2017 ГОДИНА УСПЕХА

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "2017 ГОДИНА УСПЕХА"

Транскрипт

1 2017 ГОДИНА УСПЕХА

2 Година великих успеха Период између два скупштинска заседања обележен је многим активностима Фудбалског савеза Србије, али пре свега фантастичним резултатима наших репрезентативних селекција. По свему оствареном година заслужује префикс историјска, јер наш најбољи државни тим успешно је окончао квалификације за пласман на Светско првенство, а сјајним резултатима могу да се похвале и готово све друге наше селекције. Славиша Кокеза ПРЕДСЕДНИК ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Администрација Савеза наставила је са бројним активностима које се односе на побољшање инфраструктуре, изградњи терена са вештачком травом и помоћи клубовима у вредној опреми, а жива дипломатска активност и посета многих функционера УЕФА и европских националних федерација потврда су угледа који ФСС има у свету фудбала. По свему оствареном година заслужује префикс историјска... Пред нама је још много посла и изазова, а само одговорним и веома посвећеним радом можемо сутра у српском фудбалу учинити још бољим него што је оно данас.

3 ИЗУЗЕТНИ РЕЗУЛТАТИ НА ПОСЛОВНОМ И АДМИНИСТРАТИВНОМ ПЛАНУ А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ВИДИМО СЕ У РУСИЈИ Поред значајних међународних такмичарских успеха свих репрезентативних селекција ФСС током године и успеха српских фудбалских клубова у европским такмичењима, протекла година остаће запамћена и по изузетним резултатима ФСС на пословном и организационом плану. Током године ФСС је спровео реорганизацију административне структуре, чиме је значајно смањио трошкове рада. Паралелно са тим, привучен је већи број нових спонзора, а финансијска година завршена је успешно, односно у значајном плусу. Добро и рационално финансијско пословање било је праћено значајним улагањима ФСС у фудбалску инфраструктуру (терени са вештачком травом, семафори, рефлектори и спортска опрема). Значајно је повећан износ материјалне помоћи коју ФСС пружа регионалним фудбалским савезима. Посебно истичем да 70% расхода ФСС одлази на спортске активности. У оквору модернизације рада ФСС, извршене су припреме да у предстојећој такмичарској сезони 2018/2019 започне примена новог информационог система ФСС који ће значајно олакшати и убрзати рад ФСС и њених чланова. ФСС је током године био ангажован на припреми и реализацији бројних развојних пројеката, од којих је најважнији предстојећа изградња Националног фудбалског стадиона. У припремама за изградњу Националног стадиона, ФСС је успешно сарађивао са Владом Републике Србије и Градском управом Београда. Завршени су планови за куповину, или евентуалну изградњу административне зграде ФСС тако да ће током године, сви сектори ФСС бити стављени под један кров. Сагледавајући резултате из године, са оправданим оптимизмом изражавам наду да ће наредна година донети још више радости и успеха фудбалској Србији. Јован Шурбатовић ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Оно што је у свом говору по доласку на место председника Фудбалског савеза Србије навео као приоритет, подршка и повратак достајанства најбољем националном тиму и пласман на Светско првенство у Русију, Славиша Кокеза је испунио. После три неуспешна циклуса и изгубљеног поверења у репрезентацију, Србија је успела да се врати на мапу најбољих селекција света. А пут је био тежак, неизвестан до краја. После четири меча у години, први дуел у новој години уследио је у марту, против Грузије у Тбилисију. Само на папиру и за неупућене у многа изненађења која се дешавају током квалификација, меч који ће Орлови решити у своју корист а да утакмица није ни почела. Славили смо, али тек после преокрета и много бољег лица у наставку утакмице. Уследио је дуел са Велсом у Београду, меч у коме се после много година тражила карта више за утакмицу најбољег националног тима. Нисмо славили после 90 минута, али фантастичан амбијент и слика са трибина послали су јасну поруку да је Фудбалски савез Србије те ноћи победио. Народ је поново уз оне који су својим приступом, жељом и хтењем, показали како треба да се бори за боје Србије.

4 У септембру смо имали две утакмице, против Молдавије уписали очекивану победу, а онда путовали у Даблин. Врела ирска крв и српски инат. И само један може бити победник. Велики део јавности овај меч је обележио као кључни на путу до Русије. И био је. Орлови су полетели онда када је то било најтеже и најважније, тактички одиграли беспрекорну утакмицу. Круна свега је фантастичан гол Александра Коларова, после акције из фудбалских уџбеника. Бодови велики као Русија. Да ли можемо да славимо повратак на највећу сцену? Прва меч лопта је у Бечу против Аустрије. Луда утакмица, утакмица преокрета и пораз који не боли, али опомиње. Остало је још 90 минута дугог пута и сусрет са Грузијом у Београду где нам је на трави нашег највећег стадиона неопходан тријумф за коначну радост. Стрепели смо, али показали карактер и ватромет над Београдом је могао да почне. Србија је после осам година поста поново на највећем планетарном такмичењу. МУСЛИН СПОРАЗУМНО ПОВЕРЕЊЕ КРСТАЈИЋУ Фудбалски савез Србије и Славољуб Муслин споразумно су се разишли, а на предлог спортског сектора и директора Горана Буњевчевића нови селектор Орлова је Младен Крстајић. Бивши истакнути репрезентативац и члан стручног штаба у квалификацијама за СП у Русији, дебитовао је као вршилац дужности на турнеји по Азији, у победи против Кине и ремију са Јужном Корејом. И одмах се видело његово опредељење да поверење укаже и генерацији играча која је остварила највећи успех освајањем Првенства света за играче до 20 година на Новом Зеланду. Шансу су добили Сергеј Милинковић Савић, Вељковић, Грујић, Максимовић, Гаћиновић...Коцкице за оно што нас очекује у Русији, у групи са Костариком, Швајцарском и Бразилом, Младен Крстајић је наставио да слаже у проверама са Мароком и Нигеријом, а пред одлазак на самит најбољих, Орлови ће у јуну имати још два теста. Видимо се у Русији!

5 МЛАДА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ЈЕДНОМ НОГОМ У ИТАЛИЈИ Септембар БЕОГРАД Србија Република Ирска 11. Јун БЕОГРАД 2:2 (0:1) 06. Октобар КИШИЊЕВ Молдавија Србија 02. Септембар БЕОГРАД 0:3 (0:2) Србија Молдавија 09. Октобар БЕОГРАД Србија Аустрија Велс Србија ДАБЛИН 3:2 (2:1) Република Ирска Србија Грузија Србија 0:1 (0:0) 06. Октобар БЕЧ 1:1 (1:0) 3:2 (1:1) Аустрија Србија 24. Март ТБИЛИСИ 3:0 (2:0) 05.Септембар Новембар КАРДИФ 1:1 (0:1) Србија Велс 09. Октобар БЕОГРАД 1:3 (1:1) 1:0 (0:0) Србија Грузија ТАБЕЛА ГРУПЕ Д СРБИЈА :10 21 РЕПУБЛИКА ИРСКА :6 19 ВЕЛС :6 17 АУСТРИЈА :12 15 ГРУЗИЈА :14 5 МОЛДАВИЈА :23 2 Млада репрезентација Србије (играчи до 21 године) годинама већ постиже добре резултате, а са селектором Гораном Ђоровићем орлићи се налазе на добром путу да овере нови пласман међу најбоље младе селекције на Старом континенту. А после бараж дуела са Норвешком и пласмана на Првенство Европе које се минуле године одржавало у Пољској, селекцију је споразумно напустио Томислав Сивић, кога је за мечеве у Пољској наследио Ненад Лалатовић. И Србија је у веома јакој конкуренцији показала да има играче који у перспективи могу да буду ослонац и најбољег државног тима. За нови циклус квалификација за пласман на Европско првенство које се године одржава у Италији, спортски сектор Фудбалског савеза Србије и челни људи Савеза, поверење су указали Горану Ђоровићу, бившем истакнутом репрезентативцу. И показало се то као пун погодак, јер Европа се диви резултатима које млада селекција Србије постиже у групи са Русијом, Аустријом, БЈР Македонијом, Јерменијом и Гибралтаром. Одлични наступи, максималан учинак (шест од шест) и убедљива гол разлика, говоре да се наш млади национални тим налази веома близу пласмана на Европско првенство у Италији. Селектор Горан Ђоровић проширио је круг кандидата за младу селекцију, прилику је добио и велики број играча из домаћих клубова, а све то је показало да српсколигашка сцена остаје непресушно врело и место које Европи и свету има шта да понуди.

6 ОМЛАДИНСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ГЕНЕРАЦИЈА КОЈА ОБЕЋАВА Омладинска репрезентација Србије (играчи рођени 1999.) има генерацију играча која много обећава, а многи од њих већ играју у сениорској конкуренцији. На првом квалификационом турниру за пласман на Европско првенство изабраници селектора Милоша Велебита били су убедљиви и изборили пласман у елит рунду квалификација. У конкуренцији Републике Ирске, Кипра и Азербејџана наши омладинци су потврдили квалитет, али у Румунији, која је била домаћин завршног круга квалификација, веома лоши, ванфудбалски услови, лоши терени, имали су утицаја на слабије издање и једну остварену победу (против Шведске) која је била недовољна за коначан успех. Све то не може да поквари слику о могућностима ове генерације са веома добрим појединцима пред којима је свакако лепа каријера. ИНСТРУКТОРСКА СЛУЖБА ФСС Инструкторска служба Фудбалског савеза Србије била је као и увек веома активна а главни координатор Иван Ђукановић са својим сарадницима тражио је нове будуће асове нашег фудбала међу четири узрасне категорије: млађи петлићи, старији петлићи, млађи пионири и старији пионири. Одржано је неколико кампова у Спортском центру ФСС у Старој Пазови где су на окупу била најталентованија деца у Србији, а свака прилика се користила и за одигравање међународних утакмица и прво стицање иностраног искуства.србија по свему виђеном не би смела да брине за своју будућност, јер генерације 2003/04/05/06. много обећавају. КАДЕТСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ИДЕМО НА ЕП У КОЛЕВКУ ФУДБАЛА Години великих успеха српског фудбала допринос су дали и наши кадети (играчи рођени 2001.) који су остварили фантастичан резултат и пласирали се на Европско првенство које се у мају одржава у колевци фудбала, Енглеској. У првом кругу квалификација селекцију је предводио Милан Обрадовић, а као домаћини успешно смо окончали тај део квалификација и били први у групи испред Грчке, Норвешке и Гибралтара. Спортски сектор и челни људи Савеза за наставак квалификација поверење су указали Ивану Јевићу,а он је са својим изабраницима показао да Србија има и тренере и играче достојне завршнице континенталног такмичења. У конкуренцији Шпаније, Украјине и Чешке изборили смо се за завршни турнир у колевци фудбала, а тамо нас очекује група смрти јер је жреб био немилосрдан. Ривали у групи биће нам поново Шпанија, односно Немачка и Холандија. Ова генерација талентованих момака показала је да има огроман потенцијал и да лепе вести можемо да очекујемо и са Острва. Горан Василијевић КООРДИНАТОР МЛАЂИХ СЕЛЕКЦИЈА Одлуком Одбора за хитна питања ФСС Горан Василијевић је постављен на место координатора млађих селекција ФСС. Бивши члан Црвене звезде из времена њених најславнијих дана када су црвено-бели били прваци Европе и света, водиће бригу о раду и резултатима у сектору развоја млађих репрезентација. Своје активности имале су и репрезентативне селекције са прелазним годиштем које су у припреми за наступајућа такмичења. Пријатељске мечеве играле су селекције до 20 година, односно млађи омладинци (У-18) и млађи кадети (У-16).

7 ФУТСАЛ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ПЛАСМАН И ДОБАР НАСТУП НА ЕП У ЉУБЉАНИ Србија је навикла на добра издања наше футсал репрезентације, а после четвртог места на Европском шампионату у Београду, Перић и саиграчи обрадовали су нас новим пласманом, после бараж двомеча са Чешком, на Првенство Европе које се одржавало у словеначкој престоници, Љубљани. Поново смо уживали у сјајним партијама наших мајстора у игри на петопарцу, а недостајало је само мало среће па да се Орлови поново нађу у борби за највиши пласман. Истовремено, многе ствари у футсалу, захваљујући и ангажману координатора Бојана Павићевића, крећу се у добром смеру. Формирана је и омладинска селекција која стиче искуство у међународним мечевима, а ФСС може да се похвали чињеницом да је био организатор једног од три Развојна турнира УЕФА који је европска кућа фудбала покренула као пилот пројекат. Добит је велика, јер на овај начин стварамо базу младих и талентованих играча који ће ускоро имати свој деби и у званичним УЕФА такмичењима. ЖЕНСКИ ФУДБАЛ СРБИЈА КОРАК БЛИЖЕ НАЈБОЉИМА Женски репрезентативни фудбал у Србији сваким даном све је ближи оним Савезима и селекцијама који су организационо и играчки били далеко испред нас. Томе у прилог игре и резултати наших девојака у готово свим узрасним категоријама. Омладинска и кадетска репрезентација имале су одличне резултате у првом кругу квалификација за пласман на Европско првенство, а да српски женски фудбал има будућност у Србији показало се и у мечевима елит рунде квалификација. Омладинке су биле на прагу пласмана на континентално такмичење, али у дуелу са Данском, недостајало је само мало среће и снаге за коначан тријумф. После слабијег старта у квалификацијама за одлазак на Светско првенство, добре резултате постиже и А селекција, а да по квалитету нисмо далеко од најбољих, показују и мечеви са Шпанијом и Аустријом (реми у гостима). Стручне службе Савеза одговорне за женски фудбал много раде и на развоју млађих селекција, зимске и летње школе фудбала, односно развојни турнири за узраст до 16 година обећавају нове таленте и лепу будућност за женски фудбал.

8

9 СТРАТЕШКИ ПРОЈЕКТИ ДЕЛИ СЕ ОПРЕМА, НИЧУ ТЕРЕНИ СА ВЕШТАЧКОМ ТРАВОМ ШИРОМ СРБИЈЕ, УСКОРО АДМИНИСТРАТИВНИ ЦЕНТАР МЕЂУНАРОДНЕ И ДИПЛОМАТСКЕ АКТИВНОСТИ ФС СРБИЈЕ ИМА МНОГО ПРИЈАТЕЉА Фудбалски савез Србије жели да буде део савремене европске фудбалске приче и то подразумева пројекте који су од капиталног значаја за српски фудбал: Административни центар и Национални стадион који би у перспективи био изграђен по највишим стандардима УЕФА и ФИФА. Као мултифункционални објекат, стадион представља и државни интерес Републике Србије. Истовремено, на основу дугорочног стратешког опредељења, пројекат инсталације рефлектора на стадионима широм Србије, практично је приведен крају. Више од 20 клубова, међу којима и они који нису чланови суперлигашког друштва, могу да играју утакмице у ноћном термину. А једно од предизборних обећања председника Славише Кокезе односило се на помоћи малим фудбалским срединама и клубовима у нижим лигама, а све у виду донација великих количина опреме, углавном за млађе категорије клубова. И у претходном периоду више од 1000 клубова добило је вредну опрему. Председник и његови сарадници прекрстарили су Србију како би онима којима је помоћ била најпотребнија уручили опрему, а Фудбалски савез наставиће са овим активностима како би испунио мисију и сваком клубу у Србији подарио ново одело. Вредно је истаћи да се у овај пројекат укључило и Министарство спорта у Влади Републике Србије, уосталом као и у пројекат изградње терена са вештачком травом. Фудбалски савез је кроз сталне контакте и разговоре са територијалним савезима и клубовима, закључио да су терени са вештачком травом важан услов за развој фудбала у многим срединама и због тога их Србија има све више. Фудбалски савез Србије има много пријатеља у ФИФА и УЕФА, а потврда уважавања онога што наша фудбалска организација ради и представља у свету фудбала, су бројне посете чланова европске и светске куће фудбала, односно нацоналних федерација. Србију је раније посетио председник УЕФА Александар Чеферин, а претходне године и први потпредседник УЕФА Карл Ерик Нилсон, многи челни људи европских фудбалских савеза међу којима вреди издвојити свакако историјску посету, прву Србији, једног председника ФА Енглеске, Грега Кларка. У исто време наша администрација на челу са председником Славишом Кокезом била је учесник Конгреса ФИФА и УЕФА, као и многих састанака важних за фудбал и његову будућност. Председник УЕФА Александар Чеферин Први Потпредседник УЕФА Карл Ерик Нилсон Први чoвек ФС Кaтaрa Хaмaд Бин Кхaлифa Бин Aхмед Aл Тхaни Прва посета председника ФА Енглеске

10 ТРЕНЕРСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ФСС НОВИ ПРЕДСЕДНИК МИЛОШ МИЉАНИЋ ФИФА И УЕФА ВЕРУЈУ СРПСКИМ АРБИТРИМА МИЛОРАД МАЖИЋ ДЕЛИ ПРАВДУ У РУСИЈИ СЕМИНАР АЕФЦА ТРЕНЕРСКА СВИТА ЕВРОПЕ У БЕОГРАДУ Фудбалски савез Србије и град Београд били су домаћини тренерском самиту Европе (АЕФЦА) коме су присуствовали многи еминентни фудбалски стручњаци. Фернандо Сантош, селектор актуелног првака Европе, Португала, легендарни Бора Милутиновић, трофејни Љубиша Тумбаковић и многи други дали су огроман допринос скупу који је привукао пажњу великог броја тренера из земље и региона. Сви учесници понели су предивне утиске из Београда а Фудбалски савез Србије показао се као одличан организатор оваквих скупова. Тренерска организација Србије имала је много активности у претходној години, а широм Србије одржани су семинари који су помогли у едукацији кадрова, онима који себе виде у тренерским водама. Дошло је и до промене на месту председника, уместо Слободана Павковића који је споразумно раскинуо уговор, поверење чланова Скупштине добио је Милош Миљанић. Најбољи наш судија Милорад Мажић, налази се међу одабраним арбитрима који ће делити правду на Светском првенству у Русији.Потврда поверења које ФИФА и УЕФА имају у српску судијску сцену, односно Милорада Мажића и његове помоћнике Милована Ристића и Далибора Ђурђевића. Ово је само наставак подршке за све до сада остварено, врхунски квалитет који је демонстриран на ЕП у Француској 2016, односно две године раније на СП у Бразилу, као и на мечевима Лиге шампиона и Лиге Европе, утакмици УЕФА Супер купа између Реал Мадрида и Севиље. Наше судије су били актери и Купа конфедерација који је био одржан у земљи домаћина предстојећег Мундијала. Истовремено, и многи други наши арбитри у минулој години судили су на теренима широм Европе, у мечевима под капом УЕФА. Српска судијска организација има подршку ФИФА и УЕФА и када се ради о семинарима за едукацију и имплементацију свих новина и правила фудбалске игре.

11 СПОНЗОРСКИ ПУЛ СВЕ ВЕЋИ И БОГАТИЈИ СА ПУМОМ У РУСИЈУ ЗЛАТНА ЛОПТА 2017 ЛАУРЕАТИ ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ И ВЛАДИМИР СТОЈКОВИЋ Захваљујући руководству ФСС, новом концепту пословања, фантастичним резултатима и оствареном пласману на Светско првенство, спонзорски пул Фудбалског савеза Србије сваким даном све је јачи. Нови технички партнер ФСС је познати светски бренд Пума, а велики број компанија и партнера који свој пословни интерес виде у сарадњи са ФСС је део нашег тима или је на путу да то постане. British Motors, Planet Win 365, Fashion Company, Jelen... постали су део наше породице. Фудбалски савез Србије постао је интересантан и важан партнер многим компанијама од имена и угледа. У години великих успеха нашег репрезентативног фудбала, блистали су и клубови. Партизан и Црвена звезда изборили су европско пролеће, обрадовали Србију, а огроман успех остварио је и наш омладински првак, Бродарац, који се од велике сцене опростио тек после дуела са Манчестер јунајтедом. На крају године додељена су традиционална признања ФСС а лауреати су тренер Црвене звезде Владан Милојевић и репрезентативни голман Партизана Владимир Стојковић. Свечаном скупу у хотелу Интерконтинентал присуствовала је фудбалска Србија и многи пријатељи Савеза, а признања најбољима уручили су председник Славиша Кокеза и спортски директор Горан Буњевчевић.

12 СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФСС СВЕТ СПОРТА И БИЗНИСА У КУЋИ ФУДБАЛА СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФСС ЗА ЦЕО СВЕТ СПОРТА година била је доста успешна година у раду Спортског центра ФСС. Своје поверење Спортском центру Фудбалског савеза Србије, поред спортских екипа из земље и иностранства, указале су и многе реномиране компаније и организације, што је утицало да се пословање Центра усмери на три циљна сегмента: спортско - професионални, спортско - рекреативни и конгресни. Пословни резултати дају менаџменту Спорског центра ФСС кредибилитет за нове амбициозне и веће циљеве, а вредно је истаћи да је у минулом периоду спортска хала добила нови изглед са паркетом најновије генерације. На успеху доброг таласа пословања Центар ће да шири и убудуће своју пословну филозофију. Један од првих задатака на том пољу је усавршавање, повећање знања, способности и вештине запослених. На овај начин афирмишу се нове вредности које, све бројнији и по правилу захтевни клијенти први препознају. Током имали смо прилику да будемо домаћини три турнира националних селекција млађих узраста у организацији УЕФА, као и традиционалног турнира Миљан Миљанић. Своје припреме, у току паузе пред нову сезону, у Спортском центру ФСС имали су многи инострани фудбалски клубови, као што су, Руски Оренбург и Крила Совјетов, Израелски прволигаши Рамат Хасхарон, Хапоел и Афула, Викингур Рејкјавик са Исланда... само су неке од екипа које су свој припремни боравак провели у нашем центру и тиме нам указали велико поверење и признање. СЦ ФСС посебно је поносан што је наставио успешну сарадњу са фубалским савезом Уједињених Арапских Емирата и прволигашима из УАЕ, који су се припремали у СЦ ФСС. Домаћи прволигаши су увек радо виђени гости, у припремном периоду и пред одигравање утакмица. У току године, наши гости били су ФК Јавор из Ивањице, ФК Радник из Сурдулице, ФК Јагодина, ФК Раднички из Ниша... Што се тиче осталих спортова, свакако морамо напоменути да су рукометне репрезентације Алжира, Бахреина и Израела своје припреме, пред одлазак на велика светска такмичења, обавиле у Старој Пазови. Поред тога, угостили смо и женску одбојкашку репрезентацију из Мађарске.

13 СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФСС АКТИВНОСТИ КОНГРЕСНОГ ТУРИЗМА СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФСС КАМПОВИ И ТУРНИРИ У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ ЦЕНТРА Као објекат јединственог типа, у протеклим годинама рада, стекли смо изузетно искуство у сегменту конгресног туризма, организујући дешавања за реномиране компаније као што су Нафтна индустрија Србије, која већ трећу годину за редом указује своје поверење Спортском центру ФСС. Са компанијом Нелт из године у годину настављамо одличну сарадњу, они у СЦ ФСС организују све своје семинаре, радионице, предавања као и прославе. Компанија Фиат указала је част организовавши промоцију свог новог аутомобила. Фармацеутске куће Пхарма Свис и Санофи организују своје едукативне радионице у нашем хотелу. Најуспешнија адкотска канцеларија у Европи ЦМС већ четврту годину за редом указује поверење Спортском центру. Наши гости поред поменутих, били су компаније ДМ парфимерије, Штрабаг, КВС, Делмакс, МГ доо, Хускварна, и многе друге. Са нашим клијентима изградили смо изузетан однос поверења, они могу да рачунају на нашу професионалност, поузданост и висок ниво услуге, а то је као резултат дало стварање дугорочне сарадње са већином од набројаних компанија. Оно што понуду Спортског центра ФСС чини атрактивном, у поређењу са објектима сличног карактера, је свакако могућност обједињавања конгресног и спортско-рекреативног сегмента на високом нивоу. Примери таквог успешног концепта пословања су свакако организације великих спортско - корпоративних дешавања у оквиру центра, након којих су задовољни клијенти изразили интересовање за поновну сарадњу. У почели смо пројекат дечјег фудбалског кампа ФСС, под називом Играј за Србију. Иницијална идеја је била да камп буде намењен искључиво деци нашег порекла, која су рођена и живе у иностранству, међутим услед великог интересовања, учешће је омогућено и деци са територије Републике Србије. Пилот пројекат започет је организацијом Летњег кампа ФСС, на којем је учествовало 80 играча различитих узраста из свих делова Европе, али и Аустралије и Америке. Потом је уследио и Зимски камп ФСС, на којем је било око 60 младих играча. Након успешне прве године и веома брзо стеченог респектабилног угледа, подстакнути великим интересовањем деце и родитеља, наставили смо организацију летњих и зимских кампова током 2013, 2014, 2015, 2016 и године. Врхунски спортски центар, квалитетан стручни кадар ФСС, као и вредност бренда Фудбалског савеза Србије, дају нам за право да сматрамо да је Камп «Играј за Србију» постао најцењенији скуп ове врсте у читавом региону. Као значајну активност која је у плану за 2018 годину је организација Интернационалног турнира где је циљ довести у Србију фудбалске селекције из земаља које до сада нису играле у Србији. Током 2017 године СЦ ФСС два пута је био домаћин кампа фудбалских тимова из Либана.

14 СПОРТСКИ ЦЕНТАР ФСС ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР СЦ ФСС није пропустио прилику да и ове године буде хуман, тако је уступио своје капацитете хуманитарном турниру Белхоспице. Белхоспице је установа специјализована за услуге палијативног збрињавања која обезбеђује најбољу могућу бригу у складу са концептом палијативног збрињавања. На турниру су учестволе - Екипе (Компаније): Кредит Агрикол Србија, Апатинска пивара, Маклер, Генерали осигуравајућа кућа, КПМГ, Теленор, Меди груп, Теле груп, ВБ Лизинг компанија, Инпхарм, Милбауер и Роше Д.о.о. Овo је био мaли гест у коме је Спортски центар ФСС са задовољством учествовао. ОТВОРЕНИ ЗА СВЕ У наредном периоду, наше амбиције су окренуте повећању фокуса на конгресни туризам, као и на повећање броја припремних боравка спортских екипа, како фудбалских, тако и рукометних, одбојкашких и других спортова из земље и иностранства. Организовање турнира, као и организација Летњих и Зимских дечијих фудбалских кампова ФСС су додатне активности које употпуњују нашу понуду. Према досадашњим показатељима, очекујемо да ће резултати у години наставити позитиван тренд раста, како у физичком обиму, тако и у финансијском погледу.

15

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 18/2017) и члана 10. Правилника о фудбалским такмичењима ФС Србије (Службени

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016),

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној 15.06.2017.

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 01.07.2019. С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 01.07.2019. I КАДРОВСКА ПИТАЊА 1. ОДЛУКА О ПОСТАВЉАЊУ СЕЛЕКТОРА МУШКЕ ФУДБАЛСКЕ А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Више

Microsoft Word - Godisnji izvestaj o radu SHLS za 2014 godinu

Microsoft Word - Godisnji izvestaj o radu SHLS za 2014 godinu GODIŠNJI IZVEŠTAJ O RADU SAVEZA HOKEJA NA LEDU SRBIJE za 2014. godinu U skladu sa članovima 9, 10 i 33 Statuta Saveza hokeja na ledu Srbije, Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014

Више

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu PLAN I PROGRAM RADA SAVEZA HOKEJA NA LEDU SRBIJE za 2014. godinu U skladu sa članovima 9, 10 i 33 Statuta Saveza hokeja na ledu Srbije, Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014 2018.

Више

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE На основу одредаба члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима (Прописи Фудбалског савеза Србије,''Фудбал'' ванредни број I, 15. јун. 2007) Секретаријат

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3/2012, 3/2013 и 3/2017) и члана 48. Статута ФС Србије (Службени лист ФСС

Више

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, 04. 05.06.2016. године 1. УЧЕСНИЦИ На основу чланова 3. и 7. Пропозиција Такмичења млађих категорија Рукометног савеза Србије,

Више

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE P R A V I L N I K O RADU STALNIH KOMISIJA IZVRŠNOG ODBORA FSCG Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj dana 24.12.2013.godine,

Више

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1 BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA 2016. GODINE rugbyserbia.com Page 1 Ragbi savez Srbije 11111 Beograd Sredačka br 2 PIB 100038863 e-mail serbiarugbyunion@gmail.com TAKMIĈENJA U ORGANIZACIJI RAGBI SAVEZA SRBIJE

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА ДЕЛЕГАТА РСС КРИТЕРИЈУМИ ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛИСТА ДЕЛЕГАТА ЗА РУКОМЕТНА ТАКМИЧЕЊА Б Е О Г Р А Д ЈАНУАР 2008. На основу члана 24, ст.2, тачка 3,Правилника Заједнице делегата РСС,

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр.

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. 18/2016.) и члана 9 Правилника о фудбалским такмичењима

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJU

PRAVILNIK  O  TAKMIČENJU КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ АВГУСТ 2012. ОРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС 2011/2012 1. НОРМАТИВНА АКТА КУП такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС,

Више

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj 11.06.2015.godine, donio je P R A V I L N I K O DOZVOLAMA ZA RAD FUDBALSKIH TRENERA

Више

ЖЕНСКА РУКОМЕТНА СЕКЦИЈА ОШ РАДОМИР ЛАЗИЋ АЗАЊА

ЖЕНСКА РУКОМЕТНА СЕКЦИЈА ОШ РАДОМИР ЛАЗИЋ АЗАЊА ТУРНИР У МИНИ РУКОМЕТУ ДЕВОЈЧИЦЕ ДО 12 ГОДИНА (Ж'99) Центар за развој спорта и аматеризма у спорту СО ОРГАНИЗАТОРИ: Смед.Паланка и регионални координатор за Мини рукомет Мирослав Колак ДОМАЋИН ТУРНИРА:

Више

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 07. Август 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ

Више

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београд. Од самог почетка његову игру карактерисало је постизање

Више

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017 ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 22. август 2017. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈУ ФУДБАЛСКИХ ТРЕНЕРА ФСС ИНФОРМАТОР Могућности уписа на курсеве које организује Фудбалски савез Србије (као и

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈУ ФУДБАЛСКИХ ТРЕНЕРА ФСС ИНФОРМАТОР Могућности уписа на курсеве које организује Фудбалски савез Србије (као и ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈУ ФУДБАЛСКИХ ТРЕНЕРА ФСС ИНФОРМАТОР Могућности уписа на курсеве које организује Фудбалски савез Србије (као и надлежни фудбалски региони): I УЕФА програми: 1. УЕФА

Више

Izvestaj o radu KFS 2014

Izvestaj o radu KFS 2014 UVODNI DEO IZVEŠTAJ O RADU KARATE FEDERACIJE SRBIJE U 2014 GODINI Aktivnosti KFS u 2014. godini odvijale su se u skladu sa programskim opredeljenjima UO KFS. Zahtevale su originalan, odgovoran i uporan

Више

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 30. Јул 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ ЕКИПА

Више

Popularizacija

Popularizacija Novo lice ragbija SPORT, A NE HOBI BEOGRAD, 3.7.2015. Pitanje sponzora je sportski aspekt zato što Savez i klubovi nemaju novac, a potreban im je da bi se bavili sportom učešće u RRC-u taksa 500 + putovanje

Више

Microsoft Word - Kriterijumi juli 2009.god..doc

Microsoft Word - Kriterijumi  juli 2009.god..doc РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА КРИТЕРИЈУМИ 25/26.07.2009. РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА УПРАВНИ ОДБОР Број: 976 Београд, 25/26. јули 2009. год. На основу члана

Више

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je dana 05/07.02.2017.: PRAVILNIK O MEDICINSKOJ ZAŠTITI

Више

Microsoft Word - Bilten br. 2 MR.doc

Microsoft Word - Bilten br. 2 MR.doc СВИМ ГОСТИМА И УЧЕСНИЦИМА ЖЕЛИМО ДОБРО ДОШЛИЦУ И УСПЕХА У ТАКМИЧЕЊУ И ЛЕПОМ ДРУЖЕЊУ. ДЕЖУРНИ МЕДИЦИНСКИ РАДНИК: Зоран Јанковић ПОЧАСНИ ОРГНИЗАЦИОНИ ОДБОР: Благоје Спасовски- директор РТБ Бор Виденовић

Више

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче 1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмичење СОРВ, на седници одржаној 19. фебруара 2018. године,

Више

Microsoft Word - Bilten 1 Sm. Palanka.doc

Microsoft Word - Bilten 1 Sm. Palanka.doc 2000.год. и млађи 26.0201 Група А A РК ПОЖАРЕВАЦ A РК СМЕДЕРЕВО A ОШ Р.ЛАЗИЋ АЗАЊА A РК ДОЛОВО Група В ВЖРК МЛАДОСТ С.ПАЛАнка В РК ОМЛАДИНАЦ ДЕЛИБЛАто В РК РУДАР КОСТОЛАЦ В РК СЛОГА ПЕТРОВАЦ Група Б Б

Више

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, год.

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, год. СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, 19.03.2012. год. ФИНАЛНИ ТУРНИР ИГРАЧИ ДО 18. год. Домаћини технички организатори: РК СЦ ВОЖДОВАЦ Адреса домаћина тех.орг.: Место

Више

"Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna

Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna "Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, poznat pod imenom tepih Sjerpinskog. Trenutno je u projektu

Више

Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 166/

Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 166/ Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 166/2 Podgorica, 30. novembar 2018. godine Prilikom korišćenja

Више

Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 52

Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 52 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 52 Podgorica, 29. mart 2019. godine Prilikom korišćenja

Више

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc RVAČKI SAVEZ SRBIJE III RVAČKA LIGA SRBIJE B I L T E N br. 1. SADRŽAJ: 1. Zapisnik sa sednice Liga odbora III Rvačke lige Srbije, 2. Propozicije takmičenja III RLS 2010. g. Novi Sad, 07.10.2010.g. 1 RVAČKI

Више

Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 Mar-19 Apr-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 96

Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 Mar-19 Apr-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 96 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 Mar-19 Apr-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 96 Podgorica, 31. maj 2019. godine Prilikom korišćenja

Више

Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 102/

Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 102/ Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 102/2 Podgorica, 31. avgust 2018. godine Prilikom korišćenja

Више

PROPOZICIJE

PROPOZICIJE P R O P I S N I K PRVENSTVA ZAGREBA U ODBOJCI NA PIJESKU ZA 2019. GODINU Članak 1. Osnovne odredbe Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku (u daljnjem tekstu: natjecanje) provodi se temeljem članka 61,

Више

У Д Р У Ж Е Њ Е П Л И В А Ч К И Х Т Р Е Н Е Р А С Р Б И Ј Е

У Д Р У Ж Е Њ Е  П Л И В А Ч К И Х  Т Р Е Н Е Р А  С Р Б И Ј Е ПРОПРАТНО ПИСМО Удружење пливачких тренера Србије је спортска организација у којој се чланови баве пливачко тренерским послом. Удружење је самостална организација са статусом удружења грађана, регистровано

Више

Број: 142/1 Београд, год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржав

Број: 142/1 Београд, год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржав Број: 142/1 Београд, 12.07.2019. год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржавају истог. Распоред ће бити доступан на рецепцији хотела

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 6 СТРАНА 151 ФУДБАЛ, На основу члана 4. Правилника о раду Центра за едукацију тренера ФС Србије (Службени лист ФСС Фудбал, б

ВАНРЕДНИ БРОЈ 6 СТРАНА 151 ФУДБАЛ, На основу члана 4. Правилника о раду Центра за едукацију тренера ФС Србије (Службени лист ФСС Фудбал, б ВАНРЕДНИ БРОЈ 6 СТРАНА 151 ФУДБАЛ, 30.06.2017. На основу члана 4. Правилника о раду Центра за едукацију тренера ФС Србије (Службени лист ФСС Фудбал, број 25/2017) и члана 48. Статута Фудбалског савеза

Више

Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 183/

Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 183/ Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 183/2 Podgorica, 28. decembar 2018. godine Prilikom korišćenja

Више

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim nagradama Član 1. Ovom uredbom utvrđuju se bliži uslovi,

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

formular_sport_2019

formular_sport_2019 Crna Gora Opština Bijelo Polje JU Centar za sport i rekreaciju - F O R M U L A R - Sufinansiranje programa rada sportskih organizacija za 2019.godinu Bijelo Polje 2019 CRNA GORA OPŠTINA BIJELO POLJE -JU

Више

P R O P O Z I C I J E

P  R  O  P  O  Z  I  C  I  J  E P R O P O Z I C I J E JUNIORA, KADETA, PIONIRA, PRETPIONIRA KANTONA SARAJEVO ZA SEZONU 2018-2019 Sarajevo, August 2018. godine 1 P R O P O Z I C I J E TAKMIČENJA ZA PRVENSTVO OMLADINSKIH LIGA SARAJEVO

Више

Jun-16 Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 Jun-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 137

Jun-16 Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 Jun-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 137 Jun-16 Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 Jun-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 137 Podgorica, 31. jul 2017. godine Prilikom korišćenja

Више

Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 158

Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 158 Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 158 Podgorica, 31. avgust 2017. godine Prilikom korišćenja

Више

Maj-16 Jun-16 Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 120

Maj-16 Jun-16 Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 120 Maj-16 Jun-16 Jul-16 Avg-16 Sep-16 Okt-16 Nov-16 Dec-16 Jan-17 Feb-17 Mar-17 Apr-17 Maj-17 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 120 Podgorica, 30. jun 2017. godine Prilikom korišćenja

Више

БРОЈ 52 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј I - ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСС СА 12. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ПРАВИЛНИК О

БРОЈ 52 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј I - ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСС СА 12. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ПРАВИЛНИК О ISSN 1451-5733 ГОДИНА XII БЕОГРАД, 26.12.2018. С А Д Р Ж А Ј I - ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСС СА 12. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 26.12.2018. 1. ПРАВИЛНИК О ДОПУНИ ПРАВИЛНИКА О СУДИЈАМА И СУЂЕЊУ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ...1827

Више

ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА 2016. ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Управни одбор Пливачког савеза централне

Више

mk-18-bilten

mk-18-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 18 НОВИ САД, 15. МАЈ 2019.

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 2 ISSN ГОДИНА XIII БЕОГРАД, OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 27. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ОДЛУКЕ О ДОПУН

ВАНРЕДНИ БРОЈ 2 ISSN ГОДИНА XIII БЕОГРАД, OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 27. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ОДЛУКЕ О ДОПУН ВАНРЕДНИ БРОЈ 2 ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIII БЕОГРАД, 07.02.2018. OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 27. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 07.02.2018. 1. ОДЛУКЕ О ДОПУНИ ЛИСТЕ СУДИЈА, ПОМОЋНИХ СУДИЈА И ПОСМАТРАЧА НА УТАКМИЦАМА

Више

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, 04.12.2014. godine usvojio je: 1. OPĆE ODREDBE P R A V I L A za izbor sportiste godine Član

Више

NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BIH Broj: /16 Sarajevo, Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 3

NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BIH Broj: /16 Sarajevo, Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 3 NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BIH Broj: 02-1523/16 Sarajevo, 21.06.2016. Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 35. Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, na prijedlog

Више

(Microsoft Word - IZVE\212TAJ PROJEKAT MINI RUKOMET U KLADOVU.doc)

(Microsoft Word - IZVE\212TAJ PROJEKAT MINI RUKOMET U KLADOVU.doc) Општински рукометни савез Кладово Заједница судија и контролора Кладово Мушки рукометни клуб Ђердап Кладово Женски рукометни клуб Ђердап Кладово Извештај са: ПРОМОЦИЈЕ МИНИ РУКОМЕТА У ОПШТИНИ КЛАДОВО Кладово,

Више

ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар године

ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар године ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар 2018. године На основу члана 15. Статута Џудо Савеза Србије, Управни одбор Џудо савеза Србије дана 28.12.2018. године

Више

Scanned Image

Scanned Image РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЛ/ША ВОЈВОДТ/ША ГРАД НОВИ САД СКУПШТШ [А ГРАДА НОВОГ САДА Комисија за обележавање празника, доделу признања и међуградску сарадњу у земљи и иностранству Број: 06 1/2019-6-1

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 5 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ 1. СЕДНИЦЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ ОДРЖАНЕ

ВАНРЕДНИ БРОЈ 5 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ 1. СЕДНИЦЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ ОДРЖАНЕ ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 02.04.2019. С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ 1. СЕДНИЦЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ ОДРЖАНЕ 02.04.2019. 1. ОДЛУКА О САСТАВУ КОМИСИЈА И ДРУГИХ ТЕЛА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФУДБАЛСКОГ

Више

ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске ка

ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске ка ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске категорије у такмичарској сезони 2018/2019 (у даљем тексту:

Више

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и Број: 415/2019 Датум: 27.08.2019. КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и систем такмичења ВСС 2019/2020 за сениоре. Напомињем

Више

Microsoft PowerPoint - BILTEN br

Microsoft PowerPoint - BILTEN br MEĐUOKRUŽNI ODBOJKAŠKI SAVEZ KRAGUJEVAC Srbija, 34000 Kragujevac, Aleksandra I Karađorđevića 56, pošt. fah 155 Tel: 034/334-876, fax: 034/334-876, mobil: 063/77 39 146 E-mail: ooskrag@ptt.rs ili ooskrag@yahoo.com,

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

Slide 1

Slide 1 MEĐUOKRUŽNI ODBOJKAŠKI SAVEZ KRAGUJEVAC Srbija, 34000 Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 56, pošt. fah 155 Tel: 034/334-876, fax: 034/334-876, mobil: 063/77 39 146 E-mail: ooskrag@ptt.rs ili

Више

mk-17-bilten

mk-17-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 17 НОВИ САД, 10. МАЈ 2019.

Више

mk-16-bilten

mk-16-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 16 НОВИ САД, 18. АПРИЛ 2019.

Више

108ut10.xls

108ut10.xls Република Србија Републички завод за статистику САОПШTЕЊЕ Број 108 - год. LXVII, 28.04.. Статистика угоститељства и туризма ISSN 0353-9555 УТ10 Туристички промет - март. - Претходни резултати - У Републици

Више

LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razv

LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razv LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU 22.08-30.08.2015. 8 dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razvijati motoričke i kondicione sposobnosti kroz razne

Више

Poslato: om Datum: Broj: 3/ Golf klubovima - članovima GAS Predmet: Konkurs za organizaciju Internacionalnog prvenstva

Poslato:  om Datum: Broj: 3/ Golf klubovima - članovima GAS Predmet: Konkurs za organizaciju Internacionalnog prvenstva Poslato: e-mailom Datum: 09.01.2019. Broj: 3/19 09.01.2019. Golf klubovima - članovima GAS Predmet: Konkurs za organizaciju Internacionalnog prvenstva Srbije u golfu 2019 JAVNI KONKURS ZA DRŽAVNA PRVENSTVA

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД, 25.11.2013. године СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 6 ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ М `99 и ПИОНИРКЕ `00 РЕЗУЛТАТИ: Oџаци, 23.11.2013. године (субота) БСК 2012 ГРАФИЧАР 5:16 (4:12) ЦРВЕНКА ЈАФА ДАЛМАТИНАЦ

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 29 02. јун 2016. 1. Регистрација утакмица 29. кола ФК''банат'' ФК''Раднички'' (НП) 1-2 ФК''Раднички'' (Ш) ФК''Дунав''

Више

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016.

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016. 2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Virovitica Prosinac, 2016. PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE VIROVITICA U 2017. GODINI Županijski

Више

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozvoli za rad sportskih stručnjaka, Pravilnika o stručnom

Више

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Осмо коло, 24.

Више

018ut10.xls

018ut10.xls Република Србија Републички завод за статистику САОПШTЕЊЕ Број 18 - год. LXVII, 31.01.2017. Статистика угоститељства и туризма ISSN 0353-9555 УТ10 Туристички промет - децембар. - Претходни резултати -

Више

Microsoft Word - PropozicijeInline

Microsoft Word - PropozicijeInline DRŽAVNO PRVENSTVO SHLS U IN LINE HOKEJU SEZONA 2016 PROPOZICIJE Beograd, April 2016. 1 PROPOZICIJE DRŽAVNOG PRVENSTVA SHLS U IN LINE HOKEJU ZA SEZONU 2016 OPŠTE ODREDBE Član 1. Državno prvenstvo SHLS u

Више

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ A ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Тринаесто коло, 09. 03. 2019. године:

Више

210ut10.xls

210ut10.xls Република Србија Републички завод за статистику САОПШTЕЊЕ Број 210 - год. LXI, 31.07.. Статистика угоститељства и туризма ISSN 0353-9555 УТ10 Туристички промет - јун. - Претходни резултати - У Републици

Више

042ut10jan.xls

042ut10jan.xls Република Србија Републички завод за статистику САОПШTЕЊЕ Број 42 - год. LXV, 28.02.. Статистика угоститељства и туризма SSN 0353-9555 УТ10 Туристички промет - јануар. - Претходни резултати - У Републици

Више

mk-14-bilten

mk-14-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж.р. 340-1835-51 www.fsgns.rs fsgns@open.telekom.rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 14 НОВИ САД, 04. АПРИЛ

Више

ДОДАТАК ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У ГОДИНИ 1. Одређена су следећа Првенства Србије и то: Првенство Србије у Микс штафетама, , Ларина трка, Топ

ДОДАТАК ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У ГОДИНИ 1. Одређена су следећа Првенства Србије и то: Првенство Србије у Микс штафетама, , Ларина трка, Топ ДОДАТАК ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У 2016. ГОДИНИ 1. Одређена су следећа Првенства Србије и то: Првенство Србије у Микс штафетама, 17.04.2016., Ларина трка, Топола, Опленац ; Првенство Србије на средњим стазама,

Више

ПРАВИЛНИК 25. КАДЕТСКОГ И ОМЛАДИНСКОГ ШАХОВСКОГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЛАН 1. Организатор 25. кадетског и омладинског Првенства Републике Српске

ПРАВИЛНИК 25. КАДЕТСКОГ И ОМЛАДИНСКОГ ШАХОВСКОГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЛАН 1. Организатор 25. кадетског и омладинског Првенства Републике Српске ПРАВИЛНИК 25. КАДЕТСКОГ И ОМЛАДИНСКОГ ШАХОВСКОГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЛАН 1. Организатор 25. кадетског и омладинског Првенства Републике Српске за 2018. годину је Шаховски савез Републике Српске

Више

BILTEN 13 -TMK

BILTEN 13 -TMK TAKMИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА E-mail: tk.grupaistok@gmail.com ТАКМИЧЕЊE ЗА Ж 98 УЧЕСТВУЈУ СЛЕДЕЋИ КЛУБОВИ: 1. РК ЗАЈЕЧАР - Зајечар 2. РК ДУБОЧИЦА - Лесковац 3. РК ПЕТРОВАЦ - Петровац ТАКМИЧЕЊЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ

Више

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд,

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, 2019. 1 На основу члана 87. став 3, Статута Кајакашког савеза Србије, Управни одбор Кајакашког савеза Србије (у даљем тексту: Управни одбор),

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

Na osnovu clana 4

Na osnovu clana 4 Na osnovu Člana 33. Statuta Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine, Upravno Odbor Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine na svojoj sjednici održanoj 26.01.2010. godine usvojio je: PRAVILNIK O OSNOVAMA

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 1 I RLS za 2014._ godinu

Microsoft Word - BILTEN br. 1 I RLS za 2014._ godinu RVAČKI SAVEZ SRBIJE I RVAČKA LIGA SRBIJE 24.09.2014.g. Sedište liga odbora, Beograd, Knez Mihailova 7/2 DOKUMENTI I RVAČKE LIGE SRBIJE za 2014. godinu 1. Obaveštenje o odluci Upravnog odbora Rvačkog kluba

Више

2. MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR * T E R M E Č A T E Ž 2012 * B I L T E N 2 DEČACI 1998 / 2000 S L O V E N I J A Sport+ agencija za os

2. MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR * T E R M E Č A T E Ž 2012 * B I L T E N 2 DEČACI 1998 / 2000 S L O V E N I J A Sport+ agencija za os 2. MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR * T E R M E Č A T E Ž 2012 * B I L T E N 2 DEČACI 1998 / 2000 S L O V E N I J A 20 22. 04. 2012. Drugi međunarodni rukometni turnir za dečake rođene 1998 i 2000. godine,

Више

Београд, 07. август године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за годину

Београд, 07. август године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за годину Београд, 07. август 2019. године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за 2019. годину 1. Организатор Првенства Србије у кајаку и кануу спринт

Више

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 4/А ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 16. год (M96) Београд, год.

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 4/А ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 16. год (M96) Београд, год. СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 4/А ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 16. год (M96) Београд, 02.04.2012. год. ФИНАЛНИ ТУРНИР ИГРАЧИ ДО 16. год. Домаћини технички организатори: СРЦ ШУМАДИЈА Аранђеловац Адреса домаћина тех.орг.:

Више

RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015

RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015 RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten 13. 43. LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015 43. LMK RSB Decaci 1997. - Kolo: 10 Tabela STUD. GRAD - BASK SOKO 42 : 22 PARTIZAN - SCVOŽDOVAC 12

Више

Za komšije garaže dinara mesečno</br> Blic,Smanjen kapacitet parkirališta „Slavija“,Obeležen kraj desetog ciklusa</br> SAT Plus,Mališani učili o

Za komšije garaže dinara mesečno</br> Blic,Smanjen kapacitet parkirališta „Slavija“,Obeležen kraj desetog ciklusa</br> SAT Plus,Mališani učili o Za komšije garaže 6.500 dinara mesečno Blic Renovirana garaža Obilićev venac sa 200 novih parking mesta uskoro se otvara za korisnike. Smanjen kapacitet parkirališta Slavija Smanjen kapacitet parkirališta

Више

Novi sportsko – turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO),Mesna zajednica Sefkerin: TRODNEVNI PROGRAM ZA MANDALINU

Novi sportsko – turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO),Mesna zajednica Sefkerin: TRODNEVNI PROGRAM ZA MANDALINU Novi sportsko turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO) OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO) Opovo, 1. avgust 2019; Projekat Uređenja i opremanja parka za bicikliste u

Више

IZVJEŠĆE O TURISTIČKOM PROMETU U RAZDOBLJU OD DO TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NINA Nin, siječanj/veljača 2017.

IZVJEŠĆE O TURISTIČKOM PROMETU U RAZDOBLJU OD DO TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NINA Nin, siječanj/veljača 2017. IZVJEŠĆE O TURISTIČKOM PROMETU U RAZDOBLJU OD 01. 01. 2016. DO 31. 12. 2016. TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NINA Nin, siječanj/veljača 2017. Naziv izvještaja: Smještajni kapaciteti TZG NINA Razdoblje: 01.01.2016.

Више

Број: 94/3 Београд, год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржавај

Број: 94/3 Београд, год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржавај Број: 94/3 Београд, 4.07.2018. год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржавају истог. Распоред ће бити доступан на рецепцији хотела

Више

На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14

На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14 На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14.012013. године, усвојио је Правилник Савеза за скокове

Више

Title

Title Učešće u programu Poziv 2016 - obrazovanje Mogućnosti učestvovanja PROGRAMSKE ZEMLJE PARTNERSKE ZEMLJE Zemlje Evropske unije, Island, Lihtenštajn, Norveška, Turska i Makedonija & Srbija Srbija... Na drugom

Више

Microsoft Word - propoyicije pscs 2014

Microsoft Word - propoyicije pscs 2014 ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ЗИМСКА, ЛЕТЊА, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА 2014 ГОДИНУ. ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. УО ПСЦС донео је одлуку о Пропозицијама ПСЦС за 2014

Више

ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017.

ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017. ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017. На основу чл. 3. 19., 35., 100. ст 2. тач. 1-4. и 13. Закона о спорту и члана 58. став 1. тачка 4. Статута Рукометног савеза Србије, Скупштина

Више