Izvestaj o radu KFS 2014

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Izvestaj o radu KFS 2014"

Транскрипт

1 UVODNI DEO IZVEŠTAJ O RADU KARATE FEDERACIJE SRBIJE U 2014 GODINI Aktivnosti KFS u godini odvijale su se u skladu sa programskim opredeljenjima UO KFS. Zahtevale su originalan, odgovoran i uporan pristup u realizaciji. Kao rezultat svega toga nastavljen je pozitivan organizaciono-razvojni i rezultatski trend u KFS. Određene akcije, imale su širi društveni značaj i podigle su još veći rejting karate sporta u Srbiji. Znajući kuda ide i kako se razvija moderni karate sport UO KFS je vršio stalnu analizu sopstvene prakse i iskustava, objektivno ih upoređujući sa dostignućima na svetskom nivou, uz validno procenjivanje vlastitih uslova i mogućnosti, stepena razvoja i specifičnosti, i na osnovu egzaktnih pokazatelja pristupao aktivnostima. Kao jedan od bitnih faktora na kome se posebno insistiralo je razvoj i prosperitet karate sporta na teritoriji Republike Srbije i njegovo inkorporiranje u Evropske i Svetske karate tokove. ORGANIZACIJA TAKMIČENJA Karate federacija Srbije je u 2014 godini u potpunosti sprovela planirana sportska takmičenja iz takmičarskog kalendara KFS za 2014 godinu, na izuzetno visokom organizacionom nivou. Pored regionalnih kvalifikacionih takmičenja koja su održana po regionima, Federacija je u ovoj takmičarskoj godini uspešno sprovela sva prvenstva i KUP takmičenja na nacionalnom nivou. KFS je kao suorganizator, učestvovala u organizaciji turnira visokog kvaliteta, od međunarodnog značaja, sa ciljem popularizacije i unapređenja karate sporta, kao što su: Trofej Beograda- Beogradski pobednik, Zlatni pojas Čačka, Kup podunavskih zemalja. UČEŠĆE NA TAKMIČENJIMA: KFS je uspešno inkorporirala u sistem takmičenja sve odluke UO KFS, koje su usklađene sa novim Zakonom o sportu. Učešće na takmičenjima mogli su da ostvare sportisti koji su uredno registrovani, zdravstveno sposobni i osigurani. Na nacionalnim prvenstvima i Kup takmičenjima, učestvovali su svi kvalifikovani sportisti u svim uzrasnim kategorijama, od poletaraca do seniora, koji su izborili plasman na regionalnim eliminacionalnim takmičenjima. Posebno bi ove godine istakli Nacionalnu premijer ligu za seniore i seniorke. Pored domaćih takmičenja najbolji sportisti KFS u 2014 godini nastupili su u sklopu državne reprezentacije na zvaničnim međunarodnim takmičenjima i to: Prvenstvo Evrope za kadete, juniore i ml. seniore, Prvenstvo Evrope za seniore,

2 Prvanstvo Balkana za decu, kadete i juniore, Mediteranske igre, Prvenstvo sveta za seniore, ostvarili odlične plasmane i rezultate: REZULTATI SPORTISTA KARATE FEDERACIJE SRBIJE U 2014 GODINI Takmičenje Prvenstvo Evrope za kadete, juniore i mlađe seniore 1 zlatna i tri bronzanea medalje Prvenstvo Balkana za decu 26 medalja Prvenstvo Evrope za seniore 1 stebrena i 1 bronzana medalja Regionalno prvenstvo Evrope za kadete, juniore i seniore 3. medalje Prvenstvo Balkana za seniore 19 medalja Prvenstvo Balkana za kadete, juniore i ml.seniore 41 medalja Svetsko prvenstvo za seniore Vreme i mesto održavanja Lisabon Portugal god. Istanbul- Turskaja god Tampere Finskaka god Turska- Izmir god. Ohrid- Makedonija Sofija- Bugarska godine Bremen-Nemačka god Rezultati Jakšić Milana - 3.mesto ml.senior kate pojedinačno Salapura Đorđe- 3.mesto kadet borbe pojedinačno -70 kg. Talić Marko - 1. mesto kadet borbe pojedinačno + 70 kg. Kelebić Nenad - 3.mesto ml.senior borbe pojedinačno 68 kg. 26 medalja 6 zlatnih 8 srebrenih i 12 bronzanih Cvrkota Sanja 2 mesto borbe pojedinačno 61 kg. Bitević Slobodan- 3 mesto borbe pojedinačno + 84 kg. 3. medalje 2.srebrene 1. bronzana 19 medalja 4 zlatne 2 srebrene i 13 bronzanih 41 medalja 7 zlatnih 14 srebrenih i 20 bronzanih Bez medalje Pored navedenih rezultata reprezentativci Srbije su Svetskom kupu, Svetskoj premijer ligi i na Međunarodnim turnirima u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Nemačkoj, Crnoj Gori, BIH, Makedoniji, Bugarskoj, Slovačkoj, Švedskoj,... osvojili mnogobrojne medalje. ORGANIZACIJA TAKMIČENJA OD INTERESA ZA REPUBLIKU: U godini Karate federacija Srbije je bila suorganizator takmičenja, kao što su Trofej Beograda, Zlatni pojas i Kup podunavskih zemalja, na kojima su po tradiciji učestvovali sportisti iz zemlje i inostranstva, što ovim turnirima daje međunarodni karakter.

3 Organizacijom ovih turnira, federacija promoviše karate sport Srbije, razvija i gaji tradicionalno dobru saradnju sa nacionalnim federacijama Balkana i Evrope. ORGANIZACIJA STRUČNIH SKUPOVA: Početkom takmičarske godine organizovano je i održano više nacionalnih seminara i licenciranja sudija, trenera, menadžera i lekara. Održani su sudijski seminari u 2014 godini, kojima je rukovodila Edukaciona i Sudijska komisija KFS. Takođe, podržana je inicijativa da se jedan broj mladih nacionalnih sudija uputi na seminar i polaganje za internacionalno zvanje, što je rezultiralo da Federacija dobije veći broj sudija sa internacionalnim, evropskim i svetskim zvanjem. U Novom Sadu, godine održan je 15. naučno- stručni simpozijum, koji je organizovan od strane prof.dr. Strahinje Tepavčevića, predsednika edukacione komisije. Na ovom naučnom simpozijumu prisustvovao je veliki broj trenera, sportista i sportskih radnika. Nasuprot svim naporima, mora se priznati da je u Federaciji u proteklom periodu napravljen veliki pomak u edukaciji sudija. Po prvi put KFS na inostranoj sudijakoj sceni ima veliki broj međunarodnih sudija, ali i pored te činjenice u ovom segmentu, očekuje nas veliki posao u smislu stvaranja sudijakog lobija na međunarodnoj sceni. U godini, naši regionalni savezi su se samoinicijativno organizovali po pitanju edukacije sudija i trenera. PRIPREME SPORTISTA Karate federacija Srbije tradicionalno već duži niz godina organizuje karate kamp na kojem učestvuje određeni broj takmičara - reprezentativaca o trošku Ministarstva omladine i sporta. Pored pomenutog kampa, KFS je organizovala više edukativnih kampova za potencijalne reprezentativce, u svim uzrasnim kategorijama, gde su selektori imali priliku da provere stepen pripremljenosti i kvaliteta potencijalnih i standardnih reprezentativaca Srbije. Pored pomenutih kampova, organizovane su pripreme reprezentativnih selekcija u zavisnosti od aktivnosti međunarodnog programa takmičenja. Veći deo priprema sproveden je u Kragujevcu, Apatinu, Somboru, Beogradu i na Tari. Uslovi za sprovođenje priprema bili su na nivou odliučne ocene. REGISTRACIJA KLUBOVA I SPORTISTA U 2014 GODINI U toku 2014 godine registracija klubova, sportista i sportskih stručnjaka u Karate federaciju Srbije, vršila se preko regionalnih saveza. Na osnovu podataka koje su dostavile regionalne kancelarije KFS, u godini registrovano je oko 200 klubova, sa oko sportista. U takmičarskom pogonu učestvuje oko 4500 sportista.

4 RAD UPRAVNOG ODBORA U protekloj 2014 godini UO KFS je održao više sednica na temu tekućih aktivnosti koje su bile aktuelne u tom trenutku. Svi sastanci UO su proticali u odličnoj atmosferi i donošene su jednoglasne odluke. RAD REGIONALNIH KANCELARIJA Dobar rad regionalnih kancelarija, pre svega, bazira se na poštovanju Normativnih akata federacije i sprovođenju donetih odluka UO KFS.Bez jake organizacije karate sporta na regionalnom nivou, ne možemo očekivati rezultate na Republičkom i međunarodnom nivou takmičenja. Dobra rad regionalnih kancelarija, rezultira kvalitetom i kvantitetom, kako u takmičarskom tako i organizacionom smislu. Za potrebe efikasnijeg rada kancekarija, treba razmišljati o kompjuterizaciji regionalnih kancelarija, koje treba umrežiti sa kompletnom bazom podataka. Bez obzira na određene propuste, možemo konstatovati da je ovakav način organizovanja Karate federacije Srbije doneo boljitak karate sportu, kako u takmičarskoj, tako u organizacionoj strukturi. POLOŽAJ FEDERACIJE KOD NADLEŽNIH DRŽAVNIH ORGANA Karate federacija Srbije se odlično pozicionirala u odnosu na MOS i SSS. Karate federacija Srbije je najuspešniji granski savez u SSS. Federacija, na osnovu postignutih rezultata zauzima visoko mesto u srpskom sportu i svrstava se u II kategoriju sportova, odmah iza fudbala, košarke, odbojke, vaterpola i atletike. SARADNJA SA MEĐUNARODNIM KARATE ORGANIZACIJAMA Karate fedracija Srbije je poboljšala svoje pozicije u Balkanskoj, Evropskoj i svetskoj karate organizaciji (KFB,WKF i EKF), zahvaljujući sportskoj diplomatiji UO KFS i rezultatima koje postižu sportsti. Karate federacija Srbije, sa svojom uspešnom sportskom diplomatijom uspela je da po prvi put od postojanja ( KSJ, KSCG, KFS) dobije predstavnika u bordu direktora Evropske karate federacije kao i člana Evropske sudijske komisije što je plod diplomatije koju vodi Upravni odbor i Predsednik federacije. Mudrom politikom stekli smo izuzetne pozicije i možemo slobodno reći da je rejting Srbije u Evropi i Svetu izuzetno visok i treba nastojati da se taj rejting zadrži i u budućem periodu.

5 SARADNJA SA MEDIJIMA Karate federacija Srbije je u godini inicirala sastanke sa svim eminentnim medijskim kućama kod nas, sa željom da zajedničkim snagama dođemo do veće medijske promocije Federacije i karate sporta uopšte. Iako su, na ovom polju, načinjeni značajni pomaci, mišljenja smo da ta saradnja može biti mnogo bolja, pa s tim u vezi treba formirati posebnu komisiju za marketing i informisanje. ZAVRŠNE NAPOMENE Uzimajući u obzir period u 2014 godini, može se konstatovati, da je KFS uspela da poboljša status u relevantnim državnim sportskim instuitucijama, što je od bitnog značaja za organizaciju. Naši zahtevi i kriterijumi su adekvatni onima na međunarodnoj sceni, što je omogućilo i status naših takmičara na Svetskim, Evropskim i ostalim međunarodnim takmičenjima. Takođe treba napomenuti da nas u 2015 godini očekuju Evropske igre i da je za našu organzaciju najbitniji cilj da ostvarimo plasmane za učešće na prvim Evropskim igrama. KFS je uspala da povrati čvrsto jedinstvo. Sve što je učinjeno u proteklom periodu, pripremljeno je za bolji rad KFS u narednom periodu, što bi trebalo da rezultira još boljim sportskim i organizacionim rezultatima. U iskrenoj želji da se to ostvari, još jednom svim delegatima ove Skupštine želim uspešan rad. KARATE FEDERACIJA SRBIJE Predsednik, Slavoljub Piper

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu PLAN I PROGRAM RADA SAVEZA HOKEJA NA LEDU SRBIJE za 2014. godinu U skladu sa članovima 9, 10 i 33 Statuta Saveza hokeja na ledu Srbije, Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014 2018.

Више

Microsoft Word - Godisnji izvestaj o radu SHLS za 2014 godinu

Microsoft Word - Godisnji izvestaj o radu SHLS za 2014 godinu GODIŠNJI IZVEŠTAJ O RADU SAVEZA HOKEJA NA LEDU SRBIJE za 2014. godinu U skladu sa članovima 9, 10 i 33 Statuta Saveza hokeja na ledu Srbije, Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014

Више

ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар године

ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар године ПРАВИЛНИК О ЧЛАНАРИНИ, НАКНАДАМА И ТАКСАМА ЏУДО САВЕЗА СРБИЈЕ У Београду, децембар 2018. године На основу члана 15. Статута Џудо Савеза Србије, Управни одбор Џудо савеза Србије дана 28.12.2018. године

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016),

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној 15.06.2017.

Више

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je

U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je U skladu sa članom 39. Statuta Saveza za sinhrono plivanje Srbije (u daljem tekstu: SSPS ), Upravni odbor SSPS (u daljem tekstu: UO SSPS ) usvojio je dana 05/07.02.2017.: PRAVILNIK O MEDICINSKOJ ZAŠTITI

Више

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE P R A V I L N I K O RADU STALNIH KOMISIJA IZVRŠNOG ODBORA FSCG Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj dana 24.12.2013.godine,

Више

Београд, 07. август године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за годину

Београд, 07. август године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за годину Београд, 07. август 2019. године Распис ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЕКИПНОГ И ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КАЈАКУ И КАНУУ СПРИНТ ЗА СВЕ КАТЕГОРИЈЕ за 2019. годину 1. Организатор Првенства Србије у кајаку и кануу спринт

Више

На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14

На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14 На основу Закона о спорту Републике Србије (Службени гласник РС бр.24/2011 ) Управни одбор Савеза за скокове у воду Србије на седници одржаној дана 14.012013. године, усвојио је Правилник Савеза за скокове

Више

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА ДЕЛЕГАТА РСС КРИТЕРИЈУМИ ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛИСТА ДЕЛЕГАТА ЗА РУКОМЕТНА ТАКМИЧЕЊА Б Е О Г Р А Д ЈАНУАР 2008. На основу члана 24, ст.2, тачка 3,Правилника Заједнице делегата РСС,

Више

На основу члана 139

На основу члана 139 На основу члана 139. став 8. Закона о спорту ( Службени гласник РС, бр. 24/11 и 99/11 др. закон), Министар омладине и спорта доноси ПРАВИЛНИК О НАЦИОНАЛНОЈ КАТЕГОРИЗАЦИЈИ ВРХУНСКИХ СПОРТИСТА Члан 1. Овим

Више

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc RVAČKI SAVEZ SRBIJE III RVAČKA LIGA SRBIJE B I L T E N br. 1. SADRŽAJ: 1. Zapisnik sa sednice Liga odbora III Rvačke lige Srbije, 2. Propozicije takmičenja III RLS 2010. g. Novi Sad, 07.10.2010.g. 1 RVAČKI

Више

Microsoft Word - Kriterijumi juli 2009.god..doc

Microsoft Word - Kriterijumi  juli 2009.god..doc РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА КРИТЕРИЈУМИ 25/26.07.2009. РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА УПРАВНИ ОДБОР Број: 976 Београд, 25/26. јули 2009. год. На основу члана

Више

PLAN I PROGRAMLICENCNOG SEMINARA ZA SUDIJE, TRENERE I ISPITIVAČE

PLAN I PROGRAMLICENCNOG SEMINARA ZA SUDIJE, TRENERE I ISPITIVAČE BOSNA I HERCEGOVINA KARATE SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KARATE SAVEZ FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE SARAJEVO BOSNIA & HERCEGOVINA KARATE FEDERATION OF BOSNIA&HERCEGOVINA FEDERATION

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJU

PRAVILNIK  O  TAKMIČENJU КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ АВГУСТ 2012. ОРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС 2011/2012 1. НОРМАТИВНА АКТА КУП такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС,

Више

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozvoli za rad sportskih stručnjaka, Pravilnika o stručnom

Више

У Д Р У Ж Е Њ Е П Л И В А Ч К И Х Т Р Е Н Е Р А С Р Б И Ј Е

У Д Р У Ж Е Њ Е  П Л И В А Ч К И Х  Т Р Е Н Е Р А  С Р Б И Ј Е ПРОПРАТНО ПИСМО Удружење пливачких тренера Србије је спортска организација у којој се чланови баве пливачко тренерским послом. Удружење је самостална организација са статусом удружења грађана, регистровано

Више

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, 04.12.2014. godine usvojio je: 1. OPĆE ODREDBE P R A V I L A za izbor sportiste godine Član

Више

Na osnovu člana 23. Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave Tuzlanskog kantonaprečišćeni tekst ( Službene novine Tuzlasnkog kantona, broj: 10

Na osnovu člana 23. Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave Tuzlanskog kantonaprečišćeni tekst ( Službene novine Tuzlasnkog kantona, broj: 10 Na osnovu člana 23. Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave Tuzlanskog kantonaprečišćeni tekst ( Službene novine Tuzlasnkog kantona, broj: 10/18) i člana 7. stav (4) Odluke o utvrđivanju uslova,

Више

formular_sport_2019

formular_sport_2019 Crna Gora Opština Bijelo Polje JU Centar za sport i rekreaciju - F O R M U L A R - Sufinansiranje programa rada sportskih organizacija za 2019.godinu Bijelo Polje 2019 CRNA GORA OPŠTINA BIJELO POLJE -JU

Више

Microsoft Word - statut_tsrs.doc

Microsoft Word - statut_tsrs.doc ТЕНИСКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ С Т А Т У Т ТЕНИСКОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПРЕЧИШЋЕНИ ТЕКСТ Бања Лука, март 2011.год. САГЛАСНО СТАТУТУ ТЕНИСКОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ОДЛУЦИ О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА

Више

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА На основу члана 7. Статута Боксерског савеза Србије, Управни одбор Боксерског савеза Србије на седници одржаној 02.11.2015. године доноси ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА 2015. УПРАВНИ

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче 1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмичење СОРВ, на седници одржаној 19. фебруара 2018. године,

Више

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017 ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 22. август 2017. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu ("Sl. list CG", br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje ("Službeni

Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu (Sl. list CG, br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje (Službeni Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu ("Sl. list CG", br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje ("Službeni listi CG - Opštinski propisi", br. 38/18), Skupština

Више

Popularizacija

Popularizacija Novo lice ragbija SPORT, A NE HOBI BEOGRAD, 3.7.2015. Pitanje sponzora je sportski aspekt zato što Savez i klubovi nemaju novac, a potreban im je da bi se bavili sportom učešće u RRC-u taksa 500 + putovanje

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc На основу члана 9 Одлуке о подстицају развоја талентованих ученика и студената ("Службени лист Града Ниша", број 49/2005 и 49/2006), Kомисија за подстицај развоја талентованих ученика и студената Града

Више

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim nagradama Član 1. Ovom uredbom utvrđuju se bliži uslovi,

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3/2012, 3/2013 и 3/2017) и члана 48. Статута ФС Србије (Службени лист ФСС

Више

Srbija, Beograd, Sazonova 83 Tel , Fax: Београд, 08. новембар2018. године

Srbija, Beograd, Sazonova 83 Tel , Fax: Београд, 08. новембар2018. године Београд, 08. новембар2018. године ОРГАНИЗАЦИЈА 3Х3 ТАКМИЧЕЊА КСС 2019 1. НОРМАТИВНА АКТА 3Х3 такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС, Пропозиција такмичења, Регистрационог

Више

Microsoft Word - 03_registracioni pravilnik_konacni

Microsoft Word - 03_registracioni pravilnik_konacni RVAČKI SAVEZ SRBIJE BEOGRAD REGISTARCIONI PRAVILNIK RVAČKOG SAVEZA SRBIJE 2012.g. 1 Na osnovu Člana 32. Statuta Rvačkog Srbije, člana 102 Zakona o sportu i člana 2. Sportskih pravila Izvršni odbor Rvačkog

Више

Prezentacija-Program-razvoja-sporta-za-sve-u-Vojvodini

Prezentacija-Program-razvoja-sporta-za-sve-u-Vojvodini PROGRAM RAZVOJA SPORTA ZA SVE U AP VOJVODINI 2017-2020 Generalni sekretar Olivera Jovanović član Stručnog odbora Aleksandar Božić Kopaonik, 21-25. mart 2018. godine DOBRODOŠLI! Budi aktivan, budi zdrav!

Више

plan_i_program_rada_za-2017

plan_i_program_rada_za-2017 JU CENTAR ZA SPORT I REKREACIJU BIJELO POLJE PLAN I PROGRAM RADA SA FINANSIJSKIM PLANOM ZA 2017.GODINU Informacija o stanju bjelopoljskog sporta i fizičkog vaspitanja I Uvod: Ni u jednoj drugoj oblasti

Више

Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora

Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora Organizacioni odbor Tehnički delegate Sudijski kolegijum

Више

Slide 1

Slide 1 MEĐUOKRUŽNI ODBOJKAŠKI SAVEZ KRAGUJEVAC Srbija, 34000 Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 56, pošt. fah 155 Tel: 034/334-876, fax: 034/334-876, mobil: 063/77 39 146 E-mail: ooskrag@ptt.rs ili

Више

У П И Т Н И К

У П И Т Н И К КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ На основу одредаба Статута КСС, члан 56. тачка 6., Управни одбор КСС, на седници одржаној 18.11.2015.године, усвојио је ПРАВИЛНИК О ДЕЛЕГАТИМА КОШАРКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Овај Правилник

Више

Microsoft Word - 003_kalendar 2012 olimpijski stilovi

Microsoft Word - 003_kalendar 2012 olimpijski stilovi Kalendar RSS za 2012. g. je usvojilo Predsedništvo RSS 04. novembra 2011. g. KALENDAR TAKMIČENJA RVAČKOG SAVEZA SRBIJE ZA 2012. GODINU OLIMPIJSKE RVAČKE DISCIPLINE Datum Grčko - rimski stil Slobadni stil

Више

КЛИНИКА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

КЛИНИКА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ АТЛЕТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Страхињића Бана 73а ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ РАДА И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА Децембар, 2013. године 1 На основу члана 24 Закона о раду (Сл. гласник 24/2005, 61/2005, 54/2009

Више

OFFICIAL_INVITATION_SERBIA_OPEN_2019_radni1final

OFFICIAL_INVITATION_SERBIA_OPEN_2019_radni1final POZIVNO PISMO Dragi prijatelji, Zadovoljstvo nam je da vam prosledimo ovu pozivnicu i pozovemo vas da se takmičite na Trofeju Beograda, koji će se održati u Beogradu 15. 16. juna 2019. godine. Nadamo se

Више

ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ОТВОРЕНА ЗИМСКА, ЛЕТЊА И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА 2016. ГОДИНУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Управни одбор Пливачког савеза централне

Више

PRAVIKNIK

PRAVIKNIK PRAVILNIK O ORGANIZACIJI RADNO-SPORTSKIH SUSRETA SS BOFOS BEOGRAD 2006. godine Na osnovu Odluke SS BOFOS-a o načinu organizovanja radno-sportskih susreta SS BOFOS, Organizacioni odbor na sastanku održanom

Више

PRAVILNIK O MEDICINSKOJ ZAŠTITI SAVATE SAVEZA SRBIJE Ruma,

PRAVILNIK O MEDICINSKOJ ZAŠTITI SAVATE SAVEZA SRBIJE Ruma, PRAVILNIK O MEDICINSKOJ ZAŠTITI SAVATE SAVEZA SRBIJE Ruma, 12.02.2017. Na osnovu člana 100. Zakona o sportu i člana 14. 56. i 76. Statuta Savate Saveza Srbije, Upravni odbor Savate Saveza Srbije na sednici,

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

Datum Dan Naziv turnira 5.1. Subota 6.1. Nedjelja Pet-Ned Subota Nedjelja Pet-Ned Subota Nedjelja Subot

Datum Dan Naziv turnira 5.1. Subota 6.1. Nedjelja Pet-Ned Subota Nedjelja Pet-Ned Subota Nedjelja Subot Datum Dan Naziv turnira 5.1. Subota 6.1. Nedjelja 11-13.1. Pet-Ned 12.1. Subota 13.1. Nedjelja 18-20.1 Pet-Ned 19.1. Subota 20.1. Nedjelja 26.1. Subota 27.1. Nedjelja 9.2. Subota 8.10.2. Pet-Ned 10.2.

Више

ODBOJKAŠKI SAVEZ CRNE GORE Podgorica P R A V I L N I K O DOZVOLI ZA RAD SPORTSKIH STRUČNJAKA-TRENERA U OBLASTI ODBOJKAŠKOG SPORTA OPŠTE ODREDBE Član 1

ODBOJKAŠKI SAVEZ CRNE GORE Podgorica P R A V I L N I K O DOZVOLI ZA RAD SPORTSKIH STRUČNJAKA-TRENERA U OBLASTI ODBOJKAŠKOG SPORTA OPŠTE ODREDBE Član 1 ODBOJKAŠKI SAVEZ CRNE GORE Podgorica P R A V I L N I K O DOZVOLI ZA RAD SPORTSKIH STRUČNJAKA-TRENERA U OBLASTI ODBOJKAŠKOG SPORTA OPŠTE ODREDBE Član 1. Ovim Pravilnikom se regulišu uslovi, način i postupak

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 18/2017) и члана 10. Правилника о фудбалским такмичењима ФС Србије (Службени

Више

Microsoft Word - ??????? 7 ??????? ??????? ?? 2014 ?? ???????

Microsoft Word - ??????? 7 ??????? ??????? ?? 2014 ?? ??????? Образац 7 Република Србија МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ЗАВРШНИ ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОГРАМА Назив програма РЕДОВНИ ГОДИШЊИ ПРОГРАМ Назив носиоца програма САВЕЗ ХОКЕЈА НА ЛЕДУ СРБИЈЕ Телефон 011/2764

Више

СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА ИЗВЕШТАЈА О РАДУ ЗА 2018.ГОДИНУ ЉУБОВИЈА,Фебруар 2019.године

СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА ИЗВЕШТАЈА О РАДУ ЗА 2018.ГОДИНУ ЉУБОВИЈА,Фебруар 2019.године СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА ИЗВЕШТАЈА О РАДУ ЗА 2018.ГОДИНУ ЉУБОВИЈА,Фебруар 2019.године СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА Број:/2019 01.02.2019.године Љ У Б О В И Ј А Организациона делатност спортског

Више

Microsoft Word - propoyicije pscs 2014

Microsoft Word - propoyicije pscs 2014 ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ЗИМСКА, ЛЕТЊА, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НАЈМЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ПСЦС ЗА 2014 ГОДИНУ. ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. УО ПСЦС донео је одлуку о Пропозицијама ПСЦС за 2014

Више

Sandro Poletan Visina: 175 cm Teţina: 81kg RoĊen: godine u Banjaluci

Sandro Poletan Visina: 175 cm Teţina: 81kg RoĊen: godine u Banjaluci Sandro Poletan Visina: 175 cm Teţina: 81kg RoĊen: 25.07.1997. godine u Banjaluci LIČNI PODACI Adresa: Cara Dušana 10a, 78252 Trn, Laktaši Republika Srpska, Bosna i Hercegovina E-mail: kbk.kruna@gmail.com

Више

slb5

slb5 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број Нови Бечеј 23.03.201. године година XLIX ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 1. На основу члана 138. став 2. Закона о спорту (''Службени гласник РС, број 24/2011 и 99/2011 и др. закон)

Више

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд,

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, 2019. 1 На основу члана 87. став 3, Статута Кајакашког савеза Србије, Управни одбор Кајакашког савеза Србије (у даљем тексту: Управни одбор),

Више

Microsoft Word - 3. Pravilnik o licenciranju klubova

Microsoft Word - 3. Pravilnik o licenciranju klubova П Р Е Д Л О Г На основу чл.100. Закона о спорту ( Службени гласник Републике Србије, број 10/2016) и чл.46 ст.1 т.3 Статута Атлетског Савеза Србије, Управни одбор Атлетског Савеза Србије, на седници одржаној

Више

P R O P O Z I C I J E

P  R  O  P  O  Z  I  C  I  J  E P R O P O Z I C I J E JUNIORA, KADETA, PIONIRA, PRETPIONIRA KANTONA SARAJEVO ZA SEZONU 2018-2019 Sarajevo, August 2018. godine 1 P R O P O Z I C I J E TAKMIČENJA ZA PRVENSTVO OMLADINSKIH LIGA SARAJEVO

Више

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 30. Јул 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ ЕКИПА

Више

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016.

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016. 2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Virovitica Prosinac, 2016. PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE VIROVITICA U 2017. GODINI Županijski

Више

PROPOZICIJE

PROPOZICIJE P R O P I S N I K PRVENSTVA ZAGREBA U ODBOJCI NA PIJESKU ZA 2019. GODINU Članak 1. Osnovne odredbe Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku (u daljnjem tekstu: natjecanje) provodi se temeljem članka 61,

Више

АНКЕТА АЛУМНИ КЛУБА BANJA LUKA COLLEGE-A - резултати за 2018 годину - Висока школа Banja Luka College је основала Алумни клуб чија је сврха повезивање

АНКЕТА АЛУМНИ КЛУБА BANJA LUKA COLLEGE-A - резултати за 2018 годину - Висока школа Banja Luka College је основала Алумни клуб чија је сврха повезивање АНКЕТА АЛУМНИ КЛУБА BANJA LUKA COLLEGE-A - резултати за 2018 годину - Висока школа Banja Luka College је основала Алумни клуб чија је сврха повезивање свих генерација студената ради остваривања њихове

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJIMA

PRAVILNIK O TAKMIČENJIMA На основу члана 100. Закона о спорту и члана 45. и 63. Статута Гимнастичког савеза Србије, Управни одбор Гимнастичког савеза Србије, на седници одржаној 27. септембра 2018. године донео је: ПРАВИЛНИК О

Више

Microsoft PowerPoint - BILTEN br

Microsoft PowerPoint - BILTEN br MEĐUOKRUŽNI ODBOJKAŠKI SAVEZ KRAGUJEVAC Srbija, 34000 Kragujevac, Aleksandra I Karađorđevića 56, pošt. fah 155 Tel: 034/334-876, fax: 034/334-876, mobil: 063/77 39 146 E-mail: ooskrag@ptt.rs ili ooskrag@yahoo.com,

Више

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 07. Август 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ

Више

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, 04. 05.06.2016. године 1. УЧЕСНИЦИ На основу чланова 3. и 7. Пропозиција Такмичења млађих категорија Рукометног савеза Србије,

Више

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE На основу одредаба члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима (Прописи Фудбалског савеза Србије,''Фудбал'' ванредни број I, 15. јун. 2007) Секретаријат

Више

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ТРЕЋЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Трећа финална утакмица

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

Na osnovu clana 4

Na osnovu clana 4 Na osnovu Člana 33. Statuta Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine, Upravno Odbor Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine na svojoj sjednici održanoj 26.01.2010. godine usvojio je: PRAVILNIK O OSNOVAMA

Више

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1

Bilten nacionalnih takmičenja godina BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA GODINE rugbyserbia.com Page 1 BILTEN NACIONALNIH TAKMIČENJA 2016. GODINE rugbyserbia.com Page 1 Ragbi savez Srbije 11111 Beograd Sredačka br 2 PIB 100038863 e-mail serbiarugbyunion@gmail.com TAKMIĈENJA U ORGANIZACIJI RAGBI SAVEZA SRBIJE

Више

Slide 1

Slide 1 S E D N I C A S K U P Š T I N E B A D M I N T O N S A V E Z A S R B I J E B e o g r a d, 11. d e c e m b a r 2 0 1 8. I Z V E Š T A J O R A D U I Z M E Đ U D V E S E D N I C E S K U P Š T I N E Radomir

Више

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ Livadićeva 22 10000 Zagreb PLAN I PROGRAM RADA HRVATSKOG STRELJAČKOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Plan i program rada Hrvatskog streljačkog saveza za 2017. godinu temelji se na: Kalendaru

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 1 I RLS za 2014._ godinu

Microsoft Word - BILTEN br. 1 I RLS za 2014._ godinu RVAČKI SAVEZ SRBIJE I RVAČKA LIGA SRBIJE 24.09.2014.g. Sedište liga odbora, Beograd, Knez Mihailova 7/2 DOKUMENTI I RVAČKE LIGE SRBIJE za 2014. godinu 1. Obaveštenje o odluci Upravnog odbora Rvačkog kluba

Више

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv

Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozv Na osnovu Zakona o sportu Republike Srbije (Službeni glasnik RS, br. 10/16), Pravilnika o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja, Pravilnika o dozvoli za rad sportskih stručnjaka, Pravilnika o stručnom

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛ

ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ   УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛ ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ www.serbiachess.net serbiacf@verat.net УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Овим Упутством

Више

УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања

УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања 2 Земље које учествују у програму деле се на програмске и партнерске. Програмске земље

Више

Београд, Број: 242/02-1 На основу члана 46. Статута Атлетског савеза Србије, Управни одбор АСС, на седници одржаној године, до

Београд, Број: 242/02-1 На основу члана 46. Статута Атлетског савеза Србије, Управни одбор АСС, на седници одржаној године, до Београд, 09.05.2019. Број: 242/02-1 На основу члана 46. Статута Атлетског савеза Србије, Управни одбор АСС, на седници одржаној 09.05.2019. године, доноси ОДЛУКУ О покретању иницијативе за организацију

Више

САМОСТАЛНИ СИНДИКАТ ШУМАРСТВА И ПРЕРАДЕ ДРВЕТА СРБИЈЕ ОРИЈЕНТАЦИОНИ ПЛАН РАДА ПРЕДСЕДНИШТВА И РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА ЗА ГОДИНУ Београд, март

САМОСТАЛНИ СИНДИКАТ ШУМАРСТВА И ПРЕРАДЕ ДРВЕТА СРБИЈЕ ОРИЈЕНТАЦИОНИ ПЛАН РАДА ПРЕДСЕДНИШТВА И РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА ЗА ГОДИНУ Београд, март САМОСТАЛНИ СИНДИКАТ ШУМАРСТВА И ПРЕРАДЕ ДРВЕТА СРБИЈЕ ОРИЈЕНТАЦИОНИ ПЛАН РАДА ПРЕДСЕДНИШТВА И РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА ЗА 2019 ГОДИНУ Београд, март 2019 1 Увод Оријентациони план рада заснован је на статутарним,

Више

Microsoft Word - Bofosijada info.doc

Microsoft Word - Bofosijada info.doc B O F O S I J A D A 2011 DEVETI TRADICIONALNI RADNO SPORTSKI SUSRETI ČLANOVA SAMOSTALNOG SINDIKATA ZAPOSLENIH U BANKAMA, OSIGURAVAJUĆIM DRUŠTVIMA I DRUGIM FINANSIJSKIM ORGANIZACIJAMA SRBIJE Tradicionalni

Више

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и Број: 415/2019 Датум: 27.08.2019. КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и систем такмичења ВСС 2019/2020 за сениоре. Напомињем

Више

Број: 142/1 Београд, год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржав

Број: 142/1 Београд, год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржав Број: 142/1 Београд, 12.07.2019. год. ОБАВЕЗЕ УЧЕСНИКА Распоред коришћења соба одредиће руководство кампа и сви учесници кампа су дужни да се придржавају истог. Распоред ће бити доступан на рецепцији хотела

Више

ДОДАТАК ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У ГОДИНИ 1. Одређена су следећа Првенства Србије и то: Првенство Србије у Микс штафетама, , Ларина трка, Топ

ДОДАТАК ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У ГОДИНИ 1. Одређена су следећа Првенства Србије и то: Првенство Србије у Микс штафетама, , Ларина трка, Топ ДОДАТАК ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У 2016. ГОДИНИ 1. Одређена су следећа Првенства Србије и то: Првенство Србије у Микс штафетама, 17.04.2016., Ларина трка, Топола, Опленац ; Првенство Србије на средњим стазама,

Више

Извршни одбор Савеза радио-аматера Србије је дана године у Београду донео овај правилник, који одмах ступа на снагу. ПРАВИЛНИК О ПОСТУПК

Извршни одбор Савеза радио-аматера Србије је дана године у Београду донео овај правилник, који одмах ступа на снагу. ПРАВИЛНИК О ПОСТУПК Извршни одбор Савеза радио-аматера Србије је дана 15. 09. 2018. године у Београду донео овај правилник, који одмах ступа на снагу. ПРАВИЛНИК О ПОСТУПКУ ИНФОРМИСАЊА О РАДУ САВЕЗА РАДИО-АМАТЕРА СРБИЈЕ 1.

Више

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ГРУПА ЗА ПЛАСМАН 1. 6. МЕСТА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Пето коло,

Више

BILTEN 13 -TMK

BILTEN 13 -TMK TAKMИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА E-mail: tk.grupaistok@gmail.com ТАКМИЧЕЊE ЗА Ж 98 УЧЕСТВУЈУ СЛЕДЕЋИ КЛУБОВИ: 1. РК ЗАЈЕЧАР - Зајечар 2. РК ДУБОЧИЦА - Лесковац 3. РК ПЕТРОВАЦ - Петровац ТАКМИЧЕЊЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ

Више

Microsoft Word - Pravilnik o licenciranju strucnjaka i pravu na rad u oblasti hokeja na ledu

Microsoft Word - Pravilnik o licenciranju strucnjaka i pravu na rad u oblasti hokeja na ledu Dana 16.02.2016. godine stupio je na snagu novi Zakon o sportu. U skladu sa njegovim odredbama, utvrđujemo novi Pravilnik o izdavanju dozvola na rad i pravu na rad stručnjaka u oblasti hokeja na ledu i

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 01.07.2019. С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 01.07.2019. I КАДРОВСКА ПИТАЊА 1. ОДЛУКА О ПОСТАВЉАЊУ СЕЛЕКТОРА МУШКЕ ФУДБАЛСКЕ А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Више



 Prečišćeni tekst Zakona o mladima obuhvata sljedeće propise: 1. Zakon o mladima ("Službeni list Crne Gore", br. 042/16 od 11.07.2016), 2. Zakon o dopuni Zakona o mladima ("Službeni list Crne Gore", br.

Више

Pravilnik 22. Auto Rally-ja "Tuzla 2016" 1

Pravilnik 22. Auto Rally-ja Tuzla 2016 1 Pravilnik 22. Auto Rally-ja "Tuzla 2016" 1 Poseban Pravilnik 22. Auto Rally ja "Tuzla 2016" Član 1. 22. Auto Rally "Tuzla 2016" u organizaciji Tuzlanskog auto moto kluba *Tuzamk* Tuzla (u daljem tekstu

Више

UOKRL

UOKRL УДРУЖЕЊЕ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА РЕПУБЛИЧКИХ ЛИГА 11000 BEOGRAD, Теразије 35/2 тел. i факс: 011/262 22 46 WWW.UOKRL.ORG. E-mail: uokrl @ossrb.org БИЛТЕН 12 ТАКМИЧАРСКА ГОДИНА 2010/2011. SRE]NU NOVU 2011. GODINU

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 18 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Девето коло,

Више

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU FONDA "EVROPSKI POSLOVI" AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 13/2009 i 2/2010) I OP

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU FONDA EVROPSKI POSLOVI AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE (Sl. list AP Vojvodine, br. 13/2009 i 2/2010) I OP POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU FONDA "EVROPSKI POSLOVI" AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 13/2009 i 2/2010) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Radi praćenja, proučavanja i implementacije

Више

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI 11000 Beograd тел.011/715-7463 факс: 011/33-76-097 е-mail: sport@beograd.gov.rs w w w. b e o g r a d. r s

Више

FINA KALENDAR GWANGJU 2019 TOKYO 2020 NAGRADNI FOND 1650 EUR NOVČANE NAGRADE ZA TRENERE 25. I 26. MAJ POJEDINAČNO I EKIPNO BODOVANJE PLIVAČKI KL

FINA KALENDAR GWANGJU 2019 TOKYO 2020 NAGRADNI FOND 1650 EUR NOVČANE NAGRADE ZA TRENERE 25. I 26. MAJ POJEDINAČNO I EKIPNO BODOVANJE PLIVAČKI KL FINA KALENDAR GWANGJU 2019 TOKYO 2020 NAGRADNI FOND 1650 EUR NOVČANE NAGRADE ZA TRENERE 25. I 26. MAJ 2019. POJEDINAČNO I EKIPNO BODOVANJE PLIVAČKI KLUB OLYMP Veljka Mlađenovića (Gradski olimpijski bazen),

Више

untitled

untitled POSLOVNI PROGRAMI Sreda, 2. oktobar 10.00 časova, Kongresni centar Master, Sale 1 i 2 Svečano otvaranje 52. međunarodnog sajma lova i robilova i Sajma ekologije Sreda, 2. oktobar 12.00 16.00 Konferencija

Више

ПРЕДЛОГ

ПРЕДЛОГ ПРАВИЛНИК О ТАКМИЧЕЊУ КОШАРКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ (изменe и допунe од 20.06.2018. и 24.02.2019.) ПРЕЧИШЋЕН ТЕКСТ 1 На основу чл. 99. став 2, чл. 100. ст. 2, чл. 156. ст. 2, чл. 157. ст. 1, чл. 158. ст. 2.

Више

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, год.

СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, год. СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН БР. 1/A ФИНАЛНИ ТУРНИР / ИГРАЧИ ДО 18. год (M94) Београд, 19.03.2012. год. ФИНАЛНИ ТУРНИР ИГРАЧИ ДО 18. год. Домаћини технички организатори: РК СЦ ВОЖДОВАЦ Адреса домаћина тех.орг.: Место

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр.

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. 18/2016.) и члана 9 Правилника о фудбалским такмичењима

Више

ПРОПОЗИЦИЈЕ МАСТЕРС ПРВЕНСТАВА ЗА ГОДИНУ

ПРОПОЗИЦИЈЕ МАСТЕРС ПРВЕНСТАВА ЗА ГОДИНУ ПРОПОЗИЦИЈЕ МАСТЕРС ПРВЕНСТАВА ЗА 2018. ГОДИНУ Страна2 ЗАЈЕДНИЧКЕ ОДРЕДБЕ: Члан 1. Приређивач Првенстава Србије је Пливачки савез Србије (даље у тексту ПСС) који преко својих органа и одбора утврђује ове

Више

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ Масарикова 25, Нови Сад, тел/факс: 021/ , тр: ПИБ: Б И Л Т Е Н Бр. 26 О

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ Масарикова 25, Нови Сад, тел/факс: 021/ , тр: ПИБ: Б И Л Т Е Н Бр. 26 О ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ Масарикова 25, Нови Сад, тел/факс: 021/47-22-220, тр: 310-6324-59 www.osv.rs osv@osv.rs ПИБ: 101631345 Б И Л Т Е Н Бр. 26 Одбојкашког савеза Војводине Taкмичарска сезона 2017/2018.

Више

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕ

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕ ` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕОГРАД СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ЗА ВРЕМЕ ТРАЈАЊА

Више