostupna Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2019 Reliable Pouzdana & i affordable dostupna www.sava-tires.com Sava, pneumatici evropskog kvaliteta Pneumatici Sava

Више

2017 NMAX

2017 NMAX Yamaha NMAX. Svakodnevica uključena Ako se vozite novim sportskim modelom NMAX, vaša svakodnevna putovanja u grad više neće biti nešto što morate napraviti, nego nešto u čemu ćete uživati. Ovaj gradski

Више

FIAT 500L VAN 500L VAN 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks SNAGA KW/KS M.V

FIAT 500L VAN 500L VAN 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks SNAGA KW/KS M.V FIAT 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 70/95 530.74J.7 11,150 13,380 70/95 530.74T.7 13,750 16,500

Више

Strna žita Najbolje iz Austrije RWA od 1876.

Strna žita   Najbolje iz Austrije RWA od 1876. Strna žita www.rwa.rs Najbolje iz Austrije RWA od 1876. JEČAM Sandra Valerie NOVO Azrah SANDRA Sandra je sorta nove generacije namenjena za rekordne prinose. Dvoredi stočni ječam Srednje rani Viša biljka

Више

NOVA ŠKODA SCALA

NOVA ŠKODA SCALA NOVA ŠKODA SCALA NOVI HRABRI SVET Nova ŠKODA SCALA je hrabar korak napred za brend. Sofisticirane konture modela, kroz atraktivno prelamanje svetlosti i senki, povezuju bezvremenski dizajn sa sportskim

Више

ma??? - Primer 1 Spregnuta ploca

ma??? - Primer 1 Spregnuta ploca Primer 1 - proračun spregnute ploče na profilisanom limu 1. Karakteristike spregnute ploče Spregnuta ploča je raspona 4 m. Predviđen je jedan privremeni oslonac u polovini raspona ploče u toku građenja.

Више

Z-05-80

Z-05-80 СРБИЈА И ЦРНА ГОРА МИНИСТАРСТО ЗА УНУТРАШЊЕ ЕКОНОМСКЕ ОДНОСЕ ЗАВОД ЗА МЕРЕ И ДРАГОЦЕНЕ МЕТАЛЕ 11000 Београд, Мике Аласа 14, пошт.фах 384, тел. (011) 32-82-736, телефакс: (011) 2181-668 На основу члана

Више

Verzija 1 A R C M A N S E C U R I T Y D E V I CE ilogger-11 opis uređaja i tehnička specifikacija ARCMAN Vikentija Rakića Zemun Tel: 011/3731

Verzija 1 A R C M A N S E C U R I T Y D E V I CE ilogger-11 opis uređaja i tehnička specifikacija ARCMAN Vikentija Rakića Zemun Tel: 011/3731 Verzija 1 A R C M A N S E C U R I T Y D E V I CE ilogger-11 opis uređaja i tehnička specifikacija ARCMAN Vikentija Rakića 10 11080 Zemun Tel: 011/3731-448 011/3731-310 Email: office@arcman.co.rs Jezik

Више