Microsoft Word doc

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word doc"

Транскрипт

1 Na temelju članka 10. stavka 3., 4. i 5. Zakona o trgovini ( Narodne novine br. 87/08., 116/08. i 76/09.), članka 13. stavka 1. i 3. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti ( Narodne novine br. 138/06. i 43/09.) i članka 30. alineje 4. Statuta Grada Zaboka ( Službeni glasnik Krapinsko zagorske županije br. 13/09.), Gradsko vijeće Grada Zaboka na svojoj 12. sjednici, održanoj dana 10. ožujka godine, donosi O D L U K U o kioscima Članak 1. Ovom Odlukom o kioscima (dalje u tekstu: Odluka) utvrđuju se: - uvjeti pod kojima se na području Grada Zaboka (dalje u tekstu: Grad) postavljaju kiosci, te veličina, oblik i vanjski izgled kioska, - pravila o postavljanju kioska na površinama koje imaju pristup s javno prometne površine, - lokacije i pravila za postavljanje kioska na zemljištu u vlasništvu Grada i na javnim površinama. Pod javnim površinama u smislu ove Odluke smatraju se javna dobra u općoj uporabi na upravljanju Grada i površine javne namjene na kojima se okupljaju, zadržavaju i prolaze građani, odnosno koje služe neposredno za javne svrhe, a održava ih Grad. Članak 2. Kioskom se, u smislu ove Odluke, smatra privremena, estetski oblikovana građevina gotove konstrukcije, građevinske bruto površine do 12,00 m 2, što se u cijelosti ili dijelovima može prenositi i postavljati pojedinačno ili grupno, a služi za obavljanje trgovine na malo, jednostavnih ugostiteljskih usluga i drugih uslužnih djelatnosti. Članak 3. Kiosci, kao elementi urbane opreme, moraju biti usklađeni s prostorom na koji se postavljaju. Ako se kiosci postavljaju u grupama (dva ili više), tada moraju biti međusobno oblikovno usklađeni. Kiosci moraju biti izgrađeni od eloksiranih ili obojenih AL-profila, obojenih pocinčanih profila, a vanjske stijene (parapet) su od punog panela. Krovište, u pravilu, mora biti koso. Dimenzija kioska određuje se ovisno o prostornim uvjetima pojedine lokacije unutar dozvoljene građevinske bruto površine, odnosno - vanjska širina 2, m - vanjska duljina 3.0 4,0 m Širina nadstrešnice je maksimalne veličine 0,80 m. Najveća visina kioska s vanjske strane do nadstrešnice je 2,90 m. Boja kioska s vanjske strane ne smije biti bijela, niti upadljivih intenzivnih boja, kao ni reflektirajućih boja. Preporuča se smeđa boja, slične tamne boje ili prirodna boja aluminija, a u pravilu usklađena bojom sa okolnim objektima. Staklo mora biti prozirno, bezbojno, a kao ispuna mora biti izo staklo. Na vanjske dijelove kioska nije dopušteno na vidljiv način montirati instalacije ili dijelove uređaja i za ventilaciju i/ili klimatizaciju. Članak 4. Na površinama koje imaju pristup s javno-prometne površine kiosci se mogu postavljati samo uz odobrenje upravnog tijela Grada Zaboka nadležnog za komunalni red (dalje u tekstu: upravno tijelo), u skladu s posebnim propisima.

2 Kiosci se, u pravilu, mogu postavljati u blizini javnih i društvenih namjena i moraju zadovoljiti uvjete iz važećeg prostornog plana za predmetno zemljište (namjena površina), te veličinu, oblik i vanjski izgled određen ovom Odlukom. Uz zahtjev za odobrenje za postavljanje kioska podnositelj zahtjeva mora priložiti izvadak iz zemljišne knjige za predmetno zemljište, odnosno ispravu kojom dokazuje da je riješio imovinsko-pravne odnose s vlasnikom. Odobrenje se izdaje na rok do pet godina. Visinu troškova izdavanja odobrenja određuje gradonačelnik. Članak 5. Na zemljištu u vlasništvu Grada i na javnim površinama kiosci se postavljaju na lokacije određene planom rasporeda kioska. Plan se sastoji od tekstualnog i grafičkog dijela. Plan se daje kao prilog i čini sastavni dio ove Odluke. Članak 6. Kiosci se moraju postaviti tako da ne ometaju preglednost, promet i korištenje javnih površina, odnosno da ne ometaju promet vozila i da osiguraju nesmetan pješački promet. Članak 7. Na zemljištu u vlasništvu Grada i na javnim površinama kiosci se postavljaju na lokacije određene planom rasporeda kioska, davanjem lokacije zemljišta u zakup putem javnog natječaja. Javni natječaj raspisuje i provodi Povjerenstvo za kioske (dalje u tekstu: Povjerenstvo), koje imenuje gradonačelnik na vrijeme od 4 godine. Povjerenstvo se sastoji od predsjednika i dva člana. Članak 8. Za zakup zemljišta za postavu kioska plaća se zakupnina. Zakupljeno zemljište ne može se dati dalje u podzakup. Članak 9. Početnu visinu mjesečne zakupnine po m 2 zemljišta utvrđuje gradonačelnik prije raspisivanja javnog natječaja. Javni natječaj za davanje zemljišta u zakup sadrži osobito: - lokaciju i površinu zemljišta koje se daje u zakup, - početni iznos mjesečne zakupnine po m² zemljišta, - vrijeme na koje se zemljište daje u zakup, - rok za podnošenje ponude i način predavanja ponude, - obvezu dostave osnovnih podataka o ponuditelju, a za osobe iz članka 11. stavka 3. ove Odluke ispravu kojom dokazuje svoj status, - mjesto i vrijeme javnog otvaranja ponuda. Članak 10. Natječaj se objavljuje u dnevnom ili tjednom tisku i ističe na Oglasnoj ploči Grada Zaboka. Ponude se predaju putem pošte ili osobno, u zatvorenoj omotnici, s naznakom Ne otvaraj ponuda za kiosk. Rok za podnošenje ponuda je osam dana od dana objave natječaja u tisku. Nepravovremene ponude neće se uzeti u razmatranje. Članak 11.

3 Natjecati se mogu pravne osobe i fizičke osobe obrtnici, registrirane za obavljanje djelatnosti koje se mogu obavljati u kiosku. Pravo na zakup zemljišta ostvaruje ponuditelj koji ispunjava uvjete iz natječaja i uz to ponudi najviši iznos zakupnine. Ako sudjeluje i udovolji uvjetima natječaja, prvenstveno pravo na sklapanje ugovora o zakupu ima hrvatski branitelj iz Domovinskog rata, pod uvjetom da prihvati ponuđenu zakupninu iz najpovoljnije ponude. U slučaju da su dva ili više ponuditelja ponudila jednak najviši iznos mjesečne zakupnine, a u svim elementima odgovaraju uvjetima natječaja, najpovoljnija ponuda odabrat će se licitacijom. Licitacija će se provoditi i u slučaju da najpovoljniju ponudu prihvate dva ili više hrvatska branitelja. Članak 12. Prije javnog otvaranja ponuda Povjerenstvo utvrđuje da li je natječaj propisno objavljen, broj prispjelih ponuda, da li su ponude predane u roku i tko od ponuditelja prisustvuje otvaranju ponuda. Nakon otvaranja i razmatranja ponuda Povjerenstvo: - utvrđuje koje ponude udovoljavaju uvjetima natječaja, - sastavlja listu redoslijed ponuda prema visini ponuđene zakupnine, - donosi odluku o odabiru najpovoljnije ponude. Natječaj je pravovaljan i ako na njega pristigne samo jedna ponuda, koja ispunjava sve uvjete iz natječaja. Članak 13. Javno otvaranje ponuda, te izbor najpovoljnije ponude vrši se u roku od osam dana od isteka roka za podnošenja ponuda, na sjednici Povjerenstva. Temeljem provedenog javnog natječaja Povjerenstvo sastavlja zapisnik. Članak 14. Odluku o odabiru najpovoljnije ponude dostavlja se svim ponuditeljima čije su ponude uzete u razmatranje, u roku od osam dana od dana donošenja odluke. Po dostavljenoj odluci ponuditelji imaju pravo uvida u natječajni materijal. Članak 15. Ponuditelj iz članka 11. stavka 3. ove Odluke, koji je sudjelovao i udovoljio uvjetima natječaja, dužan se u roku tri dana od dana dostave odluke o odabiru najpovoljnije ponude pismeno izjasniti želi li koristiti pravo prvenstva na sklapanje ugovora o zakupu pod uvjetima najpovoljnije ponude. Ukoliko se ponuditelj ne izjasne u roku i na način propisan prethodnim stavkom ovog članka, smatra se da ne želi koristiti pravo prvenstva na sklapanje ugovora. Članak 16. Na temelju odluke o odabiru najpovoljnije ponude Grad i ponuditelj sklapaju ugovor o zakupu zemljišta za postavljanje kioska. Članak 17. Ugovor o zakupu zemljišta sklapa se na vrijeme do tri godine, odnosno do privođenja prostornog plana namjeni. Ugovor sklopljen na određeno vrijeme može se, odlukom gradonačelnika, nakon isteka ugovorenog vremena produljiti na pismeni zahtjev zakupnika, uz sljedeće uvjete:

4 - ako se nije promijenila namjena zemljišta određena prostornim planom i ako planom rasporeda kioska nije ukinuta predmetna lokacija, odnosno ako se nije zemljište privelo namjeni utvrđenoj prostornim planom, - ako je zakupnik podmirio sva dospjela dugovanja prema Gradu, - ako zakupnik pristane na zahtjev Grada za usklađenjem zakupnine prema tržišnim prilikama, ukoliko su se iste znatnije promijenile. Gradonačelnik može odobriti ustupanje ugovora o zakupu zemljišta za postavljanje kioska trećoj osobi koja je stekla vlasništvo nad kioskom, postavljenim na zemljištu koje je predmet ugovora o zakupu. Uvjet ustupanja je: - da je dosadašnji zakupnik podmirio sva dugovanja prema Gradu, te - da je kiosk postavljen u skladu s odredbama ove Odluke. Članak 18. Zakupnik s kojim je zaključen ugovor o zakupu zemljišta dužan je u roku od tri mjeseca od sklapanja ugovora: - o svom trošku urediti lokaciju za postavljanje kioska, nabaviti i postaviti kiosk, te snositi troškove priključenja na komunalne objekte i uređaje, - ishoditi dokumentaciju potrebnu za obavljanje određene djelatnosti u kiosku, koja mu je potrebna prema posebnim propisima, - započeti s obavljanjem djelatnosti u kiosku, u skladu s posebnim propisima. Članak 19. Zakupnik je dužan održavati kiosk urednim i u ispravnom stanju, a okoliš čistim u skladu s odredbama Odluke o komunalnom redu. Za obavljanje djelatnosti izvan kioska, potrebno je ishoditi prethodnu suglasnost upravnog tijela. Suglasnošću se utvrđuju uvjeti i rok korištenja zemljišta izvan kioska. Po prestanku zakupa, zakupnik nema pravo na povrat sredstava uloženih za osposobljavanje zemljišta za postavu kioska i obavljanje djelatnosti. Članak 20. Zakup zemljišta za postavljanje kioska prestaje: - istekom ugovorenog vremena na koje je zemljište dano u zakup, - raskidom ugovora o zakupu, - sporazumom, - prestankom pravne osobe ili zatvaranjem obrta, - smrću fizičke osobe zakupnika. Članak 21. Grad može, u svako doba, jednostrano raskinuti ugovor o zakupu zemljišta u sljedećim slučajevima: - ako zakupnik bez opravdanog razloga ne postavi kiosk odnosno ne započne s obavljanjem djelatnosti u kiosku u skladu s posebnim propisima u roku od tri mjeseca od sklapanja ugovora o zakupu, - ako zakupnik postavi kiosk koji veličinom, oblikom ili vanjskim izgledom ne odgovara ovoj Odluci, - ako zakupnik ne ispunjava uvjete za obavljanje djelatnosti u kiosku u skladu s posebnim propisima, - ako zakupnik u kiosku dulje od tri mjeseca ne obavlja djelatnost, mada uredno plaća svoje obveze, - ako zakupnik pravovremeno ne plaća zakupninu i ostale obveze prema Gradu vezane uz zakup zemljišta, - ako zakupnik da zemljište u podzakup,

5 - ako zakupnik obavlja u kiosku djelatnost koja nije navedena u ugovoru u zakupu, - ako zakupnik poveća kiosk, odnosno poveća samoinicijativno površinu korištenja zemljišta, - privođenje zemljišta njegovoj osnovnoj namjeni određenoj prostornim planom. Ugovor se smatra raskinutim danom dostave jednostrane izjave o raskidu ugovora zakupniku. Zakupnik može, u svako doba, podnijeti zahtjev za raskidom ugovora bez navođenja posebnog razloga, s time da je dužan podmiriti dospjele obveze prema Gradu. Članak 22. Po prestanku zakupa na jedan od načina iz članka 20. ove Odluke, zakupnik je dužan u roku od 30 dana ukloniti kiosk sa zemljišta koje je imao u zakupu, o vlastitom trošku. U slučaju da zakupnik ne ukloni kiosk, kiosk će se ukloniti rješenjem komunalnog redara o uklanjanju kioska. Kiosk uklonjen na način iz stavka 2. ovoga članka zakupnik je dužan preuzeti u roku 30 dana od dana uklanjanja, s time da je dužan prethodno podmiriti zakupninu i trošak koji je nastao uklanjanjem i čuvanjem kioska. Ako zakupac ne preuzme kiosk u roku od 30 dana i ne podmiri sve obveze prema Gradu, kiosk će se prodati radi namirenja troškova i duga zakupnine. Člankom 23. Nadzor nad provođenjem ove Odluke vrši komunalni redar. U provođenju nadzora nad ovom Odlukom komunalni redar ima ovlasti propisane Zakonom o komunalnom gospodarstvu. Rješenjem o uklanjaju kioska komunalni redar naredit će uklanjanje kioska: - ako zakupnik po prestanku ugovora o zakupu ili po isteku odobrenja upravnog tijela nije u roku uklonio kiosk, - ako je kiosk postavljen bez ugovora o zakupu zemljišta, odnosno protivno planu rasporeda kioska, - ako je kiosk postavljen bez ili protivno odobrenju upravnog tijela. Članak 24. Vlasnici kioska, koji su postavljeni na površinama koje imaju pristup s javnoprometne površine prije stupanja na snagu ove Odluke, dužni su upravnom tijelu podnijeti zahtjev za izdavanje odobrenja za postavljanje kioska u skladu s ovom Odlukom, u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ove Odluke. Članak 25. Stupanjem na snagu ove Odluke prestaje važiti Odluka o kioscima ( Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 9/00.) i Plan rasporeda kioska ( Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 3/04. i 5/05.). Članak 26. Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objave u Službenom glasniku Krapinsko-zagorske županije. GRADSKO VIJEĆE GRADA ZABOKA KLASA: /10-01/42 URBROJ: 2197/ Zabok, 10. ožujka PREDSJEDNIK Gradskog vijeća Zoran Krajačić

6 Dostaviti: 1. Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i javne potrebe, ovdje 3x, 2. Ured Grada, ovdje, 3. Upravni odjel za financije, ovdje, 4. Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju, Zabok, Kumrovečka 6, 5. Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Služba za zajedničke poslove, 6. Za objavu u «Službenom glasniku KZŽ», 7. Za zbirku akata, 8. Za prilog zapisniku, 9. Pismohrana.

7 PLAN RASPOREDA KIOSKA I. Ovim Planom rasporeda kioska (dalje u tekstu: Plan) određuju se lokacije za postavljanje kioska na području grada Zaboka, a na zemljištu u vlasništvu Grada Zaboka i na javnim površinama. II. U Gradu Zaboku određuju se lokacije za postavljanje kioska na zemljištu u vlasništvu Grada Zaboka i na javnim površinama, kako slijedi: Redni br. Lokacija Oznaka zemljišta Vlasnik zemljišta Površina Broj lokacija Parkiralište kčbr. 6249/3 Javno dobro do 12 m2 1 ispred groblja ( 9/4) 2. Ul. M. Gupca kčbr Društveno do 9 m2 1 - parkiralište kod stare škole (6/1) vlasništvo 3. Ulica I.iC. Huis kčbr Grad Zabok do 12 m2 1 - park 4. Ul. M. Gupca (pri parkiralištu FINE) 5. Park M.Prpića - parkiralište 6. Naselje Borovčaki - parkiralište 7. Trg K.Š.Đalskog (Kolodvorska ul.) (124) kčbr (143/17) kčbr. 7260/1 (162/3) kčbr (1777/3,4,5,6) kčbr (1779/12) kčbr. 9869/7 (4242/7) Javno dobro do 12 m2 3 Grad Zabok do 12 m2 2 do 9 m2 1 Grad Zabok do 9 m2 2 Grad Zabok do 12 m2 1 III. Grafičkim prikazima lokacija kioska, izrađenima na katastarskoj podlozi u mjerilu 1:1000, utvrđuje se točan smještaj kioska iz točke II. ovoga Plana na parceli. Grafički prikazi lokacija daju se u prilogu ovog Plana i čine njegov sastavni dio.

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i

KLASA: /14-04/843 URBROJ: Zagreb, Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i KLASA: 320-01/14-04/843 URBROJ: 370-04-15-7 Zagreb, 28.09.2015. Na temelju članka 27. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine broj 39/13 i 48/15) te Odluke Agencije za poljoprivredno zemljište

Више

(SLU\216BENE NOVINE PRIMORSKO-GORANSKE \216UPANIJE)

(SLU\216BENE NOVINE PRIMORSKO-GORANSKE \216UPANIJE) SADRŽAJ ŽUPANIJA GRADOVI OPĆINE OSTALO ARHIVA TRAŽILICA IMPRESSUM Godina XVIII. - broj 17. Petak, 7. svibnja 2010. OPĆINA OMIŠALJ 21. Na temelju članka 35. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima

Више

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u vlasništvu Grada Samobora (Službene vijesti Grada Samobor

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD ČAKOVEC GRADONAČELNIK Klasa: /18-01/2 Urbroj: 2109/ Čakovec, 28. kolovoz Na teme

REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD ČAKOVEC GRADONAČELNIK Klasa: /18-01/2 Urbroj: 2109/ Čakovec, 28. kolovoz Na teme REPUBLIKA HRVATSKA MEĐIMURSKA ŽUPANIJA GRAD ČAKOVEC GRADONAČELNIK Klasa: 320-01/18-01/2 Urbroj: 2109/02-03-05-18-08 Čakovec, 28. kolovoz 2018. Na temelju ovlasti propisanih odredbama članka 46. i 49. toč.12.

Више

Na temelju članaka 3

Na temelju članaka 3 Na temelju članaka 3.,4., 11. i 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine br. 36/95, 70/97, 128/99, 57/00, 129/00, 59/01, 26/03, 82/04, 110/04, 178/04, 38/09, 79/09, 153/09, 49/11, 84/11, 90/11,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET:

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/03 URBROJ: 2198/ Zadar, 17. siječnja PREDMET: REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: 944-01/19-01/03 URBROJ: 2198/01-2-19-6 Zadar, 17. siječnja 2019. PREDMET: NADLEŽNOST ZA DONOŠENJE: - GRADSKOM VIJEĆU GRADA ZADRA

Више

Na temelju članka 101. Odluke o građevinskom zemljištu (Službeni glasnik Grada Zagreba 22/13, 16/14, 26/14, 2/15, 5/15 - pročišćeni tekst, 25/15 i 5/1

Na temelju članka 101. Odluke o građevinskom zemljištu (Službeni glasnik Grada Zagreba 22/13, 16/14, 26/14, 2/15, 5/15 - pročišćeni tekst, 25/15 i 5/1 Na temelju članka 101. Odluke o građevinskom zemljištu (Službeni glasnik Gra Zagreba 22/13, 16/14, 26/14, 2/15, 5/15 - pročišćeni tekst, 25/15 i 5/18), gradonačelnik Gra Zagreba, raspisuje JAVNI NATJEČAJ

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG GRADONAČELNIK Klasa: 363-01/11-01/46 Ur. broj: 2198/24-30-11-4 Pag, 6. lipnja 2011. Na temelju članka 4. Pravilnika o načinu i uvjetima za postavljanje kioska

Више

SLUŽBENI GLASNIK OPĆINE KUKLJICA BROJ: 3 KUKLJICA, 16. svibnja godine GODINE: XIV AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE KUKLJICA Odluka o uvjetima, način

SLUŽBENI GLASNIK OPĆINE KUKLJICA BROJ: 3 KUKLJICA, 16. svibnja godine GODINE: XIV AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE KUKLJICA Odluka o uvjetima, način SLUŽBENI GLASNIK OPĆINE KUKLJICA BROJ: 3 KUKLJICA, GODINE: XIV AKTI OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE KUKLJICA Odluka o uvjetima, načinu i postupku gospodarenja imovinom u vlasništvu Općine Kukljica..2 Odluka o

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Zakon o poljoprivrednom zemljištu MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE travanj 2019. godine Poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države raspolaže se prema odredbama Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/18

Више

1.pdf

1.pdf Na temelju čl. 10. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i 01/17), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŢUPANIJA GRAD ZLATAR GRADONAČELNIK KLASA:410-01/17-01/02 URBROJ: 2211/ Zlatar, GRADSKO V

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŢUPANIJA GRAD ZLATAR GRADONAČELNIK KLASA:410-01/17-01/02 URBROJ: 2211/ Zlatar, GRADSKO V REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŢUPANIJA GRAD ZLATAR GRADONAČELNIK KLASA:410-01/17-01/02 URBROJ: 2211/01-02-17-2 Zlatar, 30.05.2017. GRADSKO VIJEĆE GRADA ZLATARA Predmet: Donošenje Odluke o porezima

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinske poslove KLASA : 940-06/19-02/10 URBROJ: 2170/01-17-10-19-3

Више

Uredba o načinima raspolaganja nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske

Uredba o načinima raspolaganja nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske VLADA REPUBLIKE HRVATSKE Na temelju članka 55. Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske (»Narodne novine«, broj 94/2013), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj

Више

Službeni 10-10

Službeni 10-10 Službeni glasnik Grada Donjeg Miholjca Godina XIII. Donji Miholjac, 18. kolovoza 2010. Broj 10. 156. KLASA: 944-05/10-01/3 URBROJ: 2115/01-03-10-1 Donji Miholjac, 17. kolovoza 2010. Na temelju članka 218.

Више

Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić (

Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić ( Na temelju članka 95., a u svezi s člankom 130. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine, br. 68/18 ) te članka 31. Statuta Općine Perušić ( Županijski glasnik Ličko-senjske županije, br. 7/13,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće P R I J E D L O G KLASA: /15-01/ URBROJ: Labin, Na temelju

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće P R I J E D L O G KLASA: /15-01/ URBROJ: Labin, Na temelju REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće P R I J E D L O G KLASA: 021-05/15-01/ URBROJ: 2144-01-01-15-1 Labin, 2015. Na temelju članka 35. stavak 2. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinske poslove KLASA : 940-06/19-02/2 URBROJ: 2170/01-17-10-19-3

Више

Na temelju članka 391. st.2 Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ( Narodne novine br. 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/06 i 141

Na temelju članka 391. st.2 Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ( Narodne novine br. 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/06 i 141 Na temelju članka 391. st.2 Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ( Narodne novine br. 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/06 i 141/06,146/08, 38/09, 153/09, 90/10, 143/12 i 152/14),

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /18-04/54-17 URBROJ: 2170/ Rijeka,

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: /18-04/54-17 URBROJ: 2170/ Rijeka, R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Gradonačelnik KLASA: 023-01/18-04/54-17 URBROJ: 2170/01-15-00-18-41 Rijeka, 19. 3. 2018. Na temelju članka 6. Odluke o davanju

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljišt

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljišt R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem KLASA: 350-01/17-03/35 URBROJ: 2170/01-01-00-17-1

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO - DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD V I S GRADONAČELNIK KLASA: /13-01/05 URBROJ: 2190/ Vis, god. Objav

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO - DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD V I S GRADONAČELNIK KLASA: /13-01/05 URBROJ: 2190/ Vis, god. Objav REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO - DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD V I S GRADONAČELNIK KLASA: 372-03/13-01/05 URBROJ: 2190/01-02-13-2 Vis, 29.01.2013. god. Objavljeno: 01.veljače 2013. god. Na temelju čl. 35. Zakona

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: /16-01/8 UR.BROJ: 2156/ Lovran, 0

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: /16-01/8 UR.BROJ: 2156/ Lovran, 0 REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: 402-08/16-01/8 UR.BROJ: 2156/02-02-17-02 Lovran, 03. studenog 2017. Na temelju članka 7., stavak 3.,

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O KONTROLI ENERGETSKOG CERTIFIKATA ZGRADE I IZVJEŠĆA O REDOVITOM PREGLEDU SUSTAVA GRIJANJA I SUSTAVA HLAĐENJA ILI KLIMATIZACIJE U ZGRADI (NN 73/15, 09.07.2015) 1/13 I. OPĆE ODREDBE... 4 Članak

Више

Microsoft Word - Prijedlog Odluke o prodaji doc

Microsoft Word - Prijedlog Odluke o prodaji doc REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD PAZIN Gradonačelnik KLASA: 940-01/13-01/62 URBROJ: 2163/01-01-01-13-10 Pazin, 07. listopada 2013 PREDSJEDNIKU GRADSKOG VIJEĆA P A Z I N PREDMET: Odluka o prodaji

Више

općina viškovo republika hrvatska primorsko-goranska županija I. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE VIŠKOVO veljača, 2012. godine urbanistički studio rijeka d.o.o. prostorno i urbanističko

Више

27.svibnja SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAROVINA Br. 3/15 str. 1 Br. 3/15 SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAROVINA SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAR

27.svibnja SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAROVINA Br. 3/15 str. 1 Br. 3/15 SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAROVINA SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAR 27.svibnja 2015. SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAROVINA Br. 3/15 str. 1 Br. 3/15 SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAROVINA 26.05.2015. SLUŽBENE NOVINE OPĆINE PISAROVINA Godina III Pisarovina, 27. svibnja 2015. godine

Више

S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6.

S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6. S t r a n i c a 3 7 «SLUŽBENI GLASNIK» 2/2012 GRADA BIOGRADA NA MORU GOD. XX. 28. veljače 2012. godine BROJ 2 Na temelju članka 5. stavka 1. točke 6. i stavka 11. Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Више

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA BERETINEC Općinsko vijeće Temeljem članka 31. Statuta Općine Beretinec (Službeni vjesnik Varaždinske žu

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA BERETINEC Općinsko vijeće Temeljem članka 31. Statuta Općine Beretinec (Službeni vjesnik Varaždinske žu REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA BERETINEC Općinsko vijeće Temeljem članka 31. Statuta Općine Beretinec (Službeni vjesnik Varaždinske županije 17/13) Općinsko vijeće Općine Beretinec na 6.

Више

Na temelju Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora (NN br. 125/11 i 64/15), čl. 27. st. 1. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora Grada

Na temelju Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora (NN br. 125/11 i 64/15), čl. 27. st. 1. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora Grada Na temelju Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora (NN br. 125/11 i 64/15), čl. 27. st. 1. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 3/97, 1/98, 7/98,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA Ž U P A N KLASA: /12-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 18. siječnja ŽUPANIJSKA SKUPŠT

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA Ž U P A N KLASA: /12-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 18. siječnja ŽUPANIJSKA SKUPŠT REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA Ž U P A N KLASA: 947-01/12-01/02 URBROJ: 2140/01-02-13-14 Krapina, 18. siječnja 2013. ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnije

Више

Na temelju čl. 24. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora (Službene novine Grada Pule br. 3/97, 1/98, 7/98, 2/99, 5/02 i 10/03), a u svezi s čl.

Na temelju čl. 24. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora (Službene novine Grada Pule br. 3/97, 1/98, 7/98, 2/99, 5/02 i 10/03), a u svezi s čl. Na temelju čl. 24. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora (Službene novine Grada Pule br. 3/97, 1/98, 7/98, 2/99, 5/02 i 10/03), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi

Више

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBBLICA DI CROAZIA ISTARSKA ŽUPANIJA REGIONE ISTRIANA OPĆINA BALE-COMUNE DI VALLE Klasa / Classe: /16-01/ Ur.broj / Numpro

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBBLICA DI CROAZIA ISTARSKA ŽUPANIJA REGIONE ISTRIANA OPĆINA BALE-COMUNE DI VALLE Klasa / Classe: /16-01/ Ur.broj / Numpro REPUBLIKA HRVATSKA REPUBBLICA DI CROAZIA ISTARSKA ŽUPANIJA REGIONE ISTRIANA OPĆINA BALE-COMUNE DI VALLE Klasa / Classe: 320-01/16-01/ Ur.broj / Numprot: 2171-02-16-1 Bale-Valle, 04.listopada 2016.g. Načelnik

Више

55C

55C Prijedlog 18. siječnja 2019. Na temelju članka 26., članka 44. stavka 2. i članka 48. stavka 2. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine broj 68/18. i 110/18. Odluka Ustavnog suda) i članka 22.

Више

PRIJEDLOG!!! Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine«broj 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08,

PRIJEDLOG!!! Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine«broj 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08, PRIJEDLOG!!! Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine«broj 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08, 36/09, 150/11, 144/12, 19/13 proč. tekst i 137/15 ispr.),

Више

društvo s ograničenom odgovornošću Zagreb, Ulica kneza Branimira 1. Uprava: mr. sc. Ivan Pavelić predsjednik; mr. sc. Marija Vekić član; Ivan Iš

društvo s ograničenom odgovornošću Zagreb, Ulica kneza Branimira 1. Uprava: mr. sc. Ivan Pavelić predsjednik; mr. sc. Marija Vekić član; Ivan Iš društvo s ograničenom odgovornošću 10000 Zagreb, Ulica kneza Branimira 1. Uprava: mr. sc. Ivan Pavelić predsjednik; mr. sc. Marija Vekić član; Ivan Ištok, dipl. ing. šum. član Trgovački sud u Zagrebu (MBS

Више

Na temelju odredbi čl

Na temelju odredbi čl REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD OMIŠ GRADONAČELNIK Klasa: 372-01/14-01/01 Urbroj:2155/01-02-14-1 Omiš, 23.1.2014.god. Na temelju članka 39. Statuta Grada Omiša (Službeni glasnik br.

Више

S L U Ž B E N I G L A S N I K OPĆINE KANFANAR KANFANAR 19. studeni GODINA: XIX BROJ: 7 IZDAVAČ: OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KANFANAR UREDNIŠTVO: TRG

S L U Ž B E N I G L A S N I K OPĆINE KANFANAR KANFANAR 19. studeni GODINA: XIX BROJ: 7 IZDAVAČ: OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KANFANAR UREDNIŠTVO: TRG S L U Ž B E N I G L A S N I K OPĆINE KANFANAR KANFANAR 19. studeni 2013. GODINA: XIX BROJ: 7 IZDAVAČ: OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KANFANAR UREDNIŠTVO: TRG MARKA ZELJKA 6 52352 KANFANAR, TEL.: (052) 825-003

Више

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj

Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranj Na temelju članka 63. Statuta Grada Varaždina ( Službeni vjesnik Grada Varaždina, broj 5/09, 1/12, 2/13 i 4/14 pročišćeni tekst), Odluke o financiranju javnih potreba Grada Varaždina ( Službeni vjesnik

Више

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i

Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i Na temelju čl. 13. Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule (Službene novine Grada Pule br. 07/16 i 01/17), a u svezi s čl. 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinsk

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinsk R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinske poslove Rijeka, 21. veljače 2016. godine Temeljem

Више

BRKO- prodaja zemljišta odluka o raspisivanju natječaja

BRKO- prodaja zemljišta odluka o raspisivanju natječaja OBRAZLOŽENJE UZ PRIJEDLOG ODLUKE O PRODAJI NEKRETNINE U K.O. OPATIJA Grad Opatija je vlasnik nekretnina oznake k.č. 1522, šuma površine 412 m2, u zk.ul. 245 k.o. Opatija ( nove izmjere), a koja odgovara

Више

Microsoft Word - ODL O JAVN POVR.doc

Microsoft Word - ODL O JAVN POVR.doc BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE TUZLANSKI KANTON OPĆINA SREBRENIK BOSNIA AND HERZEGOVINA FEDERATION OF BOSNIA AND HERZEGOVINA TUZLA CANTON MUNICIPALITY SREBRENIK N A C R T ODLUKA O KORIŠTENJU

Више

Na temelju čl. 6. st. 2. Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (Narodne novine br. 125/11, 64/15 i 112/18) i čl. 6. Odluke o davanju u zaku

Na temelju čl. 6. st. 2. Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (Narodne novine br. 125/11, 64/15 i 112/18) i čl. 6. Odluke o davanju u zaku Na temelju čl. 6. st. 2. Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (Narodne novine br. 125/11, 64/15 i 112/18) i čl. 6. Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora (Službene novine Grada Pule br.

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće KLASA: /17-01/02- URBROJ: 2144/ Labin, godine PRIJEDLOG Na temelj

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće KLASA: /17-01/02- URBROJ: 2144/ Labin, godine PRIJEDLOG Na temelj REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD LABIN Gradsko vijeće KLASA: 021-01/17-01/02- URBROJ: 2144/01-01-17-1 Labin, 2017. godine PRIJEDLOG Na temelju članka 35. stavak 2. i članka 391. stavak 1. Zakona

Више

cjenik grad zemlj-NOVO NOVO.pdf

cjenik grad zemlj-NOVO NOVO.pdf R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem KLASA: 350-01/10-01/17 URBROJ: 2170/01-01-30-10-3

Више

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA (Sl. list Grada Novog Sada, br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se postupak, uslovi,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/83 URBROJ: 2198/ Zadar, 23.srpnja GRADSKOM V

REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: /19-01/83 URBROJ: 2198/ Zadar, 23.srpnja GRADSKOM V REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA G R A D Z A D A R Gradonačelnik KLASA: 350-01/19-01/83 URBROJ: 2198/01-2-19-4 Zadar, 23.srpnja 2019. - GRADSKOM VIJEĆU GRADA ZADRA - PREDMET: NADLEŽNOST ZA DONOŠENJE:

Више

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна парка, дана 11.04.2018. године, утврдила је и јавно

Више

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do

NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna do NATJEČAJ PRODAJA POSLOVNIH PROSTORA NA PODRUČJU OPĆINE LEĆEVICE-KLADNJICE ;čest. zgr. 1755/1 i 40/2 sve k.o. Kladnjice S A D R Ž A J: I. Natječajna dokumentacija Upute ponuditeljima II. OBRAZAC PONUDE

Више

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU

DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU DRŽAVNI ARHIV U BJELOVARU PRAVILNIK O POSTUPAJIU U PREDMETIMA BAGATELNE NABAVE Bjelovar, 15. listopad 2014. Na temelju članka 18. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br.90/11, 83/13, 143/13)

Више

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE (Sl. list Grada Novog Sada, br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova

Више

Na temelju članka 35. stavka 2. i stavka 8., članka 391. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (''Narodne novine'' br. 91/96, 68/98, 137/99, 2

Na temelju članka 35. stavka 2. i stavka 8., članka 391. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (''Narodne novine'' br. 91/96, 68/98, 137/99, 2 Na temelju članka 35. stavka 2. i stavka 8., članka 391. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (''Narodne novine'' br. 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09,

Више

GRAD POREČ

GRAD POREČ REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ - PORENZO CITTÀ DI POREČ - PARENZO Gradonačelnik KLASA: 363-05/18-01/40 URBROJ: 2167/01-09/01-18-6 Poreč - Parenzo, 22. studenog 2018. Na temelju članka

Више

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 59. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD SINJ GRADONAČELNICA GOSPODARSKA ZONA KUKUZOVAC KLASA: /19-01/11 URBROJ: 2175/ Si

REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD SINJ GRADONAČELNICA GOSPODARSKA ZONA KUKUZOVAC KLASA: /19-01/11 URBROJ: 2175/ Si REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD SINJ GRADONAČELNICA GOSPODARSKA ZONA KUKUZOVAC KLASA: 944-01/19-01/11 URBROJ: 2175/01-03-19-2 Sinj, 22. svibnja 2019. godine Na temelju članka 48.

Више

1.pdf

1.pdf REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA OPĆINA RUGVICA MB 2882558, OIB 07295007204 OPĆINSKI NAČELNIK Rugvica, Trg J. Predavca 1, 10370 Dugo Selo Tel. 2764-215, 2764-220, fax. 2774-444 KLASA: 023-01/14-01/936

Више

Нову члана 117

Нову члана 117 Нову члана 117. став 1. тачка 2. Закон о уређењу простора и изградњи објеката(``службени лист ЦГ``, број 51/08,34/11,47/11,35/13,39/13 и 33/14) члана 32. Статута Општине Андријевица (``Службени лист РЦГ

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KOPRIVNIČKO - KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA GRAD ĐURĐEVAC Gradonačelnik KLASA: /16-01/01 URBROJ: 2137/ / U Đurđevcu, 23.0

REPUBLIKA HRVATSKA KOPRIVNIČKO - KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA GRAD ĐURĐEVAC Gradonačelnik KLASA: /16-01/01 URBROJ: 2137/ / U Đurđevcu, 23.0 REPUBLIKA HRVATSKA KOPRIVNIČKO - KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA GRAD ĐURĐEVAC Gradonačelnik KLASA: 310-01/16-01/01 URBROJ: 2137/03-03-01/16-16-1 U Đurđevcu, 23.02.2016. Na temelju članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj

Више

Microsoft Word - Sn05.docx

Microsoft Word - Sn05.docx ISSN 1849-2398 Bakar, 11. siječnja 2016. Broj: 01/2016 Godina: 2016. SLUŽBENE NOVINE GRADA BAKRA Izdavač: Grad Bakar Uredništvo: Primorje 39, 51222 Bakar Glavni i odgovorni urednik: Tomislav Klarić Izlazi:

Више

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 39. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

(Microsoft Word - 8. Odluka o obavljanju komunalnih djelatnosti na podru\350ju Op\346ine Bukovlje 2018.docx)

(Microsoft Word - 8. Odluka o obavljanju komunalnih djelatnosti na podru\350ju Op\346ine Bukovlje 2018.docx) Na temelju članaka 3., 4., 11. i 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine broj 68/18) i 25. Statuta općine Bukovlje ( Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije broj 3/18) Općinsko vijeće

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljišt

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljišt R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem KLASA: 350-07/14-08/133 URBROJ: 2170/01-01-20-14-1

Више

Na temelju clanka 15. stavak 2. Zakona o javnoj nabavi (NN broj 120/2016) i clanka 11. Statuta (procisceni tekst) Podi Sibenik d.o.o., Uprava drustva

Na temelju clanka 15. stavak 2. Zakona o javnoj nabavi (NN broj 120/2016) i clanka 11. Statuta (procisceni tekst) Podi Sibenik d.o.o., Uprava drustva Na temelju clanka 15. stavak 2. Zakona o javnoj nabavi (NN broj 120/2016) i clanka 11. Statuta (procisceni tekst) Podi Sibenik d.o.o., Uprava drustva Podi Sibenik d.o.o. dana 29. lipnja 2017. godine donosi

Више

Microsoft Word - ODLUKA o komunalnom doprinosu _doc

Microsoft Word - ODLUKA o komunalnom doprinosu _doc REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA OPĆINA LJUBEŠČICA OPĆINSKO VIJEĆE Klasa: 363-02/02-01/1 Ur.broj: 2186-025-01-02-1 Ljubeščica, 31.siječnja 2002. Na temelju članka 23. stavka 3. Zakona o komunalnom

Више

Na temelju članka 18. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama ("Narodne novine" broj 158/03, 141/06, 38/09, 123/11 i 56/16), članka 14. Uredbe o pos

Na temelju članka 18. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (Narodne novine broj 158/03, 141/06, 38/09, 123/11 i 56/16), članka 14. Uredbe o pos Na temelju članka 18. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama ("Narodne novine" broj 158/03, 141/06, 38/09, 123/11 i 56/16), članka 14. Uredbe o postupku davanja koncesije na pomorskom dobru (»Narodne

Више

OPĆA BOLNICA PULA-suglasnost za zaduživanje-zaključak

OPĆA BOLNICA PULA-suglasnost za zaduživanje-zaključak ŽUPAN KLASA: 510-01/18-01/05 URBROJ: 2163/1-01/8-18-02 Pula, 12. ožujka 2018. SKUPŠTINA ISTARSKE ŽUPANIJE n/p predsjednika Valtera Drandića Dršćevka 3, 52 000 Pazin PREDMET: Zaključak o davanju suglasnosti

Више

Rbr

Rbr REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO DRŽAVNE IMOVINE, Ulica Ivana Dežmana 10 Na temelju odredbi čl. 40. Zakona o upravljanju državnom imovinom ( Narodne novine, br. 52/18) Ministarstvo državne imovine objavljuje:

Више

Nacrt plana poslovanja u 2000

Nacrt plana poslovanja u 2000 KOMISIJA ZA GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U JAVNOJ SVOJINI OPŠTINE NOVI BEČEJ Broj: 80 Datum: 29.01.2013.godine Na osnovu Odluke Komisije za građevinsko zemljište u javnoj svojini opštine Novi Bečej, broj: 35

Више

SLUŽBENE NOVINE

SLUŽBENE NOVINE Stranica - 1 Broj 1 OPĆINE RAŠA 14.siječnja 2016. AKTI OPĆINSKE NAČELNICE I Na temelju članka 11. stavka 1. Odluke o davanju stanova u najam ( Službene novine Općine Raša, broj 9/10) Općine Raša, na prijedlog

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSK A ŽUP ANIJ A Upravni odjel za održivi razvoj Odsjek za pomorstvo, promet i veze Pazin, M.B. Rašana 2/4 tel.052/621-411, fax: 052/624-977 KLASA: 342-01/09-01/62 URBROJ: 2163/1-08-01/1-09-01

Више

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD LEPOGLAVA Antuna Mihanovića 12 Gradsko vijeće Klasa: /16-01/1 Urbroj:2186/ Lepoglava, 17

REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD LEPOGLAVA Antuna Mihanovića 12 Gradsko vijeće Klasa: /16-01/1 Urbroj:2186/ Lepoglava, 17 REPUBLIKA HRVATSKA VARAŽDINSKA ŽUPANIJA GRAD LEPOGLAVA Antuna Mihanovića 12 Gradsko vijeće Klasa: 940-01/16-01/1 Urbroj:2186/016-03-16-1 Lepoglava, 17. ožujka 2016. Na temelju odredbe članka 35. stavaka

Више

Na temelju članka 7

Na temelju članka 7 Na temelju članka 7.st.1.t.3. i članka 37. Statuta Srednje škole Gračac u Gračac i uz pribavljeno mišljenje Nastavničkog vijeća, Školski odbor Srednje škole Gračac je na sjednici održanoj 26. ožujka 2015.

Више

Na temelju članka 82. stavka 7. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 71/2014) ministar nadležan za rad donosi PRAVILNIK O OVLAŠTENJIMA ZA

Na temelju članka 82. stavka 7. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 71/2014) ministar nadležan za rad donosi PRAVILNIK O OVLAŠTENJIMA ZA Na temelju članka 82. stavka 7. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 71/2014) ministar nadležan za rad donosi PRAVILNIK O OVLAŠTENJIMA ZA POSLOVE ZAŠTITE NA RADU (NN 112/14 i 84/15) I. OPĆE

Више

Microsoft Word KOLEGIJ_zakljucci.doc

Microsoft Word KOLEGIJ_zakljucci.doc Klasa: 550-01/14-01/05 Urbroj: 2125-03/03-14-03 Senja na 34. kolegiju, održanom 5. veljače 2014. godine, razmatrao je Prijedlog Socijalnog programa Grada Senja za 2014. godinu, te donio, slijedeći Prihvaća

Више

KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 5. prosinca ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Gra

KLASA: /13-01/02 URBROJ: 2140/ Krapina, 5. prosinca ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Gra KLASA: 947-01/13-01/02 URBROJ: 2140/01-02-13-2 Krapina, 5. prosinca 2013. ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA PREDMET: Prijedlog odluke o stjecanju nekretnina od Grada Krapine za projekt Poduzetnički inkubator Krapinsko-zagorske

Више

ttt

ttt Na temelju članka 21, 22, i 23 Zakona o prostornom uređenju ( Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke, broj: 4/99, 15/01 i 10/03 ) i članka 24. točke 5. Statuta općine Posušje ( Službeni glasnik općine

Више

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA (Sl. list grada Beograda, br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom propisuju se uslovi i način postavljanja

Више

Creative Dept

Creative Dept STATUT STUDENTSKOG ZBORA EDWARD BERNAYS VISOKE ŠKOLE ZA KOMUNIKACIJSKI MENADŽMENT Zagreb, 26. studenoga 2015. Na temelju odredbe čl. 7. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A

R E P U B L I K A   H R V A T S K A Na temelju članka 26. stavka 1. i članka 27. Zakona o koncesijama ( Narodne novine br. 143/12), članka 12. stavka 1. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine br. 36/95, 70/97, 128/99, 57/00, 129/00,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ PARENZO CITTÁ DI POREČ - PARENZO GRADONAČELNIK KLASA: /18-01/12 URBROJ: 2167/01-09/ Poreč

REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ PARENZO CITTÁ DI POREČ - PARENZO GRADONAČELNIK KLASA: /18-01/12 URBROJ: 2167/01-09/ Poreč REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA GRAD POREČ PARENZO CITTÁ DI POREČ - PARENZO GRADONAČELNIK KLASA: 363-05/18-01/12 URBROJ: 2167/01-09/01-18-4 Poreč-Parenzo, 14. ožujka 2018. Na temelju članka 57. Statuta

Више

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA S L U Ž B E N I G L A S N I K SLUŽBENO GLASILO OPĆINE GRADAC GODINA XXVI Gradac, 24. travnja 2019. BROJ: 08/19 S A D R Ž A J 1. Odluka kojom se utvrđuje da nije potrebno provesti

Више

Temeljem Odluke o raspisivanju natječaja za davanje u zakup javnih površina u vlasništvu Općine Medulin za godinu KLASA: /18-01/0005, URBR

Temeljem Odluke o raspisivanju natječaja za davanje u zakup javnih površina u vlasništvu Općine Medulin za godinu KLASA: /18-01/0005, URBR Temeljem Odluke o raspisivanju natječaja za davanje u zakup javnih površina u vlasništvu Općine Medulin za 2018. godinu KLASA: 021-05/18-01/0005, URBROJ: 2168/02-02/3-18-24 od dana 09.05.2018. godine,

Више

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De

Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada De Na temelju članka 11. Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2, 63/07, 53/12, 56/13 i 121/169) i članka 37. Statuta Grada Delnica (SN PGŽ 28/09, 41/09, 11/13, 20/13-pročišćeni

Више

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u

Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u Na temelju članka 54. stavak 1. Zakona o ustanovama ( Narodne novine broj 76/93., 27/97., 47/99. i 35/08.), članka 98. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( Narodne novine broj 87/08.,

Више

tocka Prijedlog Odluke o pri... kupoprodaja Cib commerce.pdf

tocka  Prijedlog Odluke o pri... kupoprodaja Cib commerce.pdf Klasa: 944-05/11-01/57 Urbroj:2168/01-01-02-01-0019-11-13 Pula, 08. rujna 2011. GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE Predmet: Prijedlog Odluke o prihvatu ponude i sklapanju ugovora o kupoprodaji - dostavlja se U

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-274/19 Ilijaš, 18.03.2019. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim

Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetim Na temelju članka 31. točke 2. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine, broj 28/14 i 24/15), članka 12. Pravilnika o uvjetima i načinu prodaje stanova u vlasništvu Hrvatskog zavoda

Више

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id REPUBLIKA HRVATSKA LIČKO - SENJSKA ŽUPANIJA G R A D S E NJ KLASA: 406-01/19-01/107 URBROJ: 2125-03/03/15-19-03 Senj, 18. srpnja 2019. g. POZIV ZA DOSTAVU PONUDE Sukladno članku 15. Zakona o javnoj nabavi

Више

DODATAK PRAVILNIKU UREĐENJA STARE GRADSKE JEZGRE - PITANJE URBANE OPREME Krk, listopad 2017.

DODATAK PRAVILNIKU UREĐENJA STARE GRADSKE JEZGRE - PITANJE URBANE OPREME Krk, listopad 2017. DODATAK PRAVILNIKU UREĐENJA STARE GRADSKE JEZGRE - PITANJE URBANE OPREME Krk, listopad 2017. Pravilnikom uređenja stare gradske jezgre - pitanje urbane opreme definirani su parametri uređenja fasada privatnih

Више

(Microsoft Word - Odluka o priklju\350enju na komunalne vodne gra\360evine-kona\350na\205)

(Microsoft Word - Odluka o priklju\350enju na komunalne vodne gra\360evine-kona\350na\205) Na temelju članka 209. stavka 2. Zakona o vodama (Narodne novine, broj 153/09., 63/11. i 130/11.) i članka 31. Statuta Grada Velike Gorice (Službeni glasnik Grada Velike Gorice, broj 10/2009.) Gradsko

Више

Rijeka, g. Broj: /1-19 Na temelju Odluke Upravnog vijeća Doma zdravlja Primorsko goranske županije broj: 01-60/ od

Rijeka, g. Broj: /1-19 Na temelju Odluke Upravnog vijeća Doma zdravlja Primorsko goranske županije broj: 01-60/ od Rijeka, 05.06.2019.g. Broj: 01-978/1-19 Na temelju Odluke Upravnog vijeća Doma zdravlja Primorsko goranske županije broj: 01-60/12-3-19 od 29.05.2019. godine, ravnatelj Doma zdravlja Primorsko-goranske

Више

1.pdf

1.pdf Klasa: 021-05/15-01/59 Urbroj:2168/01-01-02-00-0009-15-4 Pula, 29.5.2015 GRADSKO VIJEĆE GRADA PULE - n/p vijećnicima, svima PREDMET: Interpelacija o potrebi rasprave u vezi donošenja Zaključka o dodjeli

Више

SLUŽBENI GLASNIK

SLUŽBENI GLASNIK S L U Ž B E N I G L A S N I K GRADA LIPIKA Godina: XXIII. Lipik, 08. lipnja 2016. god. Broj: 4 AKTI GRADSKOG VIJEĆA 1. Zaključak... 1 2. Zaključak... 1 3. Zaključak... 2 4. Zaključak... 2 5. Zaključak...

Више

Na osnovi članka 37

Na osnovi članka 37 SLUŽBENE NOVINE GRADA VODNJAN-DIGNANO Broj: 04 Godina: XXII Vodnjan, 28.02.2018. Br. 04/2018. Službene novine Grada Vodnjan - Dignano Str: 49 Temeljem čl. 34. Statuta Grada Vodnjan-Dignano («Službene

Више

1.pdf

1.pdf Na temelju članka 35. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (NN br. 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 129/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09, 153/09, 143/12, 152/14 i 81/15 pročišćeni tekst),

Више

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/ Zlatar, Na temelju članka 107. stav

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/ Zlatar, Na temelju članka 107. stav REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO - ZAGORSKA ŽUPANIJA SREDNJA ŠKOLA ZLATAR KLASA: URBROJ: 2211/01-380/01-9-02-18- Zlatar, 2018. Na temelju članka 107. stavka 9. i članka 118. Zakona o odgoju i obrazovanju u

Више

(Microsoft Word - DT Sun\350ane elektrane instalirane snage iznad 10 do uklju\350ivo 30 kW.doc)

(Microsoft Word - DT Sun\350ane elektrane instalirane snage iznad 10 do uklju\350ivo 30 kW.doc) str. 1 od 7 Dijagram tijeka A.2. Registracija djelatnosti Trgovački sud ili županijski ured ili ured Grada Zagreba Obrasci: - Zahtjev za upis u sudski registar podnosi se, ili - Zahtjev za izdavanje obrtnice

Више