Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - proljeće 2011.doc

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - proljeće 2011.doc"

Транскрипт

1 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , DRUGA HNL POVJERENIKA ZA NATJECANJE, DISCIPLINSKOG SUCA, KOMISIJE ZA SUĐENJE o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti i uspješnosti delegata, sudaca i radu Disciplinskog suca u proljetnom djelu natjecateljske 2010 / godine Srpanj 2011.

2 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Povjerenik za natjecanje Ivica ŠPARAVEC I Z V J E Š Ć E o proljetnom dijelu natjecateljske 2010 / godine Prvenstvo u Drugoj HNL proljetni dio natjecateljske 2010/2011.g. započelo je dana 25./26./ g. s utakmicama 16. kola, a završilo je g. s utakmicama 30. kola. Utakmice zadnja dva ( 2 ) kola ( 29. i 30. kolo ) u skladu s PROPOZICIJAMA NATJECANJA odigrane su sve istog dana i u isto vrijeme ( sati ) iako je bilo i drugih zahtjeva. ODIGRAVANJE UTAKMICA Odigrano je preostalih 15. kola i to ukupno 120. utakmica. Sve utakmice kola odigrane su s time da je utakmica 28. kola između NK Vinogradar NK Dugopolje prekinuta u 72 minuti jer je momčad NK Dugopolje ostala s manje od sedam ( 7 ) igrača na terenu za igru. Sve utakmice registrirao sam postignutim rezultatom kao i prekinutu utakmicu NK Vinogradar NK Dugopolje jer je u trenutku prekida rezultat bio 3 0 u korist NK Vinogradar ( krivac za prekid utakmice je NK Dugopolje ), a zbog učinjenih prekršaja i propusta oba dva kluba sam prijavio Disciplinskom sucu Druge HNL. Odlukom PLENUMA klubova NK Lučko je svoje utakmice umjesto u nedjelju igralo subotom. Više utakmica nije odigrano u terminima predviđenim KALENDAROM NATJECANJA ( raspored i satnica odigravanja utakmica ), za koje sam u skladu s mojim ovlastima i propisima HNS-a dao odobrenje za promjenu termina igranja, a to su slijedeće utakmice: 18. kolo 20. kolo 24. kolo 25. kolo Utakmica NK Croatia Sesvete NK Gorica pismenim dogovorom klubova umjesto u petak ( dan igranja domaćih utakmica NK Croatia Sesvete ) g. odigrana je u subotu g. Utakmica NK Dugopolje NK Mosor pismenim dogovorom klubova umjesto u nedjelju g. odigrana je u subotu g. Sve utakmice zbog USKRSNIH blagdana odigrane su u srijedu g. s početkom u sati Sve utakmice zbog USKRSNIH blagdana odigrane su u utorak g. s početkom u sati osim utakmice NK Croatia Sesvete NK Pomorac koja je odigrana u sati Nakon završenog prvenstva, odnosno nakon odigranih 30. kola prvak Druge HNL je HNK GORICA, te im iskreno čestitam.

3 Vezano za ODLUKU Skupštine HNS-a, PROPOZICIJA natjecanja, osnovom PRAVILNIKA O LICENCIRANJU i ODLUKE Izvršnog odbora HNS-a, na temelju dobivenih LICENCI, plasman u Prvu HNL od šesnaest (16 ) klubova uz ostvareni športski rezultat 1-3 (5) mjesta moglo je ostvariti tri (3) najbolje plasirana kluba od prvih pet (5), koji su dobili potrebne LICENCE za igranje u Prvoj HNL. Pravo plasmana u Prvu HNL ostvario je samo NK Lučko drugo plasirani klub iz prvenstva Druge HNL na čemu im čestitam, a iz Prve HNL umjesto tri ( 3 ) kluba ispao je samo posljednje plasirani NK Hrvatski dragovoljac. STATISTIKA U trideset ( 30 ) odigranih kola dodijeljeno je 1131 žuti karton i 45 crvenih. Po u žutih kartona prednjači NK Croatia Sesvete sa 86, a najmanje opomena dobili su igrači NK Pomorc ukupno 51. NK Lučko dobilo je najviše crvenih kartona šest ( 6 ), a po jedanog isključenog igrača imali su klubovi: NK Croatia Sesvete, NK Junak, NK Mosor i NK Vukovar 91. Najviše žutih kartona dobili su igrači: 13 => Mario Maruna ( Imotski ) u 24 utakmica 12 => Alen Jelčić ( MV-Croatia ) u 20 utakmica 11 => Ante Vukušić ( Solin ) u 27 utakmica i Adel El-Saleh ( Hašk ) u 26 utakmica Po dva ( 2 ) => isključenja imali su: Ivica Jurakić ( Hašk ) u 7 utakmica Mijo Studenović ( Suhopolje ) u 10 utakmica Paško Rajčić ( Dugopolje ) u 17 utakmica Emilko Janković ( Lučko ) u 19 utakmica Slavko Blagojević ( Lučko ) u 25 utakmica Stipo Gavranić ( MV Croatia ) u 27 utakmica Na jednoj utakmici veći klubova, a neki i više puta dobili su pet ( 5 ) i više opomena i isključenja te su od Disciplinskog suca sankcionirani novčanom kaznom, a zbog grupnog protesta na sučeve odluke novčano je sankcionirano nekoliko klubova. U trideset ( 30 ) odigranih kola utakmice Druge HNL pratilo je oko gledatelja ili oko 318 gledatelja po utakmici. Kao domaćini najviše gledatelja imali su: NK Dugopolje, NK Gorica, NK Imotski. Kao gosta najviše gledatelja pratilo je NK Lučko, NK Junak i NK Vinogradar, a najmanje NK Suhopolje i NK MV-Croatia. Vodeći klubovi na TABLICI FAIR PLAY-a su: NK Pomorac, NK Rudeš, a na začelju su NK MV-Croatia i NK Suhopolje Najviše zgoditaka postigli su: Broj zgoditaka Ime i prezime Klub Broj utakmica 19 ( ) HRVOJE TOKIĆ MV CROATIA / Mosor 23 ( 14+9 ) 15 Nikola Bucković Vinogradar Marko Tadić Rudeš Matej Jelić Lučko Tomi Jurić Croatia Sesvete Mario Garba Međimurje 27 Najviše zgoditaka postigli su igrači NK Gorica i NK Lučko po 54 Najmanje zgoditaka postigli su igrači NK Vukovar Najviše zgoditaka primio je NK Vukovar Najmanje zgoditaka primio je NK Gorica 21

4 DELEGATI Na listi delegata za Drugu HNL u natjecateljskoj 2010/2011.g. bilo je puno delegata i to ukupno 67. od kojih je bio veći onih koji nisu ispunjavali uvjete iz postoječih KRITERIJA ( naročito onaj dio koji je vezan za stručnu spremu, a i ostale uvjete iz KRITERIJA, pa i za sposobnost obnašanja dužnosti delegata i poznavanje PROPISA ). Ukupan delegata je prevelik i za Drugu HNL od šesnaest ( 16 ) klubova nebi ih smjelo nakon provedenog testiranja biti više od 32. S obzirom na veliki delegata i na ukupno 240 utakmica, delegati koji su bili uspješni u radu dobili su najviše po četiri ( 4 ) utakmice, a ostali jednu ( 1 ) do tri ( 3 ) utakmice. Delegati su nezadovoljni malim em utakmica, a i taj mali angažiranja rezultirao je većim em tehničkih pogrešaka u službenoj dokumentaciji s utakmica. Poteškoća kod određivanja delegata u pravilu nisam imao, osim što je u nekoliko navrata, bilo zbog raznih uglavnom opravdanih razloga otkazivanja već određenih delegata. U tijeku natjecanja, delegate a posebno zainteresirane upozoravao sam na propuste i greške u radu. Najčešći propusti delegata očitovali su se u tehničkim greškama sa službenom dokumentacijom: u krivu rubriku upisane odstranjene službene osobe s klupe i isključeni igrači krivo upisani opomenuti igrači nedovoljan opis razloga isključenja isplata troškova službenih osoba ne upisivanje a gledatelja pogrešno ispunjavanje Fair play obrasca i upisivanje visokih ili niskih ocjena neusklađenih sa Zapisnikom i događajima na utakmicama ne javljanje ili prekasno javljanje rezultata utakmice ne slanje Zapisnika faksom poslije utakmice ne pravovremeno slanje cjelokupne dokumentacije s utakmice s video zapisom upisivanje osoba bez licenci u Zapisnik i slično ORGANIZACIJA UTAKMICE Večina klubova organizirala je utakmice u skladu s PRAVILNIKOM O NOGOMETNIM NATJECANJIMA I PROPOZICIJAMA NATJECANJA, te ostalim odlukama i propisima nadležnih tijela HNS-a. Uočeni su slijedeći propusti u organizaciji utakmica i to: malona i neadekvatna redarska (zaštitarska) služba i nedovoljan pobirača lopti nepripremljenost i neopremljenost prostorija za DOPING KONTROLU nedovoljna osposobljenost osobe za pisanje ZAPISNIKA ( Comet sustav HNS-a ) ne funkcioniranje faksa u klubu loše snimanje, pa čak i dostavljene pojedine prazne ili djelomično snimljene kazete prisustvo ne službenih osoba u službenim prostorijama, pa i na klupama za službene osobe i slično Neki klubovi više kola nisu imali licenciranog trenera, već je momčad vodio pomoćni trener ili uopće nisu imali trenera, te su doveli u pitanje pokretanje postupka izricanja sankcija pa čak im je prijetilo oduzimanje LICENCE za natjecanje u Drugoj HNL. Još veći klubova u tijeku natjecateljske godine nije imao licencirane trenere za JUNIORE i KADETE.

5 PRAČENJE LIGE Druga HNL prati se slabo kroz tisak, osim u SPORTSKIM NOVOSTIMA. Postoje sigurno velike mogućnosti TV pračenja i Druge HNL, pa pozivamo HNS, Udrugu Prve HNL i sve ostale nogometne djelatnike da pomognu u projektu Druga HNL na malim ekranima. LICENCIRANJE I KVALIFIKACIJE U skladu s odlukama HNS-a ( Pravilnik o licenciranju ) LICENCU za Drugu HNL dobilo je četrnaest ( 14 ) drugoligaša, klub koji je ispao iz Prve HNL i samo jedan klub iz Trećih liga, koji je ostvario i športski rezultat. S te osnove iz Druge HNL ispala su samo dva ( 2 ) kluba ( NK Suhopolje i NK Vukovar ' 91 ), a NK Lučko se plasiralo u Prvu HNL, dok kvalifikacija Treće ligaša nije bilo, jer je samo NK Radnik Sesvete ušao u Drugu HNL, pa sada imamo samo petnaest ( 15 ) Drugoligaša. Mišljenja sam s obzirom na velike financijske probleme u 2010/2011. natjecateljskoj godini i veliki izrečenih SUSPENZIJA ( više klubova još su i sada SUSPENDIRANI, jer nisu izmirili svoje obveze iz natjecanja ) da se lako može desiti da neki od klubova s LICENCOM započne natjecanje, ali ga neće moći završiti. U ime svih klubova Druge HNL zahvaljujem HNS-u na financijskoj pomoći ( oslobađanje plaćanja KOTIZACIJE za proljetni dio natjecanja). Na kraju zahvaljujem na suradnji klubovima, službenim osobama, Disciplinskom sucu, Komisiji za suce I.O. HNS-a, Komisiji za žalbe, Izvršnom odboru Udruženja klubova Druge HNL, tijelima i djelatnicima HNS-a, te Tehničkom tajniku i predsjedniku Udruženja klubova Druge HNL. Srpanj, godine Povjerenik za natjecanje Druge HNL: Ivica Šparavec

6 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , REZULTATI UTAKMICA DRUGE HNL OD KOLA Kolo: 16 Mjesto Domaći Gosti Lučko Vukovar '91 Lučko 1:4 Čakovec Međimurje Solin 1:0 Kostrena Pomorac Vinogradar 3:0 Sinj Junak Imotski 3:1 Sesvete Cro. Sesvete Rudeš 1:1 Dugopolje Dugopolje Suhopolje 2:0 Žrnovnica Mosor Gorica 1:1 Zagreb Hašk MV-Croatia 3:2 Kolo: 17 Mjesto Domaći Gosti Zagreb Hašk Vukovar '91 3:0 Sl. Brod MV-Croatia Mosor 4:0 V. Gorica Gorica Dugopolje 1:0 Suhopolje Suhopolje Cro. Sesvete 1:0 Siget Rudeš Junak 2:2 Imotski Imotski Pomorac 0:0 Mladina Vinogradar Međimurje 4:0 Solin Solin Lučko 1:0 Kolo: 18 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Solin 1:1 Lučko Lučko Vinogradar 1:0 Čakovec Međimurje Imotski 1:1 Kostrena Pomorac Rudeš 3:1 Sinj Junak Suhopolje 4:0 Sesvete Cro. Sesvete Gorica 0:1 Dugopolje Dugopolje MV-Croatia 0:0 Žrnovnica Mosor Hašk 3:2 Kolo: 19 Mjesto Domaći Gosti Žrnovnica Mosor Vukovar '91 2:0 Zagreb Hašk Dugopolje 1:1 Sl. Brod MV-Croatia Cro. Sesvete 1:3 V. Gorica Gorica Junak 2:0 Suhopolje Suhopolje Pomorac 0:1 Siget Rudeš Međimurje 4:2 Imotski Imotski Lučko 1:0 Mladina Vinogradar Solin 1:1 Kolo: 20 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Vinogradar 1:0 Solin Solin Imotski 2:0 Lučko Lučko Rudeš 0:1 Čakovec Međimurje Suhopolje 5:0 Kostrena Pomorac Gorica 2:0 Sinj Junak MV-Croatia 1:1 Sesvete Cro. Sesvete Hašk 2:1 Dugopolje Dugopolje Mosor 2:1 Kolo: 21 Mjesto Domaći Gosti Dugopolje Dugopolje Vukovar '91 3:0 Žrnovnica Mosor Cro. Sesvete 3:0 Zagreb Hašk Junak 2:0 Sl. Brod MV-Croatia Pomorac 1:0 V. Gorica Gorica Međimurje 3:1 Suhopolje Suhopolje Lučko 0:7 Siget Rudeš Solin 1:0 Imotski Imotski Vinogradar 1:2 Kolo: 22 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Imotski 0:2 Mladina Vinogradar Rudeš 1:1 Solin Solin Suhopolje 2:0 Lučko Lučko Gorica 2:1 Čakovec Međimurje MV-Croatia 2:1 Kostrena Pomorac Hašk 3:1 Sinj Junak Mosor 3:1 Sesvete Cro. Sesvete Dugopolje 1:0 Kolo: 23 Mjesto Domaći Gosti Sesvete Cro. Sesvete Vukovar '91 4:0 Dugopolje Dugopolje Junak 2:2 Žrnovnica Mosor Pomorac 1:1 Zagreb Hašk Međimurje 3:1 Sl. Brod MV-Croatia Lučko 1:0 V. Gorica Gorica Solin 4:0 Suhopolje Suhopolje Vinogradar 2:3 Siget Rudeš Imotski 1:1

7 Kolo: 24 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Rudeš 0:3 Imotski Imotski Suhopolje 4:0 Mladina Vinogradar Gorica 0:1 Solin Solin MV-Croatia 1:2 Lučko Lučko Hašk 3:1 Čakovec Međimurje Mosor 3:1 Kostrena Pomorac Dugopolje 2:1 Sinj Junak Cro. Sesvete 1:1 Kolo: 25 Mjesto Domaći Gosti Sinj Junak Vukovar '91 2:0 Sesvete Cro. Sesvete Pomorac 0:0 Dugopolje Dugopolje Međimurje 0:0 Žrnovnica Mosor Lučko 0:2 Zagreb Hašk Solin 2:0 Sl. Brod MV-Croatia Vinogradar 2:1 V. Gorica Gorica Imotski 3:1 Suhopolje Suhopolje Rudeš 1:4 Kolo: 26 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Suhopolje 3:0 Siget Rudeš Gorica 1:1 Imotski Imotski MV-Croatia 1:0 Mladina Vinogradar Hašk 1:0 Solin Solin Mosor 2:1 Lučko Lučko Dugopolje 1:0 Čakovec Međimurje Cro. Sesvete 3:2 Kostrena Pomorac Junak 1:0 Kolo: 27 Mjesto Domaći Gosti Kostrena Pomorac Vukovar '91 6:0 Sinj Junak Međimurje 1:1 Sesvete Cro. Sesvete Lučko 1:0 Dugopolje Dugopolje Solin 0:0 Žrnovnica Mosor Vinogradar 1:0 Zagreb Hašk Imotski 0:1 Sl. Brod MV-Croatia Rudeš 1:3 V. Gorica Gorica Suhopolje 4:0 Kolo: 28 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 Gorica 0:2 Suhopolje Suhopolje MV-Croatia 0:2 Siget Rudeš Hašk 2:1 Imotski Imotski Mosor 1:0 Mladina Vinogradar Dugopolje 3:0 čl.59. PNN Solin Solin Cro. Sesvete 2:1 Lučko Lučko Junak 3:2 Čakovec Međimurje Pomorac 2:1 Kolo: 29 Mjesto Domaći Gosti Čakovec Međimurje Vukovar '91 10:0 Kostrena Pomorac Lučko 5:2 Sinj Junak Solin 0:0 Sesvete Cro. Sesvete Vinogradar 3:2 Dugopolje Dugopolje Imotski 2:2 Žrnovnica Mosor Rudeš 2:2 Zagreb Hašk Suhopolje 1:0 Sl. Brod MV-Croatia Gorica 1:1 Kolo: 30 Mjesto Domaći Gosti Vukovar Vukovar '91 MV-Croatia 2:7 Velika Gorica Gorica Hašk 2:2 Suhopolje Suhopolje Mosor 1:2 Siget Rudeš Dugopolje 3:0 Imotski Imotski Cro.Sesvete 3:1 Mladina Vinogradar Junak 3:1 Solin Solin Pomorac 1:1 Lučko Lučko Međimurje 3:1

8 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , I Z V J E Š Ć E o proljetnom dijelu natjecanja godine. ZAVRŠNA TABLICA DRUGE HNL ( sezona 2010 / ) RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1. Gorica Lučko Pomorac Rudeš Imotski Solin Međimurje Dugopolje Croatia-Sesvete Junak Vinogradar MV-Croatia Hašk Mosor Vukovar ' Suhopolje

9 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Tablica - kao domaćin ==> 2010 / RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1. Pomorac Gorica Lučko Hašk Imotski Rudeš Solin Vinogradar Croatia-Sesvete Međimurje Dugopolje Junak Mosor MV-Croatia Vukovar ' Suhopolje Tablica - kao gosti ==> 2010 / RBR Klub Ut Pob Ner Por G+ G- B 1. Gorica Rudeš Lučko Pomorac Imotski MV-Croatia Junak Solin Međimurje Dugopolje Vinogradar Croatia-Sesvete Mosor Hašk Vukovar ' Suhopolje

10 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Broj gledatelja po klubovima Druga HNL 2010 / Broj gledatelja po klubovima Total % Cro-Sesvete ,5 Dugopolje ,6 Gorica ,1 Hašk ,2 Imotski ,9 Junak ,2 Lučko ,0 MV-Croatia ,0 Međimurje ,7 Mosor ,5 Pomorac ,5 Rudeš ,0 Solin ,4 Suhopolje ,7 Vinogradar ,2 Vukovar ' ,0 KUPNO => PROSJEK => 318

11 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Broj gledatelja po klubovima ==> kao domaćin Druga HNL 2010 / Total % Cro-Sesvete ,5 Dugopolje ,0 Gorica ,3 Hašk ,0 Imotski ,3 Junak ,7 Lučko ,2 MV-Croatia ,7 Međimurje ,2 Mosor ,7 Pomorac ,5 Rudeš ,0 Solin ,5 Suhopolje ,0 Vinogradar ,7 Vukovar' ,9 Total ,0 % 4,5 3,2 5,2 3,2 4,0 2,7 5,5 3,9 4,5 2,6 4,0 3,2 4,0 3,1 3,0 2,9 2,3 2,9 2,5 3,7 3,2 2,7 3,5 2,3 2,9 2,3 3,0 2,1 3,0 2,7 100,0 Broj gledatelja po klubovima ==> kao gost Druga HNL 2010 / Total % Cro- Sesvete ,4 Dugopolje ,2 Gorica ,0 Hašk ,2 Imotski ,4 Junak ,9 Lučko ,7 MV-Croatia ,2 Međimurje ,2 Mosor ,2 Pomorac ,2 Rudeš ,0 Solin ,2 Suhopolj ,2 Vinogradar ,0 Vukovar ' ,2 Total % 4,5 3,2 5,2 3,2 4,0 2,7 5,5 3,9 4,5 2,6 4,0 3,2 4,0 3,1 3,0 2,9 2,3 2,9 2,5 3,7 3,2 2,7 3,5 2,3 2,9 2,3 3,0 2,1 3,0 2,7 100,0

12 Igrač PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "CROATIA SESVETE", Sesvete igrao minuta utakmica cijela utakmica žuti crveni zgoditaka kapetan Marko Sušac Luka Jakara 03/ Mario Lončar Denis Kuzmanić Tomi Jurić 07/ Josip Ivančić 03/ Krunoslav Čičak Boris Kutleša Hrvoje Jurina 05/ Nikola Zeba Matias Zubak 10/ Davor Piškor Marko Benčak Vedran Jerković 10/ Goran Divković Mirko Plantić Blagojče Božinovski Srđan Juroš 07/ Anđelo Vekić 03/ Martin Bljaić Eugen Daševci 01/ Haris Hećo Zvonimir Ivanković 10/ Jasmin Bogdanović 05/ Marin Pejić 01/ Ivan Lovrić 04/ Marko-Domagoj Lončar 04/ Perica Dankić 02/ Hrvoje Trupac Ivan Mladiček Franjo Berišić 08/ Mario Mičić Mate Bukmir Tomislav Vidović 09/ Ante Mazarekić Park Chan Jong 09/ Mario Rac Ivan Tokić 09/ Nikola Pukljak Bruno Zotman 06/ igrača zastupljeno u igri

13 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "DUGOPOLJE", Dugopolje Igrač igrao minuta utakmica cijela utakmica žuti crveni zgoditaka kapetan Goran Granić Tomislav Brnadić Jure Obšivač 05/ Alen Guć Luka Gusić 09/ Hrvoje Barišić 02/ Ante Barać Teo Vardić Hrvoje Balić Adrian Bečić Ivica Žuljević Joško Kovač Mario Smodlaka Joško Rajčić Božidar Balić Mario Šunjić Ante Vuković 04/ Teo Tomić Antonio Radošević Josip Bonacin Stefan Barić 02/ Josip Keran Ante Stipić Goran Gruica Tomislav Bošnjak 09/ Hrvoje Radošević 08/ Ivan Muslim 02/ Mateo Šušić 09/ Božo Caktaš 05/ Ivan Burazin 10/ igrača zastupljeno u igri

14 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "GORICA", Velika Gorica Igrač igrao minuta utakmica cijela utakmica žuti crveni zgoditaka kapetan Miroslav Koprić Saša Sabljak Josip Gegić 01/ Boris Bajto Ivan Crnov 02/ Tomislav Pek Mustafa Menzil Luka Perić Jurica Granić Matija Dvorneković Ante Budimir 07/ Igor Hajduk Matija Mihalj Josip Celčić 04/ Nikola Menegati Igor Barukčić Matija Jankulica 01/ Plumb Jusufi Damir Bogović Goran Konjević Tomislav Sedmak Elmar Hadžić Ante Radoš 07/ Gheorghe Andronic 09/ Marko Hanzić 08/ Josip Marošević igrača zastupljeno u igri

15 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "HAŠK", Zagreb Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Igor Tolić Kristijan Dumenčić Adel El-Saleh Marko Dušak Hrvoje Plazanić 09/ Matej Vrbat 03/ Goran Jurakić Dario Pejić Ivan Horvat Tomislav Čavala 03/ Sandi Hudorović Ivan Stipić Marko Lepinjica Ivan Kovačević Veno Crnković 03/ Ivan Baković 09/ Martin Bljaić Marko Puškarić 09/ Josip Zeba 04/ Ivica Jurakić 07/ Dino Prskalo Toni Elez 07/ Boris Gavrić 10/ Marko Kolar 07/ Daniel Kovačević Slavko Renić Petar Milatović Davor Sakač Igor Ribić 06/ Vilim Posinković 01/ Tomas Vukadin 09/ igrač zastupljen u igri

16 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "IMOTSKI", Imotski Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Igor Lozo Dalibor Mandarić Duje Vučemilović-Grgić Mario Marina 08/ Stipe Miloš 02/ Petar Šuto Ivan Todorić Tomislav Bašić Hrvatin Gudelj Bruno Prlić Marin Jonjić 09/ Marko Zelenika Miroslav Krištić 02/ Mario Gudelj 05/ Mislav Karoglan Marin Slišković Marijan Kraljević 08/ Zvonimir Bekavac 02/ Ante Ćapin Ivan Rašić Mislav Garac Marin Vidošević Slavko Šipić Frano Jukić 10/ Zvonimir Perković-Šantar 05/ Vinko Malenica Ivan Milardović Ivan Pejić 07/ Ivan Lozo 06/ Ivan Lozo 07/ Ivan Slišković 07/ igrač zastupljen u igri

17 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "JUNAK", Sinj Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Zlatko Runje Hrvoje Ajduković Hrvoje Mandac Ante Petričić Jure Gale 03/ Mario Midenjak Stipe Barač Bože Poljak Josip Kozina 09/ Ivan Samardžić 08/ Ante Puljiz Ivan Zorica Tvrtko Topić Stipe Poljak Marko Čulić Stipe Banić-Škojo 11/ Željko Sablić Duje Tadić 10/ Mate Sučić Stanko Cvitković 07/ Tino Lagator Dino Ljubas 01/ Anđelko Zebić 02/ Dražen Vuković Tomislav Vukas 01/ Hrvoje Mandac Krešimir Klarica 03/ Šimun Grčić 08/ Ante Perić 08/ Ivan Bazina 06/ Tomislav Romac 09/ igrač zastupljen u igri

18 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "LUČKO", Lučko Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Matej Jelić 11/ Mislav Čunčić Josip Fuček Haris Mehmedagić Elvis Sarić 07/ Nikola Rak Slavko Blagojević Davor Rogač 05/ Željko Kovačić Goran Bosilkovski Emilko Janković Krunoslav Rendulić Mario Burić 10/ Jurica Jeleč Matija Kobetić Marin Jakšinić Dino Štiglec 10/ Ante Džaja Oliver Petrak 02/ Denis Ljuta Branimir Bazina 08/ Marko Lončar Dino Deak 08/ Domagoj Veraja 01/ Denis Maras 06/ Joško Hovorka 05/ igrača zastupljeno u igri

19 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "MV - CROATIA", Slavonski Brod igrao cijela Igrač minuta utak. utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Željko Pukec Marko Čanić 08/ Stipo Gavranić Matej Mitrović Tomislav Kljajić Alen Jelčić Ivan Šavrić 09/ Josip Roso 12/ Tomislav Pušeljić Josip Mišić Igor Luketić Hrvoje Tokić 06/ Ante Batinović Marko Perković 08/ Igor Biličić Darije Vučinić Zvonimir Živić 08/ Goran Divković Mijo Studenović Tomislav Čamber Bruno Lovreković 05/ Mario Ćubel 03/ Gordan Duvančić Ivica Pavić Đuro Ereiz 04/ Danijel Petrić Manuel Pavić 11/ Antun Grizelj Krunoslav Ivanković 02/ Vlado Lučić 08/ Josip Ravlić 04/ Tihomir Miličić 11/ Ante Topić 02/ Bruno Katanić 02/ igrača zastupljeno u igri

20 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "MEĐIMURJE", Čakovec Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Mario Garba Andre Silva Batista Deni Kovačić 10/ Kruno Jambrušić Tomislav Levačić 08/ Damir Vitas Luka Bešenić Stjepan Kokot 11/ Cicero Paulo Pereira Lima Vedran Celiščak Gordan Vuk Ivan Ćosić Marijan Vuka Ivan Begović Nikola Jurin Franjo Pintarić Boris Jukić Marko Koštić 01/ Marko Grgić Perica Dankić 02/ Joško Kovač Dario Suntešić 01/ Zoran Štorga Mirko Jelčić 01/ Nino Pintarić 03/ Zvonimir Božak 12/ Alan Do Nascimento 75 3 Tiago Rodrigues 59 3 Ante Nemčić 11/ Miro Slavica 06/ Mario Sečan 43 5 Filip Petak 10/ Luka Bobičanec 05/ Igor Mihalic 08/ igrača zastupljeno u igri

21 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "MOSOR", Ženovnica Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Josip Pajčić 09/ Luka Kotromanović 10/ Marin Vučemilović-Grgić Josip Šolić Stjepan Rojić 02/ Marin Koštić 10/ Antonio Repić 03/ Slavko Grubić 04/ Marko Koštić 01/ Ivan Čurić Ivan Runje 10/ Ivan Juras Thiago Pinto Borges Ivan Jovanović 05/ Marko Jurić Petar Bašić Ivan Rako Hrvoje Tokić 06/ Stefan Barić 02/ Zoran Roglić Dalibor Jurić 10/ Petar Karin 11/ Deni Đuras 03/ Dalibor Dude 11/ Mario Šerić 11/ Tedi Surać Ante Budimir 09/ Domagoj Jakovčević 10/ Tomislav Radić 04/ Marko Farić 06/ Darijo Čavar 04/ Alen Mikuličić 01/ Marko Ćurić 07/ Hrvoje Runje 01/ Mateo Radalj 04/ igrača zastupljeno u igri

22 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "POMORAC", Kostrena Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Davor Burcsa Luka Marić Naum Batkoski Marin Prpić Vedran Turkalj Martin Šaban Tomislav Ivičić Josip Rudan Luka Jagačić 10/ Goran Petranović Nikola Prelčec 11/ Stipe Režić Dario Tomić Marin Perić 10/ Sanin Muminović 11/ Mario Tadejević 08/ Domagoj Prtenjača 02/ Diego Živulić 03/ Anto Pejić Željko Pinjuh Luka Kujundžija David Šegota Boris Bjelkanović Nikola Nemetz 02/ Petar Butorac 07/ igrača zastupljeno u igri

23 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "RUDEŠ", Zagreb Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Goran Herek Lovro Ščrbec 01/ Ivan Galić Filip Ščrbec 06/ Boris Eterović Marko Tadić Tomislav Žuna Josip Šoljić Ante Babić 05/ Mario Jokić 09/ Hrvoje Vincek 06/ Dario Bodrušić Matija Cmrečnjak 05/ Goran Petković 05/ Marko Lozo Dragutin Golub Miroslav Konopek 03/ Frane Petričević Petar Milatović Ivan Sokić 03/ Filip Rihtar 11/ Krešimir Brkić Oliver Tole 06/ Marko Brtan 04/ Roko Španjić 01/ Ferdinand Hudolin Martin Magdić 07/ Kažimir Vukčević 01/ Rajmond Tolić Eduard Raguž 09/ Mihovil Reljica Kostić 09/ Kristijan Brčić 4 1 Ante Dujić 09/ igrača zastupljeno u igri

24 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "SOLIN", Solin Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Ante Vukušić Ivan Glavina Branimir Anić Ante Topić 01/ Igor Čerina Tonči Radovniković Milan Mičić Stipe Plazibat 08/ Toni Rendić 04/ Božo Predojević Branimir Borozan Josip Božinović Ivan Čeliković Branko Čubrilo Mirko Žaja Tomislav Miljak 01/ Luka Kapetanović 09/ Petar Šimić Marin Koštić 10/ Ivan Bilonić 07/ Nikola Jurin Dante Stipica 05/ Zvonimir Bekavac 02/ Ivan Muslim 02/ Ivan Vuletić 44 2 Tomislav Čule 08/ Ivan Mamić 09/ Anđelo Svalina 10/ Marko Šečer 08/ igrača zastupljeno u igri

25 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "SUHOPOLJE", Suhopolje Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Božidar Kulić Milan Prlić 04/ Nikša Dimitrijević Ivan Egri 07/ Tomislav Baltić 10/ Josip Zeba 04/ Marko Lešković 04/ Neven Laštro Ante Mikulić 01/ Marko Lepinjica Nikola Menegati Marko Zelenika Stjepan Fijala 10/ Mihael Kurjančić Krunoslav Dubravac 07/ Tomislav Blažević 07/ Mijo Studenović Joakim Kristić 08/ Arben Rušiti 06/ Dario Šimunović Ivan Buljubašić Luka Pavličević 05/ Matija Lovreković 03/ Mario Majstorović 01/ Filip Škaro 04/ Domagoj Jendrašić 02/ Borna Mimić 02/ Vlatko Lach 02/ Željko Medić 03/ Mirko Šugić 04/ Krešimir Šutalo 08/ Stiven Čančar 10/ Zlatko Ceglec 01/ Luka Nemec 04/ Kristijan Golik 04/ Luka Perković 01/ Tomislav Kovačev 06/ Mihael Komar 08/ igrača zastupljeno u igri

26 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "VINOGRADAR", Mladina Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Zlatko Palčić Nikola Bucković Mladen Stipković Marijo Dučkić 02/ Marko Povrženić Gabrijel Boban 07/ William Oluremi John Marijan Jalšovec Josip Juraj Tominac Dražen Domjančić Marko Radas Domagoj Penava Eduardo Mognon Verza 06/ Kristijan Kahlina 07/ Antonio Mišura 10/ Marko Ristovski 07/ Renato Krizmanić Samir Pohižek Božidar Lukina Sadin Seferović 09/ Robert Gomerac 04/ Dario Bošnjak 01/ Danijel Spasić Josip Jurinić 12/ Filip Štefković 04/ Josip Penić Grgaš 05/ Valentino Dugić 11/ igrača zastupljeno u igri

27 PREGLED NASTUPA IGRAČA PO KLUBOVIMA NK "VUKOVAR '91", Vukovar Igrač igrao minuta utak. cijela utak. žuti crveni zgoditaka kapetan Saša Kuburić Zvonimir Mikulić 02/ Dejan Tomić 04/ Ermin Vehabović Josip Džanko Zvonimir Vlajčić 11/ Mario Kiš Andria Petrović 11/ Goran Borko 07/ Matej Nađ 08/ Matija Mišić 01/ Ivica Musa Saša Novaković 05/ Marin Vrnoga Gregorio 01/ Mladen Križanović Luka Kujundžija Robert Berišić 09/ Siniša Majher Ivan Buljubašić Josip Balić Josip Tufegdžić 03/ Kristijan Krajinović 09/ Slobodan Tripunović 11/ Hrvoje Jukić 09/ Tomislav Jukić 03/ Stjepan Milanković 03/ Ivan Tokić 09/ Dino Brajković 06/ Andrija Pole 04/ Bruno Krstanović Mario Bilen Eugen Dorić 12/ Carlos Reginaldo Da Silva Srđan Majher 55 2 Vladimir Čalić 01/ Tomislav Dakić igrača zastupljeno u igri

28 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED PROSJEKA GODINA IGRAČA PO KLUBOVIMA U DRUGOJ HNL SEZONA 2010 / Kolo Total NK Croatia-Sesvete 21,9 22,4 22,7 22,7 22,9 22,7 22,3 23,0 23,3 23,0 23,0 22,9 22,7 21,8 21,8 21,3 21,1 21,4 21,3 21,3 21,0 21,7 21,1 21,1 21,5 21,5 21,4 21,6 21,4 21,5 22,0 NK Dugopolje 25,9 26,3 26,4 26,0 25,6 25,1 25,6 25,9 25,6 25,6 25,1 25,7 24,3 24,8 25,2 25,5 25,8 25,6 25,6 26,2 26,4 27,0 26,4 26,4 26,6 25,9 26,5 25,2 25,8 25,0 25,8 NK Gorica 24,0 24,3 24,1 24,4 24,1 24,4 24,3 24,4 24,2 24,2 23,4 23,7 23,2 22,8 23,7 24,7 24,3 25,0 25,0 24,0 24,9 24,5 25,2 25,0 24,6 25,0 24,8 25,3 24,1 24,8 24,4 NK Hašk 23,0 23,8 23,5 22,8 23,5 23,6 23,2 22,8 23,2 22,7 23,1 23,2 23,1 22,6 22,4 23,7 23,8 23,3 23,7 23,7 23,6 23,6 23,4 23,6 23,6 23,1 23,8 23,6 23,6 23,3 23,3 NK Imotski 25,6 25,0 24,4 25,5 25,1 25,1 25,5 26,1 25,8 25,2 25,4 25,2 25,0 25,3 25,4 23,3 23,6 23,1 23,9 22,4 23,4 22,8 22,2 22,9 23,5 24,0 23,8 24,2 25,0 23,8 24,4 NK Junak 24,4 24,6 24,0 24,2 24,1 24,8 24,6 24,7 23,9 24,1 25,2 25,3 25,1 25,2 25,4 24,8 25,2 25,6 25,6 25,6 25,4 24,6 25,0 25,4 22,8 23,8 25,3 23,4 24,6 22,5 24,6 NK Lučko 23,9 24,4 24,3 24,0 24,2 23,9 24,3 24,0 24,4 23,7 24,1 23,9 23,0 23,9 23,6 22,7 23,1 23,3 23,0 23,4 23,4 23,2 23,2 23,3 23,2 23,6 23,1 23,2 23,3 23,4 23,6 NK MV-Croatia 22,8 22,2 22,6 22,4 22,6 22,2 22,6 22,4 22,6 22,4 23,1 22,1 22,3 22,2 22,7 23,0 23,2 22,5 22,8 23,4 22,6 22,6 22,4 21,1 22,4 22,2 21,3 22,3 21,8 21,6 22,4 NK Međimurje 25,0 25,7 25,8 25,4 25,2 25,5 24,3 25,2 24,5 25,4 24,9 25,1 23,0 24,7 24,2 25,2 25,4 23,4 25,3 25,1 25,4 24,9 24,0 25,2 25,4 23,9 25,2 25,0 24,6 24,6 24,9 NK Mosor 22,0 22,6 23,3 21,6 22,8 21,8 22,8 23,3 22,2 21,8 22,1 22,2 21,6 22,4 21,4 20,9 21,2 21,2 20,9 21,0 20,9 20,6 20,7 20,7 21,0 20,8 20,3 20,4 20,9 20,6 21,5 NK Pomorac 25,4 25,2 24,2 24,5 25,3 24,4 25,0 25,6 25,7 24,6 25,4 24,5 25,9 25,2 24,5 26,3 24,1 25,1 26,0 25,9 25,0 26,5 24,8 26,0 26,1 26,0 24,2 25,1 26,0 26,4 25,3 NK Rudeš 23,7 22,7 23,3 23,7 24,6 23,9 22,9 23,4 24,1 23,5 24,0 24,4 24,3 24,0 23,4 23,0 22,8 23,6 23,6 23,4 23,4 23,0 23,7 22,6 22,0 23,3 22,9 21,7 22,8 22,7 23,3 NK Solin 22,5 22,7 22,8 22,8 21,9 22,6 23,0 22,2 22,8 23,1 23,1 22,4 22,7 23,0 22,5 23,1 22,6 22,5 23,3 23,3 23,9 23,6 23,1 24,0 23,4 23,5 23,0 22,5 23,0 22,8 22,9 NK Suhopolje 22,0 21,5 22,3 22,3 23,3 22,4 22,9 22,0 22,6 23,0 23,2 22,9 23,3 22,9 23,0 18,9 19,7 19,8 19,5 19,6 19,2 19,0 19,8 19,6 18,8 19,4 19,9 19,7 20,0 19,9 21,1 NK Vinogradar 25,5 24,7 25,4 25,3 24,3 24,9 24,3 23,9 24,7 25,5 25,0 26,2 25,8 25,1 24,3 23,4 23,9 24,1 23,1 24,0 24,5 24,2 23,8 22,9 23,6 23,4 24,9 24,4 24,8 24,8 24,5 NK Vukovar '91 21,3 21,4 21,9 21,8 21,5 21,5 21,3 22,6 22,2 21,8 21,6 21,7 20,5 21,1 20,4 21,0 20,6 20,9 20,7 21,2 20,6 21,3 20,5 21,2 20,6 21,0 21,0 20,8 20,6 20,6 21,2 Total 23,7 23,7 23,8 23,7 23,8 23,7 23,7 23,8 23,9 23,7 23,9 23,8 23,5 23,6 23,4 23,2 23,2 23,2 23,3 23,4 23,4 23,3 23,1 23,2 23,1 23,1 23,2 23,0 23,3 23,0 23,4

29 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , IZVJEŠTAJ DISCIPLINSKOG SUCA DRUGE HNL ZA SEZONU PROLJEĆE NATJECATELJSKE GODINE 2010/2011. Fair play Druge HNL za sezonu 2010 / god. Klub Utakmice Bodovi Pomorac, Kostrena ,994 Rudeš, Zagreb ,817 Hašk, Zagreb ,780 Junak, Sinj ,994 Solin, Solin ,139 Gorica, Velika Gorica ,279 Mosor, Žrnovnica ,601 Imotski, Imotski ,351 Vukovar '91, Vukovar ,850 Vinogradar, Mladina ,567 Lučko, Lučko ,208 Dugopolje, Dugopolje ,033 Međimurje, Čakovec ,957 Suhopolje, Suhopolje ,030 Croatia-Sesvete, Sesvete ,566 MV-Croatia, Slavonski Brod ,066 Napomena: NK Vukovar '91 i NK Croatia Sesvete imaju 29. utakmica jer nisu odigrali utakmicu u 8. kolu zbog suspenzije NK Croatia Sesvete i utakmica je registrirana po čl. 60 PNN 3:0 za NK Vukovar '91.

30 Odlukom Plenuma Udruženja klubova Druge HNL, potvrđenom od strane Izvršnog odbora HNS-a, imenovan sam za Disciplinskog suca Druge HNL u natjecateljskoj godini 2010./2011. Tim odlukama, kao i odredbom iz članka 108. st. 3. Disciplinskog pravilnika HNS-a (u daljnjem tekstu: DP) i članka 37. Propozicija natjecanja Druge HNL u natjecateljskoj godini 2010/2011., povlačim nadležnost za vođenje disciplinskog postupka i donošenja odluka o izricanju kazni počiniteljima prekršaja opisanih u DP. U radu se pridržavam postupovnih odredbi DP-a iz članaka i članaka , te se prilikom odmjeravanja kazni uzimaju u obzir sve okolnosti pojedinog predmeta, a koje mogu utjecati na visinu kazne. U sljedećoj tablici dan je prikaz opomena i prekršaja po klubovima Klub Isključenja igrača Ostali prekršaji + prekršaji iz članka 53. DP Ukupno prekršaja CROATIA SESVETE DUGOPOLJE GORICA HAŠK IMOTSKI JUNAK LUČKO MEĐIMURJE MOSOR MV CROATIA POMORAC RUDEŠ SOLIN SUHOPOLJE VINOGRADAR VUKOVAR ' UKUPNO Prosječno je svaki klub, odnosno njegovi članovi (igrači, treneri, službeni predstavnici), počinio 2,6 prekršaja. Gledajući samo prekršaje koji se odnose na isključenja igrača, svaki je klub prosječno imao 1,2 isključenja. Od ukupnog a prekršaja veliki, 17, otpada na prekršaj nesportsko ponašanje momčadi (članak 53. DP), odnosno na veliki opomena/isključenja/udaljenja na utakmici. Od ove godine, za počinjenje takvog prekršaja, umjesto najmanje četiri opomene, momčad je trebala na utakmici dobiti najmanje pet opomena/isključenja ili udaljenja. Stoga je i znatno smanjen tih prekršaja u odnosu na prošlo prvenstvo. Prema počiniteljima, pregled prekršaja izgleda ovako: Počinitelj Broj prekršaja Igrač 19 Klub 18 Trener 3 Službeni predstavnik kluba 2 Igrači čine većinu prekršitelja, a svi njihovi prekršaji vezani su neposredno za utakmicu, odnosno, radi se o isključenju na utakmici.

31 Velika većina prekršaja klubova odnosi se na nesportsko ponašanje momčadi, a samo se u jednom slučaju radilo o nekom drugom prekršaju (loša organizacija utakmice). Kod trenera i službenih predstavnika radi se o udaljenju od terena za igru za vrijeme utakmice, a zbog nesportskog ponašanja. Vrste prekršaja mogu se utvrditi prema sljedećoj tablici: Vrsta prekršaja Broj prekršaja Nesportsko ponašanje momčadi 18 Nesportsko ponašanje 8 Isključenje na utakmici, a ne predstavlja drugi prekršaj 5 Fizički napad na igrača za vrijeme igre 5 Nesportsko ponašanje prema sucima 5 Loša organizacija utakmice 1 Najniji su prekršaji zbog nesportskog ponašanja momčadi. Nesportsko ponašanje u bilo kojem obliku počinjeno je ukupno 31 put, što čini 74% svih prekršaja. Ukupno je izrečeno 5 vrsti kazne i to: Vrsta kazne Broj izrečenih kazni Ukor 2 Novčana kazna 20 Zabrana igranja na odr. br. utakmica 19 Zabrana obavljanja funk. na odr. br. utakmica 1 U okviru pojedine vrste kazne, zabrana igranja na određenom u utakmica bila je izricana kako slijedi: Broj utakmica zabrane igranja Broj izrečenih kazni Novčana kazna je izricana u rasponu od 1.000,00 kn do 6.000,00 kn, i to klubovima i dva puta trenerima. Sve novčane kazne odnose se na nesportsko ponašanje momčadi, osim jedne koja se odnosi na lošu organizaciju utakmice. Kod prvog počinjenja ovog prekršaja je izricana minimalna zapriječena kazna; više kazne su se izricale kod ponovljenog prekršaja ili velikog a igrača koji je opomenut/isključen, a pozornost sam obraćao i na razloge dobivanja opomena (tako da je opomena zbog nesportskog ponašanja bila otegotna okolnost). Suspenzija zbog neplaćanja novčanih kazni i članarine izricana je prilično često, od čega su četiri kluba učestalo zanemarivala svoje financijske obveze. Zaključno, može se reći da su klubovi i njihovi članovi bili prilično disciplinirani, a i prekršaji koji su počinjeni bili su blaže naravi. Iz toga proizlaze i vrste i visina kazni. Većina kazni izrečena je kao minimalna predviđena za tu vrstu prekršaja. Zagreb, Disciplinski sudac Druge HNL Vladimir Iveta s.r.

32 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , Zbirno izvješće o disciplinskim mjerama 2010 / Klub Opomena Isključenje Croatia-Sesvete, Sesvete 86 1 Dugopolje, Dugopolje 76 5 Gorica, Velika Gorica 81 2 Hašk, Zagreb 66 2 Imotski, Imotski 71 3 Junak, Sinj 66 1 Lučko, Lučko 62 6 MV-Croatia, Slavonski Brod 84 4 Međimurje, Čakovec 81 3 Mosor, Žrnovnica 65 1 Pomorac, Kostrena 51 3 Rudeš, Zagreb 54 3 Solin, Solin 79 2 Suhopolje, Suhopolje 76 5 Vinogradar, Mladina 72 3 Vukovar '91, Vukovar 61 1 Ukupno

33 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, ZAGREB, OIB: / , , fax: , PREGLED AKTIVNOSTI DELEGATA NA UTAKMICAMA DRUGE HNL 2010/2011. Kruno Adamić-Golić (Zaprešić) Solin - Vukovar '91 5:1 Davor Bertol Tomislav Gulan Milan Nesvanulica Hrvoje Knez Gorica - Vinogradar 2:0 Igor Franolić Bojan Zobenica Franjo Vučko Kristijan Strusa Međimurje - Imotski 1:1 Kristijan Đuro Jaković Goran Pervan Stjepan Hruškar Hašk - Solin 2:0 Davor Špehar Igor Mihalj Igor Tonković Dražen Pavlešić Ivan Andrišić (Satnica) Vukovar '91 - Dugopolje 1:0 Denis Rajković Krešimir Ciprić Igor Mihalj Davor Špehar Međimurje - Solin 1:0 Igor Franolić Nikola Novak Roman Lacković Kristijan Croatia-Sesvete - Vukovar '91 4: Mišel Jakšić Nikola Novak Dalibor Meić Kristijan Miho Arbulić (Čilipi) Imotski - Junak 0:0 Duje Strukan Teo Barić Damir Božinović Ivan Balić Rudeš - Vukovar '91 1:2 Ivan Balić Hrvoje Boban Teo Barić Toni Nejašmić Imotski - Pomorac 0:0 Ivan Sušac Mario Živković Bojan Zobenica Slaven Florjančić Junak - Vukovar '91 2:0 Stjepan Hruškar Vitomir Geler Goran Pervan Mišel Jakšić Rajko Bačko (Zagreb) MV-Croatia - Junak 2:1 Slaven Robert Batorek Darko Kuna Krešimir Sambol Gorica - MV-Croatia 3:1 Zvonko Radić Vitomir Geler Goran Pervan Kristijan Croatia-Sesvete - Hašk 2:1 Danijel Rožić Dalibor Meić Dario Riđan Hrvoje Knez Vukovar '91 - Gorica 0:2 Stjepan Hruškar Vitomir Geler Robert Batorek Davor Špehar Andjelko Bešker (Split) Mosor - Junak 0:0 Lukša Klaić Damir Božinović Teo Barić Toni Nejašmić Međimurje - Lučko 0:2 Tihomir Pejin Darko Kuna Luka Prološčić Kristijan Junak - Mosor 3:1 Toni Nejašmić Branimir Nimac Hrvoje Boban Vedran Mamić Pomorac - Vukovar '91 6:0 Tomislav Bionda Stjepan Kramarić Dario Riđan Danijel Rožić Marko Blažević (Slavonski Brod) Suhopolje - Solin 3:0 Tomislav Bionda Stjepan Kramarić Dario Riđan Slaven Knežević Vukovar '91 - Lučko 1:4 Tihomir Pejin Domagoj Robert Batorek Zdenko Lovrić Josip Borić (Kutina) Dugopolje - MV-Croatia 0:0 Ivan Perković Mate Matić Dario Vrabec Marin Vidulin Pomorac - Dugopolje 2:1 Davor Bertol Dario Vrabec Marin Čavlina Kristijan Marić

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com POVJERENIKA ZA NATJECANJE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu

Више

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, g. Povjerenik za nat

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, g. Povjerenik za nat KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU DRUGA HMNL SKUPINA JUG NATJECATELJSKA SEZONA 2018./19. GLASNIK 1. Solin, 10.10.2018.g. Povjerenik za natjecanje: Miroslav Dugeč Povjerenik za suđenje: Disciplinski

Више

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU 1. HMNL GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Disciplinski

KOMISIJA ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU 1. HMNL GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Disciplinski GLASNIK PLAY OFF 1.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Disciplinski sudac: Branko Bolanča Povjerenik za suđenje: Ivan Novak Povjerenik za natjecanje: Dario Skender REZULTATI ¼ F : Novo Vrijeme Apfel

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615-520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen doc POVJERENIKA ZA NATJECANJE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti delegata i radu Disciplinskog suca u jesenskom djelu natjecateljske

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855297 email: nogometni.savez@ka.tcom.hr

Више

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: , Žiro račun:

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: ,     Žiro račun: DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, 10000 Zagreb, Hrvatska 01/ 4848488, fax: 4848477, e-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Žiro račun: IBAN HR25 23400091100187844 ( PBZ ), OIB: 08516152078

Више

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: , Žiro račun:

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, Zagreb, Hrvatska 01/ , fax: ,     Žiro račun: DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA Frankopanska 2/lll, 10000 Zagreb, Hrvatska 01/ 4848488, fax: 4848477, e-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Žiro račun: IBAN HR25 23400091100187844 ( PBZ ), OIB: 08516152078

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com Broj: 12 Zagreb, dana:

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ DRUGA HNL POVJERENIKA ZA NATJECANJE, DISCIPLINSKOG SUCA, POVJERENIKA ZA SUĐENJE o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, angažiranosti i uspješnosti delegata, sudaca

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:300/2018. Gospić,31.10.2018.

Више

Microsoft Word - Izvješce 2 HNL - proljece RADNO.doc

Microsoft Word - Izvješce 2 HNL - proljece RADNO.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUŽENJE KLUBOVA DRUGE HNL Frankopanska 2/III, 10 000 ZAGREB, OIB: 08516152078 01/4848-488, 4848-515, fax:4848-477, E-mail: zns@zns.hr, www.druga-hnl.com DRUGA HNL OVJERENIKA

Више

Microsoft Word - Glasnik 6 _2013_ ZNS UNV.doc

Microsoft Word - Glasnik 6 _2013_ ZNS UNV.doc HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ UDRUGA NOGOMETNIH VETERANA 10 010 Zagreb, Ulica Mladosti BB Telefon / Telefax:+385 (1) 3701363 Mobitel: +385 (0) 99 3111521 E mail: zns-veterani@zg.htnet.hr

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 Karlovac, Trg Petra Zrinskog, Tajništvo:, fax: 47/- Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 99/7-97 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr LIGA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 7 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 7/6552 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: /785527 email: nogometni.savez@ka.tcom.hr LIGA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Microsoft Word - Glasilo_ doc

Microsoft Word - Glasilo_ doc Zagreb, dana: 23. 06. 2010. Broj: 21 Izdaje: HNS-Središte Zagreb, žiro račun, PRIVREDNA BANKA 2340009-1100187844 MATIČNI BROJ:3251985 OIB 08516152078 Uređuje: Ured Središta Zagreb. Odgovorni urednik: Zdenko

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 47 000 Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/615-520 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 099/7855-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije Karlovac, Trg Petra Zrinskog 5, Tajništvo:, fax: 047/ Glavni tajnik; Tomisl HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Nogometni savez Karlovačke županije 7 Karlovac, Trg Petra Zrinskog, Tajništvo:, fax: 7/6-2 Glavni tajnik; Tomislav Kuzman; mob: 99/78-297 e-mail: nogometni.savez@ka.t-com.hr LIGA

Више

NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE NOGOMETNI SAVEZ PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE LIGA VETERANA Tel./fax (051) 263-965, tel. (051) 631-050, e-mail: nspgz@ri.t-com.hr IBAN: HR2524020061100125563 Erste & Steiermarkische Bank d. d. SLUŽBENO GLASILO

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, 13.06.2019. BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora NSŽI - Prijava momčadi

Више

Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS

Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS Glasnik NS SAMOBOR Sluţbene vijesti I ŢNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXI(XXXI) Broj 80 2015

Више

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5 NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 53. / 2016. ZAGREB: 20.12. 2016. ČESTITKA ODLUKE SKUPŠTINE

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, Velika Gorica tel. 01/ , te

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, Velika Gorica tel. 01/ , te HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice Ljudevita Gaja 25, 10410 Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 19 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 19 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 28.05.2019. Broj: 19 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE BIZOVAC KLASA: /13-01/2 URBROJ: 2185/ BIZOVAC, 3. svibnja Na temelju člank URBROJ: 2185/03-13-01 izborno povjerenstvo Općine BIZOVAC, odlučujući o prijedlogu predlagatelja TOMICA GLAVAŠ, ŽELJKO BAGARIĆ, NATAŠA ERIĆ, utvrdilo je i prihvatilo ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA OPĆINSKOG

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 02. 11. 2016. Broj: 52 SADRŽAJ HRVATSKI NOGOMETNI KUP: - Rezultati utakmica 1/8 završnice - Natjecateljski brojevi klubova sudionika 1/4 završnice - Opomenuti i isključeni igrači na

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometno središte Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: nogometno.srediste.velika.gorica@zg.t-com.hr tajnik@nsvg.hr

Више

125_125A006.pdf

125_125A006.pdf PROZOR PROZOR-RAMA IZBORI ИЗБОРИ 2016. PRELIMINARNO ODREĐENOM BIRAČKOM GLASAČKOM MJESTU PRIDRUŽENE SU SLIJEDEĆE ADRESE: Biračko Glasačko mjesto Бирачко мјесто 1A006 Ukupan broj birača glasača Укупан број

Више

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine

FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj godine FUDBALSKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE PODRUČNI FUDBALSKI SAVEZ GRADIŠKA PODRUČNA LIGA GRADIŠKA BILTEN Broj 12. 05.11.2015. godine REZULTATI UTAKMICA XII KOLA PFL GRADIŠKA 1.FK MLADOST - FK BORAC M 7: 1 ( 4:1)

Више

LICENCIRANJE NOGOMETNIH KLUBOVA

LICENCIRANJE NOGOMETNIH KLUBOVA Zagreb, 21.05.2019. SREDIŠNJI POSTUPAK LICENCIRANJA ZA NATJECATELJSKU GODINU ZA UEFA KLUPSKA NATJECANJA, PRVU I DRUGU HNL KONAČNE ODLUKE U skladu s Pravilnikom o licenciranju klubova HNS (HNS Glasnik 56/2018

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NSŽI NS PAZIN Šet.Pazinske Gim. 7/1-52000 PAZIN OIB: 84095646633 MB:1464230 IKB Umag IBAN HR2223800061170002710 Tel/Fax 052/622 254 Predsjednik: 098/411 980 e-mail: nogometno.srediste.pazin@pu.t-com.hr

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXV Datum: 16. 11. 2016. Broj: 54 - Registracije SADRŽAJ Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555 Fax: +385 1 2441

Више

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen 2008.doc

Microsoft Word - Izvješće 2 HNL - jesen 2008.doc POVJERENIKA ZA NATJECANJE POVJERENIKA ZA SUĐENJE POVJERENIKA ZA KONTROLORE DISCIPLINSKOG SUCA o rezultatima natjecanja, plasmanu klubova, djelovanju Povjerenika za natjecanje, Povjerenika za suđenje, angažiranosti

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:98/2018. Gospić,25.04.2018.

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velika Gorica tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Glasnik03.cdr

Glasnik03.cdr Godina: XXIII Datum: 15. 0 1. 2014. Broj: 03 SADRŽAJ - Obavijest - Registracije Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A, HR-10000 Zagreb Uređuje: Ured HNS-a Telefon: +385 1 2361 555

Више

13. srpnja godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrv

13. srpnja godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrv 13. srpnja 2017. godine Sadržaj: str. Saziv Skupštine Saveza 2 Registracije 3 Izdaje: Uređuje: Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske Obala hrvatskog narodnog preporoda 5/II 21000 Split Ured NSŽSD-e

Више

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9 HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ Metalčeva 5, 10 000 Zagreb, tel: 01 / 4573 032, fax: 01 / 4573 036, t.lukic@hrs.hr Žiro račun Hrvatskog Rukometnog Saveza: ZABA HR1923600001101363442 OIB: 1849385124 1. HRVATSKA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:41/2019. Gospić,27.02.2019.

Више

GLASNIK HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Hrvatski nogometni savez I Ulica grada Vukovara 269 A I Zagreb I

GLASNIK HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET Hrvatski nogometni savez I Ulica grada Vukovara 269 A I Zagreb I GLASNIK 10. 2.HMNL 2018/2019 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA MALI NOGOMET REZULTATI 10 KOLA : AUTODIJELOVI TOKIĆ - NAŠICE 4:6 SLATINA - MALA MLJEKARA 3:0 BROD - AURELIA FUTSAL 3:3 FUTSAL OLIMPIJAC

Више

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ДРУГЕ ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Група СЕВЕР Десето коло 04. 08. 2018. године:

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE ZMIJAVCI KLASA: /13-02/105 URBROJ: 2129/ ZMIJAVCI, 3. svibnja Na temelju

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE ZMIJAVCI KLASA: /13-02/105 URBROJ: 2129/ ZMIJAVCI, 3. svibnja Na temelju KLASA: 013-03/13-02/105 izborno povjerenstvo Općine ZMIJAVCI, odluĉujući o prijedlogu predlagatelja HRVATSKA ĈISTA STRANKA PRAVA - HĈSP, utvrdilo je i prihvatilo ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA OPĆINSKOG VIJEĆA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE l Godina: 2018. l Datum: 12. 03. 2018. l Broj: 1 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored utakmica Akumulirane opomene Strijelci Odluke Disciplinskog suca Prve

Више

Microsoft Word - Glasnik 22.doc

Microsoft Word - Glasnik 22.doc NOGOMETNI SAVEZ SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE GLASNIK SLUŽBENO GLASILO NOGOMETNOG SREDIŠTA NOVSKA GODINA 5 NOVSKA, 29.09.2010. BROJ: 22 www.ns-novska.hr IZDAJE: NOGOMETNO SREDIŠTE NOVSKA TINA UJEVIĆA bb,

Више

Izvršni odobr Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni  odobr  Hrvatskog  nogometnog  saveza  je  temeljem  članka  36 Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. Statuta na sjednici održanoj 23. 08. 2018. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO PRVE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE JUNIORA ZA NATJECATELJSKU

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 22 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 22 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 11.06.2019. Broj: 22 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Microsoft Word Glasnik NSS P+L+K Z

Microsoft Word Glasnik  NSS P+L+K Z Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti I ŽNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXIII(XXXIII) Broj

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO UDRUŽENJA KLUBOVA DRUGE HNL l Godina: 2017. l Datum: 15. 03. 2017. l Broj: 2 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored Akumulirane opomene Strijelci Odluke Disciplinskog suca Izdaje: Ured Udruženja

Више

Microsoft Word Glasnik NSS P+L+K

Microsoft Word Glasnik  NSS P+L+K Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti I ŽNL ZAPAD Mladež i VL NSS www.nss.hr --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XXIII(XXXIII) Broj

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI  NOGOMETNI  SAVEZ SLUŽBENO GLASILO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE l Godina: 2018. l Datum: 21. 03. 2018. l Broj: 3 Sadržaj: Rezultati Tablica Raspored utakmica Drugog dijela natjecanja (Treći krug) Akumulirane opomene Strijelci

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 14 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 14 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 23.04.2019. Broj: 14 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 29 02. јун 2016. 1. Регистрација утакмица 29. кола ФК''банат'' ФК''Раднички'' (НП) 1-2 ФК''Раднички'' (Ш) ФК''Дунав''

Више

(Microsoft Word - Glasnik NS Zapre\232i\ )

(Microsoft Word - Glasnik NS Zapre\232i\ ) NOGOMETNO SREDIŠTE ZAPREŠIĆ Godina XXI ZAPREŠIĆ 12.6.2019. Br: 25/2019 Sadržaj: NATJEČAJ ZA TRENERE C KATEGORIJE VETERANI NS ZAPREŠIĆ LIMAČI NS ZAPREŠIĆ PRSTIĆI NS ZAPREŠIĆ KUP NS ZAPREŠIĆ Izdaje: Nogometno

Више

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n 65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira KVARNERSKA RIVIJERA 2017 Turnir počinje

Више

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete,

6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 6. PRVENSTVO HRVATSKE U PIKADU ZA GLUHE Sesvete, 14.11.2017. 5. PRVENSTVO HRVATSKE ZA GLUHE, SESVETE, POREDAK EKIPNO PH 2017. Poz. Ekipa Bodovi 1. VARAŽDIN 3851 2. SPLIT 3655 3. NOVA GRADIŠKA 3624 4. PULA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA VETERANE Zagreb, Ulica Mladosti 1. odvojak 3 Telefax:+385 (1) Mobitel: +385 (0

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKI NOGOMETNI SAVEZ KOMISIJA ZA VETERANE Zagreb, Ulica Mladosti 1. odvojak 3 Telefax:+385 (1) Mobitel: +385 (0 HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Zagreb, Ulica Mladosti 1. odvojak 3 Telefax:+385 (1) 3701363 Mobitel: +385 (0) 99 3111521 Telefon:+385 (1) 3777276 IBAN: HR1523600001101420453 E mail: zns-veterani@zg.htnet.hr

Више

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ГРУПА ЗА ПЛАСМАН 1. 6. МЕСТА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Пето коло,

Више

OPĆINA GENERALSKI STOL OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO ZA PROVEDBU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MO Na temelju članka 9. Odluke o provedbi izbora za članove

OPĆINA GENERALSKI STOL OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO ZA PROVEDBU IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MO Na temelju članka 9. Odluke o provedbi izbora za članove BUKOVLJE Ukupno upisanih birača 274 Glasovalo birača 76 Važećih listića 74 Nevažećih 2 Utvrđuje se broj glasova koje su dobile kandidacijske liste i to: 1. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA (HDZ) 53 2. HRVATSKA

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr br. 19 Klubovima

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE DAVOR KLASA: /13-01/5 URBROJ: 2178/ DAVOR, 3. svibnja Na temelju članka

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE DAVOR KLASA: /13-01/5 URBROJ: 2178/ DAVOR, 3. svibnja Na temelju članka KLASA: 013-01/13-01/5 URBROJ: 2178/17-01-13-01 Na temelju članka 22. st.1. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne Novine", broj 144/12), Općinsko izborno povjerenstvo Općine DAVOR, odlučujući o prijedlogu

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:87/2019. Gospić,10.04.2019.

Више

Raspis ekipnog prvenstva RH

Raspis ekipnog prvenstva RH Hrvatski kuglački savez Ilica 37/I, 10000 Zagreb Broj: 5.2/19-IO Zagreb, 13. travnja 2019. godine KUGLAČKIM KLUBOVIMA ŽUPANIJSKIM KUGLAČKIM SAVEZIMA ZAGREBAČKI KUGLAČKI SAVEZ Raspis ekipnog prvenstvo RH

Више

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36 Izvršni odbor HNS je temeljem članka 43. Statuta na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 11. 07. 2019. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE

Више

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17 HRVATSKI KUGLAČKI SAVEZ BOWLING SEKCIJA PROPOZICIJE HRVATSKA BOWLING LIGA Sezona 2016./2017. PROPOZICIJE RASPORED ODIGRAVANJA HBL-a POPIS IGRAČA ADRESAR KALENDAR NATJECANJA 1. OPĆE ODREDBE 1.1 Priređivač

Више

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED

RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS U 1. RAZRED OSNOVNA ŠKOLA PETRA KANAVELIĆA KORČULA 20260 KORČULA, Ulica Ante Starčevića 1 Tel. 020 711059, tel. fax. 020 715023 e-mail: ured@os-pkanavelica-korcula.skole.hr RASPORED PREGLEDA DJECE DORASLE ZA UPIS

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj: 242/2016. Gospić,02.11.2016.

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 15 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 15 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 30.04.2019. Broj: 15 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVII Datum: 24. 08. 2018. Broj: 38 SADRŽAJ - Propozicije natjecanja Prve HNL juniora 2018/19. - Propozicije natjecanja Prve HNL pionira i kadeta 2018/19. - Propozicije natjecanja HNK za pionire,

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NSŽI NS PAZIN Šet.Pazinske Gim. 7/1-52000 PAZIN OIB: 84095646633 MB: 1464230 ŽR.: OTP banka 2407000-1158018791 Tel/Fax 052/622 254 Predsjednik: 098/411 980 e-mail: nogometno.srediste.pazin@pu.t-com.hr

Више

*******************************************************************************

******************************************************************************* Glasnik NS SAMOBOR Službene vijesti NS SAMOBOR --------------------------------------------------------------------------------------------------- Godina XI(XXIII) Broj 18/2007 SAMOBOR 29.09.2007. 18 Kazalo:

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVIII Datum: 12. 06. 2019. Broj: 24 SADRŽAJ - Završna tablica Hrvatski telekom Prve lige 2018/19 - Rezultat utakmice finala završnice HNK za 2018/19 - Završne tablice Prve HNL pionira i kadeta

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 13 G L A S N I K Nogometn

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; Broj: 13 G L A S N I K Nogometn HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE NOGOMETNO SREDIŠTE JASTREBARSKO Jastrebarsko; 16.04.2019. Broj: 13 G L A S N I K Nogometno središte Jastrebarsko, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko

Више

Microsoft Word - Propozicije za HBL 18-19

Microsoft Word - Propozicije za HBL 18-19 HRVATSKI KUGLAČKI SAVEZ BOWLING SEKCIJA PROPOZICIJE HRVATSKA BOWLING LIGA Sezona 2018./2019. PROPOZICIJE RASPORED ODIGRAVANJA HBL-a POPIS IGRAČA ADRESAR KALENDAR NATJECANJA 1. OPĆE ODREDBE 1.1 Priređivač

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 03.12.2018. Broj: 1/2018.

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 7 27. септембар 2018. 1. Регистрација утакмица 7. кола ФК''Раднички Зрењ.'' ФК''Цемент'' 4-1 ОФК''Вршац'' ФК''Железничар''

Више

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju, Visočica muški poredak startni broj Ime Prezime Godište klub vrijeme Nikola Mikulić

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju, Visočica muški poredak startni broj Ime Prezime Godište klub vrijeme Nikola Mikulić Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju, Visočica 0 - muški poredak startni broj Ime Prezime Godište klub vrijeme 7 Nikola Mikulić 990 AK Svetice :0:9 9 Marinko Koceić 97 AK Solin :07: Zoran

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 28.01.2019. Broj: 8/2019.

Више

MergedFile

MergedFile REZULTATI DAN ŠKLE četvrtak, 30. svibnja 2019. SKK U VIS VI.-VII. DJEVJČICE 1. Mia Vrgoč 2. Gabriela Mihaljević 3. Ivona Šimić i Stela Prskalo VI.-VII. -DJEČACI 1. Andrija Babić 2. Luka Pašalić 3. Filip

Више

B.K. - C.C. AXA Naziv utrke: Datum održavanja: AXA kup XC Režanci Krugova: 7 Krugova (mladi): 3 REZULTATI - PO KATEGORIJAMA Katego

B.K. - C.C. AXA Naziv utrke: Datum održavanja: AXA kup XC Režanci Krugova: 7 Krugova (mladi): 3 REZULTATI - PO KATEGORIJAMA Katego B.K. - C.C. AXA Naziv utrke: Datum održavanja: AXA kup 04. - XC Režanci 4.05.05. Krugova: 7 Krugova (mladi): REZULTATI - PO KATEGORIJAMA Elite (Elite) 8 Ljubičić Nenad 0:06:8:0 7 BBKXS Adrenalina Pula

Више

Microsoft Word - Prijedlog Propozicije I. HNL doc

Microsoft Word - Prijedlog Propozicije I. HNL doc P R I J E D L O G Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 42. Statuta HNS-a (Glasnik 44/08), na prijedlog Udruge profesionalnih klubova Prve HNL, na sjednici održanoj 2011. usvojio

Више

Priređivači: GRDELIN, Split JADRAN, Split MORNAR, Split POŠK, Split OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE REGIJE 1 1. DIO 8. lipnja :00h SPLI

Priređivači: GRDELIN, Split JADRAN, Split MORNAR, Split POŠK, Split OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE REGIJE 1 1. DIO 8. lipnja :00h SPLI Priređivači: GRDELIN, Split JADRAN, Split MORNAR, Split POŠK, Split OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE REGIJE 1 1. DIO 8. lipnja 2019. 11:00h, Š.C. POLJUD, 50m BAZEN, 8 STAZA 1. 50m LEPTIR, Plivačice

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 5 I RLS za godinu (1).docx

Microsoft Word - BILTEN br. 5 I RLS za godinu (1).docx 24.10.2017.g. RVAČKI SAVEZ SRBIJE I RVAČKA LIGA SRBIJE ZA 2017. GODINU DOKUMENTI I RVAČKE LIGE SRBIJE za 2017. godinu 1. Rezultati IV kola I RLS za 2017. godinu, Rezultat meča VII kola I RLS za 2017. godinu

Више

A BOĆARSKI KLUB DOMAĆIN Marčelji B BOĆARSKI KLUB GOST Sveti Rok Klana MJESTO I DATUM: 6 : 16 (POENI) (POENI) Marinići, LIGA: II. HBL - sje

A BOĆARSKI KLUB DOMAĆIN Marčelji B BOĆARSKI KLUB GOST Sveti Rok Klana MJESTO I DATUM: 6 : 16 (POENI) (POENI) Marinići, LIGA: II. HBL - sje OĆRSKI KLU DOMĆIN Marčelji OĆRSKI KLU GOST Sveti Rok Klana DTUM 6 16 Marinići, 202018. LIG II. HL - sjever KOLO 4 DISCIPLINE TEREN REZULTT POENI POJEDINČNO PR KLSIČNO PR KLSIČNO TROJK KLSIČNO RZINSKO IZIJNJE

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Marsovo polje 6, PP 98-52100 PULA OIB: 14116426555 IBAN: HR8523800061132000371 Centrala 052/223-856 Tajnik 052/217-154 Fax 052/382-328 www.nszi.hr e-mail: nogometzi@inet.hr

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE MOLVE KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2137/ MOLVE, 3. svibnja Na temelju ĉlanka 2

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE MOLVE KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2137/ MOLVE, 3. svibnja Na temelju ĉlanka 2 URBROJ: 2137/17-13-42 izborno povjerenstvo Općine MOLVE, odluĉujući o prijedlogu predlagatelja AUTOHTONA-HRVATSKA STRANKA PRAVA - A - HSP, utvrdilo je i prihvatilo ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA OPĆINSKOG VIJEĆA

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

Microsoft Word - 1 druga žnl.doc

Microsoft Word - 1 druga žnl.doc Temeljem čl 38. Statuta Izvršni odbor Nogometnog saveza Zadarske županije na sjednici održanoj 08.08.2014., donosi odluku o: PROPOZICIJAMA NATJECANJA 2. ŽNL OPĆE ODREDBE Članak 1. Broj sudionici natjecanja

Више

Glasnik54.cdr

Glasnik54.cdr Godina: XXII Datum: 04. 12. 2013. Broj: 54 SADRŽAJ - FIFA cirkularno pismo br. 1396 Nogomet na pijesku - XII Turnir u Antibesu - Registracije Izdaje: Hrvatski nogometni savez Ulica grada Vukovara 269 A,

Више