HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ"

Транскрипт

1 DRUGA HNL POVJERENIKA ZA NATJECANJE, DISCIPLINSKOG SUCA, POVJERENIKA ZA SUĐENJE o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti i uspješnosti delegata, sudaca i radu Disciplinskog suca u proljetnom djelu natjecateljske 2012 / godine Lipanj 2013.

2 Povjerenik za natjecanje Ivica ŠPARAVEC I Z V J E Š Ć E o proljetnom dijelu natjecateljske 2012 / godine Prvenstvo u Drugoj HNL proljetni dio natjecateljske 2012/2013.g. započelo je dana 2/3/ g. s ma 16. kola, a završilo je g. s ma 30. kola. Utakmice zadnja dva ( 2 ) kola ( 29. i 30. kolo ) u skladu s PROPOZICIJAMA NATJECANJA odigrane su sve istog dana ( 29. kolo NEDJELJA g. i 30. kolo SUBOTA g.) i u isto vrijeme ( sati ). ODIGRAVANJE UTAKMICA Odigrano je preostalih 15. kola i to ukupno Sve utakmice kola odigrane su te sam utakmice registrirao postignutim rezultatima. Odlukom PLENUMA klubova svoje utakmice u petak igrao je NK Hrvatski dragovoljac, subotom su igrali: Dugopolje, Gorica, Imotski, Junak, Solin, Mosor, Radnik, Šibenik, Zelina, Pomorac, Lučko i Hašk, a nedjeljom su svoje utakmice igrali Rudeš, Vinogradar i Primorac Više nije odigrano u terminima predviđenim KALENDAROM NATJECANJA ( raspored i satnica odigravanja ), za koje sam u skladu s mojim ovlastima i propisima HNS-a dao odobrenje za promjenu termina igranja, a to su slijedeće utakmice: 16. kolo Zbog snijega i lošeg vremena a pismenim dogovorom klubova odigrane su: Utakmica NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC NK VINOGRADAR umjesto u petak odigrana je u nedjelju g. Utakmice NK HAŠK NK LUČKO, NK ZELINA NK RUDEŠ i NK GORICA NK PRIMORAC 1929 umjesto u subotu odigrane su u utorak g. 17. kolo 18. kolo 19. kolo Utakmica NK Pomorac NK Solin pismenim dogovorom klubova umjesto u subotu g. odigrana je u nedjelju g. Utakmica NK Hrvatski dragovoljac NK Radnik pismenim dogovorom klubova umjesto u petak g. odigrana je u nedjelju g. Utakmica NK Junak NK Solin pismenim dogovorom klubova umjesto u Subotu g. odigrana je u nedjelju g. Utakmica NK Radnik NK Zelina pismenim dogovorom klubova umjesto u subotu g. odigrana je u četvrtak g.

3 20. kolo Zbog novog snijega i lošeg vremena sve utakmice odlukom Povjerenika za natjecanje, Izvršnog odbora Udruženja Druge HNL i suglasnost HNS-a umjesto u predviđenom terminu g. ( SRIJEDA ) odigrane su u g. ( UTORAK ), osim utakmice NK Lučko NK Vinogradar koja nije odigrana u ( UTORAK ) g. odlukom suca utakmice zbog velike količine vode i poplavljenog terena za igru, te se ista odlukom Povjerenika za natjecanje odigrala u prvom slobodnom terminu u srijedu g. 21. kolo 22. kolo 24. kolo 26. kolo 28. kolo 29. kolo Cijelo kolo pomaknuto je sa predviđenog termina UTORAK g. na SUBOTU / NEDJELJU 6/ g. Cijelo kolo pomaknuto je sa predviđenog termina SUBOTA g. na SRIJEDU g. Utakmica NK Rudeš NK Mosor pismenim dogovorom klubova umjesto u nedjelju g. odigrana je u petak g. Utakmica NK Vinogradar NK Imotski pismenim dogovorom klubova umjesto u nedjelju g. odigrana je u subotu g. Utakmica NK Primorac 1929 NK Pomorac pismenim dogovorom klubova umjesto u nedjelju g. odigrana je u subotu g. Na odigranu 29. kola koja se igrala g. u Velikoj Gorici između NK Gorica NK Rudeš 0 0, domaćin je uložio ŽALBU, tražeči registraciju utakmice 3 0 u svoju korist po njima zbog nepravilnog nastupa ( igranje pod suspenzijom ) igrača NK Rudeš. Nakon provedenog postupka po HITNOJ proceduri ( zadnja dva kola ) ŽALBU na koju se NK Gorica više nije žalila odbio je Povjerenik za natjecanje jer je utvrđeno da je igrač NK Rudeš imao pravo nastupa te je utakmicu registrirao postignutim rezultatom 0 0. NK Rudeš predan je na disciplinski postupak Disciplinskom sucu Druge HNL koji je izrekao adekvatne sankcije u skladu s D.P. HNS-a. DELEGATI Nakon završenog prvenstva, odnosno nakon odigranih 30. kola prvak Druge HNL je NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC, te im iskreno čestitam. Na listi delegata za Drugu HNL u natjecateljskoj 2012/2013.g. bilo je dosta delegata i to ukupno 38. od kojih je bio dio onih koji nisu ispunjavali uvjete iz postoječih KRITERIJA ( naročito onaj dio koji je vezan za stručnu spremu, a i ostale uvjete iz KRITERIJA, pa i za sposobnost obnašanja dužnosti delegata i poznavanje PROPISA ). Ukupan broj delegata je velik i za Drugu HNL od dvanaest ( 12 ) klubova nebi ih smjelo nakon provedenog testiranja biti više od 24 do maksimalno 29 od 2013/2014.g.. S obzirom na broj delegata i na ukupno 240, delegati koji su bili uspješni u radu dobili su najviše po sedam ( 7 ), a ostali dvije ( 2 ) do šest ( 6 ), u cijeloj natjecateljskoj godini. Delegati su imali premali broj, a i taj mali broj angažiranja rezultirao je većim brojem tehničkih pogrešaka u službenoj dokumentaciji s. Poteškoća kod određivanja delegata u pravilu nisam imao, osim što je u nekoliko navrata, bilo zbog raznih uglavnom opravdanih razloga otkazivanja već određenih delegata. U tijeku natjecanja, delegate a posebno zainteresirane upozoravao sam na propuste i greške u radu.

4 Najčešći propusti delegata očitovali su se u tehničkim greškama sa službenom dokumentacijom: u krivu rubriku upisane odstranjene službene osobe s klupe nedovoljan opis razloga isključenja isplata troškova službenih osoba ne upisivanje broja gledatelja ( Comet sustav HNS-a ) pogrešno ispunjavanje Fair play obrasca i upisivanje visokih ili niskih ocjena neusklađenih sa Zapisnikom i događajima na ma ne javljanje ili prekasno javljanje rezultata utakmice ne slanje Zapisnika faksom poslije utakmice ne pravovremeno slanje cjelokupne dokumentacije s utakmice s video zapisom upisivanje osoba bez licenci u Zapisnik i slično ORGANIZACIJA UTAKMICE Večina klubova organizirala je utakmice u skladu s PRAVILNIKOM O NOGOMETNIM NATJECANJIMA I PROPOZICIJAMA NATJECANJA, te ostalim odlukama i propisima nadležnih tijela HNS-a. Uočeni su slijedeći propusti u organizaciji i to: malobrojna i neadekvatna redarska (zaštitarska) služba i nedovoljan broj pobirača lopti nepripremljenost i neopremljenost prostorija za DOPING KONTROLU nedovoljna osposobljenost osobe za pisanje ZAPISNIKA ( Comet sustav HNS-a ) ne funkcioniranje faksa u klubu loše snimanje, pa čak i dostavljene pojedine prazne ili djelomično snimljene kazete prisustvo ne službenih osoba u službenim prostorijama, pa i na klupama za službene osobe i slično Neki klubovi više kola nisu imali licenciranog trenera, već je momčad vodio pomoćni trener, predstavnik kluba ili uopće nisu imali trenera, te su doveli u pitanje pokretanje postupka izricanja sankcija pa čak im je prijetilo oduzimanje LICENCE za natjecanje u Drugoj HNL. Još veći broj klubova u tijeku natjecateljske godine nije imao licencirane trenere za JUNIORE i KADETE. Vezano za ODLUKU Skupštine HNS-a, PROPOZICIJA natjecanja, osnovom PRAVILNIKA O LICENCIRANJU i ODLUKE Izvršnog odbora HNS-a, na temelju dobivenih LICENCI, plasman u Prvu HNL od deset (10 ) klubova uz ostvareni športski rezultat 1-2 mjesto mogao je ostvariti najbolje plasirani klub od prvih dva (2), koji su dobili potrebne LICENCE za igranje u Prvoj HNL. Pravo plasmana u Prvu HNL ostvario je samo NK Hrvatski dragovoljac prvo plasirani klub iz prvenstva Druge HNL, a iz Prve HNL tri ( 3 ) kluba ispalo je iz lige i to: NK Zagreb, NK Cibalia i NK Inter-Zaprešić. STATISTIKA U trideset ( 30 ) odigranih kola dodijeljeno je 1029 žutih kartona i 56 crvenih. Po broju žutih kartona prednjači NK Primorac 1929 sa 78, a najmanje opomena dobili su igrači NK Pomorc ukupno 40. NK Primorac 1929 dobilo je najviše crvenih kartona 7, a jedanog isključenog igrača imao je samo NK Hrvatski dragovoljac.

5 Najviše žutih kartona dobili su igrači: 13 => Ivan Medvid ( Junak ) u 22 utakmice 10 => Damir Milinović ( Gorica ) u 26 9 => Ante Vukušić ( Solin ) u 26 Saša Sabljak ( Gorica ) u 20 Marko Zelenika ( Imotski ) u 26 Roko Španjić (Primorac 1929) u 19 Mario Marinov ( Šibenik ) u 25 Petar Tomić ( Šibenik ) u 23 utakmice Aldin Kahrimanović ( Vinogradar ) u 19 Dva ( 2 ) => isključenja imali su: Dalibor Mandarić ( Imotski ) u 15 Marin Mić ( Primorac 1929 ) u 20 Mario Barišić ( Primorac 1929 ) u 19 Ante Vukušić ( Solin ) u 26 Na jednoj utakmici veći broj klubova, a neki i više puta dobili su pet ( 5 ) i više opomena i isključenja te su od Disciplinskog suca sankcionirani novčanom kaznom, a zbog grupnog protesta na sučeve odluke novčano je sankcionirano nekoliko klubova. U trideset ( 30 ) odigranih kola utakmice Druge HNL pratilo je oko gledatelja ili 321 gledatelja po utakmici. Kao domaćini najviše gledatelja imali su: NK Hr. dragovoljac (7450), NK Šibenik (7100) i NK Solin (7000), a najmanje NK Hašk (2700), NK Mosor (3100) i NK Primorac 1929 (3200). Kao gosta najviše gledatelja pratilo je NK Hrvatski dragovoljac (5 950), NK Radnik (5 750) i NK Zelina (5 550), a najmanje NK Primorac 1929 (3850), NK Mosor (3950) i NK Pomorac i NK Imotski (4150). Vodeći klubovi na TABLICI FAIR PLAY-a su: NK Pomorac i NK Radnik a na začelju su NK Primorac 1929 i NK Šibenik. Najviše zgoditaka postigli su: zgoditaka Ime i prezime Klub cijela kao zamijena 18 DRAŽEN PILČIĆ Pomorac 23 ( ) 14 Željko Sablić Mosor i Lučko 28 ( ) 13 Ivica Žuljević Dugopolje 26 ( ) 12 Domagoj Abramović Gorica 24 ( ) 12 Franjo Tepurić Šibenik 25 ( ) 12 Vedran Mesec Zelina 28 ( ) Najviše zgoditaka postigli su igrači NK Pomorac 51 Najmanje zgoditaka postigli su igrači NK Hašk 24 Najviše zgoditaka primilo je NK Hašk 55 Najmanje zgoditaka primio je NK Hrvatski dragovoljac 25 PRAČENJE LIGE Druga HNL prati se slabo kroz tisak, osim u SPORTSKIM NOVOSTIMA. Kroz razne oblike TV pračenje se poboljšava, a postoje sigurno velike mogućnosti TV pračenja i Druge HNL, pa pozivamo HNS, Udrugu Prve HNL i sve ostale nogometne djelatnike da pomognu u projektu Druga HNL na malim ekranima.

6 LICENCIRANJE I KVALIFIKACIJE U skladu s odlukama HNS-a ( Pravilnik o licenciranju ) LICENCU za Drugu HNL dobilo je petnaest ( 15 ) klubova ( svi klubovi Druge HNL osim NK Šibenik ), klubovi koji su ispali iz Prve HNL ( NK Zagreb, NK Cibalia i Inter-Zaprešić ) i samo dva kluba iz Trećih liga, koji su ostvarili i športski rezultat HNK Segesta i HNK Val. S te osnove iz Druge HNL ispalo je sedam ( 7 ) kluba ( NK Hašk NK Primorac 1929, NK Imotski, NK Junak, NK Mosor, NK Radnik i NK Šibenik ), dok je kroz kvalifikacije Treće ligaša NK Segesta bila uspješnija od NK Vala i ušla u Drugu HNL. Druga HNL s osnove ODLUKE o sustavu natjecanja HNS-a u 2013/2014.g. brojiti će dvanaest ( 12 ) klubova. Mišljenja sam s obzirom na velike financijske probleme u 2012/2013. natjecateljskoj godini i veliki broj izrečenih SUSPENZIJA ( više klubova još su i sada SUSPENDIRANI, jer nisu izmirili svoje obveze iz natjecanja ) da se lako može desiti da neki od klubova s LICENCOM uopće ne započne ili započne natjecanje, ali ga neće moći završiti. Na kraju zahvaljujem na suradnji klubovima, službenim osobama, Disciplinskom sucu, Komisiji za suce I.O. HNS-a Povjerenicima za suce i kontrolore, Komisiji za žalbe, Izvršnom odboru Udruženja klubova Druge HNL, tijelima i djelatnicima HNS-a, te Tehničkom tajniku i predsjedniku Udruženja klubova Druge HNL. Lipanj, godine Povjerenik za natjecanje Druge HNL: Ivica Šparavec

7 REZULTATI UTAKMICA DRUGE HNL OD KOLA Kolo: 16 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Dugopolje 3:4 Zagreb Hašk Lučko 0:3 Sv.Ivan Zelina Zelina Rudeš 0:1 Siget Hrv. Dragovoljac Vinogradar 0:2 Velika Gorica Gorica Primorac :0 Šibenik Šibenik Radnik 4:0 Sinj Junak Mosor 0:0 Kostrena Pomorac Imotski 3:0 Kolo: 17 Mjesto Domaći Gosti Kostrena Pomorac Solin 3:1 Imotski Imotski Junak 0:1 Žrnovnica Mosor Šibenik 0:1 Sesvete Radnik 0:3 Stobreč Primorac 1929 Hrvatski Dragovoljac 0:3 Mladina Vinogradar Zelina 1:1 Zagreb Rudeš Hašk 0:0 Lučko Lučko Dugopolje 3:0 Kolo: 18 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Lučko 3:2 Dugopolje Dugopolje Rudeš 1:1 Zagreb Hašk Vinogradar 0:3 Sv.Ivan Zelina Zelina Primorac :0 Siget Hrvatski Dragovoljac Radnik 0:0 Velika Gorica Gorica Mosor 1:1 Šibenik Šibenik Imotski 1:2 Sinj Junak Pomorac 0:0 Kolo: 19 Mjesto Domaći Gosti Sinj Junak Solin 1:0 Kostrena Pomorac Šibenik 2:0 Imotski Imotski Gorica 2:1 Žrnovnica Mosor Hrvatski Dragovoljac 2:0 Sesvete Radnik Zelina 1:3 Stobreč Primorac 1929 Hašk 1:1 Mladina Vinogradar Dugopolje 4:0 Zagreb Rudeš Lučko 7:1 Kolo: 20 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Rudeš 0:3 Lučko Lučko Vinogradar 0:1 Dugopolje Dugopolje Primorac :0 Zagreb Hašk Radnik 0:1 Sv.Ivan Zelina Zelina Mosor 1:0 Siget HrvatskiDragovoljac Imotski 3:0 Velika Gorica Gorica Pomorac 1:1 Šibenik Šibenik Junak 0:2 Kolo: 21 Mjesto Domaći Gosti Šibenik Šibenik Solin 1:1 Sinj Junak Gorica 3:3 Kostrena Pomorac Hrvatski Dragovoljac 1:2 Imotski Imotski Zelina 3:1 Žrnovnica Mosor Hašk 2:0 Sesvete Radnik Dugopolje 6:3 Stobreč Primorac 1929 Lučko 1:0 Mladina Vinogradar Rudeš 1:1 Kolo: 22 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Vinogradar 2:1 Zagreb Rudeš Primorac :2 Lučko Lučko Radnik 1:0 Dugopolje Dugopolje Mosor 0:1 Zagreb Hašk Imotski 1:2 Sveti Ivan Zelina Zelina Pomorac 1:1 Siget Hrvatski Dragovoljac Junak 1:0 Velika Gorica Gorica Šibenik 2:2 Kolo: 23 Mjesto Domaći Gosti Velika Gorica Gorica Solin 0:0 Šibenik Šibenik Hrvatski Dragovoljac 2:2 Sinj Junak Zelina 3:2 Kostrena Pomorac Hašk 4:1 Imotski Imotski Dugopolje 2:3 Žrnovnica Mosor Lučko 0:0 Sesvete Radnik Rudeš 1:4 Stobreč Primorac 1929 Vinogradar 1:0

8 Kolo: 24 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Primorac :0 Mladina Vinogradar Radnik 2:1 Zagreb Rudeš Mosor 1:1 Lučko Lučko Imotski 1:0 Dugopolje Dugopolje Pomorac 1:0 Zagreb Hašk Junak 2:1 Sv. Ivan Zelina Zelina Šibenik 0:2 Siget Hrvatski Dragovoljac Gorica 1:0 Kolo: 25 Mjesto Domaći Gosti Siget Hrvatski Dragovoljac Solin 1:0 Velika Gorica Gorica Zelina 1:0 Šibenik Šibenik Hašk 4:1 Sinj Junak Dugopolje 1:0 Kostrena Pomorac Lučko 2:1 Imotski Imotski Rudeš 1:0 Žrnovnica Mosor Vinogradar 1:0 Sesvete Radnik Primorac :1 Kolo: 26 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Radnik 2:0 Stobreč Primorac 1929 Mosor 2:0 Mladina Vinogradar Imotski 2:0 Zagreb Rudeš Pomorac 1:1 Lučko Lučko Junak 1:0 Dugopolje Dugopolje Šibenik 2:4 Zagreb Hašk Gorica 3:4 Sv. Ivan Zelina Zelina Hrvatski Dragovoljac 1:0 Kolo: 27 Mjesto Domaći Gosti Sveti Ivan Zelina Zelina Solin 4:0 Siget Hrvatski Dragovoljac Hašk 2:0 Velika Gorica Gorica Dugopolje 1:0 Šibenik Šibenik Lučko 1:0 Sinj Junak Rudeš 3:2 Kostrena Pomorac Vinogradar 5:2 Imotski Imotski Primorac :0 Žrnovnica Mosor Radnik 2:2 Kolo: 28 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Mosor 2:2 Sesvete Radnik Imotski 2:0 Stobreč Primorac 1929 Pomorac 2:2 Mladina Vinogradar Junak 1:0 Zagreb Rudeš Šibenik 1:0 Lučko Lučko Gorica 0:1 Dugopolje Dugopolje Hrvatski Dragovoljac 2:1 Zagreb Hašk Zelina 0:2 Kolo: 29 Mjesto Domaći Gosti Zagreb Hašk Solin 1:2 Sveti Ivan Zelina Zelina Dugopolje 0:1 Siget Hrvatski Dragovoljac Lučko 1:1 Velika Gorica Gorica Rudeš 0:0 Šibenik Šibenik Vinogradar 1:1 Sinj Junak Primorac :1 Kostrena Pomorac Radnik 2:1 Imotski Imotski Mosor 4:0 Kolo: 30 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Imotski 2:1 Žrnovnica Mosor Pomorac 1:3 Sesvete Radnik Junak 3:2 Stobreč Primorac 1929 Šibenik 1:1 Mladina Vinogradar Gorica 1:0 Zagreb Rudeš Hrvatski Dragovoljac 1:0 Lučko Lučko Zelina 2:1 Dugopolje Dugopolje Hašk 1:0

9 I Z V J E Š Ć E o proljetnom dijelu natjecanja godine. ZAVRŠNA TABLICA DRUGE HNL ( sezona 2012 / ) Rbr. Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1 Hrvatski Dragovoljac Solin Rudeš (-2) Šibenik (-1) Vinogradar Dugopolje Zelina Pomorac Lučko Gorica Radnik Mosor Junak Imotski Primorac Hašk

10 Tablica - kao domaćin ==> 2012 / RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1 Rudeš Hrvatski Dragovoljac Vinogradar Solin Šibenik Zelina Radnik Junak Lučko Pomorac Dugopolje Gorica Mosor Primorac Imotski Hašk Tablica - kao gosti ==> 2012 / RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1 Hrvatski Dragovoljac Šibenik Solin Dugopolje Pomorac Zelina Lučko Vinogradar Gorica Rudeš Mosor Radnik Imotski Junak Primorac Hašk

11 gledatelja po klubovima Druga HNL 2012 / Dugopolje Dugopolje Gorica V. Gorica Hašk Zagreb Hrv.Dragovoljac Zagreb Imotski Imotski Junak Sinj Lučko Lučko Mosor Žrnovnica Pomorac Kostrena Primorac 1929 Stobreč Radnik Sesvete Rudeš Zagreb Solin Solin Vinogradar Mladina Zelina Sv. Ivan Zelina Šibenik Šibenik Ukupno % , , , , , , , , , , , , , , , ,0 UKUPNO => PROSJEK => 321

12 RVATSKI NOGOMETNI SAVEZ gledatelja po klubovima ==> kao domaćin Druga HNL 2012 / Ukupno Dugopolje Gorica Hašk Hrv Dragovoljac Imotski Junak Lučko Mosor Pomorac Primorac Radnik Rudeš Solin Vinogradar Zelina Šibenik Ukupno % 3,6 4,0 2,9 4,4 3,2 4,0 2,9 4,2 3,5 3,6 2,9 3,2 3,2 2,5 4,0 gledatelja po klubovima ==> kao gost Druga HNL 2012 / Ukupno Dugopolje Gorica Hašk Hrv. Dragovoljac Imotski Junak Lučko Mosor Pomorac Primorac Radnik Rudeš Solin Vinogradar Zelina Šibenik Ukupno % 3,6 4,0 2,9 4,4 3,2 4,0 2,9 4,2 3,5 3,6 2,9 3,2 3,2 2,5 4,0 3,7 2,7 2,7 3,5 2,2 3,6 3,0 4,2 3,5 3,7 2,2 3,6 2,5 3,6 2,5 100,0

13 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "DUGOPOLJE", Dugopolje Igrač Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Goran Gruica Josip Pajčić 09/ Ivica Žuljević Denis Kuzmanić Vlatko Šimunac Mario Smodlaka Tomislav Kljajić Teo Kardum Krešimir Klarica Ivan Fuštar Josip Serdarušić Adrian Bečić Josip Balić 07/ Antonio Radošević Hrvoje Barišić Marko Tešija 01/ Domagoj Kovač 01/ Antonio Repić Antonio Šimunović 02/ Duje Vučemilović-Grgić Perica Šare Domagoj Franić 08/ Vladimir Štimac 07/ Hrvoje Runje 01/ Josip Vuković 05/ Mario Zebić 10/ Mate Paponja 52 3 Petar Petranić 06/ igrača zastupljeno u igri

14 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "GORICA", Velika Gorica Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Domagoj Abramović Miroslav Koprić Hrvoje Jančetić Damir Milanović Karlo Težak 10/ Lovro Šćrbec Saša Sabljak Mislav Čunčić Ivan Crnov Kenan Čejvanović Ivan Galić Damir Žutić 07/ Domagoj Torbarina 04/ Matija Jankulica 01/ Josip Mikulić Boris Bajto Ivan Antolek 01/ Pejo Pejić 12/ Sandro Ugrina 08/ Andria Petrović 11/ Jurica Kovačić 03/ Ivan Plum 05/ Matija Matko Luka Jagačić Mario Grgurović Marin Jonjić 09/ Eugen Voštinić 10/ Elmar Hadžić Dominik Straga 03/ David Puclin 06/ Mateo Panadić 10/ Ivan Babić igrača zastupljeno u igri

15 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "HAŠK", Zagreb Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Mile Škorić Hrvoje Županac Stjepan Krznar 08/ Tomislav Čavala Luka Piršić 08/ Dominik Marjanović 01/ Kristijan Krajček 10/ Igor Ribić 06/ Ivan Ljubičić 01/ Igor Tolić Matej Deković 09/ Luka Barišić 12/ Ivan Nimac Antonio Cetina Matija Majcenić Juraj Javorović 07/ Mirnes Gurbeta 02/ Dario Jovanovski 03/ Jun Woo Lee 06/ Kristijan Mandić 05/ Toni Adžić 08/ Stipe Nevistić 06/ Tomislav Bosec Veli Zenuni 11/ Ivan Stilinović 01/ Adrian Jusufi Ivan Marić Goran Divković Senad Bajrić 11/ Robert Petravić Ivo Vodanović 11/ Luka Pavković 02/ Dino Lihić 02/ igrača zastupljeno u igri

16 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC", Zagreb Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Ljuban Crepulja 09/ Šime Gregov Ivan Čović Davor Špehar Ante Bulat Danijel Zlatar Dino Kluk Josip Marošević Sven Jajčinović 04/ Dario Tomić Mario Rašić Ivan Mršić Marko Brtan Filip Jazvić Jan Doležal 02/ Ilija Sivonjić Renato Meglaj 05/ Ivan Todorić Nikola Eller 01/ Deni Bektaši 04/ Zvonimir Ivanković 10/ Mateo Mužek 04/ Ante Babić Vedran Ivanković Blenard Čolaki 08/ Toni Šušković 12/ Dario Bošnjak Ante Topić Edo Štefanac 03/ Karlo Ivančić 07/ Marin Žugaj 52 4 Hrvoje Jurina 46 1 Josip Celčić Ivan Sokić Josip Juraj Pajvot 38 1 Eduard Husinec 05/ igrača zastupljeno u igri

17 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "IMOTSKI", Imotski Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Marko Zelenika Ante Majstorović 11/ Zvonimir Bekavac Zvonimir Perković-Šantar 05/ Dalibor Mandarić Ivan Todorić Marco De Vito Tomislav Brnadić Tomislav Mrčela Glauver Aranha Pinheiro Marko Pandžić 09/ Miroslav Krištić Josip Barišić Ivan Ćurić Ivan Pejić 07/ Mario Gudelj Marin Puljiz 11/ Ivan Conjar Josip Bagarić 11/ Antoni Milina Domagoj Krajačić Ante Aračić Toni Grković Luka Begić 02/ Tomislav Bašić Marko Sušac Mateo Vučemil 08/ Domagoj Veraja Jozo Dilber Marko Prskalo Zvonko Bakula Vinko Malenica Krešimir Kegalj Branimir Kujundžić 09/ Ante Znaor 06/ Branimir Bago 04/ igrača zastupljeno u igri

18 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "JUNAK", Sinj Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Zlatko Runje Nikola Matas Hrvoje Mandac Ivan Medvid Bernardo Matić 07/ Dino Ljubas Duje Tadić 10/ Ivan Samardžić 08/ Bože Poljak Ante Petričić Ivan Mastelić 01/ Željko Malčić Lovro Šindik 01/ Josip Kozina Mario Vrdoljak 07/ Božidar Balić Saša Kolić Ante Režić Darijo Čavar Dražen Vuković Ivan Batovanja Marijo Midenjak Stjepan Stipanović 05/ Slavko Grubić Jure Matijašević 06/ Juraj Maretić 06/ Hrvoje Ajduković Stipe Poljak Dražen Vitić 08/ Perica Marošević Stipe Grčić Dino Ramljak 85 2 Ante Perić 08/ igrača zastupljeno u igri

19 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "LUČKO", Lučko Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Davor Rogač Mario Burić 10/ Oliver Petrak Kristijan Jajalo 03/ Marko Lončar Elvis Sarić Krunoslav Rendulić Josip Lukačević Vinko Buden Mario Lučić Josip Krznarić 01/ Ante Džaja Željko Sablić Filip Vukić 03/ Miroslav Pejić Ernad Skulić Mihael Sopčić 09/ Dario Krišto Ivan Abramović 12/ Marko Puklin 01/ Željko Kovačić Ivan Lovrić Mladen Stipković Leo Leopold Novak Ivan Graf Ronald Šiklić Mate Dragičević Antonio Bušelić 85 1 Zvonimir Ivanković 10/ Mihael Pazman 45 1 Lovre Špadina 02/ Krešimir Trepšić 08/ Marin Pejić 12 1 Tomislav Žuljević 06/ Filip Perić 02/ igrača zastupljeno u igri

20 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA Igrač NK "MOSOR", Ženovnica Igrao Cijela minuta Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Domagoj Boljat Jure Gale Mario Šerić 11/ Dino Pecotić Luka Kotromanović 10/ Ante Kordić 01/ Hrvoje Čubić 03/ Mijo Mišerda 09/ Željko Sablić Darije Vučinić Mario Mornar Tomislav Mrčela Ivan Ćurić Marko Čanić Josip Galić Saša Kolić Nikola Opačak 04/ Juraj Grizelj Luka Kapetanović Mateo Vučemil 08/ Goran Divković Dalibor Dude 11/ Luka Aničić Stanko Cvitković Marko Mihaljević Domagoj Barbarić 12/ Ante Stipić 57 3 Mario Zebić 12/ Mislav Pezo 12/ igrača zastupljeno u igri

21 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "POMORAC", Kostrena Igrač Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Božidar Kulić Gabrijel Boban Vedran Turkalj Mateo Damiš 08/ Antun Dunković Marin Grujević 12/ Sanin Muminović Toni Datković 11/ Josip Rudan Dražen Pilčić Diego Živulić 03/ Adam Sušac Marin Prpić Neven Čuturilo Marko Lepinjica Matija Petrović 09/ Alen Matovina 11/ Domagoj Prtenjača 02/ Dejan Polić 04/ Toni Jović 09/ Armando Mance 10/ Mate Brajković Matej Mršić 01/ Antonio Mance 08/ igrača zastupljeno u igri

22 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "PRIMORAC 1929", Stobreč Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Špiro Peričić 10/ Dante Stipica Filip Bradarić 01/ Antonio Župan 06/ Duje Medak 12/ Marin Mić 04/ Roko Španjić Frane Vladislavić 01/ Jure Vladović 06/ Marko Barišić 03/ Kažimir Vukčević 01/ Petar Bašić 06/ Marko Bencun 11/ Marin Jurina 11/ Ivan Tomičić 03/ Zoran Plazonić Stefan Barić Ante Gusić 01/ Joško Jelavić Filip Kurtović Dino Buljan Mateo Bencun Daniel Marin Šarić 07/ Josip Bender 03/ Šime Milaković 03/ Ivan Banić 07/ Darijo Čavar Vinko Lisica 09/ Neven Klarić 09/ Dino Plazibat 04/ Antonio Vujičević 01/ Antonio Budić 06/ Ante Vučković 04/ Frane Tomaš 05/ igrača zastupljeno u igri

23 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "RADNIK", Sesvete Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Toni Gorupec 07/ Mario Babić 07/ Luka Karatović Danijel Miškić 10/ Denis Cerovec Safet Šivšić 02/ Marko Pajač 05/ Josip Ćalušić 10/ Dejan Čabraja 08/ Petar Franjić 08/ Dino Perić 07/ Josip Barišić Bruno Marotti 03/ Neven Čuturilo Emanuel Benković Hrvoje Plum 05/ Marko Grčić 04/ Vedran Jurjević 01/ Marko Jordan Mario Lončar Franjo Berišić Kruno Ivančić 01/ Antonio Hrnčević Domagoj Habek 04/ Marin Jakšinić Nikola Gatarić 03/ Marin Tomšić 10/ Siniša Rožman Marko Salatović Taj Charles Sangara 12/ Krešimir Kovačević 08/ igrač zastupljen u igri

24 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "RUDEŠ", Zagreb Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Oliver Zelenika 05/ Mario Jokić Dario Bodrušić Robert Babok 07/ Mario Ćubel Stjepan Babić Matej Jelić Karlo Kešinović Karlo Belak Tomislav Baltić 10/ Anto Gudelj Boris Eterović Ivan Galić Filip Šćrbec Taj Charles Sangara 12/ Marko Lozo Goran Petković Stjepan Stubičan 06/ Goran Herek Tomislav Barišić 03/ Zvonimir Guliš 02/ Tomislav Haramustek 07/ Antonio Tičak Ante Babić Zvonimir Olić 03/ Tomislav Horvat 03/ Deni Bektaši 04/ Blaž Pažin 02/ Hrvoje Vincek Filip Bazina 03/ Hrvoje Cindrić 01/ Kazimir Poljak 25 1 Danijel Begić 19 1 Alen Jagodić 04/ Viktor Ileković 05/ igrača zastupljeno u igri

25 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "SOLIN", Solin Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Slavko Bralić 12/ Tonči Radovniković Mario Šunjić Ante Vukušić Joško Kovač Marko Čerina 02/ Hrvoje Višić Toni Rendić 04/ Josip Božinović Alen Guć Matija Poredski Teo Vardić Igor Čerina Stipo Čolić 02/ Ivan Jolić Božidar Balić Antonio Pavlinović 03/ Stipe Ercegovac 05/ Ivan Bilonić 07/ Luka Ivanović 09/ Milan Mičić Vlado Zadro Ivan Tomičić 03/ Dalibor Jurić 10/ Tomislav Čule 08/ Marko Farić Anđelo Svalina 10/ Luka Kapetanović Toni Legčević 08/ Branimir Borozan Ivan Prce 86 3 Antonio Mrković 08/ igrača zastupljeno u igri

26 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA Igrač NK ŠIBENIK", Šibenik Igrao Cijela minuta Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Zvonimir Blaić Franjo Tepurić Petar Tomić Mario Marina Roko Mišlov Miro Slavica Grgo Živković 11/ Toni Španja 08/ Tomislav Čuljak Marko Kartelo Duje Ćaleta-Car 09/ Marko Bašić Marko Anić Josip Škorić Ivan Fuštar Božidar Radošević Mate Pekas 03/ Ivan Živković 12/ Marin Jakoliš 12/ Dražen Gović Vice Kendeš 05/ Luka Fuštin 02/ Ante Živković 05/ Ivan Pešić 04/ Ivica Zelić 10/ Robert Pecolaj 07/ Andrej Vuk 72 3 Ivan Bičanić 03/ Karlo Pauk 08/ Šime Deur 02/ igrača zastupljeno u igri

27 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "VINOGRADAR", Mladina Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Kristijan Kahlina 07/ Marijo Dučkić Marko Povrženić Antonio Vukić 04/ Stefan Gavarić Zlatko Palčić Mihael Medven 11/ Aldin Kahrimanović Josip Mišić Krunoslav Čičak Hrvoje Tokić Vedran Ivanković Krunoslav Rendulić Matija Štefančić Emilko Janković Antonio Hrnčević Marko Ristovski Nikola Bucković Elvis Sarić Krešimir Matovina 06/ Mirza Mešić Karlo Petričević 05/ Marko Lepinjica Ivica Vračević Valentino Dugić 81 6 Krunoslav Všetečka 40 3 Armand Dubois Yankep 38 2 Anto Veselčić 06/ Dražen Domjančić igrača zastupljeno u igri

28 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "ZELINA", Zelina Igrao minuta Cijela Žuti Crveni zgoditaka Kapetan Domagoj Kranjčec Vedran Mesec Ivan Kiš Dario Melnjak 10/ Matija Kristić Jurica Grgec 09/ Alen Gluhak Jurica Kotarski Karlo Šimek Josip Krezo 01/ Mario Brlečić Nikola Gatarić 03/ Ivan Mladiček Marin Jakšinić Josip Fuček Ivan Conjar Tomislav Medved Marko Trojak Tomislav Nikolić 12/ Pejo Kuprešak 10/ Denis Kaniški 02/ Marko Brekalo 11/ Matija Đurđek 08/ Antonio Azinović 01/ Matija Mihalic 12/ Florijan Ovčar 07/ Stjepan Hrupec 02/ Tomislav Bičak 01/ igrača zastupljeno u igri

29 PREGLED PROSJEKA GODINA IGRAČA PO KLUBOVIMA U DRUGOJ HNL SEZONA 2012 / Dugopolje Dugopolje Gorica V. Gorica Hašk Zagreb Hrv. Dragovoljac Zagreb Imotski Imotski Junak Sinj Lučko Lučko Mosor Žrnovnica Pomorac Kostrena Primorac 1929 Stobreč Radnik Sesvete Rudeš Zagreb Solin Solin Vinogradar Mladina Zelina Sveti Ivan Zelina Šibenik Šibenik Ukupno 23,1 23,6 24,0 23,2 24,2 24,2 24,5 23,9 23,6 23,5 24,2 24,3 23,4 23,6 23,5 22,7 23,4 24,8 23,3 23,5 24,4 23,6 24,4 24,7 25,2 24,1 24,4 24,6 24,8 23,4 23,9 24,7 25,4 25,9 26,0 24,9 25,9 26,4 26,1 26,3 25,5 24,8 24,3 23,9 24,5 25,2 26,7 24,5 27,8 26,7 25,9 26,6 24,5 24,8 25,5 27,2 25,7 25,6 26,4 25,9 25,5 25,6 21,3 22,6 22,7 22,8 22,6 22,4 22,8 22,7 22,7 23,1 22,8 22,4 21,7 22,8 23,2 21,0 21,7 22,0 21,9 21,4 21,2 20,4 20,7 20,5 20,7 20,6 21,4 21,4 21,2 20,9 21,9 23,0 22,6 22,8 23,0 22,6 23,0 22,9 22,9 22,8 22,8 23,1 23,7 23,1 23,3 23,6 23,2 22,8 23,3 23,7 23,5 23,8 23,0 23,1 23,4 23,3 23,4 23,4 23,2 23,2 21,9 23,1 22,2 22,5 22,2 23,1 22,5 22,8 22,0 22,2 23,8 23,7 23,0 22,8 22,7 23,0 22,5 23,4 23,4 23,8 23,8 24,2 23,6 24,6 24,4 24,2 24,5 22,3 24,5 23,3 24,6 23,8 23,3 24,6 24,0 24,0 25,1 25,0 25,1 25,3 24,0 25,4 24,4 25,3 24,1 24,4 25,6 25,2 24,5 26,0 26,9 25,9 24,9 26,7 24,9 24,6 26,3 26,1 25,8 25,1 24,7 24,3 24,9 25,1 23,9 24,8 24,9 24,7 25,3 25,1 24,3 25,0 23,8 24,6 23,6 24,6 24,4 24,4 25,1 24,9 24,3 24,4 24,6 26,2 25,1 25,3 24,7 24,8 25,3 24,2 24,8 24,7 23,8 23,7 24,6 23,2 23,2 23,1 23,0 22,6 23,0 23,1 22,9 22,7 23,6 23,5 23,5 23,2 23,0 23,3 22,8 22,7 23,7 23,5 22,6 22,8 23,8 23,1 22,7 23,5 23,6 24,1 22,6 22,0 22,4 23,1 23,8 24,6 24,4 23,7 24,7 24,2 22,9 24,0 23,8 23,8 22,8 24,2 24,0 23,9 24,2 23,8 24,5 24,0 24,6 24,5 24,6 23,9 24,4 24,8 25,9 25,1 25,7 25,5 25,0 23,3 24,3 20,0 20,1 20,1 20,3 19,9 20,3 20,0 20,0 20,1 20,0 20,5 20,3 20,5 20,2 20,5 20,6 20,6 20,2 20,9 20,8 21,2 20,9 21,2 21,0 21,1 21,1 21,2 21,0 21,1 20,7 20,5 21,9 21,8 21,1 21,2 22,2 21,5 21,6 21,8 21,7 22,4 22,2 22,5 22,5 22,3 21,9 21,8 21,2 20,4 21,1 21,2 20,8 21,0 21,4 21,9 21,0 21,9 21,2 21,0 21,1 22,3 21,6 23,1 23,3 22,4 22,9 23,4 23,5 23,2 23,5 23,4 22,5 23,4 23,4 24,1 23,0 23,3 22,1 22,4 22,3 22,2 21,6 22,8 22,1 22,0 22,2 22,2 22,5 22,5 22,3 22,2 21,7 22,7 23,9 23,9 23,8 23,5 24,4 23,8 24,2 23,5 23,8 23,0 23,1 23,2 22,0 24,0 23,5 24,1 22,6 24,6 24,1 23,6 23,6 24,4 23,8 24,5 23,4 25,0 24,1 25,0 24,0 24,5 23,8 24,8 25,1 24,6 25,3 25,9 25,0 25,3 25,5 24,9 24,8 25,5 25,6 25,1 25,2 25,3 26,8 27,6 26,9 26,9 26,6 26,3 27,5 27,3 26,7 26,3 26,7 26,6 27,5 25,4 26,8 26,0 24,3 24,4 23,7 24,4 24,2 23,2 24,4 23,7 23,5 23,6 24,5 23,5 24,4 24,6 24,2 24,1 24,3 23,8 24,4 24,2 23,6 24,1 23,2 24,0 24,4 24,4 23,4 24,4 24,2 21,6 24,0 20,4 21,2 22,1 23,3 23,6 23,4 23,7 22,3 23,8 24,0 23,6 23,3 22,9 23,2 22,8 23,9 23,8 24,0 23,7 24,6 23,5 23,3 22,0 23,2 23,8 23,9 23,6 23,2 22,8 23,0 23,2 Ukupno 23,0 23,3 23,2 23,5 23,6 23,6 23,6 23,4 23,5 23,4 23,5 23,5 23,2 23,6 23,6 23,5 23,5 23,9 23,8 23,7 23,8 23,6 23,4 23,8 24,0 23,8 23,9 23,8 23,5 23,1 23,6

30 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED AKTIVNOSTI DELEGATA NA UTAKMICAMA DRUGE HNL 2012/2013. Filip Babić (Split) Solin - Junak 3:0 Duje Strukan Mario Pepur Hrvoje Radić Ivo Perković Božo Mamić Hašk - Pomorac 1:2 Mario Zebec Josip Havaić Vedran Đurak Igor Pajač Ivica Metličić Primorac Imotski 1:1 Duje Strukan Damir Kraljević Branimir Nimac Mario Repušić Slavko Čulina Solin - Dugopolje 3:4 Dalibor Mlakar Ivica Modrić Jerko Crnčić Nikola Beatović Božo Mamić Dugopolje - Mosor 0:1 Mario Repušić Branimir Nimac Jakov Gabela Ivan Balić Željko Grgec Šibenik - Hašk 4:1 Igor Pajač Davor Kožarec Željko Tuđa Ivan Balić Željko Bošnjak Solin - Imotski 2:1 Duje Strukan Mario Pepur Hrvoje Radić Ante Elez Mladen Firm Stjepan Benčić (Karlovac) Imotski - Pomorac 0:1 Igor Franolić Saša Fegeš Goran Pervan Kristijan Slavko Čulina Dugopolje - Radnik 2:0 Lukša Klaić Ivica Radošević Branimir Nimac Ivan Balić Damir Volf Junak - Lučko 1:2 Marin Vidulin Slaven Skender Hrvoje Mađarić Vedran Jelenčić Melvin Nuić Dugopolje - Zelina 0:3 Mario Zebec Branko Bacinger Damir Fodor Ivan Župan Tomislav Šetka Imotski - Gorica 2:1 Marin Vidulin Robi Kezele Hrvoje Mađarić Ante Žilić Dragutin Poljak Mosor - Lučko 0:0 Igor Franolić Davor Kožarec Danijel Rožić Kristijan Strusa Željko Bošnjak Junak - Rudeš 3:2 Ivan Perković Slaven Skender Zvonko Radić Vedran Jelenčić Marijan Matočec Stjepan Zdenko Brezarić (Vrbovec) Junak - Šibenik 1:2 Hrvoje Knez Josip Havaić Vedran Đurak Ivan Vučković Željko Grgec Mosor - Rudeš 5:4 Mario Novak Luka Prološčić Dario Ratković Denis Rajković Nikola Marinčić Gorica - Vinogradar 0:1 K. Sminderovac Nikola Novak Tomislav Valešić Marin Horvat Ivica Metličić Primorac Hašk 1:1 Ivan Perković Zvonko Radić Slaven Skender Vedran Jelenčić Nikola Marinčić Gorica - Zelina 1:0 Slaven Knežević Marin Čavlina Ivan Galović Hrvoje Knez Tonći Pavlinović Šibenik - Lučko 1:0 Ivan Kumpar Tomislav Valešić Vedran Đurak Kristijan Strusa Ivan Peraić Tihomir Čalić (Marčana) Primorac Zelina 0:3 Ivan Perković Slaven Skender Damir Kraljević Ante Žilić Igor Pelc Vinogradar - Primorac :1 Davor Grizelj Dražen Pejić Mario Živković Slaven Florijančić Dušan Kukić Pomorac - Primorac :2 Ivan Kumpar Tomislav Valešić Vedran Đurak Igor Pajač Ivan Keškić Šibenik - Imotski 1:2 Slaven Florjančić Mario Živković Bojan Zobenica Ante Žilić Slavko Čulina Pomorac - Hašk 4:1 Ivan Balić Mario Pepur Jakov Gabela Željko Frković Melvin Nuić Radnik - Junak 3:2 Andrej Burilo Dalibor Conjar Dario Ratković Zdenko Lovrić Armando Lušetić Željko Damjanović (Rijeka) Dugopolje - Lučko 2:0 Mario Novak Bojan Zobenica Luka Prološčić Dario Bel Ivica Grgić Junak Hr.Dragovoljac 3:1 Ninoslav Fratrić Domagoj Luka Prološčić Dario Bel Ivan Črepinko Hr. Dragovoljac - Zelina 0:0 Mario Novak Davor Batinić Luka Prološčić Josip Lučić Tonći Pavlinović Šibenik - Primorac :1 Dario Bel Luka Prološčić Vedran Đurak Ivan Zeko-Pivač Ivan Črepinko Solin - Rudeš 0:3 Željko Frković Ivica Radošević Branimir Nimac Ante Žilić Igor Pelc Junak - Zelina 3:2 Tihomir Pejin Davor Batinić Luka Prološčić Ivan Zeko-Pivač Dušan Kukić Šibenik - Vinogradar 1:1 Lukša Klaić Marin Čavlina Ivan Galović Mario Repušić Ivica Grgić

31 Tomislav Gjajić (Kutjevo) Rudeš - Zelina 2:0 Davor Grizelj Goran Loparac Zvonko Radić Kristijan Strusa Marijan Matočec Hašk - Mosor 1:1 Ivan Perković Nikola Novak Goran Pervan Igor Perak Igor Pelc Pomorac - Rudeš 1:2 Dario Bel Dejan Berger Mario Živković Zdenko Lovrić Darko Jambrović Radnik - Pomorac 2:0 Lukša Klaić Dalibor Meić Danijel Rožić M. Gvozdanović Darko Jambrović Gorica - Primorac :0 Marin Horvat Damir Fodor Branko Bacinger Kristijan Sminderovac Marijan Matočec Rudeš - Primorac :2 Dario Bel Luka Prološčić Dario Ratković Igor Pajač Srećko Škorput Zelina - Solin 4:0 Igor Franolić Tomislav Gulan Tvrtko Jureša Marin Horvat Željko Bošnjak Krešimir Glavina (Prelog) Vinogradar - Hašk 1:0 Željko Frković Ivica Radošević Branimir Nimac Marin Horvat Ivan Keškić Lučko - Mosor 2:0 Željko Frković Tomislav Valešić Danijel Rožić Ivica Malekinušić Damir Volf Hr. Dragovoljac Dugopolje 1-0 Željko Frković Ivica Radošević Zvonko Radić Ivan Perković Božo Mamić Dugopolje - Rudeš 1:1 Mario Novak Luka Prološčić Dario Ratković Ivan Zeko-Pivač Darko Jambrović Hašk - Imotski 1:2 Ivica Malekinušić Damir Fodor Branko Bacinger Vlatko Mlinarić Marijan Matočec Vinogradar - Imotski 2:0 Zdenko Lovrić Nikola Novak Goran Pervan Dario Bel Ivica Grgić Ante Goreta (Vinkovci) Gorica - Radnik 0:2 Andrej Burilo Dejan Berger Goran Loparac Davor Grizelj Dragutin Vuk Rudeš - Vinogradar 1:0 Ante Elez Mario Pepur Jakov Gabela Igor Franolić Tomislav Šetka Radnik - Solin 2:2 Domagoj Ljubičić Hrvoje Barišić Domagoj Gradištanac Tomislav Bionda Damir Volf Lučko - Dugopolje 3:0 Andrej Burilo Dražen Pejić Hrvoje Barišić Slaven Florijančić Dragutin Vuk Vinogradar - Rudeš 1:1 Davor Grizelj Mario Živković Bojan Zobenica Dario Bel Ivica Metličić Hašk - Junak 2:1 Ninoslav Fratrić Mario Živković Vedran Đurak Mario Novak Nikola Marinčić Lučko - Gorica 0:1 Kristijan Strusa Goran Loparac Zvonko Radić Ivica Malekinušić Ivan Črepinko Ivor Grba (Strmec Samoborski) Lučko - Hašk 2:1 Davor Bertol Tomislav Gulan Tvrtko Jureša Slaven Knežević Damir Volf Radnik - Hašk 1:0 Marijo Strahonja Tomislav Gulan Marin Čavlina Slaven Knežević Nikola Marinčić Šibenik - Dugopolje 1:1 Željko Frković Ivica Radošević Branimir Nimac Mario Repušić Mladen Firm Pomorac - Mosor 4:1 Slaven Florjančić Hrvoje Mađarić Dario Ratković Mario Novak Mladen Firm Zelina - Primorac :0 Ivica Malekinušić Tomislav Valešić Vedran Đurak Vlatko Mlinarić Srećko Škorput Lučko - Radnik 1:0 Igor Pristovnik Ivica Modrić Jerko Crnčić Nikola Beatović Božo Mamić Mosor - Vinogradar 1:0 Davor Bertol Tomislav Gulan Tvrtko Jureša Kristijan Sminderovac Darko Jambrović Petar Idžaković (Novska) Hr.Dragovoljac -Primorac :0 Kristijan Strusa Tomislav Valešić Nikola Novak Ivan Perković Ivan Črepinko Šibenik - Gorica 2:1 Igor Franolić Damir Kraljević Tomislav Valešić Kristijan Strusa Željko Bošnjak Gorica - Hašk 5:2 Marin Horvat Branko Bacinger Damir Fodor Ivica Malekinušić Tomislav Šetka Zelina - Rudeš 0:1 Željko Frković Ivica Radošević Vedran Đurak Ivan Perković Tomislav Šetka Radnik - Dugopolje 6:3 Mario Novak Domagoj Gradištanac Zvonko Radić Ivan Sušac Ivan Keškić Lučko - Imotski 1:0 Kristijan Strusa Nikola Novak Goran Pervan Davor Bertol Damir Volf Marko Ilijašev (Beli Manastir) Radnik - Šibenik 3:1 Marin Vidulin Slaven Skender Hrvoje Mađarić Ivan Perković Ivica Metličić Hašk - Vinogradar 0:3 Mario Repušić Jakov Gabela Branimir Nimac Vedran Mamić Marijan Matočec Hr. Dragovoljac - Imotski 3:0 Tomislav Bionda Davor Kožarec Željko Tuđa Igor Pajač Ivan Keškić Zelina - Šibenik 0:2 Ivan Bebek Ivica Modrić Hrvoje Mađarić Ivan Perković Miroslav Vidak Hašk - Zelina 0:2 Ivan Zeko-Pivač Nikola Novak Goran Pervan Ivan Sušac Tonći Pavlinović Marinko Janković (Zagreb) Radnik Hr.Dragovoljac 1:0 Lukša Klaić Hrvoje Radić Jakov Gabela Nikola Beatović Tomislav Šetka Vinogradar - Solin 4:1 Hrvoje Knez Dario Vrabec Marin Čavlina Željko Frković Tomislav Šetka Solin - Zelina 3:3 Nikola Beatović Nikola Novak Goran Pervan Ivan Vučković Srećko Škorput Rudeš - Hašk 0:0 Nikola Beatović Marin Čavlina Željko Tuđa Ivan Vučković Darko Jambrović Zelina - Mosor 1:0 Ivan Zeko-Pivač Hrvoje Menđušić Dario Ratković Zdenko Lovrić Armando Lušetić Dugopolje - Pomorac 1:0 Zdenko Lovrić Tomislav Gulan Tvrtko Jureša Hrvoje Knez Armando Lušetić Primorac 1929-Šibenik 1:1 K. Sminderovac Nikola Novak Goran Pervan Igor Franolić Srećko Škorput

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Broj: 12 Zagreb, dana:

Више

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, g. Povjerenik za nat

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, g. Povjerenik za nat KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, 10.10.2018.g. Povjerenik za natjecanje: Miroslav Dugeč Povjerenik za suđenje: Disciplinski

Више

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU 1. HMNL GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Disciplinski

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU 1. HMNL GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Disciplinski GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Disciplinski sudac: Branko Bolanča Povjerenik za suđenje: Ivan Novak Povjerenik za natjecanje: Dario Skender REZULTATI ¼ F : Novo Vrijeme Apfel

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855297 email: nogometni.savez@ka.tcom.hr

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615-520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - proljeće 2011.doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - proljeće 2011.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com DRUGA HNL POVJERENIKA

Више

Microsoft Word - Izvješce 2 HNL - proljece RADNO.doc

Microsoft Word - Izvješce 2 HNL - proljece RADNO.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com DRUGA HNL OVJERENIKA

Више

Microsoft Word - Glasilo_ doc

Microsoft Word - Glasilo_ doc Zagreb, dana: 23. 06. 2010. Broj: 21 Izdaje: HNS-Središte Zagreb, žiro račun, PRIVREDNA BANKA 2340009-1100187844 MATIČNI BROJ:3251985 OIB 08516152078 Uređuje: Ured Središta Zagreb. Odgovorni urednik: Zdenko

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com POVJERENIKA ZA NATJECANJE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Glasnik03.cdr

Glasnik03.cdr Godina: XXIII Datum: 15. 0 1. 2014. Broj: 03 SADRŽAJ - Obavijest - Registracije Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:300/2018. Gospić,31.10.2018.

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc POVJERENIKA ZA NATJECANJE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti delegata i radu Disciplinskog suca u jesenskom djelu natjecateljske

Више

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: , Žiro račun:

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: ,     Žiro račun: DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, 10000 Zagreb, Hrvatska 01/ 4848488, fax: 4848477, e-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Žiro račun: IBAN HR25 23400091100187844 ( PBZ ), OIB: 08516152078

Више

125_125A006.pdf

125_125A006.pdf PROZOR PROZOR-RAMA IZBORI ИЗБОРИ 2016. PRELIMINARNO ODREĐENOM BIRAČKOM GLASAČKOM MJESTU PRIDRUŽENE SU SLIJEDEĆE ADRESE: Biračko Glasačko mjesto Бирачко мјесто 1A006 Ukupan broj birača glasača Укупан број

Више

13. srpnja godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrv

13. srpnja godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrv 13. srpnja 2017. godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrvatskog narodnog preporoda 5/II 21000 Split Ured NSŽSD-e

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO UDRUŽENJA KLUBOVA DRUGE HNL l Godina: 2017. l Datum: 15. 03. 2017. l Broj: 2 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored Akumulirane opomene Strijelci Odluke Disciplinskog suca Izdaje: Ured Udruženja

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 7 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 7/6552 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: /785527 email: nogometni.savez@ka.tcom.hr LIGA

Више

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: , Žiro račun:

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: ,     Žiro račun: DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, 10000 Zagreb, Hrvatska 01/ 4848488, fax: 4848477, e-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Žiro račun: IBAN HR25 23400091100187844 ( PBZ ), OIB: 08516152078

Више

Microsoft Word - Glasnik 6 _2013_ ZNS UNV.doc

Microsoft Word - Glasnik 6 _2013_ ZNS UNV.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUGA NOGOMETNIH VETERANA 10 010 Zagreb, Ulica Mladosti BB Telefon / Telefax:+385 (1) 3701363 Mobitel: +385 (0) 99 3111521 E mail: zns-veterani@zg.htnet.hr

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE l Godina: 2018. l Datum: 12. 03. 2018. l Broj: 1 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored utakmica Akumulirane opomene Strijelci Odluke Disciplinskog suca Prve

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, Velika Gorica tel. 01/ , te

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, Velika Gorica tel. 01/ , te HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, 10410 Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 Karlovac, Trg Petra Zrinskog, Tajništvo:, fax: 47/- Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 99/7-97 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr LIGA

Више

NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE LIGA VETERANA Tel./fax (051) 263-965, tel. (051) 631-050, e-mail: nspgz@ri.t-com.hr IBAN: HR2524020061100125563 Erste & Steiermarkische Bank d. d. SLUŽBENO GLASILO

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 7 Karlovac, Trg Petra Zrinskog, Tajništvo:, fax: 7/6-2 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 99/78-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr LIGA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615-520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr

Више

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete,

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 14.11.2017. 5. PRVENSTVO HRVATSKE ZA GLUHE, SESVETE, POREDAK EKIPNO PH 2017. Poz. Ekipa Bodovi 1. VARAŽDIN 3851 2. SPLIT 3655 3. NOVA GRADIŠKA 3624 4. PULA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:98/2018. Gospić,25.04.2018.

Више

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9 HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ Metalčeva 5, 10 000 Zagreb, tel: 01 / 4573 032, fax: 01 / 4573 036, t.lukic@hrs.hr Žiro račun Hrvatskog Rukometnog Saveza: ZABA HR1923600001101363442 OIB: 1849385124 1. HRVATSKA

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVII Datum: 14. 11. 2018. Broj: 51 SADRŽAJ - FIFA Cirkularno pismo br. 1651 - Lista zabranjenih susptanci i metoda WADA-e za 2019. godinu HRVATSKI NOGOMETNI KUP - Rezultati 1/8 završnog dijela

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 19 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 19 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 28.05.2019. Broj: 19 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 02. 11. 2016. Broj: 52 SADRŽAJ HRVATSKI NOGOMETNI KUP: - Rezultati utakmica 1/8 završnice - Natjecateljski brojevi klubova sudionika 1/4 završnice - Opomenuti i isključeni igrači na

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO UDRUŽENJA KLUBOVA DRUGE HNL l Godina: 2016. l Datum: 20. 04. 2016. l Broj: 9 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored Akumulirane opomene Strijelci Odluke Disciplinskog suca OBAVIJEST => Hrvatska

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, 13.06.2019. BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora NSŽI - Prijava momčadi

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE l Godina: 2018. l Datum: 21. 03. 2018. l Broj: 3 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored utakmica Drugog dijela natjecanja (Treći krug) Akumulirane opomene Strijelci

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NSŽI NS PAZIN Šet.Pazinske Gim. 7/1-52000 PAZIN OIB: 84095646633 MB:1464230 IKB Umag IBAN HR2223800061170002710 Tel/Fax 052/622 254 Predsjednik: 098/411 980 e-mail: nogometno.srediste.pazin@pu.t-com.hr

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: nogometno.srediste.velika.gorica@zg.t-com.hr tajnik@nsvg.hr

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj: 242/2016. Gospić,02.11.2016.

Више

Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS

Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXI(XXXI) Broj 80 2015

Више

(Microsoft Word - Glasnik NS Zapre\232i\ )

(Microsoft Word - Glasnik NS Zapre\232i\ ) NOGOMETNO SREDIŠTE ZAPREŠIĆ Godina XXI ZAPREŠIĆ 12.6.2019. Br: 25/2019 Sadržaj: NATJEČAJ ZA TRENERE C KATEGORIJE VETERANI NS ZAPREŠIĆ LIMAČI NS ZAPREŠIĆ PRSTIĆI NS ZAPREŠIĆ KUP NS ZAPREŠIĆ Izdaje: Nogometno

Више

20. kolovoza godine Sadržaj: str. Registracije klubova i igrača 2 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrvatskog

20. kolovoza godine Sadržaj: str. Registracije klubova i igrača 2 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrvatskog 20. kolovoza 2015. godine Sadržaj: str. Registracije klubova i igrača 2 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrvatskog narodnog preporoda 5/II 21000 Split Ured NSŽSD-e Telefon:

Више

LICENCIRANJE NOGOMETNIH KLUBOVA

LICENCIRANJE NOGOMETNIH KLUBOVA Zagreb, 21.05.2019. SREDIŠNJI POSTUPAK LICENCIRANJA ZA NATJECATELJSKU GODINU ZA UEFA KLUPSKA NATJECANJA, PRVU I DRUGU HNL KONAČNE ODLUKE U skladu s Pravilnikom o licenciranju klubova HNS (HNS Glasnik 56/2018

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank URBROJ: 2185/03-13-01 izborno povjerenstvo Općine BIZOVAC, odlučujući o prijedlogu predlagatelja TOMICA GLAVAŠ, ŽELJKO BAGARIĆ, NATAŠA ERIĆ, utvrdilo je i prihvatilo ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA OPĆINSKOG

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 16. 11. 2016. Broj: 54 - Registracije SADRŽAJ Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555 Fax: +385 1 2441

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen 2008.doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen 2008.doc POVJERENIKA ZA NATJECANJE POVJERENIKA ZA SUĐENJE POVJERENIKA ZA KONTROLORE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, Povjerenika za suđenje, angažiranosti

Више

Microsoft Word Glasnik NSS P+L+K Z

Microsoft Word Glasnik  NSS P+L+K Z Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti I ŽNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXIII(XXXIII) Broj

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE l Godina: 2018. l Datum: 15. 03. 2018. l Broj: 2 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored utakmica za 22. kolo Drugi dio natjecanja 2017. / 2018. Raspored utakmica

Више

Microsoft Word Glasnik NSS P+L+K

Microsoft Word Glasnik  NSS P+L+K Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti I ŽNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXIII(XXXIII) Broj

Више

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju, Visočica muški poredak startni broj Ime Prezime Godište klub vrijeme Nikola Mikulić

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju, Visočica muški poredak startni broj Ime Prezime Godište klub vrijeme Nikola Mikulić Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju, Visočica 0 - muški poredak startni broj Ime Prezime Godište klub vrijeme 7 Nikola Mikulić 990 AK Svetice :0:9 9 Marinko Koceić 97 AK Solin :07: Zoran

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 14 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 14 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 23.04.2019. Broj: 14 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Glasnik52.cdr

Glasnik52.cdr Godina: XXIII Datum: 12. 11. 2014. Broj: 53 - Registracije SADRŽAJ Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555 Fax: +385 1

Више

GLASNIK HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Hrvatski nogometni savez I Ulica grada Vukovara 269 A I Zagreb I

GLASNIK HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Hrvatski nogometni savez I Ulica grada Vukovara 269 A I Zagreb I GLASNIK 10. 2.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET REZULTATI 10 KOLA : AUTODIJELOVI TOKIĆ - NAŠICE 4:6 SLATINA - MALA MLJEKARA 3:0 BROD - AURELIA FUTSAL 3:3 FUTSAL OLIMPIJAC

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

Microsoft Word - Glasnik 22.doc

Microsoft Word - Glasnik 22.doc NOGOMETNI SAVEZ SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE GLASNIK SLUŽBENO GLASILO NOGOMETNOG SREDIŠTA NOVSKA GODINA 5 NOVSKA, 29.09.2010. BROJ: 22 www.ns-novska.hr IZDAJE: NOGOMETNO SREDIŠTE NOVSKA TINA UJEVIĆA bb,

Више

OPĆINA GENERALSKI STOL OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO ZA PROVEDBU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MO Na temelju članka 9. Odluke o provedbi izbora za članove

OPĆINA GENERALSKI STOL OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO ZA PROVEDBU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MO Na temelju članka 9. Odluke o provedbi izbora za članove BUKOVLJE Ukupno upisanih birača 274 Glasovalo birača 76 Važećih listića 74 Nevažećih 2 Utvrđuje se broj glasova koje su dobile kandidacijske liste i to: 1. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA (HDZ) 53 2. HRVATSKA

Више

Bilten_2_Plivanje_M

Bilten_2_Plivanje_M PLIVANJE DJEČACI BILTEN 2 Sudionici: r.br. ŠŠD Škola iz mjesta 1. NOVE KRUGE JURE KAŠTELANA Zagreb 2. GINKO TENJA Tenja 3. KANTRIDA KANTRIDA Rijeka 4. VRBINA IVANA KUKULJEVIĆA SISAK Sisak 5. ŠŠD SPLIT

Више

Godina: Datum: Broj: TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odig

Godina: Datum: Broj: TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odig Godina: 2019. Datum: 30.05.2019. Broj: 17-19 TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odigravanja utakmica - Neodrađene suspenzije - Zapisnik

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr br. 19 Klubovima

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:41/2019. Gospić,27.02.2019.

Више

Izvršni odobr Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni  odobr  Hrvatskog  nogometnog  saveza  je  temeljem  članka  36 Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. Statuta na sjednici održanoj 23. 08. 2018. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO PRVE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE JUNIORA ZA NATJECATELJSKU

Више

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj 12. 05.11.2015. godine REZULTATI UTAKMICA XII KOLA PFL GRADIŠKA 1.FK MLADOST - FK BORAC M 7: 1 ( 4:1)

Више

Prijedlog kandidata za pomoć u obnovi poplavljenog stambenog prostora temeljem članka 10. Pravilnika o kriteriijima i načinu dodjele pomoći za obnovu

Prijedlog kandidata za pomoć u obnovi poplavljenog stambenog prostora temeljem članka 10. Pravilnika o kriteriijima i načinu dodjele pomoći za obnovu Prijedlog kandidata za pomoć u obnovi poplavljenog stambenog prostora temeljem članka 10. Pravilnika o kriteriijima i načinu dodjele pomoći za obnovu poplavljenih stambenih prostora na području općine

Више

PowerPoint prezentacija

PowerPoint prezentacija PLANOVI PRIPREMA DRŽAVNIH REPREZENTACIJA Ljeto 2019. DRŽAVNE REPREZENTACIJE UZRASNE KATEGORIJE I NOSITELJI PROGRAMA U16 MLADEN ERJAVEC U18 MILAN KARAKAŠ U20 DAMIR RAJKOVIĆ UNIVERZIJADA VLADIMIR ANZULOVIĆ

Више

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ДРУГЕ ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Група СЕВЕР Десето коло 04. 08. 2018. године:

Више

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED OSNOVNA ŠKOLA PETRA KANAVELIĆA KORČULA 20260 KORČULA, Ulica Ante Starčevića 1 Tel. 020 711059, tel. fax. 020 715023 e-mail: ured@os-pkanavelica-korcula.skole.hr RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS

Више

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja školski

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja školski Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja 2017. BILTEN Županijskog natjecanja školskih sportskih društava u stolnom tenisu za djevojčice

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 22 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 22 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 11.06.2019. Broj: 22 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 13 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 13 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 16.04.2019. Broj: 13 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Godina: Datum: Broj: ČETVRTA NL SREDIŠTE 2018./19. - Obavijesti - Rezultati utakmica - Tablica - Lista strijelaca - Akumuliran

Godina: Datum: Broj: ČETVRTA NL SREDIŠTE 2018./19. - Obavijesti - Rezultati utakmica - Tablica - Lista strijelaca - Akumuliran Godina: 2019. Datum: 16.04.2019. Broj: 08-19 ČETVRTA NL SREDIŠTE 2018./19. - Obavijesti - Rezultati utakmica - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odigravanja utakmica - Neodrađene

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVIII Datum: 12. 06. 2019. Broj: 24 SADRŽAJ - Završna tablica Hrvatski telekom Prve lige 2018/19 - Rezultat utakmice finala završnice HNK za 2018/19 - Završne tablice Prve HNL pionira i kadeta

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Središte Rijeka Broj: 132-MŽ/2014 Pula, Međužupanijska liga NS Rijeka Natjecateljska godina 2014/2015. Glasnik br

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Središte Rijeka Broj: 132-MŽ/2014 Pula, Međužupanijska liga NS Rijeka Natjecateljska godina 2014/2015. Glasnik br HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Središte Rijeka Broj: 132-MŽ/2014 Pula, 20.02.2015. Međužupanijska liga NS Rijeka Natjecateljska godina 2014/2015. Glasnik br. 19 Klubovima Povjereniku natjecanja Povjereniku suđenja

Више

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5 NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 53. / 2016. ZAGREB: 20.12. 2016. ČESTITKA ODLUKE SKUPŠTINE

Више

*******************************************************************************

******************************************************************************* Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti NS SAMOBOR --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XI(XXIII) Broj 18/2007 SAMOBOR 29.09.2007. 18 Kazalo:

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 15 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 15 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 30.04.2019. Broj: 15 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

LJETNA KROS LIGA PRELOG 1. KOLO KATEG.: LIMAČI / LIMAČICE (godište i kasnije) DUŽINA: 200 m MJESTO START. BROJ PREZIME IME REZULTAT (h:m:s.ms )

LJETNA KROS LIGA PRELOG 1. KOLO KATEG.: LIMAČI / LIMAČICE (godište i kasnije) DUŽINA: 200 m MJESTO START. BROJ PREZIME IME REZULTAT (h:m:s.ms ) LJETNA KROS LIGA PRELOG 1. KOLO KATEG.: LIMAČI / LIMAČICE (godište 2010. i kasnije) DUŽINA: 200 m (h:m:s.ms ) 1. 10 Hozjak Lucija 00 46 15,65 /h 3 : 50,00 100 2. 1 Madić Ena 00 50 14,40 /h 4 : 10,00 99

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 03.12.2018. Broj: 1/2018.

Више

Godina: Datum: Broj: 10 TREĆA HNL ZAPAD 2017./18. - Obavjesti vodstva natjecanja - Rezultati utakmica - Tablica - Lista strijelaca -

Godina: Datum: Broj: 10 TREĆA HNL ZAPAD 2017./18. - Obavjesti vodstva natjecanja - Rezultati utakmica - Tablica - Lista strijelaca - Godina: 2017. Datum: 10.10.2017. Broj: 10 TREĆA HNL ZAPAD 2017./18. - Obavjesti vodstva natjecanja - Rezultati utakmica - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odigravanja utakmica

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:87/2019. Gospić,10.04.2019.

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 28.01.2019. Broj: 8/2019.

Више

MergedFile

MergedFile REZULTATI DAN ŠKLE četvrtak, 30. svibnja 2019. SKK U VIS VI.-VII. DJEVJČICE 1. Mia Vrgoč 2. Gabriela Mihaljević 3. Ivona Šimić i Stela Prskalo VI.-VII. -DJEČACI 1. Andrija Babić 2. Luka Pašalić 3. Filip

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 29 02. јун 2016. 1. Регистрација утакмица 29. кола ФК''банат'' ФК''Раднички'' (НП) 1-2 ФК''Раднички'' (Ш) ФК''Дунав''

Више

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36 Izvršni odbor HNS je temeljem članka 43. Statuta na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 11. 07. 2019. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVII Datum: 24. 08. 2018. Broj: 38 SADRŽAJ - Propozicije natjecanja Prve HNL juniora 2018/19. - Propozicije natjecanja Prve HNL pionira i kadeta 2018/19. - Propozicije natjecanja HNK za pionire,

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NSŽI NS PAZIN Šet.Pazinske Gim. 7/1-52000 PAZIN OIB: 84095646633 MB: 1464230 ŽR.: OTP banka 2407000-1158018791 Tel/Fax 052/622 254 Predsjednik: 098/411 980 e-mail: nogometno.srediste.pazin@pu.t-com.hr

Више

Zapisnik-RK doc

Zapisnik-RK doc ZAGREBAČKI KUGLAČKI SAVEZ R E G I S T R A C I J S K A K O M I S I J A ZAGREB, Ulica grada Vukovara 284 Zagreb, 4. srpnja 2013. Z A P I S N I K Sa sastanka Registracijske komisije Zagrebačkog kuglačkog

Више

B.K. - C.C. AXA Naziv utrke: Datum održavanja: AXA kup XC Režanci Krugova: 7 Krugova (mladi): 3 REZULTATI - PO KATEGORIJAMA Katego

B.K. - C.C. AXA Naziv utrke: Datum održavanja: AXA kup XC Režanci Krugova: 7 Krugova (mladi): 3 REZULTATI - PO KATEGORIJAMA Katego B.K. - C.C. AXA Naziv utrke: Datum održavanja: AXA kup 04. - XC Režanci 4.05.05. Krugova: 7 Krugova (mladi): REZULTATI - PO KATEGORIJAMA Elite (Elite) 8 Ljubičić Nenad 0:06:8:0 7 BBKXS Adrenalina Pula

Више

Godina: Datum: Broj: TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odig

Godina: Datum: Broj: TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odig Godina: 2019. Datum: 05.03.2019. Broj: 03-19 TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odigravanja utakmica - Neodrađene suspenzije - Zapisnik

Више

Priređivači: GRDELIN, Split JADRAN, Split MORNAR, Split POŠK, Split OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE REGIJE 1 1. DIO 8. lipnja :00h SPLI

Priređivači: GRDELIN, Split JADRAN, Split MORNAR, Split POŠK, Split OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE REGIJE 1 1. DIO 8. lipnja :00h SPLI Priređivači: GRDELIN, Split JADRAN, Split MORNAR, Split POŠK, Split OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE REGIJE 1 1. DIO 8. lipnja 2019. 11:00h, Š.C. POLJUD, 50m BAZEN, 8 STAZA 1. 50m LEPTIR, Plivačice

Више

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ГРУПА ЗА ПЛАСМАН 1. 6. МЕСТА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Пето коло,

Више

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SREDIŠTE

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SREDIŠTE Broj: 005 Godina: 2014. Karlovac, 10. 09. 2014. Uređuje i izdaje: Nogometni savez Karlovačke županije - fax: 047/615-520 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr mob: 099/7855-297 OIB: 99005822015 IBAN: HR08

Више