REPUBLIKA HRVATSKA DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA GRAD PLOČE Gradsko vijeće ZAPISNIK 4. sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 4.studenog 2017.

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "REPUBLIKA HRVATSKA DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA GRAD PLOČE Gradsko vijeće ZAPISNIK 4. sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 4.studenog 2017."

Транскрипт

1 REPUBLIKA HRVATSKA DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA GRAD PLOČE Gradsko vijeće ZAPISNIK 4. sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 4.studenog godine

2 ZAPISNIK 4. sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 4. studenog godine u Pučkom otvorenom učilištu Sjednica je započela u 09,00 sati. Sjednicom je predsjedavao Niko Orepić, predsjednik Gradskog vijeća. Nakon prozivke koju je izvršila voditeljica pododsjeka za opće i pravne poslove Sanja Marić, predsjednik Vijeća je konstatirao da je na današnjoj sjednici nazočno svih 17 vijećnika. Osim vijećnika bili su nazočni: Mišo Krstičević,gradonačelnik, zamjenici gradonačelnika Zoran Majstrović i Ivan Marević,Pročelnik JUO-a Izvor Škubonja, voditeljica pododsjeka za opće i pravne poslove Sanja Marić,voditelj Pododsjeka za proračun i financije Mijo Šuman,predstavnici tvrtke BDO Jeni Krstičević i Angelina Nižić, te predstavnici medija. Predsjednik Vijeća pozvao je vijećnike da se izjasne o dobivenim odgovorima na postavljena vijećnička pitanja s 3. sjednice Gradskog vijeća. U ime Kluba vijećnika HDZ-HSLS vijećnik Krešimir Vejić zatražio je stanku od 15 minuta. Predsjednik Vijeća odredio je stanku. Nakon stanke Vijeće je nastavilo s radom. Vijećnik Krešimir Vejić na postavljeno pitanje Kluba vijećnika HDZ-HSLS u svezi Odluke o isplati naknade troškova izborne promidžbe za gradonačelnika i Odluke o isplati naknade troškova izborne promidžbe za izbor članova Gradskog vijeća Grada Ploča kazao je kako je zadovoljan s dobivenim odgovorom te napominje da se ubuduće poštivaju zakonski rokovi u svezi donošenja istih. Vijećnik Krešimir Vejić u svezi svog pitanja vezano za eventualno ukidanje pedijatrijske ordinacije u Domu zdravlja Ploče, zadovoljan je odgovorom te napominje kako bi se trebale poduzeti sve odgovarajuće mjere kako bi ordinacija opstala. Što se tiče pitanja u svezi iznosa sredstava prikupljenih organizacijom turnira Ko to može platit postavit će dopunsko pitanje. Vijećnik Milenko Karić kaže kako je zadovoljan odgovorom na pitanje postavljeno u svezi ponovne izgradnje (rekonstrukcije) male tržnice u Rogotinskoj ulici u Pločama.Zanima ga da li se može priključiti na električno energetsku mrežu te da li postoji mogućnost priključivanja na vodovodnu mrežu kao i rješavanje otpadnih voda. Zadovoljan je odgovorom na postavljeno pitanje u svezi planiranja izgradnje reciklažnog dvorišta. Zanima ga kolika je vrijednost projekta. Zadovoljan je odgovorom na pitanje u svezi postavljanja video nadzora na kritičnim točkama u Gradu. Vijećnik Dalibor Žderić zadovoljan je odgovorom na pitanje postavljeno u svezi subvencije putnih troškova učenika srednjih škola koji imaju prebivalište na području grada a idu u škole u druge gradove.

3 Također je zadovoljan odgovorima na postavljena vijećnička pitanja u svezi smanjivanja naknada za grobno mjesto i rješavanja problema parkinga za stanare u ulici kralja Petra Svačića u Pločama. Vijećnik Jurica Šunjić na svoje postavljeno pitanje u svezi pokretanja investicijskog ciklusa te poduzimanja konkretnih mjera za pokretanje istog nije zadovoljan odgovorom budući nije dobio konkretan odgovor. Vijećnica Alena Tomašević-Žderić djelomično je zadovoljna odgovorom na pitanje oko poduzimanja mjera nadležnih službi Grada u svezi čišćenja ulica, parkova i rive od psećeg izmeta. Vijećnik Marjan Scipioni djelomično je zadovoljan odgovorom u svezi svog pitanja oko razrješenja i imenovanja člana Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Ploče. Na svoje drugo pitanje postavljeno u svezi nadzora rada odgojiteljica i sazivanja odgojiteljskog vijeća od strane Upravnog vijeća Dječjeg vrtića zadovoljan je odgovorom u dijelu da nadzora neće biti. Vijećnica Tatjana Pavić djelomično je zadovoljna odgovorom na pitanje u svezi postupka nabave usluga izrade i održavanja internetske stranice grada Ploča. Postavlja pitanje da li je u postupku nabave ponudu dostavio samo jedan ponuditelj ili ih je bilo više. Vijećnik Zdenko Mateljak zadovoljan je odgovorima na postavljena vijećnička pitanja sa 3. sjednice Gradskog vijeća. VIJEĆNIČKA PITANJA Vijećnik Milenko Karić Pitanja za Gradonačelnika 1. Kada i na koji način planirate preuređenje gradske plaže? Molim Vas usmeni i pismeni odgovor. 2. Stara škola u Gračkoj ulici godinama je najveće ruglo Grada. S obzirom da je riječ o privatnom vlasništvu, imate li saznanja u kojoj fazi je projekt uređenja tog prostora? Molim Vas usmeni i pismeni odgovor. 3. Suprotno od zgrade JVP Ploče nalazi se stara pekara. Zgrada je u potpunosti u gradskom vlasništvu te do nje postoji put i komunalna infrastruktura. Smatram da je ta lokacija i površina adekvatna za program POS-a.Imate li u planu neke druge lokacije za POS-ov program poticane stanogradnje?

4 Vijećnik Josip Ostojić 1. Moje pitanje upućeno je gospodinu Gradonačelniku te gradskim službama. Primjećeni su radovi na predjelu Prišnica, možete li molim Vas pojasniti o čemu se točno radi, da li je planirana gradnja vidikovca ili nekog drugog objekta/projekta, u kojoj je fazi sama gradnja te kada se može očekivati završrtak radova? Također, zanima me da li je i kada planirana gradnja vidikovca na brdu Milosavac? 2. Moje drugo pitanje je također upućeno Gradonačelniku, zamjenicima ili gradskim službama, ovisno tko je upućeniji odgovoriti na samo pitanje. Zanima me koliki je navodni nerazmjer potraživanja od strane Komunalnog održavanja d.o.o. Ploče s jedne strane i dugovanja Grada Ploče s druge strane.ukoliko su navodi o nerazmjeru točni, zanima me kako je do toga uopće došlo s obzirom da je spomenuto poduzeće u vlasništvu samog Grada Ploče, te koji su mehanizmi kontrole takvih procesa i samog sankcioniranja dotičnog slučaja ili mogućih drugih sličnih slučaja? Molim usmeni i pismeni odgovor na postavljena pitanja.hvala Vijećnica Jelena Medak 1. Prije nekih 6 godina od strane Centra za socijalnu skrb išao je dopis prema Gradu u kojem se traži iznalaženja rješenja za izgradnju nogostupa i iscrtavanje pješečkog prijelaza na relaciji između trgovačkog centra Lidl i Centra za socijalnu skrb. Svakodnevno smo svjedoci da su građani, zbog nemogućnosti kretanja na dijelu predviđeno za nogostup, u opasnosti jer hodaju po cesti.izgradnja nogostupa prvenstveno je bitna radi sigurnosti građana, osobito djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s oštećenjem zdravlja koji su korisnici prava i usluga iz socijalne skrbi. Kako se do danas ništa vidljivo nije poduzelo, moje pitanje Vama je da li I kada namjeravate poduzeti potrebne korake za izgradnju nogostupa? 2. Poznato Vam je da je u Ulici kralja Petra Svačića prije nekoliko mjeseci ponovno došlo do odrona stijena, koje su opasnost za život i imovinu. U toj ulici postoji i dječje igralište, dakle jasno Vam je da je u toj ulici dosta djece čiji su životi ugroženi. Što ste poduzeli u svezi sanacije odrona u Ulici kralja Petra Svačića? Vijećnik Marjan Scipioni Vijećnička pitanja za Gradonačelnika 1. Gospodine Gradonačelniče do kada će trajati Vaša specijalizacija I kada se namjeravate vratiti u Grad? Nadalje, jeste li svjesno prevarili građane Ploča ne kazavši im prije izbora da ćete biti njihov vikend gradonačelnik?

5 2. Tijekom mjeseca rujna osnovne škole s područja Grada zatražile su pomoć od Grada Ploča, a u svezi financiranja pomoćnika u nastavi za učenika s teškoćama u razvoju. Riječ je o pet učenika koji bez pomoći pomoćnika u nastavi teško mogu pratiti nastavu. Iako su Vam dopisi poslani prije mjesec i pol dana škole, nažalost, nisu dobile Vaš odgovor. S tim u svezi pitam:hoće li Grad izdvojiti sredstva za financiranje pomoćnika u nastavi? Podsjetit ću da su učenici s teškoćama u razvoju najranjivija skupina učenika kojima je pomoć itekako potrebna. 3. Nacrt prijedloga Zakona o poljoprivrednom zemljištu bio je u elektronskom javnom savjetovanju prije više od tri mjeseca. Zašto je Grad Ploče propustio reagirati i nije sudjelovao u javnom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću u zakonskom roku? Riječ je o iznimno važnom Zakonu za stanovništvo Ploča. U Hrvatski sabor zakoni stižu nakon provedene javne rasprave u kojoj zainteresirane strane daju svoj prijedlog, što je Grad Ploče propustio uraditi. Molim usmeni i pismeni odgovor Vijećnik Ivan Karamatić 1. Poštovani analizirajući potrebe djece predškolskog i školskog uzrasta, te čitajući izvješća stručnih službi vrtića i osnovnih škola dolazi se do spoznaje o velikom porastu djece sa smetnjama jezika i govora. Neki istaknuti autori npr.lisica (dječji vrtići Split), navodi da je porast u broju djece sa navedenim smetnjama. Istraživanja pokazuju da u predškolskoj dobi 25 do 35 posto djece ima neki od oblika komunikacijskog ili glasovno-jezično-govornog poremećaja koji zahtjeva logopedsku intervenciju. Naravno, unutar tog postotka postoje varijacije s obzirom na težinu poremećaja ( od vrlo blagih do vrlo teških ). Iako se često te smetnje uzimaju olako one često iznimno narušavaju i ostale aspekte rzvoja djeteta te se usporedno sa tim poremećajem javljaju i mnogi drugi. Pločanke i Pločani koriste usluge logopeda u drugim gradovima, često privatno a liste čekanja su i po nekoliko mjeseci. Društvo je jako onoliko koliko štiti njslabije članove.predlažem u svrhu prevencije i tretmana ovih smetnji zapošljavanje logopeda na pola radnog vremena za početak, na taj način će se našim najmanjim sugrađanima pružiti kvalitetna usluga te prevenirati i tretirati nastale smetnje a desetci roditelja koji tu uslugu koriste van Ploča sada će je imati u svom gradu. Vijećnica Alena Tomašević Žderić 1. Kada planirate sanaciju odlagališta otpada Lovornik i u kojoj se fazi sanacija odlagališta trenutno nalazi obzirom da su god konačno riješeni imovinsko-pravni odnosi na odlagalištu? Molim usmeni i pismeni odgovor

6 2. Gradonačeniče, na jednoj od prethodnih sjednica Gradskog vijeća iznijeli ste tvrdnje o plaći i ugovoru direktora Komunalnog održavanja.nakon toga direktor je u medijskom nastupu opovrgnuo te teze i iznio drugačije informacije.zašto niste reagirali na to i kako možemo znati tko govori istinu, Vi ili direktor? Molim usmeni i pismeni odgovor. Vijećnik Krešimir Vejić Dopunsko pitanje : Poštovani, nakon mog upita na sjednici Gradskog vijeća vezano za turnir Ko to more platit organizator turnira MO Ploče je objavio na lokalnom portalu ukupni iznos prihoda i rashoda, kao i donaciju u humanitarne svrhe. S obzirom da je MO Ploče pravna osoba u okviru Grada Ploča molim Vas da mi dostavite promet po računu MO Ploče s ulaznim i izlaznim računima ( prihodi i rashodi ) jer se radilo o značajnom iznosu sredstava (cca ,00 kuna)!!! 1. Poštovani, Uredba o gospodarenju komunalnom otpadu stupila je na snagu s rokom prilagodbe od 90 dana. Kako bi jedinice lokalne samouprave i komunalna poduzeća donijela odluke i nabavili potrebnu opremu za razvrstavanje otpada. Očekivao sam da će na današnjem Vijeću biti pripremljene određene odluke kako bi ispoštivali zakonsku proceduru jer sam Vas na ovu činjenicu upozoravao i na prethodnim sjednicama Vijeća. Vašim neradom izlažemo se ogromnim kaznama, dovodimo u pitanje rad Komunalnog održavanja, a ukoliko nam se dogodi zatvaranje Lovornika doći ćemo u ekološku i financijsku katastrofu. Stoga, molim Vas da mi odgovorite što poduzimate i što je pripremljeno!? Jesmo li uskladili Plan gospodarenja otpadom, donijeli odluku o pružanju usluge o prikupljanju komunalnog otpada, nabavili potrebnu opremu ( posude )!? Što je sa sortirnicom i kompostanom!? Jeste li razgovarali s kolegom iz Općine Gradac i do kuda s oni stigli u pripremama!? Cijeli je niz pitanja koji dotiču navedenu problematiku!? A rokovi su kratki!! Zato, probudite se i počnite raditi posao za koji su Vas građani izabrali!!! Vijećnik Siniša Marinović 1. Kada se planira dovršiti postavljanje javne rasvjete u ulici Put Sladinca. 2. Kada se planira izvršiti sanacija potpornog zida u ulici Nike Katića

7 3. Ima li kaznenih elemenata zbog nesavjesnog poslovanja neusklađenosti bilanci u odnosu potraživanja gradske firme Komunalno održavanje d.o.o. i dugovanja Grada Ploča? Molim usmeni i pismeni odgovor. Vijećnica Tatjana Pavić 1. Nakon provedenog postupka jednostavne nabave kao najpovoljniji ponuditelj za izradu i održavanje internetske stranice Grada Ploča, ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Ploča odabrana je tvrtka RESET d.o.o. Ploče s kojom je sklopljen Ugovor za predmetnu uslugu. Drugi ponuditelj koji je sudjelovao u postupku nabave, a nije odabran je tvrtka PORILOOK d.o.o.zagreb. Nabava je provedena temeljem Pravilnika o jednostavnoj nabavi Grada Ploča ( dalje Pravilnik ). Člankom 3. Pravilnika propisano je što je sukob interesa. Uvidom u sudski registar jedna od osoba ovlaštena za zastupanje tvrtke Reset d.o.o. članje nadzornog odbora Radio postaje Ploče d.o.o.,trgovačkog društva u vlasništvu u vlasništvu Grada Ploča, čime je došlo do situacije da predstavnik naručitelja istovremeno obavlja upravljačku funkciju u gospodarskom subjektu koji je odabran kao najpovoljniji ponuditelj. Obzirom da je Pravilnikom propisana obveza poštivanja načela javne nabave i odredbi o sukobu interesa iz zakona o javnoj nabavi Naručitelj je bio obvezan ovog ponuditelja isključiti. Drugi ponuditelj u predmetnom postupku je tvrtka PORILOOK d.o.o. Zagreb. Uvidom u sudski registar vidljivo je da je ista osoba osnivač društva RESET d.o.o. koje je sklopilo ugovor za predmetnu uslugu i društva PORILOOK d.o.o.koje je sudjelovalo u postupku nabave po pozivu.člankom 4. Zakona o zaštiti tržišnog natjecanja propisuje se što se smatra poduzetnikom pod kontrolom drugog poduzetnika, te se u skladu sa navedenim člankom spomenuta društva smatraju istim gospodarskim subjektom. Ovakva situacija predstavlja narušavanje tzržišnog natjecanja te je Naručitelj trebao odbiti obje ponude jer se radi o istom gospodarskom subjektu. Što namjeravate poduzeti vezano za uklanjanje sukoba interesa u vezi s ovim postupkom nabave? Pitanje za Gradonačelnika 2. Što je prethodilo rješavanju imovinsko-pravnih odnosa, molim kronologiju događanja, jer iz šture informacije plasirane kroz medije ne može se sa sigurnišću utvrditi koji su koraci morali biti poduzeti da bi došlo do uknjižbe. Vijećnik Zdenko Mateljak 1. Gospodine, Gradonačelniče, što ćete učiniti komunalnom održavanju da društvo bolje posluje pošto po mojim saznanjima za plaće je bilo potrebno u godini kn a u godini je je potrebno , a rukovodeći kadar Komunalnog održavanja i dalje ima faraonske plaće.

8 2. Možete li mi odgovoriti da li su svi mjesni odbori podnijeli financijska izvješća i što ćete poduzeti za one mjesne odbore koji to nisu učinili. 3. Što ćete poduzeti sa sanacijom Doma kulture u Mjesnom odboru Spilice- Crpala- Gnječi pošto je to jedan od domova koji imaju azbestno krovište. Vijećnik Ivan Kušurin 1. U Proračunu je planirana izrada projektne dokumentacije za preseljenje vrtića iz Osnovne škole u Dom kulture na Staševici. U kojoj se fazi nalazi projekt? Hvala Predsjednik Gradskog vijeća čita predloženi Dnevni red 4. sjednice Gradskog vijeća DNEVNI RED 1. Usvajanje zapisnika 3.sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 19. rujna godine 2. Prijedlog Odluke o izradi UPU-a industrijsko-poslovne zone Vranjak 3 (IK) u Pločama 3. Donošenje Plana davanja koncesija za godinu i Srednjoročnog ( trogodišnjeg) plana davanja koncesija za razdoblje od 2018.do godine 4. Donošenje Zaključka o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude u postupku jednostavne nabave usluga deratizacije na području grada Ploča 5. Izvješće o analizi poslovanja i ključnih pokazatelja Grada Ploča,ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Ploča za razdoblje do 31.svibnja godine 6. Donošenje odluke o prodaji nekretnine u vlasništvu Grada Ploča 7. Prijedlog odluke o osnivanju Razvojne agencije Grada Ploča d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge Predsjednik Vijeća otvorio je raspravu na predloženi dnevni red. Na prijedlog Odbora za Statut i Poslovnik predsjednik Vijeća odredio je stanku od 10 minuta. Nakon stanke Vijeće je nastavilo s radom. Predsjednik Vijeća dao je na glasovanje predloženi dnevni red. Vijeće je većinom glasova ( sa 9 glasova za, i 8 protiv) donijelo D N E V N I R E D 1. Usvajanje zapisnika 3.sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 19. rujna godine

9 2. Prijedlog Odluke o izradi UPU-a industrijsko-poslovne zone Vranjak 3 (IK) u Pločama 3. Donošenje Plana davanja koncesija za godinu i Srednjoročnog ( trogodišnjeg) plana davanja koncesija za razdoblje od 2018.do godine 4. Donošenje Zaključka o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude u postupku jednostavne nabave usluga deratizacije na području grada Ploča 5. Izvješće o analizi poslovanja i ključnih pokazatelja Grada Ploča,ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Ploča za razdoblje do 31.svibnja godine 6. Donošenje odluke o prodaji nekretnine u vlasništvu Grada Ploča 7. Prijedlog odluke o osnivanju Razvojne agencije Grada Ploča d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge Nakon usvojenog dnevnog reda Gradsko vijeće je prešlo na rad po dnevnom redu. I.TOČKA DNEVNOG REDA Usvajanje zapisnika 3.sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 19. rujna godine Vijeće je većinom glasova (sa 16 glasova za,a jedan vijećnik se nije izjasnio) donijelo Z A K LJ U Č A K Usvaja se Zapisnik 3.sjednice Gradskog vijeća Grada Ploča održane 19. rujna godine II. TOČKA DNEVNOG REDA Prijedlog Odluke o izradi UPU-a industrijsko-poslovne zone Vranjak 3 (IK) u Pločama Obrazloženje o ovoj točki dnevnog reda dao je pročelnik JUO-a Izvor Škubonja. Stav Odbora za komunalne djelatnosti, prostorno planiranje, skrb i unapređenje prirodnog okoliša iznio je predsjednik Odbora Niko Orepić. Vijeće je jednoglasno ( sa 17 glasova za) donijelo Odluku o izradi UPU-a industrijsko-poslovne zone Vranjak 3 (IK) u Pločama III. TOČKA DNEVNOG REDA Donošenje Plana davanja koncesija za godinu i Srednjoročnog ( trogodišnjeg ) plana davanja koncesija za razdoblje od 2018.do godine

10 Stav Odbora za komunalne djelatnosti, prostorno planiranje, skrb i unapređenje prirodnog okoliša iznio je predsjednik Odbora Niko Orepić. Vijeće je jednoglasno ( sa 17 glasova za ) donijelo Plan davanja koncesija za godinu i Srednjoročni ( trogodišnji ) plan davanja koncesija za razdoblje od 2018.do godine IV.TOČKA DNEVNOG RED Donošenje Zaključka o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude u postupku jednostavne nabave usluga deratizacije na području grada Ploča Stav Odbora za komunalne djelatnosti, prostorno planiranje, skrb i unapređenje prirodnog okoliša iznio je predsjednik Odbora Niko Orepić. Vijeće je jednoglasno ( sa 17 glasova za ) donijelo Z A K LJ U Č A K o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude u postupku jednostavne nabave usluga deratizacije na području grada Ploča Predsjednik Vijeća odredio je stanku od 15 minuta. Nakon stanke Vijeće je nastavilo s radom. V.TOČKA DNEVNOG REDA Izvješće o analizi poslovanja i ključnih pokazatelja Grada Ploča,ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Ploča za razdoblje do 31.svibnja godine Izvješće o analizi poslovanja i ključnih pokazatelja Grada Ploča,ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Ploča za razdoblje do 31.svibnja godine dala je predstavnica tvrtke BDO Jeni Krstičević. U raspravi su sudjelovali vijećnici Krešimir Vejić, Milenko Karić, Marjan Scioioni, Krešimir Šunjić, Zdenko Mateljak, vijećnice Tatjana Pavić i Jelena Medak, gradonačelnik Mišo Krstičević i voditelj Pododsjeka za proračun i financije Mijo Šuman. Predsjednik Vijeća odredio je stanku od 5 minuta. Nakon stanke Vijeće je nastavilo s radom.

11 VI.TOČKA DNEVNOG REDA Donošenje odluke o prodaji nekretnine u vlasništvu Grada Ploča Obrazloženje o ovoj točki dnevnog reda dao je pročelnik JUO-a Izvor Škubonja. Vijeće je jednoglasno (sa 14 glasova za ) donijelo O D L U K U o prodaji nekretnine u vlasništvu Grada Ploča VII. TOČKA DNEVNOG REDA Prijedlog odluke o osnivanju Razvojne agencije Grada Ploča d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge Obrazloženje o ovoj točki dnevnog reda dao je pročelnik JUO-a Izvor Škubonja. U raspravi su sudjelovali vijećnici Ivan Karamatić, Krešimir Šunjić, Krešimir Vejić, vijećnica Tatjana Pavić, zamjenik gradonačelnika Ivan Marević i pročelnik JUO-a Izvor Škubonja. Gradonačelnik Mišo Krstičević dao je prijedlog da se članak 9. Prijedloga odluke o osnivanju Razvojne agencije Grada Ploča d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge, briše, te je prijedlog postao sastavni dio Prijedloga Odluke o osnivanju razvojne agencije Grada Ploča d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge. Predsjednik Vijeća utvrdio je da je na sjednici nazočno 15 vijećnika. Vijeće je jednoglasno ( sa 15 glasova za ) donijelo OD L U K U o osnivanju Razvojne agencije Grada Ploča PLORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge Budući je iscrpljen dnevni red predsjednik je zaključio sjednicu u 15,10 sati. Zapisala: Sanja Marić Predsjednik: Niko Orepić

REPUBLIKA HRVATSKA Dubrovačko-neretvanska županija GRAD PLOČE Gradonačelnik Klasa: /15-01/05 Urbroj: Ploče, 22. prosinca godi

REPUBLIKA HRVATSKA Dubrovačko-neretvanska županija GRAD PLOČE Gradonačelnik Klasa: /15-01/05 Urbroj: Ploče, 22. prosinca godi REPUBLIKA HRVATSKA Dubrovačko-neretvanska županija GRAD PLOČE Gradonačelnik Klasa: 300-01/15-01/05 Urbroj: 2165-02-15-2 Ploče, 22. prosinca 2015. godine Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi (Narodne

Више

Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta

Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta Na temelju članka 31. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( Narodne novine broj 86/12; 143/13; 65/17) i članka 27. Statuta Grada Zlatara ( Službeni glasnik Krapinsko-zagorske

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA G R A D V R G O R A C G r a d s k o v i j e ć e Zapisnik s 2. sjednice Gradskog vijeća

R E P U B L I K A H R V A T S K A SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA G R A D V R G O R A C G r a d s k o v i j e ć e Zapisnik s 2. sjednice Gradskog vijeća R E P U B L I K A H R V A T S K A SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA G R A D V R G O R A C G r a d s k o v i j e ć e Zapisnik s 2. sjednice Gradskog vijeća Grada Vrgorca od 26. listopada 2015. godine 1 Sjednica

Више

plan razvojnih programa

plan razvojnih programa PLAN RAZVOJNIH PROGRAMA ZA RAZDOBLJE OD 2019. DO 2021. GODINE CILJ CILJ 1. RAZVOJ ZELENOG GOSPODARSTVA Mjera 1.1. Razvoj poljoprivrede 1.2. Poticanje energetske učinkovitosti 1.3. Razvoj turizma 1.4. Razvoj

Више

Zapisnik 5. sjednica vijeća

Zapisnik 5. sjednica vijeća Z A P I S N I K sa 5. sjednice Općinskog vijeća Općine Brod Moravice održane dana 20. prosinca 2017. godine (srijeda) u 18,00 sati u prostoriji Općine Brod Moravice (čitaonica) NAZOČNI: Branimir Svetličić,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA GRAD ZLATAR JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL Odsjek za gospodarstvo, komunalne poslove i društvene djelatnosti

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA GRAD ZLATAR JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL Odsjek za gospodarstvo, komunalne poslove i društvene djelatnosti REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA GRAD ZLATAR JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL Odsjek za gospodarstvo, komunalne poslove i društvene djelatnosti KLASA: 612-01/17-01/05 620-01/17-01/01 321-01/17-01/01

Више

Plan razv programa2016.RTF

Plan razv programa2016.RTF PRILOG BR Str. IZVRŠENJE PLANA RAZVOJNIH PROGRAMA GRADA KRKA ZA RAZDOBLJE..-.6.6. III. RAZVOJNI PROGRAMI Izvorni plan 6-6.6 Tekući plan 6 UKUPNO RASHODI I IZDACI 8.89.7..76,..Razvoj zelenog gospodarstva..

Више

BILJEŠKE Bilješka br. 1 Ukupni prihodi za razdoblje siječanj-prosinac godine iznose ,22 kuna i za 1,22% su manji u odnosu na isto razd

BILJEŠKE Bilješka br. 1 Ukupni prihodi za razdoblje siječanj-prosinac godine iznose ,22 kuna i za 1,22% su manji u odnosu na isto razd BILJEŠKE Bilješka br. 1 Ukupni prihodi za razdoblje siječanj-prosinac 2017. godine iznose 17.621.292,22 kuna i za 1,22% su manji u odnosu na isto razdoblje 2016. godine. Ukupni rashodi iznose 17.754.783,61

Више

55C

55C Prijedlog 18. siječnja 2019. Na temelju članka 26., članka 44. stavka 2. i članka 48. stavka 2. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine broj 68/18. i 110/18. Odluka Ustavnog suda) i članka 22.

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET:

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET: REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: 944-01/19-01/03 URBROJ: 2198/01-2-19-6 Zadar, 17. siječnja 2019. PREDMET: NADLEŽNOST ZA DONOŠENJE: - GRADSKOM VIJEĆU GRADA ZADRA

Више

MergedFile

MergedFile Na temelju članka 441. i 275. Zakona o trgovačkim društvima (Narodne novine broj 11/93, 34/99 i 52/00), i Društvenog ugovora trgovačkog društva GKP «PRE-KOM» d.o.o. Prelog, na prijedlog Uprave Društva

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA KLASA: 400-05/17-01/01 Temeljem članka 110. Zakona o proračunu (NN RH, br. 87/08, 136/12 i 15/15), članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN RH, br. 19/13 pročišćeni tekst),

Више

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /18-01/01 URBROJ: Novi Marof, PRORAČ

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /18-01/01 URBROJ: Novi Marof, PRORAČ REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: 400-06/18-01/01 URBROJ: 2186-022-01-18-9 Novi Marof, 27.12. 2018. PRORAČUN GRADA NOVOG MAROFA ZA 2019. GODINU I PROJEKCIJE

Више

OBRAZLOŽENJE PRIJEDLOGA I. IZMJENA I DOPUNA PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA GODINU Gradsko vijeće Grada Daruvara donijelo je 15. prosinca godi

OBRAZLOŽENJE PRIJEDLOGA I. IZMJENA I DOPUNA PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA GODINU Gradsko vijeće Grada Daruvara donijelo je 15. prosinca godi OBRAZLOŽENJE A I. IZMJENA I DOPUNA PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA GODINU Gradsko vijeće Grada Daruvara donijelo je 15. prosinca 2015. godine Proračun Grada Daruvara za koji ukupno iznosi 36.100.353 kn prihodi

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA FERIČANCI OPĆINSKO VIJEĆE KLASA: /19-01/01 URBROJ: 2149/ Feričanci, 18. veljače

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA FERIČANCI OPĆINSKO VIJEĆE KLASA: /19-01/01 URBROJ: 2149/ Feričanci, 18. veljače REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA FERIČANCI OPĆINSKO VIJEĆE KLASA: 021-01/19-01/01 URBROJ: 2149/03-19-01-01 Feričanci, 18. veljače 2019.g. Z A P I S N I K sa 16. sjednice Općinskog vijeća

Више

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA S L U Ž B E N I G L A S N I K SLUŽBENO GLASILO OPĆINE GRADAC GODINA XXVI Gradac, 24. travnja 2019. BROJ: 08/19 S A D R Ž A J 1. Odluka kojom se utvrđuje da nije potrebno provesti

Више

Temeljem članka 30

Temeljem članka 30 P R I J E D L O G ODLUKE O II. IZMJENAMA I DOPUNAMA PROGRAMA GRADNJE OBJEKATA I UREĐAJA KOMUNALNE INFRASTRUKTURE ZA GODINU PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA:

Више

Temeljem odredbi Ċlanka 16. Zakona o proraĊunu (“Narodne novine RH” broj: 92/94 i Ċlana ka 16 i Statuta Grada Omiša ( “Službeni glasnik Grada Omiša”

Temeljem odredbi Ċlanka 16. Zakona o proraĊunu (“Narodne novine RH” broj: 92/94 i Ċlana ka 16 i  Statuta Grada Omiša ( “Službeni glasnik Grada Omiša” Temeljem odredbi čl. 14. Zakona o proračunu (NN RH 87/08 i 136/12) i temeljem odredbi članka 30. Statuta Grada Omiša (Službeni glasnik Grada Omiša 4/09, 9/10, 2/13 i 10/13), Gradsko vijeće Grada Omiša

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI R REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Varaždin IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI RADA NADZORNIH ODBORA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA U VLASNIŠTVU/SUVLASNIŠTVU

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA TUHELJ OPĆINSKO VIJEĆE TUHELJ KLASA: /17-01/16 URBROJ: /17-01/2-1 Tuhelj,

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA TUHELJ OPĆINSKO VIJEĆE TUHELJ KLASA: /17-01/16 URBROJ: /17-01/2-1 Tuhelj, REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA TUHELJ OPĆINSKO VIJEĆE TUHELJ KLASA: 021-05/17-01/16 URBROJ: 2135-03/17-01/2-1 Tuhelj, 21.11.2017. SKRAĆENI ZAPISNIK 3. sjednice Općinskog vijeća Općine

Више

REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK KLASA: /17-01/61 URBROJ: 2103/ Bjelovar, 7. prosinca 2

REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK KLASA: /17-01/61 URBROJ: 2103/ Bjelovar, 7. prosinca 2 GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK URBROJ: 2103/01-01-18-16 Bjelovar, 7. prosinca 2018. GRADSKO VIJEĆE GRADA BJELOVARA PREDMET: Utvrđivanje Prijedloga odluke o prijenosu prava vlasništva na zgradi učeničkog doma,

Више

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Društvo), upućuje dioničarima POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU

Више

Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi ( Narodne novine 120/16) i članka 46. Statuta Općine Vrsi ( Službeni glasnik Općine Vrsi broj 02/13, 03/1

Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi ( Narodne novine 120/16) i članka 46. Statuta Općine Vrsi ( Službeni glasnik Općine Vrsi broj 02/13, 03/1 Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi ( Narodne novine 120/16) i članka 46. Statuta Općine Vrsi ( Službeni glasnik Općine Vrsi broj 02/13, 03/18 ), načelnik Općine Vrsi dana 28. prosinca 2018. godine,

Више

S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6.

S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6. S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače 2012. godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6. i stavka 11. Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Више

1.pdf

1.pdf Klasa: 021-05/15-01/59 Urbroj:2168/01-01-02-00-0009-15-4 Pula, 29.5.2015 GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE - n/p vijećnicima, svima PREDMET: Interpelacija o potrebi rasprave u vezi donošenja Zaključka o dodjeli

Више

Microsoft Word - 17 sjednica - zapisnik

Microsoft Word - 17 sjednica - zapisnik Z A P I S N I K sa 17. sjednice Općinskog vijeća Općine Petrijevci koja je održana u ponedjeljak, 21. prosinca 2015. godine u prostorijama nove Osnovne škole Petrijevci s početkom u 18,00 sati. NAZOČNI:

Више

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /17-01/03 URBROJ: Novi Marof, II.

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: /17-01/03 URBROJ: Novi Marof, II. REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD NOVI MAROF GRADSKO VIJEĆE KLASA: 400-06/17-01/03 URBROJ: 2186-022-01-18-11 Novi Marof, 27. 12. 2018. II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA GRADA NOVOG MAROFA ZA 2018.

Више

MergedFile

MergedFile Klasa: REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA 20207 Mlini žiro: 2407000-86000 MB: 02554470 Šifra djelatnosti: 84 Ur.broj: Srebreno,, 0.05.208 Strana: IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA OPĆI DIO ZA 208/ U 208/

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PARENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: /17-01/03 URBROJ: 2167/01-09/ Por

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PARENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: /17-01/03 URBROJ: 2167/01-09/ Por REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PARENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: 406-01/17-01/03 URBROJ: 2167/01-09/01-17-2 Poreč-Parenzo, 02. veljače 2017. Na temelju članka 28.

Више

IID Plan nabave

IID Plan nabave Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi ("Narodne novine" Republike Hrvatske, broj: 120/16) i članka 45. Statuta Općine Donja Motičina ("Službeni glasnik Općine Donja Motičina", broj: 1/18), Općinski

Више

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET

ISSN SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERET ISSN 1334-3785 SLUŽBENO GLASILO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE I GRADOVA: IVANEC, LEPOGLAVA, LUDBREG, NOVI MAROF I VARAŽDINSKE TOPLICE, TE OPĆINA: BEDNJA, BERETINEC, BREZNICA, BREZNIČKI HUM, CESTICA, DONJA VOĆA,

Више

tocka Prijedlog Odluke o pri... kupoprodaja Cib commerce.pdf

tocka  Prijedlog Odluke o pri... kupoprodaja Cib commerce.pdf Klasa: 944-05/11-01/57 Urbroj:2168/01-01-02-01-0019-11-13 Pula, 08. rujna 2011. GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE Predmet: Prijedlog Odluke o prihvatu ponude i sklapanju ugovora o kupoprodaji - dostavlja se U

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŢUPANIJA GRAD ZLATAR GRADONAČELNIK KLASA:410-01/17-01/02 URBROJ: 2211/ Zlatar, GRADSKO V

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŢUPANIJA GRAD ZLATAR GRADONAČELNIK KLASA:410-01/17-01/02 URBROJ: 2211/ Zlatar, GRADSKO V REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŢUPANIJA GRAD ZLATAR GRADONAČELNIK KLASA:410-01/17-01/02 URBROJ: 2211/01-02-17-2 Zlatar, 30.05.2017. GRADSKO VIJEĆE GRADA ZLATARA Predmet: Donošenje Odluke o porezima

Више

Službeni glasnik Grada Imotskog broj indd

Službeni glasnik Grada Imotskog broj indd Petak, 19. srpnja 2019. SLUŽBENI GLASNIK GRADA IMOTSKOG Broj 6 - Strana 1 UREDNIK: IVICA ŽUŽUL, dipl. iur. List izlazi po potrebi UREDNIŠTVO: Ante Starčevića 23, 21260 IMOTSKI Telefon: 021/841-125, Fax:

Више

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU PRAVILNIK O POSTUPAJIU U PREDMETIMA BAGATELNE NABAVE Bjelovar, 15. listopad 2014. Na temelju članka 18. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br.90/11, 83/13, 143/13)

Више

Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić (

Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić ( Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić ( Županijski glasnik Ličko-senjske županije, br. 7/13,

Више

Zapisnik1618

Zapisnik1618 REPUBLIKA HRVATSKA DUBROVAČKO NERETVANSKA ŽUPANIJA OPĆINA TRPANJ OPĆINSKO VIJEĆE Klasa: 023-01/16-02/18 Urbroj: 2117/07-01/16-01-18 Z A P I S N I K sa 18. (osamnaeste) sjednice Općinskog vijeća O P Ć I

Више

OPĆINA MARIJA GORICA 1. II. izmjene i dopune Plana nabave roba, radova i usluga za proračunsku godinu Odluka o imenovanju stručnog povjer

OPĆINA MARIJA GORICA 1. II. izmjene i dopune Plana nabave roba, radova i usluga za proračunsku godinu Odluka o imenovanju stručnog povjer OPĆINA MARIJA GORICA 1. II. izmjene i dopune Plana nabave roba, radova i usluga za proračunsku godinu 2017....2 2. Odluka o imenovanju stručnog povjerenstva za javnu nabavu i provedbu postupka nabave male

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI JAVN

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI JAVN REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI PROVEDBE DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI JAVNE NABAVE U DRUŠTVU ZRAČNA LUKA ZADAR D.O.O. Zadar,

Више

Microsoft Word - Prijedlog Odluke o prodaji doc

Microsoft Word - Prijedlog Odluke o prodaji doc REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD PAZIN Gradonačelnik KLASA: 940-01/13-01/62 URBROJ: 2163/01-01-01-13-10 Pazin, 07. listopada 2013 PREDSJEDNIKU GRADSKOG VIJEĆA P A Z I N PREDMET: Odluka o prodaji

Више

Microsoft Word - Obrazloženje Odluke o IZMJ i DOP Odluke o osniv PZ K.doc

Microsoft Word - Obrazloženje Odluke o IZMJ i DOP Odluke o osniv PZ K.doc BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE UNSKO SANSKI KANTON GRAD BIHAĆ GRADONAČELNIK Služba za upravljanje lokalnim razvojem Broj:10/2-05-1778-2 Bihać, 27.04.2018.godine GRADSKO VIJEĆE - o v

Више

Na temelju članaka 3

Na temelju članaka 3 Na temelju članaka 3.,4., 11. i 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine br. 36/95, 70/97, 128/99, 57/00, 129/00, 59/01, 26/03, 82/04, 110/04, 178/04, 38/09, 79/09, 153/09, 49/11, 84/11, 90/11,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OPĆINA TOPUSKO OPĆINSKO VIJEĆE Topusko, Z A P I S N I K sa 3. redovne sjednice Općinskog vi

REPUBLIKA HRVATSKA SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OPĆINA TOPUSKO OPĆINSKO VIJEĆE Topusko, Z A P I S N I K sa 3. redovne sjednice Općinskog vi REPUBLIKA HRVATSKA SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA OPĆINA TOPUSKO OPĆINSKO VIJEĆE Topusko, 28.11.2017. Z A P I S N I K sa 3. redovne sjednice Općinskog vijeća Općine Topusko održane 28.11.2017. u vijećnici

Више

SLUŽBEN GLASNIK

SLUŽBEN  GLASNIK SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO OPĆINE DUGI RAT BROJ: 1/2005 DUGI RAT, 18. srpnja 2005. S A D R Ž A J Str. 1. Odluka... 2 2.Rješenje o izboru Mandatnog povjerenstva. 2 3. Rješenje o izboru Odbora za

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG PROGRAMA SUFINANCIRANJA DRŽAVNE IZMJERE I KATASTRA NEKRETNINA

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG PROGRAMA SUFINANCIRANJA DRŽAVNE IZMJERE I KATASTRA NEKRETNINA REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA SKUPŠTINA Materijal za sjednicu PRIJEDLOG PROGRAMA SUFINANCIRANJA DRŽAVNE IZMJERE I KATASTRA NEKRETNINA NA PODRUČJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE ZA RAZDOBLJE

Више

TOČKA 3. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduženje trgovačkom društvu ENERGO d.o.o. Rijeka kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.

TOČKA 3. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduženje trgovačkom društvu ENERGO d.o.o. Rijeka kod Erste&Steiermarkische Bank d.d. TOČKA 3. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduženje trgovačkom društvu ENERGO d.o.o. Rijeka kod Erste&Steiermarkische Bank d.d. R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD

Више

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i 01/17), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: /15-01/8 Urbroj: 2178/05-02/15-2 Gundinci, 19. lipnja

REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: /15-01/8 Urbroj: 2178/05-02/15-2 Gundinci, 19. lipnja REPUBLIKA HRVATSKA BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA OPĆINA GUNDINCI Općinsko vijeće Klasa: 400-08/5-0/8 Urbroj: 78/05-0/5- Gundinci, 9. lipnja 05. godine Na temelju odredbe članka 0. Zakona o komunalnom gospodarstvu

Више

Srijeda, 2. rujna GLASNIK«Broj 7 - Stranica 505 Četvrtak, 17. prosinca GLASNIK«Broj 11 Stranica 505 GLASNIK SLU

Srijeda, 2. rujna GLASNIK«Broj 7 - Stranica 505 Četvrtak, 17. prosinca GLASNIK«Broj 11 Stranica 505 GLASNIK SLU Srijeda, 2. rujna 2015.»SLU@BENI GLASNIK«Broj 7 - Stranica 505 Četvrtak, 17. prosinca 2015.»SLU@BENI GLASNIK«Broj 11 Stranica 505 SLU@BENI GLASNIK SLU@BENO GLASILO GRADA VINKOVACA ISSSN 1846-0887 11 VINKOVCI,

Више

Obrazac

Obrazac REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA MARUŠEVEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA: 406-01/19-01/01 URBROJ: 2186-017/19-01 Maruševec, 18. siječnja 2019. Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi ( Narodne

Више

1.pdf

1.pdf Temeljem članka 43. i članka 62. Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi ( Narodne novine broj 108/12, 144/12, 81/13 i 112/13) i članka 61. Statuta Grada Pula-Pola ( Službene novine Grada

Више

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA ČAKOVCA FINANCIJSKI DIO PLANA POSLOVANJA ČakRA d.o.o. Čakovec

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA ČAKOVCA FINANCIJSKI DIO PLANA POSLOVANJA ČakRA d.o.o. Čakovec 5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA ČAKOVCA FINANCIJSKI DIO PLANA POSLOVANJA ČakRA d.o.o. Čakovec UVOD Razvojna agencija grada Čakovca započela je sa radom u svibnju 2007.g., te u studenom 2009. zapošljava

Више

Redni broj

Redni broj Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi («Narodne novine» broj 90/11,83/13, 143/13 i 13/14) i članka 42. Statuta Općine Podravske Sesvete («Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije» broj 5/13),

Више

Godina III

Godina III Godina XXI Beli Manastir, 11. ožujka 2019. godine Broj 3 S A D R Ž A J AKTI GRADSKOG VIJEĆA 12. Odluka o dodjeli sredstava Proračuna Grada Belog Manastira političkim strankama... 48 13. Odluka o prijenosu

Више

S L U Ž B E N I G L A S N I K OPĆINE KANFANAR KANFANAR 19. studeni GODINA: XIX BROJ: 7 IZDAVAČ: OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KANFANAR UREDNIŠTVO: TRG

S L U Ž B E N I G L A S N I K OPĆINE KANFANAR KANFANAR 19. studeni GODINA: XIX BROJ: 7 IZDAVAČ: OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KANFANAR UREDNIŠTVO: TRG S L U Ž B E N I G L A S N I K OPĆINE KANFANAR KANFANAR 19. studeni 2013. GODINA: XIX BROJ: 7 IZDAVAČ: OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KANFANAR UREDNIŠTVO: TRG MARKA ZELJKA 6 52352 KANFANAR, TEL.: (052) 825-003

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA 52 100 Pula, Sv. Teodora 2 tel: 222 359 fax: 222 564 Klasa: 023-01/06-01/22 Urbroj: 2163/1-04/11-06-01 Pula, 08. studeni 2006. godine Predsjedniku Poglavarstva Istarske

Више

Microsoft Word KOLEGIJ_zakljucci.doc

Microsoft Word KOLEGIJ_zakljucci.doc Klasa: 550-01/14-01/05 Urbroj: 2125-03/03-14-03 Senja na 34. kolegiju, održanom 5. veljače 2014. godine, razmatrao je Prijedlog Socijalnog programa Grada Senja za 2014. godinu, te donio, slijedeći Prihvaća

Више

OPĆINA LIPOVLJANI,OIB: Trg hrvatskih branitelja 3,44322 Lipovljani Broj RKP-a: Matični broj: OIB: Razina: 22 Šif

OPĆINA LIPOVLJANI,OIB: Trg hrvatskih branitelja 3,44322 Lipovljani Broj RKP-a: Matični broj: OIB: Razina: 22 Šif OPĆINA LIPOVLJANI,OIB:32047047076 Trg hrvatskih branitelja 3,44322 Lipovljani Broj RKP-a: 28975 Matični broj: 02575051 OIB: 32047047076 Razina: 22 Šifra djelatnosti: Šifra grada/opć.: 8411 232 I. Izmjene

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORAČ OPĆINSKO VIJEĆE Z A P I S N I K Sa 05. sjednice Općinskog vijeća Općine Podgorač održane

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORAČ OPĆINSKO VIJEĆE Z A P I S N I K Sa 05. sjednice Općinskog vijeća Općine Podgorač održane REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PODGORAČ OPĆINSKO VIJEĆE Z A P I S N I K Sa 05. sjednice Općinskog vijeća Općine Podgorač održane dana 30. siječnja 2018. godine u prostorijama Općine

Више

(Microsoft Word - SLU\216BENI GLASNIK br. 11)

(Microsoft Word - SLU\216BENI GLASNIK br. 11) Službeni glasnik SLUŽBENO GLASILO OPĆINE NOVA BUKOVICA VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA GODINA: XVI NOVA BUKOVICA, 06. studeni 2009. BROJ: 11 S A D R Ž A J AKT STRANICA AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA 109. Odluka

Више

08-17 Prijedlog Odluke Vodnjanulante IDZ

08-17 Prijedlog Odluke  Vodnjanulante IDZ REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA ŽUPAN KLASA: 510-01/17-01/10 URBROJ: 2163/1-01/8-17-6 Pula, 6. prosinca 2017. SKUPŠTINA ISTARSKE ŽUPANIJE n/r predsjednika Valtera Drandića Dršćevka 3 52 000 PAZIN

Више

KD AUTOTROLEJ d

KD AUTOTROLEJ d RIJEKA PLUS d.o.o. NADZORNI ODBOR ZAPISNIK sa 13. sjednice Nadzornog odbora Rijeka plus d.o.o održane 25. studenog 2016. godine s početkom u 13 sati u Uredu direktora, Školjić 15. Prisutni članovi Nadzornog

Више

6-10

6-10 SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO OPĆINE PODGORAČ Godina: XVI Podgorač, 28. rujna 2010. Broj 6. S A D R Ž A J Stranica AKTI OPĆINSKOG NAČELNIKA 34. Operativni plan zimske službe za 2010. / 2011. godinu

Више

Lučka uprava Ploče 1. IZMJENE GODIŠNJEG PROGRAMA RADA I RAZVOJA LUKE SA FINANCIJSKIM PLANOM LUČKE UPRAVE PLOČE ZA GODINU Listopad

Lučka uprava Ploče 1. IZMJENE GODIŠNJEG PROGRAMA RADA I RAZVOJA LUKE SA FINANCIJSKIM PLANOM LUČKE UPRAVE PLOČE ZA GODINU Listopad Lučka uprava Ploče 1. IZMJENE GODIŠNJEG PROGRAMA RADA I RAZVOJA LUKE SA FINANCIJSKIM PLANOM LUČKE UPRAVE PLOČE ZA 2017. GODINU Listopad 2017 1 OBRAZLOŽENJE: Na svojoj 127. sjednici održanoj 28.3.2017.

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA ĐURMANEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA:363-01/17-01/17 URBROJ:2140/ Đurmanec,

R E P U B L I K A H R V A T S K A KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA ĐURMANEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA:363-01/17-01/17 URBROJ:2140/ Đurmanec, R E P U B L I K A H R V A T S K A KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA ĐURMANEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA:363-01/17-01/17 URBROJ:2140/02-02-17-1 Đurmanec, 3. ožujka 2017. - OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE ĐURMANEC

Више

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI IZVRŠENJA DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI POS

REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI IZVRŠENJA DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI POS REPUBLIKA HRVATSKA DRŽAVNI URED ZA REVIZIJU Područni ured Zadar IZVJEŠĆE O OBAVLJENOJ PROVJERI IZVRŠENJA DANIH PREPORUKA ZA REVIZIJU UČINKOVITOSTI POSTIZANJA REZULTATA I OSTVARIVANJA CILJEVA POSLOVANJA

Више

Redni broj

Redni broj Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi («Narodne novine» broj 90/11,83/13, 143/13 i 13/14) i članka 42. Statuta Općine Podravske Sesvete («Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije» broj 5/13),

Више

Microsoft Word - HKS Poslovnik o radu Skupštine HKS-a.doc

Microsoft Word - HKS Poslovnik o radu Skupštine HKS-a.doc Poslovnik o radu Skupštine Hrvatskog konjičkog saveza Temeljem Članka 27, Stavak 14, Statuta Hrvatskog konjičkog saveza, usvojenog na Skupštini Hrvatskog konjičkog saveza održanoj 17.11.2007., na svojoj

Више

Donošenje Odluke o sufinanciranju uklanjanja, zbrinjavanja azbestnih pokrova i postavljanja novog pokrova na objektima s područja grada Bjelovara

Donošenje Odluke o sufinanciranju uklanjanja, zbrinjavanja azbestnih pokrova i postavljanja novog pokrova na objektima s područja grada Bjelovara REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA GRAD BJELOVAR GRADONAČELNIK KLASA: 402-07/17-01/13 URBROJ: 2103/01-01-18-3 Bjelovar, 02. ožujka 2018. GRADSKO VIJEĆE GRADA BJELOVARA PREDMET: Utvrđivanje

Више

Creative Dept

Creative Dept STATUT STUDENTSKOG ZBORA EDWARD BERNAYS VISOKE ŠKOLE ZA KOMUNIKACIJSKI MENADŽMENT Zagreb, 26. studenoga 2015. Na temelju odredbe čl. 7. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN

Више

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR

CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/ ; fax: 01/ OIB: IBAN: HR CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE VELIKA GORICA VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA 90 Tel.: 01/62 21 433; fax: 01/6252-515 OIB: 28129388615 IBAN: HR4923900011100025937 e-mail: czoo.vg@gmail.com web: www.centar-odgojiobrazovanje-velikagorica.skole.hr

Више

Microsoft Word _ Plan nabave za godinu

Microsoft Word _ Plan nabave za godinu REPUBLIKA HRVATSKA VUKOVARSKO SRIJEMSKA ŽUPANIJA OPĆINA ANDRIJAŠEVCI Općinski načelnik KLASA: 406 01/15 01/10 UR: 2188/02 01 15 1 Rokovci, 11. prosinca 2015. godine Temeljem članka 20. stavak 1. Zakona

Више

Službeni 11-13

Službeni 11-13 Službeni glasnik Grada Donjeg Miholjca Godina XV Donji Miholjac, 12. studeni 2013. Broj 11. 246. GRADSKO VIJEĆE KLASA: 351-01/13-01/8 URBROJ: 2115/01-01-13-02 D. Miholjac, 11. rujna 2013. Na temelju članka

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA ZADARSKA OPĆINA SVETI FILIP I JAKOV Jedinstveni upravni odjel Klasa: /15-02/03 Urbroj: 2198/ / Sveti

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA ZADARSKA OPĆINA SVETI FILIP I JAKOV Jedinstveni upravni odjel Klasa: /15-02/03 Urbroj: 2198/ / Sveti REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA ZADARSKA OPĆINA SVETI FILIP I JAKOV Jedinstveni upravni odjel Klasa: 350-02/15-02/03 Urbroj: 2198/19-03-03/02-15-17 Sveti Filip i Jakov, 16. rujan 2015. godine IZVJEŠĆE o provedenoj

Више

Redni broj

Redni broj Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi («Narodne novine» broj 120/16) i članka 42. Statuta Općine Podravske Sesvete («Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije» broj 5/13), općinski načelnik

Више

1~i1!111111~111~111~111]lil~lll~i II REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD SPLIT GRADONAČELNIK KLASA: /17-01/199 URBROJ: 2181/01

1~i1!111111~111~111~111]lil~lll~i II REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD SPLIT GRADONAČELNIK KLASA: /17-01/199 URBROJ: 2181/01 1~i1!111111~111~111~111]lil~lll~i II REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD SPLIT GRADONAČELNIK KLASA: 363-01/17-01/199 URBROJ: 2181/01-09-02/16-18-6 Split, 30. listopada 2018. 90dine GRADSKO

Више

Microsoft Word Izvjesce Mandatnog povjerenstva.doc

Microsoft Word Izvjesce Mandatnog povjerenstva.doc Službeni glasnik Grada Osijeka br. 8. od 19. lipnja 2009. Temeljem članka 6. Poslovnika Gradskoga vijeća Grada Osijeka (Službeni glasnik Grada Osijeka br. 1A/05., 5/05. ispr., 8/05. i 2/09.) Gradsko vijeće

Више

SLUŽBENI GLASNIK GRADA OZLJA S L U Ž B E N I L I S T G R A D A O Z L J A Izlazi po potrebi Uprava i uredništvo: Ozalj, Kurilovac 1 tel: , fax:

SLUŽBENI GLASNIK GRADA OZLJA S L U Ž B E N I L I S T G R A D A O Z L J A Izlazi po potrebi Uprava i uredništvo: Ozalj, Kurilovac 1 tel: , fax: SLUŽBENI GLASNIK GRADA OZLJA S L U Ž B E N I L I S T G R A D A O Z L J A Izlazi po potrebi Uprava i uredništvo: Ozalj, Kurilovac tel: 7-00, fax: 7-7 e-mail: grad.ozalj@ozalj.hr web adresa: www.ozalj.hr

Више

IZVOD IZ ZAPISNIKA sa 3. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca održane 01. prosinca 2017., u Gradskoj vijećnici u Čakovcu, K. Tomislava 15, s početko

IZVOD IZ ZAPISNIKA sa 3. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca održane 01. prosinca 2017., u Gradskoj vijećnici u Čakovcu, K. Tomislava 15, s početko IZVOD IZ ZAPISNIKA sa 3. sjednice Gradskog vijeća Grada Čakovca održane 01. prosinca 2017., u Gradskoj vijećnici u Čakovcu, K. Tomislava 15, s početkom u 09:00 sati Sjednicu je s Pozivom KLASE: 021-05/17-01/96,

Више

Na temelju članka 34

Na temelju članka 34 REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA Ž U P A N KLASA: 500-01/11-01/16 URBROJ: 2181/1-07-11-1 Split, 4. listopada 2011. PREDSJEDNIKU ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Gosp. Petroslavu Sapunaru - o v d j

Више

Z A P I S N I K

Z A P I S N I K 1 Z A P I S N I K s 5. sjednice Gradskog vijeća Grada Đurđevca održane 18. rujna 2014. godine Sjednica je sazvana sazivom KLASA: 021-05/14-02/15, URBROJ: 2137/03-01- 01/03-14-1 od 12. rujna 2014. godine.

Више

KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 5. prosinca ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Gra

KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 5. prosinca ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Gra KLASA: 947-01/13-01/02 URBROJ: 2140/01-02-13-2 Krapina, 5. prosinca 2013. ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Grada Krapine za projekt Poduzetnički inkubator Krapinsko-zagorske

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /18-04/54-17 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /18-04/54-17 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/18-04/54-17 URBROJ: 2170/01-15-00-18-41 Rijeka, 19. 3. 2018. Na temelju članka 6. Odluke o davanju

Више

Microsoft Word - plan nabave 2013

Microsoft Word - plan nabave 2013 1 REPUBLIKA HRVATSKA DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA O p ć i n s k i N a č e l n i k KLASA: 400-01/12-01/03 URBROJ: 2117/08-01-13-1 Srebreno, 04. veljače 2013. Na temelju članka

Више

Microsoft Word - Sn05.docx

Microsoft Word - Sn05.docx ISSN 1849-2398 Bakar, 11. siječnja 2016. Broj: 01/2016 Godina: 2016. SLUŽBENE NOVINE GRADA BAKRA Izdavač: Grad Bakar Uredništvo: Primorje 39, 51222 Bakar Glavni i odgovorni urednik: Tomislav Klarić Izlazi:

Више

Na temelju članka Zakona o proračunu ("Narodne novine" broj 87/08, 136/12. i 15/15.) i članka 32. Statuta Općine Mala Subotica ("Službeni glasni

Na temelju članka Zakona o proračunu (Narodne novine broj 87/08, 136/12. i 15/15.) i članka 32. Statuta Općine Mala Subotica (Službeni glasni Na temelju članka 22-40 Zakona o proračunu ("Narodne novine" broj 87/08, 136/12. i 15/15.) i članka 32. Statuta Općine Mala Subotica ("Službeni glasnik Međimurske županije" broj 12/15), Općinsko vijeće

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/83 URBROJ: 2198/ Zadar, 23.srpnja GRADSKOM V

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/83 URBROJ: 2198/ Zadar, 23.srpnja GRADSKOM V REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: 350-01/19-01/83 URBROJ: 2198/01-2-19-4 Zadar, 23.srpnja 2019. - GRADSKOM VIJEĆU GRADA ZADRA - PREDMET: NADLEŽNOST ZA DONOŠENJE:

Више

MergedFile

MergedFile 1/ 2 Obveznik: Adresa: Žiro račun: Klasa: Ur.broj: Mjesto i datum: Srebreno,, 15.03.2017 Matični broj: Šifra djelatnosti: 8411 PRORAČUN ZA 2017. GODINU OPĆI DIO rbr. 1 Prihodi Rashodi UKUPNO 63.696.616,00

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA POSLOVNIK O RADU NADZORNOG ODBORA HRVATSKE KOMORE INŽENJERA STROJARSTVA 1 Na temelju članka 12. stavka 1. podstavka 15. Statuta Hrvatske komore inženjera strojarstva

Више

66-Dodjela sredstava udrugama-pomorska baština

66-Dodjela sredstava udrugama-pomorska baština REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA Upravni odjel za održivi razvoj Odsjek za pomorstvo, promet i infrastrukturu Pazin, M.B. Rašana 2/4 tel.052/352-189, fax: 052/351-690 KLASA: 402-08/17-01/15 URBROJ:

Више

ISSN SLUŽBENE NOVINE OPĆINE SKRAD Skrad, 26. ožujka Broj 02/2015 Godina: 2015 IZDAVAČ: Općina Skrad UREDNIŠTVO: Skrad, Josipa Bl

ISSN SLUŽBENE NOVINE OPĆINE SKRAD Skrad, 26. ožujka Broj 02/2015 Godina: 2015 IZDAVAČ: Općina Skrad UREDNIŠTVO: Skrad, Josipa Bl ISSN 1849-3815 SLUŽBENE NOVINE OPĆINE SKRAD Skrad, 26. ožujka 2015. Broj 02/2015 Godina: 2015 IZDAVAČ: Općina Skrad UREDNIŠTVO: 51311 Skrad, Josipa Blaževića Blaža 8, Tel./Fax.: 051/810-680 WEB: www.skrad.hr

Више

Microsoft Word - plan nabave 2014.docx

Microsoft Word - plan nabave 2014.docx 1 REPUBLIKA HRVATSKA DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA O p ć i n s k i N a č e l n i k KLASA: 400-01/14-01/01 URBROJ: 2117/08-01-14-1 Srebreno, 04. veljače 2014. Na temelju članka

Више

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna dokumentacija Upute ponuditeljima II. OBRAZAC PONUDE

Више

PRIJEDLOG Na temelju članka 141. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ("Narodne novine" broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12, 126/12, 94/13, 152/14, 7/17 i 68/18)

Више

ISSN SLUŽBENI GLASNIK GRADA OPUZENA GODINA II OPUZEN, 22. lipnja BROJ 2 br. akta SADRŽAJ... stranica 4. Odluka o raspodjeli sredstava

ISSN SLUŽBENI GLASNIK GRADA OPUZENA GODINA II OPUZEN, 22. lipnja BROJ 2 br. akta SADRŽAJ... stranica 4. Odluka o raspodjeli sredstava ISSN 1847-5159 SLUŽBENI GLASNIK GRADA OPUZENA GODINA II OPUZEN, 22. lipnja 2011. BROJ 2 br. akta SADRŽAJ... stranica 4. Odluka o raspodjeli sredstava za naknadu troškova izborne promidžbe za izbor članova

Више

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BOSNA OPĆINA DONJI VAKUF OPĆINSKO VIJEĆE BOSNA I HERCEGOVIN

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BOSNA OPĆINA DONJI VAKUF OPĆINSKO VIJEĆE BOSNA I HERCEGOVIN BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJOBOSANSKI KANTON KANTON SREDIŠNJA BOSNA OPĆINA DONJI VAKUF OPĆINSKO VIJEĆE BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDWOBOSANSKI KANTON

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /15-04/81-61 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /15-04/81-61 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/15-04/81-61 URBROJ: 2170/01-15-00-15-84 Rijeka, 30.11. 2015. Gradonačelnik je 30.studenog 2015. godine

Више

Obrazloženje

Obrazloženje Obrazloženje Prijedloga odluke o komunalnom redu I. Uvodni dio Zakon o komunalnom gospodarstvu ("Narodne novine" broj 68/18 i 110/18, dalje u tekstu: Zakon) stupio je na snagu dana 4. kolovoza 2018. godine.

Више

Microsoft Word statut srpske manjine.doc

Microsoft Word statut srpske manjine.doc Temeljem članka 27. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina ( Narodne novine br. 155/02.) Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Osijeka na sjednici održanoj 23. prosinca 2003. godine, donijelo je

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG GRADONAČELNIK Klasa: 363-01/11-01/46 Ur. broj: 2198/24-30-11-4 Pag, 6. lipnja 2011. Na temelju članka 4. Pravilnika o načinu i uvjetima za postavljanje kioska

Више