- IDEJNI PROJEKAT - ADAPTACIJA POMOĆNOG OBJEKTA PORED STADIONA UNDP BiH POMOĆNI OBJEKAT-SVLAČIONICE Lokacija objekta: MZ VUK KARADŽIĆ, BIJELJINA Naziv

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "- IDEJNI PROJEKAT - ADAPTACIJA POMOĆNOG OBJEKTA PORED STADIONA UNDP BiH POMOĆNI OBJEKAT-SVLAČIONICE Lokacija objekta: MZ VUK KARADŽIĆ, BIJELJINA Naziv"

Транскрипт

1 - IDEJNI PROJEKAT - ADAPTACIJA POMOĆNOG OBJEKTA PORED STADIONA UNDP BiH POMOĆNI OBJEKAT-SVLAČIONICE Lokacija objekta: MZ VUK KARADŽIĆ, BIJELJINA Naziv Projekta: Investitor: Naziv objekta: Sarajevo, Februar 2017 Projektant : Nermina Klokić, dipl.inž.građ.

2 1. Tehnički opis 2. Opšti uslovi za izvođenje radova 3. Predmjer radova 4. Crteži SADRŽAJ

3 -TEHNIČKI OPIS-

4 TEHNIČKI OPIS LOKACIJA Objekta koji je predmetom sanacije nalazi se u MZ Vuk Karadžić u Bijeljini u sklopu stadiona u istoimenoj mjesnoj zajednici. POSTOJEĆE STANJE Objekta koji je predmet sanacije ne nepravilnog oblika krajnjih gabaritnih dimenzija 10,05 mx11,89 m, spratnosti P. Objekat je pretrpio poplave u maju 2014 godine i nikada nije u potpunosti adaptiran te je isti u veoma lošem stanju. Objekat nema krov. Stanje unutrašnje i vanjske stolarije je veoma loše kao i zidova i podova. Prostor koji je predmet adaptacije se sastoji od hodnika, svlačionica sa tuševima, kancelarije i ostave ukupne korisne površine 75,95 m2. PLAN SANACIJE Adaptacijom unutrašnjeg prostora je planirano rušenje zidnih obloga od keramičkih ploča u svlačionicama označenim sa brojevima 4 i 7, hodniku i ostavi, malterisanje zidova nakon rušenja keramičkih pločica kao i plafona u ostavi i svlačionici br.4. Predviđeno je postavljanje novih podnih keramičkih pločica u svim prostorijama osim tuševa i svlačionice br.7. Projektom je previđena zamjena kompletne vanjske i unutrašnje stolarije kao i gletovanje i bojenje zidova i plafona. Takođe ovim projektom je planirana i izrada krovne konstrukcije sa krovnim pokrivačem od lima u obliku crijepa sa fabričkim filcem kao i fasade od stiopora debljine 5,0cm. Elektoinstalacije: Predviđena je zamjena nekoliko utičnica i prekidača kao i postavljanje automatskih osigurača u razvodnu tablu. Opremanje prostora: Ovim projektom je predviđena nabavka konferencijskog stula sa stolicama. Obradila Nermina Klokić, dipl. Inž.građ.

5 -OPŠTI USLOVI IZVOĐENJA-

6 OPŠTI USLOVI ZA IZVOĐENJE RADOVA 1. Svi radovi predvidjeni ovim projektom i predmjerom podrazumjevaju nabavku cjelokupnog i pomoćnog materijala, mehanizacije i svega ostalog potrebnog za izvršenje svih pozicija predmjera, a u svemu prema priloženim nacrtima, detaljima, tehničkim opisima, važećim tehničkim propisima za predmetne vrste radova,standardima i naknadnim upustvima nadzornog organa. 2. Sav rad mora biti stručan i precizan. Prije upotrebe sav materijal mora biti pregledan od strane nadzornog organa i sve primjedbe koje on bude stavio u pogledu materijala i kvalitete rada, obavezne su za izvodjača. 3. Cijene izvođača su prodajne i one obuhvataju sve izdatke za finalno izvršenje svake radne operacije, uključujući vrijednost upotrebljenog glavnog i pomoćnog materijala sa rasturom, ljudskog i mašinskog rada, vanjskog i unutrašnjeg transporta, izrade, kao i sve ostale troškove i zadatke vezane za izvršenje ovih radova. 4. Prije podnošenja ponude, ugovaranja i početka radova, izvođač je dužan obići teren i predmetni objekat u postojećem stanju, te uzeti u obzir sve eventualne posebne uslove i okolnosti pod kojima treba izvršiti radove po ovom glavnom projektu, tako da ponuđene i ugovorene cijene podrazumjevaju uključenje u njih i svih eventualnih posebnih uslova i okolnosti. 5. Za sve štete koje bi prouzrokovao izvođač prilikom izvršenja radova bilo na predmetnom ili susjednim objektima, sam je odgovoran i sve opravke i nadoknade izvršit će o svom trošku. 6. Prije početka, kao i u toku izvršenja svake radne operacije, izvodjač je dužan da traži od nadzornog organa ili projektanta objašnjenje za sve eventualne nejasnoće u projektnom elaboratu, te snosi isključivu materijalnu odgovornost ukoliko neki rad ne bude izveden u skladu sa koncepcijom i detaljima ovog glavnog projekta. 7. Ukoliko se pojavi potreba za izvodjenjem nekog nepredviđenog rada u odnosu na projekat, izvodjač je obavezan da pribavi pismenu saglasnost od nadzornog organa kako za samo izvršenje rada, tako i za koncept njegovog izvođenja, cijenu, rok i ostalo, pa tek onda da pristupi njegovom izvršenju. Ukoliko se ovako ne postupi i izvrši neki rad koji bi se kasnije formirao kao «naknadni» smatraće se da je takav rad već unaprijed ukalkulisao u svoje cijene i neće se posebno obračunavati i plaćati. 8. Prije početka radova izvodjač će investitoru pismeno dostaviti prezime, ime i adresu svog opunomoćenog lica, koja će rukovoditi ovim poslom i biti neposredno odgovoran za isti (šef gradilišta). U toku izvodjenja radova ovo lice se ne može mijenjati bez saglasnosti investitora. 9. Način plaćanja izvršenih radova bit će regulisan ugovorom. 10. Ukoliko neki rad ne bude izveden u skladu sa kompletnom investiciono tehničkom dokumentacijom isti neće biti primljen niti isplaćen. Isključuje se mogućnost smanjenja cijena za slabiji kvalitet radova ili upotrebljenog materijala, već se takav rad mora popraviti ili proširiti, pa izraditi ponovo o trošku izvodjača.

7 11. Izvodjač je obavezan da ažurno sa napredovanjem izvršenja radova vodi gradjevinsku knjigu i gradjevinski dnevnik i da isti daje na kontrolu i ovjeru nadzornom organu. 12. Po završetku radova izvodjač je obavezan da ukloni sa gradilišta i dobijenog prostora sav svoj alat, mehanizaciju, višak materijala, ostatak i dr. tako da gradilište bude u konceptu kompletne investiciono tehničke dokumentacije, a ostali prostori u stanju kakvom su zaposjednuti prije gradjenja. 13. U obavezu izvodjača spada čuvanje gradilišta i održavanje postojećeg objekta za sve vrijeme rada do konačnog završetka i prijema istog od strane investitora. 14. Ovi opšti uslovi, tehnički radovi, predmjer i predračun, tehnički izvještaj, proračuni kao i svi crteži i detalji su sastavni dio ugovora i važe u svim dijelovima, ukoliko ugovorom ne bude nešto izričito izmjenjeno.

8 -PREDMJER RADOVA-

9 RADOVI NA ADAPTACIJI PROSTORA POMOĆNOG OBJEKTA UZ STADION U MZ VUK KARADŽIĆ, GRAD BIJELJINA R.br. Opis radova I Pripremni radovi Prije početka bilo koje faze radova izvođač je dužan izvršiti detaljan uvid u postojeće stanje na objektu. U toku rušenja ne smije doći do veće vibracije zbog stabilnosti konstrukcije postojećih elemenata. Prije odvoza demontiranih pozicija i opreme dogovoriti sa nadzorom i investitorom gdje će biti deponovani. U toku i po završetku radova izvođač je dužan odstraniti sve nečistoće van objekta. Sve radove vrsiti uz maksimalnu zastitu okolnih objekata, lica koja se nalaze u objektu a sve u skladu sa zakonom o zastite na radu. A. GRAĐEVINSKI I GRAĐEVINSKO ZANATSKI RADOVI Jedinicna Jed. Ukupna cijena Količina cijena bez mjera bez PDV-a PDV-a Jedinicna cijena sa PDV-om Ukupna cijena bez PDV-om 1 Demontaža vrata i prozora. Demontirane neupotrebljive pozicije utovariti u kamion i odvesti na deponiju udaljenosti do 10 km, a upotrebljive zapisnički predati krajnjem korisniku i deponovati u krugu gradilišta. Obračun po komadu demontirane pozicije. - POZ 1-90/205 - jednokrilna vrata kom 6, POZ 2-240/140 - prozor kom 1, POZ 3-70/90 - prozor kom 2, POZ 4-80/60 - prozor kom 5, Skidanje obloge od zidnih keramičkih pločica u svlačionicama i hodniku sa utovarom i odvozom šuta na gradsku deponiju udaljenu do 10km. - Obračun po m2 skinute obloge m1 129, I Ukupno pripremni radovi (1-2) - - II Zidarski radovi Jedinicnom cijenom obuhvatiti nabavku materijala, transport, istovar, prenos materijala, izradu svake pozicije rada, te ciscenje radnog mjesta i odvoz viska materijala i suta. U jedinacnu cijenu malterisanja uracunati i ugradnju kutnih profila za malter. Otvori za vrata i prozore se ne racunaju u m2 zidanja, a malterisanje se obracunava po GN za otvore velicine do 3,0 m2, od 3,0-5,0m2 i preko 5,0 m2. 1 Zidanje zabatnih zidova blok opekom d=12cm u produžnom cementnom malteru 1.3:9. - Obračun po m². m2 13, Grubo i fino malterisanje zidova pi plafona. Malterisanje izvrsiti produžno cementnim malterom 1:3:9 sa 2 prethodnim spricanjem rijetkim cementnim malterom 1:3. Omalterisane povrsine moraju biti ravne, bez preloma i talasa, a ivice ostre i prave u istoj debljini kao postojeci. Malter kvasiti da ne dodje do brzog susenja i pregorjevanja. U cijenu ulazi i pomocna skela. - Obračun po m². m2 155, II Ukupno zidarski radovi (1-2) - - III Stolarski radovi Prije pocetka stolarskih radova, sve mjere provjeriti po zavrsetku zidarskih mjera. Svu stolariju predviđenu predmjerom radova, na objekat dopremiti finalno obrađenu, sa ugrađenim staklom i okovom zastičenu plastičnom folijom. Montažu obaviti nakon svih grubih radova kako ne bi došlo do ostećenja pozicije. Sve pozicije kao i broj komada provjeriti na licu mjesta.

10 1 Izrada i ugradnja ulaznih PVC vrata. Vrata izraditi od tvrdog PVC-a sa petokomornim sistemom profila, ojacanog celicnim nehrdjajucim profilima. Okov, brava sa cilinder uloskom i tri kljuca, tri sarke, boja vrata bijela. Dihtovano trajno elasticnom EPDM gumom. Ispuna sendvič panel. Uw max za poziciju u kompletu iznosi 1.8 W/m2K. Zvučna izolacija Rw=34dB. Zrakopropusnost klase 4, vodonepropusnost klase E750 (9A), otpornost na optrećenje vjetrom klase C3. Obračun po kom. - vrata 90x205 cm kom 3, Nabavka materijala, radionička izrada, doprema i ugradnja fasadne PVC stolarije u bijeloj boji. Stolarija je izrađena od petokomornog PVC profila ugradbene dubine 70 mm i obavezno dvije linije dihtovanja. Kod 2 prozora kao ispuna se koristi transparentno termoizolaciono staklo (4 low-e /ispuna 16 mm/4 low-e) punjeno argonom, koeficijent provodjenja toplote stakla max Ug=1,1 W/m2K. Prozori su opremljeni visokokvalitetnim okovom kao : Roto, GU, Wink Haus i dr. Obračun po kom. - prozor 240/140 kom 1, prozor 80/60 kom 5, prozor 70/90 kom 2, Nabavka i ugradnja unutrašnjih vrata sa štokom u širini zida. Štok od punog drveta J/S I klasa. Krilo je izrađeno od MDF okvira, ispunjeno kartonskim saćem. Krilo, obostrano 3 šperovano, presvučeno folijom koja se sastoji od HDF vlaknene ploče visoke gustoće preko koje dolazi zaštitna prevlaka. Štokovi se boje 2x bojom na bazi vode. Okov standardan, sa običnom bravom. Obračun po kom. - 90/205 - jednokrilna vrata kom 3, Nabavka i ugradnja unutrašnjih PVC prozorskih klupica razvijene širine do 25 cm. Obračun po m1 m1 7, IV Nabavka i ugradnja spoljnih klupica od čeličnog, pocinčanog, bojenog i plastificiranog lima d=0,55 mm, razvijene širine do 25 cm. Obračun po m1 m1 7, III Ukupno stolarski radovi (1-5) - - Tesarski radovi 1 Nabavka materijala i izrada krovne konstrukcije od rezane čamove građe II klase. Sve vidljive dijelove konstrukcije zaštititi sadolinom 2x. U cijenu uračunati i postavljanje stuba na postojeću ploču pomoću čeličnih stopa. - Obračun po m2 horizontalne projekcije krova m2 140, Nabavka materijala i oblaganje strehe lamperijom. Istu zaštititi premazom sadolina 2x. - Obračun po m1. m1 30, Nabavka materijala i letvisanje krova letvom 3/5cm. - Obračun po m2 kose projekcije krova m2 142, IV Ukupno tesarski radovi (1-3) - - V Krovopokrivački i limarski radovi 1 Nabavka materijala i pokrivanje krovnih površina bojenim čeličnim limom u obliku crijepa sa fabričkim filcem sa svim potrebnim materijalom. - Obračun po m2 kose projekcije krova m2 142, Nabavka materijala i izrada vjetar lajsni od čeličnog bojenog lima RŠ=50cm. - Obračun po m1. m1 23, Nabavka materijal i ugradnja sljemenjaka izrađenih od čeličnog bojenog lima RŠ=62,5cm boje kao krovni pokrivač. - Obračun po m1. m1 13,

11 4 Dobava materijala i ugradnja perforirane trake RŠ 10 cm od bojenog pocinčanog lima d=0,55 mm za zračni prostor. - Obračun po m1. m1 27, V Ukupno krovopokrivački i limarski radovi (1-4) - - VI Molersko-farbarski radovi Radove izvesti prema opisima pojedinih stavki iz predračuna, kvalitetno i sa materijalima koji odgovaraju tehničkim propisima i standardima za ovu vrstu radova. Za sve vrste bojenja obavezno izvesti sve potrebne predradnje, po propisima proizvodjača. Jediničnom cijenom obuhvatiti: Sve pripreme i probna bojenja uzoraka, sve pomoćne skele; sve faze bojenja, nabavka, transport, skladištenje i raznošenje materijala do radnog mjesta; laku pokretnu skelu, čišćenje radnog mjesta u toku i po završetku radova, te odvoz viška materijala i šuta na deponiju. Sve štete nastale nekvalitetnim radom na svojim kao i oštećenja na tudjim radovima snosi izvodjač. 1 Struganje moleraja sa zidova i stropova, te odvoz šuta na deponiju udaljenu do 10km. - Obracun po m2. m2 45, Gletovanje zidova i plafona glet masom debljine 3 mm i ravnanje istih sa neobhodnim brušenjem i oprašivanjem i pripremom za bojenje. U cijenu uračunati i potrebne pomoćne skele. - Obracun po m2. m2 283, Bojenje unutrašnjih površina postojećih zidova 2x poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim međufazama. - Obracun po m2. m2 283, VI Ukupno molersko-farbarski radovi (1-3) - - VII Keramičarski radovi Nabavka i ugradnja podnih protivkliznih keramičkih 1 pločica I klase na lijepak. U cijenu uračunati fugovanje vodootpornom masom, prelazne lajsne i čisćenje nakon ugradnje. - Obracun po m2. m2 19, Nabavka i ugradnja podnih protivkliznih keramičkih 2 pločica I klase na lijepak. U cijenu uračunati fugovanje vodootpornom masom, prelazne lajsne i čisćenje nakon ugradnje kao i korištenje flex ljepila pošto se pločice postavljaju preko postojeće keramike. - Obracun po m2. m2 34, Krpljenje zidne keramike u svlačionici sa tušom koristeći kermiku koja je demontirana u drugim prostorijama. - Obracun po m2. m2 2, Nabavka i ugradnja sokl holkera od keramičkih podnih pločica I klase na lijepak, visine 10 cm. U cijenu uračunati fugovanje i čišćenje nakon ugradnje. - Obracun po m1. m1 48, VII Ukupno keramičarski radovi (1-4) - - VIII Fasaderski radovi

12 Nabavka materijala i izrada termoizolacione fasade-tip demit d=5 cm sa postavljanjem fasadnog stiropora gustine min 25 kg/m3. Kod postavke izolacije koristiti početni profil u širini izolacije tj. 10 cm i učvrstiti tiplovima. Za osiguranje i učvrščivanje izolacionih ploča pored lijepka koristiti i plastične tiplove čija je potrošnja od 4-6 kom/m2. Za obradu oko prozora i vrata koristiti ugaonu original zaštitnu lajsnu koja se postavlja 1 utiskivanjem u ljepilo. Mrežica se postavlja na ljepilo i nakon toga nanijeti završni sloj fasadnog akrilnog maltera granulacije 1,5-3 mm sa bojom po izboru investitora. Kako su špaletne širine do 20 cm (fasada 10 cm + 10 cm udaljenost pvc otvora za klupicu) otvori površine do 3,0 m2 se ne odbijaju, otvori od 3,0-5,0 m2 odbija se površina otvora preko 3,0 m2, a za otvore površine preko 5,0 m2 odbija se površina otvora preko 3,0 m2 i špaletne se posebno obračunavaju. U cijenu uračunati i potrebnu skelu za izradu predmetne stavke. - Obracun po m2 gotove fasade m2 166, Nabavka materijala i obrada podgleda mrežicom u dva 2 nanosa ljepila. Mrežica se postavlja na ljepilo i nakon toga nanijeti završni sloj fasadnog akrilnog maltera granulacije 1,5-3 mm sa bojom po izboru investitora. - Obracun po m2 m2 11, VIII Ukupno fasaderski radovi (1) - - poz I II III IV V VI VII VIII A/ Rekapitulacija građevinsko-zantaskih radova vrsta radova ukupno bez PDV ukupno sa PDV Pripremni radovi - - Zidarski radovi - - Stolarski radovi - - Tesarski radovi - - Krovopokrivački i limarski radovi - - Molersko-farbarski radovi - - Keramičarski radovi - - Fasaderski radovi - - A/ Ukupno građevinsko-zanatski radovi - - B. ELEKTRO RADOVI U svim slijedećim stavkama, uz uvažavanje i specifičnog opisa u samoj stavci, podrazumijeva se: Nabavka, isporuka do gradilišta i montaža specificiranog materijala, uključujući sve potrebne tehnološke operacije, sav potreban sitni montažni materijal, sva potrebna električna spajanja do pune funkcionalnosti uključujući sav potreban sitni spojni materijal kao i svi pripadni pripremni odnosno završni radovi: čišćenje i odnošenja viška zaostalog materijala i sl.instalacije moraju biti izvedene u skladu s važećim BiH Pravilnicima. Sva oprema mora biti atestirana. 1 Isporuka i montaža monofazne utičnice. U cijenu uračunati i demontažu postojećih utičnica. - Obracun po kom kom 3, Nabavka i ugradnja monofaznih prekidača. U jediničnu cijenu uračunati i demontažu postojećih prekidača. - Obračun po kom. Nabavka i montaža standardne razvodne table od kom 2, negorive plastike ojačanog staklenim vlaknima za smještaj postojećih osigurača. U cijenu uračunati skidanje postojećih osigurača i ponovno vraćanje isith nakon postavljanja table. - Obračun po komadu kom 1, B. Ukupno elektroradovi (1-7) - - C. VODOVOD I KANLIZACIJA

13 U svim slijedećim stavkama, uz uvažavanje i specifičnog opisa u samoj stavci, podrazumijeva se: Nabavka, isporuka do gradilišta i montaža specificiranog materijala, uključujući sve potrebne tehnološke operacije, sav potreban sitni montažni materijal, kao i svi pripadni pripremni odnosno završni radovi: čišćenje i odnošenja viška zaostalog materijala i sl.instalacije moraju biti izvedene u skladu s važećim BiH Pravilnicima. Sva oprema mora biti atestirana. Nabavka i ugradnja tuš baterije sa jednoručnim TH 1 mješačem tipa MINOTI ili slično. U cijenu uračunati i demontažu postojeće tuš baterije. Obračun po komadu. kom 3, C. Ukupno vodovod i kanlizacija (1-6) - - D. RADOVI NA OPREMANJU PROSTORA Nabavka I isporuka konferencijskog stola izrađenog od 1 iverala debljine ploče 36mm sa svim potrebnim ojačanjima. Širina stola 120cm, dužina 200cm, visina 75cm. Odabir izgleda stola i boje po izboru investitora - Obračun po komadu kom 1, Nabavka i isporuka konferencijske stolice. Obabir stolice po izboru investitora. - Obracun po kom kom 12, D. Ukupno radovi na opremanju prostora (1-2) - - poz A B C D GENERALNA REKAPITULACIJA vrsta radova ukupno bez PDV ukupno sa PDV Građevinsko-zanatski radovi - - Elektro radovi - - Vodovod i kanalizacija - - Opremanje objekta - - Sve ukupno MZ Vuk Karadžić, Bijeljina - -

14 -CRTEŽI-

15

16

17

18

19

20

21

O 7/

O 7/ email: jn@gornjimilanovac.rs 0047 3 1 51 404 XI 6 2 51 1 3 51 404 45214200 www.gornjimilanovac.rs 4 51 . 05 00 1. 2. 3. 4. 0047, Email: jn@gornjimilanovac.rs 05 45214200 5 51 1. 2. 6 51 a 7 51 . 8 51 1)

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Катедра за управљање пројектима у грађевинарств Мерење и вредновање радова у грађевинарству ВЕЖБА: ГРАДИЛИ

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Катедра за управљање пројектима у грађевинарств Мерење и вредновање радова у грађевинарству ВЕЖБА: ГРАДИЛИ УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Катедра за управљање пројектима у грађевинарств Мерење и вредновање радова у грађевинарству ВЕЖБА: ГРАДИЛИШНА ДОКУМЕНТАЦИЈА Грађевинска фирма је уговорила изградњу

Више

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD - VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD -   VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhvata isključivo: 0-Glavna sveska, 1-Arhitektura i Elaborat EE. Strana 2od 7 TEHNIČKI OPIS LOKACIJA I

Више

Microsoft Word - Poziv za Republicku inspekciju 2015.doc

Microsoft Word - Poziv za Republicku inspekciju 2015.doc . ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ.. ПОДАЦИ О НАРУЧИОЦУ/ назив, адреса, интернет страна и врста наручиоца / Општинска управа општине Неготин, Трг Стевана Мокрањца бр., 900 Неготин, интернет страна www.negotin.rs,..

Више

Konkursna dokumentacija za N-JN br 31-14

Konkursna dokumentacija za N-JN br 31-14 ` Број:19353/4 Датум: 31.10.2014. година 18000 Ниш, Булевар др Зорана Ђинђића 46а Тел.: 018/518-500; Факс: 018/4533-315 www.jugoistok.com КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за јавну набавку у отвореном поступку (Н-ЈН

Више

MergedFile

MergedFile Република Србија - Аутономна Покрајина Војводина Општина Темерин Комисија за јавну набавку Број: 44--/9- Дана:..9.год. Т е м е р и н Новосадска 6 www.temerin.rs У складу са чланом 6. став. Закона о јавним

Више

Дирекција за изградњу Општине Параћин Владике Н.Велимировића бр.1 МБ: ПИБ: Параћ тел. 035 / фах 035/ Бр. /16 Да

Дирекција за изградњу Општине Параћин Владике Н.Велимировића бр.1 МБ: ПИБ: Параћ тел. 035 / фах 035/ Бр. /16 Да Дирекција за изградњу Општине Параћин Владике Н.Велимировића бр.1 МБ: 17018795 ПИБ: 101094056 35250 Параћ тел. 035 /564-369 фах 035/564-342 Бр. /16 Датум На основу статута Јaвног предузећа Дирекције за

Више

Microsoft Word - d60d-c0d4-db7b-db61

Microsoft Word - d60d-c0d4-db7b-db61 OBRAZAC1 Naručilac Opština Bijelo Polje, Služba za zajedničke poslove Broj 110-1/2/2019 Datum 20.08.2019 godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15

Више

predemer i predracun.xlsx

predemer i predracun.xlsx УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Катедра за управљање пројектима у грађевинарству Мерење и вредновање радова у грађевинарству ГОДИШЊИ ЗАДАТАК БРОЈ 6: МОДЕЛИ ЗА ПРОЦЕНУ ТРОШКОВА Задатак 1: Грађевинско

Више

OVAJ PROJEKT SASTAVNI JE DIO TEHNIČKE DOKUMENTACIJE

OVAJ PROJEKT SASTAVNI JE DIO TEHNIČKE DOKUMENTACIJE OPĆINA PROMINA POJAČANO ODRŽAVANJE (SANACIJA I MODERNIZACIJA) NERAZVRSTANIH CESTA KAO UPORABLJIVIH GRAĐEVINA TROŠKOVNIK Radove predviđene ovim troškovnikom treba izvesti u skladu sa Općim tehničkim uvjetima

Више

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОС

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОС ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ ЈАВНА НАБАВКА бр. 1.1.4/2019 ИЗМЕНА БРОЈ 1.1.4-8/2019

Више

PVC Eco Eco Prozori i Balkonska Vrata Bela Boja, Dezeni Drveta (Zlatni i Tamni Hrast i Orah) Dezeni drveta su 40% skuplji PVC prozori i Balkonska vrat

PVC Eco Eco Prozori i Balkonska Vrata Bela Boja, Dezeni Drveta (Zlatni i Tamni Hrast i Orah) Dezeni drveta su 40% skuplji PVC prozori i Balkonska vrat PVC Eco Eco Prozori i Balkonska Vrata Bela Boja, Dezeni Drveta (Zlatni i Tamni Hrast i Orah) Dezeni drveta su 40% skuplji PVC prozori i Balkonska vrata od 5-komornik profila Nemačkog proizvođača Trocal

Више

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: 06.06.2017. године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана 63. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник

Више

Microsoft Word - ?????? ????????? 1

Microsoft Word - ?????? ????????? 1 ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ У складу са чланом 63. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС, бр. 124/12, 14/15 и 68/15), Наручилац врши измене и допуне конкурсне документације број 1.2.53/2017

Више

Microsoft Word - Tekst

Microsoft Word - Tekst OBRAZAC 1 Štambilj projektanta: Štambilj revidenta: INVESTITOR: RATKOVIĆ SAVO OBJEKAT: TURISTIČKA VILA LOKACIJA: LSL BLIZIKUĆE, UP 3, kat. parcela 1600/1 i dio KP 1601 KO Sv. Stefan VRSTA TEHN. DOKUMENTACIJE:

Више

POSLOVNA ZGRADA RIJEKA Korzo 13 k.č. 696, zk.ul. 973, k.o. Rijeka Zagreb, ožujak, 2015.

POSLOVNA ZGRADA RIJEKA Korzo 13 k.č. 696, zk.ul. 973, k.o. Rijeka Zagreb, ožujak, 2015. POSLOVNA ZGRADA RIJEKA Korzo 13 k.č. 696, zk.ul. 973, k.o. Rijeka Zagreb, ožujak, 2015. 1. OPĆI PODACI O NEKRETNINI Zgrada se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru grada uz glavnu šetnicu Korzo. Izgrađena

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а  С р б и ј а Република Србија ОПШТИНA КУРШУМЛИЈА Ул. Пролетерских бригада бб Број: III-404/2-77/2018 Дана: 01.11.2018. године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу члана 63.

Више

Ambyenta - Katalog vrata

Ambyenta - Katalog vrata KATALOG VRATA SOBNA VRATA PO NARUDŽBI SOBNA VRATA Unutrašnja vrata jedan su od najljepših i najdugotrajnijih ukrasa Vašeg doma, stoga ih s pažnjom birajte! Mi zasigurno vodimo računa da naša vrata ispunjavaju

Више

MergedFile

MergedFile NARUČITELJ: Općina Promina OIB: 79734182959 Put kroz Oklaj 144, 22 303 Oklaj GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Promina (Lukar) NAZIV PROJEKTA: IZVANREDNO ODRŽAVANJE NERAZVRSTANIH CESTA (NC

Више

jn_zahtjev_rekon-cesme

jn_zahtjev_rekon-cesme OBRAZAC Naručilac Opština Bijelo Polje, Sekretarijat za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Broj 59-//209 Datum 4.06.209 godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/,

Више

Правилник о садржини и начину вођења књиге инспекције, грађевинског дневника и грађевинске књиге I. ПРЕДМЕТ УРЕЂИВАЊА Члан 1. Овим правилником уређује

Правилник о садржини и начину вођења књиге инспекције, грађевинског дневника и грађевинске књиге I. ПРЕДМЕТ УРЕЂИВАЊА Члан 1. Овим правилником уређује Правилник о садржини и начину вођења књиге инспекције, грађевинског дневника и грађевинске књиге I. ПРЕДМЕТ УРЕЂИВАЊА Члан 1. Овим правилником уређује се садржина и начин вођења књиге инспекције, грађевинског

Више

Microsoft PowerPoint - fakultet - Gajić.ppt [Način kompatibilnosti]

Microsoft PowerPoint - fakultet - Gajić.ppt [Način kompatibilnosti] PROZORI adekvatna postavka dozvoljene vrijednosti U-koeficijenta Doc. dr Darija Gajić, dipl. ing. arh. Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci ENERGETSKI INTENZITET PPE/BDP

Више

Извештај, одлука и оквирни споразум

Извештај, одлука и оквирни споразум Наручилац: Јавно предузеће за управљање грађевинским земљиштем Шабац Адреса: Ул. Кнеза Милоша бр. 1 Место: Шабац Број одлуке: 2142/16 Редни бр. ЈН ЈН 52/16 Датум: 14.11.2016. На основу чл. 108. Закона

Више

Microsoft Word - Izmene i dopune konkursne dokumentacije, D 17, I

Microsoft Word - Izmene i dopune konkursne dokumentacije, D 17, I I Телефон: 322 43 21 до 29 Фах: 324 88 44 e mail: javne.nabavke@dzpalilula.org.rs www.dzpalilula.org.rs Број: 5678 19.07.2018. Измене и допуне конкурсне документације Предмет: Измене Конкурсне документације

Више

NARUČITELJ: Općina Kistanje OIB: Trg sv. Nikole 5, Kistanje GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Kistanje Naselja Biovi

NARUČITELJ: Općina Kistanje OIB: Trg sv. Nikole 5, Kistanje GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Kistanje Naselja Biovi NARUČITELJ: Općina Kistanje OIB: 41783102203 Trg sv. Nikole 5, 22 305 Kistanje GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Kistanje NAZIV PROJEKTA: IZVANREDNO ODRŽAVANJE NERAZVRSTANIH CESTA (DIO NC

Више

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of Drveni prozori i balkonska Vrata Bul Despota Stefana 115 Drvo Profil 68 Profil 78 2slojno staklo 3slojno Čamovina 250.00 290.00 Borovina 290.00 340.00 Hrast 400.00 450.00 - Aluminijumska okapnica na štoku

Више

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of Drveni prozori i balkonska Vrata Bul Despota Stefana 115 Drvo Profil 68 Profil 78 2slojno staklo 3slojno Čamovina 250.00 290.00 Borovina 290.00 340.00 Hrast 400.00 450.00 - Aluminijumska okapnica na štoku

Више

(DON TRO\212KOVNIK MINERVA SOBOSLIKARSKI pdf)

(DON TRO\212KOVNIK  MINERVA SOBOSLIKARSKI pdf) SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU VARAŽDINSKE TOPLICE Odsjek za nabavu Br: 04-1394/3-2017. Varaždinske Toplice, 13. rujna 2017. gospodarskim subjektima POZIV NA DOSTAVU PONUDE Poštovani,

Више

Udruženje građana povratnika u Banjaluku K.K.Žrtava 98, Banjaluka BiH telefon/faks: mob.: povratnicibl

Udruženje građana povratnika u Banjaluku K.K.Žrtava 98, Banjaluka BiH telefon/faks: mob.: povratnicibl Udruženje građana povratnika u Banjaluku K.K.Žrtava 98, 78000 Banjaluka BiH telefon/faks: + 387 51 413 233 mob.: + 387 65 203 581 e-mail: povratnicibl@blic.net www.ugp-banjaluka.com NARATIVNI I FINANSIJSKI

Више

Troskovnik A

Troskovnik A INVESTITOR: GRAĐEVINA: LOKACIJA: CENTRICE ZAGREB d.o.o. Slavonska avenija 6, 10 000 Zagreb ZGRADA B3 u sklopu Hypo centra, 5. i 6. kat Slavonska avenija 6/Marohnićeva ulica 1 Zagreb k.č.br. 5660/3, k.o.

Више

0 ГЛАВНА СВЕСКА Инвеститор: ДОО Спирала инвест Врбас, Бачка 70 Објекат: Врста техничке документације: За грађење / извођење радова: стамбена зграда Вр

0 ГЛАВНА СВЕСКА Инвеститор: ДОО Спирала инвест Врбас, Бачка 70 Објекат: Врста техничке документације: За грађење / извођење радова: стамбена зграда Вр 0 ГЛАВНА СВЕСКА Инвеститор: ДОО Спирала инвест Врбас, Бачка 70 Објекат: Врста техничке документације: За грађење / извођење радова: стамбена зграда Врбас, Деспота Стефана 8 к.п. 7765/1 к.о.врбас-град ИДР

Више

А/ АБ БАЛАСТИ ПРЕДМЕР РАДОВА Уређење комплекса наменњеног за одржавање музичког фестивала ЗАЈЕЧАРСКА ГИТАРИЈАДА у Зајечару, Кат. парцела 6285/1 КО Зај

А/ АБ БАЛАСТИ ПРЕДМЕР РАДОВА Уређење комплекса наменњеног за одржавање музичког фестивала ЗАЈЕЧАРСКА ГИТАРИЈАДА у Зајечару, Кат. парцела 6285/1 КО Зај А/ АБ БАЛАСТИ ПРЕДМЕР РАДОВА Уређење комплекса наменњеног за одржавање музичког фестивала ЗАЈЕЧАРСКА ГИТАРИЈАДА у Зајечару, Кат. парцела 6285/1 КО Зајечар А01/ ПРИПРЕМНИ И ЗЕМЉАНИ РАДОВИ А01.01 МАШИНСКИ

Више

Garaža-troskovnik

Garaža-troskovnik RADOVI NA GARAŽI U SPLITU NA LOKACIJI FIRULE Radovi rušenja: 1. Pažljivo demontiranje salonitnog crijepa i drvenih greda nad garažom. Crijep je postavljen na drvene grede uz pomoć vijaka, njegovo odlaganje

Више

ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВОД ИЗ ПЛАНА НАБАВКИ ЗА ГОДИНУ (II Измена) ЈАВНЕ НАБАВКЕ Редни број Предмет набавке/орн Процењена вредност (укупно по годинама)

ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВОД ИЗ ПЛАНА НАБАВКИ ЗА ГОДИНУ (II Измена) ЈАВНЕ НАБАВКЕ Редни број Предмет набавке/орн Процењена вредност (укупно по годинама) ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВОД ИЗ ПЛАНА НАБАВКИ ЗА 2019. ГОДИНУ (II Измена) ЈАВНЕ НАБАВКЕ Редни број Предмет набавке/орн Процењена вредност (укупно по годинама) Планирана средства у фин.плану без ПДВ-а Врста поступка

Више

BRVNARE DZAJA

BRVNARE DZAJA Varijanta III brvna/poluoblice dimenzija 120 x 200 mm Radovi: Montaža brvnare od poluoblica ili ravnih brvana, debljine brvna 120 x 200 mm Ugradnja stropnih nosivih greda 120 x 200 mm, zatim postavljanje

Више

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation profine group www.profine-croatia.hr ZAHTJEVI I OČEKIVANJA KOD UGRADNJE GRAĐEVINSKE STOLARIJE U SVJETLU nzeb Aleksandar Terer Zagreb, 19.03.2019. profine group www.profine-croatia.hr ZGRADA GOTOVO NULTE

Више

OSB NOVI A4 - web

OSB NOVI A4 - web DOSTUPNO U NAŠOJ LAGER KOLEKCIJI MALA TEŽINA LAK ZA KORIŠĆENJE ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA OTPORAN NA VLAGU OTPORAN NA OŠTEĆENJA NISKA CENA O PROIZVODU OSB ploča je višeslojna ploča koja se formira presovanjem

Више

Извештај, одлука и оквирни споразум

Извештај, одлука и оквирни споразум Наручилац: Јавно предузеће за управљање грађевинским земљиштем Шабац Адреса: Ул. Кнеза Милоша бр. 1 Место: Шабац Број одлуке: 2069/16 Редни бр. ЈН ЈН 49/16 Датум: 07.11.2016. На основу чл. 108. Закона

Више

CLT C1 Thermal KOMPLETNO REŠENJE ZA PLAFONE GARAŽA MAJ 2019 CLT C1 LAMELA SA POVRŠINSKOM OBRADOM I ZASEČENIM IVICAMA BEZ TIPLOVANJA

CLT C1 Thermal KOMPLETNO REŠENJE ZA PLAFONE GARAŽA MAJ 2019 CLT C1 LAMELA SA POVRŠINSKOM OBRADOM I ZASEČENIM IVICAMA BEZ TIPLOVANJA CLT C1 Thermal KOMPLETNO REŠENJE ZA PLAFONE GARAŽA MAJ 2019 CLT C1 LAMELA SA POVRŠINSKOM OBRADOM I ZASEČENIM IVICAMA BEZ TIPLOVANJA PLAFONSKE LAMELE CLT C1 THERMAL UVOD U mnogim zgradama nailazimo na negrejane

Више

3_2_Montagewaende

3_2_Montagewaende Zidne obloge Montažni zidovi Specijalni zidovi / Okna Duo Tech zidovi Rigidur zidovi Sustavi za drvenu gradnju Zidovi Saint-Gobain Rigips Austria GmbH. 3. izdanje, rujan 2012.. Naslov originala: Planen

Више

Izveštaj, odluka i ugovor

Izveštaj, odluka i ugovor Наручилац: Јавно предузеће за управљање грађевинским земљиштем Шабац Адреса: Ул. Кнеза Милоша бр. 1 Место: Шабац Број одлуке: 2137/16 Редни бр. ЈН ЈН 51/16 Датум: 10.11.2016. На основу чл. 108. Закона

Више

1.pdf

1.pdf Na temelju članka 35. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (NN br. 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 129/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09, 153/09, 143/12, 152/14 i 81/15 pročišćeni tekst),

Више

broj 043.indd - show_docs.jsf

broj 043.indd - show_docs.jsf ПРИЛОГ 1. Ширина заштитног појаса зграда, индивидуалних стамбених објеката и индивидуалних стамбено-пословних објеката зависно од притиска и пречника гасовода Пречник гасовода од 16 barа до 50 barа M >

Више

Broj:330 Datum: godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17 ) i Pravilnika o s

Broj:330 Datum: godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17 ) i Pravilnika o s Broj:330 Datum: 7.0.209. godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/, 57/4, 28/5 i 42/7 ) i Pravilnika o sadržaju akta i obrascima za sprovođenje nabavki male vrijednosti

Више

RADOVE NA RAŠĆIŠĆAVANJU ZASADA RADI FORMIRANJA OGLEDNOG DOBRA VRBOVO 13. Avgust god

RADOVE NA RAŠĆIŠĆAVANJU ZASADA RADI FORMIRANJA OGLEDNOG DOBRA VRBOVO 13. Avgust god RADOVE NA RAŠĆIŠĆAVANJU ZASADA RADI FORMIRANJA OGLEDNOG DOBRA VRBOVO 13. Avgust. 2012. god TEHNIČKI OPIS ZA RADOVE NA RAŠĆIŠĆAVANJU ZASADA Opšti podaci Predmetna parcela upisana je u nepokretnosti katastarske

Више

KONAČNA RANG LISTA 2. LAG NATJEČAJ ZA TO Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a IZNOS RASPOLO

KONAČNA RANG LISTA 2. LAG NATJEČAJ ZA TO Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a IZNOS RASPOLO Rbr. Barkod Naziv nositelja projekta 1. 02/18/311/08 Općina Zrinski Topolovac 2. 3. 02/18/311/02 02/18/311/06 Općina Kapela Općina Nova Rača Naziv projekta i kratak opis projekta Modernizacija kuhinje

Више

TROŠKOVNIK USLUGA I MATERIJALA ZA KOLOKACIJE_final.xls

TROŠKOVNIK USLUGA I MATERIJALA ZA KOLOKACIJE_final.xls TROŠKOVNIK HT HRVATSKIH TELEKOMUNIKACIJA d.d. ZA IZVOĐENJE RADOVA U IZGRADNJI KOLOKACIJSKIH PROSTORA ZA PRISTUP IZDVOJENOJ LOKALNOJ PETLJI Vrijedi od 0. listopada 2008. Izmjenjeno rješenjem Vijeća Hrvatske

Више

Microsoft Word - misljenjeMF_mini_hidroelektrana.doc

Microsoft Word - misljenjeMF_mini_hidroelektrana.doc AKTIVA sistem doo, Novi Sad Osnivanje preduzeća i radnji Računovodstvena agencija Poresko savetovanje Propisi besplatno www.aktivasistem.com Obrasci besplatno ODREĐIVANJE PDV DUŽNIKA ZA PROMET KOJI SE

Више

Poreska prijava za utvrđivanje poreya na imovinu

Poreska prijava za utvrđivanje poreya na imovinu (назив јединице локалне самоуправе чијем органу се подноси пријава) (назив органа коме се подноси пријава) Образац ППИ-2 ПОРЕСКА ПРИЈАВА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА. ГОДИНУ 1 1. ПОДАЦИ О ОБВЕЗНИКУ

Више

~ Методологија ~ ТРОМЈЕСЕЧНИ ИЗВЈЕШТАЈ О ЦИЈЕНАМА ПРОДАТИХ НОВИХ СТАНОВА (ГРАЂ-41) ПРАВНИ ОСНОВ Истраживање се спроводи на основу Закона о статистици

~ Методологија ~ ТРОМЈЕСЕЧНИ ИЗВЈЕШТАЈ О ЦИЈЕНАМА ПРОДАТИХ НОВИХ СТАНОВА (ГРАЂ-41) ПРАВНИ ОСНОВ Истраживање се спроводи на основу Закона о статистици ~ Методологија ~ ТРОМЈЕСЕЧНИ ИЗВЈЕШТАЈ О ЦИЈЕНАМА ПРОДАТИХ НОВИХ СТАНОВА (ГРАЂ-41) ПРАВНИ ОСНОВ Истраживање се спроводи на основу Закона о статистици Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске,

Више

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. Najviši nivo opremljenosti, uvođenje najmodernijih

Више

štambilj projektanta Božo Mirotić štambilj revidenta Digitally signed by Božo Mirotić DN: c=me, ou=pravno lice, =VATME , o=m.inginženj

štambilj projektanta Božo Mirotić štambilj revidenta Digitally signed by Božo Mirotić DN: c=me, ou=pravno lice, =VATME , o=m.inginženj štambilj projektanta Božo Mirotić štambilj revidenta Digitally signed by Božo Mirotić DN: c=me, ou=pravno lice, 2.5.4.97=VATME-02711494, o=m.inginženjering, serialnumber=31378, givenname=božo, sn=mirotić,

Више

Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom ("Službeni list CG", broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je

Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom (Službeni list CG, broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je 204. Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom ("Službeni list CG", broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je P R A V I L N I K O NAČINU PAKOVANJA I ODSTRANJIVANJA OTPADA

Више

ЕПИСКОПСКА РЕЗИДЕНЦИЈА У ПРИЗРЕНУ 1. Општи подаци о културном добру Културно добро Категоризација Место/Општина Власник: Споменик културе - XIX век Сп

ЕПИСКОПСКА РЕЗИДЕНЦИЈА У ПРИЗРЕНУ 1. Општи подаци о културном добру Културно добро Категоризација Место/Општина Власник: Споменик културе - XIX век Сп ЕПИСКОПСКА РЕЗИДЕНЦИЈА У ПРИЗРЕНУ 1. Општи подаци о културном добру Културно добро Категоризација Место/Општина Власник: Споменик културе - XIX век Споменик културе од значаја Призрен, општина Призрен

Више

МЕТОДОЛОГИЈА ЗА ОБРАЧУНАВАЊЕ ТРОШКОВА ПРИКЉУЧЕЊА НА МРЕЖУ

МЕТОДОЛОГИЈА ЗА ОБРАЧУНАВАЊЕ ТРОШКОВА ПРИКЉУЧЕЊА НА МРЕЖУ РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ТРЕБИЊЕ REGULATORNA KOMISIJA ZA ENERGETIKU REPUBLIKE SRPSKE TREBINJE ПРАВИЛНИК O МЕТОДОЛОГИЈИ ЗА ОБРАЧУНАВАЊЕ ТРОШКОВА ПРИКЉУЧЕЊА НА ДИСТРИБУТИВНИ ИЛИ

Више

1.pdf

1.pdf REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA OPĆINA RUGVICA MB 2882558, OIB 07295007204 OPĆINSKI NAČELNIK Rugvica, Trg J. Predavca 1, 10370 Dugo Selo Tel. 2764-215, 2764-220, fax. 2774-444 KLASA: 023-01/14-01/936

Више

jn_zahtjev_za_pon_nabavka_ugradnja_klima_uredjaja

jn_zahtjev_za_pon_nabavka_ugradnja_klima_uredjaja OBRAZAC1 Naručilac Opština Bijelo Polje, Služba za zajedničke poslove Broj 111-1/2019 Datum 05.08.2019 godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i

Више

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи ГОДИНА: XI БРОЈ: 39 20. децембар 2018. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра 2018. године, на основу члана 64. Статута општине Мајданпек (''Службени

Више

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV Na osnovu člana 58. stav 5. Zakona o oružju ( Službeni vesnik Republike Makedonije br. 7/2005 i 47/2006), ministar unutrašnjih poslova donosi PRAVILNIK O MINIMALNIM TEHNIČKIM I BEZBEDNOSNIM USLOVIMA KOJE

Више

GORNJI GRAD WORLD TRADE CAPITAL doo Veb-sajt stambenog objekta (062) Cena: PDV: Investitor: Lokacija: Grejanje: Par

GORNJI GRAD WORLD TRADE CAPITAL doo Veb-sajt stambenog objekta (062) Cena: PDV: Investitor: Lokacija: Grejanje: Par GORNJI GRAD WORLD TRADE CAPITAL doo Veb-sajt stambenog objekta (062) 333 333 Cena: PDV: Investitor: Lokacija: Grejanje: Parking: Klima: od 1 800 /м² uključen u cenu WORLD TRADE CAPITAL doo ZEMUN, Gornji

Више

VUD - Plan nabave 2015

VUD - Plan nabave 2015 1. P.J. Upravna zgrada Hrvatskih voda, 1.1. 4171 1.2. 4004 1.3. 0315 1.4. 4004 1.5. 4051 Usluga odvoza komunalnog otpada za potrebe upravne zgrade Hrvatskih voda u Zagrebu, Ulica grada Vukovara Toaletni

Више

veleprodajni_cenovnik.cdr

veleprodajni_cenovnik.cdr Sigurnosna vrata model WJ-12 SVETLI HRAST, dimenzije 900x2050x50 mm napravljena su od specijalno ojačanog čeličnog lima koji je plastificiran. Štok vrata je izrađen od čeličnog profilisanog lima, debljine

Више

ПРЕДЛОГ

ПРЕДЛОГ ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЛИСЈЕ НОВИ САД ПРОГРАМ ИНВЕСТИЦИОНИХ АКТИВНОСТИ ЈAВНОГ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЛИСЈЕ НОВИ САД И ТЕКУЋЕГ ОДРЖАВАЊА ГРОБАЉА ЗА 2015. ГОДИНУ ИНВЕСТИЦИОНE АКТИВНОСТИ КАПИТАЛНЕ СУБВЕНЦИЈЕ

Више

Slide 1

Slide 1 Грађевински факултет Универзитета у Београду МОСТОВИ Субструктура моста Вежбе 4 Програм предмета Датум бч. Предавања бч. Вежбе 1 22.02. 4 Уводно предавање - 2 01.03. 3 Дефиниције, системи, распони и материјали

Више

Уговор о изградњи објекта

Уговор о изградњи објекта Уговор о изградњи објекта По систему кључ у руке и инжењеринг Закључен дана године у, између уговорних страна: 1., из, ул., матични бр., рег. бр., ПИБ, које заступа директор (даље: Наручилац), с једне

Више

Evidencijski broj: J11/19 KNJIGA NACRTI SANACIJA ZATVORENOG SUSTAVA ODVODNJE U KM , AUTOCESTA A1 ZAGREB - SPLIT - DUBROVNIK, DIONICA OTO

Evidencijski broj: J11/19 KNJIGA NACRTI SANACIJA ZATVORENOG SUSTAVA ODVODNJE U KM , AUTOCESTA A1 ZAGREB - SPLIT - DUBROVNIK, DIONICA OTO Evidencijski broj: J/9 KNJIGA.. NACRTI SANACIJA ZATVORENOG SUSTAVA ODVODNJE U KM +, AUTOCESTA A ZAGREB - SPLIT - DUBROVNIK, DIONICA OTOČAC - PERUŠIĆ separator (post) spojno okno (zamjena postojećeg okna)

Више

Microsoft Word - 5.IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE

Microsoft Word - 5.IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Град Суботица ГРАДСКА УПРАВА Комисија за јавну набавку Број: IV-0-29/1 Број: ЈНМВ К 23/1 Дана: 07.0.1. Суботица, Трг слободе 1 У складу са чланом 63. став

Више

Title

Title Број: 1-02-4042-23/17-9 Датум: 10.11.2017. Београд ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ За јавну набавка радова - изградња мреже станица за мониторисање РФ спектра и сензора за мерење нејонизујућег

Више

S a d r ž a j: I UVOD - OPIS NEKRETNINE I.1. I.2. I.3. I.4. I.5. POSTOJEĆE STANJE I.1.1. Osnovni podaci TEHNIČKI OPIS NEKRETNINE I.2.1. Građevinsko ze

S a d r ž a j: I UVOD - OPIS NEKRETNINE I.1. I.2. I.3. I.4. I.5. POSTOJEĆE STANJE I.1.1. Osnovni podaci TEHNIČKI OPIS NEKRETNINE I.2.1. Građevinsko ze S a d r ž a j: I UVOD OPIS NEKRETNINE I.1. I.2. I.3. I.4. I.5. POSTOJEĆE STANJE I.1.1. Osnovni podaci TEHNIČKI OPIS NEKRETNINE I.2.1. Građevinsko zemljište I.2.2. Konstrukcija i materijali I.2.3. Infrastruktura

Више

CRNA GORA OPS TINA NIKSIC Sekretarijat za urectenje prostora i zastitu zivotne sredine Broj: UP/Io Niksic, 2^ godine INVESTITOR: O

CRNA GORA OPS TINA NIKSIC Sekretarijat za urectenje prostora i zastitu zivotne sredine Broj: UP/Io Niksic, 2^ godine INVESTITOR: O CRNA GORA OPS TINA NIKSIC Sekretarijat za urectenje prostora i zastitu zivotne sredine Broj: UP/Io 07-350- 97 Niksic, 2^.02.2015. godine INVESTITOR: OBJEKTI: PARCELE BR.: DIMENZIJE: SPRATNOST: LOKACIJA

Више

Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Kraljevcima Uljarice-Bačka d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom po

Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Kraljevcima Uljarice-Bačka d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom po Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Kraljevcima Uljarice-Bačka d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom poljoprivrednim proizvodima. Osnovano je 1998. godine

Више

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE GLAVNI PROJEKT Investitor: OPĆINA KRŠAN ALEMKA RADOVIĆ GORIČANEC, dipl.ing.arh. - PROJEKT VODE I KANALIZACIJE - Br.elab. 56

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE GLAVNI PROJEKT Investitor: OPĆINA KRŠAN ALEMKA RADOVIĆ GORIČANEC, dipl.ing.arh. - PROJEKT VODE I KANALIZACIJE - Br.elab. 56 PROJEKTANT : Ombreta Vitasović Diminić,ing.građ. GLAVNI PROJEKTANT : PROJEKT VODE I KANALIZACIJE Ovlaštena arhitektica: 1 SADRŽAJ : I OPĆI DIO 1. Rješenje o osnivanju ureda ovlaštenog arhitekta 2. Imenovanje

Више

Microsoft PowerPoint - OMT2-razdvajanje-2018

Microsoft PowerPoint - OMT2-razdvajanje-2018 OSNOVE MAŠINSKIH TEHNOLOGIJA 2 TEHNOLOGIJA PLASTIČNOG DEFORMISANJA RAZDVAJANJE (RAZDVOJNO DEFORMISANJE) Razdvajanje (razdvojno deformisanje) je tehnologija kod koje se pomoću mašine i alata u zoni deformisanja

Више

Microsoft PowerPoint - 7_Delalic,Nijaz_Vrednovanje mjera EE

Microsoft PowerPoint - 7_Delalic,Nijaz_Vrednovanje mjera EE VREDNOVANJE MJERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI U ZGRADARSTVU Nijaz Delalić, Udruženje termoenergetičara u BiH Energetska efikasnosti prirodni gas, realno rješenje enje za čisti zrak u Sarajevu Sarajevo 15. mart

Више

U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe b

U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe b U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana 30.03.2015. godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe broj 11, Sarajevo, između slijedećih ugovornih strana:

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O DAROVANJU GRAĐEVNOG MATERIJALA (NN 16/19; stupio na snagu 23.02.2019.) 1 9 I. OPĆE ODREDBE 3 Članak 1. 3 Članak 2. 3 II. DOKUMENTACIJA ZA DAROVANJE GRAĐEVNOG MATERIJALA 3 Članak 3. 3 Članak

Више

IZMJENA POZIVA NA DOSTAVU PONUDE NABAVA RADOVA Soboslikarski radovi Evidencijski broj: N-22/2019 1

IZMJENA POZIVA NA DOSTAVU PONUDE NABAVA RADOVA Soboslikarski radovi Evidencijski broj: N-22/2019 1 IZMJENA POZIVA NA DOSTAVU PONUDE NABAVA RADOVA Soboslikarski radovi Evidencijski broj: N-22/2019 1 KLASA: 372-02/19-02/0002 URBROJ: 343-0602/01-19-010 Zagreb, 19. veljače 2019. godine OPĆI PODACI Naručitelj:

Више

STUDIO K doo za projektovanje i izvođenje građevinskih objekata i inženjering Novi Sad, Bulevar cara Lazara 86 telefon: (021) matični broj:

STUDIO K doo za projektovanje i izvođenje građevinskih objekata i inženjering Novi Sad, Bulevar cara Lazara 86 telefon: (021) matični broj: STUDIO K doo za projektovanje i izvođenje građevinskih objekata i inženjering Novi Sad, Bulevar cara Lazara 86 telefon: (021) 63-66-384 matični broj: 20535075 pib: 106095970 www.studiok.co.rs 2/1 PROJEKAT

Више

Microsoft Word - realizacije_ugovora _ _Direkcija_

Microsoft Word - realizacije_ugovora _ _Direkcija_ 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. р.бр. Опис и Ознака по ЈРЈН 1. 66110000-4 Врста поступка и број обавјештења о додјели уговора са Портала јавних набавки изнајмљивање сефа за похрањивање резервне копије података

Више

MergedFile

MergedFile Investitor: Lokacija: Grad Čazma, Trg Čazmanskog kaptola 13 ; OIB: 81963437417 Vatrogasni dom Dapci zgrada javne namjene Dapci, k.č.br. 1271 k.o. Dapcii Zagrebačka 30 10313 Graberje Ivaničko Tel: ++385

Више

Univerzitet u Novom Sadu Medicinski fakultet Hajduk Veljkova br. 3, Novi Sad, Srbija Telefon: (021) ; faks (021) tenderm

Univerzitet u Novom Sadu Medicinski fakultet Hajduk Veljkova br. 3, Novi Sad, Srbija Telefon: (021) ; faks (021) tenderm Univerzitet u Novom Sadu Medicinski fakultet Hajduk Veljkova br. 3, 21000 Novi Sad, Srbija Telefon: (021) 420-678; faks (021) 6624-153 e-mail: tendermf@uns.ac.rs Izmenjena Konkursna dokumentacija za javnu

Више

Na osnovu člana 17

Na osnovu člana 17 Na osnovu člana 17. Zakona o javnim nabavkama (''Službeni glasnik BiH'' broj: 39/14), člana 15. Zakona o principima lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine (''Službene novine Federacije BiH''

Више

INVESTITOR: SUVLASNICI VIŠESTAMBENE ZGRADE VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB LOKACIJA: K.Č.BR. 3449, K.O. ČRNOMEREC VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB ZAH

INVESTITOR: SUVLASNICI VIŠESTAMBENE ZGRADE VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB LOKACIJA: K.Č.BR. 3449, K.O. ČRNOMEREC VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB ZAH INVESTITOR: SUVLASNICI VIŠESTAMBENE ZGRADE VINOGRADSKA CESTA 15, 10 000 ZAGREB LOKACIJA: K.Č.BR. 3449, K.O. ČRNOMEREC VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB : POBOLJŠANJE ENERGETSKIH SVOJSTAVA ZGRADE FAZA : GLAVNI

Више

Microsoft Word - Opšta dokumentacija.doc

Microsoft Word - Opšta dokumentacija.doc 1 - PROJEKAT ARHITEKTURE INVESTITORI: VASILIJE DRAGANIĆ Ul. Bokokotorska br. 42, Pančevo VLADAN MIJOVIĆ Ul. Branka Radičevića 4/19, Pančevo OBJEKAT: VRSTA TEHNIŠČKE DOKUMENTACIJE: NAZIV I OZNAKA DELA PROJEKTA:

Више

План набавки за годину ЈП МЛАДОСТ ОПОВО Обухвата: ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЈП " МЛАДОСТ" ОПОВО ЗА ГОДИНУ Датум усвајања: 30-Jan-18 Рб Укупно Пр

План набавки за годину ЈП МЛАДОСТ ОПОВО Обухвата: ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЈП  МЛАДОСТ ОПОВО ЗА ГОДИНУ Датум усвајања: 30-Jan-18 Рб Укупно Пр План набавки за 2018. годину ЈП МЛАДОСТ ОПОВО Обухвата: ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЈП " МЛАДОСТ" ОПОВО ЗА 2018. ГОДИНУ Датум усвајања: 30-Jan-18 Рб Укупно Предмет набавке Процењена вредност без ПДВ-а 22,150,000

Више

TROŠKOVNIK GRAĐEVINSKO - OBRTNIČKIH RADOVA NA IZGRADNJI POLIVALENTNOG IGRALIŠTA U STANCIJI PORTUN Red. br. OPIS STAVKE Jed.mj. Količina Jed. cijena UK

TROŠKOVNIK GRAĐEVINSKO - OBRTNIČKIH RADOVA NA IZGRADNJI POLIVALENTNOG IGRALIŠTA U STANCIJI PORTUN Red. br. OPIS STAVKE Jed.mj. Količina Jed. cijena UK TROŠKOVNIK GRAĐEVINSKO - OBRTNIČKIH RADOVA NA IZGRADNJI POLIVALENTNOG IGRALIŠTA U STANCIJI PORTUN Red. br. OPIS STAVKE Jed.mj. Količina Jed. cijena UKUPNO 1. PRIPREMNI RADOVI 1.1. Uklanjanje grmlja i drveća.

Више

Naručilac:JZU: Dom zdravlja Kotor Broj: /1 Datum: god. OBRAZAC 1 ZAHTJEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI I Podaci o

Naručilac:JZU: Dom zdravlja Kotor Broj: /1 Datum: god. OBRAZAC 1 ZAHTJEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI I Podaci o Naručilac:JZU: Dom zdravlja Kotor Broj:01-1558/1 Datum:27.07.2018.god. OBRAZAC 1 ZAHTJEV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI I Podaci o naručiocu Naručilac:JZU:Dom zdravlja Kotor Lice/a

Више

EKONOMIJA/ FARMA SVINJA Osnove za valorizaciju potencijala April 2018

EKONOMIJA/ FARMA SVINJA Osnove za valorizaciju potencijala April 2018 EKONOMIJA/ FARMA SVINJA Osnove za valorizaciju potencijala April 2018 Sadržaj 1. UVODNE NAPOMENE 2 2. ZEMLJIŠTE U KO POLJE (BAR) U VLASNIŠTVU LUKA BAR AD 2 2.1 Katastarski podaci 3 2.2 Tehničke karakteristike

Више

Djuric Zivica - sit., izgledi,

Djuric Zivica - sit., izgledi, ПРОЈЕКТНИ БИРО Г Р А Н Д Мирка Матића бр.1 Велико Градиште УРБАНИСТИЧКИ ПРОЈЕКАТ Инвеститор : ЂУРИЋ ЖИВИЦА - КРИВАЧА Бр.кат.пар: 6144 КО ГОЛУБАЦ САДРЖАЈ А. ОПШТА ДОКУМЕНТАЦИЈА 1. Решење о регистрацији

Више

Betonske i zidane konstrukcije 2

Betonske i zidane konstrukcije 2 5. STTIČKI PRORČUN PLOČE KRKTERISTIČNOG KT PROGR IZ KOLEGIJ BETONSKE I ZIDNE KONSTRUKCIJE 44 15 4 4 5. Statički proračun ploče karakterističnog kata 5.1. naliza opterećenja Stambeni prostor: 15 4 5, parket

Више

ČEMPRESI d.o.o. Kvanj Šibenik OIB: RADOVI NA GRADSKOM GROBLJU KVANJ-ŠIBENIK U GODINI OPĆI UVJETI (TEHNIČKI OPIS) Šibenik, s

ČEMPRESI d.o.o. Kvanj Šibenik OIB: RADOVI NA GRADSKOM GROBLJU KVANJ-ŠIBENIK U GODINI OPĆI UVJETI (TEHNIČKI OPIS) Šibenik, s ČEMPRESI d.o.o. Kvanj 1 22 000 Šibenik OIB: 10025069271 RADOVI NA GRADSKOM GROBLJU KVANJ-ŠIBENIK U 2013. GODINI OPĆI UVJETI (TEHNIČKI OPIS) Šibenik, siječanj 2013. 1. TEHNIČKI OPIS Prema planu i programu

Више

JP VOJVODINAŠUME PETROVARADIN Ogranak preduzeća ŠG SOMBOR SOMBOR tel/fax: / ; / ; PIB: ; MAT.BR.: ; EPPDV:132

JP VOJVODINAŠUME PETROVARADIN Ogranak preduzeća ŠG SOMBOR SOMBOR tel/fax: / ; / ; PIB: ; MAT.BR.: ; EPPDV:132 JP VOJVODINAŠUME PETROVARADIN Ogranak preduzeća ŠG SOMBOR SOMBOR tel/fax: +38125/463-111; +38125/463-115; PIB: 101636567; MAT.BR.: 08762198; EPPDV:132716493 Delovodni broj: JN 131/18-5 Datum: 02.11.2018.

Више

Katalog proizvoda Zidni sistemi

Katalog proizvoda Zidni sistemi Katalog proizvoda 2019. Zidni sistemi 200 godina inovacija Priča o Wienerberger grupi započela je u Austriji 1819. godine. Tokom 200 godina postojanja, grupa je postala najveći svetski proizvođač građevinskih

Више

160208_YTONG_Cenovnik2016

160208_YTONG_Cenovnik2016 važi od 0.02.2016. YTONG CENOVNIK 2016. POTRAŽITE JOŠ 40 IDEJNIH REŠENJA KUĆA NA YTONG.RS www.ytong.rs PREDSTAVIĆEMO VAM NAJPOVOLJNIJE REŠENJE OD PODA DO KROVA Štedite pri izgradnji i vreme i novac. Koristite

Више

Redni broj Opis Mjera Količina Jedinična Ukupna cijena cijena Materijal - dobava Dobava visokotlačne natrijeve žarulje snage 70W, prosječnog životnog

Redni broj Opis Mjera Količina Jedinična Ukupna cijena cijena Materijal - dobava Dobava visokotlačne natrijeve žarulje snage 70W, prosječnog životnog Redni broj Opis Mjera Količina Jedinična Ukupna cijena cijena Materijal - dobava Dobava visokotlačne natrijeve žarulje snage 70W, prosječnog životnog vijeka 28.000 sati i svjetlosnog toka 6.600 lm za montažu

Више