Kvarner - Croatia Prirodni ljekoviti činitelji otoka vitalnosti

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Kvarner - Croatia Prirodni ljekoviti činitelji otoka vitalnosti"

Транскрипт

1 Kvarner - Croatia Prirodni ljekoviti činitelji otoka vitalnosti

2 Sačuvano prirodno okruženje jedinstvena je osobina našeg otoka; čistoća mora i zraka, blaga klima, biljni pokrov, aromatični mirisi, uz opuštanje i odmor, blagotvorno će djelovati na vas i učiniti vas zdravijima i sretnijima. Uz prirodne ljekovite činitelje, na Lošinju se tijekom cijele godine nude brojni programi u prirodi i specijaliziranim ustanovama, koji će vam pomoći očuvati i povratiti narušenu vitalnost. Klima otoka određena je njegovim položajem na polovici sjeverne polutke. Povoljne klimatske uvjete otoka Lošinja prepoznali su već krajem 19. stoljeća ugledni bečki medicinski stručnjaci, što su svojim dugogodišnjim stručnim meteorološkim motrenjima i istraživanjima potvrdili dr. Conrad Clar i prof. Ambroz Haračić. Zbog toga su Veli i Mali Lošinj godine, zemaljskim zakonom austrijske vlade u Beču, proglašeni klimatskim lječilištima i oporavilištima. Upravo zato, otok je danas diljem svijeta poznat kao klimatsko lječilište. Pozivamo i vas da upoznate blagodati našega otoka te da svojoj obitelji omogućite zdrav i aktivan odmor. Dobrodošli na Lošinj, otok vitalnosti!

3 GODIŠNJI HOD OSJETA UGODE KLIMA I BIOKLIMA Znate li da se na Lošinju ljudi jako dobro osjećaju zbog prevladavajućeg godišnjeg osjeta ugode od svježeg do toplog i vrućeg? Nikada se u godini ne javlja osjet vrlo vrućeg, a onaj vrlo hladan jako je rijedak. Novija istraživanja potvrđuju već davno zamjećene blagodati lošinjske umjereno-tople i kišne klime. Naime, pod izravnim utjecajem mora, koje je pogodno za kupanje od sredine lipnja do kraja rujna, male su temperaturne razlike od one prosječne, najniže (7,7 C) u veljači, do Za ljetnih mjeseci u kojima vlada osjet ugodnog i toplog, one najviše (24,5 C) u srpnju, što pogoduje svima. moguć je boravak na otvorenom tijekom čitavog dana. Dnevne oscilacije temperature također su umjerene, što Osjet vrućine, u popodnevnim satima srpnja i kolovoza, doprinosi osjećaju ugode i smanjuje stres za organizam. ublažit će vam osvježavajuće kupanje u moru ili šetnja u sjeni i hladovini borova. Bujna lošinjska vegetacija zaštitit će vas i od oštre i hladne zimske bure koja povremeno u siječnju i veljači izaziva osjet veće hladnoće. Za aktivan odmor uz šetnje i sport, najpogodniji su ožujak, travanj i svibanj, te listopad. hladni dani (tmin < 0 C) topli dani (tmax >= 25 C) tople noći (tmin >= 20 C) vrući dani (tmax >= 30 C) 21 h 14 h 7 h vrlo hladno 12 hladno 10 svježe ugodno svježe ugodno 8 6 ugodno toplo toplo vruće 4 2 vrlo vruće 0 I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII Broj dana

4 Broj dana ZRAK - Rezultati mjerenja Zavoda za javno zdravstvo i godine pokazuju da područje Lošinja ima kakvoću zraka I. kategorije. Dišite punim plućima i iskoristite prirodnu aromaterapiju na otvorenom, a eterična ulja bora i morski aerosol pročistit će vam pluća. 0 I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII vedri dani (C<2/10) oblačni dani (C>8/10) MORE - Na otoku Lošinju more je visoke kakvoće zbog svoje prozirnosti i odsutnosti štetnih tvari. Temperatura mu se kreće od najniže 11,8 C u veljači, do najviše 23,6 C u kolovozu. Pogodno je za kupanje od lipnja do sredine listopada kada mu je temperatura u prosjeku 20 C. Kao takvo, Sunce na Lošinju godišnje sja više od 2600 sati, što je u prosjeku oko 7 sati dnevno. Tako se s Lošinja, jednog od najsunčanijih područja u Hrvatskoj, možete vratiti okupani i morem, i suncem. To je osobito značajno u jesensko-zimskom razdoblju, kada su kontinentalni krajevi prekriveni maglom i oblacima, a vikend na Lošinju može vam napuniti baterije. U godišnjoj ruži vjetrova prevladavaju slabi vjetrovi. Maestral, sjeverozapadni ljetni vjetar, pružit će Vam osvježenje u vrućim ljetnim danima, a vesele mu se jedriličari i surferi na moru. povoljno djeluje na ljudski organizam, opušta i smiruje. Lošinj vam pruža mogućnost za kupanje duž čitave svoje obale, a plaže Veli žal, Punta i Poljana posjeduju Plavu zastavu. Plava zastava, kao međunarodno ekološko priznanje očuvanju okoliša, dokazuje visoku kakvoću našega mora, činjenicu da znamo gospodariti okolišem i ulažemo u odgoj i obrazovanje za okoliš, brinemo se za sigurnost naših građana i gostiju. Naše more, najljepša je pozivnica koju Vam uručujemo!

5 ALGE - U moru otoka Lošinja nađene su 262 vrste bentonskih algi. Veći broj ovih algi, svojim vrijednim sastojcima i različitim načinima primjene, može korisno djelovati na ljudsko zdravlje. Alge i morska sol, ima li što blagotvornije za našu kožu? FLORA - Blaga sredozemna klima učinila je otok Lošinj poznat po bujnom zelenilu i perivojima, na čemu temelji i turistički procvat. Raznovrsno sredozemno bilje svojim eteričnim mirisima, bojama i oblicima, povoljno djeluje na ljudsko zdravlje te štiti od sunčevog zračenja i hladnih vjetrova. Prema istraživanjima, na otoku Lošinju je oko 1100 biljnih vrsta, od kojih autohtonoj flori pripada 939 vrsta. Čak 230 vrsta ubraja se u ljekovito bilje. 80-tak vrsta, uglavnom egzotičnih biljaka, donijeli su slavni lošinjski kapetani i pomorci sa svojih putovanja i zasadili ih u vrtovima oko svojih kuća. Ovdje uspjevaju agave, meksički kaktusi (opuntia), palme, magnolije, mirte, pistacije, mimoze, smokve iz Indije (karmusnassarah), limun, naranča i mandarine, japanska nešpula, oleander, rogač, ružmarin, eukaliptus, mamutovac, tamaris i druge biljke. Znamenite su i zaštićene park šume Čikat i Pod Javori koje u sebi kriju svu raskoš lošinjske vegetacije. Tijekom cijele godine Lošinj obiluje bujnom i raznolikom vegetacijom. U svibnju, kad cvate najviše bilja, prizori su rajski, a cijeli otok naprosto procvjeta. SUNČANI DANI - Veliki broj prosječnih, dnevnih i godišnjih sunčanih sati, privlači brojne turiste na naš otok. Strogo dozirano Sunčevo zračenje, infracrvene i ultraljubičaste zrake, povoljno utječu na rast i razvoj djece, na oporavak i rekreaciju odraslih. Preporučamo koristiti mlijeko ili ulje za tijelo sa zaštitnim faktorom.

6 ŠETNICE I STAZE Miomirisni doživljaj na pet otoka Na Lošinju možete cijele godine pješačiti i planinariti na čak 220 kilometara uređenih staza koje se protežu na pet otoka. Obuhvaćaju područja na otoku Cresu (Punta Križa) te na otocima Lošinju, Iloviku, Susku i Unijama. Staze su raznovrsne; od laganih pješačkih, za one koji nisu u osobitoj tjelesnoj formi, do srednje i vrlo zahtjevnih planinarskih staza. Brda Osoršćica (Nerezine) i Sveti Ivan (Veli Lošinj) vrlo su privlačna za ljubitelje planinarenja, a pješačke staze uz samu obalu mora, idealne su za duge šetnje i opuštanje. Krećite se i upoznajte sve tajne brojnih otoke našeg arhipelaga! Svaki od njih ljubomorno skriva svoje zanimljivosti i ljepote! Neka postanu dio Vašeg neponovljivog doživljaja! SPORT - rajsko podneblje pruža mogućnost bavljenja sportom tijekom cijele godine. Profesionalni sportaši pronalaze ovdje utočište za hladnih zimskih dana, a rekreativci i amateri tijekom cijele godine. Sportski sadržaji vrlo su raznoliki; od onih pod morem - ronjenje i podvodni ribolov, do onih na površini mora - jedrenje, surfanje, skijanje, sportski ribolov, vaterpolo. Ako Vam je draži sport na kopnu, zadovoljstvo ćete pronaći u tenisu, košarci, nogometu, odbojci na pijesku, kuglanju, boćanju i fitness centrima. Iznajmiti možete bicikle, mopede, čamce, a sve to u prilog zdravom i aktivnom odmoru!

7 DOGAĐANJA O PRIRODNIM LJEKOVITIM ČINITELJIMA OTOKA Jedinstveni ambijent na dva nivoa uređenom po konceptu [ comfort zone ], tim vrhunskih terapeuta pružit će Vam nezaboravne tretmane raznih masaža, tretmana tijela kao i njegu lica. Posebnost Hotel Punta***, Šestavine bb, Veli Lošinj tel.: , faks: hotel-punta@jadranka.t-com.hr Kredo, Srebrna uvala, Mali Lošinj tel.: , , fax: info@kre-do.hr Od godine, redovito se svakog prvog vikenda mjeseca rujna, u Lječilištu Veli Lošinj održava Lošinjska škola prirodnih ljekovitih činitelja. Dosad je održano deset takvih skupova koji su po svojim temama jedinstveni u Hrvatskoj i Europi. [ comfort zone ] spa & wellness Aurora čine specijalni tretmani s autohtonim biljem, morskom soli i esencijalnim uljima u luksuznim spa sobama. AquaSpaGold će Vam pružiti potpunu relaksaciju za tijelo i um. Aromaterapija na vodenom krevetu smanjit će napetost, poboljšati vitalnost i reaktivirati krvožilni sustav. Wellness centar Punta, smješten je uz more u neposrednoj blizini pitoresknog Velog Lošinja, poznatog klimatskog liječilišta. Ponuda beauty centra nudi široki izbor tretmana za njegu lica i tijela, od tretmana na bazi esencijalnih meditaranskih finska sauna (max 6 osoba), mini wellness (jacuzzi), masaža i ostale kozmetičke usluge, solarij (stojeći/turbo) Hotel Manora***, Mandalenska 26b, Nerezine Tu se u jesenskim mjesecima održava terenska nastava Medicinskog fakulteta u Rijeci u organizaciji prof. Srđana Banca. U opuštajućoj zoni svoj mir pronaći ćete u 3 različito dizajnirane relax sobe. Osim finske i bio saune možete pronaći i tursku saunu, te aromatizirane tuševe s tropskim efektima, a tu je i Lacornium s ulja do orijentalnih masaža. Otkrijte blagodati ljekovite lošinjske klime i u ugodnom ambijentu wellness centra Punta pronađite savršeno mjesto za odmor i relaksaciju. tel.: , fax: manora@manora-losinj.hr Hotel Aurora**** V. sabor hrvatskog društva farmaceutskih tehničara Seminar primarne zdravstvene zaštite međunarodna ljetna škola o alkoholizmu dnevna škola terapeutskog gladovanja chronotherapiom, jedinstven na Jadranu, iz kojeg se pruža pogled i na more. U produžetku spa centra nalaze se 4 unutarnja bazena s hidromasažama, te vanjski bazen, svi s grijanom morskom vodom. Površina wellness sadržaja: 1500 m² (2500 m² uključujući bazene) Usluge: beauty zona: 10 prostorija 1x pedikura, 1x manikura, 2x njega lica, 2x za masaže i 3x specijalni tretmani s luksuznim aparatima (kao što je vodeni krevet, Hot stone, Aqua Spa Gold krevet - multifunkcionalni krevet; soba za dvoje s hidromasažnom kadom s chromo terapijom), 1x solarij spa zona: Vodeni sadržaji 5x sauna: (finska, bio sauna, turska kupelj, Površina wellness sadržaja: 550 m² (1300 m² uključujući bazen) Usluge: unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, prostorija za relaksaciju, jacuzzi (za 6 osoba), turska kupelj (2x), finska sauna (2x), Beauty centar (masaže, kozmetički tretmani, solarij, frizer), vanjski bazeni s morskom vodom. Hotel Bellevue***, Čikat bb, Mali Lošinj tel.: , fax: hotel.bellevue@jadranka.t-com.hr površina wellness sadržaja: cca 250 m² usluge: unutrašnji bazen s grijanom morskom vodom i hidromasažom, sauna, studio za masažu i površina wellness sadržaja: cca 160 m² usluge: sauna, masaža, fitness, otvoreni bazen KOZMETIKA I LJEPOTA «Bella» Kozmetički salon, Lošinjskih pomoraca Mali Lošinj tel.: , GSM: Kozmetički salon Bella nudi usluge kompletne njege lica i tijela, te u tretmanima koristi autohtono aromatično ljekovito bilje kao što je lavanda, ružmarin, smilje, mirta, bor, eukaliptus, naranča, limun... a sve u svrhu očuvanja i unapređenja zdravlja tijela, uma i duha. rimska kupelj, lakonium), Kneip terapija za cirkulaciju kineziterapiju, fitness, liječnička ordinacija. Također salon nudi usluge myoliftinga lica i vrata, mikrodermo- WELLNESS PONUDA nogu, terapija ledom, terapija morskom soli Bazen: 5x hidromasažni bazen s grijanom morskom vodom Hotel Villa Favorita****, Sunčana uvala bb, Mali Lošinj abraziju, laser protiv bora, ožiljaka, herpesa, terapijske medicinske masaže, medicinsku pedikuru, aquadetox te UV free solarij. Hotel Aurora****, Sunčana uvala bb, Mali Lošinj tel.: , fax: hotel.aurora@jadranka.t-com.hr [ comfort zone ] spa & wellness Aurora Kada: Jacuzzi za 6-8 osoba fit zona: Prostor za programe: kardiovaskularne, stretching, aktivni programi u prirodi recepcija, garderoba tel.: , faks: hotel@villafavorita.hr usluge: sauna, masaža, otvoreni bazen površina wellness sadržaja: 120 m²

8 «Katarina» Salon za ljepotu i masažu, Malin 46, Mali Lošinj tel./fax: , GSM: ZDRAVSTVENA PONUDA Dom zdravlja Dr. Dinko Kozulić Priko 69, Mali Lošinj, Lungo mare spirometrijska analiza funkcije pluća 2. Cardio-Fit EKG i mjerenje tlaka. Uz uobičajene usluge salona kao što su tretmani lica,manikura, depilacija, de-luxe masaže (hot-stone,topla čokolada,masaža zlatom) kozmetički salon Katarina u suradnji s Miomirisnim otočkim vrtom nudi tretmane kao što su antistres masaže u kojima se koriste autohtona otočna eterična ulja (lavanda, naranča, limun, eukaliptus...) zatim masaža i piling u kojima se koristi miomirisna sol zajedno s otočnim eteričnim uljima te pedikura s miomirisnom kupkom ili miomirisnim solima. «Petra» Kozmetički salon, Priko 63, Mali Lošinj tel.: Kozmetički salon Petra u svojoj ponudi nudi kozmetičke tretmane lica, masaže, aromaterapiju te njegu ruku i noktiju. Posebno je važno istaknuti masaže i pilinge tijela s morskim solima s aromatičnim uljem ružmarina, lavande, gospine trave, naranče, mandarine te takozvanu vinoterapiju gdje se koriste blagodati vina i grožda na ljudsko zdravlje i ljepotu. «Vita» Studio za masažu i unapređenje zdravlja, Dinka Kozulića 1, Mali Lošinj tel.: , GSM: Cijeli program studia Vita orijentiran je na očuvanje i unapređenje zdravlja, a u sklopu čega se rade masaže i gimnastika. U ponudi masaža nudi se medicinska masaža i limfna drenaža koje se izvode s autohtonim eteričnim uljima, kao što su ulja lavande, ružmarina, bora koja su odlična za ublažavanje bolnih stanja i relaksaciju. Od gimnastika nudi se pilates, yoga, vježbe za trudnice te korektivna gimnastika za djecu. Grupe su male, najviše šest ( 6 ) osoba jer se njeguje individualni pristup. Sve usluge su pod vodstvom višeg fizikalnog terapeuta Ane Banić, certificiranih instruktora pilatesa i učitelja hata yoge. Lječilište Veli Lošinj, Podjavori 27, Veli Lošinj tel.: , fax: ljeciliste-veli-losinj@ri.t-com.hr Klimatsko lječilište za bolesti dišnih putova i kože te fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa stogodišnjom tradicijom. U lječilištu Veli Lošinj veliki broj domaćih i stranih gostiju spaja ugodno s korisnim pa uz blagodati mikroklime, sunca i mora koriste i usluge medicinske rehabilitacije pod nadzorom specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije. Specijalističkokonzilijarna zdravstvena zaštita: specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije i specijalist dermatovenerolog. Medicinski tim: uz liječnike specijaliste ima više fizioterapeute, fizioterapeute, medicinske sestre, laboranta, farmaceuta, aromaterapeuta i kineziologa. Ordinacija fizijatra osim osnovnih specijalističkih pregleda daje preporuke i za usluge fizikalne terapije, medicinske masaže, aromaterapije (inhalacije, masaže, kupke), masažne kupke u kadi. Ordinacija dermatologa osim osnovnih specijalističkih pregleda nudi usluge medicinske kozmetologije koje uključuju uklanjanje bora i drugih znakova starenja kože, liječenje akni i drugih nepravilnosti kože, uklanjanje kapilara i vena, alergotestiranja, estetsko uklanjanje madeža i drugih izraslina na koži, keloidnih ožiljaka, liječenje psorijaze i drugih bolesti kože. Lječilište Veli Lošinj radi cijelu godinu te uvodi holistički pristup rehabilitaciji svih skupina pacijenata i ostalih korisnika, a posebnu pažnju pruža djeci i njihovim roditeljima. Od god. uvodi se i hipoterapija (terapija jahanjem) kao medicinska metoda rehabilitacije djece s posebnim potrebama, problemima s organima za kretanje, govornim poteškoćama i hiperaktivnošću. tel./fax: , dom.zdravlja.mali.losinj.1@ri.t-com.hr U Domu zdravlja Dr. Dinko Kozulić djeluje Hitna medicinska pomoć, akutno-observacijski kreveti (stacionar s 14 kreveta) za promatranje i liječenje pacijenata, hemodijaliza, stomatološka zaštita, laboratorijska, RTG i ultrazvučna dijagnostika. Specijalističko konzilijarna zaštita: kirurg, anesteziolog, ginekolog, internist, fizijatar, dermatolog. Povremeni specijalisti (okulist, otorinolaringolog, psihijatar, ortoped). Turistička ambulanta radi u ljetnim mjesecima. Turističke ambulante Uz turističku ambulantu u Malom Lošinju u Domu zdravlja dr. Dinko Kozulić, za ljetnih mjeseci otvorene su i turističke ambulante u Nerezinama i Punta Križi. Nerezine, Vladimira Gortana bb, tel.: Punta Križa ambulanta dr. Šime Mužić, tel.: Privatna internistička ordinacija mr. sc. dr. med. Anamarija Margan Ulica G.Garibaldi 35, Mali Lošinj tel./fax: anamarija.margan@ri.t-com.hr Nudi širok spektar specijalističkih i konzilijarnih usluga: detaljni internistički pregled; EKG s interpretacijom nalaza; pregledi i dijagnostika suvremenom aparaturom ultrazvuka, telemedicinske konzultacije sa specijalistima u kliničkim bolničkim centrima i konzilijarni savjeti putem interneta. Paketi za turiste za mjerenje učinkovitosti prirodnih ljekovitih činitelja otoka (pri dolasku i odlasku s otoka): STOMATOLOŠKE ORDINACIJE Dom zdravlja Mali Lošinj, Priko 69 Stomatološka ambulanta Dario Šimunović, dr.stom. tel./fax: dom.zdravlja.zubna@ri.t-com.hr Stomatološka ambulanta Vera Lovrić-Buljat, dr.stom. tel./fax: lovric-buljat.vera.stomatoloska.ord@ri.t-com.hr Stomatološka ambulanta Marko Pilaš, dr.stom. tel.: Stomatološka ordinacija dr. Dolores Gagro Zagrebačka 56 A, Mali Lošinj tel./fax: stomatolog-d.gagro@ri.t-com.hr Stomatološka ordinacija dr. Svebor Bival Šestavine bb (hotel Punta), Veli Lošinj tel.: , fax: info@punta-dentist.com

9 Turistička zajednica Grada Malog Lošinja Riva lošinjskih kapetana 29, Mali Lošinj, Hrvatska tel , fax tzg-mali-losinj@ri.t-com.hr web TZGML 2011.

HRVATSKI

HRVATSKI HRVATSKI 1018 biljnih vrsta više od 200 kilometara šetnica više od 200 sunčanih dana godišnje LOŠINJ 112,7 kmduga razvedena obala 200 rezidentnih jedinki dobrih dupina 230 vrsta ljekovitog bilja 8116 stanovnika

Више

Microsoft Word - Wellness paketi HRV

Microsoft Word - Wellness paketi HRV PURY RELAX DAYS WELLNESS & SPA CENTAR WELLNESS PAKETI 2015 1 x Aroma Spa masaža tijela (60') 1 x Pury Life tretman - tretman lica za dubinsku hidrataciju kože (45') 1.298,00 kn 1.362,00 kn 1.412,00 kn

Више

REMISENS SPA HOTEL MARINA CJENIK

REMISENS SPA HOTEL MARINA CJENIK REMISENS SPA HOTEL MARINA CJENIK REMISENS SPA HOTEL MARINA REMISENS SPA HOTEL MARINA FIVE ELEMENTS Five Elements Wellness & Spa jedinstveni je koncept koji spaja drevnu kinesku filozofiju feng shui i suvremene

Више

Trg bana Jelačića 4, Zagreb, HR Tel: 01/ ; 01/

Trg bana Jelačića 4, Zagreb, HR Tel: 01/ ; 01/ www.azurtours.hr azurtours@azurtours.hr Trg bana Jelačića 4, Zagreb, HR Tel: 01/481 1389; 01/481 9805 https://www.azurtours.hr/putovanja/vikend-paketi/wellness-opatija-hotel-mozart/77966/ Aranžman br.

Више

Tretmani lica PEELING AMERICANO normal 20. min. Cena 1.200,00 RSD PEELING AMERICANO strong 20. min Cena 1.200,00 RSD AURUM LUX TRETMAN 60. min. Cena 4

Tretmani lica PEELING AMERICANO normal 20. min. Cena 1.200,00 RSD PEELING AMERICANO strong 20. min Cena 1.200,00 RSD AURUM LUX TRETMAN 60. min. Cena 4 Tretmani lica PEELING AMERICANO normal 20. min. Cena 1.200,00 RSD PEELING AMERICANO strong 20. min Cena 1.200,00 RSD AURUM LUX TRETMAN 60. min. Cena 4.900,00 RSD AURUM TRETMAN 60. min. Cena 2.900,00 RSD

Више

Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko

Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog

Више

Microsoft Word - CJENIK

Microsoft Word - CJENIK Lijepa i Zdrava Gundulićeva 21 Zagreb Tel: 01/4854-162 Mob: 098/666-945 Web: www.lijepaizdrava.hr CJENIK USLUGA NJEGA LICA / PREPARATIVNA Kavijar tretman 1 za učvršćivanje zrele, te obnovu i hranjenje

Више

Terme selce HEALTH CLINIC Cjenik

Terme selce HEALTH CLINIC Cjenik Terme selce HEALTH CLINIC Cjenik Pregledi Specijalistički pregled fizijatra i reumatologa 350-440 Specijalistički pregled kardiologa i EKG 350-400 Specijalistički pregled dermatologa 350 Kontrolni pregled

Више

Druga izmjena plana za 2017.

Druga izmjena plana za 2017. Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice Druga izmjena Financijskog plana za 2017. godinu Broj: 05-333/3-2016 Krapinske Toplice, rujan 2017. Sadržaj 1. Uvod... 2 2. Realizacija

Више

LJETO NA JADRANU BRELA Bluesun hotel Maestral*** POLOŽAJ: hotel uz plažu, oko 50 m od mora. SADRŽAJI: recepcija, 69 soba, restoran, a la carte restora

LJETO NA JADRANU BRELA Bluesun hotel Maestral*** POLOŽAJ: hotel uz plažu, oko 50 m od mora. SADRŽAJI: recepcija, 69 soba, restoran, a la carte restora LJETO NA JADRANU BRELA Bluesun hotel Maestral*** POLOŽAJ: hotel uz plažu, oko 50 m od mora. SADRŽAJI: recepcija, 69 soba, restoran, a la carte restoran, ljetna terasa, aperitiv bar, snack bar, Wi-Fi besplatno,

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEW 2018 Remisens Hotel Lucija Remisens Hotel Lucija (3*) je smještena direktno na glavnoj promenadi u neposrednoj blizini plaže i sportskog centra, idealno mjesto za nezaboravan obiteljski odmor. UDALJENOS

Више

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU JUNAKOVIĆ PROMOTIVNI PAKETI

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU JUNAKOVIĆ PROMOTIVNI PAKETI SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU JUNAKOVIĆ PROMOTIVNI PAKETI SPECIJALNA PONUDA ZA PERIOD OD 01. 10. DO 30. 06. Boravak na bazi 2 polupansiona / petak nedelja / za dve osobe. Popust radnim danima (ponedeljak

Више

ponuda AZS 2017

ponuda AZS 2017 ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE - svim klubovima - Hotel Holiday, 52203 Medulin, CROATIA Tel/ Fax : 00385 52 576799 Tel : 00385 98 335 213 E mail : gat@pu.t-com.hr Homepage : www.gat.hr Medulin, 28.11.2016 Predmet

Више

OŠ ŠIME BUDINIĆA - ZADAR

OŠ ŠIME BUDINIĆA - ZADAR OŠ ŠIME BUDINIĆA - ZADAR učenici: Petra Višić, Luka Rušev, Petra Marušić, Nina Bukulin mentor: Anita Mustać Zagreb, 15. 17. 3. 2019. SOL ZAČIN ŽIVOTA ISTRAŽILI SMO Sol značajna za ljudsku civilizaciju:

Више

DER_top_ponuda

DER_top_ponuda Bliži nam se najbolji period za putovanja na egzotični Bali. Ovo indonežansko ostrvo ima savršene vremenske uslove upravo tokom meseci maja, juna i jula, što je odlična prilika za organizaciju egzotičnog

Више

ЦЕНОВНИК ХОТЕЛСКОГ СМЕШТАЈА Сокобања ХОТЕЛ "МОРАВИЦА" Апартман 1/2 Соба 1/1 Соба 1/2 Соба 1/2 француски лежај Соба 1/ , , ,0

ЦЕНОВНИК ХОТЕЛСКОГ СМЕШТАЈА Сокобања ХОТЕЛ МОРАВИЦА Апартман 1/2 Соба 1/1 Соба 1/2 Соба 1/2 француски лежај Соба 1/ , , ,0 ЦЕНОВНИК ХОТЕЛСКОГ СМЕШТАЈА Сокобања 2019. ХОТЕЛ "МОРАВИЦА" Апартман 1/2 Соба 1/1 Соба 1/2 Соба 1/2 француски лежај Соба 1/3 5.300,00 2.700,00 2.500,00 2.700,00 2.200,00 Боравишна такса и осигурање 85,00

Више

PERIOD Smena Min noći Usluga Cene su izražene u po osobi po noći Manj broj noćenja iskljucivo na upit Grand Hotel & Spa**** POPUST 15% ZA REZERVACIJE

PERIOD Smena Min noći Usluga Cene su izražene u po osobi po noći Manj broj noćenja iskljucivo na upit Grand Hotel & Spa**** POPUST 15% ZA REZERVACIJE PERIOD Smena Min noći Usluga Cene su izražene u po osobi po noći Manj broj noćenja iskljucivo na upit POPUST 15% ZA REZERVACIJE DO 30.09.2016 Cenovnik važi za period 20.11.2016-09.04.2017 1/2 STD 1/3 STD

Више

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ЗА

ГРАДСКИ  ЦЕНТАР ЗА ГРАДСКИ ЦЕНТАР ЗА ФИЗИЧКУ КУЛТУРУ Београд, Делиградска 27 тел. 011/2658-747, 2688-906 факс 011/2682-646 E-mail office@staridif.rs 15.04.2019. I КОРИШЋЕЊЕ САЛА ПОЈЕДИНАЧНА ЦЕНА, РАДНИМ ДАНОМ ОД 11.00 ДО

Више

Praksa studenata u seoskim ambulantama Prof.dr.sc. Rudika Gmajnić Spec.obiteljske med. Ljubljana, Katedra obiteljske medicine Medicinskog fakult

Praksa studenata u seoskim ambulantama Prof.dr.sc. Rudika Gmajnić Spec.obiteljske med. Ljubljana, Katedra obiteljske medicine Medicinskog fakult Praksa studenata u seoskim ambulantama Prof.dr.sc. Rudika Gmajnić Spec.obiteljske med. Ljubljana, 2013. Katedra obiteljske medicine Medicinskog fakulteta u Osijeku UVOD Nastava na Katedri OM Organizacija

Више

HR / GB Valamar Argosy Hotel SPA

HR / GB Valamar Argosy Hotel SPA HR / GB Valamar Argosy Hotel SPA Intimna SPA oaza / Intimate SPA oasis Odvojite malo vremena za sebe i provedite ga na unutarnjem bazenu s kojeg se pruža nevjerojatan pogled na Elafite, pročistite organizam

Више

Kućice uz more HRVATSKI 1

Kućice uz more HRVATSKI 1 Kućice uz more HRVATSKI 1 4 Luxury Villa You&Me 6 Villa Exclusive Plus You&Me 8 Villa Exclusive Plus 10 Villa Exclusive 12 Villa Prestige 14 Mobile home Deluxe Plus 16 Mobile home Deluxe 18 Mobile home

Више

Grand Hotel & Spa**** RANI BOOKING POPUST 15% ZA REZERVACIJE DO Cenovnik važi za period Cene su izražene u po osobi

Grand Hotel & Spa**** RANI BOOKING POPUST 15% ZA REZERVACIJE DO Cenovnik važi za period Cene su izražene u po osobi RANI BOOKING POPUST 15% ZA REZERVACIJE DO 30.09.2016. Cenovnik važi za period 20.11.2016-09.04.2017. Cene su izražene u po osobi po noći Cene su izražene u po osobi po noći - KRAĆI BORAVAK Manji broj noćenja

Више

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel:

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel: PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: +387 51 655 164 Mobitel: +387 65 292 791 E-mail: info@restoran-atos.info Web: www.restoran-atos.info

Више

100% SPA brosura TISK hr.cdr

100% SPA brosura TISK hr.cdr P R I R O D A L J E P O T A T I Z A U S TAV I S E, O S L O B O D I S V O J A O S J E T I L A I P R E P U S T I S E N J E G U J U Ć I M S PA R I T UA L I M A! ORGANIC ARGAN ZEN RITUALS PURE COCONUT DE-STRESS

Више

P. D. OTAVA doo-niš PIB: TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: Obrenovićeva BB, Niš tekući račun: tel: 018/ 209

P. D. OTAVA doo-niš PIB: TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: Obrenovićeva BB, Niš tekući račun: tel: 018/ 209 P. D. OTAVA doo-niš PIB: 106346837 TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: 20582367 Obrenovićeva BB, 18000 Niš tekući račun: 105-22306-41 tel: 018/ 209 494; fax: 018/ 4 100 499 Licenca OTP br 74/10 e-pošta:

Више

Terme selce HEALTH CLINIC Cjenik

Terme selce HEALTH CLINIC Cjenik Terme selce HEALTH CLINIC Cjenik Pregledi Specijalistički pregled fizijatra i reumatologa 350 440 Pregled kardiologa i EKG 350 Pregled dermatologa 350 Kontrolni pregled specijaliste 200 300 Pregled specijaliste

Више

PONUDA MEDICINSKIH PAKETA MEDICINSKI PAKET " ČIGOTA EXCLUSIVE" - PUN PANSION - ČIGOTA ISHRANA minimalni boravak 10 DANA - LEKARSKI PREGLED OPŠTI + SPE

PONUDA MEDICINSKIH PAKETA MEDICINSKI PAKET  ČIGOTA EXCLUSIVE - PUN PANSION - ČIGOTA ISHRANA minimalni boravak 10 DANA - LEKARSKI PREGLED OPŠTI + SPE PONUDA MEDICINSKIH PAKETA MEDICINSKI PAKET " ČIGOTA EXCLUSIVE" - PUN PANSION - ČIGOTA ISHRANA minimalni boravak 10 DANA - LEKARSKI PREGLED OPŠTI + SPECIJALISTIČKI - EKG - LABORATORIJA - KONSULTACIJE SA

Више

FIVE ELEMENTS EXCELSIOR Cjenik Lovran je grad lovora po toj je aromatičnoj biljci i dobio ime. Šume lovora u okolici Lovrana poznate su po svojoj bujn

FIVE ELEMENTS EXCELSIOR Cjenik Lovran je grad lovora po toj je aromatičnoj biljci i dobio ime. Šume lovora u okolici Lovrana poznate su po svojoj bujn FIVE ELEMENTS EXCELSIOR Cjenik Lovran je grad lovora po toj je aromatičnoj biljci i dobio ime. Šume lovora u okolici Lovrana poznate su po svojoj bujnosti i ljepoti, a sam lovor oduvijek je imao posebno

Више

Naslovnica za plan

Naslovnica za plan SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU KRAPINSKE TOPLICE Gajeva 2, 49217 Krapinske Toplice Tel.: 049 383 100 Faks: 049 232 140 E mail: info@sbkt.hr www.sbkt.hr Prva izmjena Financijskog plana

Више

KVARNER Rijeka Opatija Bakar Kraljevica Lovran Dramalj Crikvenica Njivice Novi Vinodolski Selce Malinska Punat Krk Baška Cres Mošće

KVARNER Rijeka Opatija Bakar Kraljevica Lovran Dramalj Crikvenica Njivice Novi Vinodolski Selce Malinska Punat Krk Baška Cres Mošće www.elmundo.com.mk Rijeka Opatija Bakar Kraljevica Lovran Dramalj Crikvenica Njivice Novi Vinodolski Selce Malinska Punat Krk Baška Cres Mošćenička Draga Lubenice Lopar Suha Punta Rab Osor Mali Lošinj

Више

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA (50 min.) 60,00 Masaža koja se bavi prije svega rastezanjem tijela i pritiska na energetske točke. Utječe na veću pokretlj

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA (50 min.) 60,00 Masaža koja se bavi prije svega rastezanjem tijela i pritiska na energetske točke. Utječe na veću pokretlj TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA (50 min.) 60,00 Masaža koja se bavi prije svega rastezanjem tijela i pritiska na energetske točke. Utječe na veću pokretljivost zglobova, poboljšava krvotok. Jača unutarnje

Више

Cjenik TERME CATEZ 2017 Individualni

Cjenik TERME CATEZ 2017 Individualni TERME ČATEŽ Čatež Mokrice Koper Portorož Cjenik 2017. Hotel TERME**** Udobnost smještaja u oazi mira i raskoši. Hotel TERME**** cijene po osobi u EUR ( ) dvokrevetna soba noćenje s doručkom vikend paket

Више

Mjesto/Hotel Termin Soba Usluga Cijena (KM) 2 noći 3 noći 4 noći 5 noći Popusti Makarska Hotel Palma** /2 soba polupansion 192,00 256,0

Mjesto/Hotel Termin Soba Usluga Cijena (KM) 2 noći 3 noći 4 noći 5 noći Popusti Makarska Hotel Palma** /2 soba polupansion 192,00 256,0 Makarska Hotel Palma** 28.04.-06.05. 1/2 soba polupansion 192,00 256,00 320,00 : dijete do 3. god. (ne koristi krevet i ishranu) gratis dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 30% dvoje djece do 12. godina

Више

Dragi roditelji, Zagrebački plivački klub vas poziva da i ovo ljeto uključite svoju djecu, a naše članove u SPORTSKI LJETNI KAMP koji će organizirati

Dragi roditelji, Zagrebački plivački klub vas poziva da i ovo ljeto uključite svoju djecu, a naše članove u SPORTSKI LJETNI KAMP koji će organizirati Dragi roditelji, Zagrebački plivački klub vas poziva da i ovo ljeto uključite svoju djecu, a naše članove u SPORTSKI LJETNI KAMP koji će organizirati i realizirati naši plivački treneri, profesori kineziologije.

Више

CENOVNIK Bolnički dani Bolnički dan u dvokrevetnoj sobi (svakodnevni pregled lekara, 24-časovni nadzor medicinske sestre i lekara, jutarnja i večernja

CENOVNIK Bolnički dani Bolnički dan u dvokrevetnoj sobi (svakodnevni pregled lekara, 24-časovni nadzor medicinske sestre i lekara, jutarnja i večernja CENOVNIK Bolnički dani Bolnički dan u dvokrevetnoj sobi (svakodnevni pregled lekara, 24-časovni Bolnički dan u jednokrevetnoj sobi (svakodnevni pregled lekara, 24-časovni 5900 RSD 6900 RSD Bolnički dan

Више

Задовољство запослених у здравстеној заштити у СБО у години ЗАДОВОЉСТВО КОРИСНИКА ЗДРАВСТВЕНОМ ЗАШТИТОМ У СРЕДЊЕБАНАТСКОМ ОКРУГУ У ГОДИНИ

Задовољство запослених у здравстеној заштити у СБО у години ЗАДОВОЉСТВО КОРИСНИКА ЗДРАВСТВЕНОМ ЗАШТИТОМ У СРЕДЊЕБАНАТСКОМ ОКРУГУ У ГОДИНИ ЗАДОВОЉСТВО КОРИСНИКА ЗДРАВСТВЕНОМ ЗАШТИТОМ У СРЕДЊЕБАНАТСКОМ ОКРУГУ У 2011. ГОДИНИ ПРИМАРНА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА Испитивање задовољства корисника у примарној здравственој заштити спроведено је 5. децембра

Више

Isprobajte liniju Yasenka Skinage koja odgovara svakoj ženi!

Isprobajte liniju Yasenka Skinage koja odgovara svakoj ženi! Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Isprobajte liniju Yasenka Skinage koja odgovara svakoj ženi! Jučer (22.5) je u prekrasnom ambijentu Kavane

Више

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e:

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e: Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: 00 381 11 2144 360 e: agency@junior-kopaonik.com www.juniortravel.rs 16.02.-17.03.2019 Super ponuda: 4=3 noći HOTEL JUNIOR*** CENOVNIK

Више

1. maj list 1/6 Cijena (KM) / osoba Mjesto/Hotel Termin Soba Usluga Popusti 2 noći 3 noći 4 noći 5 noći Makarska Hotel Palma** /2

1. maj list 1/6 Cijena (KM) / osoba Mjesto/Hotel Termin Soba Usluga Popusti 2 noći 3 noći 4 noći 5 noći Makarska Hotel Palma** /2 list 1/6 Makarska Hotel Palma** 28.04.-06.05. 1/2 soba polupansion 192,00 256,00 320,00 Hotel Biokovka *** 21.04.-26.05. 1/2 soba balkon more klima polupansion 142,00 213,00 284,00 355,00 1/2 soba balkon

Више

Click to edit title

Click to edit title Kamp Ljubavi i Nade Stvarne potrebe Svake godine u Srbiji više od 350 dece oboli od malignih bolesti. Oni moraju biti podvrgnuti dugom i često invazivnom lečenju zbog kojeg moraju da provedu dug vremenski

Више

ЗЛАТАРЕЊЕ

ЗЛАТАРЕЊЕ ЗЛАТАРЕЊЕ Ако подједнако волите спорт и природу, такмичења и изазове, на правом сте месту! Све то нуди Златар, планина која је својом специфичном климом, пејзажом и 285 сунчаних дана годишње завредела

Више

HPD VIHOR PROGRAM Superski Kronplatz i Ski safari Superski Dolomiti Kronplatz Sexten Alta Badia Val Gardena Val di Fassa Arabba Ehrenburg Casteldarne,

HPD VIHOR PROGRAM Superski Kronplatz i Ski safari Superski Dolomiti Kronplatz Sexten Alta Badia Val Gardena Val di Fassa Arabba Ehrenburg Casteldarne, PROGRAM Superski Kronplatz i Ski safari Superski Dolomiti Kronplatz Sexten Alta Badia Val Gardena Val di Fassa Arabba Ehrenburg Casteldarne, Italija, od 19. 26. siječnja 2019. godine Polazak autobusa u

Више

Sveučilišna avenija Rijeka Hrvatska S V E U Č I L I Š T E U R I J E C I Filozofski fakultet u Rijeci tel. (051) (051) faks. (

Sveučilišna avenija Rijeka Hrvatska S V E U Č I L I Š T E U R I J E C I Filozofski fakultet u Rijeci tel. (051) (051) faks. ( Sveučilišna avenija 4 51 000 Rijeka Hrvatska S V E U Č I L I Š T E U R I J E C I Filozofski fakultet u Rijeci tel. (051) 265-600 (051) 265-602 faks. (051) 216-099 e-adresa: dekanat@ffri.hr mrežne stranice:

Више

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora! Jedan je od najstarijih albanskih gradova s

Више

Microsoft Word - Korisnički priručnik za liječnika.docx

Microsoft Word - Korisnički priručnik za liječnika.docx Korisnički priručnik za liječnika DijabetesTV Više uspješnih liječenja. Manje nepotrebnih pregleda. Manje gužvi. Datum: 26. Ožujka 2018. Korisnički priručnik za liječnika 1.0. Funkcionalnost DijabetesTV-a

Више

BICIKLIZAM I PRODUŽENJE TURISTIČKE SEZONE

BICIKLIZAM I PRODUŽENJE TURISTIČKE SEZONE PRIVATNI SMJEŠTAJ I PRODUŽENJE TURISTIČKE SEZONE HOTEL PARK PLAZA BELVEDERE MEDULIN, 26.02.2019. UVOD : ŠTO JE ONO ŠTO ODUVJEK MUČI TURISTIČKU BRANŠU, ŠTO ZNAČI I PRIVATNI SMJEŠTAJ? Izrazita sezonalnost:

Више

Правилник о ближим условима за обављање здравствене делатности у здравственим установама и другим облицима здравствене службе

Правилник о ближим условима за обављање здравствене делатности у здравственим установама и другим облицима здравствене службе Правилник о ближим условима за обављање здравствене делатности у здравственим установама и другим облицима здравствене службе Службени гласник РС број 43/2006, 112/2009,50/2010,79/2011,10/2012,119/2012,22/2013,16/2018

Више

Кадрови / нормативи у здравству

Кадрови / нормативи у здравству Нормативи кадра и кадровска обезбеђеност Прим. др sc. med. Верица Јовановић Миљан Љубичић Златибор, 27.06.2018 Норма и стандард Норма: Мера феномена генерално прихваћена као идеалан стандард извршења (перформансе),

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Remisens Premium Hotel Metropol Svojim dominantim položajem na uzvisini Sv. Lovrenc pruža nezaboravno lijep pogled na Portorož i Marinu Portorož. U sklopu hotela nalazi se i poznati Grand Casino Portorož.

Више

Sunčanica – simptomi, liječenje, sunčanica kod djece

Sunčanica – simptomi, liječenje, sunčanica kod djece Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Sunčanica - simptomi, liječenje, sunčanica kod djece Sunčanica nastaje pretjeranim izlaganjem glave i potiljka

Више

NAZIV PRAVNE OSOBE

NAZIV PRAVNE OSOBE N/R SURADNI SPORTSKI KLUBOVI, HRVASTKI OLIMPIJSKI ODBOR Zagreb, 01.10..2015. Ponuda osiguranja za Vas! Poštovani, Croatia osiguranje je vodeći i najstariji hrvatski osiguravatelj, a odnedavno i sponzor

Више

Talk (baby puder) za kožu sklonu znojenju i iritacijama

Talk (baby puder) za kožu sklonu znojenju i iritacijama Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Talk (baby puder) za kožu sklonu znojenju i iritacijama Mnogima od nas je poznato da se za njegu kože beba

Више

Memo

Memo РЕПУБЛИКА СРБИЈА АП ВОЈВОДИНА Завод за јавно здравље Панчево Пастерова 2, 26000 Панчево Тел.Фаx. 013/322-965, е-маил: инфо@зјзпа.орг.рс ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈУ ЗДРАВЉА, ЗА АНАЛИЗУ, ПЛАНИРАЊЕ, ОРГАНИЗАЦИЈУ

Више

TUMAČ ZNAKOVA: MONTAŽNI OBJEKT DO 12 m 2 AMBULANTNA PRODAJA MORSKI BAZEN AQUA PARK DASKE ZA JEDRENJE VODENI SKUTER JEDRILICE NAJAM BRODICA PEDALINE SA

TUMAČ ZNAKOVA: MONTAŽNI OBJEKT DO 12 m 2 AMBULANTNA PRODAJA MORSKI BAZEN AQUA PARK DASKE ZA JEDRENJE VODENI SKUTER JEDRILICE NAJAM BRODICA PEDALINE SA TUMAČ ZNAKOVA: MONTAŽNI OBJEKT DO 12 m 2 AMBULANTNA PRODAJA MORSKI BAZEN AQUA PARK DASKE ZA JEDRENJE VODENI SKUTER JEDRILICE NAJAM BRODICA PEDALINE SANDOLINE ZABAVNI SADRŽAJ LEŽALJKE BICIKLE SUNCOBRANI

Више

4_apr 2019_hrv.cdr

4_apr 2019_hrv.cdr Travanj, Svibanj Svaki dan, od 8.00 do 22.00 Slastica dana po promotivnoj cijeni @ Slastičarnica Urška Svaku srijedu, od 18.00 - Putovanje po kulinarskim regijama Europe @ restoran & Tropski vrt Hotela

Више

TUMAČ ZNAKOVA: MONTAŽNI OBJEKT DO 12 m 2 AMBULANTNA PRODAJA MORSKI BAZEN AQUA PARK DASKE ZA JEDRENJE VODENI SKUTER JEDRILICE NAJAM BRODICA PEDALINE SA

TUMAČ ZNAKOVA: MONTAŽNI OBJEKT DO 12 m 2 AMBULANTNA PRODAJA MORSKI BAZEN AQUA PARK DASKE ZA JEDRENJE VODENI SKUTER JEDRILICE NAJAM BRODICA PEDALINE SA TUMAČ ZNAKOVA: MONTAŽNI OBJEKT DO 12 m 2 AMBULANTNA PRODAJA MORSKI BAZEN AQUA PARK DASKE ZA JEDRENJE VODENI SKUTER JEDRILICE NAJAM BRODICA PEDALINE SANDOLINE ZABAVNI SADRŽAJ LEŽALJKE BICIKLE SUNCOBRANI

Више

Завод за јавно здравље зрењанин

Завод за јавно здравље зрењанин КАПАЦИТЕТИ И КОРИШЋЕЊЕ СТАЦИОНАРА У 2011. ГОДИНИ У СРЕДЊЕБАНАТСКОМ ОКРУГУ Стационарну здравствену заштиту у Средњебанатском округу пружају: - Општа болница "Ђорђе Јоановић" Зрењанин - спроводи специјалистичкоконсултативну

Више

PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / 3 noći JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu

PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / 3 noći JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu 02.05 25.11.2012. TIP SOBE/ U PERIODU Hotel GRAND**** Cene su izražene

Више

PROČITAJTE I OSVOJITE: Difuzer – najbolji saveznik u prevenciji prehlade i gripe!

PROČITAJTE I OSVOJITE: Difuzer – najbolji saveznik u prevenciji prehlade i gripe! Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr PROČITAJTE I OSVOJITE: Difuzer - najbolji saveznik u prevenciji prehlade i gripe! Početak sezone grijanja

Више

Avokado – čarobno voće

Avokado – čarobno voće Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Avokado - čarobno voće Avokado je tropsko voće koje raste u Srednjoj Americi i Meksiku. Naziv avokado potječe

Више

Grand Oaza Spa & Wellness Paketi Važi u periodu Hotel Grand**** Kopaonik 3 dana/ 2 noći Mens Executive paket za Njega Aromatherapy

Grand Oaza Spa & Wellness Paketi Važi u periodu Hotel Grand**** Kopaonik 3 dana/ 2 noći Mens Executive paket za Njega Aromatherapy Grand Oaza Spa & Wellness Paketi Važi u periodu 02.05. 27.11.2011. Hotel Grand**** Kopaonik 3 dana/ 2 noći Mens Executive paket za Njega Aromatherapy - parcijalna masaža Spa manikure Basic tretman lica

Више

CJENOVNIK AMBULANTNIH I MEDICINSKIH USLUGA U ZTC- u BANJA VRUĆICA SPECIJALISTIČKI PREGLEDI I DIJAGNOSTIKA CIJENE NAZIV USLUGE KM EUR SPECIJALISTIČKI P

CJENOVNIK AMBULANTNIH I MEDICINSKIH USLUGA U ZTC- u BANJA VRUĆICA SPECIJALISTIČKI PREGLEDI I DIJAGNOSTIKA CIJENE NAZIV USLUGE KM EUR SPECIJALISTIČKI P CJENOVNIK AMBULANTNIH I MEDICINSKIH USLUGA U ZTC- u BANJA VRUĆICA SPECIJALISTIČKI PREGLEDI I DIJAGNOSTIKA NAZIV USLUGE SPECIJALISTIČKI PREGLEDI Opšti pregled 20,00 10,25 Internista 30,00 15,38 Kontrolni

Више

PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina

PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA 2016. GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac 2016. godina I. UVOD Društvo sportaša veterana i rekreativaca osnovano je 2010. godine radi kvalitetne

Више

PREGLEDI, DIJAGNOSTIKA, TERAPIJA Pregled lekara Specijaliste: OPŠTA MEDICINA Pregled u ordinaciji 2.000, ,00 Kontrolni pregled u ordinaciji ( u

PREGLEDI, DIJAGNOSTIKA, TERAPIJA Pregled lekara Specijaliste: OPŠTA MEDICINA Pregled u ordinaciji 2.000, ,00 Kontrolni pregled u ordinaciji ( u PREGLEDI, DIJAGNOSTIKA, TERAPIJA Pregled lekara Specijaliste: OPŠTA MEDICINA Pregled u ordinaciji 2.000,00 2.000,00 Kontrolni pregled u ordinaciji ( u period od 2 nedelje) 1.500,00 Pregled lekara Specijaliste:

Више

TERME TUHELJ HOTEL WELL**** Svakodnevni polasci iz Beograda mini busom sa kućne adrese ALL INCLUSIVE LIGHT *DVOJE DECE BESPLATNO* Važi u terminu 2.1.-

TERME TUHELJ HOTEL WELL**** Svakodnevni polasci iz Beograda mini busom sa kućne adrese ALL INCLUSIVE LIGHT *DVOJE DECE BESPLATNO* Važi u terminu 2.1.- TERME TUHELJ HOTEL WELL**** Svakodnevni polasci iz Beograda mini busom sa kućne adrese ALL INCLUSIVE LIGHT *DVOJE DECE BESPLATNO* Važi u terminu 2.1.-14.01.2018, 16.2.-4.3. 2018, 30.3.- 8.4. 2018,27.4.

Више

PLA ŽE BEACHES

PLA ŽE BEACHES PLA ŽE BEACHES Legenda / Legend Turistička zajednica Grada Malog Lošinja Priko 42, HR 51550, Hrvatska T: +385 51 231 884, + 385 51 231 547 E: losinj@visitlosinj.hr www.visitlosinj.hr Izdavač: TZG Malog

Више

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e: Hotel JUNIOR*

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e:   Hotel JUNIOR* Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: 00 381 11 2144 360 e: agency@junior-kopaonik.com www.juniortravel.rs Hotel JUNIOR*** 37225 Brzede, Srbija t: 00 381 37 823 355 e: info@junior-kopaonik.com

Више

Microsoft Word - Bled - HOTEL RIBNO

Microsoft Word - Bled - HOTEL RIBNO HOTEL RIBNO **** Cenovnik SPECIJALNE PONUDE Ski paket (20.12-28.12.2016; 02.01-31.03.2017) 2 polupansiona (2 dana skijanja) 132,00 / deca 6-12 godina 45,00 3 polupansiona (2 dana skijanja) 199,00 / deca

Више

INDIVIDUALNI PROGRAM SA SOPSTVENIM PREVOZOM BLED - Slovenija -SAVA HOTELS & RESORTS - CENE SU PO OSOBI ZA 2 NOCENJA USLUGA POLUPANSION Minimum boravka

INDIVIDUALNI PROGRAM SA SOPSTVENIM PREVOZOM BLED - Slovenija -SAVA HOTELS & RESORTS - CENE SU PO OSOBI ZA 2 NOCENJA USLUGA POLUPANSION Minimum boravka INDIVIDUALNI PROGRAM SA SOPSTVENIM PREVOZOM BLED - Slovenija -SAVA HOTELS & RESORTS - CENE SU PO OSOBI ZA 2 NOCENJA USLUGA POLUPANSION Minimum boravka : 2 nodi. Hotel Savica *** 21.10. - 6.12.2018 1.1.

Више

SIRIUS TRAVEL - SARAJEVO LJETO NA JADRANU! NEUM Jedini bh gradić na moru, smješten je u pitomom zaljevu, 60km sjeverno od Dubrovnika, i svega 85km od

SIRIUS TRAVEL - SARAJEVO LJETO NA JADRANU! NEUM Jedini bh gradić na moru, smješten je u pitomom zaljevu, 60km sjeverno od Dubrovnika, i svega 85km od SIRIUS TRAVEL - SARAJEVO LJETO NA JADRANU! NEUM Jedini bh gradić na moru, smješten je u pitomom zaljevu, 60km sjeverno od Dubrovnika, i svega 85km od Mostara, 210km od Sarajeva. Blaga mediteranska klima

Више

СТРУЧНО МЕТОДОЛОШКО УПУТСВО ЗА ОБАВЉАЊЕ МЕТОДА ANTIAGE МЕДИЦИНЕ На основу члана 23. став 2. Закона о државној управи ( Службени гласник РС, бр. 79/05,

СТРУЧНО МЕТОДОЛОШКО УПУТСВО ЗА ОБАВЉАЊЕ МЕТОДА ANTIAGE МЕДИЦИНЕ На основу члана 23. став 2. Закона о државној управи ( Службени гласник РС, бр. 79/05, СТРУЧНО МЕТОДОЛОШКО УПУТСВО ЗА ОБАВЉАЊЕ МЕТОДА ANTIAGE МЕДИЦИНЕ На основу члана 23. став 2. Закона о државној управи ( Службени гласник РС, бр. 79/05, 101/07, 95/10 и 99/14), министар здравља доноси СТРУЧНО

Више

zadovoljstvo na hirurskim odeljenjima

zadovoljstvo na hirurskim odeljenjima ГРАДСКИ ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Б Е О Г Р А Д АНАЛИЗА ЗАДОВОЉСТВА КОРИСНИКА ЗДРАВСТВЕНОМ ЗАШТИТОМ НА ХИРУРШКИМ ОДЕЉЕЊИМА У БОЛНИЦАМА У БЕОГРАДУ У 2014. ГОДИНИ Београд, фебруар 2015. године Наручилац задатка:

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41   ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 www.ministudio.rs ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE KOLEKCIJA U POKRETU: MINI - DRUGA GENERACIJA Capo Nord

Више

Microsoft PowerPoint - DZ Mionica prezentacija

Microsoft PowerPoint - DZ Mionica prezentacija Дом Здравља Мионица Акредитација алат за унапређење квалитета рада ОМионици ОСНОВНИ ПОДАЦИ О ОПШТИНИ МИОНИЦА 14 355 становника 329 км² 36 насељених места Просечна старост становника 45 година. Општина

Више

HZZO VODIČ KROZ NOVI MODEL PRIHODOVANJA PZZ OM

HZZO VODIČ KROZ NOVI MODEL PRIHODOVANJA PZZ OM HZZO VODIČ KROZ NOVI MODEL UPUĆIVANJA Od 01. rujna 2013. primjenjuje se Novi model upućivanja u sekundarnu/tercijarnu razinu zdravstvene zaštite. Upućivanje pacijenta od strane liječnika primarne zdravstvene

Више

CJENIK SMJEŠTAJA HR Hotel Thermana Park Laško**** superior Hotel Zdravilišče Laško****

CJENIK SMJEŠTAJA HR Hotel Thermana Park Laško**** superior Hotel Zdravilišče Laško**** CJENIK SMJEŠTAJA HR Thermana Park Laško**** superior Zdravilišče Laško**** Programi i penzionske cijene smještaja uključujejo: Polupansion, smještaj u dvokrevetnoj sobi standard, neograničen pristup bazenima

Више

(Microsoft Word - natje\350aj)

(Microsoft Word - natje\350aj) SREDNJA ŠKOLA PETRA ŠEGEDINA KORČULA Klasa: 602-03/16-01/208 Urbroj: 2138-22/1-16-1 Korčula, 7. lipnja 2016. Na temelju čl. 22., stavak 9. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i točke

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Remisens Premium Casa Rosa, Depandansa Remisens Premium Casa Rosa (4*), depandansa Remisens Premium hotela Metropol (5*), svojim položajem na uzvisini Sv. Lovrenc pruža nezaboravno lijep pogled na Portorož

Више

IZVJEŠĆE O PRAĆENJU KVALITETE ZRAKA NA POSTAJI SLAVONSKI BROD U PERIODU OD 01

IZVJEŠĆE O PRAĆENJU KVALITETE ZRAKA NA POSTAJI SLAVONSKI BROD U PERIODU OD 01 REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI HIDROMETEOROLOŠKI ZAVOD SEKTOR ZA KVALITETU ZRAKA PRELIMINARNO IZVJEŠĆE O PRAĆENJU KVALITETE ZRAKA NA POSTAJI SLAVONSKI BROD U PERIODU OD 1.1.-.3.13. GODINE Izrađeno za: Ministarstvo

Више

Korjenasto povrće – podjela, popis i dobrobiti

Korjenasto povrće – podjela, popis i dobrobiti Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Korjenasto povrće - podjela, popis i dobrobiti Povrće je prijeko potrebno za kvalitetnu i uravnoteženu prehranu,

Више

Kokosov šećer – prirodna i zdrava alternativa

Kokosov šećer – prirodna i zdrava alternativa Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Kokosov šećer - prirodna i zdrava alternativa Budući da je šećer vrlo nezdrav, ljudi se sve češće odlučuju

Више

PASTIME d

PASTIME d PASTIME d.o.o. za turizam, promet i usluge Tel./Fax: +387 (0)35 278 557 Franjevačka 22 Email: intour@bih.net.ba 75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina www.intour.ba Registarski broj.: 032-0-Reg-11-002385, Ident.

Више

Memo

Memo РЕПУБЛИКА СРБИЈА АП ВОЈВОДИНА Завод за јавно здравље Панчево Пастерова 2, 26000 Панчево Тел.Фаx. 013/322-965, е-маил: инфо@зјзпа.орг.рс ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈУ ЗДРАВЉА, ЗА АНАЛИЗУ, ПЛАНИРАЊЕ, ОРГАНИЗАЦИЈУ

Више

OSNOVNA ŠKOLA DORE PEJAČEVIĆ

OSNOVNA ŠKOLA DORE PEJAČEVIĆ 3.2.Godišnji kalendar rada 2016./2017. Mjesec Broj dana Radni Nastavni Blagdani i neradni dani Dan škole, grada, općine, župe, školske priredbe... I. od 5. IX. do 23. XII. 2016. god. UKUPNO I. IX. 20 19

Више

Tvrtka prijatelj zdravlja Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvats

Tvrtka prijatelj zdravlja   Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvats Tvrtka prijatelj zdravlja www.strukturnifondovi.hr Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvatski zavod za javno zdravstvo / Ukupan iznos projekta:

Више

Naslovnica za izvještaj

Naslovnica za izvještaj SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU KRAPINSKE TOPLICE Gajeva 2, 49217 Krapinske Toplice Tel.: 049 383 100 Faks: 049 232 140 E mail: info@sbkt.hr www.sbkt.hr Izvještaj o poslovanju za razdoblje

Више

Meditacija na Maldivima i Baliju

Meditacija na Maldivima i Baliju Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Meditacija na Maldivima i Baliju Ako želite pobjeći iz svakodnevice, zaboraviti na sve svoje brige i jednostavno

Више

Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/

Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/ Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, 11000 Beograd Tel 011/630-5500 011/32 32 386 Fax 011/630-5501 office@dreamland.travel www.dreamland.travel NESEBAR - LETO 2019. PROMOTIVNE CENE

Више

CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durr

CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durr CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali

Више

Red. br: Ciljna skupina Nastavnici u obrazovno m sektoru Osobne, usluge zaštite i druge usluge u obrazovno m programu za zanimanje frizer Sve žu

Red. br: Ciljna skupina Nastavnici u obrazovno m sektoru Osobne, usluge zaštite i druge usluge u obrazovno m programu za zanimanje frizer Sve žu br: 22019 Ciljna skupina Nastavnici u m sektoru Osobne, usluge zaštite i druge usluge u m programu za zanimanje frizer Sve županije Vrijeme i trajanje 23. travnja 2018. Početak: 10.00 sati Trajanje: 7

Више

Microsoft Word - prik2012_uvod.doc

Microsoft Word - prik2012_uvod.doc ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE ISTITUTO DI SANITÀ PUBBLICA DELLA REGIONE ISTRIANA P U L A P O L A P O D A T C I O ZDRAVSTVENOM STANJU STANOVNIŠTVA I RADU ZDRAVSTVENE DJELATNOSTI U ISTARSKOJ

Више

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА УСТАНОВА ВИСОКА МЕДИЦИНСКА ШКОЛА ПРИЈЕДОР Ул. Николе Пашића 4а, Приједор, web adresa:

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА УСТАНОВА ВИСОКА МЕДИЦИНСКА ШКОЛА ПРИЈЕДОР Ул. Николе Пашића 4а, Приједор, web adresa: БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈАВНА УСТАНОВА ВИСОКА МЕДИЦИНСКА ШКОЛА ПРИЈЕДОР Ул. Николе Пашића 4а, Приједор, web adresa: www.vmspd.com, e-mail: vmspd@teol.net Тел: +38752 242-383, Fax: +38752 242-381

Више