ЗАПИСНИК Са заседања редовне Скупштине Пливачког савеза Србије одржане дана 25. јануара године у Нишу у главном амфитеатру Факултета за спорт и

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "ЗАПИСНИК Са заседања редовне Скупштине Пливачког савеза Србије одржане дана 25. јануара године у Нишу у главном амфитеатру Факултета за спорт и"

Транскрипт

1 ЗАПИСНИК Са заседања редовне Скупштине Пливачког савеза Србије одржане дана 25. јануара године у Нишу у главном амфитеатру Факултета за спорт и физичку културур Универзитета у Нишу, Ул. Чарнојевићева 10, са почетком у 16:26 часова. Присутни делегати: 1. ПК Аква 235 Слободан Савић 2. ПК Валис Никола Божиновић 3. ПК Војводина Мирко Срђанов 4. ПК Делфин Шабац Милан Миленковић 5. ПК Делфин Крагујевац Ања Миоч 6. ПК Дубочица Ненад Станисављевић 7. ПК Јагодина Стефан Тојић 8. ПК Јагодина 2000 Филип Павловић 9. ПК Кикинда Драгана Овука 10. ПК Колубара Душан Јовановић 11. ПК Лесковац Саша Тошић 12. ПК Напредак Адам Ђокић 13. ПК Ниш 2005 Бојан Луковић 14. ПК Нови Сад Александар Петровић 15. ПК Пират Томислав Јовановић 16. ПК Посеидон Вељко Стојановић 17. ПК Професионал проаква Јасна Љиљак 18. ПК Пролетер Слободан Кесић 19. ПК Раднички Саша Јовановић 20. ПК Сента Слободан Боканић 21. ПК Сомбор Душан Рашковић 22. ПК Спартак Павле Кујунџић 23. ПК ТД Бор Зоран Ивановић 24. ПК ТЕК Душан Миљковић 25. ПК ТЕНТ Горан Бујандрић 26. ПК Феникс Борис Стојановић 27. ПК Црница Борко Радојковић 28. ПК Чигота Сава Ивановић 29. Пливачки савез централне Србије Предраг Матић Такође присутни: Никола Мирковић ПК Раднички, Томислав Окичић ПК Ниш 2005, Душко Стаменковић Спортски журнал, Милан Јовановић ПК Спартак, Младен Величковић ПК Свети Никола, Владислав Тодоровић дисциплински судија ПСС, Матије Копривица ПК Партизан, Гаврило Маслаковић ПК Свети Никола, Иван Цветановић ПК Лесковац, Братислав Стефановић ПК Лесковац, Дамјан Бујандрић посматрач, Кристина М.Рашић технички секретар ПСС, Борислав Маџарев технички секретар ПСС, Милена Нешковић административни директор.

2 ДНЕВНИ РЕД: 1. Избор радних тела : - Избор радног председништва - Избор записничара и два оверивача записника - Избор верификационе комисије 2. Извештај верификационе комисије 3. Усвајање записника са претходне седнице 4. Извештај о раду ПСС за Извештај овлашћене ревизорске куће за год. 6. Извештај НО о раду ПСС за год. 7. Извештаји о раду такмичарске комисије и стручног савета за год. 8. Избор Дисциплинског судије На самом почетку преседавајући је замолио све присутне делегате да се евидентирају и предају пуномоћја како би Скупштина могла да почне са радом. Председавајући се захвалио свима на доласку и замолио проф. Томислава Окичића да се обрати присутнима. Проф. Окичић је, име факултета и декана свима пожелео добродошлицу у и пожелео им успешан рад. Тачка 1. Председник Пливачког савеза Србије, Драган Радосав, као председавајући Скупштине отворио је Скупштину започевши са првом тачком и избором радног председништва. Предложио је за радно председништво поред себе и председнике регионалних савеза Предрага Матића и Мирка Срђанова. Мирко Срђанов је замолио да не буде у предлогу јер је присутан само као посматрач. Председавајући је потом у складу са чланом 22 Пословника о раду Скупштине извршио прозивку свих присутних и обавестио све чланове да ће Скупштина бити затворена за јавност и да они који не испуњавају одредбе наведеног члана или предају пуномоћја или напусте седницу.

3 Мирко Срђанов је упитао председавајућег да ли је то исто важило и за заседање у Новом Саду када је седници присуствовао Предраг Матић, а није предао пуномоћје. Председавајући је одговорио да у претходним покушајима заседаља није користио право да седницу затвори за јавност, потпуности. Потом је М. Срђанов замолио М.Нешковић да прочита члан 57, став 2 Закона о спорту, што је она учинила 2 пута. М.Срђанов је закључио да у складу са тим чланом пуномоћја не смеју да имају тренери других клубова. Слободан Боканић је затражио реч и истакао да се тај став Закона односи на ангажовање у клубу, а да сваки заступник има слободу, право и одговорност приликом одлучивања о давања пуномоћја. М.Срђанов и Александар Петровић су потом се уписали на листу делегата и изразили жељу да предају пуномоћје како би могли да учествују у раду Скупштине, а остали присутни који нису предали пуномоћје, су напустили седницу. Након тога је председавајући ставио на гласање избор радног председништва у саставу Драган Радосав, Предраг Матић и Мирко Срђанов. Већином гласова Скупштина акламацијом доноси следећу: За Радно председништво на редовној седници Скупштине Пливачког савеза Србије бирају се Драган Радосав, Предраг Матић и Мирко Срђанов. Потом је председавајући предложио Милену Нешковић за записничара и Слободана Боканића и Гаврила Маслаковића за овериваче записника. Гаврило Маслаковић је замолио да не буде у предлогу јер није предао пуномоћје. Након тога га је председавајући замолио да напусти седницу. Уместо Маслаковића председавајући је потом предложио Слободана Савића као другог оверивача записника и ставио на гласање свој предлог. Већином гласова присутних делегата акламацијом Скупштина доноси следећу: За записничара на заседању редовне седнице Скупштине Пливачког савеза Србије бира се Милена Нешковић, а за овериваче записника бирају се Слободан Боканић и Слободан Савић.

4 Председавајући је потом за чланове Верификационе комисије предложио Слободана Кесића, Сашу Тошића и Адама Ђокића. Након стављања предлога на гласање Скупштина већином гласова присутних делегата акламацијом доноси следећу: Ђокић. За чланове верификационе бирају се Слободан Кесић, Саша Тошић и Адам Чланови Верификационе комисије су замолили делегате да им предају пуномоћја. Председавајући је замолио чланове Верификационе комисије да се повуку и утврде број присутних и валидност Пуномоћја присутних делегата. У току заседања Верификационе комисије правни заступник Пливачког савеза Србије и председавајући су представили свим присутним члановима Скупштине све детаље у вези са Одлуком Министарства омладине и спорта о недодељивању програмских средстава за годину, текст саопштења се налази у прилогу записника. Правни заступник је све обавестио да је поднета Притужба у складу са одредбама ЗОС и да ће се путем ванредног правног лека радити на укидању прекршајне пресуде и самим тим на укидању основа за недодељивање средстава. Председавајући се потом осврнуо и на бројне новинске чланке и оптужбе бивших пливача које су се појавиле у новинама и обавестио све да је, између осталог, замолио и чланове Управног одбора ПСС да се изјасне да ли по њиховом мишљењу постоји корпуција у ПСС и закључено је да према њиховим сазнањима не постоји. Мирко Срђанов је потом замолио да се обрати Скупштини и исказао искрену наду да не постоји корупција, али и истакао да се Управни одбор није о томе изјаснио, већ истакао да не жели о томе да се изјашњава електронски. Такође, те прилике су се изјашњавали о још 2 тачке о којима, према његовим речима, такође чланови УО нису желели да се изјашњавају електронски. Истакао је да председник и потпредседник руководе Савезом електронски, да Управни одбор доноси неке одлуке које би требало да доноси дисциплински судија, да се Слободан Кесић изјаснио да не жели да се изјасни електронски о неким тачкама.

5 Предраг Матић је додао да се већина чланова изјаснила електронски по тачкама, а да се Слободан Кесић изјаснио да само о висини новчане казне сматра да би требало да се разматра уживо. Председавајући је одговорио да је електронско заседање прописано Пословником о раду Управног одбора, да је покушао да сазове седницу неколико пута, али да није могао да окупи све чланове у исто време. Члан Верификационе комисије Слободан Кесић је прекинуо излагање М.Срђанова и замолио га да попуни на прописан начин Пуномоћје, пошто је предао пуномоћје које гласи на особу ЈА, са личним бројем , без назива клуба, а уместо имена и потписа код печата је стављено XX. Пошто је Мирко Срђанов одбио да исправно попуни пуномоћје, председавајући га је замолио да напусти седницу. Председавајући је још једном истакао да бојкот Скупштине није начин ни нрешење, да уколико неко жели да га смени за то постоје начини описани актима ПСС. Драгана Овука је траћила да се јасно искаже име и презиме онога ко бојкотује, а да се каже,,неки,, већ да Мирко Срђанов бојкотује рад и да то више нема смисла. Након напуштања седнице Мирка Срђанова, председавајући је за новог члана радног председништва предложио Александра Петровића и Скупштина већином гласова присутних делегата акламацијом доноси следећу: Уместо Мирка Срђанова у Радно председништво на редовној седници Скупштине Пливачког савеза Србије бира се Александар Петровић. Тачка 2. Чланови Верификационе комисије, након прегледања пуномоћја и списка клубова са правом гласа изнели су следеће: Од предатих 29 попуњених пуномоћја, констатовали су да је валидно 27, да је 1 пуномоћје члана без права гласа, а да је 1 пуномоћје неважеће.

6 Пре констатације постојања кворума, Слободан Боканић је замолио Скупштину да се у складу са Статутом ПСС изјасне о праву гласа ПК Делфин из Аде и Шабачких делфина. Верификациона комисија је извршила увид у записнике са такмичења у такмичарској сезони до и председавајућег обавестила да наведени клубови немају наступе у траженом периоду, што је поред измирења обавеза услов за право гласа. У складу са чланом 37 Статута Пливачког савеза Србије председавајући је замолио Скупштину да се изјасни о предлогу да ПК Делфин Ада из Аде и Шабачки делфини из Шапца немају право гласа у складу са чланом 22 Пословника о раду Скупштине ПСС и већином гласова присутних делегата Скупштина акламацијом доноси следећу Пливачки клубови Делфин Ада из Аде и Шабачки делфини из Шапца не испуњавају услове за право гласа на Скупштини. Након одлуке Скупштине Верификациона комисија се поново повукла и потом изнела следеће: На основу списка клубова са правом гласа, који је претходно утврдила Комисија за утврђивање чланова са правом гласа, и на основу одлуке Скупштине ПСС у складу са чланом 37 Статута ПСС од укупно 53 чланова са правом гласа своја пуномоћја о заступању доставило је 28 пливачких клубова и 1 регионални савез, од којих укупно 28 чланица са правом гласа (ПК Дубочица из Лесковца нема право гласа), а 1 пуномоћје је неисправно (ПК Војводина из Новог Сада). Како има 27 пуномоћја чланица са правом гласа Верификациона комисија констатује да у складу са Статутом Пливачког савеза Србије број задовољава кворум, тако да Скупштина може пуноправно да ради и одлучује. На предлог председавајућег да се мандати присутних и опуномоћених делегата верификују у складу са извештајем верификационе комисије Скупштина Пливачког савеза Србије већином гласова присутних делегата акламацијом доноси следећу Верификују се мандати 27 чланова са правом гласа на редовном заседању Скупштине Пливачког савеза Србије.

7 Тачка 3. Пошто се по овој тачки дневног реда нико није јавио за дискусију, председавајући је ставио на гласање усвајање записника са прошле Скупштине. Скупштина ПСС једногласно доноси следећу: Усвајају се записници са претходне Скупштине Пливачког савеза Србије. Тачка 4. Пошто се нико није јавио за дискусију по отвореној расправи на предлог председавајућег да се Скупштина изјасни по овој тачки, једногласно Скупштина Пливачког савеза Србије доноси следећу: Усваја се извештај о раду ПСС за 2013 годину Тачка 5. Председавајући је отворио дискусију по овој тачки дневног реда и како се нико није пријавио ставио је на гласање извештај овлашћене ревизорске куће за Једногласно Скупштина Пливачког савеза Србије донела је следећу: Усваја се извештај овлашћене ревизорске куће за Годину. Тачка 6. Пошто се нико није јавио за дискусији по тачки 6. на предлог председавајућег да се Скупштина изјасни по овој тачки, једногласно Скупштина Пливачког савеза Србије донела је следећу: Усваја се извештај Надзорног одбора ПСС.

8 Тачка 7. Како је на прошлој седници Скупштине ПСС донета одлука да до следеће седнице Владислав Тодоровић буде вршилац дужности дисциплинског судије, председавајући је предложио да адвокат Владислав Тодоровић буде и даље дисциплински судија. По предлогу председавајућег једногласно скупштина Пливачког савеза Србије донела је следећу: Бира се Владислав Тодровић за дисциплинског судију Пливачког савеза Србије. Рад Скупштине након исцрпљеног дневног реда је завршен у 17:20 часова. Председавајући је затворио заседање седницу Скупштине Пливачког савеза Србије уз напомену да ће следећа седница Скупштине ПСС бити одржана крајем марта или почетком априла г. по предаји завршног рачуна. За ово заседање ће се припремити материјал и предлог измена и допуна Статуа и осталих аката који ће претходно проћи јавну расправу. Председавајући Скупштине Драган Радосав Записничар: Милена Нешковић Оверивачи записника: Слободан Боканић Слободан Савић У Нишу,

На основу одредаба чл. 43 и 47. Статута Скијашког савеза Србије, Скупштина Скијашког савеза Србије на седници, одржаној дана године, донел

На основу одредаба чл. 43 и 47. Статута Скијашког савеза Србије, Скупштина Скијашког савеза Србије на седници, одржаној дана године, донел На основу одредаба чл. 43 и 47. Статута Скијашког савеза Србије, Скупштина Скијашког савеза Србије на седници, одржаној дана 10.01.2017. године, донела је П О С Л О В Н И К О РАДУ СКУПШТИНЕ СКИЈАШКОГ САВЕЗА

Више

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine UOKPL

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine UOKPL На основу одредаба члана 30. Статута Удружења одбојкашких клубова првих лига, Скупштина УОКПЛ на седници, одржаној 08. септембра 2012. године, донела је П О С Л О В Н И К О РАДУ СКУПШТИНЕ УДРУЖЕЊА ОДБОЈКАШКИХ

Више

Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум: 10.мај године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ЈЕДАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ВИСОКОГ С

Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум: 10.мај године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ЈЕДАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ВИСОКОГ С Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: 06-00-16/2017-01 Датум: 10.мај 2017. године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ЈЕДАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА Одржане 10. маја 2017. године Седница

Више

zapisnik2vanrednaskupstina

zapisnik2vanrednaskupstina Z A P S N K sa vanredne skupštine akcionara Preduzeća u 2019.godini, održane dana 29.03.2019. godine (petak) u Banjoj Luci, u zgradi Uprave Preduzeća (aneks sprat), u Ulici kralja Petra Karađorđevića broj.

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 39 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. Финални турнир Првенства Републике Србије за 2018/2019. годину за мушке млађе категорије играчи до 19 година (2000 и млађе) одржаће се у Крагујевцу 27.-28.

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o,

КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o, КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април 2019. године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o, одржане 25. април 2019. године Седници су присуствовали

Више

На основу члана 31

На основу члана 31 На основу члана 31. Став 1. тачка 10. Статута Стрељачког савеза Србије, уавојеног 31. 05. 2016. године и Измена и допуна Пословника о раду Скупштине Стрељачког савеза Србије од 31. 05. 2016. године, Скупштина

Више

SINDKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE CRNE GORE PRAVILNIK O RADU NADZORNOG ODBORA PREDLOG SINDIKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE Djel.br. /1

SINDKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE CRNE GORE PRAVILNIK O RADU NADZORNOG ODBORA PREDLOG SINDIKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE Djel.br. /1 PREDLOG SINDIKALNA ORGANIZACIJA SUDOVA ZA PREKRŠAJE Djel.br. /17 Podgorica, 2017. godine POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovim poslovnikom bliže se uređuju pravila i načina rada

Више

Београд, Тимочка 18, е-mail: З А П И С Н И К СА РЕДОВНЕ ГОДИШЊЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ФОТО САВЕЗА СРБИЈЕ одржане 9. јуна 2

Београд, Тимочка 18,   е-mail: З А П И С Н И К СА РЕДОВНЕ ГОДИШЊЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ФОТО САВЕЗА СРБИЈЕ одржане 9. јуна 2 Београд, Тимочка 18, www.fotoss.org, е-mail: info@fotoss.org З А П И С Н И К СА РЕДОВНЕ ГОДИШЊЕ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ФОТО САВЕЗА СРБИЈЕ одржане 9. јуна 2018. године у Сомбору Место одржавања седнице Скупштине

Више

AKCIONARSKO DRU[TVO

AKCIONARSKO DRU[TVO SREMPUT RUMA Broj: 0319/2 Ruma: 17.02.2017. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.02.2017. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE vanredna

Више

На основу члана 49. тачка 19. и члана 52. став 2. Статута Индустријске плантаже а.д. Бања Лука пречишћени текст, члана 58. став 1. и члана 4. став 1.

На основу члана 49. тачка 19. и члана 52. став 2. Статута Индустријске плантаже а.д. Бања Лука пречишћени текст, члана 58. став 1. и члана 4. став 1. На основу члана 49. тачка 19. и члана 52. став 2. Статута Индустријске плантаже а.д. Бања Лука пречишћени текст, члана 58. став 1. и члана 4. став 1. о избору предсједника Скупштине акционара за Десету

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 1 I RLS za 2014._ godinu

Microsoft Word - BILTEN br. 1 I RLS za 2014._ godinu RVAČKI SAVEZ SRBIJE I RVAČKA LIGA SRBIJE 24.09.2014.g. Sedište liga odbora, Beograd, Knez Mihailova 7/2 DOKUMENTI I RVAČKE LIGE SRBIJE za 2014. godinu 1. Obaveštenje o odluci Upravnog odbora Rvačkog kluba

Више

Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj g

Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj g Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj 05.07.2008. godine, usvojila POSLOVNIK O RADU Skupštine Udruženja

Више

YU GARANT BANKA a.d.

YU GARANT BANKA a.d. З А П И С Н И К са 63. редовне седнице Скупштине Српске банке а.д. Београд, одржане 29.03.2016. године са почетком у 11.00 часова у просторијама Српске банке а.д. Београд, ул. Савска бр. 25, Београд. Седници

Више

На основу Статута Савеза организације подводних активности Србије, Управни одбор Савеза организацијe подводних активности Србије на седници одржаној 1

На основу Статута Савеза организације подводних активности Србије, Управни одбор Савеза организацијe подводних активности Србије на седници одржаној 1 На основу Статута Савеза организације подводних активности Србије, Управни одбор Савеза организацијe подводних активности Србије на седници одржаној 1.12.2016.године донео је ПОСЛОВНИК О РАДУ УПРАВНОГ

Више

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc)

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc) ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ ПОСЛОВНИК О РАДУ СТРУЧНОГ САВЕТА Шабац,, септембар 2012. године Р Е П У Б Л И К А С Р Б И Ј А ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ БРОЈ: Ш А Б А Ц : На основу

Више

Takmičenje

Takmičenje СТРЕЉАЧКИ САВЕЗ СРБИЈЕ SERBIAN SHOOTING SPORT FEDERATION Службени пут Завода 5, 11030 Београд, Србија Тел: +381 11 3058571; Фах: +381 11 3556556 Web: www.serbianshooting.rs e-mail: office@serbianshooting.rs

Више

Microsoft Word - 1 Pravilnik o radu veca grupacija_2018

Microsoft Word - 1 Pravilnik o radu veca grupacija_2018 06-01 Број: 06-5537/4-2018 На основу члана 47. став 3. Статута Универзитета у Београду ( Гласник Универзитета у Београду, број 201/18), Сенат Универзитета, по указаној потреби, на седници одржаној 12.12.2018.

Више

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 26

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera ŠAJKAŠKA  Žabalj, održane dana 26 ZAPISNIK Sa Vanredne (XII) Skupštine akcionarskog društva Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 28.01.2012. godine u prostorijama fabričkog restorana sa početkom u 10,00 časova, a sazvane javnim

Више

ЗАПИСНИК

ЗАПИСНИК ЗАПИСНИК Са XXX редовне седнице Скупштине акционара АД Планинка Куршумлија Седница је одржана на дан 30.5.2013. године, са почетком у 11 часова у банкет сали хотела Јелак у Луковској Бањи. Пре почетка

Више

4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број / април 2019.

4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број / април 2019. 4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број 32. 2018/2019. 22. април 2019. НАЈАВА ТВ ПРЕНОСА 146 ЖЕЛЕЗНИЧАР (Л) ЈЕДИНСТВО (СП) Termin: 30.04. 18,00 Hala: Хала спортова I судија: II судија: Делегат 345 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ВОЈВОДИНА

Више

На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информаци

На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информаци На основу члана 65 и 67 Закона о тржишту капиталала ( Сл. гласник РС бр. 31/2011) и члана 2 Упутства о начину на које јавно друштво доставља информацију АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО "СРЕМПУТ" РУМА, Трг ослобођења

Више

Z A P I S N I K Sa XV redovne sednice Skupštine akcionara Akcionarskog društva Fabrika bakarnih cevi a.d. Majdanpek, održane u Majdanpeku dana

Z A P I S N I K Sa XV redovne sednice Skupštine akcionara Akcionarskog društva Fabrika bakarnih cevi a.d. Majdanpek, održane u Majdanpeku dana Z A P I S N I K Sa XV redovne sednice Skupštine akcionara Akcionarskog društva Fabrika bakarnih cevi a.d. Majdanpek, održane u Majdanpeku dana 13.06.2019.godine sapočetkom u 12,30 časova, u prostorijamadruštva.

Више

Број: 510/11 Бања Лука, године На основу члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Универзитета, Научн

Број: 510/11 Бања Лука, године На основу члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Универзитета, Научн Број: 510/11 Бања Лука, 26.04.2011. године На основу члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Универзитета, Научно-наставно вијеће Архитектонско-грађевинског факултета

Више

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, 01.10.2015. године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривредно-прехрамбене школе у Прокупљу Члан 1 Овим Пословником

Више

На основу чл став 1. тачка 1) а у вези са чланом 120. Закона о основама система образовања и васпитања ("Службени гласник РС", брoj: 88/2017) и

На основу чл став 1. тачка 1) а у вези са чланом 120. Закона о основама система образовања и васпитања (Службени гласник РС, брoj: 88/2017) и На основу чл. 119. став 1. тачка 1) а у вези са чланом 120. Закона о основама система образовања и васпитања ("Службени гласник РС", брoj: 88/2017) и члана 49. Статута школе, број: 1032 oд 22.11.2017.године,

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу чл став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 88

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу чл став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 88 ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу чл. 119. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 88/17), Школски одбор Основне школе Свети Сава у Бору

Више

4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број / април 2019.

4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број / април 2019. 4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број 31. 2018/2019. 15. април 2019. КАЛЕНДАР ТАКМИЧЕЊА 2018/2019 ТЕРМИН 2 0 1 9 ЛИГА 06., 09., 12. (15., 18.) IV 07., 10., 13. (16., 19.) IV 21., 24., 27. (30., IV, 02. V) 22., 25., 29.

Више

FORMULAR ZA GLASANJE U ODSUSTVU NA VANREDNOJ SKUPŠTINI AKCIONARA ŽITOPROMET-MLIN AD koja se održava dana godine Ime i prezime/poslovno ime:

FORMULAR ZA GLASANJE U ODSUSTVU NA VANREDNOJ SKUPŠTINI AKCIONARA ŽITOPROMET-MLIN AD koja se održava dana godine Ime i prezime/poslovno ime: FORMULAR ZA GLASANJE U ODSUSTVU NA VANREDNOJ SKUPŠTINI AKCIONARA ŽITOPROMET-MLIN AD koja se održava dana 14.12.2015.godine Ime i prezime/poslovno ime: Mesto i adresa stanovanja/sedište: JMBG/Matični broj:

Више

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ТРЕЋЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Трећа финална утакмица

Више

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine.doc

Microsoft Word - Poslovnik o radu Skupstine.doc П Р А В И Л Н И К О РАДУ СКУПШТИНЕ САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СРБИЈЕ На основу члана 31. Статута Савеза за школски спорт Србије, Скупштина Савеза за школски спорт Србије на својој седници одржаној 20. 12.

Више

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 26

Sa Vanredne Skupštine akcionara AD Fabrike šećera ŠAJKAŠKA  Žabalj, održane dana 26 ZAPISNIK Sa Vanredne (XIV) Skupštine akcionarskog društva Fabrike šećera "ŠAJKAŠKA" Žabalj, održane dana 28.06.2012. godine u prostorijama fabričkog restorana sa početkom u 13,00 časova, a sazvane javnim

Више

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана 02. 06. 2018. године, у Чачку, Председништво Српског покрета Двери, донело је, измењен и допуњен ПОСЛОВНИК

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Здравковић Г. Петар РЕк 44/17 66.00 7.63 73.63 2 Митић Б. Димитрије РЕк 16/17 66.00 7.35 73.35 3 Ристић М. Светозар РЕк 13/17 66.00 7.15 73.15 4 Ђокић О.

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 612-517-1/2009 Датум 19. 06. 2009. година Н и ш З А П И С Н И К са XXI седнице Наставно научног већа Машинског факултета Универзитета у Нишу XXI седница Наставно

Више

Microsoft Word - Zapisnik.doc

Microsoft Word - Zapisnik.doc S A R A J E V O G A S a.d. T R A S P O R T I D I S T R I B U C I J A P R I R O D O G G A S A Nikole Tesle 55, 71126 Lukavica, I. Sarajevo, Republika Srpska, BiH Tel: 057 / 340 876, Tel/fax: 057 / 340 113,

Више

BOSNA I HERCEGOVINA

BOSNA I HERCEGOVINA BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO OPĆINA CENTAR JU OŠ «SILVIJE STRAHIMIR KRANJČEVIĆ», SARAJEVO POSLOVNIK O RADU KOMISIJE ZA EVIDENTIRANJE ZAPOSLENIKA ZA ČIJIM RADOM JE

Више

???????? ?? ??????? ??????? ????????? ?? ???.

???????? ?? ??????? ??????? ????????? ?? ???. ПРИВРЕДНО ДРУШТВО ЗА ПОДВОДНУ ЕКСПЛОАТАЦИЈУ УГЉА 'РУДНИК КОВИН'' АД КОВИН У РЕСТРУКТУРИРАЊУ Ковин, Цара Лазара бр. 85 -РЕДОВНА СКУПШТИНА- Број : 01601-8/14 Дана: 26.06.2014. год. З А П И С Н И К са редовне

Више

Poslovnik Upravnog odbora SSS

Poslovnik Upravnog odbora SSS На основу члана 50. став 12. Такмичарског правилника Кошаркашког савеза Србије од 22.12.2017, са изменама и допунама од 20.06.2018. и 24. 02. 2019. године, Управни одбор Кошаркашког савеза Србије на седници

Више

СПИСАК ЗАПОСЛЕНИХ

СПИСАК ЗАПОСЛЕНИХ На основу члана 56. Закона о високом образовању (``Службени гласник РС`` у Бору, 76/05), чл. 70. Статута Универзитета у Београду и члана 50. Статута Техничког факултета у Бору од 05.10.2006. године, Студентски

Више

На основу члана 33. Статута Бадминтон савеза Војводине, Скупштина Бадминтон савеза Војводине, на седници одржаној 29. јануара године, усвојила ј

На основу члана 33. Статута Бадминтон савеза Војводине, Скупштина Бадминтон савеза Војводине, на седници одржаној 29. јануара године, усвојила ј На основу члана 33. Статута Бадминтон савеза Војводине, Скупштина Бадминтон савеза Војводине, на седници одржаној 29. јануара 2017. године, усвојила је: ПОСЛОВНИК О РАДУ СКУПШТИНЕ БАДМИНТОН САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

Више

Назив предмета: ЦАРИНСКО И ШПЕДИТЕРСКО ПОСЛОВАЊЕ

Назив предмета: ЦАРИНСКО И ШПЕДИТЕРСКО ПОСЛОВАЊЕ Резултати колоквијума из Основа организације 1. Стефан (Небојша) Миленковић 12826/15 / 2. Никола (Градимир) Младеновић 12828/15 / 3. Стефан (Александар) Петковић 12833/15 / 4. Никола (Небојша) Тодоровић

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања("службени гласник РС" бр. 72/2009, 52/2011 и 5

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања(службени гласник РС бр. 72/2009, 52/2011 и 5 ПОСЛОВНИК О РАДУ НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања("службени гласник РС" бр. 72/2009, 52/2011 и 55/2013) и члана 97. Закона осредњем образовању и васпитању

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

poslovnik_o_radu_uo

poslovnik_o_radu_uo ИНСТИТУТ ЕКОНОМСКИХ НАУКА БЕОГРАД, Змај Јовина бр. 12 П О С Л О В Н И К О РАДУ УПРАВНОГ ОДБОРА Београд, децембар 2010. 2 На основу чл. 54. и 55. Закона о научноистраживачкој делатности, Управни одбор Института

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 24.09.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 2 Риђица, 23.09.2018. године (недеља) ДАЛМАТИНАЦ 13:21 (6:9) ЕЛЕКТРО 37:6 (18:3) СПАРТАК ВОЈПУТ

Више

На основу члана 55. Закона о високом образовању "Сл. гласник РС", бр. 76/2005, 100/ аутентично тумачење, 97/2008, 44/2010, 93/2012, 89/2013, 99/

На основу члана 55. Закона о високом образовању Сл. гласник РС, бр. 76/2005, 100/ аутентично тумачење, 97/2008, 44/2010, 93/2012, 89/2013, 99/ На основу члана 55. Закона о високом образовању "Сл. гласник РС", бр. 76/2005, 100/2007 - аутентично тумачење, 97/2008, 44/2010, 93/2012, 89/2013, 99/2014, 45/2015 и 68/2015) и члана 41. став 3. Статута

Више

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ A ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Тринаесто коло, 09. 03. 2019. године:

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 8 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ ПОЛУФИНАЛНИХ УТАКМИЦА КУП-а РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018.ГОДИНЕ. Прва утакмица 16.12.2017. године. ВК ШАБАЦ - ВК НАИС 10

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20 СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 2019/2020. ГОДИНЕ Р.БР. Презиме Име Име I II III IV УКУПНО

Више

Microsoft Word - POZIV ZA VEĆE.doc

Microsoft Word - POZIV ZA VEĆE.doc Број: 03-434/3 Ниш, 06.11.2014. год. З А П И С Н И К са 1. седнице Изборног већа Факултета заштите на раду у Нишу одржане 06.11.2014. године, са почетком у 12 часова у Клубу радника Факултета заштите на

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 18 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Девето коло,

Више

1 Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ДВАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ СТАЛНОГ СА

1 Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ДВАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ СТАЛНОГ СА 1 Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: 06-00-15/2019-01 Датум 16.04.2019. године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ДВАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ СТАЛНОГ САСТАВА ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА одржане 16. априла 2019.

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примерака. К у л а 5. март 2019. године Број 7 Година 54 Издаје

Више

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ДРУГЕ ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Група СЕВЕР Десето коло 04. 08. 2018. године:

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Тасић С. Никола РЕк 24/17 60.00 7.90 67.90 2 Антић Александар СЕк 55/17 60.00 7.40 67.40 3 Митић В. Алекса СЕк 45/17 60.00 7.40 67.40 4 Чоловић М. Александар

Више

Microsoft Word - Odluka o odrzavanju izbora u SSS Srbije 2

Microsoft Word - Odluka o odrzavanju izbora u SSS Srbije 2 ВЕЋЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ Број: 01-362/1 Београд,29.јун 2009. године На основу члана 49. Статута Савеза самосталних синдиката Србије, Веће Савеза самосталних синдиката Србије, на седници

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 21.10.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 4 Суботица, 21.10.2018. године (недеља) СОМБОРЕЛЕКТРО 18:20 (7:10) ПИК ПРИГРЕВИЦА СОМБОР 31:17 (21:10)

Више

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ГРУПА ЗА ПЛАСМАН 1. 6. МЕСТА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Пето коло,

Више

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Осмо коло, 24.

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

Microsoft Word - Zapisnik sa XVIII red. Skupstina akcionara Autoprevoz g..doc

Microsoft Word - Zapisnik sa XVIII red. Skupstina akcionara Autoprevoz g..doc AKCIONARSKO DRUŠTVO A U T O P R E V O Z PUTNIČKI SAOBRAĆAJ Banja Luka - S K U P Š T I N A - Broj: 315/19 Dana, 23.05.2019. godine Z A P I S N I K sa XVIII redovne sjednice Skupštine akcionara Akcionarskog

Више

Poslovnik

Poslovnik На основу чланова 24.-29. Статута Лекарске коморе Србије, Скупштина Лекарске коморе Србије је на 3-ој конститутивној седници одржаној 13. јуна 2007. године у Београду донела основни текст Пословника о

Више

На основу члана 47. Статута Техничког факултета у Бору и члана 1. став 2. Одлуке о извођењу приступног предавања на Универзитету у Београду (Гласник У

На основу члана 47. Статута Техничког факултета у Бору и члана 1. став 2. Одлуке о извођењу приступног предавања на Универзитету у Београду (Гласник У На основу члана 47. Статута Техничког факултета у Бору и члана 1. став 2. Одлуке о извођењу приступног предавања на Универзитету у Београду (Гласник Универзитета бр.195/16), Наставно-научно веће Факултета

Више

4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број / мај 2019.

4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број / мај 2019. 4 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН број 33. 2018/2019. 06. мај 2019. РЕГИСТРАЦИЈА УТАКМИЦА Четврте утакмице Полуфинала плеј оф-а и прве утакмице Финала плеј оф-а Банка Поштанска штедионица Суперлиге за сениорке и сениоре

Више

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ``11

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ``11 На основу чл. 6 Правилника о поступку кандидовања, начину избора и опозива чланова Скупштине и других органа Лекарске коморе Србије и чланова скупштине и других органа регионалних лекарских комора у њеном

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu.docx

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu.docx RVAČKI SAVEZ SRBIJE II RVAČKA LIGA SRBIJE za 2017. godinu B I L T E N br. 2 SADRŽAJ: 1. Rezultati sa I Turnira II RLS za 2017. godinu i tabela 2. Raspored mečeva IV i V kola II RLS za 2017. godinu Beograd,

Више

Pravilnik ZK

Pravilnik ZK ЗАЈЕДНИЦА КЛУБОВА ПРЕДЛОГ ПРАВИЛНИКА О УДРУЖИВАЊУ И РАДУ ЗАЈЕДНИЦE КЛУБОВА ДРУГЕ РУКОМЕТНЕ ЛИГЕ СЕВЕР Нови Сад, 16.07.2018. године На основу чл. 38 и 44 Статута Рукометног савеза Србије, Скупштина Заједнице

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА ВЕЋЕ ПРВОГ СЕМЕСТРА ИАСФ Крагујевац ЗАПИСНИК Са четврте седнице Већа првог семестра Интегрисаних а

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА ВЕЋЕ ПРВОГ СЕМЕСТРА ИАСФ Крагујевац ЗАПИСНИК Са четврте седнице Већа првог семестра Интегрисаних а УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА ВЕЋЕ ПРВОГ СЕМЕСТРА ИАСФ Крагујевац ЗАПИСНИК Са четврте седнице Већа првог семестра Интегрисаних академских студија фармације, одржане дана 06. 10. 2016.

Више

UF_RasporedSedenjaPoSalama

UF_RasporedSedenjaPoSalama БГ Љутице Богдана - Амфитеатар 1 - приземље 1 1100 Петрић (Миломир) Јелена БГ - Смер за образовање учитеља 2 1109 Петровић (Горан) Александар БГ - Смер за образовање учитеља 3 1154 Петровић (Дејан) Јована

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

Microsoft Word - Glasnik 134 -ceo

Microsoft Word - Glasnik 134 -ceo Година XLV, број 134, 15. мај 2007. 81 На основу члана 42. став 5. Статута Универзитета у Београду ( Гласник Универзитета у Београду, број 131/06), Сенат Универзитета, на седници одржаној 28. новембра

Више

vspss-vranje-upis upisni-rok-konacna-lista

vspss-vranje-upis upisni-rok-konacna-lista СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ТЕХНОЛОГИЈА ДРВЕТА 1 3/ТД Ђорић (Александар) Марјан 33,70 50,00 83,70 буџет 2 9/ТД Манасијевић (Небојша) Марко 35,32 48,00 83,32 буџет 3 13/ТД Трајковић (Срећко) Слободан 30,00 48,00

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

Microsoft Word - statut_tsrs.doc

Microsoft Word - statut_tsrs.doc ТЕНИСКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ С Т А Т У Т ТЕНИСКОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПРЕЧИШЋЕНИ ТЕКСТ Бања Лука, март 2011.год. САГЛАСНО СТАТУТУ ТЕНИСКОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ОДЛУЦИ О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА

Више

Бр

Бр Резултати испита одржаног 07.02.2014.године: ОБАВЕШТЕЊЕ РАЧУНАРСКА ТЕХНИКА Бр. инд. Презиме Име ПИО I део II део Укупно Оцена 09321 Спасић Душан 32.0 15.0 4.0 51.0 6 01063 Трајковић Милица 30.0 10.0 40.0

Више

Службени гласник РС, бр. 1/2017 ТРЕЋЕ ОДЕЉЕЊЕ ПРЕДМЕТ ЈОВАНОВИЋ против СРБИЈЕ (Представке бр /13 и 21907/13) ПРЕСУДА СТРАЗБУР 19. јул годи

Службени гласник РС, бр. 1/2017 ТРЕЋЕ ОДЕЉЕЊЕ ПРЕДМЕТ ЈОВАНОВИЋ против СРБИЈЕ (Представке бр /13 и 21907/13) ПРЕСУДА СТРАЗБУР 19. јул годи Службени гласник РС, бр. 1/2017 ТРЕЋЕ ОДЕЉЕЊЕ ПРЕДМЕТ ЈОВАНОВИЋ против СРБИЈЕ (Представке бр. 21497/13 и 21907/13) ПРЕСУДА СТРАЗБУР 19. јул 2016. године Ова пресуда је правоснажна, али може бити предмет

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК 1. Број 1. 25. јануар 2019. године Година 36. 52. став 1. тачка 14. Статута општине Лучани ( Сл. гласник општине Лучани број 16/18) О РАЗРЕШЕЊУ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ Разрешава се општине

Више

Napomena: Statut može biti napisan i na ćirilici i na latinici, ali naziv udruženja mora biti na ćirilici

Napomena: Statut može biti napisan i na ćirilici i na latinici, ali naziv udruženja mora biti na ćirilici U skladu sa odredbama čl. 78. i 12. Zakona o udruženjima (»Službeni list RS«, br.51/09), na skupštini udruženja održanoj dana 6.04.2011. u prostorijama Agencije za saradnju sa nevladinim organizacijama

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu RVAČKI SAVEZ SRBIJE II RVAČKA LIGA SRBIJE 2016. godine B I L T E N br. 2 SADRŽAJ: 1. Rezultati sa I Turnira II RLS za 2016. godinu i tabela 2. Raspored mečeva IV i V kola II RLS za 2016. godinu Beograd,

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 5 I RLS za godinu (1)

Microsoft Word - BILTEN br. 5 I RLS za godinu (1) 24.10.2016. RVAČKI SAVEZ SRBIJE I RVAČKA LIGA SRBIJE ZA 2016. GODINU. DOKUMENTI I RVAČKE LIGE SRBIJE za 2016. godinu 1. Rezultati mečeva IV kola I RLS za 2016. godinu i tabela 2. Obaveštenje o rasporedu

Више

З А П И С Н И К Са седнице Наставно Научног већа Медицинског факултета у Београду, одржане дана год. у Деканату Медицинског факултета, у С

З А П И С Н И К Са седнице Наставно Научног већа Медицинског факултета у Београду, одржане дана год. у Деканату Медицинског факултета, у С З А П И С Н И К Са седнице Наставно Научног већа Медицинског факултета у Београду, одржане дана 10.05.2016. год. у Деканату Медицинског факултета, у Свечаној сали, на првом спрату, са почетком у 12 часова.

Више

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша)

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша) СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II 39193 Милан (Небојша) Ценић, Студијски програм: Финансије, банкарство и осигурање 4067 Електронско

Више

Пословник о раду Одсека за

Пословник о раду Одсека за УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗOФСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 02-685/1 Дана, 17.12.2018. године На основу члана 26 Статута Филозофског факултета, Савет Факултета je на седници одржаној дана 17.12.2018. године усвојио

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД, 30.04.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ ДЕЧАЦИ М16 и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 18 РЕЗУЛТАТИ: Сомбор, 28.04.2018. године (субота) СОМБОРЕЛЕКТРО JУГОВИЋ 19:18 Судије: Зорић-Барзут

Више

ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ а.д. Б А Њ А Л У К А - СКУПШТИНА АКЦИОНАРА - Број: /17 Дана, године На основу члана 18. Статут

ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ а.д. Б А Њ А Л У К А - СКУПШТИНА АКЦИОНАРА - Број: /17 Дана, године На основу члана 18. Статут Број: 1-02-28458/17 На основу члана 18. Статута Друштва, Скупштина акционара, на XXXV сједници о избору Предсједника XXXV сједнице Скупштине акционара За Предсједника XXXV сједнице Скупштине акционара

Више

ТАЧКА 7

ТАЧКА 7 КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.о. З А П И С Н И К са Ванредне седнице Скупштине КОМПАНИЈЕ ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. одржане 30. септембра 2013. године Београд, 30. септембра 2013. године КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ

Више

Microsoft Word - rezultati testa 2011[k]-1

Microsoft Word - rezultati testa 2011[k]-1 РЕЗУЛТАТИ ТЕСТА ИЗ ГРАЂАНСКОГ ПРОЦЕСНОГ ПРАВА Име и презиме Број Број поена индекса 1. Марија Пешић 119/08 9.25 2. Ана Казновац 40054 9.25 3. Јелена Митровић 095/08 9.25 4. Нина Миленковић 008/08 9.25

Више

На основу члана 56. став 1. тачка 12. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 88/2008 и 143/2016), Градско већа Града Ниша, на седници од 2

На основу члана 56. став 1. тачка 12. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 88/2008 и 143/2016), Градско већа Града Ниша, на седници од 2 На основу члана 56. став 1. тачка 12. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 88/2008 и 143/2016), Градско већа Града Ниша, на седници од 24.01.2019. године, доноси РЕШЕЊЕ О ОБРАЗОВАЊУ РАДНЕ

Више

N A C R T S T A T U TA SAVEZA STUDENATA VISOKE TURISTIČKE ŠKOLE I OPŠTE ODREDBE Član 1. Savez studenata Visoke turističke škole strukovnih studija (u

N A C R T S T A T U TA SAVEZA STUDENATA VISOKE TURISTIČKE ŠKOLE I OPŠTE ODREDBE Član 1. Savez studenata Visoke turističke škole strukovnih studija (u N A C R T S T A T U TA SAVEZA STUDENATA VISOKE TURISTIČKE ŠKOLE I OPŠTE ODREDBE Član 1. Savez studenata Visoke turističke škole strukovnih studija (u daljem tekstu Savez) je organizovan kao dobrovoljna

Више

1

1 ПРЕДЛОГ На основу члана 12. Закона о удружењима ("Службени Гласник Републике Србије" бр. 51/09) и члана 16. Статута Савеза радио-аматера Војводине, усвојеног дана 26.06.2010. године, Скупштина Савеза радиоаматера

Више

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Мен

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Мен Назив студијског програма: Менаџмент и интернационална бизнис администрација Предмет: Статистика Шифра предмета: М Б 1 2 0 4 ЕСПБ: 5 Датум: 15/06/2017 године Време: 10:00 Сала: 1. 20/16 М Б Бјелетић Јована

Више

Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU NV NOVO-2010.doc

Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU NV NOVO-2010.doc На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 72/09) и члана 39. став 1. тачка 1) Статута, школски одбор Основне школе 1.300 каплара

Више

Sl

Sl СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 6. ВРБАС 12. МАЈ 2008. ГОДИНА XLIV 31. ЗАПИСНИК О РАДУ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ИЗБОРНЕ ЈЕДИНИЦЕ НА УТВРЂИВАЊУ РЕЗУЛТАТА ГЛАСАЊА ЗА ИЗБОР ПОСЛАНИКА У СКУПШТИНУ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ

Више

Analyticom COMET Datum: Vreme: 13:48:08 CEST Odštampao: Nenad Popovic (50503) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbije

Analyticom COMET Datum: Vreme: 13:48:08 CEST Odštampao: Nenad Popovic (50503) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbije Analyticom COMET Datum: 13.06.2019 Vreme: 13:48:08 CEST Odštampao: Nenad Popovic (50503) Raspored takmičenja Organizacija: (1) Fudbalski Savez Srbije Takmičenje: (822336) Linglong Superliga Srbije 19/20-2019/2020

Више

Група СПИСАК СТУДЕНАТА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ ПРЕДМЕТА УПРАВЉАЧКО РАЧУНОВОДСТВО ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ Р. бр. Презиме, име родитеља, име Број

Група СПИСАК СТУДЕНАТА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ ПРЕДМЕТА УПРАВЉАЧКО РАЧУНОВОДСТВО ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ Р. бр. Презиме, име родитеља, име Број Група СПИСАК СТУДЕНАТА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ ПРЕДМЕТА УПРАВЉАЧКО РАЧУНОВОДСТВО ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ Р. бр. Презиме, име родитеља, име Број индекса Први колоквијум задаци теорија Други колоквијум

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 298. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 27.0

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 298. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 27.0 Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 298. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 27.02.2018. године, са почетком у 12,00 часова У раду седнице

Више