Nacrt Odluke o provođenju Urbanističkog projekta „MILKOS“

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Nacrt Odluke o provođenju Urbanističkog projekta „MILKOS“"

Транскрипт

1 BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO OPĆINA NOVO SARAJEVO Općinski načelnik (Nacrt) ODLUKA O PROVOĐENJU URBANISTIČKOG PROJEKTA MILKOS NOSILAC PRIPREME PLANA: OPĆINSKI NAČELNIK NOSILAC IZRADE PLANA: ZAVOD ZA PLANIRANJE RAZVOJA KANTONA SARAJEVO Sarajevo, JUNI 2019.

2 Na osnovu člana 47. Zakona o prostornom uređenju (»Službene novine Kantona Sarajevo«br. 7/05), čl. 13. i 19. Statuta Općine Novo Sarajevo (»Službene novine Kantona Sarajevo«br. 35/10) Općinsko vijeće Novo Sarajevo, na sjednici održanoj dana, donijelo je ODLUKU O PROVOĐENJU URBANISTIČKOG PROJEKTA MILKOS Član1. Ovom Odlukom utvrđuju se uvjeti korištenja, izgradnje, uređenja i zaštite prostora, te način provođenja Urbanističkog projekta MILKOS (u daljem tekstu Plan), a naročito: granice prostorne cjeline, urbanističko - tehničkih i uslova za izgradnju planiranih građevina, uređenje građevinskog zemljišta, uvjeti uređenja parternih javnih površina, uvjeti uređenja zelenih površina, uvjeti za realizaciju planiranog saobraćajnog rješenja i saobraćaja u mirovanju. Član 2. Granica obuhvata polazi od tačke br.1 koja se nalazi na međi između parcela k.č. 4117/24 i 3349/3, a ima koordinate y= , x= , potom nastavlja na sjever idući preko parcela k.č. 4117/24, 4117/37 i dolazi na sjeverni rub parcele k.č. 4117/24, nastavlja u istom pravcu sijekući u pravoj liniji parcelu k.č. 4117/1 i dolazi u tromeđu parcela k.č. 4117/1, 3329 i 3328/1, potom nastavlja na sjever idući međom parcele k.č (obuhvata je) i dolazi u tačku br.2 koja se nalazi na međi između parcela k.č. 3281/1 i 3329, a ima koordinate y= , x= Granica se potom lomi na istok idući zaštitnim koridorom planirane saobraćajnice (ne obuhvata je) i dolazi u tačku br.3 koja ima koordinate y= , x= , skreče na sjever sijekući planiranu saobraćajnicu i dolazi u tačku br.4 koja ima koordinate y= , x= , zatim produžava u pravcu istoka idući zastitnim koridorom planirane saobraćajnice (obuhvata je ) i dolazi u tačku br.5 koja se nalazi na parceli k.č. 1464/22, a ima koordinate y= , x= , potom se lomi na jug sijekući u pravoj liniji parcele k.č. 1464/22 i 4117/1 i dolazi na sjeverozapadni rub parcele k.č. 3357/1. Granica potom nastavlja na jug idući međom parcele k.č.3357/1 (ne obuhvata je), te skreče na jugozapad idući preko parcela k.č.4117/28, 4117/27, 4117/26 (koordinate prelomnih tačaka: br.6 y= , x= ; br.7 y= , x= ) i dolazi do mjesta odakle je opis granice i počeo. Sve gore navedene parcele se nalaze u K.O. Novo Sarajevo I, Općina Novo Sarajevo. Površina obuhvata iznosi P=5,4 ha. Član 3. Plan se donosi za period do donošenja novog planskog dokumenta.

3 Član 4. U sklopu obuhvata ovog Plana definisane su zone sa slijedećim namjenama: - Zona stambeno-poslovnih objekata, - Zona društvene infrastrukture, - Zona saobraćajne infrastrukture. Član 5. Urbanističko-tehnički uvjeti za izgradnju građevina: Lokacija 1. - Regulacija svih građevina i zgrada unutar granica iz člana 2. ove Odluke vrši se na građevinskom zemljištu ograničenom regulacionim i građevinskim linijama. - Regulaciona linija utvrđena ovim Planom se ne može mijenjati - Građevinska linija utvrđuje prostor na kome je dozvoljeno lociranje i izgradnja građevina. - Prizemlje građevine ne može preći građevinsku liniju. U višim etažama je moguće pojedinim dijelovima objekta preći preko građevinske linije, ali ne više od 3,0 m i to pod uvjetom da istureni dio nema oslonac na nivou partera, a prema građevinskim linijama nivoa (suterenskih, prizemne i spratnih etaža) naznačenim u Planu - Kote podova utvrđene u ovom urbanističkom projektu u pravilu treba poštovati, ali su moguće korekcije od +/- 10,0 cm. - Maksimalne visine i spratnost objekata utvrđene ovim urbanističkim projektom se ne mogu mijenjati. - Može se odobriti smanjivanje spratnosti, odnosno smanjivanje visine objekata. - Arhitektonski objekti predviđeni za izgradnju ovim urbanističkim projektom moraju se realizovati prema Idejnim projektima koji su sastavni dio dokumentacije ovog urbanističkog projekta. moraju biti oblikovani i građeni od savremenih materijala. - Krovne plohe stambeno-poslovnih objekata će biti izvedene kao prohodni ozelenjeni ravni krovovi. - Uređaji i instalacije koji su u funkciji objekata moraju se smjestiti u okviru osnovnih gabarita objekata. moraju biti projektovani i izvedeni prema uvjetima predviđenim za 8º MCS skale. - Tehnička dokumentacija za planiranu arhitektonsko - urbanističku cjelinu mora biti usaglašena sa uslovima fundiranja datim u geoinžinjerskom elaboratu koji je urađen za potrebe Plana. Prije izdavanja urbanističke saglasnosti, odnosno odobrenja za građenje, potrebno je pribaviti inženjerskogeološki i geotehnički nalaz i uslove temeljenja od stručnih institucija. - Saobraćani prilazi definisani su sa južne, zapadne i sjevero-zapadne strane. - Unutar ugla preglednosti u zonama saobraćajnih čvorova se ne mogu postavljati ograde, vršiti sadnja visokog zelenila ili graditi druge fizičke strukture čija visina prelazi 0,6 m. - Na osnovu tražene brutto građevinske površine i namjene, obezbjediti broj parking garažnih mjesta i to: za stambenu izgradnju 1 stan - 1 parking mjesto; za poslovne sadržaje (administracija) jedno parking mjesto na 40 m 2 / BGP; poslovne sadržaje (trgovina) jedno parking mjesto na 80 m 2 / BGP.

4 Lokacija 2. - Regulacija svih građevina i zgrada unutar granica iz člana 2. ove Odluke vrši se na građevinskom zemljištu ograničenom regulacionim i građevinskim linijama. - Regulaciona linija utvrđena ovim Planom se ne može mijenjati. - Građevinska linija utvrđuje prostor na kome je dozvoljeno lociranje i izgradnja građevina. - Prizemlje građevine ne može preći građevinsku liniju. U višim etažama je moguće pojedinim dijelovima objekta preći preko građevinske linije, ali ne više od 3,0 m i to pod uvjetom da istureni dio nema oslonac na nivou partera, a prema građevinskim linijama nivoa (suterenskih, prizemne i spratnih etaža) naznačenim u Planu. - Kote podova utvrđene u ovom urbanističkom projektu u pravilu treba poštovati, ali su moguće korekcije od +/- 10,0 cm. - Maksimalne visine i spratnost objekata utvrđene ovim urbanističkim projektom se ne mogu mijenjati. - Može se odobriti smanjivanje spratnosti, odnosno smanjivanje visine objekata. - Arhitektonski objekti predviđeni za izgradnju ovim urbanističkim projektom moraju se realizovati prema Idejnim projektima koji su sastavni dio dokumentacije ovog urbanističkog projekta. moraju biti oblikovani i građeni od savremenih materijala. - Uređaji i instalacije koji su u funkciji objekata moraju se smjestiti u okviru osnovnih gabarita objekata. moraju biti projektovani i izvedeni prema uvjetima predviđenim za 8º MCS skale. - Tehnička dokumentacija za planiranu arhitektonsko - urbanističku cjelinu mora biti usaglašena sa uslovima fundiranja datim u geoinžinjerskom elaboratu koji je urađen za potrebe Plana. Prije izdavanja urbanističke saglasnosti, odnosno odobrenja za građenje, potrebno je pribaviti inženjerskogeološki i geotehnički nalaz i uslove temeljenja od stručnih institucija. - Saobraćani prilaz na lokaciju definisan je sa istočne strane. - Na osnovu tražene brutto građevinske površine i namjene, obezbjediti broj parking garažnih mjesta i to: (administracija) jedno parking mjesto na 40 m 2 / BGP. Član 6. Objekti koje se zadržavaju mogu se rekonstruisati i redizajnirati u okviru postojećeg horizontalnog i vertikalnog gabarita. Član 7. Izgradnja i lociranje privremenih objekata na području koje obuhvata Plan se mogu odobriti isključivo za potrebe izvođenja radova na gradilištu i moraju se ukloniti prije početka tehničkog prijema zgrade.

5 Član 8. Uređenje građevinskog zemljišta se mora izvršiti u obimu i na način kako je to predviđeno ovim Planom. Izgradnja arhitektonsko-urbanističke cjeline ne može početi bez projektne dokumentacije osiguranja građevinske jame. Izgradnja građevina se ne može započeti bez prethodno izvedenog minimalnog uređenja građevinskog zemljišta pod čime se podrazumjeva prvenstveno realizacija Planom predviđenog saobraćajnog rješenja, priključenja na vodovodnu, kanalizacionu i elektroenergetsku mrežu te eventualno izmještanje vodova komunalne infrastrukture, a u svemu prema idejnim projektima koji su sastavni dio ovog Plana. Izgradnja arhitektonsko-urbanističke cjeline ne može započeti bez izrađene projektne građevina cijelog kompleksa (Lokacija 1.). Izuzetno se ovi objekti mogu koristiti za potrebe gradilišta, ali se isti moraju ukloniti prije tehničkog prijema građevine. Postojeći objekti u obuhvatu lokacije 1. se ne zadržavaju. Član 9. Ovim planom su utvrđene sljedeće zelene površine: - Linijsko zelenilo (zaštitni pojas) uz brzu cestu i željezničku prugu, - Zelene površine u sklopu uređenja trga, - Zelene površine na ravnim krovovima i zelenilo na fasadama. Uređenje zelenih površina se mora izvršiti prije tehničkog prijema arhitektonskih objekata, na osnovu: - Projekta sadnje čiju osnovu čini idejno rješenje hortikulture koje je sastavni dio dokumentacije ovog Plana, - Uređenje zelenih površina u okviru pojedinih namjena prostora iz člana 3. ove odluke mora se izvršiti prije tehničkog prijema predviđenih arhitektonskih i drugih objekata, - Tehnički prijem arhitektonskih i drugih objekata podrazumijeva i prijem izvedenih radova na uređenju zelenih površina. Član 10. Zaštitni pojas uz javne ceste (zaštitni cestovni pojas) je pojas na kojem važi poseban režim gradnje i uspostavlja se s ciljem zaštite javne ceste i sigurnosti saobraćaja na njoj od štetnih uticaja i različitih aktivnosti u prostoru pored javne ceste. U postupku izdavanja odobrenja za građenje ili urbanističke saglasnosti za građenje objekata i instalacija na javnoj cesti ili unutar cestovnog i zaštitnog pojasa javne ceste organ nadležan za prostorno uređenje obavezan je zatražiti prethodnu saglasnost, odnosno odobrenje od upravitelja ceste, shodno članu 58. Zakona o cestama u Federaciji Bosne i Hercegovine ( Službene novine Federacije BiH, broj 12/10, 16/10 i 66/13). Zaštitni pojas u smislu stava 1. ovog člana mjeri se od vanjskog ruba zemljišnog pojasa tako da je u pravilu širok sa svake strane: - autoceste 40 m, - brze ceste 30 m, - magistralne ceste 20 m,

6 - regionalne ceste 10 m, - lokalne ceste 5 m. Član 11. Urbanističkim projektom nije obuhvaćeno postavljanje firmi, reklama i drugih sadržaja na građevinama i fasadama, već će se zahtjevi za postavljanje navedenih sadržaja rješavati u skladu sa Odlukom o uvjetima i načinu postavljanja i održavanja naziva firmi, reklama i drugih sadržaja na građevinama i fasadama i uređenju fasada na području Općine Novo Sarajevo koju donosi Općinsko vijeće Novo Sarajevo. Član 12. Uslovi za sklanjanje stanovništva i materijalnih dobara moraju biti obezbjeđeni u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća (»Službene novine Federacije BiH«, broj 39/03, 22/06 i 43/10) i odredbama Uredbe o mjerilima, kriterijima i načinu izgradnje skloništa i tehničkim normativima za kontrolu ispravnosti skloništa (»Službene novine Federacije BiH«, 21/05 i 59/07). Član 13. U postupku donošenja odobrenja za građenje, odnosno u postupku donošenja urbanističke saglasnosti i odobrenja za građenje nivelete pješačkih saobraćajnica, kao i prilazi i ulazi u građevine moraju biti isprojektovane i izvedene prema Uredbi o urbanističko-tehničkim uvjetima, prostornim standardima i normativima za otklanjanje i sprječavanje stvaranja arhitektonsko-urbanističkih barijera za kretanje invalidnih lica koja koriste tehnička i ortopedska pomagala (»Službene novina Kantona Sarajevo«, broj 5/00). Član 14. Površine za parkiranje, odnosno garažiranje vozila utvrđene su Planom - faza saobraćaja. Investitor je dužan da obezbijedi površine za parkiranje i garažiranje na dodijeljenoj građevinskoj parceli prema važećim normativima. Član 15. Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od objavljivanja u Službenim novinama Kantona Sarajevo. Predsjedavajuća Općinskog vijeća Novo Sarajevo Broj Sarajevo, Ana Baltić

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 39. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 101/2008, 4/2009, 58/2009, 25/2011

Више

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR 9 maj - sever.doc

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR 9 maj - sever.doc На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 39. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 101/2008, 4/2009, 58/2009, 25/2011

Више

O-Pl-Novi gradski centar

O-Pl-Novi gradski centar На основу члана 24. став 1. тачка 55. Статута Града Новог Сада пречишћен текст ( Службени лист Града Новог Сада, број 43/08), поводом разматрања Предлога одлуке о изменама и допунама Плана генералне регулације

Више

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO ZAVOD ZA PLANIRANJE RAZVOJA KANTONA SARAJEVO ELABORAT O PRIVREMENOM KORIŠTENJU JAVN

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO ZAVOD ZA PLANIRANJE RAZVOJA KANTONA SARAJEVO ELABORAT O PRIVREMENOM KORIŠTENJU JAVN Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO ZAVOD ZA PLANIRANJE RAZVOJA KANTONA SARAJEVO ELABORAT O PRIVREMENOM KORIŠTENJU JAVNIH POVRŠINA ZA POTREBE POSTAVLJANJA SLOBODNOSTOJEĆIH

Више

На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник РС, број 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13, 50/13, 98/13, 132/14

На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник РС, број 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13, 50/13, 98/13, 132/14 На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник РС, број 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13, 50/13, 98/13, 132/14 и 145/14) и члана 39. став 1. тачка 6. Статута града

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-21323-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-24852-LOCН-2/2018 Заводни број: 05-353-214/2018

Више

Град Ваљево Градска управа ИЗМЕНE И ДОПУНE ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КОЛУБАРА - свеска 1 - Измене и допуне Плана генералне регулације КОЛУБАРА је дон

Град Ваљево Градска управа ИЗМЕНE И ДОПУНE ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КОЛУБАРА - свеска 1 - Измене и допуне Плана генералне регулације КОЛУБАРА је дон Град Ваљево Градска управа ИЗМЕНE И ДОПУНE ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КОЛУБАРА - свеска 1 - Измене и допуне Плана генералне регулације КОЛУБАРА је донела Скупштина града Ваљева, на седници одржаној 03.11.2017.

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-2364/14 Ilijaš, 17.07.2014. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више

ZAVOD ZA PLANIRANJE RAZVOJA

ZAVOD ZA PLANIRANJE RAZVOJA ZAVOD ZA PLANIRANJE RAZVOJA KANTONA SARAJEVO Nacrt IZMJENE I DOPUNE REGULACIONOG PLANA '' BANOVAC '' Direktor Hamdija Efendić, dipl.ing.građ. Sarajevo, oktobar 2018. godine SADRŽAJ: TEKSTUALNO OBRAZLOŽENJE

Више

Microsoft Word - Nacrt_VELIKI_LUG_B.doc

Microsoft Word - Nacrt_VELIKI_LUG_B.doc B O S N A I H E R C E G O V I N A FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE UNSKO-SANSKI KANTON GRAD BIHAĆ GRADONAČELNIK Broj: Bihać, 11.01.2018. godine Na osnovu člana 52. stav 1. tačka b) Statuta Grada Bihaća (

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7346-LOCН-3/2016 Заводни број: 05-353-95/2016

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-34974-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

Sl-28.indd

Sl-28.indd 13. јун 2014. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НОВОГ САДА Број 28 Страна 437. 297 На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи (''Службени гласник Републике Србије'', бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 УС,

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-16667-LOC-1/2018 Заводни број: 05-353-117/2018

Више

Broj :

Broj : I - UVOD Oblast prostornog planiranja, izrade novih, izmjena i dopuna te korekcija važećih planskih dokumenata, vrši se u skladu sa : - Zakonom o prostornom uređenju /Službene novine Kantona Sarajevo,

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO GRAD SARAJEVO GRADONAČELNIK Grad Sarajevo City of Sarajevo BOSNIA AND HERZEGOVINA F

BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO GRAD SARAJEVO GRADONAČELNIK Grad Sarajevo City of Sarajevo BOSNIA AND HERZEGOVINA F BOSNA I HERCEGOVINA Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO GRAD SARAJEVO GRADONAČELNIK Grad Sarajevo City of Sarajevo BOSNIA AND HERZEGOVINA Federation of Bosnia and Herzegovina CANTON OF SARAJEVO

Више

План детаљне регулације дела насеља Калиновац у општини Велико Градиште Рани јавни увид Предмет равног јавног увида су основна концептуална планска ра

План детаљне регулације дела насеља Калиновац у општини Велико Градиште Рани јавни увид Предмет равног јавног увида су основна концептуална планска ра План детаљне регулације дела насеља Калиновац у општини Велико Градиште Рани јавни увид Предмет равног јавног увида су основна концептуална планска развојна решења, која се не односе на услове, могућности

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-23318-LOCН-2/2017 Заводни број: 05-353-126/2017

Више

P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐE

P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐE P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐEVINSKA DOZVOLA, KAO I O SADRŽINI TEHNIČKE DOKUMENTACIJE

Више

Тekst_JU

Тekst_JU ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА ВРАЧАРСКОГ ПЛАТОА ИЗМЕЂУ УЛИЦА: КАТАНИЋЕВЕ, МАКЕНЗИЈЕВЕ, ЧУБУРСКЕ, УНУТРАШЊЕ ГРАНИЦЕ ПАРЦЕЛА ДУЖ ПАРНЕ СТРАНЕ ШУМАТОВАЧКЕ, БРАНИЧЕВСКЕ, РАНКЕОВЕ, НЕБОЈШИНЕ,

Више

O-Pl-Liman-Univerzitetski centar

O-Pl-Liman-Univerzitetski centar На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи (''Службени гласник Републике Србије'', бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 УС, 24/11, 121/12, 42/13-УС, 50/13 и 98/13-УС) и члана 24. тачка 6. Статута

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-734/19 Ilijaš, 24.06.2019. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више

Microsoft Word - Nacrt_UP_BBI_za_web.doc

Microsoft Word - Nacrt_UP_BBI_za_web.doc B O S N A I H E R C E G O V I N A FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE UNSKO-SANSKI KANTON GRAD BIHAĆ GRADONAČELNIK Broj: Bihać, 06.12.2017. godine Na osnovu člana 52. stav 1. tačka b) Statuta Grada Bihaća (

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJEC

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJEC РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJECT DOO Turija (МБ: 21106437, ПИБ: 108988970) из Турије,

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-274/19 Ilijaš, 18.03.2019. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-17732-LOC-1/2017 Заводни број:

Више

Година LII Број 3/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. став 1. Закона о планирању и изградњи ( Службени гла

Година LII Број 3/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. став 1. Закона о планирању и изградњи ( Службени гла Година LII Број 3/2017 33 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. став 1. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник РС, бр. 72/2009, 81/2009-исправка, 64/2010-Одлука

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНС

Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНС Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ОБЈЕДИЊЕНЕ ПРОЦЕДУРЕ И СТАМБЕНО

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-3242-LOCH-2/2016 Заводни број: 05-353-31/2016

Више

Microsoft Word - Obrazloženje Odluke o IZMJ i DOP Odluke o osniv PZ K.doc

Microsoft Word - Obrazloženje Odluke o IZMJ i DOP Odluke o osniv PZ K.doc BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE UNSKO SANSKI KANTON GRAD BIHAĆ GRADONAČELNIK Služba za upravljanje lokalnim razvojem Broj:10/2-05-1778-2 Bihać, 27.04.2018.godine GRADSKO VIJEĆE - o v

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а   С р б и ј а Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА ЧАЈЕТИНА Општинска управа Одсек за урбанизам Број предмета: ROP-CAJ-11826-LOCH-2/2019 Заводни број: 353-106/2019-03 01. 7. 2019. године Чајетина, Александра Карађорђевића

Више

Microsoft Word - sazetak za javnost

Microsoft Word - sazetak za javnost Sadržaj Uvod 1 Obveze iz planova šireg područja 2 Program gradnje i uređenja prostora 4 Osnovna namjena prostora 4 Iskaz prostornih pokazatelja za namjenu, način korištenja i uređenja površina 5 Uvjeti

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша (

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013,95/2016 98/2016,

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-19051-LOC-1/2017 Заводни број:

Више

općina viškovo republika hrvatska primorsko-goranska županija I. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE VIŠKOVO veljača, 2012. godine urbanistički studio rijeka d.o.o. prostorno i urbanističko

Више

GRAD BIHAĆ RAZVOJNI PROJEKT: POSLOVNA ZONA KAMENICA

GRAD BIHAĆ RAZVOJNI PROJEKT: POSLOVNA ZONA KAMENICA GRAD BIHAĆ RAZVOJNI PROJEKT: POSLOVNA ZONA KAMENICA SADRŽAJ Osnovni pokazatelji poslovne zone Kamenica... 3 Prodaja - licitacija gradskog građevinskog zemljišta... 5 Procedura... 5 Opremljenost... 6 Troškovi

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а   С р б и ј а Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА ЧАЈЕТИНА Општинска управа Одсек за урбанизам Број предмета: ROP-CAJ-10144-LOCH-2/2019 Заводни брoj: 353-91/2019-03 14.6.2019. године Чајетина, Александра Карађорђевића

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај Број: 350-74/16-07

Више

Microsoft Word - ODL O JAVN POVR.doc

Microsoft Word - ODL O JAVN POVR.doc BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE TUZLANSKI KANTON OPĆINA SREBRENIK BOSNIA AND HERZEGOVINA FEDERATION OF BOSNIA AND HERZEGOVINA TUZLA CANTON MUNICIPALITY SREBRENIK N A C R T ODLUKA O KORIŠTENJU

Више

Scanned Image

Scanned Image На основу члана 46 став 1 Закона о планирању И изградњи ( Службени гласник Републике Србије, бр 72/09, 81/09 исправка, 64/10 УС, 24/11, 121/12, 42/13 УС, 50/13 УС, 98/13 УС, 132/14 и 145/14) и члана 24

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ НОВИ САД ТСС Поступајући по захтеву Erk

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ НОВИ САД ТСС Поступајући по захтеву Erk РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ НОВИ САД ТСС Поступајући по захтеву Erker inženjering d.o.o. (ПИБ 100713535, матични број

Више

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE (Sl. list Grada Novog Sada, br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-12992-LOC-1/2019

Више

tmamt>*> ** cw (tort KC FC PROIZVODNJA HIDROELEKTRANA "PIVA" PLUZINE Broj: &<pz Datum OQ.20/pvo± Opr. or 14 P H A r O P/K T nnv>khhe Knac PeflH

tmamt>*> ** cw (tort KC FC PROIZVODNJA HIDROELEKTRANA PIVA PLUZINE Broj: &<pz Datum OQ.20/pvo± Opr. or 14 P H A r O P/K T nnv>khhe Knac PeflH tmamt>*> ** cw (tort KC FC PROIZVODNJA HIDROELEKTRANA "PIVA" PLUZINE Broj: 20-30- &khhe Knac PeflHH 6poj 3 H 3 K flpwiara BpujeflMoci i i IT onuithha

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Општина Велико Градиште Општинска управа Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Интерни број: /20

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Општина Велико Градиште Општинска управа Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Интерни број: /20 РЕПУБЛИКА СРБИЈА Општина Велико Градиште Општинска управа Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Интерни број: 353-264/2016-06 Број: ROP-VGR-30662-LOC-1/2016 Датум: 12.12.2016.год.

Више

IZMJENA I DOPUNA PUP-a ZAPADNI ZAMET

IZMJENA I DOPUNA PUP-a ZAPADNI ZAMET IZMJENA DETALJNOG PLANA UREĐENJA CENTRA GORNJI ZAMET NARUČITELJ: IZRAĐIVAČ PLANA: GRAD RIJEKA ODJEL GRADSKE UPRAVE ZA RAZVOJ, URBANIZAM, EKOLOGIJU I GOSPODARENJE ZEMLJIŠTEM DIREKCIJA ZA URBANIZAM I EKOLOGIJU

Више

PDR crni put

PDR crni put На основу члана 54. став 1. Закона о планирању и изградњи ("Службени гласник РС" бр. 47/2003 и 34/2006) и члана 37. тачка 6) Статута града Ниша ("Службени лист града Ниша", бр. 88 /2008), Скупштина града

Више

3

3 ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ УВОД На основу члана 46. став 1. и 5. и члана 48. Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник РС, бр.72/2009, 81/2009-исправка, 64/2010-УС, 24/2011 и 121/2012),

Више

Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ВЛАДИЧИН ХАН Одељење за урбанизам, имовинско-правне, Комуналне и грађевинске послове ROP-HAN LOCH-2/2018 IV 35

Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ВЛАДИЧИН ХАН Одељење за урбанизам, имовинско-правне, Комуналне и грађевинске послове ROP-HAN LOCH-2/2018 IV 35 Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ВЛАДИЧИН ХАН Одељење за урбанизам, имовинско-правне, Комуналне и грађевинске послове ROP-HAN-29422-LOCH-2/2018 IV 350-108/2/18-03 01.11.2018.године ВЛАДИЧИН ХАН Одељење

Више

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: /18 Datum: godine

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: /18 Datum: godine BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: 02-23- 5377/18 Datum: 16.07.2018.godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima ( Službene

Више

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA (Sl. list grada Beograda, br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom propisuju se uslovi i način postavljanja

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-12565-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-450-LOC-1/2019

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 13 Нови Бечеј године година LIII СКУПШТИНА ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ 1. На основу члана 46. Закона о планир

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 13 Нови Бечеј године година LIII СКУПШТИНА ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ 1. На основу члана 46. Закона о планир СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 13 Нови Бечеј 23.05.2019. године година LIII СКУПШТИНА ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ 1. На основу члана 46. Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник РС, бр. 72/2009, 81/2009

Више

Ethan Frome

Ethan Frome BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO OPĆINA ILIJAŠ OPĆINSKI NAČELNIK ODLUKA O PRISTUPANJU IZRADI PLANA PARCELACIJE "APARTMANSKO NASELJE ALAIN" LJUBNIĆI Nosilac pripreme: Načelnik

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА НОВИ БЕЧЕЈ Председник Скупштине Општине: Број: Дана: године ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БЛОКА БРОЈ

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА НОВИ БЕЧЕЈ Председник Скупштине Општине: Број: Дана: године ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БЛОКА БРОЈ РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА НОВИ БЕЧЕЈ Председник Скупштине Општине: Број: Дана: године ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БЛОКА БРОЈ 115 У НОВОМ БЕЧЕЈУ - НАЦРТ - ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА УРБАНИЗАМ,

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-14872-LOC-1/2016 Заводни број: 05-353-62/2016

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Na osnovu clana 217. Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata ("Sluzbeni list Crne Gore", br. 64/17, 44/18 i 63/18), clana 41. Zakona o urede

Na osnovu clana 217. Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata (Sluzbeni list Crne Gore, br. 64/17, 44/18 i 63/18), clana 41. Zakona o urede Na osnovu clana 217. Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata ("Sluzbeni list Crne Gore", br. 64/17, 44/18 i 63/18), clana 41. Zakona o uredenju prostora i izgradnji objekata ("Sluzbeni list Crne

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7363-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

Mile,

Mile, Na osnovu člana 16. stav. Zakona o Vladi Zeničko-dobojskog kantona Prečišćen tekst («Službene novine Zeničko-dobojskog kantona», broj 07/10), člana 51. Zakona o izvršavanju Budžeta Zeničko-dobojskog kantona

Више

Sl

Sl СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БРОЈ 6. 13. СЕПТЕМБАР 2007. ГОДИНА XL 60. На основу члана 13., 14. и 23. Закона о комуналним делатностима ('»Службени гласник Републике Србије», број 16/97 и 42/98), члана 59. Одлуке

Више

URBANISTIČKI PROJEKAT ZA

URBANISTIČKI PROJEKAT ZA Архитекти Томић ДОО, Г. Милановац ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЦРКВА БРЕЗОВИЦА ОПШТИНА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ЕЛАБОРАТ ЗА РАНИ ЈАВНИ УВИД Финансијер плана: Звонко Поповић, Београд бр. тех. дн. 15/2018 1 НОСИЛАЦ ИЗРАДЕ

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-15477-LOC-1/2019 Заводни број: 05-353-119/2019

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-25495-1/2018 Заводни број: 05-353-197/2018

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7837-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-32461-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

"МИОПРОЈЕКТ" ДОО, ВРЊАЧКА БАЊА / БЕОГРАД Врњачка Бања,Краљевачка 5, / Београд,Палилула, Иванковачка 16 ПИБ : ; МБ : ; бр рачуна 200-

МИОПРОЈЕКТ ДОО, ВРЊАЧКА БАЊА / БЕОГРАД Врњачка Бања,Краљевачка 5, / Београд,Палилула, Иванковачка 16 ПИБ : ; МБ : ; бр рачуна 200- "МИОПРОЈЕКТ" ДОО, ВРЊАЧКА БАЊА / БЕОГРАД Врњачка Бања,Краљевачка 5, / Београд,Палилула, Иванковачка 16 ПИБ : 108484442 ; МБ : 21008702; бр рачуна 200-2785040101908-46 mioprojektbg@gmail.com; djordje@miodragovic.com;

Више

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011 ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-7504-LOC-1/2017

Више

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-2340-LOC-1/2019

Више

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP:

Више

Sluzbeni-list-BGD-063.indd

Sluzbeni-list-BGD-063.indd ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број 63 25. јул 2019. године Цена 265 динара Скупштина Града Београда на седници одржаној 25. јула 2019. године, на основу члана 46. Закона о планирању

Више

Sl-22.indd

Sl-22.indd СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НОВОГ САДА Година XXXVIII - Број 22 НОВИ САД, 10. мај 2019. примерак 540,00 динара ГРАД НОВИ САД Скупштина 370 РС, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 УС, 24/11, 121/12, 42/13 УС, 50/13

Више

Scanned Image

Scanned Image РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКО ВЕћЕ Број: 35-12/2019-11 Дана: 15. марта 2019. године НОВИ САД ПРЕДСЕДНИКУ СКУПШТИНЕ ГРАДА НОВОГ САДА На основу члана 136. Пословника

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА  СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА AУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД ПАНЧЕВО ГРАДСКА УПРАВА Секретаријат за урбанизам, грађевинске и стамбено- комуналне послове Број : V-15-353-252/2015 Датум : 04.11.2015. год. Панчево,

Више

Scanned Image

Scanned Image ! РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНАПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКО ВЕћЕ ГРАДА НОВОГ САДА Број: 351 2/2018-575 11 Дана: 21. јуна 2018. године НОВИ САД ПРЕДСЕДНИКУ СКУПЦПИНЕГТАДАНОВОГСАДА На основу члана 136. Пословника

Више

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011 ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-13204-LOCH-2/2017

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 21. ГОДИНА VII ПАНЧЕВО, 24. октобар ГОДИНЕ Аконтација претплате 9.366,10 На основу члана 35. став 7. Закона о п

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 21. ГОДИНА VII ПАНЧЕВО, 24. октобар ГОДИНЕ Аконтација претплате 9.366,10 На основу члана 35. став 7. Закона о п СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 21. ГОДИНА VII ПАНЧЕВО, 24. октобар 2014. ГОДИНЕ Аконтација претплате 9.366,10 На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник РС број 72/09,

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-23660-LOC-1/2017 Заводни број: 05-353-117/2017

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-14206-LOC-2/2018 Заводни број: 05-353-198/2018

Више

ttt

ttt Na temelju članka 21, 22, i 23 Zakona o prostornom uređenju ( Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke, broj: 4/99, 15/01 i 10/03 ) i članka 24. točke 5. Statuta općine Posušje ( Službeni glasnik općine

Више

ЈП ЗАВОД ЗА УРБАНИЗАМ ВОЈВОДИНЕ - НОВИ САД

ЈП ЗАВОД  ЗА  УРБАНИЗАМ  ВОЈВОДИНЕ - НОВИ  САД РЕПУБЛИКА СРБИЈА Аутономна Покрајина Војводина Општина Сента - Општинска управа Одељење за грађевинске послове Одсек за урбанизам, грађевинске послове и спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-12822-LOC-1/2019

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-22696-LOC-1/2018 Заводни број: 05-353-152/2018

Више

VICKO-dpu

VICKO-dpu 1 DPU dijela Lovreta izmeñu Lovretske ul., THBZ-a i Gundulićeve ul. TEKSTUALNO OBRAZLOŽENJE I Obrazloženje 1. Polazišta 1.1. Značaj, osjetljivost i posebnosti područja u obuhvatu plana Zona obuhvata se

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а   С р б и ј а Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА ЧАЈЕТИНА Општинска управа Одсек за урбанизам Број: ROP-CAJ-32139-LOC-15/2019 Заводни број: 353-8/2019-03 2. 7. 2019. године Чајетина, Александра Карађорђевића бр.

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 25 ГОДИНА II ПАНЧЕВО, 8. децембар ГОДИНЕ Аконтација претплате ,48 Цена овог примерка 318, На основ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 25 ГОДИНА II ПАНЧЕВО, 8. децембар ГОДИНЕ Аконтација претплате ,48 Цена овог примерка 318, На основ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 25 ГОДИНА II ПАНЧЕВО, 8. децембар 2009. ГОДИНЕ Аконтација претплате 12.760,48 Цена овог примерка 318,00 343. На основу чланова 19, 20, 46. и 216. став 2. Закона о планирању

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ГРОЦКА УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинско-урбанистичке и комунално-стамбене послове Број предмета: ROP-GRO-6538-LOCH-2/2016 Заводни број: 350-100-2/

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а   С р б и ј а Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА ЧАЈЕТИНА Општинска управа Одсек за урбанизам Број предмета: ROP-CAJ-12910-LOC-3/2019 Заводни број: 353-140/2019-03 15.7.2019. године Чајетина, Александра Карађорђевића

Више