1

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "1"

Транскрипт

1 1

2

3 svaki prostor inspiriše za sebe 3

4

5 5

6

7 P olazeći od ideje da svaki prostor inspiriše za sebe firma DODING sa svojim kreativnim timom više od deceniju projektuje i realizuje vaše prostore za život i rad. Moderni i klasični enterijeri osmišljeni u projektima arhitekata iz zemlje i inostranstva, realiziju se na najbolji mogući način uz primjenu savremenih materijala, dezena struktura i boja. 7 Vođeni razumjevanjem kulture, ljudskih potreba i novim tehnologijama naši projektanti dizajnirajui stvaraju enterijere, pružajući jedinstven doživljaj prostora, koji na različite načine zadovoljavaju potrebe svojih klijenata, investitora i partnera.

8

9 Firma DODING osnovana je godine. Prvenstveno firma se bavila isključivo projektovanjem i izvođenjem objekata i enterijera godine započeli su proizvodnju namještaja od pločastog materijala, medijapana i drveta, sa posebnim akcentom na proizvodnju plakara sa kliznim sistemom vrata po mjeri. Od juna godine postaju generalni zastupnici francuske firme Sogal za područje bivše Jugoslavije. Danas firma DODING ima 90 zaposlenih, u oblastima projektovanja, prodaje, tehnologije, proizvodnje, marketinga i finansija i mnoštvo zastupništava eminentnih firmi iz inostranstva, kao što su: Corian, DuPont, Italijanaska firma Doimo, Tabu, Milessi, austrijska firma Egger, Sibu, Siro i druge koje su u DODING-u našle pouzdanog partnera za tržište Crne Gore. Pored dva pogona za proizvodnju DODING u svom sastavu ima i izložbeni salon u City Kvartu preko puta Delta City-a u Podgorici, gdje se mogu sagledati sve projektantske i proizvodne mogućnosti firme, kroz prezentovani enterijer i namještaj godine u sklopu kompanije osnovana je i firma STILLES u Sarajevu (BiH Federacija) koja danas zapošljava 45 ljudi, sa sopstvenim proizvodnim pogonom u Sarajevu. Pored salona u Sarajevu, saloni su i u Tuzli, Bijeljini, Mostaru godine osnovana je kompanija LAUDIS u Splitu (Republika Hrvatska) gdje se preko prodaje i montaže u Splitu plasiraju proizvodi za Republiku Hrvatsku. Sagledavajući svaki prostor kao jedinstven, kreativni tim DODING-a, unosi svoje znanje i iskustvo, maštu i inovativnost u svaki enterijer, držeći se osnovne ideje i projekta od početka do konačne realizacije. Povezujući funkcionalnost, eleganciju, ravnotežu boja i formi, uz primjenu kvalitetnih i savremenih materijala i poštovanje navika korisnika sa Dodingom se dobija kvalitet više. Kao potvrdu kvaliteta u projektovanju i realizaciji firma Doding je dobitnik više nagrada od kojih treba izdvojiti zlatnu i srebrnu plaketu na sajmovima u Budvi, kao i međunarodnu nagradu austrijske firme Sibu dizjan za izradu i primjenu Sibu proizvoda sa kojom se našla i na naslovnoj strani Sibu kataloga. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, inovativnosti i mašti, povjerenje da urede njihove prostore povjerili su im pored stotine naših građana i velike kompanije i renomirane firme kao što su: Hard Rock cafe, Telenor, Samsung, Portomontengro, Ckb - Otp banka, Hipotekarna banka, Lovćen banka, Telemont, Hotel Aurel, Hotel Ville Oliva, Ruža Vjetrova, Villa M Palace, Lounge bar Elite i mnogi drugi. 9

10 10 KUHINJE Dizajn i projektovanje u službi funkcionalnosti ni u jednom životnom prostoru ne dolaze do izražaja kao u kuhinji. Ključ je u tome znati kako da se efikasno iskoristi prostor, a primjenom savremenih materijala, najboljom organizaciom prostora, rasporedom električnih uređaja dobijate prostor prilagođen Vašem ukusu i načinu života Vaše porodice. U savremenom domu kuhinja zauzima značajno mjesto, pa zato nije iznenađujuće da dizajn i projektiranje u službi funkcionalnosti upravo tu najviše dolaze do izražaja. Pri odbiru kuhinja, mnogi čine grešku, tako što najprije odaberu određenu kompoziciju kuhinje, a onda pokušaju da se spakuju u raspoloživ prostor. Ključ je u tome da znate kako da efikasno iskoristite ono što imate, a cilj je funkcionalna kuhinja, lijepog izgleda i ugodnog dizajna. Veliki izbor acesoara kao i nove tehnologije primjenjene u izradi mehanizama i okova, čine vašu kuhinju funkcionalnijom, a rad u njoj jednostavnijim, bržim i prijatnijim.

11 11

12 12

13 13

14 14

15 15

16 16

17 17

18 18

19 19

20 20 PLAKARI Dugogodišnjom saradnjom sa francuskom firmom SOGAL, firma DODING Vas već godinama snabdijeva plakarima sa kliznim vratima koji omogućavaju maksimalnu organizovanost vašeg garderobnog prostora. Velikim izborom i kombinacijom materijala (aluminijum, staklo, drvo, ogledalo, iverica, itd...) omogućavaju da je Vaš plakar u potpunosti uklopiv, kako dimenziom, tako i stilom u Vaš stambeni prostor. Godine zavidnog iskustva i broj ugrađenih plakara, obezbjedili su nam bezrezevno povjerenje naših klijenata, a mi odobravamo desetogodišnju garanciju na mehanizam, uz stalnu primjenu inovacija, novih boja, trendova i materijala.

21 21

22 22

23 23

24 24

25 25

26 26

27 27

28 28

29 29

30 30

31 31

32 32 ENTERIJERI Lijep, ugodan i topao dom u kojem provodimo, ako već ne najveći, onda sigurno veliki dio vremena sa svojom porodicom i prijateljima, jedna je od najvrijednijih obilježja srećnog života. Projektovanje jeste ono od čega treba početi svako uređenje ili preuređenje doma. Način života, navike ukućana, gabariti stambenog prostora i želje korisnika istog su svakako osnove koje treba kvalitetno sagledati, kako bi se taj prostor mogao organizirati i opremiti na najbolji mogući način. DODING-ov projektantski tim je u svakom trenutku spreman da pruži zadovoljstvo svojim kupcima realizujući dobar projekat unutrašnjeg uređenja, od crteža do montaže. Želje i mogućnosti kupca u kombinaciji sa znanjem arhitekte sigurno daju veću vjerovatnoću postizanja stila koji korisniku u potpunosti odgovara.

33 33

34 34

35 35

36 36 dnevne sobe i biblioteke

37 U savremenim stanovima prostori dnevnog boravka često imaju multifunkcionalnu ulogu. U njima se porodica okuplja, zabavlja, jednom rječju živi. Često dnevni boravak zahtijeva i prostor za rad. Baš zbog te funkcionalne kompleksnosti prostor dnevnog boravka treba dobro osmisliti. 37 Da bi se postigla harmonija udobnosti i ljepote tako funkcionalno kompleksnog prostora, treba posebno voditi računa o uspostavljanju ravnoteže svih elemenata. Jedna od odlika DOD- ING-ovog programa, jeste namještaj po mjeri uz široke mogućnosti kojima se mogu uskladiti drugačiji stilovi kroz različite materijale. Elegantne i moderne linije, kvalitetni materijali, ravnoteža formi, boja i rafiniranih detalja su elementi koji oplemenjuju dnevni boravak na najbolji mogući način, a sve to je opipljivo u DODING-ovom salonu.

38 38

39 39

40 40

41 41

42 42

43 43

44 44

45 45

46 46 spavaće sobe Spavaća soba, više nego ijedna druga prostorija u domu, bi trebala pružiti osjećaj mirne i opuštene atmosfere. Taj prostor namijenjen je spavanju, odmoru i relaksaciji. DODING-ov program opremanja enterijera spavaćih soba nudi pored modernog i udobnog kreveta i već poznate SOGAL plakare. U ovom programu izrade po mjeri, prisutni su i toaletni stolići, noćni ormarići, komode i police kao neizostavni elementi svake dobro opremljene spavaće sobe.

47 47

48 48

49 49

50 50

51 51

52 52

53 53

54 54 dječije sobe Djeca i tinejdžeri svoju sobu doživljavaju na poseban način. Izbor namještaja za takve enterijere treba da je funkcionalan, praktičan i lak za održavanje, ali ni dekoracija i izbor boja nisu uopšte zanemarivi. U tu svrhu DODING-ova paleta boja je široka: od nježnih pastelnih nijansi, do veselih živih boja. Za njih prostor treba učiniti inspirativnim, ugodnim i slobodnim. DODING-ov projektantski tim je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u tom segmentu uređenja enterijera, uspio svaki prostor dječije sobe realizirati kao autentičan, a da pri tome ne skrene s puta projektantskih principa i zahtjeva svog malog, ali vrlo važnog, klijenta.

55 55

56 56

57 57

58 58

59 59

60 60 hoteli i apartmani Nigdje do izražaja ne dolazi mjera za projektovanje i izvođenje uz besprekorni osjećaj za detalje, u funkciji udobnosti, hedonizma i topline prostora, kao u hotelima i prostorima za odmor. Takvi ambijenti moraju biti udobni, savršeni i nezaboravni, ali i odisati toplinom pravog doma. Zavidnim referencama opremljenih hotela i apartmana, potvrđujemo taj novi kvalitet atmosfere i doživljaj prostora.

61 1 2 3 Villa M Palace 61

62 62

63 1 2 Hotel Aurel 3 Villa M Palace 63

64 Hotel Ruža Vjetrova

65 Hotel Aurel

66 66 POSLOVNI PROSTORI Radni ambijent, projektovan po posebnim zahtjevima djelatnosti koju opslužuje, treba da stimulira mentalne sposobnosti i inspiriše poslovne uspjehe, te da obezbijedi dobru komunikaciju korisnicima, a ugodan boravak posjetiteljima. Opremajući prostore renomiranih kompanija, DODING je obezbijedio zavidan portfolio i prestižne reference, čime stiče povjerenje za opremanje i Vaših poslovnih prostora! Ne zaboravite da prostor u okviru kojeg boravite uveliko govori o Vama, jer on reflektuje upravo Vaš način života i djelovanja. Zato firma DODING polaže veliku pažnju na udobnost svakog, pa i najmanjeg prostora, kroz maksimalnu funkcionalnost i originalan dizajn. Zahvaljujući velikoj paleti različitih materijala koje primjenjujemo u izradi namještaja po mjeri, uvijek smo na usluzi da Vam pomognemo u cilju postizanja najboljeg odabira, a sve to kako bismo zajedno ispoštovali Vaš stil prilikom uređenja životnog ili radnog prostora.

67 67

68 68

69 69

70 70

71 71

72 72

73 73

74 74 Sofe i stolice Udobno, meko postojano, moderno, savremeno i trendy - za sva vremena. To je ono što Vam pružaju italijanski brendovi DOIMO, EXCO, METALMOBIL, SOFTLINE, SCAN- DOLO i ANDREU WORLD. Sofe, garniture, fotelje, trpezarijski namještaj, spavaće sobe, napravljane u štofu i koži sa kombinacijom punog drveta, furnira i medijapana uz pažljivo odabrane detalje dodatno oplemenjuju Vaš prostor.

75 75

76 76

77 77

78 78

79 79

80 80

81 81

82 82 NAMJEŠTAJ ZA BAŠTE I PLAŽE U svom proizvodnom programu DODING vam nudi i mogućnost opremanja vanjskih prostora (bašti, terasa, balkona i plaža) Novim programom i dizajnom namještaja za korišćenje na otvorenom, pokazali smo nove mogućnosti u projektovanju i proizvodnji, uz ispunjenje svih funkcionalnih, ergonomskih i tehnoloških zahtjeva. Namještaj urađen od drveta i tkanine, brižljivo je tretiran uljima i lakovim, kojim je obezbjeđena postojanost na svim vremenskim uslovima.

83 83

84 84

85 85

86 86 VRATA Posebno značajan i važan dio enterijera su unutrašnja vrata, koja se oblikom, dizajnom i materijalom, uklapaju u životni i radni prostor. Urađena od punog drveta, univera, furniranog ili bojenog medijapana u kombinaciji sa staklom, metalom ili kožom, sa brižljivo odabranim okovom i načinom zatvaranja, vrata mogu biti prilagođena svakoj vrsti enterijera, modernog, klasičnog ili stilskog, što zavisi od zahtjeva i potreba klijenata.

87 87

88 88

89 89

90 90 REFERENCE Hard Rock cafe - Podgorica Telenor Mobilna mreža / show room-ovi i projekat ulaza u glavnu zgradu / Samsung - Podgorica Telemont - Podgorica CKB Banka / kancelarije u 7 gradova u Crnoj Gori / Hipotekarna Banka - Glavna filijala Podgorica Lovćen Banka - Podgorica Hypo Alpe Adria Banka NLB Banka - Filijala Bar IBM Banka - Glavna filijala Podgorica Hotel Aurel - Podgorica / enterijer, aprtmani i sobe / Hotel Vile Oliva - Petrovac Hotel Obala - Rafailovići Hotel Ruža Vjetrova - Ulcinj Hotel Villa Mitrović - Budva Restaurant Gossip - Podgorica Rastaurant Dali - Podgorica Restaurant i apartmani Imanje Knjaz Caffe Pausa - Podgorica Caffe Astoria Delta city Portomontenegro - Tivat / poslovni prostori / Delegacija EU u Podgorici / Sale za koneferencije / Samms Privatni aerodrom Vektra / Glavni ulaz, kancelarije i apartmani / Hotel Plaža / 6 ekskluzivnih apartmana / Elektroprivreda CG / naplatni pult / Posta Crne Gore / naplatni pult Delta City i Gintaš / Telekom Crne Gore / Call centar - Podgorica / Bega Press - lanac novinarnica i knjižara Ministarstvo ekonomije / Sala za konferenciju / Ministarstvo rada i socijalnog staranja Montecco showroom - Podgorica RTV Crne Gore - Podgorica Apoteke: Radović, Meditas, Duletić, Biofarm, Matijević, Medikor, Panacea i mnogi drugi poslovni projekti. Stotine privatnih stanova i poslovnih objekata.

91 SHOW ROOM: City kvart - Radoja Dakića 6 Podgorica M: T: PRODUCTION: Majevička br. 18 T: Podgorica Montenegro

92

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. Najviši nivo opremljenosti, uvođenje najmodernijih

Више

Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko

Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41   ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 www.ministudio.rs ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE KOLEKCIJA U POKRETU: MINI - DRUGA GENERACIJA Capo Nord

Више

NOVI KVADRATI VAŠEG DOMA za udoban život Stanovi u Cazinu naselje Mala lisa Izgradnja objekta oktobar novembar info +387 (0) PAR

NOVI KVADRATI VAŠEG DOMA za udoban život Stanovi u Cazinu naselje Mala lisa Izgradnja objekta oktobar novembar info +387 (0) PAR NOVI KVADRATI VAŠEG DOMA za udoban život Stanovi u Cazinu naselje Mala lisa Izgradnja objekta oktobar 20. novembar 20. info +387 (0) 9 22 PARTNERI U PROJEKTU 0 stambenih jedinica suteren + prizemlje +

Више

Kućice uz more HRVATSKI 1

Kućice uz more HRVATSKI 1 Kućice uz more HRVATSKI 1 4 Luxury Villa You&Me 6 Villa Exclusive Plus You&Me 8 Villa Exclusive Plus 10 Villa Exclusive 12 Villa Prestige 14 Mobile home Deluxe Plus 16 Mobile home Deluxe 18 Mobile home

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM I KONFERENCIJA VISOKOKVALITETNE HRANE 10 11. oktobar 2019. Belexpocentar Španskih boraca 74 Beograd, Srbija Drugi po redu sajam visokokvalitetne hrane ( specialty food ) u Jugoistočnoj

Више

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel:

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel: PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: +387 51 655 164 Mobitel: +387 65 292 791 E-mail: info@restoran-atos.info Web: www.restoran-atos.info

Више

Sustavi kotlovskih postrojenja

Sustavi kotlovskih postrojenja Sustavi kotlovskih postrojenja Teleservice Regulacija kotlova BCO BCO UL-S UNIVERSAL parni kotao WA Uređaj za analizu vode Kompetencija i povjerenje Bosch Industriekessel je u svjetskim razmjerima renomirani

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR BROJ 39 ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'ori

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR BROJ 39   ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'ori PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR 2013. BROJ 39 www.ministudio.rs ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'orient FASHION: Boss orange SpA OF poiano RESORT JEzERO

Више

7 TABAK.cdr

7 TABAK.cdr TV KOMODE TV stands Od pojave LCD televizora, teško je zamisliti dnevni boravak bez TV komode. TV komode su prilagođene specifičnim dimenzijama u kojima se izrađuju moderni televizori i pružaju savršen

Више

Microsoft Word - spisak filijala i bankomata docx

Microsoft Word - spisak filijala i bankomata docx Filijale i šalteri - Lovćen banka AD Filijala BAR Filijala CETINJE Bulevar JNA b.b. - 85000 Bar Phone: + 382 30 550 986, + 382 30 550 994 E-mail : filijala.bar@lovcenbanka.me Ulica Njegoševa 36. - 81250

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Imamo čast da Vam predstavimo WORLD Mastercard platnu karticu Lovćen banke ZA SVIJET NA DOHVAT RUKE OTKRIJTE BEZBROJ MOGUĆNOSTI I SVIJET PUN PRIVILEGIJA KOJE SMO ZA VAS OSMISLILI U želji da zadovoljimo

Више

Pages from Vortice srpski.pdf

Pages from Vortice srpski.pdf hladi ga greje ga odvlažuje ga vazduh znači život Vortice tajna uspeha širom sveta Osnovan u Milanu 1954, Vortice je postao sinonim za ventilaciju, klimatizaciju, prečišćavanje i grejanje vazduha. Kao

Више

Microsoft Word _2017 MKMR OPSTI USLOVI PLACANJA PROMENA I OTKAZA REZERVACIJE i OPIS SMESTAJNIH KAPACITETA

Microsoft Word _2017 MKMR OPSTI USLOVI PLACANJA PROMENA I OTKAZA REZERVACIJE i OPIS SMESTAJNIH KAPACITETA MK Mountain Resort Opšti uslovi plaćanja, potvrde, promene i otkaza rezervacije Uslovi plaćanja: Uplata akontacije od najmanje 30% (50% bespovratnog avansa za rani booking) u roku od 2 dana nakon izdavanja

Више

Comparsion

Comparsion Antinoos Hotel Double Room Not defined 2Ad Bed and Breakfast Included in the price: Flight/Transfer/Hotel Antinoos Hotel 427 EU Stars 2* Mali urbani hotel u centru Hersonisosa. Neoklasični arhitektonski

Више

Microsoft Word - spisak filijala i bankomata docx

Microsoft Word - spisak filijala i bankomata docx Filijale i šalteri - Lovćen banka AD Filijala BAR Filijala CETINJE Bulevar JNA b.b. - 85000 Bar Phone: + 382 30 550 986, + 382 30 550 994 E-mail : filijala.bar@lovcenbanka.me Ulica Njegoševa 36. - 81250

Више

BIJELA LISTA PORESKIH OBVEZNIKA - Oktobar 2015 R.br. PIB NAZIV PORESKOG OBVEZNIKA DOO "Okov" Podgorica DOO "Veletex" Podgorica 3

BIJELA LISTA PORESKIH OBVEZNIKA - Oktobar 2015 R.br. PIB NAZIV PORESKOG OBVEZNIKA DOO Okov Podgorica DOO Veletex Podgorica 3 BIJELA LISTA PORESKIH OBVEZNIKA - Oktobar 2015 R.br. PIB NAZIV PORESKOG OBVEZNIKA 1 02226782 DOO "Okov" Podgorica 2 02395673 DOO "Veletex" Podgorica 3 02313707 DOO "Neregelia" Podgorica 4 02697904 DOO

Више

Microsoft Word - d60d-c0d4-db7b-db61

Microsoft Word - d60d-c0d4-db7b-db61 OBRAZAC1 Naručilac Opština Bijelo Polje, Služba za zajedničke poslove Broj 110-1/2/2019 Datum 20.08.2019 godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15

Више

Tapecirani kreveti

Tapecirani kreveti Tapecirani i Sadržaj Krevet Zara... 5 Krevet Quadro... 9 Krevet Soho... 17 Krevet Smart... 21 Krevet Lyon... 25 Krevet Amadeus... 29 Krevet Tosca... 33 Krevet Astoria... 37 Krevet Marko N... 41 3 Zara

Више

RADNI NACRT

RADNI NACRT 643. Na osnovu člana 60 stav 2 Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti ( Službeni list CG, broj 27/13) Ministarstvo rada i socijalnog staranja donijelo je P R AV I L N IK O BLIŽIM USLOVIMA ZA PRUŽANJE I

Више

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: 06.06.2017. године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана 63. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник

Више

Excursor Brosura Hoteli PRINT

Excursor Brosura Hoteli PRINT It's all about the experience! Vaš digitalni put do zadovoljnog gosta Svi mi pamtimo experience, jedinstven doživljaj koji kreira trajna sjećanja i zbog kojeg iskustvo boravka na lokaciji ostaje uistinu

Више

Microsoft Word - SuncevBreg 2019-Trim cenovnik br

Microsoft Word - SuncevBreg 2019-Trim cenovnik br www.trimtravel.rs office@trimtravel.rs Licenca broj: OTP 151 (09.02.2010.) Matični broj: 17054899 Poreski identifikacioni broj: SR100823216 Šifra delatnosti: 7911 SUNČEV BREG - LETO 2019. Sunčev Breg se

Више

Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о

Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о стандардима за категоризацију угоститељских објеката

Више

Ambyenta - Katalog vrata

Ambyenta - Katalog vrata KATALOG VRATA SOBNA VRATA PO NARUDŽBI SOBNA VRATA Unutrašnja vrata jedan su od najljepših i najdugotrajnijih ukrasa Vašeg doma, stoga ih s pažnjom birajte! Mi zasigurno vodimo računa da naša vrata ispunjavaju

Више

Analitička kartica potrošačkih jedinica za period od do PREDSJEDNIK I SLUŽBA PREDSJEDNIKA Br. naloga Datum Primal

Analitička kartica potrošačkih jedinica za period od do PREDSJEDNIK I SLUŽBA PREDSJEDNIKA Br. naloga Datum Primal Analitička kartica potrošačkih jedinica za period od do 25.3.2018 011001 PREDSJEDNIK I SLUŽBA PREDSJEDNIKA 00093 22.03.2018. niklanović 46310008414 obaveza 414 - nije u gk 31,12,17, 530-11424-79 00094

Више

Microsoft Word - spisak filijala i bankomata docx

Microsoft Word - spisak filijala i bankomata docx Filijale i šalteri - Lovćen banka AD Filijala BAR Filijala CETINJE Bulevar JNA b.b. - 85000 Bar Phone: + 382 30 550 986, + 382 30 550 994 E-mail : filijala.bar@lovcenbanka.me Ulica Njegoševa 36. - 81250

Више

LJETO 2018 TOP DESTINACIJE SUPER POVOLJNE CIJENE A GRČaKna 13 d KM od 99 TURSKaA 12 dan M od 329 K

LJETO 2018 TOP DESTINACIJE SUPER POVOLJNE CIJENE A GRČaKna 13 d KM od 99 TURSKaA 12 dan M od 329 K LJETO 2018 TOP DESTINACIJE SUPER POVOLJNE CIJENE A GRČaKna 13 d KM od 99 TURSKaA 12 dan M od 329 K GRČKA PARALIJA I OLYMPIC BEACH LJETO 2018 POPUSTI DO 15% ZA RANE REZERVACIJE UKLJUČENI U CIJENU Program

Више

NOVA ŠKODA SCALA

NOVA ŠKODA SCALA NOVA ŠKODA SCALA NOVI HRABRI SVET Nova ŠKODA SCALA je hrabar korak napred za brend. Sofisticirane konture modela, kroz atraktivno prelamanje svetlosti i senki, povezuju bezvremenski dizajn sa sportskim

Више

Microsoft Word - Raspored ispita Jun.doc

Microsoft Word - Raspored ispita Jun.doc FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA KONAČAN RASPORED ISPITA ZA JUNSKI ISPITNI ROK 8. GODINE Predmet Od. P/U Datum Sale Napomena Akcionarstvo i berzansko poslovanje ME U 21/06/8---- Arhitektura računara i oper.

Више

CRNA GORA'13 Cene su po osobi dnevno u, minimum 7 noćenja hotel tip sobe usluga MAESTRAL ***** 1/2+1 P

CRNA GORA'13 Cene su po osobi dnevno u, minimum 7 noćenja hotel tip sobe usluga MAESTRAL ***** 1/2+1 P CRNA GORA'13 hotel tip sobe usluga 01.05-31.05 01.06-05.08 06.08-22.08 23.08-30.09 MAESTRAL ***** +1 PB 56 79 123 Pržno +1 PM 75 101 151 Cena uključuje korišćenje hotelske plaže, bazena, ležaljki, suncobrana,

Више

-10% Materijal Livia KLUB GARNITURA i boja po izboru LADICA LEŽAJ KM FOTELJA 110cm KM DVOSJED 170cm KM TROSJED 208cm 1. Dugačka k

-10% Materijal Livia KLUB GARNITURA i boja po izboru LADICA LEŽAJ KM FOTELJA 110cm KM DVOSJED 170cm KM TROSJED 208cm 1. Dugačka k Materijal Livia KLUB GNITU i boja po izboru LDIC 410 369KM FOTELJ 110cm 555 499KM DVOSJED 170cm 960 864KM TOSJED 208cm 1. Dugačka komoda Klub sto 3. Vitrina Polica 5. Tv komoda 6. Komoda 330 220 235 60

Више

PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija listopada Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE

PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija listopada Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE PRIJAVA ZA IZLAGANJE 17. međunarodna izložba inovacija 17. - 19. listopada 2019. Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Hrvatska 1 INFORMACIJE I PRIJAVE: UDRUGA INOVATORA HRVATSKE Dalmatinska 12

Више

IZVJEŠTAJ xls

IZVJEŠTAJ xls 40078524 42310000000 GRADINA COMPANY DOO 550 000000000725643 OBUSTAVE NA PENZIJE ZA 05/2014 549,55 23.6.2014 40078524 42320000000 GRADINA COMPANY DOO 550 000000000725643 OBUSTAVE NA PENZIJE ZA 05/2014

Више

Click to edit title

Click to edit title Kamp Ljubavi i Nade Stvarne potrebe Svake godine u Srbiji više od 350 dece oboli od malignih bolesti. Oni moraju biti podvrgnuti dugom i često invazivnom lečenju zbog kojeg moraju da provedu dug vremenski

Више

Document2

Document2 IQ Festval - Laibach - Intervju za Nadlanu.com: Nismo deo YU scene! Muzika nadlanu.com Laibach, jedan od omiljenih i najuspešnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, ponovo dolazi u Beograd. Ovog puta

Више

Projekat: Identitet proizvođača organske hrane Nada Blažević, proizvođač salata Fakultet vizuelnih umjetnosti Podgorica MULTIMEDIJALNI STUDIO I stud.p

Projekat: Identitet proizvođača organske hrane Nada Blažević, proizvođač salata Fakultet vizuelnih umjetnosti Podgorica MULTIMEDIJALNI STUDIO I stud.p Projekat: Identitet proizvođača organske hrane Nada Blažević, proizvođač salata MULTIMEDIJALNI STUDIO I stud.program: DVK zimski sem. 2016/17 generacija 2014 Klijent: Nada Blažević, Mojkovac Mentor: Nikola

Више

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora! Jedan je od najstarijih albanskih gradova s

Више

Microsoft Word - doo Pelengic trade.doc

Microsoft Word - doo Pelengic trade.doc Crna Gora Direkcija za razvoj malih i srednjih preduze a Izrada portala MSP za opštinu Bijelo Polje UPITNIK ZA PREDUZEĆA Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa Ministarstvom za ekonomski

Више

Microsoft PowerPoint - SEP-2013-CAS02

Microsoft PowerPoint - SEP-2013-CAS02 STRATEGIJE E ZA ELEKTRONSKO POSLOVANJE STRATEGIJE ZA ELEKTRONSKO POSLOVANJE Elektronsko poslovanje ne predstavlja samo dodatak tradicionalnom, već ono predstavlja revoluciju u poslovanju. Ono omogućava

Више

Newsletter April SRB

Newsletter April SRB BW Newsletter / April 2016 Kula Beograd novo obeležje grada Dobro došli u Belgrade Waterfront Ovog proleća očekuje nas puno posla, kome se unapred radujemo. Ceo tim Belgrade Waterfront-a ponosan je kad

Више

EXC_BROSURA_Tour ver_05

EXC_BROSURA_Tour ver_05 It's all about the experience! Vaš digitalni put do boljih poslovnih rezultata Želite li svojim postojećim prodajnim kanalima omogućiti podršku za jednostavniju i bržu prodaju? Smatrate da postoji potencijal

Више

DER_top_ponuda

DER_top_ponuda Bliži nam se najbolji period za putovanja na egzotični Bali. Ovo indonežansko ostrvo ima savršene vremenske uslove upravo tokom meseci maja, juna i jula, što je odlična prilika za organizaciju egzotičnog

Више

BOSNA i HERCEGOVINA Spremnost za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu Podrška finansijskom upravljanju u MMS preduzećima za pristup finansi

BOSNA i HERCEGOVINA Spremnost za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu Podrška finansijskom upravljanju u MMS preduzećima za pristup finansi BOSNA i HERCEGOVINA Spremnost za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu Podrška finansijskom upravljanju u MMS preduzećima za pristup finansiranju putem privatnog kapitala 14. Oktobar 2019 Privredna

Више

POČETNO REŠENJE ZA VIŠE EFIKASNOSTI, FLEKSIBILNOSTI I VEĆI RAST Srpski Serbian

POČETNO REŠENJE ZA VIŠE EFIKASNOSTI, FLEKSIBILNOSTI I VEĆI RAST Srpski Serbian POČETNO REŠENJE ZA VIŠE EFIKASNOSTI, FLEKSIBILNOSTI I VEĆI RAST Srpski Serbian Klaes vario [pravljeno po meri] za vas. Kvalitetnoj firmi za proizvodnju prozora i vrata potrebno je kvalitetno rešenje koje

Више

Универзитет у Београду Факултет организационих наука Распоред испита за предмете мастер академских студија Испитни рок: Јун Предмет Датум Време

Универзитет у Београду Факултет организационих наука Распоред испита за предмете мастер академских студија Испитни рок: Јун Предмет Датум Време Универзитет у Београду Факултет организационих наука Распоред испита за предмете мастер академских студија Испитни рок: Јун 2018. Предмет Датум Време Сала Напомена Big data у електронском пословању 4.

Више

PASTIME d

PASTIME d PASTIME d.o.o. za turizam, promet i usluge Tel./Fax: +387 (0)35 278 557 Franjevačka 22 Email: intour@bih.net.ba 75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina www.intour.ba Registarski broj.: 032-0-Reg-11-002385, Ident.

Више

NOVO U PONUDI!!! FIRST MINUTE PELOPONEZ Grčka leto SOPSTVENI PREVOZ, individualni polasci cenovnik br. 4 Cene su važeće za prijavu i uplatu akon

NOVO U PONUDI!!! FIRST MINUTE PELOPONEZ Grčka leto SOPSTVENI PREVOZ, individualni polasci cenovnik br. 4 Cene su važeće za prijavu i uplatu akon NOVO U PONUDI!!! FIRST MINUTE PELOPONEZ Grčka leto 2015. SOPSTVENI PREVOZ, individualni polasci cenovnik br. 4 Cene su važeće za prijavu i uplatu akontacije do 30.04.2015.godine. Cene u tabelama su prikazane

Више

CENOVNIK 2019 GRČKA - OLIMPSKA REGIJA

CENOVNIK 2019 GRČKA - OLIMPSKA REGIJA PARALIJA CENA PO OSOBI PAKET ARANŽMANI - SMEŠTAJ & PREVOZ JUN 04.06. 09.06. 14.06. 20.06. 22.06. 20.06. 20.06. 22.06. 10.07. 14.09. 18.09. SEPTEMBAR 13.09. 21.09. 17.09. 20.09. Vila Smeštaj pl AVENUE NOVO!

Више

(Microsoft PowerPoint Helji\346 i .pptx)

(Microsoft PowerPoint Helji\346 i .pptx) Distribuirani IS za priključenje kupaca na ED mrežu (DISP) Jasmin Heljić Omer Gegić Emina Kreštalica 16.10.2013 Rovinj/Hotel Istra Sadržaj Uvod Projekt Metodologija Dizajn Aplikacija Zaključak 2 Uvod JP

Више

Bankruptcy Monitor

Bankruptcy Monitor Bankruptcy Monitor 2012 Jun Highlights Kompanije sa značajnim iznosom blokade u neprekidnom trajanju od jedne godine sa stanjem na 30.06. 2012. godine: Naziv kompanije Grad Blokirani iznos (EUR) Eluplastic,

Више

ПРИЈАВА

ПРИЈАВА БРОЈ 1 : ДАТУМ: ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ Основни подаци: Назив програма (фирме) Датум оснивања Правни статус Основна делатност ПИБ Матични број Адреса Број ангажованих Број телефона Е-маil Web адреса Учешће на

Више

Ul. B. Oslobođenja 147, ELU Centar L-15, Leskovac Tel: 016 / , 016/ Fax:

Ul. B. Oslobođenja 147, ELU Centar L-15, Leskovac Tel: 016 / , 016/ Fax: Ul. B. Oslobođenja 147, ELU Centar L-15, 16000 Leskovac Tel: 016 / 315 00 15, 016/ 315 00 16 Fax: 016 260 507 www.starttravel.rs email: office@starttravel.rs PIB: 106358748 Ovlasceni subagent Start travel

Више

Održavanje 2019 – Zadnji poziv autorima, izlagačima i sponzorima

Održavanje 2019 – Zadnji poziv autorima, izlagačima i sponzorima u suradnji sa 1 / 6 organizira i poziva Vas na 25. međunarodno i mediteransko savjetovanje HDO-a ODRŽAVANJE 2019 MeditMaint 2019 22. 24. svibnja 2019. Dubrovnik, Hotel Croatia Cavtat Najava i zadnji poziv

Више

GTM plan MS&HT coop

GTM plan MS&HT coop Poslovni uzlet grada Novigrada 6. studenoga 2015. Uz Cloud usluge poslujte uspješno i kada niste u uredu Dvadese Krešimir Jusup Savjetnik za prodaju ICT usluga poslovnim korisnicima NAŠ DANAŠNJI CILJ?

Више

Placeni nalozi za fizicka i pravna lica za period od do god.

Placeni nalozi za fizicka i pravna lica za period od do god. Placeni nalozi za fizicka i pravna lica za period od 03.10 do 09.10.2016 god. Fiskalna godina: 2016 020001 SLUŽBA SKUPŠTINE 0808 03.10.2016 43151100000 Transfer političkim partijama, DPS 550-3600-50 Podgorička

Више

Profil Firme

Profil Firme PROFIL KOMPANIJE Naša misija je da prevaziđemo očekivanja naših klijenata kako bi ostvarili dugoročno poslovno partnerstvo zasnovano na najkvalitetnijim uslugama, lojalnosti i integritetu. Naša vizija

Више

Универзитет у Београду Факултет организационих наука Коначан распоред испита за предмете Мастер академских студија Испитни рок: ОКТОБАР Предмет

Универзитет у Београду Факултет организационих наука Коначан распоред испита за предмете Мастер академских студија Испитни рок: ОКТОБАР Предмет Универзитет у Београду Факултет организационих наука Коначан распоред испита за предмете Мастер академских студија Испитни рок: ОКТОБАР 2016. Предмет Датум Време Сала Напомена Big data у електронском пословању

Више

KOMISIJA ZA KONTROLU DRŽAVNE POMOĆI Broj: 01- Podgorica, 11. mart godine Na osnovu člana 10 stav 1, tačka 1 i člana 19 stav 3 Zakona o kontroli

KOMISIJA ZA KONTROLU DRŽAVNE POMOĆI Broj: 01- Podgorica, 11. mart godine Na osnovu člana 10 stav 1, tačka 1 i člana 19 stav 3 Zakona o kontroli KOMISIJA ZA KONTROLU DRŽAVNE POMOĆI Broj: 01- Podgorica, 11. mart 2014. godine Na osnovu člana 10 stav 1, tačka 1 i člana 19 stav 3 Zakona o kontroli državne pomoći ("Službeni list CG", br. 74/09) i člana

Више

Trg bana Jelačića 4, Zagreb, HR Tel: 01/ ; 01/

Trg bana Jelačića 4, Zagreb, HR Tel: 01/ ; 01/ www.azurtours.hr azurtours@azurtours.hr Trg bana Jelačića 4, Zagreb, HR Tel: 01/481 1389; 01/481 9805 https://www.azurtours.hr/putovanja/vikend-paketi/wellness-opatija-hotel-mozart/77966/ Aranžman br.

Више

ekonferencije.com stručni i naučni skupovi, seminari i konferencije

ekonferencije.com stručni i naučni skupovi, seminari i konferencije ekonferencije.com stručni i naučni skupovi, seminari i konferencije MI SMO KREATIVAN I MODERAN TIM LJUDI SA NOVIM IDEJAMA. locirani u Banjaluci Uvod. U prilici smo da Vam predstavimo ekonferencije.com

Више

URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA

URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA VIENNA BUDAPEST VENICE LJUBLJANA AGREB VRSAR BELGRADE SARAJEVO Urbana Vila Romana nalazi se na mirnoj lokaciji u marini Vrsar u blizini mora i plaže. Stanovi imaju osiguran

Више

CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durr

CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durr CENTROTOURS LJETO 2019 ALBANIJA DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! #samonajboljejedovoljnodobro DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali

Више

Дејан Тобџић – Извештај са инжењерске праксе

Дејан Тобџић – Извештај са инжењерске праксе ВИСОКА ТЕХНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА У НОВОМ САДУ ИЗВЕШТАЈ СА ИНЖЕЊЕРСКЕ ПРАКСЕ Студент: Ментор: Коментор: Дејан Тобџић ЗП 38/13 Саша Спаић Ивица Јевтимијевић Нови Сад, Бечеј, Мај 2016. 1 Садржај 1.

Више

УДРУЖЕЊЕ ПЕЈЗАЖНИХ АРХИТЕКАТА Србије и Црне Горе

УДРУЖЕЊЕ ПЕЈЗАЖНИХ АРХИТЕКАТА Србије и Црне Горе 2018 /2019 ДИЗАЈН БИЉКАМА Драган Вујичић ДИЗАЈН БИЉКАМА ПРОСТОРНИ АСПЕКТ (распоред биљака) Из садржаја (три теме): "ЛИСТА" БИЉАКА - избор врста - спецификација садница 1. Структурни елементи просторне

Више

Folie 1

Folie 1 Subotica, oktobar 2013. Postani Siemens dobavljač - privilegije i obaveze Restricted Siemens AG 2013 All rights reserved. siemens.rs Postani Siemens dobavljač Obaveze i privilegije Šta Siemens očekuje

Више

HANIOTI leto 2015 Cene su date u Eur, po app / studiu za najam na 10 noći JUN JUN JUN JUL JUL JUL AVG AVG AVG SEP SEP SMENE MAJ 26 SEP

HANIOTI leto 2015 Cene su date u Eur, po app / studiu za najam na 10 noći JUN JUN JUN JUL JUL JUL AVG AVG AVG SEP SEP SMENE MAJ 26 SEP HANIOTI leto 2015 Cene su date u Eur, po app / studiu za najam na 10 noći JUN JUN JUN JUL JUL JUL AVG AVG AVG SEP SEP SMENE MAJ 26 SEP 23 05 15 25 05 15 25 04 14 24 03 13 BROJ NOĆENJA 10 10 10 10 10 10

Више

ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућа

ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућа ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућава студентима да се упознају са радом успјешних компанија

Више

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of Drveni prozori i balkonska Vrata Bul Despota Stefana 115 Drvo Profil 68 Profil 78 2slojno staklo 3slojno Čamovina 250.00 290.00 Borovina 290.00 340.00 Hrast 400.00 450.00 - Aluminijumska okapnica na štoku

Више

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of Drveni prozori i balkonska Vrata Bul Despota Stefana 115 Drvo Profil 68 Profil 78 2slojno staklo 3slojno Čamovina 250.00 290.00 Borovina 290.00 340.00 Hrast 400.00 450.00 - Aluminijumska okapnica na štoku

Више

Svaki stupanj je bitan!

Svaki stupanj je bitan! Fotografija smještaja svaki stupanj je bitan! Važnost kvalitete fotografija u smještajnim kapacitetima i 360 fotografija Diego Martinčić istrapano360.com Tehnika fotografije Fotografirano mobitelom Fotografirano

Више

FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA

FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA KONAČAN RASPORED ISPITA ZA OKTOBARSKI ISPITNI ROK (po datumu) Predmet Odsek P/U Datum Sala Upravljanje kvalitetom dokumentacije UK P 22/09/2007----09:00 RC Informacioni sistemi

Више

OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: / НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1

OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: / НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1 OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У 2019. ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: 141-401-1157/2019-01 НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1 РЕЗИМЕ ИНВЕСТИЦИОНОГ ПРОЈЕКТА: (укратко описати планирани

Више

Saradnja kao osnov za razvoj socijalnog/društvenog preduzetništva Međuljudski odnosi zasnovani na solidarnosti uvijek otvaraju mogućnosti za dostizanj

Saradnja kao osnov za razvoj socijalnog/društvenog preduzetništva Međuljudski odnosi zasnovani na solidarnosti uvijek otvaraju mogućnosti za dostizanj Saradnja kao osnov za razvoj socijalnog/društvenog preduzetništva Međuljudski odnosi zasnovani na solidarnosti uvijek otvaraju mogućnosti za dostizanje određenih razvojnih ciljeva. Samo one zajednice,

Више

Microsoft Word - Mapa Internacional doo.doc

Microsoft Word - Mapa Internacional doo.doc Crna Gora Direkcija za razvoj malih i srednjih preduze a Izrada portala MSP za opštinu Bijelo Polje UPITNIK ZA PREDUZEĆA Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa Ministarstvom za ekonomski

Више

UVOZ DRVA. VELEPRODAJA DRVA. STRUČNJACI ZA DRVO. Stand November 2015 Vechta Taucha Everswinkel Langenhagen

UVOZ DRVA. VELEPRODAJA DRVA. STRUČNJACI ZA DRVO. Stand November 2015 Vechta Taucha Everswinkel Langenhagen UVOZ DRVA. VELEPRODAJA DRVA. STRUČNJACI ZA DRVO. Stand November 2015 Vechta Taucha Everswinkel Langenhagen Generacija prožeta znanjem Drvna industrija Ahmerkamp je osnovana 1964. Godine. U početku se ova

Више

INDIKATIVNI GODIŠNJI PLAN OBJAVE NATJEČAJA ZA PODUZETNIKE U GODINI IZ OPERATIVNOG PROGRAMA KONKURENTNOST I KOHEZIJA 1. POVEĆANJE RAZVOJA NOVIH P

INDIKATIVNI GODIŠNJI PLAN OBJAVE NATJEČAJA ZA PODUZETNIKE U GODINI IZ OPERATIVNOG PROGRAMA KONKURENTNOST I KOHEZIJA 1. POVEĆANJE RAZVOJA NOVIH P INDIKATIVNI GODIŠNJI PLAN OBJAVE NATJEČAJA ZA PODUZETNIKE U 2018. GODINI IZ OPERATIVNOG PROGRAMA KONKURENTNOST I KOHEZIJA 1. POVEĆANJE RAZVOJA NOVIH PROIZVODA I USLUGA KOJI PROIZLAZE IZ AKTIVNOSTI ISTRAŽIVANJA

Више

ebook

ebook Deset najčešćih početničkih pogrešaka u organizaciji vjenčanja Photo credit: Art Studio 1. Ne angažirati profesionalnog i pouzdanog fotografa Kvalitetni i profesionalni fotografi nisu jeftini, ali vrijede

Више

Milennials Case Study

Milennials Case Study MASMI WEB FORUM PREZENTACIJA Vredan uvid kroz komunikaciju sa potrošačima u digitalnom okruženju. MASMI Web Forum Digitalna platforma je zasnovana na Bulletin Board metodologiji MILENIJUMOVCI IZ DANA U

Више

subagent GRČKA OSTRVA LETOVANJE 2018 ~ TASOS 13 dana / 10 noći ~ Autobuski prevoz Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam soba,

subagent GRČKA OSTRVA LETOVANJE 2018 ~ TASOS 13 dana / 10 noći ~ Autobuski prevoz Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam soba, subagent GRČKA OSTRVA LETOVANJE 2018 ~ TASOS 13 dana / 10 noći ~ Autobuski prevoz Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam soba, studija i apartmana CENA ARANŽMANA PO OSOBI : POLAZAK

Више

Borite se s atopijskim dermatitisom? A-DERMA Exomega Control linija odsad još povoljnija!

Borite se s atopijskim dermatitisom? A-DERMA Exomega Control linija  odsad još povoljnija! Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Borite se s atopijskim dermatitisom? A-DERMA Exomega Control linija odsad još povoljnija! A-DERMA je pripremila

Више

Pouzdana tehnologija: Techem Radio Sistem

Pouzdana tehnologija: Techem Radio Sistem Vaš partner za štednju. Pouzdana tehnologija: Techem Radio Sistem Precizno merenje i obračun potrošnje grejanja, vode i klimatizacije. PROFIL KOMPANIJE Svetski lider u inovativnoj Radio tehnologiji Partner

Више

Министарство трговине, туризма и телекомуникације JUNA VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO

Министарство трговине, туризма и телекомуникације JUNA VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO Министарство трговине, туризма и телекомуникације 24 26. JUNA 2016. VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO BUSINESS SAMIT - UPOSLIMO SRBIJU I GEGULA SAJAM TURIZMA, HRANE I PIĆA 24 26. JUNA 2016. VRNJAČKA BANJA,

Више

ASAS AS ASAS

ASAS AS ASAS Распоред испита за предмете мастер академских студија Испитни рок: ЈУН 2019. Шифра Предмет Студијски програм Датум Време Сала Број пријављених / Напомена м14014 Big data у електронском пословању сви 3.

Више

13. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА Краљеви чардаци, Копаоник, Србија април 2018.

13. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА Краљеви чардаци, Копаоник, Србија април 2018. 13. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА Краљеви чардаци, Копаоник, Србија 18-21. април 2018. ОРГАНИЗАТОРИ Саобраћајни факултет (СФ), Београд Криминалистичко-полицијска

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 1 Customer Relationship Management 2 Net Faktor O nama O nama 3 Net Faktor doo je mlada kompanija sa velikim iskustvom. Naš tim ima zajedno preko 30 godina iskustva u oblasti CRM-a i manipulacije podataka.

Више

Cenovnik-Oglasavanja-BBI-Centar-2016

Cenovnik-Oglasavanja-BBI-Centar-2016 CJENOVNIK I POZICIJE OGLAŠAVANJA ZA 2017. GODINU CJENOVNIK I POZICIJE OGLAŠAVANJA U BBI CENTRU BBI Centar je moderan poslovni centar koji svojim konceptom i kvalitetom usluga pruža unikatnu atmosferu najviših

Више

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Sadržaj Pregled artikala str. 4 5 Tuš s ulazom na kut str. 6 9 Kutni tuš str. 10 12 XXL

Више

promotivni period

promotivni period promotivni period METEOR je fabrika dekorativnih svetiljki i stubova čiji se proizvodi izdvajaju po svojoj funkcionalnosti, dizajnu i kvalitetu. Fabrika, od svog osnivanja 1960. godine, neprekidno unapređuje

Више

CJENIK

CJENIK CJENIK 1 FOTOMONOGRAFIJA NATIONAL GEOGRAPHIC HRVATSKA IZ ZRAKA prva je hrvatska fotomonografija potpisana najprestižnijim svjetskim brandom u fotografiji National Geographic. Raskošno izdanje sadržava

Више

R.br. PIB NAZIV PORESKOG OBVEZNIKA DOO Industrija piva i sokova pivara "Trebjesa" Nikšić AD "Elektroprivreda Crne Gore" Nikšić 3

R.br. PIB NAZIV PORESKOG OBVEZNIKA DOO Industrija piva i sokova pivara Trebjesa Nikšić AD Elektroprivreda Crne Gore Nikšić 3 R.br. PIB NAZIV PORESKOG OBVEZNIKA 1 02000989 DOO Industrija piva i sokova pivara "Trebjesa" Nikšić 2 02002230 AD "Elektroprivreda Crne Gore" Nikšić 3 02289377 AD " Crnogorski Telekom " Podgorica 4 02136228

Више

Microsoft PowerPoint - Drugi poziv - KODIP-2012 [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - Drugi poziv - KODIP-2012 [Compatibility Mode] SAVEZ INŽENJERA CRNE GORE DRUŠTVO ODRŽAVALACA SREDSTAVA ZA RAD CRNE GORE MAŠINSKI FAKULTET KOOPERATIVNI TRENING CENTAR ORGANIZUJU MEĐUNARODNU KONFERENCIJU ODRŽAVANJE I PROIZVODNI INŽENJERING "KODIP 2012

Више