Microsoft Word - bilten_dsr_lancic_knapic_2015_godina

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - bilten_dsr_lancic_knapic_2015_godina"

Транскрипт

1 DRUŠTVO ZA ŠPORTSKU REKREACIJU LANČIĆ KNAPIĆ GODINA - bilten -

2 UVOD U godini "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" (u daljnjem tekstu Društvo) je tijekom cijele godine aktivno radilo organizirajući sportsko-rekreativna natjecanja otvorenog tipa, natjecanja za vlastito članstvo, te sudjelujući u manifestacijama drugih udruga, društava i saveza, kao i organizirajući društvene aktivnosti i druženja za mještane Lančić-Knapića. Da bi čim detaljnije prikazali aktivnost Društva u godini, događanja ćemo predočiti prema sportsko rekreativnim i drugim aktivnostima.

3 PJEŠAČENJE I PLANINARENJE 5. pješačenje na blagdan "Sveta tri kralja" Društvo je na blagdan Sveta tri kralja organiziralo svoje peto, tradicionalno pješačenje. U ovoj opsežnoj akciji sudjelovalo je 250 rekreativaca iz Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije. Pješačilo se rutom: Knapić Pišće Risje - Žgano vino Skradnjak - Knapić, koja je s povratkom iznosila oko 9 kilometara. 32. akcija kretanje-zdravlje na planinu Ivanščicu Održana je "32. akcija kretanje-zdravlje na planinu Ivanščicu", u organizaciji HPD-a Ivančica, u koju se organizirano uključilo više od 40-ak članova i simpatizera Društva. Veliki broj članova Društva uključio se u sportsko-rekreativni dio programa gdje je obavljena prava berba pehara i medalja. Ukupno su osvojena 4 pehara u potezanju užeta i 21 medalja u visećoj kuglani, skoku u dalj s mjesta i pikadu. Osvojen je i veliki prijelazni pehar koji se dodjeljuje udruzi s najboljim uspjehom na igrama. 24. svjetski dan pješačenja Povodom 24. svjetskog dana pješačenja Društvo je organiziralo grupno pješačenje rutom: Knapić Skradnjak - Žgano vino Prigorec Izletište Jarki. Pješačenju se odazvalo 40 rekreativaca svih uzrasta i podjednake zastupljenosti oba spola iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske županije i grada Zagreba. Cilj akcije bio je pješačenje u prirodi čim većeg broja sudionika i promocija pješačenja kao učinkovitog i jeftinog oblika fizičke aktivnosti, namijenjenog osobama svih životnih dobi.

4 MALI NOGOMET 11. zimski turnir u malom nogometu: Karlovačko kup Lepoglava Malonogometna ekipa Društva sudjelovala je na "11. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu: Karlovačko kup Lepoglava 2015", koji se održao u organizaciji "Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave" i "Kluba igrača malog nogometa Lepoglava". Ekipa Društva prošla je skupinu i završila s nastupom u 1/16 finala. 4. malonogometni turnir mještana Lančić-Knapića Na igralištu osnovne škole u Ivancu, u organizaciji Društva, održao se "4. malonogometni turnir mještana Lančić Knapića". Prvo mjesto po prvi puta osvojila je momčad Žgaravica (mještani srednjeg Lančića), druga je bila ekipa Gastal (mještani Knapića), treći je bio dosadašnji prvak tri godine zaredom Down Town (mještani donjeg Lančića) i četvrto mjesto pripalo je ekipi Gastritisa (mještani gornjeg Lančića). Nakon turnira odigrana je i egzibicijska utakmica Stari Mladi. 4. kaponja kup Punikve u organizaciji "Mjesnog odbora Punikve", u Punikvama je održan malonogometni turnir - "4. kaponja kup Punikve 2015.". Na turniru je sudjelovala i malonogometna momčad Društva koja je u ukupnom poretku osvojila 4. mjesto. 4. memorijalni malonogometni turnir Lepoglavska Ves Na malonogometnom igralištu u Lepoglavskoj Vesi održan je "4. memorijalni malonogometni turnir" u spomen na poginule hrvatske branitelje: Dragutina Naglaša, Dragutina Godinića, Marijana Matišića i Josipa Štefanca. Na turniru je nastupila i malonogometna ekipa Društva koja je u ukupnom poretku osvojila 2.mjesto. Rekreacija malog nogometa U zimskim mjesecima tijekom godine, članovi Društva održavali su jednom tjedno rekreaciju igranja malog nogometa u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec.

5 KOŠARKA Turnir u košarci (haklu) - Višnjica U sklopu manifestacije "Dani sporta, zabave i kulture", održan je turnir u košarkaškom haklu (3 na 3) na Višnjici, a ekipa Društva je osvojila 2. mjesto u ukupnom poretku. 14. NUM hakl u Lepoglavi U sklopu Jailhouse festivala 2015., u organizaciji Nezavisne udruge mladih održan je međunarodni turnir "14. NUM hakl" 3 na 3 u Gradskom parku Lepoglava. U konkurenciji 16 momčadi, košarkaška ekipa Društva je osvojila 4. mjesto u ukupnom poretku. Rekreacija košarke (hakla) U zimskim mjesecima godine, članovi Društva održavali su jednom tjedno rekreaciju igranja košarke (hakla) u sportskoj dvorani Osnovne škole Salinovec. SPORTSKA REKREACIJA ŽENA 11. hrvatski festival sportske rekreacije žena Delnice Ženska ekipa Društva sudjelovala je na "11. hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena"u Delnicama (Primorsko goranska županija). U konkurenciji 25 ekipa iz cijele Hrvatske ekipa Društva ostvarila je povijesni uspjeh i osvojila fantastično 2. mjesto u ukupnom plasmanu. Za Društvo su nastupile: Gordana Habek (voditeljica ekipe), Katarina Harjač, Marijeta Habek, Tatjana Mesec, Maja Sever, Barbara Habek, Božena Friščić, Branka Habek, Ivana Harjač i Štefanija Banek. Ekipu su još sačinjavale Nada Sever i Mirjana Hrupek. Prijem viceprvakinja Hrvatske u sportskoj rekreaciji žena U organizaciji Društva, u društvenom domu u Knapiću, upriličen je domjenak, druženje i proslava rezultata ženske ekipe Društva, viceprvakinja Hrvatske u sportskoj rekreaciji žena.

6 IGRE STARIH SEOSKIH SPORTOVA 21. hrvatski festival sportske rekreacije na selu Gornji Bogičevci Ekipa Društva sudjelovala je na "21. hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu" u Gornjim Bogićevcima (Slavonsko brodska županija). U konkurenciji 13 ekipa osvojeno je 12. mjesto u ukupnom plasmanu. 13. seoske igre - Poljana Biškupečka Ekipa Društva sudjelovala je na "13. seoskim igrama u Poljani Biškupečkoj". U konkurenciji 8 ekipa osvojeno je 2. mjesto u ukupnom poretku. 31. seoske igre - Salinovec Ekipa Društva sudjelovala je na "31. seoskim igrama u Salinovcu". U konkurenciji 11 ekipa ukupno je osvojeno 3. mjesto. SPORTSKI RIBOLOV 6. natjecanje u sportskom ribolovu Matišićev bajer Na Matišićevom bajeru u Lančiću, u organizaciji Društva, održano je "6. natjecanje u lovu ribe udicom na plovak "Matišićev bajer 2015.". Na tom ribolovnom natjecanju za članove Društva sudjelovalo je 18 natjecatelja. "Kup grada Ivanca 2015." U organizaciji "Sportskog ribolovnog društva Ivanec" održano je natjecanje "Kup grada Ivanca 2015." natjecanje u lovu ribe udicom na plovak na ivanečkim bajerima. U konkurenciji 31 ekipe iz više hrvatskih županija, nastupile su i dvije ekipe Društva.

7 TRČANJE 6. cross utrka Lančić-Knapić U organizaciji Društva održana je "6. cross utrka Lančić-Knapić". Prije glavnog krosa, održane su Dječje utrke Lančić-Knapić Trčanje je radost". Ukupno je sudjelovalo 153 trkača (67 u glavnoj utrci i 86 u dječjim utrkama). Nikad jača i masovnija utrka u Lančić- Knapiću. Nastupi članova DŠR-a na utrkama U godini članovi Društva nastupili su na 55 utrke, kako u pojedinačnim utrkama, tako i u utrkama u sklopu trkačkih liga i to na: 18. zimska brdska cross liga Ivančica 2014/15 (4 kola , , , ) Crazy Hill Trail Ludbreg (28.02.) 2. cross liga Godišnja doba na Čevu (1. kolo ) Mini treking: zapadna Ivančica (15.03.) 40. supermaraton Zagreb Čazma (22.03.) Utrka na 5000 metara Varaždin (stadion Sloboda) (31.03.) 4. Dravski ultracross (06.04.) Mini treking: Završje, Bela, Čevo (11.04.) Jurjevec Trail (25.04.) 10. cross liga Kretanjem do zdravlja Lepoglava 2015 (9 kola 21.4., 5.5., 12.5., 19.5., 26.5., 25.8., 1.9., 8.9., i 15.9.) 21. utrka ulicama grada Ivanca (17.05.) 23. brdska utrka Ivančica (20.6.) 24. utrka Hagemann Družbinec (11.07.) Utrka gore dolje po Ivančici (19.07.) Utrka na Ravnu Goru (05.08.) 3. cross liga Čevo (1 kolo ) Kotoripska petnajstica Kotoriba (05.09.) 3. cross liga Neno Ivanečka Jezera (17 kola 24.4., , , , , , , , , , , , , , , , ) 11. memorijalna utrka Josip Putar Lepoglava (27.9.) 7.memorijalna utrka Ivan Sokač Poljana Biškupečka (04.10.) Mini-treking Ivančica (10.10.)

8 5. cestovna utrka i Jesenski kros Bedenec (17.10.) 8.Radobojska uspinjača (18.10.) 3.cross liga: Godišnja doba na Čevu (08.11.) Zimska brdska cross liga Ivančica 2015/16 (3 kola , , ) 6. cross utrka Lančić Knapić (7.6.) Mario Surjak nastupio je na 52 utrke u godini, od kojih treba istaknuti istrčan međunarodni ultramaraton Zagreb Čazma (61 km). Ostali članovi Društva skupili su 37 sudjelovanja na utrkama. 1. trkački kup sjeverozapadne Hrvatske završio je 1. trkački kup sjeverozapadne Hrvatske. U kalendaru tog natjecanja koji se sastojao od 18 utrka s područja Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije bila je i Cross utrka Lančić Knapić. Formiranjem Trkačkog kupa još se više omasovio broj trkača na utrkama sjeverozapadne Hrvatske. STOLNI TENIS 4. stolnoteniski turnir - Salinovec godine u organizaciji "DSR Salinovec" održan je "4. otvoreni stolnoteniski turnir" u dvorani nove škole u Salinovcu. Na turniru je nastupio jedan član Društva. 1. stolnoteniski turnir Prigorec u organizaciji "Udruge građana Prigorec" održan je "1. turnir u stolnom tenisu" u prostorijama škole u Prigorcu. Na turniru je nastupio jedan član Društva. 1. stolnoteniski turnir za članove DŠR Lančić Knapić u društvenom domu u Knapiću, Društvo je organiziralo "1. turnir u stolnom tenisu za članove Društva na kojem je sudjelovalo deset stolnotenisača.

9 6. turnir u stolnom tenisu Lančić-Knapić u društvenom domu u Knapiću, Društvo je organiziralo "6. turnir u stolnom tenisu Lančić-Knapić 2015". Sudjelovalo je 12 stolnotenisača. Rekreacija stolnog tenisa za članove DŠR Lančić Knapić Društvo je u godini povremeno, tijekom godine, provodilo sportsku rekreaciju igranje stolnog tenisa u društvenom domu u Knapiću. BICIKLIJADA 4. biciklijada - Med Skrajski bregi U organizaciji "DSR Salinovec", održana je "4. biciklijada - Med Skrajski bregi" na kojoj su nastupile tri članice Društva. Biciklijada je imala prometno-preventivni karakter, a vozilo se na relaciji : Salinovec Klenovnik Ivanec Salinovec u dužini od 31 kilometar. BELA "20. turnir u beli" u Lančić-Knapiću U organizaciji Društva, održan je jubilarni "20. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo rekordnih, nevjerojatnih 42 kartaška para. "21. turnir u beli" u Lančić-Knapiću U organizaciji Društva, održan je "21. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo 36 kartaška para. "22. turnir u beli" u Lančić-Knapiću U organizaciji Društva, održan je "22. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo 22 kartaška parova. "23. turnir u beli" u Lančić-Knapiću U organizaciji Društva, održan je "23. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo 24 kartaških parova.

10 NARODNI OBIČAJI I DRUŽENJA Druženje povodom Uskrsa Društvo je organiziralo na "Veliku subotu" , povodom nadolazećeg velikog blagdana Uskrsa "Druženje članova Društva i mještana Lančić Knapića" u društvenom domu u Knapiću. NAGRADE I ZAHVALE Priznanja "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" za godinu U amfiteatru Srednje škole Ivanec u organizaciji "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca", održano je svečano proglašenje najboljih sportaša, ekipa i sportskih djelatnika grada Ivanca za godinu. Među njima nagrađena su i dva člana Društva. Članica Društva - Marijeta Habek, primila je "nagradu za mladu, perspektivnu sportašicu grada Ivanca". Blagajnik Društva - Damir Fodrek, primio je "godišnju nagradu" za postizanje izuzetnih rezultata u organizaciji rada Društva. Ivan Bakarić, kojeg je kandidirala druga udruga, a posljednjih je nekoliko godina član Društva - primio je nagradu za životno djelo. "Priznanje" HSSR-a Društvo je primilo priznanje Hrvatskog saveza sportske rekreacije Sport za sve - "Priznanje za uspješnu organizaciju i provedbu sportsko-rekreacijskih natjecanja i aktivnosti "Šport za sve na lokalnoj razini u godini". Zahvalnica udruge "Ivanečko sunce" Društvo je primilo zahvalnicu od udruge "Ivanečko sunce" za potporu Sportskih susreta udruga osoba s mentalnom retardacijom - "Igrom do prijateljstva. Zahvalnica HPD Ivančica Ivanec Društvo je primilo Zahvalnicu za doprinos razvoju planinarstva od Hrvatskog planinarskog društva Ivančica Ivanec.

11 Priznanja "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" za godinu U prostorijama Gradske vijećnice Ivanec održana je Skupština Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca na kojoj je donesena odluka o najboljim ivanečkim sportašima i djelatnicima u sportu za godinu. Član upravnog odbora Društva Goran Habek, primit će "Godišnju nagradu" za postizanje izuzetnih rezultata u organizaciji rada Društva u godini. Društvo je još kandidiralo žensku ekipu Društva viceprvakinje Hrvatske u sportskoj rekreaciji žena, ali 2.mjesto na državnom rekreativnom natjecanju (u konkurenciji 25 ekipa iz cijele Hrvatske) za većinu skupštinara ZSUGI nije bio dovoljan uspjeh da se stekne titula Ženske ekipe godine grada Ivanca. OSTALO Redovna godišnja Skupština U društvenom domu u Knapiću održana je Redovna godišnja skupština Društva. Jednoglasno su prihvaćeni svi izvještaji, a donesene su Odluke o prihvaćanju: novog Statuta Društva prema aktualnom Zakonu o udrugama i Zakonu o sportu, donesen je Poslovnik o radu Skupštine, a za likvidatora Društva izabran je predsjednik Društva Vinko Harjač. Gradonačelnik Milorad Batinić koji je nazočio Skupštini poručio je da je grad Ivanec otkupio oko kvadratnih metara oko Matišićevog bajera gdje bi se trebao graditi sportsko rekreacioni centar: malonogometno asfaltirano igralište, dječje igralište i rekreacijska zona. Do ljeta će biti dovršeno idejno rješenje, a najesen ćemo otvoriti raspravu o projektu njegovog uređenja i to na način da ćemo ga prezentirati u društvenom domu u Knapiću i pozvati sve građane da se u raspravu uključe svojim prijedlozima te izraze svoje mišljenje o tomu kakav SRC žele. S obzirom na rješavanje gruntovne, izrade projektne dokumentacije i idejnih rješenja, izgradnja sportsko rekreacionog centra kraj Matišićevog bajera u Lančić Knapiću trebala bi početi u drugoj polovici godine rekao je Batinić. Prijedlog kriterija za rangiranje sportskih udruga koje se nalaze u skupini rekreacijskih sportova S obzirom na dosadašnji nedostatak opširnijeg pravilnika u pismenom obliku, nedovoljno razrađena pravila za bodovanje, kao i nedovoljna mogućnost kontrole točnosti iznošenih podataka, "Društvo za športsku rekreaciju Lančić Knapić" donijelo je i uputilo

12 "Zajednici sportskih udruga grada Ivanca" na prihvaćanje: "Prijedlog kriterija za rangiranje športskih udruga koje se nalaze u skupini rekreativnih sportova". "Zajednica sportskih udruga grada Ivanca" prihvatila je prijedlog DŠR Lančić-Knapića. Savjetovanje o novom Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija u Gradskoj vijećnici Ivanec održalo se " Savjetovanje o novom Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija" za predstavnike udruga civilnog društva s područja grada Ivanca, a s ciljem pojašnjenja i usklađivanja djelovanja udruga s propisima o financijskom poslovanju neprofitnih organizacija. Savjetovanje je pohodio blagajnik Društva: Damir Fodrek. Ivanečki kotlić povodom Dana grada Ivanca, održalo se tradicionalno humanitarno kuharsko natjecanje u kuhanju gulaša "Ivanečki kotlić 2015.". Ukupno je sudjelovalo 30 ekipa, a među njima i Društvo. Kao i svake godine, sav prikupljeni iznos od prodaje gulaša bio je namijenjen u humanitarne svrhe. Uređenje i priprema terena za seoske sportove članovi Društva proveli su radnu akciju uređenja terena za seoske sportove na "Božovoj njivi" kraj Matišićevog bajera u Lančiću. Cilj radne akcije bio je napraviti preduvjete za improvizirano igralište za seoske igre, gdje će članovi Društva moći uvježbavati discipline starih seoskih sportova. Rekreativno nedjeljno popodne u organizaciji Društva na vikend imanju obitelji Habek (Gordana, Goran, Barbara, Marijeta) u Lančiću, održalo se "Rekreativno nedjeljno popodne" za članove i simpatizere Društva. Sportsko rekreativno druženju odazvalo se 50-ak rekreativaca. godinu. Kalendari za godinu Odlukom upravnog odbora Društva štampani su kalendari Društva za 2016.

13 OSTALE INFORMACIJE O RADU DŠR LANČIĆ - KNAPIĆ U godini Društvo je imalo 135 članova koji su platili godišnju članarinu (20 kn). Odlukom Upravnog odbora Društva članarina za godinu je ista kao i za prethodnu, odnosno iznosi 20 kuna za cijelu godinu. Upravni odbor Društva protekle godine se redovito sastajao u natpolovičnom broju, te su tako sve odluke donesene na sastancima pravovaljane. Važnije akcije Društva prezentirane su u većini lokalnih medija (novine, Internet, televizija, radio). U mjesecu veljači na službenim web stranicama objavljen je "Bilten o radu Društva za godinu". Sve detaljne i relevantne informacije o aktualnom i proteklom djelovanju Društva mogu se putem Interneta saznati na službenim stranicama Društva na adresi: kao i na društvenoj mreži - Facebook, profil "DŠR Lančić Knapić". Obje web stranice redovito su ažurirane najnovijim dokumentiranim izvještajima, fotografijama i video zapisima iz djelovanja Društva, a uređuje ih tajnik Društva Mario Surjak.

14 IMPRESSUM: Bilten izdalo: Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić Adresa: DŠR Lančić-Knapić Knapić bb Ivanec Web: Bilten pripremio: Mario Surjak Fotografija: Arhiv DŠR Lančić-Knapić Datum izdavanja biltena:

RBR. PRIJAVITELJ NAZIV PROGRAMA/PROJEKTA DODIJELJENA SREDSTVA KULTURA Društvo prijatelja narodnih običaja "Maska" Ivanec Društvo prijatelj

RBR. PRIJAVITELJ NAZIV PROGRAMA/PROJEKTA DODIJELJENA SREDSTVA KULTURA Društvo prijatelja narodnih običaja Maska Ivanec Društvo prijatelj RBR. PRIJAVITELJ NAZIV PROGRAMA/PROJEKTA DODIJELJENA SREDSTVA 1. 2. 3. 4. KULTURA 5. KUD "ITAS" 6. KUD "ITAS" Organiziranje fašničke povorke u Ivancu i uzvratni posjeti Trebitva koruze Popravak i obnova

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

PRIJEDLOG Na temelju članka 76. Zakona o sportu («Narodne novine» broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13 i 85/15, 19/16) i članka 28. točka 8. Statuta Sisačko moslavačke županije («Službeni glasnik

Више

14

14 3. OBRTNIČKE SPORTSKE IGRE Solaris, 20. - 23.05.2010. PROGRAM I PROPOZICIJE Poštovane kolegice i kolege, obrtnice i obrtnici Dobrodošli na Treće obrtničke sportske igre! Ponovo smo u Šibeniku, kao izvanrednom

Више

Microsoft Word - 3._Pravilnik_o_sufinanciranju_programa_za_perspektivne_sportase .docx

Microsoft Word - 3._Pravilnik_o_sufinanciranju_programa_za_perspektivne_sportase .docx Na temelju odredbe članka 13. i 14. Statuta Samoborskog športskog saveza Izvršni odbor Samoborskog športskog saveza, na sjednici održanoj 20. lipnja 2016. godine donio je PRAVILNIK O SUFINANCIRANJU PROGRAMA

Више

HSS-PRAVILA 1.A I 1.B LIGA

HSS-PRAVILA 1.A I 1.B LIGA P R A V I L A ZA ORGANIZACIJU I PROVEDBU 1.A i 1.B HRVATSKE LIGE U GAðANJU ZRAČNIM ORUŽJEM ISSF PROGRAMA 1 UVODNE ODREDBE 1.1 Naziv natjecanja je ''1.A i 1.B HRVATSKA LIGA'' u gañanju zračnim oružjem ISSF

Више

KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR

KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR SUSTAV KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR «SVETI FRANJO» TUZLA B I L T E N XIX. ŠPORTSKI SUSRETI KŠC-a U BIH (SREDNJE ŠKOLE) Tuzla, 2. travnja 2016. godine 1. Kratki osvrt na XIX. športske

Више

OPĆE PRILAGOĐENE PROPOZICIJE IV. HRVATSKIH SVJETSKIH IGARA 1. STOLNI TENIS (M/Ž) 2. NOGOMET (M/Ž) 3. MALI NOGOMET (M) 4. TENIS (M/Ž) 5. ODBOJKA NA PIJ

OPĆE PRILAGOĐENE PROPOZICIJE IV. HRVATSKIH SVJETSKIH IGARA 1. STOLNI TENIS (M/Ž) 2. NOGOMET (M/Ž) 3. MALI NOGOMET (M) 4. TENIS (M/Ž) 5. ODBOJKA NA PIJ OPĆE PRILAGOĐENE PROPOZICIJE IV. HRVATSKIH SVJETSKIH IGARA 1. STOLNI TENIS (M/Ž) 2. NOGOMET (M/Ž) 3. MALI NOGOMET (M) 4. TENIS (M/Ž) 5. ODBOJKA NA PIJESKU (M/Ž) 6. ODBOJKA (M/Ž) 7. ATLETIKA (kros) (M/Ž)

Више

RASPIS PM Zrinski 2019

RASPIS PM Zrinski 2019 RASPIS POLUMARATONA 21 km i UTRKE GRAĐANA 5 km DATUM ODRŽAVANJA: Nedjelja, 28.04.2019. / start utrke 10:00 h ORGANIZATOR: Atletski klub MEÐIMURJE Čakovec POKROVITELJI: Grad Čakovec, Međimurska županija

Више

Bilten DŠR Salinovec za godinu

Bilten DŠR Salinovec za godinu 2018. Bilten DŠR Salinovec za 2018. godinu Stjepan Četrtek DŠR Salinovec 2018. Sadržaj: Aktivnost: stranica: Kalendar programskih aktivnosti.3 Mješovita liga stolnog tenisa i mješovita liga parova... 4

Више

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA: /15-01/197 URBROJ: 2198/1-04/ Zadar, 19. studenog godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odlu UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI URBROJ: 2198/1-04/1-15-2 Zadar, 19. studenog 2015. godine PREDMET: Prijedlog Odluke ostali neraspoređeni programi u kulturi, ostali programi u sportu PRAVNI TEMELJ:

Више

PROPOZICIJE

PROPOZICIJE P R O P I S N I K PRVENSTVA ZAGREBA U ODBOJCI NA PIJESKU ZA 2019. GODINU Članak 1. Osnovne odredbe Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku (u daljnjem tekstu: natjecanje) provodi se temeljem članka 61,

Више

ALPSKO SKIJANJE

ALPSKO SKIJANJE ALPSKO SKIJANJE I 1.-8. mjesto pojedinačno na PI, IPC svjetskom prvenstvu, 1.-8. mjesto u ukupnom plasmanu IPC Svjetskog kupa u pojedinoj disciplini ili sveukupnoj listi; 1.-5. mjesto pojedinačno na jednoj

Више

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA Organizator: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA Web:

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA Organizator: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA   Web: C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA 2018. Organizator: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA E-mail: info@mdtriathlon.com Web: www.mdtriathlon.com Direktor utrke: BOJAN PROKOP, mob.: 091/9700-919

Више

Stranica 1 od 1 SISAČKO MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OPĆINA LIPOVLJANI 2017.g. DONACIJE BEZ NATJEČAJA R.B. UDRUGA PROGRAM/PROJEKT ODOBRENA SREDSTVA REALIZACIJA

Stranica 1 od 1 SISAČKO MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OPĆINA LIPOVLJANI 2017.g. DONACIJE BEZ NATJEČAJA R.B. UDRUGA PROGRAM/PROJEKT ODOBRENA SREDSTVA REALIZACIJA Stranica 1 od 1 2017.g. DONACIJE BEZ NATJEČAJA R.B. UDRUGA PROGRAM/PROJEKT ODOBRENA SREDSTVA REALIZACIJA 1. RK LAURUS Škola rukometa za djevojčice i dječake/odluka 3.500,00 3.500,00 UKUPNO: 3.500,00 Stranica

Више

2-Gelemovic.indd

2-Gelemovic.indd STRUČNI RADOVI IZVAN TEME Ivan Gelemanović Toni Svoboda Darinka Šimunčić ŠKOLSKI SPORT U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA U GRADU KRIŽEVCIMA 1. UVOD U gradu Križevcima i pripadajućim općinama u šest osnovnih

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:41/2019. Gospić,27.02.2019.

Више

Tretman: Centar za prevenciju i vanbolničko liječenje ovisnosti o drogama Grada Poreča Provoditelj: Centar za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad

Tretman: Centar za prevenciju i vanbolničko liječenje ovisnosti o drogama Grada Poreča Provoditelj: Centar za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Tretman: Centar za prevenciju i vanbolničko liječenje ovisnosti o drogama Grada Poreča Provoditelj: Centar za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč-Parenzo Godina provedbe: 2018 Kratki opis programa

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 11.02.2019. Broj: 10/2019.

Више

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA APSOLUTNO PRVENSTVO HRVATSKE U SPRINT TRIATLONU I PARATRIATLONU Organizator: We

C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA APSOLUTNO PRVENSTVO HRVATSKE U SPRINT TRIATLONU I PARATRIATLONU Organizator:   We C O M P R E S S P O R T T R I A T L O N MOŠĆENIČKA DRAGA 2019. APSOLUTNO PRVENSTVO HRVATSKE U SPRINT TRIATLONU I PARATRIATLONU Organizator: E-mail: Web: TRIATLON KLUB TRITON, RIJEKA info@mdtriathlon.com

Више

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n 65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira KVARNERSKA RIVIJERA 2017 Turnir počinje

Више

27. cross liga Drava 2019.

27. cross liga Drava 2019. U organizaciji "TK Marathon 95" u Varaždinu se u četvrtak 29.08.2019. održavanjem 13.kola nastavila "", a članovi "TK Ivančica Ivanec" ostvarili su slijedeće rezultate na (49 trkača) i (43 trkača): 13.kolo

Више

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче

1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмиче 1 На основу члана 13 i 18 Правила о раду Олимпијског комитета за раднички спорт и организовање 12. СОРВ, Спортски одбор на предлог Комесара за такмичење СОРВ, на седници одржаној 19. фебруара 2018. године,

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 03.12.2018. Broj: 1/2018.

Више

PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina

PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac godina PLAN I PROGRAM RADA DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA ZA 2016. GODINU U Zagrebu, siječanj prosinac 2016. godina I. UVOD Društvo sportaša veterana i rekreativaca osnovano je 2010. godine radi kvalitetne

Више

3. MEMORIJAL MARIJE TOPIĆ subota, 14. svibnja godine PROPOZICIJE Memorijala Marije Topić 1. Sudionici Memorijala mogu biti članovi udruga osoba

3. MEMORIJAL MARIJE TOPIĆ subota, 14. svibnja godine PROPOZICIJE Memorijala Marije Topić 1. Sudionici Memorijala mogu biti članovi udruga osoba 3. MEMORIJAL MARIJE TOPIĆ subota, 14. svibnja 2016. godine PROPOZICIJE Memorijala Marije Topić 1. Sudionici Memorijala mogu biti članovi udruga osoba s invaliditetom s područja Republike Hrvatske, a koje

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA GRAD ILOK ILOK, Trg Nikole Iločkog 13 tel/ fax: (032) 592-950; 592-966 KLASA: 402-08/18-01/18 URBROJ: 2196/02-01-18-59, 06. travnja 2018. godine Na temelju

Више

kup Hrvatske, prvenstvo Grada Zagreba, štafete prvenstvo Hrvatske u supersprint akvatlonu za kadete i sprint akvatlonu za starije kategorije 2

kup Hrvatske, prvenstvo Grada Zagreba, štafete prvenstvo Hrvatske u supersprint akvatlonu za kadete i sprint akvatlonu za starije kategorije 2 kup Hrvatske, prvenstvo Grada Zagreba, štafete prvenstvo Hrvatske u supersprint akvatlonu za kadete i sprint akvatlonu za starije kategorije 2 07:30 počinju prijave 09:00 zatvaranje prometa oko Jaruna

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr www.nsvg.hr Velika Gorica, 28.01.2019. Broj: 8/2019.

Више

(Microsoft Word - Propozicije_Dr\236avno_2016g HRV)

(Microsoft Word - Propozicije_Dr\236avno_2016g HRV) 11. DRŽAVNO PRVENSTVO U DALJINSKOM PLIVANJU NA 5.000 m, 6. PLIVAČKI MARATON ZADAR 2016 ZADAR, 09/07/2016 ( NEDJELJA ) Organizator: Klub daljinskog plivanja Donat -Zadar STAZA - Državno prvenstvo u daljinskom

Више

GLAZBENO DRUŠTVO „CVJETIĆI GLAZBE”

GLAZBENO DRUŠTVO „CVJETIĆI GLAZBE” Big like za lijep glas!!! OSNOVNI PODACI Naziv organizacije: Glazbeno društvo "CVJETIĆI GLAZBE" Pleternica Status predlagatelja: Udruga Mjesto: Pleternica Adresa: Ivana Šveara 2 Telefonski broj: 034/251-006

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u godini Uvod godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šum

Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u godini Uvod godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šum Društvo Energetičara Belišće Izvješće o radu i aktivnosti u 2015. godini Uvod 1884. godine mađarski veletrgovac Gutmann podigao je usred hrastovih šuma, na mjestu današnjeg Belišća pilanu, a uz nju i parni

Више

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji Na temelju odredbi članka 30. Statuta Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, Izvršni odbor Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru (u nastavku teksta: HSSRM) dana 17. svibnja 2018. godine odluka

Више

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 07. Август 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ

Више

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polumaraton (21 km) štafeta - polumaraton 10,5 km + 10,5 km utrka na 10 km utrka na 5 km dječja utrka FU

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polumaraton (21 km) štafeta - polumaraton 10,5 km + 10,5 km utrka na 10 km utrka na 5 km dječja utrka FU NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polumaraton (21 km) štafeta - polumaraton 10,5 km + 10,5 km utrka na 10 km utrka na 5 km dječja utrka FUN RUN na 200 i 500 m ORGANIZATOR: Aminess hoteli i

Више

Microsoft Word - Pravila II prijedlog.doc

Microsoft Word - Pravila II prijedlog.doc PRIJEDLOG HRVATSKI OLIMPIJSKI ODBOR Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 11 TOČKA 7.3. Vijeće Broj: 354IOIURP U Zagrebu, 8.12.2016. Na temelju članka 56. Statuta Hrvatskog olimpijskog odbora, Vijeće Hrvatskog

Више

VIJESTI Br. 11, svibanj Najboljim učenicima osam strukovnih škola Udruženje obrtnika Rijeka uručilo po 1000,00 kn: NAGRADE NAJBOLJIMA Predsjedni

VIJESTI Br. 11, svibanj Najboljim učenicima osam strukovnih škola Udruženje obrtnika Rijeka uručilo po 1000,00 kn: NAGRADE NAJBOLJIMA Predsjedni Najboljim učenicima osam strukovnih škola Udruženje obrtnika Rijeka uručilo po 1000,00 kn: NAGRADE NAJBOLJIMA Predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka, Darko Sertić, dodjelio je najboljim učenicima osam strukovnih

Више

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc)

(Microsoft Word - 7\) Prijedlog programa javnih potreba u \232portu za 2019.doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc)

(Microsoft Word - 15\) PROGRAM JAVNIH POTREBA U SPORTU M\ \(2\).doc) Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( Narodne novine, broj 33/01, 60/01 vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 - pročišćeni

Више

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na

Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim na Na osnovu člana 124. stav 2. Zakona o sportu ( Službeni glasnik RS, broj 10/16), Vlada donosi UREDBU o nacionalnim sportskim priznanjima i novčanim nagradama Član 1. Ovom uredbom utvrđuju se bliži uslovi,

Више

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 30. Јул 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ ЕКИПА

Више

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017 ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 22. август 2017. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016.

2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA GODINU Virovitica Prosinac, 2016. 2017 PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Virovitica Prosinac, 2016. PROGRAM RADA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE VIROVITICA U 2017. GODINI Županijski

Више

43-Luksic.indd

43-Luksic.indd Erik Lukšić Aleksej Mišan Ana Milovan POPULARIZACIJA ŠKOLSKOG SPORTA PROJEKT 3N 1. UVOD Od 2004. godine Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa započelo je niz promjena radi podizanja kvalitete i unaprjeđenja

Више

Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta

Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta Grada Zlatara ( Službeni glasnik Krapinsko-zagorske

Више

Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedj

Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedj Sportska Zajednica Grada Vodnjana ORGANIZIRAJU : MTB MARATON, XCM/XCP OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE, HUSQVARNA XCM MTB KUP HRVATSKE VODNJAN-DIGNANO Nedjelja, 09.06.2019. INFORMACIJE: www.extravergine.bike

Више

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web:

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web: ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima 1 44000 Sisak Tel: +385 44 547 407 Fax: +385 44 547 408 E-mail: ured@zsugs.hr Web: http://www.zsugs.hr OIB: 16275900664 MB: 03345351 IBAN: HR6824070001188006717

Више

traitlon-HRVATSKI-2018-raspis.cdr

traitlon-HRVATSKI-2018-raspis.cdr PROGRAM 10. RAB TRIATLON Alpe-Adria triatlon kup UTRKE ZA KUP HRVATSKE SPRINT I SUPERSPRINT TRIATLON UTRKE ZA MINI KUP HTS-a MINI AKVATLON RAB, 03.06.2018. Uvala Padova 1 2018. ORGANIZATOR: Triatlon klub

Више

OPERATIVNI PLAN ZA GODINU Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradn

OPERATIVNI PLAN ZA GODINU Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradn Strateški cilj Program Projekti/Aktivnosti Ciljna skupina Vremenski okvir Očekivani rezultati Akteri/ Partneri/ Suradnici Potrebni resursi Ljudski Materijalni Financijski Instrumenti promocije Mini marketing

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/94-87 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /16-04/94-87 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/16-04/94-87 URBROJ: 2170/01-15-00-16-68 Rijeka, 16. 1. 2017. Gradonačelnik je 16.siječnja 2017. godine

Више

Na temelju članaka 2., 48. i 49. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine, broj 10/97, 107/07. i 94/13) i članka 18. Statuta Grada

Na temelju članaka 2., 48. i 49. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine, broj 10/97, 107/07. i 94/13) i članka 18. Statuta Grada Na temelju članaka 2., 48. i 49. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine, broj 10/97, 107/07. i 94/13) i članka 18. Statuta Grada Križevaca ( Službeni vjesnik Grada Križevaca, broj

Више

DISTRIKT 1913 Rotaract klub Slavonski Brod u akciji opremanja brodskog rodilišta Rotaract klub Slavonski Brod i ove je godine nastavio s hvalevrijedno

DISTRIKT 1913 Rotaract klub Slavonski Brod u akciji opremanja brodskog rodilišta Rotaract klub Slavonski Brod i ove je godine nastavio s hvalevrijedno DISTRIKT 1913 Rotaract klub Slavonski Brod u akciji opremanja brodskog rodilišta Rotaract klub Slavonski Brod i ove je godine nastavio s hvalevrijednom akcijom opremanja brodskog rodilišta. Opremimo naše

Више

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE

Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, godine usvojio je: 1. OPĆE Na osnovu člana 29. Statuta Sportskog saveza općine Cazin, Izvršni odbor Saveza na sjednici održanoj u Cazinu, 04.12.2014. godine usvojio je: 1. OPĆE ODREDBE P R A V I L A za izbor sportiste godine Član

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/ , tel, fax: 01/ HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Nogometni savez Velike Gorice tel. 01/6265-237, tel, fax: 01/6265-236 e-mail: tajnik@nsvg.hr OIB 12001227058 www.nsvg.hr MB 01303015 Velika

Више

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada Delnica (Službene novine Primorsko goranske županije

Више

NATJECATELJSKI PRAVILNIK HRVATSKOG GOLF SAVEZA U Zagrebu, prosinac 2018.

NATJECATELJSKI PRAVILNIK HRVATSKOG GOLF SAVEZA U Zagrebu, prosinac 2018. NATJECATELJSKI PRAVILNIK HRVATSKOG GOLF SAVEZA U Zagrebu, prosinac 2018. Članak 1. Ovim pravilnikom reguliraju se sva pitanja u odnosu na natjecanja Hrvatskog golf saveza (u daljnjem tekstu HGS). Službena

Више

P R I J E D L O G

P R I J E D L O G P R I J E D L O G PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA U 2017. GODINI PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA: Ljubomir Kolarek, dr.vet.med, gradonačelnik

Више

PRAVIKNIK

PRAVIKNIK PRAVILNIK O ORGANIZACIJI RADNO-SPORTSKIH SUSRETA SS BOFOS BEOGRAD 2006. godine Na osnovu Odluke SS BOFOS-a o načinu organizovanja radno-sportskih susreta SS BOFOS, Organizacioni odbor na sastanku održanom

Више

PROPISNIK O KALENDARU NATJECANJA

PROPISNIK O KALENDARU NATJECANJA PRAVILNIK O KALENDARU NATJECANJA HRVATSKOG SPORTSKOG PLESNOG SAVEZA U Zagrebu 18.01.2018 godine. SADRŽAJ I. OPĆE ODREDBE... 2 II. UPIS SPORTSKIH PLESNIH NATJECANJA U KALENDAR NATJECANJA... 3 III. PRIJAVE

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJU

PRAVILNIK  O  TAKMIČENJU КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ АВГУСТ 2012. ОРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС 2011/2012 1. НОРМАТИВНА АКТА КУП такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС,

Више

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17

Microsoft Word - Propozicije za HBL 16-17 HRVATSKI KUGLAČKI SAVEZ BOWLING SEKCIJA PROPOZICIJE HRVATSKA BOWLING LIGA Sezona 2016./2017. PROPOZICIJE RASPORED ODIGRAVANJA HBL-a POPIS IGRAČA ADRESAR KALENDAR NATJECANJA 1. OPĆE ODREDBE 1.1 Priređivač

Више

Rezultati Javnog poziva

Rezultati Javnog poziva Na temelju članka 29. stavka 6. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge ( Narodne novine, broj 26/15),

Више

ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA KAŠTELA

ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA KAŠTELA Na temelju odredbe članka 21. Statuta Zajednice športskih udruga Kaštela, Upravni odbor Zajednice šporstskih udruga Kaštela na sjednici odrţanoj 13. veljače 2012. godine donio je DETALJNI FINANCIJSKI PLAN

Више

P R I J E D L O G

P R I J E D L O G P R I J E D L O G ODLUKE O II. IZMJENAMA PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA ZA GODINU PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA: Ljubomir Kolarek,

Више

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9

1.HKRL 2013 Glasnik br. 9 HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ Metalčeva 5, 10 000 Zagreb, tel: 01 / 4573 032, fax: 01 / 4573 036, t.lukic@hrs.hr Žiro račun Hrvatskog Rukometnog Saveza: ZABA HR1923600001101363442 OIB: 1849385124 1. HRVATSKA

Више

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web:

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima Sisak Tel: Fax: Web: ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SISKA Trg grada Heidenheima 1 44000 Sisak Tel: +385 44 547 407 Fax: +385 44 547 408 E-mail: ured@zsugs.hr Web: http://www.zsugs.hr OIB: 16275900664 MB: 03345351 IBAN: HR6824070001188006717

Више

OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA Ocjensko spretnosne vožnje 7. NAGRADA GRADA DUGO SELO MEMORIJAL MILIVOJ OBAD POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AK

OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA Ocjensko spretnosne vožnje 7. NAGRADA GRADA DUGO SELO MEMORIJAL MILIVOJ OBAD POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AK OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA 2019. Ocjensko spretnosne vožnje 7. NAGRADA GRADA DUGO SELO MEMORIJAL MILIVOJ OBAD POSEBNI PRAVILNIK ORGANIZATOR: AK DUGO SELO SUORGANIZATOR: AK INA DELTA Dugo Selo, 14.

Више

(Microsoft Word - Slu\236bene novine br. 11)

(Microsoft Word - Slu\236bene novine br. 11) SLUŽBENE GRADA NOVINE POŽEGE Požega, 15. 07. 2011. Broj 11. List izlazi po potrebi Cijena ovom broju 20,00 kn Godišnja pretplata 150,00 kn SADRŽAJ AKTI A Stranica 1. Zaključak u svezi realizacije programa

Више

Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR Samobor T +385 (1) / F +385 (1)

Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR Samobor T +385 (1) / F +385 (1) Samoborski športski savez / Samobor sports association Andrije Hebranga 26a, HR-10430 Samobor T +385 (1) 3365 555 / F +385 (1) 3365 555 sport@samobor.hr / ZAPISNIK 8. redovne sjednice Izvršnog odbora Samoborskog

Више

Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu ("Sl. list CG", br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje ("Službeni

Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu (Sl. list CG, br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje (Službeni Na osnovu članova 12, 13, 116 i 117 Zakona o sportu ("Sl. list CG", br. 044/18), člana 27stav 1, tačka 16 i člana 46 Statuta opštine Rožaje ("Službeni listi CG - Opštinski propisi", br. 38/18), Skupština

Више

HRVATSKA ATLETSKA LIGA SJEVER RASPORED KATEGORIJA I DISCIPLINA PO KOLIMA HALS-a U 2019.GODINI 7 KOLA EKIPNOG NATJECANJA I 8. KOLO POJEDINAČNO NA

HRVATSKA ATLETSKA LIGA SJEVER RASPORED KATEGORIJA I DISCIPLINA PO KOLIMA HALS-a U 2019.GODINI 7 KOLA EKIPNOG NATJECANJA I 8. KOLO POJEDINAČNO NA HRVATSKA ATLETSKA LIGA SJEVER 2019. RASPORED KATEGORIJA I DISCIPLINA PO KOLIMA HALS-a U 2019.GODINI 7 KOLA EKIPNOG NATJECANJA I 8. KOLO POJEDINAČNO NATJECANJE ( ZA MEDALJE ) Odluka Upravnog odbora od.12.03.2019.

Више

Microsoft Word - Propozicije za HBL 18-19

Microsoft Word - Propozicije za HBL 18-19 HRVATSKI KUGLAČKI SAVEZ BOWLING SEKCIJA PROPOZICIJE HRVATSKA BOWLING LIGA Sezona 2018./2019. PROPOZICIJE RASPORED ODIGRAVANJA HBL-a POPIS IGRAČA ADRESAR KALENDAR NATJECANJA 1. OPĆE ODREDBE 1.1 Priređivač

Више

polumaraton (21 km) štafeta 10 km + 11 km utrka na 6 km NOVO u 2017.: dječja utrka FUN RUN na 200 i 500 m ORGANIZATOR: Aminess hoteli i kampovi AMBASA

polumaraton (21 km) štafeta 10 km + 11 km utrka na 6 km NOVO u 2017.: dječja utrka FUN RUN na 200 i 500 m ORGANIZATOR: Aminess hoteli i kampovi AMBASA polumaraton (21 km) štafeta 10 km + 11 km utrka na 6 km NOVO u 2017.: dječja utrka FUN RUN na 200 i 500 m ORGANIZATOR: Aminess hoteli i kampovi AMBASADORI UTRKE: Giovanni Cernogoraz Osvajač finala svjetskog

Више

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT

ERSTE PLAVA LIGA Organizator: AK PRO SPORT ERSTE PLAVA LIGA 2018. Organizator: AK PRO SPORT 1. BROJ SUDIONIKA EPL 2018. U kvalifikacijama Erste Plave lige 2018. sudjelovalo je ukupno 3.407 učenika i učenica 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola.

Више

ZAPISNIK SA 2. REDOVNE SJEDNICE SKUPŠTINE SAMOBORSKOG ŠPORTSKOG SAVEZA redovna sjednica Skupštine Samoborskog športskog saveza održana je 29.

ZAPISNIK SA 2. REDOVNE SJEDNICE SKUPŠTINE SAMOBORSKOG ŠPORTSKOG SAVEZA redovna sjednica Skupštine Samoborskog športskog saveza održana je 29. ZAPISNIK SA 2. REDOVNE SJEDNICE SKUPŠTINE SAMOBORSKOG ŠPORTSKOG SAVEZA 2016. 2. redovna sjednica Skupštine Samoborskog športskog saveza održana je 29. prosinca 2016. godine u 19,00 sati, u prostorijama

Више

Microsoft Word - Olimpijski festival dječjih vrtića Hrvatske - pravila i propozicije _2_.doc

Microsoft Word - Olimpijski festival dječjih vrtića Hrvatske - pravila i propozicije _2_.doc Olimpijski festival djecjih vrtica Opæa pravila i propozicije natjecanja I ja æu biti olimpijac I ja æu biti olimpijac I ja æu biti olimpijac I ja æu biti olimpijac I ja æu biti olimpijac OPĆA PRAVILA

Више

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela

Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana godine donijela Na temelju članka 45. Zakona o igrama na sreću (NN br. 87/09), Uprava Interigre d.o.o., Karlovačka cesta 36b, Zagreb, dana 10.05.2018. godine donijela je PRAVILA PROMOTIVNIH TURNIRA U IGRI NA SREĆU - GRAND

Више

Udjel osoba starijih od 65 godina u ukupnom stanovništvu po dobi i spolu, Hrvatska i Grad Zagreb, (popisna) 2011.g. - (procjena) 2017.g. 1. UDJEL OSOB

Udjel osoba starijih od 65 godina u ukupnom stanovništvu po dobi i spolu, Hrvatska i Grad Zagreb, (popisna) 2011.g. - (procjena) 2017.g. 1. UDJEL OSOB Udjel osoba starijih od 65 godina u ukupnom stanovništvu po dobi i spolu, Hrvatska i Grad Zagreb, (popisna) 2011.g. - (procjena) 2017.g. 1. UDJEL OSOBA STARIJIH OD 65 G. U UKUPNOM STANOVNIŠTVU PO DOBI

Више

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5

NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 5 NOGOMETNI SAVEZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD ISTOK DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA ZAPAD - ISTOK BROJ: 53. / 2016. ZAGREB: 20.12. 2016. ČESTITKA ODLUKE SKUPŠTINE

Више

(Microsoft Word - Izvje\232taj o radu za g.docx)

(Microsoft Word - Izvje\232taj o radu za g.docx) DAN SPORTSKE REKREACIJE HRVATSKE Dana 13.02.2015. g. u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije Šport za sve održan je prema Statutu Dan sportske rekreacije na kojem se sumiraju postignuti rezultati

Више

Microsoft Word - Pravilnik natjecanja sezona

Microsoft Word - Pravilnik natjecanja  sezona Pravilnik natjecanja Slavonske regije zapad za sezonu 2016 / 2017. SADRŽAJ 1. OPĆE ODREDBE 2. POSEBNE ODREDBE SUSTAV NATJECANJA SUSTAV PLAĆANJA (KOTIZACIJE I NAGRADE) DISCIPLINSKE ODREDBE 1. OPĆE ODREDBE

Више

HRVATSKI AUTO I KARTING SAVEZ AUTO KARTING I OFF ROAD KLUB SKOK RACING 1993 AUTO KLUB POREČ MOTORSPORT POSEBNI PRAVILNIK Međunarodna autocross utrka A

HRVATSKI AUTO I KARTING SAVEZ AUTO KARTING I OFF ROAD KLUB SKOK RACING 1993 AUTO KLUB POREČ MOTORSPORT POSEBNI PRAVILNIK Međunarodna autocross utrka A HRVATSKI AUTO I KARTING SAVEZ AUTO KARTING I OFF ROAD KLUB SKOK RACING 1993 AUTO KLUB POREČ MOTORSPORT POSEBNI PRAVILNIK Međunarodna autocross utrka AUTOCROSS 1. NAGRADA GAMBETIĆA 2019 Prvenstvo Republike

Више

ZAHTJEV

ZAHTJEV Pročišćeni tekst Statuta Hrvatske unije tenisača obuhvaća Statut Hrvatske unije tenisača od 27. rujna 2017. godine i Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Hrvatske unije tenisača od 09. lipnja 2018. Godine.

Више

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и Број: 415/2019 Датум: 27.08.2019. КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и систем такмичења ВСС 2019/2020 за сениоре. Напомињем

Више

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ

HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ HRVATSKI STRELJAČKI SAVEZ Livadićeva 22 10000 Zagreb PLAN I PROGRAM RADA HRVATSKOG STRELJAČKOG SAVEZA ZA 2017. GODINU Plan i program rada Hrvatskog streljačkog saveza za 2017. godinu temelji se na: Kalendaru

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik s NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Broj: 412/2019 Pula, 13.06.2019. BILTEN br. 51 Natjecateljska godina 2018./2019. S A D R Ž A J - Skraćeni zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora NSŽI - Prijava momčadi

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI RADA NADZORNIH ODBORA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA U VLASNIŠTVU/SUVLASNIŠTVU

Више

ŽP PODVODNI RIBOLOV - Marlera

ŽP PODVODNI RIBOLOV - Marlera 52222 KOROMAČNO, Koromačno p.p. 5 OIB: 93627811741 IBAN : HR91 2402006 1100124860 mob: 099 741 7730 E-mail : ssrmiz@gmail.com web:www.ssrmiz.hr MB: 1114719 Koromačno, 05.04.2019. P R O P O Z I C I J E

Више

Splitsko-makarska nadbiskupija Ured za pastoral duhovnih zvanja MINISTRANTSKA MALONOGOMETNA LIGA IVAN MERZ SPLIT Prijavljene župne ekipe ministranata:

Splitsko-makarska nadbiskupija Ured za pastoral duhovnih zvanja MINISTRANTSKA MALONOGOMETNA LIGA IVAN MERZ SPLIT Prijavljene župne ekipe ministranata: Splitsko-makarska nadbiskupija Ured za pastoral duhovnih zvanja MINISTRANTSKA MALONOGOMETNA LIGA IVAN MERZ SPLIT Prijavljene župne ekipe ministranata: 1. Župa Žnjan Split 2. Župa Sućidar Split 3. Župa

Више

Microsoft Word - SPORT KONAcNO docx

Microsoft Word - SPORT KONAcNO docx На основу члана 117 став 8 Закона о спорту ( Сл. лист ЦГ бр. 44/18), члана 38 став 1 тачка 2, а у вези са чланом 27 став 1 тачка 13 Закона о локалној самоуправи ( Сл.лист ЦГ бр. 02/18) и члана 36 став

Више

LIGA MLADIH Slijedom dogovorenih zaključaka sa nedavno održanog sastanka regionalnih instruktora HNSa, utvrđena je potreba ustanovljavanja Nac

LIGA MLADIH Slijedom dogovorenih zaključaka sa nedavno održanog sastanka regionalnih instruktora HNSa, utvrđena je potreba ustanovljavanja Nac LIGA MLADIH 01-2015 Slijedom dogovorenih zaključaka sa nedavno održanog sastanka regionalnih instruktora HNSa, utvrđena je potreba ustanovljavanja Nacionalnih razvojnih kampova za godišta 2003. i 2002.,

Више

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI

UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI KLASA:612-05/10-01/09 URBROJ:2198/1-04/1-10-2 Zadar, 10. lipnja 2010. godine ŽUPAN PREDMET: Prijedlog Odluke o rasporedu sredstava s proračunske Pozicije 118 Ostali

Више

POSEBNI PRAVILNIK UTRKE UBRZANJA OLD SCHOOL STREET RACE MOSTAR 2019 Šampionat Bosne i Hercegovine i regije AERODROM MOSTAR, PISTA KOSOR MOSTAR ORGANIZ

POSEBNI PRAVILNIK UTRKE UBRZANJA OLD SCHOOL STREET RACE MOSTAR 2019 Šampionat Bosne i Hercegovine i regije AERODROM MOSTAR, PISTA KOSOR MOSTAR ORGANIZ POSEBNI PRAVILNIK UTRKE UBRZANJA OLD SCHOOL STREET RACE MOSTAR 2019 Šampionat Bosne i Hercegovine i regije AERODROM MOSTAR, PISTA KOSOR MOSTAR ORGANIZATOR AUTO MOTO KLUB EXTREME MOSTAR P R O G R A M S

Више

Obrazac

Obrazac REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA MARUŠEVEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA: 406-01/19-01/01 URBROJ: 2186-017/19-01 Maruševec, 18. siječnja 2019. Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi ( Narodne

Више

1 U Zagrebu, UO ZSSR Sport za sve SKUPŠTINA ZSSR Sport za sve PROGRAMSKO IZVJEŠĆE za g. Provedbu Programa javnih potreba u sportu Gr

1 U Zagrebu, UO ZSSR Sport za sve SKUPŠTINA ZSSR Sport za sve PROGRAMSKO IZVJEŠĆE za g. Provedbu Programa javnih potreba u sportu Gr 1 U Zagrebu, 04.01.2018. UO ZSSR Sport za sve SKUPŠTINA ZSSR Sport za sve PROGRAMSKO IZVJEŠĆE za 2018. g. Provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske

Више