Broj: UD-___-2009

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Broj: UD-___-2009"

Транскрипт

1 PODRAVKA d.d. REVIDIRANI NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA GODINE

2 Sadržaj: Opći podaci Međuizvještaj poslovodstva o ostvarenim revidiranim rezultatima poslovanja Podravke d.d. za razdoblje godine Revidirani nekonsolidirani financijski izvještaji za razdoblje godine Kontakt

3 Opći podaci Podravka prehrambena industrija d.d., Koprivnica osnovana je u Hrvatskoj. Danas se ubraja među vodeće kompanije u industriji u kojoj djeluje na području jugoistočne, srednje i istočne Europe. Osnovna poslovna aktivnost je proizvodnja širokog asortimana prehrambenih proizvoda i bezalkoholnih pića. Sjedište Društva nalazi se u Koprivnici, Hrvatska, na adresi Ante Starčevića 32. Dionice Društva kotiraju na Službenom tržištu Zagrebačke burze. Uprava na 31. prosinca godine Predsjednik Član Član Član Zvonimir Mršić Olivija Jakupec Miroslav Klepač Hrvoje Kolarić Nekonsolidirani financijski izvještaji pripremljeni su u skladu s Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja usvojenima od strane Europske Unije ( MSFI ).

4 MEĐUIZVJEŠTAJ POSLOVODSTVA O OSTVARENIM REVIDIRANIM REZULTATIMA POSLOVANJA PODRAVKE D.D. ZA RAZDOBLJE GODINE Značajni događaji u Dokapitalizacija Podravke d.d. i organizirano radničko dioničarstvo Glavna skupština Podravke d.d. održana dana 3. lipnja godine donijela je, među ostalim, odluku o povećanju temeljnog kapitala izdavanjem novih redovnih dionica i pokretanju organiziranog radničkog dioničarstva. Sukladno toj odluci, 7. srpnja godine započeo je upis novih dionica Podravke d.d. koji je trajao do 20. srpnja godine. Interes za upis novih dionica bio je 33% veći od ponuđenog iznosa što upućuje na značajan interes investitora. Domaći mirovinski fondovi upisali su 60,7% novih dionica, Republika Hrvatska upisala je 22,2%, radnici su upisali 5,2%, a ostali dioničari upisali su 11,9% novih dionica. Nove redovne dionice izdane su po cijeni od 300,00 kuna po dionici čime je prikupljen iznos od 510 milijuna kuna. Prikupljena sredstva iskoristila su se prvenstveno za financiranje akvizicije kompanije Žito d.d., dok se preostali iznos koristi za ulaganje u širenje poslovanja na nova tržišta te za financiranje izgradnje nove tvornice krutih, polukrutih i tekućih lijekova društva Belupo d.d. U sklopu procesa dokapitalizacije pokrenut je ESOP 1 program s osnovnim ciljevima daljnjeg razvoja lojalnosti radnika kroz sudjelovanje u vlasništvu kompanije, povećanja produktivnosti Podravke temeljeno na srednjoročnim i dugoročnim efektima programa (motiviranost, efikasnost, pouzdanost, predanost...), uključivanja radnika u vlasništvo nad dionicama Podravke pod povlaštenim uvjetima, povezivanja interesa radnika s interesima vlasnika te stvaranja dodatnog impulsa ostvarenja strategije društva u smislu povezivanja interesa rasta i profitabilnosti s jedne strane i dugoročne dobrobiti za radnike s druge strane. 1 Eng. Employee Stock Ownership Programme Program organiziranog radničkog dioničarstva.

5 Detaljne informacije o dokapitalizaciji i vezani dokumenti su dostupni na internetskim stranicama Zagrebačke burze ( i Grupe Podravka ( Akvizicija slovenske prehrambene kompanije Žito d.d. Podravka je 21. travnja godine sklopila Ugovor o stjecanju 51,5% redovnih dionica društva Žito d.d. po cijeni od 180,1 euro po dionici, odnosno za cjelokupan iznos od 33,0 milijuna eura. Navedena transakcija je, nakon ispunjenja svih preduvjeta utvrđenih Ugovorom, zaključena 5. listopada godine kod KDD-a (Centralno klirinško i depozitarno društvo Republike Slovenije). Konzorcij prodavatelja činili su Slovenski državni holding d.d. te Modra zavarovalnica d.d., KD Kapital d.o.o., KD Skladi d.o.o., Adriatic Slovenica d.d. i NLB Skladi d.o.o. Podravka je sukladno propisima Republike Slovenije 22. listopada godine objavila ponudu za preuzimanje svih preostalih dionica društva Žito d.d. koja je trajala od 23. listopada godine do 23. studenog godine. Po završetku ponude, Podravka je stekla dodatnih 35,3% dionica Žita i postala vlasnik 86,8% dionica Žita, odnosno 96,8% dionica s uključenih 10,0% trezorskih dionica. Glavna skupština Žita d.d. je na sjednici održanoj 19. siječnja donijela Odluku o isključenju manjinskih dioničara iz društva te Odluku o povlačenju dionica s Ljubljanske burze. Upisom navedenih odluka u sudski registar, Podravka d.d. će završiti postupak stjecanja svih dionica Žita. Ukupna cijena za stjecanje 90,0% dionica Žita iznosi 57,7 milijuna eura, dok su u godini troškovi povezani s akvizicijom i integracijom iznosili 9,4 milijuna kuna. Žito je jedan od najvećih i najpoznatijih prehrambenih proizvođača u Sloveniji koji ima i vrlo veliku prepoznatljivost na tržištima jugoistočne Europe. Navedenom akvizicijom, Podravka konsolidira svoj položaj te postaje lider u nekoliko dodatnih kategorija proizvoda - čime značajno poboljšava svoju tržišnu poziciju, posebice na tržištu Slovenije. Podravka i Žito imaju vrlo komplementaran asortiman proizvoda riječ je o prehrambenim proizvodima koji imaju sličan model proizvodnje, prodaje, promocije, distribucije i logistike. Žito u svome portfelju ima široku paletu prepoznatljivih marki proizvoda, koje drže ili vodeću ili pak drugu poziciju na tržištu, poput krovne marke Žito (brašno i pekarski proizvodi), potom Zlato polje (riža, tjestenina, mlinarski proizvodi, žitarice za doručak), Maestro (začini), 1001 Cvet (čajevi), Natura (žitarice i mahunarke), Gorenjka (čokolada), Šumi (bomboni).

6 Proširenjem poslovanja u komplementarnim grupama proizvoda stvaraju se mogućnosti proizvodnih i prodajno-marketinških sinergija, čime se poboljšava efikasnost poslovanja obje kompanije te povećava njihova konkurentnost. Posebno vrijedi naglasiti kako se ovime otvara mogućnost prodaje proizvoda Žita kroz prodajno-distributivnu mrežu Podravke u više od 20 zemalja svijeta. Nova organizacija upravljanja tržištima Uprava Podravke d.d. donijela je u siječnju godine odluku o formiranju nove tržišne organizacije i daljnjem jačanju internacionalizacije poslovanja. Riječ je o četiri novoformirane regije: Adria regija u koju se ubrajaju tržište Hrvatske te dosadašnje tržište Jugoistočne Europe, regija Europa koja sadrži dosadašnja tržišta Zapadne Europe i tržišta Srednje Europe, regija Rusija, ZND i Baltik te regija Nova tržišta koja obuhvaća tržišta Amerike, Azije, Australije te Afrike. Novom organizacijom tržištima značajno se smanjuje razina kompleksnosti upravljanja tržištima, povećava mogućnost efikasnijeg korištenja vlastite veličine i znanja te se pruža kvalitetnija i troškovno učinkovitija podrška tržištima na kojima posluje Grupa Podravka. Nastavak procesa restrukturiranja - pripajanje Danice d.o.o. Nastavljajući s procesom provođenja mjera za povećanje poslovne efikasnosti, Uprava Podravke donijela je odluku o pripajanju ovisnog društva DANICA d.o.o. što je završeno s 1. listopada godine. Nakon provedenih analiza poslovanja svih poslovnih programa u okviru Grupe Podravka, utvrđeno je kako će se integracijom poslovanja Danice d.o.o., odnosno mesnog programa u segment Podravka prehrane ostvariti bolji fokus na razvoj ovog programa te dodatne uštede u gotovo svim poslovnim procesima, a samim time stvoriti i pretpostavke za kvalitetnije upravljanje tim poslovnim programom. Tijekom zadnje tri godine u Danici d.o.o. provođene su određene mjere restrukturiranja odnosno racionalizacije poslovanja te su poboljšani financijski pokazatelji poslovanja, a daljnje poboljšanje moguće je ostvariti kroz potpunu integraciju mesnog programa u sustav Podravka prehrane. Ovim pripajanjem namjera je unaprijediti razvoj Podravkinog proizvodnog programa mesnih konzervi i prerađevina od mesa kao i generirati dodatna sredstva za jačanje konkurentske pozicije ovog proizvodnog programa na sve zahtjevnijem tržištu.

7 Konsolidacija Mirne d.d. U prosincu godine, Uprava Mirne d.d., ovisnog društva Podravke, uputila je zahtjev za pokretanjem predstečajne nagodbe uslijed blokade računa Mirne d.d. koji je odbijen. Međutim, na dan 29. siječnja godine Trgovački sud u Rijeci donio je rješenje kojim se pokreće prethodni postupak radi utvrđivanja uvjeta za otvaranje stečajnog postupka nad društvom Mirna d.d. u okviru čega je imenovan privremeni stečajni upravitelj te sazvano ročište za 30. ožujka godine. Do 30. ožujka godine Podravka je kao većinski vlasnik Mirne direktno podmirila znatan iznos dospjelih tražbina Mirne d.d. te pružila jamstva za podmirenje preostalih tražbina vjerovnika Mirne koje su bile evidentirane u očevidniku FINA-e. Ovime su stvoreni preduvjeti za daljnje normalno poslovanje Mirne tako da je Trgovački sud u Rijeci dana 30. ožujka godine utvrdio kako više ne postoje razlozi za otvaranje stečajnog postupka nad Mirnom. Dana 9. srpnja godine Podravka je stekla dodatnih 11,6% dionica društva Mirna d.d., a 6. kolovoza godine je stekla dodatnih 8,7% dionica društva Mirna d.d., čime je stekla 84,2% vlasničkog udjela u tom društvu. Ključne značajke revidiranih rezultata poslovanja u Podravka d.d. je u godini ostvarila 1.870,6 milijuna kuna prihoda od prodaje, što je rast od 6,5% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. Rast prihoda od prodaje je ponajviše rezultat rasta prihoda od prodaje kategorije kulinarstvo te kategorije dječja hrana, hrana za doručak i ostala hrana. Ukupni poslovni rashodi Podravke d.d. u godini iznose 1.794,2 milijuna kuna što je 9,2% više u odnosu na godinu. Pritom su najveći rast zabilježili troškovi prodaje i distribucije te marketinga. Posljedično na kretanje poslovnih prihoda i rashoda, operativna dobit Podravke d.d. u godini iznosi 91,2 milijuna kuna, dok je u godini iznosila 130,3 milijuna kuna. Na operativni rezultat utjecala je i integracija Danice u godini. U godini ostvareni su neto financijski prihodi od 53,1 milijun kuna, dok je porezna obveza negativna i uvećava neto dobit za 12,7 milijuna kuna uslijed, među ostalim, iskorištavanja poreznih gubitaka konsolidirane kompanije Danica. Podravka d.d. je uslijed svega navedenog ostvarila 157,0 milijuna kuna neto dobiti u godini.

8 Ukupna imovina Podravke d.d. na 31. prosinca iznosi 3.259,1 milijun kuna i u odnosu na kraj godine veća je za 26,2%, što je posljedica konsolidacije kompanije Danica. Najveća promjena dogodila se u dugotrajnoj imovini koja je porasla za 43,9% u promatranom razdoblju. Na strani pasive, najveća promjena se dogodila na stavci dioničkog kapitala koja je povećana za 58,5% uslijed odluke o reinvestiranju neto dobiti iz godine i izdavanja novih dionica po nominalnoj vrijednosti od 220,00 kuna po dionici. Na Glavnoj skupštini održanoj 3. lipnja godine donesena je odluka o reinvestiranju neto dobiti za godinu na način da se dio neto dobiti upotrijebi za povećanje temeljnog kapitala Podravke d.d. Novčani tijek od poslovnih aktivnosti je u godini iznosio 92,7 milijuna kuna na što je utjecalo ostvareno operativno poslovanje te kretanje radnog kapitala. Novčani tijek od investicijskih aktivnosti je istovremeno iznosio negativnih 533,4 milijuna kuna ponajviše uslijed novčanih izdataka za stjecanje vlasničkih i dužničkih financijskih instrumenata, što je povezano s akvizicijom Grupe Žito. U istom razdoblju novčani tijek od financijskih aktivnosti iznosio je pozitivnih 447,4 milijuna kuna, prvenstveno uslijed primitaka od izdanih novih dionica. Ukupno je u godine došlo do povećanja novca i novčanih ekvivalenata od 6,6 milijuna kuna uslijed čega je iznos novca i novčanih ekvivalenata na 31. prosinca godine bio 95,4 milijuna kuna.

9 NEKONSOLIDIRANI REVIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE GODINE

10

11

12

13

14

15 Bilješke uz financijske izvještaje: Društvo je u godini usvojilo izmjene MRS-a 19 Primanja zaposlenih te sukladno odredbama standarda aktuarske dobitke/gubitke po osnovi otpremnina iskazuje u ostaloj sveobuhvatnoj dobiti.

16 Kontakt Podravka d.d. Ante Starčevića 32, Koprivnica Odnosi s investitorima ir@podravka.hr Tel: Mob:

Broj: UD-___-2009

Broj: UD-___-2009 Koprivnica, 25. travnja 2018. PODRAVKA d.d. NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA RAZDOBLJE 1. - 3. 2018. GODINE Sadržaj: Opći podaci Međuizvještaj poslovodstva o ostvarenim rezultatima poslovanja

Више

Broj: UD-___-2009

Broj: UD-___-2009 Koprivnica, 30. travnja 2019. REZULTATI POSLOVANJA PODRAVKE D.D. ZA RAZDOBLJE 1.-3. 2019. GODINE Sadržaj: Opći podaci Međuizvještaj poslovodstva o ostvarenim rezultatima poslovanja Podravke d.d. za razdoblje

Више

KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA RAZDOBLJE BELJE d.d. KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU

KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA RAZDOBLJE BELJE d.d. KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA RAZDOBLJE 1. - 3.2017. SADRŽAJ OPĆI PODACI... 3 IZVJEŠTAJ O OSTVARENIM REZULTATIMA POSLOVANJA BELJA D.D. ZA RAZDOBLJE 1. 3. 2017. GODINE... 4 OPĆI PODACI Belje d.d.

Више

TV - BADEL - memorandum 2014

TV - BADEL  - memorandum 2014 Badel 1862 d.d. vina, alkoholna i bezalkoholna pića Vlaška 116, P.P.26 10000 Zagreb, Hrvatska telefon: +385 1 4609 555 telefaks: +385 1 4640 106 www.badel1862.hr Zagreb, 17.03.2015. godine OBAVIJEST O

Више

KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA RAZDOBLJE BELJE d.d. KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU

KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA RAZDOBLJE BELJE d.d. KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU KONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU ZA RAZDOBLJE 1. - 9.2017. SADRŽAJ OPĆI PODACI... 3 IZVJEŠTAJ O OSTVARENIM REZULTATIMA POSLOVANJA BELJA D.D. ZA RAZDOBLJE 1. 9. 2017. GODINE... 4 I Z J A V A... 11 OPĆI

Више

Microsoft Word - POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ RIJEKA PROMETA d.d..doc

Microsoft Word - POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ RIJEKA PROMETA d.d..doc POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ RIJEKA PROMETA D.D. ZA RAZDOBLJE OD 1.1. DO 30.6.2011. GODINE Rijeka, srpanj 2011. godine S A D R Ž A J STRANA: RAČUN DOBITI I GUBITKA ZA 1.1.-30.6. 2011. GODINE 3 IZVJEŠTAJ O OSTALOJ

Више

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost

Ova okružnica važan je dokument i zahtjeva vašu pozornost Redovna dionica: HT (ISIN: HRHT00RA0005) Kotacija: Zagrebačka burza, službeno tržište LEI: 097900BFHJ0000029454 Matična država članica: Republika Hrvatska U Zagrebu, 25. travnja 2019. godine PROTUPRIJEDLOZI

Више

(Microsoft Word - Tromjese\350ni izvje\232taji_300911_nerevidirani_konsolidirani.doc)

(Microsoft Word - Tromjese\350ni  izvje\232taji_300911_nerevidirani_konsolidirani.doc) ULJANIK d.d. Pula Konsolidirani Tromjesečni izvještaj za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2011. Pula, listopad 2011. SADRŽAJ Financijski izvještaji Konsolidirana bilanca Konsolidirani račun dobiti

Више

HEP d.d. NEREVIDIRANI POLUGODIŠNJI NEKONSOLIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE I VI Zagreb, rujan 2018.

HEP d.d. NEREVIDIRANI POLUGODIŠNJI NEKONSOLIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE I VI Zagreb, rujan 2018. HEP d.d. NEREVIDIRANI POLUGODIŠNJI NEKONSOLIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE I VI 2018. Zagreb, rujan 2018. SADRŽAJ: I. IZVJEŠĆE UPRAVE O FINANCIJSKOM POLOŽAJU I ANALIZA REZULTATA POSLOVANJA MEĐUIZVJEŠTAJ

Више

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje 1. - 6. 2015. 1 Sadržaj Ključni financijski pokazatelji u 2015. godini... 3 Značajni događaji u 2015. godini... 4 Pregled prihoda od prodaje u 2015. godini...

Више

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje 1.-3. 2019. 1 Sadržaj Ključni financijski pokazatelji u 1.-3. 2019.... 3 Značajni događaji u 1.-3. 2019.... 4 Pregled prihoda od prodaje u 1.-3. 2019....

Више

Temeljem odredbe članka 15. točka 3. i članka 8. stavak 1. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (Narodne novine br. 140/05) te članka 47. stavak 1. i članka 48. stavak 1. i stavak

Више

Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan AOP Prethodno Tekuće razdoblje oznaka razdoblje A) POTRAŽIVANJA Z

Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan AOP Prethodno Tekuće razdoblje oznaka razdoblje A) POTRAŽIVANJA Z Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 30.06.2016. AOP Prethodno Tekuće razdoblje oznaka razdoblje 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011.

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011. FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE 200. Rovinj, 30. siječnja 20. SADRŽAJ:. Međuizvještaj poslovodstva 2. Financijska izvješća konsolidirana 3. Financijska izvješća nekonsolidirana

Више

Izvještaj uprave GRUPA.pdf

Izvještaj uprave GRUPA.pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. 71 1 BILANCA stanje na dan 31.03.2016. AOP Prethodno Tekuće razdoblje oznaka razdoblje 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA (003+010+020+029+033)

Више

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje 1.-6. 2019. 1 Sadržaj Ključni financijski pokazatelji u 1.-6. 2019.... 3 Značajni događaji u 1.-6. 2019.... 4 Pregled prihoda od prodaje u 1.-6. 2019....

Више

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje

Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje Grupa Podravka Rezultati poslovanja za razdoblje 1. - 6. 2015. 1 Sadržaj Ključni financijski pokazatelji u prvoj polovici 2015. godine... 3 Značajni događaji u prvoj polovici 2015. godine... 4 Pregled

Више

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS 1583999 OIB 20455535575 Broj za izvješća 2150 Adresa (poštanski

Више

Obveznik: ; USLUGA D.O.O. AKTIVA 1. Izdaci za razvoj 2. Koncesije, patenti, licencije, robne i uslužne marke, softver i ostala prava 3. Goo

Obveznik: ; USLUGA D.O.O. AKTIVA 1. Izdaci za razvoj 2. Koncesije, patenti, licencije, robne i uslužne marke, softver i ostala prava 3. Goo AKTIVA. Izdaci za razvoj 2. Koncesije, patenti, licencije, robne i uslužne marke, softver i ostala prava 3. Goodwill 4. Predujmovi za nabavu 6. Ostala nematerijalna imovina II. MATERIJALNA IMOVINA ( 0

Више

GRUPA tekst pdf

GRUPA tekst pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 30.09.2014. AOP Prethodno Tekuće razdoblje oznaka razdoblje 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

GRUPA tekst pdf

GRUPA tekst pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 30.06.2014. AOP Prethodno Tekuće razdoblje oznaka razdoblje 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

PLIVA d

PLIVA d LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava 21 20 340 Ploče OIB: 51228874907 GRUPA LUKA PLOČE d.d. Konsolidiran i nerevidiran izvještaj za prvo tromjesečje 2010. godine Ploče, travanj 2010. godine Sadržaj: Konsolidirana

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matičn

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matičn Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2018. do 30.09.2018. Matični broj (MB): 02058146 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 130003769 Osobni identifikacijski

Више

FINANCIJSKI REZULTATI ZA GODINU Kontakt: INA-Industrija nafte, d.d. Sektor korporativnih komunikacija Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb Služ

FINANCIJSKI REZULTATI ZA GODINU Kontakt: INA-Industrija nafte, d.d. Sektor korporativnih komunikacija Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb Služ FINANCIJSKI REZULTATI ZA 2016. GODINU Kontakt: INA-Industrija nafte, d.d. Sektor korporativnih komunikacija, Zagreb Služba za odnose s javnošću E-mail: PR@ina.hr Press centar na www.ina.hr 1 INA u 2016.

Више

TFI-POD

TFI-POD Temeljem Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08 i 146/08) i članka 403. 410. Financijski izvještaj za period od I VI 2012. godine Sadržaj: 1. Skraćeni set financijskih izvještaja za period od 01.01. do 30.06.2012.

Више

FI za PDF revizija.xls

FI za PDF revizija.xls Auctor d.o.o. Godišnji financijski izvještaji za razdoblje od 1.1.21.-31.12.21. godine Obrazac: OP-ID-1 Opći podaci o investicijskom društvu NAZIV INVESTICIJKOG DRUŠTVA Auctor d.o.o. Identifikacijski broj

Више

Microsoft Word _4Q_konsolidirano.doc

Microsoft Word _4Q_konsolidirano.doc d.d. HR 52100 PULA, Flaciusova 1, HRVATSKA, p.p. 114 e-mail: uljanik@uljanik.hr, web: www.uljanik.hr Tel.: +385 (0) 52 213 044 +385 (0) 52 373 102 +385 (0) 52 373 339 Fax.: +385 (0) 52 373 646 ULJANIK

Више

TFI-POD za HANFU i BURZU.xls

TFI-POD za HANFU i BURZU.xls Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2017. do 30.06.2017. Matični broj (MB): 03026264 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 070020360 Osobni identifikacijski

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matičn

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matičn Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 30.09.2017. Matični broj (MB): 01924737 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040211518 Osobni identifikacijski

Више

Izvjeıtaj uprave GRUPA.pdf

Izvjeıtaj uprave GRUPA.pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA d.d. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 31.03.2013. AOP oznaka Prethodno razdoblje 2 3 4 Tekuće razdoblje A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

AG-Nerevidirani_4Q2017

AG-Nerevidirani_4Q2017 Adris Grupa d.d. Tromjesečni nerevidirani financijski izvještaji na dan 31. prosinca 2017. godine Adris Grupa d.d. / Obala Vladimira Nazora 1 / 52210 Rovinj, Hrvatska tel.: +385 (0)52 801 000, 801 122;

Више

Korporativne komunikacije

Korporativne komunikacije Dalekovod grupa Marijana Čavića 4 10 000 Zagreb Izvještaj poslovodstva za treći kvartal 2010. godine Objavljeno 29.10.2010. godine Nerevidirano, konsolidirano Zagreb, 29.listopada. 2010. godine SADRŢAJ:

Више

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf HOTELI PODGORA d.d. PODGORA FINANCIJSKO IZVJEŠĆE Za razdoblje VII-IX 2010. Podgora, 31.10.2010. PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2010 do 30.09.2010 Matični broj (MB): 03324842 Tromjesečni financijski

Више

BILANCA stanje na dan Obrazac POD-BIL Obveznik: ; JADRAN KAPITAL d.d. Naziv pozicije AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLA

BILANCA stanje na dan Obrazac POD-BIL Obveznik: ; JADRAN KAPITAL d.d. Naziv pozicije AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLA BILANCA stanje na dan 30.06.205. POD-BIL AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA (003+00+020+029+033) I. NEMATERIJALNA IMOVINA (004 do 009). Izdaci za razvoj 2. Koncesije,

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični bro

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični bro Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2016. do 31.12.2016. Matični broj (MB): 03026264 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 070020360 Osobni identifikacijski

Више

Adris_Q4_naslovnica_međuizvještaj_

Adris_Q4_naslovnica_međuizvještaj_ Adris Grupa d.d. Tromjesečni financijski izvještaji na dan 31. prosinac 2012. godine Adris Grupa d.d. / Obala Vladimira Nazora 1 / 52210 Rovinj, Hrvatska tel.: +385 (0)52 801 000, 801 122; fax: +385 (0)52

Више

Obrazac: IFP-ID-2 Izvještaj o financijskom položaju IZVJEŠTAJ O FINANCIJSKOM POLOŽAJU INVESTICIJSKOG DRUŠTVA na dan AKTIVA Broj pozicije Op

Obrazac: IFP-ID-2 Izvještaj o financijskom položaju IZVJEŠTAJ O FINANCIJSKOM POLOŽAJU INVESTICIJSKOG DRUŠTVA na dan AKTIVA Broj pozicije Op Obrazac: IFP-ID-2 Izvještaj o financijskom položaju IZVJEŠTAJ O FINANCIJSKOM POLOŽAJU INVESTICIJSKOG DRUŠTVA na dan 3.2.208 AKTIVA Broj pozicije Opis pozicije AOP 3.2. prethodne Na izvještajni datum tekućeg

Више

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovod

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovod TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE 1. 1. - 31. 12. 2016. -nekonsolidirani- -među izvještaj poslovodstva- -izjava o odgovornosti- Osijek, veljača, 2017.

Више

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovods

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovods TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE 1. 1. - 31. 3. 2017. -nekonsolidirani- -među izvještaj poslovodstva- -izjava o odgovornosti- Osijek, travanj, 2017.

Више

TFI-POD za HANFU i BURZU.xls

TFI-POD za HANFU i BURZU.xls Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2018. do 31.12.2018. Matični broj (MB): 03026264 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 070020360 Osobni identifikacijski

Више

Analiza poslovanja HNK HAJDUK

Analiza poslovanja HNK HAJDUK Split, 26.09.2013.god. Analiza poslovanja HNK Hajduk Split Pročelnica Službe za unutarnju reviziju: Alma Peroš SADRŽAJ: 1. Osnovne informacije 1.1. Vlasnička struktura 1.2. Djelatnost 2. Financijsko stanje

Више

KREDITNA BANKA ZAGREB DD Za razdoblje: Bilanca financijske institucije (iznosi u tisućama kn) Pozicija AOP A) U

KREDITNA BANKA ZAGREB DD Za razdoblje: Bilanca financijske institucije (iznosi u tisućama kn) Pozicija AOP A) U Bilanca financijske institucije Pozicija AOP 31.12.28. 31.3.29. A) UKUPNA AKTIVA (AOP 2 do 11) 1 1.485.739 1.415.843 Novac na računu i u blagajni (gotovina) 2 33.814 22.83 Depoziti kod Hrvatske narodne

Више

BILANCA stanje na dan Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna godina (neto) Tekuća godina (neto) A) P

BILANCA stanje na dan Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna godina (neto) Tekuća godina (neto) A) P BILANCA stanje na dan 31.12.2017 Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna (neto) Tekuća (neto) 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

BILANCA stanje na dan Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna godina (neto) Tekuća godina (neto) A) P

BILANCA stanje na dan Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna godina (neto) Tekuća godina (neto) A) P BILANCA stanje na dan 31.12.2017 Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna (neto) Tekuća (neto) 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovods

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovods TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE 1. 1. - 30. 9. 2017. -nekonsolidirani- -među izvještaj poslovodstva- -izjava o odgovornosti- Osijek, listopad, 2017.

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za šestomjesečno razdoblje završeno 30. lipnja 2018. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za šestomjesečno razdoblje

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 31.12.2017. Matični broj (MB): 03674223 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 080004355 Osobni identifikacijski

Више

JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo

JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo Zagreb, Miramarska cesta 24 FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2016. Zagreb, travanj 2016. godine JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo

Више

Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan AOP oznaka Prethodno razdoblje Tekuće razdoblje 2 3 4

Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan AOP oznaka Prethodno razdoblje Tekuće razdoblje 2 3 4 Obveznik: FTB TURIZAM d.d. ZAGREB Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 31.03.2017. AOP oznaka Prethodno razdoblje 31.12.2016. Tekuće razdoblje 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B)

Више

BILANCA stanje na dan Obveznik: LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. OPATIJA Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna godina (neto) Tekuća godina (net

BILANCA stanje na dan Obveznik: LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. OPATIJA Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna godina (neto) Tekuća godina (net BILANCA stanje na dan 31.12.2017 Obveznik: LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. OPATIJA Naziv pozicije 1 AOP oznaka Prethodna (neto) Tekuća (neto) 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA

Више

GRUPA pdf

GRUPA pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 30.06.2013. AOP Prethodno razdoblje Tekuće razdoblje oznaka 2 3 4 A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

Grupa KONČAR D&ST Mokrovićeva 8, ZAGREB KONSOLIDIRANI TROMJESEČNI IZVJEŠTAJ ZA PERIOD GODINE I KONSOLIDIRANI POLUGODIŠNJI IZVJ

Grupa KONČAR D&ST Mokrovićeva 8, ZAGREB KONSOLIDIRANI TROMJESEČNI IZVJEŠTAJ ZA PERIOD GODINE I KONSOLIDIRANI POLUGODIŠNJI IZVJ Grupa KONČAR D&ST Mokrovićeva 8, ZAGREB KONSOLIDIRANI TROMJESEČNI IZVJEŠTAJ ZA PERIOD 01.04.2018. 30.06.2018. GODINE I KONSOLIDIRANI POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ ZA PERIOD 01.01.2018. 30.06.2018. U Zagrebu,

Више

Microsoft Word - Tromjesečni_Izvjestaj 1Q2012.doc

Microsoft Word - Tromjesečni_Izvjestaj 1Q2012.doc Godišnji izvještaj za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2017. (revidirani izvještaji) Zagreb, 30. travanj 2018. Sadržaj a) Izvješće Uprave b) Revidirani godišnji financijski izvještaji I. Bilanca

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za godinu završenu 31. prosinca 2016. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za godinu završenu 31. prosinca 2016.

Више

OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI

OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI 01.01.2016. 30.09.2016. MEĐUIZVJEŠTAJ UPRAVE ZA RAZDOBLJE OD 01.01.2016. 30.09.2016. U prvih devet mjeseci 2016. godine ostvareni su ukupni prihodi u iznosu od

Више

TFI-POD

TFI-POD Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2014. do 31.12.2014. Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj (MB): 00302309 Matični broj subjekta (MBS): 060000687 Osobni identifikacijski

Више

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovods

TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE nekonsolidirani- -među izvještaj poslovods TERMES GRUPA d.d. F. K. Frankopana 99 O S I J E K FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA RAZDOBLJE 1. 1. - 31. 3. 2016. -nekonsolidirani- -među izvještaj poslovodstva- -izjava o odgovornosti- Osijek, travanj, 2016.

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za godinu završenu 31. prosinca 2017. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za godinu završenu 31. prosinca 2017.

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2018. do 31.12.2018. Matični broj (MB): 01924737 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040211518 Osobni identifikacijski

Више

(Microsoft Word - Nekonsolidirani nerevidirani financijski rezultati Atlantic Grupe za \232estomjese\350no razdoblje zavr\232eno 30. lipn)

(Microsoft Word - Nekonsolidirani nerevidirani financijski rezultati Atlantic Grupe za \232estomjese\350no razdoblje zavr\232eno 30. lipn) Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za šestomjesečno razdoblje završeno 30. lipnja 2013.godine (nerevidirano) ATLANTIC GRUPA d.d, dioničko društvo za unutarnju i vanjsku trgovinu,

Више

Adrisove tvrtke ostvarile dvoznamenkasti rast, raste i dividenda

Adrisove tvrtke ostvarile dvoznamenkasti rast, raste i dividenda #UKUPNI PRIHOD 5,54 MILIJARDE KUNA, NETO DOBIT 374 MILIJUNA KUNA# Ključni događaj koji će pridonijeti daljnjem rastu i razvoju Adrisa odluka je o kupnji i potpisivanje ugovora o kupoprodaji udjela i strateškom

Више

JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo

JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo Zagreb, Miramarska cesta 24 FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2016. Zagreb, listopad 2016. godine JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo

Више

Temeljem Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08 i 146/08) i članka Izvještaj za period od I III Sadržaj: 1. Skraćeni set financijskih izv

Temeljem Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08 i 146/08) i članka Izvještaj za period od I III Sadržaj: 1. Skraćeni set financijskih izv Temeljem Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08 i 146/08) i članka 403. 410. Izvještaj za period od I III 2015. Sadržaj: 1. Skraćeni set financijskih izvještaja za period od 01.01. do 31.03.2015. godine 2.

Више

3 Kons 1 Q 2012 xls.xls

3 Kons 1 Q 2012 xls.xls Prilog. Razdoblje izvještavanja: 0.0.202 do 3.03.202 Matični broj (MB): 03333477 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040000833 Osobni identifikacijski broj

Више

Brodogradilište d.d. HR RIJEKA, Liburnijska 3 HRVATSKA, p.p web: Tel.: +385 (0) 51

Brodogradilište d.d. HR RIJEKA, Liburnijska 3 HRVATSKA, p.p web:   Tel.: +385 (0) 51 Brodogradilište d.d. HR 51000 RIJEKA, Liburnijska 3 HRVATSKA, p.p. 197 e-mail: gmanageroffice.3maj @uljanik.hr, web: www.uljanik.hr Tel.: +385 (0) 51 611-111 +385 (0) 51 611-000 Fax.: +385 (0) 51 611-870

Више

LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava Ploče OIB: LUKA PLOČE d.d. REVIDIRANI NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE OD DO 3

LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava Ploče OIB: LUKA PLOČE d.d. REVIDIRANI NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE OD DO 3 LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava 21 20 340 Ploče OIB: 51228874907 LUKA PLOČE d.d. REVIDIRANI NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE OD 01.01. DO 31.12.2014. Ploče, travanj 2015. godine SADRŽAJ: a)

Више

DIONIČKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I PROMET ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA ZADAR BIOGRADSKA CESTA 64 A ZADAR OIB: IBAN : KBZ HR

DIONIČKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I PROMET ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA ZADAR BIOGRADSKA CESTA 64 A ZADAR OIB: IBAN : KBZ HR DIONIČKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I PROMET ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA ZADAR BIOGRADSKA CESTA 64 A 23000 ZADAR OIB: 07602786563 IBAN : KBZ HR46 24810001128002288 TELEFONI: Centrala : 023 208 808, Uprava

Више

GFI-2016_IVB_bil_rdg_nt

GFI-2016_IVB_bil_rdg_nt BILANCA POD-BIL AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA ( 003+00+020+03+036) I. NEMATERIJALNA IMOVINA ( 004 do 009). Izdaci za razvoj 2. Koncesije, patenti, licencije,

Више

GRUPA PLAVA LAGUNA pdf

GRUPA PLAVA LAGUNA pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 30.06.2011. AOP oznaka Prethodno razdoblje 2 3 4 Tekuće razdoblje A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za tromjesečno razdoblje završeno 31. ožujka 2017. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za tromjesečno razdoblje

Више

izvještaj konsolidirani 3Q_2018

izvještaj konsolidirani 3Q_2018 GRUPA SAPONIA Konsolidirano tromjesečno izvješće za razdoblje koje završava na dan 30. rujna 2018. godine Grupa Saponia Tromjesečno konsolidirano međuizvješće 2018. 2 Sadržaj I. Izvješće Uprave II. III.

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za tromjesečno razdoblje završeno 31. ožujka 2016. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za tromjesečno razdoblje

Више

izvještaj konsolidirani 2Q_2018

izvještaj konsolidirani 2Q_2018 GRUPA SAPONIA Konsolidirano tromjesečno izvješće za razdoblje koje završava na dan 30. lipnja 2018. godine Grupa Saponia Tromjesečno konsolidirano međuizvješće 2018. 2 Sadržaj I. Izvješće Uprave II. III.

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za tromjesečno razdoblje završeno 31. ožujka 2019. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za tromjesečno razdoblje

Више

NN indd

NN indd BROJ 121 STRANICA 23 Tablica 1: Izvještaj BN1 Bilanca Naziv kreditne institucije: OIB kreditne institucije: Oznaka izvješća: Datum: Kune uz valutnu Ukupno Strane valute klauzulu IMOVINA Gotovina 1001 2001

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za šestomjesečno razdoblje završeno 30. lipnja 2016. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za šestomjesečno razdoblje

Више

izjava poslovodstva II.2017.pdf

izjava poslovodstva II.2017.pdf PLAVA LAGUNA dioničko društvo za ugostiteljstvo i turizam Poreč, 28. srpnja 2017. IZJAVA ODGOVORNE OSOBE ZA SASTAVLJANJE FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA ZA RAZDOBLJE OD 01.01.-30.06.2017. - GRUPA PLAVA LAGUNA

Више

TFI-POD

TFI-POD Prilog. Razdoblje izvještavanja:..206 do 3.2.206 Matični broj (MB): 0924737 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040258 Osobni identifikacijski broj 2298253360

Више

grupa_pl_ pdf

grupa_pl_ pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 31.12.2013. Prethodno razdoblje 2 3 4 AOP oznaka Tekuće razdoblje A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

Microsoft Word - RMD - pravila korporativnog upravljanja - HUPZ.docx

Microsoft Word - RMD - pravila korporativnog upravljanja - HUPZ.docx RAIFFEISEN DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM I DOBROVOLJNIM MIROVINSKIM FONDOVIMA d.d., Zagreb PRAVILA KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA I POSTUPANJA PREMA IZDAVATELJU Nadzorni odbor Raiffeisen društva za upravljanje

Више

TFI-POD-0311-MATICA-HANFA

TFI-POD-0311-MATICA-HANFA Kraš d.d., Zagreb OIB: :94989605030 Priopćenje za javnost i medije Za objavu odmah REZULTATI POSLOVANJA KRAŠ GRUPE ZA PRVO TROMJESEČJE 2011.GODINE TROMJESEČNI IZVJEŠTAJ-NEREVIDIRANO,KONSOLIDIRANO (Zagreb,

Више

POSLOVNA GODINA KVARTAL 2012 I ID FONDA JPN141 DATUM IZVJEŠTAJA OIB FONDA IZVJEŠTAJI 01. Izvještaj o financijskom položaju 02.

POSLOVNA GODINA KVARTAL 2012 I ID FONDA JPN141 DATUM IZVJEŠTAJA OIB FONDA IZVJEŠTAJI 01. Izvještaj o financijskom položaju 02. POSLOVNA GODINA KVARTAL 2012 I ID FONDA JPN141 DATUM IZVJEŠTAJA 31.03.2012 OIB FONDA 60423573990 IZVJEŠTAJI 01. Izvještaj o financijskom položaju 02. Izvještaj o sveobuhvatnoj dobiti 03. Izvještaj o novčanim

Више

meduizvj GRUPA.pdf

meduizvj GRUPA.pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA d.d. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 31.03.2012. AOP oznaka Prethodno razdoblje 2 3 4 Tekuće razdoblje A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

AEC_TFI-OIF_ xls

AEC_TFI-OIF_ xls POSLOVNA GODINA 2010 DATUM IZVJEŠTAJA 31.12.2010 KVARTAL IV OIB FONDA 60423573990 ID FONDA JPN141 IZVJEŠTAJI 01. Izvještaj o financijskom položaju 02. Izvještaj o sveobuhvatnoj dobiti 03. Izvještaj o novčanim

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2014 do 31.12.2014 Matični broj (MB): 03715957 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040004561 Osobni identifikacijski broj

Више

K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA R

K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA R K O N Č A R - D I S T R I B U T I V N I I S P E C I J A L N I T R A N S F O R M A T O R I d. d. Josipa Mokrovića 8 ZAGREB, HRVATSKA GLAVNA SKUPŠTINA REDOVNIH DIONIČARA 21.05.2019. MATERIJALI I PRIJEDLOZI

Више

Konsolidirano i nerevidirano izvješće1Q-2010_TFI-POD.xls

Konsolidirano i nerevidirano izvješće1Q-2010_TFI-POD.xls PRILOG. Razdoblje izvještavanja:..200 do 3.3.200 Matični broj (MB): 0327553 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 08000093 Osobni identifikacijski broj 479242222

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 31.12.2017. Matični broj (MB): 03715957 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040004561 Osobni identifikacijski

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2018. do 31.12.2018. Matični broj (MB): 03715957 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040004561 Osobni identifikacijski

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 31.12.2017. Matični broj (MB): 03674223 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 080004355 Osobni identifikacijski

Више

TEKSTILPROMET, dioničko društvo Zagreb, Ulica grada Gospića 1a IZVJEŠĆE UPRAVE O POSLOVANJU DRUŠTVA za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja go

TEKSTILPROMET, dioničko društvo Zagreb, Ulica grada Gospića 1a IZVJEŠĆE UPRAVE O POSLOVANJU DRUŠTVA za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja go TEKSTILPROMET, dioničko društvo Zagreb, Ulica grada Gospića 1a O POSLOVANJU DRUŠTVA za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2017. godine ZAGREB, SRPANJ 2017. godine SADRŽAJ 1. O DRUŠTVU......... 3 2.

Више

GRUPA PL PRIVI.pdf

GRUPA PL PRIVI.pdf Obveznik: PLAVA LAGUNA D.D. Naziv pozicije 1 BILANCA stanje na dan 30.09.2011. AOP oznaka Prethodno razdoblje 2 3 4 Tekuće razdoblje A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA

Више

PLIVA d

PLIVA d LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava 21 20 340 Ploče OIB: 51228874907 GRUPA LUKA PLOČE d.d. Konsolidiran i nerevidiran izvještaj za treće tromjesečje 2010. godine Ploče, listopad 2010. godine Sadržaj:

Више

Odgovori na pitanja:

Odgovori na pitanja: Atlantic Grupa d.d. Nekonsolidirani financijski rezultati za devetomjesečno razdoblje završeno 30. rujna 2016. godine (nerevidirano) Sadržaj: I. Izvještaj o rezultatima poslovanja za devetomjesečno razdoblje

Више

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 13. veljače 2015.

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 13. veljače 2015. FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE 2014. Rovinj, 13. veljače 2015. SADRŽAJ: 1. Međuizvještaj poslovodstva 2. Financijska izvješća konsolidirana 3. Financijska izvješća nekonsolidirana

Више

pdfTFI-POD

pdfTFI-POD OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI 01.01.2013. 30.06.2013. MEðUIZVJEŠTAJ UPRAVE ZA RAZDOBLJE OD 01.01.2013. 30.06.2013. U prvom polugodištu 2013.-e godine ostvareni su ukupni prihodi u iznosu od

Више

TFI-POD Q xls

TFI-POD Q xls PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2010 do 31.3.2010 Matični broj (MB): 00688550 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 080026348 Osobni identifikacijski

Више

SH grupa TFI-POD_KONSOLIDIRANI_NEREVIDIRANI_Q3_2014_HRV.xls

SH grupa TFI-POD_KONSOLIDIRANI_NEREVIDIRANI_Q3_2014_HRV.xls Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2014 do 30.09.2014. Matični broj (MB): 3426980 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 060004796 Osobni identifikacijski broj

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični bro

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični bro Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2015 do 30.6.2015 Matični broj (MB): 01924737 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040211518 Osobni identifikacijski

Више

Financijsko izvješće za III tromjesečje Solaris d.d (konsolidirano)

Financijsko izvješće za III tromjesečje Solaris d.d (konsolidirano) Obveznik: SOLARIS DD KONSOLIDIRANA BILANCA (Grupa Solaris) stanje na dan 30.09.2017. Naziv pozicije AKTIVA A) POTRAŽIVANJA ZA UPISANI A NEUPLAENI KAPITAL B) DUGOTRAJNA IMOVINA (003+010+020+029+033) I.

Више