Microsoft Word - SL. GL. BR doc

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - SL. GL. BR doc"

Транскрипт

1 GODINA XIV ПЕТАК BROJ: 3/ На основу члана 10. Статута општине ( Сл.гласник општине,бр. 2/2000) члана 174.став 2. Пословника Скупштине општине ( Сл.гласник општине,бр. 10/2001) Скупштине општине на VI сједници Скупштине општине одржаној дана године донијела је сљедећу О Д Л У К У о допуни Пословника Скупштине општине У Пословнику Скупштине општине ("Службени гласник општине број: 10/2001) врше се допуне како слиједи: Члан 1. У члану 42. Пословника скупштине општине додаје се тачка 7. која гласи: " Комисија за младе " Члан 2. Иза члана 54. Пословника скупштине општине додаје се члан 54. а који гласи "Комисија за младе : - израђује у сарадњи са омладинским савјетом општине приједлог средњорочног и краткорочног плана Омладинске политике за општину која мора бити у складу са омладинском политиком Републике Српске и предлаже га Скупштини општине, - учествује у остваривању и провођењу Омладинске политике за општину заједно са надлежним органима општине, - предлаже скупштини општине при усвајању буџета општине, издвјање новчаних средстава потребних за реализацију омладинске политике. Члан 3. Иза предложеног члана 54. а Пословника скупштине општине додаје се члан 54. б који гласи: " Комисија за младе има предједника, замјеника предсједника и три члана. Чланови комисије се бирају и то: два из реда омладинског савјета општине и три члана из реда одборника скупштине општине. Члан 4. Ова одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у Службеном гласнику оппштине. Број: /05 Датум: Прим.др. Азра Пашалић, с.р.

2 Страна 39 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/ На основу члана 12. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС",бр. 101/04) и члана 10. Статута општине ("Службени гласник општине ",бр. 2/2000), Скупштина општине на VI сједници одржаној године донијела је О Д Л У К У о задужењу Општине ради реализације пројеката у области комуналне инфраструктуре на подручју општине I Овом одлуком задужује се Општина ради реализације пројеката у области комуналне инфраструктуре на подручју општине. II Укупна средства задружења за реализацију пројеката из тачке 1. ове одлуке износе ,00 КМ (осамнаестмилиона конвертибилних марака), како је дефинисано у тачкама III, IV, V, VI и VII ове одлуке. III За пројекат "Водоснабдјевање општине, са приградским насељима Козарац, Љубија, Хамбарине, Брезичани и Омарска", чија је вриједност ,00 КМ од чега се Пројектом Владе Швајцарске обезбиједило ,00 КМ. Општина обезбјеђује ,00 КМ. IV За пројекат "Изградња канализационог система са уређајима за пречишћавање и других отпадних вода у насељу "Тукови", чија је вриједност ,00 КМ, од чега је Влада СР Њемачке и Влада Републике Српске, обезбиједила средства у висини од ,00 КМ. Општина обезбјеђује ,00 КМ. V За пројекат "Реконструкција главне улице у Општини", чија је вриједност ,00 КМ од чега је ,00 КМ обезбијеђено из накнаде на име ренте у Буџету општине. Општина обезбјеђује ,00 КМ. VI За пројекат "Реконструкција уличне расвјете у општини и насељима Љубија и Омарска", чија је вриједност ,00 КМ, од чега је у Буџету општине обезбјеђено ,00 КМ. Општина обезбјеђује ,00 КМ. VII За пројекат "Реконструкција путне мреже" (локални и некатегорисани путеви) чија је вриједност ,00 КМ, од чега ће се ,00 КМ обезбиједити учешћем грађана. Општина обезбјеђује ,00 КМ. VIII Средства из тачке I ове одлуке за која се задужује Општина, обезбједиће се дугорочним кредитима банака или других организација.

3 Страна 40 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 IX Овлашћује се Начелник општине да, у случају потребе, може преносити средства са једног пројекта на други, с тим да не доводи у питање њихово извршење и о томе на првој наредној сједници обавјести Скупштину општине. Х Ова одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Датум, године Прим. др. Азра Пашалић, с.р. 27. На основу члана 27. став 3. Закона о уређењу простора - пречишћени текст ("Службени гласник РС",бр. 84/02 и 13/03) и члана 10. Статута општине ("Сл.гласник општине ",бр. 2/2000), Скупштина општине на VI сједници одржаној дана године, донијела је О Д Л У К У О ДОНОШЕЊУ ПЛАНА ПАРЦЕЛАЦИЈЕ БРОЈ: /04 ОД ДЕЦЕМБРА 2004.ГОДИНЕ Члан 1. Доноси се план парцелације бр /04 од децембра 2004.године ( у даљем тексту План), за просторну цјелину у насељу Доња Пухарска у сврху формирања грађевинских парцела за стамбену изградњу инвеститора Куртовић Азиза. Граница простора која је обухваћен Планом дефинисане су на графичком прилогу у омјеру 1:1000. Члан 2. Елаборат Плана састоји се од текстуалног и графичког дијела: I Текстуални дио Плана садржи: 1. Постојеће стање, 2. План парцелације, 3. План просторне организације, II Графички дио 1. Постојеће стање П=1 : 1000, 2. Извод из Урбанистичког плана, 3. План парцелације, 4. План просторне организације. Члан 3. Елаборат Плана израђен је од стране "Индустропројект" А.Д. јула 2002.године, прилог је и саставни дио ове Одлуке. Члан 4. План се излаже на јавни увид код Општинског органа управе надлежног за послове просторног уређења. Члан 5. О провођењу ове Одлуке стараће се орган из члана 4. Одлуке.

4 Страна 41 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 Члан 6. Ова Одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Датум, године Прим. др. Азра Пашалић, с.р. 28. На основу члана 27. став 3. Закона о уређењу простора - пречишћени текст ("Службени гласник РС",бр. 84/02 и 13/03) и члана 10. Статута општине ("Сл.гласник општине ",бр. 2/2000), Скупштина општине на VI сједници одржаној дана године, донијела је О Д Л У К У О ДОНОШЕЊУ ПЛАНА ПАРЦЕЛАЦИЈЕ БРОЈ: /04 ОД ДЕЦЕМБРА 2004.ГОДИНЕ Члан 1. Доноси се план парцелације бр /04 од децембра 2004.године ( у даљем тексту План), а у сврху изградње породичних стамбених објеката, инвеститор Додош Сташе, која се налази у насељу Пухарска II у у. Граница простора који је обухваћен Планом дефинисане су на графичком прилогу у омјеру 1:500. Члан 2. Елаборат Плана састоји се од текстуалног и графичког дијела: 1. I Графички дио Плана садржи: 1. Постојеће стање, 2. Парцелација земљишта 3. Извод из Урбанистичког плана. Члан 3. Елаборат Плана израђен је од стране "Индустропројект" А.Д. у децембру 2004.године, прилог је и саставни дио ове Одлуке. Члан 4. План се излаже на јавни увид код општинског органа управе надлежног за послове просторног уређења. Члан 5. О провођењу ове Одлуке стараће се орган из члана 4. Одлуке. Члан 6. Ова Одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Датум, године Прим. др. Азра Пашалић, с.р.

5 Страна 42 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/ На основу члана 10. Статута општине ("Сл.гласник општине ",бр.2/2000), и члана 105. Пословника Скупштине општине ("Сл.гласник општине ",бр. 10/2001), разматрајући пресуду Окружносг суда у Бања Луци број: У-34/04 од године Скупштина општине на VI сједници одржаној године, донијела је следеће 1. Кадић Изет из а разрјешава се дужности предсједника Скупштине општине дана године. 2. Ово рјешење ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у "Службеном гласнику општине ". О б р а з л о ж е њ е Кадић Изет предсједник Скупштине општине на лични захтјев разрјешен је дужности предсједника Скупштине дана године на сједници Скупштине општине која је заказана и одржана у складу са смјерницама и препоруком Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске. На горе наведеној сједници предсједавајући скупштине је у складу са чланом 23. Пословника Скупштине општине констатовао његову оставку и није се отварала расправа нити се дискутовало о поднешеној оставци, него је Скупштина донијела Рјешење о престанку функције. Кадић Изет је покренуо управни спор на Рјешење о разрјешењу које је Скупштина донијела године па је тужбу против тог Рјешења проширио и на ново Рјешење број: /04 од године, иако је Скупштина прво Рјешење о разрјешењу број: /03 од године својим актом број: /04 ставила ван снаге. Окружни суд у Бања Луци Пресудом: бр.у-34/04 од године поништио оспорени акт, а као један од разлога навео је да је Скупштина заказана и одржана противно одредбама Пословника Скупштине општине, односно противно прописаној процедури због чега се не може сматрати ни легалним прихватање и констатовање оставке Кадић Изета. Скупштина је на својој конституирајућој сједници од године поред одборника из старог сазива разрјешила и све функционере тога сазива, а како није имала нити је могла имати у виду да ће Рјешење о разрјешењу предсједника Скупштине Кадић Изета бити поништено те није могла донијети рјешење по том питању. У поновљеној процедури Скупштина је на горе наведеној сједници, имајући у виду све разлоге и чињенице донијела напријед наведено Рјешење. Број: /05 Прим. др. Азра Пашалић, с.р. 30. На основу члана 10. Статута општине ("Сл.гласник општине ",бр.2/2000), и члана 105. Пословника Скупштине општине ("Сл.гласник општине ",бр. 10/2001), разматрајући пресуду Окружносг суда у Бања Луци број: У-35/04 од године Скупштина општине на VI сједници одржаној године, донијела је следеће 1. Змијањац Горан из а разрјешава се дужности потпредсједника Скупштине општине дана године. 2. Ово рјешење ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у "Службеном гласнику општине ".

6 Страна 43 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 О б р а з л о ж е њ е Змијањац Горан потпредсједник Скупштине општине на лични захтјев разрјешен је дужности потпредсједника Скупштине дана године на сједници Скупштине општине која је заказана и одржана у складу са смјерницама и препоруком Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске. На горе наведеној сједници предсједавајући скупштине је у складу са чланом 23. Пословника Скупштине општине констатовао његову оставку и није се отварала расправа нити се дискутовало о поднешеној оставци, него је Скупштина донијела Рјешење о престанку функције. Змијањац Горан је покренуо управни спор на Рјешење о разрјешењу које је Скупштина донијела године па је тужбу против тог Рјешења проширио и на ново Рјешење број: /04 од године, иако је Скупштина прво Рјешење о разрјешењу број: /03 од године својим актом број: /04 ставила ван снаге. Окружни суд у Бања Луци Пресудом: бр.у-35/04 од године поништио оспорени акт, а као један од разлога навео је да је Скупштина заказана и одржана противно одредбама Пословника Скупштине општине, односно противно прописаној процедури због чега се не може сматрати ни легалним прихватање и констатовање оставке Змијањац Горана. Скупштина је на својој конституирајућој сједници од године поред одборника из старог сазива разрјешила и све функционере тога сазива, а како није имала нити је могла имати у виду да ће Рјешење о разрјешењу потпредсједника Скупштине Змијањац Горана бити поништено те није могла донијети рјешење по том питању. У поновљеној процедури Скупштина је на горе наведеној сједници, имајући у виду све разлоге и чињенице донијела напријед наведено Рјешење. Број: /05 Датум: Прим. др. Азра Пашалић, с.р. 31. На основу члана 10. Статута општине ("Сл.гласник општине ",бр.2/2000), и члана 105. Пословника Скупштине општине ("Сл.гласник општине ",бр. 10/2001), разматрајући пресуду Окружносг суда у Бања Луци број: У-33/04 од године Скупштина општине на VI сједници одржаној године, донијела је следеће 1. Вуковић Раденко из а разрјешава се дужности секретара Скупштине општине дана године. 2. Ово рјешење ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у "Службеном гласнику општине ". О б р а з л о ж е њ е Вуковић Раденко секретар Скупштине општине на лични захтјев разрјешен је дужности секретара Скупштине дана године на сједници Скупштине општине која је заказана и одржана у складу са смјерницама и препоруком Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске. На горе наведеној сједници предсједавајући скупштине је у складу са чланом 23. Пословника Скупштине општине констатовао његову оставку и није се отварала расправа нити се дискутовало о поднешеној оставци, него је Скупштина донијела Рјешење о престанку функције.

7 Страна 44 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 Вуковић Раденко је покренуо управни спор на Рјешење о разрјешењу које је Скупштина донијела године па је тужбу против тог Рјешења проширио и на ново Рјешење број: /04 од године, иако је Скупштина прво Рјешење о разрјешењу број: /03 од године својим актом број: /04 ставила ван снаге. Окружни суд у Бања Луци Пресудом: бр.у-33/04 од године поништио оспорени акт, а као један од разлога навео је да је Скупштина заказана и одржана противно одредбама Пословника Скупштине општине, односно противно прописаној процедури због чега се не може сматрати ни легалним прихватање и констатовање оставке Вуковић Раденка. Скупштина је на својој конституирајућој сједници од године поред одборника из старог сазива разрјешила и све функционере тога сазива, а како није имала нити је могла имати у виду да ће Рјешење о разрјешењу секретара Скупштине Вуковић Раденка бити поништено те није могла донијети рјешење по том питању. У поновљеној процедури Скупштина је на горе наведеној сједници, имајући у виду све разлоге и чињенице донијела напријед наведено Рјешење. Број: /05 Прим. др. Азра Пашалић, с.р. 32. На основу члана 10. Статута општине ("Сл.гласник општине ",бр. 2/2000), и члана 104. Пословника Скупштине општине ("Сл.гласник општиен, бр. 10/2001), разматрајући Нацрт статута општине Скупштина општине на VI сједници одржаној године, донијела је следећи З А К Љ У Ч А К 1. Усваја се Нацрт статута општине са примједбама и приједлозима одборника Скупштине општине. 2. Нацрт статута упућује се на јавну расправу. 3. Јавна расправа трајаће 30 дана и вршиће се путем презентације у јавним гласилима те непосредно са свим заинтересованим субјектима. 4. Овај Закључак ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Прим. др. Азра Пашалић, с.р. 33. На основу члана 10. Статута општине ("Сл.гласник општине ",бр. 2/2000), и члана 104. Пословника Скупштине општине ("Сл.гласник општине ",бр. 10/2001), разматрајући Приједлог допуне Уговора о оснивању Више пословне школе индустријског инжињерства, организације и менаџмента, Скупштина општине на VI сједници одржаној године, донијела је следећи З А К Љ У Ч А К 1. Усваја се Приједлог допуне уговора о оснивању Више пословне школе индустријског инжињерства, организације и менаџмента како је то предложено.

8 Страна 45 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/ Овај закључак ступа на снагу даном доношења, а објавиће се у "Службеном гласнику општине ". Број: / АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ Прим. др. Азра Пашалић, с.р. На основу члана 72. став 3. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске",број 101/04) а у вези са чланом 16. Закона о поступку набавке робе, услуга и уступању радова ("Службени гласник Републике Српске",број 20/01), Начелник општине д о н о с и: о именовању комисије за прихватање и отварање понуда за извођење радова на санацији оштећења коловоза локалних путева са асфалтним коловозним застором на територији општине и на санацији оштећења улица са асфалтним коловозним застором у у и насељеним мјестима Омарска, Козарац, Доња Љубија и Брезичани I. У комисију за прихватање и отварање понуда за извођење радова на санацији оштећења коловоза на локалним путевима и улицама у насељима са асфалтним коловозним застором на територији општине именују се: 1. Вукадиновић Радан дипл.инг. саобраћаја, предсједник 2. Ђукановић Миленко дипл.економиста, члан 3. Даљевић Радана дипл. правник, члан. II. Комисија из тачке I овог рјешења дужна је да: 1. упути позив за учествовање на јавном надметању, 2. припреми одговарајућу документацију за јавно надметање са свим упуствима и условима надметања, 3. учесницима у јавном надметању осигура примјеран рок за прибављање документације и подношење понуда, 4. одреди рок, мјесто и вријеме предаје и јавног отварања понуда 5. обезбједи отварање и прихватање понуда 6. обавјести препорученим писмом учесника јавног надметања о избору понуде и 7. предложи Начелнику општине закључење уговора са изабраним понуђачем. III Ово рјешење ступа на снагу даном доношења, а исто ће се објавити у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Начелник Општине: Марко Павић,с.р. На основу члана 72. став 3. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске",број 101/04) а у вези са чланом 16. Закона о поступку набавке робе, услуга и уступању радова ("Службени гласник Републике Српске",број 20/01), Начелник општине д о н о с и:

9 Страна 46 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 о именовању комисије за прихватање и отварање понуда за извођење радова на изради и одржавању вертикалне саобраћајне сигнализације на путевима на територији општине I. У комисију за прихватање и отварање понуда за извођење радова на изради и одржавању вертикалне саобраћајне сигнализације на путевима на територији општине, према рјешењима инспектора за јавне путеве и Одјељења за стамбено комуналне послове именују се: 1. Вукадиновић Радан дипл.инг. саобраћаја, предсједник 2. Ђукановић Миленко дипл.економиста, члан 3. Даљевић Радана дипл. правник, члан. II. Комисија из тачке I овог рјешења дужна је да: 1. упути позив за учествовање на јавном надметању, 2. припреми одговарајућу документацију за јавно надметање са свим упуствима и условима надметања, 3. учесницима у јавном надметању осигура примјеран рок за прибављање документације и подношење понуда, 4. одреди рок, мјесто и вријеме предаје и јавног отварања понуда 5. обезбједи отварање и прихватање понуда 6. обавјести препорученим писмом учесника јавног надметања о избору понуде и 7. предложи Начелнику општине закључење уговора са изабраним понуђачем. III Ово рјешење ступа на снагу даном доношења, а исто ће се објавити у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Начелник Општине: Марко Павић,с.р. На основу члана 72. став 3. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске",број 101/04) а у вези са чланом 16. Закона о поступку набавке робе, услуга и уступању радова ("Службени гласник Републике Српске",број 20/01), Начелник општине д о н о с и: о именовању комисије за прихватање и отварање понуда за извођење радова на санацији оштећења локалних путева са макадамским коловозним застором на територији општине I. У комисију за прихватање и отварање понуда за извођење радова на санацији оштећења локалних путева са макадамским коловозним застором на територији општине именују се: 1. Вукадиновић Радан дипл.инг. саобраћаја, предсједник 2. Ђукановић Миленко дипл.економиста, члан 3. Даљевић Радана дипл. правник, члан.

10 Страна 47 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 II. Комисија из тачке I овог рјешења дужна је да: 1. упути позив за учествовање на јавном надметању, 2. припреми одговарајућу документацију за јавно надметање са свим упуствима и условима надметања, 3. учесницима у јавном надметању осигура примјеран рок за прибављање документације и подношење понуда, 4. одреди рок, мјесто и вријеме предаје и јавног отварања понуда 5. обезбједи отварање и прихватање понуда 6. обавјести препорученим писмом учеснике јавног надметања о избору понуде и 7. предложи Начелнику општине закључење уговора са изабраним понуђачем. III Ово рјешење ступа на снагу даном доношења, а исто ће се објавити у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Начелник Општине: Марко Павић,с.р. На основу члана 72. став 3. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске",број 101/04) а у вези са чланом 16. Закона о поступку набавке робе, услуга и уступању радова ("Службени гласник Републике Српске",број 20/01), Начелник општине д о н о с и: о именовању комисије за прихватање и отварање понуда за извођење радова на означавању и одржавању хоризонталне саобраћајне сигнализације на улицама на територји општине I. У комисију за прихватање и отварање понуда за извођење радова на означавању и одржавању хоризонталне саобраћајне сигнализације на улицама на територији општине, према Програму означавања хоризонталне саобраћајне сигнализације Одјељења за стамбено комуналне послове именују се: 1. Вукадиновић Радан дипл.инг. саобраћаја, предсједник 2. Ђукановић Миленко дипл.економиста, члан 3. Даљевић Радана дипл. правник, члан. II. Комисија из тачке I овог рјешења дужна је да: 1. упути позив за учествовање на јавном надметању, 2. припреми одговарајућу документацију за јавно надметање са свим упуствима и условима надметања, 3. учесницима у јавном надметању осигура примјеран рок за прибављање документације и подношење понуда, 4. одреди рок, мјесто и вријеме предаје и јавног отварања понуда 5. обезбједи отварање и прихватање понуда 6. обавјести препорученим писмом учесника јавног надметања о избору понуде и 7. предложи Начелнику општине закључење уговора са изабраним понуђачем.

11 Страна 48 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 III Ово рјешење ступа на снагу даном доношења, а исто ће се објавити у "Службеном гласнику општине ". Број: /05 Начелник Општине: Марко Павић,с.р ОГЛАСНИ ДИО На основу члана 29. Правилника о упису у регистар заједница етажних власника стамбених зграда ("Сл.гласник РС",бр. 74/03) Одјељење за стамбено комуналне послове Општинске управе објављује О Г Л А С Код Одјељења за стамбено комуналне послове Општинске управе извршен је упис Заједница етажних власника стамбених зграда у: * Регистарском листу број 92/05 Рјешењем број: /05 од године. Назив и сједниште: Заједница етажних власника дијела зграде Х-1, улаз А,, Ул. Војводе Путника бр. 11. Оснивачи: 20 етажних власника дијела зграде-улаза. Дјелатност: Управљање дијелом зграде- улазом за рачун етажних власника. Иступа у правном промету самостално у оквиру дјелатности, за обавезе одговара цјелокупном имовином. Чланови одговарају супсидијарно до висине удјела у плаћању трошкова одржавања дијела зграде-улаза. Заступа: Гљатић Славко, предсједник управног одбора, самостални и без ограничења. * Регистарском листу број 93/05 Рјешењем број: /05 од године. Назив и сједниште: Заједница за управљање зградом,, Краља Александра 1-Б. Оснивачи: 14 етажних власника. Дјелатност: Управља зградом за рачун етажних власника. Иступа у правном промету самостално у оквиру дјелатности, за обавезе одговара цјелокупном имовином. Чланови одговарају супсидијарно до висине удјела у плаћању трошкова одржавања зграде Заступа: Раде Ступар, предсједник Управног одбора самостално и без ограничења. * Регистарском листу број 94/05 Рјешењем број: /05 од године. Назив и сједниште: Заједница за управљање дијелом зграде Г-4 улаз 1, лијеви, М.П. Зимоњића бр. 15. Оснивачи: 20 етажних власника дијела зграде-улаза. Дјелатност: Управљање дијелом зграде-улаза за рачун етажних власника. Иступа у правном промету самостално у оквиру дјелатности, за обавезе одговара цјелокупном имовином. Чланови одговарају супсидијарно до висине удјела у плаћању трошкова одржавања дијела зграде-улаза. Заступа: Пушац Зоран, предсједник управног одбора, самостално и без ограничења. * Регистарском листу број 96/05 Рјешењем број: /05 од године. Назив и сједниште: Заједница етажних власника "Пећани Ц-4-улаз 6",, Ул. Војводе Путника бб. Оснивачи: 8 етажних власника дијела зграде-улаза. Дјелатност: Управљање дијелом зграде- улазом за рачун етажних власника.

12 Страна 49 "СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК" БРОЈ: 3/2005 Иступа у правном промету самостално у оквиру дјелатности, за обавезе одговара цјелокупном имовином. Чланови одговарају супсидијарно до висине удјела у плаћању трошкова одржавања дијела зграде-улаза. Заступа: Ећим Илија, предсједник скупштине заједнице, самостално и без ограничења. С А Д Р Ж А Ј Редни број Страна 25. Одлука о допуни Пословника Скупштне општине Одлуку о задужењу Општине ради реализације пројеката у области комуналне инфраструктуре на подручју општине Одлука о доношењу плана парцелације број:02-174/ Одлука о доношењу плана парцелације број:02-279/ Рјешење о разрјешењу Кадић Изета Рјешење о разрјешењу Змијањац Горана Рјешење о разрјешењу Вуковић Раденко Закључак о усвајању Нацрта Статута општине Закључак о усвајању допуне Уговора Више пословне школе Акти Начелника општине Огласни дио "Службени гласник" издаје Скупштина општине, а уређује га и штампа Стручна служба Скупштине општине. За Главног и одговорног уредника ШКОНДРИЋ ЖЕЉКО, дипломирани правник, канцеларија број 59 Скупштина општине телефон број: 052/ Гласник излази по потреби у тиражу од најмање 20 примјерака.

SL GL BR 5

SL GL BR 5 Страна 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ: 5/11 ГОДИНА XX ПЕТАК 24.06.2011. БРОЈ 5 Web adresa www.opstinaprijedor.org. 57 На основу члана 30. алинеја 15. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

osfsdfjksdjf

osfsdfjksdjf СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОДИНА X - БРОЈ 7 П ЕТР ОВ АЦ Н А М Л АВ И 09. о к тобар 2015. године Б е с п л а т а н п р и м е р а к 1. На основу члана 20. став 1. тачка 3. а у вези члана 32. Закона о локалној

Више

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примјерка КМ Број: 14/2016 Кнежево, 05.12.2016. године Уређује редакциони одбор: Одговорни уредник: В.д. Секретар СО-е

Више

Slb 13

Slb 13 566 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 13 Нови Бечеј 03.10.2014. године година XLV 1. На основу члана 22. став 3. Пословника Нови Бечеј ( Службени лист општине Нови Бечеј» број 9/2008) Скупштина општине

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 2 Година XXXIX 29. март 2007. г., XXXIX. évfolyam 2. szám Topolya, 2007. március 29. Број 2. 29.03.2007. СТРАНА 10. OLDAL 2007.03.29. 2. szám 12.

Више

Година LIV Број 20/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запослен

Година LIV Број 20/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запослен Година LIV Број 20/2018 176 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе

Више

Број 11 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Петак,29. март Гласник Доњи Жабар СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март године бесплатан

Број 11 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Петак,29. март Гласник Доњи Жабар СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март године бесплатан Гласник СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март 2013. године бесплатан примјерак 65 На основу чл. 43. и 87. став 2. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске", бр. 101/04, 42/05

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 4 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 2 Нови Бечеј 16.01.2013. године година XLV 1. На основу члана 92. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/2009, 73/2010 и 101/2010, 101/2011 и

Више

СЛУЖБЕНИ Број 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Понедјељак, 29. фебруар Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Доњи Жабар Година XXIII Број 1 Понедјељак

СЛУЖБЕНИ Број 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Понедјељак, 29. фебруар Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Доњи Жабар Година XXIII Број 1 Понедјељак СЛУЖБЕНИ Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Година XX Број 1 Подјељак, 29. фебруар годи АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ 1 На основу чл. 10.ст.1.тачка д) Закона о јавним набавкама ( Службени гласник БиХ, бр. 39/14) и чл.

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Власеница Светосавска 14, Власеница Телефон: 056/ Факс: 056/ Интернет:

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Власеница Светосавска 14, Власеница Телефон: 056/ Факс: 056/ Интернет: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Светосавска 14, 75440 Телефон: 056/490-070 Факс: 056/734-830 Интернет: www.opstina-vlasenica.org E-mail: vlservis@teol.net члана 10. и 11. Закона о накнадама

Више

ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА

ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА www.gornjimilanovac.rs ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј 123. 124. АКТА ОПШТИНСКОГ

Више

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han На основу члана 32. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи (Сл. Гласник РС, број 129/07) и члана 41. став 1. тачка 1. и члана 138. Статута Општине Владичин Хан (Сл. Гласник Пчиоњског округа, број

Више

број 21 2

број 21 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 На основу

Више

SL_br_

SL_br_ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVII Број 11. ТЕМЕРИН 23. СЕПТЕМБАР 2014. Примерак 100,00 динара 163. На основу члана 118. Закона о раду ( Сл. гласник РС бр. 24/05, 61/05, 32/13...75/14) и члана

Више

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач Година LV Број 30/2018 271 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка, број

Више

Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXIV - Број август године МОДРИЧА Аконтациона претплата за годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун

Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXIV - Број август године МОДРИЧА Аконтациона претплата за годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXIV - Број 7 25. август 2016. године МОДРИЧА Аконтациона претплата за 2016. годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун: КМ 562-011-00002348-90 Тел/факс: 053/810-185 I АКТИ

Више

Година XVIII Понедјељак,12.децембар 2011.године Доњи Жабар Бесплатан примјерак Рачун јавних прихода општине Доњи Жабар: код НЛБ Ба

Година XVIII Понедјељак,12.децембар 2011.године Доњи Жабар Бесплатан примјерак Рачун јавних прихода општине Доњи Жабар: код НЛБ Ба Година XVIII Понедјељак,12.децембар 2011.године Бесплатан примјерак Рачун јавних прихода општине Доњи Жабар: 562-011-00000765-86 код НЛБ Банке Бања Лука-Филијала Брчко 159 АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ На основу

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТП

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТП www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј 123. 124. АКТА ОПШТИНСКОГ

Више

број 27 2

број 27 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 На основу члана 6. и 7а. и члана 38б. Закона о порезима на имовину ( Службени гласник РС, бр. 26/2001...68/14),

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008, 143/2016 и 18/2019), члана 72. Пословника о раду Градског већа Гра

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008, 143/2016 и 18/2019), члана 72. Пословника о раду Градског већа Гра На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008, 143/2016 и 18/2019), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013, 95/2016,

Више

(Microsoft Word - Službeni list opıtine Baè br docx)

(Microsoft Word - Službeni list opıtine Baè  br docx) СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧ ГОДИНА XLII Годишња претплата Број 3 Бач, 25. јануар 2017. године 1.000,00 динара Редни број С А Д Р Ж А Ј Страница ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ БАЧ 7. ОДЛУКА О ПРУЖАЊУ ФИНАНСИЈСКЕ

Више

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе Рача, 22.10.2018. године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у периоду јануар септембар 2018. године Одлука о давању

Више

13. новембар године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ АРИЉЕ Број 18 Ариље, 13. новембар године Година MMXVIII Број 18 САДРЖАЈ Реш

13. новембар године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ АРИЉЕ Број 18   Ариље, 13. новембар године Година MMXVIII Број 18 САДРЖАЈ Реш www.arilje.org.rs Ариље, 13. новембар 2018. године Година MMXV Број 18 САДРЖАЈ Решење о потврђивању мандата одборнику Скупштине општине Ариље Зорану Тодоровићу...2 Решење о потврђивању мандата одборнику

Више

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре

ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривре ВИСОКА ПОЉОПРИВРЕДНО- ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОКУПЉЕ Дана, 01.10.2015. године ПОСЛОВНИК О РАДУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Високе пољопривредно-прехрамбене школе у Прокупљу Члан 1 Овим Пословником

Више

Страна 1. Број 7. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК год. На основу члана 60., а у вези са чланом 6. став 1. тачка 1. Закона о финансирању лока

Страна 1. Број 7. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК год. На основу члана 60., а у вези са чланом 6. став 1. тачка 1. Закона о финансирању лока Страна 1. Број 7. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК 30.11.2018.год. На основу члана 60., а у вези са чланом 6. став 1. тачка 1. Закона о финансирању локалне самоуправе (''Сл.гласник РС'',бр.62/06...96/17-усклађени

Више

I Konačna verzija

I   Konačna  verzija РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД ПАНЧЕВО ГРАДСКА УПРАВА СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ ГРАДСКА СЛУЖБА ЗА БУЏЕТСКУ ИНСПЕКЦИЈУ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ПОРЕСКУ АДМИНИСТРАЦИЈУ БРОЈ :VIII-Сл./

Више

GODINA LIV Apatin, 26. februar godine BROJ На основу члана 39. став 2. тачка 1. Закона о култури ( Службени гласник Републике Србије бр.72

GODINA LIV Apatin, 26. februar godine BROJ На основу члана 39. став 2. тачка 1. Закона о култури ( Службени гласник Републике Србије бр.72 GODNA LV Apatin, 26. februar 2018. godine BROJ 3 36. На основу члана 39. став 2. тачка 1. Закона о култури ( Службени гласник Републике Србије бр.72/2009 и 13/2016), члана 21. тачка 9. Статута општине

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 10

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 10 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., 28.09. 2017. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 109. На основу чл. 48. и чл.56 ст.6 Закона о локалним

Више

24. август године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ АРИЉЕ Број 5 Ариље, 24. август године Година MMXV Број 5 САДРЖАЈ Решење о раз

24. август године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ АРИЉЕ Број 5   Ариље, 24. август године Година MMXV Број 5 САДРЖАЈ Решење о раз www.arilje.org.rs Ариље, 24. август 2015. године Година MMXV Број 5 САДРЖАЈ Решење о разрешењу председника општине Ариље...3 Решење о престанку мандата заменика председника општине Ариље...3 Решење о престанку

Више

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 39. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 101/2008, 4/2009, 58/2009, 25/2011

Више

Број Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња године Број: 12 РЕПУБЛИКА СР

Број Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња године Број: 12 РЕПУБЛИКА СР Број 12 30.06.2017 Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња 30.06.2017. године Број: 12 -Скупш тина општине- БРОЈ:11-О6-19/17-1 лист непокретности бр.

Више

SL. GL. MRK. GRAD cdr

SL. GL. MRK. GRAD cdr Број: 5/15, 14.07.2015. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 31. Закона о буџетском систему Републике Српске (Службени гласник

Више

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo Na osnovu člana 34. stav 1 tačka 2 i člana 125. stav 3 Statuta opštine Bijelo Polje Polje ( Sl.list RCG- opštinski propisi br. 25/04, 33/06 i Sl.list. CG -opštinski propisi br. 18/10), Skupština Opštine

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 29. март године Бесплатан примерак Број АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 40. С

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 29. март године Бесплатан примерак Број АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 40. С СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 29. март 2018. године Бесплатан примерак Број 7 119. АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ На основу члана 40. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар''

Више

На основу члана 5. Пословника о изменама и допунама Пословника о раду Градског већа града Смедерева ( Службени лист града Смедерева, број 2/2012), Слу

На основу члана 5. Пословника о изменама и допунама Пословника о раду Градског већа града Смедерева ( Службени лист града Смедерева, број 2/2012), Слу На основу члана 5. Пословника о изменама и допунама Пословника о раду Градског већа града Смедерева ( Службени лист града Смедерева, број 2/2012), Служба за послове органа града утврдила је пречишћен текст

Више

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR 9 maj - sever.doc

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR 9 maj - sever.doc На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 39. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 101/2008, 4/2009, 58/2009, 25/2011

Више

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ПРЊАВОР Број 18 Год. 45. 357 30. новембар 2009. год. Прњавор Годишња претплата 80,00 КМ Један примјерак 10,00 КМ Рачун јавних прихода број 555-007-00215707-29 код «Нова банка»

Више

Страна 316 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БР.28 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2018 БРОЈ 28 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 316 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БР.28 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2018 БРОЈ 28 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 316 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БР.28 Датум: 14.12.2018.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2018 БРОЈ 28 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 46.Закона о локалној

Више

На основу члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима (,,Сл.гласник РС број:15/2016), члана 46. став 1. тачка 10. Статута општине Прибој (,,Сл.лист

На основу члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима (,,Сл.гласник РС број:15/2016), члана 46. став 1. тачка 10. Статута општине Прибој (,,Сл.лист На основу члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима (,,Сл.гласник РС број:15/2016), члана 46. став 1. тачка 10. Статута општине Прибој (,,Сл.лист општине Прибој број 12/08, ) и члана 42. Одлуке о усклађивању

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи (Сл. Гласник СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ 21 04. ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник РС", бр. 72/2009, 81/2009 - испр., 64/2010 одлука

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА 114. Закључак

Више

SL. GL. MRK. GRAD

SL. GL. MRK. GRAD Број: 5/09, 07.08.2009. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 5. и 29. Закона о буџетском систему Републике Српске (''Службени

Више

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/784-238, 051/784-230 Е-mail:skupstinaokv@gmail.com Одговорни уредник: Раденка Славнић 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ ГОДИНА

Више

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст,

GODINA LIII Apatin, 08. mart godine BROJ На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, GODNA L Apatin, 08. mart 2017. godine BROJ 3 84. На основу члана 72. Статута општине Апатин ( Сл. лист општине Апатин број 10/08- пречишћен текст, 4/14 и 12/16) и члана 32 став 1. Одлуке о месним заједницама

Више

Број године Службени лист Општине Житиште страна 1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXXI Житиште Број 19. Излази по по

Број године Службени лист Општине Житиште страна 1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXXI Житиште Број 19. Излази по по Број 1. 0.0.. године Службени лист Општине Житиште страна 1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЖИТИШТЕ Година XXXI Житиште 0.0.. Број 1. Излази по потреби страна 1. На основу члана. Закона о локалној самоуправи ( Сл.гласник

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVIII Број 18. ТЕМЕРИН 30.12.2015. Примерак 100,00 динара 338. На основу члана 6. и члана 33. Закона о о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ Година XXXV Број Годишња претплата 2100,00 динара 144. На основу члана 60. став 2. Закона о пољопривред

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ Година XXXV Број Годишња претплата 2100,00 динара 144. На основу члана 60. став 2. Закона о пољопривред СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ПЛАНДИШТЕ Година XXXV Број 22 29.07.2019. Годишња претплата 2100,00 динара 144. На основу члана 60. став 2. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, број: 61/2006,

Више

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин Година LIV Број 5/2018 40 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштине Бачка Паланка број 24/2013 - пречишћен текст) и члана

Више

91

91 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ TOPOLYA KÖZSÉG HVATALOS LAPJA Број 6 Година XXXV 24. август 2004. г., XXXV. évfolyam 6. szám Topolya, 2004. augusztus 24. 121. 75. На основу члана 17. став 5. Одлуке о месним заједницама

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр. 143. Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net 31. мај. 2018. године Л О П А Р Е БРОЈ 5/18 Жиро-рачун: ''Павловић Интернационал

Више

02 - Sluzbeni list BR 11

02 - Sluzbeni list BR 11 GODINA XLVIII BROJ 11 ^A^AK 18. jun 2014. godине Cena ovog broja je 600 dinara Godi{wa pretplata je 10.000 dinara 150. На основу члана 120. Статута града 8/2013 и 22/2013) и члана 9. Правилника о помоћи

Више

Microsoft Word - ???????? ??????? docx

Microsoft Word - ???????? ??????? docx Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXV - Број 4 15. мај 2019. година МОДРИЧА Аконтациона претплата за 2019. годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун: КМ 562-011-00000062-61 Тел/факс: 053/810-185 АКТИ СКУПШТИНЕ

Више

Sluzbeni list `

Sluzbeni list ` СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 32/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 22. октобра 2016. године Примерак: 40,00 дин. На основу члана 60. Одлуке о Општинској управи Општине ( Сл. лист Општине, број 11/12 и 3/16),

Више

Microsoft Word - 03 Sluzbeni list doc

Microsoft Word - 03 Sluzbeni list doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА ГОДИНА ХXVIII ЗРЕЊАНИН 05. ФЕБРУАР 2019. БРОЈ: 3 4 На основу члана 8. став 2. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник Републике Србије'', бр. 41/09,

Више

Microsoft Word - PROGRAM RADA SKUPSTINE ZA GODINU.doc

Microsoft Word - PROGRAM RADA SKUPSTINE ZA GODINU.doc Na osnovu člana 40 Statuta opštine Nikšić ("Službeni list RCG-opštinski propisi", br. 20/04 i 43/06 i «Službeni list CG-opštinski propisi», broj 24/10) i člana 152 Poslovnika o radu Skupštine opštine Nikšić

Више

Microsoft Word - službeni glasnik 12.doc

Microsoft Word - službeni glasnik 12.doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXI БРОЈ 12 ЛАПОВО, 09. октобар 2015. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ.РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000,00 Д. 156. На основу чл.53. и 54. а у

Више

mm

mm S L U Ž B E N I L I S T GRADA ČAČKA BROJ 15 12. novembar 2009. godine Na osnovu člana 56. Zakona o lokalnim izborima ( Sl. glasnik RS br. 129/2007), člana 63. Statuta grada Čačka («Sl. list grada Čačka»

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XV БРОЈ 6, 21. АПРИЛ 2017. ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 69. На основу члана 192. Закона о општем управном поступку ( Сл.лист СРЈ, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.гласник РС, бр.

Више

SL_br_

SL_br_ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLV Број 2. ТЕМЕРИН 22. МАРТ 2013. Примерак 100,00 динара 21. На основу члана 44. став 1. тачка 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник Републике Србије''

Више

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНИЋ Година: 2017. Број: 21. Кнић, 10.11.2017. Цена 100,00 дин. Претплата: 700,00 дин. АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КНИЋ, на седници од 10.11.2017.гоине. на основу

Више

Microsoft Word - Obrazloženje Odluke o IZMJ i DOP Odluke o osniv PZ K.doc

Microsoft Word - Obrazloženje Odluke o IZMJ i DOP Odluke o osniv PZ K.doc BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE UNSKO SANSKI KANTON GRAD BIHAĆ GRADONAČELNIK Služba za upravljanje lokalnim razvojem Broj:10/2-05-1778-2 Bihać, 27.04.2018.godine GRADSKO VIJEĆE - o v

Више

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНИЋ Година: 2017. Број: 17. Кнић, 13.10.2017. Цена 100,00 дин. Претплата: 700,00 дин. АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КНИЋ, на седници одржаној дана 13. 10. 2017.

Више

Sluzbeni List

Sluzbeni List TИСКОВИНА ПОШТАРИНА ПЛАЋЕНА КОД ПОШТЕ 24000 СУБОТИЦА СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА СУБОТИЦЕ БРОЈ: 28 ГОДИНА: LV ДАНА:12.децембар 2018. ЦЕНА: 87,00 ДИН. Број: -022-226/2018 Дана: 05.12.2018. године 15/16), члана

Више

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU POKRAJINSKOG ZAVODA ZA ZAŠTITU PRIRODE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 2/2010 i 23/2018) Član 1 Osniva se org

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU POKRAJINSKOG ZAVODA ZA ZAŠTITU PRIRODE (Sl. list AP Vojvodine, br. 2/2010 i 23/2018) Član 1 Osniva se org POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU POKRAJINSKOG ZAVODA ZA ZAŠTITU PRIRODE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 2/2010 i 23/2018) Član 1 Osniva se organizacija za zaštitu prirode i prirodnih dobara koja

Више

Службени лист Општине Сремски Карловци, 12/2017

Службени лист Општине Сремски Карловци,  12/2017 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број:40 /2018 17. децембар 2018. године Сремски Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 57. Одлуке о Општинској управи Општине Сремски Карловци ( Сл. лист Општине Сремски Карловци,

Више

ОПШТИНА УБ

ОПШТИНА  УБ Број 1 страна 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ УБ 20. март 2014. године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ УБ www.opstinaub.org.rs Година XV Број 1 Уб, 20. март 2014. године Бесплатан примерак 1. На основу члана 32. тачка

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ СЕНТА БРОЈ 21. ГОДИНА LI 31. АВГУСТА ГОДИНЕ С Е Н Т А

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ СЕНТА БРОЈ 21. ГОДИНА LI 31. АВГУСТА ГОДИНЕ С Е Н Т А СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ СЕНТА БРОЈ 21. ГОДИНА LI 31. АВГУСТА 2016. ГОДИНЕ С Е Н Т А 116. На основу члана 22. став 1. тачка 5. Закона о јавним предузећима ( Сл. гласник РС, бр 15/2016), члана 32. став 1.

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша (

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013,95/2016 98/2016,

Више

Службени гласник Општине Бијељина Број 32 - Страна 769 ГОДИНА XLV 17. новембар ГОДИНЕ БРОЈ 32/2008 Начелник општине Бијељина, на о

Службени гласник Општине Бијељина Број 32 - Страна 769 ГОДИНА XLV 17. новембар ГОДИНЕ БРОЈ 32/2008 Начелник општине Бијељина, на о 17. 11. 2008. Службени гласник Општине Бијељина Број 32 - Страна 769 ГОДИНА XL 17. новембар 2008. ГОДИНЕ БРОЈ 32/2008 Начелник општине на основу члана 43. става 1. алинеје 18. Закона о локалној самоуправи

Више

Страна 10 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 4 Датум: година СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 4 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 10 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 4 Датум: година СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 4 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 10 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 4 Датум: 13.01.2016.година СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2016 БРОЈ 4 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 6. Закона о начину

Више

Odlukom o obrazovanju radnih tjela Skupštine opštine Budva (“Službeni list opštine Budva”, br

Odlukom o obrazovanju radnih tjela Skupštine opštine Budva (“Službeni list opštine Budva”, br Na osnovu člana 45. i 49. Zakona o lokalnoj samoupravi ( SIužbeni list RCG br 42/03 i 28/04), Skupština opštine Budva, na sjednici održanoj 05. jula 2005. godine, donijela je ODLUKU O OBRAZOVANJU RADNIH

Више

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЋИЋЕВАЦ Година XXXIX- Број 6 Ћићевац, 19.3.2019. године Примерак 100,00 дин. Годишња претплата 2.000,00 дин. АКТИ КОМИСИЈЕ ЗА ИЗБОР ЧЛАНОВА ТЕЛА ЗА ПРАЋЕЊЕ ПРИМЕНЕ ЛАП 1. На основу

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Сл.лист општине Чока бр. 15. страна На основу члана 32. став 1. тачка 20

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Сл.лист општине Чока бр. 15. страна На основу члана 32. став 1. тачка 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Сл.лист општине Чока бр. 15. страна 767. 27.11.2013. 116. На основу члана 32. став 1. тачка 20. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник

Више

Microsoft Word - SL GL BR 5

Microsoft Word - SL GL BR 5 ГОДИНА XIX ПЕТАК 25.06.2010. БРОЈ 5 Web adresa www.opstinaprijedor.org. 83 На основу члана 3. Закона о комуналним дјелатностима ( Службени гласник Републике Српске бр. 11/09, 18/95, 51/02) чланa 30. Закона

Више

JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE

JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE investicije@pks.rs 2 MAPA KORAKA JPP/KONCESIJA 3 1. POJAM JAVNO-PRIVATNO PARTNERSTVO (JPP) Javno-privatno partnerstvo

Више

Prelom broja 1-11.indd

Prelom broja 1-11.indd СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА СМЕДЕРЕВА ГОДИНА IV БРОЈ 1 СМЕДЕРЕВО, 1. МАРТ 2011. ГОДИНЕ 1. СКУПШТИНА ГРАДА На основу члана 60. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник Републике Србије, број 62/2006,

Више

Microsoft Word - SL LIST SZ

Microsoft Word - SL LIST SZ Број: 9. 26.04.2013. СТРАНА 235. OLDAL 2013.04.26. 9. szám На основу члана 19. став 2. Закона о безбедности саобраћаја на путевима ( Сл. гласник РС, бр. 41/2009, 53/2010 и 101/11), члана 64. Пословника

Више

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18 26.11.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 11, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 11/18 На основу члана 31. став ђ) Закона о буџетском систему ( Службени гласник Републике

Више

ГОДИНА XXV ЧЕТВРТАК БРОЈ 7 Wеb adresa На основу члана 40. Статута града Приједора ("Службени гласник града Пријед

ГОДИНА XXV ЧЕТВРТАК БРОЈ 7 Wеb adresa На основу члана 40. Статута града Приједора (Службени гласник града Пријед ГОДИНА XXV ЧЕТВРТАК 24.11.2016. БРОЈ 7 Wеb adresa www.prijedorgrad.org 86. Скупштине града а пречишћен текст о верификацији мандата одборницима у Скупштини града а I Верификује се мандат одборницима Скупштине

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла ОПШТИНЕ 23.01.2018. године ГОДИНА 2018. БРОЈ 2 На основу члана 121. и 138. став 1. и 2. Закона о спорту,,службени гласник РС број 10/2016), члана 31.Правилника о о одобравању и финансирању програма којима

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР Аконтација претплате ,00 Цена овог примерка 954, На основу члана СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 14 ГОДИНА I ПАНЧЕВО, 18. ДЕЦЕМБАР 2008. Аконтација претплате 13.880,00 Цена овог примерка 954,00 249 На основу члана 13a. и члана 29. Закона о буџетском систему («Службени

Више



 Prečišćeni tekst Zakona o mladima obuhvata sljedeće propise: 1. Zakon o mladima ("Službeni list Crne Gore", br. 042/16 od 11.07.2016), 2. Zakon o dopuni Zakona o mladima ("Službeni list Crne Gore", br.

Више

Град Ваљево Градска управа ИЗМЕНE И ДОПУНE ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КОЛУБАРА - свеска 1 - Измене и допуне Плана генералне регулације КОЛУБАРА је дон

Град Ваљево Градска управа ИЗМЕНE И ДОПУНE ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КОЛУБАРА - свеска 1 - Измене и допуне Плана генералне регулације КОЛУБАРА је дон Град Ваљево Градска управа ИЗМЕНE И ДОПУНE ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КОЛУБАРА - свеска 1 - Измене и допуне Плана генералне регулације КОЛУБАРА је донела Скупштина града Ваљева, на седници одржаној 03.11.2017.

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени л

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени л На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013) и члана 12. Правилника

Више

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по

На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана године, у Чачку, Председништво Српског по На основу одредбе чл. 27 ст. 2 тач. 27 Статута Српског покрета Двери, на седници одржаној дана 02. 06. 2018. године, у Чачку, Председништво Српског покрета Двери, донело је, измењен и допуњен ПОСЛОВНИК

Више

zakon-o-sluzbenoj-upotrebi-jezika-i-pisama

zakon-o-sluzbenoj-upotrebi-jezika-i-pisama ZAKON O SLUŽBENOJ UPOTREBI JEZIKA I PISAMA ("Sl. glasnik RS", br. 45/91, 53/93, 67/93, 48/94, 101/2005 - dr. zakon, 30/2010, 47/2018 i 48/2018 - ispr.) I OSNOVNE ODREDBE Član 1 U Republici Srbiji u službenoj

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/2015 281 На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије, број 129/2007 и 83/2014 - др.

Више

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана 28.9.2018. године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени

Више

Sluzbene novine Opcine Fojnica

Sluzbene novine Opcine Fojnica BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SREDIŠNJA BOSNA/SREDNJOBOSANSKI KANTON OPĆINA FOJNICA S L U Ž B E N E N O V I N E O P Ć I N E F O J N I C A BROJ: 4 30.05.2016. godine F O J N

Више

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 7 Година: LII Бачки Петровац 15. априла године С А Д Р Ж А Ј I ИЗБОРНА КОМИСИЈА ОПШТИНЕ БАЧ

С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 7 Година: LII Бачки Петровац 15. априла године С А Д Р Ж А Ј I ИЗБОРНА КОМИСИЈА ОПШТИНЕ БАЧ С л у ж б е н и л и с т Општине Бачки Петровац Број: 7 Година: LII Бачки Петровац 15. априла 2016. године С А Д Р Ж А Ј I ИЗБОРНА КОМИСИЈА ОПШТИНЕ БАЧКИ ПЕТРОВАЦ 28. - Решење о закључењу Јединственог бирачког

Више

На основу члана 56. Закона о високом образовању ("Сл. гласник РС" број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе

На основу члана 56. Закона о високом образовању (Сл. гласник РС број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе На основу члана 56. Закона о високом образовању ("Сл. гласник РС" број 76/05) и Статута Школе, Студентски парламент Високе здравствено-санитарне школе струковних студија Висан у Београду, на седници од

Више

Sluzbeni list `

Sluzbeni list ` СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 4/2017. ОПШТИНЕ 17. фебруара 2017. године Примерак: 40,00 дин. На основу члана 41а. став 4. Закона о заштити природе ( Службени гласник РС, бр. 36/2009, 88/2010, 91/2010 и

Више

Microsoft Word - Registar za 2012

Microsoft Word - Registar za 2012 РЕГИСТАР ЗА 2012. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2012. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ГОДИШЊИ ПРОГРАМ 1. Годишњи програм заштите,

Више

poslovnik_o_radu_uo

poslovnik_o_radu_uo ИНСТИТУТ ЕКОНОМСКИХ НАУКА БЕОГРАД, Змај Јовина бр. 12 П О С Л О В Н И К О РАДУ УПРАВНОГ ОДБОРА Београд, децембар 2010. 2 На основу чл. 54. и 55. Закона о научноистраживачкој делатности, Управни одбор Института

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате ,71 Број 01.

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате ,71 Број 01. СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 33. ГОДИНА X ЛИСТ ПАНЧЕВО, 29. Децембар 2018. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11.336,71 Број 01. ГОДИНА X ПАНЧЕВО, 24 Јануар 2019. ГОДИНЕ Аконтација

Више

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу Година LV Број 31/2018 284 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Републике Србије број 129/2007, 34/2010 - Одлука УС РС и 54/2011),

Више

76.1.1

76.1.1 4 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - Број 76 14.8.2017. V Задужује се Министарство за избјеглице и расељена лица Републике Српске да са корисницима ових станова закључи уговор о закупу у складу са Законом

Више