Microsoft Word - pr.o j.n.-web MC-prav.doc

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - pr.o j.n.-web MC-prav.doc"

Транскрипт

1 На основу члана 124. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС» бр. 39/02) и члана 20.1.Статута Машинског факултета Универзитета у Београду, декан Машинског факултета доноси ПРАВИЛНИК О ДOДЕЛИ ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ I УВОДНЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Овим Правилником уређују се поступци доделе јавне набавке мале вредности добара, услуга и уступања извођења радовa за потребе Машинског факултета Универзитета у Београду (у даљем тексту: Наручилац). Сваком запосленом раднику мора бити омогућен увид у овај Правилник. Члан 2. Поступак доделе јавне набавке мале вредности примењује се када је процењена вредност јавне набавке без пореза на промет нижа од вредности одређене у Закону о буџету Републике Србије. Уколико се, током поступка, утврди да је стварна вредност јавне набавке изнад процењене вредности, започети поступак се обуставља, а поступак доделе јавне набавке ће се спровести на начин предвиђен у Закону о јавним набавкама. Члан 3. Средства за јавне набавке која су предвиђена планом набавки за сваку календарску годину, обезбеђују се годишњим планом Наручиоца. Члан 4. У поступку доделе уговора о јавној набавци мале вредности наручилац мора да поступа у складу са начелима Закона о јавним набавкама и да обезбеди нарочито: - да коришћење средстава буде најекономичније са становишта рока, квалитета и цене, - конкуренцију између понуђача, односно да поступа у складу са прописима о заштити конкуренције, - да се ни у једном елементу и фазама поступка доделе јавне набавке међу понуђачима не врши дискриминација, - да се евидентирају све фазе поступка доделе јавне набавке мале вредности, - да припреми конкурсну документацију и води поступак на српском језику.

2 Члан 5. Вредност предмета јавне набавке у конкурсној документацији и понуди мора бити наведена у динарима. Вредност у понуди се може навести и у другим валутама, при чему се мора навести да се на прерачунавање у динаре примењује средњи курс НБЈ који важи на дан отварања понуда. Члан 6. У поступку доделе набавке мале вредности понуђачи могу да поднесу само по једну понуду и не могу је мењати. Погађање између наручиоца и понуђача око елемената понуде није дозвољено. Члан 7. У поступку доделе набавке мале вредности критеријум за избор је или само најнижа цена или економски најповољнија понуда. У случају да је критеријум економски најповољнија понуда, наручилац унапред утврђује критеријуме. У случају набавке на терет радне јединице у оквиру научно-истраживачке делатности, носилац радне јединице је слободан да пропише критеријуме за избор најповољнијег понуђача, у складу са законом. II ВРСТЕ ПОСТУПКА ДОДЕЛЕ ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ Члан 8. Наручилац додељује јавну набавку мале вредности: - у редовном поступку - у скраћеном поступку (наруџбеница) Додела јавне набавке мале вредности за извођење радова врши се у редовном поступку. 1. ДОДЕЛА ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ У РЕДОВНОМ ПОСТУПКУ Члан 9. Поступак доделе јавне набавке мале вредности у редовном поступку започиње доношењем писмене одлуке о покретању поступка, коју доноси декан Наручиоца, односно лице које он овласти. У одлуци се утврђује: - редни број набавке за текућу годину - предмет јавне набавке мале вредности - процењена вредност јавне набавке мале вредности - оквирни датум закључења уговора - оквирни датум реализације набавке - извор финансирања јавне набавке (позиција у буџету и конто)

3 Овом одлуком се могу одредити и други елементи од значаја за ток поступка. Члан 10. Комисија за јавне набавке припрема конкурсну документацију. Комисију за јавне набавке мале вредности сачињавају у сталном саставу секретар и шеф службе за финансије и рачуноводство Наручиоца. Трећи члан комисије, уколико је набавка на терет радне јединице чини носилац радне јединице, а уколико је набавка на терет заједничких средстава Наручиоца, зависно од врсте јавне набавке мале вредности: - шеф службе ЦИКТЕХ (рачунарска и комуникациона опрема и резервни делови за исту, као и све услуге и радови везани за рад те опреме); - шеф службе безбедности и противпожарне заштите (ХТЗ опрема, сигурносна опрема и све услуге и радови везани за наведену опрему); - шеф издавачке службе (набавка добара и услуга везаних за издавачку делатност); - шеф службе за одржавање (добра, услуге и радови везани за текуће поправке и одржавање зграде; - председник комисије за библиотеку (набавка књига, часописа и остало везано за библиотеку); - продекан за финансије (канцеларијски и потрошни материјал за потребе наставе и рада заједничких служби, остала добра, услуге и радови који су предмет јавне набавке мале вредности). Обим и садржина конкурсне документације се унапред утврђују и одређују према предмету и вредности јавне набавке за сваки случај посебно. Комисија за јавне набавке доставља конкурсну документацију, по правилу, петорици, а најмање тројици понуђача. Члан 11. Испуњење услова утврђених конкурсном документацијом понуђач потврђује писменом изјавом датом под пуном моралном и материјалном одговорношћу. Ако код Наручиоца постоји недоумица о томе да ли понуђач испуњава неки од услова утврђених конкурсном документацијом може од понуђача тражити да поднесе одговарајуће документе којима потврђује испуњење услова. Члан 12. Комисија за јавне набавке врши прикупљање понуда. Прикупљање понуда врши се на један од следећих начина: - поштом, - телефоном, - телефаксом, - електронском поштом, - личном доставом, - на други начин. Понуде прибављене телефоном или на други усмени начин морају се евидентирати записнички.

4 Члан 13. Отварање понуда је јавно. Комисија за јавне набавке отвара понуде одмах по истеку рока који је наручилац дао за давање понуда. Комисија за јавне набавке ће проверити да ли приспеле понуде одговарају свим захтевима из конкурсне документације и оценити понуде у складу са елементима конкурсне документације. Члан 14. Комисија за јавне набавке саставља записник о отварању понуда. Копија записника о отварању понуда се уручује одмах присутним понуђачима, док се осталим понуђачима доставља препорученом поштом у року од 3 (три) дана од дана отварања понуда. Члан 15. Комисија за јавне набавке припрема писмени извештај са стручном оценом примљених понуда. На основу писменог извештаја Комисије за јавне набавке, Наручилац бира најбољег понуђача. Члан 16. Наручилац припрема обавештење о додели уговора о јавној набавци након чега се обавештење препорученом поштом или личном доставом доставља свим понуђачима. Члан 17. У случају да понуђач тражи образложено обавештење о додели јавне набавке, Наручилац је дужан да поступи по одредбама члана 82. Закона о јавним набавкама. Члан 18. Уговор о јавној набавци се закључује са изабраним понуђачем у року од 8 (осам) дана од дана када је изабрани понуђач примио обавештење о додели уговора о јавној набавци. Наручилац припрема уговор о јавној набавци у складу са моделом уговора, ако је био садржан у конкурсној документацији. Члан 19. Комисија за јавне набавке ће пратити начин извршења закљученог уговора. У случају да уочи недостатке у поступку извршења уговора дужна је да одмах предузме одговарајуће мере.

5 Члан 20. Од дана доношења одлуке о покретању поступка јавне набавке до дана издавања обавештења о додели уговора о јавној набавци по правилу не сме да прође више од 60 (шездесет) дана. 2. ДОДЕЛА ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ЈЕДНОСТАВНОМ ПОСТУПКУ (НАРУЏБЕНИЦА) Члан 21. Додела јавне набавке у једноставном поступку примењује се када процењена вредност добара и услуга који се прибављају не прелази износ од динара без пореза на промет. Члан 22. У једноставном поступку наруџбеницом се додељују добра и услуге. Члан 23. Поступак доделе јавне набавке, у једноставном поступку, започиње доношењем писмене одлуке о издавању наруџбенице, коју доноси директор Наручиоца или лице које он овласти. У одлуци за издавање наруџбенице одређује се: - редни број јавне набавке - предмет јавне набавке - процењена вредност јавне набавке без пореза на промет - извор финансирања јавне набавке (позиција у буџету и конто). Члан 24. Директор Наручиоца посебном одлуком овлашћује лице које ће реализовати јавну набавку мале вредности у скраћеном поступку. Уколико се не донесе посебна одлука, реализатор јавне набавке мале вредности је трећи члан комисије, дефинисан чланом 10. овог Правилника. Члан 25. Реализатор набавке је дужан да пре доделе јавне набавке изврши неформалну проверу (телефоном, телефаксом, електронском поштом или на други сличан начин) цене добра или услуге коју прибавља.

6 Члан 26. Реализатор набавке ће спровести једноставан поступак доделе јавне набавке прикупљањем најмање 3 (три) понуде на један од начина предвиђених у члану 12. став 1. овог Правилника. Члан 27. Реализатор набавке припрема извештај о спровођењу поступка у који уноси све битне елементе који су били одлучујући за ток поступка и избор понуђача, као што су: - како је проверавана цена, - назив и адресе понуђача код којих је проверавана цена, - основне елементе понуде: цена, начин плаћања, рок и динамика испоруке, - навођење изабраног понуђача, - друге податке зависно од предмета набавке. За евидентирање понуда које су прибављене телефоном или на други усмени начин сходно ће се примењивати одредбе члана 13. став 1. овог Правилника. Члан 28. Наруџбеница се издаје у року од 14 (четрнаест) дана од дана доношења Одлуке о издавању наруџбенице. Наруџбеницу потписује декан Наручиоца или лице које он овласти. Члан 29. Наручилац је дужан да понуђача који није изабран упозна са доделом јавне набавке наруџбеницом само у случају ако је овај то изричито захтевао. Члан 30. Реализатор набавке је дужан да прати квалитативну и квантитативну реализацију јавне набавке додељене у једноставном поступку и да у случају недостатака предузме одговарајуће мере. III ВОЂЕЊЕ ЕВИДЕНЦИЈЕ И АРХИВИРАЊЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Члан 31. О свакој појединачној јавној набавци мале вредности води се одговарајућа евиденција. Електронска пошта мора да се приложи спису у штампаном облику.

7 Члан 32. Документација се чува годину дана по закључењу уговора, односно годину дана по истеку гарантног рока. Члан 33. Евиденцију о додели јавне набавке мале вредности води Служба за рачуноводство и финансије. Евиденција о јавниим набавкама мале вредности води се по предмету јавне набавке, изузев услуга наведених у члану 126. став 2. Закона о јавним набавкама. Члан 34. Евиденција треба да садржи најмање: - одлуку о покретању поступка, односно одлуку о издавању наруџбенице, - конкурсну документацију, - све понуде и предрачуне, - извештај Комисије за јавне набавке, односно извештај реализатора набавке, - обавештење о додели јавне набавке, - копију Уговора, односно наруџбенице. Члан 35. На крају године Служба за рачуноводство и финансије је дужна да припреми коначан извештај о додељеним јавним набавкама мале вредности из кога се мора видети: - број јавне набавке, - врста предмета јавне набавке, - укупан број поступака јавне набавке мале вредности, - укупна вредност јавне набавке. Коначан извештај о додели јавне набавке потврђује декан Наручиоца својим потписом. IV ЗАВРШНА ОДРЕДБА Члан 36. Овај Правилник ступа на снагу даном потписивања од стране декана Наручиоца и примењиваће се од дана потписивања. Београд, године Декан Машинског факултета Универзитета у Београду Проф.др Милош Недељковић

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДО

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДО УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 8..016. године Број: 0-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА У ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ,

Више

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar 2018. godine Na osnovu člana 29 stav 1 Zakona o javnim nabavkama Crne Gore (,,Sl.list CG br. 42/11, 57/14,28/15 i 42/17) i Pravilnika

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-31-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 30/18 Датум: 30.11.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Microsoft Word Izmena br. 5.doc

Microsoft Word Izmena br.  5.doc КОМИСИЈА ЗА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Број ЈН: 65/61 Датум: 24.10.2016. Измена бр. 5 Поштовани, Јавно предузеће ГРАДСКО СТАМБЕНО, Београд, као наручилац у отвореном поступку јавне набавке радова Извођење радова на

Више

PRAVILNIK O POSTUPKU NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI SK CG

PRAVILNIK O POSTUPKU NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI SK CG Na osnovu člana čl. 24 i 26 Statuta Stomatološke Komore Crne Gore ("Službeni list CG", br. 29/2017 i 22/2018), u vezi sa članom 30 stav 1 Zakona o javnim nabavkama Crne Gore ( Sl.list CG br. 42/11, 57/14,

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Microsoft Word - 9_ODLUKA O DODELI UGOVORA

Microsoft Word - 9_ODLUKA O DODELI UGOVORA УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Булевар краља Александра 73 11000 Београд, Телефон (011) 321-86-06, Телефакс (011) 337-02-23 Рачун 840-1437666-41 Управа за трезор Палилула ПИБ 100251144 Mат.бр.

Више

MergedFile

MergedFile Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/52 Датум 19.01.2018. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр.

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-34-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 33/18 Датум: 03.01.2019. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Proces remonta

Proces remonta ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА'' Број: Д-62018-6 Датум: 15.03.2018. ЛОЗНИЦА На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 1242012, 142015, 682015), в.д. директора наручиоца

Више

На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС", број 124/2012- даље: Закон), Правилника о ближој садржини акта којим се

На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама (Службени гласник РС, број 124/2012- даље: Закон), Правилника о ближој садржини акта којим се На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС", број 124/2012- даље: Закон), Правилника о ближој садржини акта којим се уређује поступак јавне набавке унутар наручиоца ("Службени

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-97/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Р

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-97/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Р УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 2.3.2018. године Број: 0297/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, број 124/12, 14/15, 68/2015), доносим ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ

Више

ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Београд, Булевар краља Александра 77 ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Март године

ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Београд, Булевар краља Александра 77 ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Март године ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Београд, Булевар краља Александра 77 ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Март 2014. године Начелница Управе Градске општине Звездара, на основу члана 22. став 1.

Више

На основу члана 22

На основу члана 22 Градска општина Барајево Барајево ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ јул 2016. године 1 САДРЖАЈ Назив одељка Страна Предмет уређивања 3 Основне одредбе 3 Начин планирања набавки 5 Циљеви

Више

На основу члана 22

На основу члана 22 Na osnovu člana 22. stav 1. Zakona o javnim nabavkama ( Sl. glasnik RS, br. 124/12), a u skladu sa Pravilnikom o sadržini akta kojim se bliže uređuje postupak javne nabavke unutar naručioca ( Sl. glasnik

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 21.11.2016. године Број: 02-529/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, 124/2012, 14/2015, 68/2015), доносим ОДЛУКУ О

Више

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/959 Датум На основу члана

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/959 Датум На основу члана Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/959 Датум 28.11.2016. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

1 Model (1)

1 Model (1) УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Булевар краља Александра 73 11001 Београд П. фах 35-42 Телефон (011) 321-86-06, 337-01-02 Телефакс (011) 337-02-23 E пошта dekanat@grf.bg.ac.rs Рачун 840-1437666-41

Више

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“ Основна школа Дринка Павловић Ул. Косовска 19, 11000 Београд Датум: 17.04.2019. год. Дл. број: 413 На основу члана 55. став 1. тачка 1), члана 32, члана 40, 40а став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона

Више

На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС" број 124/13, 14/15 и 68/15), члана 27. Статута Центра за социјални рад Гр

На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама (Службени гласник РС број 124/13, 14/15 и 68/15), члана 27. Статута Центра за социјални рад Гр На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС" број 124/13, 14/15 и 68/15), члана 27. Статута Центра за социјални рад Града Новог Сада а у складу са Правилником о садржини

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora.doc

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora.doc Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Трг краља Александра 11 Број: 01-692/2 25.03.2017. године На основу члана 108. став 1., а у вези са чланом 107. став 3. Закона о јавним набавкама ( Сл.

Више

Наручилац:

Наручилац: Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: 122-17-2 Редни бр. 1/17 ЈНМВ Датум: 15.05.2017. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ Број: 1531 /1- ЈН 3/2016-I Чачак, године На основу члана 108. Закона о јавним набавка

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ Број: 1531 /1- ЈН 3/2016-I Чачак, године На основу члана 108. Закона о јавним набавка УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ Број: 1531 /1- ЈН 3/2016-I Чачак, 30.06.2016. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 124/12, 14/15 и 68/15) и

Више

Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум:

Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум: Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: 31-18-2 Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум: 27.02.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Ђуре Јакшића бр.1, 15000 Шабац Телефон/факс: 015342975 Е-mail: office@toplanasabac.rs Шифра делатности: 3530 Матични број: 07335393 ПИБ: 100109250 Број: 01-114/17 Датум: 03.02.2017. ЗАХТЕВ ЗА ПОНУДУ ЗА

Више

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/450 Датум На основу члана

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/450 Датум На основу члана Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/450 Датум 27.03.2019. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

Број: 768/2-3 Датум: На основу члана 64. став 11. и члана 65. став 7. Закона о високом образовању ( Сл. гл. РС бр. 76/05, 100/07, 97/08,

Број: 768/2-3 Датум: На основу члана 64. став 11. и члана 65. став 7. Закона о високом образовању ( Сл. гл. РС бр. 76/05, 100/07, 97/08, Број: 768/2-3 Датум: 22. 6. 2015. На основу члана 64. став 11. и члана 65. став 7. Закона о високом образовању ( Сл. гл. РС бр. 76/05, 100/07, 97/08, 44/10, 93/12, 89/13, 99/14 и 45/15 аутентично тумачење)

Више

MergedFile

MergedFile Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/538 Датум 11.05.2017. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

Правилник о начину и програму стручног оспособљавања и начину полагања стручног испита за службеника за јавне набавке Правилник је објављен у "Службен

Правилник о начину и програму стручног оспособљавања и начину полагања стручног испита за службеника за јавне набавке Правилник је објављен у Службен Правилник о начину и програму стручног оспособљавања и начину полагања стручног испита за службеника за јавне набавке Правилник је објављен у "Службеном гласнику РС", бр. 77/2014 и 83/2015. Опште одредбе

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Број: /1 Дана, године На основу члана 16. Уредбе о буџетском рачуноводству ("Службени гла

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Број: /1 Дана, године На основу члана 16. Уредбе о буџетском рачуноводству (Службени гла УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 04-254/1 Дана, 6.4.2016. године На основу члана 16. Уредбе о буџетском рачуноводству ("Службени гласник РС", број 125/03 и 12/06), а у вези са чланом

Више

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ УЖИЦЕ др.в.маринковића бр. 4, Ужице (031) , факс: (031) Датум: Број:

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ УЖИЦЕ др.в.маринковића бр. 4, Ужице (031) , факс: (031) Датум: Број: ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ УЖИЦЕ др.в.маринковића бр. 4, 31000 Ужице (031) 563-150, факс: (031) 563-147 e-mail: zavoduzice@mts.rs Датум:11.06.2019. Број: 2882 Предмет: Измена конкурсне документације за јавну

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 372/2017-ЈН Датум: 15.06.2017. године

Више

Izveštaj, odluka i ugovor

Izveštaj, odluka i ugovor Наручилац: Јавно предузеће за управљање грађевинским земљиштем Шабац Адреса: Ул. Кнеза Милоша бр. 1 Место: Шабац Број одлуке: 2137/16 Редни бр. ЈН ЈН 51/16 Датум: 10.11.2016. На основу чл. 108. Закона

Више

Odluka dodela ugovora Servisiranje vozila pdf

Odluka dodela ugovora Servisiranje vozila pdf Улица Краља Милутина бр. 1 tel + 381 34 323 208 Број: 01-14/8 34000 Крагујевац fax + 381 34 323 541 ПИБ 101041243 domzdrkg@microsky.net Датум: 13.03.3017 www.dzkg.rs Дом здравља Крагујевац На основу чл.

Више

Na osnovu Ċlana 22

Na osnovu Ċlana 22 Ponuđaĉ je lice koje u postupku javne nabavke ponudi dobra, pružanje usluga ili izvođenje radova. Dobavljaĉ je ponuđač sa kojim je zaključen okvirni sporazum ili ugovor o javnoj nabavci. Ugovor o javnoj

Више

Република Србија Град Пирот Служба за буџетску инспекцију III Број: Датум: Пирот КОНТРОЛНА ЛИСТА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ из члана 84. тачка 5. За

Република Србија Град Пирот Служба за буџетску инспекцију III Број: Датум: Пирот КОНТРОЛНА ЛИСТА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ из члана 84. тачка 5. За Република Србија Град Пирот Служба за буџетску инспекцију III Број: тум: Пирот КОНТРОЛНА ЛИСТА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ из члана 84 тачка 5 Закона о буџетском систему ИДЕНТИФИКАЦИОНИ ПОДАЦИ ПОДАЦИ

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Број: 01-1325/3 04.06.2019. године На основу члана 108. став 1., а у вези са чланом 107. став 3. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/2012,

Више

На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тач

На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тач На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тачка б. и члана 37. Закона о Агенцији за банкарство Републике

Више

2890/ Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br

2890/ Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br 2890/1 07.03.2017. Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br. 2890 od 07.03.2017. godine, odredaba Pravilnika o

Више

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE (Sl. list Grada Novog Sada, br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova

Више

Microsoft Word - KONKURSNA DOKUMENTACIJA OP ????????

Microsoft Word - KONKURSNA  DOKUMENTACIJA  OP ???????? САДРЖАЈ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ: 1. Општи подаци о јавној набавци... страна 3 2. Подаци о предмету јавне набавке... страна 4 3. Упутство понуђачима како да сачине понуду... страна 5 4. Образац за оцену

Више

МУЗИЧКА ШКОЛА „СТАНКОВИЋ“

МУЗИЧКА ШКОЛА „СТАНКОВИЋ“ На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, број 124/12, 14/15 и 68/15), у даљем тексту Закон, чл. 57. ст. 1. тачка 1. Закона о основама система образовања и васпитања

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Број: 01-369/2 07.02.2019. године На основу члана 108. став 1., а у вези са чланом 107. став 3. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник Републике Србије

Више

Odluka o dodeli ug.-MALA-59-19

Odluka o dodeli ug.-MALA-59-19 Страна од 5 Јавно предузеће СРБИЈАШУМЕ Београд Булевар Михајла Пупина 3 Шумско газдинство БЕОГРАД Београд Кнеза Милоша 55, Београд тел: 0/36--083, факс: 0/36--887, матични број: 0775483, шифра делатности:

Више

JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE

JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE investicije@pks.rs 2 MAPA KORAKA JPP/KONCESIJA 3 1. POJAM JAVNO-PRIVATNO PARTNERSTVO (JPP) Javno-privatno partnerstvo

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија ОСНОВНА ШКОЛА МИЛАН РАКИЋ Место: Мионица Ул. Кнеза Грбовића бр. 31 Деловодни број : 02-91 Датум: 09. 02. 2017. год. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службени гласник РС

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 69/2018-ЈН Датум: 27.06.2018. године

Више

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија Основна школа Змај Јова Јовановић Мештровићева бр. 19, 11000 Београд Датум 01.03.2019. год. Дл. број: 5/34 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр.124/12, 14/15 и 68/15, у даљем

Више

На основу члана 22

На основу члана 22 РЕПУБЛИКА СРБИЈА УПРАВНИ СУД Су I-1 37/17 Дана 29.03.2017.године Б Е О Г Р А Д На основу члана 52. Закона о уређењу судова ( Службени гласник РС, бр. 116/08, 104/09, 101/10, 31/11, 78/11, 101/11, 101/13,

Више

На основу члана 39.Став 6. Закона о јавним набавкама (Сл.гласник РС бр.124/2012,14/2015 и 68/2015) и Одлуке о издавању наруџбенице бр. 1/19 год. НАРУЧ

На основу члана 39.Став 6. Закона о јавним набавкама (Сл.гласник РС бр.124/2012,14/2015 и 68/2015) и Одлуке о издавању наруџбенице бр. 1/19 год. НАРУЧ На основу члана 39.Став 6. Закона о јавним набавкама (Сл.гласник РС бр.124/2012,14/2015 и 68/2015) и Одлуке о издавању наруџбенице бр. 1/19 год. НАРУЧИЛАЦ упућује ПОЗИВ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПОНУДА ЗА ЈНМВ НАРУЏБЕНИЦОМ

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл.

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: 404-8-2/2017-04-5 ДАНА: 17.07.2017 година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/12,14/15 и 68/15) начелник општинске

Више

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ Назив наручиоца: Привредно друштво за дистрибуцију електричне енергије "ЈУГОИСТОК" Д.О.О. из Ниша, Огранак Електротимо

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ Назив наручиоца: Привредно друштво за дистрибуцију електричне енергије ЈУГОИСТОК Д.О.О. из Ниша, Огранак Електротимо ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ Назив наручиоца: Привредно друштво за дистрибуцију електричне енергије "ЈУГОИСТОК" Д.О.О. из Ниша, Огранак Електротимок Зајечар Адреса наручиоца: Бул. Зорана Ђинђића бр.46

Више

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“ У складу са чланом 108. и 109. Закона о јавним набавкама ( «Сл. Гласник РС» бр. 124/12, 14/15 и 68/15), а на основу Извештаја о стручној оцени понуда број 2893/1 од 23.07.2018. године Комисије за јавну

Више

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU PRAVILNIK O POSTUPAJIU U PREDMETIMA BAGATELNE NABAVE Bjelovar, 15. listopad 2014. Na temelju članka 18. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br.90/11, 83/13, 143/13)

Више

На основу чл

На основу чл На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/2012, 14/2015, 68/2015), Одлуке председника Привременог органа Градске општине Вождовац о покретању отвореног поступка јавне

Више

MergedFile

MergedFile Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/330 Датум 05.03.2019. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

На основу члана 22

На основу члана 22 Narodna biblioteka,,dositej Obradović Novi Pazar PRAVILNIK O BLIŽEM UREĐIVANјU POSTUPKA JAVNE NABAVKE Januar, 2015. godine 1 SADRŽAJ Odelјak Naziv odelјka Strana I Predmet uređivanja 3 II Osnovne odredbe

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 67/2018-ЈН Датум: 18.06.2018. године

Више

Број : 3829 Датум: године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу

Број : 3829 Датум: године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу Број : 3829 Датум: 20.09.2018.године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу са чланом 63. Закона о јавним набавкама (,,Сл.гласник

Више

KLINIKA ZA STOMATOLOGIJU NIŠ Bul. Dr Zorana Đinđića 52 Niš Br / godine Na osnovu člana 108.ZJN (Sl. glasnik RS br. 124/2012)

KLINIKA ZA STOMATOLOGIJU NIŠ Bul. Dr Zorana Đinđića 52 Niš Br / godine Na osnovu člana 108.ZJN (Sl. glasnik RS br. 124/2012) KLINIKA ZA STOMATOLOGIJU NIŠ Bul. Dr Zorana Đinđića 52 Niš 18000 Br. 01-40/261 13. 5.2014.godine Na osnovu člana 108.ZJN (Sl. glasnik RS br. 124/2012) i člana 23. Statuta Klinike za stomatologiju Niš,

Више

Посл.бр. 10-7/18/5 Дана године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, д

Посл.бр. 10-7/18/5 Дана године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, д Посл.бр. 10-7/18/5 Дана 13.04.2018.године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, доноси следећу: ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА О ЈАВНОЈ НАБАВЦИ

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службе

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службе РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС бр. 124/12, 14/15 и 68/15), члана 23.

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број: III-404/1-55/2017 Дана: 15.5.2017.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

Microsoft Word - izmene i dopune.doc

Microsoft Word - izmene i dopune.doc На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за јн мв образована Решењем бр. 404-119-5/18-IV сачинила је: 1. ОПШТИ ПОДАЦИ Наручилац Адреса - Израда

Више

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/239 Датум На основу члана

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/239 Датум На основу члана Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/239 Датум 08.03.2016. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ ВИНЧА Адреса:Мике Петровића Аласа Телефон централа: (ОП) п.фах 522, ПОТ Београд ТелефонДиректор: (011) 6454

ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ ВИНЧА Адреса:Мике Петровића Аласа Телефон централа: (ОП) п.фах 522, ПОТ Београд ТелефонДиректор: (011) 6454 ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ ВИНЧА Адреса:Мике Петровића Аласа 12-14 Телефон централа: (ОП) 3408-101 п.фах 522, ПОТ Београд ТелефонДиректор: (011) 6454-945 Телефакс: (011) 3408-787 E-mail: оffice@vinca.rs

Више

Пословник о раду Одсека за

Пословник о раду Одсека за УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗOФСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 02-685/1 Дана, 17.12.2018. године На основу члана 26 Статута Филозофског факултета, Савет Факултета je на седници одржаној дана 17.12.2018. године усвојио

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 162/2017-ЈН Датум: 06.04.2017. године

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ Д И Р Е К Ц И Ј А Београд, ул. Др Александра Костића бр. 9 Београд год. На основу члан

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ Д И Р Е К Ц И Ј А Београд, ул. Др Александра Костића бр. 9 Београд год. На основу члан РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ Д И Р Е К Ц И Ј А Београд, ул. Др Александра Костића бр. 9 Београд 12.02.2019. год. На основу члана 63. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 752/2017-ЈН Датум: 05.12.2017. године

Више

ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂЕЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ И НАБАВКЕ НА КОЈУ СЕ ЗАКОН НЕ ПРИМЕЊУЈЕ у Предшколској установи Бошко Буха Палилула април годи

ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂЕЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ И НАБАВКЕ НА КОЈУ СЕ ЗАКОН НЕ ПРИМЕЊУЈЕ у Предшколској установи Бошко Буха Палилула април годи ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂЕЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ И НАБАВКЕ НА КОЈУ СЕ ЗАКОН НЕ ПРИМЕЊУЈЕ у Предшколској установи Бошко Буха Палилула април 2016. године 1 САДРЖАЈ 1.Предмет уређивања...3 2.Основне одредбе...3

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 678/2017 - по овлашћењу Датум: 03.11.2017.

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 204/2017-ЈН Датум: 19.04.2017. године

Више

Microsoft Word - PRAVILNIK postupak javne nabavke NACRT [234896]

Microsoft Word - PRAVILNIK postupak javne nabavke NACRT [234896] ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ "ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА" П А Н Ч Е В О, Ослобођења бр 15 Број:Д-5338 Панчево, 19.10.2015. ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ октобар 2015. године На основу члана

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавка

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавка РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: 404-4-5/2018-04-5 ДАНА: 26.10.2018.године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС 124/12,14/15 и 68/15) заменик начелника

Више

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: 06-611/ 1301 Датум: 09.10.2018. На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

ПЛАН ИНТЕГРИТЕТА ФАКУЛТЕТА ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ (други циклус ) Јагодина, 2017.

ПЛАН ИНТЕГРИТЕТА ФАКУЛТЕТА ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ (други циклус ) Јагодина, 2017. ПЛАН ИНТЕГРИТЕТА ФАКУЛТЕТА ПЕДАГОШКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ (други циклус 06-09) Јагодина, 07. Други циклус плана интегритета 06-09 Факултет педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, Јагодина

Више

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Ул. Стари шор 47, Сремска Митровица web: Тел:022/ Тел/Факс:

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Ул. Стари шор 47, Сремска Митровица   web:   Тел:022/ Тел/Факс: ИНТЕРНИ АКТ О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ 1 САДРЖАЈ Одељак Назив одељка Страна I Предмет уређивања 3 II Основне одредбе 3 III Начин планирања набавки 4 IV Циљеви поступка јавне набавке 10 V

Више

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: 09.04.2019. godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17), u postupku odlučivanja

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број:I-404/1-39/2016 Дана: 23.5.2016.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: 05.12.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу одредби члана 37. Одлуке

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНA КУРШУМЛИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА Ул. Пролетерских бригада бб Број: III-404/1-50/2017 Дана: 08.5.2017.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС бр. 124/2012) и члана 18 Статута, Савет Технолошког факултета у Лесковцу н

На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС бр. 124/2012) и члана 18 Статута, Савет Технолошког факултета у Лесковцу н На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС бр. 124/2012) и члана 18 Статута, Савет Технолошког факултета у Лесковцу на седници одржаној дана 24.02.2014. године, доноси

Више

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БРАНА ЦРНЧЕВИЋ Вељка Дугошевића 102 22400 Рума Број: 0165/19 Датум: 25.02.2019. На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за

Више

MergedFile

MergedFile НАЗИВ НАРУЧИОЦА: Дирекција за мере и драгоцене метале 11000 Београд (Стари Град) ОБРАЗАЦ A ЗА ЕВИДЕНТИРАЊЕ ПОДАТАКА О ЗАКЉУЧЕНИМ УГОВОРИМА У ПОСТУПЦИМА ЈАВНИХ НАБАВКИ (осим у поступку јавне набавке мале

Више

Bosna i Hercegovina FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE HERCEGBOSANSKA ŽUPANIJA MINISTARSTVO GRADITELJSTVA, OBNOVE, PROSTORNOG UREĐENJA I ZAŠTITE OKOLIŠA L

Bosna i Hercegovina FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE HERCEGBOSANSKA ŽUPANIJA MINISTARSTVO GRADITELJSTVA, OBNOVE, PROSTORNOG UREĐENJA I ZAŠTITE OKOLIŠA L Bosna i Hercegovina FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE HERCEGBOSANSKA ŽUPANIJA MINISTARSTVO GRADITELJSTVA, OBNOVE, PROSTORNOG UREĐENJA I ZAŠTITE OKOLIŠA L I V N O PLAN JAVNIH NABAVA U MINISTARSTVU GRADITELJSTVA,

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број: III-404/1-60/2017 Дана: 26.5.2017.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

Poziv za podnosenje ponuda

Poziv za podnosenje ponuda Број: 01-3326/3 Улица Краља Милутина бр. 1 tel + 381 34 323 208 34000 Крагујевац fax + 381 34 323 541 Датум: 12.04.2016 ПИБ 101041243 domzdrkg@microsky.net www.dzkg.rs Дом здравља Крагујевац 1. ПОЗИВ ЗА

Више

Универзитет у Београду - Центар за трансфер технологије / године КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за набавку услуга израдe едукати

Универзитет у Београду - Центар за трансфер технологије / године КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за набавку услуга израдe едукати Универзитет у Београду - Центар за трансфер технологије 09-40401-2837/5-19 05.07.2019. године КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за набавку услуга израдe едукативног видео материјала услуге израдe едукативног видео

Више

На основу члана 22

На основу члана 22 ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Новембар 2015. године 1 На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, број 124/12, 14/15 и 68/15), а у складу са Правилником

Више

ПРЕДНАЦРТ

ПРЕДНАЦРТ САДРЖАЈ I ОПШТЕ ОДРЕДБЕ 3 II ПОКРЕТАЊЕ ПОСТУПКА ЗА ИЗБОР НАСТАВНИКА 3 III УТВРЂИВАЊЕ ПРЕДЛОГА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ НАСТАВНИКА 4 IV ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ 5 V ПОСТУПАК ЗА ИЗБОР САРАДНИКА 6 VI ПРЕЛАЗНЕ И ЗАВРШНЕ ОДРЕДБЕ

Више

Microsoft Word - 4,5.docx

Microsoft Word - 4,5.docx III ВРСТА, ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ, КВАЛИТЕТ, КОЛИЧИНА И ОПИС ДОБАРА, НАЧИН СПРОВОЂЕЊА КОНТРОЛЕ И ОБЕЗБЕЂИВАЊА ГАРАНЦИЈЕ КВАЛИТЕТА, РОК ИСПОРУКЕ, МЕСТО ИСПОРУКЕ СЛ. ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА За набавку добара

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19- '"JJO^ (Ј-Ж године Јована Мариновића бр. 2 Б е о г р а д На основу члана 108. и

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19- 'JJO^ (Ј-Ж године Јована Мариновића бр. 2 Б е о г р а д На основу члана 108. и РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/ Број: 0--8/9- '"JJO^ (Ј-Ж 09. године Јована Мариновића бр. Б е о г р а д На основу члана 08. и 09. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник PC" бр. /, /

Више

Microsoft Word - T.S. 4,5,6,7,32,33,34-40.docx

Microsoft Word - T.S. 4,5,6,7,32,33,34-40.docx III ВРСТА, ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ, КВАЛИТЕТ, КОЛИЧИНА И ОПИС ДОБАРА, НАЧИН СПРОВОЂЕЊА КОНТРОЛЕ И ОБЕЗБЕЂИВАЊА ГАРАНЦИЈЕ КВАЛИТЕТА, РОК ИЗВРШЕЊА, МЕСТО ИЗВРШЕЊА ИЛИ ИСПОРУКЕ ДОБАРА, ЕВЕНТУАЛНЕ ДОДАТНЕ

Више

ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератиза

ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератиза ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератизације, дезинсекције и дезинфекције (ЈАВНА НАБАВКА 7)

Више

Правилник о садржини и начину вођења књиге инспекције, грађевинског дневника и грађевинске књиге I. ПРЕДМЕТ УРЕЂИВАЊА Члан 1. Овим правилником уређује

Правилник о садржини и начину вођења књиге инспекције, грађевинског дневника и грађевинске књиге I. ПРЕДМЕТ УРЕЂИВАЊА Члан 1. Овим правилником уређује Правилник о садржини и начину вођења књиге инспекције, грађевинског дневника и грађевинске књиге I. ПРЕДМЕТ УРЕЂИВАЊА Члан 1. Овим правилником уређује се садржина и начин вођења књиге инспекције, грађевинског

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ИРИГ Комисија за јавну набавку Број: /2018 Ириг, године Тел.022/ , 400

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ИРИГ Комисија за јавну набавку Број: /2018 Ириг, године Тел.022/ , 400 РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ИРИГ Комисија за јавну набавку Број:01-404-12/2018 Ириг, 23.04.2018.године Тел.022/400-609, 400-600 Фах:022/462-035 На основу члана 63. Закона о јавним

Више

Microsoft Word - Pravilnik o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja Srednjoškolskog doma.doc

Microsoft Word - Pravilnik o postupku unutrašnjeg  uzbunjivanja Srednjoškolskog doma.doc Средњошколски дом у Новом Саду Дел.бр: 01-896 Датум: 03.12.2015. ПРАВИЛНИК О ПОСТУПКУ УНУТРАШЊЕГ УЗБУЊИВАЊА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ДОМУ Нови Сад, децембар 2015. 1 На основу члана 16. став 1. Закона о заштити

Више

Успешни понуђач ће набавку предвиђених јавних набавки извршити

Успешни понуђач ће набавку предвиђених јавних набавки извршити Наручилац Основна школа Вук Караџић Адреса Школска 4 Место Београд, Сремчица Број 883 Датум 04.12.2015. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб: Датум и вријеме слања

Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) Факс: (033) Е-маил: Wеб:   Датум и вријеме слања Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 25-590 Факс: (033) 25-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:22.2.206. u 5:7 ОБАВЈЕШТЕЊЕ О

Више