Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: , (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga na

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: , (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga na"

Транскрипт

1 Gastrobit - GRC grupa d.o.o., Dugo Selo, Zagrebačka 145b, OIB: , (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi: PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Grga nagrađuje Zagreb, 02.studenog godine Predmet pravila 1.1. Gastrobit - GRC grupa d.o.o., organizira nagradni natječaj pod nazivom Grga nagrađuje (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj), te ovim pravilima uređuje način i uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju, rokove za ostvarivanje prava na nagradu i druga pitanja važna za priređivanje nagradnog natječaja i sudjelovanja u istom Svrha priređivanja nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima i promidžba branda Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena dana 17.studenog godine na Facebook stranici Grga - tvoj osobni konobar 2. Nagradni natječaj 2.1. Nagradni natječaj odvija se od 17. studenog do 05. siječnja zaključno s 23:59:59h na području Republike Hrvatske Nagradni natječaj vrijedi samo na području RH te u istom mogu sudjelovati fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati osobe mlađe od 18 godina, djelatnici Gastrobit GRC grupe d.o.o. i povezanih društava, te članovi njihove uže obitelji. 3. Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja 3.1. Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 17. studenog na Facebook stranici GRGA tvoj osobni konobar. 4. Nagradni fond i način preuzimanja nagrada 4.1. Partneri nagradnog natječaja su Mastercard, PBZ Card i Coca-Cola Nagradni natječaj odvija se na četiri razine:

2 a) Najviše plaćenih računa preko GRGA sustava za goste lokala prijatelja GRGA aplikacije PBZ Maestro prepaid poklon kartice sa iznosom od 300,00 kn (slovima: tristokunainulalipa), svaki tjedan u periodu od 17. studenog do 05. siječnja po sljedećem uzorku: o 17. studenog 23. studenog = 4 dobitnika o 24. studenog 30. studenog = 4 dobitnika o 01. studenog 07. prosinca = 6 dobitnika o 08. prosinca 14. prosinca = 6 dobitnika o 15. prosinca 21. prosinca = 10 dobitnika o 22. prosinca 28. prosinca = 10 dobitnika o 29. prosinca 04. siječnja = 10 dobitnika b) Najviše izdanih računa plaćenih preko GRGA sustava za osoblje lokala prijatelja GRGA aplikacije PBZ Maestro prepaid poklon kartice sa iznosom od 300,00 kn (slovima: tristokunainulalipa), svaki tjedan u periodu od 17. studenog do 05. siječnja po sljedećem uzorku: o 17. studenog 23. studenog = 4 dobitnika o 24. studenog 30. studenog = 4 dobitnika o 01. studenog 07. prosinca = 6 dobitnika o 08. prosinca 14. prosinca = 6 dobitnika o 15. prosinca 21. prosinca = 10 dobitnika o 22. prosinca 28. prosinca = 10 dobitnika o 29. prosinca 04. siječnja = 10 dobitnika Svaki tjedan, na kraju obračunskog perioda, zbrajaju se računi i sukladno gore navedenim uzorkom nagrađuju se gosti lokala i osoblje lokala prijatelja GRGA aplikacije. Obračunsko razdoblje traje tijekom gore navedenih datuma u vremenu od 00:00 do 23:59. Ako ima više osoba s istim brojem računa, dobitnik je osoba s najvećim ukupnim iznosom svih računa. Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom, odnosno ako je dobitnik bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika dobitnika. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisat će potvrdu o preuzimanju nagrade. Nagrada se preuzima u prostorima Gastrobit Grc grupe d.o.o., poslovnica Buzin, adresa Cebini 39, Zagreb. Dobitnici koji nemaju prebivalište u Zagrebu i okolici, nagradne PBZ Maestro prepaid kartice bit će im poslane preporučenom poštom s povratnicom na adresu, nakon što Gastrobit Grc grupi na mail info@grga.eu dostave kopiju osobne iskaznice. Rok za preuzimanje nagrada je 30 (trideset) dana od objave dobitnika. Ukupan broj PBZ Maestro prepaid poklon kartica je 100 (sto) komada, stavka 4.2.a) 50 (pedeset) PBZ Maestro prepaid poklon kartica za goste lokala prijatelja GRGA aplikacije, stavka 4.2.b) 50 (pedeset) PBZ Maestro prepaid poklon kartica za osoblje lokala prijatelja GRGA aplikacije. c) Besplatna kava za svaka 3 (tri) računa plaćena MasterCard karticom Dobitnik će ostvariti nagradu kroz aplikaciju GRGA u vidu koda, te će nagradu moći konzumirati u lokalu po izboru, odnosno lokalima - prijateljima Grga aplikacije.

3 d) Veliki poklon paket Coca-Cole za prvih 10 (deset) plaćenih računa bilo kojom karticom (MasterCard, Maestro, VISA, AMEX) Svaki sudionik može osvojiti poklon paket u nagradnom natječaju samo sa prvih 10 plaćenih računa. Svaka sljedeća transankcija neće biti predmet ovog Nagradnog natječaja. Poklon paket sastavljen je od promotivnih materijala GRGA aplikacije i partnera nagradnog natječaja Coca-Cola. Poklon paket će dobitniku biti dostavljen poštom na adresu s kojom se registrirao u GRGA aplikaciju u roku od 5 do 10 radnih dana Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila bit će pisano obaviješteni o osvajanju nagrade. Pisana obavijest će se poslati na adresu koja je zabilježena u sustavu Priređivača, odnosno aplikaciji GRGA. 5. Posebne nagrade na dan promocije 5.1. Uz nagrade istaknute gore, posebne nagrade dijeli osoblje na dan promocije u lokalu prijatelju GRGA aplikacije koji će se definirati i objaviti na Facebook stranici GRGA tvoj osobni konobar, najkasnije tjedan dana prije dana promocije. DEFINIRANJE NAGRADA a) Poklon paket za registraciju u GRGA aplikaciju: Jedna osoba može dobiti samo jedan poklon paket, nevažno sa koliko se adresa registrira. Poklon paket sastavljen je od promotivnih materijala GRGA aplikacije i partnera nagradnog natječaja. Sadržaj poklon paketa bit će objavljen na dan promocije, a svaki gost lokala će biti obaviješten o tome prije registracije u GRGA aplikaciju. b) Besplatna kava za prvo plaćanje s GRGA aplikacijom (MasterCard, Maestro, VISA, AMEX) Besplatna kava odnosi se na jednu osobu, nevažno s koliko se adresa ta osoba registrirala. Besplatna kava odnosi se na prvo plaćanje preko GRGA aplikacije. Nagradu neće dobiti korisnik koji registrira drugu karticu i ponovo izvrši plaćanje. c) Sadržaj poklon paketa bit će objavljen na dan promocije, a svaki gost lokala će biti obaviješten o tome prije registracije u GRGA aplikaciju. d) Dobitnici poklon paketa na dan promocije neće biti javno objavljeni Dobitnik preuzima nagradu koja je navedena u ovim Pravilima. Nagrada se ne može mijenjati za novac, drugu robu ili uslugu, osim u slučaju dobivanja nagradne PBZ Maestro prepaid kartice U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisa potvrde o preuzimanju nagrade ili pak istekom dodatnog roka za preuzimanje nagrade prestaju sve obveze i odgovornosti Priređivača prema dobitniku Podatke iz točke 2.2. Pravilnika Priređivač prikuplja u svrhu provođenja nagradnog natječaja i radi brže i efikasnije komunikacije sa sudionikom nagradnog natječaja Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz Nagradni natječaj.

4 5.6. Priređivač se obvezuje da će s osobnim podacima koje sudionik učini dostupnima u svrhu ovog Nagradnog natječaja, postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka. U skladu s time, Priređivač koristi fizičku, elektroničku i administrativnu zaštitu koja osobne podatke Sudionika štiti od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena i uništavanja. Pri obradi osobnih podataka, Priređivač i s njime povezana društva djeluju u skladu s propisanim politikama i procedurama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka. 6. Uvjeti u slučaju nepridržavanja pravila Priređivač zadržava pravo, u bilo kojem trenutku, diskvalificirati sudionike natječaja u sljedećim slučajevima: ako sudionik prekrši pravila nagradne igre opisana u Članku 4. ovog Nagradnog natječaja, ako sudionik na bilo koji način vrijeđa ili verbalno omalovažava ostale sudionike ili provoditelje ovog Nagradnog natječaja, ako je sudionik u krvnom srodstvu sa provoditeljem Nagradnog natječaja, ako na bilo koji drugi način sudionik manipulira s pravilima istaknutim u Članku 4. ovog Nagradnog natječaja. 7. Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira 7.1. Odabir dobitnika iz Članka 4.2. ovih Pravila obavit će se u poslovnici Gastrobit GRC grupe d.o.o. u Zagrebu, sa podacima dobivenim iz svih lokala - prijatelja koji sudjeluju u Nagradnom natječaju Ispravnost podataka i pravila će obaviti povjerenstvo koje će formirati uprava Gastrobit-GRC grupe, a obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4.2. ovih Pravila Odabir dobitnika iz Članka 5. Stavka 5.1. ovih Pravila obavit će se na dan promocije u lokalu za koji se promocija održava. Dobitnik je svaki gost lokala koji ispuni kriterije navedene u Članku 5. Stavku 1., 2. ovih Pravila Ispravnost i vjerodostojnost dobitnika obavit će supervizor/nadzornik kojeg će odrediti Gastrobit-GRC grupa, 1 (jedan) dan prije početka promocije. 8. Rješavanje spora U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradnog natječaja koji ne budu riješeni mirnim putem nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu. 9. Pravila nagradnog natječaja Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja. 10. Mogućnost prekida nagradnog natječaja Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile. Priređivač natječaja pridržava pravo promjene ovih pravila ako se ukaže potreba. Priređivač natječaja nije nužan objaviti promjenu pravila. Pravila se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom (i nakon) nagradnog natječaja.

5 Zagreb, 01. studenog Gastrobit GRC grupa d.o.o. Cebini 39, Zagreb (Buzin) * Gastrobit GRC grupa d.o.o. poštuje Vašu privatnost, te se obvezuje da ni u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne podatke osim za preuzimanje nagrada. Javni popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime.

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne n

SUMMER DAYS KLASA: UP/I /19-01/381 URBROJ: Zagreb, 17. lipanj Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne n SUMMER DAYS KLASA: UP/I-460-02/19-01/381 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 17. lipanj 2019. Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i

Више

Microsoft Word - Crodux - pravila nagradne igr1[1] doc

Microsoft Word - Crodux - pravila nagradne igr1[1] doc Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09, 35/13, 158/13,41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. iz Zagreba, Savska

Више

OGLEDNI PRIMJERAK PRAVILA NAGRADNIH IGARA

OGLEDNI PRIMJERAK PRAVILA NAGRADNIH IGARA Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09, 35/13, 158/13,41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. iz Zagreba, Savska

Више

Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I /16-01/548 URBROJ: /16-03 Zagreb, 22. kolovoza Nagradna igra 'Budi sretan uz Vita

Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I /16-01/548 URBROJ: /16-03 Zagreb, 22. kolovoza Nagradna igra 'Budi sretan uz Vita Rješenje Ministarstva financija: KLASA: UP/I-460-02/16-01/548 URBROJ: 513-07-21-01/16-03 Zagreb, 22. kolovoza 2016. Nagradna igra 'Budi sretan uz Vitapur' Članak 1. Priređivač nagradne igre pod nazivom

Више

Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Z

Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Z Pravila nagradnog natječaja: Lafaboo blagdanska čarolija Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Točka Sna d.o.o., Isce 17a, Zagreb, OIB:84098788294 Članak 2 TRAJANJE, SVRHA I MJESTA

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju n

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju n Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/10), trgovačko društvo

Више

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređiva Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10) LUKOIL

Више

PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I /19-01/28 URBROJ: Temeljem

PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I /19-01/28 URBROJ: Temeljem PRAVILA NAGRADNE IGRE Ispuni kupon, malo vremena odvoji, bogate nagrade u Djela osvoji KLASA: UP/I-460-02/19-01/28 URBROJ: 513-07-21-01-19-3 Temeljem čl.69. Zakona o igrama na sreću...djelo D.O.O., Slamići

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovina Krk d.d., Dubašljanska 80, Malinska, OIB 66548420466,

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagre

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagre Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću i članka 2. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, trgovačko društvo ATLANTIC TRADE d.o.o. iz Zagreba, Josipa Lončara 9, OIB: 65106679992, dana 30. listopada

Више

Microsoft Word - Trgo-Prijevoz Kovačić_Pravila nagradne igre.doc

Microsoft Word - Trgo-Prijevoz Kovačić_Pravila nagradne igre.doc Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/2013, 158/2013, 41/2014, 143/2014 ) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) PRAVILA NAGRADNE

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovin Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Trgovina Krk d.d., Dubašljanska 80, Malinska, OIB 66548420466,

Више

U Zagrebu, Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB: (u daljnjem tekstu: Priređivač), koj

U Zagrebu, Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB: (u daljnjem tekstu: Priređivač), koj U Zagrebu, 7.3.2019. Priređivač nagradnog natječaja Go2Digital d.o.o., Radnička cesta 52, Zagreb, OIB:81297941099 (u daljnjem tekstu: Priređivač), koji za Samsung Electronics Austria GmbH (u daljnjem tekstu:

Више

Hi Croatia Memorandum za Word

Hi Croatia Memorandum za Word HI CROATIA Hostelling International Croatia Savska 5, 10000 Zagreb Tel: +385 1 4829 294 info@ PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA RECI HI CROATIA 1. NAGRADNI NATJEČAJ I PRIREĐIVAČ Ovim pravilima Priređivač priređuje

Више

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ZAIGRAJ KAO PELE Članak 1 Nagradni natječaj Zaigraj kao Pele raspisuje tvrtka Projektil d.o.o. OIB: Ulica Grada

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ZAIGRAJ KAO PELE Članak 1 Nagradni natječaj Zaigraj kao Pele raspisuje tvrtka Projektil d.o.o. OIB: Ulica Grada PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ZAIGRAJ KAO PELE Članak 1 Nagradni natječaj Zaigraj kao Pele raspisuje tvrtka Projektil d.o.o. OIB:93436911919 Ulica Grada Vukovara 271, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu Organizator)

Више

GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. O

GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. O GRUPACIJA ZA PROMET NAFTOM I NAFTNIM DERIVATIMA HIFA GROUP (HIFA d.o.o, HIFA OIL d.o.o.) PRAVILNIK NAGRADNE IGRE SVAKIH 90 DANA VAŠA OCTAVIA Član 1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE POD NAZIVOM SVAKIH 90 DANA

Више

KLASA: UP/I /19-01/290 URBROJ: Zagreb, 08. svibanj Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o.

KLASA: UP/I /19-01/290 URBROJ: Zagreb, 08. svibanj Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o. KLASA: UP/I-460-02/19-01/290 URBROJ: 513-07-21-01-19-2 Zagreb, 08. svibanj 2019. Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), McCANN d.o.o., Heinzelova 33/a, 10 000 Zagreb, OIB: 18233649487,

Више

Na temelju članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl

Na temelju   članka 10/1 i 12/1, a u svezi čl Na temelju članka 9. stavak 1. i 2., a u svezi članaka 10. - 19. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 25.02.2019. godine,

Више

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 01.04.2014. godine, donijela je

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS /6007 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 72 Ur. br. HLOS-05-2-2019/6007 Zagreb, 01.02.2019. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10

Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS /9931 Zagreb, Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10 Hrvatska Lutrija d.o.o. Ulica grada Vukovara 74 Ur. br. HLOS-08-1-2017/9931 Zagreb, 21.02.2017. Na osnovi članka 9. stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava

Више

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ

Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređ Ispod čepa roštilj te čeka Pravila nagradne igre za Federaciju BiH 1. ORGANIZATOR U skladu sa Pravilnikom o sadržaju pravila, uslovima i načinu priređivanja nagradnih igara ( Sl. Novine Federacije BiH

Више

Opći uvjeti korištenja servisa e-Račun za državu povezivanjem_obveznici javne nabave_052019_konačna verzija

Opći uvjeti korištenja servisa e-Račun za državu povezivanjem_obveznici javne nabave_052019_konačna verzija Opći uvjeti korištenja servisa e-račun za državu povezivanjem web servisom za obveznike javne nabave 1. Uvod i značenje pojmova 1.1. Ovim Općim uvjetima korištenja servisa e-račun za državu (u daljnjem

Више

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana 10.05.2018. godine donijela je PRAVILA PROMOTIVNIH TURNIRA U IGRI NA SREĆU - GRAND

Више

PRAVILA NATJECANJA ČLANAK 1: ORGANIZATOR Natječaj "Gastro zvijezda" raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: ), Oreškovićeva 6H/1, Zagreb (dalj

PRAVILA NATJECANJA ČLANAK 1: ORGANIZATOR Natječaj Gastro zvijezda raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: ), Oreškovićeva 6H/1, Zagreb (dalj PRAVILA NATJECANJA ČLANAK 1: ORGANIZATOR Natječaj "Gastro zvijezda" raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koje proizlaze

Више

Novi Marof, PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, bro

Novi Marof, PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, bro Novi Marof, 29.10.2018. PREDMET: PRIJAVA NAGRADNE IGRE 'BOŽIĆ S COMETOM' Na temelju članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj 87/2009) i čl. 6. Pravilnika o priređivanju nagradnih

Више

(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc)

(Microsoft Word - Pravila nagradne igre U VINU JE ISTINA U \212PRICERU POLA POLA.doc) АД РУБИН Крушевац дел. бр. 0100 619 23.04.2019. На основу Закона о играма на срећу ( Службени гласник РС, бр. 88/2011 и 93/2012), Правилника о ближим условима, односно садржини правила игара на срећу (

Више

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA 37 10000 ZAGREB HRVATSKA TEL 01/4500 830 FAX 01/4655 465 e-mail: hlk@hlk.hr www.hlk.hr Na temelju

Више

Hrvatska Lutrija d

Hrvatska Lutrija d Na osnovi članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), kao i članka 3. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN br. 08/10) Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana

Више

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br

Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br Na temelju članka 9 stavak 1 i 2, a u svezi članaka 10-19 Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09), Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, dana 26.08.2013. godine,

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću ("Narodne novine" broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara ("Narodne novine" broj 8/10), Uprava Zagrebačke pivovare

Више

HLOS /39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker

HLOS /39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker HLOS 07-2016/39888 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila a u igri na sreću Croatian Series of Poker, Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara

Више

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulic

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulic PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA HOTEL TRANSILVANIJA 3 ODMOR POČINJE (U DALJEM TEKSTU: PRAVILNIK ) 1. UVODNE NAPOMENE CINEPLEXX SRB d.o.o sa sedištem u ulici Jurija Gagarina 16-16a, Beograd, PIB: 107166872,

Више

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređ Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) Priređivač utvrđuje PRAVILA NAGRADNE IGRE Poli petice Svrha

Више

Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE" 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazi

Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazi Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnoj igri BLACK CHILI DRIVING EXPERIENCE" 1. Podaci o priređivaču nagradne igre Priređivač nagradne igre pod nazivom»black CHILI DRIVING EXPERIENCE«(u nastavku: nagradna

Више

Na temelju odredbi članka 8

Na temelju odredbi članka 8 Na temelju Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13), članak 69. i Pravilnika o priređivanju igara na sreću (NN 8/10 ) ZVIJEZDA d.d. ZAGREB, M.Čavića 1, (u daljnjem tekstu Priređivač), donosi P R A V

Више

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u vlasništvu Grada Samobora (Službene vijesti Grada Samobor

Више

Na osnovu tače 7

Na osnovu tače 7 BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE FEDERALNI ZAVOD ZA STATISTIKU VODIČ ZA PRISTUP INFORMACIJAMA Decembar 2013.godine Na osnovu člana 20. Zakona o slobodi pristupa informacijama u Federaciji

Више

SVIM MEDIJIMA

SVIM MEDIJIMA 15. ožujka 2013. IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT VODIČ KROZ REGISTAR I POPIS BIRAČA 1. Kako se ostvaruje biračko pravo?... 2 2. Što je registar birača?... 2 3. Što je popis birača?... 2 4. Tko ima biračko

Више

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pravilnik) Sveučilište u Rijeci STUDENTSKI CENTAR RIJEKA,

Више

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU PRAVILNIK O POSTUPAJIU U PREDMETIMA BAGATELNE NABAVE Bjelovar, 15. listopad 2014. Na temelju članka 18. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br.90/11, 83/13, 143/13)

Више

KRAPINSKO-ZAGORSKA ZUPANIJA Gimnazija Antuno Gustava Matosa Zabok Uvjeti postavanja Gimnazije Antuna Gustava Matosa kao posrednika za povremeno zaposl

KRAPINSKO-ZAGORSKA ZUPANIJA Gimnazija Antuno Gustava Matosa Zabok Uvjeti postavanja Gimnazije Antuna Gustava Matosa kao posrednika za povremeno zaposl KRAPINSKO-ZAGORSKA ZUPANIJA Gimnazija Antuno Gustava Matosa Zabok Uvjeti postavanja Gimnazije Antuna Gustava Matosa kao posrednika za povremeno zaposljavanje ucenika 1) Gimnazija Antuna Gustava Matosa

Више

Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, Banja Luka, PDV: 40

Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, Banja Luka, PDV: 40 Na osnovu Zaokona o igrama na sreću (Službeni Glasnik RS broj 111/12), organizator DEMOFEST d.o.o., Kralja Petra II broj 17, 78000 Banja Luka, PDV: 403092250000, utvrđuje sledeća pravila nagradne igre

Више

Na temelju članka 2,12 i 2

Na temelju članka  2,12 i 2 Na temelju članka 2,12 i 2.14 Izbornog zakona BiH ( Službene glasnik BiH broj: 23/01, 7/02, 9/02, 20/02, 25/02, 4/04, 20/04, 25/05, 52/05, 65/05, 77/05, 11/06, 24, 06, 32/07, 33/08, 37/08, 32/10, 18/13),

Више

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i KLASA: 320-01/14-04/843 URBROJ: 370-04-15-7 Zagreb, 28.09.2015. Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i 48/15) te Odluke Agencije za poljoprivredno zemljište

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A

R E P U B L I K A   H R V A T S K A Na temelju članka 26. stavka 1. i članka 27. Zakona o koncesijama ( Narodne novine br. 143/12), članka 12. stavka 1. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine br. 36/95, 70/97, 128/99, 57/00, 129/00,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA GRAD OSIJEK GRADONAČELNIK PRIJEDLOG RJEŠENJA o sklapanju ugovora o pružanju platnih usluga OTP Banka d.d. Osijek, prosinac 2015. Materijal pripremio: Upravni

Више

PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija listopada Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE

PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija listopada Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija 17. - 19. listopada 2019. Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE I PRIJAVE: UDRUGA INOVATORA HRVATSKE Dalmatinska 12

Више

Creative Dept

Creative Dept STATUT STUDENTSKOG ZBORA EDWARD BERNAYS VISOKE ŠKOLE ZA KOMUNIKACIJSKI MENADŽMENT Zagreb, 26. studenoga 2015. Na temelju odredbe čl. 7. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI RADA NADZORNIH ODBORA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA U VLASNIŠTVU/SUVLASNIŠTVU

Више

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranju javnih potreba Grada Varaždina ( Službeni vjesnik

Више

HLOS /9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker,

HLOS /9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker, HLOS 07-2015/9681 Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09) i članka 14. Pravila turnira u igri na sreću Croatian Series of Poker, Uprava Hrvatske Lutrije d.o.o., Zagreb, Ulica grada

Више

No Slide Title

No Slide Title RIJEČKI PROGRAM LOKALNOG PARTNERSTVA ZAJEDNO! ZAJEDNO! ZAJEDNO! ZAJEDNO! ZAJEDNO! DA NE BUDE OVAKO ...VEĆ OVAKO! ŠTO JE RIJEČKI PROGRAM LOKALNOG PARTNERSTVA? Program koji omogućava da se neposrednim sudjelovanjem

Више

Microsoft Word - 4 KONGRES_Promocija tvrtki i organizacija_2_3_bez cijena

Microsoft Word - 4 KONGRES_Promocija tvrtki i organizacija_2_3_bez cijena 4. MEDUNARODNI KONGRES DANI INŽENJERA STROJARSTVA 2015. Vodice, Hotel Olympia, 25. 27. ožujka 2015. UVJETI ZA PROMOCIJU Prilikom održavanja 4. MEĐUNARODNOG KONGRESA DANI INŽENJERA STROJARSTVA 2015. PARTNERI

Више

Financijska agencija

Financijska agencija Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR SPLIT MAŽURANIĆEVO ŠETALIŠTE 24B 21000 SPLIT Klasa: O/110-10/18-01/1940 Ur.br.: 07-01-18-10 Split, 12.12.2018.godine Na temelju članka 45. Zakona o izmjenama i dopunama

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a I. izmjene (izmjene označene žutom bojom) Zagreb, travanj 2019.

Више

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj 2010. godine 1 Temeljem članka 16.18 Izbornog zakona

Више

PROPISNIK O KALENDARU NATJECANJA

PROPISNIK O KALENDARU NATJECANJA PRAVILNIK O KALENDARU NATJECANJA HRVATSKOG SPORTSKOG PLESNOG SAVEZA U Zagrebu 18.01.2018 godine. SADRŽAJ I. OPĆE ODREDBE... 2 II. UPIS SPORTSKIH PLESNIH NATJECANJA U KALENDAR NATJECANJA... 3 III. PRIJAVE

Више

Stručno povjerenstvo za pripremu

Stručno povjerenstvo za pripremu JEDNOSTAVNA NABAVA Evidencijski broj: EVB 038-18 POZIV NA DOSTAVU PONUDA usluga servisnog održavanja i popravaka službenih vozila HBOR-a ponovljeni postupak Zagreb, svibanj 2019. Strossmayerov trg 9, 10000

Више

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji Na temelju odredbi članka 30. Statuta Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, Izvršni odbor Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru (u nastavku teksta: HSSRM) dana 17. svibnja 2018. godine odluka

Више

Pravilnik o održavanju programa u utvrdi FB.pdf

Pravilnik o održavanju programa u utvrdi FB.pdf Na temelju članka 61. Statuta Grada Pula-Pola ( Službene novine Grada Pule br. 7/09, 16/09 i 12/11), i točke VI, stavak 2 Odluke o davanju na korištenje utvrde Fort Bourguignon Arheološkom muzeju Istre

Више

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna dokumentacija Upute ponuditeljima II. OBRAZAC PONUDE

Више

P R A V I L N I K

P R A V I L N I K SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE Zagreb, Ivana Lučića 5 P R A V I L N I K O DODJELI MEDALJA, NAGRADA I PRIZNANJA Zagreb, srpanj 2006. S A D R Ž A J Stranica Opće odredbe... 3 Medalje...

Више

Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR OSIJEK L. JÄGERA OSIJEK Klasa: O/110-10/18-01/647 Ur.br.: Osijek, Na temelju

Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR OSIJEK L. JÄGERA OSIJEK Klasa: O/110-10/18-01/647 Ur.br.: Osijek, Na temelju Financijska Agencija REGIONALNI CENTAR OSIJEK L. JÄGERA 1-3 31000 OSIJEK Klasa: O/110-10/18-01/647 Ur.br.: 07-01-18-20 Osijek, 29.10.2018. Na temelju članka 45. Zakona o izmjenama i dopunama Ovršnog zakona

Више

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Društvo), upućuje dioničarima POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU

Више

PRAVILA NATJEČAJA za odabir likovnog rješenja poštanske marke Republike Hrvatske Sportom do zdravlja (u daljnjem tekstu: Pravila natječaja) Priređivač

PRAVILA NATJEČAJA za odabir likovnog rješenja poštanske marke Republike Hrvatske Sportom do zdravlja (u daljnjem tekstu: Pravila natječaja) Priređivač PRAVILA NATJEČAJA za odabir likovnog rješenja poštanske marke Republike Hrvatske Sportom do zdravlja (u daljnjem tekstu: Pravila natječaja) Priređivač natječaja Članak 1. (1) Priređivač natječaja je HP

Више

POZIV NA UPIS Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 19. redovitoj sjednici dana 4. listopada godine donijelo

POZIV NA UPIS Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 19. redovitoj sjednici dana 4. listopada godine donijelo POZIV NA UPIS Poštovani, Upravno vijeće Hrvatskog instituta za kineziologiju na svojoj 19. redovitoj sjednici dana 4. listopada 2018. godine donijelo je Odluku o raspisivanju NATJEČAJA za upis polaznika

Више

Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedj

Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedj Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedjelja, 09.06.2019. INFORMACIJE: www.extravergine.bike

Више

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/62 21 433; fax: 01/6252-515 OIB: 28129388615 IBAN: HR4923900011100025937 e-mail: czoo.vg@gmail.com web: www.centar-odgojiobrazovanje-velikagorica.skole.hr

Више

Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike

Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike Ministarstvo poljoprivrede Portal gospodarskog ribarstva Registracija prvih kupaca Uputa za korisnike 1. Uvod Ova uputa namijenjena je korisnicima koji se žele registrirati kao prvi kupci na Portalu gospodarskog

Више

NkOsijek_Pravilnik_polugodišnje_ulaznice_18_19

NkOsijek_Pravilnik_polugodišnje_ulaznice_18_19 Uprava NK Osijek s.d.d. dana 25. siječnja 2019. godine donosi: PRAVILNIK O OPĆIM UVJETIMA KUPOVINE I KORIŠTENJA POLUGODIŠNJIH ULAZNICA - PRETPLATA NK OSIJEK s.d.d. ZA NATJECATELJSKU SEZONU 2018./2019.

Више

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id REPUBLIKA HRVATSKA LIČKO - SENJSKA ŽUPANIJA G R A D S E NJ KLASA: 406-01/19-01/107 URBROJ: 2125-03/03/15-19-03 Senj, 18. srpnja 2019. g. POZIV ZA DOSTAVU PONUDE Sukladno članku 15. Zakona o javnoj nabavi

Више

Microsoft Word - Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje

Microsoft Word - Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje HRVATSKI SABOR 2020 Na temelju članka 88. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU ZAKONA O AGENCIJI ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE Proglašavam Zakon o Agenciji za odgoj i obrazovanje, kojega je

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Osijek IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI JAV

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Osijek IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI JAV REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Osijek IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI JAVNE NABAVE U DRUŠTVU HEP-PLIN D.O.O., OSIJEK Osijek,

Више

Karlovačka banka d

Karlovačka banka d 1. OPĆE ODREDBE Općim uvjetima korištenja Mastercard SecureCode usluge (u nastavku teksta: Opći uvjeti) uređuju se uvjeti ugovaranja i korištenja Mastercard SecureCode usluge Karlovačke banke d.d. (u nastavku

Више

Upute za popunjavanje Obrasca: RNO

Upute za popunjavanje Obrasca: RNO UPUTA ZA POPUNJAVANJE OBRASCA RSV-1 ZA UPIS PODATAKA U REGISTAR STVARNIH VLASNIKA Ovom Uputom propisan je način popunjavanja Obrasca RSV-1 (dalje u tekstu: Obrazac) za upis podataka u Registar stvarnih

Више

BRKO- prodaja zemljišta odluka o raspisivanju natječaja

BRKO- prodaja zemljišta odluka o raspisivanju natječaja OBRAZLOŽENJE UZ PRIJEDLOG ODLUKE O PRODAJI NEKRETNINE U K.O. OPATIJA Grad Opatija je vlasnik nekretnina oznake k.č. 1522, šuma površine 412 m2, u zk.ul. 245 k.o. Opatija ( nove izmjere), a koja odgovara

Више

Liflet Zrno po Zrno A4 V15 Web

Liflet Zrno po Zrno A4 V15 Web Bayer nagrađuje Vaše poverenje ZRNO po ZRNO ZRNO po ZRNO bonus Program Uslovi učešća i pravila bonus Programa: Mogućnost učešća u bonus Programu ostvaruju sva fizička lica koja imaju registrovana poljoprivredna

Више

Microsoft Word - Maran_transparency_2012

Microsoft Word - Maran_transparency_2012 Revizorska tvrtka MARAN d.o.o. Josipa Jovića 51 21000 Split Tel/fax:021/374-294 OIB:67202619578 IZVJEŠĆE O TRANSPARENTNOSTI ZA 2012. GODINU Split, ožujak 2013. godine SADRŽAJ Uvod 1 Pravno ustrojstvo,

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Zakon o poljoprivrednom zemljištu MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE travanj 2019. godine Poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države raspolaže se prema odredbama Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/18

Више

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada Delnica (SN PGŽ 28/09, 41/09, 11/13, 20/13-pročišćeni

Више

SPECIFIKACIJA TARIFNOG PAKETA URED ZA VAN 5000 ZA PRETPLATNIKE HRVATSKOG TELEKOMA D.D. U POKRETNOJ ELEKTRONIČKOJ KOMUNIKACIJSKOJ MREŽI 1. Potpisom odg

SPECIFIKACIJA TARIFNOG PAKETA URED ZA VAN 5000 ZA PRETPLATNIKE HRVATSKOG TELEKOMA D.D. U POKRETNOJ ELEKTRONIČKOJ KOMUNIKACIJSKOJ MREŽI 1. Potpisom odg SPECIFIKACIJA TARIFNOG PAKETA URED ZA VAN 5000 ZA PRETPLATNIKE HRVATSKOG TELEKOMA D.D. U POKRETNOJ ELEKTRONIČKOJ KOMUNIKACIJSKOJ MREŽI 1. Potpisom odgovarajućeg zahtjeva poslovni korisnik Hrvatskog Telekoma

Више

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( Narodne novine broj 87/08.,

Више

Broj 6/

Broj 6/ Broj 6/2018 06.08.2018. SLUŽBENE NOVINE OPĆINE MEDULIN 1 Strana SADRŽAJ 1. Odluka o sufinanciranju djelatnosti dadilja...2 2. Odluka o usvajanju godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području

Више

Na temelju članka 101. Odluke o građevinskom zemljištu (Službeni glasnik Grada Zagreba 22/13, 16/14, 26/14, 2/15, 5/15 - pročišćeni tekst, 25/15 i 5/1

Na temelju članka 101. Odluke o građevinskom zemljištu (Službeni glasnik Grada Zagreba 22/13, 16/14, 26/14, 2/15, 5/15 - pročišćeni tekst, 25/15 i 5/1 Na temelju članka 101. Odluke o građevinskom zemljištu (Službeni glasnik Gra Zagreba 22/13, 16/14, 26/14, 2/15, 5/15 - pročišćeni tekst, 25/15 i 5/18), gradonačelnik Gra Zagreba, raspisuje JAVNI NATJEČAJ

Више

Program potpora za rješavanje stambenog pitanja mladih

Program potpora za rješavanje stambenog pitanja mladih Na temelju članka 29. Statuta Grada Opatije («Službene novine» PGŽ broj 25/09, 30/09-ispravak, 7/13, 17/13, 3/18 i 5/18-ispravak) Gradsko vijeće Grada Opatije, na sjednici održanoj dana 02.10.2018. godine

Више

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i 01/17), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. za upravljanje, građenje i održavanje autocesta, Širolina 4, Zagreb Evidencijski broj: Mjed8/19 POZIV ZA DOSTAVU PONU

HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. za upravljanje, građenje i održavanje autocesta, Širolina 4, Zagreb Evidencijski broj: Mjed8/19 POZIV ZA DOSTAVU PONU HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. za upravljanje, građenje i održavanje autocesta, Širolina 4, 10 000 Zagreb Evidencijski broj: Mjed8/19 POZIV ZA DOSTAVU PONUDE ZA: IZRADA PROMETNOG ELABORATA: PRIVREMENA REGULACIJA

Више

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU)

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) EUROPSKA UNIJA Fond europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) Ministarstvo socijalne politike i mladih Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Fonda europske pomoći za

Више

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj

U misiji izvrsnosti Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanj Opšti uslovi učestovanja u JUB Profi Club bonitetnom programu i opšti uslovi rada JUB Profi Club mobilne aplikacije 1. Učestvovanje u JUB Profi Club bonitetnom programu JUB Profi Club je bonitetni program,

Више

1

1 Na osnovu Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 1/02 od 15.01.2002.g.) i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o igrama na sreću ( Službene novine FBiH, br. 40/10 od 08.07.2010.g.), organizator

Више

Microsoft Word - Natjecaj_RAZMJENA_Finska.doc

Microsoft Word - Natjecaj_RAZMJENA_Finska.doc ZAKLADA SVEUČILIŠTA U RIJECI u suradnji s LIONS KLUBOM RIJEKA raspisuje N A T J E Č A J ZA MEĐUNARODNU RAZMJENU ZA STUDENTE - FINSKA - Natječaj se raspisuje s ciljem odabira jednog(e) studenta(ice) Sveučilišta

Више

Microsoft Word - PZ_459

Microsoft Word - PZ_459 KLUB ZASTUPNIKA IDS-a PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O IZBORIMA ZASTUPNIKA U HRVATSKI SABOR Zagreb, listopad 2009. 1 PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O IZBORIMA ZASTUPNIKA

Више

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT ERSTE PLAVA LIGA 2018. Organizator: AK PRO SPORT 1. BROJ SUDIONIKA EPL 2018. U kvalifikacijama Erste Plave lige 2018. sudjelovalo je ukupno 3.407 učenika i učenica 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola.

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA KLASA: 400-05/17-01/01 Temeljem članka 110. Zakona o proračunu (NN RH, br. 87/08, 136/12 i 15/15), članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN RH, br. 19/13 pročišćeni tekst),

Више

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA Temeljem čl. 3. i čl. 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), čl. 4. i čl. 5. Zakona o radu (NN 93/14, 127/17) i čl. 18. Statuta Narodne knjižnice i čitaonice Murter,

Више

U četvrtak, OTVARA SE 15 % * za kupovinu iznad 200 kn! NOVI dm, DOBRO DOŠLI NA OTVORENJE! U četvrtak, , u 9:00 sati posjetite Vaš

U četvrtak, OTVARA SE 15 % * za kupovinu iznad 200 kn! NOVI dm, DOBRO DOŠLI NA OTVORENJE! U četvrtak, , u 9:00 sati posjetite Vaš U četvrtak, 23.5.2019. OTVARA SE 15 % * za kupovinu iznad 200! NOVI dm, DOBRO DOŠLI NA OTVORENJE! U četvrtak, 23.5.2019., u 9:00 sati posjetite Vašu novu dm prodavaonicu u Zagrebu, Ulica Kneza Branimira

Више