CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durr

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durr"

Транскрипт

1 CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora! Jedan je od najstarijih albanskih gradova s nekoliko značajnih ostavština iz rimskog doba. Istovremeno je i najveća albanska luka sa stanovnika ali i sve atraktivnija destinacija za odmor turista iz cijelog svijeta. Južno od starog dijela grada razvio se novi sa modernim stambenim naseljima, bulevarima i šetalištima. Nedaleko do centra grada je velika pješčana plaža (Durres Beach) duga 40 kilometara sa mikroskopski sitnim pijeskom. Pješčane dine i toplo more okruženi su novoizgrađenim hotelima, diskotekama, restoranima i kafeima... Vreva na ulicama, naglašena gostoprimljivost, zanimljiva gastronomska ponuda, neobična arhitektura s fasadama jarkih boja kao i brojne prirodne ljepote čine danas ovaj dio Albanije, ali i sam Drač, jednom od najatraktivnijih turističkih destinacija na Balkanu koju treba doživjeti u njenoj autentičnoj svakodnevnici... PROGRAM PUTOVANJA 1.DAN, PETAK (SARAJEVO DRAČ) Okupljanje putnika ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 22.30h. Polazak autobusa u 23.00h. Putovanje preko Broda na Drini, Šćepan Polja, Nikšića, Podgorice, Skadra.. Noćna vožnja DAN, SUBOTA Dolazak u Drač u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme do prijave u hotel u 14.00h. Boravak u hotelu po izboru 7 noćenja. Tokom boravka u Draču, putnicima će biti ponuđen bogat izbor opcionalnih izleta i posjeta u cijeloj Albaniji. 8. DAN, SUBOTA (DRAČ SARAJEVO) Odjava iz hotela do 10.00h. Slobodno vrijeme do popodnevnih sati (18.00), kada je predviđen polazak prema BiH. Dolazak u Sarajevo u nedjelju u jutarnjim satima.

2 HOTEL GRAND BLUE FAFA 5* / ALL INCLUSIVE Ekskluzivno! Vjerovatno najbolji hotel na albanskoj obali! POLOŽAJ: u oblasti Golem, na vlastitoj pješčanoj plaži, 9km južno od grada Drača, 39km od Tirane. SADRŽAJI: Moderno uređen hotel sa odličnim položajem, ljubaznim osobljem i uslugom all-inclusive stvara idealne uvjete za opuštajući odmor u ugodnom okruženju. Hotel preporučujemo zahtjevnijim klijentima svih uzrasta. Recepcija, mjenjačnica, parking, glavni restoran, a la carte restoran(uz doplatu), bar na bazenu besplatno i all inclusive bar na plaži, uz određenu naknadu, vanjski bazen, suncobrani i ležaljke uz bazen besplatno, stoni tenis, pikado, bilijar, dječiji bazen i dječije igralište, besplatni fitness centar i WiFi internet u cijelom hotelu. SOBE: Elegantno namještene dvokrevetne sobe s jednim ili dva pomoćna ležaja (za do 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece). Sve sobe imaju klima uređaj, LCD TV, mini frižider, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet. Svaka soba ima balkon, kupatilo s WC-om, tuš ili kadu. Sobe imaju bočni pogled na more. PLAŽA: privatna pješčana plaža ispred hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu besplatno. USLUGA: All inclusive - doručak, ručak, večera, popodnevni snack, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića tokom dana (10:00 do 22:00).

3 HOTEL SANDY BEACH RESORT 4* Polupansion! POLOŽAJ: Hotel Sandy Beach nalazi se u naselju Golem, na nekoliko koraka od plaže. Drač je udaljen 17km, a Tirana 40km. SADRŽAJI: Recepcija, restoran, parking, WiFi internet, 2 vanjska bazena, 1 unutrašnji bazen, sauna. Peškiri za plažu (besplatno). U sklopu hotela nalazi se klub za najmlađe, 2 vanjska bazena, unutrašnji bazen, sauna. Ležaljke i suncobrani na bazenima i na plaži besplatni su za sve goste hotela. Bar na plaži (uz doplatu). SOBE: Sve sobe u ovom resortu su klimatizovane i imaju LCD-TV. Neke sobe imaju i balkon. Iz nekih soba pruža se pogled na more ili bazen. Sve sobe imaju vlastito kupatilo s tušem. Gosti mogu koristiti papuče i besplatan kozmetički pribor. Gosti mogu uživati pod hladom suncobrana u vanjskom baru u sklopu objekta. Dostupan je i a la carte restoran koji poslužuje jela domaće i međunarodne kuhinje. USLUGA: Polupansion. Bogati buffet doručak i večera.

4 HOTEL BONITA 4* Odlična lokacija! POLOŽAJ: Smješten na dominantnoj poziciji sa pogledom na Jadransko more, na čistom dijelu dračke plaže, u mjestu Golem, hotel Bonita nudi izvrsnu lokaciju za relaksirajući godišnji odmor. Drač je udaljen 15 km, a Tirana 40 km. SADRŽAJI: Recepcija, restoran, WiFi internet u cijelom hotelu, bar na bazenu (uz doplatu). Veliki bazen ispred hotela, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži su besplatni; parking, mjenjačnica, odlično uređeni enterijer. SOBE: Sve sobe u hotelu imaju SAT/TV, mini bar, fen za kosu, balkon sa bočnim pogledom more. U sklopu hotela nalazi se noćni klub. USLUGA: Polupansion. Doručak i večera. Mogućnost doplate za all inclusive uslugu.

5 HOTEL AL MAR 3* Direktno na plaži! POLOŽAJ: Hotel Al Mar 3* nalazi se direktno na plaži, 8km od centra Drača. Ispred hotela nalazi se autobusko stajalište. SADRŽAJI: Recepcija, restoran, bar na plaži (uz doplatu). Gosti hotela na raspolaganju imaju besplatni WiFi internet u cijelom hotelu, te ležaljke i suncobrane na plaži. Besplatan parking za sve putnike,koji dolaze privatnim prijevozom. Hotel odlikuje izuzetno dobra usluga i odlični obroci. SOBE: klimatizovane dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilom, SAT/TV, frižiderom, sefom, fenom za kosu i balkonom. Za ljetnu sezonu biće renovirane. USLUGA: Polupansion. Buffet doručak i večera.

6 HOTEL ELESIO 4* Novoizgrađeni hotel u 2018! POLOŽAJ: Hotel Elesio novi je hotel otvoren godine. Smješten je uz plažu u mjestu Golem, 16,5km južno od Drača. SADRŽAJI: Recepcija, restoran, bar u hotelu, bar na plaži (uz doplatu). Gosti hotela na raspolaganju imaju besplatni WiFi internet u lobiju i sobama, te ležaljke i suncobrane na plaži. Hotel posjeduje i besplatan parking za sve putnike, koji dolaze privatnim prijevozom. SOBE: Sve klimatizirane sobe sadrže TV ravnog ekrana i frižider. Neke od jedinica obuhvaćaju balkon s pogledom na more ili vrt. Vlastita kupaonica uključuje hidromasažnu kadu ili tuš i bide. Na raspolaganju su papuče i besplatan kozmetički pribor. USLUGA: Polupansion. Buffet doručak i večera.

7 ALBANIJA LJETO 2019 CJENOVNIK RANI BOOKING ZA REZERVACIJE DO TERMINI BORAVKA U HOTELIMA (SUBOTA-SUBOTA) Polazak autobusom petkom naveče, povratak iz Drača subotom naveče! CIJENA Juni/ Septembar CIJENA Juli/ August DJECA 4-6 AL MAR HOTEL 3* 549,- / ELESIO HOTEL 4* / Halal BONITA HOTEL 4* 659,- 699,- 679,- 699,- SANDY BEACH RESORT 4*+ GRAND BLUE FAFA 5* All inclusive 699,- NAZIV HOTELA DO 2 DJECE 6-12 GOD 2. DIJETE 2-12 GOD 3. ODRASLA OSOBA 299,- 299,- 539,- 579,599,- *4-12 GODINA 1 dijete ,- 749,999,- 449,- 449,- *4-12 GOD 2. dijete djece ,- CIJENA OBUHVATA: - 7 noćenja po osobi na bazi navedene usluge u dvokrevetnoj sobi u hotelu po izboru, Prijevoz modernim autobusima Centrotrans Eurolines na relaciji Sarajevo-Drač-Sarajevo (petak-nedjelja) Centrotours predstavnika na destinaciji i kompletnu organizaciju putovanja, Ležaljke i suncobrane na plaži, Korištenje vanjskog bazena (osim hotela AL-MAR) CIJENA NE OBUHVATA: - Boravišnu taksu 2,00 KM po osobi/noćenju u Draču (ukupno 14,00 KM/osoba), djeca do 12 godina ne plaćaju taksu. - Međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje (16,00 KM) i osiguranje od otkaza putovanja (30,00 KM) - Doplata za sjedišta u prvom redu + 50,00 KM po sjedištu (raspoloživa 2 sjedišta ) - Sjedište po želji (osim prvog reda) + 40,00 KM po sjedištu - Doplata za dodatno sjedište u autobusu + 80,00 KM U slučaju da putnik na ljetovanje putuje u vlastitoj organizaciji cijene smještaja navedene u cjenovniku umanjuju se za 50,00 KM po odrasloj osobi, odnosno 30,00 KM. NAPOMENE: Svi navedeni hoteli su Centrotours exclusive za bh tržište. Mogućnost organizacije prijevoza iz Tuzle, Zenice, Visokog, Kaknja,Olova,Kladnja. Mogućnost putovanja sa ličnom kartom! Rezervacija je važeća uplatom 30% akontacije i dostavljenim podacima iz pasoša ili lične karte. Sve mogućnosti plaćanja pogledajte na ovom linku: Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora! Jedan je od najstarijih albanskih gradova s

Више

www

www ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora! Jedan je od najstarijih albanskih

Више

Transturist d.d. Tuzla Putnička agencija Turalibegova 6 (Korzo), Tuzla Tel: Fax:

Transturist d.d. Tuzla Putnička agencija Turalibegova 6 (Korzo), Tuzla Tel: Fax: LJETO 2019. ALBANIJA-DRAČ Drač (albanski Durrës) je grad i luka na obali Jadranskog mora, 33 km zapadno od Tirane, jedan je od najstarijih gradova u Albaniji. Ovaj grad su osnovali Grci 627. god. pne.

Више

SIRIUS TRAVEL - SARAJEVO LJETO NA JADRANU! NEUM Jedini bh gradić na moru, smješten je u pitomom zaljevu, 60km sjeverno od Dubrovnika, i svega 85km od

SIRIUS TRAVEL - SARAJEVO LJETO NA JADRANU! NEUM Jedini bh gradić na moru, smješten je u pitomom zaljevu, 60km sjeverno od Dubrovnika, i svega 85km od SIRIUS TRAVEL - SARAJEVO LJETO NA JADRANU! NEUM Jedini bh gradić na moru, smješten je u pitomom zaljevu, 60km sjeverno od Dubrovnika, i svega 85km od Mostara, 210km od Sarajeva. Blaga mediteranska klima

Више

LJETOVANJE U TURSKOJ AUTOBUSOM KUSADASI TERMIN: Kušadasi je primorski grad sa oko pedeset hiljada stanovnika. Nalazi se na obali E

LJETOVANJE U TURSKOJ AUTOBUSOM KUSADASI TERMIN: Kušadasi je primorski grad sa oko pedeset hiljada stanovnika. Nalazi se na obali E LJETOVANJE U TURSKOJ AUTOBUSOM KUSADASI TERMIN: 21.06.- 30.06.2019. Kušadasi je primorski grad sa oko pedeset hiljada stanovnika. Nalazi se na obali Egejskog mora nedaleko od grada Izmira (trećeg po veličini

Више

LJETO NA JADRANU BRELA Bluesun hotel Maestral*** POLOŽAJ: hotel uz plažu, oko 50 m od mora. SADRŽAJI: recepcija, 69 soba, restoran, a la carte restora

LJETO NA JADRANU BRELA Bluesun hotel Maestral*** POLOŽAJ: hotel uz plažu, oko 50 m od mora. SADRŽAJI: recepcija, 69 soba, restoran, a la carte restora LJETO NA JADRANU BRELA Bluesun hotel Maestral*** POLOŽAJ: hotel uz plažu, oko 50 m od mora. SADRŽAJI: recepcija, 69 soba, restoran, a la carte restoran, ljetna terasa, aperitiv bar, snack bar, Wi-Fi besplatno,

Више

aparthotel nebeska stolica 1 i 2

aparthotel nebeska stolica 1 i 2 APARTHOTEL NEBESKA STOLICA 1 I 2 KOPAONIK RANI BUKING POPUST 10% ZA REZERVACIJE DO 15.10.2017. APARTHOTEL NEBESKA STOLICA 1 Cenovnik br.1 od 18.09.2017. Usluga 17.12 24.12 31.12 07.01 21.01 28.01 04.02

Више

Elenite Bugarska leto 2019

Elenite Bugarska leto 2019 ELENI RESORT - LETO 2019. PROMOTIVNE CENE Letovalište ELENI RESORT (Elenite) - se nalazi usred slikovitog zaliva bugarskog južnog Crnomorja. Na 7 km severoistočno se nalazi Sunčev Breg, na 45 km. severoistočno

Више

Microsoft Word - SuncevBreg 2019-Trim cenovnik br

Microsoft Word - SuncevBreg 2019-Trim cenovnik br www.trimtravel.rs office@trimtravel.rs Licenca broj: OTP 151 (09.02.2010.) Matični broj: 17054899 Poreski identifikacioni broj: SR100823216 Šifra delatnosti: 7911 SUNČEV BREG - LETO 2019. Sunčev Breg se

Више

MAYAK TOURS d.o.o Beograd, Topličin venac 3 Licenca OTP 7 / 2013 od TEL./FAX / PIB: ; M

MAYAK TOURS d.o.o Beograd, Topličin venac 3 Licenca OTP 7 / 2013 od TEL./FAX / PIB: ; M MAYAK TOURS d.o.o. 1 1000 Beograd, Topličin venac 3 Licenca OTP 7 / 2013 od 20.02.2013. TEL./FAX +381 11 30 36 400/+381 11 32 84 105 PIB: 107349243; Matični : 20785497; e-mail: office@mayaktours.com www.mayaktours.com

Више

P. D. OTAVA doo-niš PIB: TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: Obrenovićeva BB, Niš tekući račun: tel: 018/ 209

P. D. OTAVA doo-niš PIB: TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: Obrenovićeva BB, Niš tekući račun: tel: 018/ 209 P. D. OTAVA doo-niš PIB: 106346837 TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: 20582367 Obrenovićeva BB, 18000 Niš tekući račun: 105-22306-41 tel: 018/ 209 494; fax: 018/ 4 100 499 Licenca OTP br 74/10 e-pošta:

Више

Tel: CRNA GORA LETO ALL INCLUSIVE Hotel HOLIDAY VILLAGES MONTENEGRO 4* Hotel LONG

Tel: CRNA GORA LETO ALL INCLUSIVE Hotel HOLIDAY VILLAGES MONTENEGRO 4* Hotel LONG CRNA GORA LETO 2019. ALL INCLUSIVE Hotel HOLIDAY VILLAGES MONTENEGRO 4* Hotel LONG BEACH 3* Hotel WIND ROSE RESORT 4* Individualni program putovanja br 7 od 24.06.2019., važi za boravak u hotelu u periodu

Више

PASTIME d

PASTIME d PASTIME d.o.o. za turizam, promet i usluge Tel./Fax: +387 (0)35 278 557 Franjevačka 22 Email: intour@bih.net.ba 75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina www.intour.ba Registarski broj.: 032-0-Reg-11-002385, Ident.

Више

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e: Hotel JUNIOR*

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e:   Hotel JUNIOR* Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: 00 381 11 2144 360 e: agency@junior-kopaonik.com www.juniortravel.rs Hotel JUNIOR*** 37225 Brzede, Srbija t: 00 381 37 823 355 e: info@junior-kopaonik.com

Више

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e:

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e: Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: 00 381 11 2144 360 e: agency@junior-kopaonik.com www.juniortravel.rs 16.02.-17.03.2019 Super ponuda: 4=3 noći HOTEL JUNIOR*** CENOVNIK

Више

rimini robinson

rimini robinson RIMINI LETO 2017 - AUTOBUSOM POPUSTI ZA RANI BUKING: Cene sa aktuelnim popustom nalaze se u cenovniku! DINARSKI DEO ARANŽMANA: ODRASLI 2.900 dinara, DECA OD 2-12 GODINA 1.900 dinara + DEVIZNI DEO ARANŽMANA

Више

NOVO U PONUDI!!! FIRST MINUTE PELOPONEZ Grčka leto SOPSTVENI PREVOZ, individualni polasci cenovnik br. 4 Cene su važeće za prijavu i uplatu akon

NOVO U PONUDI!!! FIRST MINUTE PELOPONEZ Grčka leto SOPSTVENI PREVOZ, individualni polasci cenovnik br. 4 Cene su važeće za prijavu i uplatu akon NOVO U PONUDI!!! FIRST MINUTE PELOPONEZ Grčka leto 2015. SOPSTVENI PREVOZ, individualni polasci cenovnik br. 4 Cene su važeće za prijavu i uplatu akontacije do 30.04.2015.godine. Cene u tabelama su prikazane

Више

Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/

Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/ Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, 11000 Beograd Tel 011/630-5500 011/32 32 386 Fax 011/630-5501 office@dreamland.travel www.dreamland.travel NESEBAR - LETO 2019. PROMOTIVNE CENE

Више

Microsoft Word - Paralija happy

Microsoft Word - Paralija happy GRČKA OLIMPSKA REGIJA - PARALIJA 2018 POPUSTI - 10% popusta za cjelokupne uplate do 25032018 (vile FIORI, HARA, ZISKOS, HELLAS); do 31032018 ( vile KOSTAS i BLUE HOUSE); - 2% popusta za cjelokupne uplate

Више

BEČ – PARIZ – MINHEN

BEČ – PARIZ – MINHEN POLIHRONO P O L I H R O N O se nalazi na prvom prstu poluostrva Halkidiki, oko 100 km jugoistočno od Soluna u kristalno čistom zalivu Toroneos,, okruženo bujnom mediteranskom vegetaciom. Poseduje veliku

Више

TURSKA ANTALIJA leto AVIONSKI PREVOZ ČARTER LETOM 10 noći / 11 dana i 11 noći / 12 dana Avio prevoznik Air Serbia Antalija se smatra prestonicom

TURSKA ANTALIJA leto AVIONSKI PREVOZ ČARTER LETOM 10 noći / 11 dana i 11 noći / 12 dana Avio prevoznik Air Serbia Antalija se smatra prestonicom TURSKA ANTALIJA leto 2019. AVIONSKI PREVOZ ČARTER LETOM / 11 dana i / 12 dana Avio prevoznik Air Serbia Antalija se smatra prestonicom turizma u Turskoj, zahvaljujući odličnoj hotelskoj usluzi, veoma lepim

Више

KUŠADASI LJETO DANA / BUS RANI BOOKING DO ! TERMINI: , , , ,

KUŠADASI LJETO DANA / BUS RANI BOOKING DO ! TERMINI: , , , , KUŠADASI LJETO 2019 11 DANA / BUS RANI BOOKING DO 31.01.2019! TERMINI: 15.06-25.06.2019, 23.06-03.07.2019, 01.07-11.07.2019, 09.07-19.07.2019, 17.07-27.07.2019, 25.07-04.08.2019, 02.08-12.08.2019, 10.08-20.08.2019,

Више

***Suncev Breg letovanje 2017, Bugarska letovanje, Suncev Breg hotelski smestaj***

***Suncev Breg letovanje 2017, Bugarska letovanje, Suncev Breg hotelski smestaj*** Turistička agencija CAPRI TRAVEL, 21000 Novi Sad, Stražilovska 35 turistička agencija posrednik, PIB: 109768268, Mbr 64415387 tekući račun: 160-460600-41, e-mail: capritravel.ns@gmail.com tel: 060/15-13-178

Више

***Krf letovanje 2017, Krf hoteli, Krf hotelski smestaj***

***Krf letovanje 2017, Krf hoteli, Krf hotelski smestaj*** Leto 2017-Hotel Corfu Holiday Palace 5*, Kanoni-Krf, Grčka leto 2017 Ovaj luksuzan hotel nalazi se u mestu Kanoni, direktno prekoputa Mišjeg ostrva, poznatog obeležja Krfa na kome se nalazi manastir Pantokrator

Више

DER_top_ponuda

DER_top_ponuda Bliži nam se najbolji period za putovanja na egzotični Bali. Ovo indonežansko ostrvo ima savršene vremenske uslove upravo tokom meseci maja, juna i jula, što je odlična prilika za organizaciju egzotičnog

Више

LJETO 2018 TOP DESTINACIJE SUPER POVOLJNE CIJENE A GRČaKna 13 d KM od 99 TURSKaA 12 dan M od 329 K

LJETO 2018 TOP DESTINACIJE SUPER POVOLJNE CIJENE A GRČaKna 13 d KM od 99 TURSKaA 12 dan M od 329 K LJETO 2018 TOP DESTINACIJE SUPER POVOLJNE CIJENE A GRČaKna 13 d KM od 99 TURSKaA 12 dan M od 329 K GRČKA PARALIJA I OLYMPIC BEACH LJETO 2018 POPUSTI DO 15% ZA RANE REZERVACIJE UKLJUČENI U CIJENU Program

Више

ALMA HOLIDAYS D.O.O. travel agency Ilije Garašanina br. 9, Beograd, Srbija Tel +381(11) Fax +381 (11) e-ma

ALMA HOLIDAYS D.O.O. travel agency Ilije Garašanina br. 9, Beograd, Srbija Tel +381(11) Fax +381 (11) e-ma ALMA HOLIDAYS D.O.O. travel agency Ilije Garašanina br. 9, 11000 Beograd, Srbija Tel +381(11)32 31 254 Fax +381 (11)33 47 894 www.almaholidays.rs e-mail:office@almaholidays.rs PIB: 106791889 Matični Broj:

Више

11 DANA / BUS RANI BOOKING DO ! TERMINI: , , , , ,

11 DANA / BUS RANI BOOKING DO ! TERMINI: , , , , , 11 DANA / BUS RANI BOOKING DO 15.04.2019! TERMINI: 15.06-25.06.2019, 23.06-03.07.2019, 01.07-11.07.2019, 09.07-19.07.2019, 17.07-27.07.2019, 25.07-04.08.2019, 02.08-12.08.2019, 10.08-20.08.2019, 18.08-28.08.2019.

Више

B U D V A

B U D V A LETO NA CRNOM MORU 2019 BUGARSKA ZLATNI PJASCI DNEVNE CENE individualni polasci / sopstveni prevoz cenovnik broj 2 od 30.07.2019. 1 P a g e 2 P a g e Hotel DANA PALACE 3 * Dete od 2 do 12 godina u pratnji

Више

BOROVEC 2017/2018 Cene u tabeli su u eurima po osobi, odnosno po smeštajnoj jedinici samo na mestima gde je to naznačeno. Prvi broj u tabeli, pored ti

BOROVEC 2017/2018 Cene u tabeli su u eurima po osobi, odnosno po smeštajnoj jedinici samo na mestima gde je to naznačeno. Prvi broj u tabeli, pored ti BOROVEC 2017/2018 Cene u tabeli su u eurima po osobi, odnosno po smeštajnoj jedinici samo na mestima gde je to naznačeno. Prvi broj u tabeli, pored tipa sobe, označava broj punoplativih osoba. Drugi broj

Више

lido di jesolo robinzon

lido di jesolo robinzon LIDO DI JESOLO LETO 2017 - AUTOBUSOM POPUSTI ZA RANI BUKING: Cene sa aktuelnim popustom nalaze se u cenovniku! DINARSKI DEO ARANŽMANA: ODRASLI 2.900 dinara, DECA OD 2-12 GODINA 1.900 dinara + DEVIZNI DEO

Више

STAVROS VILA DIAMANTO CENE ZA LETO Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija i apartmana CENA ARANŽMANA PO OSOBI 39

STAVROS VILA DIAMANTO CENE ZA LETO Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija i apartmana CENA ARANŽMANA PO OSOBI 39 STAVROS VILA DIAMANTO CENE ZA LETO 2016. Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam studija i apartmana CENA ARANŽMANA PO OSOBI 3990 din odrasli / 2990 din deca od 2 do 12 godina +

Више

B U D V A

B U D V A LETO NA CRNOM MORU 2019 BUGARSKA SUNĈEV BREG DNEVNE CENE individualni polasci / sopstveni prevoz cenovnik broj 2 od 30.07.2019. 1 P a g e Hotel AUGUSTA 2* Dvoje dece od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle

Више

Microsoft Word - SIVOTA - CENOVNIK BROJ 1 RANI BUKING

Microsoft Word - SIVOTA - CENOVNIK BROJ 1 RANI BUKING GRČKA LETO 2019. SIVOTA DNEVNE CENE U EVRIMA individualni polasci / sopstveni prevoz cenovnik broj 1 od 20.11.2018 god. D.O.O Putokaz, TA Istra Tours, Doboj, BiH, 74000 Doboj, Svetog Save, +387 65 236

Више

0.0 VAL THORENS_ORELLE Zima i mladi _ januar mart Kralja Aleksandra 14, Novi Sad, Srbija; ;

0.0 VAL THORENS_ORELLE Zima i mladi _ januar mart Kralja Aleksandra 14, Novi Sad, Srbija; ; 0.0 VAL THORENS_ORELLE Zima i mladi _ 2014. -10. januar 2014.-14. mart 2014.- 1.0_Program putovanja: 0. Dan Beograd / Novi Sad Val Thorens Polazak iz Beograda u 18h/ Novog Sada u 19h. Vožnja preko Hrvatske,

Више

SARIMSAKLI - AYVALIK - DIKILI Polazak autobusa Boravak od

SARIMSAKLI - AYVALIK - DIKILI Polazak autobusa Boravak od SARIMSAKLI - AYVALIK - DIKILI Polazak autobusa 07.06 07.06 17.06 22.06 27.06 07.07 17.07 27.07 06.08 16.08 26.08 05.09 15.09 Boravak od 08.06 08.06 18.06 23.06 28.06 08.07 18.07 28.07 07.08 17.08 27.08

Више

Microsoft Word - CRNA GORA- BR 5.docx

Microsoft Word - CRNA GORA- BR 5.docx Hotel IBEROSTAR 4* Njivice NJIVICE usluga POLUPANSION (ručak,večera - švedski sto), 11.05. 05.06. 30.06. 27.08. 17.09. 01.10. 05.06. 30.06. 27.08. 17.09. 01.10. 26.10. Dvokrevetna soba (2+1) 57,00 77,00

Више

PIERIA

PIERIA VILA ELLI PARALIA PARALIA Paralia je letovalište u severnom delu Grčke. Mesto je okruženo popularnim centrima, poput grada Katerinija, koji se nalazi na samo 7km od njega, Solunom na 60km, i Olimpik Bičom

Више

Cene su izrazene u po osobi/apartmanu/studiju Hotel usluga Početak usluge 31/05/ 9/06/ 18/06/ 27/06/ 6/07/ 15/07/ 24/07/ 2/08/ 11/08/ 20/08/ 29/08/ 7/

Cene su izrazene u po osobi/apartmanu/studiju Hotel usluga Početak usluge 31/05/ 9/06/ 18/06/ 27/06/ 6/07/ 15/07/ 24/07/ 2/08/ 11/08/ 20/08/ 29/08/ 7/ Cene su izrazene u po osobi/apartmanu/studiju Početak usluge Min Max JASMIN Završetak usluge osoba osoba 9/06/ 18/06/ 27/06/ 6/07/ 15/07/ 24/07/ 2/08/ 11/08/ 20/08/ 29/08/ 7/09/ 16/09/ CLUB 3* br. Noćenja

Више

Hotel Mykonos Paradise 3* - N

Hotel Mykonos Paradise 3* - N POPUSTI ZA RANI BUKING NAZNAČENI SU POSEBNO U TABELI ULTRA FIRST MINUTE Leto 2016 HALKIDIKI ATOS Najistočnije poluostrvo Halkidikija, Atos, ima najmanje razvijen turizam u odnosu na druga dva poluostrva,

Више

Microsoft Word - TURSKA bus Kusadasi i Sarimsakli - leto cenovnik br.3.doc

Microsoft Word - TURSKA bus Kusadasi i Sarimsakli - leto cenovnik br.3.doc NOVI SAD, Narodnog fronta 2 021/425-077 Licenca OTP 8/2013 www.nstravel.rs www.nstravel.rs KUŠADASI I SARIMSAKLI KUŠADASI jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj. Nalazi se na obali Egejskog mora,u

Више

SUBAGENT ITALIJA LETOVANJE 2019 ~ LIDO DI JESOLO Paket aranžman, autobuski prevoz i 7 noćenja sa doručkom ili polupansionom u izabranom hotelu CENA AR

SUBAGENT ITALIJA LETOVANJE 2019 ~ LIDO DI JESOLO Paket aranžman, autobuski prevoz i 7 noćenja sa doručkom ili polupansionom u izabranom hotelu CENA AR SUBAGENT ITALIJA LETOVANJE 2019 ~ LIDO DI JESOLO Paket aranžman, autobuski prevoz i 7 noćenja sa doručkom ili polupansionom u izabranom hotelu CENA ARANŽMANA PO OSOBI : POLAZAK 14.06. 21.06. 28.06. 05.07.

Више

Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/

Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/ Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, 11000 Beograd Tel 011/630-5500 011/3232 386 Fax 011/630-5501 office@dreamland.travel www.dreamland.travel KRIT AVIONOM LETO 2018 IZDVAJAMO

Више

Sheet1 Licenca broj: OTP 151 ( ) Matični broj: Poreski identifikacioni broj: SR Šif

Sheet1   Licenca broj: OTP 151 ( ) Matični broj: Poreski identifikacioni broj: SR Šif www.trimtravel.rs office@trimtravel.rs Licenca broj: OTP 151 (09.02.2010.) Matični broj: 17054899 Poreski identifikacioni broj: SR100823216 Šifra delatnosti: 7911 GRČKA LETO 2019. OLYMPIC BEACH I PARALIA

Више

Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/

Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/ Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, 11000 Beograd Tel 011/630-5500 011/3232 386 Fax 011/630-5501 office@dreamland.travel www.dreamland.travel KRIT AVIONOM LETO 2018 IZDVAJAMO

Више

Datum polaska autobusa, dan ranije od termina. Ispod datua- broj dana/broj noćenja Turska 2017 Sarimsakli - Ayvalik - Dikili

Datum polaska autobusa, dan ranije od termina. Ispod datua- broj dana/broj noćenja Turska 2017 Sarimsakli - Ayvalik - Dikili Datum polaska autobusa, dan ranije od termina. Ispod datua- broj dana/broj noćenja Sarimsakli - Ayvalik - Dikili 30.05 30.05. 08.06. 08.06. 13.06 13.06 18.06 28.06. 07.07. 17.07. 27.07. 06.08. 16.08. 26.08.

Више

leto-tasos8

leto-tasos8 Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz: 1. dan sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta "Buvlje pijace" (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina

Више

POSEBNA PONUDA! PUTOVANJE KOJE SE NE PROPUŠTA! KRSTARENJE JADRANSKIM, JONSKIM I EGEJSKIM MOREM! Venecija Bari Katakolon Santorini Pirej/Atina Krf Koto

POSEBNA PONUDA! PUTOVANJE KOJE SE NE PROPUŠTA! KRSTARENJE JADRANSKIM, JONSKIM I EGEJSKIM MOREM! Venecija Bari Katakolon Santorini Pirej/Atina Krf Koto POSEBNA PONUDA! PUTOVANJE KOJE SE NE PROPUŠTA! KRSTARENJE JADRANSKIM, JONSKIM I EGEJSKIM MOREM! Venecija Bari Katakolon Santorini Pirej/Atina Krf Kotor Venecija + Ljubljana 10 DANA 09.11-19.11.2019. MSC

Више

S TRAVEL DOO, Cara Lazara 58, Kraljevo PIB: APR BD /2013, MAT.BR: , Tekuci racun Erste Banke Telefoni: 036

S TRAVEL DOO, Cara Lazara 58, Kraljevo PIB: APR BD /2013, MAT.BR: , Tekuci racun Erste Banke Telefoni: 036 S TRAVEL DOO, Cara Lazara 58, 36000 Kraljevo PIB:108357723 APR BD 139510/2013, MAT.BR:20983086, Tekuci racun Erste Banke 340-11013749-84 Telefoni: 036/337.680, 337.681 Fax: 036/337.682 email: stravel@mts.rs

Више

Microsoft Word - Bled - HOTEL RIBNO

Microsoft Word - Bled - HOTEL RIBNO HOTEL RIBNO **** Cenovnik SPECIJALNE PONUDE Ski paket (20.12-28.12.2016; 02.01-31.03.2017) 2 polupansiona (2 dana skijanja) 132,00 / deca 6-12 godina 45,00 3 polupansiona (2 dana skijanja) 199,00 / deca

Више

KUŠADASI leto Autobuski prevoz 9 noći/12 dana (UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ 70 eur PO OSOBI) Kušadasi je poznat primorski grad u Turskoj i veom

KUŠADASI leto Autobuski prevoz 9 noći/12 dana (UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ 70 eur PO OSOBI) Kušadasi je poznat primorski grad u Turskoj i veom KUŠADASI leto 2019. Autobuski prevoz 9 noći/12 dana (UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ 70 eur PO OSOBI) Kušadasi je poznat primorski grad u Turskoj i veoma popularno letovalište na obali Egejskog mora. Nekada

Више

B U D V A

B U D V A LETO NA CRNOM MORU 2019 BUGARSKA ZLATNI PJASCI DNEVNE CENE individualni polasci / sopstveni prevoz SVE CENE SU IZRAŽENE U EURIMA. OBRAČUN ARANŽMANA SE VRŠI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. U CENU NIJE

Више

Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/

Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/ Turistička agencija Dream Land subagent Kralja Milana 15, Vračar, 11000 Beograd Tel 011/630-5500 011/3232 386 Fax 011/630-5501 office@dreamland.travel www.dreamland.travel KRF AVIONOM LETO 2018 IZDVAJAMO

Више

MergedFile

MergedFile Cenovnik br. 1od 01.11.2018. PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TURIZAM I TRGOVINU PHILOXENIA KOURKOUDIALOS DRUŠTVO SA OGRANIĈENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD, BEOGRAD, BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 44/2A Licenca. OTP 356/2010

Више

CENOVNIK 2019 GRČKA - OLIMPSKA REGIJA

CENOVNIK 2019 GRČKA - OLIMPSKA REGIJA PARALIJA CENA PO OSOBI PAKET ARANŽMANI - SMEŠTAJ & PREVOZ JUN 04.06. 09.06. 14.06. 20.06. 22.06. 20.06. 20.06. 22.06. 10.07. 14.09. 18.09. SEPTEMBAR 13.09. 21.09. 17.09. 20.09. Vila Smeštaj pl AVENUE NOVO!

Више

MAYAK TOURS d.o.o Beograd, Sarajevska 44 Licenca OTP 7 / 2013 od TEL /FAX PIB: ; Mat

MAYAK TOURS d.o.o Beograd, Sarajevska 44 Licenca OTP 7 / 2013 od TEL /FAX PIB: ; Mat MAYAK TOURS d.o.o. 11000 Beograd, Sarajevska 44 Licenca OTP 7 / 2013 od 20.02.2013. TEL. +381 11 40 55 847 /FAX. +381 11 32 84 105 PIB: 107349243; Matični broj: 20785497; e-mail: beograd@mayaktours.com

Више

TURSKA ANTALIJA leto AVIONSKI PREVOZ ČARTER LETOM 10 noći / 11 dana i 11 noći / 12 dana Avio prevoznik Air Serbia Antalija se smatra prestonicom

TURSKA ANTALIJA leto AVIONSKI PREVOZ ČARTER LETOM 10 noći / 11 dana i 11 noći / 12 dana Avio prevoznik Air Serbia Antalija se smatra prestonicom TURSKA ANTALIJA leto 2019. AVIONSKI PREVOZ ČARTER LETOM / 11 dana i / 12 dana Avio prevoznik Air Serbia Antalija se smatra prestonicom turizma u Turskoj, zahvaljujući odličnoj hotelskoj usluzi, veoma lepim

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEW 2018 Remisens Hotel Lucija Remisens Hotel Lucija (3*) je smještena direktno na glavnoj promenadi u neposrednoj blizini plaže i sportskog centra, idealno mjesto za nezaboravan obiteljski odmor. UDALJENOS

Више

B U D V A

B U D V A LETO NA CRNOM MORU 2019 BUGARSKA SUNČEV BREG DNEVNE CENE individualni polasci / sopstveni prevoz SVE CENE SU IZRAŽENE U EURIMA. OBRAČUN ARANŽMANA SE VRŠI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. U CENU NIJE

Више

LJETO 2018 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na alban

LJETO 2018 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na alban LJETO 2018 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora! Jedan je od najstarijih

Више

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 Paralia Cenovnik Opšti uslovi Paralia U srcu okruga Pieria u podnožju planine bogova Olimpa, na kilometrma dugčkoj peščanoj plaži, nalazi se centar turističke ponude Paralia. Udobnost i toplina koju Vam

Више

TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR (11) ; (11) Terazije 6, Beograd Sediste: Borska 47, Beograd

TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR (11) ; (11) Terazije 6, Beograd Sediste: Borska 47, Beograd TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR + 381 (11) 3626 015; + 381 (11) 3610 148 Terazije 6, 11000 Beograd Sediste: Borska 47, 11000 Beograd prodaja@soleazur.rs info@soleazur.rs OTP 27/2016, od 09.02.2016. Licenca

Више

STARLIGHT RESORT HOTEL 5 * Koncept sve uključeno i informacije o hotelu, sezona 2019 Opšte informacije Ime hotela: Starlight Resort Hotel Godina otvar

STARLIGHT RESORT HOTEL 5 * Koncept sve uključeno i informacije o hotelu, sezona 2019 Opšte informacije Ime hotela: Starlight Resort Hotel Godina otvar STARLIGHT RESORT HOTEL 5 * Koncept sve uključeno i informacije o hotelu, sezona 2019 Opšte informacije Ime hotela: Starlight Resort Hotel Godina otvaranja: 2008 Adresa: Kizilagac mevkii, Side Manavgat

Више

Microsoft Word _2017 MKMR OPSTI USLOVI PLACANJA PROMENA I OTKAZA REZERVACIJE i OPIS SMESTAJNIH KAPACITETA

Microsoft Word _2017 MKMR OPSTI USLOVI PLACANJA PROMENA I OTKAZA REZERVACIJE i OPIS SMESTAJNIH KAPACITETA MK Mountain Resort Opšti uslovi plaćanja, potvrde, promene i otkaza rezervacije Uslovi plaćanja: Uplata akontacije od najmanje 30% (50% bespovratnog avansa za rani booking) u roku od 2 dana nakon izdavanja

Више

SARIMSAKLI - AYVALIK - DIKILI Leto 2019 Polazak autobusa Boravak od 08.0

SARIMSAKLI - AYVALIK - DIKILI Leto 2019 Polazak autobusa Boravak od 08.0 SARIMSAKLI - AYVALIK - DIKILI Leto 2019 Polazak autobusa 07.06 07.06 17.06 22.06 27.06 07.07 17.07 27.07 06.08 16.08 26.08 05.09 15.09 Boravak od 08.06 08.06 18.06 23.06 28.06 08.07 18.07 28.07 07.08 17.08

Више

SARIMSAKLI Polazak autobusa Usl 11/10 11/10 11/10 11/10 11/10 11/10 BB

SARIMSAKLI Polazak autobusa Usl 11/10 11/10 11/10 11/10 11/10 11/10 BB SARIMSAKLI Polazak autobusa 7.07 06.08 6.08 6.08 05.09 5.09 8.07 07.08 7.08 7.08 06.09 6.09 Usl BB 99 54 Boravak od HOTEL Kt. OLCAJ +* SEZER KALIF GRAND MILANO ACEM AMFORA ** VAROLA novo MULKA novo NERGIZ

Више

Crna Gora Leto 2019

Crna Gora Leto 2019 LETO NA JADRANU 2019. CRNOGORSKO PRIMORJE BUDVA, BEČIĆI, RAFAILOVIĆI, MILOČER, PRŽNO, SVETI STEFAN, PETROVAC, ČANJ, ŠUŠANJ, SUTOMORE, BAR, VELIKI PIJESAK, ULCINJ, NJIVICE, IGALO, HERCEG NOVI, MELJINE,

Више

MAKEDONIJA LETO 2019 OHRID I STRUGA - sopstveni prevoz- OHRID Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj gra

MAKEDONIJA LETO 2019 OHRID I STRUGA   - sopstveni prevoz- OHRID Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj gra MAKEDONIJA LETO 2019 OHRID I STRUGA www.olympic.rs - sopstveni prevoz- OHRID Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta. Tada se mali Ohrid,

Више

ЈП Србијашуме Zaštitna radionica i zaštita na radu- Turistička agencija Bul.Mihajla Pupina 113, N.Beograd, tel: , , faks:

ЈП Србијашуме Zaštitna radionica i zaštita na radu- Turistička agencija Bul.Mihajla Pupina 113, N.Beograd, tel: , , faks: ЈП Србијашуме Zaštitna radionica i zaštita na radu- Turistička agencija Bul.Mihajla Pupina 113, N.Beograd, tel:+381116128-304, 6128-306, faks: 011 6128-307 Njegoševa 44, Beograd, tel:+38111244-09-08, 2454-467,

Више

RANI BOOKING KRF apartmanski smeštaj Grčka leto dana/ 10 noćenja autobusom ili sopstvenim prevozom Bujna vegetacija, nestvarni pejzaži, prele

RANI BOOKING KRF apartmanski smeštaj Grčka leto dana/ 10 noćenja autobusom ili sopstvenim prevozom Bujna vegetacija, nestvarni pejzaži, prele RANI BOOKING KRF apartmanski smeštaj Grčka leto 2015. 11 dana/ 10 noćenja autobusom ili sopstvenim prevozom Bujna vegetacija, nestvarni pejzaži, prelepe plaže, kristalno cisto more, kao i raskošna arhitektura

Више

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel:

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel: PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: +387 51 655 164 Mobitel: +387 65 292 791 E-mail: info@restoran-atos.info Web: www.restoran-atos.info

Више

Grčka – opšte informacije

Grčka – opšte informacije NOVO U PONUDI!!! FIRST MINUTE PELOPONEZ Grčka leto 2015. SOPSTVENI PREVOZ, individualni polasci cenovnik br. 2 Cene su važeće za prijavu i uplatu akontacije do 31.03.2015.godine. Cene u tabelama su prikazane

Више

subagent GRČKA OSTRVA LETOVANJE 2018 ~ TASOS 13 dana / 10 noći ~ Autobuski prevoz Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam soba,

subagent GRČKA OSTRVA LETOVANJE 2018 ~ TASOS 13 dana / 10 noći ~ Autobuski prevoz Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam soba, subagent GRČKA OSTRVA LETOVANJE 2018 ~ TASOS 13 dana / 10 noći ~ Autobuski prevoz Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam soba, studija i apartmana CENA ARANŽMANA PO OSOBI : POLAZAK

Више

INDIVIDUALNI PROGRAM SA SOPSTVENIM PREVOZOM BLED - Slovenija -SAVA HOTELS & RESORTS - CENE SU PO OSOBI ZA 2 NOCENJA USLUGA POLUPANSION Minimum boravka

INDIVIDUALNI PROGRAM SA SOPSTVENIM PREVOZOM BLED - Slovenija -SAVA HOTELS & RESORTS - CENE SU PO OSOBI ZA 2 NOCENJA USLUGA POLUPANSION Minimum boravka INDIVIDUALNI PROGRAM SA SOPSTVENIM PREVOZOM BLED - Slovenija -SAVA HOTELS & RESORTS - CENE SU PO OSOBI ZA 2 NOCENJA USLUGA POLUPANSION Minimum boravka : 2 nodi. Hotel Savica *** 21.10. - 6.12.2018 1.1.

Више

Microsoft Word - ALEXANDROPOLIS RANI BUKING 2019 CENOVNIK

Microsoft Word - ALEXANDROPOLIS RANI BUKING 2019 CENOVNIK GRČKA LETO 2019. ALEKSANDROPOLIS POPUSTI DO 40% Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara

Више

TERME TUHELJ HOTEL WELL**** Svakodnevni polasci iz Beograda mini busom sa kućne adrese ALL INCLUSIVE LIGHT *DVOJE DECE BESPLATNO* Važi u terminu 2.1.-

TERME TUHELJ HOTEL WELL**** Svakodnevni polasci iz Beograda mini busom sa kućne adrese ALL INCLUSIVE LIGHT *DVOJE DECE BESPLATNO* Važi u terminu 2.1.- TERME TUHELJ HOTEL WELL**** Svakodnevni polasci iz Beograda mini busom sa kućne adrese ALL INCLUSIVE LIGHT *DVOJE DECE BESPLATNO* Važi u terminu 2.1.-14.01.2018, 16.2.-4.3. 2018, 30.3.- 8.4. 2018,27.4.

Више

Paralia - Grcka

Paralia - Grcka ORGANIZATOR Licenca OTP 130/2010 GRČKA - LETO 2017. PARALIJA 13 dana / 10 noćenja Paralija se nalazi u podnožju planine Olimp, na 70 km od Soluna i 6 km od grada Katerini. Izuzetno popularno letovalište

Више

ZAKINTOS SI-BER Travel Oblakovska LETO godine PREVOZ & SMEŠTAJ CENA ARANŽMANA PO OSOBI : Paket aranžman

ZAKINTOS SI-BER Travel Oblakovska LETO godine PREVOZ & SMEŠTAJ CENA ARANŽMANA PO OSOBI : Paket aranžman ZAKINTOS SI-BER Travel Oblakovska 6 +381 11 3657217 office@siber-travel.rs LETO 2018. godine PREVOZ & SMEŠTAJ CENA ARANŽMANA PO OSOBI : Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 nodenja / najam studija

Више

Alanya Alanya Alan ya CJENOVNIK - LJETO U TURSKOJ! RANI BOOKING ZA REZERVACIJE DO ! JUTARNJI LETOVI IZ SARAJEVA I ANTALIJE! TURKISH AIRLINES

Alanya Alanya Alan ya CJENOVNIK - LJETO U TURSKOJ! RANI BOOKING ZA REZERVACIJE DO ! JUTARNJI LETOVI IZ SARAJEVA I ANTALIJE! TURKISH AIRLINES Alan ya CJENOVNIK - LJETO U TURSKOJ! RANI BOOKING ZA REZERVACIJE DO 28.02.2019! JUTARNJI LETOVI IZ SARAJEVA I ANTALIJE! TURKISH AIRLINES! HOTEL KLEOPATRA MIRAY 3* Usluga: Polupansion 7 noći 672 688 688

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41   ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 www.ministudio.rs ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE KOLEKCIJA U POKRETU: MINI - DRUGA GENERACIJA Capo Nord

Више

CENE SU U EUR PO OSOBI/SOBI DNEVNO Calypso Hotel 2* Vrsta sobe Usluga

CENE SU U EUR PO OSOBI/SOBI DNEVNO Calypso Hotel 2* Vrsta sobe Usluga CENE S ER O OSOBI/SOBI DNEVNO Calypso Hotel 2* Vrsta sobe sluga 26.04-31.05 01.06-05.07 06.07-31.07 01.08-24.08 25.08-31.08 01.09-22.09 23.09-07.10 1/2 prizemlje 16 23 29 33 29 23 16 1. dete (6-12) 8 12

Више

Subagent GRČKA LETO 2016 ~ LEFKADA AVIO FIRST MINUTE POPUST 20%!!! Važi do (popust se obračunava na devizni deo iz cenovnika) Paket aranžm

Subagent GRČKA LETO 2016 ~ LEFKADA AVIO FIRST MINUTE POPUST 20%!!! Važi do (popust se obračunava na devizni deo iz cenovnika) Paket aranžm Subagent GRČKA LETO 2016 ~ LEFKADA AVIO FIRST MINUTE POPUST 20%!!! Važi do 01.02.2016. (popust se obračunava na devizni deo iz cenovnika) Paket aranžman / avio prevoz i smeštaj 10 noćenja + najam studija

Више

NOVA GODINA U ZEMLJI OSMEHA ODMOR NA OSTRVU PUKET u hotelu 4* GRUPNI POLAZAK SA VODIČEM Polazak: 29. DECEMBAR DANA/ 8 NOĆI Ovo putovanje u ze

NOVA GODINA U ZEMLJI OSMEHA ODMOR NA OSTRVU PUKET u hotelu 4* GRUPNI POLAZAK SA VODIČEM Polazak: 29. DECEMBAR DANA/ 8 NOĆI Ovo putovanje u ze NOVA GODINA U ZEMLJI OSMEHA ODMOR NA OSTRVU PUKET u hotelu 4* GRUPNI POLAZAK SA VODIČEM Polazak: 29. DECEMBAR 2017. 11 DANA/ 8 NOĆI Ovo putovanje u zemlju»slobode i osmeha«, kako popularno zovu Tajland,

Више

Licenca br. OTP 365/2010 Stup Vršac a.d. Vršac - ogranak STUP TRAVEL MB: PIB: Banca Intesa a.d. Beograd Račun: Vršac,

Licenca br. OTP 365/2010 Stup Vršac a.d. Vršac - ogranak STUP TRAVEL MB: PIB: Banca Intesa a.d. Beograd Račun: Vršac, Licenca br. OTP 365/2010 Stup Vršac a.d. Vršac - ogranak STUP TRAVEL MB: 08009961 PIB: 100512973 Banca Intesa a.d. Beograd Račun: 160-35570-66 Vršac, Stepe Stepanovića 9, Tel: 013/833-450, Faks: 013/833-450

Више

Vrasna leto 2018, Vrasna apartmani 2018, Vrasna Grcka 2018

Vrasna leto 2018, Vrasna apartmani 2018, Vrasna Grcka 2018 VRASNA LETO 2018 Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz: 1. dan sastanak grupe je u Beogradu u Bloku 70A (Novi Beograd), u Ulici Dr Agostina Neta, u delu ulice od Delta

Више

Ul. B. Oslobođenja 70, TPC Dezert Leskovac Tel: 016 / , 016/ Fax:

Ul. B. Oslobođenja 70, TPC Dezert Leskovac Tel: 016 / , 016/ Fax: Ul. B. Oslobođenja 70, TPC Dezert 16000 Leskovac Tel: 016 / 315 00 15, 016/ 315 00 16 Fax: 016 260 507 www.starttravel.rs email: office@starttravel.rs PIB: 106358748 STAVROS -20%( OBRAČUNAVA SE NA CENE

Више

Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/

Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ / Fax 011/ Turistička agencija Dream Land Kralja Milana 15, Vračar, 11000 Beograd Tel 011/630-5500 011/32 32 386 Fax 011/630-5501 office@dreamland.travel www.dreamland.travel SUNČEV BREG - LETO 2019. PROMOTIVNE CENE

Више

Turistička agencija Dream Land OTP 13/2015 Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ , 011/ Fax 011/

Turistička agencija Dream Land OTP 13/2015 Kralja Milana 15, Vračar, Beograd Tel 011/ , 011/ Fax 011/ Turistička agencija Dream Land OTP 13/2015 Kralja Milana 15, Vračar, 11000 Beograd Tel 011/630-5500, 011/32 32 386 Fax 011/630-5501 office@dreamland.travel www.dreamland.travel GRČKA - LETO 2019. HANIOTI,

Више

PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / 3 noći JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu

PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / 3 noći JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu 02.05 25.11.2012. TIP SOBE/ U PERIODU Hotel GRAND**** Cene su izražene

Више

THASSOS leto 2015 Cene su date u Eur, po app / studiu za najam na 10 noći JUN JUN JUN JUL JUL JUL AVG AVG AVG AVG SEP SMENE M AJ 23 SEP

THASSOS leto 2015 Cene su date u Eur, po app / studiu za najam na 10 noći JUN JUN JUN JUL JUL JUL AVG AVG AVG AVG SEP SMENE M AJ 23 SEP THASSOS leto 2015 Cene su date u Eur, po app / studiu za najam na 10 noći JUN JUN JUN JUL JUL JUL AVG AVG AVG AVG SEP SMENE M AJ 23 SEP 20 02 12 22 02 12 22 01 11 21 31 10 BROJ NOĆENJA 10 10 10 10 10 10

Више