Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc"

Транскрипт

1 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , POVJERENIKA ZA NATJECANJE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti delegata, radu Disciplinskog suca i Povjerenika za suđenje u jesenskom djelu natjecateljske 2010 / godine Siječanj 2011.

2 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Povjerenik za natjecanje Ivica ŠPARAVEC I Z V J E Š Ć E o jesenskom dijelu natjecateljske 2010 / godine Prvenstvo u DRUGOJ HNL od šesnaest ( 16) klubova u natjecateljskoj 2010/2011.g. započelo je utakmicama 1. KOLA 21/22. KOLOVOZA 2010.g., a završilo je 15. jesenskim kolom 27/28. STUDENOG 2010.g. Nastavak natjecanja započinje 25/26/27. VELJAČE 2011.g. utakmicama 16. proljetnog kola, osnovom usvojenog KALENDARA NATJECANJA za 2010/2011.g., a završava 30. kolom, 29.SVIBNJA 2011.g. U proljeće se neće igrati ni na USKRS i USKRSNE BLAGDANE, već će se utakmice 24. kola igrati u srijedu 20. TRAVNJA, a utakmice 25. kola igrati će se u utorak 26. TRAVNJA, dok će se sva ostala kola odigrati vikendima. Zadnja dva (2) kola igrati će svi klubovi istog dana, u isto vrijeme i to: 29. kolo u SUBOTU 21. SVIBNJA, a 30. kolo u NEDJELJU 29. SVIBNJA 2011.g. Početkom LIPNJA predviđene su utakmice KVALIFIKACIJA za popunu Druge HNL. ODIGRAVANJE UTAKMICA Odigrane su sve osim jedne utakmice svih 15. jesenskih kola i to ukupno 119. utakmica. Nije odigrana utakmica 8. kola VUKOVAR '91 CROATIA SESVETE zbog suspenzije NK Croatia Sesvste iako su doputovali u Vukovar. Tijekom prvenstva nije bilo ni jednog prekida, te sam sve utakmice registrirao postignutim rezultatima. Jedina žalba upućena je na registraciju neodigrane utakmice 8. kola VUKOVAR '91 CROATIA SESVETE (3:0 b.b) od strane NK CROATIA SESVETE, a koju su Povjerenik za natjecanje kao i Komisija za žalbe Druge HNL odbacili. Više utakmica nije odigrano u terminima predviđenim KALENDAROM NATJECANJA ( raspored i satnica odigravanja utakmica ) za koje sam u skladu s mojim ovlastima i propisima HNS-a dao odobrenje za promjenu termina igranja, a to su sljedeće utakmice: 1. kolo 2. kolo Utakmica NK MV Croatia NK Hašk umjesto u subotu g. zauzetog stadiona u Vinkovcima ( l HNL) odigrana je u NEDJELJU g. Utakmica NK Međimurje NK Vinogradar pismenim dogovorom klubova umjesto g. odigrana je u nedjelju g. NK Croatia Sesvete zbog ne mogućnosti korištenja licenciranog stadiona, pismenim dogovorom klubova umjesto u Zagrebu, odigrala je svoju utakmicu s NK Suhopolje u Suhopolju i to umjesto g. (PETAK) u SUBOTU g. i to kao domaćin. 3. kolo Sve utakmice zbog nastupa REPREZENTACIJE odigrane su u NEDJELJU g.

3 4. kolo 6. kolo 8. kolo 9. kolo 10. kolo NK Croatia Sesvete zbog ne mogućnosti korištenja licenciranog stadiona, pismenim dogovorom klubova umjesto u Zagrebu, odigrala je svoju utakmicu s NK MV Croatia u Mladini ( stadion NK Vinogradar ) u petak g. Utakmica NK Croatia Sesvete NK Mosor pismenim dogovorom klubova umjesto u petak g. odigrana je u subotu g. Utakmica NK Vukovar '91 NK Croatia Sesvete umjesto NEDJELJE g., a zbog bolesti većeg a igrača i pismene suglasnosti NK Vukovar'91 te odluke Povjerenika za natjecanje trebala se odigrati u srijedu g., ali nije odigrana zbog SUSPENZIJE NK Croatia Sesvete iako su gosti doputovali u Vukovar. Sve ostale utakmice zbog nastupa REPREZENTACIJE odigrane su u NEDJELJU g. Utakmica NK Croatia Sesvete NK Junak pismenim dogovorom klubova umjesto u petak g. odigrana je u subotu g. Utakmica NK Rudeš NK Suhopolje pismenim dogovorom klubova umjesto u nedjelju g. odigrana je u subotu g. Odlukom PLENUMA klubova Druge HNL, kao domaćini svoje utakmice su igrali: SUBOTOM: NK POMORAC, NK SOLIN, NK MOSOR, NK IMOTSKI, NK SUHOPOLJE, NK JUNAK, NK VUKOVAR '91, NK HAŠK, NK GORICA, NK MV CROATIA NK MEĐIMURJE NEDJELJOM: NK VINOGRDAR, NK RUDEŠ, NK DUGOPOLJE i NK LUČKO PETKOM: NK CROATIA SESVETE Neki klubovi nisu dobili LICENCU za igranje na svom stadionu pa su svoje utakmice trebali igrati: NK Croatia Sesvete na NK Zagreb u Zagrebu NK HAŠK na NK Lučko u Lučkom NK MV Croatia na NK Cibalia u Vinkovcima Pošto su radovi na njihovim stadionima bili u završnoj fazi, što im je omogućilo da odmah po završetku svih radova zatraže od Odjela za licenciranje HNS-a, da iste pregledaju i odobre im igranje na svojem stadionu. Osnovom odobrenja Odjela za licenciranje od 5. kola svoje utakmice su kao domaćini na svojim stadionima mogli igrati NK HAŠK na PEŠČENICI u Zagrebu i NK MV Croatia na stadionu Stanko Vlajnić Dida u Slavonskom Brodu, a NK Croatia Sesvete od 6. kola na svom stadionu u Sesvetama u Zagrebu. Nakon odigranih 15. kola ( pola prvenstva ) jesenski prvak je NK GORICA s 33. osvojenih bodova, a slijedi ga NK LUČKO sa 32. osvojena boda, a na začelju tablice su NK Suhopolje sa 14. i NK Vukovar '91 sa 13 osvojenih bodova. STATISTIKA U petnaest (15) odigranih kola pokazano je 594. žuta kartona i 24. crvena. Po u žutih kartona prednjači NK Solin sa 46., a najmanje opomena dobili su igrači NK Rudeš 19. Najviše crvenih kartona četiri ( 4 ), dobili su igrači NK Suhopolje, a bez isključenih igrača bili su NK Croatia Sesvete i NK Junak.

4 Najviše žutih kartona 7. dobili si igrači: Mario Marina (Imotski) u 12. utakmica Branimir Anić (Solin) u 13. utakmica Potrebno je napomenuti da od početka 2010/2011. natjecateljske godine, klubovi se na osnovu D.P. HNS-a, novčano sankcioniraju kada skupe minimalno pet ( 5 ) i više žutih i crvenih kartona, te odstranjenja službenih osoba sa klupe. U 15. jesenskih kola utakmice Druge HNL pratilo je gledatelja ili 366 gledatelja po utakmici. Kao domaćini najviše gledatelja imali su: NK Gorica (5400) i NK Dugopolje (5300), a najmanje NK Vukovar'91 (850) i NK Međimurje (1100) gledatelja. Kao gosta najviše gledatelja pratilo je NK Lučko (3850), a najmanje NK Imotski (1800) i NK Suhopolje (1850). Vodeći klubovi na TABLICI FAIR PLAY-a su: NK Pomorac, NK Rudeš i NK Junak, a na začelju su NK Vukovar '91, NK Croatia Sesvete i NK MV Croatia. Treba posebno napomenuti da je NK Pomorac već drugu godinu za redom prvi na tablici Fair play-a. Najviše zgoditaka postigli su: Broj zgoditaka Ime i prezime Klub Broj utakmica 8 Matej Jelić Lučko 11 8 Lovro Ščrbec Rudeš 13 7 Mario Garba Međimurje 14 7 Nikola Bucković Vinogradar 15 Najviše zgoditaka postigli su igrači NK Gorica => 27 Najmanje zgoditaka postigli su igrači NK Mosor i NK Vukovar '91 => 13 Najviše zgoditaka primio je NK Vukovar '91 => 34 Najmanje zgoditaka primio je NK Gorica => 10 DELEGATI Od natjecateljske 2010/2011.g. na utakmicama Druge HNL nema više KONTROLORA, već DELEGAT utakmice obnaša obadvije funkcije. Osnovom zahtjeva Izvršnog odbora Druge HNL i nekih klubova, te Povjerenika za natjecanje, HNS je odobrio da kao SUPERVIZORI ( članovi Komisije nogometnih sudaca I.O. HNS-a ) u svakom kolu na zahtjev Povjerenika za natjecanje i suđenje prisustvuju na nekim utakmicama, a određuje ih Povjerenik za KONTROLORE Prve HNL. Na listi delegata Druge HNL bilo je 65. delegata koji su bili na edukaciji i testiranju prije početka natjecanja. S obzirom na utakmica večina delegata u jesenskom dijelu imali su po dvije ( 2 ) utakmice, a manji samo jednu utakmicu. Moj zaključak je: PREVELIKI BROJ DELEGATA na listi, a samim time i jako mali angažiranja, te nedovoljno znanje jednog popriličnog a delegata. Mišljenja sam da bi na listi delegata Druge HNL morali biti samo oni delegati koji ispunjavaju sve uvjete iz KRITERIJA za delegate i koji su uspješni na testiranju ( nikako više od 30 delegata na konačnoj listi ), a takvog je stava i Izvršni odbor Udruženja klubova Druge HNL. Veliki delegata i mali angažiranja utječe sigurno i na kvalitetno obnašanje dužnosti delegata. U radu delegata bilo je propusta, nepažnje, aljkavosti, popusta prema klubovima naročito klubovima domaćinima, propusta prema rukovodstvu natjecanja.....

5 NEKI OD PROPUSTA U RADU POJEDINIH DELEGATA: kasne s početkom sastanka prije utakmice i ne ispunjavaju sve podatke tražene u obrascu nedovoljno pažnje posvećuju boji opreme igrača, vratara i sudaca uz veliku pomoć sudaca rijetko ili uopće ne evidentiraju kašnjenje gostiju ili službenih osoba netočno i nepotpuno mimo uputa se ispunjava obrazac za FAIR PLAY u obrascu o sastanku prije utakmice, te u popratnoj dokumentaciji upisane su jedne osobe ( redari, rukovodioci osiguranja i slično ), a na terenu su druge osobe ( ponekad i bez licence ) ili ih uopće nema ( ili ih nema dovoljno redari koji su često jako pristrani domaćem klubu, pobirači lopti, nosači nosila i slično ). vrlo rijetko provjeravaju je li klubovi ispunjavaju uvjete iz Pravilnika o licenciranju u Zapisnik ne upisuju sve tražene podatke, ponekad i netočne, kao manjkava zapažanja, a često Izvješće pišu kao za medije, a ne samo tražene i stvarne podatke neki ne javljaju ili ne javljaju na vrijeme rezultat utakmice i rezultat poluvremena upisuju u ZAPISNIK osobe bez a LICENCE, a ponekad osobe s LICENCOM, koje uopće nisu prisutne na utakmici ( najčešće trenere ) slabo surađuju sa sucima, kod usklađivanja podataka, a naročito kod opisa događaja zbog čega je igrač isključen ili neka službena osoba udaljena s klupe za službene osobe, a propuštaju i evidentirati grupne proteste više igrača na sučeve odluke ne evidentiraju sve incidentne situacije bilo na terenu ili u gledalištu ( nešportska navijanja, razne uvrede, psovke i slično) ponekad kasne u slanju kompletnog materijala s utakmice nedovoljno stručno daju ocjene sucima i odgovarajuće opise u predviđenim obrascima ( loš im je kriterij ocjenjivanja, a samim time i niz ocjena je neobjektivan ) ORGANIZACIJA UTAKMICA Većina klubova osnovom dostupnih izvješća i informacija, te praćenjem medijskih izvješća organizira utakmice u skladu s PRAVILNIKOM O NOGOMETNIM NATJECANJIMA i PREPOZICIJAMA NATJECANJA, te ostalim PROPISIMA i ODLUKAMA HNS-a ali ima i propusta UOČENI SU SLIJEDEĆI PROPUSTI: malona i neadekvatna redarska služba nedovoljan pobirača lopti nepripremljenost i neopremljenost prostorija za DOPING KONTROLU nedovoljna osposobljenost osobe za pisanje ZAPISNIKA ( Comet sustav HNS-a ) loši faks uređaji ( ili pojedini dijelovi faksa najčešće toneri ) loše snimanje, necjelovite snimke, prazne kazete, snimke na pogrešnim kasetama prisustvo ne službenih osoba u prostoru igrališta, službenih prostorija, pa i na klupama za službene osobe ZAKLJUČAK : jedinstvena Druga HNL je vrlo ozbiljno natjecanje i relativno kvalitetno ( po mojoj procjeni nešto više od prošle godine ) Odlukom Skupštine HNS-a od 2010/2011. natjecateljske godine primjenjuje se odluka o većem u ( umjesto dva => tri ) mlađih igrača i njihovoj starosti ( umjesto 22 => 21. godina ) vodite računa o pravovremenom LICENCIRANJU vaših klubova za narednu natjecateljsku godinu više posvetite pažnje ispravnosti športskih iskaznica kvalitetno organizirajte klupsku ZDRAVSTVENU SLUŽBU i pravovremen pregled igrača i trenera problem praćenja Druge HNL od strane MEDIJA je i dalje neodgovarajući, osim donekle SPORTSKIH NOVOSTI, a od strane HRT i emisije VOLIM NOGOMET jako slab (samo ponekad rezultati i tablica)

6 predlažem da sastancima PLENUMA klubova i IZVRŠNOG ODBORA Udruženja klubova Druge HNL prisustvuje Povjerenik za određivanje sudaca umoljavaju se klubovi da traže od snimatelja da na kameri obvezno tijekom snimanja mora biti uključeno vrijeme, koje označuje trajanje utakmice, te da kvalitetno snime sve događaje na utakmicama, a posebno eventualne incidentne situacije i to na VHS ili DVD zapisu kaseti u skladu s PROPOZICIJAMA pridržavajte se KODEKSA o ponašanju, izbjegavajte komentiranje suđenja u MEDIJIMA, već ako je to potrebno, u pismenoj formi koristite nadležna tijela Član Komisije za žalbe postao je g. GRUBELIĆ VITO umjesto g. Pivca koji je dao ostavku. Budući da je g. Pivac do sada obnašao dužnost predsjednika Komisije umjesto njega je predsjednik g. DOŠEN. Suradnja s predsjednikom i Izvršnim odborom Udruženja Druge HNL, te s ostalim dijelom rukovodstva natjecanja Druge HNL, predstavnicima klubova, kao i svim nadležnim tijelima, HNS-a i glavnim tajnikom HNS-a, bila je dobra, na čemu se iskreno svima zahvaljujem, a u 2011.g. svima Vam želim puno zdravlja, sreće i osobnog zadovoljstva, a Vašim klubovima puno uspjeha u nastavku prvenstva. Siječanj, godine POVJERENIK za natjecanje Druge HNL IVICA ŠPARAVEC s.r.

7 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , I Z V J E Š Ć E o jesenskom dijelu natjecanja godine. TABLICA DRUGE HNL ==> jesen nakon odigranih 15. kola ( sezona / ) RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1. Gorica Lučko Dugopolje Pomorac Solin Imotski Junak Rudeš Vinogradar Croatia-Sesvete Hašk Međimurje Mosor MV-Croatia Suhopolje Vukovar '

8 Tablica - kao domaćin ==> jesen RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1. Gorica Lučko Vinogradar Pomorac Rudeš Imotski Solin Dugopolje Croatia-Sesvete Hašk MV-Croatia Mosor Junak Suhopolje Vukovar ' Međimurje Tablica - kao gosti ==> jesen RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1. Gorica Junak Dugopolje Međimurje Lučko Solin Pomorac Imotski Rudeš Croatia-Sesvete Vukovar ' Hašk Mosor Vinogradar Suhopolje MV-Croatia

9 ZAGREB, Frankopanska 2/III 01/ , , fax: , REZULTATI ODIGRANIH UTAKMICA OD KOLA Kolo: 1 Mjesto Domaći Gosti Lučko Lučko Vukovar '91 4:0 Solin Solin Međimurje 1:0 Mladina Vinogradar Pomorac 2:0 Imotski Imotski Junak 0:0 Siget Rudeš Cro. Sesvete 2:0 Suhopolje Suhopolje Dugopolje 2:1 V. Gorica Gorica Mosor 4:0 Vinkovci MV-Croatia Hašk 1:1 Kolo: 5 Mjesto Domaći Gosti Mladina Vinogradar Vukovar '91 4:1 Imotski Imotski Solin 2:1 Siget Rudeš Lučko 3:1 Suhopolje Suhopolje Međimurje 1:3 V. Gorica Gorica Pomorac 2:1 Sl. Brod MV-Croatia Junak 2:1 Zagreb Hašk Cro. Sesvete 3:2 Žrnovnica Mosor Dugopolje 1:1 Kolo: 2 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Hašk 2:0 Žrnovnica Mosor MV-Croatia 1:0 Dugopolje Dugopolje Gorica 2:0 Suhopolje Cro. Sesvete Suhopolje 4:0 Sinj Junak Rudeš 2:0 Kostrena Pomorac Imotski 2:1 Čakovec Međimurje Vinogradar 2:2 Lučko Lučko Solin 2:1 Kolo: 6 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Dugopolje 1:0 Sesvete Cro. Sesvete Mosor 1:0 Sinj Junak Hašk 3:1 Kostrena Pomorac MV-Croatia 1:0 Čakovec Međimurje Gorica 0:2 Lučko Lučko Suhopolje 2:1 Solin Solin Rudeš 2:3 Mladina Vinogradar Imotski 4:1 Kolo: 3 Mjesto Domaći Gosti Solin Solin Vukovar '91 5:1 Mladina Vinogradar Lučko 0:0 Imotski Imotski Međimurje 2:1 Siget Rudeš Pomorac 2:1 Suhopolje Suhopolje Junak 1:1 V. Gorica Gorica Cro.Sesvete 1:0 Vinkovci MV-Croatia Dugopolje 2:2 Lučko Hašk Mosor 2:0 Kolo: 7 Mjesto Domaći Gosti Imotski Imotski Vukovar '91 3:1 Siget Rudeš Vinogradar 1:0 Suhopolje Suhopolje Solin 3:0 V. Gorica Gorica Lučko 2:0 Sl. Brod MV-Croatia Međimurje 1:2 Zagreb Hašk Pomorac 0:0 Žrnovnica Mosor Junak 0:0 Dugopolje Dugopolje Cro. Sesvete 5:1 Kolo: 4 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Mosor 0:0 Dugopolje Dugopolje Hašk 3:0 Mladina Cro. Sesvete MV-Croatia 3:1 Sinj Junak Gorica 0:2 Kostrena Pomorac Suhopolje 0:0 Čakovec Međimurje Rudeš 3:0 Lučko Lučko Imotski 3:0 Solin Solin Vinogradar 1:0 Kolo: 8 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Cro. Sesvete 3:0 čl.60. PNN Sinj Junak Dugopolje 0:1 Kostrena Pomorac Mosor 3:1 Čakovec Međimurje Hašk 1:1 Lučko Lučko MV-Croatia 2:0 Solin Solin Gorica 2:0 Mladina Vinogradar Suhopolje 4:1 Imotski Imotski Rudeš 1:0

10 Kolo: 9 Mjesto Domaći Gosti Siget Rudeš Vukovar '91 1:2 Suhopolje Suhopolje Imotski 1:2 V. Gorica Gorica Vinogradar 2:0 Sl. Brod MV-Croatia Solin 1:1 Zagreb Hašk Lučko 0:2 Žrnovnica Mosor Međimurje 6:0 Dugopolje Dugopolje Pomorac 1:1 Sesvete Cro. Sesvete Junak 1:0 Kolo: 13 Mjesto Domaći Gosti V. Gorica Gorica Vukovar '91 3:0 Sl. Brod MV-Croatia Suhopolje 1:0 Zagreb Hašk Rudeš 4:1 Žrnovnica Mosor Imotski 1:0 Dugopolje Dugopolje Vinogradar 4:0 Sesvete Cro. Sesvete Solin 1:2 Sinj Junak Lučko 3:1 Kostrena Pomorac Međimurje 4:1 Kolo: 10 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Junak 0:2 Kostrena Pomorac Cro. Sesvete 2:0 Čakovec Međimurje Dugopolje 1:1 Lučko Lučko Mosor 3:0 Solin Solin Hašk 2:0 Mladina Vinogradar MV-Croatia 2:0 Imotski Imotski Gorica 1:0 Siget Rudeš Suhopolje 4:2 Kolo: 14 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Međimurje 0:3 Lučko Lučko Pomorac 2:1 Solin Solin Junak 0:1 Mladina Vinogradar Cro. Sesvete 1:2 Imotski Imotski Dugopolje 0:1 Siget Rudeš Mosor 0:0 Suhopolje Suhopolje Hašk 2:1 V. Gorica Gorica MV-Croatia 3:1 Kolo: 11 Mjesto Domaći Gosti Suhopolje Suhopolje Vukovar '91 3:1 V. Gorica Gorica Rudeš 3:1 Sl. Brod MV-Croatia Imotski 1:0 Zagreb Hašk Vinogradar 2:0 Žrnovnica Mosor Solin 0:1 Dugopolje Dugopolje Lučko 1:1 Sesvete Cro.Sesvete Međimurje 1:0 Sinj Junak Pomorac 1:1 Kolo: 15 Mjesto Domaći Gosti Sl. Brod MV-Croatia Vukovar '91 5:1 Zagreb Hašk Gorica 2:1 Žrnovnica Mosor Suhopolje 3:0 Dugopolje Dugopolje Rudeš 2:0 Sesvete Cro.Sesvete Imotski 1:1 Sinj Junak Vinogradar 3:1 Kostrena Pomorac Solin 3:0 Čakovec Međimurje Lučko 0:2 Kolo: 12 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Pomorac 0:1 Čakovec Međimurje Junak 3:1 Lučko Lučko Cro. -Sesvete 1:0 Solin Solin Dugopolje 3:1 Mladina Vinogradar Mosor 2:0 Imotski Imotski Hašk 1:0 Siget Rudeš MV-Croatia 4:0 Suhopolje Suhopolje Gorica 0:2

11 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Lista strijelaca Druge HNL ==> jesen zgoditaka Lovro Ščrbec (Rudeš) Matej Jelić (Lučko) 7 zgoditaka Mario Garba (Međimurje) Nikola Bucković (Vinogradar) 6 zgoditaka Marijan Vuka (Međimurje) Josip Fuček (Lučko) Hrvoje Balić (Dugopolje) 5 zgoditaka Željko Sablić (Junak) Tomislav Ivičić (Pomorac) Alen Guć (Dugopolje) Kruno Jambrušić (Međimurje) Nikša Dimitrijević (Suhopolje) Marko Radas (Vinogradar) 4 zgoditka Igor Tolić (Hašk) Tomislav Pek (Gorica) Matija Dvorneković (Gorica) Luka Jagačić (Pomorac) Ante Budimir (Gorica) Tomi Jurić (Croatia-Sesvete) Igor Hajduk (Gorica) Marko Lešković (Suhopolje) Boris Bajto (Gorica) 3 zgoditka Stipo Gavranić (MV-Croatia) Branimir Borozan (Solin) Haris Mehmedagić (Lučko) Mario Majstorović (Suhopolje) Matias Zubak (Croatia-Sesvete) Josip Božinović (Solin) Dario Pejić (Hašk) Miroslav Konopek (Rudeš) Mario Midenjak (Junak) Tomislav Kljajić (MV-Croatia) Marko Tadić (Rudeš) Ivica Žuljević (Dugopolje) Marin Vrnoga Gregorio (Vukovar '91) Mislav Karoglan (Imotski) Ivica Jurakić (Hašk) Hrvoje Tokić (Mosor) Milan Prlić (Suhopolje) Marko Čulić (Junak) Tonči Radovniković (Solin)

12 2 zgoditka Filip Ščrbec (Rudeš) Nikola Rak (Lučko) Stipe Plazibat (Solin) Ante Ćapin (Imotski) Igor Čerina (Solin) Domagoj Prtenjača (Pomorac) Ante Barać (Dugopolje) Ante Puljiz (Junak) Igor Biličić (MV-Croatia) Oliver Tole (Rudeš) Željko Pukec (MV-Croatia) Martin Šaban (Pomorac) Hrvoje Barišić (Dugopolje) Božo Predojević (Solin) Sadin Seferović (Vinogradar) Tomislav Čavala (Hašk) Gabrijel Boban (Vinogradar) Joško Rajčić (Dugopolje) Goran Konjević (Gorica) Ante Džaja (Lučko) Mirko Žaja (Solin) Alen Jelčić (MV-Croatia) Danijel Spasić (Vinogradar) Duje Vučemilović-Grgić (Imotski) Ivan Glavina (Solin) Tedi Surać (Mosor) Saša Kuburić (Vukovar '91) Božidar Balić (Dugopolje) Davor Piškor (Croatia-Sesvete) Hrvatin Gudelj (Imotski) Tomislav Brnadić (Dugopolje) Dalibor Jurić (Mosor) Nikola Zeba (Croatia-Sesvete) 1 zgoditak Marko Grgić (Međimurje) Josip Celčić (Gorica) Matija Mihalj (Gorica) Elvis Sarić (Lučko) Marin Jonjić (Imotski) Tiago Pinto Borges (Mosor) Josip Ivančić (Croatia-Sesvete) Josip Kozina (Junak) Stanko Cvitković (Junak) Cicero Paulo Pereira Lima (Međimurje) Branimir Bazina (Lučko) Goran Divković (MV-Croatia) Marko Perković (MV-Croatia) Mislav Čunčić (Lučko) Luka Marić (Pomorac) Bože Poljak (Junak) Samir Pohižek (Vinogradar) Hrvoje Jurina (Croatia-Sesvete) Marin Prpić (Pomorac) Denis Kuzmanić (Croatia-Sesvete) Marko Čanić (MV-Croatia) Tomislav Čamber (MV-Croatia) Ermin Vehabović (Vukovar '91) Mladen Stipković (Vinogradar) Frane Petričević (Rudeš) Ivan Runje (Mosor) Naum Batkoski (Pomorac) Mario Kiš (Vukovar '91) Mustafa Menzil (Gorica) Matija Mišić (Vukovar '91) Stipe Barač (Junak) Toni Rendić (Solin) Jure Obšivač (Dugopolje) Marijan Jalšovec (Vinogradar) Krunoslav Čičak (Croatia-Sesvete) Josip Šoljić (Rudeš) Marin Vučemilović-Grgić (Mosor) Tomislav Sedmak (Gorica) Mirko Plantić (Croatia-Sesvete) Ivan Jovanović (Mosor) Branko Čubrilo (Solin) Ivan Todorić (Imotski) Marin Perić (Pomorac) Hrvoje Plazanić (Hašk) Dario Šimunović (Suhopolje) Haris Hećo (Croatia-Sesvete) Jurica Jeleč (Lučko) Bruno Prlić (Imotski) Zvonimir Perković-Šantar (Imotski) Marko Zelenika (Suhopolje) Luka Kujundžija (Pomorac) Goran Jurakić (Hašk) Mario Šunjić (Dugopolje) Mladen Križanović (Vukovar '91) Stjepan Rojić (Mosor) Marko Lončar (Lučko) Ivan Stipić (Hašk) William Oluremi John (Vinogradar) Miroslav Krištić (Imotski) Sandi Hudorović (Hašk) Antonio Repić (Mosor) Dario Bodrušić (Rudeš) Boris Eterović (Rudeš) Matej Vrbat (Hašk) Ivan Čeliković (Solin) Bruno Krstanović (Vukovar '91) Ivan Samardžić (Junak) Dalibor Mandarić (Imotski) Josip Rudan (Pomorac) Saša Sabljak (Gorica) Anto Pejić (Pomorac)

13 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Broj gledatelja po klubovima u jesenskom dijelu Druga HNL 2010 / Total % Croatia-Sesvete, Sesvete ,4 Dugopolje, Dugopolje ,6 Gorica, Velika Gorica ,9 Hašk, Zagreb ,0 Imotski, Imotski ,5 Junak, Sinj ,7 Lučko, Lučko ,5 MV-Croatia, Slavonski Brod ,5 Međimurje, Čakovec ,5 Mosor, Žrnovnica ,2 Pomorac, Kostrena ,0 Rudeš, Zagreb ,0 Solin, Solin ,5 Suhopolje, Suhopolje ,7 Vinogradar, Mladina ,7 Vukovar '91, Vukovar ,5 Ukupno: Prosijek: 366

14 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Broj gledatelja po klubovima u jesen ==> kao domaćin Druga HNL 2010 / Total % Croatia-Sesvete, Sesvete ,2 Dugopolje, Dugopolje ,0 Gorica, Velika Gorica ,3 Hašk, Zagreb ,0 Imotski, Imotski ,0 Junak, Sinj ,4 Lučko, Lučko ,0 MV-Croatia, Slavonski Brod ,7 Međimurje, Čakovec ,5 Mosor, Žrnovnica ,9 Pomorac, Kostrena ,6 Rudeš, Zagreb ,9 Solin, Solin ,7 Suhopolje, Suhopolje ,3 Vinogradar, Mladina ,9 Vukovar '91, Vukovar ,9 Total ,0 % 8,0 5,7 9,0 5,5 7,2 4,7 9,8 6,7 8,0 4,5 7,2 5,7 7,0 5,2 5,2 100,0

15 ZAGREB, Frankopanska 2/III 01/ , , fax: , Broj gledatelja po klubovima u jesen ==> kao gost Druga HNL 2010 / Total % Croatia-Sesvete, Sesvete ,5 Dugopolje, Dugopolje ,4 Gorica, Velika Gorica ,5 Hašk, Zagreb ,0 Imotski, Imotski ,0 Junak, Sinj ,2 Lučko, Lučko ,8 MV-Croatia, Slavonski Brod ,4 Međimurje, Čakovec ,5 Mosor, Žrnovnica ,7 Pomorac, Kostrena ,2 Rudeš, Zagreb ,0 Solin, Solin ,5 Suhopolje, Suhopolje ,2 Vinogradar, Mladina ,5 Vukovar '91, Vukovar ,0 Total ,0 % 8,0 5,7 9,0 5,5 7,2 4,7 9,8 6,7 8,0 4,5 7,2 5,7 7,0 5,2 5,2 100,0

16 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , IZVJEŠTAJ DISCIPLINSKOG SUCA DRUGE HNL ZA SEZONU JESEN 2010 NATJECATELJSKE GODINE 2010 /11. Fair Play Druga HNL 2010 /2011. Klub Utakmice Bodovi Pomorac, Kostrena ,711 Rudeš, Zagreb ,069 Junak, Sinj ,176 Dugopolje, Dugopolje ,500 Lučko, Lučko ,960 Hašk, Zagreb ,711 Suhopolje, Suhopolje ,605 Imotski, Imotski ,641 Vinogradar, Mladina ,427 Gorica, Velika Gorica ,604 Međimurje, Čakovec ,247 Mosor, Žrnovnica ,818 Solin, Solin ,462 MV-Croatia, Sl. Brod ,248 Croatia-Sesvete, Sesvete ,212 Vukovar '91, Vukovar ,139 Napomena: U 8. kolu nije odigrana prvenstvena utakmica između Vukovar '91 -- Croatia-Sesvete, a ista je registrirana 3 0 za Vukovar '91 po članku 60. Pravilnik o nogometnim natjecanjima. Odlukom Plenuma Udruženja klubova Druge HNL, potvrđenom od strane Izvršnog odbora HNS-a, imenovan sam za Disciplinskog suca Druge HNL u natjecateljskoj godini 2010./11. Tim odlukama, kao i odredbom iz članka 108. st. 3. Disciplinskog pravilnika HNS-a (u daljnjem tekstu: DP) i članka 37. Propozicija natjecanja Druge HNL u natjecateljskoj godini 2010/11., povlačim nadležnost za vođenje disciplinskog postupka i donošenja odluka o izricanju kazni počiniteljima prekršaja opisanih u DP. U radu se pridržavam postupovnih odredbi DP-a iz članaka i članaka , te se prilikom odmjeravanja kazni uzimaju u obzir sve okolnosti pojedinog predmeta, a koje mogu utjecati na visinu kazne.

17 U sljedećoj tablici dan je prikaz opomena i prekršaja po klubovima KLUB Opomene Isključenja igrača Prosječno je svaki klub, odnosno njegovi članovi ( igrači, treneri, službeni predstavnici ), počinio 3,75 prekršaja, a igrači pojedinog kluba su prosječno dobili 37 opomena. Gledajući samo prekršaje koji se odnose na isključenja igrača, svaki je klub prosječno imao 1,5 isključenja. Od ukupnog a prekršaja veliki 27, otpada na prekršaj nešportsko ponašanje momčadi (članak 53. DP), odnosno na veliki opomena/isključenja/udaljenja na utakmici. Od ove godine, za počinjenje takvog prekršaja, umjesto najmanje četiri opomene, momčad je trebala na utakmici dobiti najmanje pet opomena/isključenja ili udaljenja. Prema počiniteljima, pregled prekršaja izgleda ovako: Počinitelj Broj prekršaja Klub 28 Igrač 24 Službeni predstavnik kluba 4 Trener 4 Ostali prekršaji + prekršaji iz članka 53. DP Ukupno prekršaja CROATIA SESVETE DUGOPOLJE GORICA HAŠK IMOTSKI JUNAK LUČKO MV CROATIA MEĐIMURJE MOSOR POMORAC RUDEŠ SOLIN SUHOPOLJE VINOGRADAR VUKOVAR ' UKUPNO Klubovi čine većinu prekršitelja. Velika većina se odnosi na nešportsko ponašanje momčadi, a samo se u jednom slučaju radilo o nekom drugom prekršaju (zanemarivanje obveza - nedostavljanje ispravne snimke utakmice). Svi prekršaji igrača vezani su neposredno za utakmicu, odnosno, radi se o isključenju na utakmici. Kod trenera i službenih predstavnika radi se o udaljenju od terena za igru za vrijeme utakmice, a zbog nešportskog ponašanja ( psovanje, vrijeđanje, prigovori na odluke sudaca, uletavanje na teren, bacanje boce ). Za prekršaj vrijeđanja i psovanja suca, što je bio najčešći prekršaj koji su počinili službeni predstavnici, najmanja kazna je bila zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice, a u jednom slučaju je izrečena zabrana obavljanja funkcija u trajanju od dva mjeseca.

18 Vrste prekršaja mogu se utvrditi prema sljedećoj tablici: Vrsta prekršaja Broj prekršaja Nešportsko ponašanje momčadi 27 Nešportsko ponašanje 12 Isključenje na utakmici, a ne predstavlja drugi prekršaj 10 Nešportsko ponašanje prema sucu 7 Gruba igra 2 Fizički napad na igrača 1 Zanemarivanje obveza 1 Najniji su prekršaji zbog nešportskog ponašanja momčadi. Nakon dugo vremena, drugi najniji prekršaji nisu nešportsko ponašanje prema sucu. Prema nosti, ispred takvih prekršaja su nešportsko ponašanje i isključenje na utakmici, a ne predstavlja drugi prekršaj. Zanemariv je ostalih vrsta prekršaja (ukupno 4). Ako zanemarimo prekršaje isključenje na utakmici, a ne predstavlja drugi prekršaj (to su zapravo isključenja nakon druge opomene, a opomene su dobivene iz različitih razloga), gotovo svi prekršaji se odnose na nešportsko ponašanje u nekom od njegovih oblika. Pozitivno je što niti jedan prekršaj nije počinjen zbog slabe organizacije utakmice ili nereda na utakmici (uporaba pirotehnike, ispadi publike i sl.) Ukupno je izrečeno 5 vrsti kazne i to: Vrsta kazne Broj izrečenih kazni Ukor 3 Novčana kazna 27 Zabrana igranja na odr. br. utakmica 24 Zabrana obavljanja funk. na odr. br. utakmica 5 Zabrana obavljanja funk. na odr. vrijeme 1 U okviru pojedine vrste kazne, zabrana igranja na određenom u utakmica bila je izricana kako slijedi: Broj utakmica zabrane igranja Broj izrečenih kazni Zabrane obavljanja funkcija na određenom u utakmica izricanje su u samo u visini od 4 utakmice. Vremenska kazna zabrane obavljanja funkcija izrečena je jedan put, i to u trajanju od dva mjeseca. Novčana kazna je izricana u rasponu od 1.500,00 kn do 3.000,00 kn, i to samo klubovima. Sve novčane kazne odnose se na nešportsko ponašanje momčadi. Kod prvog počinjenja ovog prekršaja je izricana minimalna zapriječena kazna; više kazne su se izricale kod ponovljenog prekršaja ili velikog a igrača koji je opomenut/isključen, a pozornost sam obraćao i na razloge dobivanja opomena (tako da je opomena zbog nešportskog ponašanja bila otegotna okolnost). Suspenzija zbog neplaćanja novčanih kazni i članarine izrečena je osam puta za šest klubova. Zaključno, može se reći da su klubovi i njihovi članovi bili prilično disciplinirani, a i prekršaji koji su počinjeni bili su blaže naravi. Iz toga proizlaze i vrste i visina kazni. Većina kazni izrečena je kao minimalna predviđena za tu vrstu prekršaja. Zagreb, Disciplinski sudac Druge HNL Vladimir Iveta s.r.

19 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "CROATIA SESVETE", Sesvete Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Luka Jakara 03/ Marko Sušac Krunoslav Čičak Denis Kuzmanić Nikola Zeba Matias Zubak 10/ Mario Lončar Davor Piškor Mirko Plantić Blagojče Božinovski Tomi Jurić 07/ Martin Bljaić Haris Hećo Vedran Jerković 10/ Josip Ivančić 03/ Ivan Lovrić 04/ Marko-Domagoj Lončar 04/ Hrvoje Trupac Ivan Mladiček Franjo Berišić 08/ Eugen Daševci 01/ Ante Mazarekić Hrvoje Jurina 05/ Anđelo Vekić 03/ Mario Rac igrača zastupljeno u igri

20 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "DUGOPOLJE", Dugopolje Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Goran Granić Hrvoje Balić Tomislav Brnadić Teo Vardić Alen Guć Hrvoje Barišić 02/ Luka Gusić 09/ Ante Barać Jure Obšivač 05/ Mario Smodlaka Joško Rajčić Adrian Bečić Teo Tomić Ivica Žuljević Božidar Balić Stefan Barić 02/ Mario Šunjić Antonio Radošević Ante Vuković 04/ Goran Gruica Ante Stipić Ivan Muslim 02/ Mateo Šušić 09/ Božo Caktaš 05/ igrača zastupljeno u igri

21 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "GORICA", Velika Gorica Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Miroslav Koprić Ante Budimir 07/ Saša Sabljak Luka Perić Boris Bajto Matija Dvorneković Tomislav Pek Josip Gegić 01/ Ivan Crnov 02/ Mustafa Menzil Jurica Granić Igor Hajduk Tomislav Sedmak Josip Celčić 04/ Matija Mihalj Igor Barukčić Damir Bogović Goran Konjević Ante Radoš 07/ Gheorghe Andronic 09/ igrača zastupljeno u igri

22 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "HAŠK", Zagreb Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Kristijan Dumenčić Igor Tolić Matej Vrbat 03/ Adel El-Saleh Hrvoje Plazanić 09/ Marko Dušak Goran Jurakić Dario Pejić Ivan Kovačević Veno Crnković 03/ Marko Puškarić 09/ Ivan Stipić Ivica Jurakić 07/ Ivan Horvat Tomislav Čavala 03/ Sandi Hudorović Toni Elez 07/ Boris Gavrić 10/ Marko Kolar 07/ Daniel Kovačević Dino Prskalo Slavko Renić Petar Milatović Tomas Vukadin 09/ igrača zastupljeno u igri

23 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "IMOTSKI", Imotski Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Tomislav Bašić Duje Vučemilović-Grgić Igor Lozo Dalibor Mandarić Petar Šuto Mislav Karoglan Stipe Miloš 02/ Hrvatin Gudelj Marijan Kraljević 08/ Mario Marina 08/ Ante Ćapin Ivan Rašić Ivan Todorić Miroslav Krištić 02/ Marin Jonjić 09/ Marin Slišković Bruno Prlić Marin Vidošević Ivan Milardović Mislav Garac Zvonimir Perković-Šantar 05/ Ivan Lozo 07/ igrača zastupljeno u igri

24 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "JUNAK", Sinj Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Zlatko Runje Ante Petričić Hrvoje Mandac Hrvoje Ajduković Jure Gale 03/ Marko Čulić Mario Midenjak Željko Sablić Ivan Zorica Tvrtko Topić Ivan Samardžić 08/ Bože Poljak Stipe Barač Stipe Banić-Škojo 11/ Josip Kozina 09/ Ante Puljiz Stanko Cvitković 07/ Tino Lagator Mate Sučić Duje Tadić 10/ Stipe Poljak Hrvoje Mandac Šimun Grčić 08/ Tomislav Vukas 01/ Dražen Vuković igrača zastupljeno u igri

25 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "LUČKO", Lučko Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Krunoslav Rendulić Davor Rogač 05/ Matej Jelić 11/ Josip Fuček Haris Mehmedagić Mislav Čunčić Nikola Rak Goran Bosilkovski Slavko Blagojević Elvis Sarić 07/ Željko Kovačić Matija Kobetić Jurica Jeleč Ante Džaja Emilko Janković Branimir Bazina 08/ Oliver Petrak 02/ Marko Lončar Dino Deak 08/ Domagoj Veraja 01/ Denis Maras 06/ Joško Hovorka 05/ igrača zastupljeno u igri

26 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "MV CROATIA", Slavonski brod Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Željko Pukec Marko Čanić 08/ Tomislav Kljajić Stipo Gavranić Ante Batinović Alen Jelčić Tomislav Pušeljić Igor Biličić Matej Mitrović Marko Perković 08/ Goran Divković Ivan Šavrić 09/ Igor Luketić Tomislav Čamber Josip Roso 12/ Darije Vučinić Mario Ćubel 03/ Gordan Duvančić Zvonimir Živić 08/ Josip Mišić Manuel Pavić 11/ Antun Grizelj Bruno Lovreković 05/ Tihomir Miličić 11/ Ante Topić 02/ igrača zastupljeno u igri

27 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "MEĐIMURJE", Čakovec Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Mario Garba Vedran Celiščak Andre Silva Batista Deni Kovačić 10/ Marijan Vuka Tomislav Levačić 08/ Kruno Jambrušić Nikola Jurin Damir Vitas Franjo Pintarić Marko Koštić 01/ Marko Grgić Perica Dankić 02/ Joško Kovač Cicero Paulo Pereira Lima Luka Bešenić Mirko Jelčić 01/ Alan Do Nascimento 75 3 Tiago Rodrigues 59 3 Ante Nemčić 11/ Miro Slavica 06/ Boris Jukić 45 1 Mario Sečan 43 5 Filip Petak 10/ igrača zastupljeno u igri

28 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "MOSOR", Žrnovnica Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Josip Pajčić 09/ Josip Šolić Luka Kotromanović 10/ Ivan Runje 10/ Marin Vučemilović-Grgić Tiago Pinto Borges Ivan Juras Stjepan Rojić 02/ Marko Jurić Ivan Jovanović 05/ Petar Bašić Antonio Repić 03/ Hrvoje Tokić 06/ Zoran Roglić Deni Đuras 03/ Tedi Surać Ante Budimir 09/ Dalibor Jurić 10/ Marko Farić 06/ Darijo Čavar 04/ Petar Karin 11/ Ivan Rako 65 4 Alen Mikuličić 01/ Tomislav Radić 04/ Dalibor Dude 11/ igrača zastupljeno u igri

29 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "POMORAC", Kostrena igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Igrač Naum Batkoski Davor Burcsa Luka Marić Vedran Turkalj Marin Prpić Martin Šaban Tomislav Ivičić Dario Tomić Stipe Režić Mario Tadejević 08/ Luka Jagačić 10/ Diego Živulić 03/ Josip Rudan Marin Perić 10/ Anto Pejić Domagoj Prtenjača 02/ Luka Kujundžija Željko Pinjuh David Šegota igrača zastupljeno u igri

30 HRVATSKI OGOMETNI SAVEZ Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "RUDEŠ", Zagreb Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Mario Jokić 09/ Lovro Ščrbec 01/ Ivan Galić Goran Herek Josip Šoljić Dario Bodrušić Tomislav Žuna Filip Ščrbec 06/ Boris Eterović Miroslav Konopek 03/ Frane Petričević Marko Tadić Krešimir Brkić Marko Lozo Ivan Sokić 03/ Oliver Tole 06/ Ante Babić 05/ Hrvoje Vincek 06/ Filip Rihtar 11/ Ferdinand Hudolin Martin Magdić 07/ Rajmond Tolić Marko Brtan 04/ Eduard Raguž 09/ Mihovil Reljica Kostić 09/ Kristijan Brčić igrača zastupljeno u igri

31 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "SOLIN", Solin Igrač igrao minuta cijela žuti crveni golova kapetan Branimir Anić Ante Vukušić Igor Čerina Ivan Glavina Ante Topić 01/ Milan Mičić Branko Čubrilo Tonči Radovniković Josip Božinović Toni Rendić 04/ Božo Predojević Ivan Čeliković Tomislav Miljak 01/ Stipe Plazibat 08/ Branimir Borozan Mirko Žaja Marin Koštić 10/ Dante Stipica 05/ Zvonimir Bekavac 02/ Ivan Vuletić 44 2 Ivan Mamić 09/ igrača zastupljeno u igri

32 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "SUHOPOLJE", Suhopolje Igrač igrao cijela minuta žuti crveni zgoditaka kapetan Josip Zeba 04/ Božidar Kulić Marko Lešković 04/ Nikša Dimitrijević Neven Laštro Marko Lepinjica Nikola Menegati Marko Zelenika Milan Prlić 04/ Ivan Egri 07/ Mihael Kurjančić Mijo Studenović Dario Šimunović Ivan Buljubašić Mario Majstorović 01/ Tomislav Baltić 10/ Luka Nemec 04/ Kristijan Golik 04/ Željko Medić 03/ igrača zastupljeno u igri

33 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "VINOGRADAR", Mladina Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditaka kapetan Marko Povrženić Zlatko Palčić Marijo Dučkić 02/ Nikola Bucković Mladen Stipković Marko Radas Marijan Jalšovec Gabrijel Boban 07/ Renato Krizmanić Josip Juraj Tominac Samir Pohižek Dražen Domjančić William Oluremi John Sadin Seferović 09/ Dario Bošnjak 01/ Danijel Spasić Božidar Lukina Marko Ristovski 07/ Josip Penić Grgaš 05/ Robert Gomerac 04/ Eduardo Mognon Verza 06/ Josip Jurinić 12/ Valentino Dugić 11/ igrača zastupljeno u igri

34 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "VUKOVAR 91", Vukovar Igrač igrao minuta cijela žuti crveni zgoditak kapetan Zvonimir Mikulić 02/ Mario Kiš Goran Borko 07/ Saša Kuburić Matija Mišić 01/ Saša Novaković 05/ Marin Vrnoga Gregorio 01/ Mladen Križanović Josip Džanko Siniša Majher Dejan Tomić 04/ Ermin Vehabović Josip Tufegdžić 03/ Andria Petrović 11/ Ivan Tokić 09/ Zvonimir Vlajčić 11/ Bruno Krstanović Mario Bilen Robert Berišić 09/ Stjepan Milanković 03/ Tomislav Jukić 03/ Carlos Reginaldo Da Silva Hrvoje Jukić 09/ Andrija Pole 04/ Srđan Majher igrača zastupljeno u igri

35 Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED RADA DELEGATA DRUGE HNL == ZA JESEN G. == Kruno Adamić-Golić (Zaprešić) Solin - Vukovar '91 5:1 Davor Bertol Tomislav Gulan Milan Nesvanulica Hrvoje Knez Gorica - Vinogradar 2:0 Igor Franolić Bojan Zobenica Franjo Vučko Kristijan Strusa Ivan Andrišić (Satnica) Vukovar '91 - Dugopolje 1:0 Denis Rajković Krešimir Ciprić Igor Mihalj Davor Špehar Miho Arbulić (Čilipi) Imotski - Junak 0:0 Duje Strukan Teo Barić Damir Božinović Ivan Balić Rudeš - Vukovar '91 1:2 Ivan Balić Hrvoje Boban Teo Barić Toni Nejašmić Rajko Bačko (Zagreb) MV-Croatia - Junak 2:1 Slaven Robert Batorek Darko Kuna Krešimir Sambol Gorica - MV-Croatia 3:1 Zvonko Radić Vitomir Geler Goran Pervan Kristijan Andjelko Bešker (Split) Mosor - Junak 0:0 Lukša Klaić Damir Božinović Teo Barić Toni Nejašmić Međimurje - Lučko 0:2 Tihomir Pejin Darko Kuna Luka Prološčić Kristijan Marko Blažević (Slavonski Brod) Suhopolje - Solin 3:0 Tomislav Bionda Stjepan Kramarić Dario Riđan Slaven Knežević Dražen Bumbak (Šibenik) Imotski - Međimurje 2:1 Tomislav Bionda Dario Riđan Dalibor Meić Danijel Rožić Croatia-Sesvete - Međimurje 1:0 Vedran Mamić Mario Pepur Antonijo Pejić Toni Nejašmić Ivan Bunjevac (Požega) Vukovar '91 Cro.Sesvete 3:0 čl.60 Ivica Malekinušić Vlado Crnolatac Josip Kovač Siniša Bošnjak Gorica - Rudeš 3:1 Bojan Sobol Marinko Puškarić Ivica Radošević Aleksandar Grah

36 Antun Burilo (Osijek) Lučko - Imotski 3:0 Kristijan Strusa Vitomir Geler Goran Loparac Kristijan Pomorac - Međimurje 4:1 Davor Bertol Milan Nesvanulica Đuro Jaković Nikola Beatović Josip Capan (Vinkovci) Suhopolje - Junak 1:1 Davor Špehar Boris Nago Igor Tonković Denis Rajković MV-Croatia - Imotski 1:0 Dražen Pavlešić Danijel Munić Robert Batorek Zdenko Lovrić Ivan Črepinko (Varaždin) Lučko - Solin 2:1 Mario Novak Davor Batinić Domagoj Dejan Berger Željko Damjanović (Rijeka) Dugopolje - Gorica 2:0 Ivan Sušac Krešimir Ciprić Vitomir Geler Davor Špehar Lučko - Mosor 3:0 Krešimir Sambol Nikola Novak Stjepan Kramarić Dražen Pavlešić Marijan Dobrović (Zagreb) Imotski - Gorica 1:0 Željko Frković Slaven Skender Branimir Nimac Ivica Malekinušić Pere Dundović (Rijeka) Međimurje - Gorica 0:2 Igor Franolić Vitomir Geler Goran Pervan Stjepan Hruškar Imotski - Hašk 1:0 Branko Bacinger Nikola Novak Roman Lacković Stjepan Hruškar Mladen Firm (Zagreb) Vinogradar - Suhopolje 4:1 Dražen Pavlešić Krešimir Ciprić Dejan Berger Davor Špehar Bruno Furač (Karlovac) Junak - Rudeš 2:0 Lukša Klaić Dražen Fejer Goran Pervan Ivan Balić Imotski - Rudeš 1:0 Zvonko Radić Marinko Puškarić Darko Kuna Bojan Sobol Nikola Galešić (Vrbovec) Suhopolje - Međimurje 1:3 Igor Franolić Roman Lacković Goran Pervan Hrvoje Knez Dugopolje - Pomorac 1:1 Davor Špehar Krešimir Ciprić Damir Fodor Denis Rajković Tomislav Gjajić (Kutjevo) Gorica - Lučko 2:0 Vedran Mamić Hrvoje Radić Hrvoje Boban Igor Franolić Vukovar '91 - Međimurje 0:3 Denis Rajković Đuro Jaković Dario Riđan Mario Novak Ivor Grba (Strmec Samoborski) Međimurje - Vinogradar 2:2 Denis Rajković Goran Pataki Goran Loparac Slaven Florjančić Hašk - Lučko 0:2 Duje Strukan Marin Ivanković Hrvoje Radić Vedran Mamić

37 Mijo Horvat (Goričan) Rudeš - Vinogradar 1:0 Zdenko Lovrić Robert Batorek Dejan Berger Mario Novak Vinogradar - Mosor 2:0 Hrvoje Knez Đuro Jaković Marinko Puškarić Zdenko Lovrić Hašk - Mosor 2:0 Dejan Berger Mario Galović Goran Pataki Slaven Florjančić Junak - Pomorac 1:1 Slaven Knežević Renato Blažeković Jerko Crnčić Nikola Beatović Marko Ilijašev (Beli Manastir) Lučko - MV-Croatia 2:0 Toni Nejašmić Igor Mihalj Damir Božinović Ivan Balić Croatia-Sesvete - Imotski 1:1 Lukša Klaić Danijel Storić Branimir Nimac Tomislav Bionda Darko Jambrović (Čakovec) Solin - Gorica 2:0 Hrvoje Knez Goran Pataki Robert Batorek Zdenko Lovrić Dugopolje - Rudeš 2:0 Slaven Goran Pataki Robert Batorek Denis Rajković Mario Jurić (Split) Croatia-Sesvete - MV-Croatia 3: Tihomir Pejin Bojan Zobenica Franjo Vučko Slaven Florjančić Mosor - Imotski 1:0 Ivan Balić Mario Pepur Hrvoje Boban Ante Elez Miroslav Jurišić (Bjelovar) Pomorac - Mosor 3:1 Nikola Beatović Milan Nesvanulica Đuro Jaković Davor Bertol Vukovar '91 - Pomorac 0:1 Nikola Beatović Renato Blažeković Danijel Munić Slaven Knežević Ivan Keškić (Vinkovci) Međimurje - Rudeš 3:0 Ivan Balić Mario Pepur Branimir Nimac Vedran Mamić Vinogradar - Croatia-Sesvete 1:2 Davor Špehar Igor Tonković Roman Lacković Zdenko Lovrić Mladen Kukina (Karlobag) Imotski - Vukovar '91 3:1 Danijel Rožić Dalibor Meić Tomislav Gulan Ivica Malekinušić Branko Kušan (Zabok) Suhopolje - Dugopolje 2:1 Tihomir Pejin Boris Nago Luka Prološčić Denis Rajković MV-Croatia - Međimurje 1:2 Kristijan Strusa Goran Loparac Goran Pervan Hrvoje Knez Branimir Leko (Beli Manastir) Vukovar '91 - Mosor 0:0 Danijel Rožić Dalibor Meić Tomislav Gulan Tomislav Bionda Rudeš - MV-Croatia 4:0 Duje Strukan Antonijo Pejić Jerko Crnčić Danijel Rožić

38 Stjepan Ljubej (Đakovo) Vinogradar - Pomorac 2:0 Hrvoje Knez Tomislav Gulan Milan Nesvanulica Dražen Pavlešić Suhopolje - Imotski 1:2 Bojan Sobol Tomislav Krznarić Josip Kovač Zvonko Radić Roland Magzan (Split) Lučko - Suhopolje 2:1 Aleksandar Davor Batinić Goran Pataki Marin Vidulin Solin - Junak 0:1 Danijel Rožić Hrvoje Radić Damir Fodor Ivan Balić Tihomir Majstorović (Virovitica) Međimurje - Hašk 1:1 Ivan Perković Luka Prološčić Igor Tonković Kristijan MV-Croatia - Vukovar '91 5:1 Mario Novak Igor Mihalj Boris Nago Siniša Bošnjak Dušan Margetić (Bjelovar) Junak - Gorica 0:2 Hrvoje Knez Damir Fodor Roman Lacković Slaven Knežević Dugopolje - Vinogradar 4:0 Krešimir Sambol Goran Pataki Mario Živković Ivan Sušac Franjo Margetić (Sveti Ivan Zelina) Dugopolje - Hašk 3:0 Zvonko Radić Damir Kraljević Danijel Storić Marin Vidulin Suhopolje - Vukovar '91 3:1 Denis Rajković Krešimir Ciprić Darko Kuna Slaven Florjančić Mladen Martinčić (Koprivnica) Pomorac - Imotski 2:1 Kristijan Marić Marin Čavlina Jerko Crnčić Danijel Rožić Rudeš - Suhopolje 4:2 Marin Horvat Dalibor Meić Darko Kuna Denis Rajković Mate Martinić (Supetar) Gorica - Pomorac 2:1 Branko Bacinger Damir Fodor Nikola Novak Marin Horvat Mosor - Solin 0:1 Ivan Perković Vlado Crnolatac Dalibor Meić Ivica Malekinušić Marijan Matočec (Đurđevac) Vinogradar - Imotski 4:1 Krešimir Sambol Bojan Zobenica Franjo Vučko Ivan Sušac Junak - Lučko 3:1 Tihomir Pejin Bojan Zobenica Igor Tonković Davor Špehar Ivica Metličić (Split) Pomorac - Suhopolje 0:0 Željko Frković Mladen Rajko Ivica Radošević Aleksandar Grah Solin - Dugopolje 3:1 Ante Elez Teo Barić Damir Božinović Ivan Balić Damir Mladina (Zagreb) Rudeš - Croatia-Sesvete 2:0 Marin Vidulin Ivica Radošević Tomislav Krznarić Ivica Malekinušić Vukovar '91 - Junak 0:2 Stjepan Hruškar Dražen Fejer Vitomir Geler Siniša Bošnjak

39 Davorin Mlakar (Zagreb) MV-Croatia - Dugopolje 2:2 Marin Horvat Mladen Lončar Damir Fodor Igor Franolić Lučko - Croatia-Sesvete 1:0 Lukša Klaić Danijel Storić Hrvoje Boban Ivica Malekinušić Krunoslav Moslavac (Virovitica) Hašk - Pomorac 0:0 Željko Frković Ivica Radošević Branimir Nimac Ivan Perković Junak - Vinogradar 3:1 Ivan Sušac Đuro Jaković Marinko Puškarić Davor Špehar Damir Nogić (Sisak) MV-Croatia - Hašk 1:1 Krešimir Sambol Bojan Zobenica Franjo Vučko Ivan Sušac Croatia-Sesvete - Junak 1:0 Željko Frković Luka Prološčić Igor Mihalj Dražen Pavlešić Melvin Nuić (Velika Gorica) Suhopolje - Hašk 2:1 Stjepan Hruškar Bojan Zobenica Igor Mihalj Igor Franolić Jozo Ostojić (Dubrovnik) Mosor - MV-Croatia 1:0 Nikola Beatović Ivica Radošević Branimir Nimac Ivica Malekinušić Vinogradar - MV-Croatia 2:0 Ivan Sušac Antonijo Pejić Damir Božinović Hrvoje Knez Željko Perak (Karlovac) Solin - Rudeš 2:3 Lukša Klaić Branimir Nimac Ivica Radošević Vedran Mamić Dugopolje - Lučko 1:1 Kristijan Dražen Fejer Goran Pervan Stjepan Hruškar Branislav Petrović (Nova Gradiška) Gorica - Croatia-Sesvete 1:0 Toni Nejašmić Damir Božinović Hrvoje Radić Vedran Mamić Hašk - Vinogradar 2:0 Kristijan Strusa Mario Živković Luka Prološčić Marin Horvat Željko Podrug (Zagreb) Solin - Vinogradar 1:0 Ivan Sušac Davor Batinić Mario Galović Davor Špehar Hašk - Rudeš 4:1 Ivica Tomislav Krznarić Josip Kovač Danijel Rožić Dražen Posavec (Koškovec) Dugopolje - Croatia-Sesvete 5:1 Slaven Goran Pataki Domagoj Siniša Bošnjak Damir Rajčić (Kaštel Sućurac) Rudeš - Pomorac 2:1 Ivica Josip Kovač Tomislav Krznarić Kristijan Strusa Imotski - Dugopolje 0:1 Željko Frković Teo Barić Damir Božinović Vedran Mamić Lino Roša (Vodnjan) Pomorac - MV-Croatia 1:0 Toni Nejašmić Mario Pepur Antonijo Pejić Dražen Pavlešić Croatia-Sesvete - Solin 1:2 Zdenko Lovrić Franjo Vučko Krešimir Ciprić Denis Rajković

40 Milan Rukavina (Rijeka) Gorica - Mosor 4:0 Kristijan Nikola Novak Josip Kovač Marin Horvat Mosor - Međimurje 6:0 Davor Bertol Milan Nesvanulica Đuro Jaković Nikola Beatović Darko Slivar (Valpovo) Vinogradar - Vukovar '91 4:1 Vedran Mamić Antonijo Pejić Hrvoje Boban Toni Nejašmić Međimurje - Junak 3:1 Tomislav Bionda Milan Nesvanulica Tomislav Gulan Davor Bertol Željko Stipanić (Slatina) Lučko - Vukovar '91 4:0 Vedran Mamić Hrvoje Boban Hrvoje Radić Toni Nejašmić Pomorac - Croatia-Sesvete 2:0 Zdenko Lovrić Boris Nago Dejan Berger Aleksandar Grah Marijan Šimrak (Zagreb) Hašk - Croatia-Sesvete 3:2 Mario Novak Igor Tonković Goran Loparac Ivica Malekinušić MV-Croatia - Suhopolje 1:0 Siniša Bošnjak Robert Batorek Luka Prološčić Slaven Florjančić Branislav Škeva (Imotski) Junak - Dugopolje 0:1 Slaven Knežević Tomislav Gulan Dario Riđan Stjepan Hruškar Miljenko Šoković (Varaždin) Vinogradar - Lučko 0:0 Duje Strukan Mario Pepur Teo Barić Ivan Balić Solin - Hašk 2:0 Marin Vidulin Jerko Crnčić Marinko Puškarić Bojan Sobol Marinko Tadić-Šutra (Split) Imotski - Solin 2:1 Marin Vidulin Branimir Nimac Ivica Radošević Zvonko Radić Lučko - Pomorac 2:1 Siniša Bošnjak Robert Batorek Dejan Berger Slaven Florjančić Željko Ukić (Zagreb) Rudeš - Lučko 3:1 Slaven Knežević Dalibor Meić Tomislav Gulan Nikola Beatović Suhopolje - Gorica 0:2 Mario Novak Dejan Berger Tomislav Krznarić Siniša Bošnjak Antun Valić (Slavonski Brod) Vukovar '91 - Hašk 2:0 Igor Franolić Roman Lacković Dario Riđan Kristijan Strusa Međimurje - Dugopolje 1:1 Kristijan Marić Danijel Munić Đuro Jaković Slaven Knežević Zlatko Vrančić (Vukovar) MV-Croatia - Solin 1:1 Mario Novak Boris Nago Igor Tonković Zdenko Lovrić Mosor - Suhopolje 3:0 Hrvoje Knez Renato Blažeković Tomislav Gulan Slaven Knežević

41 Smiljko Vranić (Ivankovo) Croatia-Sesvete - Mosor 1:0 Marin Horvat Damir Fodor Roman Lacković Branko Bacinger Hašk - Gorica 2:1 Vedran Mamić Mario Pepur Antonijo Pejić Toni Nejašmić Dragan Vučković (Metković) Mosor - Dugopolje 1:1 Siniša Bošnjak Boris Nago Luka Prološčić Dejan Berger Gorica - Vukovar '91 3:0 Aleksandar Marinko Puškarić Igor Mihalj Marin Vidulin Vjekoslav Zdelar (Osijek) Croatia-Sesvete - Suhopolje 4:0 Aleksandar Mladen Rajko Stjepan Kramarić Zvonko Radić Rudeš - Mosor 0:0 Bojan Sobol Ivica Radošević Marinko Puškarić Marin Horvat Zdenko Živčić (Zagreb) Solin - Međimurje 1:0 Slaven Robert Batorek Darko Kuna Dejan Berger Stjepan Žugaj (Velika Gorica) Junak - Hašk 3:1 Kristijan Nikola Novak Goran Loparac Kristijan Strusa Pomorac - Solin 3:0 Igor Franolić Milan Nesvanulica Mladen Rajko Stjepan Hruškar

42 UDRUŽENJE NOGOMETNIH KLUBOVA DRUGE HNL KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA POVJERENIK za suđenje o određivanju nogometnih sudaca te analiza suđenja natjecateljska 2010./2011. god. - j e s e n s k i d i o - od kola - Završnica HNK-a - IZVRŠNI ODBOR HNS-a - UDRUŽENJE NOGOMETNIH KLUBOVA DRUGE HNL-e - POVJERENIK LIGE DRUGE HNL-e - KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA Z a g r e b, p r o s i n a c g o d.

43 KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA IO HNS-a I Z V J E Š Ć E O ODREĐIVANJU SUDACA ZA UTAKMICE I. HNL, II. HNL I HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA Tijekom jeseni određivao sam suce s jedinstvene liste sudaca za suđenje utakmica I.HNL,I I. HNL i Hrvatskog Nogometnog kupa. Potrebno je naglasiti da sam za utakmice I.HNL, kao i utakmice Hrvatskog Nogometnog kupa određivao suce iz 1. i 2. kvalitativne skupine, a za utakmice II.HNL određivao sam suce iz 3. skupine jedinstvene liste sudaca. Kod određivanja sudaca vodio sam računa da u cijelosti poštujem Pravila o načinu i postupku određivanja sudaca čl.6. O težini i značaju svake utakmice O kvaliteti, ugledu i trenutnoj formi pojedinog suca Pokušavao sam, kad god je bilo moguće, na utakmice I.HNL određivati cijele sudačke timove koji nas prezentiraju u europskim utakmicama, posebice pred njihove nastupe u istim. Te sam također za ulogu 4.suca nastojao određivati suce iz 2. skupine sudaca (talent),gdje god je to bilo moguće kako bi stjecali neophodno iskustvo s najboljim i najiskusnijim sucima. Za utakmice 1/16 Hrvatkog Nogometnog kupa odredio sam suce iz 2. i 3. Skupine jedinstvene liste,a za 1/8 i 1/4 utakmice Hrvatskog Nogometnog kupa suce iz 1.kvalitativne skupine jedinstvene liste. Za utakmice II.HNL određivao sam suce iz 2. i 3. skupine jedinstvene liste. Za utakmice I.HNL i Hrvatskog Nogometnog kupa redovito su određivani kontrolori suđenja čije su ocjene suđenja objektivne te su gotovo u cijelosti odgovarale prikazanom suđenju; što nije bio slučaj na utakmicama II.HNL te je to razlog uvođenja instituta supervizora sastavljenih od članova komisije nogometnih sudaca HNS-a. Analizu suđenja I. i II.HNL i utakmica Hrvatskog Nogometnog kupa radio sam u najkraćem mogućem roku poslije odigravanja istih, čim su mi bili dostupni svi relevantni materijali ( zapisnici, video zapisi i Izvješća o suđenju). Po završenoj analizi sačinio bih Izvješće koje je bilo dostavljeno na ruke Predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza kao i njegovom Glavnom tajniku, te bi isto Izvješće prezentirao na prvoj sjednici Komisije nogometnih sudaca HNS-a, a koje je bilo najčešće jednoglasno usvojeno. Suci jedinstvene liste HNL-a ukupno su sudili 296 utakmica s prosječnom ocjenom 8.34,a pomoćni suci su sudili 592 utakmice s prosječnom ocjenom Prosjek suđenja sudaca na I.HNL u 144 utakmice je 8.32,a pomoćnih sudaca 288 utakmica je Prosjek suđenja utakmica II.HNL u 120 utakmica je 8.36,a pomoćnih sudaca u 240 utakmica Prosjek suđenja utakmica Hrvatskog Nogometnog kupa 32 utakmice je 8.33 a pomoćnih sudaca 64 utakmice je 8.36.

44 Kad se uzme u obzir da su ukupno sudili 296 utakmica I.,II. HNL i HNK sa ukupno 12 ocjena ispod 8.0, a pomoćno sudili 592 utakmice sa ukupno 4 ocjene manje od 8.0, treba zaključiti da je suđenje u cijelosti bilo dobro. Uočene slabosti kod sudaca i pomoćnih sudaca snimljene su na DVD i bit će predmetom rasprave i rada na predstojećem seminaru. Uz ovo izvješće slijede prilozi koji će zorno prikazati cjelokupnu djelatnost i učinak sudaca u jesen 2010.godine Važno je naglasiti da sam imao apsloutnu potporu ljudi koji vode Hrvatski Nogometni Savez posebice Predsjednika gosp. Vlatka Markovića i Glavnog tajnika gosp. Zorislava Srebrića, Predsjednika Udruge prvoligaša gosp.roberta Markulina, kao i svih članova Komisije Nogometnih sudaca, a uz sve to valja napomenuti i da je suradnja s kancelarijom nogometnih sudaca bila besprijekorna i samo zahvaljujući tome nije bilo situacije koje bi sugerirale neozbiljnost i neodgovornost. S poštovanjem! POVJERENIK ZA SUĐENJE: Stjepan Djedović

45 KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA Povjerenik za suđenje Druge HNL ODREĐIVANJE NOGOMETNIH SUDACA JEDINSTVENE LISTE PRVE i DRUGE HNL za natjecateljsku 2010./2011. godinu JESENSKI DIO Prilog: PRVA HNL 03. skupina "A" lista RB Ime i prezime G 4 - i 01 Branko BACINGER bo bo bo bo 4 X X X X X Ivan BALIĆ Od Od Nikola BEATOVIĆ Od Dejan BERGER Davor BERTOL Tomislav BIONDA 4 Od Siniša BOŠNJAK bo bo bo bo 4 4* 4 bo * 08 Ante ELEZ Slaven FLORIJANČIĆ Igor FRANOLIĆ Aleksandar GRAH Marin HORVAT Stjepan HRUŠKAR bo bo bo bo Mišel JAKŠIĆ bo bo bo bo 15 Hrvoje KNEZ Slaven KNEŽEVIĆ X X Maro KRISTIĆ F U T S A L 18 Zdenko LOVRIĆ Od Od Od Od Od Ivica 4 4 Od 4 4 * * 7 MALEKINUŠIĆ 20 Vedran MAMIĆ Od Od Toni NEJAŠMIĆ Od Od Dražen PAVLEŠIĆ 4 X X X Ivan PERKOVIĆ X X X Od 4 Od Zvonko RADIĆ Denis RAJKOVIĆ 4 4 Od Danijel ROŽIĆ Kristijan SMINDEROVAC Bojan SOBOL bo bo bo bo Od Kristijan STRUSA Ivan SUŠAC 4 bo Davor ŠPEHAR bo bo Marin VIDULIN UKUPNO Legenda: - sudac utakmice 4-4-i sudac Povjerenik za određivanje sudaca: Od - odgoda X - kazna bo - bolestan Stjepan DJEDOVIĆ Zagreb, prosinac god. Napomena: * VUKOVAR '91 CROATIA SESVETE nije odigrana utakmica (suspenzija)

46 KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA Povjerenik za suđenje Prve HNL ODREĐIVANJE NOGOMETNIH SUDACA JEDINSTVENE LISTE PRVE i DRUGE HNL za natjecateljsku 2010./2011. godinu JESENSKI DIO DRUGA HNL "A" lista skupina RB Ime i prezime G 4 - i 01. Damir BATINIĆ 02. Ivan BEBEK 03 Andrej BURILO 04. Alen GEREK 05. Draženko KOVAČIĆ 06. Ivo KREČAK 07. Igor KRIŽARIĆ 08. Domagoj LJUBIČIĆ 09. Bruno MARIĆ 10. Dalibor MLAKAR 11. Igor PRISTOVNIK 12. Marijo STRAHONJA 13. Vlado SVILOKOS 14. Zlatko ŠIMČIĆ 15. Danijel TRAMPUS 16. Ante VUČEMILOVIĆ 17. Domagoj VUČKOV 02. skupina 01. Šime BUGARIJA 02. Željko FRKOVIĆ Od Od 5 03 Goran GABRILO 04. Davor GRIZELJ 05. Fran JOVIĆ 06. Lukša KLAIĆ Kristijan MARIĆ Od Marko MATOC 09. Jurica MIHALJ 10. Marin MLINAR 11. Mario NOVAK Tihomir PEJIN Goran PROLETA 14. Krešimir SAMBOL X X Duje STRUKAN Mario ZEBEC UKUPNO 29 3 Legenda: Povjerenik za određivanje sudaca: - sudac utakmice Stjepan DJEDOVIĆ 4-4-i sudac X - kazna bo - bolestan Od - odgoda utakmice Zagreb, prosinac god.

47 KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA Povjerenik za suđenje Druge HNL ODREĐIVANJE NOGOMETNIH SUDACA JEDINSTVENE LISTE PRVE i DRUGE HNL za natjecateljsku 2010./2011. godinu - J E S E N S K I D I O PRVA HNL 03. skupina "B" lista RB Ime i prezime P 01 Teo BARIĆ Od Robert BATOREK Dejan BERGER Od Hrvoje BOBAN Od Od Damir BOŽINOVIĆ Od Krešimir 6 CIPRIĆ 07. Damir FODOR Vitomir GELER Tomislav GULAN Đuro JAKOVIĆ bo bo bo bo Josip KOVAČ * 4* 12. Stjepan KRAMARIĆ Tomislav KRZNARIĆ Darko KUNA Od Roman LACKOVIĆ Od Goran LOPARAC Dalibor MEIĆ Igor MIHALJ bo bo bo bo Boris NAGO Od Od Od Milan NESVANULICA Branimir NIMAC Nikola NOVAK Od Josip ORIŠKOVIĆ B O L E S T A N 24. Goran PERVAN Luka PROLOŠČIĆ Marinko PUŠKARIĆ bo bo bo bo Hrvoje RADIĆ Ivica RADOŠEVIĆ Od Dario RIĐAN Od Igor TONKOVIĆ Andrej TOPIĆ bo bo bo bo F U T S A L 32. Franjo VUČKO Marko ZIRDUM B O L E S T A N 34. Bojan ZOBENICA Od Legenda: - pomoćni sudac utakmice X - kazna Povjerenik za određivanje sudaca: bo - bolestan Od - odgoda utakmice Zagreb, prosinac god Stjepan DJEDOVIĆ. Napomena: * VUKOVAR '91 CROATIA SESVETE nije odigrana utakmica (suspenzija)

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - proljeće 2011.doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - proljeće 2011.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com DRUGA HNL POVJERENIKA

Више

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, g. Povjerenik za nat

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, g. Povjerenik za nat KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, 10.10.2018.g. Povjerenik za natjecanje: Miroslav Dugeč Povjerenik za suđenje: Disciplinski

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc POVJERENIKA ZA NATJECANJE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti delegata i radu Disciplinskog suca u jesenskom djelu natjecateljske

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615-520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr

Више

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU 1. HMNL GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Disciplinski

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU 1. HMNL GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Disciplinski GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Disciplinski sudac: Branko Bolanča Povjerenik za suđenje: Ivan Novak Povjerenik za natjecanje: Dario Skender REZULTATI ¼ F : Novo Vrijeme Apfel

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855297 email: nogometni.savez@ka.tcom.hr

Више

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: , Žiro račun:

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: ,     Žiro račun: DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, 10000 Zagreb, Hrvatska 01/ 4848488, fax: 4848477, e-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Žiro račun: IBAN HR25 23400091100187844 ( PBZ ), OIB: 08516152078

Више

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: , Žiro račun:

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: ,     Žiro račun: DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, 10000 Zagreb, Hrvatska 01/ 4848488, fax: 4848477, e-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Žiro račun: IBAN HR25 23400091100187844 ( PBZ ), OIB: 08516152078

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ DRUGA HNL POVJERENIKA ZA NATJECANJE, DISCIPLINSKOG SUCA, POVJERENIKA ZA SUĐENJE o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti i uspješnosti delegata, sudaca

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:300/2018. Gospić,31.10.2018.

Више

Microsoft Word - Izvješce 2 HNL - proljece RADNO.doc

Microsoft Word - Izvješce 2 HNL - proljece RADNO.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com DRUGA HNL OVJERENIKA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615-520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 7 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 7/6552 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: /785527 email: nogometni.savez@ka.tcom.hr LIGA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 Karlovac, Trg Petra Zrinskog, Tajništvo:, fax: 47/- Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 99/7-97 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr LIGA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 7 Karlovac, Trg Petra Zrinskog, Tajništvo:, fax: 7/6-2 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 99/78-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr LIGA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE LIGA VETERANA Tel./fax (051) 263-965, tel. (051) 631-050, e-mail: nspgz@ri.t-com.hr IBAN: HR2524020061100125563 Erste & Steiermarkische Bank d. d. SLUŽBENO GLASILO

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Broj: 12 Zagreb, dana:

Више

Microsoft Word - Glasnik 6 _2013_ ZNS UNV.doc

Microsoft Word - Glasnik 6 _2013_ ZNS UNV.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUGA NOGOMETNIH VETERANA 10 010 Zagreb, Ulica Mladosti BB Telefon / Telefax:+385 (1) 3701363 Mobitel: +385 (0) 99 3111521 E mail: zns-veterani@zg.htnet.hr

Више

LICENCIRANJE NOGOMETNIH KLUBOVA

LICENCIRANJE NOGOMETNIH KLUBOVA Zagreb, 21.05.2019. SREDIŠNJI POSTUPAK LICENCIRANJA ZA NATJECATELJSKU GODINU ZA UEFA KLUPSKA NATJECANJA, PRVU I DRUGU HNL KONAČNE ODLUKE U skladu s Pravilnikom o licenciranju klubova HNS (HNS Glasnik 56/2018

Више

Microsoft Word - Glasilo_ doc

Microsoft Word - Glasilo_ doc Zagreb, dana: 23. 06. 2010. Broj: 21 Izdaje: HNS-Središte Zagreb, žiro račun, PRIVREDNA BANKA 2340009-1100187844 MATIČNI BROJ:3251985 OIB 08516152078 Uređuje: Ured Središta Zagreb. Odgovorni urednik: Zdenko

Више

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9 HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ Metalčeva 5, 10 000 Zagreb, tel: 01 / 4573 032, fax: 01 / 4573 036, t.lukic@hrs.hr Žiro račun Hrvatskog Rukometnog Saveza: ZABA HR1923600001101363442 OIB: 1849385124 1. HRVATSKA

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 02. 11. 2016. Broj: 52 SADRŽAJ HRVATSKI NOGOMETNI KUP: - Rezultati utakmica 1/8 završnice - Natjecateljski brojevi klubova sudionika 1/4 završnice - Opomenuti i isključeni igrači na

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, 13.06.2019. BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora NSŽI - Prijava momčadi

Више

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5 NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 53. / 2016. ZAGREB: 20.12. 2016. ČESTITKA ODLUKE SKUPŠTINE

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen 2008.doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen 2008.doc POVJERENIKA ZA NATJECANJE POVJERENIKA ZA SUĐENJE POVJERENIKA ZA KONTROLORE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, Povjerenika za suđenje, angažiranosti

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, Velika Gorica tel. 01/ , te

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, Velika Gorica tel. 01/ , te HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, 10410 Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 16. 11. 2016. Broj: 54 - Registracije SADRŽAJ Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555 Fax: +385 1 2441

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:41/2019. Gospić,27.02.2019.

Више

125_125A006.pdf

125_125A006.pdf PROZOR PROZOR-RAMA IZBORI ИЗБОРИ 2016. PRELIMINARNO ODREĐENOM BIRAČKOM GLASAČKOM MJESTU PRIDRUŽENE SU SLIJEDEĆE ADRESE: Biračko Glasačko mjesto Бирачко мјесто 1A006 Ukupan broj birača glasača Укупан број

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:98/2018. Gospić,25.04.2018.

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NSŽI NS PAZIN Šet.Pazinske Gim. 7/1-52000 PAZIN OIB: 84095646633 MB:1464230 IKB Umag IBAN HR2223800061170002710 Tel/Fax 052/622 254 Predsjednik: 098/411 980 e-mail: nogometno.srediste.pazin@pu.t-com.hr

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank URBROJ: 2185/03-13-01 izborno povjerenstvo Općine BIZOVAC, odlučujući o prijedlogu predlagatelja TOMICA GLAVAŠ, ŽELJKO BAGARIĆ, NATAŠA ERIĆ, utvrdilo je i prihvatilo ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA OPĆINSKOG

Више

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n 65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira KVARNERSKA RIVIJERA 2017 Turnir počinje

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 19 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 19 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 28.05.2019. Broj: 19 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS

Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXI(XXXI) Broj 80 2015

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

13. srpnja godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrv

13. srpnja godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrv 13. srpnja 2017. godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrvatskog narodnog preporoda 5/II 21000 Split Ured NSŽSD-e

Више

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj 12. 05.11.2015. godine REZULTATI UTAKMICA XII KOLA PFL GRADIŠKA 1.FK MLADOST - FK BORAC M 7: 1 ( 4:1)

Више

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ДРУГЕ ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Група СЕВЕР Десето коло 04. 08. 2018. године:

Више

Izvršni odobr Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni  odobr  Hrvatskog  nogometnog  saveza  je  temeljem  članka  36 Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. Statuta na sjednici održanoj 23. 08. 2018. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO PRVE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE JUNIORA ZA NATJECATELJSKU

Више

GLASNIK HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Hrvatski nogometni savez I Ulica grada Vukovara 269 A I Zagreb I

GLASNIK HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Hrvatski nogometni savez I Ulica grada Vukovara 269 A I Zagreb I GLASNIK 10. 2.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET REZULTATI 10 KOLA : AUTODIJELOVI TOKIĆ - NAŠICE 4:6 SLATINA - MALA MLJEKARA 3:0 BROD - AURELIA FUTSAL 3:3 FUTSAL OLIMPIJAC

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 03.12.2018. Broj: 1/2018.

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Marsovo polje 6, PP 98-52100 PULA OIB: 14116426555 IBAN: HR8523800061132000371 Centrala 052/223-856 Tajnik 052/217-154 Fax 052/382-328 www.nszi.hr e-mail: nogometzi@inet.hr

Више

Microsoft Word Glasnik NSS P+L+K Z

Microsoft Word Glasnik  NSS P+L+K Z Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti I ŽNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXIII(XXXIII) Broj

Више

Microsoft Word Glasnik NSS P+L+K

Microsoft Word Glasnik  NSS P+L+K Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti I ŽNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXIII(XXXIII) Broj

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA VETERANE Zagreb, Ulica Mladosti 1. odvojak 3 Telefax:+385 (1) Mobitel: +385 (0

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA VETERANE Zagreb, Ulica Mladosti 1. odvojak 3 Telefax:+385 (1) Mobitel: +385 (0 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Zagreb, Ulica Mladosti 1. odvojak 3 Telefax:+385 (1) 3701363 Mobitel: +385 (0) 99 3111521 Telefon:+385 (1) 3777276 IBAN: HR1523600001101420453 E mail: zns-veterani@zg.htnet.hr

Више

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36 Izvršni odbor HNS je temeljem članka 43. Statuta na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 11. 07. 2019. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVII Datum: 24. 08. 2018. Broj: 38 SADRŽAJ - Propozicije natjecanja Prve HNL juniora 2018/19. - Propozicije natjecanja Prve HNL pionira i kadeta 2018/19. - Propozicije natjecanja HNK za pionire,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE ZMIJAVCI KLASA: /13-02/105 URBROJ: 2129/ ZMIJAVCI, 3. svibnja Na temelju

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE ZMIJAVCI KLASA: /13-02/105 URBROJ: 2129/ ZMIJAVCI, 3. svibnja Na temelju KLASA: 013-03/13-02/105 izborno povjerenstvo Općine ZMIJAVCI, odluĉujući o prijedlogu predlagatelja HRVATSKA ĈISTA STRANKA PRAVA - HĈSP, utvrdilo je i prihvatilo ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA OPĆINSKOG VIJEĆA

Више

Microsoft Word - 1 druga žnl.doc

Microsoft Word - 1 druga žnl.doc Temeljem čl 38. Statuta Izvršni odbor Nogometnog saveza Zadarske županije na sjednici održanoj 08.08.2014., donosi odluku o: PROPOZICIJAMA NATJECANJA 2. ŽNL OPĆE ODREDBE Članak 1. Broj sudionici natjecanja

Више

Microsoft Word - Prijedlog Propozicije I. HNL doc

Microsoft Word - Prijedlog Propozicije I. HNL doc P R I J E D L O G Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 42. Statuta HNS-a (Glasnik 44/08), na prijedlog Udruge profesionalnih klubova Prve HNL, na sjednici održanoj 2011. usvojio

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: nogometno.srediste.velika.gorica@zg.t-com.hr tajnik@nsvg.hr

Више

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ГРУПА ЗА ПЛАСМАН 1. 6. МЕСТА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Пето коло,

Више

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED OSNOVNA ŠKOLA PETRA KANAVELIĆA KORČULA 20260 KORČULA, Ulica Ante Starčevića 1 Tel. 020 711059, tel. fax. 020 715023 e-mail: ured@os-pkanavelica-korcula.skole.hr RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS

Више

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete,

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 14.11.2017. 5. PRVENSTVO HRVATSKE ZA GLUHE, SESVETE, POREDAK EKIPNO PH 2017. Poz. Ekipa Bodovi 1. VARAŽDIN 3851 2. SPLIT 3655 3. NOVA GRADIŠKA 3624 4. PULA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE l Godina: 2018. l Datum: 12. 03. 2018. l Broj: 1 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored utakmica Akumulirane opomene Strijelci Odluke Disciplinskog suca Prve

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO UDRUŽENJA KLUBOVA DRUGE HNL l Godina: 2017. l Datum: 15. 03. 2017. l Broj: 2 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored Akumulirane opomene Strijelci Odluke Disciplinskog suca Izdaje: Ured Udruženja

Више

Microsoft Word - Glasnik 22.doc

Microsoft Word - Glasnik 22.doc NOGOMETNI SAVEZ SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE GLASNIK SLUŽBENO GLASILO NOGOMETNOG SREDIŠTA NOVSKA GODINA 5 NOVSKA, 29.09.2010. BROJ: 22 www.ns-novska.hr IZDAJE: NOGOMETNO SREDIŠTE NOVSKA TINA UJEVIĆA bb,

Више

Glasnik03.cdr

Glasnik03.cdr Godina: XXIII Datum: 15. 0 1. 2014. Broj: 03 SADRŽAJ - Obavijest - Registracije Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555

Више

(Microsoft Word - Glasnik NS Zapre\232i\ )

(Microsoft Word - Glasnik NS Zapre\232i\ ) NOGOMETNO SREDIŠTE ZAPREŠIĆ Godina XXI ZAPREŠIĆ 12.6.2019. Br: 25/2019 Sadržaj: NATJEČAJ ZA TRENERE C KATEGORIJE VETERANI NS ZAPREŠIĆ LIMAČI NS ZAPREŠIĆ PRSTIĆI NS ZAPREŠIĆ KUP NS ZAPREŠIĆ Izdaje: Nogometno

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 28.01.2019. Broj: 8/2019.

Више

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, 04. 05.06.2016. године 1. УЧЕСНИЦИ На основу чланова 3. и 7. Пропозиција Такмичења млађих категорија Рукометног савеза Србије,

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj: 242/2016. Gospić,02.11.2016.

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 14 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 14 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 23.04.2019. Broj: 14 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NSŽI NS PAZIN Šet.Pazinske Gim. 7/1-52000 PAZIN OIB: 84095646633 MB: 1464230 ŽR.: OTP banka 2407000-1158018791 Tel/Fax 052/622 254 Predsjednik: 098/411 980 e-mail: nogometno.srediste.pazin@pu.t-com.hr

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr br. 19 Klubovima

Више

Microsoft Word - propozicije natjecanja.docx

Microsoft Word - propozicije natjecanja.docx Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza Koprivničko - križevačke županije je na sjednici održanoj dana 12. srpnja 2018. godine usvojio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO ČETVRTE NOGOMETNE

Више

OPĆINA GENERALSKI STOL OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO ZA PROVEDBU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MO Na temelju članka 9. Odluke o provedbi izbora za članove

OPĆINA GENERALSKI STOL OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO ZA PROVEDBU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MO Na temelju članka 9. Odluke o provedbi izbora za članove BUKOVLJE Ukupno upisanih birača 274 Glasovalo birača 76 Važećih listića 74 Nevažećih 2 Utvrđuje se broj glasova koje su dobile kandidacijske liste i to: 1. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA (HDZ) 53 2. HRVATSKA

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVIII Datum: 12. 06. 2019. Broj: 24 SADRŽAJ - Završna tablica Hrvatski telekom Prve lige 2018/19 - Rezultat utakmice finala završnice HNK za 2018/19 - Završne tablice Prve HNL pionira i kadeta

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 22 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 22 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 11.06.2019. Broj: 22 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, je osnovom članka 36

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, je osnovom članka 36 Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. i članka 44. st. 6. Statuta na prijedlog Natjecateljske komisije dana 14. 08. 2019. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO

Више

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016.

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016. 2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Virovitica Prosinac, 2016. PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE VIROVITICA U 2017. GODINI Županijski

Више

Bilten_2_Plivanje_M

Bilten_2_Plivanje_M PLIVANJE DJEČACI BILTEN 2 Sudionici: r.br. ŠŠD Škola iz mjesta 1. NOVE KRUGE JURE KAŠTELANA Zagreb 2. GINKO TENJA Tenja 3. KANTRIDA KANTRIDA Rijeka 4. VRBINA IVANA KUKULJEVIĆA SISAK Sisak 5. ŠŠD SPLIT

Више

BILTEN_KUP_HRVATSKE_POLUFINALE_1_REGIJA.xls

BILTEN_KUP_HRVATSKE_POLUFINALE_1_REGIJA.xls Titov trg 2/I, RIJEKA 10m puška, 10m pištolj muški i žene BILTEN Titov trg 2/I, RIJEKA 10 m zračni pištolj muški Pojedinačno PL. NATJECATELJ KLUB - MJESTO GOD. I II III IV V VI Σ FIN. 1 Dario Mance SK.

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 29 02. јун 2016. 1. Регистрација утакмица 29. кола ФК''банат'' ФК''Раднички'' (НП) 1-2 ФК''Раднички'' (Ш) ФК''Дунав''

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 11.02.2019. Broj: 10/2019.

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 7 27. септембар 2018. 1. Регистрација утакмица 7. кола ФК''Раднички Зрењ.'' ФК''Цемент'' 4-1 ОФК''Вршац'' ФК''Железничар''

Више

Raspis ekipnog prvenstva RH

Raspis ekipnog prvenstva RH Hrvatski kuglački savez Ilica 37/I, 10000 Zagreb Broj: 5.2/19-IO Zagreb, 13. travnja 2019. godine KUGLAČKIM KLUBOVIMA ŽUPANIJSKIM KUGLAČKIM SAVEZIMA ZAGREBAČKI KUGLAČKI SAVEZ Raspis ekipnog prvenstvo RH

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 8 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ ПОЛУФИНАЛНИХ УТАКМИЦА КУП-а РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018.ГОДИНЕ. Прва утакмица 16.12.2017. године. ВК ШАБАЦ - ВК НАИС 10

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:87/2019. Gospić,10.04.2019.

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

KAMP Program rada.xlsx

KAMP Program rada.xlsx Учесници Учесници СРЕДА 17.07.2013. до 13:00 долазак у камп, смештај долазак у камп, смештај 15:30-16:00 информације о раду руководство информације о раду руководство 16:00-16:45 Кодекс понашања Миомир

Више

BILTEN 13 -TMK

BILTEN 13 -TMK TAKMИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА E-mail: tk.grupaistok@gmail.com ТАКМИЧЕЊE ЗА Ж 98 УЧЕСТВУЈУ СЛЕДЕЋИ КЛУБОВИ: 1. РК ЗАЈЕЧАР - Зајечар 2. РК ДУБОЧИЦА - Лесковац 3. РК ПЕТРОВАЦ - Петровац ТАКМИЧЕЊЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ

Више

. Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 42. Statuta HNS-a (Glasnik 32/12, 22/13), na prijedlog Udruge profesionalnih klubova Pr

. Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 42. Statuta HNS-a (Glasnik 32/12, 22/13), na prijedlog Udruge profesionalnih klubova Pr . Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 42. Statuta HNS-a (Glasnik 32/12, 22/13), na prijedlog Udruge profesionalnih klubova Prve HNL, na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVII Datum: 14. 11. 2018. Broj: 51 SADRŽAJ - FIFA Cirkularno pismo br. 1651 - Lista zabranjenih susptanci i metoda WADA-e za 2019. godinu HRVATSKI NOGOMETNI KUP - Rezultati 1/8 završnog dijela

Више

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17 HRVATSKI KUGLAČKI SAVEZ BOWLING SEKCIJA PROPOZICIJE HRVATSKA BOWLING LIGA Sezona 2016./2017. PROPOZICIJE RASPORED ODIGRAVANJA HBL-a POPIS IGRAČA ADRESAR KALENDAR NATJECANJA 1. OPĆE ODREDBE 1.1 Priređivač

Више

Slavonski Brod, 19. veljače godine BRODSKO - POSAVSKA ŽUPANIJA

Slavonski Brod, 19. veljače godine BRODSKO - POSAVSKA ŽUPANIJA , 19. veljače 2016. godine BRODSKO - POSAVSKA ŽUPANIJA 2 VREMENIK NATJECANJA od 8,15 do 9,00 -razgledavanje radnih mjesta i upoznavanje natjecatelja s praktičnim vježbama ( tko želi) od 9,00 do 9,15 -svečano

Више

Godina: Datum: Broj: TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odig

Godina: Datum: Broj: TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odig Godina: 2019. Datum: 30.05.2019. Broj: 17-19 TREĆA HNL ZAPAD 2018./19. - Obavijesti - Tablica - Lista strijelaca - Akumulirane opomene - Raspored odigravanja utakmica - Neodrađene suspenzije - Zapisnik

Више