Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Снежан

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Снежан"

Транскрипт

1 Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Снежана Јурић СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ ГОДИНА XXXVI Број:13/14 КоторВарош, Годишња претплата 80 КМ Жиро-рачуни: НЛБ Развојна банка а.д Бобар банка а.д Hypo-Alpe-Adria Bank а.д UniCredit Bank а.д ВРСТАПРИХОДA: На основу одредaбa члана 45, 45а. и 45б. Изборног закона Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, број: 34/02, 35/03, 24/04, 19/05, 24/12 и 109/12), одредбе члана 42. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Српске, број: 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13), одредбе члана 30, став 1, алинеја 26, одредбе члана 47. Статута Општине Котор Варош ( Службени гласник Општине Котор Варош, број: 3/14), одредбе члана 92, став 1. Пословника Скупштине Општине Котор Варош ( Службени гласник Општине Котор Варош, број: 2/13 и 3/14), Скупштина Општине Котор Варош, на трећој Посебној сједници одржаној дана доноси О Д Л У К У о измјени и допуни Одлуке о покретању поступка за опозив Начелника Општине Котор Варош Члан 1. У члану 6. Одлуке о покретању поступка за опозив Начелника општине Котор Варош, ( Службени гласник општине Котор Варош, број 12/14) иза ријечи резерве додаје се текст који гласи: која ће бити планирана и усвојена ребалансом буџета општине котор Варош за годину. Члан 2. Обевезује се Одјељење за финансије Општинске управе општине Котор Варош да уплати авансне трошкове слања бирачких пакета на дан доношења ове одлуке, а по предрачуну услуга Пошта Републике Српске а.д Бања Лука број: 01/ од године у износу од 7062,00 КМ. Члан 3. Одлука ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у Службеном гласнику општине Котор Варош. Број: /14 Датум: године Котор Варош ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ Ибрахим Палић, с.р.

2 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 2 2 На основу члана 30. Статута општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 3/14) и чланова 35. и 46. Пословника о раду Скупштине општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 2/13 и 3/14), Скупштина општине Котор Варош на Посебној сједници одржаној дана године д о н о с и Р Ј Е Ш Е Њ Е О РАЗРЈЕШЕЊУ ЧЛАНА КОМИСИЈЕ ЗА ПРОПИСЕ, СТАТУТАРНА ПИТАЊА И ПОСЛОВНИК 1. Ениса Божичковић, дипломирани педагог, разрјешава се дужности члана Kомисије за прописе, статутарна питања и пословник. 2. Ово Рјешење ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у Службеном гласнику општине Котор Варош. О б р а з л о ж е њ е Ениса Божичковић, дипломирани педагог, именована је за члана Комисије за прописе, статутарна питања и пословник Рјешењем Скупштине општине Котор Варош, број: /13 од године. У складу са чланом 39. Пословника о раду Скупштине општине приједлог за чланове радних тијела подноси Комисија за избор и именовање уз претходну консултацију са клубовима одборника, водећи при томе рачуна да већина чланова има одговарајућу стручну спрему, зависно од надлежности радног тијела. Комисија за избор и именовање поднијела је Скупштини општине приједлог за разрјешење члана Комисије за прописе, статутарна питања и пословник Енисе Божичковић. На основу изложеног донесено је рјешење као у диспозитиву. ПОУКА О ПРАВНОМ СРЕДСТВУ: Против овог Рјешења не може се уложити жалба, али се може покренути управни спор пред Окружним судом у Бањалуци у року од 30 дана од дана пријема Рјешења. Број: /14 Датум: године ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ Ибрахим Палић, с.р.

3 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 3 3 На основу члана 30. Статута општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 3/14) и чланова 35. и 46. Пословника о раду Скупштине општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 2/13 и 3/14), Скупштина општине Котор Варош на Посебној сједници одржаној дана године д о н о с и Р Ј Е Ш Е Њ Е О ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНА КОМИСИЈЕ ЗА ПРОПИСЕ, СТАТУТАРНА ПИТАЊА И ПОСЛОВНИК 1. Ибрахим Палић, именује се за члана Kомисије за прописе, статутарна питања и пословник. 2. Ово Рјешење ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у Службеном гласнику општине Котор Варош. О б р а з л о ж е њ е У складу са чланом 39. Пословника о раду Скупштине општине приједлог за чланове радних тијела подноси Комисија за избор и именовање уз претходну консултацију са клубовима одборника, водећи при томе рачуна да већина чланова има одговарајућу стручну спрему, зависно од надлежности радног тијела. Како је Ениса Божичковић, дипломирани педагог, разријешена дужности члана Комисије за прописе, статутарна питања и пословник рјешењем Скупштине општине Котор Варош, мјесто члана ове Комисије је остало упражњено. Комисија за избор и именовање поднијела је Скупштини општине приједлог за именовање Палић Ибрахима за члана Комисије за прописе, статутарна питања и пословник. На основу изложеног донесено је рјешење као у диспозитиву. ПОУКА О ПРАВНОМ СРЕДСТВУ: Против овог Рјешења не може се уложити жалба, али се може покренути управни спор пред Окружним судом у Бањалуци у року од 30 дана од дана пријема Рјешења. Број: /14 Датум: године ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ Ибрахим Палић,с.р.

4 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 4 4 На основу члана 30. Статута општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 3/14) и члана 102. Пословника о раду Скупштине општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 2/13 и 3/14), након разматрања Одлуке о измјени и допуни Одлуке о покретању поступка за опозив Начелника општине Котор Варош, Скупштина општине Котор Варош на сједници одржаној дана: године доноси З А К Љ У Ч А К 1. Да се приликом усвајања Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о буџету општине Котор Варош за годину (Ребаланс) умањи ставка Накнада за одборнички додатак и на основу тог умањења исфинансирају трошкови опозива Начелника општине. 2.За реализацију Закључка задужује се Одјељење за финансије, Општинске управе општине Котор Варош. 3.Закључак ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у Службеном гласнику општине Котор Варош. ДОСТАВЉЕНО. - Начелнику општине, - Одјељењу за финансије, - а/а Број: /14 Датум: године Котор Варош ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ Ибрахим Палић 5 На основу члана 30. Статута општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 3/14) и члана 102. и 117. Пословника о раду Скупштине општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 2/13, 3/14), након разматрања Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о буџету општине Котор-Варош за годину - у нацрту, Скупштина општине Котор Варош на четвртој посебној сједници, одржаној дана године д о н о с и З А К Љ У Ч А К О УСВАЈАЊУ ОДЛУКЕ О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ ЗА ГОДИНУ- У НАЦРТУ 1. Скупштина општине Котор Варош доноси Одлуку о измјенама и допунама Одлуке о буџету општине Котор-Варош за годину у нацрту и упућује је на јавну расправу, јер се истом уређују питања која су од посебног значаја за грађане и о

5 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 5 којима је неопходно да се најшире консултују заинтересовани органи, организације и грађани. 2. Јавна расправа ће се спровести најкасније у року од 30 дана. 3. За организовање и спровођење јавне расправе задужује се Одјељење за финансије општинске управе општине Котор Варош, које се истовремено обавезује да уз приједлог Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о буџету општине Котор-Варош за годину достави Скупштини општине и извјештај о резултатима јавне расправе, са мишљењима и приједлозима изнесеним у истој. 4. Овај закључак ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у Службеном гласнику општине Котор Варош. Број: /14 Датум: године Котор-Варош ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ Ибрахим Палић, с.р. 6 На основу члана 30. Статута општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 3/14) и члана 102. и 117. Пословника о раду Скупштине општине Котор Варош ( Службени гласник општине Котор Варош, број: 2/13, 3/14), након разматрања Одлуке о буџету општине Котор-Варош за годину- у нацрту, Скупштина општине Котор Варош на четвртој посебној сједници, одржаној дана године д о н о с и З А К Љ У Ч А К О УСВАЈАЊУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ ЗА ГОДИНУ- У НАЦРТУ 1. Скупштина општине Котор Варош доноси Одлуку о буџету општине Котор-Варош за годину у нацрту и упућује је на јавну расправу, јер се истом уређују питања која су од посебног значаја за грађане и о којима је неопходно да се најшире консултују заинтересовани органи, организације и грађани. 2. Јавна расправа ће се спровести најкасније у року од 30 дана. 3. За организовање и спровођење јавне расправе задужује се Одјељење за финансије општинске управе општине Котор Варош, које се истовремено обавезује да уз приједлог Одлуке о буџету општине Котор-Варош за годину достави Скупштини општине и извјештај о резултатима јавне расправе, са мишљењима и приједлозима изнесеним у истој.

6 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 6 4. Овај закључак ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у Службеном гласнику општине Котор Варош. Број: /14 Датум: године Котор-Варош ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ Ибрахим Палић,с.р. АКТИ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПОСТУПКА ОПОЗИВА НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ 1 ОПШТИНА КОТОР ВАРОШ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ -Комисија за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош Број: /14. Котор Варош, године Комисија за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош на основу члана 45в. став 1. тачка 2. и 4. Изборног закона Републике Српске (''Службени гласник Републике Српске'', број: 34/02, 35/03, 24/04, 19/05, 24/12 и 109/12) на сједници одржаној дана године, д о н и ј е л а ј е: ОДЛУКУ о одређивању гласачких мјеста за изјашњавање грађана о опозиву начелника општине Котор Варош односно о одређивању бирачких мјеста Члан 1. За изјашњавање грађана о опозиву Начелника општине Котор Варош заказаном за године, на подручју општине Котор Варош одређују се мјеста за изјашњавање грађана о опозиву начелника односно следећа бирачка мјеста: ПРЕГЛЕД БИРАЧКИХ МЈЕСТА РЕД. БР. БИРАЧКО МЈЕСТО ЛОКАЦИЈА ГЛАСАЈУ БИРАЧИ НАСТАЊЕНИ У : Б001 ОШ СВЕТИ САВА ЗАБРЂЕ 1 ПОДБРЂЕ / Непозната улица у мјесту ПОДБРЂЕ ПОДОСОЈЕ / Непозната улица у мјесту ПОДОСОЈЕ ЗАБРЂЕ / ЗАБРЂЕ НОВО СЕЛО / НОВО СЕЛО 2. ПОДБРЂЕ / ПОДБРЂЕ 070Б002 ОШ СВЕТИ САВА ЗАБРЂЕ 2 ПОДОСОЈЕ / ЈАСИК ПОДОСОЈЕ / ПОДОСОЈЕ ПОДОСОЈЕ / ПРИСОЈЕ ЗАБРЂЕ / Непозната улица у мјесту

7 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна Б003 СШЦ НИКОЛА ТЕСЛА 070Б004 ОШ СВЕТИ САВА КОТОР ВАРОШ 3 070Б005 ОШ СВЕТИ САВА КОТОР ВАРОШ 1 070Б006 ВАТРОГАСНИ ДОМ 070Б007А ОШ СВЕТИ САВА ВРБАЊЦИ 1 070Б007Б ОШ СВЕТИ САВА ВРБАЊЦИ 1 СРЕДЊА ШКОЛА ВАТРОГАСНИ ДОМ ЗАБРЂЕ КОТОР ВАРОШ / БОРЕ СТАНКОВИЋА КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ДУШАНА КОТОР ВАРОШ / ЦАРИЦЕ МИЛИЦЕ КОТОР ВАРОШ / ДЕСАНКЕ МАКСИМОВИЋ КОТОР ВАРОШ / ИЛИЈЕ БИРЧАНИНА КОТОР ВАРОШ / КРАЉА АЛЕКСАНДРА КАРАЂОРЂЕВИЋА КОТОР ВАРОШ / МИЛАНА ТЕПИЋА КОТОР ВАРОШ / СВЕТОЗАРА МИЛЕТИЋА КОТОР ВАРОШ / ВОЈИСЛАВА ИЛИЋА КОТОР ВАРОШ / ЗМАЈ ЈОВЕ ЈОВАНОВИЋА КОТОР ВАРОШ / ПЕТРА КОЧИЋА КОТОР ВАРОШ / ВОЈВОДЕ РАДОМИРА ПУТНИКА КОТОР ВАРОШ / ЛАЗЕ КОСТИЋА КОТОР ВАРОШ / Непозната улица у мјесту КОТОР ВАРОШ КРЧ / КРЧ КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ДУШАНА КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ЛАЗАРА КОТОР ВАРОШ / ДЕВЕТ ЈУГОВИЋА КОТОР ВАРОШ / ДР. ЈОВАНА РАШКОВИЋА КОТОР ВАРОШ / ЂУРЕ ЈАКШИЋА КОТОР ВАРОШ / ЈОСИФА ПАНЧИЋА КОТОР ВАРОШ / ПРОТЕ МАТЕЈЕ НЕНАДОВИЋА КОТОР ВАРОШ / СТЕФАНА ДЕЧАНСКОГ КОТОР ВАРОШ / СВЕТОСАВСКА КОТОР ВАРОШ / ВОЈВОДЕ СТЕПЕ СТЕПАНОВИЋА КОТОР ВАРОШ / ТРГ МИЉАНА МИЉАНИЋА ЈАКОТИНА / МАРИЋИ КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ДУШАНА КОТОР ВАРОШ / КРАЉА ПЕТРА И КАРАЂОРЂЕВИЋА КОТОР ВАРОШ / ПРВОГ КРАЈИШКОГ КОРПУСА КОТОР ВАРОШ / ТРГ ПАЛИХ СРПСКИХ БОРАЦА КОТОР ВАРОШ / ВОЈВОДЕ ЖИВОЈИНА МИШИЋА КОТОР ВАРОШ / СОЛУНСКИХ БОРАЦА Непознато мјесто у општини КОТОР ВАРОШ / Непозната улица у мјесту Непознато мјесто у општини КОТОР ВАРОШ ПЛИТСКА / БИЛАНОВИЋИ ПЛИТСКА / ШИПУРЕ ПЛИТСКА / ЗЕБЕ ВРБАЊЦИ / РУЈЕВИЦА ВРБАЊЦИ / САКАНИ ВРБАЊЦИ / ВРБАЊЦИ ПЛИТСКА / БИЛАНОВИЋИ ПЛИТСКА / ШИПУРЕ ПЛИТСКА / ЗЕБЕ ВРБАЊЦИ / РУЈЕВИЦА ВРБАЊЦИ / САКАНИ ВРБАЊЦИ / ВРБАЊЦИ

8 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна Б008 ОШ СВЕТИ САВА ВРБАЊЦИ 3 070Б009 ОШ П.П. ЊЕГОШ ОБОДНИК 1 070Б0010А ОШ П.П. ЊЕГОШ МАСЛОВАРЕ 070Б0010Б ОШ П.П. ЊЕГОШ МАСЛОВАРЕ 070Б0010Ц ОШ П.П. ЊЕГОШ МАСЛОВАРЕ 070Б0011 КОТОР ВАРОШ- ОМЛАДИНСКИ ДОМ ОМЛАДИНСКИ ДОМ ГАРИЋИ / ДОЦИЋИ ГАРИЋИ / ГАРИЋИ ХРВАЋАНИ / ХРВАЋАНИ ХРВАЋАНИ / Непозната улица у мјесту ХРВАЦАНИ ОБОДНИК / ОБОДНИК ОРАХОВА / СТАЗА САВИЋИ / САВИЋИ САВИЋИ / Непозната улица у мјесту САВИЦИ ВРБАЊЦИ / ВРБАЊЦИ ВРБАЊЦИ / Непозната улица у мјесту ВРБАЊЦИ ДАБОВЦИ / ДАБОВЦИ ДОЊИ ОБОДНИК / ДОЊИ ОБОДНИК ОБОДНИК / ОБОДНИК ОБОДНИК / Непозната улица у мјесту ОБОДНИК ДОЊИ ОБОДНИК / ДОЊИ ОБОДНИК БОРЦИ ГОРЊИ / БОРЦИ ГОРЊИ БОРЦИ ГОРЊИ / Непозната улица у мјесту БОРЦИ ГОРЊИ МАСЛОВАРЕ / ЈОШИЋИ МАСЛОВАРЕ / МАСЛОВАРЕ МАСЛОВАРЕ / Непозната улица у мјесту МАСЛОВАРЕ БОРЦИ ГОРЊИ / БОРЦИ ГОРЊИ БОРЦИ ГОРЊИ / Непозната улица у мјесту БОРЦИ ГОРЊИ МАСЛОВАРЕ / ЈОШИЋИ МАСЛОВАРЕ / МАСЛОВАРЕ МАСЛОВАРЕ / Непозната улица у мјесту МАСЛОВАРЕ БОРЦИ ГОРЊИ / БОРЦИ ГОРЊИ БОРЦИ ГОРЊИ / Непозната улица у мјесту БОРЦИ ГОРЊИ МАСЛОВАРЕ / ЈОШИЋИ МАСЛОВАРЕ / МАСЛОВАРЕ МАСЛОВАРЕ / Непозната улица у мјесту МАСЛОВАРЕ КОТОР ВАРОШ / ФИЛИПА ВИШЊИЋА КОТОР ВАРОШ / ЈОВАНА СТЕРИЈЕ ПОПОВИЋА КОТОР ВАРОШ / КАРАЂОРЂА ПЕТРОВИЋА КОТОР ВАРОШ / МАРКА КРАЉЕВИЋА КОТОР ВАРОШ / МАРКА МИЉАНОВА КОТОР ВАРОШ / СТЕВАНА СИНЂЕЛИЋА КОТОР ВАРОШ / СТЕВАНА СРЕМЦА КОТОР ВАРОШ / ВУКА СТЕФАНОВИЋА КАРАЏИЋА КОТОР ВАРОШ / СИМЕ МАТАВУЉА РАВНЕ / РАВНЕ РАВНЕ / Непозната улица у мјесту РАВНЕ СОКОЛИНЕ / Непозната улица у мјесту СОКОЛИНЕ ВИШЕВИЦЕ / ВИШЕВИЦЕ ВИШЕВИЦЕ / Непозната улица у мјесту ВИШЕВИЦЕ 15. ПРИВАТНА КУЋА ГРАНИТ 070Б0012 ПРИВАТНА КУЋА ГРАНИТ МАСЛОВАРЕ Б0013 ОШ П.П. ЊЕГОШ ЛИПЉЕ ЛИПЉЕ / БОЖИЋИ ГАРИЋИ / ДОЛИНА ГАРИЋИ / Непозната улица у мјесту ГАРИЦИ МАСЛОВАРЕ / ЛАУШИ

9 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 9 Č Б0014 ОШ ПЕТАР КОЧИЋ ГРБОВИЦА 070Б0015 ОШ ПЕТАР КОЧИЋ ШИПРАГЕ 1 070Б0016 ОШ ПЕТАР КОЧИЋ КРУШЕВО БРДО ЛИПЉЕ / ГРБАДИНОВАЦ ЛИПЉЕ / КОВАЧЕВИЋИ ЛИПЉЕ / ЛИПЉЕ ЛИПЉЕ / ПЕЈАКОВИЋИ ЛИПЉЕ / ПЕТРОВИЋИ ЛИПЉЕ / ПОПОВИЋИ ЛИПЉЕ / СУВАЈА ЛИПЉЕ / Непозната улица у мјесту ЛИПЉЕ ГРАБОВИЦА / БОЈИЋИ ГРАБОВИЦА / БОЖИЋИ ГРАБОВИЦА / ГРАБОВИЦА ГРАБОВИЦА / КРЧИЋИ ГРАБОВИЦА / КРШИЋИ ГРАБОВИЦА / МАРИНКОВИЋИ ГРАБОВИЦА / МИЉАНОВИЋИ ГРАБОВИЦА / ПЕТРОВИЋИ ГРАБОВИЦА / ПОДГОРЈЕ ГРАБОВИЦА / ВИДОВИЋИ ГРАБОВИЦА / Непозната улица у мјесту ГРАБОВИЦА МАЉЕВА / БЛАГОЈЕВИЋИ МАЉЕВА / ЂУКИЋИ МАЉЕВА / ХОЏИНО БРДО МАЉЕВА / ЈАНКОВИЋИ МАЉЕВА / КАЛАМАНДЕ МАЉЕВА / МАЉЕВА МАЉЕВА / МИРКОВИЋИ МАЉЕВА / РАДИВОЈЕВИЋИ МАЉЕВА / Непозната улица у мјесту МАЉЕВА ОРАХОВА / СРПСКА ДУБОКА ЋОРКОВИЋИ / ЋОРКОВИЋИ ЋОРКОВИЋИ / Непозната улица у мјесту ЦОРКОВИЦИ ПРИСОЧКА / ГЕЛИЋИ ПРИСОЧКА / ЛОЗИЋИ ПРИСОЧКА / ПРИСОЧКА ПРИСОЧКА / СИПИЋИ ПРИСОЧКА / СТРАНЕ ПРИСОЧКА / ЗУХРИЋИ ПРИСОЧКА / Непозната улица у мјесту ПРИСОЦКА РАДАХОВА / ДЕМИЋИ РАДАХОВА / ДУНИЋИ РАДАХОВА / ЛЕТИЋИ РАДАХОВА / РАДОХОВА РАДАХОВА / УЛИЦЕ РАДАХОВА / УЛИЧКО РАДАХОВА / Непозната улица у мјесту РАДОХОВА СЕЛАЧКА / СЕЛАЧКА СЕЛАЧКА / Непозната улица у мјесту СЕЛАЦКА СТОПАН / СТОПАН СТОПАН / Непозната улица у мјесту СТОПАН ШИПРАГЕ / БУРЧА ШИПРАГЕ / КЕРЛЕ ШИПРАГЕ / ВРБОВО КРУШЕВО БРДО И / КРУШЕВО БРДО И КРУШЕВО БРДО И / Непозната улица у мјесту КРУШЕВО БРДО И КРУШЕВО БРДО ИИ / КРУШЕВО БРДО ИИ КРУШЕВО БРДО ИИ / Непозната улица у мјесту КРУШЕВО БРДО ИИ ПАЛИВУК / ПАЛИВУК ПАЛИВУК / Непозната улица у мјесту ПАЛИВУК КРУШЕВО БРДО / КРУШЕВО БРДО

10 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна Б0017 ОШ СВЕТИ САВА ВАГАНИ 070Б0018А ОШ СВЕТИ САВА КОТОР ВАРОШ 2 070Б0018Б ОШ СВЕТИ САВА КОТОР ВАРОШ 2 БОЉАНИЋИ / БОЉАНИЋИ БОЉАНИЋИ / Непозната улица у мјесту БОЉАНИЦИ ХАДРОВЦИ / ГОРЊИ ХАДРОВЦИ ХАДРОВЦИ / Непозната улица у мјесту ХАДРОВЦИ ВАГАНИ / БИБИЋИ ВАГАНИ / ПРЕВИЛЕ ВАГАНИ / ВАГАНИ ВАГАНИ / Непозната улица у мјесту ВАГАНИ ВАРЈАЧЕ / ВАРЈАЧЕ ВАРЈАЧЕ / Непозната улица у мјесту ВАРЈАЦЕ ЗАСЕЉЕ / ЧАВРИЋИ ЗАСЕЉЕ / КАРУПОВИЋИ ЗАСЕЉЕ / СТОЛИЋИ ЗАСЕЉЕ / ЗАСЕЉЕ ЗАСЕЉЕ / Непозната улица у мјесту ЗАСЕЉЕ КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ДУШАНА КОТОР ВАРОШ / СТЕФАНА НЕМАЊЕ-НЕМАЊИНА КОТОР ВАРОШ / ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ КОТОР ВАРОШ / СПОРТЕКА КОТОР ВАРОШ / КОТОРВАРОШКЕ БРИГАДЕ ВРС КОТОР ВАРОШ / 22. БРИГАДЕ ВРС КОТОР ВАРОШ / БОРЈАНСКА КОТОР ВАРОШ / МИЛОША ЦРЊАНСКОГ КОТОР ВАРОШ / МИХАЈЛА ПУПИНА КОТОР ВАРОШ / УЗЛОМАЧКА КОТОР ВАРОШ / ХИЛАНДАРСКА КОТОР ВАРОШ / ПАТРИЈАРХА ПАВЛА КОТОР ВАРОШ / БЕОГРАДСКА КОТОР ВАРОШ / ЈОВАНА ДУЧИЋА КОТОР ВАРОШ / ИВЕ АНДРИЋА КОТОР ВАРОШ / БРАНКА ЋОПИЋА КОТОР ВАРОШ / МАНАСТИРСКА КОТОР ВАРОШ / ВЛАШИЋКА КОТОР ВАРОШ / ВИДОВДАНСКА КОТОР ВАРОШ / НИКОЛЕ ПАШИЋА КОТОР ВАРОШ / ВЛАДИКЕ Н. ВЕЛИМИРОВИЋА КОТОР ВАРОШ / БАЊАЛУЧКА КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ДУШАНА КОТОР ВАРОШ / СТЕФАНА НЕМАЊЕ-НЕМАЊИНА КОТОР ВАРОШ / ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ КОТОР ВАРОШ / СПОРТЕКА КОТОР ВАРОШ / КОТОРВАРОШКЕ БРИГАДЕ ВРС КОТОР ВАРОШ / 22. БРИГАДЕ ВРС КОТОР ВАРОШ / БОРЈАНСКА КОТОР ВАРОШ / МИЛОША ЦРЊАНСКОГ КОТОР ВАРОШ / МИХАЈЛА ПУПИНА КОТОР ВАРОШ / УЗЛОМАЧКА КОТОР ВАРОШ / ХИЛАНДАРСКА КОТОР ВАРОШ / ПАТРИЈАРХА ПАВЛА КОТОР ВАРОШ / БЕОГРАДСКА

11 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна Б0018Ц ОШ СВЕТИ САВА КОТОР ВАРОШ 2 070Б0019 ОШ СВЕТИ САВА ВРБАЊЦИ 2 070Б0020 ОШ ПЕТАР КОЧИЋ ШИПРАГЕ 2 070Б0021 ЛОВАЦ КОТОР ВАРОШ ОБЈЕКАТ ''ЛОВАЦ'' КОТОР ВАРОШ / ЈОВАНА ДУЧИЋА КОТОР ВАРОШ / ИВЕ АНДРИЋА КОТОР ВАРОШ / БРАНКА ЋОПИЋА КОТОР ВАРОШ / МАНАСТИРСКА КОТОР ВАРОШ / ВЛАШИЋКА КОТОР ВАРОШ / ВИДОВДАНСКА КОТОР ВАРОШ / НИКОЛЕ ПАШИЋА КОТОР ВАРОШ / ВЛАДИКЕ Н. ВЕЛИМИРОВИЋА КОТОР ВАРОШ / БАЊАЛУЧКА КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ДУШАНА КОТОР ВАРОШ / СТЕФАНА НЕМАЊЕ-НЕМАЊИНА КОТОР ВАРОШ / ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ КОТОР ВАРОШ / СПОРТЕКА КОТОР ВАРОШ / КОТОРВАРОШКЕ БРИГАДЕ ВРС КОТОР ВАРОШ / 22. БРИГАДЕ ВРС КОТОР ВАРОШ / БОРЈАНСКА КОТОР ВАРОШ / МИЛОША ЦРЊАНСКОГ КОТОР ВАРОШ / МИХАЈЛА ПУПИНА КОТОР ВАРОШ / УЗЛОМАЧКА КОТОР ВАРОШ / ХИЛАНДАРСКА КОТОР ВАРОШ / ПАТРИЈАРХА ПАВЛА КОТОР ВАРОШ / БЕОГРАДСКА КОТОР ВАРОШ / ЈОВАНА ДУЧИЋА КОТОР ВАРОШ / ИВЕ АНДРИЋА КОТОР ВАРОШ / БРАНКА ЋОПИЋА КОТОР ВАРОШ / МАНАСТИРСКА КОТОР ВАРОШ / ВЛАШИЋКА КОТОР ВАРОШ / ВИДОВДАНСКА КОТОР ВАРОШ / НИКОЛЕ ПАШИЋА КОТОР ВАРОШ / ВЛАДИКЕ Н. ВЕЛИМИРОВИЋА КОТОР ВАРОШ / БАЊАЛУЧКА ПЛИТСКА / ПЛИТСКА ПЛИТСКА / Непозната улица у мјесту ПЛИТСКА ПОСТОЈЕ / ПОСТОЉЕ ПОСТОЈЕ / Непозната улица у мјесту ПОСТОЉЕ ВРБАЊЦИ / ЧИРКИНО БРДО ВРБАЊЦИ / ХАНИФИЋИ ВРБАЊЦИ / РУЈЕВИЦА РАСТИК / РАСТИК СТАЗА / СТАЗА ШИПРАГЕ / ШИПРАГЕ ШИПРАГЕ / Непозната улица у мјесту ШИПРАГЕ КОТОР ВАРОШ / АЛЕКСЕ ШАНТИЋА КОТОР ВАРОШ / БРАНКА РАДИЧЕВИЋА КОТОР ВАРОШ / ГАВРИЛА ПРИНЦИПА КОТОР ВАРОШ / ХАЈДУК ВЕЉКЕ ПЕТРОВИЋА КОТОР ВАРОШ / ЈУГ БОГДАНА КОТОР ВАРОШ / МИЛОША ОБРЕНОВИЋА КОТОР ВАРОШ / СТАНОЈА ГЛАВАША

12 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 12 КОТОР ВАРОШ / ВАСЕ ПЕЛАГИЋА 27. ОМЛАДИНСКИ ДОМ ВЕЧИЋИ / ВЕЧИЋИ ВЕЧИЋИ / Непозната улица у мјесту 070Б0022 ВЕЧИЋИ ОМЛАДИНСКИ ДОМ ВЕЦИЦИ 28. СРЕДЊА ШКОЛА КОТОР ВАРОШ / БРАНИСЛАВА НУШИЋА КОТОР ВАРОШ / ЦАРА ДУШАНА КОТОР ВАРОШ / ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА КОТОР ВАРОШ / КНЕЗ МИХАЈЛОВА КОТОР ВАРОШ / КРАЉА МИЛУТИНА КОТОР ВАРОШ / МИЛОША ОБИЛИЋА КОТОР ВАРОШ / ВМИЛОША 070Б0023 СШЦ НИКОЛА ТЕСЛА КОТОР ВАРОШ 3 ОБИЛИЋА КОТОР ВАРОШ / НИКОЛЕ ТЕСЛЕ Б0024 ОШ П.П. ЊЕГОШ ГАРИЋИ ГАРИЋИ / ГАРИЋИ 30. ШИБОВИ / ШИБОВИ 070Б0025 ОШ СВЕТИ САВА ЗАБРЂЕ 3 ШИБОВИ / Непозната улица у мјесту ШИБОВИ ТОВЛАДИЋ / ТОВЛАДИЋ ТОВЛАДИЋ / Непозната улица у мјесту ТОВЛАДИЦ ВРАНИЋ / ВРАНИЋ ВРАНИЋ / Непозната улица у мјесту ВРАНИЦ 31. СРЕДЊА ШКОЛА БАШТИНА / БАШТИНА 070Б0026 СШЦ НИКОЛА ТЕСЛА КОТОР ВАРОШ 3 БАШТИНА / ДОЊА БАШТИНА БАШТИНА / ГОРЊА БАШТИНА БАШТИНА / Непозната улица у мјесту БАШТИНА БИЛИЦЕ / БИЛИЦЕ БИЛИЦЕ / Непозната улица у мјесту БИЛИЦЕ ДУРАТОВЦИ / ДУРАТОВЦИ ДУРАТОВЦИ / Непозната улица у мјесту ДУРАТОВЦИ 32. БОРЦИ ДОЊИ / БОРЦИ ДОЊИ БОРЦИ ДОЊИ / Непозната улица у мјесту БОРЦИ ДОЊИ ОРАХОВА / БЕЛЕГИЋИ ОРАХОВА / ЦУРКИЋИ ОРАХОВА / ДРАГУЉИЋИ ОРАХОВА / ДУЛИЋИ ОРАХОВА / ОРАХОВА ОРАХОВА / ВАСИЉЕВИЋИ ОРАХОВА / Непозната улица у мјесту ОРАХОВА Б0027 ОШ П.П.ЊЕГОШ ОБОДНИК 2 070Б0028 ЛОВАЦ КОТОР ВАРОШ Б МОБИЛНИ ТИМ ОБЈЕКАТ ''ЛОВАЦ'' СПРАТ ЗГРАДА КРСТА ЦРВЕНОГ БОРЦИ / БОРЦИ ЈАКОТИНА / ГОРЊА ЈАКОТИНА ЈАКОТИНА / ЈАКОТИНА ЈАКОТИНА / ЗУБОВИЋИ ЈАКОТИНА / Непозната улица у мјесту ЈАКОТИНА КОТОР ВАРОШ / КНЕЖЕВСКА КОТОР ВАРОШ / ПЕТРА ПЕТРОВИЋА ЊЕГОША СОКОЛИНЕ / МАТИЈЕВИЋИ СОКОЛИНЕ / СОКОЛИНЕ СОКОЛИНЕ / СРЕДЊЕ БРДО У ОДСУСТВУ/ЛИЧНО И НЕПОТВРЂЕНИ Члан 2.

13 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 13 Ова одлука ступа на снагу даном доношења, а биће објављена истицањем на већем броју јавних мјеста на подручју општине, на огласној табли Општине Котор Варош и у ''Службеном гласнику општине Котор Варош''. Образложење Комисија за спровођење опозива Начелника општине Котор Варош (у даљем тексту Комисија) је у складу са одредбом члана 45в. став 1. тачка 2. и 4. Изборног закона Републике Српске бирачка мјеста и локације истих одредила као у диспозитиву тако да број бирача на бирачком мјесту не буде већи од и да не буде превише удаљено за бираче који гласају на том бирачком мјесту. Локације бирачких мјеста одређене овом одлуком идентичне су локацијама бирачких мјеста на подручју основне изборне јединице Котор Варош, које су биле одређене за Опште изборе у БиХ одржане дана године. 2 ПРЕДСЈЕДНИК КОМИСИЈЕ Зорица Микић,с.р. ОПШТИНА КОТОР ВАРОШ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ -Комисија за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош Број: /14. Котор Варош, године Комисија за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош, а на основу члана 45в. став 1. тачка 1, 5. и 12. Изборног закона Републике Српске (''Сл.гласник РС'' бројеви: 34/02, 35/03, 24/04, 19/05, 24/12 и 109/12), а у вези са чланом 1. и 5. Одлуке о покретању поступка за опозив Начелника општине Котор Варош (''Службени гласник општине Котор Варош'', број 12/14) и члана 3. Рјешења о именовању комисије за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош (''Службени гласник општине Котор Варош'', број 12/14) на сједници одржаној године, д о н и ј е л а ј е: О Д Л У К У о утврђивању квалификација, броја чланова, поступка жријебања и именовања чланова бирачких одбора/мобилног тима за провођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош Члан 1. Овом одлуком утврђују се квалификације, број чланова, поступак жријебања и именовања чланова бирачких одбора/мобилног тима за провођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош. Члан бирачког одбора односно мобилног тима у смислу ове одлуке је: предсједник, члан, замјеник предсједника и замјеник члана. Израз ''политички субјект'' кориштен у овој одлуци подразумијева политичку странку са чије су кандидатске листе изабрани одборници у Скупштину општине Котор Варош на локалним изборима године.

14 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 14 Комисија је Комисија за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош. Члан 2. Члан бирачког одбора/мобилног тима за провођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош је лице са правом гласа, које има пребивалиште на подручју општине Котор Варош и по могућности да је уписан у Извод из Централног бирачког списка за бирачко мјесто за које се именује, да има најмање завршену средњу школу III, IV или V степен и да нема сметњи прописаних одредбом чланом 2.3 Изборног закона БиХ. Приликом именовања члана бирачког одбора/моблиног тима и његовог замјеника Комисија ће настојати да обезбиједи да број мање заступљеног пола буде најмање 40% од укупног броја чланова и мултиетничан састав бирачког одбора, а то све гдје је то могуће. Члану бирачког одбора који није уписан у Извод из Централног бирачког списка за бирачко мјесто за које је именован биће омогућено да буде одсутан са бирачког мјеста за онолико времена колико је потребно да на бирачком мјесту гдје су уписани обаве гласање. Члан 3. Бирачки одбор се састоји од предсједника и његовог замјеника и два члана и њихових замјеника. Замјеник предсједника односно замјеник члана бирачког одбора учествује у раду бирачког одбора само ако је предсједник или члан бирачког одбора оправдано спријечен да дође на бирачко мјесто или ако у току рада на дан изјашњавања грађана о опозиву начелника из оправданих разлога мора напустити бирачко мјесто. Ако је на редовном бирачком мјесту уписано више од 500 бирача замјеник предсједника и замјеници чланова који нису били ангажовани до затварања бирачког мјеста учествују у бројању гласова, али не учествују у доношењу одлука осим ако не замјењује предсједника односно члана бирачког одбора који је одсутан. Члан 4. У бирачким одборима заступљени су представници политичких странака. Само један представник једног политичког субјекта може бити у саставу једног бирачког одбора. Мјеста у бирачким одборима политичким субјектима ће бити додијељена у поступку јавног жријебања. Комисија за опозив упутиће политичким субјектима позив за присуство поступку жријебања телефоном, телефаксом или om. Политички субјекти дужни су Комисији доставити приједлоге за чланове бирачких одбора/мобилног тима и обрасце СГ-1-изјава предложеног члана бирачког одбора/мобилног тима својеручно потписане од стране предложеног члана бирачког одбора/мобилног тима и овјерене печатом и потписом овлаштеног лица Општинског одбора политичког субјекта у року од 48 сати од момента пријема позива за достављање приједлога. Приједлози се подносе лично члану Комисије у просторијама Општинске изборне комисије (зграда у којој је Полицијска станица Котор Варош, 2. спрат), Комисија ће разматрати све приједлоге достављене закључно са године у 16,00 часова. Ако политички субјекат не достави образац из става 5. овог члана Комисија такав приједлог неће разматрати. Након завршеног периода за достављање приједлога Комисија приступа именовању чланова бирачких одбора.

15 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 15 Мјеста замјеника се попуњавају из истих политичких субјеката који су жријебањем одређени за попуњавање чланства за исто бирачко мјесто. Комисија именује предсједнике односно њихове замјенике из реда чланова односно замјеника чланова бирачких одбора/мобилног тима водећи рачуна о заступљености политичких субјеката и њиховом досадашњем изборном искуству. Уколико политички субјекат Комисији не достави приједлоге за чланове бирачких одбора у року из претходног става Комисија ће именовати чланове бирачких одбора на основу евиденција Општинске изборне комисије о ранијем учешћу у раду бирачких одбора. Комисија политичким субјектима доставља Акт о именовању чланова бирачких одбора/мобилног тима који садржи име и презиме предсједника и његовог замјеника, име и презиме чланова и њихових замјеника, назив политичког субјекта на чији приједлог су именовани, број и локацију бирачког мјеста, образложење на који начин је извршено именовање и поуку о правном лијеку. Достављање се врши телефаксом, -ом или уручењем у просторијама Општинског одбора Котор Варош политичког субјекта коме се врши достављање. На Акт о именовању чланова бирачких одбора/мобилног тима може се изјавити приговор Комисији у року од 24 сата од пријема одлуке који се одређује према потврди о слању телефакса, -а или датума и времена назначеног и потписаног од стране примаоца. Члан 5. Поступак додјеле мјеста у бирачком одбору обавља се на следећи начин: - редослијед политичких субјеката утврђује се поступком жријебања, - редослијед бирачких мјеста неће се посебно жријебати већ ће се узети по редослиједу како су бирачка мјеста одређена Одлуком о одређивању бирачких мјеста; - попуњавање мјеста у бирачким одборима/мобилном тиму врши се на начин да се узме прво бирачко мјесто са листе бирачких мјеста и чланство у бирачком одбору/мобилном тиму попуњава се називом политичког субјекта са листе политичких субјеката према редослиједу утврђеном жријебањем (у даљем тексту листа), док се не попуни укупно чланство тог бирачког одбора/мобилног тима. У следећем бирачком одбору/мобилном тиму чланство се попуњава називом политичког субјекта који је на реду са листе с тим што послије назива политичког субјекта који је последњи на листи наставља са називом политичког субјекта који је први на листи и даље редом, а поступак се понавља за свако бирачко мјесто/мобилни тим до коначног попуњавања свих мјеста у бирачким одборима/мобилном тиму. Један политички субјекат не може добити више од једног мјеста у бирачком одбору/мобилном тиму, па ако би се то десило приликом додјеле Комисија врши замјену мјеста тако што тог политичког субјекта премијешта у следећи бирачки одбор/мобилни тим. Члан 8. Комисија обучава именоване чланове бирачког одбора/мобилног тима. Члан 9. Чланови бирачког одбора имају право на накнаду за свој рад и то из финансијских средстава која се сходно одлуци Скупштине општине о покретању поступка за опозив начелника имају обезбиједити из буџета општине. Одлуку о висини накнаде из става 1. Комисија ће донијети накнадно.

16 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 16 Члан 10. Ова одлука ступа на снагу даном доношења, а биће објављена у ''Службеном гласнику општине Котор Варош''. ПРЕДСЈЕДНИК КОМИСИЈЕ Зорица Микић,с.р. 3 ОПШТИНА КОТОР ВАРОШ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ -Комисија за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош Број: /14. Котор Варош, године Комисија за спровођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош, а на основу члана 45в. став 1. тачка 3. Изборног закона Републике Српске (''Сл.гласник РС'' бројеви: 34/02, 35/03, 24/04, 19/05, 24/12 и 109/12), а у вези са чланом 6. Одлуке о покретању поступка за опозив Начелника општине Котор Варош (''Службени гласник општине Котор Варош'', број 12/14) на сједници одржаној године, д о н и ј е л а ј е: О Д Л У К У изгледу гласачког листића, набавци материјала за гласање и достављање материјала за гласање бирачким одборима те набавци средстава потребних за спровођење поступка Члан 1. Овом одлуком утврђују се изглед гласачког листића, набавка материјала за гласање и начин достављања бирачким одборима те набавка средстава за спроођење поступка. Члан 2. Гласачки листић садржи назив органа који је донио одлуку о покретању поступка опозива Начелника општине Котор Варош и Комисије за спровођење поступка опозива начелника општине Котор Варош и грб општине, питање о којем се грађани изјашњавају, опцију ''ЗА ОПОЗИВ'' или ''ПРОТИВ ОПОЗИВА'' и упутство за гласање, а све на оба писма која су у службеној употреби. Члан 3. Комисија ће извршити набавку материјала потребног за гласање и провођење поступка опозива, на терет средстава буџета општине Котор Варош у складу са чланом 6. Одлуке о покретању поступка за опозив Начелника општине Котор Варош, а за провођење одлуке задужује се предсједник Комисије. Члан 4. Достављање материјала за гласање извршиће се на дан уочи дана одређеног за изјашњавање грађана и то преузимањем од стране предсједника бирачких одбора/мобилног тима који ће се изјаснити о начину чувања материјала за гласање, Примопредаја материјала за гласање ће се извршити у просторијама које користи Општинска изборна комисија.

17 БРОЈ 13/14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Страна 17 Предсједнике бирачких одбора/мобилног тима Комисија ће телефонским путем обавијестити о тачном термину примопредаје материјала за гласање. Члан 5. Ова одлука ступа на снагу даном доношења, а биће објављена у ''Службеном гласнику општине Котор Варош''. ПРЕДСЈЕДНИК КОМИСИЈЕ Зорица Микић,с.р. Р.бр САДРЖАЈ Стр 1. Одлука о измјени и допуни Одлуке о покретању поступка за опозив Начелника Општине Котор Варош 2. Рјешење о разрјешењу члана Комисије за прописе, статутарна питања и пословник 3. Рјешење o именовању члана Kомисије за прописе, статутарна питања и пословник Закључак 4 5. Закључак o усвајању Oдлуке о измјенама и допунама Oдлуке о буџету општине Kотор Варош за годину- у нацрту 6. Закључак о усвајању Одлуке о буџету општине Котор Варош за годину- у нацрту АКТИ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПОСТУПКА ОПОЗИВА НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ 1. Одлукa о одређивању гласачких мјеста за изјашњавање грађана о опозиву Начелника општине Котор Варош односно о одређивању бирачких мјеста 2. Одлукa о утврђивању квалификација, броја чланова, поступка жријебања и именовања чланова бирачких одбора/мобилног тима за провођење поступка опозива Начелника општине Котор Варош 3. Одлукa о изгледу гласачког листића, набавци материјала за гласање и достављање материјала за гласање бирачким одборима те набавци средстава потребних за спровођење поступка Садржај 17

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Е-mail:skupstinaok

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Е-mail:skupstinaok СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/784-238, 051/784-230 Е-mail:skupstinaokv@gmail.com Одговорни уредник: Снежана Јурић 1 ГОДИНА

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 10

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 10 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., 28.09. 2017. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 109. На основу чл. 48. и чл.56 ст.6 Закона о локалним

Више

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/784-238, 051/784-230 Е-mail:skupstinaokv@gmail.com Одговорни уредник: Раденка Славнић 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ ГОДИНА

Више

број 27 2

број 27 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 На основу члана 6. и 7а. и члана 38б. Закона о порезима на имовину ( Службени гласник РС, бр. 26/2001...68/14),

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Е-mail:skupstinaok

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Е-mail:skupstinaok СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/784-238, 051/784-230 Е-mail:skupstinaokv@gmail.com Одговорни уредник: Снежана Јурић 1 ГОДИНА

Више

Службени гласник општине Лакташи Број 3/01 На основу члана 15. Закона о комуналним дјелатностима ("Службени гласник Републике Српске", број: 11/95) и

Службени гласник општине Лакташи Број 3/01 На основу члана 15. Закона о комуналним дјелатностима (Службени гласник Републике Српске, број: 11/95) и Службени гласник општине Лакташи Број 3/01 На основу члана 15. Закона о комуналним дјелатностима ("Службени гласник Републике Српске", број: 11/95) и члана 11. став 1. алинеја 2. Статута општине Лакташи

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVIII Број 18. ТЕМЕРИН 30.12.2015. Примерак 100,00 динара 338. На основу члана 6. и члана 33. Закона о о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору

Више

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примјерка КМ Број: 14/2016 Кнежево, 05.12.2016. године Уређује редакциони одбор: Одговорни уредник: В.д. Секретар СО-е

Више

zapisnik2vanrednaskupstina

zapisnik2vanrednaskupstina Z A P S N K sa vanredne skupštine akcionara Preduzeća u 2019.godini, održane dana 29.03.2019. godine (petak) u Banjoj Luci, u zgradi Uprave Preduzeća (aneks sprat), u Ulici kralja Petra Karađorđevića broj.

Више

Microsoft Word - SL.gl. br. 23 od doc

Microsoft Word - SL.gl. br. 23 od doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ПРЊАВОР Број 23 Год. 45. 474 31. децембар 2009. год. Прњавор Годишња претплата 80,00 КМ Један примјерак 10,00 КМ Рачун јавних прихода број 555-007-00215707-29 код «Нова банка»

Више

ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ПРАВИЛНИК О ИЗБОРИМА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Ниш, Aприл године

ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ПРАВИЛНИК О ИЗБОРИМА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Ниш, Aприл године ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ПРАВИЛНИК О ИЗБОРИМА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Ниш, Aприл 2014. године На основу члана 178. Статута Природно-математичког факултета Универзитета у Нишу и члана

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр. 143. Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net 31. мај. 2018. године Л О П А Р Е БРОЈ 5/18 Жиро-рачун: ''Павловић Интернационал

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ Година XXXI Број Годишња претплата 2100,00 динара 163. На основу члана 135. став 1. Закона о здравствен

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ Година XXXI Број Годишња претплата 2100,00 динара 163. На основу члана 135. став 1. Закона о здравствен СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ Година XXXI Број 20 30.11.2015. Годишња претплата 2100,00 динара 163. На основу члана 135. став 1. Закона о здравственој заштити ( Службени гласник РС, број 107/2005, 72/2009

Више

На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима ("Службени гласник РС", бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/20

На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима (Службени гласник РС, бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/20 На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима ("Службени гласник РС", бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/2011), а сходно члану 34. став 1. тачка 5. и 18. Закона

Више

Р Е П У Б Л И К А С Р П С К А ГРАД БАЊА ЛУКА ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА ЛОКАЦИЈЕ БИРАЧКИХ МЈЕСТА ЗА ОПШТЕ ИЗБОРЕ 07. октобра године ШИФРА Б.М НАЗИ

Р Е П У Б Л И К А С Р П С К А ГРАД БАЊА ЛУКА ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА ЛОКАЦИЈЕ БИРАЧКИХ МЈЕСТА ЗА ОПШТЕ ИЗБОРЕ 07. октобра године ШИФРА Б.М НАЗИ Р Е П У Б Л И К А С Р П С К А ГРАД БАЊА ЛУКА ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА ЛОКАЦИЈЕ БИРАЧКИХ МЈЕСТА ЗА ОПШТЕ ИЗБОРЕ 07. октобра 2018. године ШИФРА Б.М НАЗИВ Б.М. ЛОКАЦИЈА Б.М 1 034Б001 АГИНО СЕЛО МЗ АГИНО СЕЛО,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 25. ВРБАС 11. МАЈ ГОДИНА LI 66. На основу члана 15. става 1. тачке 10. Закона о локалним изборима ( Службени гл

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 25. ВРБАС 11. МАЈ ГОДИНА LI 66. На основу члана 15. става 1. тачке 10. Закона о локалним изборима ( Службени гл СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 25. ВРБАС 11. МАЈ 2017. ГОДИНА L 66. На основу члана 15. става 1. тачке 10. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Републике Србије, број 129/2007 и 54/2011) Општинска

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ СЕНТА БРОЈ 21. ГОДИНА LI 31. АВГУСТА ГОДИНЕ С Е Н Т А

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ СЕНТА БРОЈ 21. ГОДИНА LI 31. АВГУСТА ГОДИНЕ С Е Н Т А СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ СЕНТА БРОЈ 21. ГОДИНА LI 31. АВГУСТА 2016. ГОДИНЕ С Е Н Т А 116. На основу члана 22. став 1. тачка 5. Закона о јавним предузећима ( Сл. гласник РС, бр 15/2016), члана 32. став 1.

Више

Година LIV Број 20/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запослен

Година LIV Број 20/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запослен Година LIV Број 20/2018 176 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 18/ Бачка Паланка 30. јун године На основу члана 46. Закона о локалној

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 18/ Бачка Паланка 30. јун године На основу члана 46. Закона о локалној SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 18/2015 190 Бачка Паланка 30. јун 2015. године На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије, број

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Број:2/2014. ГОДИНА XXXVI Датум: год. Котор-Варош Годишња претплата 80 КМ ж.р и 55

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Број:2/2014. ГОДИНА XXXVI Датум: год. Котор-Варош Годишња претплата 80 КМ ж.р и 55 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР-ВАРОШ Број:2/2014. ГОДИНА XXXVI Датум: 05.03.2014.год. Котор-Варош Годишња претплата 80 КМ ж.р.562-099-00003809-28 и 551-012-00004268-72 БРОЈ 2/14 Службени гласник општине

Више

registar SL 2004

registar SL 2004 РЕГИСТАР СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ ЗА 2004 ГОДИНУ ПРЕДМЕТ објављено у листу бр. стр. СКУПШТИНА ОПШТИНЕ 1. Одлука о завршном рачуну буxета општине Нови 1 1 за 2003. годину 2. Одлука о реализацији

Више

ОПШТИНА ТИТЕЛ, ОПШТИНСКА УПРАВА ТИТЕЛ, ГЛАВНА 1 ПРОГРАМ ПОПИСА СА ЗОНАМА И ДИНАМИКОМ ВРШЕЊА ПОПИСА НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА година Назив м

ОПШТИНА ТИТЕЛ, ОПШТИНСКА УПРАВА ТИТЕЛ, ГЛАВНА 1 ПРОГРАМ ПОПИСА СА ЗОНАМА И ДИНАМИКОМ ВРШЕЊА ПОПИСА НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА година Назив м ОПШТИНА ТИТЕЛ, ОПШТИНСКА УПРАВА ТИТЕЛ, ГЛАВНА 1 ПРОГРАМ ПОПИСА СА ЗОНАМА И ДИНАМИКОМ ВРШЕЊА ПОПИСА НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА 2016. година Лок Лок Вилово Вилово Гардиновци Српских владара од бр. 25

Више

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана 28.9.2018. године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени

Више

mm

mm S L U Ž B E N I L I S T GRADA ČAČKA BROJ 15 12. novembar 2009. godine Na osnovu člana 56. Zakona o lokalnim izborima ( Sl. glasnik RS br. 129/2007), člana 63. Statuta grada Čačka («Sl. list grada Čačka»

Више

AKCIONARSKO DRU[TVO

AKCIONARSKO DRU[TVO SREMPUT RUMA Broj: 0319/2 Ruma: 17.02.2017. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.02.2017. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE vanredna

Више

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ПРЊАВОР Број 18 Год. 45. 357 30. новембар 2009. год. Прњавор Годишња претплата 80,00 КМ Један примјерак 10,00 КМ Рачун јавних прихода број 555-007-00215707-29 код «Нова банка»

Више

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач Година LV Број 30/2018 271 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка, број

Више

На основу члана 5. Пословника о изменама и допунама Пословника о раду Градског већа града Смедерева ( Службени лист града Смедерева, број 2/2012), Слу

На основу члана 5. Пословника о изменама и допунама Пословника о раду Градског већа града Смедерева ( Службени лист града Смедерева, број 2/2012), Слу На основу члана 5. Пословника о изменама и допунама Пословника о раду Градског већа града Смедерева ( Службени лист града Смедерева, број 2/2012), Служба за послове органа града утврдила је пречишћен текст

Више

poslovnik_o_radu_uo

poslovnik_o_radu_uo ИНСТИТУТ ЕКОНОМСКИХ НАУКА БЕОГРАД, Змај Јовина бр. 12 П О С Л О В Н И К О РАДУ УПРАВНОГ ОДБОРА Београд, децембар 2010. 2 На основу чл. 54. и 55. Закона о научноистраживачкој делатности, Управни одбор Института

Више

(Microsoft Word - Službeni list opıtine Baè br docx)

(Microsoft Word - Službeni list opıtine Baè  br docx) СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧ ГОДИНА XLII Годишња претплата Број 3 Бач, 25. јануар 2017. године 1.000,00 динара Редни број С А Д Р Ж А Ј Страница ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ БАЧ 7. ОДЛУКА О ПРУЖАЊУ ФИНАНСИЈСКЕ

Више

Пословник о раду Одсека за

Пословник о раду Одсека за УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗOФСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 02-685/1 Дана, 17.12.2018. године На основу члана 26 Статута Филозофског факултета, Савет Факултета je на седници одржаној дана 17.12.2018. године усвојио

Више

На основу члана 34

На основу члана 34 На основу члана 134. Закона о основном васпитању и образовању (''Службени гласник Републике Српске'', бр. 44/17 и 31/18), члана 127. Закона о средњем образовању и васпитању (''Службени гласник Републике

Више

На основу члана 93, а у вези члана 20. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС бр. 129/07,83/ др. закон, 101/ др. закон и 47/20

На основу члана 93, а у вези члана 20. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС бр. 129/07,83/ др. закон, 101/ др. закон и 47/20 На основу члана 93, а у вези члана 20. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС бр. 129/07,83/2014 - др. закон, 101/2016 - др. закон и 47/2018), члана 18 а у вези члана 40. Статута општине Велико

Више

Страна 273 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 28 Датум: 01.јун 2016.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 28 КУРШУМЛИЈА Лист изл

Страна 273 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 28 Датум: 01.јун 2016.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 28 КУРШУМЛИЈА Лист изл Страна 273 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 28 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 5.Пословника о раду Скупштине општине Куршумлија ( Сл.лист општине Куршумлија бр.

Више

SL. GL. MRK. GRAD cdr

SL. GL. MRK. GRAD cdr Број: 5/15, 14.07.2015. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 31. Закона о буџетском систему Републике Српске (Службени гласник

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XV БРОЈ 6, 21. АПРИЛ 2017. ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 69. На основу члана 192. Закона о општем управном поступку ( Сл.лист СРЈ, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.гласник РС, бр.

Више

Microsoft Word - ????? ? ????????? ? ???????? ???????? ?????? ??

Microsoft Word - ????? ? ????????? ? ???????? ???????? ?????? ?? ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA IZBORNOG ZAKONA REPUBLIKE SRPSKE Član 1. U Izbornom zakonu Republike Srpske ( Službeni glasnik Republike Srpske, br. 34/02, 35/03, 24/04 i 19/05) u članu 4. stav 2. mijenja

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Краља Александра I Карађор

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Краља Александра I Карађор РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Краља Александра I Карађорђевића 4, 76230 Шамац, тел: 054/611-800, Факс:054/620-300

Више

GODINA LIV Apatin, 26. februar godine BROJ На основу члана 39. став 2. тачка 1. Закона о култури ( Службени гласник Републике Србије бр.72

GODINA LIV Apatin, 26. februar godine BROJ На основу члана 39. став 2. тачка 1. Закона о култури ( Службени гласник Републике Србије бр.72 GODNA LV Apatin, 26. februar 2018. godine BROJ 3 36. На основу члана 39. став 2. тачка 1. Закона о култури ( Службени гласник Републике Србије бр.72/2009 и 13/2016), члана 21. тачка 9. Статута општине

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list broj 11.doc

Microsoft Word - Sluzbeni list broj 11.doc TISKOVINA POŠTARINA PLAĆENA KOD POŠTE 24000 SUBOTICA SLUŽBENI LIST GRADA SUBOTICE BROJ: 11 GODINA: XLVIII DANA:16. mart 2012. CENA: 87,00 DIN. Na osnovu člana 22. i člana 26. Odluke o mesnim zajednicama

Више

13. новембар године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ АРИЉЕ Број 18 Ариље, 13. новембар године Година MMXVIII Број 18 САДРЖАЈ Реш

13. новембар године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ АРИЉЕ Број 18   Ариље, 13. новембар године Година MMXVIII Број 18 САДРЖАЈ Реш www.arilje.org.rs Ариље, 13. новембар 2018. године Година MMXV Број 18 САДРЖАЈ Решење о потврђивању мандата одборнику Скупштине општине Ариље Зорану Тодоровићу...2 Решење о потврђивању мандата одборнику

Више

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин Година LIV Број 5/2018 40 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштине Бачка Паланка број 24/2013 - пречишћен текст) и члана

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА 29.5.2019. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА 29.5.2019. ГОДИНЕ ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 146. Председник општине Врњачка

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

SL. GL. MRK. GRAD

SL. GL. MRK. GRAD Број: 5/09, 07.08.2009. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 5. и 29. Закона о буџетском систему Републике Српске (''Службени

Више

Microsoft Word - 1 Pravilnik o radu veca grupacija_2018

Microsoft Word - 1 Pravilnik o radu veca grupacija_2018 06-01 Број: 06-5537/4-2018 На основу члана 47. став 3. Статута Универзитета у Београду ( Гласник Универзитета у Београду, број 201/18), Сенат Универзитета, по указаној потреби, на седници одржаној 12.12.2018.

Више

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han На основу члана 32. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи (Сл. Гласник РС, број 129/07) и члана 41. став 1. тачка 1. и члана 138. Статута Општине Владичин Хан (Сл. Гласник Пчиоњског округа, број

Више

Microsoft Word - ???????? ??????? docx

Microsoft Word - ???????? ??????? docx Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXV - Број 4 15. мај 2019. година МОДРИЧА Аконтациона претплата за 2019. годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун: КМ 562-011-00000062-61 Тел/факс: 053/810-185 АКТИ СКУПШТИНЕ

Више

BOSNA I HERCEGOVINA

BOSNA I HERCEGOVINA BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO OPĆINA CENTAR JU OŠ «SILVIJE STRAHIMIR KRANJČEVIĆ», SARAJEVO POSLOVNIK O RADU KOMISIJE ZA EVIDENTIRANJE ZAPOSLENIKA ZA ČIJIM RADOM JE

Више

На основу члана 21. Статута Покрета обнове Краљевине Србије, Главни одбор Покрета обнове Краљевине Србије на I седници од 15. октобра године, до

На основу члана 21. Статута Покрета обнове Краљевине Србије, Главни одбор Покрета обнове Краљевине Србије на I седници од 15. октобра године, до На основу члана 21. Статута Покрета обнове Краљевине Србије, Главни одбор Покрета обнове Краљевине Србије на I седници од 15. октобра 2017. године, доноси ПРАВИЛНИК О ЛОКАЛНОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПОКРЕТА ОБНОВЕ

Више

На основу члана 57

На основу члана 57 Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Општина Кула Број:03-111-2/2015-6 03.03.2015. године К у л а На основу члана 25 Закона о јавном информисању и медијима (`Сл.гласник РС`,бр.83/2014), члана

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ

УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ СЕНАТ УНИВЕРЗИТЕТА П Р А В И Л Н И К О НАЧИНУ ИЗБОРА И БРОЈУ ЧЛАНОВА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА И ИЗБОРУ СТУДЕНАТА У НАСТАВНО-НАУЧНА/УМЈЕТНИЧКО ВИЈЕЋЕФАКУЛТЕТА/АКАДЕМИЈЕ И СЕНАТ ВИСОКЕ

Више

Slide 1

Slide 1 Р Е П У Б Л И К А С Р П С КA МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ РЕПУБЛИЧКИ ПЕДАГОШКИ ЗАВОД Наставни предмет Демократија и људска права у школској 2017/18. години у основним и средњим школама Републике Српске

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу Година LV Број 31/2018 284 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Републике Србије број 129/2007, 34/2010 - Одлука УС РС и 54/2011),

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXX Житиште Број 16. Излази по потреби страна 1. ЗАПИСНИК Образац ЖСО број 29/2016 О РАДУ ИЗБОРНЕ КОМИ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXX Житиште Број 16. Излази по потреби страна 1. ЗАПИСНИК Образац ЖСО број 29/2016 О РАДУ ИЗБОРНЕ КОМИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXX Житиште 27.4.2016. Број 16. Излази по потреби страна 1. ЗАПИСНИК Образац ЖСО број 29/2016 О РАДУ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ О РАСПОДЕЛИ ОДБОРНИЧКИХ МАНДАТА

Више

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, 01.10.2015. године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривредно-прехрамбене школе у Прокупљу Члан 1 Овим Пословником

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLVIII Број 30/ На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласни

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLVIII Број 30/ На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласни SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLV Број 30/2013 225 На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије број 129/2007), члана 28. Закона о комуналним

Више

Акта Изборне комисије

Акта Изборне комисије СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА СОМБОР Број 2 Сомбор, 11.03.2016. Година IХ Акта Изборне комисије 31. На основу члана 58. Закона о локалним изборима ("Сл. гласник РС" 129/07, 34/2010 и 54/2011) и сходно члану 34.

Више

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана 02. 06. 2018. године, у Чачку, Председништво Српског покрета Двери, донело је, измењен и допуњен ПОСЛОВНИК

Више

Sl

Sl СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 6. ВРБАС 12. МАЈ 2008. ГОДИНА XLIV 31. ЗАПИСНИК О РАДУ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ИЗБОРНЕ ЈЕДИНИЦЕ НА УТВРЂИВАЊУ РЕЗУЛТАТА ГЛАСАЊА ЗА ИЗБОР ПОСЛАНИКА У СКУПШТИНУ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА

РЕПУБЛИКА СРПСКА РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ЗА ПРОСТОРНО УРЕЂЕЊЕ, ГРАЂЕВИНАРСТВО И ЕКОЛОГИЈУ ПРАВИЛНИК О УПИСУ У РЕГИСТАР ЗАЈЕДНИЦА ЗГРАДА СА ОБРАСЦИМА АКАТА ЗА ЈЕДИНСТВЕНУ ПРИМЈЕНУ ЗАКОНА О ОДРЖАВАЊУ ЗГРАДА Бања Лука,

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК О П Ш Т И Н Е С Т А Н А Р И ЈЕЗИК СРПСКОГ НАРОДА БРОЈ:5 ГОДИНА: IV СТАНАРИ 29. АВГУСТ ГОДИНЕ I АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 95. На ос

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК О П Ш Т И Н Е С Т А Н А Р И ЈЕЗИК СРПСКОГ НАРОДА БРОЈ:5 ГОДИНА: IV СТАНАРИ 29. АВГУСТ ГОДИНЕ I АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 95. На ос СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК О П Ш Т И Н Е С Т А Н А Р И ЈЕЗИК СРПСКОГ НАРОДА БРОЈ:5 ГОДИНА: IV СТАНАРИ 29. АВГУСТ 2018. ГОДИНЕ I АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 95. На основу члана 37. Статута општине Станари ( Службени гласник

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/2015 281 На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије, број 129/2007 и 83/2014 - др.

Више

Република Српска Град Бања Лука Скупштина Града Предсједник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 07/1-608/18. Дана: године На основу члан

Република Српска Град Бања Лука Скупштина Града Предсједник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 07/1-608/18. Дана: године На основу члан Република Српска Град Бања Лука Скупштина Града Предсједник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 07/1-608/18. Дана: 14.6.2018. године На основу члана 44. Статута Града Бања Лука ( Службени гласник Града

Више

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18 26.11.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 11, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 11/18 На основу члана 31. став ђ) Закона о буџетском систему ( Службени гласник Републике

Више

ТЕСТ УЗОРАК Б (за стицање знања предсједника и чланова бирачког одбора) Име и презиме: Мјесто и датум полагања теста: Упутство: Попуњавање овог теста

ТЕСТ УЗОРАК Б (за стицање знања предсједника и чланова бирачког одбора) Име и презиме: Мјесто и датум полагања теста: Упутство: Попуњавање овог теста ТЕСТ УЗОРАК Б (за стицање знања предсједника и чланова бирачког одбора) Име и презиме: Мјесто и датум полагања теста: Упутство: Попуњавање овог теста врши се заокруживањем тачног одговора од понуђених

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година L Број 22. ТЕМЕРИН 28.11.2017. Примерак 100,00 динара 224. На основу члана 44. став 1. тачка 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник Републике Србије'',

Више

Број Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња године Број: 12 РЕПУБЛИКА СР

Број Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња године Број: 12 РЕПУБЛИКА СР Број 12 30.06.2017 Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња 30.06.2017. године Број: 12 -Скупш тина општине- БРОЈ:11-О6-19/17-1 лист непокретности бр.

Више

Број: СТРАНА 47. OLDAL szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007

Број: СТРАНА 47. OLDAL szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007 Број: 16. 09.06.2016. СТРАНА 47. OLDAL 2016. 06.09. 16. szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007 и 83/2014 др. закон) и члана 47. тачка 12. Статута

Више

На основу члана 19

На основу члана 19 На основу члана 15. Закона о локалним изборима (''Службени гласник Републике Србије'' бр.129/07, 34/10 - одлука УС и 54/11), Изборна комисија градске општине Вождовац, на седници одржаној дана 08.03.2016.

Више

Број 7 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ШИД четвртак 27. јун СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ШИД Година I Шид Број 7/ јун година На основу члана 63.

Број 7 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ШИД четвртак 27. јун СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ШИД Година I Шид Број 7/ јун година На основу члана 63. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ШИД Година I Број 7/2013. 27. јун 2013. година На основу члана 63. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/2009, 73/2010,101/2010,101/2011 и 93/2012); члана 32.

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН Број 12 Година Излази по потреби Цена 240 динара На основу члaна 99. Закона о планирању и изградњи ("Служ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН Број 12 Година Излази по потреби Цена 240 динара На основу члaна 99. Закона о планирању и изградњи (Служ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН Број 12 Година 14 10.05.2018. Излази по потреби Цена 240 динара На основу члaна 99. Закона о планирању и изградњи ("Службени гласник РС" бр. 72/09, 81/09, 24/11, 121/2012,

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Pravilnik o načinu izbora i broju članova Studentskog parlamenta i izboru studenata u nastavno-naučna/umjetničko vijeće fakulteta/Akademije umjetnosti

Pravilnik o načinu izbora i broju članova Studentskog parlamenta i izboru studenata u nastavno-naučna/umjetničko vijeće fakulteta/Akademije umjetnosti УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ СЕНАТ УНИВЕРЗИТЕТА П Р А В И Л Н И К О НАЧИНУ ИЗБОРА И БРОЈУ ЧЛАНОВА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА И ИЗБОРУ СТУДЕНАТА У НАСТАВНО-НАУЧНА/УМЈЕТНИЧКО ВИЈЕЋЕ ФАКУЛТЕТА/АКАДЕМИЈЕ УМЈЕТНОСТИ

Више

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, 12.06.2019.године На основу члана 70. Закона о јавним набавкама (Службени гласник БиХ бр. 39/14)

Више

SLUŽBENI LIST OPŠTINE TUTIN broj 2/ godine GODINA BROJ 2/2016 TUTIN, godine IZLAZI PO POTREBI REPUBLIKA SBIJA OP

SLUŽBENI LIST OPŠTINE TUTIN broj 2/ godine GODINA BROJ 2/2016 TUTIN, godine IZLAZI PO POTREBI REPUBLIKA SBIJA OP GODINA 2016. BROJ 2/2016 TUTIN, 09. 03. 2016. godine IZLAZI PO POTREBI REPUBLIKA SBIJA OPŠTINA TUTIN Opštinska izborna komisija I Broj: 013-1/2016 Dana, 08.03.2016. godine T U T I N Na osnovu člana 15.

Више

Microsoft Word - Odluka o odrzavanju izbora u SSS Srbije 2

Microsoft Word - Odluka o odrzavanju izbora u SSS Srbije 2 ВЕЋЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ Број: 01-362/1 Београд,29.јун 2009. године На основу члана 49. Статута Савеза самосталних синдиката Србије, Веће Савеза самосталних синдиката Србије, на седници

Више

На основу члана 56. Закона о високом образовању ("Сл. гласник РС" број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе

На основу члана 56. Закона о високом образовању (Сл. гласник РС број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе На основу члана 56. Закона о високом образовању ("Сл. гласник РС" број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе струковних студија Висан у Београду, на седници од

Више

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЋИЋЕВАЦ Година XXXIX- Број 6 Ћићевац, 19.3.2019. године Примерак 100,00 дин. Годишња претплата 2.000,00 дин. АКТИ КОМИСИЈЕ ЗА ИЗБОР ЧЛАНОВА ТЕЛА ЗА ПРАЋЕЊЕ ПРИМЕНЕ ЛАП 1. На основу

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА ОПШТИНСКЕ

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД ПРИЈЕДОР ГРАДОНАЧЕЛНИК П Р И Ј Е Д Л О Г На основу члана 82. став 1. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице

РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД ПРИЈЕДОР ГРАДОНАЧЕЛНИК П Р И Ј Е Д Л О Г На основу члана 82. став 1. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД ПРИЈЕДОР ГРАДОНАЧЕЛНИК П Р И Ј Е Д Л О Г На основу члана 82. став 1. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе ( Службени гласник Републике Српске,

Више

Službeni glasnik br. 7-17

Službeni glasnik br. 7-17 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net ГОДИНА 2017. Број: 7/17 03.05.2017. Гласник издаје Скупштина општине Лопаре, а уређује га Стручна

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА ХЕМИЈСКОГ ФАКУЛТЕТА Београд 2013

ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА ХЕМИЈСКОГ ФАКУЛТЕТА Београд 2013 ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА ХЕМИЈСКОГ ФАКУЛТЕТА Београд 2013 Основне одредбе Члан 1 Овим Пословником о раду се уређују: делатност, избор, рад, управљање и организација Студентског парламента

Више

Microsoft Word - SL. GL. BR doc

Microsoft Word - SL. GL. BR doc GODINA XIV ПЕТАК 08.04.2005. BROJ: 3/2005 25. На основу члана 10. Статута општине ( Сл.гласник општине,бр. 2/2000) члана 174.став 2. Пословника Скупштине општине ( Сл.гласник општине,бр. 10/2001) Скупштине

Више

МОДЕЛ ПОСЛОВНИКА О РАДУ САВЕТА РОДИТЕЉА

МОДЕЛ ПОСЛОВНИКА О РАДУ САВЕТА РОДИТЕЉА ОШ ''ЈОВАН СТЕРИЈА ПОПОВИЋ'', БЕОГРАД, ВОЈВОЂАНСКА 61 П О С Л О В Н И К О РАДУ САВЕТА РОДИТЕЉА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ЈОВАН СТЕРИЈА ПОПОВИЋ Београд, 2018.г. 1 Садржај I. ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ...3 II. РАД И ОДЛУЧИВАЊЕ

Више

Na temelju članka 2,12 i 2

Na temelju članka  2,12 i 2 Na temelju članka 2,12 i 2.14 Izbornog zakona BiH ( Službene glasnik BiH broj: 23/01, 7/02, 9/02, 20/02, 25/02, 4/04, 20/04, 25/05, 52/05, 65/05, 77/05, 11/06, 24, 06, 32/07, 33/08, 37/08, 32/10, 18/13),

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број /2019 Дана: године СОКОБАЊА ПР

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број /2019 Дана: године СОКОБАЊА ПР РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број 404-18-7/2019 Дана: 21.01.2019. године СОКОБАЊА ПРЕДМЕТ: Измена Конкурсне документације за јавну набавку

Више

Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj g

Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj g Na osnovu člana 17, Statuta Udruženja graďana ''Nešto Više'', Skupština Udruženja graďana ''Nešto Više'' je na svojoj sjednici, održanoj 05.07.2008. godine, usvojila POSLOVNIK O RADU Skupštine Udruženja

Више

KONACNA-ODLUKA za tekucu i stalnu rezervu

KONACNA-ODLUKA za tekucu i stalnu rezervu Na osnovu člana 43 stav 1 Zakona o budžetu i fiskalnoj odgovornosti ("Službeni list Crne Gore", br. 20/14 i 56/14), člana 53 stav 2 i 3 i člana 54 stav 5 Zakona o finansiranju lokalne samouprave ("Službeni

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo Na osnovu člana 34. stav 1 tačka 2 i člana 125. stav 3 Statuta opštine Bijelo Polje Polje ( Sl.list RCG- opštinski propisi br. 25/04, 33/06 i Sl.list. CG -opštinski propisi br. 18/10), Skupština Opštine

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVII БРОЈ ДЕЦЕМБАР 2017.ГОДИНЕ Цена овог броја је 50 динара Годишња претплата је динара

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVII БРОЈ ДЕЦЕМБАР 2017.ГОДИНЕ Цена овог броја је 50 динара Годишња претплата је динара СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVII БРОЈ 25 12. ДЕЦЕМБАР 2017.ГОДИНЕ Цена овог броја је 50 динара Годишња претплата је 1.000 динара АКТА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 133. економска класификација

Више

Microsoft Word - Ispitni zadatak А semafor ceo dokument

Microsoft Word - Ispitni zadatak  А semafor ceo dokument ПРАКТИЧНИ ИСПИТ ЗА КАТЕГОРИЈУ AM, A1, A2, A ИСПИТНИ ЗАДАТАК БРОЈ 1 Практични испит састоји се из: управљања возилом на уређеном полигону за практичну обуку и управљања возилом у саобраћају на јавном путу.

Више

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БАЊА ЛУКА Преглед издатих енергетских цертификата на подручју града Бања Лука, од стране Фонда за заштиту животне средине и енерг

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БАЊА ЛУКА Преглед издатих енергетских цертификата на подручју града Бања Лука, од стране Фонда за заштиту животне средине и енерг ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БАЊА ЛУКА Преглед издатих енергетских на подручју града, од стране Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске, на основу члана 94. става (2), Закона

Више

Microsoft Word - Zakon_o_studentskom_standardu

Microsoft Word - Zakon_o_studentskom_standardu З А К О Н О СТУДЕНТСКОМ СТАНДАРДУ I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Студентски стандард у смислу овог закона је дјелатност од општег интереса којом се стварају материјални и други услови за стицање високог образовања,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 3. ВРБАС 12. МАРТ ГОДИНА XLVII 3. На основу члана 14. Закона о локалним изборима (''Службени гласник Републике

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 3. ВРБАС 12. МАРТ ГОДИНА XLVII 3. На основу члана 14. Закона о локалним изборима (''Службени гласник Републике СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРБАС БРОЈ 3. ВРБАС 12. МАРТ 2012. ГОДИНА XLVII 3. На основу члана 14. Закона о локалним изборима (''Службени гласник Републике Србије'', број 129/2007, 34/2010. и 54/2010.), члана

Више