22. siječnja 2015., br. 280 AKTUALNO HPO podupire Varaždin - str. 2. AKTUALNO Čeka se imenovanje povjerenika - str. 3. AKTUALNO Krenulo zapošljavanje

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "22. siječnja 2015., br. 280 AKTUALNO HPO podupire Varaždin - str. 2. AKTUALNO Čeka se imenovanje povjerenika - str. 3. AKTUALNO Krenulo zapošljavanje"

Транскрипт

1 22. siječnja 2015., br. 280 AKTUALNO HPO podupire Varaždin - str. 2. AKTUALNO Čeka se imenovanje povjerenika - str. 3. AKTUALNO Krenulo zapošljavanje u Press Glasu - str. 3. DRUŠTVO Brojne proslave Vincekovog - str. 6. KULTURA Noć muzeja u Varaždinu - str. 7. SPORT Maks i Stjepan osvojili turnire - str. 8. Pratite nas i na Facebooku:

2 AKTUALNO 2. HPO podupire Varaždin Hrvatski paraolimpijski odbor podržao je kandidaturu Varaždina za Europsku prijestolnicu kulture godine. Sporazum su jučer u Gradskoj vijećnici potpisali predsjednik HPO-a Ratko Kovačić i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. - Ovo je rezultat dugogodišnje suradnje s Gradom Varaždinom na razvoju sporta osoba s invaliditetom i organizaciji natjecanja koja čitav niz godina održavamo u Varaždinu. Ove godine imamo vrlo bogat program, od travnja do kolovoza pet vrhunskih natjecanja u različitim sportovima. U srpnju očekujemo mlade osobe s invaliditetom iz čitave Europe. Očekujemo ukupno oko 700 sportaša. Od poznatih će doći svjetska prvakinja u stolnom tenisu Sandra Paović, Varaždinka Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić, ekipno brončane sa SP-a, u atletici imamo čitav niz svjetski poznatih imena kao što je Darko Kralj - rekao je Kovačić te dodao da mu je posebno drago da HPO može podržati kandidaturu Varaždina za Europsku prijestolnicu kulture. - Da bi postali kandidat za Europsku prijestolnicu kulture morate uključiti cijelu zajednicu, od najmlađih do najstarijih, sve civilne udruge. U tom kontekstu je kruna odlične dugogodišnje suradnje s HPOom ova podrška i pet velikih manifestacija u Varaždinu, a kao najveća Europske igre mladih sportaša s invaliditetom u srpnju - kazao je Habuš te naglasio da je Varaždin prepoznat i ima priznanja iz Europe kao grad koji je otvoren i dostupan za osobe s invaliditetom ne samo što se tiče uklanjanja arhitektonskih barijera već i onih u glavama ljudi. Ove godine u Varaždinu će biti održano pet sportskih natjecanja za sportaše s invaliditetom. Od 24. do bit će održano Državno prvenstvo stolnotenisača, Državno prvenstvo atletičara, od 18. do Otvoreno prvenstvo u Goalballu za slijepe i slabovidne osobe, od 16. do Europske igre mladih sportaša s invaliditetom do 21 godine (plivanje, stolni tenis, boćanje i atletika) te 8. i Otvoreno atletsko prvenstvo za osobe s invaliditetom.

3 AKTUALNO 3. Čeka se imenovanje povjerenika Hrvatska Vlada do kraja ovog mjeseca trebala bi imenovati povjerenika za Novi Marof nakon čega će u slijedećih nekoliko mjeseci uslijediti prijevremeni izbori za Gradsko vijeće i gradonačelnika. Bit će to prvi prijevremeni izbori u Varaždinskoj županiji od zadnjih redovnih lokalnih izbora održanih u proljeće godine i određeni pokazatelj kretanja na političkoj sceni i popularnosti političkih stranaka. Zasada je dosadašnji gradonačelnik, reformist Darko Hrenić, javno potvrdio svoju kandidaturu, dok neslužbene informacije govore da će svog kandidata imati i HNS. HNS je stranka, koja je prije odlaska Hrenića u reformiste, imala gradonačelnika u dva mandata. Krenulo zapošljavanje u Press Glasu Poljska tvrtka Press Glas, koja je svoje pogone izgradila u Poduzetničkoj zoni u Jalžabetu i koja u slijedećih Prema istim informacijama kandidat HNS-a trebao bi imati podršku SDP-a i HSU-a. Kao treći siguran kandidat navodi se HDZ-ov Siniša Jenkač, za koga se pretpostavlja i mnogi prognoziraju da će biti novi gradonačelnik Novog Marofa. Za očekivati je da će Jenkač imati potporu HSS-a s kojim je HDZ bio u čvrstoj koaliciji u Gradskom vijeću. nekoliko mjeseci kreće s proizvodnjom, već je počela s prvim zapošljavanjima. U ovom trenutku riječ je o zapošljavanju stručnih osoba poput strojarskih tehničara i inženjera, elektrotehničara i inženjera te struke. Nakon što se vodstvo tvrtke odluči za kadrove slijedi njihova edukacija u pogonima Press Glasa u Poljskoj. Inače, tvrtka će do kraja ove godine otvoriti oko 250 novih radnih mjesta. Press Glas se bavi proizvodnjom industrijskog stakla i spada među prvih sto poljskih tvrtki po veličini prihoda. Ono što je također važno je skori dolazak tridesetak visoko obrazovanih stručnjaka iz Poljske koje će u slijedećih godinu dana boraviti u našoj županiji te nadzirati početak proizvodnje u pogonu u Poduzetničkoj zoni u Jalžabetu i educirati novozaposlene. Nije nezanemariv ni financijski aspekt toga jer je pretpostavka da će njih tridesetak za životne troškove u Varaždinu utrošiti nekoliko milijuna kuna.

4 CRNA KRONIKA Nesreća na križanju Koprivničke i R. Boškovića 4. Nova zloupotreba osobnih podataka U prometnoj nesreći koja se u utorak u kasnim večernjim satima dogodila na križanju Koprivničke i Ulice Ruđera Boškovića u Varaždinu ozlijeđeni su 23-godišnja vozačica te dvije godine mlađi suvozač. Nesreću je skrivila žena od 45 godina koja je, vozeći se Koprivničkom ulicom, ušla u semaforizitano raskrižje kada je za nju bilo upaljeno crveno svjetlo. U raskrižju je već vozilom bila 23-godišnjakinja koja je imala zeleno svjetlo. Uslijedio je sudar dva automobila, a lošije su prošli 23-godišnjakinja i njen suvozač, budući je žena koja je skrivila nesreću prednjim dijelom svog vozila udarila u bočni dio vozila 23-godišnjakinje. Nakon nesreće ozlijeđenima je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede su okarakterizirane kao lakše, navodi se u dnevnom izvješću Policijske uprave varaždinske. Ovo je prva prometna nesreća s ozlijeđenim osobama nakon početka tjedna i vikenda kada su zabilježene nesreće samo s materijalnom štetom. Nakon što je nedavno policija izvijestila o slučaju zlouporabe osobnih podataka te neovlaštenog sklapanja ugovora s teleoperaterima koristeći se tuđim podacima, u jučerašnjem izvješću policija je navela novi takav slučaj. Jedina razlika je u tome što je u ovom slučaju neovlašteno sklopljeno ugovor s četiri teleoperatera, dok se u onom prethodnom radilo o ugovorima s tri teleoperatera. Osoba čiji su osobni podaci zloupotrebljeni sada ima dug prema tim teleoperaterima od nekoliko tisuća kuna. Policija traži osobu koja je zloupotrebila podatke, protiv koje je će se i podnijeti kaznena prijava. Marketing Telefon: +385(0) marketing@jutarnji-varazdinec.com

5 DRUŠTVO 62 doze krvi u Ivancu Nastavljajući s organiziranjem i prikupljanjem potrebnih doza krvi Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike poduzeća Itas te za žene sa šireg ivanečkog područja. Akcija je održana u dvorani Gradskog društva Crvenog križa Ivanec, a prikupljene su 62 doze krvi za potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin. Slijedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji ivanečkog Crvenog križa održat će se u ponedjeljak od 9 do u bolnici u Klenovniku, za djelatnike bolnice i građane sa šireg klenovničkog područja, a potom od 12 do 14 sati u tvornici Ivančica d.d. Inače, u godini GDCK Ivanec prikupilo je 2119 doza krvi, a akcijama je pristupilo 2220 dobrovoljnih darivatelja krvi. GDCK Ivanec ima mlado davalaštvo, a najveći broj darivatelja u dobi je između 30 i 39 godina života. Od ukupnog broja darivatelja u evidenciji ivanečkog Crvenog križa, a to je 3034 darivatelja, 2020 je muškaraca i 1014 žena. Ivanečko je društvo 19. u Hrvatskoj od 105 društava Crvenog križa. 5. Prijave za Ivonjski fašink Društvo prijatelja narodnih običaja Maska, u suradnji s Gradom Ivancem kao članom Saveza karnevalskih gradova Hrvatske, Vijećem za kulturu i Turističkom zajednicom grada Ivanca, i ove godine priređuju tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju Ivonjski fašink. Fašinska će se povorka održati u nedjelju, 8. veljače, u 14 sati, a krenut će od Srednje škole, ulicama Eugena Kumičića i Ivana Kukuljevića Sakcinskog, novim nastavkom Ulice Rudolfa Rajtera te Ulicom Mirka Maleza prema Trgu hrvatskih ivanovaca, gdje će na gradskoj špici, ispred Gradske vijećnice, biti postavljen razglas, tako da će sudionici moći izvesti kratki prigodni program. Nakon programa sudionici nastavljaju prema Domu zdravlja, sve do Srednje škole, odakle su i krenuli. Na kraju će članovi društva Maska s voditeljem programa izvesti obred spaljivanja fašinka. Udruge i pojedinci mogu se javati do 2. veljače ispunjavajući prijavnicu koja se može naći na internetskim stranicama Grada Ivanca.

6 DRUŠTVO Vincekovo u Ivancu... Jedna od najstarijih i najbrojnijih vinskih udruga na području Varaždinske županije, ivanečka Udruga vinogradara i voćara Peharček, sutra priređuje tradicionalno ivanečko Vincekovo. Manifestacija će se održati u vinogradu OPG-a Levanić na vinorodnom Risju iznad Ivanca s početkom u 15 sati U subotu će Udruga vinogradara i voćara Skrjaski pajdaši iz Salinovca veliku manifestaciju Vincekovog organizirati u vinogradu Ivana Lepoglavca na Peščenjaku iznad Salinovca s početkom u 15 sati. U programu će nastupiti i KUD Salinovec. Osim proslave Vincekovog u Ivancu, točnije Stažnjevcu, ovog vikenda bit će i glume. Naime, Kulturno-umjetnička udruga Stažnjevec u prostorijama stare škole priređuje 5. stažnjevečke dane glume, u subotu i nedjelju od 17 sati. Nastupa 12 društava iz Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničkokriževačke i Varaždinske županije te domaćini iz Stažnjevca kao posljednji u nedjelju oko 19 sati. Zabava i smijeh su zagarantirani, a ulaz je besplatan.... Knegincu... Udruga vinogradara i voćara Varaždinbreg poziva svoje članove te prijatelje vinograda i vinarstva na već tradicionalno održavanje Vincekovog kojim se simbolizira početak radova u vinogradu u tekućoj godini. Ovogodišnje obilježavanje održat će se u subotu s početkom u 14 sati kod obitelji Žigmund na Banjščini (100 m s desne strane prije Zlatnih gorica). Parkiralište je dogovoreno na parkingu Zlatnih gorica, u dvorištima tajnika udruge i člana upravnog odbora (bit će označeno). Uz tamburašku glazbu, kolače, jeger na žaru te vrući gulaš i odlično vino prigodno će se rezati prvi ovogodišnji trs, a sve uz propisane regule i špelancije.... i Ljubešćici 6. U d r u g a vinogradara i voćara Mejaši iz Ljubešćice poziva sve svoje članove i mještane općine Ljubešćica na proslavu Vincekovog u subotu u Kalničkoj Kapeli na brijegu Gaj. Sudionici će se okupiti do 13 sati u društvenom domu u Kalničkoj Kapeli, a zatim organizirano krenuti prema Gaju uz obilazak punktova i klijeti na brijegu. Ceremonija rezidbe vinograda počet će u 16 sati, a potom slijedi druženje uz domaću kapljicu i domaću muziku. Iz udruge Mejaši pozivaju članove i zainteresirane mještane da na proslavu Vincekovog dođu u starinskim narodnim nošnjama ukoliko ih posjeduju kako bi uveličali tradicionalnu vinogradarsku manifestaciju.

7 KULTURA Noć muzeja u GMV-u Muzeju anđela... U tri povijesna zdanja, u utvrdi Stari grad i palačama Herzer i Sermage, Gradski muzej Varaždin u Noći muzeja u petak, 30. siječnja, predstavlja stalne postave Kulturnopovijesnog i Entomološkog odjela te Galerije starih i novih majstora. Uz njih su postavljene i dvije izložbe, i to radovi u keramici varaždinske likovne umjetnice Smiljane Brezovec Meštrić, kao i povijesna priča o palači Herczer, jednoj od najljepših varaždinskih palača podignutoj koncem 18. stoljeća. Izložbeni postavi otvoreni su od 18 do 1 sat iza ponoći, a ulaz za razgled je besplatan. Stalni postav Kulturnopovijesnog odjela u Starom gradu, zbirke povijesnih dokumenata, pečatnjaka, cehova, hladnog i vatrenog oružja, stakla, keramike, satova, prošle je godine obogaćen cjelinom Kultura odijevanja od 18. do sredine 20. stoljeća. U palači Herzer možete upoznati povijest ovog zdanja u kojem je i stalni postav Entomološkog odjela Svijet kukaca, a izložba keramike je u palači Sermage. Među pet muzeja u Varaždinskoj županiji odnosno tri u Varaždinu koji su uključeni u manifestaciju Noć muzeja je i varaždinski Muzej anđela. Muzej je utemeljio je i prvi postav otvorio varaždinski samostalni umjetnikslikar Željko Prstec. Muzej anđela je prvi takav tematski muzej u regiji. Dugogodišnja zamisao o Muzeju anđela u grad u kojem anđeli spavaju ostvarila se 13. svibnja Uz Muzej anđela, koji je i mjesto koncerata, tribina, književnih večeri, predavanja, razgovora i običnih susreta, svakako valja posjetiti i Anđelinjak na Franjevačkom trgu te pronaći anđele koji spavaju u skrovitim i skromnim zakutcima centra Varaždina.... i Muzeju hrvatskog vatrogastva Muzej hrvatskog vatrogastva u Vatrogasnom domu u Trenkovoj ulici nudi posjetiteljima uvid u razvojni put hrvatskog vatrogastva od 19. stoljeća do danas kroz prikaz razvoja vatrogasne opreme i napredovanja vatrogasne organizacije. Muzej čuva povijesne dokumente, fotografije s vježbi i intervencija, iznimno vrijedne kacige i odore te opremu za gašenje požara. U stalnom postavu se nalazi i zbirka vatrogasnih odličja od Austro- Ugarske do danas, osobna oprema Mirka Kolarića, učitelja hrvatskog vatrogastva te vrijedna parna vatrogasna štrcaljka iz godine. U Noći muzeja moći će se pogledati i zložba dječjih likovnih radova.

8 SPORT Maks i Stjepan osvojili turnire Članovi Tenis kluba Varaždin 1181, Maks Kostić-Ferček i Stjepan Ivanek, osvojili su turnire u Osijeku i Zagrebu. Maks Kostić-Ferček osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 14 godina na turniru u Osijeku u organizaciji TK Olimpija. Mladi perspektivni varaždinski natjecatelj svojom dobrom igrom nije izgubio niti jedan set na turniru, što pokazuje da je u odličnoj formi za nadolazeću sezonu. Bez većih problema redom je pobjeđivao Mateja Dodiga 6/1 i 6/1 i Davora Gađića 6/0 i 6/3 te je u finalnom meču nadigrao Lovru Harca rezultatom 6/4 i 6/4. Glavni trener TK Varaždin 1181 Hrvoje Šipuš ističe kako je jako bitno da mladi natjecatelj krene pobjedama u novu sezonu jer se tako podiže samopouzdanje i motivacija za daljnji teški rad. Stjepan Ivanek je također osvajio prvo mjesto, u kategoriji do 12 godina na Dvoranskom prvenstvu TK Ponikve u Zagrebu. Pobjeđivao je Ivana Horvata 6/0 i 6/1, Niku Mixicha 6/1 i 6/0, Nazara Oliynikova 6/1 i 6/3 i u finalu Matiju Margetića 6/3 i 6/0. Stjepanu je ovo prvi osvojeni turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza DNEVNE NOVOSTI IZ SJEVEROZAPADNE HRVATSKE

9 Vodič Varaždin HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE: Augusta Cesarca 1, blagajna otvorena dnevno i , nedjeljom samo na dan predstave jedan sat prije početka, GRADSKI MUZEJ VARAŽDIN: Stari grad, Strossmayerovo šetalište 1, palača Sermage Trg Miljenka Stančića 3, palača Herzer Franjevački trg 10, otvoreno: utorak petak 9 17, subota i nedjelja 9 13, ponedjeljak i državni blagdan zatvoreno, Palača Herzer, izložba O gradu priča palača - Palača Herczer Varaždin, otvorena do Palača Sermage, izložba Smiljane Brezovec Meštrić Prolaznici, otvorena do MUZEJ ANĐELA: Kranjčevićeva 14, otvoreno: ponedjeljak petak i 17 20, subota 10 14, www. angelsmuseum.com GALERIJA ZLATI AJNGEL: Gajeva 15, otvoreno: utorak - petak 18 22, subota i nedjelja 10 12, ponedjeljak i praznik zatvoreno, GALERIJSKI CENTAR VARAŽDIN: Zbirka Miljenko Stančić, Trg Miljenka Stančića, otvoreno: utorak petak i prva subota u mjesecu 10 13, ponedjeljkom i nedjeljom zatvoreno, KERAMEIKON: Galerija K10, Kukuljevićeva 10, otvoreno: utorak, srijeda i petak 18 20, četvrtak, subota i nedjelja 10 12, ponedjeljak i praznik zatvoreno, GALERIJA RUKOTVORINA OREH: Zagrebačka 3, otvoreno: ponedjeljak, utorak, srijeda i petak , četvrtak i subota 9 13 GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA METEL OŽEGOVIĆ: Odjel za odrasle (Trg slobode 8a), Odjel za djecu (Augusta Cesarca 10), radno vrijeme: ponedjeljak petak , subota ; Ogranak Banfica (Nikole Tesle 20), Odjel za mlade i Odjel strane literature (A. Cesarca 10), radno vrijeme: ponedjeljak srijeda , četvrtak i petak , subota , KINO GALERIJA: Gajeva 1, Variete ciklus francuske komedije Louisa de Funesa, igrani film Velika avantura, CISOK: Kukuljevićeva 12, radno vrijeme: ponedjeljak petak 8 18, prijave za aktivnosti: 042/ , cisok-varazdin@hzz.hr NOVA AKROPOLA: V. Nazora 1, predavanje uz projekciju Duh renesanse - preporod humanih vrijednosti, LUDBREG GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONIOCA MLADEN KERSTNER: Trg Sv. Trojstva 19, radno vrijeme: ponedjeljak petak , subota , www. knjiznica-ludbreg.hr GALERIJA ZB ART: Petra Zrinskog 24, VARAŽDINSKE TOPLICE ZAVIČAJNI MUZEJ: Trg slobode 16, Stari grad, otvoreno: ponedjeljak, srijeda, petak 9 13, utorak, četvrtak 9 13 i 15 17, subota 9 14, NOVI MAROF KULTURNI CENTAR IVAN RABUZIN: Antuna Mihanovića 3, radno vrijeme 7 15; radno vrijeme blagajne: ponedjeljak petak 10 12, tri dana prije programa i na dan programa 17 19, 9.

10 vodič 10. GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA: Antuna Mihanovića 3, radno vrijeme: ponedjeljak petak 7 19, subota 8 12, IVANEC Vremenska Prognoza četvrtak, petak, 23.1 GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA GUSTAV KRKLEC: Akademika Ladislava Šabana 3, radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda, petak 7 15, utorak, četvrtak sati, subota 8 12 TRAKOŠĆAN DVORAC TRAKOŠĆAN: Radno vrijeme: 9 16, 4/8 C subota, Vjetar: 2/6 C nedjelja, VINICA GORNJI SLATNJAK: Vinograd Stjepana Kovačića, Vincekovo u organizaciji Udruge vinogradara Vinea i Općine Vinica, Vjetar: 2/4 C Vjetar: 0/4 C GORNJI KNEGINEC KINO: Cinestar Lumini centar: drama Sudac animirani, avantura Ekipa za komedija Gospodar vjenčanja 19.00, biografski, drama, triler Igra oponašanja fantazija, komedija U šumi 18.00, komedija, drama Hotel Grand Budapest triler, drama Nestala komedija, drama, triler Divlje priče akcija, biografska drama, sportski Nesalomljivi 16.15, akcija, kriminalistički, triler 96 sati: U bijegu kriminalistički Najtraženiji čovjek animirani Snježna kraljica komedija, drama Samba 17.40, komedija, obiteljski Medvjedić Paddington avantura, fantazija Hobit: Bitka pet vojski IMPRESSUM Redakcija Nebojša Kalajdžija, glavni urednik Andreja Boršćak Maja Repić Siniša Kalajdžija Telefon: +385(0) info@jutarnji-varazdinec.com Web: MARKETING Telefon: +385(0) marketing@jutarnji-varazdinec.com IZDAVAČ Vox Media d.o.o., Koprivnička 7, Varaždin

AKTUALNO Sjednica prekinuta prije nego je počela - str rujna 2014., br. 202 AKTUALNO Upitan projekt pomoćnika u nastavi? - str. 3. AKTUALNO No

AKTUALNO Sjednica prekinuta prije nego je počela - str rujna 2014., br. 202 AKTUALNO Upitan projekt pomoćnika u nastavi? - str. 3. AKTUALNO No Sjednica prekinuta prije nego je počela - str. 2. 25. rujna 2014., br. 202 Upitan projekt pomoćnika u nastavi? - str. 3. Novi planovi za obranu od poplava - str. 4. Košić u Uredu hrvatskih regija u Bruxellesu

Више

6. svibnja 2015., br. 352 AKTUALNO 5,2 milijuna za Master plan integriranog prijevoza putnika - str. 2. AKTUALNO 70. obljetnica pobjede nad fašizmom -

6. svibnja 2015., br. 352 AKTUALNO 5,2 milijuna za Master plan integriranog prijevoza putnika - str. 2. AKTUALNO 70. obljetnica pobjede nad fašizmom - 6. svibnja 2015., br. 352 5,2 milijuna za Master plan integriranog prijevoza putnika - str. 2. 70. obljetnica pobjede nad fašizmom - str. 3. Brojne aktivnosti u 15. Europskom tjednu - str. 3. Država Varteksu

Више

9. travnja 2015., br. 334 AKTUALNO Općina Trnovec Bartolovečki prva u županiji potpuno opremljena za primarnu selekciju otpada - str. 2. AKTUALNO Mađa

9. travnja 2015., br. 334 AKTUALNO Općina Trnovec Bartolovečki prva u županiji potpuno opremljena za primarnu selekciju otpada - str. 2. AKTUALNO Mađa 9. travnja 2015., br. 334 AKTUALNO Općina Trnovec Bartolovečki prva u županiji potpuno opremljena za primarnu selekciju otpada - str. 2. AKTUALNO Mađarska potpora kandidaturi Varaždina - str. 3. GRADOVI

Више

RBR. PRIJAVITELJ NAZIV PROGRAMA/PROJEKTA DODIJELJENA SREDSTVA KULTURA Društvo prijatelja narodnih običaja "Maska" Ivanec Društvo prijatelj

RBR. PRIJAVITELJ NAZIV PROGRAMA/PROJEKTA DODIJELJENA SREDSTVA KULTURA Društvo prijatelja narodnih običaja Maska Ivanec Društvo prijatelj RBR. PRIJAVITELJ NAZIV PROGRAMA/PROJEKTA DODIJELJENA SREDSTVA 1. 2. 3. 4. KULTURA 5. KUD "ITAS" 6. KUD "ITAS" Organiziranje fašničke povorke u Ivancu i uzvratni posjeti Trebitva koruze Popravak i obnova

Више

jut_vzd_ cdr

jut_vzd_ cdr DIGITALNI DNEVNI LIST, BESPLATNI PRIMJERAK 21., 22. i 23. veljače 2014., br. 65 AKTUALNO Martinčević i Koračević isključeni iz HNS-a - str. 2 AKTUALNO HDZ Varaždinske županije proslavio 24. obljetnicu

Више

Microsoft Word - Program_CTIF2009_HR.doc

Microsoft Word - Program_CTIF2009_HR.doc P R O G R A M XIV. Međunarodno vatrogasno natjecanje XVII. Međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži Ostrava, Češka Republika 19. 26. srpanj 2009. http://www. ctif2009-ostrava.cz Nedjelja, 19. srpanj 2009.

Више

30. lipnja 2016., br. 629 AKTUALNO 9 milijuna kuna za obnovu dviju zgrada Sveučilišta Sjever - str. 2. AKTUALNO Radelić u čudu - drugi puta me isključ

30. lipnja 2016., br. 629 AKTUALNO 9 milijuna kuna za obnovu dviju zgrada Sveučilišta Sjever - str. 2. AKTUALNO Radelić u čudu - drugi puta me isključ 30. lipnja 2016., br. 629 9 milijuna kuna za obnovu dviju zgrada Sveučilišta Sjever - str. 2. Radelić u čudu - drugi puta me isključuju iz stranke - str. 5. Plenković jedini kandidat za šefa HDZ-a - str.

Више

jut_vzd_ cdr

jut_vzd_ cdr 25., 26. i 27. travnja 2014., br. 1 0 9 Karamarko: Kneginec i Jalžabet imaju zdrave gospodarske inicijative - str. 2 Jalžabet dobio vrhunski sportski centar - str. 3 Pusić: HNS je ozbiljan politički projekt

Више

BROJ 713. pet, sub i ned, 11., 12. i 13. studenog AKTUALNO AKTUALNO Zimska služba u Varaždinu spremna - str. 2 Habijan: Ja sam protiv podjela AK

BROJ 713. pet, sub i ned, 11., 12. i 13. studenog AKTUALNO AKTUALNO Zimska služba u Varaždinu spremna - str. 2 Habijan: Ja sam protiv podjela AK BROJ 713. pet, sub i ned, 11., 12. i 13. studenog 2016. Zimska služba u Varaždinu spremna - str. 2 Habijan: Ja sam protiv podjela Evidentirana nezaposlenost u Varaždinskoj županiji i dalje u padu GRADOVI

Више

jut_vzd_ cdr

jut_vzd_ cdr 30. i 31. svibnja i 1. lipnja 2014., br. 131 Zbog klizišta u Bednji proglašena elementarna - str. 2 Štrajkali na FOI-ju, GTF-u i Sveučilištu Sjever - str. 2 Dreven: Rezultati izbora pokazali da u HNS-u

Више

BROJ 761. pet, sub i ned, 20., 21. i 22. siječnja AKTUALNO AKTUALNO Gripa u Varaždinskoj županiji ide prema svom vrhuncu? AKTUALNO - str. 3 Od i

BROJ 761. pet, sub i ned, 20., 21. i 22. siječnja AKTUALNO AKTUALNO Gripa u Varaždinskoj županiji ide prema svom vrhuncu? AKTUALNO - str. 3 Od i BROJ 761. pet, sub i ned, 20., 21. i 22. siječnja 2017. AKTUALNO AKTUALNO Gripa u Varaždinskoj županiji ide prema svom vrhuncu? AKTUALNO - str. 3 Od iduće školske godine robotika će se učiti u više stotina

Више

4. studenoga 2015., br. 465 AKTUALNO Novi autobusni kolodvor u podzemlju - str. 2. AKTUALNO Ludbreg središte poljoprivrede regije - str. 6. AKTUALNO V

4. studenoga 2015., br. 465 AKTUALNO Novi autobusni kolodvor u podzemlju - str. 2. AKTUALNO Ludbreg središte poljoprivrede regije - str. 6. AKTUALNO V 4. studenoga 2015., br. 465 AKTUALNO Novi autobusni kolodvor u podzemlju - str. 2. AKTUALNO Ludbreg središte poljoprivrede regije - str. 6. AKTUALNO Više od polovice mladih vozača pije alkohol za vrijeme

Више

23. listopada 2014., br. 221 CRNA KRONIKA Nevrijeme i poplave - str. 7. AKTUALNO Horvat iz HNS-a u reformiste - str. 2. AKTUALNO Očaj i nevjerica u no

23. listopada 2014., br. 221 CRNA KRONIKA Nevrijeme i poplave - str. 7. AKTUALNO Horvat iz HNS-a u reformiste - str. 2. AKTUALNO Očaj i nevjerica u no 23. listopada 2014., br. 221 CRNA KRONIKA Nevrijeme i poplave - str. 7. AKTUALNO Horvat iz HNS-a u reformiste - str. 2. AKTUALNO Očaj i nevjerica u novomarofskom Boru - str. 3. AKTUALNO Župan u Grazu -

Више

BROJ 847. Srijeda, 24. svibnja SPORT AKTUALNO Počela prodaja ulaznica za finale Kupa Dinamo Rijeka - str. 14 Učenici iz Osnovne škole Vinica i O

BROJ 847. Srijeda, 24. svibnja SPORT AKTUALNO Počela prodaja ulaznica za finale Kupa Dinamo Rijeka - str. 14 Učenici iz Osnovne škole Vinica i O BROJ 847. Srijeda, 24. svibnja 2017. SPORT AKTUALNO Počela prodaja ulaznica za finale Kupa Dinamo Rijeka - str. 14 Učenici iz Osnovne škole Vinica i Osnovne škole Ludbreg posjetili Županijsku palaču AKTUALNO

Више

KULTURA 10. rujna 2015., br. 428 Počeo X. Trash film festival - str. 10. AKTUALNO Nagrade Varaždinske županije - str. 2. AKTUALNO HDZ: Rast BDP-a prem

KULTURA 10. rujna 2015., br. 428 Počeo X. Trash film festival - str. 10. AKTUALNO Nagrade Varaždinske županije - str. 2. AKTUALNO HDZ: Rast BDP-a prem KULTURA 10. rujna 2015., br. 428 Počeo X. Trash film festival - str. 10. AKTUALNO Nagrade Varaždinske županije - str. 2. AKTUALNO HDZ: Rast BDP-a premali da bi ga osjetili građani - str. 3. GRADOVI I OPĆINE

Више

REZULTATI RADIONICE

REZULTATI RADIONICE 9. veljače 2019. 22 SUDIONIKA RADIONICE ZAKLJUČCI RADIONICE PETRINJA: ANALIZA STANJA I POTREBA U KULTURI KULTURA SVIMA Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Sadržaj prezentacije

Више

jut_vzd_ cdr

jut_vzd_ cdr DIGITALNI DNEVNI LIST, BESPLATNI PRIMJERAK 24. ožujka 2014., br. 86 AKTUALNO Ministar Vrdoljak u Varaždinskoj županiji - str. 2 DRUŠTVO Marin Kišić drugi na državnom iz informatike - str. 5 DRUŠTVO Dan

Више

VARAŽDIN mreža kreativnih gradova Varaždin, 20. lipnja 2018.

VARAŽDIN mreža kreativnih gradova Varaždin, 20. lipnja 2018. VARAŽDIN mreža kreativnih gradova Varaždin, 20. lipnja 2018. prošlost & povijest prvi puta se spominje 1181. - Garestin status kraljevskog grada 1209. godine od 1767. do 1776. bio glavni grad

Више

17. veljače 2016., br. 537 AKTUALNO Hrvatski proizvod iz Krapine kreće u osvajanje tržišta - str. 7. AKTUALNO Varaždinska županija u zlatnoj sredini -

17. veljače 2016., br. 537 AKTUALNO Hrvatski proizvod iz Krapine kreće u osvajanje tržišta - str. 7. AKTUALNO Varaždinska županija u zlatnoj sredini - 17. veljače 2016., br. 537 Hrvatski proizvod iz Krapine kreće u osvajanje tržišta - str. 7. Varaždinska županija u zlatnoj sredini - str. 2. Novi natječaj za Centar za mlade? - str. 4. Hrvatske vode: Stanje

Више

aktualno 17. kolovoza 2015., br. 410 Pismo gradonačelnika Habuša uoči početka Špancirfesta - str. 2. AKTUALNO Porast broja nezaposlenih - str. 3. AKTU

aktualno 17. kolovoza 2015., br. 410 Pismo gradonačelnika Habuša uoči početka Špancirfesta - str. 2. AKTUALNO Porast broja nezaposlenih - str. 3. AKTU aktualno 17. kolovoza 2015., br. 410 Pismo gradonačelnika Habuša uoči početka Špancirfesta - str. 2. AKTUALNO Porast broja nezaposlenih - str. 3. AKTUALNO Zašto smo vam teret?! - str. 3. DRUŠTVO Još jedan

Више

Razdoblje Mjesec Broj dana Radni Nastavni Blagdani i neradni dani IX Dan škole, grada, općine, župe, školske priredbe petak- prijem

Razdoblje Mjesec Broj dana Radni Nastavni Blagdani i neradni dani IX Dan škole, grada, općine, župe, školske priredbe petak- prijem Razdoblje Mjesec Broj dana Radni Nastavni Blagdani i neradni dani IX. 20 20 - Dan škole, grada, općine, župe, školske priredbe... 31.8. petak- prijem učenika 1. razreda 3. 9. ponedjeljak početak nastave,

Више

P R I J E D L O G

P R I J E D L O G P R I J E D L O G ODLUKE O II. IZMJENAMA PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA ZA GODINU PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA: Ljubomir Kolarek,

Више

OSNOVNA ŠKOLA DORE PEJAČEVIĆ

OSNOVNA ŠKOLA DORE PEJAČEVIĆ 3.2.Godišnji kalendar rada 2016./2017. Mjesec Broj dana Radni Nastavni Blagdani i neradni dani Dan škole, grada, općine, župe, školske priredbe... I. od 5. IX. do 23. XII. 2016. god. UKUPNO I. IX. 20 19

Више

14

14 3. OBRTNIČKE SPORTSKE IGRE Solaris, 20. - 23.05.2010. PROGRAM I PROPOZICIJE Poštovane kolegice i kolege, obrtnice i obrtnici Dobrodošli na Treće obrtničke sportske igre! Ponovo smo u Šibeniku, kao izvanrednom

Више

16. studenoga 2015., br. 473 KULTURA Čitaju više od stotinu knjiga godišnje - str. 10. AKTUALNO Minuta šutnje i sirene u podne - str. 2. AKTUALNO Dan

16. studenoga 2015., br. 473 KULTURA Čitaju više od stotinu knjiga godišnje - str. 10. AKTUALNO Minuta šutnje i sirene u podne - str. 2. AKTUALNO Dan 16. studenoga 2015., br. 473 KULTURA Čitaju više od stotinu knjiga godišnje - str. 10. AKTUALNO Minuta šutnje i sirene u podne - str. 2. AKTUALNO Dan sjećanja na Vukovar - str. 2. AKTUALNO Predsjednica

Више

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n 65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira KVARNERSKA RIVIJERA 2017 Turnir počinje

Више

1., 2. i 3. srpnja 2016., br. 630 GRADOVI I OPĆINE Sanacija prometnica u Varaždinskim Toplicama - str. 5. i 6. AKTUALNO Radnici Koke zaustavili pogone

1., 2. i 3. srpnja 2016., br. 630 GRADOVI I OPĆINE Sanacija prometnica u Varaždinskim Toplicama - str. 5. i 6. AKTUALNO Radnici Koke zaustavili pogone 1., 2. i 3. srpnja 2016., br. 630 GRADOVI I OPĆINE Sanacija prometnica u Varaždinskim Toplicama - str. 5. i 6. AKTUALNO Radnici Koke zaustavili pogone - str. 4. AKTUALNO Uvođenje eura u Hrvatskoj i brže

Више

P R I J E D L O G IZVJEŠĆA O IZVRŠENJU PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA U GODINI PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAG

P R I J E D L O G IZVJEŠĆA O IZVRŠENJU PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA U GODINI PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAG P R I J E D L O G IZVJEŠĆA O IZVRŠENJU PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA U GODINI PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA: Ljubomir Kolarek,

Више

U Varaždinu konferencija Fight & Win Kako se oduprijeti raku? Dubravka Šuica, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu,

U Varaždinu konferencija Fight & Win Kako se oduprijeti raku? Dubravka Šuica, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu, U Varaždinu konferencija Fight & Win Kako se oduprijeti raku? 16.11.2018. Dubravka Šuica, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu, u Varaždinu je u petak, 16. studenog, organizirala

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Sponzorstva_i_donacije_siječanj-lipanj 2016, ukupno.xls

Sponzorstva_i_donacije_siječanj-lipanj 2016, ukupno.xls OPĆINA KONAVLE OIB 24482197680 RKP 31938 DONACIJE I SPONZORSTVA od 01.01. do 30.06.2016. Obrazloženje: 3811 Tekuće u novcu 3812 Tekuće u naravi 3821 Kapitalne neprofitnim organizacijama U razdoblju siječanj

Више

02

02 Program obilježavanja Europskog tjedna 2016. u Vukovarsko-srijemskoj županiji 08. 14. svibnja 2016. 08. svibnja (nedjelja) OTVORENJE ŠTANDOVA NACIONALNIH MANJINA VUKOVARSKO SRIJEMSKE ŽUPANIJE Vrijeme:

Више

Stričak u vojarni Puma na obilježavanju Dana Oružanih snaga RH I u varaždinskoj vojarni 7. gardijska brigada Puma u petak je Danom otvoreni

Stričak u vojarni Puma na obilježavanju Dana Oružanih snaga RH I u varaždinskoj vojarni 7. gardijska brigada Puma u petak je Danom otvoreni Stričak u vojarni Puma na obilježavanju Dana Oružanih snaga RH 24.5.2019. I u varaždinskoj vojarni 7. gardijska brigada Puma u petak je Danom otvorenih vrata obilježen Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske

Више

Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u godini Uvod godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šum

Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u godini Uvod godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šum Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u 2015. godini Uvod 1884. godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šuma, na mjestu današnjeg Belišća pilanu, a uz nju i parni

Више

Analiza stanja sustava civilne zaštite na području općine Ljubešćica za godinu

Analiza stanja sustava civilne zaštite na području općine Ljubešćica za godinu Smjernice za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite za razdoblje 2017. 2020. UVOD Zakonom o sustavu civilne zaštite ( Narodne novine broj 82/2015.) određeno je da sustav civilne zaštite obuhvaća

Више

P R I J E D L O G

P R I J E D L O G P R I J E D L O G PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA U 2017. GODINI PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA: Ljubomir Kolarek, dr.vet.med, gradonačelnik

Више

BROJ 1085 četvrtak 24. svibnja AKTUALNO AKTUALNO U varaždinskoj Županijskoj komori o zgradama gotovo nulte energije - str AKTUALNO Održ

BROJ 1085 četvrtak 24. svibnja AKTUALNO AKTUALNO U varaždinskoj Županijskoj komori o zgradama gotovo nulte energije - str AKTUALNO Održ BROJ 1085 četvrtak 24. svibnja 2018. AKTUALNO AKTUALNO U varaždinskoj Županijskoj komori o zgradama gotovo nulte energije - str. 6. - 7. AKTUALNO Održan novi kolegij župana Krapinsko-zagorske županije

Више

Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( N.N br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08,36/09, 150/11, 144/12 i 19

Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( N.N br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08,36/09, 150/11, 144/12 i 19 Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( N.N br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08,36/09, 150/11, 144/12 i 19/13) i članka 32. Statuta općine Oprisavci ( Službeni

Више

DRUŠTVO 16. kolovoza 2016., br. 651 Blagdan Velike Gospe u Biškupcu - str. 13. AKTUALNO Gradonačelnici Štefanić pljesak, predsjedniku Vijeća Prstecu z

DRUŠTVO 16. kolovoza 2016., br. 651 Blagdan Velike Gospe u Biškupcu - str. 13. AKTUALNO Gradonačelnici Štefanić pljesak, predsjedniku Vijeća Prstecu z DRUŠTVO 16. kolovoza 2016., br. 651 Blagdan Velike Gospe u Biškupcu - str. 13. Gradonačelnici Štefanić pljesak, predsjedniku Vijeća Prstecu zvižduci - str. 3. 17 lista u 3. izbornoj jedinici - str. 5.

Више

HSS-PRAVILA 1.A I 1.B LIGA

HSS-PRAVILA 1.A I 1.B LIGA P R A V I L A ZA ORGANIZACIJU I PROVEDBU 1.A i 1.B HRVATSKE LIGE U GAðANJU ZRAČNIM ORUŽJEM ISSF PROGRAMA 1 UVODNE ODREDBE 1.1 Naziv natjecanja je ''1.A i 1.B HRVATSKA LIGA'' u gañanju zračnim oružjem ISSF

Више

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT ERSTE PLAVA LIGA 2018. Organizator: AK PRO SPORT 1. BROJ SUDIONIKA EPL 2018. U kvalifikacijama Erste Plave lige 2018. sudjelovalo je ukupno 3.407 učenika i učenica 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola.

Више

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI URBROJ: 2198/1-04/1-15-2 Zadar, 19. studenog 2015. godine PREDMET: Prijedlog Odluke ostali neraspoređeni programi u kulturi, ostali programi u sportu PRAVNI TEMELJ:

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŢA GOSPIĆ IZVJEŠĆE O RADU 2015.godina RAD TIJELA DRUŠTVA U protekloj godini odrţano je: dvije Skupštine društva 6 sjednice Odbora 40 sjednica aktiva i komisija društva / 4 DDK,

Више

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA APSOLUTNO PRVENSTVO HRVATSKE U SPRINT TRIATLONU I PARATRIATLONU Organizator: We

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA APSOLUTNO PRVENSTVO HRVATSKE U SPRINT TRIATLONU I PARATRIATLONU Organizator:   We C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA 2019. APSOLUTNO PRVENSTVO HRVATSKE U SPRINT TRIATLONU I PARATRIATLONU Organizator: E-mail: Web: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA info@mdtriathlon.com

Више

OPĆE PRILAGOĐENE PROPOZICIJE IV. HRVATSKIH SVJETSKIH IGARA 1. STOLNI TENIS (M/Ž) 2. NOGOMET (M/Ž) 3. MALI NOGOMET (M) 4. TENIS (M/Ž) 5. ODBOJKA NA PIJ

OPĆE PRILAGOĐENE PROPOZICIJE IV. HRVATSKIH SVJETSKIH IGARA 1. STOLNI TENIS (M/Ž) 2. NOGOMET (M/Ž) 3. MALI NOGOMET (M) 4. TENIS (M/Ž) 5. ODBOJKA NA PIJ OPĆE PRILAGOĐENE PROPOZICIJE IV. HRVATSKIH SVJETSKIH IGARA 1. STOLNI TENIS (M/Ž) 2. NOGOMET (M/Ž) 3. MALI NOGOMET (M) 4. TENIS (M/Ž) 5. ODBOJKA NA PIJESKU (M/Ž) 6. ODBOJKA (M/Ž) 7. ATLETIKA (kros) (M/Ž)

Више

Powered by TCPDF (

Powered by TCPDF ( Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Z A P I S N I K sa 2. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinsko zagorske županije održane dana 26. veljače 2015. godine u 10.00 sati u Krapini, u prostorima

Више

Microsoft Word - odbijeni programi, kaz amaterizam 2016.rtf

Microsoft Word - odbijeni programi, kaz amaterizam 2016.rtf Republika Hrvatska Ministarstvo kulture Dramska umjetnost Pregled programa po podprogramskoj djelatnosti Godina od: 2016 Godina do: 2016 Programska djelatnost: Dramska umjetnost Županija: [Sve županije]

Више

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET ISSN 1334-3785 SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERETINEC, BREZNICA, BREZNIČKI HUM, CESTICA, DONJA VOĆA,

Више

BROJ 1084 srijeda 23. svibnja AKTUALNO AKTUALNO HNS i Laburisti u programskoj suradnji - str. 2. AKTUALNO Rogaška Slatina: Potpisan Dogovor o po

BROJ 1084 srijeda 23. svibnja AKTUALNO AKTUALNO HNS i Laburisti u programskoj suradnji - str. 2. AKTUALNO Rogaška Slatina: Potpisan Dogovor o po BROJ 1084 srijeda 23. svibnja 2018. AKTUALNO AKTUALNO HNS i Laburisti u programskoj suradnji - str. 2. AKTUALNO Rogaška Slatina: Potpisan Dogovor o podršci projektu Vonarsko jezero - str. 3. CRNA KRONIKA

Више

PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA MJESNI ODBOR GORNJA VEŽICA VIJEĆE MJESNOG ODBORA KLASA: /14-01/10 URBROJ: 2170/ Rijeka, 28

PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA MJESNI ODBOR GORNJA VEŽICA VIJEĆE MJESNOG ODBORA KLASA: /14-01/10 URBROJ: 2170/ Rijeka, 28 PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA MJESNI ODBOR GORNJA VEŽICA VIJEĆE MJESNOG ODBORA KLASA: 026-05/14-01/10 URBROJ: 2170/01-09-10-16-21 Rijeka, 28. siječnja 2016. GRAD RIJEKA Odjel za gradsku samoupravu

Више

PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina

PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA 2016. GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac 2016. godina I. UVOD Društvo sportaša veterana i rekreativaca osnovano je 2010. godine radi kvalitetne

Више

RED. BR. CILJ ROKOVI INDIKATOR POSTIZANJA CILJA ODGOVORNA OSOBA 1. Osigurati pristup pravima iz sustava socijalne skrbi svim građanima radi osiguravan

RED. BR. CILJ ROKOVI INDIKATOR POSTIZANJA CILJA ODGOVORNA OSOBA 1. Osigurati pristup pravima iz sustava socijalne skrbi svim građanima radi osiguravan RED. BR. CILJ ROKOVI INDIKATOR POSTIZANJA CILJA ODGOVORNA OSOBA 1. Osigurati pristup pravima iz sustava socijalne skrbi svim građanima radi osiguravanja osnovnih životnih potreba, u skladu s načelima socijalne

Више

IZVJEŠCE O RADU CRERVENOG KRIŽA BIOGRAD NA MORU

IZVJEŠCE O RADU CRERVENOG KRIŽA BIOGRAD NA MORU Program rada Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru za 2018. godinu Prijedlog programa rada i razvoja: 1. HUMANITARNI PROGRAMI 1.1. Humanitarna pomoć 1.2. Pomoć i njega u kući 1.4. Upoznavanja

Више

Kalendar događanja Pag, ljeto IZLOŽBE: Hrvatski prirodoslovni muzej, Pradavno paško jezero Hrvatski prirodoslovni muzej, Hrvatsko p

Kalendar događanja Pag, ljeto IZLOŽBE: Hrvatski prirodoslovni muzej, Pradavno paško jezero Hrvatski prirodoslovni muzej, Hrvatsko p Kalendar događanja Pag, ljeto 2016. IZLOŽBE: 01.07. -1.9. Hrvatski prirodoslovni muzej, Pradavno paško jezero Hrvatski prirodoslovni muzej, Hrvatsko podmorje Zadarski arheološki muzej, Sv. Petar na Prosici

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja školski

Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja BILTEN Županijskog natjecanja školski Zagrebačka županija Osnovna škola Josipa Zorića Školsko sportsko društvo Dugo Selo Dugo Selo, 27. siječnja 2017. BILTEN Županijskog natjecanja školskih sportskih društava u stolnom tenisu za djevojčice

Више

KULTURNOPOVIJESNI ODJEL Šetalište J.J. Strossmayera 1 tel. 042/ , POVIJESNI ODJEL Franjevački trg 10 tel. 042/ , GALERIJA ST

KULTURNOPOVIJESNI ODJEL Šetalište J.J. Strossmayera 1 tel. 042/ , POVIJESNI ODJEL Franjevački trg 10 tel. 042/ , GALERIJA ST KULTURNOPOVIJESNI ODJEL Šetalište J.J. Strossmayera 1 tel. 042/210 399,658 756 POVIJESNI ODJEL Franjevački trg 10 tel. 042/658 761,658 762 GALERIJA STARIH I NOVIH MAJSTORA TrgMiljenka Stančića 3 tel. 042/

Више

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji Na temelju odredbi članka 30. Statuta Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, Izvršni odbor Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru (u nastavku teksta: HSSRM) dana 17. svibnja 2018. godine odluka

Више

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc)

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

PRIJEDLOG Na temelju članka 76. Zakona o sportu («Narodne novine» broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13 i 85/15, 19/16) i članka 28. točka 8. Statuta Sisačko moslavačke županije («Službeni glasnik

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narod REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADONAČELNIK Temeljem članaka 2. i 48. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine br. 10/97, 107/07 i 94/13), članaka 1. i

Више

Načelnik Općine Cestica zahvalio Stričaku i Križaniću na projektu izgradnje nasipa vrijednom 26 milijuna kuna U sjedištu Vodnogospodarskog o

Načelnik Općine Cestica zahvalio Stričaku i Križaniću na projektu izgradnje nasipa vrijednom 26 milijuna kuna U sjedištu Vodnogospodarskog o Načelnik Općine Cestica zahvalio Stričaku i Križaniću na projektu izgradnje nasipa vrijednom 26 milijuna kuna 2.4.2019. U sjedištu Vodnogospodarskog odjela za Muru i gornju Dravu Hrvatskih voda u Varaždinu

Више

4. Korizmena nedjelja ožujka 2019.

4. Korizmena nedjelja ožujka 2019. REĐENJE POMOĆNOG BISKUPA MONS. IVANA ĆURIĆA Papa Franjo je 11. ožujka mons. Ivana Ćurića, imenovao đakovačko-osječkim pomoćnim biskupom. Njegovo geslo je U zajedništvu Kristova poslanja. Na Uskrsni ponedjeljak,

Више

Prvenstvo Sjeverne lige Otvoreno prvenstvo 3. N A G R A D A A A M K S V E U Č I L I Š T A POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AAMK SVEUČILIŠTE ZAGREB

Prvenstvo Sjeverne lige Otvoreno prvenstvo 3. N A G R A D A A A M K S V E U Č I L I Š T A POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AAMK SVEUČILIŠTE ZAGREB Prvenstvo Sjeverne lige 2016. Otvoreno prvenstvo 3. N A G R A D A A A M K S V E U Č I L I Š T A POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AAMK SVEUČILIŠTE ZAGREB TEHNIČKI IZVODITELJ: AK INADELTA ZAGREB Zagreb,24.

Више

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA:612-05/10-01/09 URBROJ:2198/1-04/1-10-2 Zadar, 10. lipnja 2010. godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odluke o rasporedu sredstava s proračunske Pozicije 118 Ostali

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9 HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ Metalčeva 5, 10 000 Zagreb, tel: 01 / 4573 032, fax: 01 / 4573 036, t.lukic@hrs.hr Žiro račun Hrvatskog Rukometnog Saveza: ZABA HR1923600001101363442 OIB: 1849385124 1. HRVATSKA

Више

Microsoft Word - bilten_dsr_lancic_knapic_2015_godina

Microsoft Word - bilten_dsr_lancic_knapic_2015_godina DRUŠTVO ZA ŠPORTSKU REKREACIJU LANČIĆ KNAPIĆ 2015. GODINA - bilten - UVOD U 2015. godini "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" (u daljnjem tekstu Društvo) je tijekom cijele godine aktivno radilo

Више

RASPIS PM Zrinski 2019

RASPIS PM Zrinski 2019 RASPIS POLUMARATONA 21 km i UTRKE GRAĐANA 5 km DATUM ODRŽAVANJA: Nedjelja, 28.04.2019. / start utrke 10:00 h ORGANIZATOR: Atletski klub MEÐIMURJE Čakovec POKROVITELJI: Grad Čakovec, Međimurska županija

Више

Službeno glasilo Općine Sopje Godina Broj 3 Sopje, 01. srpnja S a d r ž a j: Rezultati izbora za članice / članove Općin

Službeno glasilo Općine Sopje Godina Broj 3 Sopje, 01. srpnja S a d r ž a j: Rezultati izbora za članice / članove Općin Službeno glasilo Općine Sopje Godina 2013. Broj 3 Sopje, 01. srpnja 2013. S a d r ž a j: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Rezultati izbora za članice / članove Općinskog vijeća Općine Sopje Rezultati izbora za općinskog

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/94-87 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/94-87 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/16-04/94-87 URBROJ: 2170/01-15-00-16-68 Rijeka, 16. 1. 2017. Gradonačelnik je 16.siječnja 2017. godine

Више

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA INFORMACIJA O STATISTIČKIM POKAZATELJIMA TURISTIČKOG PROMETA - ožujak

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA INFORMACIJA O STATISTIČKIM POKAZATELJIMA TURISTIČKOG PROMETA - ožujak HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA INFORMACIJA O STATISTIČKIM POKAZATELJIMA TURISTIČKOG PROMETA - ožujak 2019. - Sadržaj: Ožujak 2019... 2 Ukupni pokazatelji... 2 Rezultati prema vrstama smještajnih kapaciteta/objekata...

Више

P O Z I V N I C A OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U AMATERSKOJ RADIOGONIOMETRIJI lipnja 2019.

P O Z I V N I C A OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U AMATERSKOJ RADIOGONIOMETRIJI lipnja 2019. P O Z I V N I C A OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U AMATERSKOJ RADIOGONIOMETRIJI 1.- 2. lipnja 2019. DOBRO DOŠLI! HRVATSKI RADIOAMATERSKI SAVEZ RADIOKLUB OZALJ, OZALJ PROGRAM NATJECANJA 1.6. 2019. subota 09:00

Више

KRONOLO−KI REGISTAR 03.

KRONOLO−KI REGISTAR 03. KRONOLOŠKI REGISTAR AKATA OBJAVLJENIH U SLUŽBENOM GLASNIKU GRADA DONJI MIHOLJAC U 2003. GODINI Redni broj objave 1. 2. 3. 4. 9. 10. 11. 12. 13. 18. 23. 24. 25. 26. 33. A) O D L U K E Naziv akta Odluka

Више

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc)

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet SIJEČANJ Decembar 2016 1 NEDJELJA 17 UTORAK Februar 1 Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Petak 10 Subota 11 Nedjelja 12 Ponedjeljak 13 Utorak 14 Srijeda

Више

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ Livadićeva 22 10000 Zagreb PLAN I PROGRAM RADA HRVATSKOG STRELJAČKOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Plan i program rada Hrvatskog streljačkog saveza za 2017. godinu temelji se na: Kalendaru

Више

OPERATIVNI PLAN ZA GODINU Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradn

OPERATIVNI PLAN ZA GODINU Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradn Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradnici Potrebni resursi Ljudski Materijalni Financijski Instrumenti promocije Mini marketing

Више

AKTUALNO listopada 2015., br. 447 U srcu Bavarske predstavljene aktivnosti ureda Invest in Croatia Regions - str. 2. AKTUALNO Varaždinsko Gra

AKTUALNO listopada 2015., br. 447 U srcu Bavarske predstavljene aktivnosti ureda Invest in Croatia Regions - str. 2. AKTUALNO Varaždinsko Gra AKTUALNO 7. - 11. listopada 2015., br. 447 U srcu Bavarske predstavljene aktivnosti ureda Invest in Croatia Regions - str. 2. AKTUALNO Varaždinsko Gradsko vijeće bez kvoruma - str. 3. AKTUALNO Vrijedno

Више

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranju javnih potreba Grada Varaždina ( Službeni vjesnik

Више

HRVATSKIAUTOMODELARSKI SAVEZ - Zagreb, C. Truhelke 4., tel/fax: CROATIAN ASSOCIATION OF RC MODEL CARS Poluodišnji opisni izvještaj Hrv

HRVATSKIAUTOMODELARSKI SAVEZ - Zagreb, C. Truhelke 4., tel/fax: CROATIAN ASSOCIATION OF RC MODEL CARS Poluodišnji opisni izvještaj Hrv HRVATSKIAUTOMODELARSKI SAVEZ - Zagreb, C. Truhelke 4., tel/fax: 385 01 383 9073 CROATIAN ASSOCIATION OF RC MODEL CARS Poluodišnji opisni izvještaj Hrvatskog automodelarskog saveza (HAMS) o provedenim programima

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Najveća proslava početka školske godine 15. rujna 2018. OSNOVNE INFORMACIJE Lokacija: Zagrebački Velesajam - 6.000 m otvorenog prostora Velesajma i Paviljon 7 Termin: SUBOTA 15.9.2017., u sklopu Growing

Више

BROJ 988. četvrtak, 04. siječnja AKTUALNO AKTUALNO Je li doista otkriven lijek protiv raka pluća? AKTUALNO Nova prometna pravila novosti za mlad

BROJ 988. četvrtak, 04. siječnja AKTUALNO AKTUALNO Je li doista otkriven lijek protiv raka pluća? AKTUALNO Nova prometna pravila novosti za mlad BROJ 988. četvrtak, 04. siječnja 2018. AKTUALNO AKTUALNO Je li doista otkriven lijek protiv raka pluća? AKTUALNO Nova prometna pravila novosti za mlade vozače, ali i za bicikliste CRNA KRONIKA - str. 3

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE DAVOR KLASA: /13-01/5 URBROJ: 2178/ DAVOR, 3. svibnja Na temelju članka

REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE DAVOR KLASA: /13-01/5 URBROJ: 2178/ DAVOR, 3. svibnja Na temelju članka KLASA: 013-01/13-01/5 URBROJ: 2178/17-01-13-01 Na temelju članka 22. st.1. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne Novine", broj 144/12), Općinsko izborno povjerenstvo Općine DAVOR, odlučujući o prijedlogu

Више

PROPISNIK O KALENDARU NATJECANJA

PROPISNIK O KALENDARU NATJECANJA PRAVILNIK O KALENDARU NATJECANJA HRVATSKOG SPORTSKOG PLESNOG SAVEZA U Zagrebu 18.01.2018 godine. SADRŽAJ I. OPĆE ODREDBE... 2 II. UPIS SPORTSKIH PLESNIH NATJECANJA U KALENDAR NATJECANJA... 3 III. PRIJAVE

Више

(Microsoft Word - Slu\236bene novine br. 11)

(Microsoft Word - Slu\236bene novine br. 11) SLUŽBENE GRADA NOVINE POŽEGE Požega, 15. 07. 2011. Broj 11. List izlazi po potrebi Cijena ovom broju 20,00 kn Godišnja pretplata 150,00 kn SADRŽAJ AKTI A Stranica 1. Zaključak u svezi realizacije programa

Више

Knjižničarka u školskom projektu Riči šokačke

Knjižničarka u školskom projektu Riči šokačke Knjižničarka u školskom projektu Rȋči šokȁčkē Henrieta Matković ŽSV školskih knjižničara srednjih škola Osječko-baranjske županije Osijek, 2. lipnja 2017. Rȋči šokȁčkē Cilj projekta: s učenicima i zainteresiranim

Више

25 - Protić.indd

25 - Protić.indd 23. LJETNA ŠKOLA KINEZIOLOGA REPUBLIKE HRVATSKE Jadranka Protić Marko Prahović Marko Strusa SPORTSKA PRVENSTVA VELEUČILIŠTA I VISOKIH ŠKOLA REPUBLIKE HRVATSKE 1. UVOD Veleučilišta i visoke škole ustanove

Више

Kongres Hrvatski parodontološki dani 2011 s međunarodnim sudjelovanjem PROSPEKT ZA PONZORE Hotel Dubrovnik Zagreb

Kongres Hrvatski parodontološki dani 2011 s međunarodnim sudjelovanjem PROSPEKT ZA PONZORE Hotel Dubrovnik Zagreb Poštovani, Hrvatsko parodontološko društvo HLZ-a organizira s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 6. i 7. svibnja 2011. u Hotelu Dubrovnik u u. Popularizacija parodontologije naš je prvenstveni

Више

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA Organizator: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA Web:

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA Organizator: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA   Web: C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA 2018. Organizator: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA E-mail: info@mdtriathlon.com Web: www.mdtriathlon.com Direktor utrke: BOJAN PROKOP, mob.: 091/9700-919

Више

Microsoft Word - program-rada.docx

Microsoft Word - program-rada.docx PROGRAM RADA I FINANCIJSKI PLAN GLAS-A ZA 2018. GODINU PROGRAM RADA GLAS-A ZA 2018. GODINU ORGANIZACIJSKI USTROJ Uz kontinuiranu koordinaciju i suradnju Središnjih tijela GLAS-a, cilj Stranke je osnivanje

Више

OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA Ocjensko spretnosne vožnje 7. NAGRADA GRADA DUGO SELO MEMORIJAL MILIVOJ OBAD POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AK

OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA Ocjensko spretnosne vožnje 7. NAGRADA GRADA DUGO SELO MEMORIJAL MILIVOJ OBAD POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AK OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA 2019. Ocjensko spretnosne vožnje 7. NAGRADA GRADA DUGO SELO MEMORIJAL MILIVOJ OBAD POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AK DUGO SELO SUORGANIZATOR: AK INA DELTA Dugo Selo, 14.

Више

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5 NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 53. / 2016. ZAGREB: 20.12. 2016. ČESTITKA ODLUKE SKUPŠTINE

Више

Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR Samobor T +385 (1) / F +385 (1)

Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR Samobor T +385 (1) / F +385 (1) Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR-10430 Samobor T +385 (1) 3365 555 / F +385 (1) 3365 555 sport@samobor.hr / ZAPISNIK 8. redovne sjednice Izvršnog odbora Samoborskog

Више

Microsoft Word - 3._Pravilnik_o_sufinanciranju_programa_za_perspektivne_sportase .docx

Microsoft Word - 3._Pravilnik_o_sufinanciranju_programa_za_perspektivne_sportase .docx Na temelju odredbe članka 13. i 14. Statuta Samoborskog športskog saveza Izvršni odbor Samoborskog športskog saveza, na sjednici održanoj 20. lipnja 2016. godine donio je PRAVILNIK O SUFINANCIRANJU PROGRAMA

Више

KLASA: /11-02/02

KLASA: /11-02/02 KLASA: 561-01/11-02/02 URBROJ: 2181/01-01-11-07 Na temelju članka 23. Zakona o udrugama ( Narodne novine, broj 88/01 i 11/02), članka 52. Statuta Grada a ( Službeni glasnik Grada a, broj 17/09 i 11/10)

Више

U đakovačkom Centru za socijalnu skrb ubijena djelatnica, ranjenom djelatniku liječnici se bore za život

U đakovačkom Centru za socijalnu skrb ubijena djelatnica, ranjenom djelatniku liječnici se bore za život #UBOJICA UHIĆEN# Osumnjičenik koji je u utorak iz vatrenog oružja usmrtio socijalnu radnicu đakovačkog Centra za socijalnu skrb i teško ranio njezina kolegu pravnika Centra uhićen je oko 20 sati i doveden

Више