Летопис 2018/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписано 349 ученика и формирано 12 васпитних група. У Дому бораве ученици сва ч

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Летопис 2018/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписано 349 ученика и формирано 12 васпитних група. У Дому бораве ученици сва ч"

Транскрипт

1 Летопис 2018/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписано 349 ученика и формирано 12 васпитних група. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа у Крагујевцу Седница педагошког већа. Септембар Крајем месеца све секције и комисије у Дому започеле су свој рад. Секције за културно забавну активност ученика такмичарског карактера Драмски студио Музички студио Секције за спортске активности ученика такмичарског карактера Назив секције Задужени васпитач Назив секције Задужени васпитач Ликовна секција Литерарна секција драмски приказ поетско сценски приказ класична музика популарна музика етно музика Фолклорни студио Плесни студио Весна Лекић Биљана Перовић Јелена Рашковић Дражен Павић Иванка Крајишник Машан Ђаловић Мирјана С. Милојевић Александар Милојевић Емилија Радовановић Зоран Булатовић Мали фудбал (дечаци) Кошарка (дечаци) Одбојка (дечаци) Стони тенис (дечаци) Мали фудбал (девојчице) Кошарка (девојчице) Одбојка (девојчице) Стони тенис (девојчице) Бојан Радовановић Дејан Радевић Дејан Радевић Емилија Радовановић Мирјана С.Милојевић Бојан Радовановић Дражен Павић Весна Лекић Емилија Радовановић Мирјана С.Милојевић Емилија Радовановић Биљана Перовић Стрељаштво Зоран Булатовић Шаховска секција Машан Ђаловић

2 Секције за спортску и културно забавну активност ученика нетакмичарског карактера Новинарска и инфо секција Иванка Крајишник Биљана Перовић Јелена Рашковић Театар клуб Јелена Рашковић Дражен Павић Ажурирање сајта Јелена Рашковић Иванка Крајишник Емилија Радовановић Нутриционистички клуб Биљана Перовић Иванка Крајишник Радојка Крсмановић Машан Ђаловић Секција за естетско уређење Дома и домске околине Биљана Перовић Ивана Стаменковић Теретана Весна Лекић Дејан Радевић Бојан Радовановић Секција за културно забавни живот у Дому Биљана Перовић Иванка Крајишник Александар Милојевић Плесни клуб Артем Весна Лекић Туристичка секција Александар Милојевић Машан Ђаловић Фитнес Мирјана С.Милојевић Домска заједница Машан Ђаловић Дражен Павић Обележавање значајних датума Јелена Рашковић Радојка Крсмановић Комисија за стандард и исхрану ученика Интересна група за хемију Комисије Мирјана С. Милојевић Зоран Булатовић Интересне групе Мирјана С. Милојевић Биљана Перовић Машан Ђаловић Комисија за процену штете Интересна група за физику и математику Зоран Булатовић Иванка Крајишник Јасмина Павловић Драган Јевтић Вук Драмићанин Емилија Радовановић Интересна група за српски језик Иванка Крајишник Јелена Рашковић Рад са компјутерима Емилија Радовановић Биљана Перовић пријем ученика у Дом. Директор Дома Љубица Башић, у име свих запослених, пожелела је добродошлицу ученицима и родитељима као и успешан почетак школске године Седница педагошког већа. Током септембра месеца у библиотеци је извршен упис нових чланова и регистровање корисника у 2018/ год. а континуирано је вршено упућивање корисника у коришћење библиотеке, ажурирање враћених књига и издавање књига као и класификовање библиотечке грађе. У оквиру библиотеке одвија се и рад литерарне секције као и рад интересне групе за српски језик и књижевност.

3 у Дому ученика средњих школа Крагујевац секција за спорт организовала је традиционални турнир у малом фудбалу, одбојци и стоном тенису Дом ученика средњих школа Крагујевац посетили су ученици и наставници школе,,вукашин Марковић. Тим поводом организована је пријатељска утакмица њихових и наших ђака. На тај начин је настављена дугогодишња сарадња, а хуманост, спортски дух и пријатељство потврђени.

4 ученици Дома ученика средњих школа Крагујевац у организацији Градске туристичке организације "Крагујевац", обишли су уже језгро града и сазнали пуно занимљивих ствари из историје и живота града Крагујевца.

5 на Златибору је одржана конференција на тему ''Васпитни рад у домовима ученика средњих школа Републике Србије у организацији Института за економију и право. Конференцији су присуствовали директор Дома ученика средњих школа Крагујевац Љубица Башић, педагог и васпитачи. Октобар ученици Дома ученика средњих школа Крагујевац учествовали су у панорамској туристичкој тури - обиласку града. Ученици су се том приликом упознали са појединостима које се односe на Спомен парк,,крагујевачки октобар,,,спомен музеј 21. октобар, Споменик V3, а посетили су и манастир Дивостин, манастир Српске православне цркве који припада Епархији Шумадијској, посвећен Благовестима.

6 Наши успешни домци! Анђела Ђуровић, ученица I разреда Друге крагујевачке гимназије освојила је прво место на Општинском и Регионалном такмичењу у стоном тенису појединачно и екипно. Наташа Јовановић, ученица I разреда ТУШ,,Тоза Драговић, освојила је прво место на такмичењу у квизу из географије,,путеви и миграције Вода која живот значи назив је предавања које је одржано у Дому ученика средњих школа Крагујевац. Предавање је одржао др Срећко Трифуновић, декан ПМФ а и редовни професор на институту за хемију. Предавању су присуствовали ученици и васпитачи Дома. Вода која живот значи јесте тема значајна за будућност човечанства, нагласио је професор Трифуновић. Овом приликом, он је указао на проблем снабдевања питком водом, али и на проблем уклањања отпадних вода комуналног и индустријског порекла, као и то на који начин треба правилно усмерити отпадне воде из предузећа које се баве различитим врстама производње.

7 одржано је прво тематско забавно вече,,игре без граница у Дому ученика средњих школа Крагујевац. Музичке столице, лимбо денс, скакање у џаковима, ко ће пре да поједе колач, јесу игре у којима су се ученици надметали, а пре свега уживали и добро забавили посетили смо Сајам књига Током месеца октобра у Дому ученика средњих школа Крагујевац реализован је литерарни конкурс, Фестивал љубавне поезије,,иван Пангарић, у организацији Дома ученика средњих школа из Сомбора. Наведеног датума присуствовали смо завршној свечаности, а песме наших ученика финалиста Анастасије Ивановић, Лазара Букумировића и Давида Костића налазе се у Зборнику награђених радова.

8 Седница Педагошког већа Новембар технички директор Истраживачке станице Петница Срђан Јанев, упознао је ученике Дома ученика средњих школа Крагујевац са радом и активностима Истраживачке станице Петница, организације која се професионално бави подршком и образовањем младих и чији је рад у станици организован кроз семинаре различитих програма. Поред средњошколаца, семинарима присуствују и основци, студенти и наставници.

9 у Дому ученика средњих школа Крагујевац обележен је Дан примирја у Првом светском рату. Ученици су се радионичарским радом на један едукативан начин информисали о овом историјском догађају. Узели су учешће у изради паноа, а своје знање утврдили кроз квиз питања. Радионица је реализована групним обликом рада, а целокупна активност посвећена је обележавању државног празника Дану примирја у Србији у част сећања на дан када су 11. новембра године силе Антанте потписале примирје са Немачком и окончале Први светски рат.

10 у организацији Града Крагујевца и Канцеларије за младе у сарадњи са Центром за социјалне иновације и интеграције у Великој сали Скупштине града Крагујевца, одржано је предавање на тему безбедности деце и младих на интернету. Предавање је одржао г-дин Игор Јурић, председник Фондације Тијана Јурић, а истом су присуствовали ученици и васпитачи Дома ученика средњих школа Крагујевац чланови Нутриционистичког клубa имали су прилике да се упознају са различитим врстама исхране. Било је речи о макробиотици, фрутаријанству, вегетаријанству, веганима и све популарнијој протеинској исхрани. Чланови клуба припремили су и укусне протеинске оброке. Након кратке презентације, проверили смо знање ученика о врстама исхране, кроз увек интересантну игрицу.

11 у Дому ученика средњих школа Крагујевац одиграна је одбојкашка утакмица Артем - Сестре. Истог дана ученице нашег Дома одиграле су кошаркашку утакмицу oбука у оквиру интерне провере знања за HCCP и ISO у Дому ученика средњих школа Крагујевац одржано је предавање на тему Алкохолизам и психоактивне супстанце. Предавање је одржао др Александар Рашковић, специјалиста ургентне медицине, указујући на опасности коришћења алкохола и психоактивних супстанци, на последице коришћења (злоупотребе) истих. Циљ предавања је упознавање ученика са опасностима коришћења опојних дрога. Предавању су присуствовали ученици и васпитачи Дома.

12 Децембар у Пољопривредно ветеринарској школи са домом ученика Свилајнац, у организацији актива директора Шумадијског, Браничевског и Поморавског округа и секције стручних сарадника, одржан је семинар на тему: Саветодавни разговор примена у васпитном раду са адолесцентима и родитељима за тридесет васпитача из осам домова нашег региона. Семинару је присуствовало пет васпитача Дома ученика средњих школа Крагујевац.

13 у Дому ученика средњих школа Крагујевац ученици су погледали филм Борба и нада у оквиру обележавања Светског дана борбе против HIV- a са циљем да се промовишу здрави и безбедни стилови живота у Дому ученика средњих школа Крагујевац одиграна је одбојкашка утакмица Артем - Сестре. Ученице нашег Дома одиграле су кошаркашку утакмицу.

14 у Дому ученика средњих школа Крагујевац одржано је друго тематско забавно вече,,домско лице звучи познато. Ученици су показали своје гласовне способности, имитаторске вештине, открили смо неке нове таленте, а најбоље наградили слатким даровима. Било је то вече добре забаве и дружења у организацији Дома ученика средњих школа Јагодина одржан је трећи Филмски фестивал,,дани Сретена Аџића. Ученици Дома ученика средњих школа Крагујевац учествовали су на фестивалу, а тим поводом снимили су филм под називом,,диван дан Годишњи попис у Дому ученика средњих школа Крагујевац Дом ученика средњих школа Крагујевац посетио је Милутин Стефановић, олимпијац, европски шампион и светски вицешампион у пуцању ваздушном пушком. Један од најуспешнијих спортиста града Крагујевца говорио је о спортским успесима, о животу једног индивидуалног спортисте, о каријери. Трибини су присуствовали ученици и васпитачи Дома.

15 Чланови нутриционистичког клуба организовали су још једно вече доброг дружења. Присутни су имали прилике да сазнају нешто више о Италији, а уз звуке италијанске музике овом приликом на менију су се нашли италијански специјалитети. Наши вредни ученици показали су умешност у припремању истих.

16 у Дому ученика средњих школа Крагујевац одиграна је кошаркашка утакмица Артем - MVP Седница педагошког већа обележавање 72. годишњице постојања Дома ученика средњих школа Крагујевац.

17 у Дому ученика средњих школа Крагујевац организовано је последње забавно вече у овој календарској години. Ученици су имали задатак да покажу своје умеће у спремању торти, прављењу фризура, a организована je модна ревија и боди арт. Најкреативнији и најспретнији награђени су поклонима. Ученицима који су били најбољи на ликовном (Кристина Милојевић, Невена Стефановић, Александра Максимовић) и литерарном конкурсу (Лазар Букумировић, Давид Костић, Аница Манојловић) уручене су књиге, а читавo вече пропраћено је Новогодишњом журком Новогодишњи распуст. Јануар У циљу јачања сарадње домова и размени професионалних искустава, васпитачи Дома ученика средњих школа Крагујевац, посетили су Пољопривредно ветеринарску школу са домом ученика,,свилајнац.

18 Седница педагошког већа ученици и библиотекар Дома ученика средњих школа Крагујевац присуствовали су трибини под називом,,холокауст: наслеђе фашизма. Предавање је одржано у музеју,,21. октобар, а трибина организована поводом Међународног дана сећања на жртве Холокауста Обележавање Школске славе.

19 ученици и васпитачи Дома ученика средњих школа Крагујевац посетили су Медицинску школу са домом ученика Сестре Нинковић. Било је то вече добре забаве и пријатног дружења. Фебруар у Дому ученика средњих школа Крагујевац, у организацији Центра за стручно усавршавање запослених у образовању, одржан је семинар на тему:,,родитељ, сарадник у превенцији, откривању и сузбијању насиља и дискриминације у васпитно - образовним и образовно - васпитним установама. Семинару су присуствовали васпитачи, педагог и библиотекар Дома ученика средњих школа Крагујевац, као и колеге из Дома ученика средњих школа Јагодина и Медицинске школе са домом ученика Сестре Нинковић Зимски школски распуст.

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне секције Реализација конкурса (Фестивал љубавне поезије,,иван

Више

Летопис 2016/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписан 341 ученик. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа

Летопис 2016/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписан 341 ученик. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа Летопис 2016/ 2017. Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписан 341 ученик. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа у Крагујевцу. Септембар Септембар је месец интензивне

Више

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР. САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање вршњачких односа у учењу, животу и раду школе различитих активности вршњачког

Више

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем 2013. године и почетком 2014. године, Учитељски факултет Универзитета у Београду учествовао је на сајмовима

Више

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толеранцији и одговорности за сопствене поступке свих актера

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 1000 Ниш, Србија Тел:+31 1 202 300; Факс:+31 1 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 40-4266-41;

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 18000 Ниш, Србија Тел:+381 18 202 300; Факс:+381 18 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 840-842668-41;

Више

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19 I разред Милена Симоновић Јовић II разред Јелена Стефановић III разред Јасмина Миљковић IV разред Драган Илић I разред Весна Бабовић II разред Марко Димитријевић III разред Марија Васић IV разред Александар

Више

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc REZULTATI TAKMIČENJA ŠKOLSKA 2014/15. GODINA SRPSKI JEZIK I JEZIČKA KULTURA 1. Simić Jovana I I V 2. Rakić Aleksandar I I II 3. Jakovljević Olja II I IV 4. Matejić Nevena III I učešće 5. Janković Ivana

Више

untitled

untitled POSLOVNI PROGRAMI Sreda, 2. oktobar 10.00 časova, Kongresni centar Master, Sale 1 i 2 Svečano otvaranje 52. međunarodnog sajma lova i robilova i Sajma ekologije Sreda, 2. oktobar 12.00 16.00 Konferencija

Више

RasporedPredmeti

RasporedPredmeti Наставни план Основне студије 2017 Одсек Менаџмент БПШ-ВШСС 2017 Смер Менаџмент (2017. год.) Шифра Предмет Датум Време Учионица Од ген. До ген. Финан. Радна обавеза Испитивач 001 ЕКОНОМИЈА 06.06.2019 12:00

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01) Школски одбор Гимназије и економске школе Јован Јовановић

Више

План стручног усавршавања за школску 2011/2012

План стручног усавршавања за школску 2011/2012 Основна школа Милорад Мића Марковић Мала Иванча Годишњи план стручног усавршавања наставника, стручних сарадника и директора за школску 2014/2015. годину Анализа стања У школској 2013/2014. години наставници

Више

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београд. Од самог почетка његову игру карактерисало је постизање

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Пријем првака, 01.09.2016. У сва три школска места пригодном приредбом и поделом поклона извршен је пријем првака у присуству

Више

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1. X РАДИОНИЦА УМОВАЊЕ ЗРНЦА ИЗ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ Радионицу је држао учитељ и дечији писац Душан Пејчић и то на основу 17 занимљивих историјских прича које је објавио у својој књизи

Више

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 2 Стошић Милош Гимназија 3 45,00 3 Младеновић Миљан

Више

ДЕЦЕМБАР 1.децембар године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу

ДЕЦЕМБАР 1.децембар године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу ДЕЦЕМБАР 1.децембар 2018. године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу између одељења 4/1 и 3/1. Победник турнира била је

Више

КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ ("Службе

КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ (Службе КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ ("Службени лист АП Војводине", број 33/2016) Правилником о

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања

УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања УЧЕШЋЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ПРОГРАМУ ЕРАЗМУС+ Преглед могућности и до сада остварених резултата у области образовања 2 Земље које учествују у програму деле се на програмске и партнерске. Програмске земље

Више

"Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna

Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna "Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, poznat pod imenom tepih Sjerpinskog. Trenutno je u projektu

Више

Microsoft Word - Raspored casova letnji semestar

Microsoft Word - Raspored casova letnji semestar РАСПОРЕД ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА ЛЕТЊИ СЕМЕСТАР ШКОЛСКЕ 2016/2017. ГОДИНЕ (преподневна настава) Ред бр Име и презиме професора Назив предмета Смер Понедељак Уторак Среда Четвртак Петак 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2

Више

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-MC буџет 2. Милојевић Ј. Марина I-2/2017-MC буџет 3. Максимовић

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум:06.06.2019. КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке о додели новчане награде ''Анђелко Савић'' редовним

Више

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина Максимовић Катарина Милошевић Ђорђе Миљаковић Математика Математика IV разред Понедељак од 11:05-11:50 IV разред,

Више

Rezultat likovno literarnog konkursa ishrana 2018, LEKTORISANO

Rezultat likovno literarnog konkursa ishrana 2018, LEKTORISANO РЕЗУЛТАТИ ЛИКОВНО-ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА РАСПИСАНОГ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА МАНИФЕСТАЦИЈЕ ОКТОБАР МЕСЕЦ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ 2018. ГОДИНЕ И ОБЕЛЕЖАВАЊА 16. OКТОБРА, СВЕТСКОГ ДАНА ХРАНЕ, на тему: ПРАВИЛНА ИСХРАНА

Више

Microsoft Word - Metodika nastave istorije.doc

Microsoft Word - Metodika nastave istorije.doc УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Образац - 1 ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДАЦИ О КОНКУРСУ Одлука о расписивању конкурса, орган и датум доношења

Више

Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА Број: / Датум: године Б е о г р а д Немањина

Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА Број: / Датум: године Б е о г р а д Немањина Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА Број: 610-00-02449/2018-07 Датум: 26.12.2018. године Б е о г р а д Немањина 22-26 И СМОТРИ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019.

Више

ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријски

ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријски ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ 2016.2017. ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријских и практичних сазнања систематски изучава социјалне

Више

Microsoft Word - Materijali_za_web2.doc

Microsoft Word - Materijali_za_web2.doc ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN Školska godina 2011./2012. 1. područje unapređenja Odnos učenika prema drugim učenicima i školi Smanjiti stupanj nasilja među djecom Stvoriti pozitivno ozračje u školi Aktivno uključivanje

Више

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc На основу члана 9 Одлуке о подстицају развоја талентованих ученика и студената ("Службени лист Града Ниша", број 49/2005 и 49/2006), Kомисија за подстицај развоја талентованих ученика и студената Града

Више

Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основ

Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основ Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основних и ученике свих разреда средњих школа у Београду

Више

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој Дани Светог Саве у Краљеву 21 28. јануар 2019. године Понедељак, 21. јануар 17 30 Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке које причају Учествују полазници Луткарске радионице Библиотеке

Више

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприји на школском кросу са 13 година. Ту је запазио атлетски

Више

Бр

Бр Резултати испита одржаног 07.02.2014.године: ОБАВЕШТЕЊЕ РАЧУНАРСКА ТЕХНИКА Бр. инд. Презиме Име ПИО I део II део Укупно Оцена 09321 Спасић Душан 32.0 15.0 4.0 51.0 6 01063 Трајковић Милица 30.0 10.0 40.0

Више

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet BELGRADE CHOPIN FEST 2013 28. FEBRUAR 3. MART, 2013. TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u petak, 1. marta u Sveĉanoj sali MŠ Stanković (Kneza Miloša

Више

ВАСПИТАЧ ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА И СТРУКОВНИ ВАСПИТАЧ - ДЛС (ЛЕТЊИ СЕМЕСТАР) Социологија образовања I Гудовић З. Књижевност за децу (ДЛС) Књижевност

ВАСПИТАЧ ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА И СТРУКОВНИ ВАСПИТАЧ - ДЛС (ЛЕТЊИ СЕМЕСТАР) Социологија образовања I Гудовић З. Књижевност за децу (ДЛС) Књижевност ВАСПИТАЧ ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА И СТРУКОВНИ ВАСПИТАЧ - ДЛС (ЛЕТЊИ СЕМЕСТАР) Социологија образовања Гудовић З. Књижевност за децу (ДЛС) Књижевност за децу (СВ) Миленковић С. Зорић М. Предшколска педагогија

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА МИНИСТАРСТВО ЗА НАУЧНОТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ И ИНФОРМАЦИОНО ДРУШТВО ФОНД ДР МИЛАН ЈЕЛИЋ Трг Републике Српске 1, Б

РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА МИНИСТАРСТВО ЗА НАУЧНОТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ И ИНФОРМАЦИОНО ДРУШТВО ФОНД ДР МИЛАН ЈЕЛИЋ Трг Републике Српске 1, Б РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА МИНИСТАРСТВО ЗА НАУЧНОТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ И ИНФОРМАЦИОНО ДРУШТВО ФОНД ДР МИЛАН ЈЕЛИЋ Трг Републике Српске 1, Бања Лука; Тел: 051/338 915; Факс: 051/338-856; www.vladars.net;

Више

*Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија

*Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија *Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија *Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија Почев од школске 2014/15.године

Више

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час.

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час. ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час. пре подне, 6. час после подне 2 Јелена Јагодић Српски

Више

ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ ГЕНЕТИКА И МОРФОЛОГИЈА 1 ПРВА ГОДИНА СТУДИЈА школска 2014/2015.

ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ ГЕНЕТИКА И МОРФОЛОГИЈА 1 ПРВА ГОДИНА СТУДИЈА школска 2014/2015. ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ ГЕНЕТИКА И МОРФОЛОГИЈА 1 ПРВА ГОДИНА СТУДИЈА школска 2014/2015. Предмет: ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ Предмет носи 5 ЕСПБ бодова.укупно има 45 часова активне наставе. НАСТАВНИЦИ И САРАДНИЦИ: РБ

Више

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 +

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница

Више

Општи подаци Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години Назив школе Место Општина Ра

Општи подаци Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години Назив школе Место Општина Ра Општи подаци Општина Развијеност општине Округ Школска управа Звездара изнад републичког а Град Број одељења у школи 5 Укупан број ученика осмог разреда 141 Број дечака 80 Број девојчица 61 Укупан број

Више

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20 СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 2019/2020. ГОДИНЕ Р.БР. Презиме Име Име I II III IV УКУПНО

Више

ДОПРИНОС ИСТРАЖИВАЧКИХ НАЛАЗА РАЗВОЈУ ОБРАЗОВНИХ ПОЛИТИКА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НАУЧНОГ И КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ОБРАЗОВАЊУ Марија Шеган * Матема

ДОПРИНОС ИСТРАЖИВАЧКИХ НАЛАЗА РАЗВОЈУ ОБРАЗОВНИХ ПОЛИТИКА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НАУЧНОГ И КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ОБРАЗОВАЊУ Марија Шеган * Матема ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НАУЧНОГ И КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ОБРАЗОВАЊУ Марија Шеган * Математички институт Српске академије науке и уметности Милица Лајбеншпергер Центар за едукацију 'Игралиште маште'

Више

ШКОЛСКА 2018/19. ГОДИНА РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ И САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА -РАЗРЕДНА НАСТАВА- Наставник Домнић-Поповић Наташа време одржавања до

ШКОЛСКА 2018/19. ГОДИНА РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ И САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА -РАЗРЕДНА НАСТАВА- Наставник Домнић-Поповић Наташа време одржавања до ШКОЛСКА 2018/19. ГОДИНА РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ И САРАДЊЕ СА РОДИТЕЉИМА -РАЗРЕДНА НАСТАВА- Домнић-Поповић Наташа четвртак, после / / 5. (парна смена Илић Драгана петак, 5. час / четвртак, 5. час

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и П Р Е Д Л О Г На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01), ДОКУМЕНТ О ВРЕДНОВАЊУ СТАЛНОГ СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА

Више

ВЕЋУ МЕНТОРА

ВЕЋУ МЕНТОРА ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА МЕДИЦИНСКИХ НАУКА У КРАГУЈЕВЦУ Комисија за припрему извештаја у саставу: 1. Проф. др Небојша Здравковић, ванредни професор за ужу научну област Медицинска статистика и информатика Факултета

Више

RasporedPredmeti

RasporedPredmeti Смер Пословна економија (2017. год.) Шифра Предмет Датум Време Учионица Од ген. До ген. Финан. Радна обавеза Испитивач 214 ОРГАНИЗАЦИОНО ПОНАШАЊЕ 05.09.2019 14:00 А-3 Сви Предаје и испитује др Ивана Ерић

Више

RasporedPredmeti

RasporedPredmeti Смер Пословна економија (2017. год.) Шифра Предмет Датум Време Учионица Од ген. До ген. Финан. Радна обавеза Испитивач 214 ОРГАНИЗАЦИОНО ПОНАШАЊЕ 18.06.2019 12:00 А-3 Сви Предаје и испитује др Ивана Ерић

Више

Jedinstvena-jun.xlsx

Jedinstvena-jun.xlsx : 1066/1 ЖЕЛЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ 1 1004/1-2 Ступар Ненад Сања 40.00 58 98.00 2 1004/1-3 Алексић Жарко Бојана 40.00 58 98.00 3 1004/1-6 Ивановић Рајко Звонко 32.76 58 90.76 4 1004/1-9 Живановић Милан Дуња

Више

НАСТАВНИЧКО ВЕЋЕ

НАСТАВНИЧКО ВЕЋЕ Уторак 03.03.2009 године (18 и 30.) 1.Анализа посећених часова 2.Извештај о стручно-педагошком надзору(оглед) 3.Извештај о раду директора 4.Маркетинг школе-школска прослава 5.Текућа питања 15 часова по

Више

Novi sportsko – turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO),Mesna zajednica Sefkerin: TRODNEVNI PROGRAM ZA MANDALINU

Novi sportsko – turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO),Mesna zajednica Sefkerin: TRODNEVNI PROGRAM ZA MANDALINU Novi sportsko turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO) OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO) Opovo, 1. avgust 2019; Projekat Uređenja i opremanja parka za bicikliste u

Више

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez У циљу успостављања боље сарадње између наставника, родитеља и деце, Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Фондацијом Темпус и Eurydice мрежом организује конференцију Укљученост

Више

З А П И С Н И К О П О Л А Г А Њ У И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијск

З А П И С Н И К О П О Л А Г А Њ У И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијск Назив студијског програма: Туризам Предмет: Економика предузећа Шифра предмета: Т У 0 2 0 2 ЕСПБ: 6 1. 07/16 Т Б Гајић Урош 2 0 6 2. 11/16 Т Б Ђурић Миљан 2 0 8 3. 03/16 Т Б Јевтић Нина 2 0 6 4. 29/16

Више

RasporedPredmeti

RasporedPredmeti Наставни план Основне студије 2017 Одсек Менаџмент БПШ-ВШСС 2017 Смер Менаџмент (2017. год.) Шифра Предмет Датум Време Учионица Од ген. До ген. Финан. Радна обавеза Испитивач 001 ЕКОНОМИЈА 19.09.2019 12:00

Више

Студијски програм УЧИТЕЉ за стицање стручног назива Дипломирани учитељ Р.бр. 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програ

Студијски програм УЧИТЕЉ за стицање стручног назива Дипломирани учитељ Р.бр. 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програ Студијски програм за стицање стручног назива Дипломирани учитељ 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програм ПРВА ГОДИНА I семестар II семестар 1. Српски језик 2+2 2+2 8 2.

Више

Правилник Такмичења ученика хармонике

Правилник Такмичења ученика хармонике Правилник Такмичења ученика хармонике Чл. 1 Овим Правилником регулишу се организација, учесници и пропозиције Такмичења ученика хармонике, као и циљеви одржавања такмичења. Чл. 2 Организатор Такмичења

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 81/18)и Правилника о изменама и допунама Правилника о сталном

Више

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu

Microsoft Word - Plan i program rada SHLS za 2014 godinu PLAN I PROGRAM RADA SAVEZA HOKEJA NA LEDU SRBIJE za 2014. godinu U skladu sa članovima 9, 10 i 33 Statuta Saveza hokeja na ledu Srbije, Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014 2018.

Више

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач Назив студијског програма: Рачунарство и информатика Предмет: Педагогија Шифра предмета: Р И 0 2 0 7 ЕСПБ: 6 1. 58/16 Р С Драгићевић Иван 100 10 2. 18/16 Р Б Ђокић Душан 70 7 3. 14/16 Р Б Ђорђевић Душан

Више

BOSNA I HERCEGOVINA

BOSNA I HERCEGOVINA BOSNA I HERCEGOVINA JAVNA USTANOVA FEDERACIJA BIH OSNOVNA ŠKOLA KANTON SARAJEVO VRHBOSNA OPĆINA STARI GRAD BARUTHANA br.60 Telefon/faks ++387 33 24 01 00 e mail: osvrhbosna@osvrhbosna.edu.ba 1. Uvod Plan

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ЧЕЛИНАЦ ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ, ПРИВРЕДУ И ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ ОДЛУКА О СТИПЕНДИРАЊУ УЧЕНИКА И СТУДЕНАТА У ОПШТИНИ ЧЕЛИНАЦ ПРЕДЛАГАЧ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ПРИПРЕМA: Одјељење за финансије,

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Ћирковић Н. Тамара РЕк 1/18 60.00 10.00 70.00 2 Петровић Б. Ивана РЕк 14/18 60.00 7.80 67.80 3 Петковић Љ. Стефан РЕк 4/18 60.00 7.60 67.60 4 Симић Н. Никола

Више

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva

Definiranje prioritetnih razvojnih ciljeva Prosvjetno-kulturni centar Mađara u RH Drinska 12 a 31000 Osijek Školski razvojni plan šk. g. Definiranje prioritetnih razvojnih 1.Unapređivanje kvalitete nastave 2. Opstojnost škole ostvarivanja UNAPREĐIVANJE

Више

Термини отворених врата

Термини отворених врата Термини отворених врата ПРЕДМЕТНА НАСТАВА Школска 2019/2020. година Овде се можете информисати о терминима отворених врата, односно времену када су наставници слободни за пријем родитеља. Сваки наставник

Више

bilt 14

bilt 14 BANKOM BILTEN broj 14 jul 2010. Sadržaj: Bankom na Webu...2 Bioprotein, novi logotip...4 Novi proizvod u Bioproteinu: Biolac...5 Vesti u Hotelu Leotar...6 Bankom na Webu Početkom 2010. godine dve članice

Више

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОСНОВНИХ ШКОЛА ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА ОДРЖАНОГ 27.2.2016.

Више

На основу члана 45. став 2. тачка 24.Статута Прве техничке школе Крушевац, директор ПТШК доноси следеће: РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИСП

На основу члана 45. став 2. тачка 24.Статута Прве техничке школе Крушевац, директор ПТШК доноси следеће: РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИСП На основу члана 5. став 2. тачка 2.Статута Прве техничке школе Крушевац, директор ПТШК доноси следеће: РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ ПРВЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ КРУШЕВАЦ

Више

Проф. др Емина Копас Вукашиновић Јубиларна монографија поводом 120 година од оснивања јагодинске Учитељске школе и 25 година постојања Факултета педаг

Проф. др Емина Копас Вукашиновић Јубиларна монографија поводом 120 година од оснивања јагодинске Учитељске школе и 25 година постојања Факултета педаг Проф. др Емина Копас Вукашиновић Јубиларна монографија поводом 120 година од оснивања јагодинске Учитељске школе и 25 година постојања Факултета педагошких наука на упечатљив начин приказује развој образовања

Више

Microsoft Word - Jun 2019 akademske.docx

Microsoft Word - Jun 2019 akademske.docx Р е п у б л и к а С р б и ј а КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Бр: Датум: ПРЕЛИМИНАРНИ РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА (АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ КРИМИНАЛИСТИКЕ) Јунски испитни рок 2019. године ПРЕДМЕТ НАСТАВНИК

Више

Microsoft Word - p3-jun 2019 aka

Microsoft Word - p3-jun 2019 aka Р е п у б л и к а С р б и ј а КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Бр: Датум: ПРЕЛИМИНАРНИ РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА (АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ КРИМИНАЛИСТИКЕ) Јунски испитни рок 2019. године ПРЕДМЕТ НАСТАВНИК

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У НИШУ Бр. 04-1882 18.09.2018. године На основу члана 120. Статута Економског факултета у Нишу, Наставно-научно веће Факултета на XII седници одржаној

Више

ЗАПИСНИК

ЗАПИСНИК РАСПОДЕЛА СРЕДСТАВА ОРГАНИЗАЦИЈАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА У 2019. ГОДИНИ: Одобравање и суфинансирање посебних програма Редни број 1. Организација у области спорта Чачански спортски савез Грана/област спорта

Више

uvodno predavanje bzr

uvodno predavanje bzr БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЉЕ НА РАДУ др Аница Милошевић 1 Овај предмет је намењен студентима основних струковних студија техничке струке и представља подршку активностима које Висока техничка школа струковних

Више

Microsoft Word - Peti sastanak SLAP koordinatora - agenda

Microsoft Word - Peti sastanak SLAP koordinatora - agenda Пети састанак СЛАП координатора Хотел Војводина, Зрењанин 08 09. октобар 2013. Регистрација учесника Смештај и ручак у хотелу Уводна обраћања - 16.00 Представник Сталне конференције градова и општина;

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА МИНИСТАРСТВО ЗА НАУЧНОТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ И ИНФОРМАЦИОНО ДРУШТВО ФОНД ДР МИЛАН ЈЕЛИЋ Трг Републике Српске 1, Б

РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА МИНИСТАРСТВО ЗА НАУЧНОТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ И ИНФОРМАЦИОНО ДРУШТВО ФОНД ДР МИЛАН ЈЕЛИЋ Трг Републике Српске 1, Б РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА МИНИСТАРСТВО ЗА НАУЧНОТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ И ИНФОРМАЦИОНО ДРУШТВО ФОНД ДР МИЛАН ЈЕЛИЋ Трг Републике Српске 1, Бања Лука; Тел: 051/338 915; Факс: 051/338-856; www.vladars.net;

Више

Предмети

Предмети НОВА АКАДЕМИЈА УМЕТНОСТИ ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ БЕОГРАД ФИНАЛНИ СПИСАК ПРЕДМЕТА НА НОВОЈ АКАДЕМИЈИ УМЕТНОСТИ ШКОЛСКЕ 2018/2019 ГОДИНЕ ЦРНИМ су обележeни предмети који су на располагању у јесењем семестру.

Више

NA PRAGU PROFESIONALNOG IZBORA

NA PRAGU PROFESIONALNOG IZBORA O ČEMU TREBA VODITI RAČUNA PRILIKOM IZBORA PROGRAMA/ ZANIMANJA? 15.6.2017. 1 Potrebno je uskladiti: zahtjeve odabranog zanimanja interese, želje, prethodna znanja, sposobnosti i zdravstvene karakteristike

Више

-

- СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НИША ГОДИНА XXVII - БРОЈ 5 НИШ, 29. јануар 2019. Цена овог броја 40 динара Годишња претплата 5000 динара ГРАД НИШ ГРАДСКО ВЕЋЕ 1. На основу члана 19 став 2 Закона о безбедности саобраћаја

Више

1 и 2 ДЕЦЕМБАР 2012.ГОДИНЕ УДРУЖЕЊЕ ПРОФЕСОРА ИНФОРМАТИКЕ СРБИЈЕ У САРАДЊИ СА УПРАВОМ ЗА ДИГИТАЛНУ АГЕНДУ ПРОГРАМ РАДА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ''ПРИМЕНА СЛОБОДНО

1 и 2 ДЕЦЕМБАР 2012.ГОДИНЕ УДРУЖЕЊЕ ПРОФЕСОРА ИНФОРМАТИКЕ СРБИЈЕ У САРАДЊИ СА УПРАВОМ ЗА ДИГИТАЛНУ АГЕНДУ ПРОГРАМ РАДА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ''ПРИМЕНА СЛОБОДНО 1 и 2 ДЕЦЕМБАР 2012.ГОДИНЕ УДРУЖЕЊЕ ПРОФЕСОРА ИНФОРМАТИКЕ СРБИЈЕ У САРАДЊИ СА УПРАВОМ ЗА ДИГИТАЛНУ АГЕНДУ ПРОГРАМ РАДА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ''ПРИМЕНА СЛОБОДНОГ СОФТВЕРА У НАСТАВИ'' Место одржавања Хотел ''Путник''

Више

Microsoft Word - Jun 2019 akademske

Microsoft Word - Jun 2019 akademske Р е п у б л и к а С р б и ј а КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Бр: Датум: РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА (АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ КРИМИНАЛИСТИКЕ) Јунски испитни рок 2019. године ПРЕДМЕТ НАСТАВНИК 1 3 4 5 6 7

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБА ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ И ПОСЛОВЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ Краља Александра I Карађорђ

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБА ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ И ПОСЛОВЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ Краља Александра I Карађорђ РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБА ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ И ПОСЛОВЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ Краља Александра I Карађорђевића 4, 76230 Шамац, тел: 054/611-800, Факс:054/620-300

Више

Број ДАН И ДАТУМ Недеља, У сусрет Дечјој недељи Обележавамо 1.октобар- Дан старих Програм активности у оквиру Дечје недељ

Број ДАН И ДАТУМ Недеља, У сусрет Дечјој недељи Обележавамо 1.октобар- Дан старих Програм активности у оквиру Дечје недељ Број 2939 26.09.2017. Недеља, 01.10.2017. У сусрет Дечјој недељи Обележавамо 1.октобар- Дан старих Програм активности у оквиру Дечје недеље од 02. октобра до 08. октобра 2017. ГРАДИМО МОСТОВЕ МЕЂУ ГЕНЕРАЦИЈАМА,

Више

СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА ИЗВЕШТАЈА О РАДУ ЗА 2018.ГОДИНУ ЉУБОВИЈА,Фебруар 2019.године

СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА ИЗВЕШТАЈА О РАДУ ЗА 2018.ГОДИНУ ЉУБОВИЈА,Фебруар 2019.године СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА ИЗВЕШТАЈА О РАДУ ЗА 2018.ГОДИНУ ЉУБОВИЈА,Фебруар 2019.године СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА Број:/2019 01.02.2019.године Љ У Б О В И Ј А Организациона делатност спортског

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

Весна М. Петровић Факултет педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, Јагодина БИБЛИОГРАФИЈА МОНОГРАФИЈЕ, МОНОГРАФСКЕ СТУДИЈЕ, ТЕМАТСКИ ЗБОРНИЦИ, ЛЕС

Весна М. Петровић Факултет педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, Јагодина БИБЛИОГРАФИЈА МОНОГРАФИЈЕ, МОНОГРАФСКЕ СТУДИЈЕ, ТЕМАТСКИ ЗБОРНИЦИ, ЛЕС Весна М. Петровић Факултет педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, Јагодина БИБЛИОГРАФИЈА МОНОГРАФИЈЕ, МОНОГРАФСКЕ СТУДИЈЕ, ТЕМАТСКИ ЗБОРНИЦИ, ЛЕСКИКОГРАФСКЕ И КАРТОГРАФСКЕ ПУБЛИКАЦИЈЕ МЕЂУНАРОДНОГ

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2015./16. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2015./2016. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE

Godišnji plan i program rada OŠ Bogumila Tonija školska godina 2014./15. ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJE ŠKOLSKI RAZVOJNI PLAN ŠKOLSKA GODINA 2014./2015. PRIORITETNO PODRUČJE UNAPRJEĐENJA CILJEVI METODE I AKTIVNOSTI ZA OSTVARIVANJE CILJEVA NUŽNI RESURSI DATUM DO KOJEGA ĆE SE CILJ OSTVARITI OSOBE ODGOVORNE

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИСОКОМ ШКОЛОМ ПЕТАК 14. 09. 2018. САЛА ЗА ФИЗИЧКО/ АМФИТЕАТАР

Више

Popularizacija

Popularizacija Novo lice ragbija SPORT, A NE HOBI BEOGRAD, 3.7.2015. Pitanje sponzora je sportski aspekt zato što Savez i klubovi nemaju novac, a potreban im je da bi se bavili sportom učešće u RRC-u taksa 500 + putovanje

Више

ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО С а д р ж а ј: 1.0 Радна биографија... 3 0 Стручно усавршавање... 4 3.0 Годишњи лични план професионалног развоја... 8 4.0 Извештај о стручном усавршавању и напредовању... 9 6.0 Самопроцена ефеката рада...

Више

БИЛТЕН БР1-1A5 (1) (2) (1)

БИЛТЕН БР1-1A5 (1) (2) (1) ISSN 2620-1399 БИЛТЕН БР.1 октобар 2018. -1- Издавач Удружење Млади математичар Олимпијска 1, Врњачка бања Веб сајт: http://www.mladimatematicar.org Елактронска пошта: mladimatematicar@gmail.com - 2 -

Више

ОПШТИНА УБ

ОПШТИНА  УБ Број 1 страна 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ УБ 20. март 2014. године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ УБ www.opstinaub.org.rs Година XV Број 1 Уб, 20. март 2014. године Бесплатан примерак 1. На основу члана 32. тачка

Више

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам направила тест у Гугл документу који су ученици са одушевљењем

Више

Универзитет у Новом Саду ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРВОГ КОНКУРСНОГ РОКА ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ И ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2019/

Универзитет у Новом Саду ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРВОГ КОНКУРСНОГ РОКА ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ И ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2019/ Универзитет у Новом Саду ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРВОГ КОНКУРСНОГ РОКА ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ И ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2019/2020. ГОДИНИ, 26. јун 2019. УКУПАН БРОЈ ПРИЈАВЉЕНИХ

Више

Универзитет у Новом Саду ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРВОГ КОНКУРСНОГ РОКА ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ И ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2019/

Универзитет у Новом Саду ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРВОГ КОНКУРСНОГ РОКА ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ И ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2019/ Универзитет у Новом Саду ИЗВЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРВОГ КОНКУРСНОГ РОКА ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ И ИНТЕГРИСАНИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2019/2020. ГОДИНИ, 25. јун 2019. УКУПАН БРОЈ ПРИЈАВЉЕНИХ

Више