Летопис 2016/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписан 341 ученик. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Летопис 2016/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписан 341 ученик. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа"

Транскрипт

1 Летопис 2016/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписан 341 ученик. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа у Крагујевцу. Септембар Септембар је месец интензивне социјализације и адаптације ученика на домске услове живота, као и адаптације на школу. Крајем месеца све секције и комисије у Дому започеле су свој рад. Секција за спорт организовала је већ традиционални турнир у малом фудбалу. Током септембра месеца у библиотеци је извршен упис нових чланова и регистровање корисника у 2016/ год. а континуирано је вршено упућивање корисника у коришћење библиотеке, ажурирање враћених књига и издавање књига као и класификовање библиотечке грађе. У оквиру библиотеке одвија се и рад литерарне секције као и рад интересне групе за српски језик и књижевност. У трајању од до године одржан је научни скуп на тему,,вредновање у васпитно- образовном процесу у организацији филозофског факултета из Београда, а научном скупу присуствовала је педагог Дома Радојка Крсмановић. У трајању од до године одржан је семинар на тему,,васпитни рад у домовима ученика средњих школа Републике Србије у организацији Института за економику и финансије. Учесници семинара били су и васпитачи нашег Дома који су представили темe из области,, Слободно време.

2 Октобар У Дому ученика обележена је недеља Дечјих права. Ученици Дома имали су прилике да се упознају са садржајем кроз истакнуте поруке Дечјих права. Одржан је и турнир у кошарци и одбојци обележен је Светски дан трговине људима Сваког четвртог понедељка у октобру школски библиотекари широм света обележавају свој дан - Међународни дан школских библиотекара. У библиотеци Дома месец октобар био је посвећен читању и књизи. Тим поводом чланови литерарне секције организовали су дружење. Ученицима су подељење поруке са најлепшим мислима о књигама, читању, библиотеци, у циљу јачања њихове читалачке навике, подмиривању читалачке радозналости, одгонетању животних питања и истина, гајењу љубави према књигама и лепом казивању.

3 посетили смо Сајам књига и том приликом смо се упознали са најновијим издањима из српске и светске књижевности. Новембар приредили смо прво тематско забавно вече у Дому. За одличну атмосферу побринули су се распевани домци који су се такмичили у караокама. Водитељке програма биле су Милица Барлов и Милица Митровић из прве васпитне групе. Такмичаре је оцењивао жири: васпитачица Душица Максимовић, ноћни чувар Пера Николић, прошлогодишња победница караока Јована Јеремић члан бенда FOREVER STORM Стефан Ковачевић. По мишљењу жирија прво место освојила је Љубица Умељић из друге васпитне групе. Друго место освојиле су Кристина Главчић и Исидора Симић из пете васпитне групе, а треће место Кристина Николић и Тања Грујичић из четврте васпитне групе. Слатким посластицама награђени су најбољи!!! Одржано је брзо шутирање тројки. Најбољи је био Младен Великић. Одржан је и турнир у Београду.

4 гостовали смо у Сомбору. Учествовали смо на Фестивалу љубавне поезије,, Иван Пангарић у организацији Дома ученика средњих школа из Сомбора, тако да је током месеца октобра у нашем Дому реализован и литерарни конкурс љубавне поезије. Oсморо наших ученика учествовало је на конкурсу а ученица Кристина Мирковић пласирала je се у финале фестивала и њена песма '' Моћ љубави ''. Кристинин рад штампан је у Зборнику награђених радова. Ученица Тања Пешић била је ученик- гост у пратњи васпитачица Иванке Крајишник, Биљане Перовић и библиотекарке Јелене Рашковић у Дому ученика средњих школа Крагујевац одржана је едукативна трибина на тему,, Индикатори за прелиминарну идентификацију жртава трговине људима- образовање у организацији Школске управе Крагујевац поводом обележавања Дана филозофије чланови Литерарне секције организовали су филозофски кутак у библиотеци Дома. У вези са практичним вежбањем расправљања као облика усменог и писменог изражавања одабрана је ова актуелна тема која има и јасан васпитни значај: мишљење и расправљање ученика о дилеми савременог човечанства: ПУШИТИ- ДА ИЛИ НЕ?

5 Децембар Почетком децембра расписан је наградни конкурс у области ликовног и литерарног стваралаштва. Теме су биле: : * МУЗИКА ЈЕ ЛИРСКА ПАУЧИНА ИЗМЕЂУ СРЦА И МОЗГА * ДАНИ НАШЕ МЛАДОСТИ, ДАНИ СУ НАШЕ СРЕЋЕ * САН ЈЕ ОНО ШТО СЕ ЖЕЛИ, А ЖИВОТ ЈЕ БУЂЕЊЕ прикупљањем материјала, фотографија, новинских чланака, занимљивости, уређењем паноа, чланови Литерарне секције обележили су Дан Борбе против сиде, а у библиотеци Дома кроз игру и презентацију научили нешто више о овој опакој болести.

6 приредили смо друго тематско забавно вече у Дому. Учени Дома су се такмичили у Играма без граница: МУЗИЧКЕ СТОЛИЦЕ, ИГРА БАЛОНИМА, ЛИМБО ДЕНС, ИГРА ПРЕНЕСИ ЈАЈЕ, ИГРА ТРКА ЏАКОВИМА. Победници забавне вечери су Марија Марковић и Лука Николић, док су друго место освојили Стефан Гавриловић и Дајана Хекић а треће место Јулија Николић и Младен Јовић. Водитељи програма били су Тања Грујичић и Лазар Букумировић, док је такмичаре, њихове вештине, спретност, храброст, надгледао жири: Љубица, Андријана, Кристина и Исидора, које су пратиле регуларност такмичења. Слатким посластицама награђени су најбољи! год. у Дому ученика средњих школа Крагујевац извршен је Годишњи попис. Истог дана, у Дому, организовано је колективно сликање.

7 год. у Интернату медицинске школе Сестре Нинковић одржано је хоризонтало стручно усавршавање на тему '' Адаптација ученика на Дом'' Дом ученика средњих школа Крагујевац свечано је прославио свој седамдесети рођендан. Тим поводом у Књажевско српском театру ''Јоаким Вујић '', одржан је пригодан програм уз присуство бројних гостију из других Домова и школа, као и бивших ученика и радника Дома. Свечани ручак уприличен је у хотелу,, Зеленгора.

8 у Дому ученика средњих школа Крагујевац организовано је последње забавно вече у овој календарској години. Ученици су имали задатак да покажу своје умеће у спремању торти, али је организована и модна ревија, боди арт, такмичење у лимбо денсу и прављењу фризура.

9 Најуспешније у такмичарском делу спремања торти биле су Александра Мирковић и Милица Ранковић, друго место припало је Андријани Ивановић и Милени Вујичић, док су треће место освојили Миливоје Петровић и Бранко Крсмановић. Победници у боди арту су Андреа Белчевић и Милица Миленковић, друго место освојила је Анастасија Рајковић а треће Љубица Спасојевић и Аница Луковић. Најлепше фризуре понеле су Андријана Шевић и Марија Арсенијевић, друго место освојиле су Милица и Марија, док је треће место припало Анђели Богдановић и Анђели Милојковић. Победница модне ревије је Јелена Јевђенијевић, на другом месту била је Андреја Веселиновић а на трећем Александра Мармандел. Ученицима који су били најбољи на ликовном и литерарном конкурсу уручене су књиге, а читава прослава заокружена је наступом наших ученика и Новогодишњом журком. У области литерарног стваралаштва, прво место освојио је Лазар Букумировић, друго место Бојана Луковић, док је треће место припало Милици Митровић. У ликовном стваралаштву, прво место освојила је Андреа Белчевић, друго место Анђела Мујковић, док је треће место припало Кристини Милојевић. Истога дана у свечаној сали Дома, приређена је Новогодишња представа и додела пакетића деци радника Дома. Одиграна је утакмица са МВП (кошарка) Јануар Организован је турнир у стоном тенису у Дому ученика средњих школа Крагујевац одржана је Едукативна трибина на тему Пушење и здравље. Тема едукативне трибине је једна од планираних тема Програма стручног усавршавања: Превенција болести зависности. Циљ је спровођење превентивних и едукативних активности у области здравља кроз специјализовани програм Института за јавно здравље Крагујевац. Садржај предавања обухватио је теме: садржај дуванског дима, последице пушења, савети и препоруке за одвикавање од пушења. Предавању су присуствовали педагог, васпитачи и 50 ученика Дома ученика средњих школа.

10 Ефекти овог предавања ће се огледати у стицању знања и потпунијем и ширем сазнању ове веома важне теме из области живота и здравственог васпитања свечано је обележена школска слава Свети Сава. Фебруар распуст у Дому ученика средњих школа Крагујевац одржано је хоризонтално стручно усавршавање на тему Професионални идентитет домских педагога. Одабрана тема је ауторски рад Др Марије Ранђеловић у библиотеци Дома обележен је Међународни дан матерњег језика.

11 Март Пријатељска кошаркашка утакмица у Дому ученика средњих школа Крагујевац в аспитачи и педагог у Дому ученика средњих школа Крагујевац учествовали су на трибини,,заштита деце и јачање опште безбедности, како у стварном, тако и у виртуелном свету друштвених мрежа. Трибина је одржана у Првој техничкој школи у организацији Центра за стручно усавршавањe запослених у образовању Крагујевац у Књажевско - српском театру,,јоаким Вујић ученици и запослени у Дому ученика средњих школа Крагујевац, погледали су представу Ујка Вања помоћник министра за ученички и студентски стандард мр Љубиша Антонијевић, посетио је Дом ученика средњих школа Крагујевац и одржао састанак са руководством Дома и васпитном службом.

12 у Дому ученика средњих школа Крагујевац, презентован је Правилник о сталном стручном усавршавању васпитача и стручних сарадника у организацији Центра за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац одиграла се још једна Пријатељска кошаркашка утакмица у Дому ученика средњих школа Крагујевац још једно дивно проведено вече у Књажевско - српском театру,,јоаким Вујић. Ученици и запослени у Дому ученика средњих школа Крагујевац погледали су представу,, Врапчићи - драмску реконструкцију живота Едит Пјаф Поводом обележавања Светског дана поезије год. чланови Литерарне секције организовали су Вече поезије у библиотеци Дома ученика средњих школа Крагујевац.... Стихови великих песника, великих песама. Игра речима у свој својој величанствености. Велике мисли које су некоме обележиле младост, зрелост или живот. Ова тема није толико почасна колико је почаствована. Тако су срећни они којима су ови стихови писани да им се не може замерити ни ако нису свесни тога. Када славан певач изађе на бину, он је предмет жеље хиљаде људи који га одоздо награђују аплаузом, који су импресионирани бљештавилом које долази одозго са бине и желе да добију део тога.

13 А колико је добити песму веће од тога... Неко се фокусирао само на тебе, не узима него даје, посветио ти и одвојио део живота, испунио га најлепшим мислима и лепо га запаковао, везао и машницу. И настала је песма посетили смо Сајам чоколаде, кафе и топлих напитака.

14 У Пожаревцу одржан је први део Регионалне домијаде у спорту са такмичењима у стоном тенису, шаху и одбојци. И ове године учесници су остварили одличне резултате. Прво место шах девојчице- екипно. Прво место шах девојчице појединачно- Кристина Бабић. Прво место одбојка девојчице. Друго место стони тенис девојчице- екипно. Друго место шах дечаци- екипно. Друго место шах дечаци појединачно- Миливоје Петровић. Треће место одбојка дечаци. Април у Јагодини одржан је други део Регионалне домијаде у спорту. Постигнут је сјајан успех наших ученика. Четири прва места у екипним спортовима!!! Мали фудбал, дечаци и девојчице; кошарка и дечаци и девојчице! Друго место стрељаштво девојчице екипно!

15 У,,Медицинској школи са домом ученика Сестре Нинковић у Крагујевцу одржана је Регионална домијада у културно- уметничком стваралаштву где је постигнут велики успех наших ученика. Поетско- сценски приказ- прво место Модеран плес- прво место Класична музика- прво место- Анђела Мујковић Ликовна уметност/ цртеж- прво место Фолклор- друго место Изложба ученичких радова- друго место Популарна музика- треће место Ликовно стваралаштво: Прво место- Невена Стефановић Друго место- Кристина Милојевић Треће место- Андреа Белчевић Литерарно стваралаштво: Друго место- Лазар Букумировић

16 Литерарно стваралаштво: Друго место- Лазар Букумировић Од до Васкршњи распуст Поводом обележавања Светског дана књиге и ауторских права год. чланови Литерарне секције организовали су радионичарски рад на задату тему у библиотеци Дома ученика средњих школа Крагујевац.

17 у Медиа Центру на Сајмишту одржан је стручни панел,, Могу ли локалне заједнице обликовати и утицати на своје локално тржиште рада који у оквиру Сајма образовања у Крагујевцу организује програм,, Знањем до посла. Представници Дома ученика средњих школа Крагујевац, педагог Радојка Крсмановић и библиотекар Јелена Рашковић, присуствовале су стручном панелу у трајању од два сата одржана је Републичка домијада у Новом Саду, у Културноуметничком и ликовном стваралаштву, у Дому,,Бранково коло, који је био овогодишњи домаћин такмичења; у писању, у гимназији,,јован Јовановић Змај ; реч и покрет у гимназији,,лаза Костић. Наши ученици су се такође такмичили у класичној музици, поетско сценском приказу, а плесни студио је освојио треће место Градска туристичка организација "Крагујевац" организовала је прву у циклусу туристичких водичких тура у оквиру акције "Крагујевац кроз улице и музеје" која је намењена Крагујевчанима и гостима града. Кроз причу водича и кустоса музеја, посетиоци водичке туре били су у прилици да сазнају пуно занимљивих ствари из историје и живота Крагујевца, јер је Крагујевац прва престоница српске државе и центар индустријског развоја. Представници Дома ученика средњих школа Крагујевац, библиотекар Јелена Рашковић, васпитачи Душица Максимовић и Машан Ђаловић учествовали су у поменутом обиласку у трајању од два сата организовано је последње тематско забавно вече у другом полугодишту, а забавној вечери претходио је квиз. Такмичило се 6 екипа, по два такмичара из сваке васпитне групе. Екипе су биле мешовите. Такмичари су се надметали у знању и вештинама, па осим питања из опште културе требало је да реше асоцијацију, логичке математичке проблеме, креирају словне комбинације, да споје парове и одгонетну непознату слику.

18 Победничке екипе су биле V и XII васпитна група. Победници су награђени књигама и слатким посластицама Друштво школских библиотекара Србије организовало је редовну годишњу Скупштину Друштва у свечаној сали ОШ,,Бранко Радичевић на Новом Београду. Након пријаве учесника и поздравне речи председнице ДШБС- а, учеснике су поздравили ученици и домаћин ОШ,,Бранко Радичевић. Најмлађи и најуспешнији ученици са својим наствницима приредили су пригодан програм. У оквиру радног дела Скупштине одржана је радионица,,креативна драма у школској библиотеци, а потом је најуспешнијим библиотекарима додељена награда,,мина Караџић за годину. Библиотекар у Дому ученика средњих школа Крагујевац Јелена Рашковић присуствовала је Скупштини Друштва школских библиотекара Србије као облику сталног стручног усавршавања које запослени предузима у складу са личним планом професионалног развоја. Мај у организацији неформалне групе Екош у свечаној сали Дома одржано је предавање на тему Значај очувања националног идентитета. Тема је садржај Пројекта,,Нема будућности без знања прошлости, а реализовали су је ученици Пешић Владимир, Рајановић Предраг, Вујошевић Јелена, Дивац Александар, Орловић Анђела.

19 У Дому ученика средњих школа Крагујевац одражана је осма Хемијада. Након доласка такмичара и њихових пратилаца уследило је свечано отварање Хемијаде. Угостили смо такмичаре из других Домова, из Рековца, Краљева, Јагодине, Пожаревца, Ћуприје, Медицинске школе из Крагујевца. Присутне је поздравила директорка Љубица Башић, а затим су наши гости имали прилике да погледају филм о Дому ученика средњих школа Крагујевац. Уследило је такмичење, замишљено као тест знања из свих области хемије, за ученике свих образовних профила који у својим школама изучавају хемију. Наши ученици постигли су изузетне резултате. Након тестирања ученици Прве крагујевачке гимназије са професорком М. Ђоровић извели су перформанс Развој хемије кроз време. У пратњи васпитача Дома за ученике учеснике Хемијаде и њихове пратиоце организован је и обилазак града. Захваљујемо се свим учесницима, у нади, да смо били добри домаћини на Златибору је одржана Републичка домијада у спорту. Дечаци и девојчице- екипно, освојили су друго место у фудбалу.

20 У Дому ученика средњих школа Крагујевац организовано је Вече матураната. Анкетирањем ученика Дома кроз шест категорија питања изабран је најбољи пријатељ/ матурант Александар Јончић, најбоља пријатељица/ матуранткиња Јована Јеремић, највећи џентлмен/ мантурант Андрија Стојчевски, највећа дама/ матуранткиња Јована Младеновић, најшармантнији младић/ матурант Лазар Милосављевић, најшармантнија девојка/ матуранткиња Невена Васић. Наведеним ученицима додељене су дипломе за освојене титуле. Исте вечери због свеукупног рада и понашања у васпитној групи у Дому и посебног залагања и ангажовања у испуњавању домских обавеза књигом су награђени: Јелена Тодоровић, 1. васпитна група Бојана Луковић, 2. васпитна група Невена Васић, 3. васпитна група Марина Дамњановић, 4. васпитна група Николета Добросављевић, 5. васпитна група Ивана Обрадовић, 6. васпитна група Немања Тимотијевић, 7. васпитна група Лазар Милосављевић, 8. васпитна група

21 Игор Николић, 9. васпитна група Давид Марковић, 10. васпитна група Александар Јончић, 11. васпитна група Владимир Пешић, 12. васпитна група Због посебног залагања и ангажовања у раду секција Дома, као и у оквиру васпитне групе и резултата постигнутих у Дому и школи посебно су награђени књигом: Андријана Ивановић, 6. васпитна група Давид Томић, 7. васпитна група Алекса Милојевић, 10. васпитна група Годишња награда Дома ученика средњих школа Крагујевац за школску 2016/2017. додељена је и равноправно подељена ученицама Мартини Живковић, ученици треће године Друге крагујевачке гимназије, 4. васпитна група и Кристини Главчић, ученици треће године Друге крагујевачке гимназије, 5. васпитна група, а за најбољег ученика проглашен је Лука Васиљевић, ученик треће године Прве техничке школе, 7. васпитна група. Директорка Љубица Башић, присутним ученицима се захвалила на уложеном труду и општем залагању и пожелела пуно среће у животу и раду На Дивчибарама је одржан семинар,,васпитни рад у домовима ученика средњих школа Републике Србије. Директорка дома, педагог и васпитачи, представили су се саопштењима, презентацијама, и радом у секцијама на теме:

22 - Учење и каријерно вођење Машан Ђаловић и Мирјана Стојановић,,,Хемијада Емилија Радовановић и Александар Милојевић,,,Учење у интересним групама - Организација живота и рада у дому Иван Божовић и Иванка Крајишник,,,Сарадња са друштвеном средином кроз спортске сусрете

23 Дом ученика средњих школа Крагујевац угостио је ученике и васпитаче из Дома ученика средњих школа,,јелица Миловановић и Дома ученика средње железничке школе. Након поздравне речи директорке Љубице Башић, гости су погледали промо филм о Дому, а потом су се упознали са ентеријером Дома и непосредном околином. У пратњи наших васпитача и водича Градске туристичке организације Крагујевац, гости су обишли Спомен-парк Шумарице и цркву у Дивостину. У нашем Дому организоване су и игре за васпитаче и ученике,,смешна страна спорта као и забавно вече, а целокупно дружење са нашим драгим гостима било је пријатно и незаборавно.

24

25 Јун наши ученици учествовали су у пешачкој тури у трајању од три сата на релацији Дом- Илићево- Кошутњак- Пивара- Штафета- Дом Наши ученици учествовали су на наградном конкурсу расписаном од стране удружења Хавер Србија уз подршку Министарства просвете и технолошког развоја, у области литерарног стваралаштва дванаест ученика и у области ликовног стваралаштва један ученик, на тему Холокауст- култура сећања. Поздрављена је оригиналност и вредност личног ауторског израза свих пристиглих радова а посебно су похваљени радови који су ушли у ужи избор, међу којима су из области ликовног стваралаштва, радови Анђеле Симоновић, 3. васпитна група, Дом ученика средњих школа Крагујевац, (Друга техничка школа). У Београду, ученице Анђела Симоновић и Милијана Мирковић, учесница на конкурсу у области литерарног стваралаштва, у пратњи библиотекара Јелене Рашковић, присуствовале су свечаној додели награда. Поменутог дана ученице и библиотекар обишли су Синагогу, Јеврејски историјски музеј, а присуствовали су и предавању на тему Холокауст- култура сећања. Наш Дом, награђен је поклон књигама представника Јеврејског историјског музеја. Ликовни рад- Осврт- да се не понови!

26 Фотографија- Ослобођени

27 ученици и запослени у Дому ученика средњих школа Крагујевац, погледали су представу,,нова зврчка" у Књажевско- српском театру,,јоаким Вујић организован је излет у Београду. Ученици и васпитачи, обишли су Калемегданску тврђаву, посетили Римски бунар, Саборну цркву и конак Кнегиње Љубице. Шетњу су наставили Кнез Михаиловом улицом, обилазећи Теразијску чесму и Народну скупштину. Након посете Краљевском двору у Народном позоришту погледали су представу,,избирачица ученици и наставници из Школе за основно и средње образовање,,вукашин Марковић посетили су наш Дом. Након речи добродошлице директорке Љубице Башић, шеф кухиње Божидар Пантелић упознао је наше драге госте са ентеријером кухиње и начином пословања у кухињи.

28 Витези и Витезе из Дома ученика средњих школа Крагујевац боравили су на Копаонику. Боравак је организован за ученике који су се посебно залагали и ангажовали у раду секција Дома, као и у оквиру васпитне групе и резултата постигнутих у Дому и школи.

29 у Дому ученика средњих школа Крагујевац одржан је семинар у организацији представника Техномедије Дејана Илића и сарадника на тему,,употреба софтвера STUDENT CARD SYSTEM- SCS. Семинару су присуствовали запослени у Дому ученика средњих школа Крагујевац, васпитачи Иванка Крајишник и Дејан Радевић, библиотекар Јелена Рашковић и референт за ученичка питања Јасмина Павловић. Предавачи Бранка Васојевић Дељхуса и Катарина Ковачевић упознале су присутне са новинама у погледу рада са апликацијама приликом издавања ученичких картица и обрадом података помоћник министра за ученички и студентски стандард мр Љубиша Антонијевић, посетио је Дом ученика средњих школа Крагујевац. Помоћник министра и директорка Љубица Башић, у име свих запослених, пожелели су добродошлицу ученицима и родитељима као и успешан почетак школске године.

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне секције Реализација конкурса (Фестивал љубавне поезије,,иван

Више

Летопис 2018/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписано 349 ученика и формирано 12 васпитних група. У Дому бораве ученици сва ч

Летопис 2018/ Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписано 349 ученика и формирано 12 васпитних група. У Дому бораве ученици сва ч Летопис 2018/ 2019. Током јунског и августовског уписног рока у Дом је уписано 349 ученика и формирано 12 васпитних група. У Дому бораве ученици сва четири разреда свих средњих школа у Крагујевцу. 30.

Више

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем 2013. године и почетком 2014. године, Учитељски факултет Универзитета у Београду учествовао је на сајмовима

Више

Бр

Бр Резултати испита одржаног 07.02.2014.године: ОБАВЕШТЕЊЕ РАЧУНАРСКА ТЕХНИКА Бр. инд. Презиме Име ПИО I део II део Укупно Оцена 09321 Спасић Душан 32.0 15.0 4.0 51.0 6 01063 Трајковић Милица 30.0 10.0 40.0

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум:06.06.2019. КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке о додели новчане награде ''Анђелко Савић'' редовним

Више

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19 I разред Милена Симоновић Јовић II разред Јелена Стефановић III разред Јасмина Миљковић IV разред Драган Илић I разред Весна Бабовић II разред Марко Димитријевић III разред Марија Васић IV разред Александар

Више

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc REZULTATI TAKMIČENJA ŠKOLSKA 2014/15. GODINA SRPSKI JEZIK I JEZIČKA KULTURA 1. Simić Jovana I I V 2. Rakić Aleksandar I I II 3. Jakovljević Olja II I IV 4. Matejić Nevena III I učešće 5. Janković Ivana

Више

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-MC буџет 2. Милојевић Ј. Марина I-2/2017-MC буџет 3. Максимовић

Више

Двадесети сусрети радника Електропривреде РС РАСПОРЕД ТАКМИЧЕЊА Бања Врућица, јун године

Двадесети сусрети радника Електропривреде РС РАСПОРЕД ТАКМИЧЕЊА Бања Врућица, јун године Двадесети сусрети радника Електропривреде РС РАСПОРЕД ТАКМИЧЕЊА Бања Врућица, 20-23. јун 2019. године 20. Сусрети радника Електропривреде РС Бања Врућица, 20-23. јун 2019. године Четвртак, 20. јун 2019.

Више

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 2 Стошић Милош Гимназија 3 45,00 3 Младеновић Миљан

Више

"Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna

Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna "Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, poznat pod imenom tepih Sjerpinskog. Trenutno je u projektu

Више

Република Србија ВИСОКА ХОТЕЛИЈЕРСКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА, БЕОГРАД, Кнеза Вишеслава 70 Дел. бр. 281/1/3 Датум године На основу чл. 5

Република Србија ВИСОКА ХОТЕЛИЈЕРСКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА, БЕОГРАД, Кнеза Вишеслава 70 Дел. бр. 281/1/3 Датум године На основу чл. 5 Република Србија ВИСОКА ХОТЕЛИЈЕРСКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА, БЕОГРАД, Кнеза Вишеслава 70 Дел. бр. 281/1/3 Датум 03. 07. 2019. године На основу чл. 59. и чл. 60. Статута Високе хотелијерске школе струковних

Више

Rezultat likovno literarnog konkursa ishrana 2018, LEKTORISANO

Rezultat likovno literarnog konkursa ishrana 2018, LEKTORISANO РЕЗУЛТАТИ ЛИКОВНО-ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА РАСПИСАНОГ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА МАНИФЕСТАЦИЈЕ ОКТОБАР МЕСЕЦ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ 2018. ГОДИНЕ И ОБЕЛЕЖАВАЊА 16. OКТОБРА, СВЕТСКОГ ДАНА ХРАНЕ, на тему: ПРАВИЛНА ИСХРАНА

Више

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој Дани Светог Саве у Краљеву 21 28. јануар 2019. године Понедељак, 21. јануар 17 30 Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке које причају Учествују полазници Луткарске радионице Библиотеке

Више

МЕТОДИЧКИ ПРАКТИКУМ ЛИКОВНОГ ВАСПИТАЊА РАСПОРЕД ИЗВОЂЕЊА АКТИВНОСТИ ЗА ПРВИ СЕМЕСТАР ШКОЛСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ У ВРТИЋУ ПИОНИР ДАТУМ ВРЕМЕ УЗРАСНА ГРУ

МЕТОДИЧКИ ПРАКТИКУМ ЛИКОВНОГ ВАСПИТАЊА РАСПОРЕД ИЗВОЂЕЊА АКТИВНОСТИ ЗА ПРВИ СЕМЕСТАР ШКОЛСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ У ВРТИЋУ ПИОНИР ДАТУМ ВРЕМЕ УЗРАСНА ГРУ МЕТОДИЧКИ ПРАКТИКУМ ЛИКОВНОГ ВАСПИТАЊА РАСПОРЕД ИЗВОЂЕЊА АКТИВНОСТИ ЗА ПРВИ СЕМЕСТАР ШКОЛСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ У ВРТИЋУ ПИОНИР ДАТУМ ВРЕМЕ УЗРАСНА ГРУПА ОБЈЕКАТ СТУДЕНТ 1. 17.10.2017. 2. 17.10.2017. 3.

Више

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београд. Од самог почетка његову игру карактерисало је постизање

Више

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОШ Бранко Миљковић Број: 02-56/1 Датум: 06..2014.године Н И Ш На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања ( Сл.гл. РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 60. и

Више

Microsoft Word - Medijsko pravo

Microsoft Word - Medijsko pravo INDEKS PREZIME IME 006/ Радоичић Илона NAZIV PREDMETA GRUPA ZA VEŽBE 007/ Здравковић Јелена 008/ Ристић Милан 0/ Петковић Ана 0/ Лаловић Моника 03/ Смиљковић Александар 09/ Милић Александра 0/ Стевановић

Више

oioipjkm

oioipjkm УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКАДЕМСКУ 2018/2019. ГОДИНУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ ИЗВОЂАЧКЕ

Више

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприји на школском кросу са 13 година. Ту је запазио атлетски

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Ћирковић Н. Тамара РЕк 1/18 60.00 10.00 70.00 2 Петровић Б. Ивана РЕк 14/18 60.00 7.80 67.80 3 Петковић Љ. Стефан РЕк 4/18 60.00 7.60 67.60 4 Симић Н. Никола

Више

Microsoft Word - ????????? 15-16

Microsoft Word - ????????? 15-16 ОШ '' САВА ШУМАНОВИЋ '' БЕОГРАД НАСТАВА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА И СПОРТА ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКИХ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА ЗА ШКОЛСКУ ГОДИНУ 2015/16. Такмичења организовао и водио предметни наставник: Маниша Вукмировић

Више

ОШ Вук Караџић, Сремчица

ОШ Вук Караџић, Сремчица ОШ Вук Караџић, Сремчица ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ИСТОРИЈЕ Такмичење из историје на нивоу школе одржано је у среду 24. децембра 2014. године за ученике свих разреда Будући да квоте за учешће на

Више

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач Назив студијског програма: Рачунарство и информатика Предмет: Педагогија Шифра предмета: Р И 0 2 0 7 ЕСПБ: 6 1. 58/16 Р С Драгићевић Иван 100 10 2. 18/16 Р Б Ђокић Душан 70 7 3. 14/16 Р Б Ђорђевић Душан

Више

ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП", ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП, ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП", ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ШКОЛА МЕСТО А1 А2 А3 А4 Г1 Г2 Г3 Г4 К1 К2 К3 К4 УК

Више

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша)

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша) СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II 39193 Милан (Небојша) Ценић, Студијски програм: Финансије, банкарство и осигурање 4067 Електронско

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 1000 Ниш, Србија Тел:+31 1 202 300; Факс:+31 1 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 40-4266-41;

Више

KONAČNI REZULTATI TAKMIČENJA

KONAČNI  REZULTATI TAKMIČENJA МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ОСНОВНА ШКОЛА ``ВЛАДИСЛАВ ПЕТКОВИЋ - ДИС`` ГРЉАН ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА.] БИЛТЕН Грљан, 13. 04. 2014. год. А) Организациони одбор

Више

ДЕЦЕМБАР 1.децембар године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу

ДЕЦЕМБАР 1.децембар године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу ДЕЦЕМБАР 1.децембар 2018. године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу између одељења 4/1 и 3/1. Победник турнира била је

Више

KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR

KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR «SVETI FRANJO» TUZLA B I L T E N XIX. ŠPORTSKI SUSRETI KŠC-a U BIH (SREDNJE ŠKOLE) Tuzla, 2. travnja 2016. godine 1. Kratki osvrt na XIX. športske

Више

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР. САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање вршњачких односа у учењу, животу и раду школе различитих активности вршњачког

Више

Назив предмета: ЦАРИНСКО И ШПЕДИТЕРСКО ПОСЛОВАЊЕ

Назив предмета: ЦАРИНСКО И ШПЕДИТЕРСКО ПОСЛОВАЊЕ Резултати колоквијума из Основа организације 1. Стефан (Небојша) Миленковић 12826/15 / 2. Никола (Градимир) Младеновић 12828/15 / 3. Стефан (Александар) Петковић 12833/15 / 4. Никола (Небојша) Тодоровић

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 18000 Ниш, Србија Тел:+381 18 202 300; Факс:+381 18 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 840-842668-41;

Више

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20 СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 2019/2020. ГОДИНЕ Р.БР. Презиме Име Име I II III IV УКУПНО

Више

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Мен

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Мен Назив студијског програма: Менаџмент и интернационална бизнис администрација Предмет: Статистика Шифра предмета: М Б 1 2 0 4 ЕСПБ: 5 Датум: 15/06/2017 године Време: 10:00 Сала: 1. 20/16 М Б Бјелетић Јована

Више

Microsoft Word - E-DNEVNIK - Međunarodno javno pravo Preliminarni rezultati.doc

Microsoft Word - E-DNEVNIK - Međunarodno javno pravo Preliminarni rezultati.doc ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕДИСПИТНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ МЕЂУНАРОДНОГ ЈАВНОГ ПРАВА У ШК. 2018/19. ГОДИНИ СТУДЕНТИ КОЈИ СУ НА ЗАВРШНОМ ИСПИТУ ОСЛОБОЂЕНИ ПОЛАГАЊА МАТЕРИЈЕ ОБУХВАЋЕНЕ ОД 1. ЗАКЉУЧНО СА 52. ИСПИТНИМ

Више

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1. X РАДИОНИЦА УМОВАЊЕ ЗРНЦА ИЗ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ Радионицу је држао учитељ и дечији писац Душан Пејчић и то на основу 17 занимљивих историјских прича које је објавио у својој књизи

Више

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина Максимовић Катарина Милошевић Ђорђе Миљаковић Математика Математика IV разред Понедељак од 11:05-11:50 IV разред,

Више

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шестог, 8 ученика седмог и 7 ученика осмог разреда, укупно

Више

КРОС ЛИГА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ III-КОЛО Б И Л Т Е Н 2 -РЕЗУЛТАТИ- ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИ КЛУБ Б О Р БОР 9.АПРИЛ 2017.

КРОС ЛИГА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ III-КОЛО Б И Л Т Е Н 2 -РЕЗУЛТАТИ- ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИ КЛУБ Б О Р БОР 9.АПРИЛ 2017. КРОС ЛИГА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ III-КОЛО Б И Л Т Е Н 2 -РЕЗУЛТАТИ- ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИ КЛУБ Б О Р 9.АПРИЛ 2017. Дисциплина: 200 метара Категорија: Предшколци дечаци 2010 и мл. 1 1 Стефан Машић 2011 ПРИ 38,0

Више

РЕХАБИЛИТАЦИЈА ЗА 2019 ГОДИНУ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ДИРЕКЦИЈИ РБ,, КОЛУБАРА'' И ОЦ,, ПРОЈЕКТ'' РЕДНИ БРОЈ ИМЕ ДЕО МАТИЧНИ БРОЈ НАПОМЕНА СОКО БАЊА I смена 16.

РЕХАБИЛИТАЦИЈА ЗА 2019 ГОДИНУ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ДИРЕКЦИЈИ РБ,, КОЛУБАРА'' И ОЦ,, ПРОЈЕКТ'' РЕДНИ БРОЈ ИМЕ ДЕО МАТИЧНИ БРОЈ НАПОМЕНА СОКО БАЊА I смена 16. РЕХАБИЛИТАЦИЈА ЗА 2019 ГОДИНУ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ДИРЕКЦИЈИ РБ,, КОЛУБАРА'' И ОЦ,, ПРОЈЕКТ'' РЕДНИ БРОЈ ИМЕ ДЕО МАТИЧНИ БРОЈ НАПОМЕНА I смена 16.06.-26.06. 1 КРЕМЕНАЦ ДРАГАНА 04-05 157875 2 СИМИЋ ЗОРИЦА 04-05

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКА

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКА УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКАДЕМСКУ 2019/2020. ГОДИНУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ ИЗВОЂАЧКЕ

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

Microsoft Word - rezultati testa 2011[k]-1

Microsoft Word - rezultati testa 2011[k]-1 РЕЗУЛТАТИ ТЕСТА ИЗ ГРАЂАНСКОГ ПРОЦЕСНОГ ПРАВА Име и презиме Број Број поена индекса 1. Марија Пешић 119/08 9.25 2. Ана Казновац 40054 9.25 3. Јелена Митровић 095/08 9.25 4. Нина Миленковић 008/08 9.25

Више

G2 Студенти који студирају по акредитацији из године Бр. Индекс Презиме и име Предавања Вежбе Колоквијум Јануар Фебруар Јун 1 110/2016 Аздејкови

G2 Студенти који студирају по акредитацији из године Бр. Индекс Презиме и име Предавања Вежбе Колоквијум Јануар Фебруар Јун 1 110/2016 Аздејкови Студенти који студирају по акредитацији из 2015. године 1 110/2016 Аздејковић, Марија 2рл2 2рл2б 2 255/2017 Алановић, Дијана 2рл1 2рл2б 8 21 3 108/2017 Алексендрић, Катарина 2рл2 2рл2а 5 4 9 4 4 109/2017

Више

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил Списак студената Предмет: МАСА-А12011-1801 - Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Милошевић Сала: 220 1 2018/21005 Штуловић Симона 1 2 2018/21003 Петровић Олга 1

Више

Microsoft Word - Raspored casova letnji semestar

Microsoft Word - Raspored casova letnji semestar РАСПОРЕД ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА ЛЕТЊИ СЕМЕСТАР ШКОЛСКЕ 2016/2017. ГОДИНЕ (преподневна настава) Ред бр Име и презиме професора Назив предмета Смер Понедељак Уторак Среда Четвртак Петак 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2

Више

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez У циљу успостављања боље сарадње између наставника, родитеља и деце, Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Фондацијом Темпус и Eurydice мрежом организује конференцију Укљученост

Више

Microsoft Word - druga na trecu.doc

Microsoft Word - druga na trecu.doc СПИСАК СТУДЕНАТА ДРУГЕ ГОДИНЕ КОЈИ СУ ПОСЛЕ ОКТОБАРСКОГ ИСПИТНОГ РОКА 2017. СТЕКЛИ ПРАВО ДА УПИШУ ТРЕЋУ ГОДИНУ Студенти који су стекли право уписа на буџет Р. Бр. Индекс Име Презиме Бодови стечени у школској

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Здравковић Г. Петар РЕк 44/17 66.00 7.63 73.63 2 Митић Б. Димитрије РЕк 16/17 66.00 7.35 73.35 3 Ристић М. Светозар РЕк 13/17 66.00 7.15 73.15 4 Ђокић О.

Више

На основу члана 56

На основу члана 56 На основу члана 57. став 1. Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 28. Статута Гимназије Свети Сава Пожега, Школски одбор Гимназије Свети

Више

Microsoft Word - ?????? ????????? ????? ?????? ???? ?? ????? ??????????? ???? ?????? ????? ?? ????? ????? ?????? ?? ????? ?????

Microsoft Word - ?????? ????????? ????? ?????? ???? ?? ????? ??????????? ???? ?????? ????? ?? ????? ????? ?????? ?? ????? ????? СПИСАК СТУДЕНАТА ПРВЕ ГОДИНЕ КОЈИ СУ ПОСЛЕ ОКТОБАРСКОГ РОКА СТЕКЛИ ПРАВО ДА УПИШУ ДРУГУ ГОДИНУ НА ТЕРЕТ БУЏЕТА ИНДЕКС ИМЕ ПРЕЗИМЕ ЕСПБ ПРОСЕЧНА ОЦЕНА 058/17 Емилија Влајић 60 10.00 098/17 Стефанија Насић

Више

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толеранцији и одговорности за сопствене поступке свих актера

Више

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року Усмени део испита биће одржан у ЧЕТВРТАК, 25.04.2019. од 08,00 часова у сали БС Испитивач: Проф. др Тадија Ђукић 1. Јовановић Наталија 43993 04/19 9

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИСОКОМ ШКОЛОМ ПЕТАК 14. 09. 2018. САЛА ЗА ФИЗИЧКО/ АМФИТЕАТАР

Више

План стручног усавршавања за школску 2011/2012

План стручног усавршавања за школску 2011/2012 Основна школа Милорад Мића Марковић Мала Иванча Годишњи план стручног усавршавања наставника, стручних сарадника и директора за школску 2014/2015. годину Анализа стања У школској 2013/2014. години наставници

Више

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДАЦИ О КОНКУРСУ Одлука о расписивању конкурса, орган

Више

rptRangLista

rptRangLista OŠ Tatomir Anđelić, Mrčajevci Odeljenje: 8-1 417075 Stefan Čekanović Upisani profil: MOCA SE 3D20S bodova 49,47 1 MOCA SE 4D13S Mašinsko-saobraćajna škola, TEHNIČAR ZA KOMPJUTERSKO UPRAVLjANjE 61,12 2

Више

untitled

untitled POSLOVNI PROGRAMI Sreda, 2. oktobar 10.00 časova, Kongresni centar Master, Sale 1 i 2 Svečano otvaranje 52. međunarodnog sajma lova i robilova i Sajma ekologije Sreda, 2. oktobar 12.00 16.00 Konferencija

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Тасић С. Никола РЕк 24/17 60.00 7.90 67.90 2 Антић Александар СЕк 55/17 60.00 7.40 67.40 3 Митић В. Алекса СЕк 45/17 60.00 7.40 67.40 4 Чоловић М. Александар

Више

Број:

Број: ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ДОДЕЉИВАЊУ НАГРАДА ЗА УСПЕХ СТУДЕНАТА У ШКОЛСКОЈ 2016/17. ГОДИНИ И ВИСИНИ И НАЧИНУ ОБЕЗБЕЂИВАЊА НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА ЗА НАГРАДЕ КОЈЕ ЋЕ БИТИ ДОДЕЉЕНЕ У ВИДУ ЈЕДНОКРАТНИХ СТИПЕНДИЈА ПРЕДЛОГ

Више

КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ ("Службе

КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ (Службе КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ ("Службени лист АП Војводине", број 33/2016) Правилником о

Више

петак ( ) сале 25, 26 и 26б 8:00 Индекс Презиме и име Потпис Демонстратор Поени 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653

петак ( ) сале 25, 26 и 26б 8:00 Индекс Презиме и име Потпис Демонстратор Поени 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653 петак (07.06.2019.) сале 25, 26 и 26б 8:00 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653 Трајковић Слободан 2013/0673 Терзић Николета 2014/0380 Прело Срђан 2014/0614 Тановић Иван 2014/0653

Више

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII нед. XIII нед.xiv нед. XV нед. I Деспотовић Душан 02/2013 Са 1,75 1,75 2,00 0,00 2,00 2,00 I Симоновић

Више

З А П И С Н И К О П О Л А Г А Њ У И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијск

З А П И С Н И К О П О Л А Г А Њ У И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијск Назив студијског програма: Туризам Предмет: Економика предузећа Шифра предмета: Т У 0 2 0 2 ЕСПБ: 6 1. 07/16 Т Б Гајић Урош 2 0 6 2. 11/16 Т Б Ђурић Миљан 2 0 8 3. 03/16 Т Б Јевтић Нина 2 0 6 4. 29/16

Више

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете,

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете, ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, 10.03.2019.год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Српско

Више

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок Списак неисправних пријава Јанко (Др

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок Списак неисправних пријава Јанко (Др СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок 38860 Јанко (Драган) Јовановић, Студијски програм: Општа економија 4014 Финансијски систем и

Више

Ред

Ред Ред. бр. Бр. индекса Презиме ПОЕНИ ПРЕДИСПИТНИХ ОБАВЕЗА ИЗ ПРЕДМЕТА ХЕМИЈСКИ ПАРАМЕТРИ РАДНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ КОД ПРОФЕСОРА ДАНИЛА ПОПОВИЋА ШКОЛСКA ГОДИНА 2016-2017. Име Сем. Настава Колоквијуми Поени

Више

РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ

РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ школске 2011/2012. године ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА И ВИШОМ ШКОЛОМ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ВАСПИТАЧА 1. ПИСМЕНИ ДЕО ИСПИТА

Више

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОСНОВНИХ ШКОЛА ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА ОДРЖАНОГ 27.2.2016.

Више

rptSrednjeSkole

rptSrednjeSkole Profil: MASA UH 4T01S, ARANŽER (Srpski) 1 360798 Jelena Milekić OŠ Nata Jeličić - Šabac 1 545,55 2 522600 Natalija Nedić OŠ Stojan Novaković - Šabac 1 506,07 3 957690 Mina Lazić OŠ Nikolaj Velimirović

Више

РАНГ ЛИСТА КЛУБОВА ЗА 2011

РАНГ ЛИСТА КЛУБОВА ЗА 2011 ПРЕДЛОГ РАНГ ЛИСТА КЛУБОВА ЗА 2012. годину 1. НОВИ БЕОГРАД УШЋЕ 724,57 2. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 702,00 3. ПАРТИЗАН 585,66 4. ПОЛИЦАЈАЦ 558,66 5. АЛЕКСА ДЕЈОВИЋ 507,00 6. НОВИ САД 1790 453,00 7. ЧИКА МАТА 290,00

Више

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Пријем првака, 01.09.2016. У сва три школска места пригодном приредбом и поделом поклона извршен је пријем првака у присуству

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01) Школски одбор Гимназије и економске школе Јован Јовановић

Више

Microsoft Word - OE2_ETR_2018_LAB_VJEZBE.doc

Microsoft Word - OE2_ETR_2018_LAB_VJEZBE.doc Osnove elektrotehnike II, ETR, termini laboratorijskih vježbi: Četvrtak, 24. 05. 2018. 1/2017 Luka Bandović 2/2017 Isidora Lukić 3/2017 Bogdan Vujanović 4/2017 Ljubo Perović 5/2017 Matija Mišković 6/2017

Више

Jedinstvena-jun.xlsx

Jedinstvena-jun.xlsx : 1066/1 ЖЕЛЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ 1 1004/1-2 Ступар Ненад Сања 40.00 58 98.00 2 1004/1-3 Алексић Жарко Бојана 40.00 58 98.00 3 1004/1-6 Ивановић Рајко Звонко 32.76 58 90.76 4 1004/1-9 Живановић Милан Дуња

Више

o

o o IZVOR:RADIO BEOGRAD 2 AUTOR:JOVANA MILOVANČEVIĆ "POEZIJA UŽIVO" U NOĆI MUZEJA U BEOGRADU U ovogodišnjoj "Noći muzeja", koja će biti organizovana u subotu 18. maja, Radio Beograd 2 će, prvi put, organizovati

Више

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у трећу годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске сту

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у трећу годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске сту Ранг Број индекса Презиме и име студента Број ЕСПБ Просечна оцена X 3 1. 2014/0128 Петровић Јелена 60,00 30,00 90,00 2. 2014/0140 Берић Јован 60,00 28,32 88,32 3. 2014/0138 Стевановић Славица 60,00 27,99

Више

45d5a900aedcdb9c3c4b6ec5bb962eee8c90cef78596b138362d01474f xlsx

45d5a900aedcdb9c3c4b6ec5bb962eee8c90cef78596b138362d01474f xlsx ПРВИ РАЗРЕД Ранг Име Презиме Одељ Школа Место Наставник шифра 1. зад. 2. зад. 3. зад. 4. зад. 5 зад. Укупно Награда 1 Вања Пеић 10 Гимназија Крушевац Дејан Оролић 104 20 20 20 20 20 100 I 2 Ђoрђe Петровић

Више

Весна М. Петровић Факултет педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, Јагодина БИБЛИОГРАФИЈА МОНОГРАФИЈЕ, МОНОГРАФСКЕ СТУДИЈЕ, ТЕМАТСКИ ЗБОРНИЦИ, ЛЕС

Весна М. Петровић Факултет педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, Јагодина БИБЛИОГРАФИЈА МОНОГРАФИЈЕ, МОНОГРАФСКЕ СТУДИЈЕ, ТЕМАТСКИ ЗБОРНИЦИ, ЛЕС Весна М. Петровић Факултет педагошких наука Универзитета у Крагујевцу, Јагодина БИБЛИОГРАФИЈА МОНОГРАФИЈЕ, МОНОГРАФСКЕ СТУДИЈЕ, ТЕМАТСКИ ЗБОРНИЦИ, ЛЕСКИКОГРАФСКЕ И КАРТОГРАФСКЕ ПУБЛИКАЦИЈЕ МЕЂУНАРОДНОГ

Више

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 +

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница

Више

Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа (у даљем тексту: Заједница школа) на основу Стручног упутства

Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа (у даљем тексту: Заједница школа) на основу Стручног упутства Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа (у даљем тексту: Заједница школа) на основу Стручног упутства о организовању такмичења и смотри ученика основне

Више

Microsoft Word - Bofosijada info.doc

Microsoft Word - Bofosijada info.doc B O F O S I J A D A 2011 DEVETI TRADICIONALNI RADNO SPORTSKI SUSRETI ČLANOVA SAMOSTALNOG SINDIKATA ZAPOSLENIH U BANKAMA, OSIGURAVAJUĆIM DRUŠTVIMA I DRUGIM FINANSIJSKIM ORGANIZACIJAMA SRBIJE Tradicionalni

Више

Uvodne napomene

Uvodne napomene На основу члана 26. Статута Фото савеза Србије, Скупштина ФСС, одржана дана 15.06.2019. године у Крагујевцу, доноси ПРАВИЛНИК О ДОДЕЛИ ЗВАЊА У ФОТО САВЕЗУ СРБИЈЕ Звања у ФСС су: - Излагачка звања - Уметничка

Више

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у четврту годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске с

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у четврту годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске с Ранг Број индекса Презиме и име студента Број ЕСПБ Просечна оцена X 3 1. 2013/0133 Живковић Катарина 60,00 29,19 89,19 1. 2013/0821 Иванковић Јована 60,00 29,19 89,19 3. 2013/0137 Гајић Миона 60,00 28,92

Више

Raspored ispita - juni NNV.xlsx

Raspored ispita - juni NNV.xlsx ПЕТАК 12.06.2015. СРПСКИ ЈЕЗИК 1 СРПСКИ ЈЕЗИК студенти са ПА, вишом и СРПСКИ ЈЕЗИК 2 ГОВОРНА КУЛТУРА ФОРМЕ УЧТИВОСТИ У СРПСКОМ ЈЕЗИКУ (редовни учитељи и васпитачи) СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ 2 СРПСКОГ

Више

180 година школе

180 година школе Стојан Богдановић је рођен 1944. године у Великом Боњинцу, Бабушница. Основну школу и гимназију завршио је у Књажевцу. Студирао је у Београду, Паризу и Новом Саду. Доктор је математичких наука. Оснивач

Више

Microsoft Word - kriminologija grupe za kolokvijum.doc

Microsoft Word - kriminologija grupe za kolokvijum.doc ТЕРМИНИ ПОЛАГАЊА КОЛОКВИЈУМА ИЗ ПРЕДМЕТА КРИМИНОЛОГИЈА ПО ГРУПАМА 1. група 13.05.2015. од 9 сати 2. група 20.05.2015. од 9 сати 3. група 27.05.2015. од 9 сати РЕДНИ БРОЈ ИНДЕКС ИМЕ ПРЕЗИМЕ ГРУПА ЗА ПОЛАГАЊЕ

Више

Microsoft Word - rezultati I kolokvijuma iz modul 5 parazitologije

Microsoft Word - rezultati I kolokvijuma iz modul 5 parazitologije Уписани студенти школске 2007/2008.године III семестар Смер доктор медицине III семестар Р. бр. Име и презиме Бр. индекса Бр. бодова Прва група 1. Чапрић Маријана 2006/117 Б 3 2. Попадић Неда 2006/51 Б

Више

СПИСАК СТУДЕНАТА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ АГРАРНОГ МЕНАЏМЕНТА 25. и 27. априла године Студенти који су положили други колоквијум Презиме и

СПИСАК СТУДЕНАТА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ АГРАРНОГ МЕНАЏМЕНТА 25. и 27. априла године Студенти који су положили други колоквијум Презиме и СПИСАК СТУДЕНАТА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ КОЛОКВИЈУМ ИЗ АГРАРНОГ МЕНАЏМЕНТА 25. и 27. априла 2017. године Студенти који су положили други колоквијум Презиме и име Број индекса Оцена Цветковић Марија 39926 7 Стевановић

Више

I група уторак, Јаковљевић Наталија и Кнежевић Јована Аритоновић Марија и Весић Марија Тешевић Драгана и Поповић Тијана уторак,

I група уторак, Јаковљевић Наталија и Кнежевић Јована Аритоновић Марија и Весић Марија Тешевић Драгана и Поповић Тијана уторак, I група уторак, 06.11.2012. Јаковљевић Наталија и Кнежевић Јована Аритоновић Марија и Весић Марија Тешевић Драгана и Поповић Тијана уторак, 20.11.2012. Богдановић Драгана и Јована Терзић Лончар Војислава

Више

МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ - КРАЉЕВО РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ ПОЛАГАЛИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ - 1. конкурсни рок: 03/07/12 - Студијски програм: Машин

МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ - КРАЉЕВО РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ ПОЛАГАЛИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ - 1. конкурсни рок: 03/07/12 - Студијски програм: Машин МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ - КРАЉЕВО РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ ПОЛАГАЛИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ - 1. конкурсни рок: 03/07/12 - Студијски програм: Машинско инжењерство Р.бр. Кандидат с. школа пријемни Укупно

Више

Енглески језик 1 1. УПИС ОЦЕНА У ПРЕДВИЂЕНОМ ТЕРМИНУ ЈЕ ОБАВЕЗАН, БЕЗ ОБЗИРА НА РОК У КОЈЕМ СТУДЕНТ ПЛАНИРА ДА ПОЛАЖЕ УСМЕНИ ИСПИТ. СТУДЕНТ МОРА ИМАТИ

Енглески језик 1 1. УПИС ОЦЕНА У ПРЕДВИЂЕНОМ ТЕРМИНУ ЈЕ ОБАВЕЗАН, БЕЗ ОБЗИРА НА РОК У КОЈЕМ СТУДЕНТ ПЛАНИРА ДА ПОЛАЖЕ УСМЕНИ ИСПИТ. СТУДЕНТ МОРА ИМАТИ Енглески језик 1 1. УПИС ОЦЕНА У ПРЕДВИЂЕНОМ ТЕРМИНУ ЈЕ ОБАВЕЗАН, БЕЗ ОБЗИРА НА РОК У КОЈЕМ СТУДЕНТ ПЛАНИРА ДА ПОЛАЖЕ УСМЕНИ ИСПИТ. СТУДЕНТ МОРА ИМАТИ УПИСАНУ ОЦЕНУ ПРЕ ИЗЛАСКА НА УСМЕНИ ДЕО ИСПИТА. НАКНАДНИ

Више

Базе података 1 - СИ - јануар Р.Б. Индекс Презиме и име Лаб 1 (макс 1) Лаб 2 (макс 3) Лаб 3 (макс 3) Лаб 4 (макс 3) Колоквијум 1 - редовни - Ко

Базе података 1 - СИ - јануар Р.Б. Индекс Презиме и име Лаб 1 (макс 1) Лаб 2 (макс 3) Лаб 3 (макс 3) Лаб 4 (макс 3) Колоквијум 1 - редовни - Ко 1. 2005/0559 Шантић Мирослав 0 2. 2010/0085 Репац Небојша 0 3. 2011/0322 Тасић Милош 0 4. 2011/0493 Срећковић Немања 1 1 2 1 10 1 1 0 16 5 5. 2011/0543 Константиновић Сара 5.5 46 51.5 6 6. 2012/0519 Станишић

Више

Microsoft Word - Decembar 2018

Microsoft Word - Decembar 2018 Децембар 2018 Датум Догађај У оквиру симпозијума "Образовање и нове информатичке технологије у Еврорегији" (одржаном у Темишвару) професори мр Гордана Зарић и сц Жељко Лежаја излагали су свој рад Electronic

Више

Microsoft Word - mppbolonja.doc

Microsoft Word - mppbolonja.doc Страна: 4 од 6 који је одржан на Правном факултету у Нишу дана 08/10/2012. г. у часова. Р.бр. Кандидат Индекс Вид Пут П.поени Успех Одустао Напомена 1. Церовић Р. Милица 036/08 С 1. 0. 2. Илић М. Марија

Више