Scanned Image

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Scanned Image"

Транскрипт

1 РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНАПОКРАЈИНА ВОШОДША ГРАД НОВИ САД ГРАДСКО ВЕћЕ Број: 352-1/ Дана: 28. марта године НОВИ САД ПРЕДСЕДНИКУ СКУПШТИНЕ ГРАДА НОВОГ САДА На основу члана 136. Пословника Скупштине Града Новог Сада, упућује Вам се Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигиј ена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину, за период 1. јануар децембар године, са Рефератом и Закључком Градског већа Града Новог Сада број: 352-1/ од 28. марта године, с молбом да се Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину, за период 1. јануар децембар године, уврсти у дневни ред седнице Скупштине Града Новог Сада и да Скупштина донесе Закључак у предложеномтексту.

2 У складу са чланом 52. тачка 1. Статута Града Новог Сада пречишћен текст ("Службени лист Града Новог Сада", број 43/08) поводом разматрања Извештаја о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, за период 1. јануар 31. децембар године, Градско веће Града Новог Сада, на 154. седници од године, доноси ЗАКЊУЧАК. На основу члана 136. Пословника Скупштине Града Новог председнику Скупштине Сада Града Новог доставља Сада се Извештај о активности и реализацији Програма услуга из делатности Јавног инвестиционих комуналног Сад" Нови предузећа "Зоохигијена и Сад за Ветерина Нови годину, за период 1. јануар 31. Надзорни децембар одбор Јавног године, који комуналног предузећа " је ' ИСТИ размотри И ЗЗКЊУЧИЗ "Скупштина Града Новог Сада прихвата Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, за период 1. јануар 31. децембар године.". За представника предлагача на седници Скупштине Града Новог Сада и њених радних тела одређује се Владимир Стојковић, члан Градског већа Града Новог Сада, а за повереника Зоран Станојевић, в.д. начелника Градске управе за комуналне послове. РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКО ВЕ'БЕ ГРАДА НОВОГ САДА Број: 352 1/ Дана: године НОВИ САД

3 РЕФЕРАТ. УВОД Скупштина Града Новог Сада донела је Одлуку о Програму инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину ("Службени лист Града Новог Сада", бр. 81/16 и 32/17). Закључком Градоначелника Града Новог Сада бр: 352-1/ Н од 16. новембра године, извршена је прерасподела планираних средстава по позицијама Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, у делу услуге из делатности. Чланом 9. наведене одлуке прописано је да Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад подноси Скупштини Града Новог Сада шестомесечни и годишњи извештај о реализацији Програма. Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад доставило је Градској управи за комуналне послове Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, за период 1. јануар 31. децембар године, који је Надзорни одбор Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад усвојио на 71. седници од 13. марта године.. ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА Одлуком о буџету Града Новог Сада за годину ("Службени лист Града Новог Сада", бр. 80/16, 31/17 и 61/17) планирана су средства у години за Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад у укупном износу од О.ООО,ОО динара и то за капиталне субвенције у износу од ООО,ОО динара и за услуге из делатности у износу од 1ОЗ.44О.ООО,ООдинара.. РЕАЛИЗАЦИЈАПРОГРАМА Према Програму инвестиционих акгивности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, у периоду 1. јануар 31. децембар године, реализоване су следеће акгивности: ИНВЕСТИЦИОНЕ АКТИВНОСТИ КАПИТАПНЕ СУБВЕНЦИЈЕ ГРУПА: ОПРЕМА Позиција 1: Пратећа опрема за прихватилиште (за први део фазе радова) У периоду 1. јануар 31. децембар године, Јавно комунално предузеће Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад спровело је јавну набавку кроз две партије у поступку јавне набавке мале вредности, по основу које је извршена набавка и испорука пратеће опреме за опремање новоизграђеног објекта у оквиру првог дела фазе радова на изградњи прихватилиште (ветеринарски намештај, помоћни преносиви кавези од жице или фибергласа, корпе за псе и мачке, опрема за хигијенски третман и улепшавање животиња и др.). За наведену инвестицију из буџета Града Новог Сада пренето је ,ОО динара.

4 Позиција 2: Умрежавање прихватилишта на сервер са специјализованим ветеринарским софтвером и опремом Од планираних активности, у посматраном периоду, Јавно комунално предузеће Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад, спровело је јавну набавку мале вредности и изабрало најповољнијег понуђача. Међутим због поднетог захтева за заштиту права Републичкој комисији за заштиту права понуђача у поступцима јавних набавки, од стране другорангираног понуђача, дошло је до привремене обуставе поступка, а самим тим није ни било реализације Уговора у извештајном периоду. Износ средстава намењених за ову позицију износио је ,00 динара. ГРУПА: РАДОВИ Позиција 1: Радови на изградњи Прихватилишта први део фазе Јавно комунално предузеће Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад спровело је јавну набавку за радове на изградњи Прихватилишта први део фазе и у посматраном периоду радови су у потпуности реализовани. За наведену инвестицију из буџета Града Новог Сада пренето је ,60 динара. ИНВЕСТИЦИОНЕ АКТИВНОСТИ КАПИТАЛНЕ СУБВЕНЦИЈЕ табеларни приказ ППАНИРАНА ПРЕНЕТА БР. НАЗИВ ПОЗИЦИЈЕ СРЕДСТВА У РЕАПИЗАЦИЈА СРЕДСТВА % % ПРОГРАМУ ПРОГРАМА У ДО (43) (53) ЗА ГОДИНИ ГОДИНУ ГОДИНЕ ГРУПА: ОПРЕМА , , ,00 49,18 44,29 Пратећа опрема за 1. прихватилиште ( за први део , , ,00 98,37 88,58 фазе радова) Умрежавање прихватилишта на сервер са 2. специјализованим ,00 - ветеринарским софтвером и опремом ГРУПА: РАДОВИ , , ,60 98,80 98,80 Радови на изградњи 1. Прихватилишта први део , , ,60 98,80 98,80 фазе УКУПНО( + ): , , ,60 83,40 81,88 УСЛУГЕ ИЗ ДЕЛАТНОСТИ У извештајном периоду реализоване су следеће услуге из делатности: Позиција: 1788 Хватање и превоз паса и мачака до прихватилишта У оквиру планираних активности, ухваћено је и превезено до прихватилишта јединки, док је било излазака када, из оправданих разлога, није дошло до хватања животиња. Позиција: 3558 збрињавање напуштених паса и мачака у прихватилишту Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад у оквиру наведене услуге збринуло је паса и мачака, медицински третман обављен је код јединки, док су на хуман начин еутаназиране 2 неизлечиво болесне животиње.

5 Позиција: 1791 Одржавање прихватилишта У оквиру услуге Одржавање прихватилишта Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад реализовало је активности на свакодневној бризи о смештеним псима и мачкама, а што подразумева: исхрану, њихово истрчавање, шетање, опсервацију, одржавање хигијене, као и друге активности на одржавању хигијене смештајних јединица (боксови) у прихватилишту по дану у укупном обиму од јединке. Позиција: 1792 Контрола и смањење популације напуштених паса и мачака У оквиру услуге Контрола и смањење популације напуштених паса и мачака, планиране акгивности реализоване су у укупном обиму од јединки. Позиција: 1793 Нешкодљиво уклањање лешева животиња са јавних површина Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад у оквиру наведене услуге, извршило је нешкодљиво уклањање лешева животиња и то: 300 лешева ситних животиња (птице, глодари, гмизавци), лешева паса и мачака и кг лешева крупних животиња (папкари, копитари). Позиција: 1794 збрињавање отпада животињског порекла У оквиру наведене услуге трајно је збринуто кг отпада животињског порекла, док је привремено збрињавање отпада животињског порекла реализовано свих 365 дана у години. Позиција: 491 Опсервација паса и мачака на беснило Услуга Опсервација паса и мачака на беснило извршена је за 40 животиња. Позиција: 1771 Пружање прве помоћи повређеним напуштенимживотињама У оквиру наведене услуге извршено је пружање прве помоћи код повређених напуштених животиња. Позиција: 492 Хируршке интервенције код повређених напуштенихживотиња Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад, у оквиру наведене услуге, извршило је 240 хируршких интервенција. Позиција:495 Обдукција угинулих животиња и токсиколошки преглед угинулих животиња У оквиру наведене услуге извршено је 180 Обдукција угинулих животиња, док токсиколошких прегледа угинулих животиња није било. Позиција: 496 Ванредни и интервентни радови у вези заразних болести животиња Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад није реализовало наведену услугу јер није било издатих налога од стране инспекцијских органа. Позиција: 497 Карантин и прихватилиште за остале животиње Планиране активности у оквиру услуге Карантин и прихватилиште за остале животиње" нису реализоване. Позиција: 527 Стерилизација/кастрацијапаса и мачака Јавно комунално предузеће "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад није реализовало наведену услугу.

6 УСПУГЕ ИЗ ДЕЛА ТНОСТИ - табеларни приказ ППАНИРАНА ПРЕНЕТА БР. НАЗИВ ПОЗИЦИЈЕ СРЕДСТВАУ РЕАЛИЗАЦИЈА СРЕДСТВА % % ПРОГРАМУ ПРОГРАМА У до (45) (53) ЗА ГОДИНИ ГОДИНУ ГОДИНЕ хватање " Превоз "аса мачака до прихватилишта ,ОО , ,58 99,95 99,95 збрињавање напуштених 3558 паса и мачака у , , ,06 99,94 99,94 прихватилишту 1791 Одржавање прихватилишта , , ,00 95,46 95,46 Контрола и смањење 1792 популације напуштених паса , , ,08 100,00 100,00 и мачака Нешк0дљиво уклањање 1793 лешева животиња са јавних , , ,80 100,00 100, површина Збрињавање тада животињског порекла ,ОО , ,03 100,00 100, опсервацша "аса мачака на беснило ,00 з71.345, з45,75 100,00 100,00 Пружање прве помоћи 1771 повређеним напуштеним , , ,80 100,00 100,00 животињама Хируршке интервенције код 492 повређених напуштених , , ,20 100,00 100,00 животиња Обдукција угинулих 495 животиња и токсиколошки , , ,ОО 99,25 99,25 преглед угинулих животиња Ванредни и интервентни 496 радови у вези заразних 3.850,ОО - болести животиња 497 Карантин и прихватилиште 8.800,00 за остале животиње Стерипизација/кастрација паса и мачака УКУПНО: , , ,30 99,23 99,23!. ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ ИНВЕСТИЦИОНЕ АКТИВНОСТИ КАПИТАЛНЕ СУБВЕНЦИЈЕ У периоду 1. јануар 31. децембар године, Јавном комуналном предузећу "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад пренета су средства на име капиталних субвенција из буџета Града Новог Сада за годину, за позиције из инвестиционог дела Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, у износу од ,60 динара, а што се види из табеларног приказа. Пренета средства из буџета Града Новог Сада за капиталне субвенције, у односу на планирана средства за годину за позиције из инвестиционог дела Програма, исказана у процентима, износе 81,88 %.

7 УСЛУГЕ ИЗ ДЕЛА ТНОСТИ У периоду 1. јануар 31. децембар године, Јавном комуналном предузећу "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад пренета су средства на име услуга из делатности из буџета Града Новог Сада за годину, за позиције из Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, у износу од ,30 динара, а што се види из табеларног приказа. Пренета средства из буџета Града Новог Сада за услуге из делатности, у односу на планирана средства за годину за позиције из дела Програма услуге из делатности, исказана у процентима, износе 99,2З%., в.д. н АЧЕ п н и к А ' Зоран'СЕјанојевић &

8 На основу члана 13. став 1. тачка 23. Одлуке о усклађивању Одлуке о организовању Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад ( Службени лист Града Новог Сада, број 47/16) и члана 28. став 1. тачка 23. Статута Јавног комуналног преузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад од 19..>октобра године, Надзорни одбор Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад на 71. седници, одржаној 1З.марта године доноси одлуку. Усваја се Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови ; Сад за годину, за период 1. јануар 31. децембар године, који је саставни део ове одлуке. П. Извештај о реализацији Програма инвестиционих акгивности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, за период 1. јануар 31. децембар године доставити Скупштини Града Новог Сада, на разматрање. 1 ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕ'ћЕ ЗООХИГИЈЕНА и ВЕТЕРИНА нови САД новисад Број: /2018 Датум:13.март године дзорног б _ора.!

9 181 ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕ'БЕ ПИБ ЗООХИГИЈЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД ПДВ ПИБ : ) НОВИ САД МБ НовиСад, Футошкипут 13 Тел/факс: 021/ Шифдел Рег. Бр Број: /2018 Датум: 13. март године Предмет: Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину, за период 1. јануар 31. децембар године Скупштина Града Новог Сада донела је Одлуку о Програму инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину ( Службени лист Града Новог Сада, бр. 81/16 и 32/17). Закључком Градоначелника Града Новог Сада бр: 352 1/ П од 16. новембра године, извршена је прерасподела планираних средстава по позицијама Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, у делу услуге из делатности. На основу члана 9. Одлуке о Програму инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину достављамо вам Извештај о реализацији Програма инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину, за период 1. јануар 31. децембар године, са исказаним физичким и финансијским показатељима о извршеним радовима и утрошку средстава. И НВВСТИЦИОне активности капитал не субвенције Пренета БРОЈ Планирано Реализовано / 0 / 0 ПРОГРАМСКА ПОЗИЦИЈА К "' позиције (динара) (динара) 5/4 7,4 33: ГРУПА: ОПРЕМА , ,ОО 49, ,00 44,29 1. Пратећаопрема за прихватилиште (за , ,00 98, ,00 88,58 први део П фазе радова) 2 Умрежавање прихватилишта на сервер са спецшализованимветеринарским софтвером и опремом ГРУПА: " РАдови '00 _ , ,60 98, ,80 98,80 1. Радови на изградњиприхватилишта први део фазе УКУПН0( +Н): 2о,ооо ооо оо ,60. 98, ,60 98, , ,60 83, ,60 81,88

10 ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕВЕ ЗООХИГИЈ ЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД НОВИ САД НовиСад, Футошкипут 13 Тел/факс: 021/ ПИБ ПДВ ПИБ: МБ Шиф.дел Рег. Бр Услуге ИЗ делатности Број Реализовано Пренета средства Планирано Програмска позиција [динара! % % [динара! 4, [динара! 6! позиција Хватањеи превоз паса и мачака до прихватилиште , ,58 99, ,58 99, збрињавање напуштених паса и мачака у прихватилишту , ,06 99, ,06 99, Одржавањеприхватити а , ,00 95, ,00 95, Контрола и смањење популације напуштених паса и мачака , ,08 100, ,08 100, Нешкодљиво уклањањелешева животиња са јавних површина , ,80 100, ,80 100, збрињавање отпада животињског порекла , ,03 100, ,03 100, Опсервација паса и мачака на беснило , ,75 100, З45,75 100, Пружање прве помоћи повређеним напуштеним животињама , ,80 100, ,80 100,00 Хируршке интервенције код повређенихнапуштених животиња ,00 З ,20 1ОО, ,20 100,00 Обдукција угинулих животиња и токсиколошки преглед угинулих животиња , ,00 99, ,00 99, Ванредни и интервентни радови у вези заразних болести животиња З.850,00 0,00 0,00 0,00 0, Карантин и прихватилиште за остале животиње 8.800,00 0,00 0,00 0,00 0, Стерилизација/кастрација паса и мачака 7.959,00 0,00 0,00 0,00 0,00 УКУПНО: , ,30 99, ,30 99,23

11 ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕБЕ ЗООХИГИЈЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД НОВИ САД НовиСад, Футошкипут 13 Тел/факс: 021/ ПИБ ПДВ ПИБ : МБ Шиф.дел Рег. Бр Рекапитулација Планирано Реализовано % Пренета средства % (динара) (динара) 3/ инвестичтнеатвтстњкапиталне субвенцше Услуге из делатности УКУ"" = 29.ооо.ооо,оо ,60 83, ,60 81,88 1оз.44о.ооо,оо ,30 99, ,ЗО о.ооо,оо 126.взз.еое,9о 95, ,90 95,43 ИНВЕСТИЦИОНЕ АКТИВНОСТИ ГРУПА: ОПРЕМА 1. Пратећа опрема за прихватилиште (за први део фазе радова) Средства за ову јавну набавку у износу од ,ОО динара планирана су Програмом инвестиционих активности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину, Група: Опрема, редни број 1. Планирана је набавка ветеринарског намецггаја, помоћних преносивих кавеза од жице или фибергласа, корпи за мачке и псе, опреме за хигијенски третман и улепшавање животиња као и остале опреме за опремање новоизграђеног објекга кроз први део фазе радова на изградњи прихватилишта. Добијена је сагласност за покретање набавке од Градског већа града Новог Сада број 352 1/ Н од године, на основу које је донета одлука дирекгора о покретању јавне набавке под бројем /2017, шифра набавке ЈНМВ-Д 1/2О17-ЗОО која је спроведена кроз две партије у поступку јавне набавке мале вредности. Одлуком бр /2017 од 12. децембра године Уговор је додељен: За партију 1 Кућице за псе и производи од дрвета", уговор број / од године закључен је на износ од ,00 динара са ДОО РС МЗ" Нови Сад. Уговор је реализован у истом износу, а добра су испоручена по основу Факгуре-отпремнице бр од године. Средства у износу од ,00 динара пребачена су Јавном комуналном предузећу Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад године, а наведени износ је истог дана плаћен добављачу. За партију 2 Опрема и материјал за редовно одржавање и рад прихватилишта", Уговор број / закључен је године са Лав гвожђара ТР Петроварадин на

12 ПДВ ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕћЕ ПИБ ЗООХИГИЈЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД ПИБ : НОВИ САД МБ НовиСад, Футошкипуг 13 Шиф.дел Тел/факс: 021/ Рег. Бр износ од ,00 динара. Уговор је у потпуности реализован и добра испоручена по основу рачуна-отпремнице бр. 8940/2017 од године. Средства у висини од ,00 динара пребачена су Јавном комуналном предузећу Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад године и истог дана пренета су добављачу, а преостали део средстава у износу од ,00 динара реализован је из сопствених средстава Предузећа. Укупан износ средстава намењених за ову позицију износио је ,00 динара, а реализовано је ,00 динара. 2. Умрежавање прихватилишта на сервер са специјализованим ветеринарским софтвером и опремом Средства за ову јавну набавку у износу од ,00 динара планирана су Програмом инвестиционих акгивности и услуга из делатности Јавног комуналног предузећа"зоохигијенаи Ветерина Нови Сад" Нови Сад за годину, Група: Опрема, редни број 2. Добијена је сагласност за покретање набавке од Градског већа Града Новог Сада број 352-1/ Н, од године, на основу које је донета одлука директора о покретању јавне набавке бр /2017 од године (ЈНМВ Д 2/2017 ЗОО). Набавка је спороведена у поступку јавне набавке мале вредности. Одлуком бр /2017 од 12. децембра године Уговор је додељен најповољнијем од три понуђача СВВЕМТ' ДОО, НОВИ САД. Другорангрирани понуђач, ОРПСЕ РВШТ" ДОО, Ветерник, поднео је дана године Захтев за заштиту права Републичкој комисији за заштиту права понуђача у поступцима јавних набавки те је из тих разлога дошло до привремене обуставе поступка и није било реализаиције Уговора у извештајном периоду. Укупан износ средстава намењених за ову позицију износио је ,00 динара, а средства нису реализована. ГРУПА: РАДОВИ 1. Радови на изградњи прихватилишта први део фазе Средства за ову јавну набавку планирана су Програмом инвестиционих акгивности Јавног комуналног предузећа "Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад за годину, Група: Ц Радови, редни број 1. у износу од ,00 динара. Добијена је сагласност за покретање набавке од Градског већа града Новог Сада број 352 1/ ! од године на основу које је донета одлука директора о покретању јавне набавке бр /2017 од године (шифра ОПИЗП Р-1/2О17-ЗОО). Набавка је покренута и спроведена у отвореном поступку. '

13 ЈАВНО КО МУНАЛНО ПРЕДУЗЕТчЕ ПИБ ЗООХИГИЈЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД ПДВ ПИБ : НОВИ САД МБ НовиСад, Футошкипут 13 Шифдвл Тел/факс: 021/ Рег. Бр Одлуком бр /2017 од године Уговор је додељен најповољнијем понуђачу, УЏЈМ.ОУ С СОМРАМУ" 000, Нови Сад. Уговор под бројем /2017 (шифра набавке ОПИЗП-Р ЗОО) закључен је дана године, на износ од ,10 динара, а реализовано је по ситуацијама: 1. Привремена ситуација бр. од године, у износу од 5.176,045,00 динара, средства у истом износу пребачена су Јавном комуналном предузећу Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад године, а наведени износ је истог дана плаћен добављачу. 2. Привремена ситуација бр. од године у износу од ,60 динара, средства у истом износу пребачена су Јавном комуналном предузећу Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад године, а наведени износ је истог дана плаћен добављачу. 3. Привремена ситуација бр. од године у износу од ,00 динара, средства у истом износу пребачена су Јавном комуналном предузећу Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад године, а наведени износ је истог дана плаћен добављачу. 4. Окончана ситуација од године у износу од ,00 динара, средства у истом износу пребачена су Јавном комуналном предузећу Зоохигијена и Ветерина Нови Сад" Нови Сад године, а наведени износ је истог дана плаћен добављачу. Укупан износ средстава намењених за ову позицију износио је 20.ООО.ООО,00 динара, а реализовано је ,60 динара.! УСЛУГЕ ИЗ ДЕЛАТНОСТИ Позиција: 1788 Хватање и превоз паса и мачака до прихватилиште Услуга Хватање и превоз паса и мачака до прихватилишта обухвата активности на хватању и превозу напуштених животиња са јавних површина на територији Града Новог Сада до прихватилиште. У периоду 1. јануар 31. децембар г0дине, укупно је ухваћено и превежено јединки. Услуга Изпасци на терен када из оправданих разлога није дошло до хватања" из разлога што животиња није више на тој локацији или је у скровишту па је недоступне за мередов, дуваљку или мрежу, остварена је у обиму од излазака. Позиција: 3558 збрињавање напуштених паса и мачака у прихватилишту Услуга збрињавање напуштених паса и мачака у прихватилишту" обухвата активности на храњењу, одржавању зоохигијенских мера и др. напуштених животиња са јавних површина на територији Града Новог Сада. У посматраном периоду укупно је збринуто паса и мачака. Услуга Пружања ветеринарске помоћи и лечења паса и мачака у прихватилишту се односи на целокупни медицински третман, тријажу, вакцинацију, превенцију егзопаразита и ендопаразита и лечење. Овом услугом је обухваћено јединки.

14 ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕТчЕ ПИБ ЗООХИГИЈЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД" ПДВ ПИБ : НОВИ САД МБ НовиСад, Футошкипут 13 Шифдел Тел/факс: 021/ Рег. Бр Услуга Еутаназија неизлечиво болесних и повређених паса и мачака" подразумева услугу лишавања живота на хуман начин (у складу са Законом о добробити животиња) животиња које осећају бол и патњу, а при томе су неизлечиво болесне. Овом услугом су обухваћене 2 јединке. Позиција: 1791 Одржавање прихватилишта Услуга Одржавање прихватилиште обухвата свакодневну бригу о смештеним псима и мачкама, као што су: исхрана, шетање, истрчавање, хигијена, опсервација и друге активности на одржавању хигијене боксова у прихватилишту. У периоду 1. јануар 31. децембар године одржавање прихватилиште по дану је реализовано у укупном обиму од јединке. Позиција: 1792 Контрола и смањење популације напуштених паса и мачака Услуга Контрола и смањење популације напуштених паса и мачака" обухвата: поновно хватање напуштених паса и мачака, тријажу и клинички преглед, очитавање микрочипа, проверу у бази података, потребне вакцинације, чишћење од егзопаразита и ендопаразита, могуће удомљавање и сл. У посматраном периоду овом услугом је обухваћено животиња. Позиција: 1793 Нешкодљивоуклањање лешева животиња са јавних површина Услуга Нешкодљиво уклањање лешева животиња са јавних површина" у периоду 1. јануар 31. децембар године реализована је у следећем обиму: - Ситне животиње (птице, глодари, гмизавци) 300 комада - Пси и мачке комада Крупне животиње (папкари, копитари) кг Позиција: 1794 збрињавање отпада животињског порекла Услуга Збрињавање отпада животињског порекла" са јавних површина Града Новог Сада вршила се по пријавама свих 365 дана у години, а наведена услуга реализована је у следећем обиму: - Привремено збрињавање отпада животињског порекла 365 дана Трајно збрињавање отпада животињског порекла кг Позиција: 491 Опсервација паса и мачака на беснило Услуга Опсервација паса и мачака на беснило у посматраном периоду извршена је за 40 животиња. Позиција: 1771 Пружање прве помоћи повређеним напуштеним животињама Услуга Пружање прве помоћи повређеним напуштеним животињама" обухвата збрињавање трауматизоване напуштене животиње на јавним површинама Града Новог Сада (клинички преглед, обрађивање свежих и старијих рана мањег обима, постављање завоја, удлага,!

15 ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕ'БЕ ПИБ ЗООХИГИЈЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД" ПДВ ПИБ : НОВИ САД МБ НовиСад, Футошкипут 13 Шиф.дел Тел/факс: 021/ Рег. Бр спровођење одговарајућих дијагностичких процедура). У периоду 1. јануар 31. децембар године наведена услуга је реализована у укупном обиму од јединки. Позиција: 492 Хируршке интервенције код повређених напуштених животиња Услуга Хируршке интервенције код повређених напуштених животиња обухвата интервенције хируршке код теже повређених напуштених животиња са јавних површина Града Новог Сада, као и дијагностичке методе: биохемија, крвна слика, рендген, ултразвук и интервенције. У друге хирушке периоду 1. јануар 31. децембар године реализовано је 240 хируршких интервенција. Позиција: 495 Обдукција угинулих животиња и токсиколошки преглед угинулих животиња Услуга Обдукција угинулих животиња и токсиколошки преглед угинулих животиња у посматраном периоду реализована је у следећем обиму: Обдукција угинулих животиња 180 животиња - Токсиколошки преглед угинулих животиња 0 прегледа Позиција: 496 Ванредни и интервентни радови у вези заразних болести животиња Услуга Ванредни и итервентни радови у вези заразних болести животиња" обавља се по записницима Републичке ветеринарске инспекције. У периоду 1. јануар 31. децембар године наведена услуга није реализована. Наиме, не постоји могућност предвиђања избијања заразних болести код животиња, а поготово код птица које се услед климатских промена селе из тропских и суптропских подручја преко европског континента у нашу земљу. Јавно комунално предузеће Зоохигијена и Ветерина Нови Сад Нови Сад у сталном је контакту са Управом за ветерину и Научним институтом за ветеринарство Нови Сад као установама које се баве праћењем заразних болести животиња. Позиција: 497 Карантин и Прихватилиште за остале животиње Услуга Карантин и прихватилиште за остале животиње" у посматраном периоду није реализована зато што нису била решена правна питања на подручју парцеле где је предвиђено подизање Карантина, а у власништву је Средње стручне школе Пољопривредна школа са домом ученика Футог. У наредном периоду очекује се формирање Карантина и почетак његовог рада. Позиција: 527 Стерилизација/кастрација паса и мачака Услуга Стерилизација паса и мачака у периоду 1. јануар 31. децембар године није реализована.

16 ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕВЕ ПИБ ЗООХИГИЈЕНА И ВЕТЕРИНА НОВИ САД ПДВ ПИБ : НОВИ САД МБ &( НовиСад, Футошкипут 13 Шиф.дел = Тел/факс:021/ Рег. Бр РЕКАПИТУЛАЦИЈА ИНВЕСТИЦИОНЕ Активности (КАПИТАЛНЕ СУБВЕНЦИЈЕ) и ' услугв из ДЕЛАТНОСТИ У односу на планирана средства за годину у периоду 1. јануар 31. децембар године за позиције из инвестиционог дела Програма реализовано је 83,40% планираних средстава, а пренето је 81,88% планираних средстава. У односу на планирана средства за годину у периоду 1. јануар 31. децембар године за позиције из дела Програма који се односи на услуге из делатности реализовано је 99,23% планираних средстава, а из буџета Града Новог Сада пренета су средства у истом проценту.

Scanned Image

Scanned Image РЕПУБШ/ПСА СРБИЈА АУТОНОМНАПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКО ВЕћЕ Број: 34-5247/2017 П Дана: 18. децембра 2017. године НОВИ САД ПРЕДСЕДНИКУ СКУПШТИНЕ ГРАДА НОВОГ САДА На основу члана 136. Пословника

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 11/2014. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 12. септембра 2014. год. Сремски Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 4. став 3. и члана 13. став 1. Закона о комуналним делатностима

Више

Scanned Image

Scanned Image ! РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНАПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКО ВЕћЕ ГРАДА НОВОГ САДА Број: 351 2/2018-575 11 Дана: 21. јуна 2018. године НОВИ САД ПРЕДСЕДНИКУ СКУПЦПИНЕГТАДАНОВОГСАДА На основу члана 136. Пословника

Више

poseban program 2017

poseban program 2017 ПОСЕБАН ПРОГРАМ О КОРИШЋЕЊУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТА ГРАДА СУБОТИЦЕ ЗА ЈКП ЧИСТОЋА И ЗЕЛЕНИЛО СУБОТИЦА ЗА 2017. ГОДИНУ пословно име: ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЧИСТОЋА И ЗЕЛЕНИЛО седиште: СУБОТИЦА, Јожефа Атиле

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 16. ВРБАС 14. СЕПТЕМБАР ГОДИНА LII 96. На основу члана 46. Закона о ветеринарству ( Службени гласник Републике

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 16. ВРБАС 14. СЕПТЕМБАР ГОДИНА LII 96. На основу члана 46. Закона о ветеринарству ( Службени гласник Републике СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 16. ВРБАС 14. СЕПТЕМБАР 2018. ГОДИНА LII 96. На основу члана 46. Закона о ветеринарству ( Службени гласник Републике Србије, број 91/05 и 30/10, 93/2012), члана 1. и 54.

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД СКУПШТИНА ГРАДА НОВОГ САДА Савет за комуналне делатности Број: 06-1/ I 21. јун 20

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД СКУПШТИНА ГРАДА НОВОГ САДА Савет за комуналне делатности Број: 06-1/ I 21. јун 20 РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД СКУПШТИНА ГРАДА НОВОГ САДА Савет за комуналне делатности Број: 06-1/2019-670-I 21. јун 2019. године НОВИ САД СКУПШТИНИ ГРАДА НОВОГ САДА Савет

Више

Microsoft Word resenje o davanju saglasnosti na program rada zoohigijenske sluzbe.doc

Microsoft Word resenje o davanju saglasnosti na program rada zoohigijenske sluzbe.doc На основу члана 56 Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), Градско веће Града Ниша, на седници одржаној 21.04.2011. године, доноси Р Е Ш Е Њ Е I Даје се сагласност на Програм рада

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Сл

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Сл На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013, 95/2016, 98/2016,

Више

S L B E N I L I S T OP[TINE VR[AC GODINA XXXIX VR[AC, 18. FEBRUAR GODINE BROJ 2/ Општинско веће Општине Вршац, на седници одржаној 18

S L B E N I L I S T OP[TINE VR[AC GODINA XXXIX VR[AC, 18. FEBRUAR GODINE BROJ 2/ Општинско веће Општине Вршац, на седници одржаној 18 S L U @ B E N I L I S T OP[TINE VR[AC GODINA XXXIX VR[AC, 18. FEBRUAR 2011. GODINE BROJ 2/2011 1. Општинско веће Општине Вршац, на седници одржаној 18. фебруара 2011.године, на основу члана 28. Закона

Више

На основу члана 14. став 1. тачка 4. Одлуке о усклађивању Одлуке о организовању Јавног комуналног предузећа Тржница Нови Сад ( Службени лист Града Нов

На основу члана 14. став 1. тачка 4. Одлуке о усклађивању Одлуке о организовању Јавног комуналног предузећа Тржница Нови Сад ( Службени лист Града Нов На основу члана 14. став 1. тачка 4. Одлуке о усклађивању Одлуке о организовању Јавног комуналног предузећа Тржница Нови Сад ( Службени лист Града Новог Сада, брoj 9/13) и члана 25. став 1. тачка 4. Статута

Више

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЛИСЈЕ НОВИ САД БРОЈ: /16-12 ДАНА: 24. маjа године НОВИ САД На основу члана 12. став 1. тачка 4. а у вези са чла

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЛИСЈЕ НОВИ САД БРОЈ: /16-12 ДАНА: 24. маjа године НОВИ САД На основу члана 12. став 1. тачка 4. а у вези са чла ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЛИСЈЕ НОВИ САД БРОЈ: 01-3273/16-12 ДАНА: 24. маjа 2013. године НОВИ САД На основу члана 12. став 1. тачка 4. а у вези са чланом 33. став 1. Одлуке о усклађивању Одлуке о организовању

Више

GLAVNI GRAD - PODGORICA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ''ČISTOĆA'' SKLONIŠTE ZA NAPUŠTENE I IZGUBLJENE KUĆNE LJUBIMCE VRELA RIBNIČKA PLAN KUĆNOG

GLAVNI GRAD - PODGORICA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ''ČISTOĆA'' SKLONIŠTE ZA NAPUŠTENE I IZGUBLJENE KUĆNE LJUBIMCE VRELA RIBNIČKA PLAN KUĆNOG GLAVNI GRAD - PODGORICA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ''ČISTOĆA'' SKLONIŠTE ZA NAPUŠTENE I IZGUBLJENE KUĆNE LJUBIMCE VRELA RIBNIČKA PLAN KUĆNOG REDA Podgorica, april 2014. godine Na osnovu odredaba

Више

САВЕЗ ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СРБИЈЕ БЕОГРАД РЕВИЗИЈА САГЛАСНОСТИ ПОСЕБАН ПРОГРАМ Опремање основних и средњих школа опремом и реквизитима у оквиру затворених

САВЕЗ ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СРБИЈЕ БЕОГРАД РЕВИЗИЈА САГЛАСНОСТИ ПОСЕБАН ПРОГРАМ Опремање основних и средњих школа опремом и реквизитима у оквиру затворених САВЕЗ ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СРБИЈЕ РЕВИЗИЈА САГЛАСНОСТИ ПОСЕБАН ПРОГРАМ Опремање основних и средњих школа опремом и реквизитима у оквиру затворених простора, и то великих и малих сала Београд, децембар 2017.

Више

Образац 12

Образац 12 Образац 12 Јавно комунално стамбено предузеће Топола ИЗВЕШТАЈ О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА За период од 01.01.2019. до 31.03.2019. Топола, април 2019.

Више

На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/

На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/ На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/14, 68/15 др.закон, 103/15, 99/16, 113/17,95/18 и 31/19),

Више

412 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 20/ На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл. гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/201

412 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 20/ На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл. гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/201 412 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 20/2016 21.12.2016. 3. На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл. гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013 исправка, 108/2013,

Више

На основу члана 51. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС», бр. 124/2012, 14/2015, 68/2015), члана 30. став 1. тачка 29в Статута града Зрења

На основу члана 51. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС», бр. 124/2012, 14/2015, 68/2015), члана 30. став 1. тачка 29в Статута града Зрења На основу члана 51. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС», бр. 124/2012, 14/2015, 68/2015), члана 30. став 1. тачка 29в Статута града Зрењанина (''Службени лист Града Зрењанина'', бр. 26/13

Више

A

A На основу члана 44. Статута А.Д. Комуналац Бијељина-Пречишћени текст и члана 33. Пословника о раду Скупштине акционара А.Д. Комуналац Бијељина, Скупштина акционара Друштва, на годишњој сједници одржаној

Више

Proces remonta

Proces remonta ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА'' Број: Д-62018-6 Датум: 15.03.2018. ЛОЗНИЦА На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 1242012, 142015, 682015), в.д. директора наручиоца

Више

ЗАХТЕВ ЗА ОДОБРАВАЊЕ ИСПЛАТЕ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА Образац 2 Попуњава Управа за аграрна плаћања

ЗАХТЕВ ЗА ОДОБРАВАЊЕ ИСПЛАТЕ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА Образац 2 Попуњава Управа за аграрна плаћања ЗАХТЕВ ЗА ОДОБРАВАЊЕ ИСПЛАТЕ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА Образац 2 Попуњава Управа за аграрна плаћања Број предмета: Датум и време подношења захтева: Попуњава

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 8 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 54.

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 8 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 54. СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 8 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., 16.06. 2017. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 54. На основу чланова 54. и 66. Закона о добробити животиња

Више

Scanned Image

Scanned Image РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАДСКО ВЕТтЕ Број: 352 1/2018 493 11 Дана: 20. децембра 2018. године НОВИ САД ПРЕДСЕДНИКУ СКУПШТИНЕ ГРАДА НОВОГ САДА На основу члана 136. Пословника Скупштине Града Новог Сада, упућује

Више

OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: / НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1

OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: / НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1 OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У 2019. ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: 141-401-1157/2019-01 НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1 РЕЗИМЕ ИНВЕСТИЦИОНОГ ПРОЈЕКТА: (укратко описати планирани

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-31-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 30/18 Датум: 30.11.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД НИШ ИНФОРМАЦИЈА О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА, ДРУШТАВА КАПИТАЛА И ДРУГИХ ОБЛИКА ОРГАНИЗОВАЊА НА КОЈА СЕ ПРИМЕЊУЈЕ

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија ОСНОВНА ШКОЛА МИЛАН РАКИЋ Место: Мионица Ул. Кнеза Грбовића бр. 31 Деловодни број : 02-91 Датум: 09. 02. 2017. год. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службени гласник РС

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР 2008. Аконтација претплате 13.880,00 Цена овог примерка 954,00 249 На основу члана 13a. и члана 29. Закона о буџетском систему («Службени

Више

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА 2.7.2019. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА 2.7.2019. ГОДИНЕ ОПШТИНЕ 187. Председник општине Врњачка Бања, на основу чл.100.став

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Scanned Image

Scanned Image На основу члана 38. став 2. Закона о јавним предузећима ( Службени гласник РС, број 15/16), Скупштина Града Новог Сада, на ХХХШ седници од 9. марта 2018. године, доноси О Д Л У К У О СПРОВО'БЕЊУ ЈАВНОГ

Више

РЕПУБЛИЧКИ ЗАВОД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ

РЕПУБЛИЧКИ ЗАВОД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ I КОНТРОЛА УГОВОРНИХ ОБАВЕЗА 1. Извршене контроле наменског трошења средстава У периоду од 01.10-31.12.2018. године Сектор за контролу је организовао и спровео укупно 19 контрола наменског трошења средстава

Више

РНИДС Записник УО

РНИДС Записник УО Записник са 313. седнице Управног одбора РНИДС-а Седница је одржана 5. и 11. 12. 2018. године, са почетком у 18:37. Седници је присуствовало 6 чланова УО: Војислав Родић, председник УО, Горан Миланковић,

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА –ГРАД БЕОГРАД

РЕПУБЛИКА СРБИЈА –ГРАД  БЕОГРАД ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАЊЕ И КУЛТУРУ БОЖИДАРАЦ-1947" Датум: 03.07. године Београд ул. Његошева 77 Управни одбор ЦОК Божидарац-1947", на основу члана 51. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Републике

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Cekos In Ekspert NAPOMENA EKSPERT-a: Odredbe Zakona o izmenama i dopuni Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama ("Sl. glasnik RS", br. 68/15), primenjuju se na ugovore

Више

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе Рача, 22.10.2018. године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у периоду јануар септембар 2018. године Одлука о давању

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-34-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 33/18 Датум: 03.01.2019. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

24. август године. Службени лист града Крагујевца Број 23 Страна 1 КРАГУЈЕВАЦ 24. АВГУСТ ГОДИНА XXVII БРОЈ 23 Република Србија Град Крагуј

24. август године. Службени лист града Крагујевца Број 23 Страна 1 КРАГУЈЕВАЦ 24. АВГУСТ ГОДИНА XXVII БРОЈ 23 Република Србија Град Крагуј 24. август 2017. године. Службени лист града Крагујевца Број 23 Страна 1 КРАГУЈЕВАЦ 24. АВГУСТ 2017. ГОДИНА XXVII БРОЈ 23 Република Србија Град Крагујевац Скупштина града Крагујевца Број: 013-71/17-I/02

Више

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст,

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, GODNA L Apatin, 08. mart 2017. godine BROJ 3 84. На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, 4/14 и 12/16) и члана 32 став 1. Одлуке о месним заједницама

Више

Образац 12 ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВЕШТАЈ О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА За период од до 31.12

Образац 12 ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВЕШТАЈ О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА За период од до 31.12 Образац 12 ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВЕШТАЈ О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА За период од 01.01.2018. до 31.12.2018. године Београд,24.01.2019.године I ОСНОВНИ СТАТУСНИ

Више

Sl-2.indd

Sl-2.indd СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НОВОГ САДА Година XXXVIII - Број 2, 16. јануар 2019. примерак 50,00 динара Градско веће 41 На Основу члана 48. Одлуке о социјалној заштити Града Новог Сада ( Службени лист Града Новог

Више

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE (Sl. list Grada Novog Sada, br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Na osnovu člana 112. stav 1. tačka 2. Ustava Republike Srbije, donosim UKAZ O PROGLAŠENJU ZAKONA O ROKOVIMA IZMIRENJA NOVČANIH OBAVEZA U KOMERCIJALNIM TRANSAKCIJAMA Proglašava se Zakon o rokovima izmirenja

Више

Наручилац:

Наручилац: Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: 122-17-2 Редни бр. 1/17 ЈНМВ Датум: 15.05.2017. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Microsoft Word - SL LIST SZ

Microsoft Word - SL LIST SZ Број: 9. 26.04.2013. СТРАНА 235. OLDAL 2013.04.26. 9. szám На основу члана 19. став 2. Закона о безбедности саобраћаја на путевима ( Сл. гласник РС, бр. 41/2009, 53/2010 и 101/11), члана 64. Пословника

Више

Scanned Image

Scanned Image РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНАПОКРАЈИНАВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКО ВЕћЕ Број 352-16/2018 153 11 Дана 31 маја 2018 године НОВИ САД ПРЕДСЕДНИКУ СКУПШТИНЕ ГРАДА НОВОГ САДА На основу члана 136 Пословника Скупштине

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list

Microsoft Word - Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 13/2018 ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 22. март 2018. године ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ БЕЛИЛО НАДЗОРНИ ОДБОР Трг Бранка Радичевића 1 Број : 42/2018 Датум: 26. фебруар 2018. године

Више

Sluzbeni List

Sluzbeni List TИСКОВИНА ПОШТАРИНА ПЛАЋЕНА КОД ПОШТЕ 24000 СУБОТИЦА СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА СУБОТИЦЕ БРОЈ: 28 ГОДИНА: LV ДАНА:12.децембар 2018. ЦЕНА: 87,00 ДИН. Број: -022-226/2018 Дана: 05.12.2018. године 15/16), члана

Више

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51 ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 78000 Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/247-408 Факс:+387(0)51/247-497 e-mail: revizija@gsr-rs.org Извјештај о статусу

Више

09sg

09sg СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XIV БРОЈ 9 ЛАПОВО, 24. јули 2018. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ.РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000,00 Д. С А Д Р Ж А Ј Ред. број АКТИ СКУПШТИНЕ

Више

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. ГОДИНЕ 97. Председник општине Врњачка Бања, на основу

Више

ЈКП ЧИСТОЋА СОМБОР Комисија за јавну набавку мале вредности Број: 01-21/ ИКД Дана: године Предмет: Измена КД 1 Комисије за ЈН МВ 11

ЈКП ЧИСТОЋА СОМБОР Комисија за јавну набавку мале вредности Број: 01-21/ ИКД Дана: године Предмет: Измена КД 1 Комисије за ЈН МВ 11 ЈКП ЧИСТОЋА СОМБОР Комисија за јавну набавку мале вредности Број: 0-2/209- ИКД Дана: 03.04.209. године Предмет: Измена КД Комисије за ЈН МВ /209 На основу чна 63. став.закона о јавним набавкама ( Сл. гсник

Више

Na osnovu člana 31

Na osnovu člana 31 Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO - OPĆINA HADŽIĆI - Općinsko vijeće - =================================================================== PROGRAM RADA OPĆINSKOG VIJEĆA

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша ("Службени лист Града Ниша", број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ("С

На основу члана 56. Статута Града Ниша (Службени лист Града Ниша, број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша (С На основу члана 56. Статута Града Ниша ("Службени лист Града Ниша", број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ("Службени лист Града Ниша", број 1/2013, 95/2016, 98/2016,

Више

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНИЋ Година: 2017. Број: 17. Кнић, 13.10.2017. Цена 100,00 дин. Претплата: 700,00 дин. АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КНИЋ, на седници одржаној дана 13. 10. 2017.

Више

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија Основна школа Змај Јова Јовановић Мештровићева бр. 19, 11000 Београд Датум 01.03.2019. год. Дл. број: 5/34 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр.124/12, 14/15 и 68/15, у даљем

Више

Годишњи извештај године Годишњи извештај о пословању за 2018.годину март, годинe

Годишњи извештај године Годишњи извештај о пословању за 2018.годину март, годинe Годишњи извештај о пословању за 2018.годину март, 2019. годинe Уводне напомене Годишњи извештај о пословању Дома здравља обухвата финансијске показатеље из пословних књига, а све у складу са Законом о

Више

Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум:

Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум: Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: 31-18-2 Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум: 27.02.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Automatically generated PDF from existing images.

Automatically generated PDF from existing images. СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА ПСИХИЈАТРИЈСКЕ БОЛЕСТИ КОВИН"КОВИН Број: 3494/19 Датум: 17.12.2018. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама. в.д. директора Специјалне болнице за психијагријске болести Ковин"

Више

На основу члана 57

На основу члана 57 Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Општина Кула Број:03-111-2/2015-6 03.03.2015. године К у л а На основу члана 25 Закона о јавном информисању и медијима (`Сл.гласник РС`,бр.83/2014), члана

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша ("Службени лист Града Ниша", број 88/2008) и члана 13. Одлуке о уређивању и одржавању гробаља и сахрањивању ("С

На основу члана 56. Статута Града Ниша (Службени лист Града Ниша, број 88/2008) и члана 13. Одлуке о уређивању и одржавању гробаља и сахрањивању (С На основу члана 56. Статута Града Ниша ("Службени лист Града Ниша", број 88/008) и члана 13. Одлуке о уређивању и одржавању гробаља и сахрањивању ("Службени лист Града Ниша", број 89/005 и 38/010), Градско

Више

PREDLOG ZAKON O IZMENAMA ZAKONA O FINANSIRANJU LOKALNE SAMOUPRAVE Član 1. U Zakonu o finansiranju lokalne samouprave ( Službeni glasnik RS, br. 62/06,

PREDLOG ZAKON O IZMENAMA ZAKONA O FINANSIRANJU LOKALNE SAMOUPRAVE Član 1. U Zakonu o finansiranju lokalne samouprave ( Službeni glasnik RS, br. 62/06, PREDLOG ZAKON O IZMENAMA ZAKONA O FINANSIRANJU LOKALNE SAMOUPRAVE Član 1. U Zakonu o finansiranju lokalne samouprave ( Službeni glasnik RS, br. 6206, 4711, 9312, 9913, 12514 i 9515), u članu 35. stav 1.

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл.

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: 404-8-2/2017-04-5 ДАНА: 17.07.2017 година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/12,14/15 и 68/15) начелник општинске

Више

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BOSNA OPĆINA DONJI VAKUF OPĆINSKO VIJEĆE BOSNA I HERCEGOVIN

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BOSNA OPĆINA DONJI VAKUF OPĆINSKO VIJEĆE BOSNA I HERCEGOVIN BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BOSNA OPĆINA DONJI VAKUF OPĆINSKO VIJEĆE BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDWOBOSANSKI KANTON

Више

ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАЊЕ И КУЛТУРУ БОЖИДАРА1947" Датум: године Београд ул. Његошева 77 Управни одбор ЦОК Божидарац-1947", на основу члана 51.

ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАЊЕ И КУЛТУРУ БОЖИДАРА1947 Датум: године Београд ул. Његошева 77 Управни одбор ЦОК Божидарац-1947, на основу члана 51. ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАЊЕ И КУЛТУРУ БОЖИДАРА1947" Датум: 29.01.2019. године Београд ул. Његошева 77 Управни одбор ЦОК Божидарац-1947", на основу члана 51. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Републике

Више

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“ У складу са чланом 108. и 109. Закона о јавним набавкама ( «Сл. Гласник РС» бр. 124/12, 14/15 и 68/15), а на основу Извештаја о стручној оцени понуда број 2893/1 од 23.07.2018. године Комисије за јавну

Више

I Konačna verzija

I   Konačna  verzija РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД ПАНЧЕВО ГРАДСКА УПРАВА СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ ГРАДСКА СЛУЖБА ЗА БУЏЕТСКУ ИНСПЕКЦИЈУ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ПОРЕСКУ АДМИНИСТРАЦИЈУ БРОЈ :VIII-Сл./

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Сл

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Сл На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008 и 143/2016), члана 7 Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013, 95/2016, 98/2016,

Више

S L B E N I L I S T OP[TINE VR[AC GODINA XXXX VR[AC, 07. FEBRUAR GODINE BROJ 1/ На основу члана 13. став 2 и 3. и члана 88. став 2. З

S L B E N I L I S T OP[TINE VR[AC GODINA XXXX VR[AC, 07. FEBRUAR GODINE BROJ 1/ На основу члана 13. став 2 и 3. и члана 88. став 2. З S L U @ B E N I L I S T OP[TINE VR[AC GODINA XXXX VR[AC, 07. FEBRUAR 2012. GODINE BROJ 1/2012 1. На основу члана 13. став 2 и 3. и члана 88. став 2. Закона о локалној самоуправи («Службени гласник РС»

Више

Sl-32.indd

Sl-32.indd СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НОВОГ САДА Година XXXV - Број 32, 23. мај 2016. примерак 30,00 динара Јавно комунално предузеће Градско зеленило Нови Сад 291 На основу члана 18. став 1. тачка 1. Одлуке о усклађивању

Више

Sl-38.indd

Sl-38.indd СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НОВОГ САДА Година XXXVIII - Број 38, 7. август 2019. примерак 80,00 динара Градоначелник 717 На основу члана 61. став 1. тачка 28. Статута Града Новог Сада ( Службени лист Града Новог

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез ОПШТИНЕ 30.03.2018. На основу члана 76. и 77. а у вези са чланом 64. Закона о јавној својини ( Службени гласник РС бр.72/2011, 88/2013, 105/2014, 104/2016 - др.закон и 108/2016), члана 71. став 1. тачка

Више

Microsoft Word - BROJ 6

Microsoft Word - BROJ 6 Godina VII 14. juli 2014. godine GORAŽDE Broj 6 1208 Na osnovu člana 18. i 84. Statuta Općine Goražde ( Službene novine Bosansko- podrinjskog kantona Goražde, broj:13/07), Općinsko vijeće Općine Goražde,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 29. март године Бесплатан примерак Број АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 40. С

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 29. март године Бесплатан примерак Број АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 40. С СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 29. март 2018. године Бесплатан примерак Број 7 119. АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 40. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар''

Више

На основу чл

На основу чл На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/2012, 14/2015, 68/2015), Одлуке председника Привременог органа Градске општине Вождовац о покретању отвореног поступка јавне

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКА УПРАВА ГРАД СОМБОР ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ, ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ И СТАМБЕНЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКА УПРАВА ГРАД СОМБОР ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ, ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ И СТАМБЕНЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАДСКА УПРАВА ГРАД СОМБОР ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ, ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ И СТАМБЕНЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ СТАМБЕНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Молим да региструјете

Више

Република Србија ГРАД БЕОГРАД На основу чл. 4. и 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени гласник

Република Србија ГРАД БЕОГРАД На основу чл. 4. и 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени гласник Република Србија ГРАД БЕОГРАД На основу чл. 4. и 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени гласник РС, бр. 21/16, 113/17, 113/17-др. закон и 95/18), члана

Више

ГРАДА СМЕДЕРЕВА ГОДИНА VI БРОЈ 12 СМЕДЕРЕВО, 31. ДЕЦЕМБАР ГОДИНЕ 321. ГРАДОНАЧЕЛНИК Градоначелник града Смедерева, дана 25. децембра годин

ГРАДА СМЕДЕРЕВА ГОДИНА VI БРОЈ 12 СМЕДЕРЕВО, 31. ДЕЦЕМБАР ГОДИНЕ 321. ГРАДОНАЧЕЛНИК Градоначелник града Смедерева, дана 25. децембра годин ГРАДА СМЕДЕРЕВА ГОДИНА VI БРОЈ 12 СМЕДЕРЕВО, 31. ДЕЦЕМБАР 2013. ГОДИНЕ 321. ГРАДОНАЧЕЛНИК Градоначелник града Смедерева, дана 25. децембра На основу члана 100. ставова 4. и 5. Закона о заштити животне

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51 ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 78000 Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/247-408 Факс:+387(0)51/247-497 e-mail: revizija@gsr-rs.org Извјештај о статусу

Више

Sluzbeni list `

Sluzbeni list ` СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 32/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 22. октобра 2016. године Примерак: 40,00 дин. На основу члана 60. Одлуке о Општинској управи Општине ( Сл. лист Општине, број 11/12 и 3/16),

Више

На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Минис

На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Минис На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде доноси П

Више

registar SL 2004

registar SL 2004 РЕГИСТАР СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ ЗА 2004 ГОДИНУ ПРЕДМЕТ објављено у листу бр. стр. СКУПШТИНА ОПШТИНЕ 1. Одлука о завршном рачуну буxета општине Нови 1 1 за 2003. годину 2. Одлука о реализацији

Више

O-Pl-Liman-Univerzitetski centar

O-Pl-Liman-Univerzitetski centar На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи (''Службени гласник Републике Србије'', бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 УС, 24/11, 121/12, 42/13-УС, 50/13 и 98/13-УС) и члана 24. тачка 6. Статута

Више

(Microsoft Word - Pravilnik FUP-a g. Skup\232tina.doc)

(Microsoft Word - Pravilnik FUP-a g. Skup\232tina.doc) На основу члана 19. ст. 1 ал. 1 и члана 34. Закона о коморама здравствених радника (''Сл. гласник РС'' 107/2005) и члана 25. ст. 1., ал. 1. и члана 73. Статута Коморе медицинских сестара и здравствених

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XV БРОЈ 6, 21. АПРИЛ 2017. ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 69. На основу члана 192. Закона о општем управном поступку ( Сл.лист СРЈ, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.гласник РС, бр.

Више

План јавних набавки за годину Општа болница Петровац на Млави Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки Општа болнице Петровац на М

План јавних набавки за годину Општа болница Петровац на Млави Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки Општа болнице Петровац на М План јавних набавки за. годину Општа болница Петровац на Млави Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки Општа.. болнице Петровац на Млави за.годину Техничка исправка број: / 0.4. Измена број: / 4..

Више

2890/ Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br

2890/ Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br 2890/1 07.03.2017. Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br. 2890 od 07.03.2017. godine, odredaba Pravilnika o

Више

Број: /19-ГВ Градско веће града Београда, на седници одржаној 24. априла године, на основу члана 58. Закона о запосленима у аутономним по

Број: /19-ГВ Градско веће града Београда, на седници одржаној 24. априла године, на основу члана 58. Закона о запосленима у аутономним по Број: 110-406/19-ГВ Градско веће града Београда, на седници одржаној 24. априла 2019. године, на основу члана 58. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени л

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени л На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013) и члана 12. Правилника

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година MMXVIII Број ТЕМЕРИН 302018. Примерак 100,00 динара На основу члана 15. тачка 8. Закона о ванредним ситуацијама (''Службени гласник Републике Србије'', број 111/09,

Више

Temeljem članka 17

Temeljem članka 17 Pročišćeni tekst JUO SG 08/08, 10/15 Općinsko vijeće Općine Poličnik na svojoj 17. sjednici održanoj dana 10. prosinca 2008. temeljem članka 17. stavka 8. Zakona o veterinarstvu ( Narodne novine roj 70/79),

Више

План јавних набавки за годину Општинска управа општине Велико Градиште Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки за годину

План јавних набавки за годину Општинска управа општине Велико Градиште Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки за годину План јавних набавки за 2019. годину Општинска управа општине Велико Градиште Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки за 2019. годину 04.01.2019 Измена број: 404-45/2019-01-3 21.02.2019 Измена број:

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службе

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службе РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС бр. 124/12, 14/15 и 68/15), члана 23.

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – ГРАД БЕОГРАД

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – ГРАД БЕОГРАД РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Одељење за планирање инвестиције и развој Број: VIII-02 404-69/2017 Датум: 08.05.2017.год. Б а р а ј е в о На основу члана 51. став 1. Закона о јавним

Више

РЕГИСТАР ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА Број: ФИН 50286/2016 Датум: ПОТВРДА О ЈАВНОМ ОБЈАВЉИВАЊУ РЕДОВНОГ ГОДИШЊЕГ ФИНАНСИЈСКОГ ИЗВЕШТАЈА И ДОКУМЕ

РЕГИСТАР ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА Број: ФИН 50286/2016 Датум: ПОТВРДА О ЈАВНОМ ОБЈАВЉИВАЊУ РЕДОВНОГ ГОДИШЊЕГ ФИНАНСИЈСКОГ ИЗВЕШТАЈА И ДОКУМЕ РЕГИСТАР ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА Број: ФИН 50286/2016 Датум: 20.04.2016. ПОТВРДА О ЈАВНОМ ОБЈАВЉИВАЊУ РЕДОВНОГ ГОДИШЊЕГ ФИНАНСИЈСКОГ ИЗВЕШТАЈА И ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ПЕРИОД ОД 01.01.2015. ДО 31.12.2015. за

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр. 143. Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net 31. мај. 2018. године Л О П А Р Е БРОЈ 5/18 Жиро-рачун: ''Павловић Интернационал

Више

На основу члана 9

На основу члана 9 О п ш т и н а Б л а ц е СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ ГОДИНА: XXIV БРОЈ: 3 ДАТУМ ИЗДАВАЊА: 20.02.2018. ЛИСТ ИЗЛАЗИ ПРЕМА ПОТРЕБИ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ: 10 дана Страна 1 На основу члана 9. став 4. Закона о финансијској

Више

На основу чл. 11. и 22. став 4. Покрајинске скупштинске одлуке о буџету АП Војводине за годину ( Службени лист АПВ, брoj 60/18), у вези с Покрај

На основу чл. 11. и 22. став 4. Покрајинске скупштинске одлуке о буџету АП Војводине за годину ( Службени лист АПВ, брoj 60/18), у вези с Покрај На основу чл. 11. и 22. став 4. Покрајинске скупштинске одлуке о буџету АП Војводине за 2019. годину ( Службени лист АПВ, брoj 60/18), у вези с Покрајинском скупштинском одлуком о програму мера подршке

Више

Na osnovu člana 16

Na osnovu člana 16 Na osnovu člana 16. stav 4. Zakona o Vladi Zeničko-dobojskog kantona-prečišćeni tekst ( Službene novine Zeničko-dobojskog kantona, broj 7/10), a u vezi sa članovima 42. i 51. Zakona o izvršavanju Budžeta

Више

Pravilnik o sadržaju poreskog bilansa i drugim pitanjima od značaja za način utvrđivanja poreza na dohodak građana na prihode od samostalne delatnosti

Pravilnik o sadržaju poreskog bilansa i drugim pitanjima od značaja za način utvrđivanja poreza na dohodak građana na prihode od samostalne delatnosti Pravilnik o sadržaju poreskog bilansa i drugim pitanjima od značaja za način utvrđivanja poreza na dohodak građana na prihode od samostalne delatnosti Pravilnik je objavljen u "Službenom glasniku RS",

Више