Modelarska liga je ekipno natjecanje učenika u području modelarstva/maketarstva koje je Hrvatska zajednica tehničke kulture, u suradnji sa Hrvatskim s

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Modelarska liga je ekipno natjecanje učenika u području modelarstva/maketarstva koje je Hrvatska zajednica tehničke kulture, u suradnji sa Hrvatskim s"

Транскрипт

1

2 Modelarska liga je ekipno natjecanje učenika u području modelarstva/maketarstva koje je Hrvatska zajednica tehničke kulture, u suradnji sa Hrvatskim savezom pedagoga tehničke kulture, pokrenula početkom školske godine 2012./2013. Hrvatska zajednica tehničke kulture i Hrvatski savez pedagoga tehničke kulture su pokrenuli ovo natjecanje s ciljem poticanja učenika za izvannastavno stjecanje i razvoj tehničkih znanja i vještina, motorike, kreativnosti, inovativnosti, timskog rada, izbor srednjih strukovnih i tehničkih škola i zanimanja te razvoj poduzetništva. Liga se na regionalnoj razini provodila u Zagrebu, Čakovcu, Đakovu, Puli, Splitu i Velikom Trojstvu, od listopada do svibnja Modelarska liga se organizirala kao otvoreno natjecanje, što znači da su se na natjecanje mogle prijaviti ekipe iz susjednih županija (koje nisu spomenute u gornjem odlomku) ili drugih centara. Na regionalnoj razini, Ligu su organizirale županijske zajednice tehničke kulture i društva pedagoga tehničke kulture ili osnovne škole. HZTK-e je prošle godine svakom od šest centara, u kojima se redovito provode radionice u području modelarstva, održala pripremne radionice za učitelje te im donirala dva nova modelarska stroja i materijal kako bi se sudionici Modelarske lige i njihovi mentori što kvalitetnije pripremili za natjecanje. Budući da je Modelarska liga osmišljena kao otvoreno natjecanje, tijekom su predviđene pripremne radionice i za ostale regionalne centre u kojima se provode modelarske radionice, kako bi se ravnopravno uključili u sam program natjecanja tijekom školske godine 2013./2014. U natjecanju je sudjelovalo gotovo 350 učenika osnovnih škola, udruga ili posebnih odjela osnovnih škola, od petog do sedmog razreda, iz cijele Hrvatske, pod vodstvom 60-ak mentora (učitelja tehničke kulture). Državna razina natjecanja Modelarske lige održana je od 18. do 19. svibnja u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici.

3 Na završnom natjecanju sudjelovalo je 46 učenika i 21 mentor koji su osvojili najbolja mjesta na regionalnim natjecanjima. Sva su natjecanja provedena u skladu s Pravilima Modelarske lige Hrvatske zajednice tehničke kulture i Hrvatskog saveza pedagoga tehničke kulture u školskoj godini 2012./2013. Sudjelovanje ekipa na regionalnoj ili županijskoj razini mentori su elektroničkim putem prijavili organizatoru natjecanja koji je, ovisno o prostornim i financijskim mogućnostima, na natjecanje pozvao sve ili neke od prijavljenih ekipa. Na regionalnom natjecanju, natjecatelji su na temelju radioničkih crteža zajednički izrađivali tehničku tvorevinu prema zadanom zadatku u vremenu od 3 puna sata s pauzom od 10 minuta nakon prvih 60 minuta. Na državnoj razini, natjecanje je trajalo 4 puna sata s dvije pauze (svaka u trajanju od 15 minuta). Na svim razinama natjecanja Organizator je osigurao dio ili cjelokupnu opremu, materijal i alat koji su učenicima bili potrebni za izradu tehničke tvorevine. Oprema i alat koju su učenici koristili pri izradi tehničke tvorevine u potpunosti su odgovarali sigurnosnim standardima. Ocjenjivačko povjerenstvo na državnom natjecanju bilo je sastavljeno od pet članova. Sastav Ocjenjivačkog povjerenstva odredio je Organizacijski odbor.

4 Učenici su na svim razinama natjecanja tehničke tvorevine izrađivali pomoću modelarskog stroja Unimat basic. Unimat basic je stroj namijenjen za obradu drveta koji je u potpunosti prilagođen djeci. Osim sigurnosti, stroj odlikuje i modelarnost, što znači da sa s jednim strojem može izvoditi više operacija - piliti, tokariti, brusiti i bušiti, bez opasnosti od ozljeda, čime se učenicima pruža veća slobodu u radu i izražavanju kreativnosti. Pilica ima vrlo kratak hod (onoliko koliko je gibljiva koža) i na taj način osigurava prste mladih tehničara od ozljede. Namijenjeni su za rad u nastavnim i slobodnim aktivnostima, ali su zbog svoje sigurnosti prepoznati i kao idealni za rad s djecom s poteškoćama u razvoju.

5 ŽUPANIJA MJESTO NATJECANJA BROJ ODRŽANIH NATJECANJA TERMIN NATJECANJA BROJ EKIPA BROJ UČENIKA BROJ MENTORA ZAGREB 3 VELIKO TROJSTVO ČAKOVEC ĐAKOVO PULA SPLIT UKUPNO:

6 12 županija

7 Radionice za učitelje koji su pripremali svoje učenike za nastup u Modelarskoj ligi su održane od 26. do 28. listopada 2012., u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. U radionicama je sudjelovalo 29 učitelja tehničke kulture koji se u svojim matičnim ustanovama intenzivnije bave modelarstvom. Hrvatska zajednica tehničke kulture je financirala troškove cjelokupne radionice i troškove smještaja za sve učitelje i predavače te je svakom od 6 centara (Split, Đakovo, Veliko Trojstvo, Zagreb, Pula, Čakovec) donirala po 2 nova modelarska stroja kako bi se sudionici Modelarske lige što kvalitetnije pripremili za natjecanje. U 16 školskih sati, učitelji su imali prilike samostalno sastaviti modelarske strojeve te izraditi dvije vježbe koje im je pripremio profesor Ivan Rajsz. Učitelji, koji su sudjelovali u pripremama, odabrani su prema prijedlozima gradskih i županijskih zajednica te regionalnih društava pedagoga tehničke kulture, no valja napomenuti da su u samom natjecanju mogli sudjelovati i učitelji i mentori koji nisu prisustvovali pripremama. Drugi dio priprema za učitelje iz Splitsko-dalmatinske županije, održan je u Zvjezdanom selu Mosor od 5. do 6. studenog 2012.

8 GRAD ZAGREB 1. KOLO 15. prosinca Natjecanje Modelarske lige za područje Grada Zagreba je održano 15. prosinca u Pučkoj školi u Gračanima, u sklopu Otvorenih dana Hrvatske udruge vojnih minijaturista. Na natjecanju je sudjelovalo 18 ekipa s područja Grada Zagreba. Učenici su u četiri školska sata izrađivali prigodne kutije za božićne darove, prema nacrtu profesora Ivana Rajsza. Za natjecanje je pripremljeno pet kutija, no učenici su na natjecanju izrađivali jednu do dvije, a ostatak su izradili u svojim školama. Prema službenim elementima vrednovanja, prosudbeno povjerenstvo je odabralo pet najboljih ekipa, među kojima je najbolja bila ekipa iz OŠ Dobriše Cesarića iz Zagreba, koju su činili učenici Nino Dragičević i Neven Barišić, pod vodstvom profesora Gorana Mučnjaka. Istodobno, u susjednoj je prostoriji održana izložba maketarskih i modelarskih radova klubova i udruga te prezentacija maketarskih radionica u sklopu Otvorenih dana Hrvatske udruge vojnih minijaturista, koji su održani od 14. do 16. prosinca KOLO 28. veljače Drugo regionalno natjecanje Modelarske lige za područje Grada Zagreba održano je 28. veljače u velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture (Dalmatinska 12, Zagreb). Na natjecanju je sudjelovalo 20 ekipa s područja Grada Zagreba i 1 ekipa iz Velike Gorice. Učenici su u četiri školska sata izrađivali prigodne košarice za pisanice, prema nacrtu profesora Ivana Rajsza. Prema službenim elementima vrednovanja, prosudbeno povjerenstvo je odabralo pet najboljih ekipa, među kojima je najbolja bila ekipa iz OŠ Sesvetska sela iz Zagreba, koju su činili učenici Andrija Granić i Antonio Mužar, pod vodstvom profesora Branka Latasa.

9 3. KOLO 11. svibnja Završno kolo Modelarske lige za područje Grada Zagreba održano je u sklopu Festivala tehničke kulture, 11. svibnja u Boćarskom domu u Zagrebu. Na natjecanju je sudjelovalo 18 ekipa s područja Grada Zagreba, 1 ekipa iz Velike Gorice i 1 ekipa iz Karlovca. Učenici su u četiri školska sata izrađivali drvene kutijepernice, prema nacrtu profesora Ivana Rajsza. Prema službenim elementima vrednovanja, prosudbeno povjerenstvo je odabralo pet najboljih ekipa, među kojima je najbolja bila ekipa iz OŠ Sesvetska sela iz Zagreba, koju su činili učenici Bruno Brnić i Lucija Maškarin, pod vodstvom profesora Branka Latasa.

10 ĐAKOVO 12. travnja Regionalno natjecanje Modelarske lige za Osječko-baranjsku županiju - Danas mali, sutra veliki majstor održano je 12. travnja u Časničkom domu Đakovo. Na natjecanju je sudjelovala 21 ekipa i to: 1 ekipa iz Virovitičko-podravske županije, 1 ekipa iz Brodsko-posavske županije te 19 ekipa iz Osječko-baranjske županije. Učenici su u tri sata izrađivali stalak za čačkalice i ubruse u šokačkom stilu, prema nacrtu profesora Ivana Jukića. Uz natjecatelje, sudjelovale su i ekipe posebnih odjela iz OŠ Ljudevita Gaja OŠ Vladimir Becić iz Osijeka te 2 ekipe iz OŠ Vladimir Nazor iz Đakova. Za sve učenike i mentore organizirano je razgledavanje i prezentacija radiamaterizma Radio kluba Đakovo, kao i smotra tehničkih tvorevina mladih poduzetnika. Prema službenim elementima vrednovanja, ocjenjivačko povjerenstvo je odabralo 3 najbolje ekipe u dvije kategorije (domaćini i gosti). U kategoriji natjecatelja najbolja je ekipa iz OŠ Dore Pejačević iz Našica, koju su činili učenici Nikola Jančula i Denis Blažević, pod vodstvom mentorice Gabrijele Anić. Među gostujućim natjecateljskim ekipama, najbolja je bila ekipa koju su činili učenici Matej Mihaljenović i Luka Novotni iz OŠ Ivana Brlić Mažuranić iz Orahovice pod vodstvom mentorice Svjetlane Urbanek.

11 PULA 18. travnja Prvo regionalno natjecanje Modelarske lige za Istarsku županiju održano je pod nazivom Danas mali sutra veliki majstor, 18. travnja godine u Osnovnoj školi Šijana u Puli. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno osam ekipa: OŠ Šijana, OŠ Veli Vrh, OŠ Vidikovac i OŠ Stoja iz Pule, OŠ Vladimira Nazora iz Rovinja (dvije ekipe) i OŠ Vladimira Nazora iz Pazina (PŠ Sveti Petar u Šumi). Učenici su izradili dvije stolice prema nacrtu prof. Ivana Rajsza. Prosudbeno povjerenstvo je, prema Pravilniku Modelarske lige, najboljom proglasilo ekipu iz OŠ Šijana (Mauro Ikić i Andrej Rašović).

12 VELIKO TROJSTVO 20. travnja Natjecanje je održano 20. travnja u sportskoj dvorani pokraj OŠ Veliko Trojstvo. Na regionalnom natjecanju Modelarske lige za područje Bjelovarsko-bilogorske županije sudjelovalo je 39 ekipa. Učenici su u četiri školska sata izrađivali drvene kutije-pernice, prema nacrtu profesora Ivana Rajsza. Struktura natjecateljskih ekipa: 1. timovi iz osnovnih škola Bjelovarsko-bilogorske županije - 18 ekipa iz Bjelovarsko - bilogorske županije, sastavljenih od učenika petih, šestih i sedmih razreda koji su se ravnopravno natjecali u kategoriji regionalnog natjecanja Modelarske lige. 2. timovi iz osnovnih škola - predstavnici šest županija te dvije ekipe iz Republike Mađarske - 11 ekipa i to iz Osijeka, Đakova, Kutine, Varaždina, Koprivnice, Križevaca te mađarskog grada Kadarkuta. 3. timovi izvan konkurencije - 10 ekipa koje su sudjelovale izvan konkurencije i time doprinijele popularizaciji modelarstva. Prema službenim elementima vrednovanja, prosudbeno povjerenstvo je odabralo 3 najbolje ekipe u dvije kategorije (domaćini i gosti). U kategoriji natjecatelja iz Bjelovarsko-bilogorske županije, najbolja je bila iz OŠ Veliko Trojstvo iz Velikog Trojstva, koju su činile učenice Rebeka Kalfić i Rafaela Kalfić, pod vodstvom profesora Ivana Rajsza. Među gostujućim natjecateljskim ekipama, najbolja je bila ekipa koju su činili učenici Ivan Kohek i Matko Prugovečki iz OŠ Zvonimira Franka iz Kutine, pod vodstvom profesorice Irene Tošić.

13 SPLIT 24. travnja Završno kolo Modelarske lige za Splitsko-dalmatinsku županiju održano je 24. travnja u OŠ Mejaši u Splitu. Ukupno je održano pet kola Modelarske lige Za Splitsko-dalmatinsku županiju. Prvo kolo održano je u Osnovnoj školi Mejaši, drugo u Osnovnoj školi Kman-Kocunar, treće u Zajednici tehničke kulture u Splitu, četvrto u Osnovnoj školi Kneza Trpimira u Kaštel Gomilici, te peto, posljednje također u Osnovnoj školi Mejaši. Na završnom natjecanju sudjelovalo je 6 ekipa, odnosno 12 učenika koji su izrađivali kutijicu za olovke, prema nacrtu Martina Olujića, ravnatelja OŠ Kman-Kocunar. Nakon održanih natjecanja, a prema službenim elementima vrednovanja, povjerenstvo je odlučilo da su učenici Marjan Brnića i Tea Kalajžić iz OŠ Mejaši iz Splita zasluženo osvojili prvo mjesto. Svi sudionici uz ugodno druženje i timski rad pokazali su svoju kreativnost, inovativnost te želju za razvojem tehničkih znanja i vještina.

14 ČAKOVEC 27. travnja Regionalno natjecanje Modelarske lige za Međimursku, Varaždinsku i Koprivničko-križevačku županiju - Danas mali, sutra veliki majstor održano je 27. travnja u Osnovnoj školi Ivanovec kraj Čakovca. Na natjecanju je sudjelovalo 30 ekipa i to: 3 ekipe iz Koprivničko-križevačke županije, 20 ekipa iz Međimurske županije te 7 ekipa iz Varaždinske županije. Učenici su u četiri školska sata izrađivali držače za sol i papar prema nacrtu profesora Ivana Rajsza. Uz natjecateljski dio programa, za sve je učenike i mentore organizirano razgledavanje Muzeja zbirke starih aparata, uređaja i strojeva uz stručno vodstvo Josipa Baloga, vlasnika velikog broja izloženih eksponata i druženje s članovima Oltajmer kluba Međimurje. Prikazano je 30 oldtajmer vozila, a članovi kluba su zainteresirane učenike vozili u svojim vozilima. Članovi lokalne Aviomodelarske sekcije u jednom su razredu izložili 30 zrakoplovnih modela, te su omogućili učenicima škole domaćina da sami izrade najjednostavnije zrakoplovne modele. Gostima i posjetiteljima natjecanja prikazan je i rad UNIMAT strojeva. Zbivanja na i oko natjecanja popratili su članovi Fotokino kluba Ivanovec,a istu je večer u vijestima regionalne TV postaje SRCE TV izvješteno o održanoj manifestaciji. Prema službenim elementima vrednovanja, ocjenjivačko povjerenstvo je odabralo najbolje ekipe koje su, temeljem uspjeha na ovom regionalnom natjecanju, stekle uvjete za državno natjecanje, a to su: Hrvoje Kirić i Luka Petek iz OŠ Nedelišće, Lara Kemec i Noa Vadas iz OŠ Draškovec, Aleksandar Žužul i Lucija Črep iz OŠ Ivanovec, Nina Gavranović i Zoran Resnik iz DPTK Varaždin, te Domagoj Levatić i Elena Sovar iz ZTK Križevci.

15 KRALJEVICA, NACIONALNI CENTAR TEHNIČKE KULTURE SVIBNJA Završnica Modelarske lige 2012./2013. održana je u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici od 18. do 19. svibnja Na svečanosti otvorenja, pozdravne riječi sudionicima uputili su: predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture, prof.dr.sc. Ante Markotić te gradonačelnik Grada Kraljevice, gospodin Josip Turina. Uz navedene, natjecanje su posjetile i Dragana Smiljanić, savetnik-koordinator iz Zavoda za unapređenje informatičkog obrazovanja i vaspitanja iz Beograda te Milosava Smilajnić, profesorica tehnike i informatike iz OŠ Janka Veselinovića iz Beograda; gospodin Žarko Bošnjak, viši savjetnik za tehničku kulturu u informatiku iz Agencije za odgoj i obrazovanje te mnogi drugi uvaženi gosti. Na završnom natjecanju Modelarske lige sudjelovalo je 46 učenika i 21 mentor koji su osvojili najbolja mjesta na regionalnim natjecanjima. Učenici su u 4 puna sata izrađivali stolnu svjetiljku, prema nacrtu profesora Ivana Rajsza. Ocjenjivačko povjerenstvo, na čelu s profesoricom Sanjom Kovačević, najboljim hrvatskim modelarima je proglasilo Nikolu Jančulu i Denisa Blaževića iz OŠ Dore Pejačević iz Našica (mentorica Gabrijela Anić). Drugo mjesto su odnijeli Aleksandar Žužul i Lucija Črep iz OŠ Ivanovec iz Ivanovca (mentor Željko Medved), a treće mjesto Krešimir Šolaja i Stipe Matoš iz IV. OŠ Bjelovar iz Bjelovara (mentorica Olivera Milanović).

16 Poredak Ime Prezime Razred Škola/Udruga Mjesto Županija Mentor Ekipa Bodovi 1. Nikola Jančula 7. OŠ Dore Osječko Našice Gabrijela Anić Denis Blažević 7. Pejačević baranjska 2. Aleksandar Žužul 6. OŠ Ivanovec Ivanovec Međimurska Željko Medved 8 48 Lucija Črep Krešimir Šolaja 7. IV osnovna škola Bjelovarskobilogorska Olivera Bjelovar Stipe Matoš 7. Bjelovar Milanović Matija Adrić Marjan Brnić 7. Tea Kalajžić 7 Mažuranić" OŠ Mejaši Sibinj Split 4. Andreja Dankić 6. OŠ Eugen Velika Maja Mačinko Zagrebačka Rafaela Nevistić 6. Kvaternik Gorica Kovač Andrija Granić 6. OŠ Sesvetska Antono Mužar 7. Sela Zagreb Grad Zagreb Branko Latas Nino Dragičević 7. OŠ Dobriše Neven Barišić 7. Cesarića Zagreb Grad Zagreb Goran Mučnjak Vilim Tavčar 7. OŠ Dobriše Marin Pilepić 7. Cesarića Zagreb Grad Zagreb Goran Mučnjak Rafaela Kalfić 6. OŠ Veliko Veliko Bjelovarskobilogorska Rebeka Kalfić 6. Trojstvo Trojstvo Ivan Rajsz Matej Mihaljenović 7. OŠ Ivane Brlić- Virovitičkopodravska Urbanek Svjetlana Orahovica Luka Novotni 7. Mažuranović Josip Maradin OŠ Netretić Netretić Karlovačka Suzana Šnajdar 20 Katja Ivančić Ivan Zdjelarević 6. OŠ "Ivan Brodskoposavska Splitskodalmatinska Sunčica Dolovčak Tome Kovačević

17 10. Lucija Maškarin 6 OŠ Sesvetska Zagreb Grad Zagreb Branko Latas Bruno Brnić 6 Sela 11. Hrvoje Kirić 7 Sandro OŠ Nedelišće Nedelišće Međimurska Balašković Luka Petek Luka Markanović 6 OŠ Miroslava Leon Gal 6 Krleže Čepin Osječko baranjska Leon Zakanji 6 37 Noa Vadas Karlo Jukić 6 OŠ "Vladimir Nazor" Luka Vidović Mauro Ikić 7 Andrej Rašović Domagoj Levatić 7 Elena Sovar 7 Đakovo Osječko baranjska Sanja Vidović 4 33 OŠ Šijana Pula Istarska Mirza Salihović ZTK Križevci Križevci 13. Ivan Kohek 6 OŠ Zvonimira Sisačkomoslavačka Kutina Matko Prugovečki 6 Franka Irena Tošić Lela Remenarić 7 III osnovna Bjelovarskobilogorska Bjelovar Karla Glazer 7 škola Bjelovar Antun Petrlić Nina Gavranović 5 Zoran Resnik 7 DPTK Varaždin Varaždin Varaždinska Ines Brckan Nina Salaj 7 Svjetlana OŠ Jure 7 Zagreb Grad Zagreb Seljanec Filip Božić Kaštelana Savković Lara Kemec 5 Katica Mikulaj OŠ Draškovec Draškovec Međimurska Ovčarić Koprivničkokriževačka Ante Starčević 10 30

18 Kraljevica, svibanj 2013.

Obavijest o održavanju, prijevozu i smještaju učenika i mentora na državnom Natjecanju iz fizike Vrijeme održavanja: od travnja 2018.godine Mje

Obavijest o održavanju, prijevozu i smještaju učenika i mentora na državnom Natjecanju iz fizike Vrijeme održavanja: od travnja 2018.godine Mje Obavijest o održavanju, prijevozu i smještaju učenika i mentora na državnom Natjecanju iz fizike Vrijeme održavanja: od 17.-20.travnja 2018.godine Mjesto održavanja natjecanja: Gimnazija Pula, Pula Smještaj:

Више

Udjel osoba starijih od 65 godina u ukupnom stanovništvu po dobi i spolu, Hrvatska i Grad Zagreb, (popisna) 2011.g. - (procjena) 2017.g. 1. UDJEL OSOB

Udjel osoba starijih od 65 godina u ukupnom stanovništvu po dobi i spolu, Hrvatska i Grad Zagreb, (popisna) 2011.g. - (procjena) 2017.g. 1. UDJEL OSOB Udjel osoba starijih od 65 godina u ukupnom stanovništvu po dobi i spolu, Hrvatska i Grad Zagreb, (popisna) 2011.g. - (procjena) 2017.g. 1. UDJEL OSOBA STARIJIH OD 65 G. U UKUPNOM STANOVNIŠTVU PO DOBI

Више

1. Odluka o uvođenju eksperimentalnog programa zdravstvenog odgoja i obrazovanja u osnovne i srednje škole Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa

1. Odluka o uvođenju eksperimentalnog programa zdravstvenog odgoja i obrazovanja u osnovne i srednje škole Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa 1. Odluka o uvođenju eksperimentalnog programa zdravstvenog odgoja i obrazovanja u osnovne i srednje škole Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (u daljnjem tekstu: MZOŠ) objavilo je 10. prosinca

Више

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja školski

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja školski Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja 2017. BILTEN Županijskog natjecanja školskih sportskih društava u stolnom tenisu za djevojčice

Више

Slavonski Brod, 19. veljače godine BRODSKO - POSAVSKA ŽUPANIJA

Slavonski Brod, 19. veljače godine BRODSKO - POSAVSKA ŽUPANIJA , 19. veljače 2016. godine BRODSKO - POSAVSKA ŽUPANIJA 2 VREMENIK NATJECANJA od 8,15 do 9,00 -razgledavanje radnih mjesta i upoznavanje natjecatelja s praktičnim vježbama ( tko želi) od 9,00 do 9,15 -svečano

Више

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva Prosvjetno-kulturni centar Mađara u RH Drinska 12 a 31000 Osijek Školski razvojni plan šk. g. Definiranje prioritetnih razvojnih 1.Unapređivanje kvalitete nastave 2. Opstojnost škole ostvarivanja UNAPREĐIVANJE

Више

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 31. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja u stoln

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 31. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja u stoln Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 31. siječnja 2018. BILTEN Županijskog natjecanja u stolnom tenisu za osnovne škole (m, ž) Sudionici na natjecanju:

Више

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U STOLNOM TENISU

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U STOLNOM TENISU Županijsko natjecanje u stolnom tenisu za učenike i učenice Osnovna škola Hodošan 6. prosinca 2013. godine Organizator: Domaćin natjecanja: Voditelj natjecanja: Suci/sutkinje: Savez školskih športskih

Више

MODEL ZADATKA ZA WSC MEĐUSEKTORSKU SMOTRU RADOVA ŠK.GODINA 2018/2019. ELEKTROTEHNIKA I RAČUNALSTVO Document filename prefix

MODEL ZADATKA ZA WSC MEĐUSEKTORSKU SMOTRU RADOVA ŠK.GODINA 2018/2019. ELEKTROTEHNIKA I RAČUNALSTVO Document filename prefix MODEL ZADATKA ZA WSC MEĐUSEKTORSKU SMOTRU RADOVA ŠK.GODINA 2018/2019. ELEKTROTEHNIKA I RAČUNALSTVO Document filename prefix UVOD Prosudbeno povjerenstvo WSC međusektorske smotre Elektrotehnika i računalstvo,

Више

HSS-PRAVILA 1.A I 1.B LIGA

HSS-PRAVILA 1.A I 1.B LIGA P R A V I L A ZA ORGANIZACIJU I PROVEDBU 1.A i 1.B HRVATSKE LIGE U GAðANJU ZRAČNIM ORUŽJEM ISSF PROGRAMA 1 UVODNE ODREDBE 1.1 Naziv natjecanja je ''1.A i 1.B HRVATSKA LIGA'' u gañanju zračnim oružjem ISSF

Више

PRIJEVOZ / TABLICA PRIJEVOZA OŠ BUS BUS 1 GRAD/NAZIV ŠKOLE VRIJEME MJESTO POLASKA UKUPNO DARDA, OŠ DARDA 7:00 Ispred škole 15 VIŠNJEVAC, OŠ VIŠ

PRIJEVOZ / TABLICA PRIJEVOZA OŠ BUS BUS 1 GRAD/NAZIV ŠKOLE VRIJEME MJESTO POLASKA UKUPNO DARDA, OŠ DARDA 7:00 Ispred škole 15 VIŠNJEVAC, OŠ VIŠ PRIJEVOZ / TABLICA PRIJEVOZA 24.04.-OŠ BUS BUS 1 GRAD/NAZIV ŠKOLE VRIJEME MJESTO POLASKA DARDA, OŠ DARDA 7:00 1 VIŠNJEVAC, OŠ VIŠNJEVAC 7:20 OSIJEK, OŠ D.CESARIĆA OSIJEK, OŠ TINA UEVIĆA 7:40 Parking Emezzeta

Више

Na temelju članka 23. Zakona o tehničkoj kulturi ("Narodne novine Republike Hrvatske" broj 76/93, 11/94 i 38/09) i članka 22. Statuta Dubrovačko-neret

Na temelju članka 23. Zakona o tehničkoj kulturi (Narodne novine Republike Hrvatske broj 76/93, 11/94 i 38/09) i članka 22. Statuta Dubrovačko-neret Na temelju članka 23. Zakona o tehničkoj kulturi ("Narodne novine Republike Hrvatske" broj 76/93, 11/94 i 38/09) i članka 22. Statuta Dubrovačko-neretvanske županije ("Službeni glasnik Dubrovačko-neretvanske

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 02. 11. 2016. Broj: 52 SADRŽAJ HRVATSKI NOGOMETNI KUP: - Rezultati utakmica 1/8 završnice - Natjecateljski brojevi klubova sudionika 1/4 završnice - Opomenuti i isključeni igrači na

Више

Microsoft Word - Organizirani prijevoz_Natjecanje fizika.docx

Microsoft Word - Organizirani prijevoz_Natjecanje fizika.docx AUTOBUS 1 Voditelji puta: Damir Kliček, prof. Mob: 091 282 7109 Zumbulka Beštak Kadić, prof. Mob: 091 525 0399 Međimurska III.OŠ II.OŠ Gimnazija Josipa 9 Slavenskog Varaždinska Zagrebačka Krapinskozagorska

Више

CIJENE NEKRETNINA U HRVATSKOJ Cijene nekretnina u Hrvatskoj pale su za 3 posto u odnosu na prethodnu godinu, pokazuje najnovije Njuškalovo istraživanj

CIJENE NEKRETNINA U HRVATSKOJ Cijene nekretnina u Hrvatskoj pale su za 3 posto u odnosu na prethodnu godinu, pokazuje najnovije Njuškalovo istraživanj CIJENE NEKRETNINA U HRVATSKOJ Cijene nekretnina u Hrvatskoj pale su za 3 posto u odnosu na prethodnu godinu, pokazuje najnovije Njuškalovo istraživanje na najvećem uzorku nekretnina. Samo u travnju na

Више

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO ŠKOLSKIH SPORTSKIH DRUŠTAVA SREDNJIH ŠKOLA STOLNI TENIS MLADIĆI KANFANAR, ŠKOLSKA GODINA 2018./2019. Stranica 1

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO ŠKOLSKIH SPORTSKIH DRUŠTAVA SREDNJIH ŠKOLA STOLNI TENIS MLADIĆI KANFANAR, ŠKOLSKA GODINA 2018./2019. Stranica 1 ŽUPANIJSKO PRVENSTVO ŠKOLSKIH SPORTSKIH DRUŠTAVA SREDNJIH ŠKOLA STOLNI TENIS MLADIĆI KANFANAR, 29. 11. 2018. ŠKOLSKA GODINA 2018./2019. Stranica 1 Sudionici županijskog prvenstva R.BR. ŠSD SREDNJA ŠKOLA

Више

Page 1 of 5 1. RADIO U 2005. radilo je 135 radiopostaja, 6 više u odnosu na 2004. Četiri radiopostaje pokrivaju programom cijelu državu: Hrvatski radio, Hrvatski katolički radio, Radio Croatia i Otvoreni

Више

PRIOPĆENJE Page 1 of 5 DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU REPUBLIKE HRVATSKE ZAGREB, ILICA 3, P. P. 80, TELEFON: (01) 4806-111 ISSN 1334-0565 GODINA: XLIV. ZAGREB, 30. SVIBNJA 2007. BROJ: 8.3.3. 1. RADIO OBVEZATNO

Више

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT ERSTE PLAVA LIGA 2018. Organizator: AK PRO SPORT 1. BROJ SUDIONIKA EPL 2018. U kvalifikacijama Erste Plave lige 2018. sudjelovalo je ukupno 3.407 učenika i učenica 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola.

Више

KLASA: / /0001 URBROJ: / Na temelju članka 20. stavka 1. Pravilnika o provedbi Podmjere 6.1.»Potpora za pokretanje po

KLASA: / /0001 URBROJ: / Na temelju članka 20. stavka 1. Pravilnika o provedbi Podmjere 6.1.»Potpora za pokretanje po KLASA: 440-12/14-01-01-01/0001 URBROJ: 343-0100/01-17-087 Na temelju članka 20. stavka 1. Pravilnika o provedbi Podmjere 6.1.»Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima«, Podmjere 6.2»Potpora

Више

OŠ Petra Kanavelića Korčula Podružnica br.1 Osnovna glazbena škola Korčula Tel Fax KLASA: / UR.BROJ: 213

OŠ Petra Kanavelića Korčula Podružnica br.1 Osnovna glazbena škola Korčula Tel Fax KLASA: / UR.BROJ: 213 OŠ Petra Kanavelića Korčula Podružnica br.1 Osnovna glazbena škola 20260 Korčula Tel 020 716-126 Fax. 020 715-023 KLASA: 602-02/16-01-141 UR.BROJ: 2138-23-01/16-02 U Korčuli, 28.09.2016. Na temelju članka

Више

MODEL ZADATKA ZA WSC MEĐUSEKTORSKU SMOTRU U ŠK. GODINI 2018./2019. Grafičke tehnologije i audiovizualne tehnologije

MODEL ZADATKA ZA WSC MEĐUSEKTORSKU SMOTRU U ŠK. GODINI 2018./2019. Grafičke tehnologije i audiovizualne tehnologije MODEL ZADATKA ZA WSC MEĐUSEKTORSKU SMOTRU UVOD Tema: PROMOCIJA WORLDSKILLS CROTIA STRUKOVNIH NATJECANJA I SMOTRI Vrsta rada: PROMOTIVNI/AFIRMACIJSKI PLAKAT na zadanu temu Afirmativnim plakatom na temu

Више

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA INFORMACIJA O STATISTIČKIM POKAZATELJIMA TURISTIČKOG PROMETA - ožujak

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA INFORMACIJA O STATISTIČKIM POKAZATELJIMA TURISTIČKOG PROMETA - ožujak HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA INFORMACIJA O STATISTIČKIM POKAZATELJIMA TURISTIČKOG PROMETA - ožujak 2019. - Sadržaj: Ožujak 2019... 2 Ukupni pokazatelji... 2 Rezultati prema vrstama smještajnih kapaciteta/objekata...

Више

Microsoft Word - 1_naslovnica.doc

Microsoft Word - 1_naslovnica.doc ISSN 1334-806X NAKLADNIK HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE Središnja služba A. Mihanovića 3, 10000 Zagreb za nakladnika Srećko Vuković glavni urednik Goran Krstičević redakcija Marica Imprić-Jurić,

Више

Microsoft Word - 27 smotra-konačna ver.docx

Microsoft Word - 27 smotra-konačna ver.docx 27. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske Organizatori Hrvatska udruga učeničkog zadrugarstva Hrvatska zajednica tehničke kulture Pokrovitelji Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Agencija

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 16. 11. 2016. Broj: 54 - Registracije SADRŽAJ Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555 Fax: +385 1 2441

Више

25 - Protić.indd

25 - Protić.indd 23. LJETNA ŠKOLA KINEZIOLOGA REPUBLIKE HRVATSKE Jadranka Protić Marko Prahović Marko Strusa SPORTSKA PRVENSTVA VELEUČILIŠTA I VISOKIH ŠKOLA REPUBLIKE HRVATSKE 1. UVOD Veleučilišta i visoke škole ustanove

Више

PRIJEDLOG Na temelju članka 76. Zakona o sportu («Narodne novine» broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13 i 85/15, 19/16) i članka 28. točka 8. Statuta Sisačko moslavačke županije («Službeni glasnik

Више

eGlasilo HPA svibanj 2019

eGlasilo HPA svibanj 2019 eglasilo IZVJEŠĆE O STOČARSKOJ PROIZVODNJI Svibanj SADRŽAJ JEDINSTVENI REGISTAR DOMAĆIH ŽIVOTINJA ISPORUČENE KOLIČINE MLIJEKA o Kravlje mlijeko o Ovčje mlijeko o Kozje mlijeko KONTROLA OCJENJIVANJA NA

Више

Knjižničarka u školskom projektu Riči šokačke

Knjižničarka u školskom projektu Riči šokačke Knjižničarka u školskom projektu Rȋči šokȁčkē Henrieta Matković ŽSV školskih knjižničara srednjih škola Osječko-baranjske županije Osijek, 2. lipnja 2017. Rȋči šokȁčkē Cilj projekta: s učenicima i zainteresiranim

Више

Projekt STE(A)M Tjedan Tehnički muzej Nikola Tesla u suradnji sa Školskom knjigom d.d., Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i udr

Projekt STE(A)M Tjedan Tehnički muzej Nikola Tesla u suradnji sa Školskom knjigom d.d., Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i udr Projekt STE(A)M Tjedan 11.10. 12.10.2017. Tehnički muzej Nikola Tesla u suradnji sa Školskom knjigom d.d., Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i udrugom Hrvatsko interdisciplinarno društvo organizirao

Више

kulen katalog 2013.indd

kulen katalog 2013.indd HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA ŽUPANIJSKA KOMORA OSIJEK PREHRAMBENO TEHNOLOŠKI FAKULTET OSIJEK XIII. OCJENJIVANJE KAKVOĆE SLAVONSKOG KULENA, 21. lipnja 2013. 1. 2. 3. 4. 5. Barić SKELEDŽIJA Zvonko Barić Željko

Више

OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige Tema: Čitam 100 na sat ( )

OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige Tema: Čitam 100 na sat ( ) OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige 2016. Tema: Čitam 100 na sat (15.10.-15-11.2016.) DOGAĐANJA: 20. listopada u 10 h, Gradska knjižnica Vukovar Dani Matice hrvatske U Gradskoj knjižnici Vukovar povodom

Више

POREČ BUS ŠKOLA MJESTO MJESTO POLASKA BROJ VRIJEME POLASKA KM 1. PRVA GIMNAZIJA VARAŽDIN VARAŽDIN 13 PRVA GIMNAZIJA VARAŽDIN V

POREČ BUS ŠKOLA MJESTO MJESTO POLASKA BROJ VRIJEME POLASKA KM 1. PRVA GIMNAZIJA VARAŽDIN VARAŽDIN 13 PRVA GIMNAZIJA VARAŽDIN V POREČ 25.4.218.-27.4.218. BUS ŠKOLA MJESTO MJESTO POLASKA BROJ VRIJEME POLASKA KM 1. PRVA GIMNAZIJA VARAŽDIN VARAŽDIN 13 PRVA GIMNAZIJA VARAŽDIN VARAŽDIN AK VARAŽDIN 5? VARAŽDIN 1 SREDNJA ŠKOLA BEDEKOVČINA

Више

Microsoft Word - HR Survey 2006.doc

Microsoft Word - HR Survey 2006.doc HR Survey 2006 Hrvatski pregled certifikata sustava upravljanja za 2006. godinu Osijek, svibanj 2007. Predgovor Hrvatski pregled certifikata sustava upravljanja HR Survey nastao je po ugledu na popularni

Више

Stanovanje i stanogradnja

Stanovanje i stanogradnja Provedba subvencioniranja stambenih kredita za zahtjeve zaprimljene u 2018. god. Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama Provedba subvencioniranja stambenih kredita za zahtjeve zaprimljene

Више

Slide 1

Slide 1 Predstavljanje projekata KA1 i KA2 Osnovna škola Ludina Tomislav Pavlović, učitelj mentor, etwinning ambasador 17.12.2014. SADRŽAJ SADRŽAJ OŠ Ludina - 236 učenika - 34 učitelja i stručna suradnika - matična

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pregled projekata iz područja socijalnog uključivanja 3. DANI EU FONDOVA godine Ministarstvo socijalne politike i mladih Služba za pristupne i strukturne fondove Europske unije SADRŽAJ Provedeni projekti

Више

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9 HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ Metalčeva 5, 10 000 Zagreb, tel: 01 / 4573 032, fax: 01 / 4573 036, t.lukic@hrs.hr Žiro račun Hrvatskog Rukometnog Saveza: ZABA HR1923600001101363442 OIB: 1849385124 1. HRVATSKA

Више

Odluka o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole u školskoj godini 2013./2014.

Odluka o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole u školskoj godini 2013./2014. UPISI U SREDNJE ŠKOLE 2013./2014. Ankica Nježić, pomoćnica ministra Zagreb, veljača 2013. 1 ELEKTRONIČKE PRIJAVE I UPISI U SREDNJE ŠKOLE 2 ELEKTRONIČKE PRIJAVE I UPISI U SREDNJE ŠKOLE Glavni i ključni

Више

HRVATSKIAUTOMODELARSKI SAVEZ - Zagreb, C. Truhelke 4., tel/fax: CROATIAN ASSOCIATION OF RC MODEL CARS Poluodišnji opisni izvještaj Hrv

HRVATSKIAUTOMODELARSKI SAVEZ - Zagreb, C. Truhelke 4., tel/fax: CROATIAN ASSOCIATION OF RC MODEL CARS Poluodišnji opisni izvještaj Hrv HRVATSKIAUTOMODELARSKI SAVEZ - Zagreb, C. Truhelke 4., tel/fax: 385 01 383 9073 CROATIAN ASSOCIATION OF RC MODEL CARS Poluodišnji opisni izvještaj Hrvatskog automodelarskog saveza (HAMS) o provedenim programima

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

Bilten_3_odbojka_Z

Bilten_3_odbojka_Z MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I ŠPORTA ŠKOLSKE ŠPORTSKE IGRE OLIMPIJSKOG DUHA 2008. ODBOJKA BILTEN 3 Rovinj, 8. 11. svibanj 2008. Sudionici: r.br. ŠŠD Škola iz mjesta 1. EUGEN KUMIČIĆ OSNOVNA ŠKOLA

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/94-87 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/94-87 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/16-04/94-87 URBROJ: 2170/01-15-00-16-68 Rijeka, 16. 1. 2017. Gradonačelnik je 16.siječnja 2017. godine

Више

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA «KRSTO ODAK» DRNIŠ KLASA: 602-01/17-01-72 URBROJ: 2182/1-12/1-17-1 Drniš, 15. rujna 2017. godine I Z V J E Š Ć E O RADU ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2016./2017. GODINU I. OPĆI PODACI: Nastava

Више

6.Prilog-Tablica

6.Prilog-Tablica PRIJEDLOG IZMJENA PROGRAMA JAVNIH POTREBA UPRAVNOG ODJELA ZA ODGOJ, OBRAZOVANJE, SPORT I TEHNIČ R.br. Naziv računa plan 2007 1. JAVNA UPRAVA I ADMINISTRACIJA ODJELA 1.380.000,00 2. OBRAZOVANJE 16.622.980,00

Више

Slide 1

Slide 1 SPOMENICA UČENIČKE ZADRUGE ŽUPANIJSKE SMOTRE od 27.svibnja 2011. do svibnja 2012. 174 UČENIČKA ZADRUGA JABUKA Voditeljica: JADRANKA PROŠEV, stručni učitelj SEKCIJE: 1. IX. 2011. 1.POLJOPRIVREDA: voćarska:

Више

Poreč: Za kraj školske godine otvoren vrt i posađeno 38 sadnica raznih voćaka

Poreč: Za kraj školske godine otvoren vrt i posađeno 38 sadnica raznih voćaka #PROJEKT ŠKOLSKA SHEMA# Osnovna škola Poreč obilježila je danas Dan škole, u posebno svečanoj atmosferi osim što je bio zadnji dan nastave, bilo je to ujedno i prvo obilježavanje na kraju školske godine

Више

DRŽAVNI STRUČNI SKUP RAVNATELJA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA I UČENIČKIH DOMOVA Opatija, 20., 21. i 22. veljače Cjelovito vanjsko vrednovanje potic

DRŽAVNI STRUČNI SKUP RAVNATELJA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA I UČENIČKIH DOMOVA Opatija, 20., 21. i 22. veljače Cjelovito vanjsko vrednovanje potic DRŽAVNI STRUČNI SKUP RAVNATELJA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA I UČENIČKIH DOMOVA Opatija, 20., 21. i 22. veljače 2017. Cjelovito vanjsko vrednovanje poticaj unapređivanju kvalitete predtercijarnoga obrazovanja

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Svi u akciju Sigurniji internet za djecu Lidija Kralj, prof. Viktorija Hržica, prof. ucitelji.hr zajednica Suradnici u učenju okupljena oko portala ucitelji.hr i digitalnog časopisa Pogled kroz prozor

Више

UPISI U 1. RAZRED SREDNJE ŠKOLE

UPISI U 1. RAZRED  SREDNJE ŠKOLE Predavanje o E upisima za roditelje učenika 8.-ih razreda Pripremila: Lea Liović, pedagoginja 14. svibnja 2015. godine Dokumenti: - Prvi puta umjesto Odluke izlazi: Pravilnik o elementima i kriterijima

Више

nog-m REZULTATI ŽDRIJEBANJA U M. NOGOMETU-FUTSALU ZA MLADIĆE SKUPINA "A" PRIRODOSLOVNA ŠKOLA VLADIMIRA PRELOGA, LABOS, ZAGREB EKONOMSKA I

nog-m REZULTATI ŽDRIJEBANJA U M. NOGOMETU-FUTSALU ZA MLADIĆE SKUPINA A PRIRODOSLOVNA ŠKOLA VLADIMIRA PRELOGA, LABOS, ZAGREB EKONOMSKA I nog-m REZULTATI ŽDRIJEBANJA U M. NOGOMETU-FUTSALU ZA MLADIĆE PRIRODOSLOVNA ŠKOLA VLADIMIRA PRELOGA, LABOS, ZAGREB EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA IVANA DOMCA, MLADOST, VINKOVCI SREDNJA ŠKOLA MATE BLAŽINE LABIN,

Више

UPIS UČENIKA U SREDNJE ŠKOLE

UPIS UČENIKA U SREDNJE ŠKOLE UPIS UČENIKA U SREDNJE ŠKOLE Redovni učenici se upisuju u prvi razred srednje škole nakon završene osnovne škole NISPUSŠ - NACIONALNI INFORMACIJSKI SUSTAV PRIJAVA I UPISA U SREDNJE ŠKOLE WWW.UPISI.HR 4

Више

Tretman: Centar za prevenciju i vanbolničko liječenje ovisnosti o drogama Grada Poreča Provoditelj: Centar za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad

Tretman: Centar za prevenciju i vanbolničko liječenje ovisnosti o drogama Grada Poreča Provoditelj: Centar za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Tretman: Centar za prevenciju i vanbolničko liječenje ovisnosti o drogama Grada Poreča Provoditelj: Centar za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč-Parenzo Godina provedbe: 2018 Kratki opis programa

Више

PowerPoint prezentacija

PowerPoint prezentacija Školski knjižničari za razliku u odgoju i obrazovanju SURADNJA U NEPOSREDNOJ ODGOJNO OBRAZOVNOJ DJELATNOSTI SNOOD Ciljevi 1. dati konkretan doprinos suradnji s učiteljima i nastavnicima 2. pokazati ostalim

Више

59. Natjecanje mladih tehničara Republike Hrvatske Školsko/Klupsko natjecanje godine Tehnička kultura 5. razred Maketarstvo i modelarstvo Radni

59. Natjecanje mladih tehničara Republike Hrvatske Školsko/Klupsko natjecanje godine Tehnička kultura 5. razred Maketarstvo i modelarstvo Radni 59. Natjecanje mladih tehničara Republike Hrvatske Školsko/Klupsko natjecanje 2017. godine Tehnička kultura 5. razred Maketarstvo i modelarstvo Radni zadatak: Stol za učenje POTREBAN MATERIJAL : Papir

Више

81-Stefanec-strucno.indd

81-Stefanec-strucno.indd Željko Štefanac STRUČNO USAVRŠAVANJE NASTAVNIKA TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE U FUNKCIJI POVEĆANJA KVALITETE ODGOJNO-OBRAZOVNOG RADA 1. UVOD Stručno usavršavanje prosvjetnih djelatnika osnovnih i srednjih

Више

BILTEN STOLNI TENIS - DJEVOJČICE

BILTEN STOLNI TENIS - DJEVOJČICE Broj: 82/17 od 17. veljače 2017. godine Prvenstvo Grada Zagreba u stolnom tenisu za djevojčice 5. 8. razreda osnovnih škola održano je u utorak, 7. veljače 2017. godine (kvalifikacije) i 15. veljače 2017.

Више

1 Izvješće o provedenom stručnom usavršavanju članova timova za kvalitetu ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja treći ciklus provedbe pro

1 Izvješće o provedenom stručnom usavršavanju članova timova za kvalitetu ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja treći ciklus provedbe pro 1 Izvješće o provedenom stručnom usavršavanju članova timova za kvalitetu ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja treći ciklus provedbe projekta samovrednovanja Pripremila: Sandra Antulić, dipl.psih.-prof.

Више

Microsoft Word - Mjesečno izvješće o stanju zemljišnoknjižnih predmeta u općinskom sudovima RH za kolovoz 2016.doc

Microsoft Word - Mjesečno izvješće o stanju zemljišnoknjižnih predmeta u općinskom sudovima RH za kolovoz 2016.doc REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO PRAVOSUĐA MJESEČNO IZVJEŠĆE O STANJU ZEMLJIŠNOKNJIŽNIH PREDMETA U OPĆINSKIM SUDOVIMA REPUBLIKE HRVATSKE za kolovoz 2016. godine Sadržaj I. USPOREDBA STANJA ZK PREDMETA U

Више

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED OSNOVNA ŠKOLA PETRA KANAVELIĆA KORČULA 20260 KORČULA, Ulica Ante Starčevića 1 Tel. 020 711059, tel. fax. 020 715023 e-mail: ured@os-pkanavelica-korcula.skole.hr RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc)

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA

URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA 689/17 Naziv plana: IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE RUŽIĆ (III) IZVJEŠĆE O JAVNOJ RASPRAVI Izrađivač: Nositelj izrade: URBOS d.o.o. SPLIT OPĆINA RUŽIĆ Načelnik: Ante Pijuk, mag.ing.aedif

Више

2-Gelemovic.indd

2-Gelemovic.indd STRUČNI RADOVI IZVAN TEME Ivan Gelemanović Toni Svoboda Darinka Šimunčić ŠKOLSKI SPORT U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA U GRADU KRIŽEVCIMA 1. UVOD U gradu Križevcima i pripadajućim općinama u šest osnovnih

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Na temelju članaka 2., 48. i 49. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine, broj 10/97, 107/07. i 94/13) i članka 18. Statuta Grada

Na temelju članaka 2., 48. i 49. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine, broj 10/97, 107/07. i 94/13) i članka 18. Statuta Grada Na temelju članaka 2., 48. i 49. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine, broj 10/97, 107/07. i 94/13) i članka 18. Statuta Grada Križevaca ( Službeni vjesnik Grada Križevaca, broj

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE DAVOR KLASA: /13-01/5 URBROJ: 2178/ DAVOR, 3. svibnja Na temelju članka

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE DAVOR KLASA: /13-01/5 URBROJ: 2178/ DAVOR, 3. svibnja Na temelju članka KLASA: 013-01/13-01/5 URBROJ: 2178/17-01-13-01 Na temelju članka 22. st.1. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne Novine", broj 144/12), Općinsko izborno povjerenstvo Općine DAVOR, odlučujući o prijedlogu

Више

Školska godina 2018./2019. STEM izvannastavne aktivnosti Tijekom šk.g /2019. u našoj školi provodili smo redovito izvannastavne aktivnosti iz po

Školska godina 2018./2019. STEM izvannastavne aktivnosti Tijekom šk.g /2019. u našoj školi provodili smo redovito izvannastavne aktivnosti iz po Školska godina 2018./2019. STEM izvannastavne aktivnosti Tijekom šk.g. 2018./2019. u našoj školi provodili smo redovito izvannastavne aktivnosti iz područja STEM-a: STEM revolucija za učenike 3.b, voditeljica

Више

Bilten_2_Plivanje_M

Bilten_2_Plivanje_M PLIVANJE DJEČACI BILTEN 2 Sudionici: r.br. ŠŠD Škola iz mjesta 1. NOVE KRUGE JURE KAŠTELANA Zagreb 2. GINKO TENJA Tenja 3. KANTRIDA KANTRIDA Rijeka 4. VRBINA IVANA KUKULJEVIĆA SISAK Sisak 5. ŠŠD SPLIT

Више

Page 1 of 5 U 2005. radilo je 107 kinematografa, što je za 24 manje nego u 2004. Od g broja kinematografa, 105 njih ima 1 dvoranu/ekran, 1 kinematograf ima 5 dvorana/ekrana, a 1 ima 13 dvorana/ekrana.

Више

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete,

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 14.11.2017. 5. PRVENSTVO HRVATSKE ZA GLUHE, SESVETE, POREDAK EKIPNO PH 2017. Poz. Ekipa Bodovi 1. VARAŽDIN 3851 2. SPLIT 3655 3. NOVA GRADIŠKA 3624 4. PULA

Више

Microsoft Word - Tablica_1._Popis_odobrenih_programa,_2011.doc

Microsoft Word - Tablica_1._Popis_odobrenih_programa,_2011.doc 1 Tablica 1. Popis udruga koje djeluju u području socijalne skrbi, a koje su se prijavile na Poziv za trogodišnji program «Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva»,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROVEDBI PROJEKTA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE "ŠKOL

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROVEDBI PROJEKTA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE ŠKOL REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROVEDBI PROJEKTA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE "ŠKOLSKI OBROK ZA SVE" Materijal pripremljen u Upravnom

Више

Glazbena škola Alberta Štrige Križevci

Glazbena  škola Alberta Štrige Križevci GLAZBENA ŠKOLA VATROSLAVA LISINSKOG BJELOVAR ŠKOLSKI KURIKULUM školska godina 2015./ 1 Naziv : GLAZBENA ŠKOLA VATROSLAVA LISINSKOG BJELOVAR Županija: Bjelovarsko-bilogorska Šifra : 07 004 511 OIB: 28007399783

Више

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA O UPISU U SREDNJE ŠKOLE 1) U koliko škola mogu predati prijavu za upis u I. razred srednje škole za šk. god /2015.?

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA O UPISU U SREDNJE ŠKOLE 1) U koliko škola mogu predati prijavu za upis u I. razred srednje škole za šk. god /2015.? NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA O UPISU U SREDNJE ŠKOLE 1) U koliko škola mogu predati prijavu za upis u I. razred srednje škole za šk. god. 2014./2015.? U svakome upisnom roku kandidat se može prijaviti

Више

OPERATIVNI PLAN UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI UIK ZA GODINU

OPERATIVNI PLAN UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI UIK ZA GODINU OPERATIVNI PLAN UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI UIK ZA GODINU OPERATIVNI PLAN AKTIVNOSTI ROKOVI STRATEGIJE DJELOVANJA 1. NACIONALNA I MEĐUNARODNA SURADNJA 1.1. Pristupačnosti Kontinuirano Suradnja s građevina

Више

Cijenjeni voditelji ekipa, dragi učenici/učenice, čestitamo vam što ste izborili pravo nastupa na Završnici Državnog prvenstva školskih sportskih druš

Cijenjeni voditelji ekipa, dragi učenici/učenice, čestitamo vam što ste izborili pravo nastupa na Završnici Državnog prvenstva školskih sportskih druš Cijenjeni voditelji ekipa, dragi učenici/učenice, čestitamo vam što ste izborili pravo nastupa na Završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u školskoj godini 2018./2019.

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank URBROJ: 2185/03-13-01 izborno povjerenstvo Općine BIZOVAC, odlučujući o prijedlogu predlagatelja TOMICA GLAVAŠ, ŽELJKO BAGARIĆ, NATAŠA ERIĆ, utvrdilo je i prihvatilo ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA OPĆINSKOG

Више

SAMOVRJEDNOVANJE 2016./2017

SAMOVRJEDNOVANJE 2016./2017 SAMOVRJEDNOVANJE 2016./2017. Povjerenstvo u sastavu : Mara Kuid - PRIORITETNO PODRUČJE 1 PLANIRANJE I PROGRAMIRANJE RADA Karolina Krvarid Kaštelac PRIORITETNO PODRUČJE 2 POUČAVANJE I PODRŠKA UČENJU Milan

Више

Slide 1

Slide 1 Ovaj projekt financira EUROPSKA UNIJA IPA Komponenta IV - Razvoj ljudskih potencijala - Program Europske Unije za Hrvatsku Partner u projektu Samovrednovanje u srednjim strukovnim školama u Republici Hrvatskoj

Више

RASPIS PM Zrinski 2019

RASPIS PM Zrinski 2019 RASPIS POLUMARATONA 21 km i UTRKE GRAĐANA 5 km DATUM ODRŽAVANJA: Nedjelja, 28.04.2019. / start utrke 10:00 h ORGANIZATOR: Atletski klub MEÐIMURJE Čakovec POKROVITELJI: Grad Čakovec, Međimurska županija

Више

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc)

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK KLASA: /17-01/61 URBROJ: 2103/ Bjelovar, 7. prosinca 2

REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK KLASA: /17-01/61 URBROJ: 2103/ Bjelovar, 7. prosinca 2 GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK URBROJ: 2103/01-01-18-16 Bjelovar, 7. prosinca 2018. GRADSKO VIJEĆE GRADA BJELOVARA PREDMET: Utvrđivanje Prijedloga odluke o prijenosu prava vlasništva na zgradi učeničkog doma,

Више

SAŽETAK POZIVA Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, polj

SAŽETAK POZIVA Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, polj SAŽETAK POZIVA Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo Ograničeni privremeni poziv na

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE SREDIŠNJA SLUŽBA A. Mihanovića 3, Zagreb OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA TESTIRANJA U POVODU JAVNOG NATJEČ

HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE SREDIŠNJA SLUŽBA A. Mihanovića 3, Zagreb OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA TESTIRANJA U POVODU JAVNOG NATJEČ HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE SREDIŠNJA SLUŽBA A. Mihanovića 3, 10000 Zagreb OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA TESTIRANJA U POVODU JAVNOG NATJEČAJA ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA U HRVATSKOM ZAVODU

Више

Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u godini Uvod godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šum

Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u godini Uvod godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šum Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u 2015. godini Uvod 1884. godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šuma, na mjestu današnjeg Belišća pilanu, a uz nju i parni

Више

PRIOPĆENJE Page 1 of 5 DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU REPUBLIKE HRVATSKE ZAGREB, ILICA 3, P. P. 80, TELEFON: (01) 4806-111 ISSN 1334-0565 GODINA: XLIV. ZAGREB, 19. LIPNJA 2007. BROJ: 8.3.4. OBVEZATNO NAVEDITE

Више

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI URBROJ: 2198/1-04/1-15-2 Zadar, 19. studenog 2015. godine PREDMET: Prijedlog Odluke ostali neraspoređeni programi u kulturi, ostali programi u sportu PRAVNI TEMELJ:

Више

DOLASCI I NOĆENJA DOMAĆIH I STRANIH TURISTA PO ZEMLJAMA PRIPADNOSTI ZA RAZDOBLJE SIJEČANJ - SRPANJ 2019./2018. (SVI KAPACITETI) I-VII I-VII 2018

DOLASCI I NOĆENJA DOMAĆIH I STRANIH TURISTA PO ZEMLJAMA PRIPADNOSTI ZA RAZDOBLJE SIJEČANJ - SRPANJ 2019./2018. (SVI KAPACITETI) I-VII I-VII 2018 DOLASCI I NOĆENJA DOMAĆIH I STRANIH TURISTA PO ZEMLJAMA PRIPADNOSTI ZA RAZDOBLJE SIJEČANJ - SRPANJ 2019./2018. (SVI KAPACITETI) Zemlja Dolasci Noćenja % Noćenja Dolasci Noćenja % Noćenja Dolasci Noćenja

Више

OPERATIVNI PLAN UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KRIŽEVCI UIK ZA GODINU

OPERATIVNI PLAN UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KRIŽEVCI UIK ZA GODINU OPERATIVNI PLAN UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KRIŽEVCI UIK ZA 2016. GODINU OPERATIVNI PLAN AKTIVNOSTI ROKOVI STRATEGIJE DJELOVANJA 1. NACIONALNA I MEĐUNARODNA SURADNJA 1.1. Pristupačnosti Suradnja s lokalnom

Више

III-3.43.Plan prijama u drzavnu sluzbu u tijela drzavne uprave, za godinu.pdf

III-3.43.Plan prijama u drzavnu sluzbu u tijela drzavne uprave, za godinu.pdf (Upozorenje : urednički pročišćeni tekst; Narodne novine broj 36 od 29032008 i broj 75 od 01072008, u kojima je naznačeno vrijeme njihova stupanja na snagu) PLAN PRIJAMA U DRŽAVNU SLUŽBU U TIJELA DRŽAVNE

Више

KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR

KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR «SVETI FRANJO» TUZLA B I L T E N XIX. ŠPORTSKI SUSRETI KŠC-a U BIH (SREDNJE ŠKOLE) Tuzla, 2. travnja 2016. godine 1. Kratki osvrt na XIX. športske

Више

BUSINESS TREND

BUSINESS TREND SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU ODJEL ZA FIZIKU PROMOCIJA STUDENATA VI. promocija magistara edukacije fizike i informatike Osijek, 2. lipnja 2017. Stjepan Bošković 01/15 Akademske 2013./2014.

Више

Microsoft Word - odbijeni programi, kaz amaterizam 2016.rtf

Microsoft Word - odbijeni programi, kaz amaterizam 2016.rtf Republika Hrvatska Ministarstvo kulture Dramska umjetnost Pregled programa po podprogramskoj djelatnosti Godina od: 2016 Godina do: 2016 Programska djelatnost: Dramska umjetnost Županija: [Sve županije]

Више

PROGRAM RADA

PROGRAM RADA Broj: 01-2014-62 Donji Miholjac, 15. travnja 2014. Temeljem utvrđenih CILJEVA MIHOLJAČKOG PODUZETNIČKOG CENTRA Lokalne razvojne agencije u 2014. g. 1. Kao relevantna agencija za pružanja konzultantskih

Више

OSNOVNA ŠKOLA SLAVKA KOLARA - redovni program - 7. razred osnovne škole Kat. Br. Naziv udžbenika Autor(i) Vrsta izdanja Cijena Nakladnik Novo HRVATSKI

OSNOVNA ŠKOLA SLAVKA KOLARA - redovni program - 7. razred osnovne škole Kat. Br. Naziv udžbenika Autor(i) Vrsta izdanja Cijena Nakladnik Novo HRVATSKI OSNOVNA ŠKOLA SLAVKA KOLARA - redovni program - 7. Kat. Br. Naziv a Autor(i) Vrsta izdanja Cijena Nakladnik Novo HRVATSKI JEZIK - KNJIŽEVNOST 5652 SNAGA RIJEČI 7 : hrvatska čitanka s Anita Šojat s 75,00

Више