ffff

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "ffff"

Транскрипт

1 ЗАПИСНИК СА ШЕЗДЕСЕТТРЕЋЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА часова. Одржане 7. јуна године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9,00 У смислу члана 15. Пословника Градског већа града Чачка, Милун Тодоровић, председник Градског већа, отворио је 63. седницу Градског већа и истом председавао. Констатовао је: да од укупно 13 чланова Градског већа седници присуствује 11 чланова: Милун Тодоровић, Милица Дачић, Драгомир Шипетић, Душан Радојевић, Вељко Неговановић, Мирослав Вукосављевић, др Велимир Дробњак, др Милан Лукић, прим. др Славица Драгутиновић, Славко Веселиновић и Немања Трнавац, а одсутни су: Анђелка Новаковић Михаило Јовић. да у смислу члана 15. Пословника Градског већа града Чачка, Градско веће има кворум, те може да ради и пуноважно одлучује; да седници Градског већа присуствују: - Владан Милић, помоћник Градоначелника - Игор Трифуновић, председник Скупштине града - Милорад Јевђовић, заменик председника Скупштине града - Мирослав Петковић, секретар Скупштине града - Славица Каранац, начелник Градске управе за стручне послове Скупштине, Градоначелника и Градског већа - Небојша Бежанић, начелник Градске управе за опште и заједничке послове - Весна Дмитрић, начелник Градске управе за урбанизам - Сида Затежић, представник Градске управе за финансије - Миленко Поповић, председник Комисије за грађевинско земљиште - Зоран Бараћ, в.д. директор ЈП Рзав Ариље да је представницима средстава јавног информисања омогућено праћење целог тока седнице из за то одређене просторије, а након седнице биће им дата изјава о раду и одлучивању на седници. *** У смислу члана 16. Пословника Градског већа града Чачка, Милун Тодоровић, предложио је дневни ред који је достављен уз материјал за седницу. Питао је да ли има предлога за измену или допуну дневног реда. Како више није било предлога за измену и допуну дневног реда, Градско веће је једногласно утврдило следећи: ДНЕВНИ РЕД: 1. РАЗМАТРАЊЕ АМАНДМАНА НА ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА СТАТУТА ГРАДА ЧАЧКА

2 2. РАЗМАТРАЊЕ АМАНДМАНА НА ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ОБАВЉАЊУ КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ ОБЕЗБЕЂИВАЊА ЈАВНОГ ОСВЕТЉЕЊА 3. ДАВАЊЕ МИШЉЕЊА НА: А) ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ПРОМЕНИ НАЗИВА ПОЈЕДИНИХ УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА Б) ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ОДРЕЂИВАЊУ И ПРОМЕНИ НАЗИВА ПОЈЕДИНИХ УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА 4. УТВРЂИВАЊЕ ПРЕДЛОГА ОДЛУКЕ О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ОДЛУКУ УПРАВНОГ ОДБОРА ЈП РЗАВ АРИЉЕ БР. 472/2018 од ГОДИНЕ 5.УТВРЂИВАЊЕ ПРЕДЛОГА РЕШЕЊА О ОТУЂЕЊУ И ПРИБАВЉАЊУ У ЈАВНУ СВОЈИНУ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА РАЗМЕНОМ ИЗМЕЂУ ГРАДА ЧАЧКА И ВЕРЕ ВУЧКОВИЋ ИЗ ЧАЧКА 6.УТВРЂИВАЊЕ ПРЕДЛОГА РЕШЕЊА О ОТУЂЕЊУ И ПРИБАВЉАЊУ У ЈАВНУ СВОЈИНУ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА РАЗМЕНОМ ИЗМЕЂУ ГРАДА ЧАЧКА И CHIPS WAY ДОО ЧАЧАК 7. ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О ОТУЂЕЊУ ИЗ ЈАВНЕ СВОЈИНЕ ГРАДА ЧАЧКА, НЕПОСРЕДНОМ ПОГОДБОМ, КП.БР. 3987/4 КО МРЧАЈЕВЦИ, ДРАГИЦИ ВАСИЉЕВИЋ ИЗ МРЧАЈЕВАЦА 8. ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ МИЛОВАНУ НИКИФОРОВИЋУ ИЗ ЧАЧКА ЗА ОЗАКОЊЕЊЕ НЕЛЕГАЛНОГ ОБЈЕКТА 9.РАСПИСИВАЊЕ ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЦРКВАМА И ВЕРСКИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ЗА РЕАЛИЗОВАЊЕ ПРОГРАМА У ГОДИНИ 10. РАЗМАТРАЊЕ ПРЕДЛОГА СТРУЧНЕ КОМИСИЈЕ ЗА ИЗБОР ГОДИШЊИХ, ОДНОСНО ПОСЕБНИХ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА У ВЕЗИ ИЗВЕШТАЈА ПОДНОСИЛАЦА ПРОГРАМА О РЕАЛИЗОВАЊУ ПРОГРАМА КОЈИМА СЕ ОСТВАРУЈЕ ОПШТИ ИНТЕРЕС У ОБЛАСТИ СПОРТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА У ГОДИНИ 11. ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О ОДОБРАВАЊУ ГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА И ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА ЗАДОВОЉАВАЊЕ ПОТРЕБА И ИНТЕРЕСА ГРАЂАНА У ОБЛАСТИ СПОРТА У ГРАДУ ЧАЧКУ У ГОДИНИ 12. ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О УПОТРЕБИ СРЕДСТАВА ТЕКУЋЕ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ (апропријација 224/1) 13. ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О УПОТРЕБИ СРЕДСТАВА ТЕКУЋЕ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ (апропријација 240) 14. ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О УПОТРЕБИ СРЕДСТАВА ТЕКУЋЕ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ (апропријација 459)

3 РАД ПО ТАЧКАМА ДНЕВНОГ РЕДА: ПРВА ТАЧКА: РАЗМАТРАЊЕ АМАНДМАНА НА ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА СТАТУТА ГРАДА ЧАЧКА У оквиру ове тачке дневног реда Градско веће је разматрало амандман на Предлог Одлуке о изменама и допунама Статута града Чачка и то: Амандман 1. на члан 2. који је поднела одборник др Весна Новаковић, а у уводном излагању образложиo Небојша Бежанић истакавши да се овај Амандман односи на члан 84 б Статута града Чачка где би се додао став 2. Амандманом се у потпуности цитира одговорајућа одредба Закона о јавном здрављу у погледу набрајања послова Савета за здравље и правно је могућ. По завршеном уводном излагању отворен је претрес у коме је учешће узела прим. др Славица Драгутиновић истакавши да је садржина овог амандмана већ ушла у Пословник Савета по коме Савет ради. По упознавању са Амандманом и завршеном претресу, Градско веће поднети Амандман је прихватило, па предлаже Скупштини да поднети Амандман прихвати. ДРУГА ТАЧКА: РАЗМАТРАЊЕ АМАНДМАНА НА ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ОБАВЉАЊУ КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ ОБЕЗБЕЂИВАЊА ЈАВНОГ ОСВЕТЉЕЊА У оквиру ове тачке дневног реда Градско веће је разматрало амандман на Предлог Одлуке о обављању комуналне делатности обезбеђивања јавнг осветљења и то: Амандман 3. на главу II, члан 6. који је поднела одборник др Биљана Радивојевић, а у уводном излагању образложила Весна Дмитрић истакавши да се Амандман односи на промену у ставу 3. тако да гласи: Градско веће града Чачка доноси одлуку из става 1. и 2. овог члана на основу предлога јавних установа и/или групе грађана (својим потписима, нпр. 50) уз који се прилаже пројекат декоративног осветљавања, који израђује или прибављa Предузеће. Предлаже да се Амандман не прихвати, као неоснован, јер је потребно да остане одредба да само јавно предузеће може да предлаже декоративно осветљење на појединим објектима уз прилагање пројектне и техничке документације. По упознавању са Амандманом, Градско веће поднети Амандман није прихватило, па предлаже Скупштини да поднети Амандман не прихвати. Амандман 1. на члан 6. који је поднела одборник Виолета Марковић, а у уводном излагању образложила Весна Дмитрић истакавши да се овај Амандман односи на промену у ставу 4. тако да гласи: Предузеће је дужно да инсталације и уређаје за декоративно осветљавање из става 1. овог члана уклони у року од 3 радна дана после празника, приредбе или манифестације. Предлаже да се Амандман не прихвати због исувише кратко предвиђеног рока. По упознавању са Амандманом, Градско веће поднети Амандман није прихватило, па предлаже Скупштини да поднети Амандман не прихвати.

4 Амандман 2. на члан 8. који је поднела одборник Виолета Марковић, а у уводном излагању образложила Весна Дмитрић истакавши да се овај Амандман односи на промену у ставу 1. тако да гласи: Забрањено је уклањање или рушење објеката, уређаја и инсталације јавног осветљења од стране неовлашћеног правног или физичког лица. Сматра да Амандман треба прихватити. По упознавању са Амандманом, Градско веће поднети Амандман је прихватило, па предлаже Скупштини да поднети Амандман прихвати. ТРЕЋА ТАЧКА: ДАВАЊЕ МИШЉЕЊА НА: А) ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ПРОМЕНИ НАЗИВА ПОЈЕДИНИХ УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА Б) ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ОДРЕЂИВАЊУ И ПРОМЕНИ НАЗИВА ПОЈЕДИНИХ УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА Мирослав Петковић поднео је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда истакавши да је правни основ за доношење Одлуке садржан у одредби Закона о локалној самоуправи којом је прописано да Скупштина јединице локалне самоуправе одлучује о називима улица, тргова, градских четврти, заселака и других делова насељених места на својој територији уз претходну сагласност Министарства надлежног за послове локалне самоуправе. Статутом града Чачка прописано је да Скупштина града у складу са Законом утврђује називе улица на својој територији. Комисија за одређивање назива улица Скупштине града Чачка утврдила је да на територији града Чачка у разним месним заједницама постоји више улица са истим називом и да се ради углавном о улицама које имају бројчане називе. Комисија сматра да би свака улица требала да добије назив, чиме би се избегле забуне и проблеми које имају становници ових улица и разне службе у обављању својих послова. Такође, Комисија је на основу предлога које су Комисији доставили заинтересовани грађани и службе, утврдила предлог да планиране приступне саобраћајнице у Индустријској зони у Прељини добију називе, а једна улица у КО Атеници промени назив, тако да уместо бројчаног назива добије назив по предлогу мештана са ове територије. По упознавању са предлогом Градско веће је за Скупштину једногласно утврдило: М И Ш Љ Е Њ Е Да Скупштина града Чачка донесе Одлуку о промени назива појединих улица на територији града Чачка и Одлуку о одређивању и промени назива појединих улица на територији града Чачка, у тексту који је за Скупштину предложила Комисија за одређивање назива улица. ЧЕТВРТА ТАЧКА: УТВРЂИВАЊЕ ПРЕДЛОГА ОДЛУКЕ О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ОДЛУКУ УПРАВНОГ ОДБОРА ЈП РЗАВ АРИЉЕ БР. 472/2018 од ГОДИНЕ Зоран Бараћ поднео је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда упознавши чланове Градског већа са Одлуком о расподели добити ЈП Рзав Ариље коју је донео Управни одбор предузећа на седници одржаној 25. маја године. Наиме, нераспоређена добит односи се на добит предузећа из године у износу од ,00 динара и распоређује се на покриће губитка из ранијих година.

5 По упознавању са предлогом Градско веће је једногласно утврдило Предлог одлуке о давању сагласности на одлуку Управног одбора ЈП Рзав Ариље број 472/2018 од 25. маја године, и доставило Скупштини на разматрање и доношење. ПЕТА ТАЧКА: УТВРЂИВАЊЕ ПРЕДЛОГА РЕШЕЊА О ОТУЂЕЊУ И ПРИБАВЉАЊУ У ЈАВНУ СВОЈИНУ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА РАЗМЕНОМ ИЗМЕЂУ ГРАДА ЧАЧКА И ВЕРЕ ВУЧКОВИЋ ИЗ ЧАЧКА Миленко Поповић поднео је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда упознавши чланове Градског већа са иницијативом Вере Вучковић из Чачка поднетом ради размене грађевинског земљишта и то дела кп. бр. 787/3 КО Кулиновци у површини од 25 м 2, чији је власник, за део кп. бр.6909 КО Чачак у површини од 112м 2, која је у јавној својини града Чачка, непосредном погодбом. Размена делова непокретности је потребна ради озакоњења објекта саграђеног на кп. бр. 787/3 КО Кулиновци. Испитујући уредност и потпуност иницијативе утврђено је да је иста уредна, потпуна и поднета од стране овлашћеног лица. Уз иницијативу су приложени потврђени пројекат препарцелације који садржи листове непокретности за обе парцеле и Урбанистички извештај за кп. бр. 787/3 КО Кулиновци из ког се утврђује да се предметни објекат делом налази на кп. бр КО Чачак која је у делу на коме се предметни објекат налази комплементарна са наменом становања сходно Плану генералне регулације Атеница-Кулиновци док је у другим деловима планирана саобраћаница. Скупштина града Чачка је на седници одржаној у мају године донела Одлуку о приступању прибављању и отуђењу наведених парцела. У наставку поступка Комисија за грађевинско земљиште је прибавила обрачун накнаде за разлику у површини између површине која се отуђује и површине која се прибавља са којим се сагласио подносилац иницијативе. Правни основ за доношење Решења садржан је у одредбама Закона о планирању и изградњи, Закона о јавној својини и Одлуци о грађевинском земљишту. По упознавању са предлогом Градско веће је једногласно утврдило Предлог Решења о отуђењу и прибављању у јавну својину грађевинског земљишта разменом између града Чачка и Вере Вучковић из Чачка, и доставило Скупштини на разматрање и доношење. ШЕСТА ТАЧКА: УТВРЂИВАЊЕ ПРЕДЛОГА РЕШЕЊА О ОТУЂЕЊУ И ПРИБАВЉАЊУ У ЈАВНУ СВОЈИНУ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА РАЗМЕНОМ ИЗМЕЂУ ГРАДА ЧАЧКА И CHIPS WAY ДОО ЧАЧАК Миленко Поповић поднео је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда и истакао да је предузеће Chips way доо Чачак поднело иницијативу за размену кп. бр. 5123/3 КО Чачак у приватној својини и градског грађевинског земљишта, ближе описаног као кп.бр КО Чачак у јавној својини града Чачка, путем непосредне погодбе. Катастарска парцела 5123/3 КО Чачак налази се на траси саобраћајнице, а кп. бр КО Чачак је окружена парцелама које су у приватној својини Сhips way доо које планира проширење производних капацитета и запошљавање већег броја радника, а на кп. бр КО Чачак планира изградњу објекта који ће омогућити проширење. Испитујући уредност и потпуност иницијативе утврђено је да је иста уредна, потпуна и поднета од стране овлашћеног лица. Уз иницијативу су приложени копија плана и лист непокретности за кп.бр. 5123/3 КО Чачак и за кп. бр КО Чачак, а Скупштина града Чачка је на седници одржаној у децембру године донела Одлуку о приступању прибављању и отуђењу наведених парцела. Комисија за грађевинско земљиште је прибавила обрачун накнаде за разлику у површини између површине која се отуђује и површине која се прибавља са којом се сагласио подносилац иницијативе. Правни

6 основ за доношење Решења садржан је у одредбама Закона о планирању и изградњи, Закона о јавној својини и Одлуци о грађевинском земљишту. По завршеном уводном излагању отворен је претрес у коме су учешће узели: Милун Тодоровић прокоментарисао је овлашћење за потписивање уговора тек након претходно прибављеног мишљења Градског правобранилаштва. и рок за уплату. Миленко Поповић је истакао да је таква одредба у складу са Одлуком о грађевинском земљишту и да је сада предвиђено за разлику од раније, да се износ уплаћује једнократно 15 дана након закључења уговора док се по ранијој Одлуци износ могао уплатити на рате. По упознавању са предлогом и завршеном претресу Градско веће је једногласно утврдило Предлог о отуђењу и прибављању у јавну својину грађевинског земљишта разменом између града Чачка и Chips way доо Чачак, и доставило Скупштини на разматрање и доношење. СЕДМА ТАЧКА: ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О ОТУЂЕЊУ ИЗ ЈАВНЕ СВОЈИНЕ ГРАДА ЧАЧКА, НЕПОСРЕДНОМ ПОГОДБОМ, КП.БР. 3987/4 КО МРЧАЈЕВЦИ, ДРАГИЦИ ВАСИЉЕВИЋ ИЗ МРЧАЈЕВАЦА Миленко Поповић поднео је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда упознавши чланове Градског већа са иницијативом Драгице Васиљевић из Мрчајеваца поднетој ради отуђења осталог земљишта из јавне својине и прибављање истог у приватну својину. У иницијативи је наведено да је власник кп.бр КО Мрчајeвци на којој је саградила више објеката. Објекат број 3 је нелегалан, укупне површине од 166 м 2 и делом у површини од 14 м2 се налази на кп. бр. 3987/4 КО Мрчајевци, тe јој је наведена парцела потребна ради озакоњења објекта. Поднета иницијатива је испитана, па након што је утврђено да је иста уредна, потпуна, целисходна и поднета од стране овлашћеног лица, Градско веће града Чачка донело је решење о приступању отуђењу 13. децембра године. Комисија за грађевинско земљиште је прибавила обрачун накнаде за отуђење од ЈП "Градац" Чачак са којим се сагласио подносилац иницијативе и извршила увид у прикупљене доказе. Уз иницијативу су приложени копија плана, лист непокретности, а Информација о локацији је прибављена по службеној дужности. Увидом у лист непокретности утврђено је да је као власник кп.бр. 3987/4 КО Мрчајевци, површине 1096 м 2 уписан град Чачак и да је наведена парцела по врсти остало земљиште. Такође је утврђено да се на кп. бр. 3987/4 КО Чачак налази део објекта са кп. бр КО Мрчајевци, да објекат бр. 3 са кп. бр КО Мрчајевци, укупне површине 180 м2, делом у површини од 166 м2 се налази на кп. бр. 2583, а делом у површини од 14 м2 се налази на кп. бр. 3987/4 КО Мрчајевци. Правни основ за доношење Решења садржан је у Одлуци о грађевинском земљишту. По завршеном уводном излагању отворен је претрес у коме су учешће узели: Немања Трнавац питао је за удаљеност парцеле од пута који се гради у Мрчајевцима, у смислу тога да се не деси да неко откупи земљиште које је потребно за изградњу пута. Весна Дмитрић је истакла да се све радње предузимају у складу са наменом из ПГР-а Мрчајевци. Миленко Поповић је нагласио да се код оваквих поступака прибавља Инфомрација о локацији где се види испуњеност услова па не постоји опасност да дође до поменуте ситуације. По упознавању са предлогом и завршеном претресу Градско веће је једногласно донело: Р Е Ш Е Њ Е 1. Отуђује се из јавне својине града Чачка непосредном погодбом кп.бр. 3987/4 КО Мрчајевци, површине 1096 м 2, ради озакоњења објекта саграђеног на кп. бр КО

7 Мрчајевци, Драгици Васиљевић из Мрчајеваца за износ накнаде од ,00 динара (осамдесетпетхиљадапетстотинапет динара), који да плати у року од 15 дана од дана закључења уговора, као и да плати све обавезе проистекле из уговора, односно порез на пренос апсолутних права и трошкове овере. 2. Стицалац је дужан да у року од 30 дана од дана пријема решења закључи са ЈП "Градац" уговор о отуђењу градског грађевинског земљишта, којим ће ближе регулисати међусобна права и обавезе, а уколико исти не закључи у остављеном року или не плати цену у року утврђеном овим решењем и уговором, решење ће бити поништено. 3. На основу овог решења и уговора о отуђењу, а после исплате целокупног износа цене и потврде ЈП "Градац" о исплати, стицалац може у јавној књизи о евиденцији непокретности и правима на њима уписати право својине. ОСМА ТАЧКА: ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ МИЛОВАНУ НИКИФОРОВИЋУ ИЗ ЧАЧКА ЗА ОЗАКОЊЕЊЕ НЕЛЕГАЛНОГ ОБЈЕКТА Весна Дмитрић поднела је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда и истакла да је Милован Никифоровић из Чачка поднео захтев којим је тражио сагласност за озакоњење објекта површине од 55 м2, који је изграђен на к.п. бр. 381 КО Чачак. Увидом у лист непокретности утврђено је да је на кп. бр. 381 КО Чачак саграђено 4 објекта, да је објекат нумерисан бројем 4 површине 55м2 изграђен без дозволе и да је као држалац истог уписан Милован Никофоровић. Комисија за грађевинско земљиште је разматрала поднети захтев и приложене доказе и донела закључак дана 30. маја године да је оправдано дати тражену сагласност имајући у виду да је град Чачак сувласник на кп. бр. 381 КО Чачак заједно са Милованом Никифоровић и Владаном Ристић и то у делу сразмерно површини објеката. Правни оснос за доношење Решења садржан је у Одлуци о грађевинском земљишту. По упознавању са предлогом Градско веће је једногласно донело: РЕШЕЊЕ ДАЈЕ СЕ САГЛАСНОСТ Миловану Никифоровићу из Чачка, Бате Јанковић бр. 78 Чачак, да може извршити ОЗАКОЊЕЊЕ у својству инвеститора, нелегалног објекта, нумерисаног бр. 4, у површини од 55 м2, а који је изграђен на к.п. бр. 381 КО Чачак. ДЕВЕТА ТАЧКА: РАСПИСИВАЊЕ ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЦРКВАМА И ВЕРСКИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ЗА РЕАЛИЗОВАЊЕ ПРОГРАМА У ГОДИНИ Уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда поднела је Славица Каранац упознавши чланове Градског већа са предметом конкурса за доделу средстава црквама и верским заједницама за реализовање програма у години, у циљу унапређивања верских слобода и остваривања општег добра и заједничког интереса. Истакла је да право на доделу средства имају цркве и верске заједнице за реализацију програма из области градитељства, образовања, културе и науке. Такође је појаснила основне услове и критеријуме за доделу средстава. По завршеном уводном излагању отворен је претрес у коме је учешће узела прим. др Славица Драгутиновић и истакла да је потребно не само овај конкурс већ и све друге конкурсе медијски пропратити јер је у контакту са грађанима стекла утисак да нису сви у току са доделом средстава по конкурсима које расписује Градско веће или неки други орган Града, а Чачак као друштвено одговоран град издваја велика средства за овакве намене.

8 По упознавању са текстом Јавног конкурса и завршеном претресу, Градско веће је на основу Правилника о критеријумима и поступку доделе средстава црквама и верским заједницама, једногласно расписало ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЦРКВАМА И ВЕРСКИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ЗА РЕАЛИЗОВАЊЕ ПРОГРАМА У ГОДИНИ 1. Предмет овог конкурса је додела средстава црквама и верским заједницама за реализовање програма у циљу унапређивања верских слобода и остваривања општег добра и заједничког интереса. 2. Право учешћа на конкурсу имају цркве и верске заједнице за реализацију програма из области градитељства, образовања, културе и науке. 3. Основни услови за доделу средстава су: - да подносилац програма има статус правног лица, - да је седиште подносиоца програма на територији града Чачка, - да је подносилац програма основан у складу са прописима којим је уређено његово оснивање, - да се програм реализује на територији града Чачка. 4. Критеријуми за доделу средстава су: - карактер и значај програма, - капацитет за реализацију програма, - досадашња искуства у реализацији програма, - број корисника према којима је усмерен програм. 5. Конкурсну документацију цркве и верске заједнице могу преузети на писарници Градске управе града Чачка на шалтеру број 8 или на сајту ( пријава, смернице и Правилник). 6. Конкурс је отворен 15 (петнаест) дана од дана објављивања у листу Чачански глас. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. 7. Пријаве на конкурс, у затвореној коверти, доставити на адресу: Градско веће града Чачка - Комисија за доделу средстава црквама и верским заједницама, ул. Жупана Страцимира број 2, са назнаком «НЕ ОТВАРАЈ ПРИЈАВА НА КОНКУРС». ДЕСЕТА ТАЧКА: РАЗМАТРАЊЕ ПРЕДЛОГА СТРУЧНЕ КОМИСИЈЕ ЗА ИЗБОР ГОДИШЊИХ, ОДНОСНО ПОСЕБНИХ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА У ВЕЗИ ИЗВЕШТАЈА ПОДНОСИЛАЦА ПРОГРАМА О РЕАЛИЗОВАЊУ ПРОГРАМА КОЈИМА СЕ ОСТВАРУЈЕ ОПШТИ ИНТЕРЕС У ОБЛАСТИ СПОРТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА У ГОДИНИ Владан Милић поднео је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда упознавши чланове Градског већа са предлогом Стручне комисије за избор годишњих, односно посебних

9 програма у области спорта која је размотрила извештаје о реализацији програма којима се реализује општи интерес у области спорта на територији града Чачка у години, а које су подносиоци програма на прописаном обрасцу доставили Градском већу. Након разматрања достављених извештаја Комисија је утврдила да су 4 подносиоца програма користила додељена средства у складу са Одлуком о одобравању и финансирању програма за задовољавање потреба и интереса грађана у области спорта у Чачку и предложила Градском већу да их усвоји. По упознавању са предлогом Градско веће је једногласно донело следећи: ЗАКЉУЧАК УСВАЈА СЕ Извештај о реализовању програма којима се остварује општи интерес у области спорта на територији града Чачка у години, који су доставили следећи подносиоци програма: 1. Фудбалски клуб Вујан Прислоница 2. Фудбалски клуб Гаврило Принцип Вранићи 3. Стреличарски клуб Прељина Прељина 4. Шаховски клуб Борац Чачак ЈЕДАНАЕСТА ТАЧКА: ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О ОДОБРАВАЊУ ГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА И ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА ЗАДОВОЉАВАЊЕ ПОТРЕБА И ИНТЕРЕСА ГРАЂАНА У ОБЛАСТИ СПОРТА У ГРАДУ ЧАЧКУ У ГОДИНИ Владан Милић поднео је уводно излагање у оквиру ове тачке дневног реда упознавши чланове Градског већа са предлогом Стручне комисија за избор годишњих, односно посебних програма у области спорта којим се предлаже да се у складу са Одлуком о одобравању и финансирању програма за задовољавање потреба и интереса грађана у области спорта у Чачку одобре годишњи програми и доделе средства за задовољавање потреба и интереса грађана у области спорта у граду Чачку у години, организацијама у области спорта. По упознавању са предлогом Градско веће је једногласно донело 8 решења о одобравању годишњег програма и додели средстава за задовољавање потреба и интереса грађана у области спорта у граду Чачку у години, према следећем редоследу: редни број организација у области спорта 1. Фудбалски клуб Гаврило Принцип Вранићи 2. Фудбалски клуб Вујан Прислоница грана/област спорта износ (у динарима) фудбал ,00 фудбал ,00 област потреба и интереса грађана учешће спортских учешће спортских

10 3. 4. Фудбалски клуб Гаучоси Чачак Фудбалски клуб Киндер Чачак фудбал ,00 фудбал ,00 5. ОФК ''Деци с'љубављу'' Чачак фудбал , Фудбалски клуб Младост-радост Чачак Фудбалски клуб ''Малба'' Жаочани Шаховски клуб Борац Чачак фудбал ,00 фудбал ,00 шах ,00 1) учешће спортских ,00 динара 2) организација спортских такмичења од посебног значаја за град Чачак ,00 динара 1) учешће спортских ,00 динара 2) организација спортских такмичења од посебног значаја за град Чачак ,00 динара организација спортских такмичења од посебног значаја за град Чачак 1) учешће спортских ,00 динара 2) организација спортских такмичења од посебног значаја за град Чачак ,00 динара учешће спортских 1) учешће спортских ,00 динара 2) организација спортских такмичења од посебног значаја за град Чачак ,00 динара

11 ДВАНАЕСТА ТАЧКА: ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О УПОТРЕБИ СРЕДСТАВА ТЕКУЋЕ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ (апропријација 224/1) У оквиру ове тачке дневног реда, а након уводног излагања Сиде Затежић, Градско веће је једногласно донело следеће: РЕШЕЊЕ 1. Из средстaва утврђених Одлуком о буџету града Чачка за годину (,,Сл. лист града Чачка број 24/2017) раздео 2, Градско веће, функционална класификација 130, апропријација 32, економска класификација 499,,Средства резерве - Текућа резерва, извор финансирања 01 (Издаци из средстава буџета Града), Директни корисник буџетских средстава - Градско веће града Чачка, Програм 15, Опште услуге локалне самоуправе, програмска активност Текућа буџетска резерва, одобравају се средства у износу од ,00 динара, за непланиране сврхе за које није утврђена апропријација и то за потребе Удружења прозвођача кајсије и осталог коштичавог воћа Миоковачка кајсија на име трошкова покретања поступка регистрације географског порекла Миоковачке кајсије и отвара нова апропријација 224/1, економска класификација 481 Дотације невладиним организацијама покретање поступка регистрације ознаке географског порекла Миоковачке кајсије, Функционална класификација 421, извор финансирања 01 (Издаци из средстава буџета Града), Директни корисник буџетских средстава Градска управа за локални економски развој града Чачка, Програм 5. Пољопривреда и рурални развој, ПА , Подршка за спровођење пољопривредне политике у локалној заједници. 2. Средства из тачке 1. Решења распоређују се на нову апропријацију 224/1, економска класификација 481 Дотације невладиним организацијама покретање поступка регистрације ознаке географског порекла Миоковачке кајсије, Функционална класификација 421, извор финансирања 01 (Издаци из средстава буџета Града), Директни корисник буџетских средстава Градска управа за локални економски развој града Чачка, Програм 5. Пољопривреда и рурални развој, ПА , Подршка за спровођење пољопривредне политике у локалној заједници. 3. О извршењу овог решења стараће се Градска управа за финансије. 4. Ово решење објавити у,,службеном листу града Чачка. ТРИНАЕСТА ТАЧКА: ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О УПОТРЕБИ СРЕДСТАВА ТЕКУЋЕ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ (апропријација 240) У оквиру ове тачке дневног реда, а након уводног излагања Сиде Затежић, Градско веће је једногласно донело следеће: РЕШЕЊЕ 1. Из средстaва утврђених Одлуком о буџету града Чачка за годину (,,Сл. лист града Чачка број 24/2017) раздео 2, Градско веће, функционална класификација 130, апропријација 32, економска класификација 499,,Средства резерве - Текућа резерва, извор финансирања 01 (Издаци из средстава буџета Града), Директни корисник буџетских средстава - Градско веће града Чачка, Програм 15, Опште услуге локалне самоуправе, програмска активност Текућа буџетска резерва, одобравају се средства у износу од ,00 динара, на име обезбеђења додатних средстава на

12 апропријацији 240, за потребе ОШ Милица Павловић Чачак, на име опремања простора за нову групу продуженог боравка у Школи. 2. Средства из тачке 1. Решења распоређују се на апропријацију 240, економска класификација 4632 Трансфери осталим нивоима власти капитални трансфери основним школама, Функционална класификација 912, извор финансирања 01 (Издаци из средстава буџета Града), Директни корисник буџетских средстава Градска управа за друштвене делатности, Индиректни корисник буџетских средстава Основна школа Милица Павловић Чачак, Програм 9. Основно образовање и васпитање, ПА , Фунцкионисање основних школа. 3. О извршењу овог решења стараће се Градска управа за финансије. 4. Ово решење објавити у,,службеном листу града Чачка. ЧЕТРНАЕСТА ТАЧКА: ДОНОШЕЊЕ РЕШЕЊА О УПОТРЕБИ СРЕДСТАВА ТЕКУЋЕ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ (апропријација 459) У оквиру ове тачке дневног реда, а након уводног излагања Сиде Затежић, Градско веће је једногласно донело следеће: РЕШЕЊЕ 1. Из средстaва утврђених Одлуком о буџету града Чачка за годину (,,Сл. лист града Чачка број 24/2017) раздео 2, Градско веће, функционална класификација 130, апропријација 32, економска класификација 499,,Средства резерве - Текућа резерва, извор финансирања 01 (Издаци из средстава буџета Града), Директни корисник буџетских средстава - Градско веће града Чачка, Програм 15, Опште услуге локалне самоуправе, програмска активност Текућа буџетска резерва, одобравају се средства у износу од ,00 динара, на име обезбеђења додатних средстава на апропријацији 459, за потребе ПУ Моје детињство Чачак, на име исплате обавеза по судским пресудама за неисплаћене јубиларне награде у години, судских трошкова и обрачунате камате по пресуди. 2. Средства из тачке 1. Решења распоређују се на апропријацију 459, економска класификација 483 Новчане казне и пенали по речењу судова Функционална класификација 911, извор финансирања 01 (Издаци из средстава буџета Града), Директни корисник буџетских средстава Градска управа за друштвене делатности, Индиректни корисник буџетских средстава Предшколска установа Моје детињство Чачак, Програм 8. Предшколско васпитање, ПА , Фунцкионисање и остваривање предшколског васпитања и образовања. 3. О извршењу овог решења стараће се Градска управа за финансије. 4. Ово решење објавити у,,службеном листу града Чачка. *** Славица Каранац истакла је да, у складу са Закључком Градског већа којим се овлашћује Градоначелник града Чачка да може изузетно донети одлуку о упућивању на службени пут у

13 3eM,'bI,I qjiaha fpa4crcor reha y c,ryuajy xa4a fpagcrco sehe He 3aceAa Ao AaHa xa4a rpe6a o6aearu clyx6eho rlyrobarbe, fpagouauerhlrk H3Berrrasa fpa4crco sehe Aaje ynyrno Berrca HeroraHoanha, qjlaha fpa4cxor reha rpa4a Haurca, ua c,ryx6ehu ttyr y fopa:x4eeaq, LaHa 14. wraja ro4rahe, paah [pucycrbobafba [pocjrabh ceocke crase Ceeror rpopoka Jeperur.rje r npocnabu 120 ro4raha OcHonne rxkojre,,jahko Josuhesuh" y f opa:xgeeqy. Mnryn Togoporuh, o6aeecl.ro je ulauoae fpa4crcor neha 4a je oaryr{eho rro obhm raqkama AHeBHor pe4a, naje 63. ceghuqy l-pa4cxor eeha sax.nyuuoy 9 qacoba u 50 nauhyra. IPAACKO BEhB Epoj: 06- I I 8-lll 7.jya2018. roaune 3anzcuzx ca63. ceahrrqe fpa4cxor eeha lII oa 27..iyaa ro4r.rhe. ycsojeh je na 64. ceahr.rrih fpa4cxor eeha 6poj 06-

mm

mm S L U Ž B E N I L I S T GRADA ČAČKA BROJ 15 12. novembar 2009. godine Na osnovu člana 56. Zakona o lokalnim izborima ( Sl. glasnik RS br. 129/2007), člana 63. Statuta grada Čačka («Sl. list grada Čačka»

Више

ffff

ffff ЗАПИСНИК СА СЕДАМДЕСЕТЧЕТВРТЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА Одржане 7. новембра 2018. године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9,00 часова. У смислу члана 15. Пословника Градског већа

Више

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА 2.7.2019. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА 2.7.2019. ГОДИНЕ ОПШТИНЕ 187. Председник општине Врњачка Бања, на основу чл.100.став

Више

02 - Sluzbeni list BR 11

02 - Sluzbeni list BR 11 GODINA XLVIII BROJ 11 ^A^AK 18. jun 2014. godине Cena ovog broja je 600 dinara Godi{wa pretplata je 10.000 dinara 150. На основу члана 120. Статута града 8/2013 и 22/2013) и члана 9. Правилника о помоћи

Више

PREDLOG

PREDLOG Na osnovu člana 99. Zakona o planiranju i izgradnji ( Sl. glasnik RS, br. 72/2009, 81/2009 - ispr., 64/2010 - odluka US, 24/2011, 121/2012, 42/2013 - odluka US, 50/2013 - odluka US, 98/2013 - odluka US,

Више

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за реклам

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за реклам Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ 4. 27.05.2019. годинe годишња претплата 2.700.-дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за рекламацију 10 дана А К Т А ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНР БРУС На основу

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи (Сл. Гласник СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ 21 04. ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник РС", бр. 72/2009, 81/2009 - испр., 64/2010 одлука

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XV БРОЈ 6, 21. АПРИЛ 2017. ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 69. На основу члана 192. Закона о општем управном поступку ( Сл.лист СРЈ, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.гласник РС, бр.

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVII БРОЈ ДЕЦЕМБАР 2017.ГОДИНЕ Цена овог броја је 50 динара Годишња претплата је динара

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVII БРОЈ ДЕЦЕМБАР 2017.ГОДИНЕ Цена овог броја је 50 динара Годишња претплата је динара СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVII БРОЈ 25 12. ДЕЦЕМБАР 2017.ГОДИНЕ Цена овог броја је 50 динара Годишња претплата је 1.000 динара АКТА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 133. економска класификација

Више

ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА

ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА www.gornjimilanovac.rs ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј 123. 124. АКТА ОПШТИНСКОГ

Више

osfsdfjksdjf

osfsdfjksdjf СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОДИНА X - БРОЈ 7 П ЕТР ОВ АЦ Н А М Л АВ И 09. о к тобар 2015. године Б е с п л а т а н п р и м е р а к 1. На основу члана 20. став 1. тачка 3. а у вези члана 32. Закона о локалној

Више

На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/

На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/ На основу члана 76. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/09, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/13, 142/14, 68/15 др.закон, 103/15, 99/16, 113/17,95/18 и 31/19),

Више

SL_br_

SL_br_ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLV Број 2. ТЕМЕРИН 22. МАРТ 2013. Примерак 100,00 динара 21. На основу члана 44. став 1. тачка 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник Републике Србије''

Више

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. ГОДИНЕ 97. Председник општине Врњачка Бања, на основу

Више

Slb 13

Slb 13 566 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 13 Нови Бечеј 03.10.2014. године година XLV 1. На основу члана 22. став 3. Пословника Нови Бечеј ( Службени лист општине Нови Бечеј» број 9/2008) Скупштина општине

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТП

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТП www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј 123. 124. АКТА ОПШТИНСКОГ

Више

На основу члана 36

На основу члана 36 На основу члана 6. Одлуке о буџетском фонду за заштиту животне средине општине Кикинда ( Сл. лист општине Кикинда, број 28/09 и 10/10) и Програмa коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређење

Више

Microsoft Word - Broj 7.doc

Microsoft Word - Broj 7.doc На основу члана 2. став 1. тачка 8. Одлуке о Градском већу Града Зајечара ( Сл. лист Града Зајечара, бр. 29/13, 31/13 и 51/14), Градско веће Града Зајечара, на седници одржаној 04.02.2015. године, донело

Више

SL_br_

SL_br_ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVII Број 11. ТЕМЕРИН 23. СЕПТЕМБАР 2014. Примерак 100,00 динара 163. На основу члана 118. Закона о раду ( Сл. гласник РС бр. 24/05, 61/05, 32/13...75/14) и члана

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA (Sl. list Grada Novog Sada, br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se postupak, uslovi,

Више

Жагубица, 11. јун године

Жагубица, 11. јун године Жагубица, 11. јун 29. године www.zagubica.org.rs С А Д Р Ж А Ј Скупштина општине Жагубица Одлука о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Жагубица за 29. годину.... 3. Одлука о јавном задуживању општине

Више

На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација

На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација и догађаја из области привреде од значаја за Град

Више

године I AКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 27. и 36. Закона о јавној својини ("Службени гласник Републике Србије", број: 72/2011) и

године I AКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 27. и 36. Закона о јавној својини (Службени гласник Републике Србије, број: 72/2011) и 11 21.12.2012.године I AКТА На основу члана 27. и 36. Закона о јавној својини ("Службени гласник Републике Србије", број: 72/2011) и члана 44. Закона о лаокалној самоуправи Сл. Гласник РС 129/2007, Скупштина

Више

Microsoft Word - SLUZBENI LIST BROJ 16.doc

Microsoft Word - SLUZBENI LIST BROJ 16.doc 29.06.2015. Службени лист општине Неготин Број 16 Страна 385 На основу члана 69.став 4. Закона о буџетском систему ( Сл. гласник, бр. 54/2009, 15., програмска активност 0602-0001 -пункционисање локалне

Више

Sl.list br.20-17

Sl.list br.20-17 Страна 1 - Број 20. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ 7.7.2017. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XIII БРОЈ 20 7.7.2017. ГОДИНЕ ОПШТИНЕ 215. Председник општине Врњачка Бања, на основу чл. 29. став 4.Закона о јавној

Више

SL. GL. MRK. GRAD cdr

SL. GL. MRK. GRAD cdr Број: 5/15, 14.07.2015. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 31. Закона о буџетском систему Републике Српске (Службени гласник

Више

ЗАПИСНИК СА ОСАМДЕСЕТДРУГЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА часова. Одржане 13. марта године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9

ЗАПИСНИК СА ОСАМДЕСЕТДРУГЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА часова. Одржане 13. марта године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9 ЗАПИСНИК СА ОСАМДЕСЕТДРУГЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА часова. Одржане 13. марта 2019. године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9,00 У смислу члана 15. Пословника Градског већа града

Више

Скупштина општине Барајево , на седници одржаној ¬¬____ decembra 2007

Скупштина  општине Барајево , на седници одржаној  ¬¬____ decembra 2007 Скупштина Градске општине Барајево, на седници одржаној 30. децембра 2016. године, на основу члана 43. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/2009, 73/2010,101/2010, 101/2011,93/2012,

Више

Microsoft Word - Rebalans budzeta 2013.doc

Microsoft Word - Rebalans budzeta 2013.doc Скупштина Градске општине Палилула, на 10. седници одржаној 24. децембра 2013. године, на основу члана 47. и 63. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, бр. 54/09, 73/10, 101/10, 101/11, 93/12,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН Број 8 Година Излази по потреби Цена 240 динара На основу члана 32 Статута општине Параћин («Сл.лист Општ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН Број 8 Година Излази по потреби Цена 240 динара На основу члана 32 Статута општине Параћин («Сл.лист Општ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН Број 8 Година 13 26.06.2017. Излази по потреби Цена 240 динара На основу члана 32 Статута општине Параћин («Сл.лист Општине Параћин бр.13/8, 12/12, 13/12, 17/13, 17/14, 25/16)

Више



 506. Na osnovu člana 40 stav 4 Zakona o državnoj imovini ("Službeni list CG", broj 21/09) Vlada Crne Gore, na sjednici od 1. jula 2010. godine, donijela je UREDBA O PRODAJI I DAVANJU U ZAKUP STVARI U DRŽAVNOJ

Више

412 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 20/ На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл. гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/201

412 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 20/ На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл. гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/201 412 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 20/2016 21.12.2016. 3. На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл. гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013 исправка, 108/2013,

Више

Година 2018 Број 6 Прибој, године Излази по потреби Рок за рекламацију 10 дана I АКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУК

Година 2018 Број 6 Прибој, године Излази по потреби Рок за рекламацију 10 дана I АКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУК Година 2018 Број 6 Прибој, 24.09.2018. године Излази по потреби Рок за рекламацију 10 дана I АКТА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ПРИБОЈ ЗА 2018. ГОДИНУ I ОПШТИ ДЕО

Више

IZVEŠTAJ O BUDŽETU

IZVEŠTAJ O BUDŽETU 29 Datum štampe: 21.12.28 13:49:55 Oпштински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦА Оpćinski službeni GLASNIK SJENICA www.sjenica.rs Сјеница, 4. јануар 29. Sjenica, 4. januar 29. Година XX Број 1 Godina XX Broj 1 Излази

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ПОСЛЕРЕВИЗИОНИ ИЗВЕШТАЈ О МЕРАМА ИСПРАВЉАЊА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ НАША РАДОСТ СУРДУЛИЦА Број: /

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ПОСЛЕРЕВИЗИОНИ ИЗВЕШТАЈ О МЕРАМА ИСПРАВЉАЊА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ НАША РАДОСТ СУРДУЛИЦА Број: / РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ПОСЛЕРЕВИЗИОНИ ИЗВЕШТАЈ О МЕРАМА ИСПРАВЉАЊА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ НАША РАДОСТ СУРДУЛИЦА Број: 400-1451/2018-04 Београд, 19.3.2019. године САДРЖАЈ: 1. УВОД...

Више

(Microsoft Word - Službeni list opıtine Baè br docx)

(Microsoft Word - Službeni list opıtine Baè  br docx) СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧ ГОДИНА XLII Годишња претплата Број 3 Бач, 25. јануар 2017. године 1.000,00 динара Редни број С А Д Р Ж А Ј Страница ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ БАЧ 7. ОДЛУКА О ПРУЖАЊУ ФИНАНСИЈСКЕ

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла ОПШТИНЕ 23.01.2018. године ГОДИНА 2018. БРОЈ 2 На основу члана 121. и 138. став 1. и 2. Закона о спорту,,службени гласник РС број 10/2016), члана 31.Правилника о о одобравању и финансирању програма којима

Више

Страна 1 - Број 9. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године ОПШТИНСКО ВЕЋЕ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА X БРОЈ 9 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 9. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године ОПШТИНСКО ВЕЋЕ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА X БРОЈ 9 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 9. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ 5.5.2014. године ОПШТИНСКО ВЕЋЕ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА X БРОЈ 9 90. Бања на телефонској седници одржаној дана 29.4.2014.год.основу, на основу чл.15.одлуке

Више

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе Рача, 22.10.2018. године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у периоду јануар септембар 2018. године Одлука о давању

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

registar SL 2004

registar SL 2004 РЕГИСТАР СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ ЗА 2004 ГОДИНУ ПРЕДМЕТ објављено у листу бр. стр. СКУПШТИНА ОПШТИНЕ 1. Одлука о завршном рачуну буxета општине Нови 1 1 за 2003. годину 2. Одлука о реализацији

Више

24. август године. Службени лист града Крагујевца Број 23 Страна 1 КРАГУЈЕВАЦ 24. АВГУСТ ГОДИНА XXVII БРОЈ 23 Република Србија Град Крагуј

24. август године. Службени лист града Крагујевца Број 23 Страна 1 КРАГУЈЕВАЦ 24. АВГУСТ ГОДИНА XXVII БРОЈ 23 Република Србија Град Крагуј 24. август 2017. године. Службени лист града Крагујевца Број 23 Страна 1 КРАГУЈЕВАЦ 24. АВГУСТ 2017. ГОДИНА XXVII БРОЈ 23 Република Србија Град Крагујевац Скупштина града Крагујевца Број: 013-71/17-I/02

Више

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: 05.12.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу одредби члана 37. Одлуке

Више

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи ( "Сл. гласник РС", број 129/07 и 83/2014), члана 76. Закона o буџетском систему ( "Сл. гласник РС",

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, број 129/07 и 83/2014), члана 76. Закона o буџетском систему ( Сл. гласник РС, На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи ( "Сл. гласник РС", број 129/07 и 83/2014), члана 76. Закона o буџетском систему ( "Сл. гласник РС", број 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012,

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/2015 281 На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије, број 129/2007 и 83/2014 - др.

Више

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 39. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 101/2008, 4/2009, 58/2009, 25/2011

Више

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст,

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, GODNA L Apatin, 08. mart 2017. godine BROJ 3 84. На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, 4/14 и 12/16) и члана 32 став 1. Одлуке о месним заједницама

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година L Број 22. ТЕМЕРИН 28.11.2017. Примерак 100,00 динара 224. На основу члана 44. став 1. тачка 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник Републике Србије'',

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА XII ПАНЧЕВО, 20 Мај ГОДИНЕ Аконтација претплате ,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локално

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА XII ПАНЧЕВО, 20 Мај ГОДИНЕ Аконтација претплате ,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локално СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА X ПАНЧЕВО, 20 Мај 2019. ГОДИНЕ Аконтација претплате 11.597,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС" број 129/07, 83/14

Више

ОПШТИНА СРЕМСКА МИТРОВИЦА

ОПШТИНА СРЕМСКА МИТРОВИЦА На основу члана 32. став 1. тачка 2. Закона о локалној самоуправи (Сл. гласник РС бр. 129/07, 83/14, 101/16 и 47/2018), члана 77. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС бр. 54/09, 73/10 101/10,

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 678/2017 - по овлашћењу Датум: 03.11.2017.

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година MMXVIII Број ТЕМЕРИН 302018. Примерак 100,00 динара На основу члана 15. тачка 8. Закона о ванредним ситуацијама (''Службени гласник Републике Србије'', број 111/09,

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате ,71 Број 01.

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате ,71 Број 01. СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА X ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар 2018. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11.336,71 Број 01. ГОДИНА X ПАНЧЕВО, 24 Јануар 2019. ГОДИНЕ Аконтација

Више

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50 На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50/13 Одлука УС, 98/13 Одлука УС, 132/14 и 145/14), Одлуке

Више

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han На основу члана 32. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи (Сл. Гласник РС, број 129/07) и члана 41. став 1. тачка 1. и члана 138. Статута Општине Владичин Хан (Сл. Гласник Пчиоњског округа, број

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез ОПШТИНЕ 30.03.2018. На основу члана 76. и 77. а у вези са чланом 64. Закона о јавној својини ( Службени гласник РС бр.72/2011, 88/2013, 105/2014, 104/2016 - др.закон и 108/2016), члана 71. став 1. тачка

Више

Година LIV Број 33/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. став 1. тачка 7. и члана 56. став 3. Закона о лока

Година LIV Број 33/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. став 1. тачка 7. и члана 56. став 3. Закона о лока Година LIV Број 33/2018 301 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. став 1. тачка 7. и члана 56. став 3. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије,

Више

ЗАПИСНИК СА ПЕДЕСЕТШЕСТЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА часова. Одржане 14. марта године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9,0

ЗАПИСНИК СА ПЕДЕСЕТШЕСТЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА часова. Одржане 14. марта године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9,0 ЗАПИСНИК СА ПЕДЕСЕТШЕСТЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА часова. Одржане 14. марта 2018. године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9,00 У смислу члана 15. Пословника Градског већа града

Више

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНИЋ Година: 2017. Број: 17. Кнић, 13.10.2017. Цена 100,00 дин. Претплата: 700,00 дин. АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КНИЋ, на седници одржаној дана 13. 10. 2017.

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 204/2017-ЈН Датум: 19.04.2017. године

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар 2018. године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ 352. На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'' број 129/2007,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР 2008. Аконтација претплате 13.880,00 Цена овог примерка 954,00 249 На основу члана 13a. и члана 29. Закона о буџетском систему («Службени

Више

Страна 1 - Број 26. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIV БРОЈ 26 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 26. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIV БРОЈ 26 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 26. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ 11.9.2018. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XIV БРОЈ 26 11.9.2018. ГОДИНЕ ОПШТИНЕ 363. Председник општине Врњачка Бања, на основу чл. 34. Закона о јавној својини

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 67/2018-ЈН Датум: 18.06.2018. године

Више

Скупштина општине Барајево , на седници одржаној ¬¬____ decembra 2007

Скупштина  општине Барајево , на седници одржаној  ¬¬____ decembra 2007 Скупштина Градске општине Барајево, на седници одржаној 23. марта 2017. године, на основу члана 43. став 1. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/09, 73/10,101/10, 101/11,93/12, 62/13,

Више

Microsoft Word - Zakon_o_studentskom_standardu

Microsoft Word - Zakon_o_studentskom_standardu З А К О Н О СТУДЕНТСКОМ СТАНДАРДУ I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Студентски стандард у смислу овог закона је дјелатност од општег интереса којом се стварају материјални и други услови за стицање високог образовања,

Више

KONACNA-ODLUKA za tekucu i stalnu rezervu

KONACNA-ODLUKA za tekucu i stalnu rezervu Na osnovu člana 43 stav 1 Zakona o budžetu i fiskalnoj odgovornosti ("Službeni list Crne Gore", br. 20/14 i 56/14), člana 53 stav 2 i 3 i člana 54 stav 5 Zakona o finansiranju lokalne samouprave ("Službeni

Више

Приједор, новембар године О Д Л У К А критеријумима и поступку за одређивање и промјену имена улица и тргова на подручју града Приједор

Приједор, новембар године О Д Л У К А критеријумима и поступку за одређивање и промјену имена улица и тргова на подручју града Приједор Приједор, новембар 2017. године О Д Л У К А критеријумима и поступку за одређивање и промјену имена улица и тргова на подручју града Приједор На основу члана 39. став 2. тачка 2. Закона о локалној самоуправи

Више

Бољевац, 20. децембар године Година X број 39-1 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве...

Бољевац, 20. децембар године   Година X број 39-1 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве... Бољевац, 20. децембар 2017. године www.boljevac.org.rs Година X број 39-1 ОПШТИНЕ 1 Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве... 2 2 Одлука о одобрењу измене апропријације за извршење расхода...

Више

Скупштина општине Барајево , на седници одржаној ¬¬____ decembra 2007

Скупштина  општине Барајево , на седници одржаној  ¬¬____ decembra 2007 Скупштина Градске општине Барајево, на седници одржаној 22. марта 2019. године, на основу члана 6.став 2. и члана 43. став 1. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/09, 73/10,101/10,

Више

На основу члана 32. став 1. тачка 13. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС", број 129/07), члана 87. Закона о заштити животне средине ("

На основу члана 32. став 1. тачка 13. Закона о локалној самоуправи (Службени гласник РС, број 129/07), члана 87. Закона о заштити животне средине ( На основу члана 32. став 1. тачка 13. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС", број 129/07), члана 87. Закона о заштити животне средине ("Службени гласник РС", бр. 135/2004, 36/2009, 36/2009

Више

ffff

ffff ЗАПИСНИК СА ШЕЗДЕСЕТДЕВЕТЕ СЕДНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА ЧАЧКА Одржане 5. септембра 2018. године, у сали Градског већа града Чачка, са почетком у 9,00 часова. У смислу члана 15. Пословника Градског већа

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА ОПШТИНСКЕ

Више

РЕГИСТАР ЗА ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ О

РЕГИСТАР ЗА ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ О РЕГИСТАР ЗА 2014. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2014. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ГОДИШЊИ ПРОГРАМ 46. Годишњи програм заштите,

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-31-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 30/18 Датум: 30.11.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу Година LV Број 31/2018 284 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Републике Србије број 129/2007, 34/2010 - Одлука УС РС и 54/2011),

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation КАКО СЕ ТРОШЕ НАШЕ ПАРЕ? КОЈИ СУ НАЈВАЖНИЈИ ПРОЈЕКТИ У 2019? ОДАКЛЕ ДОЛАЗИ НОВАЦ ЗА БУЏЕТ? КАКО МОГУ ДА УТИЧЕМ НА БУЏЕТСКИ ПРОЦЕС? СРЕМСКА МИТРОВИЦА ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ БУЏЕТ 2019 ГРАЂАНИ БУЏЕТСКИ КОРИСНИЦИ

Више

На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл.гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/2013, 142/2014

На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл.гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/2013, 142/2014 На основу члана 43. Закона о буџетском систему ( Сл.гласник РС бр. 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011, 93/2012, 62/2013, 63/2013, 108/2013, 142/2014, 68/2015, 103/2015, 99/2016 и 113/2017) и члана 32.

Више

ЗА ПРИВРЕДУ МОДЕЛ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОСТУПКА УТВРЂИВАЊЕ ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА ПРОСТОРА И ОПРЕМЕ, У ПОГЛЕДУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ЗА ОБАВЉАЊЕ ПРИВРЕДНЕ

ЗА ПРИВРЕДУ МОДЕЛ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОСТУПКА УТВРЂИВАЊЕ ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА ПРОСТОРА И ОПРЕМЕ, У ПОГЛЕДУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ЗА ОБАВЉАЊЕ ПРИВРЕДНЕ ЗА ПРИВРЕДУ МОДЕЛ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОСТУПКА УТВРЂИВАЊЕ ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА ПРОСТОРА И ОПРЕМЕ, У ПОГЛЕДУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ЗА ОБАВЉАЊЕ ПРИВРЕДНЕ ДЕЛАТНОСТИ Област: Животна средина - поверени послови

Више

Microsoft Word - Registar za 2012

Microsoft Word - Registar za 2012 РЕГИСТАР ЗА 2012. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2012. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ГОДИШЊИ ПРОГРАМ 1. Годишњи програм заштите,

Више

Microsoft Word - Pravilnik o postupku sprovodenja objedinjene procedure.docx

Microsoft Word - Pravilnik o postupku sprovodenja objedinjene procedure.docx PRAVILNIK O POSTUPKU SPROVOĐENJA OBJEDINJENE PROCEDURE ("Sl. glasnik RS", br. 22/2015 i 89/2015) 1. Uvodne odredbe Predmet uređivanja Član 1 Ovim pravilnikom bliže se propisuje predmet i postupak sprovođenja

Више

GLASNIK OP[TINE GORWI MILANOVAC GODINA XVII BROJ APRIL GODINE Cena ovog broja je 50 dinara Godi{wa pretplata je dinara AKT

GLASNIK OP[TINE GORWI MILANOVAC GODINA XVII BROJ APRIL GODINE Cena ovog broja je 50 dinara Godi{wa pretplata je dinara AKT SLU@BENI GLASNIK OP[TINE GORWI MILANOVAC GODINA XVII BROJ 13 24. APRIL 2008. GODINE Cena ovog broja je 50 dinara Godi{wa pretplata je 1.000 dinara AKTA SKUP[TINE OP[TINE 299. На основу члана 32. тачка

Више

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI 11000 Beograd тел.011/715-7463 факс: 011/33-76-097 е-mail: sport@beograd.gov.rs w w w. b e o g r a d. r s

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Број: VIII /09

Број: VIII /09 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п Година LV Број 22/2018 182 реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка за 2017.годину Прихвата се Извештај о реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 3/2019 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 153 ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА IV ВРШАЦ, 03. АПРИЛ ГОДИНЕ БРОЈ 3/ У Одлуци о Буџет

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 3/2019 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 153 ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА IV ВРШАЦ, 03. АПРИЛ ГОДИНЕ БРОЈ 3/ У Одлуци о Буџет 03.04.2019. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 3/2019 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 153 ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА IV ВРШАЦ, 03. АПРИЛ 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 3/2019 1. У Одлуци о Буџета Града Вршца за 2019. годину («Службени лист Града

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 372/2017-ЈН Датум: 15.06.2017. године

Више

Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА 29.5.2019. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА 29.5.2019. ГОДИНЕ ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 146. Председник општине Врњачка

Више

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50 На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50/13 Одлука УС, 98/13 Одлука УС, 132/14 и 145/14), Одлуке

Више

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР 2019 1 2 99 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

БРОЈ

БРОЈ РЕГИСТАР ЗА 2007. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2007. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРА- НА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКЕ 1. Одлука о утврђивању стопа пореза

Више

број 21 2

број 21 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 На основу

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА 114. Закључак

Више

Република Србија

Република Србија SLUŽBENI LIST GRADA ČAČKA BROJ 13 30. MAJ 2012. GODINE grada Čačka, dana 23. aprila 2012. godine, doneo je aproprijacija 50, ekonomska klasifikacija 499 «Sredstva rezerve - Tekuća budžetska rezerva», izvor

Више