Летопис 2018/2019. Фебруар Март 2019.

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Летопис 2018/2019. Фебруар Март 2019."

Транскрипт

1 Летопис 2018/2019. Фебруар Март 2019.

2 Фебруар Енглески језик Општинско такмичење из енглеског језика одржано је 23. фебруара у ООШ Владислав Рибникар. Нашу школу су представљали Мина Јаковљевић VIII 1 и Петар Полторацки VIII 2. Мина Јаковљевић је освојила прво место са максималним бројем бодова (32) и тиме се пласирала на градско такмичење. Кошарка У нашој школи је одржано општинско такмичење у кошарци за ученике основних и средњих школа, 25. и 26. фебруара. Мала сирена У нашој школи је одржано општинско такмичење Мала сирена 26. фебруара. Наставничко веће Седница Наставничког већа је одржана 28. фебруара. Усвојен је план надокнаде пет наставних дана, за колико је продужен зимски распуст. Март Хипо олимпијада Први круг међународног такмичења Хипо одимпијада одржан је 1. марта. Ученици наше школе такмичили су се у три категорије према години рођења. У други, полуфинални круг такмичења пласирало се 10 ученика наше школе: Ана Кришто V 3, Немања Мраковић VI 4, Милица Влашкалић VI 5, Лазар Живадиновћ VI-5, Александар Плазинић VI-5, Ања Стојановић VI-5, Алексеј Трипковић VII 1, Мина Јаковљевић VIII 1, Теодор Голубовић VIII 3 и Војин Живадиновић VIII 3. Предавања за родитеље Родитељи опрез У периоду од 4. до 7. марта године у свечаној сали школе одржана су предавања за родитеље ученика од петог до осмог разреда на тему превенције злоупотребе психоактивних супстанци. Предавања су део реализације пројекта општине Врачар, под називом Родитељи опрез. Пројекат је покренут на иницијативу општинског савета родитеља и општине Врачар. Циљ пројекта је едукација родитеља о свим аспектима штетности психоактивних супстанци, оснаживање породице да се здравим механизмима носи са проблемом злоупотребе психоактивних супстанци, усмеравање младих на здраве стилове живота. Предавања је одржао господин Ламбе Ђорелијевски, некадашњи шеф Одсека за сузбијање наркоманије у МУП. Родитељи су имали прилике током предавања да се информишу о самим психоактивним супстанцама и њиховој штетности са медицинског, социолошког и криминолошког аспекта као и да добију корисне савете како да својој деци буду подршка и ослонац у периоду одрастања и превазилажењу изазова са којима се сусрећу. Родитељи су показали заинтересованост за предавање и имали прилику да поставе питања и размене мишљења са предавачем.

3 На крилима књиге Часови пројектне наставе На крилима књиге релизовани су са ученицима VI 5 од октобра до децембра године Организатори су били Драгана Јањић, наставник српског језика, Слађана Галушка, библиотекар, Предраг Младеновић, вероучитељ, Наташа Томић и Бојана Весковић, наставнице технике и технологије. Циљ пројекта је био оспособљавање ученика за анализу и тумачење романа Мој дека је био трешња, самостално креативно стваралаштвo и презентовање тока и продуката пројекта кроз јавни час. Ученици су осмислили да роман представе кроз телевизијску емисију На крилима књиге. Емисија је премијерно изведена на јавном часу 24. јануара Репризно извођење је уследило 7. марта; ученици VI 5 су представили ток и продукте пројекта на јавном часу коме су присуствовали ученици VI 2 и VI 4, наставнице Драгана Јањић, Јелена Вукичевић Радоичић, Оливера Филиповић, Наташа Томић и Бојана Весковић, библиотекарка Слађана Галушка и педагог Татјана Перишић. У завршном делу часа ученици и наставници су вредновали успешност часа. Гостима се идеја допала и похвалили су целокупни ток пројекта. Истакнуто је да је ово добар начин да се будућим читаоцима прикаже једна књига. Посебна вредност емисије је што излази из оквира радње самог романа и што су ученици у делу интервјуа говорили о догађајима којих нема у књизи, али би се могли десити и истакли важне позитивне особине јунака романа. Извођачи су рекли да је рад на пројекту био веома занимљив и поучан. Оно што би могло бити боље у наредном пројекту, који планирају за друго полугодиште, јесте да брже ураде задатке и да не мисле на трему.

4 Градови Србије Пројекат Градови Србије реализовале су наставнице Марија Вујовић и Драгана Златић и библиотекарка Слађана Галушка са ученицима IV 2 и IV 3 током новембра и децембра и јануара Циљ је био усвајање и проширивање знања у вези са географским, историјским и културним обележјима појединих градова Србије кроз одељењски пројекат и тематско повезивање садржаја више наставних предмета, самостално, истраживачко и вршњачко учење и игру и промоција постигнућа ученика и продуката пројекта кроз јавни час У јануару су одржана два заједничка часа оба одељења на којима су ученици IV 3 друговима из IV 2 показали како су урадили задатке и вежбали јавни наступ. Ток и продукти пројекта приказани су на јавном часу у свечаној сали, 8. марта. Ђаци IV 2 и IV 3 су представили најзанимљивије информације у вези са неколико градова Србије ученицима остала три одељања четвртог разреда. Часу су присуствовале учитељице свих одељења, библиотекар и педагог школе. На крају часа учесници и гледаоци програма су вредновали пројекат. Учесници су говорили о начину рада и рекли да су сазнали много нових информација о градовима, научили да праве презентације и увежбавали јавни наступ. Гледаоци су казали да им се свидео час, да су научили нешто ново и предложили да се током другог полугодишта у њиховим одељењима организују слични пројекти у којима би теме били уметност и спорт.

5 Родитељски састанак за родитеље ученика 8. разреда Предавање за родитеље ученика осмог разреда на тему Припрема за полагање завршног испита и упис у средње школе одржано је 11. марта. Катарина Мелић, председница савета родитеља школе је најпре поздравила родитеље и присутне одељењске старешине, предметне наставнике и стручне сараднике. Ивана Марковић, помоћница директора отворила је скуп и поздравила родитеље у име управе школе. Дала је родитељима информације о завршном испиту и упутила их да прате информације које ће бити објављиване на сајти школе. Педагог школе Татјана Перишић упутила је родитеље како да помогну деци да направе план учења и организацију времена које је преостало до полагања завршног испита. Психолог школе Јасмина Милисављевић дала је информације о тесту професионалне оријентације који ће бити спроведен у наредном периоду за ученике чији су родитељи дали писмену сагласност. Такође упутила их је на могућности бесплатног саветовања на тему професионалне оријентације у организацији Еразмус + пројекта. Предметни наставници српског језика, математике, биологије, хемије и историје информисали су родитеље о плану и начину реализације припремне наставе за полагање завршног испита. Састанак тимова Заједнички састанак Актива за развојно планирање, Тима за унапређивање и развој квалитета школе и Тима за самовредновања одржан је 12. марта. На састанку је разматрана реализација активности из Акционог плана за 2018/2019. школску годину, као и активности из Плана за унапређивање и развој квалитета школе и Плана самовредновања. Драмско стваралаштво У Центру за образовање и културу Божидара 1947 одржано је такмичење театарских ансамбала основних школа Градске општине Врачар Драматер, 12. и 13. марта. Ученици I 2 наше школе су учествовали на такмичењу и извели представу Ми смо мали, али много знамо и освојили Специјалну награду Божидарац. Техника и технологија Општинско такмичење за ученике основних школа из технике и технологије и техничког и и нформатичког образовања одржано је у нашој школи 16. марта. Ученици наше школе су били веома успешни. Два ученика наше школе из петог и два из шестог разреда пласирала су се на градско такмичење. Наставничко веће Седница Наставничког већа је одржана 12. марта. Усвојена је листа уџбеника за 2019/2020. школску годину за први, трећи, четврти, пети, седми и осми разред.

6 Такмичење рецитатора Школско такмичење рецитатора одржано је 11. марта. Учествовало је укупно 27 ученика. У категорији ученика млађих разреда најбољи су били: 1. Остоја Драшковић II 3, 2. Љубица Тороман IV 5, 3. Алексеј Шепетковски IV 1. У категорији ученика старијих разреда најбољи су били: 1. Борис Илић VI 2, 2. Соња Бабић VI 2, 3. Емилија Вуковић V 3 и Ања Стојановић VI 5. Општинско такмичење рецитатора Општинско такмичење рецитатора одржано је 18. марта у ООШ Владислав Рибникар. Учествовали су ученици седам основних школа и једне средње. Представници наше школе су били веома успешни. Остоја Драшковић, ученик II 3, освојио је прво место у категорији ученика млађих разреда основне школе. Борис Илић, ученик VI 2, освојио је прво место у категорији ученика старијих разреда основне школе.

7 Прваци у Српској академији наука и уметности Ученици одељења I 4 са учитељицом Иваном Милошевић посетили су Српску академију наука и уметности, у оквиру Дана отворених врата САНУ, 13. марта. Том приликом ученици су обишли: спомен собу Бранка Ћопића, Архив и Библиотеку САНУ, собу са одликовањима академика, Свечану салу, Галерију САНУ и Галерију науке и технике САНУ где су ученици присуствовали изложби Живот једног мозга, поводом Недеље свести о мозгу. Ученици су препуни утисака напустили ову институцију културе. Циљ је био остварен, а то је упознавање деце са значајем, историјом и улогом Српске академије наука и уметности.

8 Промоција књиге Ученици V 2, библиотекарка Слађана Галушка и наставница Ивана Марковић присуствовали су промоцији књиге Урнебесна физика, одржаној у библиотеци Растко на Врачару, 20. марта. Књига је добила награду Невен за годину у категорији популарна наука, а њени аутори су Светислав Пауновић, Бранко Стевановић и Игор Коларови илустратор Ана Петровић. О овој необичној књизи, која кроз шаљиве текстове приближава читаоцима физику, говорили су Драгослав Пауновић и Бранко Стевановић. Ђаци су са пажњом слушали, одговарали на питања и учествовали у извођењу експеримената. Приче о физичарима, открићима и триковима биле су веома занимљиве за децу и заинтересовале су их да књигу прочитају. Филм Ученици II 2, II 3, II 4 i II 5 били су 20. марта у Академији 28 и гледали дечији анимирани филм Фантастично путовање у Оз. Гимнастика Коста Митић, ученик III 2, освајио је прво место на првенству Београда у спортској гимнастици. Првенство је одржано у просторијама ГК Победник на Београдском сајму, 1. марта. На републичком првенству одржаном 27. марта у ОШ Јожеф Атила у Новом Саду, Коста Митић је освојио треће место у конкуренцији више од 30 дечака из целе Србије.

9 Љубавна прича Ученици трећег разреда су од 25. до 29. марта присуствовали радионицама у Библиотеци града Београда, одељењу Растко на Врачару под називом Писање љубавне приче. Радионице су организоване у сарадњи школске и градске библиотеке. Библиотекарка Александра Вићентијевић је са ђацима разговарала о причању прича, мотивима и елементима приче. Задатак за ученике је био да на основу датих мотива напишу љубавну причу. У стварању књижевног дела радили су по групама, договарали се и заједнички осмишљавали забавне, романтичне и смешне приче. Представници група су читали радове, потом су ђаци гласањем бирали најбоље дело. Радионице су биле веома успешне. Ученици су показали да разумеју како се ствара књижевни текст, да умеју да поштују захтеве и саставе одличне приче.

10 Мали победник Седми фестивал поезије београдских основаца Мали победник, свечано је одржан 28. марта у Дечијем културном центру Београда. Програму је присуствовао велики број ученика и истакнутих књижевника. Награђено је седморо ученика одељења ИВ1 ОШ Свети Сава, чије песме су објављене у Зборнику поезије: Алекса Вукомановић Како се пишу песме, Алексеј Шепетковски Другарство, Анастасија Мацут Моја бака, Анастасија Пухало Месец на прозору, Боград Поповић Музика, Лав Пешић Годишња доба, Вук Булат Сат. Ученик Алекса Вукомановић освојио је треће место на Фестивалу поезије београдских основних школа.

11 Српски језик и књижевност Општинско такмичење Књижевна олимпијада одржано је 3. марта у ОШ Светозар Марковић. На градско такмичење су се пласирале три ученице наше школе Ника Московљевић VII 3, Матеја Московљевић VII 3 и Софија Гагић VIII 2. Градско такмичење Књижевна олимпијада одржано је 30. марта у ОШ 20 октобар. Ника Московљевић VII 3 и Матеја Московљевић VII 3 освојиле су прво место, а Софија Гагић VIII 2 друго место и пласирале су се на републичко такмичење. Општинско такмичење из језика и језичке културе одржано је 10. марта у ОШ Светозар Марковић. Ученици наше школе су били веома успешни двадесет троје се пласирало на градско такмичење. Страни језици Градско такмичење из енглеског језика одржано је 23. марта у ОШ Доситеј Обрадовић. Ученица VIII 1 наше школе Мина Јаковљевић освојила је друго место и пласирала се на републичко такмичење. Градско такмичење из руског језика одржано је 24. марта у ОШ Змај Јова Јовановић. Нашу школу су представљале две ученице VIII 1. Екатарина Собољ је освојила прво место, а Александра Мосуровић треће место. Обе су се пласирале на републичко такмичење. Планетаријум Путујући планетаријум Центра за промоцију науке био је у нашој школи 27. марта. Ученици млађих разреда су могли да виде проjекцију слике звезданог неба и бројних обjеката у нашем универзуму.

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19 I разред Милена Симоновић Јовић II разред Јелена Стефановић III разред Јасмина Миљковић IV разред Драган Илић I разред Весна Бабовић II разред Марко Димитријевић III разред Марија Васић IV разред Александар

Више

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толеранцији и одговорности за сопствене поступке свих актера

Више

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОШ Бранко Миљковић Број: 02-56/1 Датум: 06..2014.године Н И Ш На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања ( Сл.гл. РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 60. и

Више

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР. САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање вршњачких односа у учењу, животу и раду школе различитих активности вршњачког

Више

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем 2013. године и почетком 2014. године, Учитељски факултет Универзитета у Београду учествовао је на сајмовима

Више

На основу члана 56

На основу члана 56 На основу члана 57. став 1. Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 28. Статута Гимназије Свети Сава Пожега, Школски одбор Гимназије Свети

Више

План стручног усавршавања за школску 2011/2012

План стручног усавршавања за школску 2011/2012 Основна школа Милорад Мића Марковић Мала Иванча Годишњи план стручног усавршавања наставника, стручних сарадника и директора за школску 2014/2015. годину Анализа стања У школској 2013/2014. години наставници

Више

Општи подаци Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години Назив школе Место Општина Ра

Општи подаци Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години Назив школе Место Општина Ра Општи подаци Општина Развијеност општине Округ Школска управа Звездара изнад републичког а Град Број одељења у школи 5 Укупан број ученика осмог разреда 141 Број дечака 80 Број девојчица 61 Укупан број

Више

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шестог, 8 ученика седмог и 7 ученика осмог разреда, укупно

Више

На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. З

На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања (Сл. гласник РС, број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. З На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. Закона о основном образовању и васпитању ("Сл. гласник

Више

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете,

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете, ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, 10.03.2019.год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Српско

Више

ПЛАН РАСПОРЕДА ПИСМЕНИХ ЗАДАТАКА И ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗА 1. ПОЛУГОДИШТЕ 2018/19. ОДЕЉЕЊЕ II 3 наставни предмет Септембар Октобар Новембар Децембар Јануа

ПЛАН РАСПОРЕДА ПИСМЕНИХ ЗАДАТАКА И ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗА 1. ПОЛУГОДИШТЕ 2018/19. ОДЕЉЕЊЕ II 3 наставни предмет Септембар Октобар Новембар Децембар Јануа ОДЕЉЕЊЕ II 3 Српски језик 10. 26. 12. 26. 27. 26. 16. Енглески језик 15. 6. 6. Математика 7. 11. 31. 28. 12. 21. 23. 4. 22. Апостоловић одељењски старешина: Јованка ОДЕЉЕЊЕ IV 3 Српски језик 10. 24. 2.

Више

На основу члана 57

На основу члана 57 На основу члана 57. став 1. тачка 1. Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", бр. 72/2009 и 52/11, 55/13 - даље: Закон) и члана чл. 39. ст. 1. т. 1. Статута Основне школе Војвода

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и П Р Е Д Л О Г На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01), ДОКУМЕНТ О ВРЕДНОВАЊУ СТАЛНОГ СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА

Више

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez У циљу успостављања боље сарадње између наставника, родитеља и деце, Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Фондацијом Темпус и Eurydice мрежом организује конференцију Укљученост

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 81/18)и Правилника о изменама и допунама Правилника о сталном

Више

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој Дани Светог Саве у Краљеву 21 28. јануар 2019. године Понедељак, 21. јануар 17 30 Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке које причају Учествују полазници Луткарске радионице Библиотеке

Више

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1. X РАДИОНИЦА УМОВАЊЕ ЗРНЦА ИЗ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ Радионицу је држао учитељ и дечији писац Душан Пејчић и то на основу 17 занимљивих историјских прича које је објавио у својој књизи

Више

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприји на школском кросу са 13 година. Ту је запазио атлетски

Више

Microsoft Word - mppbolonja.doc

Microsoft Word - mppbolonja.doc Страна: 4 од 6 који је одржан на Правном факултету у Нишу дана 08/10/2012. г. у часова. Р.бр. Кандидат Индекс Вид Пут П.поени Успех Одустао Напомена 1. Церовић Р. Милица 036/08 С 1. 0. 2. Илић М. Марија

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01) Школски одбор Гимназије и економске школе Јован Јовановић

Више

Летопис 2018/2019. Мај 2019.

Летопис 2018/2019. Мај 2019. Летопис 2018/2019. Мај 2019. Мај 2019. Дан школе Дан школе је обележен бројним дешавањима током целе недеље од 6. до 10. маја 2019. Спортска надметања су трајала пет дана, ученици млађих разреда су се

Више

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Пријем првака, 01.09.2016. У сва три школска места пригодном приредбом и поделом поклона извршен је пријем првака у присуству

Више

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року Усмени део испита биће одржан у ЧЕТВРТАК, 25.04.2019. од 08,00 часова у сали БС Испитивач: Проф. др Тадија Ђукић 1. Јовановић Наталија 43993 04/19 9

Више

ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријски

ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријски ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ 2016.2017. ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријских и практичних сазнања систематски изучава социјалне

Више

Microsoft Word - ????????? 15-16

Microsoft Word - ????????? 15-16 ОШ '' САВА ШУМАНОВИЋ '' БЕОГРАД НАСТАВА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА И СПОРТА ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКИХ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА ЗА ШКОЛСКУ ГОДИНУ 2015/16. Такмичења организовао и водио предметни наставник: Маниша Вукмировић

Више

MINISTARSTVO PROSVETE Zvanični izveštaj o stanju u centralnoj bazi dana OŠ "Vlada Aksentijević", Beograd Broj evidentiranih učenika u školi

MINISTARSTVO PROSVETE Zvanični izveštaj o stanju u centralnoj bazi dana OŠ Vlada Aksentijević, Beograd Broj evidentiranih učenika u školi SA Božić, Ljiljana 894521 989123 Brković, Jelena 814384 Budiša, Maja 253772 Caprđa, Marko 359186 Cvetković, Nemanja 555627 Ćuk, Jovana 939651 Damjanović, Dunja Dragičević, Milica 165096 746305 Džanković,

Више

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОСНОВНИХ ШКОЛА ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА ОДРЖАНОГ 27.2.2016.

Више

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet BELGRADE CHOPIN FEST 2013 28. FEBRUAR 3. MART, 2013. TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u petak, 1. marta u Sveĉanoj sali MŠ Stanković (Kneza Miloša

Више

УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Па

УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Па УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ 2018-2019. ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Панајотовић Ликовни конкурс Родић Б. Ћосић Петар 2. Шах

Више

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ И СПОРТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОСНОВНИХ ШКОЛА ОПШТИНЕ У

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ И СПОРТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОСНОВНИХ ШКОЛА ОПШТИНЕ У МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ И СПОРТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОСНОВНИХ ШКОЛА ОПШТИНЕ УЖИЦЕ 01.03.2014. ГОДИНЕ ОШ СЛОБОДАН СЕКУЛИЋ У УЖИЦУ

Више

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 2 Стошић Милош Гимназија 3 45,00 3 Младеновић Миљан

Више

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне секције Реализација конкурса (Фестивал љубавне поезије,,иван

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИСОКОМ ШКОЛОМ ПЕТАК 14. 09. 2018. САЛА ЗА ФИЗИЧКО/ АМФИТЕАТАР

Више

"Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna

Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna "Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, poznat pod imenom tepih Sjerpinskog. Trenutno je u projektu

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 1000 Ниш, Србија Тел:+31 1 202 300; Факс:+31 1 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 40-4266-41;

Више

ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП", ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП, ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП", ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ШКОЛА МЕСТО А1 А2 А3 А4 Г1 Г2 Г3 Г4 К1 К2 К3 К4 УК

Више

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc REZULTATI TAKMIČENJA ŠKOLSKA 2014/15. GODINA SRPSKI JEZIK I JEZIČKA KULTURA 1. Simić Jovana I I V 2. Rakić Aleksandar I I II 3. Jakovljević Olja II I IV 4. Matejić Nevena III I učešće 5. Janković Ivana

Више

Оштро Перце 2016/2017 Слађана Галушка ОШ Свети Сава Београд Анђелка Танчић ОШ Светозар Марковић Београд Пројекат Друштва школских библиотекара Србије

Оштро Перце 2016/2017 Слађана Галушка ОШ Свети Сава Београд Анђелка Танчић ОШ Светозар Марковић Београд Пројекат Друштва школских библиотекара Србије Оштро Перце 2016/2017 Слађана Галушка ОШ Свети Сава Београд Анђелка Танчић ОШ Светозар Марковић Београд Пројекат Друштва школских библиотекара Србије Оштро Перце организује се за ученике основних и средњих

Више

Термини отворених врата

Термини отворених врата Термини отворених врата ПРЕДМЕТНА НАСТАВА Школска 2019/2020. година Овде се можете информисати о терминима отворених врата, односно времену када су наставници слободни за пријем родитеља. Сваки наставник

Више

Студијски програм УЧИТЕЉ за стицање стручног назива Дипломирани учитељ Р.бр. 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програ

Студијски програм УЧИТЕЉ за стицање стручног назива Дипломирани учитељ Р.бр. 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програ Студијски програм за стицање стручног назива Дипломирани учитељ 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програм ПРВА ГОДИНА I семестар II семестар 1. Српски језик 2+2 2+2 8 2.

Више

Poreč: Za kraj školske godine otvoren vrt i posađeno 38 sadnica raznih voćaka

Poreč: Za kraj školske godine otvoren vrt i posađeno 38 sadnica raznih voćaka #PROJEKT ŠKOLSKA SHEMA# Osnovna škola Poreč obilježila je danas Dan škole, u posebno svečanoj atmosferi osim što je bio zadnji dan nastave, bilo je to ujedno i prvo obilježavanje na kraju školske godine

Више

TEHNIČKI FAKULTET U BORU Nastavno-naučnom veću Na osnovu čl.3 Pravilnika o studentskom vrednovanju pedagoškog rada nastavnika (Glasnik Univerziteta u

TEHNIČKI FAKULTET U BORU Nastavno-naučnom veću Na osnovu čl.3 Pravilnika o studentskom vrednovanju pedagoškog rada nastavnika (Glasnik Univerziteta u TEHNIČKI FAKULTET U BORU Nastavno-naučnom veću Na osnovu čl.3 Pravilnika o studentskom vrednovanju pedagoškog rada nastavnika (Glasnik Univerziteta u Beogradu broj 131/06) Komisija za obezbedjenje i unapredjenje

Више

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина Максимовић Катарина Милошевић Ђорђе Миљаковић Математика Математика IV разред Понедељак од 11:05-11:50 IV разред,

Више

Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Ст

Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Ст Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Стефановић, истражни судија Окружног суда у Нишу Верица

Више

Microsoft Word - Medijsko pravo

Microsoft Word - Medijsko pravo INDEKS PREZIME IME 006/ Радоичић Илона NAZIV PREDMETA GRUPA ZA VEŽBE 007/ Здравковић Јелена 008/ Ристић Милан 0/ Петковић Ана 0/ Лаловић Моника 03/ Смиљковић Александар 09/ Милић Александра 0/ Стевановић

Више

РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА ЗА ЈАНУАР И ФЕБРУАР МЕСЕЦ ГОДИНЕ ОДЕЉЕЊЕ ГОДИНЕ ФИЗИКА ТЕСТ ГОДИНЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК КО

РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА ЗА ЈАНУАР И ФЕБРУАР МЕСЕЦ ГОДИНЕ ОДЕЉЕЊЕ ГОДИНЕ ФИЗИКА ТЕСТ ГОДИНЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК КО РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА ЗА ЈАНУАР И ФЕБРУАР МЕСЕЦ 2017. ГОДИНЕ ОДЕЉЕЊЕ 1-1 12.01.2017. ГОДИНЕ ФИЗИКА ТЕСТ 13.01.2017. ГОДИНЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК КОНТРОЛНА ВЕЖБА 18.01.2017. ГОДИНЕ ЛАТИНСКИ ЈЕЗИК КОНТРОЛНА

Више

Raspored ispita - juni NNV.xlsx

Raspored ispita - juni NNV.xlsx ПЕТАК 12.06.2015. СРПСКИ ЈЕЗИК 1 СРПСКИ ЈЕЗИК студенти са ПА, вишом и СРПСКИ ЈЕЗИК 2 ГОВОРНА КУЛТУРА ФОРМЕ УЧТИВОСТИ У СРПСКОМ ЈЕЗИКУ (редовни учитељи и васпитачи) СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ 2 СРПСКОГ

Више

ИЗВАШТАЈ СЕКЦИЈЕ ЗА АТЛЕТИКУ Организатор секције Драгана Аџић, проф. Секција је започела са радом године ради припрема за општинско такмич

ИЗВАШТАЈ СЕКЦИЈЕ ЗА АТЛЕТИКУ Организатор секције Драгана Аџић, проф. Секција је започела са радом године ради припрема за општинско такмич ИЗВАШТАЈ СЕКЦИЈЕ ЗА АТЛЕТИКУ Организатор секције Драгана Аџић, проф. Секција је започела са радом 01.03.2014. године ради припрема за општинско такмичење из атлетике. Тренинге смо имали два пута недељно

Више

Microsoft Word - Materijali_za_web2.doc

Microsoft Word - Materijali_za_web2.doc ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN Školska godina 2011./2012. 1. područje unapređenja Odnos učenika prema drugim učenicima i školi Smanjiti stupanj nasilja među djecom Stvoriti pozitivno ozračje u školi Aktivno uključivanje

Више

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам направила тест у Гугл документу који су ученици са одушевљењем

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 18000 Ниш, Србија Тел:+381 18 202 300; Факс:+381 18 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 840-842668-41;

Више

45d5a900aedcdb9c3c4b6ec5bb962eee8c90cef78596b138362d01474f xlsx

45d5a900aedcdb9c3c4b6ec5bb962eee8c90cef78596b138362d01474f xlsx ПРВИ РАЗРЕД Ранг Име Презиме Одељ Школа Место Наставник шифра 1. зад. 2. зад. 3. зад. 4. зад. 5 зад. Укупно Награда 1 Вања Пеић 10 Гимназија Крушевац Дејан Оролић 104 20 20 20 20 20 100 I 2 Ђoрђe Петровић

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

MEDICINSKI FAKULTET UNIVERZITETA U BEOGRADU

MEDICINSKI FAKULTET UNIVERZITETA U BEOGRADU Doc. dr Smiljka Popović-Deušić (Sala Dispanzera za decu i omladinu prizemlje) Podgrupa A 1. MD070306 Lukić Nemanja 2. MD050184 Malinović Tanja 3. MD070225 Matović Darko 4. MD070478 Mihajlović Nataša 5.

Више

ОШ Вук Караџић, Сремчица

ОШ Вук Караџић, Сремчица ОШ Вук Караџић, Сремчица ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ИСТОРИЈЕ Такмичење из историје на нивоу школе одржано је у среду 24. децембра 2014. године за ученике свих разреда Будући да квоте за учешће на

Више

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил Списак студената Предмет: МАСА-А12011-1801 - Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Милошевић Сала: 220 1 2018/21005 Штуловић Симона 1 2 2018/21003 Петровић Олга 1

Више

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20 СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 2019/2020. ГОДИНЕ Р.БР. Презиме Име Име I II III IV УКУПНО

Више

KONAČNI REZULTATI TAKMIČENJA

KONAČNI  REZULTATI TAKMIČENJA МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ОСНОВНА ШКОЛА ``ВЛАДИСЛАВ ПЕТКОВИЋ - ДИС`` ГРЉАН ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА.] БИЛТЕН Грљан, 13. 04. 2014. год. А) Организациони одбор

Више

Microsoft Word - rezultati testa 2011[k]-1

Microsoft Word - rezultati testa 2011[k]-1 РЕЗУЛТАТИ ТЕСТА ИЗ ГРАЂАНСКОГ ПРОЦЕСНОГ ПРАВА Име и презиме Број Број поена индекса 1. Марија Пешић 119/08 9.25 2. Ана Казновац 40054 9.25 3. Јелена Митровић 095/08 9.25 4. Нина Миленковић 008/08 9.25

Више

Прелиминарни резултати Књижевне олимпијаде 2019 градско такмичење - I разред ШИФРА БРОЈ БОДОВА Учионица НАЗИВ ШКОЛЕ МЕСТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА БЕЋ

Прелиминарни резултати Књижевне олимпијаде 2019 градско такмичење - I разред ШИФРА БРОЈ БОДОВА Учионица НАЗИВ ШКОЛЕ МЕСТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА БЕЋ Прелиминарни резултати Књижевне олимпијаде 2019 градско такмичење - I разред ШИФРА БРОЈ БОДОВА Учионица НАЗИВ ШКОЛЕ МЕСТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА БЕЋКОВИЋ ФГ07 20 бр.18 Економско-трговинска школа Сопот

Више

ОПШТИНА УБ

ОПШТИНА  УБ Број 1 страна 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ УБ 20. март 2014. године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ УБ www.opstinaub.org.rs Година XV Број 1 Уб, 20. март 2014. године Бесплатан примерак 1. На основу члана 32. тачка

Више

Развојни план ОШ „Коста Ђукић“ Младеновац

Развојни план ОШ „Коста Ђукић“ Младеновац О Ш " К О С Т А Ђ У К И Ћ " МЛАДЕНОВАЦ РАЗВОЈНИ ПЛАН 2018-2023. 1 С А Д Р Ж А Ј AНА Л И З А С Т А Њ А У Ш К О Л И... Г Д Е С Е Н А Л А З И М О?... К А К О И К А Д А С М О П О Ч Е Л И?... Д А Н А С... К

Више

ТЕРМИНИ САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА у шк. 2017/2018.г: учитељ/учитељица разерд и одељење термин сарадње (преподне / поподне) Биљана Шекуларац I 1 - / четврт

ТЕРМИНИ САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА у шк. 2017/2018.г: учитељ/учитељица разерд и одељење термин сарадње (преподне / поподне) Биљана Шекуларац I 1 - / четврт ТЕРМИНИ САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА у шк. 2017/2018.г: учитељ/учитељица разерд и одељење термин сарадње (преподне / поподне) Биљана Шекуларац I 1 - / 17:30 Оливера Ранковић I 2 - / 17:30 Биљана Симовић I 3 4.

Више

Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2013/2014. години

Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2013/2014. години Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2013/2014. години Садржај Општи подаци... 3 1. Анализа 1... 4 2. Анализа 2... 4 3. Анализа 3... 5 4. Анализа 4...

Више

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок Списак неисправних пријава Јанко (Др

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок Списак неисправних пријава Јанко (Др СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок 38860 Јанко (Драган) Јовановић, Студијски програм: Општа економија 4014 Финансијски систем и

Више

Microsoft Word - Bilten br. 2 MR.doc

Microsoft Word - Bilten br. 2 MR.doc СВИМ ГОСТИМА И УЧЕСНИЦИМА ЖЕЛИМО ДОБРО ДОШЛИЦУ И УСПЕХА У ТАКМИЧЕЊУ И ЛЕПОМ ДРУЖЕЊУ. ДЕЖУРНИ МЕДИЦИНСКИ РАДНИК: Зоран Јанковић ПОЧАСНИ ОРГНИЗАЦИОНИ ОДБОР: Благоје Спасовски- директор РТБ Бор Виденовић

Више

З А П И С Н И К Са седнице Наставно Научног већа Медицинског факултета у Београду, одржане дана год. у Деканату Медицинског факултета, у С

З А П И С Н И К Са седнице Наставно Научног већа Медицинског факултета у Београду, одржане дана год. у Деканату Медицинског факултета, у С З А П И С Н И К Са седнице Наставно Научног већа Медицинског факултета у Београду, одржане дана 10.05.2016. год. у Деканату Медицинског факултета, у Свечаној сали, на првом спрату, са почетком у 12 часова.

Више

Slide 1

Slide 1 Библиотека Матице српске Електронске изложбе у 2013. Библиотека Матице српске Библиотека Матице српске приредила је 178 изложби у витринама. Од јануара 2011. године изложбе се презентују у електронском

Више

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час.

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час. ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час. пре подне, 6. час после подне 2 Јелена Јагодић Српски

Више

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-MC буџет 2. Милојевић Ј. Марина I-2/2017-MC буџет 3. Максимовић

Више

Распоред испита у продуженом октобарском испитном року школске 2018/19. године ПИСМЕНИ ИСПИТИ ПЕТАК I ГОДИНА ПРОСТОРИЈА 9.00 часова ФИЛО

Распоред испита у продуженом октобарском испитном року школске 2018/19. године ПИСМЕНИ ИСПИТИ ПЕТАК I ГОДИНА ПРОСТОРИЈА 9.00 часова ФИЛО Распоред испита у продуженом октобарском испитном року школске 2018/19. године ПИСМЕНИ ИСПИТИ I ГОДИНА ПРОСТОРИЈА 9.00 часова ФИЛОЗОФИЈА СА ЕТИКОМ Учионица 5, ОПШТА ПЕДАГОГИЈА ПЕДАГОШКА ИНФОРМАТИКА МАТЕМАТИКА

Више

КОНКУРС

КОНКУРС К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНУ, ЗА ШКОЛЕ ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ИЛИ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Више

ШКОЛСКА 2018/19. ГОДИНА РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ И САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА -РАЗРЕДНА НАСТАВА- Наставник Домнић-Поповић Наташа време одржавања до

ШКОЛСКА 2018/19. ГОДИНА РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ И САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА -РАЗРЕДНА НАСТАВА- Наставник Домнић-Поповић Наташа време одржавања до ШКОЛСКА 2018/19. ГОДИНА РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ И САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА -РАЗРЕДНА НАСТАВА- Домнић-Поповић Наташа четвртак, после / / 5. (парна смена Илић Драгана петак, 5. час / четвртак, 5. час

Више

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ШАБАЧКЕ ПОДРУЖНИЦЕ Шабачка подружница Друштва за српски језик постоји и успешно ради од почетка оснивања подружница. Подружница броји

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ШАБАЧКЕ ПОДРУЖНИЦЕ Шабачка подружница Друштва за српски језик постоји и успешно ради од почетка оснивања подружница. Подружница броји ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ШАБАЧКЕ ПОДРУЖНИЦЕ Шабачка подружница Друштва за српски језик постоји и успешно ради од почетка оснивања подружница. Подружница броји 60 чланова. Највише чланова је из основних школа 50,

Више

Pešić Vesna Ponedeljak I-5 I-6 I-2 I-4 Srpski jezik i književnost Utorak I-4 I-5 Sreda I-6 I-2 I-3 I-4 I-1 Četvrtak I-2 I-5 I-1 I-3 Peta

Pešić Vesna Ponedeljak I-5 I-6 I-2 I-4 Srpski jezik i književnost Utorak I-4 I-5 Sreda I-6 I-2 I-3 I-4 I-1 Četvrtak I-2 I-5 I-1 I-3 Peta 1 2 3 4 5 6 7 Pešić Vesna I-5 I-6 I-2 I-4 Srpski jezik i književnost I-4 I-5 I-6 I-2 I-3 I-4 I-1 I-2 I-5 I-1 I-3 I-1 I-3 I-6 1 2 3 4 5 6 7 Živadinović Jovana II-5 II-4 Srpski jezik i književnost II-2 II-3

Више

G2 Студенти који студирају по акредитацији из године Бр. Индекс Презиме и име Предавања Вежбе Колоквијум Јануар Фебруар Јун 1 110/2016 Аздејкови

G2 Студенти који студирају по акредитацији из године Бр. Индекс Презиме и име Предавања Вежбе Колоквијум Јануар Фебруар Јун 1 110/2016 Аздејкови Студенти који студирају по акредитацији из 2015. године 1 110/2016 Аздејковић, Марија 2рл2 2рл2б 2 255/2017 Алановић, Дијана 2рл1 2рл2б 8 21 3 108/2017 Алексендрић, Катарина 2рл2 2рл2а 5 4 9 4 4 109/2017

Више

Основна школа ''Јован Стерија Поповић'' Ул. Војвођанска 61, Нови Београд П Р А В И Л Н И К О ВРЕДНОВАЊУ ИНТЕРНИХ ОБЛИКА СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА У О

Основна школа ''Јован Стерија Поповић'' Ул. Војвођанска 61, Нови Београд П Р А В И Л Н И К О ВРЕДНОВАЊУ ИНТЕРНИХ ОБЛИКА СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА У О Основна школа ''Јован Стерија Поповић'' Ул. Војвођанска 6, 070 Нови Београд П Р А В И Л Н И К О ВРЕДНОВАЊУ ИНТЕРНИХ ОБЛИКА СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА У ОШ ''ЈОВАН СТЕРИЈА ПОПОВИЋ'' Београд, 08.г. На основу чл.9.

Више

Ред. број Име и презиме ученика Школа Име и презиме учитеља 1. зад. 2. зад. 3. зад. 4. зад. 5. зад. 1 Теодора Милић ОШ Душан Јерковић Слађана Ђиканови

Ред. број Име и презиме ученика Школа Име и презиме учитеља 1. зад. 2. зад. 3. зад. 4. зад. 5. зад. 1 Теодора Милић ОШ Душан Јерковић Слађана Ђиканови Ред. број Име и презиме ученика Школа Име и презиме учитеља 1. зад. 2. зад. 3. зад. 4. зад. 5. зад. 1 Теодора Милић ОШ Душан Јерковић Слађана Ђикановић 20 20 20 20 20 100 2 Димитрије Симић ОШ Душан Јерковић

Више

На основу члана 59

На основу члана 59 На основу члана 59. и 60. Закона о средњој школи (Сл. Гласник РС бр.50/92,53/93,67/93, 48/94,24/96,23/02,62/03 и 64/03). Правилника о дипломама за изузетан успех ученика у средњим школама (Сл.гласник РС

Више

Школски развојни план

Школски развојни план Основна школа Свети Сава Кикинда стратегија развоја школе за период 2017-2022. годинe 1 Садржај Развојног плана2017 2022. 1. Уводне напомене 2. Општи подаци о школи 3. Анализа постојећег стања- наше снаге

Више

o

o o IZVOR:RADIO BEOGRAD 2 AUTOR:JOVANA MILOVANČEVIĆ "POEZIJA UŽIVO" U NOĆI MUZEJA U BEOGRADU U ovogodišnjoj "Noći muzeja", koja će biti organizovana u subotu 18. maja, Radio Beograd 2 će, prvi put, organizovati

Више

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДАЦИ О КОНКУРСУ Одлука о расписивању конкурса, орган

Више

КОНКУРС

КОНКУРС К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЗА ШКОЛСКУ 2017/2018. ГОДИНУ, ЗА ШКОЛЕ ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ИЛИ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Више

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ VIII РАЗРЕДА Пријављивање кандидата за прјемни испит (детаљније обавештење у средњим школама које спроводе пријемни испит) 12 15

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ VIII РАЗРЕДА Пријављивање кандидата за прјемни испит (детаљније обавештење у средњим школама које спроводе пријемни испит) 12 15 ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ VIII РАЗРЕДА Пријављивање кандидата за прјемни испит (детаљније обавештење у средњим школама које спроводе пријемни испит) 12 15. маја Од 09 14 часова. Полагање пријемног испита за

Више

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у четврту годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске с

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у четврту годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске с Ранг Број индекса Презиме и име студента Број ЕСПБ Просечна оцена X 3 1. 2013/0133 Живковић Катарина 60,00 29,19 89,19 1. 2013/0821 Иванковић Јована 60,00 29,19 89,19 3. 2013/0137 Гајић Миона 60,00 28,92

Више

Назив предмета: ЦАРИНСКО И ШПЕДИТЕРСКО ПОСЛОВАЊЕ

Назив предмета: ЦАРИНСКО И ШПЕДИТЕРСКО ПОСЛОВАЊЕ Резултати колоквијума из Основа организације 1. Стефан (Небојша) Миленковић 12826/15 / 2. Никола (Градимир) Младеновић 12828/15 / 3. Стефан (Александар) Петковић 12833/15 / 4. Никола (Небојша) Тодоровић

Више

Милија Марјановић

Милија Марјановић Мр Драгана Граонић инспектор-просвјетни савјетник ИЗВЈЕШТАЈ О ГРУПНОМ САВЈЕТОДАВНО-ИНСТРУКТИВНОМ РАДАУ ( август године ) Годишњим програмом рада Републичког педагошког завода планиран је групни савјетодавно-инструктивни

Више

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ПИСМЕНИХ ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2018/2019.ГОДИНЕ Понедељак, године Предмет Разред В

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ПИСМЕНИХ ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2018/2019.ГОДИНЕ Понедељак, године Предмет Разред В РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ПИСМЕНИХ ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2018/2019.ГОДИНЕ Понедељак, 08.04.2019.године Предмет Разред Време Дежурни наставник Учион. Српски језик и књижевност

Више

Microsoft Word - PRAVILNIK o vrednovanju kvaliteta rada ustanova

Microsoft Word - PRAVILNIK o vrednovanju kvaliteta rada ustanova PRAVILNIK O VREDNOVANJU KVALITETA RADA USTANOVA ("Sl. glasnik RS", br. 9/2012) Sadržina Pravilnika Član 1 Ovim pravilnikom uređuju se organi i tela ustanove, postupci praćenja ostvarivanja programa obrazovanja

Више

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva Prosvjetno-kulturni centar Mađara u RH Drinska 12 a 31000 Osijek Školski razvojni plan šk. g. Definiranje prioritetnih razvojnih 1.Unapređivanje kvalitete nastave 2. Opstojnost škole ostvarivanja UNAPREĐIVANJE

Више

Microsoft Word - E-DNEVNIK - Međunarodno javno pravo Preliminarni rezultati.doc

Microsoft Word - E-DNEVNIK - Međunarodno javno pravo Preliminarni rezultati.doc ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕДИСПИТНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ МЕЂУНАРОДНОГ ЈАВНОГ ПРАВА У ШК. 2018/19. ГОДИНИ СТУДЕНТИ КОЈИ СУ НА ЗАВРШНОМ ИСПИТУ ОСЛОБОЂЕНИ ПОЛАГАЊА МАТЕРИЈЕ ОБУХВАЋЕНЕ ОД 1. ЗАКЉУЧНО СА 52. ИСПИТНИМ

Више

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 +

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница

Више

ВИСОКА ЖЕЛЕЗНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА Б е о г р а д Ул. Здравка Челара бр. 14 На основу члана 25. Закона о високом образовању ( Службени гласник

ВИСОКА ЖЕЛЕЗНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА Б е о г р а д Ул. Здравка Челара бр. 14 На основу члана 25. Закона о високом образовању ( Службени гласник ВИСОКА ЖЕЛЕЗНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА Б е о г р а д Ул. Здравка Челара бр. 14 На основу члана 25. Закона о високом образовању ( Службени гласник РС, број 88/2017, 27/2018 и 73/2018.), Правилника о

Више

1. РАЗРЕД 1 Буквар са словарицом 2 Српски језик Нови Логос Читанка "Реч по реч" 3 Наставни листови уз буквар 4 Математика Нови Логос Математика уџбени

1. РАЗРЕД 1 Буквар са словарицом 2 Српски језик Нови Логос Читанка Реч по реч 3 Наставни листови уз буквар 4 Математика Нови Логос Математика уџбени 1. РАЗРЕД 1 Буквар са словарицом 2 Читанка "Реч по реч" 3 Наставни листови уз буквар 4 уџбеник из 4 дела 5 Свет око нас Свет око нас 1 - уџбеник с додатним материјалима 6 Свет око нас 1 - радна свеска

Више

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII нед. XIII нед.xiv нед. XV нед. I Деспотовић Душан 02/2013 Са 1,75 1,75 2,00 0,00 2,00 2,00 I Симоновић

Више