Microsoft Word - Godisnji izvestaj o radu SHLS za 2014 godinu

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - Godisnji izvestaj o radu SHLS za 2014 godinu"

Транскрипт

1 GODIŠNJI IZVEŠTAJ O RADU SAVEZA HOKEJA NA LEDU SRBIJE za godinu

2 U skladu sa članovima 9, 10 i 33 Statuta Saveza hokeja na ledu Srbije, Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period godine i Akcionim planom za sprovođenje Strategije razvoja sporta , Upravni odbor Saveza hokeja na ledu Srbije (u daljem tekstu: ) usvojio je Plan i program rada za godinu (za period godine). U skladu sa planom i programom sprovedene su predviđene akcije i aktivnosti. Dalje u tekstu nalazi se godišnji izveštaj o radu, odnosno o sprovedenim akcijama i aktivnostima Saveza hokeja na ledu Srbije za period od godine. 1. JANUAR GODINE 1.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 1.2 Rad na konkursnoj dokumentaciji za dobijanje saglasnosti za organizaciju 2015 IIHF Svetskog Prvenstva za juniore do 18 godina, divizija II, grupa B Izrađena je konkursna dokumentacija za dobijanje saglasnosti za ogranizaciju 2015 IIHF Svetskog prvenstva za juniore do 18 godina, divizija II grupa B. Na osnovu dokumentacije dobijeno pozitivno mišljenje Olimpijskog komiteta Srbije i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. 1.3 Rad na konkursnoj dokumentaciji za dobijanje redovnih finansijskih sredstava iz Budžeta Republike Srbije za godinu Izrađena je i predata kompletna konkursna dokumentacija za dobijanje redovnih finansijskih sredstava iz Budžeta Republike Srbije za godinu.

3 1.4 Rad na konkurskoj dokumentaciji za dobijanje finansijskih sredstava iz Budžeta Republike Srbije za Program kojim se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta u vidu organizovanja međunarodnog takmičenja u godini Izrađena je i predata kompletna konkursna dokumenacija za dobijanje sredstava iz Budžeta Republike Srbije za Program kojim se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta u vidu organizovanja međunarodnog takmičenja u Godini (organizacija 2015 IIHF Svetskog prvenstva za juniore do 18 godina, divizija II, grupa B) 1.5 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Obavljena nabavka sportske opreme Joma za potrebe reprezentativnih, preko dobavljača Cherry Company. 1.6 Državno prvenstvo Prvenstvo Srbije u hokeju na ledu za sezonu 2013/2014 u ma: seniori, juniori do 20 godina, juniori do 18 godina, kadeti (do 16 godina), pioniri (do 14 godina), stariji početnici (do 12 godina), mlađi početnici (do 10 godina) Nosioci programa: Generalni sekretar, Direktor takmičenja, Liga odbor, sekretari Redovno takmičenje u državnom prvenstvu u skladu sa kalendarom takmičenja za sezonu 2013/ Učešće juniorske reprezentacije Srbije (igrači do 20 godina) na 2014 IIHF Svetskom Prvenstvu za juniore do 20 godina, divizija II, grupa B u Španiji, Haka Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Selektor reprezentacije, Stručni štab reprezentacije, Stručni savet Juniorska reprzentacija Srbije (igrači do 20 godina) učestvovali na 2014 IIHF Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, divizija II grupa B koje je održano u Haki, Španija u periodu od godine.

4 Reprezentacija je učestvovala sa 20 igrača, 2 golmana i 6 članova stručnog štaba. Na Svetskom prvenstvu je reprezentacija imala 8 zvaničnih treninga i 5 zvaničnih utakmica: Srbija Španija 1:2 Koreja Srbija 6:2 Srbija Australija 3:2 Island Srbija 3:4 Srbija Kina 5:2 Sa 3 pobede i 2 poraza, odnosno 9 osvojenih bodova, Reprezentacija Srbije do 20 godina ostvarila je 3. mesto i osvojila bronzanu medalju. 2. FEBRUAR GODINE 2.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 2.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme. 2.3 Državno prvenstvo Prvenstvo Srbije u hokeju na ledu za sezonu 2014/2015 u ma: seniori, juniori do 20 godina, juniori do 18 godina, kadeti (do 16 godina), pioniri (do 14 godina), stariji početnici (do 12 godina), mlađi početnici (do 10 godina) Nosioci programa: Generalni sekretar, Direktor takmičenja, Liga odbor, sekretari Redovno takmičenje u državnom prvenstvu u skladu sa kalendarom takmičenja za sezonu 2013/2014.

5 2.4 Pripreme za organizaciju i realizaciju 2014 IIHF Svetskog prvenstva za seniore Divizija II, Grupa A u Beogradu Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari Obavljene su pripreme za organizaciju i realizaciju 2014 IIHF Svetskog prvenstva za seniore divizija II grupa A u Beogradu, a u skladu sa Odlukama Inicijativnog i Organizacionog Odbora Svetskog prvenstva i Studijom o organizovanju i finansiranju takmičenja. Započeli su pregovori o zakupu dvorane, smeštaju učesnika, lokalnom transportu, osiguranju događaja MART GODINE 3.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 3.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme. 3.3 Državno prvenstvo Prvenstvo Srbije u hokeju na ledu za sezonu 2014/2015 u ma: seniori, juniori do 20 godina, juniori do 18 godina, kadeti (do 16 godina), pioniri (do 14 godina), stariji početnici (do 12 godina), mlađi početnici (do 10 godina) Nosioci programa: Generalni sekretar, Direktor takmičenja, Liga odbor, sekretari Redovno takmičenje u državnom prvenstvu u skladu sa kalendarom takmičenja za sezonu 2013/2014.

6 3.4 Rad na konkurskoj dokumentaciji izrada revidiranog plana Kampova perspektivnih sportista za finansiranje iz Budžeta Republike Srbije za godinu Izrađena je i predata kompletna konkursna dokumentacija odnosno izrada revidiranog plana Kampova perspektivnih sportista za finansiranje iz Budžeta Republike Srbije za godinu. 3.5 Pripreme seniorske reprezentacije Srbije za 2014 IIHF Svetsko Prvenstvo Divizija II Grupa A Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Selektor reprezentacije, Stručni štab reprezentacije, Stručni savet U skladu sa planom i programom selektora seniorske Reprezentacije Srbije, objavljen je širi spisak reprezentacije i upućeni su pozivi reprezentativcima za pripreme za SP. Takođe, u skladu sa planom i programom selektora, organizovane su pripreme seniorske reprezentacije za SP. U sklopu priprema seniorska reprezentacija Srbije odigrala je 2 pripremne prijateljske utakmice protiv HK Maribor iz Maribora, Slovenija. 3.6 Pripreme juniorske reprezentacije Srbije (igrači do 18 godina) za 2014 IIHF Svetsko Prvenstvo za juniore do 18 godina, divizija II, grupa B. Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Selektor reprezentacije, Stručni štab reprezentacije, Stručni savet U skladu sa planom i programom selektora juniorske Reprezentacije Srbije (igrači do 18 godina), objavljen je širi spisak reprezentacije i upućeni su pozivi reprezentativcima za pripreme za SP. Takođe, u skladu sa planom i programom selektora, organizovane su pripreme juniorske reprezentacije (igrači do 18 godina) za SP. Juniorska reprezentacija Srbije odigrala je 2 pripremne prijateljske utakmice protiv švedske ekipe GSL iz Gislavena.

7 3.7 Pripreme za organizaciju i realizaciju 2014 IIHF Svetskog prvenstva za seniore u Beogradu od godine Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari Nastavljeni su radovi i obavljanje zadataka vezanih za organizaciju 2014 IIHF Svetskog prvenstva za seniore. Najveći deo posla obavljen u skladu sa planovima. 4. APRIL GODINE 4.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 4.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Obavljena nabavka sportske opreme Joma za potrebe reprezentativnih, preko dobavljača Cherry Company. 4.3 Organizacija i realizacija 2014 IIHF Svetskog prvenstva za seniore u Beogradu od godine Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari Uspešno organizovano i realizovano 2014 IIHF Svetsko prvenstvo za seniore u Beogradu u periodu od godine. U toku prvenstva, 6 reprezentacija učesnica i službene osobe IIHF a imale su 48 zvaničnih treninga i 15 zvaničnih utakmica (sve organizovano u Ledenoj dvorani Pionir SRC Tašmajdan). Na SP je učestvovalo 6 reprezentacija, i to: Australija, Belgija, Estonija, Island, Izrael i Srbija. Učešće je uzelo 135 sportista, 36 članova stručnih

8 štabova, 11 međunarodnih sudija na ledu, 4 službena lica Međunarodne hokejaške federacije. U organizaciji i realizaciji učetvovao je veliki broj članova, kao i 15 volontera. Organizacija i realizacija Svetskog prvenstva ocenjena je visokom ocenom od strane predsedavajućeg turnira. 4.4 Učešće seniorske reprezentacije Srbije na 2014 IIHF Svetskom Prvenstvu, divizija II, grupa A u Beogradu u periodu godine Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Selektor reprezentacije, Stručni štab reprezentacije, Stručni savet Seniorska reprzentacija Srbije učestvovala na 2014 IIHF Svetskom seniorskom prvenstvu, divizija II grupa A koje je održano u Beogradu, Srbija u periodu od godine. Reprezentacija je učestvovala sa 19 igrača, 2 golmana i 6 članova stručnog štaba. Na Svetskom prvenstvu je reprezentacija imala 8 zvaničnih treninga i 5 zvaničnih utakmica: Belgija Srbija 8:3 Srbija Izrael 10:6 Estonija Srbija 5:2 Srbija Island 3:4 Australija Srbija 0:1 Sa 2 pobede, 1 porazom u produžetku i 2 poraza, odnosno 7 osvojenih bodova, Reprezentacija Srbije ostvarila je 3. mesto i osvojila bronzanu medalju Za najboljeg golmana turnira, direktorat turnira proglasio je golmana reprezentacije Srbije Arsenija Rankovića. 4.5 Učešće juniorske reprezentacije Srbije (igrači do 18 godina) na 2014 IIHF Svetskom Prvenstvu za juniore do 18 godina, divizija II, grupa B u Talinu, Estonija od godine Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Selektor reprezentacije, Stručni štab reprezentacije, Stručni savet

9 Juniorska reprzentacija Srbije (igrači do 18 godina) učestvovala na 2014 IIHF Svetskom prvenstvu za igrače do 18 godina, divizija II grupa B koje je održano u Talinu, Estonija u periodu od godine. Reprezentacija je učestvovala sa 20 igrača, 2 golmana i 6 članova stručnog štaba. Na Svetskom prvenstvu je reprezentacija imala 8 zvaničnih treninga i 5 zvaničnih utakmica: Estonija Srbija 3:4 Španija Srbija 4:1 Srbija Belgija 11:2 Island Srbija 0:11 Srbija Kina 4:0 Sa 4 pobede i 1 porazom, odnosno 12 osvojenih bodova, Reprezentacija Srbije do 18 godina ostvarila je 3. mesto i osvojila bronzanu medalju. Za najboljeg odbrambenog igrača turnira, direktorat turnira proglasio je igrača reprezentacije Srbije Pavla Podunavca. 5. MAJ GODINE 5.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 5.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme. 5.3 Učešće predstavnika na Godišnjem kongresu IIHF a (Međunarodne hokejaške federacije) u Minsku, Belorusija Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar

10 Predsednik i Generalni sekretar su učestvovali na Godišnjem kongresu Međunarodne hokejaške federacije koji je u periodu od godine. Predstavnici su na kongresu dobili organizaciju 2015 IIHF Svetskog prvenstva za igrače do 18 godina divizija II grupa B. 6. JUNI GODINE 6.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 6.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme. 7. JULI GODINE 7.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 7.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme.

11 7.3 Učešće predstavnika u radu IIHF Svetskog hokejaškog razvojnog kampa u Vierumakiju, Finska u periodu od godine Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Stručni savet, Administrator razvojnih programa Međunarodna hokejaška federacija je organizovala Svetski ženski hokejaški razvojni kamp u Vierumakiju, Finska, u periodu od godine. U skladu sa ponuđenim programima i potrebama, u kamp su poslati sledeći predstavnici: Sandra Drozdik LTP Insturktor razvojni program za instruktore IIHF programa Nauči da igraš Vladan Drozdik AEP Program razvojni program za administratore Učešće predstavnika je ocenjeno kao uspešno. Oba predstavnika su napravila predlog razvojnog programa koji je odobrila Međunarodna hokejaška federacija. je takođe prihvatio razvojne programe učesnika kampa. 8. AVGUST GODINE 8.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 8.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme. 8.3 Učešće predstavnika u radu razvojnog kampa Hockey Together u Seulu, Koreja u periodu od (Organizator Savez hokeja na ledu Koreje u saradnji sa Komitetom za Aziju IIHF a). Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Stručni savet, Administrator razvojnih programa

12 Savez hokeja na ledu Koreje je u saradnji sa Međunarodnom hokejaškomm federacijom organizovao 2014 Hockey Together razvojni kamp / seminar za trenere hokeja na ledu. U skladu sa zahtevom organizatora, raspisan je konkurs za izbor kandidata. Izabrani kandidati su bili: Nikola Bera i Boris Danon. Na poziv organizatora, u radu kampa / seniora je učestvovao i Vladan Drozdik. 8.4 Učešće u razvojnim programima BIHU (Balkanska hokejaška unija) u skladu sa planom i programom BIHU Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Stručni savet, Administrator razvojnih programa Nije bilo razvojnih programa BIHU. 9. SEPTEMBAR GODINE 9.1 Rad kancelarije redovni poslovi Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara. 9.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme 9.3 Učešće u razvojnim programima BIHU (Balkanska hokejaška unija) u skladu sa planom i programom BIHU Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Stručni savet, Administrator razvojnih programa Nije bilo razvojnih programa BIHU

13 9.4 Učešće predstavnika na polugodišnjem kongresu IIHF a Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar Učešće Generalnog sekretara na polugodišnjem kongresu IIHF na Tenerifima, Španija u periodu od godine. Kongres IIHF a potvrdio organizaciju 2015 IIHF Svetskog prvenstva za juniore do 18 godina u Srbiji. 9.5 Programi za perspektivne sportiste Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa SHSL, Udruženje trenera hokeja na ledu, Stručni Savet Odlukom nosilaca programa, a u skladu sa potrebama, odlučeno da se kamp za perspektivne sportiste održi u decembru godine. Datum i mesto kampa biće naknadno određeni, u skladu sa raspoloživim terminima u dvoranama. 9.6 Organizacija seminara za sudije na ledu i sudijsku tehniku Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Stručni savet, Administrator razvojnih programa, Udruženje sudija na ledu i betonu SrbReferee Odlukom nosilaca programa, odlučeno je da se seminar odloži za oktobar godine. Datum i mesto seminara biće naknadno određeni, u skladu sa raspoloživim terminima u dvoranama. 9.7 Organizacija seminara za trenere Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Stručni savet, Administrator razvojnih programa, Udruženje hokejaških trenera Odlukom nosilaca programa, odlučeno je da se seminar odloži za oktobar godine. Datum i mesto seminara biće naknadno određeni.

14 9.8 Organizacija seminara za lekare i medicinsko osoblje Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa, Zdravstvena komisija Odlukom nosilaca programa, odlučeno je da se seminar odloži za oktobar godine. Datum i mesto seminara biće naknadno određeni. 9.9 Organizacija seminara za ekonome Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Odlukom nosilaca programa, odlučeno je da se seminar odloži za oktobar godine. Datum i mesto seminara biće naknadno određeni Organizacija seminara za administratore Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Odlukom nosilaca programa, odlučeno je da se seminar odloži za oktobar godine. Datum i mesto seminara biće naknadno određeni Priprema za početak takmičarske sezone 2014/2015 Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, Direktor takmičenja, Stručni savet, Udruženje sudija SrbReferee sekretari, PR menadžer, Administratori Održane konsultacije nocilaca programa. Sastavljen predlog kalendara takmičenja za sezonu 2014/2015, u skladu sa prijavama takmičarskih klubova učesnika u prvenstvu. Predlog kalendara prosleđen učesnicima.

15 10. OKTOBAR GODINE 10.1 Rad kancelarije redovni poslovi Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme Državno prvenstvo Prvenstvo Srbije u hokeju na ledu za sezonu 2014/2015 u ma: seniori (A i B liga), juniori do 20 godina, juniori do 18 godina, kadeti (do 16 godina), pioniri (do 14 godina), stariji početnici (do 12 godina), mlađi početnici (do 10 godina) Nosioci programa: Generalni sekretar, Direktor takmičenja, Liga odbor, sekretari Započelo Državno prvenstvo u sezoni 2014/2015. Učesnici po ma: Seniori 1A Liga 5 ekipa Seniori 1B Liga 3 ekipe Juniori do 20 godina 2 ekipe Juniori do 18 godina 3 ekipe Kadeti (16 godina) 4 ekipe Pioniri (14 godina) 5 ekipa St. Početnici (12 godina) 7 ekipa Ml. Početnici (10 godina) 7 ekipa 10.4 Programi za perspektivne sportiste Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa SHSL, Udruženje trenera hokeja na ledu, Stručni Savet

16 Odlukom nosilaca programa, a u skladu sa potrebama, odlučeno da se kamp za perspektivne sportiste održi u decembru godine. Datum i mesto kampa biće naknadno određeni, u skladu sa raspoloživim terminima u dvoranama Razvojni program Hokej na ledu je i moj sport uz obeležavanje Međunarodnog dana hokeja na ledu za žene i devojčice Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Razvojni program održan u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana hokeja na ledu za žene i devojčice godine uz učešće 5 instruktora, 5 klubova koji su doveli 25 devojčica Razvojni program Hokej na ledu je za mene program za omasovljenje hokeja na ledu na teritoriji Republike Srbije Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Razvojni program je održan godine uz učešće 7 instruktora i 53 učesnika iz 5 klubova. U programu su učestvovali i devojčice i dečaci Razvojni program za omasovljenje organizacije sudija i sudijske tehnike u hokeju na ledu / upoznavanje mladih igrača za obavezama i poslovima sudije i sudijske tehnike Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa, Udruženje sudija hokeja na ledu i betonu srbreferee Nosioci programa su odlučili da program odlože za sezonu 2015/ Razvojni program za trenere hokeja na ledu CDTEK (Coach Development Through Exchanging Knowledge / Razvoj trenera kroz razmenu znanja) interaktivni program obrade tema i razmene znanja trenera Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa, Udruženje trenera hokeja na ledu Nosioci programa su odlučili da program odlože za sezonu 2015/2016.

17 11. NOVEMBAR GODINE 11.1 Rad kancelarije redovni poslovi Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Nije bilo nabavke opreme i sportske opreme Državno prvenstvo Prvenstvo Srbije u hokeju na ledu za sezonu 2014/2015 u ma: seniori (A i B liga), juniori do 20 godina, juniori do 18 godina, kadeti (do 16 godina), pioniri (do 14 godina), stariji početnici (do 12 godina), mlađi početnici (do 10 godina) Nosioci programa: Generalni sekretar, Direktor takmičenja, Liga odbor, sekretari Redovno takmičenje u državnom prvenstvu u skladu sa kalendarom takmičenja za sezonu 2014/ Programi za perspektivne sportiste Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa SHSL, Udruženje trenera hokeja na ledu, Stručni Savet Odlukom nosilaca programa, a u skladu sa potrebama, odlučeno da se kamp za perspektivne sportiste održi u decembru godine Razvojni program Hokej na ledu je i moj sport popularizacija hokeja na ledu među devojcicama Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Nosioci programa su doneli odluku da se program nastavi u sezoni 2015/2016.

18 11.6 Razvojni program Hokej na ledu je za mene program za omasovljenje hokeja na ledu na teritoriji Republike Srbije Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Nosioci programa su doneli odluku da se program nastavi u sezoni 2015/ Razvojni program za omasovljenje organizacije sudija i sudijske tehnike u hokeju na ledu / upoznavanje mladih igrača za obavezama i poslovima sudije i sudijske tehnike Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa, Udruženje sudija hokeja na ledu i betonu SrbReferee Nosioci programa su doneli odluku da se program odloži do sezone 2015/ Razvojni program za trenere hokeja na ledu CDTEK (Coach Development Through Exchanging Knowledge / Razvoj trenera kroz razmenu znanja) interaktivni program obrade tema i razmene znanja trenera Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa, Udruženje trenera hokeja na ledu Nosioci programa su doneli odluku da se program odloži do sezone 2015/ DECEMBAR GODINE 12.1 Rad kancelarije redovni poslovi Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Redovan rad kancelarije obavljan u skladu sa planom i programom, Generalnog sekretara.

19 12.2 Nabavka opreme i sportske opreme za potrebe i reprezentativnih Nosioci programa: Generalni Sekretar, ekonom, sekretari Obavljena nabavka sportske opreme za potrebe reprezentativnih, preko dobavljača Sportex Državno prvenstvo Prvenstvo Srbije u hokeju na ledu za sezonu 2014/2015 u ma: seniori (A i B liga), juniori do 20 godina, juniori do 18 godina, kadeti (do 16 godina), pioniri (do 14 godina), stariji početnici (do 12 godina), mlađi početnici (do 10 godina) Nosioci programa: Generalni sekretar, Direktor takmičenja, Liga odbor, sekretari Redovno takmičenje u državnom prvenstvu u skladu sa kalendarom takmičenja za sezonu 2014/ Programi za perspektivne sportiste Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa SHSL, Udruženje trenera hokeja na ledu, Stručni Savet Kamp za perspektivne sportiste uzrasta do 20 godina, organizovan je u Beogradu u periodu od godine uz učešće 20 učesnika (igrača) i 4 člana stručnog štaba. U saradnji sa trenerima Davidom Marlinom i Stefanom Stankovićem u Beogradu organizovan golmanski kamp u periodu 15/ godine. U radu kampa učestvovalo je 30 golmana uzrasta od 6 do 15 godina Pripreme juniorske reprezentacije Srbije za 2015 IIHF Svetsko prvenstvo za juniore do 20 godina, divizija II, grupa B Haki, Španija Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Selektor reprezentacije, Stručni štab reprezentacije, Stručni savet Pripreme juniorske reprezentacije Srbije za 2015 IIHF Svetsko prvenstvo za juniore do 20 godina održane su u Beogradu u periodu od 01

20 godine uz učešće 6 članova stručnog štaba i 25 igrača sa užeg spiska selektora Učešće juniorske reprezentacije Srbije (igrači do 20 godina) na 2015 IIHF Svetskom prvenstvu za juniore do 20 godina, divizija II, grupa B u Haki, Španija u periodu od godine Nosioci programa: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari Juniorska reprzentacija Srbije (igrači do 20 godina) učestvovala je na 2014 IIHF Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, divizija II grupa B koje je održano u Haki, Španija u periodu od godine. Reprezentacija je učestvovala sa 20 igrača, 2 golmana i 6 članova stručnog štaba. Na Svetskom prvenstvu je reprezentacija imala 8 zvaničnih treninga i 5 zvaničnih utakmica: Srbija Hrvatska 0:4 Španija Srbija 7:0 Srbija Australija 2:4 Island Srbija 2:4 Srbija Belgija 3:2 Sa 1 pobedom u regularnom delu utakmice, 1 pobedom u produžetku i 3 poraza, odnosno 5 osvojenih bodova, Reprezentacija Srbije do 20 godina ostvarila je plasman na 5. mesto. U periodu od godine u kontinuitetu su obavljani sledeći poslovi: Ažuriranje dokumentacije u štampanoj i elektronskoj formi o Nosioci posla: Sekretari Rad na kompletiranju podataka za registraciju i preregistraciju klubova, članova klubova, takmičara, službenih lica klubova o Nosioci posla: Sekretari Podizanje kvalitet informisanja o radu uz korištenje tradicionalnih sredstava informisanja i modernih medija, uključujući društvene mreže o Nosioci posla: PR Menadžer

21 Rad na izmenama i dopunama normativnih akata o Nosioci posla: Predsednik, Generalni sekretar, članovi komisija i radnih tela Objavljivanje aktivnosti na web stranici o Nosioci posla: PR Menadžer Saradnja sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije o Nosioci posla: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Saradnja sa Olimpijskim komitetom Srbije o Nosioci posla: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Saradnja sa Sportskim savezom Srbije o Nosioci posla: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Saradnja sa Međunarodnom hokejaškom federacijom (IIHF) o Nosioci posla: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa Međudržavna i međunarodna saradnja o Nosioci posla: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa, menadžer za međunarodne odnose Saradnja i komunikacija sa klubovima udružiocima / članovima o Nosioci posla: Predsednik, Generalni sekretar, sekretari, Administrator razvojnih programa, Direktor takmičenja, Liga odbor Savez hokeja na ledu Srbije Aleksandar Milosavljević, Predsednik

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu PLAN I PROGRAM RADA SAVEZA HOKEJA NA LEDU SRBIJE za 2014. godinu U skladu sa članovima 9, 10 i 33 Statuta Saveza hokeja na ledu Srbije, Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014 2018.

Више

Microsoft Word - ??????? 7 ??????? ??????? ?? 2014 ?? ???????

Microsoft Word - ??????? 7 ??????? ??????? ?? 2014 ?? ??????? Образац 7 Република Србија МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ЗАВРШНИ ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОГРАМА Назив програма РЕДОВНИ ГОДИШЊИ ПРОГРАМ Назив носиоца програма САВЕЗ ХОКЕЈА НА ЛЕДУ СРБИЈЕ Телефон 011/2764

Више

Microsoft Word - PropozicijeInline

Microsoft Word - PropozicijeInline DRŽAVNO PRVENSTVO SHLS U IN LINE HOKEJU SEZONA 2016 PROPOZICIJE Beograd, April 2016. 1 PROPOZICIJE DRŽAVNOG PRVENSTVA SHLS U IN LINE HOKEJU ZA SEZONU 2016 OPŠTE ODREDBE Član 1. Državno prvenstvo SHLS u

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je dana 05/07.02.2017.: PRAVILNIK O MEDICINSKOJ ZAŠTITI

Више

Microsoft Word - 003_kalendar 2012 olimpijski stilovi

Microsoft Word - 003_kalendar 2012 olimpijski stilovi Kalendar RSS za 2012. g. je usvojilo Predsedništvo RSS 04. novembra 2011. g. KALENDAR TAKMIČENJA RVAČKOG SAVEZA SRBIJE ZA 2012. GODINU OLIMPIJSKE RVAČKE DISCIPLINE Datum Grčko - rimski stil Slobadni stil

Више

NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BIH Broj: /16 Sarajevo, Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 3

NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BIH Broj: /16 Sarajevo, Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 3 NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BIH Broj: 02-1523/16 Sarajevo, 21.06.2016. Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 35. Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, na prijedlog

Више

Izvestaj o radu KFS 2014

Izvestaj o radu KFS 2014 UVODNI DEO IZVEŠTAJ O RADU KARATE FEDERACIJE SRBIJE U 2014 GODINI Aktivnosti KFS u 2014. godini odvijale su se u skladu sa programskim opredeljenjima UO KFS. Zahtevale su originalan, odgovoran i uporan

Више

Београд, 07. август године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за годину

Београд, 07. август године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за годину Београд, 07. август 2019. године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за 2019. годину 1. Организатор Првенства Србије у кајаку и кануу спринт

Више

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА ДЕЛЕГАТА РСС КРИТЕРИЈУМИ ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛИСТА ДЕЛЕГАТА ЗА РУКОМЕТНА ТАКМИЧЕЊА Б Е О Г Р А Д ЈАНУАР 2008. На основу члана 24, ст.2, тачка 3,Правилника Заједнице делегата РСС,

Више

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1 BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA 2016. GODINE rugbyserbia.com Page 1 Ragbi savez Srbije 11111 Beograd Sredačka br 2 PIB 100038863 e-mail serbiarugbyunion@gmail.com TAKMIĈENJA U ORGANIZACIJI RAGBI SAVEZA SRBIJE

Више

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim nagradama Član 1. Ovom uredbom utvrđuju se bliži uslovi,

Више

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc RVAČKI SAVEZ SRBIJE III RVAČKA LIGA SRBIJE B I L T E N br. 1. SADRŽAJ: 1. Zapisnik sa sednice Liga odbora III Rvačke lige Srbije, 2. Propozicije takmičenja III RLS 2010. g. Novi Sad, 07.10.2010.g. 1 RVAČKI

Више

ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар године

ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар године ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар 2018. године На основу члана 15. Статута Џудо Савеза Србије, Управни одбор Џудо савеза Србије дана 28.12.2018. године

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016),

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној 15.06.2017.

Више

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017 ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 22. август 2017. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu ("Sl. list CG", br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje ("Službeni

Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu (Sl. list CG, br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje (Službeni Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu ("Sl. list CG", br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje ("Službeni listi CG - Opštinski propisi", br. 38/18), Skupština

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 01.07.2019. С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 01.07.2019. I КАДРОВСКА ПИТАЊА 1. ОДЛУКА О ПОСТАВЉАЊУ СЕЛЕКТОРА МУШКЕ ФУДБАЛСКЕ А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Више

PLAN I PROGRAMLICENCNOG SEMINARA ZA SUDIJE, TRENERE I ISPITIVAČE

PLAN I PROGRAMLICENCNOG SEMINARA ZA SUDIJE, TRENERE I ISPITIVAČE BOSNA I HERCEGOVINA KARATE SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KARATE SAVEZ FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE SARAJEVO BOSNIA & HERCEGOVINA KARATE FEDERATION OF BOSNIA&HERCEGOVINA FEDERATION

Више

Poslato: om Datum: Broj: 3/ Golf klubovima - članovima GAS Predmet: Konkurs za organizaciju Internacionalnog prvenstva

Poslato:  om Datum: Broj: 3/ Golf klubovima - članovima GAS Predmet: Konkurs za organizaciju Internacionalnog prvenstva Poslato: e-mailom Datum: 09.01.2019. Broj: 3/19 09.01.2019. Golf klubovima - članovima GAS Predmet: Konkurs za organizaciju Internacionalnog prvenstva Srbije u golfu 2019 JAVNI KONKURS ZA DRŽAVNA PRVENSTVA

Више

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE P R A V I L N I K O RADU STALNIH KOMISIJA IZVRŠNOG ODBORA FSCG Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj dana 24.12.2013.godine,

Више

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, 04.12.2014. godine usvojio je: 1. OPĆE ODREDBE P R A V I L A za izbor sportiste godine Član

Више

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc На основу члана 9 Одлуке о подстицају развоја талентованих ученика и студената ("Службени лист Града Ниша", број 49/2005 и 49/2006), Kомисија за подстицај развоја талентованих ученика и студената Града

Више

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, 04. 05.06.2016. године 1. УЧЕСНИЦИ На основу чланова 3. и 7. Пропозиција Такмичења млађих категорија Рукометног савеза Србије,

Више

ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ЗА ГОДИНУ Нови Сад, март 2018.године

ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ЗА ГОДИНУ Нови Сад, март 2018.године ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ЗА 2018. ГОДИНУ Нови Сад, март 2018.године Управни одбор Спортског савеза Војводине, разматрао је и усвојио Програм рада и финансијски план ССВ у скраћеном облику,

Више

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд,

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, 2019. 1 На основу члана 87. став 3, Статута Кајакашког савеза Србије, Управни одбор Кајакашког савеза Србије (у даљем тексту: Управни одбор),

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJU

PRAVILNIK  O  TAKMIČENJU КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ АВГУСТ 2012. ОРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС 2011/2012 1. НОРМАТИВНА АКТА КУП такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС,

Више

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче 1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмичење СОРВ, на седници одржаној 19. фебруара 2018. године,

Више

На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14

На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14 На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14.012013. године, усвојио је Правилник Савеза за скокове

Више

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet SIJEČANJ Decembar 2016 1 NEDJELJA 17 UTORAK Februar 1 Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Petak 10 Subota 11 Nedjelja 12 Ponedjeljak 13 Utorak 14 Srijeda

Више

PROPOZICIJE

PROPOZICIJE P R O P I S N I K PRVENSTVA ZAGREBA U ODBOJCI NA PIJESKU ZA 2019. GODINU Članak 1. Osnovne odredbe Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku (u daljnjem tekstu: natjecanje) provodi se temeljem članka 61,

Више

Na osnovu clana 4

Na osnovu clana 4 Na osnovu Člana 33. Statuta Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine, Upravno Odbor Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine na svojoj sjednici održanoj 26.01.2010. godine usvojio je: PRAVILNIK O OSNOVAMA

Више

formular_sport_2019

formular_sport_2019 Crna Gora Opština Bijelo Polje JU Centar za sport i rekreaciju - F O R M U L A R - Sufinansiranje programa rada sportskih organizacija za 2019.godinu Bijelo Polje 2019 CRNA GORA OPŠTINA BIJELO POLJE -JU

Више

ODBOJKAŠKI SAVEZ CRNE GORE Podgorica P R A V I L N I K O DOZVOLI ZA RAD SPORTSKIH STRUČNJAKA-TRENERA U OBLASTI ODBOJKAŠKOG SPORTA OPŠTE ODREDBE Član 1

ODBOJKAŠKI SAVEZ CRNE GORE Podgorica P R A V I L N I K O DOZVOLI ZA RAD SPORTSKIH STRUČNJAKA-TRENERA U OBLASTI ODBOJKAŠKOG SPORTA OPŠTE ODREDBE Član 1 ODBOJKAŠKI SAVEZ CRNE GORE Podgorica P R A V I L N I K O DOZVOLI ZA RAD SPORTSKIH STRUČNJAKA-TRENERA U OBLASTI ODBOJKAŠKOG SPORTA OPŠTE ODREDBE Član 1. Ovim Pravilnikom se regulišu uslovi, način i postupak

Више

Popularizacija

Popularizacija Novo lice ragbija SPORT, A NE HOBI BEOGRAD, 3.7.2015. Pitanje sponzora je sportski aspekt zato što Savez i klubovi nemaju novac, a potreban im je da bi se bavili sportom učešće u RRC-u taksa 500 + putovanje

Више

Srbija Beograd, Sazonova 83 Tel. / Fax: Београд, 02. април На основу пристиглих понуда з

Srbija Beograd, Sazonova 83 Tel. / Fax: Београд, 02. април На основу пристиглих понуда з Srbija. 11000 Begrad, Saznva 83 Tel. / Fax: +381 11 3400 833 www.kss.rs e-mail: adzic@kss.rs Београд, 02. април 2015. На основу пристиглих понуда за организацију Финалних турнира млађих категорија, Комисија

Више

Na osnovu člana 23. Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave Tuzlanskog kantonaprečišćeni tekst ( Službene novine Tuzlasnkog kantona, broj: 10

Na osnovu člana 23. Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave Tuzlanskog kantonaprečišćeni tekst ( Službene novine Tuzlasnkog kantona, broj: 10 Na osnovu člana 23. Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave Tuzlanskog kantonaprečišćeni tekst ( Službene novine Tuzlasnkog kantona, broj: 10/18) i člana 7. stav (4) Odluke o utvrđivanju uslova,

Више

slb5

slb5 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број Нови Бечеј 23.03.201. године година XLIX ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 1. На основу члана 138. став 2. Закона о спорту (''Службени гласник РС, број 24/2011 и 99/2011 и др. закон)

Више

Proračunski kalendar Općine Goražde za 2009

Proračunski kalendar Općine Goražde za 2009 NACRT Budžetski kalendar Općine Goražde za 2016. godinu Budžetski kalendar je vremenski raspored aktivnosti potrebnih za pripremu, planiranje, usvajanje, izvršenje i monitoring budžeta. Kalendar utvrđuje

Више

Microsoft Word - statut_tsrs.doc

Microsoft Word - statut_tsrs.doc ТЕНИСКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ С Т А Т У Т ТЕНИСКОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПРЕЧИШЋЕНИ ТЕКСТ Бања Лука, март 2011.год. САГЛАСНО СТАТУТУ ТЕНИСКОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ОДЛУЦИ О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА

Више

Microsoft Word - Kriterijumi juli 2009.god..doc

Microsoft Word - Kriterijumi  juli 2009.god..doc РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА КРИТЕРИЈУМИ 25/26.07.2009. РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА УПРАВНИ ОДБОР Број: 976 Београд, 25/26. јули 2009. год. На основу члана

Више

ПЛАН АКТИВНОСТИ ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА ДЕЦЕМБАР 2010 СЕПТЕМБАР 2011 МЕСЕЦ БРОЈ АКТИВНОСТ РОК НАДЛЕЖНИ ОРГАН Јануар Рад на изменама и допунама

ПЛАН АКТИВНОСТИ ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА ДЕЦЕМБАР 2010 СЕПТЕМБАР 2011 МЕСЕЦ БРОЈ АКТИВНОСТ РОК НАДЛЕЖНИ ОРГАН Јануар Рад на изменама и допунама ПЛАН АКТИВНОСТИ ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА ДЕЦЕМБАР 2010 СЕПТЕМБАР 2011 МЕСЕЦ БРОЈ АКТИВНОСТ РОК НАДЛЕЖНИ ОРГАН Јануар 1. Рад на изменама и допунама Правилника о раду Изборне комисије - 17.01. (понедељак)

Више

На основу члана 139

На основу члана 139 На основу члана 139. став 8. Закона о спорту ( Службени гласник РС, бр. 24/11 и 99/11 др. закон), Министар омладине и спорта доноси ПРАВИЛНИК О НАЦИОНАЛНОЈ КАТЕГОРИЗАЦИЈИ ВРХУНСКИХ СПОРТИСТА Члан 1. Овим

Више

Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora

Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora Organizacioni odbor Tehnički delegate Sudijski kolegijum

Више

ProraĊunski kalendar Općine Goražde za 2009

ProraĊunski kalendar Općine Goražde za 2009 Budžetski kalendar Općine Goražde za 2011. godinu Budžetski kalendar je vremenski raspored i potrebnih za pripremu, planiranje, usvajanje, izvršenje i monitoring proračuna. Kalendar utvrďuje raspored i

Више

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI 11000 Beograd тел.011/715-7463 факс: 011/33-76-097 е-mail: sport@beograd.gov.rs w w w. b e o g r a d. r s

Више

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozvoli za rad sportskih stručnjaka, Pravilnika o stručnom

Више

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj 11.06.2015.godine, donio je P R A V I L N I K O DOZVOLAMA ZA RAD FUDBALSKIH TRENERA

Више

У П И Т Н И К

У П И Т Н И К КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ На основу одредаба Статута КСС, члан 56. тачка 6., Управни одбор КСС, на седници одржаној 18.11.2015.године, усвојио је ПРАВИЛНИК О ДЕЛЕГАТИМА КОШАРКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Овај Правилник

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Управа Градске општине Одељење за друштвене делатности Комисија за оцену програма у области спо

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Управа Градске општине Одељење за друштвене делатности Комисија за оцену програма у области спо РЕПУБЛИКА СИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Управа Градске општине Одељење за друштвене делатности Комисија за оцену програма у области спорта Х Број: 66-1-21/18 28.12.2018.године Београд Булевар

Више

ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске ка

ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске ка ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске категорије у такмичарској сезони 2018/2019 (у даљем тексту:

Више

ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛ

ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ   УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛ ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ www.serbiachess.net serbiacf@verat.net УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Овим Упутством

Више

Microsoft Word - 3. Pravilnik o licenciranju klubova

Microsoft Word - 3. Pravilnik o licenciranju klubova П Р Е Д Л О Г На основу чл.100. Закона о спорту ( Службени гласник Републике Србије, број 10/2016) и чл.46 ст.1 т.3 Статута Атлетског Савеза Србије, Управни одбор Атлетског Савеза Србије, на седници одржаној

Више

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ТРЕЋЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Трећа финална утакмица

Више

Microsoft Word - propoyicije pscs 2014

Microsoft Word - propoyicije pscs 2014 ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ЗИМСКА, ЛЕТЊА, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА 2014 ГОДИНУ. ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. УО ПСЦС донео је одлуку о Пропозицијама ПСЦС за 2014

Више

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и Број: 415/2019 Датум: 27.08.2019. КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и систем такмичења ВСС 2019/2020 за сениоре. Напомињем

Више

OFFICIAL_INVITATION_SERBIA_OPEN_2019_radni1final

OFFICIAL_INVITATION_SERBIA_OPEN_2019_radni1final POZIVNO PISMO Dragi prijatelji, Zadovoljstvo nam je da vam prosledimo ovu pozivnicu i pozovemo vas da se takmičite na Trofeju Beograda, koji će se održati u Beogradu 15. 16. juna 2019. godine. Nadamo se

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJIMA

PRAVILNIK O TAKMIČENJIMA На основу члана 100. Закона о спорту и члана 45. и 63. Статута Гимнастичког савеза Србије, Управни одбор Гимнастичког савеза Србије, на седници одржаној 27. септембра 2018. године донео је: ПРАВИЛНИК О

Више

(Microsoft Word - IZVE\212TAJ PROJEKAT MINI RUKOMET U KLADOVU.doc)

(Microsoft Word - IZVE\212TAJ PROJEKAT MINI RUKOMET U KLADOVU.doc) Општински рукометни савез Кладово Заједница судија и контролора Кладово Мушки рукометни клуб Ђердап Кладово Женски рукометни клуб Ђердап Кладово Извештај са: ПРОМОЦИЈЕ МИНИ РУКОМЕТА У ОПШТИНИ КЛАДОВО Кладово,

Више

PRAVIKNIK

PRAVIKNIK PRAVILNIK O ORGANIZACIJI RADNO-SPORTSKIH SUSRETA SS BOFOS BEOGRAD 2006. godine Na osnovu Odluke SS BOFOS-a o načinu organizovanja radno-sportskih susreta SS BOFOS, Organizacioni odbor na sastanku održanom

Више

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, год.

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, год. СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, 19.03.2012. год. ФИНАЛНИ ТУРНИР ИГРАЧИ ДО 18. год. Домаћини технички организатори: РК СЦ ВОЖДОВАЦ Адреса домаћина тех.орг.: Место

Више

Srbija, Beograd, Sazonova 83 Tel , Fax: Београд, 08. новембар2018. године

Srbija, Beograd, Sazonova 83 Tel , Fax: Београд, 08. новембар2018. године Београд, 08. новембар2018. године ОРГАНИЗАЦИЈА 3Х3 ТАКМИЧЕЊА КСС 2019 1. НОРМАТИВНА АКТА 3Х3 такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС, Пропозиција такмичења, Регистрационог

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016.

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016. 2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Virovitica Prosinac, 2016. PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE VIROVITICA U 2017. GODINI Županijski

Више

VATERPOLO SAVEZ SRBIJE IZVEŠTAJ NEZAVISNOG REVIZORA O ISPUNJENJU UGOVORNIH OBAVEZA Definisanih Ugovorom o realizaciji Programa FINA Finale Svetska lig

VATERPOLO SAVEZ SRBIJE IZVEŠTAJ NEZAVISNOG REVIZORA O ISPUNJENJU UGOVORNIH OBAVEZA Definisanih Ugovorom o realizaciji Programa FINA Finale Svetska lig VATERPOLO SAVEZ SRBIJE IZVEŠTAJ NEZAVISNOG REVIZORA O ISPUNJENJU UGOVORNIH OBAVEZA Definisanih Ugovorom o realizaciji Programa FINA Finale Svetska liga za muškarce Sa Ministarstvom omladine i sporta Republike

Више

Microsoft Word - ????????? 15-16

Microsoft Word - ????????? 15-16 ОШ '' САВА ШУМАНОВИЋ '' БЕОГРАД НАСТАВА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА И СПОРТА ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКИХ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА ЗА ШКОЛСКУ ГОДИНУ 2015/16. Такмичења организовао и водио предметни наставник: Маниша Вукмировић

Више

Microsoft Word - Odluka o odrzavanju izbora u SSS Srbije 2

Microsoft Word - Odluka o odrzavanju izbora u SSS Srbije 2 ВЕЋЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ Број: 01-362/1 Београд,29.јун 2009. године На основу члана 49. Статута Савеза самосталних синдиката Србије, Веће Савеза самосталних синдиката Србије, на седници

Више

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 07. Август 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ

Више

Билтен 28

Билтен 28 ОКРУЖНИ ОДБOЈКАШКИ САВЕЗ ВАЉЕВА БИЛТЕН 28 За такмичарску годину 2018/19 матични број: 17636065, ПИБ 104061723 Хала спортова канцеларија број 7 Карађорђева 43, 14000 Ваљево e-mail: komesar.oosv@gmail.com

Више

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ С

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ С ` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ СУФИНАНСИРАТИ И РЕАЛИЗОВАТИ У 2018. ГОДИНИ Б е о г р

Више

Microsoft Word - 03_registracioni pravilnik_konacni

Microsoft Word - 03_registracioni pravilnik_konacni RVAČKI SAVEZ SRBIJE BEOGRAD REGISTARCIONI PRAVILNIK RVAČKOG SAVEZA SRBIJE 2012.g. 1 Na osnovu Člana 32. Statuta Rvačkog Srbije, člana 102 Zakona o sportu i člana 2. Sportskih pravila Izvršni odbor Rvačkog

Више

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА На основу члана 7. Статута Боксерског савеза Србије, Управни одбор Боксерског савеза Србије на седници одржаној 02.11.2015. године доноси ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА 2015. УПРАВНИ

Више

На основу чл

На основу чл Образац 7 Република Србија МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ЗАВРШНИ ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОГРАМА Назив програма Европско јуниорско првенство за девојке У 17 Назив носиоца програма Ватерполо савез Србије

Више

Билтен 15

Билтен 15 ОКРУЖНИ ОДБOЈКАШКИ САВЕЗ ВАЉЕВА БИЛТЕН 16 За такмичарску годину 2018/19 матични број: 17636065, ПИБ 104061723 Хала спортова канцеларија број 7 Карађорђева 43, 14000 Ваљево e-mail: komesar.oosv@gmail.com

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 30. Јул 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ ЕКИПА

Више

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Осмо коло, 24.

Више

Microsoft Word - STU_Izvestaj o nalazima cinjenicnog stanja_2018_FINAL_.docx

Microsoft Word - STU_Izvestaj o nalazima cinjenicnog stanja_2018_FINAL_.docx SRPSKA TRIATLONSKA UNIJA BEOGRAD IZVEŠTAJ O NALAZIMA ČINJENIČNOG STANJA IZVEŠTAJ O NALAZIMA ČINJENIČNOG STANJA Srpska triatlonska unija, Beograd Izvršili smo pregled dokumentacije Srpske Triatlonske Unije

Више

Microsoft Word - 28 Sluzbeni list doc

Microsoft Word - 28 Sluzbeni list doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА ГОДИНА ХXVI ЗРЕЊАНИН 25. ОКТОБАР 2017. БРОЈ: 28 227 На основу члана 11а. став 19. Закона о ученичким и студентским стипендијама ( Службени гласник РС, број 18/10 и 55/13),

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар 2018. године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ 352. На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'' број 129/2007,

Више

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука ГОДИШЊИ ПЛАН РЕВИЗИЈЕ Јединице за интерну ревизију Града Бања Лука за 2

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука ГОДИШЊИ ПЛАН РЕВИЗИЈЕ Јединице за интерну ревизију Града Бања Лука за 2 Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука ГОДИШЊИ ПЛАН РЕВИЗИЈЕ Јединице за интерну ревизију за 2018. годину Бања Лука, децембар 2017. године тел:+387 51 244 400 факс:

Више

ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА 2016. ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Управни одбор Пливачког савеза централне

Више

Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 102/

Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 102/ Apr-17 Maj-17 Jun-17 Jul-17 Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 102/2 Podgorica, 31. avgust 2018. godine Prilikom korišćenja

Више

Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 183/

Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 183/ Avg-17 Sep-17 Okt-17 Nov-17 Dec-17 Jan-18 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 183/2 Podgorica, 28. decembar 2018. godine Prilikom korišćenja

Више

Na osnovu člana 31

Na osnovu člana 31 Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO - OPĆINA HADŽIĆI - Općinsko vijeće - N o 207402 =================================================================== PROGRAM RADA OPĆINSKOG

Више

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈУ ФУДБАЛСКИХ ТРЕНЕРА ФСС ИНФОРМАТОР Могућности уписа на курсеве које организује Фудбалски савез Србије (као и

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈУ ФУДБАЛСКИХ ТРЕНЕРА ФСС ИНФОРМАТОР Могућности уписа на курсеве које организује Фудбалски савез Србије (као и ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈУ ФУДБАЛСКИХ ТРЕНЕРА ФСС ИНФОРМАТОР Могућности уписа на курсеве које организује Фудбалски савез Србије (као и надлежни фудбалски региони): I УЕФА програми: 1. УЕФА

Више

Sandro Poletan Visina: 175 cm Teţina: 81kg RoĊen: godine u Banjaluci

Sandro Poletan Visina: 175 cm Teţina: 81kg RoĊen: godine u Banjaluci Sandro Poletan Visina: 175 cm Teţina: 81kg RoĊen: 25.07.1997. godine u Banjaluci LIČNI PODACI Adresa: Cara Dušana 10a, 78252 Trn, Laktaši Republika Srpska, Bosna i Hercegovina E-mail: kbk.kruna@gmail.com

Више

(Microsoft Word - PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA HRVATSKOG PLIVA\310KOG SAVEZA_ doc)

(Microsoft Word - PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA HRVATSKOG PLIVA\310KOG SAVEZA_ doc) HRVATSKI PLIVAČKI SAVEZ PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA HRVATSKOG PLIVAČKOG SAVEZA 06. lipnja 2009 PRAVILNIK O REPREZENTACIJAMA I. TEMELJNE ODREDBE Članak 1. Državna plivačka reprezentacija Hrvatske po sadržaju

Више

УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања

УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања 2 Земље које учествују у програму деле се на програмске и партнерске. Програмске земље

Више

Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 52

Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 52 Feb-18 Mar-18 Apr-18 Maj-18 Jun-18 Jul-18 Avg-18 Sep-18 Okt-18 Nov-18 Dec-18 Jan-19 Feb-19 CRNA GORA UPRAVA ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 52 Podgorica, 29. mart 2019. godine Prilikom korišćenja

Више

ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017.

ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017. ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017. На основу чл. 3. 19., 35., 100. ст 2. тач. 1-4. и 13. Закона о спорту и члана 58. став 1. тачка 4. Статута Рукометног савеза Србије, Скупштина

Више

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ Livadićeva 22 10000 Zagreb PLAN I PROGRAM RADA HRVATSKOG STRELJAČKOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Plan i program rada Hrvatskog streljačkog saveza za 2017. godinu temelji se na: Kalendaru

Више

Slide 1

Slide 1 Република Србија Министарство рударства и енергетике Систем енергетског менаџмента у Републици Србији - Закон о ефикасном коришћењу енергије - Проф. Др. Милош Бањац, помоћник министра Семинар Успостављање

Више

Na osnovu člana 31

Na osnovu člana 31 Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO - OPĆINA HADŽIĆI - Općinsko vijeće - =================================================================== PROGRAM RADA OPĆINSKOG VIJEĆA

Више

Microsoft Word - Bilten 1 Sm. Palanka.doc

Microsoft Word - Bilten 1 Sm. Palanka.doc 2000.год. и млађи 26.0201 Група А A РК ПОЖАРЕВАЦ A РК СМЕДЕРЕВО A ОШ Р.ЛАЗИЋ АЗАЊА A РК ДОЛОВО Група В ВЖРК МЛАДОСТ С.ПАЛАнка В РК ОМЛАДИНАЦ ДЕЛИБЛАто В РК РУДАР КОСТОЛАЦ В РК СЛОГА ПЕТРОВАЦ Група Б Б

Више

ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Сметанина 2 Београд Датум: године Број: ОП 3/ /05 ПРЕДМЕТ: Измена конкурсне документације у поступку ОП 3/201

ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Сметанина 2 Београд Датум: године Број: ОП 3/ /05 ПРЕДМЕТ: Измена конкурсне документације у поступку ОП 3/201 ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Сметанина 2 Београд Датум: 22.06.2018. године Број: ОП 3/2018-79/05 ПРЕДМЕТ: Измена конкурсне документације у поступку ОП 3/2018-79: Услуга аутобуског превоза спортиста У складу

Више

ЖЕНСКА РУКОМЕТНА СЕКЦИЈА ОШ РАДОМИР ЛАЗИЋ АЗАЊА

ЖЕНСКА РУКОМЕТНА СЕКЦИЈА ОШ РАДОМИР ЛАЗИЋ АЗАЊА ТУРНИР У МИНИ РУКОМЕТУ ДЕВОЈЧИЦЕ ДО 12 ГОДИНА (Ж'99) Центар за развој спорта и аматеризма у спорту СО ОРГАНИЗАТОРИ: Смед.Паланка и регионални координатор за Мини рукомет Мирослав Колак ДОМАЋИН ТУРНИРА:

Више

RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015

RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015 RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten 13. 43. LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015 43. LMK RSB Decaci 1997. - Kolo: 10 Tabela STUD. GRAD - BASK SOKO 42 : 22 PARTIZAN - SCVOŽDOVAC 12

Више

У Д Р У Ж Е Њ Е П Л И В А Ч К И Х Т Р Е Н Е Р А С Р Б И Ј Е

У Д Р У Ж Е Њ Е  П Л И В А Ч К И Х  Т Р Е Н Е Р А  С Р Б И Ј Е ПРОПРАТНО ПИСМО Удружење пливачких тренера Србије је спортска организација у којој се чланови баве пливачко тренерским послом. Удружење је самостална организација са статусом удружења грађана, регистровано

Више

Службени гласник број 1

Службени гласник број 1 2018. ГОДИНА XIII БРОЈ 6 ДЕСПОТОВАЦ 16.05.2018. године Цена овог броја је 200,00 динара. Годишња претплата је 1.500,00 динара На основу члана 17 Закона о библиотечко-информационој делатности (''Службени

Више