Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 1-18

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 1-18"

Транскрипт

1 Службени Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Година Број 1. Понедјељак, 26. године. Бесплатан примјерак АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ 155. На основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске, број 97/16), члана 17. Закона о јавним набавкама БиХ ( Службени гласник БиХ, број 39/14), члана 4. Правилника о јавним набавкама роба, услуга и радова ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 2/11), и члана 65. Статута општине Доњи Жабар ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 9/17), Начелник општине Доњи Жабар, доноси: О ДОНОШЕЊУ ГОДИШЊЕГ ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ У ГОДИНИ Доноси се Годишњи план јавних набавки у год. Табеларни приказ годишњег плана јавних набавки у години сматра се саставним делом ове одлуке. Начелник општине ће посебном одлуком одредити за које јавне набавке ће се проводити е-аукција. Ова одлука ступа на снагу даном доношења, а биће објављена и у Службеном гласнику општине Број: /18 Датум: год. ГОДИШЊИ ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ У ГОДИНИ Ред. бр. ЈН 1. Назив јавне набавке гориво за потребе општине Доњи Жабар ЈРЈН роба за потребе чајне кухиње Врста ЈН (робе/ услуге/ радови) Процењена маx бруто вредност ЈН у КМ Рок за доделу закључ. уговора робе Током робе током Рок за реализациј у уговора - оквирног а Извор Да ли се финансијских предвиђа средстава: закључивање квирног јединица / потрошачка а економски код не не буџет буџет Носилац израде посебног дела ТД Стр. за привреду и предузетништво кафе куварица Врста поступка - процедуре ЈН и Термин предузимања активности на ЈН 3. услуге одвоза смећа са територије општине Доњи Жабар услуге да буџет и за на раду и страна 1.

2 4. 5. изградња јавне расвете на подручју МЗ Доњи Жабар (Доње Поље) израда шумскопривредне основе за период год. ЈРЈН радови услуге не не буџет буџет овлашћено правно лице овлашћено правно лице мај израда пројектне документације за реконструкцију зграда изграђених на к.ч. бр. бр.579 (п.л.бр. 901 к.о. Доњи Жабар) ЈРЈН услуге дезинсекције и дератизације на подручју општине Доњи Жабар, ЈРЈН канцеларијски материјал за потребе општинске управе, ЈРЈН тонери за потребе општинске управе, ЈРЈН одржавање и заштита локалних и некатегорисаних путева, ЈРЈН зимско одржавање путева, ЈРЈН санација водног објекта према цркви у Лончарима текуће одржавање јавне расвете, ЈРЈН замена сијалица на јавној расвети на подручју општине Доњи Жабар oдржавање канализације у насеље Дујковача, ЈРЈН услуге услуге 1.500, робе током робе током радови услуге током радови робе током робе април робе током не буџет не буџет не буџет не буџет да буџет не буџет не буџет не буџет не буџет не буџет овлашћено правно лице шеф одсека за привреду стручни за писарницу и архиву самостални стручни за имовинско правне послове за на раду и за на раду и шеф одсека за просторно уређење за на раду и за на раду и за на раду и и и и и април јануар март у складу са временским приликама март март страна 2.

3 16. Обезбеђење зграда општине Доњи Жабар ЈРЈН услуге не буџет Начелник општине колективно осигурање запослених ЈРЈН превоз ученика са територије општине Доњи Жабар: ЈРЈН Лот1-превоз ученика основних школа Лот 2-превоз ученика средњих школа услуге услуге не буџет да буџет стручни за управљање људским ресурсима стручни за друштвене делатности април Никола Ђокановић,с.р На основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске, број 97/16), члана 70. став 1. Закона о јавним набавкама БиХ ( Службени гласник БиХ, број 39/14) и члана 35. Правилника о јавним набавкама роба, радова и услуга ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 2/11), Начелник општине Доњи Жабар, доноси: ОДЛУКУ О ИЗБОРУ НАЈПОВОЉНИЈЕГ ПОНУЂАЧА БИРА СЕ КЊИГОВОДСТВЕНИ БИРО ПРОФИТ БРЧКО, власник Милка Стојановић, по понуди број 1/18 од године као најповољнији понуђач у поступку јавне набавке услугарачуноводствене услуге за потребе општине Доњи Жабар (број набавке: /18) по укупној цени понуде у износу од КМ (месечно 1.000,оо КМ). Са најповољнијим понуђачем закључиће се оквирни на период до 2020.године. О б р а з л о ж е њ е Дана године на порталу јавних набавки под бројем: /17 објављено је обавештење о набавци услуга - рачуноводствене услуге за потребе општине Доњи Жабар. Поступак предметне јавне набавке спроведен је путем конкурентског а за достављање понуда са закључивањем оквирног а са једним понуђачем. Конкурентски достављен је и тројици понуђача. До крајњег рока за достављање понуда, године до 13:00 часова, достављена је само једна понуда - понуђача КЊИГОВОДСТВЕНИ БИРО ПРОФИТ БРЧКО. Најнижа цена је одређена као критеријум за доделу оквирног а. Након оцене и евалуације понуде, комисија за јавну набавку је утврдила да је понуда понуђача Књиговодствени биро Профит Брчко квалификована и прихватљива за уговорни орган, те предложила Начелнику општине Доњи Жабар да са именованим понуђачем закључи оквирни према ценама које су наведене у понуди понуђача (укупна цена ,оо КМ / месечно 1.000,оо КМ). На основу утврђеног чињеничног стања, а у складу са одредбом члана 64. став 1. тачка б) Закона о јавним набавкама БиХ ( Службени гласник БиХ, број 39/14), одлучено је као у диспозитиву ове одлуке. Поука о правном средству: Против ове одлуке може се изјавити жалба у року од 5 (пет) дана од дана достављања исте. Жалба се изјављује уговорном органу у писаној форми, директно или препорученом поштанском пошиљком. Број: /17 Датум: год. страна 3.

4 157. Начелник општине Доњи Жабар, на основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени ( Службени гласник БиХ, број 39/14) и члана 2. Правилника о поступку директног а ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 12/14), доноси: О ПРИСТУПАЊУ ПОСТУКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ РОБА КАНЦЕЛАРИЈСКИ МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОТРЕБЕ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ Приступа се поступку јавне набавке роба - канцеларијски материјал за потребе Општинске управе општине Доњи Жабар, ЈРЈН Процењена вредност јавне набавке је до 300,оо КМ са ПДВ-ом. Средства за извршење ове одлуке обезбедиће се из буџета општине Доњи Жабар за годину. Буџетска ставка са које се обезбеђују финансијска средства је расходи за канцеларијски материјал, економски код , потрошачка јединица. За предметну јавну набавку спровешће се. Број: /18 Датум: год Начелник Општине Доњи Жабар на основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени ( Службени гласник БиХ, број 39/14), члана 2. Правилника о поступку директног а ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 12/14) и члана 65. Статута Општине Доњи Жабар ( Службени гласник Општине Доњи Жабар, број 9/17), доноси : О ПРИСТУПАЊУ ПОСТУКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ УСЛУГА - ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ЗГРАДА ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Приступа се поступку јавне набавке услуга - обезбеђење зграда општине Доњи Жабар (алармни системи) за годину за објекте: зграда општине Доњи Жабар (нова зграда), стара зграда општине Доњи Жабар, О.Ш. Доњи Жабар у Доњем Жабару и просторије Центра за социјални рад општине Доњи Жабар у Доњем Жабару, ЈРЈН Процењена вредност јавне набавке је до 1.680,оо КМ са ПДВ-ом. Средства за извршење ове одлуке обезбедиће се из буџета општине Доњи Жабар за годину. Буџетска ставка са које се обезбеђују финансијска средства је остали непоменути расходи, економски код , потрошачка јединица. За предметну јавну набавку спровешће се. страна 4.

5 Број: /18 Датум: год Начелник Општине Доњи Жабар на основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени ( Службени гласник БиХ, број 39/14), члана 2. Правилника о поступку директног а ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 12/14) и члана 65. Статута Општине Доњи Жабар ( Службени гласник Општине Доњи Жабар, број 9/17), доноси : О ПРИСТУПАЊУ ПОСТУКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ УСЛУГА - ИЗРАДА ШУМСКОПРИВРЕДНЕ ОСНОВЕ ЗА ШУМЕ У ПРИВАТНОЈ СВОЈИНИ Приступа се поступку јавне набавке услуга-израда шумскопривредне основе за шуме у приватној својини на подручју општине Доњи Жабар за период године, ЈРЈН Процењена вредност јавне набавке је до 5.999,00 КМ са ПДВ-ом. Средства за извршење ове одлуке обезбедиће се из буџета општине Доњи Жабар за годину. Буџетска ставка са које се обезбеђују финансијска средства је издаци за осталу нематеријалну произведену имовину-шумскопривредна основа, економски код , потрошачка јединица. За предметну јавну набавку спровешће се. Број: /18 Датум: год Начелник Општине Доњи Жабар на основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени ( Службени гласник БиХ, број 39/14) и члана 2. Правилника о поступку директног а ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 12/14), доноси : О ПРИСТУПАЊУ ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ РОБА - ТОНЕРИ ЗА ПОТРЕБЕ ЗАПОСЛЕНИХ У ОПШТИНКОЈ УПРАВИ ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Приступа се поступку јавне набавке роба-тонери за потребе запослених у општинској управи општине Доњи Жабар, ЈРЈН Процењена вредност јавне набавке је до 400,оо КМ са ПДВ-ом. Средства за извршење ове одлуке обезбедиће се из буџета општине Доњи Жабар за годину. страна 5.

6 Буџетска ставка са које се обезбеђују финансијска средства је расходи за канцеларијски материјал, економски код , потрошачка јединица. За предметну јавну набавку спровешће се. Број: /18 Датум:14.02.год Начелник Општине Доњи Жабар, на основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени ( Службени гласник БиХ, број 39/14) и члана 2. Правилника о поступку директног а ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 12/14), доноси: О ПРИСТУПАЊУ ПОСТУКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ РОБА - КАНЦЕЛАРИЈСКИ МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОТРЕБЕ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ Приступа се поступку јавне набавке роба - канцеларијски материјал за потребе општинске управе општине Доњи Жабар, ЈРЈН Процењена вредност јавне набавке је до 200,оо КМ са ПДВ-ом. Средства за извршење ове одлуке обезбедиће се из буџета општине Доњи Жабар за годину. Буџетска ставка са које се обезбеђују финансијска средства је расходи за канцеларијски материјал, економски код , потрошачка јединица. За предметну јавну набавку спровешће се. Број: /18 Датум: год Начелник Општине Доњи Жабар, на основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени ( Службени гласник БиХ, број 39/14) и члана 65. Статута Општине Доњи Жабар ( Службени гласник Општине Доњи Жабар, број 9/17), доноси: О ПРИСТУПАЊУ ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ РОБА - ГОРИВО ЗА ПОТРЕБЕ ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Приступа се поступку јавне набавке роба - гориво за потребе општине Доњи Жабар која обухвата набавку безоловног бензина (БМБ 95) и еуродизела (4), ЈРЈН страна 6.

7 Процењена вредност јавне набавке је 3.850,оо КМ са ПДВ-ом. Средства за извршење ове одлуке обезбедиће се из буџета општине Доњи Жабар за годину. Буџетска ставка са које се обезбеђују финансијска средства је расходи по основу утрошка горива економски код , потрошачка јединица. За предметну јавну набавку спровешће се поступак. Ова Одлука ступа на снагу даном доношења, а биће објављена у Службеном гласнику општине Број: /18 Датум: год На основу члана 10. став 1. тачка д) Закона о јавним набавкама ( Службени гласник БиХ, број 39/14), члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске, број 97/16) и члана 65. Статута Општине Доњи Жабар ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 9/17), Начелник општине Доњи Жабар, доноси: О ИЗУЗЕЋУ ОД ПРИМЕНЕ ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА - ЗА НАБАВКУ УСЛУГА ПРОТИВГРАДНЕ ЗАШТИТЕ У ГОДИНИ Члан 1. Неће се спроводити јавна набавка услуга противградне заштите на подручју општине Доњи Жабар за годину јер се ради о јавној набавци природних и законских монопола, а који могу укључити набавку воде, електричне енергије, плина, топлотне енергије и других услуга, до отварања релевантоног тржишта за конкуренцију. Члан 2. Уговор о пружању услуга противградне заштите у сезони године закључен је са ЈП Противградна превентива Републике Српске а.д. Градишка, бруто вредност уговора 6.000,оо КМ. Члан 3. Број: /18 Датум: год На основу члана 10. став 1. тачка д) Закона о јавним набавкама ( Службени гласник БиХ, број 39/14), члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске, број 97/16) и члана 65. Статута општине Доњи Жабар ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 9/17), Начелник општине Доњи Жабар, доноси: О ИЗУЗЕЋУ ОД ПРИМЕНЕ ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА ЗА НАБАВКУ РОБА ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЗА ПОТРЕБЕ ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР У ГОДИНИ Члан 1. Неће се спроводити јавна набавка роба - електричне енергије за потребе општине Доњи Жабар у години јер се ради о јавној набавци природних и законских монопола, а који могу укључити страна 7.

8 набавку воде, електричне енергије, плина, топлотне енергије и других услуга, до отварања релевантног тржишта за конкуренцију. Члан 2. Бруто вредност робе - електричне енергије за годину износи ,оо КМ. Члан 3. Број: /18 Датум: год На основу члана 135. Закона о спорту ( Службени гласник Републике Српске, број 4/02, 66/03, 73/08 и 102/08-испр.), члана 65. Статута општине Доњи Жабар ( Службени гласник Општине Доњи Жабар, број 9/17) и члана 5. Одлуке о извршењу буџета општине Доњи Жабар за годину ( Службени гласник општине Доњи Жабар, број 12/17), а на предлог Одбора за омладину и спорт, Начелник општине Доњи Жабар, доноси: ОДЛУКУ О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА СПОРТСКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА СА ПОДРУЧЈА ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Члан 1. Распоређују се средства из буџета општине Доњи Жабар за годину са економског кода (спортске организације), потрошачка јединица, у укупном износу од ,00КМ на следећи начин: 1. Фудбалски клуб Полет Човић Поље ,оо КМ, 2. Фудбалски клуб Црвена звезда Доњи Жабар ,оо КМ, 3. Фудбалски клуб Младост Лончари ,оо КМ, 4. Карате клуб Ронин Доњи Жабар...300,оо КМ, 5. Шаховски клуб Полет Човић Поље...300,оо КМ. Члан 2. Ова одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у Службеном гласнику општине Број: /18 Датум: год На основу члана 64. Закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе ( Службени гласник Републике Српске, број 97/16), Начелник општине Доњи Жабар, доноси: ПЛАН ЗАПОШЉАВАЊА у Општинској управи општине Доњи Жабар за годину Члан 1. Овим Планом запошљавања у Општинској управи општине Доњи Жабар за годину (у даљем тексту План) утврђује се стварно стање попуњености радних мјеста у Општинској управи општине Доњи Жабар те се утврђује да у години неће бити потребе за новим запошљавањем службеника осим у случају потребе пријема у радни однос на одређено вријеме и попуњавања радног мјеста које је остало упражњено након донођшења Плана запошљавања и планиран је пријем једног волонтера приправника. Члан 2. страна 8.

9 У случају измијењених околности и потребе за новим запошљавањем, а на основу Правилника о организацији и систематизацији радних мјеста у Општинској управи општине Доњи Жабар, Начелник општине ће донијети одлуку о измјени овог Плана. Члан 3. Стварно стање попуњености радних мјеста, потребан број службеника, потребан број намјештеника и потребан број приправника и волонтера утврђује у следећој табели. Ред. бр. Организац. јединица Правилник о организацији и систематизацији радних мјеста служб. намјешт. остали (шеф кабин.) Стварно стање и попуњеност служб. намјет. остали (шеф кабин.) Потребан број за год. 1. Секретар СО Кабинет начелника Одсјек за просторно уређење,комуналне дјелатности и општу управу Одсјек за привреду, борачко инвалидску и друштвене дјелатности 4 плус 1 мировање радн.односа Приправни. и волонтери УКУПНО: плус 1 мировање рад.однос Шеф кабинет и 1 волонт. 1 Члан 4. У измијењеним околностима и потребама за пријем у радни однос нових службеника и намјештеника, а на основу Правилника о организацији и систематизацији радних мјеста у Општинској управи општине Доњи Жабар и Одлуке о буџету општине Доњи Жабар за годину, донијеће се измјене и допуне Плана. Члан 5. Овај План ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у "Службеном гласнику Општине Доњи Жабар". Број: /18 Датум, год На основу Стратегије борбе против корупције у Републици српској од до 2017.године ( Службени гласник Републике Српске број 106/13), члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске број 97/16), члана 22. Правила за израду, увођење и спровођење планова интегритета у Републици Српској а у вези са обавезама које проистичу из Стратегије борбе против корупције у Републици Српској од године и члана 65. Статута општине Доњи Жабар ( Службени гласник општине Доњи Жабар 9/17), Начелник општине Доњи Жабар доноси: о усвајању плана интегритета општине Доњи Жабар за период од до године Усваја се израђени план интегритета за период од до године. страна 9.

10 Разријешава се именована група за израду плана интегритета. Ова oдлука ступа на снагу даном доношења, а биће објављена у Службеном гласнику општине Број: /17 Датум, год. АКТИ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА И СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ 168. страна 10.

11 САДРЖАЈ: АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ 155. Одлука о доношењу годишњег плана јавних набавки у години, 156. Одлука о избору најповољнијег понуђача, 157. Одлука о приступању поступку јавне набавке роба - канцеларијски материјал за потребе Општинске управе, 158. Одлука о приступању поступку јавне набавке услуга - обезбјеђење зграда општине Доњи Жабар, 159. Одлука о приступању поступку јавне набавке услуга - израда шумскопривредне основе за шуме у приватној својини, 160. Одлука о приступању поступку јавне набавке роба - тонери за потребе запослених у Општинској управи општине Доњи Жабар, 161. Одлука о приступању поступку јавне набавке роба - канцеларијски материјал за потребе Општинске управе, 162. Одлука о приступању поступку јавне набавке роба - гориво за потребе општине Доњи Жабар, 163. Одлука о изузећу од примене Закона о јавним набавкама - за набавку услуга противградне заштите у години, 164. Одлука о изузећу од примене Закона о јавним набавкама за набавку роба електрична енергија за потребе општине Доњи Жабар у години, 165. Одлука о расподели средстава спортским организацијама са подручја општине Доњи Жабар, 166. План запошљавања у Општинској управи општине Доњи Жабар за годину, 167. Одлука о усвајању Плана интегритета општине Доњи Жабар за период од до 2020.године, АКТИ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА И СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ 168. Сагласност Министарства здравља и социјалне заштите на Одлуку о оснивању Центра за социјални рад Доњи Жабар, број /17 од године. Понедјељак, 26. године.- СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР - Број 1/18 Издавач: Општина Доњи Жабар, Доњи Жабар. Одговорни уредник: Маријана Митровић, мастер правник, секретар Скупштине општине Доњи Жабар; администратор: Миле Максимовић. Тел./факс: Службени гласник општине Доњи Жабар излази по потреби. Рачун јавних прихода општине Доњи Жабар: отворен код НЛБ Банке а.д. Бања Лука - филијала у Брчком. страна 11.

СЛУЖБЕНИ Број 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Понедјељак, 29. фебруар Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Доњи Жабар Година XXIII Број 1 Понедјељак

СЛУЖБЕНИ Број 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Понедјељак, 29. фебруар Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Доњи Жабар Година XXIII Број 1 Понедјељак СЛУЖБЕНИ Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Година XX Број 1 Подјељак, 29. фебруар годи АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ 1 На основу чл. 10.ст.1.тачка д) Закона о јавним набавкама ( Службени гласник БиХ, бр. 39/14) и чл.

Више

Microsoft Word - 9_2013.doc

Microsoft Word - 9_2013.doc Гласник Година XX - Број 9 СЛУЖБЕНИ ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Подјељак, 18. фебруар 2013. годи АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ 43 На основу члана 43. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске, бр.

Више

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/784-238, 051/784-230 Е-mail:skupstinaokv@gmail.com Одговорни уредник: Раденка Славнић 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ ГОДИНА

Више

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, 12.06.2019.године На основу члана 70. Закона о јавним набавкама (Службени гласник БиХ бр. 39/14)

Више

sluzbeni 8.indd

sluzbeni 8.indd Службени гласник Града Бијељина Година L године БРОЈ 8 / 2017 На основу члана 59. Закона о локалној самоуправи ( Сл.гласник РС 97/16) и члана 11. Закона о Граду Бијељина ( Службени гласник РС, бр. 70/12),

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр. 143. Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net 31. мај. 2018. године Л О П А Р Е БРОЈ 5/18 Жиро-рачун: ''Павловић Интернационал

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме креир

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме креир Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме креирања извјештаја:15.4.2019. u 12:15 ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОМ

Више

Број 11 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Петак,29. март Гласник Доњи Жабар СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март године бесплатан

Број 11 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Петак,29. март Гласник Доњи Жабар СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март године бесплатан Гласник СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март 2013. године бесплатан примјерак 65 На основу чл. 43. и 87. став 2. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске", бр. 101/04, 42/05

Више

Година XVIII Понедјељак,12.децембар 2011.године Доњи Жабар Бесплатан примјерак Рачун јавних прихода општине Доњи Жабар: код НЛБ Ба

Година XVIII Понедјељак,12.децембар 2011.године Доњи Жабар Бесплатан примјерак Рачун јавних прихода општине Доњи Жабар: код НЛБ Ба Година XVIII Понедјељак,12.децембар 2011.године Бесплатан примјерак Рачун јавних прихода општине Доњи Жабар: 562-011-00000765-86 код НЛБ Банке Бања Лука-Филијала Брчко 159 АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ На основу

Више

Службени гласник Општине Бијељина Број 32 - Страна 769 ГОДИНА XLV 17. новембар ГОДИНЕ БРОЈ 32/2008 Начелник општине Бијељина, на о

Службени гласник Општине Бијељина Број 32 - Страна 769 ГОДИНА XLV 17. новембар ГОДИНЕ БРОЈ 32/2008 Начелник општине Бијељина, на о 17. 11. 2008. Службени гласник Општине Бијељина Број 32 - Страна 769 ГОДИНА XL 17. новембар 2008. ГОДИНЕ БРОЈ 32/2008 Начелник општине на основу члана 43. става 1. алинеје 18. Закона о локалној самоуправи

Више

Број године Службени лист Општине Житиште страна 1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXXI Житиште Број 19. Излази по по

Број године Службени лист Општине Житиште страна 1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXXI Житиште Број 19. Излази по по Број 1. 0.0.. године Службени лист Општине Житиште страна 1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXXI Житиште 0.0.. Број 1. Излази по потреби страна 1. На основу члана. Закона о локалној самоуправи ( Сл.гласник

Више

SL. GL. MRK. GRAD cdr

SL. GL. MRK. GRAD cdr Број: 5/15, 14.07.2015. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 31. Закона о буџетском систему Републике Српске (Службени гласник

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:5.4.209. u :52 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ

Више

Службени гласник Града Бијељина Година LIV 19. септембар године БРОЈ 20 / 2018 На основу члана 14 Закона о Граду Бијељина ( Службени гласник РС,

Службени гласник Града Бијељина Година LIV 19. септембар године БРОЈ 20 / 2018 На основу члана 14 Закона о Граду Бијељина ( Службени гласник РС, Службени гласник Града Година L године БРОЈ 20 / 2018 ( Службени гласник РС, бр. 70/12) и члана 72. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС, број: 101/04 и 42/05, 118/05 и 98/13) и члана 17.

Више

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 8-18

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 8-18 20.08.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 8, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 8/18 РЕПУБЛИКАСРПСКА Број: 02-020-954.1/18 Даје се сагласност на Статут Јавне предшколске установе

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – ГРАД БЕОГРАД

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – ГРАД БЕОГРАД РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Одељење за планирање инвестиције и развој Број: VIII-02 404-1/2017 Датум: 04.01.2017.год. Б а р а ј е в о На основу члана 51. став 1. Закона о јавним

Више

SL. GL. MRK. GRAD

SL. GL. MRK. GRAD Број: 5/09, 07.08.2009. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 5. и 29. Закона о буџетском систему Републике Српске (''Службени

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:6.7.2017. u 8:15 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18 26.11.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 11, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 11/18 На основу члана 31. став ђ) Закона о буџетском систему ( Службени гласник Републике

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 352. На основу члана 4 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 18. септембар 2018. године Бесплатан примерак Број 33 АКТИ 352. На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'' број 129/2007,

Више

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 7-18

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 7-18 17.08.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 7, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 7/18 ОПШТИНА КОСТАЈНИЦA Захтејва ЈПУ Клуб за дјецу Кестенко број: 01-60-81/18 од 16.04.2018.

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме креир

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме креир Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме креирања извјештаја:22.8.2018. u 8:45 ИЗВЈЕШТАЈ О ПРОВЕДЕНОМ

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba тум и вријеме слања обавјештења на објаву:12.6.2019. u 12:28 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:3.1.2019. u 15:44 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примјерка КМ Број: 14/2016 Кнежево, 05.12.2016. године Уређује редакциони одбор: Одговорни уредник: В.д. Секретар СО-е

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Власеница Светосавска 14, Власеница Телефон: 056/ Факс: 056/ Интернет:

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Власеница Светосавска 14, Власеница Телефон: 056/ Факс: 056/ Интернет: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Светосавска 14, 75440 Телефон: 056/490-070 Факс: 056/734-830 Интернет: www.opstina-vlasenica.org E-mail: vlservis@teol.net члана 10. и 11. Закона о накнадама

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

На основу члана 51. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС», бр. 124/2012, 14/2015, 68/2015), члана 30. став 1. тачка 29в Статута града Зрења

На основу члана 51. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС», бр. 124/2012, 14/2015, 68/2015), члана 30. став 1. тачка 29в Статута града Зрења На основу члана 51. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС», бр. 124/2012, 14/2015, 68/2015), члана 30. став 1. тачка 29в Статута града Зрењанина (''Службени лист Града Зрењанина'', бр. 26/13

Више

Microsoft Word - ???????? ??????? 10.docx

Microsoft Word - ???????? ??????? 10.docx Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXVI - Број 10 13. децембар година МОДРИЧА Аконтациона претплата за годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун: КМ 562-011-00000062-61 Тел/факс: 053/810-185 I АКТИ СКУПШТИНЕ

Више

Sl. gl. br. 11.indd

Sl. gl. br. 11.indd Службени гласник Града Година L године БРОЈ 11 / 2018 На основу члана 59. Закона о локалној самоуправи и члана 71. Статута Града ( Службени гласник Града брoj 9/17), сходно одредбама члана 7. тачка 3.

Више

sl gl indd

sl gl indd Службени гласник Града Бијељина Година L године БРОЈ 07 / 2019 На основу члана 11 Закона о Граду Бијељина ( Службени гласник РС, бр. 70/12) и члана 72 Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС,

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:3.7.2018. u 9:24 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:22.8.2018. u 8:41 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе Рача, 22.10.2018. године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у периоду јануар септембар 2018. године Одлука о давању

Више

ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ УПРАВНИ ОДБОР Његошева 28а, Бијељина, тел: 055/ , факс: ,

ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ УПРАВНИ ОДБОР Његошева 28а, Бијељина, тел: 055/ , факс: , И З В О Д И З П Л А Н А Н А Б А В К И ФОНДА ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА 2018. ГОДИНУ Бијељина, децембар 2017. Kонто/ позиција у Буџету Републике Врста поступка Оквирно вријеме

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:16.3.2018. u 12:02 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:4.4.2016. u 14:50 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

osfsdfjksdjf

osfsdfjksdjf СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОДИНА X - БРОЈ 7 П ЕТР ОВ АЦ Н А М Л АВ И 09. о к тобар 2015. године Б е с п л а т а н п р и м е р а к 1. На основу члана 20. став 1. тачка 3. а у вези члана 32. Закона о локалној

Више

izmjena i dopuna plana 2019.

izmjena i dopuna plana 2019. Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука На основу члана 82. став 3. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске број 97/16) и члана 10. став

Више

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНИЋ Година: 2017. Број: 17. Кнић, 13.10.2017. Цена 100,00 дин. Претплата: 700,00 дин. АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КНИЋ, на седници одржаној дана 13. 10. 2017.

Више

KONACNA-ODLUKA za tekucu i stalnu rezervu

KONACNA-ODLUKA za tekucu i stalnu rezervu Na osnovu člana 43 stav 1 Zakona o budžetu i fiskalnoj odgovornosti ("Službeni list Crne Gore", br. 20/14 i 56/14), člana 53 stav 2 i 3 i člana 54 stav 5 Zakona o finansiranju lokalne samouprave ("Službeni

Више

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА 2.7.2019. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА 2.7.2019. ГОДИНЕ ОПШТИНЕ 187. Председник општине Врњачка Бања, на основу чл.100.став

Више

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar 2018. godine Na osnovu člana 29 stav 1 Zakona o javnim nabavkama Crne Gore (,,Sl.list CG br. 42/11, 57/14,28/15 i 42/17) i Pravilnika

Више

Градска општина Звездара Припрема и вођење седница општ. Већа и СО ПР Издање 1 Ревизија 3 XI број 06-57/16 Веће Градске општине Звездара на сед

Градска општина Звездара Припрема и вођење седница општ. Већа и СО ПР Издање 1 Ревизија 3 XI број 06-57/16 Веће Градске општине Звездара на сед XI број 06-57/16 Веће Градске општине Звездара на седници одржаној 28.12. 2016. године, на основу члана 58. Закона о запосленима у аутономној покрајини и јединицама локалне самоуправе (''Службени гласник

Више

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за реклам

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за реклам Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ 4. 27.05.2019. годинe годишња претплата 2.700.-дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за рекламацију 10 дана А К Т А ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНР БРУС На основу

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДО

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДО УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 8..016. године Број: 0-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА У ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ,

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 162/2017-ЈН Датум: 06.04.2017. године

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:8.8.2019. u 12:57 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи ГОДИНА: XI БРОЈ: 39 20. децембар 2018. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра 2018. године, на основу члана 64. Статута општине Мајданпек (''Службени

Више

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurencije Broj 01-85/1 Mjesto i datum 30.05.2013.godine Na

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:31.3.2017. u 13:34 OBAVJEŠTENJE

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 10-18

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 10-18 31.10.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 10, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 10/18 На основу члана 21. став 2. Закона о предшколском васпитању и образовању ( Службени

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез ОПШТИНЕ 30.03.2018. На основу члана 76. и 77. а у вези са чланом 64. Закона о јавној својини ( Службени гласник РС бр.72/2011, 88/2013, 105/2014, 104/2016 - др.закон и 108/2016), члана 71. став 1. тачка

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:7.6.2019. u 15:10 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:20.7.2018. u 10:44 OBAVJEŠTENJE

Више

Na osnovu člana 17. Zakona o javnim nabavkama ( Službeni glasnik BiH, broj: 39/14), a u skladu sa Budžetom Tuzlanskog kantona za godinu ( Službe

Na osnovu člana 17. Zakona o javnim nabavkama ( Službeni glasnik BiH, broj: 39/14), a u skladu sa Budžetom Tuzlanskog kantona za godinu ( Službe Na osnovu člana 17. Zakona o javnim ma ( Službeni glasnik BiH, broj: 39/14), a u skladu sa Budžetom Tuzlanskog kantona za 2019. godinu ( Službene novine Tuzlanskog kantona, broj: 3/19), direktor Kantonalne

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 204/2017-ЈН Датум: 19.04.2017. године

Више

Број: 01/ /16 Датум: године ИЗВЈЕШТАЈ О ПРИЈЕДЛОЗИМА ИЗНЕСЕНИМ У ТОКУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О НАЦРТУ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ПРЊАВОР ЗА ГОДИН

Број: 01/ /16 Датум: године ИЗВЈЕШТАЈ О ПРИЈЕДЛОЗИМА ИЗНЕСЕНИМ У ТОКУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О НАЦРТУ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ПРЊАВОР ЗА ГОДИН Број: 01/1 014 1 4/16 Датум:05.01.2016. године ИЗВЈЕШТАЈ О ПРИЈЕДЛОЗИМА ИЗНЕСЕНИМ У ТОКУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О НАЦРТУ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ПРЊАВОР ЗА 2016. ГОДИНУ КОЈЕ ЈЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ПРЊАВОР УСВОЈИЛА Извјештај

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:15.2.2019. u 12:50 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 752/2017-ЈН Датум: 05.12.2017. године

Више

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин Година LIV Број 5/2018 40 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштине Бачка Паланка број 24/2013 - пречишћен текст) и члана

Више

Microsoft Word - Poziv nakon objave

Microsoft Word - Poziv nakon objave CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/12-11/2 Mjesto i datum: Podgorica, 24.01.2012.godine Na osnovu

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:22.2.206. u 5:7 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-34-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 33/18 Датум: 03.01.2019. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Службени лист Општине Сремски Карловци, 12/2017

Службени лист Општине Сремски Карловци,  12/2017 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број:40 /2018 17. децембар 2018. године Сремски Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 57. Одлуке о Општинској управи Општине Сремски Карловци ( Сл. лист Општине Сремски Карловци,

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија ОСНОВНА ШКОЛА МИЛАН РАКИЋ Место: Мионица Ул. Кнеза Грбовића бр. 31 Деловодни број : 02-91 Датум: 09. 02. 2017. год. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службени гласник РС

Више

sluzbeni indd

sluzbeni indd Службени гласник Града Бијељина Година L 6. Септембар 2017. године БРОЈ 18 / 2017 На основу члана 59. став 1. алинеја 18. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске, бр.97/16), члана

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 67/2018-ЈН Датум: 18.06.2018. године

Више

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст,

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, GODNA L Apatin, 08. mart 2017. godine BROJ 3 84. На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, 4/14 и 12/16) и члана 32 став 1. Одлуке о месним заједницама

Више

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Tuzlanski kanton OPĆINA LUKAVAC OPĆINSKI NAČELNIK Босна и Херцеговина Федерација Босне и Херцеговин

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Tuzlanski kanton OPĆINA LUKAVAC OPĆINSKI NAČELNIK Босна и Херцеговина Федерација Босне и Херцеговин Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Tuzlanski kanton OPĆINA LUKAVAC OPĆINSKI NAČELNIK Босна и Херцеговина Федерација Босне и Херцеговине Тузлански кантон ОПЋИНА ЛУКАВАЦ ОПЋИНСКИ НАЧЕЛНИК

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:5.2.209. u 3:06 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:9.9.209. u 8:9 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДОДЈЕЛИ

Више

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија Основна школа Змај Јова Јовановић Мештровићева бр. 19, 11000 Београд Датум 01.03.2019. год. Дл. број: 5/34 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр.124/12, 14/15 и 68/15, у даљем

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – ГРАД БЕОГРАД

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – ГРАД БЕОГРАД РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Одељење за планирање инвестиције и развој Број: VIII-02 404-69/2017 Датум: 08.05.2017.год. Б а р а ј е в о На основу члана 51. став 1. Закона о јавним

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba tum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:16.7.2019. u 7:50 OBAVJEŠTENJE

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:30.5.2016. u 14:54 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате ,71 Број 01.

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате ,71 Број 01. СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА X ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар 2018. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11.336,71 Број 01. ГОДИНА X ПАНЧЕВО, 24 Јануар 2019. ГОДИНЕ Аконтација

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-31-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 30/18 Датум: 30.11.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Microsoft Word Izmena br. 5.doc

Microsoft Word Izmena br.  5.doc КОМИСИЈА ЗА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Број ЈН: 65/61 Датум: 24.10.2016. Измена бр. 5 Поштовани, Јавно предузеће ГРАДСКО СТАМБЕНО, Београд, као наручилац у отвореном поступку јавне набавке радова Извођење радова на

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:5.7.2017. u 11:13 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik broj docx

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik broj docx Рача, 04.01.2013. године број 1 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј П р а в и л н и ц и Правилник о изменама и допунама Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Општинској управи

Више

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ПРЊАВОР Број 18 Год. 45. 357 30. новембар 2009. год. Прњавор Годишња претплата 80,00 КМ Један примјерак 10,00 КМ Рачун јавних прихода број 555-007-00215707-29 код «Нова банка»

Више

Sl. gl. br. 15.indd

Sl. gl. br. 15.indd Службени гласник Града Бијељина Година L године БРОЈ 15 / 2018 На основу члана 23. став 1. и 2. и члана 53. став 1. и 2. Закона о стварним правима ( Службени гласник Републике Српске, број: 124/08, 3/09,

Више

SL_br_

SL_br_ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVII Број 11. ТЕМЕРИН 23. СЕПТЕМБАР 2014. Примерак 100,00 динара 163. На основу члана 118. Закона о раду ( Сл. гласник РС бр. 24/05, 61/05, 32/13...75/14) и члана

Више

02 - Sluzbeni list BR 11

02 - Sluzbeni list BR 11 GODINA XLVIII BROJ 11 ^A^AK 18. jun 2014. godине Cena ovog broja je 600 dinara Godi{wa pretplata je 10.000 dinara 150. На основу члана 120. Статута града 8/2013 и 22/2013) и члана 9. Правилника о помоћи

Више

NaručilacŽeljeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica, Broj 6323 Mjesto i datum Podgorica 05/08/2013 I Podaci o naručiocu ODLUKA O IZBORU NAJPOVOLJNIJE P

NaručilacŽeljeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica, Broj 6323 Mjesto i datum Podgorica 05/08/2013 I Podaci o naručiocu ODLUKA O IZBORU NAJPOVOLJNIJE P NaručilacŽeljeznički prevoz Cr Gore AD Podgorica, Broj 6323 Mjesto i tum Podgorica 05/08/2013 I Poci o naručiocu ODLUKA O IZBORU NAJPOVOLJNIJE PONUDE Naručilac: Željeznički prevoz Cr Gore AD Podgorica

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:12.7.2019. u 13:34 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла ОПШТИНЕ 23.01.2018. године ГОДИНА 2018. БРОЈ 2 На основу члана 121. и 138. став 1. и 2. Закона о спорту,,службени гласник РС број 10/2016), члана 31.Правилника о о одобравању и финансирању програма којима

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:8.7.2019. u 11:05 OBAVJEŠTENJE

Више

Microsoft Word - pr.o j.n.-web MC-prav.doc

Microsoft Word - pr.o j.n.-web MC-prav.doc На основу члана 124. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС» бр. 39/02) и члана 20.1.Статута Машинског факултета Универзитета у Београду, декан Машинског факултета доноси ПРАВИЛНИК О ДOДЕЛИ

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД ПРИЈЕДОР ГРАДОНАЧЕЛНИК П Р И Ј Е Д Л О Г На основу члана 82. став 1. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице

РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД ПРИЈЕДОР ГРАДОНАЧЕЛНИК П Р И Ј Е Д Л О Г На основу члана 82. став 1. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД ПРИЈЕДОР ГРАДОНАЧЕЛНИК П Р И Ј Е Д Л О Г На основу члана 82. став 1. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе ( Службени гласник Републике Српске,

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 22. јун годи

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 22. јун годи СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр. 143. Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net 22. јун 2018. године Л О П А Р Е БРОЈ 7/18 Жиро-рачун: ''Павловић Интернационал

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:31.7.2018. u 14:16 OBAVJEŠTENJE

Више

број 1 2

број 1 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 На основу чланова 4. и 141. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ("Сл. гласник РС", бр. 21/2016) и члана 72. Статута општине Ћуприја

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:2.7.209. u 8:36 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О

Више

Страна 10 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 4 Датум: година СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 4 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 10 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 4 Датум: година СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 4 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 10 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 4 Датум: 13.01.2016.година СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 4 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 6. Закона о начину

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 372/2017-ЈН Датум: 15.06.2017. године

Више