Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Kraljevcima Uljarice-Bačka d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom po

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Kraljevcima Uljarice-Bačka d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom po"

Транскрипт

1 Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Kraljevcima Uljarice-Bačka d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom poljoprivrednim proizvodima. Osnovano je godine u Novom Sadu, najvećem gradu i privrednom centru Autonomne Pokrajine Vojvodine. Usled širenja obima poslovanja u pojedinim delovima Vojvodine, te redefinisanja strateških ciljeva, rukovodstvo preduzeća Uljarice-Bačka je odlučilo da pojedine nepokretnosti ponudi za prodaju. Nepokretnost koja je predmet ove ponude locirana je u Kraljevcima. U pitanju je nekadašnja poljoprivredna ekonomija sa farmom svinja, posed ukupne površine od m2 sa pratećim objektima. Njegove ključne prednosti su: odlične makro i mikrolokacijske karakteristike veličina poseda postojeća urbanistička dokumentacija za definisanu namenu (farma) odlična komunalna opremljenost lokacije Sledi detaljna prezentacija predmeta ponude...

2 LOKACIJA Makrolokacijske karakteristike za datu lokaciju (Slika 1.) se mogu smatrati veoma povoljnim pre svega zbog blizine gradova Ruma, Šabac, Novi Sad i Beograd, magistralnih i regionalnih puteva, sa potrebnom distancom u odnosu na ostale poslovne i stambene delove naselja i grada. Mikrolokacijske karakteristike za datu lokaciju (Slika 2.) mogu se smatrati izuzetno dobrim. Razloga za ovakvu ocenu je više, pre svega zbog položaja u naselju Kraljevci, nalazi se u neposrednoj blizini regionalnog puta, zatim u rasporedu i položaju objekta na parceli, mogućnosti proširenja i dogradnje novih objekata kao i u infrastrukturnoj opremljenosti same lokacije koja je sa odgovarajućim priključcima povezana na sve javne infrastrukturne sisteme izgrađene u naselje. Kompleks (Slika 3.) je lociran na zapadnoj periferiji naselja Kraljevci u ulici Rumska b.b., odnosno pored desne strane regionalnog puta R103 Ruma - Pećinci sa kojim je povezan asfaltnom saobraćajnicom. Od centra naselja lokacija je udaljena 550m, a od raskrsnice puta Novi Sad - Šabac odnosno Rume oko 3.350m. Kolski prilaz lokaciji omogućen je direktno sa regionalnog puta odnosno ulice, a pešački prilaz omogućen je i betonskim trotoarem sa ulice. Kompleks koji je predmet ponude nalazi se u građevinskom području naselja Kraljevci u bloku 4/A. Namena zemljišta u bloku 4/A je radna zona, odnosno kompleks farme svinja i ekonomije (objekti za klanje životinja, preradu, obradu i skladištenje proizvoda životinjskog porekla), čija je realizacija delimično završena i za koji postoji važeća urbanistička dokumentacija. Konkretna lokacija je dobro opremljena potrebnom komunalnom infrastrukturom (elektro, telefonska, sanitarno vodovodna i hidrantska, mreža, asfaltne saobraćajnice, manipulativni platoi, betonske staze i trotoari, otpadne vode fekalne kanalizacije se odvode u recipijent otpadnih voda). Dvorište je delom prekriveno asfaltnom podlogom odnosno putevima, radnim i manipulativnim platoima i sa svih strana je ograđeno žičanom ogradom na betonskim stubovima, na kojoj se nalaze kolska i pešačka kapija.

3 LOKACIJA Makrolokacijske karakteristike za datu lokaciju (Slika 1.) se mogu smatrati veoma povoljnim pre svega zbog blizine gradova Ruma, Šabac, Novi Sad i Beograd, magistralnih i regionalnih puteva, sa potrebnom distancom u odnosu na ostale poslovne i stambene delove naselja i grada. Mikrolokacijske karakteristike za datu lokaciju (Slika 2.) mogu se smatrati izuzetno dobrim. Razloga za ovakvu ocenu je više, pre svega zbog položaja u naselju Kraljevci, nalazi se u neposrednoj blizini regionalnog puta, zatim u rasporedu i položaju objekta na parceli, mogućnosti proširenja i dogradnje novih objekata kao i u infrastrukturnoj opremljenosti same lokacije koja je sa odgovarajućim priključcima povezana na sve javne infrastrukturne sisteme izgrađene u naselje. Kompleks (Slika 3.) je lociran na zapadnoj periferiji naselja Kraljevci u ulici Rumska b.b., odnosno pored desne strane regionalnog puta R103 Ruma - Pećinci sa kojim je povezan asfaltnom saobraćajnicom. Od centra naselja lokacija je udaljena 550m, a od raskrsnice puta Novi Sad - Šabac odnosno Rume oko 3.350m. Kolski prilaz lokaciji omogućen je direktno sa regionalnog puta odnosno ulice, a pešački prilaz omogućen je i betonskim trotoarem sa ulice. Kompleks koji je predmet ponude nalazi se u građevinskom području naselja Kraljevci u bloku 4/A. Namena zemljišta u bloku 4/A je radna zona, odnosno kompleks farme svinja i ekonomije (objekti za klanje životinja, preradu, obradu i skladištenje proizvoda životinjskog porekla), čija je realizacija delimično završena i za koji postoji važeća urbanistička dokumentacija. Konkretna lokacija je dobro opremljena potrebnom komunalnom infrastrukturom (elektro, telefonska, sanitarno vodovodna i hidrantska, mreža, asfaltne saobraćajnice, manipulativni platoi, betonske staze i trotoari, otpadne vode fekalne kanalizacije se odvode u recipijent otpadnih voda). Dvorište je delom prekriveno asfaltnom podlogom odnosno putevima, radnim i manipulativnim platoima i sa svih strana je ograđeno žičanom ogradom na betonskim stubovima, na kojoj se nalaze kolska i pešačka kapija.

4 EKONOMIJA U KRALJEVCIMA Površina kat. parc. br. 1464/5 je m2, parcele 385/4 je m2, parcela 385/141 je m2, parcela br. 385/60 je 6.942m2, parcela br. 385/61 je m2, što ukupno iznosi m2. Svi građevinski objekti koji su predmet ponude upisani su u listu nepokretnosti br. 899, izgrađeni su na parcelama br. 1464/5, 385/4, i 385/141 u k.o. Kraljevci, ucrtani su u kopiji plana i upisani u list nepokretnosti. Bitno je naglasiti da su na kopiji plana ucrtani i u listu nepokretnosti upisani i objekti koji u prirodi ne postoje srušeni su. (Slika 4.) Pravni status objekata je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Ponudom su obuhvaćeni isključivo postojeći objekti (Slika 5.): 1. Upravna zgrada 2. Ukopana drumsko-kolska vaga i vagarska kuća 3. Magacin zrnaste hrane 4. Magacin sa kotlarnicom 5. Magacin 6. Radionica 7. Pumpa za gorivo 8. Magacin sa kotarkom 9. Upravna zgrada farme 10. Trenč silos Prema podacima iz lista nepokretnosti vlasnik svih navedenih objekata je Uljarice- Bačka d.o.o. Novi Sad. Po potrebi se mogu dostaviti dokazi o vlasništvu nad nekretninama: List nepokretnosti br. 899 i kopija plana za navedene parcele za k.o. Kraljevci. Pouzdani dokazi o tačnom vremenu gradnje objekta prilikom procene nisu u potpunosti dostupni. Godina gradnje objekata utvrđena je na osnovu pisanih i usmenih informacija na terenu od zaposlenih lica koja su u vreme gradnje radila u preduzeću. U sklopu ekonomskog dvorišta preduzeće Uljarice-Bačka trenutno koristi površinu od cca 1,5ha kao obladivo poljoprivredno zemljište.

5 EKONOMIJA U KRALJEVCIMA Površina kat. parc. br. 1464/5 je m2, parcele 385/4 je m2, parcela 385/141 je m2, parcela br. 385/60 je 6.942m2, parcela br. 385/61 je m2, što ukupno iznosi m2. Svi građevinski objekti koji su predmet ponude upisani su u listu nepokretnosti br. 899, izgrađeni su na parcelama br. 1464/5, 385/4, i 385/141 u k.o. Kraljevci, ucrtani su u kopiji plana i upisani u list nepokretnosti. Bitno je naglasiti da su na kopiji plana ucrtani i u listu nepokretnosti upisani i objekti koji u prirodi ne postoje srušeni su. (Slika 4.) Pravni status objekata je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Ponudom su obuhvaćeni isključivo postojeći objekti (Slika 5.): 1. Upravna zgrada 2. Ukopana drumsko-kolska vaga i vagarska kuća 3. Magacin zrnaste hrane 4. Magacin sa kotlarnicom 5. Magacin 6. Radionica 7. Pumpa za gorivo 8. Magacin sa kotarkom 9. Upravna zgrada farme 10. Trenč silos Prema podacima iz lista nepokretnosti vlasnik svih navedenih objekata je Uljarice- Bačka d.o.o. Novi Sad. Po potrebi se mogu dostaviti dokazi o vlasništvu nad nekretninama: List nepokretnosti br. 899 i kopija plana za navedene parcele za k.o. Kraljevci. Pouzdani dokazi o tačnom vremenu gradnje objekta prilikom procene nisu u potpunosti dostupni. Godina gradnje objekata utvrđena je na osnovu pisanih i usmenih informacija na terenu od zaposlenih lica koja su u vreme gradnje radila u preduzeću. U sklopu ekonomskog dvorišta preduzeće Uljarice-Bačka trenutno koristi površinu od cca 1,5ha kao obladivo poljoprivredno zemljište.

6 EKONOMIJA U KRALJEVCIMA Površina kat. parc. br. 1464/5 je m2, parcele 385/4 je m2, parcela 385/141 je m2, parcela br. 385/60 je 6.942m2, parcela br. 385/61 je m2, što ukupno iznosi m2. Svi građevinski objekti koji su predmet ponude upisani su u listu nepokretnosti br. 899, izgrađeni su na parcelama br. 1464/5, 385/4, i 385/141 u k.o. Kraljevci, ucrtani su u kopiji plana i upisani u list nepokretnosti. Bitno je naglasiti da su na kopiji plana ucrtani i u listu nepokretnosti upisani i objekti koji u prirodi ne postoje srušeni su. (Slika 4.) Pravni status objekata je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Ponudom su obuhvaćeni isključivo postojeći objekti (Slika 5.): 1. Upravna zgrada 2. Ukopana drumsko-kolska vaga i vagarska kuća 3. Magacin zrnaste hrane 4. Magacin sa kotlarnicom 5. Magacin 6. Radionica 7. Pumpa za gorivo 8. Magacin sa kotarkom 9. Upravna zgrada farme 10. Trenč silos Prema podacima iz lista nepokretnosti vlasnik svih navedenih objekata je Uljarice- Bačka d.o.o. Novi Sad. Po potrebi se mogu dostaviti dokazi o vlasništvu nad nekretninama: List nepokretnosti br. 899 i kopija plana za navedene parcele za k.o. Kraljevci. Pouzdani dokazi o tačnom vremenu gradnje objekta prilikom procene nisu u potpunosti dostupni. Godina gradnje objekata utvrđena je na osnovu pisanih i usmenih informacija na terenu od zaposlenih lica koja su u vreme gradnje radila u preduzeću. U sklopu ekonomskog dvorišta preduzeće Uljarice-Bačka trenutno koristi površinu od cca 1,5ha kao obladivo poljoprivredno zemljište.

7 OBJEKAT 1: UPRAVNA ZGRADA Izgrađena je na parceli br. 1464/5 najverovatnije godine, na severnom delu lokacije. U objektu se nalazi više prostorija: kancelarije, trpezarija, kuhinja, ostava, sanitarne i pomoćne prostorije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada br. 1, površine 378m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Objekat je izveden kao prizemni, slobodno stojeći, nepravilnog oblika osnove, građen u skeletnom konstruktivnom sistemu, montažnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na armirano betonskim trakastim temeljima i betonskoj podnoj ploči. Na sastavu svih temelja i zidova izvedena je bitumenska hidroizolacija. Objekat predstavlja tzv. montažnu kuću, a njena konstrukcija je drveni skelet izrađen od čamove građe, koja se sastoji od stubova, podužnih i poprečnih greda, venčanica i rogova. Spoljni zidovi su debljine 20cm, noseće konstruktivne su 5/10cm, sa spoljne strane je demit fasada 5cm, i ravne salonit ploče. Prostor između stubova je punjen izolacijom od mineralne vune 10cm, preko kojih su montirane gips kartonske ploče, završno gletovane i bojene. Unutrašnji zidovi su debljine 12cm, noseće konstruktivne drvene grede 5/8cm, sa izolacijom od mineralne vune8cm, obostrano obložene gips kartonskim pločama, završno gletovanim i bojenim. Međuspratnu konstrukciju čine grede 5/20cm, sa izolacijom od mineralne vune, i plafonske gipskartonske ploče, završno gletovane i bojene. Krovna konstrukcija je dvovodna sa rogovima od čamove građe 10/14cm, prekrivenim pločama valovitog salonita. Strehe su opšivene daskom i na njima su montirani oluci od obojenog pocinkovanog lima. U sanitarnim prostorijama zidovi su obloženi keramičkim pločicama. Svetla visina prostora je 2,50m. Pod je oko 45cm izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao armirano betonska ploča. Završna obrada poda je različita u zavisnosti od namene prostorija, a izvedena je od laminata ili keramičkih pločica. Prozori i spoljna vrata su drveni, jednostruki, zastakljeni termopan staklom. Unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana ili delimično zastakljena i obojena masnom bojom. Objekat je opremljen elektro, telefonskom, vodovodnom i kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku jamu i instalacijom toplovodnog radijatorskog grejanja. U blizini objekta se nalazi rezervoar kapaciteta 5.000l za snabdevanje sistema grejanja. Objekat je u dobrom stanju.

8 OBJEKAT 1: UPRAVNA ZGRADA Izgrađena je na parceli br. 1464/5 najverovatnije godine, na severnom delu lokacije. U objektu se nalazi više prostorija: kancelarije, trpezarija, kuhinja, ostava, sanitarne i pomoćne prostorije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada br. 1, površine 378m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Objekat je izveden kao prizemni, slobodno stojeći, nepravilnog oblika osnove, građen u skeletnom konstruktivnom sistemu, montažnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na armirano betonskim trakastim temeljima i betonskoj podnoj ploči. Na sastavu svih temelja i zidova izvedena je bitumenska hidroizolacija. Objekat predstavlja tzv. montažnu kuću, a njena konstrukcija je drveni skelet izrađen od čamove građe, koja se sastoji od stubova, podužnih i poprečnih greda, venčanica i rogova. Spoljni zidovi su debljine 20cm, noseće konstruktivne su 5/10cm, sa spoljne strane je demit fasada 5cm, i ravne salonit ploče. Prostor između stubova je punjen izolacijom od mineralne vune 10cm, preko kojih su montirane gips kartonske ploče, završno gletovane i bojene. Unutrašnji zidovi su debljine 12cm, noseće konstruktivne drvene grede 5/8cm, sa izolacijom od mineralne vune8cm, obostrano obložene gips kartonskim pločama, završno gletovanim i bojenim. Međuspratnu konstrukciju čine grede 5/20cm, sa izolacijom od mineralne vune, i plafonske gipskartonske ploče, završno gletovane i bojene. Krovna konstrukcija je dvovodna sa rogovima od čamove građe 10/14cm, prekrivenim pločama valovitog salonita. Strehe su opšivene daskom i na njima su montirani oluci od obojenog pocinkovanog lima. U sanitarnim prostorijama zidovi su obloženi keramičkim pločicama. Svetla visina prostora je 2,50m. Pod je oko 45cm izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao armirano betonska ploča. Završna obrada poda je različita u zavisnosti od namene prostorija, a izvedena je od laminata ili keramičkih pločica. Prozori i spoljna vrata su drveni, jednostruki, zastakljeni termopan staklom. Unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana ili delimično zastakljena i obojena masnom bojom. Objekat je opremljen elektro, telefonskom, vodovodnom i kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku jamu i instalacijom toplovodnog radijatorskog grejanja. U blizini objekta se nalazi rezervoar kapaciteta 5.000l za snabdevanje sistema grejanja. Objekat je u dobrom stanju.

9 OBJEKAT 1: UPRAVNA ZGRADA Izgrađena je na parceli br. 1464/5 najverovatnije godine, na severnom delu lokacije. U objektu se nalazi više prostorija: kancelarije, trpezarija, kuhinja, ostava, sanitarne i pomoćne prostorije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada br. 1, površine 378m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Objekat je izveden kao prizemni, slobodno stojeći, nepravilnog oblika osnove, građen u skeletnom konstruktivnom sistemu, montažnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na armirano betonskim trakastim temeljima i betonskoj podnoj ploči. Na sastavu svih temelja i zidova izvedena je bitumenska hidroizolacija. Objekat predstavlja tzv. montažnu kuću, a njena konstrukcija je drveni skelet izrađen od čamove građe, koja se sastoji od stubova, podužnih i poprečnih greda, venčanica i rogova. Spoljni zidovi su debljine 20cm, noseće konstruktivne su 5/10cm, sa spoljne strane je demit fasada 5cm, i ravne salonit ploče. Prostor između stubova je punjen izolacijom od mineralne vune 10cm, preko kojih su montirane gips kartonske ploče, završno gletovane i bojene. Unutrašnji zidovi su debljine 12cm, noseće konstruktivne drvene grede 5/8cm, sa izolacijom od mineralne vune8cm, obostrano obložene gips kartonskim pločama, završno gletovanim i bojenim. Međuspratnu konstrukciju čine grede 5/20cm, sa izolacijom od mineralne vune, i plafonske gipskartonske ploče, završno gletovane i bojene. Krovna konstrukcija je dvovodna sa rogovima od čamove građe 10/14cm, prekrivenim pločama valovitog salonita. Strehe su opšivene daskom i na njima su montirani oluci od obojenog pocinkovanog lima. U sanitarnim prostorijama zidovi su obloženi keramičkim pločicama. Svetla visina prostora je 2,50m. Pod je oko 45cm izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao armirano betonska ploča. Završna obrada poda je različita u zavisnosti od namene prostorija, a izvedena je od laminata ili keramičkih pločica. Prozori i spoljna vrata su drveni, jednostruki, zastakljeni termopan staklom. Unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana ili delimično zastakljena i obojena masnom bojom. Objekat je opremljen elektro, telefonskom, vodovodnom i kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku jamu i instalacijom toplovodnog radijatorskog grejanja. U blizini objekta se nalazi rezervoar kapaciteta 5.000l za snabdevanje sistema grejanja. Objekat je u dobrom stanju.

10 OBJEKAT 2. KOLSKA VAGA Kolska vaga je izgrađena na parceli br. 1464/5, na severnom delu lokacije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada br. 6. Objekat se nalazi u fazi legalizacije. Reč je ukopanoj druskoj kolskoj vagi, tip DV-60, proizvođač Vagar/ Specijal Novi Sad. Maksimalna nosivost vage je kg. Vagarska kuća je namenjena za smeštaj merne opreme i manipulaciju radnika pri merenju. Reč je o zidanom prizemnom objektu dimenzija u osnovi 3,10m x 5,75m. Horizontalni gabarit objekta je 17,83m2. Kućica je smeštena pored vage sa kojom je tehnološki vezana. Tehnološka veza je omogućena spojnim kanalom u koji su smeštene instalacije signalizacije od mernih ćelija do displeja na mernom mestu. Objekat je priključen na elektrodistributivnu mrežu prema datim uslovima. Konstrukciju kuće čine sistem horizontalnih i vertikalnih serklaža, kao i horizontalne grede, ispuna je od termobloka, a plagon je malterisana gips kartonska ploča- Krovna konstrukcija je klasična drvena, prost krov sa rogovima b/d=10/12cm. Pokrivač je salonit.

11 OBJEKAT 2. KOLSKA VAGA Kolska vaga je izgrađena na parceli br. 1464/5, na severnom delu lokacije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada br. 6. Objekat se nalazi u fazi legalizacije. Reč je ukopanoj druskoj kolskoj vagi, tip DV-60, proizvođač Vagar/ Specijal Novi Sad. Maksimalna nosivost vage je kg. Vagarska kuća je namenjena za smeštaj merne opreme i manipulaciju radnika pri merenju. Reč je o zidanom prizemnom objektu dimenzija u osnovi 3,10m x 5,75m. Horizontalni gabarit objekta je 17,83m2. Kućica je smeštena pored vage sa kojom je tehnološki vezana. Tehnološka veza je omogućena spojnim kanalom u koji su smeštene instalacije signalizacije od mernih ćelija do displeja na mernom mestu. Objekat je priključen na elektrodistributivnu mrežu prema datim uslovima. Konstrukciju kuće čine sistem horizontalnih i vertikalnih serklaža, kao i horizontalne grede, ispuna je od termobloka, a plagon je malterisana gips kartonska ploča- Krovna konstrukcija je klasična drvena, prost krov sa rogovima b/d=10/12cm. Pokrivač je salonit.

12 OBJEKAT 3. MAGACIN ZRNASTE HRANE Objekat je izgrađen na parceli broj 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 2, površine 834m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalaze magacini, alatnica i arhiva. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, osnove u obliku slova T, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izrađeni su od pune opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unutrašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratna i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drvena oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je viševodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbine su pokrivene tipskim slemenjacima, a na strehama su montirani horizontalni i vertikalni oluci od pocinkovanog lima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, metalni, zastakljeni rarnim staklom i opremljeni gvozdenim rešetkama. Spoljna vrata su metalna, izrađena od gvozdenih profila sa ispunom lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro instalacijom, a njegovo trenutno stanje je dobro.

13 OBJEKAT 3. MAGACIN ZRNASTE HRANE Objekat je izgrađen na parceli broj 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 2, površine 834m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalaze magacini, alatnica i arhiva. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, osnove u obliku slova T, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izrađeni su od pune opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unutrašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratna i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drvena oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je viševodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbine su pokrivene tipskim slemenjacima, a na strehama su montirani horizontalni i vertikalni oluci od pocinkovanog lima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, metalni, zastakljeni rarnim staklom i opremljeni gvozdenim rešetkama. Spoljna vrata su metalna, izrađena od gvozdenih profila sa ispunom lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro instalacijom, a njegovo trenutno stanje je dobro.

14 OBJEKAT 3. MAGACIN ZRNASTE HRANE Objekat je izgrađen na parceli broj 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 2, površine 834m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalaze magacini, alatnica i arhiva. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, osnove u obliku slova T, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izrađeni su od pune opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unutrašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratna i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drvena oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je viševodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbine su pokrivene tipskim slemenjacima, a na strehama su montirani horizontalni i vertikalni oluci od pocinkovanog lima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, metalni, zastakljeni rarnim staklom i opremljeni gvozdenim rešetkama. Spoljna vrata su metalna, izrađena od gvozdenih profila sa ispunom lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro instalacijom, a njegovo trenutno stanje je dobro.

15 OBJEKAT 4: MAGACIN SA KOTLARNICOM Objekat je izgrađen na parceli broj 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 3, površine 642m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata.unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalazi kotlarnica, stolarska radionica, mešaona, magacini, kancelarije i sanitarne prostorije. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, pravougaonog je oblika, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izrađeni su od podne opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unurašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratan i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drven, oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je dvovodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbine su pokrivene tipskim slemenjacima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, drveni ili metalni, zastakljeni ravnim stakolom. Spoljna vrata su metalna izrađena od gvozdenih profila sa ispunom od lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro, vodovodnom, kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku jamu, a njegovo trenutno stanje je relativno dobro.

16 OBJEKAT 4: MAGACIN SA KOTLARNICOM Objekat je izgrađen na parceli broj 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 3, površine 642m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata.unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalazi kotlarnica, stolarska radionica, mešaona, magacini, kancelarije i sanitarne prostorije. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, pravougaonog je oblika, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izrađeni su od podne opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unurašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratan i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drven, oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je dvovodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbine su pokrivene tipskim slemenjacima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, drveni ili metalni, zastakljeni ravnim stakolom. Spoljna vrata su metalna izrađena od gvozdenih profila sa ispunom od lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro, vodovodnom, kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku jamu, a njegovo trenutno stanje je relativno dobro.

17 OBJEKAT 4: MAGACIN SA KOTLARNICOM Objekat je izgrađen na parceli broj 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 3, površine 642m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata.unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalazi kotlarnica, stolarska radionica, mešaona, magacini, kancelarije i sanitarne prostorije. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, pravougaonog je oblika, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izrađeni su od podne opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unurašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratan i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drven, oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je dvovodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbine su pokrivene tipskim slemenjacima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, drveni ili metalni, zastakljeni ravnim stakolom. Spoljna vrata su metalna izrađena od gvozdenih profila sa ispunom od lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro, vodovodnom, kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku jamu, a njegovo trenutno stanje je relativno dobro.

18 OBJEKAT 5: MAGACIN Objekat je izgrađen na parceli 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 4, površine 640m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalazi kovačnica, kancelarije, akumulatorska stanica, magacini delova, pesticida i veštačkog đubriva. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, pravougaonog je oblika, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izgrađeni od podne opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unutrašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratna i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drvena, oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je dvovodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbinesu pokrivene tipskim slemenjacima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, drveni, zastakljeni ravnim staklom. Spoljna vrata su metalna, izrađena od gvozdenog profila sa ispunom od lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro, vodovodnom, kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku, a njegovo trenutno stanje je relativno dobro.

19 OBJEKAT 5: MAGACIN Objekat je izgrađen na parceli 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 4, površine 640m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalazi kovačnica, kancelarije, akumulatorska stanica, magacini delova, pesticida i veštačkog đubriva. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, pravougaonog je oblika, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izgrađeni od podne opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unutrašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratna i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drvena, oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je dvovodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbinesu pokrivene tipskim slemenjacima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, drveni, zastakljeni ravnim staklom. Spoljna vrata su metalna, izrađena od gvozdenog profila sa ispunom od lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro, vodovodnom, kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku, a njegovo trenutno stanje je relativno dobro.

20 OBJEKAT 5: MAGACIN Objekat je izgrađen na parceli 1464/5 najverovatnije godine na centralnom delu lokacije pored desne strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 4, površine 640m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više prostorija u kojima se nalazi kovačnica, kancelarije, akumulatorska stanica, magacini delova, pesticida i veštačkog đubriva. Objekat je izveden kao spratni P+Pk, slobodno stojeći, pravougaonog je oblika, građen je u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od pune opeke postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova i na temeljima samcima od armiranog betona koji su postavljeni ispod drvenih stubova. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izgrađeni od podne opeke, debljina spoljnih zidova je 38cm, unutrašnjih nosećih je 25cm, a pregradni zidovi su d=15cm. Na rasteru od 4,0m spoljni zidovi su ojačani zidanim stubovima od opeke. Unutar objekta na rasteru 4,0m i na rasponu 4,0m postavljena su dva reda drvenih stubova na koje se oslanja međuspratna i krovna konstrukcija. Zidovi su obostrano dersovani i obojeni, svetla visina prostorija je 2,5m, nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je drvena, oslonjena na podužne drvene grede i spoljne zidove, a iznad nje je postavljena oplata od dasaka prekrivenih zemljom. Krovna konstrukcija je dvovodna, drvena, od čamove građe. Krovni pokrivač je falcovani crep, sleme i grbinesu pokrivene tipskim slemenjacima. Pod prizemlja je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je kao betonska, podna ploča. Prozori su jednostruki, drveni, zastakljeni ravnim staklom. Spoljna vrata su metalna, izrađena od gvozdenog profila sa ispunom od lima, unutrašnja vrata su drvena, puna, duplošperovana. Objekat je opremljen elektro, vodovodnom, kanalizacionom instalacijom priključenom na septičku, a njegovo trenutno stanje je relativno dobro.

21 OBJEKAT 6: RADIONICA Objekat je izgrađen na parceli broj 385/141 najverovatnije godine, na centralnom delu lokacije pored leve strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 1, površine 923m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više radionica namenjenih za opravku i održavanje poljoprivrednih mašina i mehanizacije, kancelarije i sanitarne prostorije. Objekat je izveden kao prizemna zgrada, pravougaonog oblika osnove, građena je u skeletnom konstruktivnom sistemu, kombinovanjem klasičnog i montažnog načina gradnje. Fundiranje je izvedeno na temeljima samcima od armiranog betona postavljenim ispod spoljnih nosećih stubova. Temelji samci su spojeni temeljnim parapetnim gredama od betona. Na sastavu zidova i temelja izvedena je bitumenska hidroizolacija. Noseća konstrukcija je metalni skelet sa stubovima od gvozdenih profila postavljenim u dva paralelna reda na rasponu od 12m i sa rasterom od 6m. Zidovi su izrađeni od giter blokova d=25cm, sa spoljne i unutrašnje strane su omalterisani i obojeni. Na mestima susticanja i sučeljavanja i na vrhu zidova izvedeni su armirano betonski vertikalni, kosi i horizontalni serklaž, svetla visina prostorija je 5,5m, a nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu izrađene od armiranog betona. Na vrhove stubova montirani su gvozdeni, krovni, rešetkasti nosači, trougaonog oblika. Krovni pokrivač je od valovitog pocinkovanog sendvič lima, pričvršćenog za rožnjače koje su montirane na gornji pojas krovnih nosača. Na strehama su montirani horizontalni i vertikalni oluci od pocinkovanog lima. Ulazna i vrata na radioničkim prostorijama su metalna, izrađena od gvozdenih kutijastih profila, sa ispunom od lima, unutrašnja vrata na kancelarijama i saniternim prostorijama su drvena, puna, duplošperovana. Prozori su metalni, izrađeni od gvozdenih kutijastih profila, sa ispunom od ravnog stakla. Između prozora na podužnim fasadama formirane su svetlosne trake od dvostrukog profilit stakla. Objekat je opremljen elektro, gromobranskom, vodovodnom i kanalizacionom instalacijom i toplovodnom instalacijom radijatorskog i kaloriferskog grejanja. Oko objekta su izvedeni betonski trotoari i betonski plato sa jedne strane. Trenutno stanje objekta se može opisati kao dobro.

22 OBJEKAT 6: RADIONICA Objekat je izgrađen na parceli broj 385/141 najverovatnije godine, na centralnom delu lokacije pored leve strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 1, površine 923m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više radionica namenjenih za opravku i održavanje poljoprivrednih mašina i mehanizacije, kancelarije i sanitarne prostorije. Objekat je izveden kao prizemna zgrada, pravougaonog oblika osnove, građena je u skeletnom konstruktivnom sistemu, kombinovanjem klasičnog i montažnog načina gradnje. Fundiranje je izvedeno na temeljima samcima od armiranog betona postavljenim ispod spoljnih nosećih stubova. Temelji samci su spojeni temeljnim parapetnim gredama od betona. Na sastavu zidova i temelja izvedena je bitumenska hidroizolacija. Noseća konstrukcija je metalni skelet sa stubovima od gvozdenih profila postavljenim u dva paralelna reda na rasponu od 12m i sa rasterom od 6m. Zidovi su izrađeni od giter blokova d=25cm, sa spoljne i unutrašnje strane su omalterisani i obojeni. Na mestima susticanja i sučeljavanja i na vrhu zidova izvedeni su armirano betonski vertikalni, kosi i horizontalni serklaž, svetla visina prostorija je 5,5m, a nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu izrađene od armiranog betona. Na vrhove stubova montirani su gvozdeni, krovni, rešetkasti nosači, trougaonog oblika. Krovni pokrivač je od valovitog pocinkovanog sendvič lima, pričvršćenog za rožnjače koje su montirane na gornji pojas krovnih nosača. Na strehama su montirani horizontalni i vertikalni oluci od pocinkovanog lima. Ulazna i vrata na radioničkim prostorijama su metalna, izrađena od gvozdenih kutijastih profila, sa ispunom od lima, unutrašnja vrata na kancelarijama i saniternim prostorijama su drvena, puna, duplošperovana. Prozori su metalni, izrađeni od gvozdenih kutijastih profila, sa ispunom od ravnog stakla. Između prozora na podužnim fasadama formirane su svetlosne trake od dvostrukog profilit stakla. Objekat je opremljen elektro, gromobranskom, vodovodnom i kanalizacionom instalacijom i toplovodnom instalacijom radijatorskog i kaloriferskog grejanja. Oko objekta su izvedeni betonski trotoari i betonski plato sa jedne strane. Trenutno stanje objekta se može opisati kao dobro.

23 OBJEKAT 6: RADIONICA Objekat je izgrađen na parceli broj 385/141 najverovatnije godine, na centralnom delu lokacije pored leve strane pristupne saobraćajnice. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 1, površine 923m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutrašnjost je izdeljena na više radionica namenjenih za opravku i održavanje poljoprivrednih mašina i mehanizacije, kancelarije i sanitarne prostorije. Objekat je izveden kao prizemna zgrada, pravougaonog oblika osnove, građena je u skeletnom konstruktivnom sistemu, kombinovanjem klasičnog i montažnog načina gradnje. Fundiranje je izvedeno na temeljima samcima od armiranog betona postavljenim ispod spoljnih nosećih stubova. Temelji samci su spojeni temeljnim parapetnim gredama od betona. Na sastavu zidova i temelja izvedena je bitumenska hidroizolacija. Noseća konstrukcija je metalni skelet sa stubovima od gvozdenih profila postavljenim u dva paralelna reda na rasponu od 12m i sa rasterom od 6m. Zidovi su izrađeni od giter blokova d=25cm, sa spoljne i unutrašnje strane su omalterisani i obojeni. Na mestima susticanja i sučeljavanja i na vrhu zidova izvedeni su armirano betonski vertikalni, kosi i horizontalni serklaž, svetla visina prostorija je 5,5m, a nadvratnici i nadprozornici su skrivene grede u zidu izrađene od armiranog betona. Na vrhove stubova montirani su gvozdeni, krovni, rešetkasti nosači, trougaonog oblika. Krovni pokrivač je od valovitog pocinkovanog sendvič lima, pričvršćenog za rožnjače koje su montirane na gornji pojas krovnih nosača. Na strehama su montirani horizontalni i vertikalni oluci od pocinkovanog lima. Ulazna i vrata na radioničkim prostorijama su metalna, izrađena od gvozdenih kutijastih profila, sa ispunom od lima, unutrašnja vrata na kancelarijama i saniternim prostorijama su drvena, puna, duplošperovana. Prozori su metalni, izrađeni od gvozdenih kutijastih profila, sa ispunom od ravnog stakla. Između prozora na podužnim fasadama formirane su svetlosne trake od dvostrukog profilit stakla. Objekat je opremljen elektro, gromobranskom, vodovodnom i kanalizacionom instalacijom i toplovodnom instalacijom radijatorskog i kaloriferskog grejanja. Oko objekta su izvedeni betonski trotoari i betonski plato sa jedne strane. Trenutno stanje objekta se može opisati kao dobro.

24 OBJEKAT 7. PUMPA ZA GORIVO Objekat je izgrađen na parceli broj 385/141. Njegova ranije primena je bila za snabdevanje poljoprivredne mehanizacije pogonskim gorivom. Kapacitet podzemnih rezervoara je: dva rezervoara kapaciteta 5.000l i jedan rezervoar kapaciteta l. Rezervorari za gorivo su izvedeni kao gvozdeni, cilindričnog oblika, ukopani u zemlju 1,0m. Sa spoljne strane isti su izolovani bitumenskom hidroizolacijom od više bitumenskih premaza. Iznad manloha je izveden betonski šaht dimenzija 1,0 x 1,0m sa metalnim poklopcem. Preko šahta se vrši punjenje rezervoara gorivom iz auto cisterni, a ujedno kroz njih prolazi metalna cevna instalacija za pražnjenje koja je povezana sa pumpnim automatom. Svi metalni delovi su sa spoljne strane zaštićeni od korozije premazima bitumenske hidroizolacije. Trenutno stanje objekta je dobro.

25 OBJEKAT 8: MAGACIN SA KOTARKOM Objekat je izgrađen na parceli broj 385/ godine na dvorišnom delu lokacije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 2, površine 177m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Osnovna namena objekata je skladištenje kukuruza u klipu, a šupe pored njih koriste se kao magacini. Objekat je izveden kao spratni, slobodnostojeći, pravougaone osnove, prizemlje objekta je izvedeno u masivnom konstruktivnom sistemu, klasične gradnje, dok je sprat drvena, skeletna konstrukcija, montažne gradnje. Temelji su trakasti ispod nosećih zidova, zidai punom opekom. Zidovi prizemnog dela zidani su punom opekom debljine 25cm i delimično su omalterisani. Visina zidova prizemlja je 2,0m, nadvratnici su drvene, skrivene grede. Pod prizemlja je od nasatično postavljene, pune opeke. Spratni deo namenjen za skladištenje kukuruza u klipu izveden je od drveta. Na zidove prizemlja postavljene su grede na rastojanju 1,0m, na njih je postavljen pod sprata od dasaka. Stubovi noseće konstrukcije su montirani na donje grede i sa njima su spojeni pomoću žljeba i čepa, a spoj je osiguran gvozdenim klanfama. Na polovini visine stubovi su ukrućeni horizontalnom podužnom gredom, kao i kosnicima u vidu spregova na krajnjim poljima. Iznad stubova je postavljena drvena podužna greda koja ukrućuje konstrukciju i nosi krov. Spajanje grede i kosnika je takođe izvedeno sa žljebom i čepom, osigurano gvozdenom klanfom. U poprečnom pravcu konstrukcija je ukrućena drvenom gredom postavljenom na podužnu gredu iznad stubova sa istim rasterom. Svi noseći elementi konstrukcije izvedeni su od tvrdog drveta. Obloga spratnog dela je od vertikalno postavljenih letava 2,5/5cm sa razmakom 5cm između. Krovna konstrukcija objekta je drvena, dvovodna, izvedena kao prost krov sa raspinjačom. Krovni pokrivač je biber crep, a sleme je pokriveno tipskim slemenjacima zalivenim malterom. Krovna konstrukcija i obloga su izvedeni od čamove građe. Pod je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je od nasatično poredane pune opeke. Vrata na prostorijama u prizemlju izvedena su kao spoljna, drvena, puna, tesarska vrata. Vrata spratnog dela su drvena, izrađena od letava, kao i obloga sprata. Objekat nije opremljen instalacijama.

26 OBJEKAT 8: MAGACIN SA KOTARKOM Objekat je izgrađen na parceli broj 385/ godine na dvorišnom delu lokacije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 2, površine 177m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Osnovna namena objekata je skladištenje kukuruza u klipu, a šupe pored njih koriste se kao magacini. Objekat je izveden kao spratni, slobodnostojeći, pravougaone osnove, prizemlje objekta je izvedeno u masivnom konstruktivnom sistemu, klasične gradnje, dok je sprat drvena, skeletna konstrukcija, montažne gradnje. Temelji su trakasti ispod nosećih zidova, zidai punom opekom. Zidovi prizemnog dela zidani su punom opekom debljine 25cm i delimično su omalterisani. Visina zidova prizemlja je 2,0m, nadvratnici su drvene, skrivene grede. Pod prizemlja je od nasatično postavljene, pune opeke. Spratni deo namenjen za skladištenje kukuruza u klipu izveden je od drveta. Na zidove prizemlja postavljene su grede na rastojanju 1,0m, na njih je postavljen pod sprata od dasaka. Stubovi noseće konstrukcije su montirani na donje grede i sa njima su spojeni pomoću žljeba i čepa, a spoj je osiguran gvozdenim klanfama. Na polovini visine stubovi su ukrućeni horizontalnom podužnom gredom, kao i kosnicima u vidu spregova na krajnjim poljima. Iznad stubova je postavljena drvena podužna greda koja ukrućuje konstrukciju i nosi krov. Spajanje grede i kosnika je takođe izvedeno sa žljebom i čepom, osigurano gvozdenom klanfom. U poprečnom pravcu konstrukcija je ukrućena drvenom gredom postavljenom na podužnu gredu iznad stubova sa istim rasterom. Svi noseći elementi konstrukcije izvedeni su od tvrdog drveta. Obloga spratnog dela je od vertikalno postavljenih letava 2,5/5cm sa razmakom 5cm između. Krovna konstrukcija objekta je drvena, dvovodna, izvedena kao prost krov sa raspinjačom. Krovni pokrivač je biber crep, a sleme je pokriveno tipskim slemenjacima zalivenim malterom. Krovna konstrukcija i obloga su izvedeni od čamove građe. Pod je neznatno izdignut iznad nivoa okolnog terena i izveden je od nasatično poredane pune opeke. Vrata na prostorijama u prizemlju izvedena su kao spoljna, drvena, puna, tesarska vrata. Vrata spratnog dela su drvena, izrađena od letava, kao i obloga sprata. Objekat nije opremljen instalacijama.

27 OBJEKAT 9: UPRAVNA ZGRADA FARME Objekat je izrađen na parceli broj 385/ godine na centralnom delu lokacije, odnosno na ulazu parcele. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada broj 1, površine 159m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutar objekta je više prostorija u kojima su kancelarije, sanitarne i pomoćne prostorije. Objekat je izveden kao prizemni, slobodno stojeći, pravougaonog oblika osnove, u masivnom konstruktivnom sistemu, klasičnim načinom gradnje. Fundiranje je izvedeno na trakastim temeljima od betona, postavljenim ispod spoljnih i unutrašnjih nosećih zidova. Na sastavu temelja i zidova izvedena je bitumenska hidroizolacija. Spoljni i unutrašnji noseći zidovi izrađeni su od opeke, debljina spoljnih zidova je d=38cm, unutrašnjih nosećih je d=25cm, a pregradni zidovi su d=12cm, obostrano su omalterisani i obojeni. Svetla visina prostorija u objektu je 2,6m, nadvratnici i nadprozornici su izvedeni kao armirano betonske skrivene grede u zidu. Međuspratna konstrukcija je sitnorebrasta, armirano betonska, polumontažna ploča sa ispunom od TM3 elemenata, koja se preko armirano betonskih horizontalnih serklaža oslanja na noseće zidove. Plafoni ispod međuspratne konstrukcije su omalterisani i obojeni disperzivnom bojom. Krovna konstrukcija je dvovodna, drvena, izrađena od čamove građe, krovni pokrivač je od valovitih salonit ploča, sleme je pokriveno tipskim slamenjacima. Na strehama su montirani horizontalni i vertikalni oluci od pocinkovanog lima. Pod je neznatno izdignut iznad nivoa okolnogterena i izveden je kao armirano betonska, podna ploča. Završna obrada poda je izvedena od podnih keramičnih i vinas pločica. Prozori i vrata su demontirani, instalacije unutar objekta su van funkcije. Stanje objekta se može opisati kao relativno loše.

28 OBJEKAT 10: TRENČ SILOS Objekat je izgrađen na parceli broj 385/ godine na južnom delu lokacije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada 24, površine 1.274m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutar objekta su dve prostorije namenjene za smeštaj silaže. Objekat je izveden kao prizemni, slobodno stojeći, pravougaone osnove u masivno konstruktivnom sistemu klasične gradnje. Fundiranje objekta je izvedeno na armirano betonskim temeljima samcima ispod obodnih potpornih zidova. Zidovi su izvedeni kao armirano betonski potporni zidovi d=25cm sa tri strane objekta, dok se četvrta strana koristi kao ulaz. Visina zidova je 3m dilatacije na spoju zidova su zalivene bitumenom. Pod objekta je izveden kao armirano betonska podna ploča, na tlo oslonjena preko tampon sloja nabijenog šljunka i betona. Površina armirano betonske podne ploče je dilatacionim spojnicama izdeljena na polja površine 30,0m2, a spojnice su naknadno zalivene bitumenom. Svi betonski delovi konstrukcije objektasu izvedeni od betona otpornog na agresivne materije iz silaže. Izvedeni su u glatkoj oplati kao natur beton i naknadno premazani sredstvima za zaštitu betona od agresivnih materija. Na zidove objekta su preko anker vijaka i ploča postavljeni gvozdeni stubovi za nošenje nadstrešnice. Stubovi su postavljeni na rasteru 3,0m i sa rasponom od 10,0m visina stubova je 2,5m. Stubovi su izrađeni od udvojenih NPU profila spojenih zavarivanjem. Konstrukcija je preko vertikalnih i horizontalno-krovnih spregova ukrućena u oba pravca. Na vrhove stubova se preko anker ploča i vijaka oslanja krovna konstrukcija izvedena kao kosa krovna greda, raspona 20,0m izrađena od NPI profila spojenih zavarivanjem preko čvornih limova u celini. Na gornji pojas krovnih greda postavljene su metalne krovne rožnjače od NPU profila, razmak između rožnjača je 1,3m. Na rožnjače je postavljen i za njih ankerovan krovni pokrivač od trapezastog aluminijumskog lima. Svi gvozdeni delovi konstrukcije su obojeni osnovnom i završnom bojom.

29 OBJEKAT 10: TRENČ SILOS Objekat je izgrađen na parceli broj 385/ godine na južnom delu lokacije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada 24, površine 1.274m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutar objekta su dve prostorije namenjene za smeštaj silaže. Objekat je izveden kao prizemni, slobodno stojeći, pravougaone osnove u masivno konstruktivnom sistemu klasične gradnje. Fundiranje objekta je izvedeno na armirano betonskim temeljima samcima ispod obodnih potpornih zidova. Zidovi su izvedeni kao armirano betonski potporni zidovi d=25cm sa tri strane objekta, dok se četvrta strana koristi kao ulaz. Visina zidova je 3m dilatacije na spoju zidova su zalivene bitumenom. Pod objekta je izveden kao armirano betonska podna ploča, na tlo oslonjena preko tampon sloja nabijenog šljunka i betona. Površina armirano betonske podne ploče je dilatacionim spojnicama izdeljena na polja površine 30,0m2, a spojnice su naknadno zalivene bitumenom. Svi betonski delovi konstrukcije objektasu izvedeni od betona otpornog na agresivne materije iz silaže. Izvedeni su u glatkoj oplati kao natur beton i naknadno premazani sredstvima za zaštitu betona od agresivnih materija. Na zidove objekta su preko anker vijaka i ploča postavljeni gvozdeni stubovi za nošenje nadstrešnice. Stubovi su postavljeni na rasteru 3,0m i sa rasponom od 10,0m visina stubova je 2,5m. Stubovi su izrađeni od udvojenih NPU profila spojenih zavarivanjem. Konstrukcija je preko vertikalnih i horizontalno-krovnih spregova ukrućena u oba pravca. Na vrhove stubova se preko anker ploča i vijaka oslanja krovna konstrukcija izvedena kao kosa krovna greda, raspona 20,0m izrađena od NPI profila spojenih zavarivanjem preko čvornih limova u celini. Na gornji pojas krovnih greda postavljene su metalne krovne rožnjače od NPU profila, razmak između rožnjača je 1,3m. Na rožnjače je postavljen i za njih ankerovan krovni pokrivač od trapezastog aluminijumskog lima. Svi gvozdeni delovi konstrukcije su obojeni osnovnom i završnom bojom.

30 OBJEKAT 10: TRENČ SILOS Objekat je izgrađen na parceli broj 385/ godine na južnom delu lokacije. Na kopiji plana i u listu nepokretnosti objekat je upisan kao zgrada 24, površine 1.274m2, a njen pravni status je objekat izgrađen pre donošenja propisa o izgradnji objekata. Unutar objekta su dve prostorije namenjene za smeštaj silaže. Objekat je izveden kao prizemni, slobodno stojeći, pravougaone osnove u masivno konstruktivnom sistemu klasične gradnje. Fundiranje objekta je izvedeno na armirano betonskim temeljima samcima ispod obodnih potpornih zidova. Zidovi su izvedeni kao armirano betonski potporni zidovi d=25cm sa tri strane objekta, dok se četvrta strana koristi kao ulaz. Visina zidova je 3m dilatacije na spoju zidova su zalivene bitumenom. Pod objekta je izveden kao armirano betonska podna ploča, na tlo oslonjena preko tampon sloja nabijenog šljunka i betona. Površina armirano betonske podne ploče je dilatacionim spojnicama izdeljena na polja površine 30,0m2, a spojnice su naknadno zalivene bitumenom. Svi betonski delovi konstrukcije objektasu izvedeni od betona otpornog na agresivne materije iz silaže. Izvedeni su u glatkoj oplati kao natur beton i naknadno premazani sredstvima za zaštitu betona od agresivnih materija. Na zidove objekta su preko anker vijaka i ploča postavljeni gvozdeni stubovi za nošenje nadstrešnice. Stubovi su postavljeni na rasteru 3,0m i sa rasponom od 10,0m visina stubova je 2,5m. Stubovi su izrađeni od udvojenih NPU profila spojenih zavarivanjem. Konstrukcija je preko vertikalnih i horizontalno-krovnih spregova ukrućena u oba pravca. Na vrhove stubova se preko anker ploča i vijaka oslanja krovna konstrukcija izvedena kao kosa krovna greda, raspona 20,0m izrađena od NPI profila spojenih zavarivanjem preko čvornih limova u celini. Na gornji pojas krovnih greda postavljene su metalne krovne rožnjače od NPU profila, razmak između rožnjača je 1,3m. Na rožnjače je postavljen i za njih ankerovan krovni pokrivač od trapezastog aluminijumskog lima. Svi gvozdeni delovi konstrukcije su obojeni osnovnom i završnom bojom.

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD - VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD -   VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhvata isključivo: 0-Glavna sveska, 1-Arhitektura i Elaborat EE. Strana 2od 7 TEHNIČKI OPIS LOKACIJA I

Више

EKONOMIJA/ FARMA SVINJA Osnove za valorizaciju potencijala April 2018

EKONOMIJA/ FARMA SVINJA Osnove za valorizaciju potencijala April 2018 EKONOMIJA/ FARMA SVINJA Osnove za valorizaciju potencijala April 2018 Sadržaj 1. UVODNE NAPOMENE 2 2. ZEMLJIŠTE U KO POLJE (BAR) U VLASNIŠTVU LUKA BAR AD 2 2.1 Katastarski podaci 3 2.2 Tehničke karakteristike

Више

Microsoft Word - Opšta dokumentacija.doc

Microsoft Word - Opšta dokumentacija.doc 1 - PROJEKAT ARHITEKTURE INVESTITORI: VASILIJE DRAGANIĆ Ul. Bokokotorska br. 42, Pančevo VLADAN MIJOVIĆ Ul. Branka Radičevića 4/19, Pančevo OBJEKAT: VRSTA TEHNIŠČKE DOKUMENTACIJE: NAZIV I OZNAKA DELA PROJEKTA:

Више

O 7/

O 7/ email: jn@gornjimilanovac.rs 0047 3 1 51 404 XI 6 2 51 1 3 51 404 45214200 www.gornjimilanovac.rs 4 51 . 05 00 1. 2. 3. 4. 0047, Email: jn@gornjimilanovac.rs 05 45214200 5 51 1. 2. 6 51 a 7 51 . 8 51 1)

Више

GRAĐEVINSKE KONSTRUKCIJE

GRAĐEVINSKE KONSTRUKCIJE GRAĐEVINSKE KONSTRUKCIJE BEOGRADSKA ARENA TIPOLOGIJA I KLASIFIKACIJA KUĆA OBJEKAT ZGRADA PALATA ZDANJE VIŠESPRATNICA VILA KOMPLEKS BLOK NIZ MASIVNI KONSTRUKTIVNI SISTEMI POPREČNI SISTEM NOSEĆIH ZIDOVA

Више

Poreska prijava za utvrđivanje poreya na imovinu

Poreska prijava za utvrđivanje poreya na imovinu (назив јединице локалне самоуправе чијем органу се подноси пријава) (назив органа коме се подноси пријава) Образац ППИ-2 ПОРЕСКА ПРИЈАВА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА. ГОДИНУ 1 1. ПОДАЦИ О ОБВЕЗНИКУ

Више

0 ГЛАВНА СВЕСКА Инвеститор: ДОО Спирала инвест Врбас, Бачка 70 Објекат: Врста техничке документације: За грађење / извођење радова: стамбена зграда Вр

0 ГЛАВНА СВЕСКА Инвеститор: ДОО Спирала инвест Врбас, Бачка 70 Објекат: Врста техничке документације: За грађење / извођење радова: стамбена зграда Вр 0 ГЛАВНА СВЕСКА Инвеститор: ДОО Спирала инвест Врбас, Бачка 70 Објекат: Врста техничке документације: За грађење / извођење радова: стамбена зграда Врбас, Деспота Стефана 8 к.п. 7765/1 к.о.врбас-град ИДР

Више

Microsoft Word - Tekst

Microsoft Word - Tekst OBRAZAC 1 Štambilj projektanta: Štambilj revidenta: INVESTITOR: RATKOVIĆ SAVO OBJEKAT: TURISTIČKA VILA LOKACIJA: LSL BLIZIKUĆE, UP 3, kat. parcela 1600/1 i dio KP 1601 KO Sv. Stefan VRSTA TEHN. DOKUMENTACIJE:

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене послове Број: ROP BAC 37780 LOCH 2/2019 Дана: 04. фебруара

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-17732-LOC-1/2017 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-19051-LOC-1/2017 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-23318-LOCН-2/2017 Заводни број: 05-353-126/2017

Више

0.1. NASLOVNA STRANA GLAVNE SVESKE TEHNIČKE DOKUMENTACIJE 0 GLAVNA SVESKA Investitor: Objekat: Vrsta tehničke dokumentacije: Za građenje / izvođenje r

0.1. NASLOVNA STRANA GLAVNE SVESKE TEHNIČKE DOKUMENTACIJE 0 GLAVNA SVESKA Investitor: Objekat: Vrsta tehničke dokumentacije: Za građenje / izvođenje r 0.1. NASLOVNA STRANA GLAVNE SVESKE TEHNIČKE DOKUMENTACIJE 0 GLAVNA SVESKA Investitor: Objekat: Vrsta tehničke dokumentacije: Za građenje / izvođenje radova: Projektant: Odgovorno lice projektanta: Pečat:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-24852-LOCН-2/2018 Заводни број: 05-353-214/2018

Више

ТАКСЕНЕ ТАРИФЕ ЗА СПИСЕ И РАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ УРБАНИЗМА И ГРАЂЕВИНСКИХ ПОСЛОВА 1. Информација о локацији Републичка административна такса Накнада за услу

ТАКСЕНЕ ТАРИФЕ ЗА СПИСЕ И РАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ УРБАНИЗМА И ГРАЂЕВИНСКИХ ПОСЛОВА 1. Информација о локацији Републичка административна такса Накнада за услу ТАКСЕНЕ ТАРИФЕ ЗА СПИСЕ И РАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ УРБАНИЗМА И ГРАЂЕВИНСКИХ ПОСЛОВА 1. Информација о локацији 2. Локацијски услови - за информацију 2.810,00 дин Σ 3.130,00 дин ж.р. 840-742221-843-57 Сврха уплате:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-21323-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

POSLOVNA ZGRADA RIJEKA Korzo 13 k.č. 696, zk.ul. 973, k.o. Rijeka Zagreb, ožujak, 2015.

POSLOVNA ZGRADA RIJEKA Korzo 13 k.č. 696, zk.ul. 973, k.o. Rijeka Zagreb, ožujak, 2015. POSLOVNA ZGRADA RIJEKA Korzo 13 k.č. 696, zk.ul. 973, k.o. Rijeka Zagreb, ožujak, 2015. 1. OPĆI PODACI O NEKRETNINI Zgrada se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru grada uz glavnu šetnicu Korzo. Izgrađena

Више

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV Na osnovu člana 58. stav 5. Zakona o oružju ( Službeni vesnik Republike Makedonije br. 7/2005 i 47/2006), ministar unutrašnjih poslova donosi PRAVILNIK O MINIMALNIM TEHNIČKIM I BEZBEDNOSNIM USLOVIMA KOJE

Више

Predavanje 8-TEMELJI I POTPORNI ZIDOVI.ppt

Predavanje 8-TEMELJI I POTPORNI ZIDOVI.ppt 1 BETONSKE KONSTRUKCIJE TEMELJI OBJEKATA Prof. dr Snežana Marinković Doc. dr Ivan Ignjatović Semestar: V ESPB: Temelji objekata 2 1.1. Podela 1.2. Temelji samci 1.3. Temeljne trake 1.4. Temeljne grede

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-34974-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7346-LOCН-3/2016 Заводни број: 05-353-95/2016

Више

Djuric Zivica - sit., izgledi,

Djuric Zivica - sit., izgledi, ПРОЈЕКТНИ БИРО Г Р А Н Д Мирка Матића бр.1 Велико Градиште УРБАНИСТИЧКИ ПРОЈЕКАТ Инвеститор : ЂУРИЋ ЖИВИЦА - КРИВАЧА Бр.кат.пар: 6144 КО ГОЛУБАЦ САДРЖАЈ А. ОПШТА ДОКУМЕНТАЦИЈА 1. Решење о регистрацији

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BAC 3130 LOC 1/2018 Дана: 26. фебруарa 2018. године Б

Више

Izdate građevinske dozvole

Izdate građevinske dozvole CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU METODOLOŠKO UPUTSTVO IZDATE GRAĐEVINSKE DOZVOLE 46 METODOLOŠKO UPUTSTVO 46 Podgorica, 2012. Sadržaj Pravni osnov... 3 METODOLOŠKE OSNOVE... 3 Cilj istraživanja... 3 Izvještajne

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-16667-LOC-1/2018 Заводни број: 05-353-117/2018

Више

Slide 1

Slide 1 Грађевински факултет Универзитета у Београду МОСТОВИ Субструктура моста Вежбе 4 Програм предмета Датум бч. Предавања бч. Вежбе 1 22.02. 4 Уводно предавање - 2 01.03. 3 Дефиниције, системи, распони и материјали

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи ГОДИНА: XI БРОЈ: 39 20. децембар 2018. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра 2018. године, на основу члана 64. Статута општине Мајданпек (''Службени

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-12565-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐE

P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐE P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐEVINSKA DOZVOLA, KAO I O SADRŽINI TEHNIČKE DOKUMENTACIJE

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-15477-LOC-1/2019 Заводни број: 05-353-119/2019

Више

План набавки за годину ЈП МЛАДОСТ ОПОВО Обухвата: ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЈП " МЛАДОСТ" ОПОВО ЗА ГОДИНУ Датум усвајања: 30-Jan-18 Рб Укупно Пр

План набавки за годину ЈП МЛАДОСТ ОПОВО Обухвата: ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЈП  МЛАДОСТ ОПОВО ЗА ГОДИНУ Датум усвајања: 30-Jan-18 Рб Укупно Пр План набавки за 2018. годину ЈП МЛАДОСТ ОПОВО Обухвата: ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЈП " МЛАДОСТ" ОПОВО ЗА 2018. ГОДИНУ Датум усвајања: 30-Jan-18 Рб Укупно Предмет набавке Процењена вредност без ПДВ-а 22,150,000

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7837-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-32461-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

S a d r ž a j: I UVOD - OPIS NEKRETNINE I.1. I.2. I.3. I.4. I.5. POSTOJEĆE STANJE I.1.1. Osnovni podaci TEHNIČKI OPIS NEKRETNINE I.2.1. Građevinsko ze

S a d r ž a j: I UVOD - OPIS NEKRETNINE I.1. I.2. I.3. I.4. I.5. POSTOJEĆE STANJE I.1.1. Osnovni podaci TEHNIČKI OPIS NEKRETNINE I.2.1. Građevinsko ze S a d r ž a j: I UVOD OPIS NEKRETNINE I.1. I.2. I.3. I.4. I.5. POSTOJEĆE STANJE I.1.1. Osnovni podaci TEHNIČKI OPIS NEKRETNINE I.2.1. Građevinsko zemljište I.2.2. Konstrukcija i materijali I.2.3. Infrastruktura

Више

Nacrt Odluke o provođenju Urbanističkog projekta „MILKOS“

Nacrt Odluke o provođenju Urbanističkog projekta „MILKOS“ BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO OPĆINA NOVO SARAJEVO Općinski načelnik (Nacrt) ODLUKA O PROVOĐENJU URBANISTIČKOG PROJEKTA MILKOS NOSILAC PRIPREME PLANA: OPĆINSKI NAČELNIK

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-14206-LOC-2/2018 Заводни број: 05-353-198/2018

Више

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011 ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-13204-LOCH-2/2017

Више

Parcela sa objektima - detaljne informacije Delovodni broj Katastarska opština i broj KO Čačak Grad Čačak Datum unosa/ažuriranja: Površina

Parcela sa objektima - detaljne informacije Delovodni broj Katastarska opština i broj KO Čačak Grad Čačak Datum unosa/ažuriranja: Površina Parcela sa objektima - detaljne informacije Delovodni broj Katastarska opština i broj KO Čačak Grad Čačak tum unosa/ažuriranja: 07.06.2016. Površina parcele (m 2 ) 125.560,00 Površina svih objekata (m

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Катедра за управљање пројектима у грађевинарств Мерење и вредновање радова у грађевинарству ВЕЖБА: ГРАДИЛИ

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Катедра за управљање пројектима у грађевинарств Мерење и вредновање радова у грађевинарству ВЕЖБА: ГРАДИЛИ УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Катедра за управљање пројектима у грађевинарств Мерење и вредновање радова у грађевинарству ВЕЖБА: ГРАДИЛИШНА ДОКУМЕНТАЦИЈА Грађевинска фирма је уговорила изградњу

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BAC 7693 LOC 1/2016 Дана: 18. мај 2016. године Б А Ч

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-25495-1/2018 Заводни број: 05-353-197/2018

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене послове Број: ROP BAC 37557 LOC 1/2018 Дана: 15. јануара

Више

broj 043.indd - show_docs.jsf

broj 043.indd - show_docs.jsf ПРИЛОГ 1. Ширина заштитног појаса зграда, индивидуалних стамбених објеката и индивидуалних стамбено-пословних објеката зависно од притиска и пречника гасовода Пречник гасовода од 16 barа до 50 barа M >

Више

Microsoft Word - Akt o proceni rizika osnovna škola

Microsoft Word - Akt o proceni rizika osnovna škola SADRŽAJ 1. PODACI O POSLODAVCU 2. OPIS RADNOG PROCESA, OPIS SREDSTAVA ZA RAD, I NJIHOVO GRUPISANJE, I OPIS SREDSTAVA I OPREME ZA LIČNU ZAŠTITU NA RADU 3. SNIMANJE ORGANIZACIJE RADA 4. PREPOZNAVANJE I UTVRĐIVANJE

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-14872-LOC-1/2016 Заводни број: 05-353-62/2016

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7363-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОС

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОС ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ ЈАВНА НАБАВКА бр. 1.1.4/2019 ИЗМЕНА БРОЈ 1.1.4-8/2019

Више

KONAČNA RANG LISTA 2. LAG NATJEČAJ ZA TO Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a IZNOS RASPOLO

KONAČNA RANG LISTA 2. LAG NATJEČAJ ZA TO Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a IZNOS RASPOLO Rbr. Barkod Naziv nositelja projekta 1. 02/18/311/08 Općina Zrinski Topolovac 2. 3. 02/18/311/02 02/18/311/06 Općina Kapela Općina Nova Rača Naziv projekta i kratak opis projekta Modernizacija kuhinje

Више

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LX Број јун године Цена 265 динара АКТИ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И ДРУГИХ ОРГАНИЗАЦИЈА На осно

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LX Број јун године Цена 265 динара АКТИ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И ДРУГИХ ОРГАНИЗАЦИЈА На осно ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LX Број 60 17. јун 2016. године Цена 265 динара АКТИ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И ДРУГИХ ОРГАНИЗАЦИЈА На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа Топловод

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-3242-LOCH-2/2016 Заводни број: 05-353-31/2016

Више

У П У Т С Т В О

У П У Т С Т В О У П У Т С Т В О О ПОПУЊАВАЊУ ПРИЈАВЕ ЗА УПИС У ФИСКАЛНИ РЕГИСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ Образац ПФРН Пријаву за упис у фискални регистар непокретности (у даљем тексту ПФРН) подноси порески обвезник пореза на непокретности.

Више

Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Aradcu       “Uljarice-Bačka“ d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom

Ponuda za prodaju: poljoprivredna ekonomija u Aradcu       “Uljarice-Bačka“ d.o.o. je jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji koja se bave trgovinom OFFER FOR SALE: AGRICULTURAL REAL ESTATE LOCATED IN ARADAC Uljarice-Bačka LLC is one of the most successful Serbian companies dealing with the trade of agricultural products. It was founded in 1998 in

Више

ijene stanova u novogradnji

ijene stanova u novogradnji CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU METODOLOGIJA CIJENE STANOVA U NOVOGRADNJI 48 METODOLOŠKO UPUTSTVO 48 Podgorica, maj 2016. godine Sadržaj Pravni osnov... 3 METODOLOŠKE OSNOVE... 3 Cilj istraživanja... 3 Izvještajne

Више

GSPublisherVersion POSLOVNI PROSTOR 477,45 m 2 I KRAJIŠKOG KORPUSA 37 BANJA LUKA

GSPublisherVersion POSLOVNI PROSTOR 477,45 m 2 I KRAJIŠKOG KORPUSA 37 BANJA LUKA POSLOVNI PROSTOR 477,45 m 2 I KRAJIŠKOG KORPUSA 37 BANJA LUKA TEHNIČKI OPIS 2 Naše preduzeće MM Invest d.o.o. Banja Luka posjeduje blizu 3.000,00 m zemljišta na atraktivnoj lokaciji u centralnom gradskom

Више

ЈП ЗАВОД ЗА УРБАНИЗАМ ВОЈВОДИНЕ - НОВИ САД

ЈП ЗАВОД  ЗА  УРБАНИЗАМ  ВОЈВОДИНЕ - НОВИ  САД РЕПУБЛИКА СРБИЈА Аутономна Покрајина Војводина Општина Сента - Општинска управа Одељење за грађевинске послове Одсек за урбанизам, грађевинске послове и спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP

Више

Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГ

Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГ Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА ЗА СМЕШТАЈ ВРСТЕ СЕОСКО ТУРИСТИЧКО

Више

štambilj projektanta Božo Mirotić štambilj revidenta Digitally signed by Božo Mirotić DN: c=me, ou=pravno lice, =VATME , o=m.inginženj

štambilj projektanta Božo Mirotić štambilj revidenta Digitally signed by Božo Mirotić DN: c=me, ou=pravno lice, =VATME , o=m.inginženj štambilj projektanta Božo Mirotić štambilj revidenta Digitally signed by Božo Mirotić DN: c=me, ou=pravno lice, 2.5.4.97=VATME-02711494, o=m.inginženjering, serialnumber=31378, givenname=božo, sn=mirotić,

Више

ПРЕДЛОГ

ПРЕДЛОГ ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЛИСЈЕ НОВИ САД ПРОГРАМ ИНВЕСТИЦИОНИХ АКТИВНОСТИ ЈAВНОГ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЛИСЈЕ НОВИ САД И ТЕКУЋЕГ ОДРЖАВАЊА ГРОБАЉА ЗА 2015. ГОДИНУ ИНВЕСТИЦИОНE АКТИВНОСТИ КАПИТАЛНЕ СУБВЕНЦИЈЕ

Више

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-450-LOC-1/2019

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

БАШИЋ ПРОЈЕКТ ТЦ СЛОБОДА II/10, ИНЂИЈА Телефон: 022/ , 064/ Број рачуна: ПИБ: УРБАНИСТИЧКИ ПРОЈЕКАТ БРОЈ: УП-08

БАШИЋ ПРОЈЕКТ ТЦ СЛОБОДА II/10, ИНЂИЈА Телефон: 022/ , 064/ Број рачуна: ПИБ: УРБАНИСТИЧКИ ПРОЈЕКАТ БРОЈ: УП-08 БАШИЋ ПРОЈЕКТ ТЦ СЛОБОДА II/10, ИНЂИЈА Телефон: 022/553-301, 064/26-876-13 Број рачуна: 205-178653-54 ПИБ: 107592291 УРБАНИСТИЧКИ ПРОЈЕКАТ БРОЈ: УП-08/18 ЗА ГРАЂЕВИНСКЕ ПАРЦЕЛЕ БРОЈ 1631/1 И 1631/2 К.О.

Више

1

1 Попуњава ученик: Назив школе Седиште школе Образовни профил Име и презиме ученика Датум одржавања испита Техничар за одржавање објеката - оглед МАТУРСКИ ИСПИТ ИСПИТ ЗА ПРОВЕРУ СТРУЧНО ТЕОРИЈСКИХ ЗНАЊА

Више

Microsoft PowerPoint - FILIJALA ZEMALJSKE BANKE-Amila i Ines

Microsoft PowerPoint - FILIJALA ZEMALJSKE BANKE-Amila i Ines FILIJALA ZEMALJSKE BANKE AMILA TABAKOVIĆ I INES PRLIĆ OSNOVNI PODACI O OBJEKTU NAZIV OBJEKTA: FILIJALA ZEMALJSKE BANKE MJESNA ZAJEDNICA: BRANKOVAC ADRESA: MARŠALA TITA VLASNIK OBJEKTA: PRIVREDNA BANKA

Више

1

1 Попуњава ученик: Назив школе Седиште школе Образовни профил Име и презиме ученика Датум одржавања испита Техничар за одржавање објеката - оглед МАТУРСКИ ИСПИТ ИСПИТ ЗА ПРОВЕРУ СТРУЧНО ТЕОРИЈСКИХ ЗНАЊА

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-12822-LOC-1/2019

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-12992-LOC-1/2019

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-22696-LOC-1/2018 Заводни број: 05-353-152/2018

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJEC

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJEC РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJECT DOO Turija (МБ: 21106437, ПИБ: 108988970) из Турије,

Више

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: 06.06.2017. године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана 63. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник

Више

3_2_Montagewaende

3_2_Montagewaende Zidne obloge Montažni zidovi Specijalni zidovi / Okna Duo Tech zidovi Rigidur zidovi Sustavi za drvenu gradnju Zidovi Saint-Gobain Rigips Austria GmbH. 3. izdanje, rujan 2012.. Naslov originala: Planen

Више

CRNA GORA OPS TINA NIKSIC Sekretarijat za urectenje prostora i zastitu zivotne sredine Broj: UP/Io Niksic, 2^ godine INVESTITOR: O

CRNA GORA OPS TINA NIKSIC Sekretarijat za urectenje prostora i zastitu zivotne sredine Broj: UP/Io Niksic, 2^ godine INVESTITOR: O CRNA GORA OPS TINA NIKSIC Sekretarijat za urectenje prostora i zastitu zivotne sredine Broj: UP/Io 07-350- 97 Niksic, 2^.02.2015. godine INVESTITOR: OBJEKTI: PARCELE BR.: DIMENZIJE: SPRATNOST: LOKACIJA

Више

BRVNARE DZAJA

BRVNARE DZAJA Varijanta III brvna/poluoblice dimenzija 120 x 200 mm Radovi: Montaža brvnare od poluoblica ili ravnih brvana, debljine brvna 120 x 200 mm Ugradnja stropnih nosivih greda 120 x 200 mm, zatim postavljanje

Више

URBANISTIČKI PROJEKAT ZA

URBANISTIČKI PROJEKAT ZA Архитекти Томић ДОО, Г. Милановац ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЦРКВА БРЕЗОВИЦА ОПШТИНА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ЕЛАБОРАТ ЗА РАНИ ЈАВНИ УВИД Финансијер плана: Звонко Поповић, Београд бр. тех. дн. 15/2018 1 НОСИЛАЦ ИЗРАДЕ

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ГРОЦКА УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинско-урбанистичке и комунално-стамбене послове Број предмета: ROP-GRO-6538-LOCH-2/2016 Заводни број: 350-100-2/

Више

3

3 ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ УВОД На основу члана 46. став 1. и 5. и члана 48. Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник РС, бр.72/2009, 81/2009-исправка, 64/2010-УС, 24/2011 и 121/2012),

Више

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP:

Више

Microsoft Word - sazetak za javnost

Microsoft Word - sazetak za javnost Sadržaj Uvod 1 Obveze iz planova šireg područja 2 Program gradnje i uređenja prostora 4 Osnovna namjena prostora 4 Iskaz prostornih pokazatelja za namjenu, način korištenja i uređenja površina 5 Uvjeti

Више

KATALOG INOX DIMNJAKA

KATALOG INOX DIMNJAKA KATALOG INOX DIMNJAKA O KOMPANIJI Privredno društvo Termorad Group doo osnovano je 1994. godine, sa sedištem u Čestobrodici kraj Požege. Entuzijazam, ideologija i jasna vizija vlasnika usmeravali su ovo

Више

Microsoft Word - ?????? ????????? 1

Microsoft Word - ?????? ????????? 1 ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ У складу са чланом 63. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС, бр. 124/12, 14/15 и 68/15), Наручилац врши измене и допуне конкурсне документације број 1.2.53/2017

Више

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011 ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-7504-LOC-1/2017

Више

PRAVILNIK O IZGRADNJI STANICA ZA SNABDEVANJE GORIVOM MOTORNIH VOZILA I O USKLADIŠTAVANJU I PRETAKANJU GORIVA ("Sl. list SFRJ", br. 27/71 i 29/71 - isp

PRAVILNIK O IZGRADNJI STANICA ZA SNABDEVANJE GORIVOM MOTORNIH VOZILA I O USKLADIŠTAVANJU I PRETAKANJU GORIVA (Sl. list SFRJ, br. 27/71 i 29/71 - isp PRAVILNIK O IZGRADNJI STANICA ZA SNABDEVANJE GORIVOM MOTORNIH VOZILA I O USKLADIŠTAVANJU I PRETAKANJU GORIVA ("Sl. list SFRJ", br. 27/71 i 29/71 - ispr. i "Sl. glasnik RS", br. 108/2013) Član 1 Izgradnja

Више

УПУТСТВО О ОЗАКОЊЕЊУ ЗАКОН О ОЗАКОЊЕЊУ ОБЈЕКАТА ( Службени гласник РС, бр. 96/2015) почео је да се примењује дана Озакоњење, представља ја

УПУТСТВО О ОЗАКОЊЕЊУ ЗАКОН О ОЗАКОЊЕЊУ ОБЈЕКАТА ( Службени гласник РС, бр. 96/2015) почео је да се примењује дана Озакоњење, представља ја УПУТСТВО О ОЗАКОЊЕЊУ ЗАКОН О ОЗАКОЊЕЊУ ОБЈЕКАТА ( Службени гласник РС, бр. 96/2015) почео је да се примењује дана 27.11.2015. Озакоњење, представља јавни интерес за Републику Србију. * ПРЕДМЕТ ОЗАКОЊЕЊА

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

SLOŽENA KROVIŠTA

SLOŽENA KROVIŠTA ARHITEKTONSKE KONSTRUKCIJE 3 GRADITELJSKA TEHNIČKA ŠKOLA ZAGREB Nastavnica: D. Javor, dipl. ing. arh. Šk. god. 2018./2019. 1 SLOŽENA KROVIŠTA 2 SLOŽENA KROVIŠTA IZVODE SE NA OBJEKTIMA S RAZVIJENOM TLOCRTNOM

Више

Pojam konstrukcije, izbor konstruktivnog sistema, konstruktivni sistemi kroz istoriju. Linijski konstruktivni elementi grede,definicija, opšte

Pojam konstrukcije, izbor konstruktivnog sistema, konstruktivni sistemi kroz istoriju. Linijski konstruktivni elementi grede,definicija, opšte Pojam konstrukcije, izbor konstruktivnog sistema, konstruktivni sistemi kroz istoriju. Linijski konstruktivni elementi grede,definicija, opšte o grednim elementima, karakteristike, statički sistemi, oslonci,

Више

O-Pl-Novi gradski centar

O-Pl-Novi gradski centar На основу члана 24. став 1. тачка 55. Статута Града Новог Сада пречишћен текст ( Службени лист Града Новог Сада, број 43/08), поводом разматрања Предлога одлуке о изменама и допунама Плана генералне регулације

Више

Microsoft Word - Poziv za Republicku inspekciju 2015.doc

Microsoft Word - Poziv za Republicku inspekciju 2015.doc . ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ.. ПОДАЦИ О НАРУЧИОЦУ/ назив, адреса, интернет страна и врста наручиоца / Општинска управа општине Неготин, Трг Стевана Мокрањца бр., 900 Неготин, интернет страна www.negotin.rs,..

Више

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE GLAVNI PROJEKT Investitor: OPĆINA KRŠAN ALEMKA RADOVIĆ GORIČANEC, dipl.ing.arh. - PROJEKT VODE I KANALIZACIJE - Br.elab. 56

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE GLAVNI PROJEKT Investitor: OPĆINA KRŠAN ALEMKA RADOVIĆ GORIČANEC, dipl.ing.arh. - PROJEKT VODE I KANALIZACIJE - Br.elab. 56 PROJEKTANT : Ombreta Vitasović Diminić,ing.građ. GLAVNI PROJEKTANT : PROJEKT VODE I KANALIZACIJE Ovlaštena arhitektica: 1 SADRŽAJ : I OPĆI DIO 1. Rješenje o osnivanju ureda ovlaštenog arhitekta 2. Imenovanje

Више

Pančevo, Ul. Svetog Save br T.r.br Addiko Bank Tel: Fax: PIB: MB: 013/ /

Pančevo, Ul. Svetog Save br T.r.br Addiko Bank Tel: Fax: PIB: MB: 013/ / Pančevo, Ul. Svetog Save br. 29 www.modulor.rs e-mail: office@modulor.rs T.r.br. 165-972-50 Addiko Bank Tel: Fax: PIB: MB: 013/316-78 013/31-725 1070929 20220678 ЗНАК: УП ШИФРА: 7112 БРОЈ.ТЕХ.ДНЕВ.: 01/08-18

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број: ROP-KUR LOCH-2/2019 Дана:

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број: ROP-KUR LOCH-2/2019 Дана: Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број: ROP-KUR-10110-LOCH-2/2019 Дана: 05.06. 2019. године К у р ш у м л и ј а Одељење за

Више

DETALJNE INFORMACIJE O LOKACIJAMA Potrebno je svaku detaljno opisanu lokaciju linkovati do kratkog opisa na naslovnoj strani! Naziv lokacije: INDUSTRI

DETALJNE INFORMACIJE O LOKACIJAMA Potrebno je svaku detaljno opisanu lokaciju linkovati do kratkog opisa na naslovnoj strani! Naziv lokacije: INDUSTRI DETALJNE INFORMACIJE O LOKACIJAMA Potrebno je svaku detaljno opisanu lokaciju linkovati do kratkog opisa na naslovnoj strani! Naziv lokacije: INDUSTRIJSKA ZONA, lokacija br 1 Lokacija: Industrijska zona,

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-274/19 Ilijaš, 18.03.2019. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више