БРОЈ 52 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј I - ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСС СА 12. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ПРАВИЛНИК О

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "БРОЈ 52 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј I - ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСС СА 12. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ПРАВИЛНИК О"

Транскрипт

1 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј I - ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСС СА 12. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ПРАВИЛНИК О ДОПУНИ ПРАВИЛНИКА О СУДИЈАМА И СУЂЕЊУ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ОДЛУКА О ИЗБОРУ ЧЛАНА ДИСЦИПЛИНСКЕ КОМИСИЈЕ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ОДЛУКА О ДОПУНИ ОДЛУКЕ О ИМЕНОВАЊУ ОКРУЖНИХ ИНСТРУКТОРА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ I I - РЕГИСТРАЦИЈЕ

2 СТРАНА 1826 ФУДБАЛ,

3 СТРАНА 1827 ФУДБАЛ, На основу члана 45 Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни број 18/2017), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној дана године, донео је П Р А В И Л Н И К О ДОПУНИ ПРАВИЛНИКА О СУДИЈАМА И СУЂЕЊУ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Члан 1 У Правилнику о судијама и суђењу Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ван. бр. 3/16, 10/16, бр. 32/16, ван бр. 8/18, ван. бр.13/18 и бр. 35/18 у даљем тексту: Правилник), члан 21 став 2 допуњује се тако што се после реченице која гласи:,,судије Прве лиге Србија и Супер лиге не могу бити активни играчи било ког ранга такмичења, додаје нова реченица која гласи:,,изузетно од претходног правила, играчице женских фудбалских клубова Супер лиге за жене, могу да суде утакмице које одигравају клубови Прве лиге за жене, као што и играчице женских фудбалских клубова Прве лиге за жене, могу да суде утакмице које одигравају клубови Супер лиге за жене, док је забрањено да играчица неке од тих лига суди утакмице лиге у којој наступа као играчица (играчице могу бити на заједничкој Листи судија Супер лиге за жене и Прве лиге за жене). Члан 2 Ова одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у Службеном листу ФСС Фудбал. ПРЕДСЕДНИК Славиша КОКЕЗА, с.р.

4 СТРАНА 1828 ФУДБАЛ, На основу чл. 45, 51 и 52 Статута ФС Србије (Службени лист ФСС,,Фудбал, ванредни брoj 18/2017), Извршни одбор Фудбалског савеза Србије на седници одржаној године, донео је О Д Л У К У Члан 1. За члана Дисциплинске комисије бира се: - Предраг Јандрић. Члан 2. Члан Дисциплинске комисије из члана 1. ове одлуке бира се до истека мандата осталих чланова Дисциплинске комисије, тј. до истека мандатног периода година. Члан 3. Ова одлука ступа на снагу дан након објављивања у Службеном листу ФСС Фудбал. ПРЕДСЕДНИК Славиша КОКЕЗА, с.р.

5 СТРАНА 1829 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни број 18/2017) и члана 4. став 2. Одлуке о формирању инструкторске службе Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни број 31/2018), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној 26. децембра године, донео је О Д Л У К У О ДОПУНИ ОДЛУКЕ О ИМЕНОВАЊУ ОКРУЖНИХ ИНСТРУКТОРА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Члан 1. У Одлуци о именовању окружних инструктора Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 31/2018) допуњује се члан 1 став 1 тачка 1 алинеја 1, тако да након допуне гласи:, Вуковић Дамир ПФС Сомбор. Члан 2. Ова одлука ступа на снагу дан након објављивања у Службеном листу ФСС Фудбал. ПРЕДСЕДНИК Славиша КОКЕЗА, с.р.

6 СТРАНА 1830 ФУДБАЛ, ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана ) КМФ САМО ПРАВО (Београд): Бацановић Т. Данило и Савић Т. Стефан чл. 30/1. Раскид уговора ЗЕМУН (Земун) и играч Марковић Алекса, раксинули су уговор о професионалном игрању, споразумно. Анекс уговора ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд) и играч Павков Милан, закључили су анекс уговора о професионалном игрању до године. Брисање из регистра Бришу се Јешић Александар Вождовац (Београд) и Марковић Алекса Земун (Земун) јер прелазе на територију другог савеза. ОПШТИНСКИ САВЕЗ БОГАТИЋ (Седница одржана ) На основу члана 33 правилника о регистрацији, статусу и трансферу играча ФСС и Одлуке о начину пререгистрације и стицања права наступа играча на јавним утакмицама после извршене пререгистрације, Извршни Одбор Фудбалског савеза општине Богатић на својој седници одржаној године донео је: ОДЛУКУ О ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ ИГРАЧА У циљу сређивања евиденције регистрованих играча Фудбалског савеза општине Богатић, Комисија за регистрацију клубова и играча овог Савеза вршиће пререгистрацију играча у периоду од до године. Играче који имају закључене стипендијске уговоре о игрању и уговоре о професионалном игрању, обавезно се пререгиструју.

7 СТРАНА 1831 ФУДБАЛ, Пререгистрацији подлежу играчи који су дати на уступање, односно дати на двојну регистрацију код клубова који их је уступио или дао на двојну регистрацију. Имена и презимена пререгистрованих играча биће објављена у Службеном листу Фудбалског савеза Србије Фудбал. Играчи који не буду пререгистровани у року утврђеном у тачки 1. ове Одлуке, аутоматски су слободни и могу се регистровати за било који клуб по свом избору. САВЕЗ ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА (Седница одржана ) Раскид уговора ЈАВОР-МАТИС (Ивањица) и Ђогатовић М. Владан раскинули су Уговор о професионалном игрању споразумно, Брисање из регистра Бришe се : Ђогатовић М. Владан (ФК ЈАВОР- МАТИС Ивањица) ј е р п р ел аз e н а д ру г у те р и то р и ј у ГРАДСКИ САВЕЗ ВРАЊЕ (Седница одржана ) Раскид уговора Динамо (Врање) и играч Таиго Витал Аморим Де Араујо раскинули су уговор о професионалном игрању,споразумно. ОПШТИНСКИ САВЕЗ КЊАЖЕВАЦ (Седница одржана ) На основу члана 33. Правилника о регистрацији, статусу и трансферу играча ФСС и Одлуке о начину пререгистрације и стицања права играча на јавним утакмицама после извршене пререгистра-

8 СТРАНА 1832 ФУДБАЛ, ције, Извршни одбор Фудбалског савеза Књажевац на својој седници одржаној године донео је ОДЛУКУ О ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ ИГРАЧА У циљу сређивања евиденције регистрованих играча ФСО Књажевац вршиће пререгистрацију играча у периоду од године до године. Клубови одлучују са којим играчима желе да продуже чланство и за њих предају документацију за пререгистрацију, а обавезно се пререгиструју играчи под уговором (професионални и стипендисти) као и играчи који су уступљени дуже од зимског регистрационог периода Имена пререгистрованих играча по клубовима биће објављени у Службеном гласнику ФС Србије Фудбал. Играчи који не буду пререгистровани за своје клубове до утврђеног рока за пререгистрацијусу слободни играчи и могу се регистровати за било који клуб. ОПШТИНСКИ САВЕЗ ОБРЕНОВАЦ (Седница одржана ) ФЕНИКС ФФЦ (Забрежје): Кукољ Д. Давид чл. 30/1. САВЕЗ ОПШТИНА ЉИГ-МИОНИЦА (Седница одржана ) ВОЈВОДЕ (Мионица): Марић С. Урош чл. 30/1.

9 СТРАНА 1833 ФУДБАЛ, ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ ОПШТИНСКИ САВЕЗ БАЧКА ПАЛАНКА (Седница одржана ) Раскид уговора ОФК БАЧКА (Бачка Паланка) и играчи Бајић О. Филип и Шуберт В. Иван, раскинули су уговор о професионалном игрању, споразумно. Брисање из регистра Брише се Карас М. Миленко ЧСК Пивара (Челарево), јер прелази на територију другог савеза. САВЕЗ ОПШТИНА БЕЧЕЈ-СРБОБРАН (Седница одржана ) На основу Одлуке о пререгистрацији играча ФСС, (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни број 33/2018), а у складу са чла ном 33. Правилника о регистрацији, статусу и трансферу играча ФСС, Извршни одбор фудбалског савеза општина Бечеј - Срборан, на седници одржаној 14. децембра године, донео је ОДЛУКУ О ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ ИГРАЧА Члан 1. У циљу сређивања евиденције регистрованих играча и увођења јединствене базе података на целокупној територији Фудбалског савеза Србије, Извршни одбор доноси одлуку да сви клубови са територије фудбалског савеза општина Бечеј Србобран подлежу пререгистрацији играча. Члан 2 Пререгистрација ће се извршити од 18. децембра године, до 11. јанура године.

10 СТРАНА 1834 ФУДБАЛ, Пререгистрацији подлежу сви регистровани играчи у клубу. Играчи који имају закључене стипендисјке уговоре о игрању фудбала и уговоре о професионалном игрању, као и играчи који су уступљени обавезно се морају пререгистровати код својих матичних клубова. Играчи који не буду пререгистровани за своје клубоведо утврђеног рока за пререгистрацију аутоматски су слободни и могу бити регистровани за било који други клуб. Члан 3. Ова Одлука ступа на снагу даном објаве у Службеном листу ФСС Фудбал.

11 СТРАНА 1835 ФУДБАЛ,

12 СТРАНА 1836 ФУДБАЛ, CIP - Katalogizacija u publikaciji Narodna biblioteka Srbije, Beograd 796.3( ) FUDBAL / Fudbalski savez Srbije , br. (1) (19. februar) -. - Beograd (Terazije 35) : Fudbalski savez Srbije, (Beograd: DTA) cm Nastavak publikacije: Jugoslovenski fudbal (Beograd. 1956) = ISSN X ISSN = Fudbal COBISS.SR-ID Тираж: 15 примерака Издаје: Фудбалски савез Србије, Београд, Теразије 35 рачун: Телефон: Уређује Стручна служба ФСС fudbalobjava@fss.rs

ВАНРЕДНИ БРОЈ 2 ISSN ГОДИНА XIII БЕОГРАД, OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 27. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ОДЛУКЕ О ДОПУН

ВАНРЕДНИ БРОЈ 2 ISSN ГОДИНА XIII БЕОГРАД, OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 27. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ОДЛУКЕ О ДОПУН ВАНРЕДНИ БРОЈ 2 ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIII БЕОГРАД, 07.02.2018. OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 27. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 07.02.2018. 1. ОДЛУКЕ О ДОПУНИ ЛИСТЕ СУДИЈА, ПОМОЋНИХ СУДИЈА И ПОСМАТРАЧА НА УТАКМИЦАМА

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 01.07.2019. С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 01.07.2019. I КАДРОВСКА ПИТАЊА 1. ОДЛУКА О ПОСТАВЉАЊУ СЕЛЕКТОРА МУШКЕ ФУДБАЛСКЕ А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Више

БРОЈ 51 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана ) КМФ ИН

БРОЈ 51 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана ) КМФ ИН ISSN 1451-5733 ГОДИНА XII БЕОГРАД, 20.12.2017. РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана 12.12.2017.) КМФ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ (Београд): Крсмановић В. Срђан чл. 30/1. БСК (Борча):

Више

БРОЈ 48 ISSN ГОДИНА XIII БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана ) КОМГР

БРОЈ 48 ISSN ГОДИНА XIII БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана ) КОМГР ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIII БЕОГРАД, 28.11.2018. РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана 20.11.2018.) КОМГРАП (Београд): Ломић В. Андреј и Луковић Ђ. Никола чл. КАРИОКЕ

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 24 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 25. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ОДЛУКА О ИЗМЕН

ВАНРЕДНИ БРОЈ 24 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 25. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ОДЛУКА О ИЗМЕН ISSN 1451-5733 ГОДИНА XII БЕОГРАД, 30.10.2017. OДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФСС СА 25. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 30.10.2017. 1. ОДЛУКА О ИЗМЕНАМА ОДЛУКЕ О ЕТИЧКОМ КОДЕКСУ И СТАНДАРДИМА ПОНАШАЊА ЧЛАНОВА ФУДБАЛСКОГ

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 5 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ 1. СЕДНИЦЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ ОДРЖАНЕ

ВАНРЕДНИ БРОЈ 5 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ 1. СЕДНИЦЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ ОДРЖАНЕ ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 02.04.2019. С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ 1. СЕДНИЦЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ ОДРЖАНЕ 02.04.2019. 1. ОДЛУКА О САСТАВУ КОМИСИЈА И ДРУГИХ ТЕЛА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФУДБАЛСКОГ

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 18/2017) и члана 10. Правилника о фудбалским такмичењима ФС Србије (Службени

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3/2012, 3/2013 и 3/2017) и члана 48. Статута ФС Србије (Службени лист ФСС

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016),

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној 15.06.2017.

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 4 ISSN ГОДИНА XI БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј 1. ОДЛУКА О ВЕРИФИКАЦИЈИ МАНДАТА И УТВРЂИВАЊУ САСТАВА СКУПШТИНЕ ФУДБАЛСКОГ

ВАНРЕДНИ БРОЈ 4 ISSN ГОДИНА XI БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј 1. ОДЛУКА О ВЕРИФИКАЦИЈИ МАНДАТА И УТВРЂИВАЊУ САСТАВА СКУПШТИНЕ ФУДБАЛСКОГ ВАНРЕДНИ БРОЈ 4 ISSN 1451-5733 ГОДИНА XI БЕОГРАД, 20.05.2016. С А Д Р Ж А Ј 1. ОДЛУКА О ВЕРИФИКАЦИЈИ МАНДАТА И УТВРЂИВАЊУ САСТАВА СКУПШТИНЕ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ XXV САЗИВА ЗА МАНДАТНИ ПЕРИОД 2016-2020.

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 12 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј I ОДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ СА 6. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ

ВАНРЕДНИ БРОЈ 12 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј I ОДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ СА 6. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ ВАНРЕДНИ БРОЈ 12 ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 17.07.2019. С А Д Р Ж А Ј I ОДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ФС СРБИЈЕ СА 6. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 17.07.2019. a) ОДЛУКЕ КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА СЛУЖБЕНА ЛИЦА 1. ОДЛУКА

Више

БРОЈ 22 ISSN ГОДИНА XI БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј 1. ОДЛУКА О ОБАВЕЗНОЈ ЧЛАНАРИНИ КЛУБОВА И САВЕЗА ЗА СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ФСС "ФУДБАЛ" ЗА

БРОЈ 22 ISSN ГОДИНА XI БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј 1. ОДЛУКА О ОБАВЕЗНОЈ ЧЛАНАРИНИ КЛУБОВА И САВЕЗА ЗА СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ФСС ФУДБАЛ ЗА ISSN 1451-5733 ГОДИНА XI БЕОГРАД, 01.06.2016. С А Д Р Ж А Ј 1. ОДЛУКА О ОБАВЕЗНОЈ ЧЛАНАРИНИ КЛУБОВА И САВЕЗА ЗА СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ФСС "ФУДБАЛ" ЗА 2016. ГОДИНУ... 1246 2. ОДЛУКА О ИЗНОСИМА ТАКСИ УТВРЂЕНИХ ПРОПИСИМА

Више

БРОЈ 24 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ АРБИТРАЖНИ СУД ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд,Теразије 35

БРОЈ 24 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ АРБИТРАЖНИ СУД ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд,Теразије 35 ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 12.06.2019. РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ АРБИТРАЖНИ СУД ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд,Теразије 35 Број АС-12/2019 Београд, 14.05.2019.год Арбитражни суд Фудбалског

Више

B I L T E N BROJ 27 Sarajevo, g.

B I L T E N BROJ 27 Sarajevo, g. B I L T E N BROJ 27 Sarajevo, 27.10.2018. 02.11. 2018.g. Z A P I S N I K Sa VII redovne sjednice Disciplinskog sudije Kantona Sarajevo održane 31. 10. 2018. godine, na kojoj su rješavani predmeti sa utakmica

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 6 СТРАНА 151 ФУДБАЛ, На основу члана 4. Правилника о раду Центра за едукацију тренера ФС Србије (Службени лист ФСС Фудбал, б

ВАНРЕДНИ БРОЈ 6 СТРАНА 151 ФУДБАЛ, На основу члана 4. Правилника о раду Центра за едукацију тренера ФС Србије (Службени лист ФСС Фудбал, б ВАНРЕДНИ БРОЈ 6 СТРАНА 151 ФУДБАЛ, 30.06.2017. На основу члана 4. Правилника о раду Центра за едукацију тренера ФС Србије (Службени лист ФСС Фудбал, број 25/2017) и члана 48. Статута Фудбалског савеза

Више

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE P R A V I L N I K O RADU STALNIH KOMISIJA IZVRŠNOG ODBORA FSCG Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj dana 24.12.2013.godine,

Више

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj 11.06.2015.godine, donio je P R A V I L N I K O DOZVOLAMA ZA RAD FUDBALSKIH TRENERA

Више

Analyticom COMET Datum: Vreme: 13:48:08 CEST Odštampao: Nenad Popovic (50503) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbije

Analyticom COMET Datum: Vreme: 13:48:08 CEST Odštampao: Nenad Popovic (50503) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbije Analyticom COMET Datum: 13.06.2019 Vreme: 13:48:08 CEST Odštampao: Nenad Popovic (50503) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbije Takmičenje: (822336) Linglong Superliga Srbije 19/20-2019/2020

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 29 02. јун 2016. 1. Регистрација утакмица 29. кола ФК''банат'' ФК''Раднички'' (НП) 1-2 ФК''Раднички'' (Ш) ФК''Дунав''

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 7 27. септембар 2018. 1. Регистрација утакмица 7. кола ФК''Раднички Зрењ.'' ФК''Цемент'' 4-1 ОФК''Вршац'' ФК''Железничар''

Више

АДРЕСАР КЛУБОВА ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ - ГРУПА "ЗАПАД"

АДРЕСАР КЛУБОВА ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ - ГРУПА ЗАПАД На основу члана 48. Статута Фудбалског савеза Војводине (Скупштина Фудбалског савеза Војводине од 24. фебруара 2012), Извршни одбор ФС Војводине, на X седници одржаној 11. фебруара 2014. године усвојио

Више

Analyticom COMET Datum: Vreme: 14:06:37 CEST Odštampao: Aleksandar Pivić (51975) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbi

Analyticom COMET Datum: Vreme: 14:06:37 CEST Odštampao: Aleksandar Pivić (51975) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbi Analyticom COMET Datum: 13.06.2019 Vreme: 14:06:37 CEST Odštampao: Aleksandar Pivić (51975) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbije Takmičenje: (822317) Prva liga Srbije 19/20-2019/2020

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр.

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. 18/2016.) и члана 9 Правилника о фудбалским такмичењима

Више

ZvaniĊan prevod sa francuskog

ZvaniĊan prevod sa francuskog На основу члана 38. Статута Бејзбол савеза Србије од 18. 03. 2012. године, Управни одбор Бејзбол савеза Србије је на седници 26.01.2013. године донео ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ ИГРАЧА ОПШТЕ ОДРЕДБЕ Члан

Више

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА На основу члана 7. Статута Боксерског савеза Србије, Управни одбор Боксерског савеза Србије на седници одржаној 02.11.2015. године доноси ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА 2015. УПРАВНИ

Више

Fudbalski savez Republike Srpske Područni fudbalski savez Gradiška Opštinski fudbalski savez Gradiška Opštinska fudbalska liga Gradiška B I L T E N 1

Fudbalski savez Republike Srpske Područni fudbalski savez Gradiška Opštinski fudbalski savez Gradiška Opštinska fudbalska liga Gradiška B I L T E N 1 Fudbalski savez Republike Srpske Područni fudbalski savez Gradiška Opštinski fudbalski savez Gradiška Opštinska fudbalska liga Gradiška B I L T E N 1 Omladinska liga Gradiška 01.09.2016.godine. Registrovanje

Више

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ГРУПА ЗА ПЛАСМАН 1. 6. МЕСТА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Пето коло,

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ МАЧВАНСКОГ ОКРУГА Шабац,M.Обилића2,П.Фах 156;Teл/фaкс 015/ , Мат.бр.: ; ПИБ: ; Рачун:

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ МАЧВАНСКОГ ОКРУГА Шабац,M.Обилића2,П.Фах 156;Teл/фaкс 015/ , Мат.бр.: ; ПИБ: ; Рачун: ФУДБАЛСКИ САВЕЗ МАЧВАНСКОГ ОКРУГА 15000 Шабац,M.Обилића2,П.Фах 156;Teл/фaкс 015/352-023,601-008 Мат.бр.:07342217 ; ПИБ: 100085095 ; Рачун: 160-18559-77 Веб: www.fsmo.rs ; E-маил: fsmo@sbb.rs ; fsmo92@yahoo.com

Више

Microsoft Word - 03_registracioni pravilnik_konacni

Microsoft Word - 03_registracioni pravilnik_konacni RVAČKI SAVEZ SRBIJE BEOGRAD REGISTARCIONI PRAVILNIK RVAČKOG SAVEZA SRBIJE 2012.g. 1 Na osnovu Člana 32. Statuta Rvačkog Srbije, člana 102 Zakona o sportu i člana 2. Sportskih pravila Izvršni odbor Rvačkog

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД, 30.04.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ ДЕЧАЦИ М16 и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 18 РЕЗУЛТАТИ: Сомбор, 28.04.2018. године (субота) СОМБОРЕЛЕКТРО JУГОВИЋ 19:18 Судије: Зорић-Барзут

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJU

PRAVILNIK  O  TAKMIČENJU КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ АВГУСТ 2012. ОРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС 2011/2012 1. НОРМАТИВНА АКТА КУП такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС,

Више

SLUŽBENI GLASNIK NOGOMETNOG / FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE NOGOMET / FUDBAL BiH Godina XX Sarajevo, god. broj 790

SLUŽBENI GLASNIK NOGOMETNOG / FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE NOGOMET / FUDBAL BiH Godina XX Sarajevo, god. broj 790 SLUŽBENI GLASNIK NOGOMETNOG / FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE NOGOMET / FUDBAL BiH Godina XX Sarajevo, 25.01.2019. god. broj 790 GRADSKI FUDBALSKI SAVEZ BANJA LUKA (Sjednica 22.01.2019) Brisu se

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015

RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015 RUKOMETNI SAVEZ BEOGRADA Bilten 13. 43. LIGA MLAÐIH KATEGORIJA CENTAR BEOGRAD Beograd, 02. Oktobar 2015 43. LMK RSB Decaci 1997. - Kolo: 10 Tabela STUD. GRAD - BASK SOKO 42 : 22 PARTIZAN - SCVOŽDOVAC 12

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар 2018. године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ 352. На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'' број 129/2007,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE На основу одредаба члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима (Прописи Фудбалског савеза Србије,''Фудбал'' ванредни број I, 15. јун. 2007) Секретаријат

Више

Na osnovu člana Zakona o sportu Republike Srbije i člana Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj

Na osnovu člana   Zakona o sportu Republike Srbije i člana  Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj На основу члана 47. ст. 5. и 188. ст. 3. Закона о спорту Републике Србије ( Сл. гласник РС, бр. 24/2011) и члана 44. Статута Фудбалског савеза Војводине, Секретаријат Извршног одбора Фудбалског савеза

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 4 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 2 Нови Бечеј 16.01.2013. године година XLV 1. На основу члана 92. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/2009, 73/2010 и 101/2010, 101/2011 и

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 02. 11. 2016. Broj: 52 SADRŽAJ HRVATSKI NOGOMETNI KUP: - Rezultati utakmica 1/8 završnice - Natjecateljski brojevi klubova sudionika 1/4 završnice - Opomenuti i isključeni igrači na

Више

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 07. Август 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ

Више

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj 12. 05.11.2015. godine REZULTATI UTAKMICA XII KOLA PFL GRADIŠKA 1.FK MLADOST - FK BORAC M 7: 1 ( 4:1)

Више

Registraciona prijava promene SPORT 1 strana

Registraciona prijava promene SPORT 1 strana Бранкова 25 11000 Београд, Република Србија Инфо центар +381 11 202 33 50 Е - пошта: sport@apr.gov.rs www.apr.gov.rs РЕГИСТАР УДРУЖЕЊА, ДРУШТАВА И САВЕЗА ПРИЈАВА ЗА УПИС ПРОМЕНЕ ПОДАТАКА О УДРУЖЕЊУ, ДРУШТВУ

Више

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 30. Јул 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ ЕКИПА

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. НОВЕМБАР године ГОДИНА VI БРОЈ 24 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 11

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. НОВЕМБАР године ГОДИНА VI БРОЈ 24 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 11 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 01. НОВЕМБАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 24 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1177 Број: 40-33/7/2017-II Дана: 05. септембар 2017. год. 93/12, 63/13,

Више

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ ЕКИПА

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ ЕКИПА ТАКМИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ЛИГА МЛАђИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ 2017/2018 ДЕЧАЦИ М 14 На основу пријава од стране 29 екипа, оформљено је пет група: Група А Група

Више

Билтен 15

Билтен 15 ОКРУЖНИ ОДБOЈКАШКИ САВЕЗ ВАЉЕВА БИЛТЕН 16 За такмичарску годину 2018/19 матични број: 17636065, ПИБ 104061723 Хала спортова канцеларија број 7 Карађорђева 43, 14000 Ваљево e-mail: komesar.oosv@gmail.com

Више

mk-14-bilten

mk-14-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж.р. 340-1835-51 www.fsgns.rs fsgns@open.telekom.rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 14 НОВИ САД, 04. АПРИЛ

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД, 17.03.2014. године СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 12 ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ ПИОНИРИ М `99 и ПИОНИРКЕ `00 РЕЗУЛТАТИ: ПИОНИРИ Риђица, 15.03.2014. године (субота) ДАЛМАТИНАЦ ГРАФИЧАР 16:11 Судије: Арбутина-Зорић

Више

mk-17-bilten

mk-17-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 17 НОВИ САД, 10. МАЈ 2019.

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 2 Година XXXIX 29. март 2007. г., XXXIX. évfolyam 2. szám Topolya, 2007. március 29. Број 2. 29.03.2007. СТРАНА 10. OLDAL 2007.03.29. 2. szám 12.

Више

slb5

slb5 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број Нови Бечеј 23.03.201. године година XLIX ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 1. На основу члана 138. став 2. Закона о спорту (''Службени гласник РС, број 24/2011 и 99/2011 и др. закон)

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 15. МАЈ године ГОДИНА VIII БРОЈ 13 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 665 Р

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 15. МАЈ године ГОДИНА VIII БРОЈ 13 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 665 Р СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 15. МАЈ 2019. године ГОДИНА VIII БРОЈ 13 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 665 Број: 40-156/2019-II Дана: 11. март 2019. год. ( Службени лист општине

Више

SL_br_

SL_br_ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVII Број 11. ТЕМЕРИН 23. СЕПТЕМБАР 2014. Примерак 100,00 динара 163. На основу члана 118. Закона о раду ( Сл. гласник РС бр. 24/05, 61/05, 32/13...75/14) и члана

Више

BILTEN 13 -TMK

BILTEN 13 -TMK TAKMИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА E-mail: tk.grupaistok@gmail.com ТАКМИЧЕЊE ЗА Ж 98 УЧЕСТВУЈУ СЛЕДЕЋИ КЛУБОВИ: 1. РК ЗАЈЕЧАР - Зајечар 2. РК ДУБОЧИЦА - Лесковац 3. РК ПЕТРОВАЦ - Петровац ТАКМИЧЕЊЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ

Више

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ДРУГЕ ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Група СЕВЕР Десето коло 04. 08. 2018. године:

Више

Билтен 28

Билтен 28 ОКРУЖНИ ОДБOЈКАШКИ САВЕЗ ВАЉЕВА БИЛТЕН 28 За такмичарску годину 2018/19 матични број: 17636065, ПИБ 104061723 Хала спортова канцеларија број 7 Карађорђева 43, 14000 Ваљево e-mail: komesar.oosv@gmail.com

Више

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ТРЕЋЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Трећа финална утакмица

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVIII Број 18. ТЕМЕРИН 30.12.2015. Примерак 100,00 динара 338. На основу члана 6. и члана 33. Закона о о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору

Више

ГРАДА СМЕДЕРЕВА ГОДИНА VI БРОЈ 12 СМЕДЕРЕВО, 31. ДЕЦЕМБАР ГОДИНЕ 321. ГРАДОНАЧЕЛНИК Градоначелник града Смедерева, дана 25. децембра годин

ГРАДА СМЕДЕРЕВА ГОДИНА VI БРОЈ 12 СМЕДЕРЕВО, 31. ДЕЦЕМБАР ГОДИНЕ 321. ГРАДОНАЧЕЛНИК Градоначелник града Смедерева, дана 25. децембра годин ГРАДА СМЕДЕРЕВА ГОДИНА VI БРОЈ 12 СМЕДЕРЕВО, 31. ДЕЦЕМБАР 2013. ГОДИНЕ 321. ГРАДОНАЧЕЛНИК Градоначелник града Смедерева, дана 25. децембра На основу члана 100. ставова 4. и 5. Закона о заштити животне

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД, 25.11.2013. године СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 6 ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ М `99 и ПИОНИРКЕ `00 РЕЗУЛТАТИ: Oџаци, 23.11.2013. године (субота) БСК 2012 ГРАФИЧАР 5:16 (4:12) ЦРВЕНКА ЈАФА ДАЛМАТИНАЦ

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 07.05.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж14 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 18 СУПЕР ЛИГА Нови Сад, 05.05.2018. године (субота) ВОЈВОДИНА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 25:6 (13:3) ЈАБУКА СОМБОРЕЛЕКТРО

Више

mk-18-bilten

mk-18-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 18 НОВИ САД, 15. МАЈ 2019.

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 24.09.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 2 Риђица, 23.09.2018. године (недеља) ДАЛМАТИНАЦ 13:21 (6:9) ЕЛЕКТРО 37:6 (18:3) СПАРТАК ВОЈПУТ

Више

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017 ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 22. август 2017. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

Microsoft Word - Kriterijumi juli 2009.god..doc

Microsoft Word - Kriterijumi  juli 2009.god..doc РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА КРИТЕРИЈУМИ 25/26.07.2009. РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА УПРАВНИ ОДБОР Број: 976 Београд, 25/26. јули 2009. год. На основу члана

Више

mk-10-bilten

mk-10-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж.р. 340-1835-51 www.fsgns.rs fsgns@open.telekom.rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 10 НОВИ САД, 6. НОВЕМБАР

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 8 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ ПОЛУФИНАЛНИХ УТАКМИЦА КУП-а РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018.ГОДИНЕ. Прва утакмица 16.12.2017. године. ВК ШАБАЦ - ВК НАИС 10

Више

mk-11-bilten

mk-11-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж.р. 340-1835-51 www.fsgns.rs fsgns@open.telekom.rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 11 НОВИ САД, 19. НОВЕМБАР

Више

БИЛТЕН БР. 25 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 25 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 25 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРКЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Треће коло, 06. 04.2019. године: ВК ВОЈВОДИНА - ВК

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 18 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Девето коло,

Више

????????? ????????? – ??????? ('93 ? ?????)

????????? ????????? – ??????? ('93 ? ?????) ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ Нови Сад Масарикова 25 тел/факс: 021/47-22-220, тр: 310-6324-59 www.osv.rs osv@osv.rs ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ 2019/2020 - ЈУНИОРКЕ БИЛТЕН бр. 01 Нови Сад, 24.09.2019. Jуниорско првенство

Више

Службени гласник РС, број 59/2019, објављен године Преузето са На основу члана 73. став 2. и члан

Службени гласник РС, број 59/2019, објављен године Преузето са На основу члана 73. став 2. и члан Службени гласник РС, број 59/2019, објављен 23. 08. 2019. године Преузето са www.pravno-informacioni-sistem.rs 3281 На основу члана 73. став 2. и члана 74. став 2. Закона о ветеринарству ( Службени гласник

Више

mk-19-bilten

mk-19-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 19 НОВИ САД, 24. МАЈ 2019.

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 21.10.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 4 Суботица, 21.10.2018. године (недеља) СОМБОРЕЛЕКТРО 18:20 (7:10) ПИК ПРИГРЕВИЦА СОМБОР 31:17 (21:10)

Више

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ A ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Тринаесто коло, 09. 03. 2019. године:

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 06.05.2019.године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 16 СУПЕР ЛИГА Врбас ОШ Светозар Милетић, 05.05.2019. године (недеља) ПОТИСЈЕ ПЛЕТЕКС ВРБАС ПЕТРОЛ 13:30 (8:14)

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu RVAČKI SAVEZ SRBIJE II RVAČKA LIGA SRBIJE 2016. godine B I L T E N br. 2 SADRŽAJ: 1. Rezultati sa I Turnira II RLS za 2016. godinu i tabela 2. Raspored mečeva IV i V kola II RLS za 2016. godinu Beograd,

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLVIII Број 25/2013 Бачка Паланка 31. јул године 198 На основу члана 209. став 1. та

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLVIII Број 25/2013 Бачка Паланка 31. јул године 198 На основу члана 209. став 1. та SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLVIII Број 25/2013 Бачка Паланка 31. јул 2013. године 198 На основу члана 209. став 1. тачка 5, члана 210. став. 3. и члана 213. Закона о социјалној

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: ДЕЧАЦИ М12 НОВИ САД, 18.03.2019.године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ ДЕЧАЦИ М12 и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж12 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 11 Зрењанин (ОШ Жарко Зрењанин ), 16.03.2019. године (субота) ПРОЛЕТЕР ДИНАМО

Више

Zakon o radio amaterizmu u RS

Zakon o radio amaterizmu u RS ZAKON O RADIO-AMATERIZMU U REPUBLICI SRPSKOJ 1 ( Službeni glasnik RS, br. 36/19) Član 1. Ovim zakonom uređuje se: status radio-amaterizma u Republici Srpskoj, obaveze, dužnosti i ovlašćenja Saveza radio-amatera

Више

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин Година LIV Број 5/2018 40 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштине Бачка Паланка број 24/2013 - пречишћен текст) и члана

Више

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примјерка КМ Број: 14/2016 Кнежево, 05.12.2016. године Уређује редакциони одбор: Одговорни уредник: В.д. Секретар СО-е

Више

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и Број: 415/2019 Датум: 27.08.2019. КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и систем такмичења ВСС 2019/2020 за сениоре. Напомињем

Више

Број судија у судовима на дан године

Број судија у судовима на дан године Број судија у судовима на дан 30.06.2016. године 1 Високи савет судства Број судија у судовима на дан 30.06.2016. године Број судија по одлуци Број упражњених судијских Врховни касациони суд 38 37 1 Управни

Више

Број судија у судовима на дан године

Број судија у судовима на дан године Број судија у судовима на дан 30.03.2017. године Високи савет судства Број судија у судовима на дан 30.03.2017. године Број судија по одлуци Број упражњених судијских Врховни касациони суд 41 37 4 Управни

Више

Република Србија Републички завод за статистику Статистика спољне трговине Спољнотрговински робни промет Републике Србије у хиљадама EUR, по окрузима

Република Србија Републички завод за статистику Статистика спољне трговине Спољнотрговински робни промет Републике Србије у хиљадама EUR, по окрузима 1) 12028410.3 16392856.6-4364446.3 Београдски регион 2745172.7 7161918.8-4416746.1 Регион Војводине 3860269.8 4602433.5-742163.7 Регион Шумадије и Западне Србије 3479553.3 2827678.8 651874.5 Регион Јужне

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: ДЕЧАЦИ М12 НОВИ САД,01.04.2019.године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ ДЕЧАЦИ М12 и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж12 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 12 Темерин, 30.03.2019. године (субота) МЛАДОСТ ТСК ПИК ПРИГРЕВИЦА 15:19 Делегат:

Више

mk-20-bilten

mk-20-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 20 НОВИ САД, 30. МАЈ 2019.

Више

Slide 1

Slide 1 МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександлександра I Kарађорђарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факсел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146

Више

На основу члана 188

На основу члана 188 На основу Члана 181. Став 1. и Члана 55.став 3. Тачка 1.Закона о спорту ("Службени гласник Републике Србије, број 10/2016) и Члана 36. Статута Фудбалског савеза Мачванског округа, Скупштина Фудбалског

Више

СПИСАК ЛИЦЕНЦИРАНИХ КЛУБОВА АТЛЕТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ЗА ГОДИНУ Р. Бр. Клуб/Савез Регион АТЛЕТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА 1. АК 21 МАЈ, Београд Београд 2.

СПИСАК ЛИЦЕНЦИРАНИХ КЛУБОВА АТЛЕТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ЗА ГОДИНУ Р. Бр. Клуб/Савез Регион АТЛЕТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА 1. АК 21 МАЈ, Београд Београд 2. СПИСАК ЛИЦЕНЦИРАНИХ КЛУБОВА АТЛЕТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ЗА 2019. ГОДИНУ Р. Бр. Клуб/Савез Регион АТЛЕТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА 1. АК 21 МАЈ, Београд Београд 2. АК БСК-БОРЧА, Београд Београд 3. АК ВЕТЕРАН, Београд

Више

Microsoft Word _Lat.DOC

Microsoft Word _Lat.DOC Z A K O N O RASPODELI TRANSFERNIH SREDSTAVA IZ BUDŽETA REPUBLIKE SRBIJE I UČEŠĆU OPŠTINA, GRADOVA I GRADA BEOGRADA U POREZU NA ZARADE U 2005. GODINI Član 1. Ovim zakonom uređuje se raspodela transfernih

Више

Saopstenje_20

Saopstenje_20 KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE REGIONALNI KOŠARKAŠKI SAVEZ ZAPADNA SRBIJA 32000 Čačak, Gospodar Jovanova br. 7 Telefon: 032 348 700, Fax: 032 345 448 Tekući račun: 155-13764-40 E-mail: office.rkszs@gmail.com

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, 13.06.2019. BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora NSŽI - Prijava momčadi

Више

CG FUDBAL SLUŽBENI GLASNIK FUDBALSKOG SAVEZA CRNE GORE Broj: 10 Godina: XII Podgorica, SADRŽAJ Naslov Strana 1 Odluka o nastupu igrača mla

CG FUDBAL SLUŽBENI GLASNIK FUDBALSKOG SAVEZA CRNE GORE Broj: 10 Godina: XII Podgorica, SADRŽAJ Naslov Strana 1 Odluka o nastupu igrača mla CG FUDBAL SLUŽBENI GLASNIK FUDBALSKOG SAVEZA CRNE GORE Broj: 10 Godina: XII Podgorica, 03.03.2017. SADRŽAJ Naslov Strana 1 Odluka o nastupu igrača mlađih od 21.godine u Prvoj ligi Crne Gore 2 2 Odluka

Више

mk-16-bilten

mk-16-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 16 НОВИ САД, 18. АПРИЛ 2019.

Више