Стручна комисија (у даљем тексту: Комисија), именована Решењем број:

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Стручна комисија (у даљем тексту: Комисија), именована Решењем број:"

Транскрипт

1 Стручна комисија (у даљем тексту: Комисија), именована Решењем председника општине број 02-35/2018-II од године, за оцену пројеката и израду предлога о расподели средстава по Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији oпштине Тител у години, у складу са чланом 23. Закона о јавном информисању и медијима и чланом 18. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања ( Сл. гласник РС", бр. 16/16 и 8/17) доноси: ПРЕДЛОГ О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА ПО КОНКУРСУ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ПРОИЗВОДЊЕ МЕДИЈСКИХ САДРЖАЈА ИЗ ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНИ ТИТЕЛ У ГОДИНИ СА ОБРАЗЛОЖЕЊЕМ I Комисија предлаже расподелу средства за следеће пројекте: Редни број 1. Подносилац пројекта DNEVNIK- POLJOPRIVREDNIK AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA NOVINSKO- IZDAVAČKU DELATNOST NOVI SAD 2. DELTA TELEVIZIJA DOO ZA ZASTUPANJE, MARKETING I TELEVIZIJSKE AKTIVNOSTI NOVI SAD 3. Privredno društvo za komunikacije i odnose sa javnošću marketing konsalting i usluge PROGLAS PUBLIC RELATIONS doo Beograd- Palilula 4. NS-AS DOO PROIZVODNJA,TRGOVINA I USLUGE NOVI SAD Назив пројекта Назив медија Предложена средства Брига о Лист ,00 заштити Пољопривредник животне околине локалне самоуправе Тител за здравији и безбеднији живот грађана Тител данас Делта ТВ ,00 Водич кроз дијабетес Војвођански репортери боља сарадња са локалним институцијама и цивилним друштом у јавном Студио Б ,00 Радио АС фм ,00

2 интересу 5. SAVEZ SRBA IZ REGIONA Српско коло Српско коло ,00 Beograd 6. PANONIJA MEDIA DOO Акценат на Дневник новине ,00 NOVI SAD Тител 7. RADIO BREG DOO TITEL Привредни потенцијал општине Тител Радио Брег ,00 8. STUDIO ZA USLUGE U OBLASTI RAČUNARSTVA RAVNICA NET RADA ANIČIĆ PR TITEL Тител инфо 9. INVITEM DOO KAĆ Шајкашке приче 10. Centar za trening i edukaciju Kać Корак по корак за општину Тител Равница интернет портал ,00 Радио Југовић ,00 Наш радио ,00 Укупно предложена средства за расподелу су у износу од ,00 динара. Преостала средства у износу од ,00 динара Комисија није расподелила. У складу са чланом 22. став 9. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања, Комисија даје следеће: О б р а з л о ж е њ е 1. Подносилац пријаве, DNEVNIK-POLJOPRIVREDNIK AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA NOVINSKO-IZDAVAČKU DELATNOST NOVI SAD лист Пољопривредник медиј преко којег ће се реализовати пројекат, чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Брига о заштити животне околине локалне самоуправе Тител за здравији и безбеднији живот грађана. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје потпуна усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају житеља Војводине и Општине Тител - о заштити животне околине код популације која се пре свега бави

3 пољопривредом, односно усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара. 2. Подносилац пријаве, DELTA TELEVIZIJA DOO ZA ZASTUPANJE, MARKETING I TELEVIZIJSKE AKTIVNOSTI NOVI SAD Делта ТВ медиј преко којег ће се реализовати пројекат, чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Тител данас. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају житеља Војводине и Општина Сремски Карловци старосне доби од 15 до 35 година и житеља Војводине старосне доби од 36 до 70 година, односно усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара. 3. Подносилац пријаве, Privredno društvo za komunikacije i odnose sa javnošću marketing konsalting i usluge PROGLAS PUBLIC RELATIONS doo Beograd-Palilula Студио Б - медиј преко којег ће се реализовати пројекат, чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Водич кроз дијабетес. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе.

4 области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају особа са дијабетесом, њихових породица и њихове околине на територији општине Тител, односно усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара. 4. Подносилац пријаве, NS-AS DOO PROIZVODNJA,TRGOVINA I USLUGE NOVI SAD Радио АС фм, медиј преко којег ће се реализовати пројекат - чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Војвођански репортери боља сарадња са локалним институцијама и цивилним друштом у јавном интересу. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају урбаних и образованих младих људи старости до 45 година на територији општине Тител, односно усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара.

5 5. Подносилац пријаве, SAVEZ SRBA IZ REGIONA, Beograd Српско коло - медиј преко којег ће се реализовати пројекат чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Српско коло. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје потпуна усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају грађана Титела интерно расељених, усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група и разрађеност и изводљивост плана реализације пројекта, то јест са ставом 2. тачка 1. алинеја 3., тачка 2. алинеје 1. и 4. члана 18. Правилника. трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара. 6. Подносилац пријаве, PANONIJA MEDIA DOO NOVI SAD Дневник новине - медиј преко којег ће се реализовати пројекат чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Акценат на Тител. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту потпуна усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају житеља Војводине и Општине Тител, нарочито младих од година и осталих грађана, као и организација која се баве културно уметничким радом на територији општине Тител, односно усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.).

6 трошкова пројекта, предлог је да се пројекат подржи у захтеваном износу од ,00 динара у делу персоналних трошкова. 7. Подносилац пријаве, RADIO BREG DOO TITEL SAD Радио брег - медиј преко којег ће се реализовати пројекат, чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Привредни потенцијал општине Тител. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје потпуна усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају становника Општине Тител, нарочито радно способном популацијом, привредницима, занатлијама, угоститељима, пољопривредницима и осталим друштвен економским чиниоцима, односно усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара у делу персоналних трошкова. 8. Подносилац пријаве, STUDIO ZA USLUGE U OBLASTI RAČUNARSTVA RAVNICA NET RADA ANIČIĆ PR TITEL Равница интернет портал - медиј преко којег ће се реализовати пројекат, чија је пријава запримљена у року године, конкурисала је са предлогом пројекта Тител инфо. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе.

7 области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје потпуна усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, у конкретном случају становника Општине Тител, нарочито међу популацијом која се примарно информише преко интернета, односно усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара у делу персоналних трошкова. 9. Подносилац пријаве, ИНВИТЕМ ДОО, Каћ - радио Југовић медиј преко којег ће се реализовати пројекат, чија је пријава запримљена у року године, конкурисао је са предлогом пројекта Шајкашке приче. Укупна вредност пројекта је ,00 динара од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје потпуна усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара у делу персоналних трошкова.

8 10. Подносилац пријаве, Centar za trening i edukaciju, Жабаљ Наш радио - медиј преко којег ће се реализовати пројекат, чија је пријава запримљена у року године, конкурисао је са предлогом пројекта Корак по корак за општину Тител. Укупна вредност пројекта је ,00 динара од чега су ,00 динара средства подносиоца пријаве, а ,00 динара средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе. области јавног информисања, посебну вредност пројекту даје потпуна усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група и усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, (члан 18. став 2.: тачке 1. алинеја 3. и тачка 2. алинеја 3.). трошкова пројекта, предлог је да се пројекат не подржи у захтеваном износу од ,00 динара, већ у износу од ,00 динара у делу персоналних трошкова. По мишљењу Комисије, вредност пројекту даје усклађеност са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, усклађеност планираних активности са циљевима, очекиваним резултатима и потребама циљних група, у складу са чл. 18 ст. 1 тачка 1. подтачка 1. алинеје 3, 4, подтачка 2. алинеје 3 и 4. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања ( Сл. гласник РС", бр. 16/16 и 8/17). II Комисија није предложила расподелу средства за следеће пројекте: Р. бр. Подносилац пројекта Назив пројекта Назив медија 1. РТВ ПАНОНИЈА 021 ДОО Нови Сад 2. DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU TELEVIZIJA FRUŠKA GORA RUMA 3. НОВОСТИ ДАНА.РС ДОО Ниш-Палилула Војводина данас Наше реке наше богатство Заштита деце и младих од насиља на Интернету РТВ Панонија Телевизија Фрушка гора Новости дана

9 4. СИНДИКАТ НОВИНАРА СРБИЈЕ 5. DRUŠTVO ZA NOVINSKO IZDAVAČKU DELATNOST DAN GRAF DOO BEOGRAD (VRAČAR) 6. Udruženje građana "LUČ ŽIVOTA" Тител 7. ADRIA MEDIA GROUP DOO BEOGRAD (STARI GRAD) 8. MEDIA ADVERTISING DOO ZA MARKETING I PROPAGANDU BEOGRAD (VOŽDOVAC) Новинари у заштити новинарства Тителски брег велико добро средње Европе Локални информативни портал мој Тител Тител општина за пример Нас је 10% Сајт синдиката новинара Србије Днвни лист Данас Мој Тител Espreso.rs СОС Плус, РТС, око 30 регионалних Тв У складу са чланом 22. став 9. Правилника, Комисија за неприхватање пројеката даје следеће Образложење: 1. Подносилац пријаве, РТВ ПАНОНИЈА 021 ДОО Нови Сад назив медија, РТВ Панонија, чија је пријава запримљена године, конкурисао је са пројектом Војводина данас. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара. привржености јавног информисања. Пројекат није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 1. алинеја 4, тачка 2. алинеје 2.,.3. и 4. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, у пројекту нису јасно индентификовани реални проблеми и потребе циљне групе, реализацијом пројекта не би се остварио утицај на квалитет информисања грађана Титела, усклађеност планираних активности са циљевима и очекиваним резултатима није на потребном нивоу, наведени индикатори нису адекватни јер нису мерљиви, план реализације није довољно добро разрађен тако да нема гаранције за реалну изводљивост истог. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи. 2. Подносилац пријаве, DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU TELEVIZIJA FRUŠKA GORA RUMA - назив медија - Телевизија Фрушка гора, чија је пријава запримљена године, конкурисао је са пројектом Наше реке, наше богатство. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара.

10 привржености јавног информисања. Пројекат није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 2. алинеје 2.,.3. и 4. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, реализацијом пројекта не би се остварио утицај на квалитет информисања грађана Титела, усклађеност планираних активности са циљевима и очекиваним резултатима није на потребном нивоу, наведени индикатори нису адекватни јер нису мерљиви, план реализације није довољно добро разрађен тако да нема гаранције за реалну изводљивост истог. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи. 3. Подносилац пријаве, НОВОСТИ ДАНА.РС ДОО Ниш-Палилула - назив медија Новости дана, чија је пријава запримљена године, конкурисала је са пројектом Заштита деце и младих од насиља на Интернету. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара. привржености јавног информисања. Пројекат, наиме, није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 2. алинеја 4., тачке 4. алинеје 1. и 2. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, у пројекту није усклађен период реализације пројекта, не постоји адекватна разрађеност и извесна изводљивост плана реализације пројекта, предложени буџет предимензиониран и не постоји економска оправданост предлога буџета у односу на циљ и пројектне активности. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи. 4. Подносилац пријаве, СИНДИКАТ НОВИНАРА СРБИЈЕ - назив медија - Сајт синдиката новинара Србије, чија је пријава запримљена године, конкурисала је са пројектом Новинари у заштити новинарства. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара. привржености јавног информисања. Пројекат није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 2. алинеје 1., 2.,.3., 4. и 5.

11 Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, реализацијом пројекта не би се остварио утицај на квалитет информисања грађана Титела, усклађеност планираних активности са циљевима и очекиваним резултатима није на потребном нивоу, наведени индикатори нису адекватни јер нису мерљиви, не постоји извесност развојне и финансијске одрживости пројекта. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи. 5. Подносилац пријаве, DRUŠTVO ZA NOVINSKO IZDAVAČKU DELATNOST DAN GRAF DOO BEOGRAD (VRAČAR), назив медија преко којег ће се реализовати пројекат Дневни лист Данас, чија је пријава запримљена године конкурисало је са пројектом Тителски брег велико добро средње Европе. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара. привржености јавног информисања. Пројекат није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 2. алинеје 2., 4., тачка 4. Алинеје 1. и 2. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, реализацијом пројекта не би се остварио утицај на квалитет информисања грађана Титела, разрађеност и изводљивост плана реализације пројекта није на потребном нивоу, прецизности и разрађености буџета пројекта, који показује усклађеност предвиђеног трошка са пројектним активностима није адекватна, а нема економске оправданости предлога буџета у односу на циљ и пројектне активности. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи. 6. Подносилац пријаве, Udruženje građana "LUČ ŽIVOTA" Тител, назив медија Мој Тител, чија је пријава запримљена године, конкурисала је са пројектом Локални информативни портал мој Тител. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара. привржености јавног информисања. Пројекат није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 1. алинеје 3. и 4., тачка 2. алинеје 2., 4., тачка 4. алинеје 1. и 2. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, у предлогу пројекта недостаје усклађеност пројекта са реалним проблемима, потребама и приоритетима циљних група, нема идентификованих и јасно дефинисаних потреба циљних група, реализацијом пројекта не би се

12 остварио утицај на квалитет информисања грађана Титела, разрађеност и изводљивост плана реализације пројекта није на потребном нивоу, прецизности и разрађености буџета пројекта, који показује усклађеност предвиђеног трошка са пројектним активностима није адекватна, а нема економске оправданости предлога буџета у односу на циљ и пројектне активности. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи. 7. Подносилац пријаве, ADRIA MEDIA GROUP DOO BEOGRAD (STARI GRAD) - назив медија преко којег ће се реализовати пројекат Espreso.rs, чија је пријава запримљена године, конкурисала је са пројектом Тител општина за пример. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара. привржености јавног информисања. Пројекат није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 1. алинеја 4., тачка 2. алинеја 2. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, у предлогу пројекта нема идентификованих и јасно дефинисаних потреба циљних група, реализацијом пројекта не би се остварио утицај на квалитет информисања грађана Титела. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи. 8. Подносилац пријаве, MEDIA ADVERTISING DOO ZA MARKETING I PROPAGANDU BEOGRAD (VOŽDOVAC), назив медија преко којег ће се реализовати пројекат: СОС Плус, РТС, око 30 регионалних ТВ, чија је пријава запримљена године, конкурисала је са пројектом Нас је 10%. Укупна вредност пројекта је ,00 динара, од тога сопствени приходи износе ,00 динара, а средства за која се аплицира из буџета јединице локалне самоуправе износе ,00 динара. привржености јавног информисања. Пројекат, наиме, није усклађен са чл. 18 став 2. тачка 1. Алинеје 3. и 4, тачка 2. алинеје 1.,.3. и 4. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Наиме, у предлогу пројекта период реализације је планиран ван временског оквира који конкурс предвиђа, опис активности уопште није наведен, као ни њихов план реализације. У пријави пројекта нису дефинисани резултати као ни индикатори резултата. Из наведених разлога, предлог је да се пројекат не подржи.

13 Председник комисије Милош Лазић Заменик председника Владимир Павловић Члан комисије Милијан Николић

На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Сл. гласник РС бр. 83/14 58/15 и 12/16), члана 24. Правилника о суфинансирању пројеката з

На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Сл. гласник РС бр. 83/14 58/15 и 12/16), члана 24. Правилника о суфинансирању пројеката з На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Сл. гласник РС бр. 83/14 58/15 и 12/16), члана 24. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања

Више

Microsoft Word - Nacrt Resenja o raspodeli ???????_1_

Microsoft Word - Nacrt Resenja o raspodeli ???????_1_ На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима (,,Службени гласник РС, бр. 83/14, 58/15, 12/16 аутентично тумачење), чл. 95-97. Уредбе о правилима за доделу државне помоћи ( Службени гласник

Више

Стручна комисија (у даљем тексту: Комисија), именована Решењем број:

Стручна комисија (у даљем тексту: Комисија), именована Решењем број: Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Град Суботица Комисија за оцену пројеката поднетих по Јавном позиву за учешће на Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година MMXIX Број 13 ТЕМЕРИН 29.05.2019. Примерак 100,00 динара 106. На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима (,,Службени гласник РС, бр. 83/14, 58/15, 12/16

Више

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања На основу члана 18. и 19. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр. 83/14 и 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), члан 4, 5 и 6 Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање

Више

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања На основу члана 18. и 19. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр. 83/14 и 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), члана 4-6 Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног

Више

На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, број 83/14, 58/15 и 12/16-др.пропис), члана 24. став 1. Правилника о

На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, број 83/14, 58/15 и 12/16-др.пропис), члана 24. став 1. Правилника о На основу члана 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, број 83/14, 58/15 и 12/16-др.пропис), члана 24. став 1. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса

Више

На основу чл. 19. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр.83/14, 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), Решења Комисије за контр

На основу чл. 19. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр.83/14, 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), Решења Комисије за контр На основу чл. 19. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр.83/14, 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), Решења Комисије за контролу државне помоћи број 401-00-00055/2019-01, од 28.

Више

На основу члана 18. став 1. и члана 19. став 1. Закона о јавном информисању и медијима (''Службени гласник РС'', бр. 83/14, 58/15 и 12/16 аутентично т

На основу члана 18. став 1. и члана 19. став 1. Закона о јавном информисању и медијима (''Службени гласник РС'', бр. 83/14, 58/15 и 12/16 аутентично т На основу члана 18. став 1. и члана 19. став 1. Закона о јавном информисању и медијима (''Службени гласник РС'', бр. 83/14, 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), члана 44. Закона о локалној самоуправи (''Службени

Више

Memorandum

Memorandum Република Србија Град Београд Градска управа града Београда Секретаријат за информисање XIV-01 Број: 401-10/2019 Датум: 04.07.2019. године Краљице Марије 1/XI 11000 Београд тел. 011/7157-453 www.beograd.rs

Више

У складу са чл. 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр. 83/14, 58/15 и 12/16 аутентично тумачење) и чл. 24. Правилника о

У складу са чл. 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр. 83/14, 58/15 и 12/16 аутентично тумачење) и чл. 24. Правилника о У складу са чл. 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр. 83/14, 58/15 и 12/16 аутентично тумачење) и чл. 24. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса

Више

Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број: III / Дана: године Интернет страница нару

Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број: III / Дана: године Интернет страница нару Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број: III-400-17/2017-31 Дана: 28.4.2017.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

На основу члана 25. став 1. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени глласник Републике Србије број 83/2014) и чллана 24. став 1. Правилника

На основу члана 25. став 1. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени глласник Републике Србије број 83/2014) и чллана 24. став 1. Правилника На основу члана 25. став 1. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени глласник Републике Србије број 83/2014) и чллана 24. став 1. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса

Више

Решење o расподели средстава за суфинансирање пројеката за oстваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Нова Варош у

Решење o расподели средстава за суфинансирање пројеката за oстваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Нова Варош у На основу члана 192. Закона о општем управном поступку, члана 25. Закона о јавном информисању и медијима ( Сл.гласник РС бр.83/14), члана 68.Статута општине Нова Варош ( Сл. лист Општине Нова Варош бр.

Више

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕ

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕ ` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕОГРАД СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ЗА ВРЕМЕ ТРАЈАЊА

Више

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ С

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ С ` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ СУФИНАНСИРАТИ И РЕАЛИЗОВАТИ У 2018. ГОДИНИ Б е о г р

Више

236. Na osnovu člana 32d stav 2, člana 32đ stav 5, člana 32i stav 2 i člana 32j stav 4 Zakona o nevladinim organizacijama ( Službeni list CG, br. 39/1

236. Na osnovu člana 32d stav 2, člana 32đ stav 5, člana 32i stav 2 i člana 32j stav 4 Zakona o nevladinim organizacijama ( Službeni list CG, br. 39/1 236. Na osnovu člana 32d stav 2, člana 32đ stav 5, člana 32i stav 2 i člana 32j stav 4 Zakona o nevladinim organizacijama ( Službeni list CG, br. 39/11 i 37/17), Vlada Crne Gore, na sjednici od 1. februara

Више

Microsoft Word - Broj 7.doc

Microsoft Word - Broj 7.doc На основу члана 2. став 1. тачка 8. Одлуке о Градском већу Града Зајечара ( Сл. лист Града Зајечара, бр. 29/13, 31/13 и 51/14), Градско веће Града Зајечара, на седници одржаној 04.02.2015. године, донело

Више

На основу члана 57

На основу члана 57 Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Општина Кула Број:03-111-2/2015-6 03.03.2015. године К у л а На основу члана 25 Закона о јавном информисању и медијима (`Сл.гласник РС`,бр.83/2014), члана

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година L Број 22. ТЕМЕРИН 28.11.2017. Примерак 100,00 динара 224. На основу члана 44. став 1. тачка 6. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник Републике Србије'',

Више

На основу Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС", број 83/14, 58/2015 и 12/16 - аутентично тумачење), Правилника о суфинансирањ

На основу Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, број 83/14, 58/2015 и 12/16 - аутентично тумачење), Правилника о суфинансирањ На основу Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС", број 83/14, 58/2015 и 12/16 - аутентично тумачење), Правилника о суфинансирању пројеката зо остваривање јавног интереса у области

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. АПРИЛ године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. АПРИЛ године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 01. АПРИЛ 2019. године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442 На основу Акционог плана за унапређење информационих технологија

Више

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI 11000 Beograd тел.011/715-7463 факс: 011/33-76-097 е-mail: sport@beograd.gov.rs w w w. b e o g r a d. r s

Више

Microsoft Word - ????????.docx

Microsoft Word - ????????.docx Смернице за подносиоце предлога пројеката Конкурс за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Града Ниша у 2016.години (у даљем тексту: Конкурс),

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 309. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 29.0

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 309. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 29.0 Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 309. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 29.06.2018. године, са почетком у 11,30 часова У раду седнице

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list 1.doc

Microsoft Word - Sluzbeni list 1.doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 1 Година LI 23. јануар 2019. г., Бачка Топола LI. évfolyam 1. Szám Topolya, 2019. január 23. Број 1. 23.01.2019. СТРАНА 1. OLDAL 2019.01.23.

Више

На основу члана 36

На основу члана 36 На основу члана 6. Одлуке о буџетском фонду за заштиту животне средине општине Кикинда ( Сл. лист општине Кикинда, број 28/09 и 10/10) и Програмa коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређење

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА ОПШТИНСКЕ

Више

Microsoft Word - Rešenje gradonačelnika HR.doc

Microsoft Word - Rešenje gradonačelnika HR.doc Republika Srbija Autonomna Pokrajina Vojvodina Grad Subotica GRADONAČELNIK Broj: II-401-927/2015 Dana: 25. 06. 2015. godine Subotica Temeljem članka 25. Zakona o javnom informiranju i medijima ("Sl. glasnik

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 36. Алибунар, 22. фебруар године Бесплатан примерак Број 4 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 63. На основу члана 46. З

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 36. Алибунар, 22. фебруар године Бесплатан примерак Број 4 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 63. На основу члана 46. З СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 36. Алибунар, 22. фебруар 2017. године Бесплатан примерак Број 4 АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 63. На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'',

Више

На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација

На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација и догађаја из области привреде од значаја за Град

Више

Na osnovu člana 34., 45. i 119. Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske ( Službeni glasnik Republike Srpske broj 31/11 i 34/17), Kolegijum Narod

Na osnovu člana 34., 45. i 119. Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske ( Službeni glasnik Republike Srpske broj 31/11 i 34/17), Kolegijum Narod Na osnovu člana 34., 45. i 119. Poslovnika Narodne skupštine ( Službeni glasnik broj 31/11 i 34/17), Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske, na sjednici održanoj 21.12.2018. godine, donio je sljedeću

Више

RADNA VERZIJA Na osnovu člana 15. i člana 16. stav 1. Zakona o Vladi Zeničko-dobojskog kantona prečišćeni tekst ( Službene novine Zeničko-dobojskog ka

RADNA VERZIJA Na osnovu člana 15. i člana 16. stav 1. Zakona o Vladi Zeničko-dobojskog kantona prečišćeni tekst ( Službene novine Zeničko-dobojskog ka RADNA VERZIJA Na osnovu člana 15. i člana 16. stav 1. Zakona o Vladi Zeničko-dobojskog kantona prečišćeni tekst ( Službene novine Zeničko-dobojskog kantona, broj: 7/10) i člana 36. stav (3) alineja prva

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 312. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 03.0

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 312. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 03.0 Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 312. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 03.09.2018. године, са почетком у 11,00 часова У раду седнице

Више

ПРЕДЛОГ

ПРЕДЛОГ Z A K O N O SOCIJALNOM STANOVANJU Član 1. Ovim zakonom uređuju se uslovi za održivi razvoj socijalnog stanovanja i način obezbeđivanja i korišćenja sredstava za razvoj socijalnog stanovanja, kao i druga

Више

СТРАТЕГИЈА НБС НА ПОЉУ ФИНАНСИЈСКЕ ЕДУКАЦИЈЕ

СТРАТЕГИЈА НБС НА ПОЉУ ФИНАНСИЈСКЕ ЕДУКАЦИЈЕ СТРАТЕГИЈА НБС НА ПОЉУ ФИНАНСИЈСКЕ ЕДУКАЦИЈЕ 2012-2015. године Јелена Поповић, Одељење за едукацију корисника финансијских услуга април 2013. године Стратегија усвојена марта 2012. године структура Србија

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 297. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 26.0

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 297. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 26.0 Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 297. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 26.02.2018. године, са почетком у 14,00 часова У раду седнице

Више

LokalniMediji-SUBOTICA-PPT

LokalniMediji-SUBOTICA-PPT 11:59:01 KAKVE LOKALNE MEDIJE ZELIS? SUBOTICA ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNJENJA O LOKALNIM MEDIJIMA U SUBOTICI Autor istraživanja: Zoran M. Marković O istraživanju Anketiranje obavljeno od 5. do 11. aprila 2017.

Више

Година LIV Број 1/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 38. став 5. Закона о удружењима ( Службени гласник Републ

Година LIV Број 1/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 38. став 5. Закона о удружењима ( Службени гласник Републ Година LIV Број 1/2018 1 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 38. став 5. Закона о удружењима ( Службени гласник Републике Србије, број 51/2009 и 99/2011 - др. закон), члана

Више

JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE

JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO/KONCESIJA ODELJENJE ZA STRATEŠKO PLANIRANJE, RAZVOJ I ANALIZE investicije@pks.rs 2 MAPA KORAKA JPP/KONCESIJA 3 1. POJAM JAVNO-PRIVATNO PARTNERSTVO (JPP) Javno-privatno partnerstvo

Више

Prijava - Volonterska omladinska akcija

Prijava - Volonterska omladinska akcija КОНКУРС за финансирање ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ за Западнобачки, Севернобачки, Јужнобачки, Сремски и Севернобанатски округ Образац за писање предлога

Више

САМОСТАЛНИ СИНДИКАТ ШУМАРСТВА И ПРЕРАДЕ ДРВЕТА СРБИЈЕ ОРИЈЕНТАЦИОНИ ПЛАН РАДА ПРЕДСЕДНИШТВА И РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА ЗА ГОДИНУ Београд, март

САМОСТАЛНИ СИНДИКАТ ШУМАРСТВА И ПРЕРАДЕ ДРВЕТА СРБИЈЕ ОРИЈЕНТАЦИОНИ ПЛАН РАДА ПРЕДСЕДНИШТВА И РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА ЗА ГОДИНУ Београд, март САМОСТАЛНИ СИНДИКАТ ШУМАРСТВА И ПРЕРАДЕ ДРВЕТА СРБИЈЕ ОРИЈЕНТАЦИОНИ ПЛАН РАДА ПРЕДСЕДНИШТВА И РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА ЗА 2019 ГОДИНУ Београд, март 2019 1 Увод Оријентациони план рада заснован је на статутарним,

Више

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo

odluka_o_savjetu_za_saradnju_ls_sa_nvo Na osnovu člana 34. stav 1 tačka 2 i člana 125. stav 3 Statuta opštine Bijelo Polje Polje ( Sl.list RCG- opštinski propisi br. 25/04, 33/06 i Sl.list. CG -opštinski propisi br. 18/10), Skupština Opštine

Више

Програм промоције извоза ОПИС: Кроз Програм РАС обезбеђује институционалну подршку ММСПП који су извозно оријентисани и који желе да повећају обим сво

Програм промоције извоза ОПИС: Кроз Програм РАС обезбеђује институционалну подршку ММСПП који су извозно оријентисани и који желе да повећају обим сво ОПИС: Кроз Програм РАС обезбеђује институционалну подршку ММСПП који су извозно оријентисани и који желе да повећају обим своје спољнотрговинске размене. Програмом су обухваћене активности које се односе

Више

Република Србија МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА СМЕРНИЦЕ ЗА ПОДНОСИОЦЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА КОНКУРС ЗА УКЉУЧИВАЊЕ УДРУЖЕЊА У ПРОЦЕС СПРОВОЂЕЊА СТРАТЕГИЈЕ

Република Србија МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА СМЕРНИЦЕ ЗА ПОДНОСИОЦЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА КОНКУРС ЗА УКЉУЧИВАЊЕ УДРУЖЕЊА У ПРОЦЕС СПРОВОЂЕЊА СТРАТЕГИЈЕ Република Србија МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА СМЕРНИЦЕ ЗА ПОДНОСИОЦЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА КОНКУРС ЗА УКЉУЧИВАЊЕ УДРУЖЕЊА У ПРОЦЕС СПРОВОЂЕЊА СТРАТЕГИЈЕ КРОЗ РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКАТА УСМЕРЕНИХ КА РЕАЛИЗАЦИЈИ

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА XII ПАНЧЕВО, 20 Мај ГОДИНЕ Аконтација претплате ,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локално

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА XII ПАНЧЕВО, 20 Мај ГОДИНЕ Аконтација претплате ,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локално СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА X ПАНЧЕВО, 20 Мај 2019. ГОДИНЕ Аконтација претплате 11.597,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС" број 129/07, 83/14

Више

LokalniMediji-KRAGUJEVAC-PPT

LokalniMediji-KRAGUJEVAC-PPT 11:59:01 KAKVE LOKALNE MEDIJE ZELIS? KRAGUJEVAC ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNJENJA O LOKALNIM MEDIJIMA U KRAGUJEVCU Autor istraživanja: Zoran M. Marković O istraživanju SELO 14,9% Anketiranje obavljeno od 12-18.

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

На основу члана 7

На основу члана 7 На основу члана 7. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација на територији Градске општине Барајево (''Службени лист града Београд'' број 26/2014) Председник Градске општине Барајево,

Више

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЋИЋЕВАЦ Година XXXIX- Број 7 Ћићевац, 17.4.2019. године Примерак 100,00 дин. Годишња претплата 2.000,00 дин. АКТИ А ОПШТИНЕ И ОПШТИНСКОГ ВЕЋА 20. На основу члана 60. став 1. тачка

Више

На основу члана 56. тачка 1. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/08 и 143/2016) и члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Н

На основу члана 56. тачка 1. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/08 и 143/2016) и члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Н На основу члана 56. тачка 1. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/08 и 143/2016) и члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 1/2013, 95/2016,

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла ОПШТИНЕ 23.01.2018. године ГОДИНА 2018. БРОЈ 2 На основу члана 121. и 138. став 1. и 2. Закона о спорту,,службени гласник РС број 10/2016), члана 31.Правилника о о одобравању и финансирању програма којима

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 7 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10 и 38/1), члана 11 став 1 тачка 3 Закона о професионалној рехабилитацији и

Више

PREDLOG ZAKON O IZMENAMA ZAKONA O FINANSIRANJU LOKALNE SAMOUPRAVE Član 1. U Zakonu o finansiranju lokalne samouprave ( Službeni glasnik RS, br. 62/06,

PREDLOG ZAKON O IZMENAMA ZAKONA O FINANSIRANJU LOKALNE SAMOUPRAVE Član 1. U Zakonu o finansiranju lokalne samouprave ( Službeni glasnik RS, br. 62/06, PREDLOG ZAKON O IZMENAMA ZAKONA O FINANSIRANJU LOKALNE SAMOUPRAVE Član 1. U Zakonu o finansiranju lokalne samouprave ( Službeni glasnik RS, br. 6206, 4711, 9312, 9913, 12514 i 9515), u članu 35. stav 1.

Више

-

- СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НИША ГОДИНА XXVII - БРОЈ 5 НИШ, 29. јануар 2019. Цена овог броја 40 динара Годишња претплата 5000 динара ГРАД НИШ ГРАДСКО ВЕЋЕ 1. На основу члана 19 став 2 Закона о безбедности саобраћаја

Више

Preventivna aktivnost

Preventivna aktivnost РЕПУБЛИКА СРПСКА Министарство саобраћаја и веза РЕПУБЛИКА СРПСКА Министарство унутрашњих послова РЕПУБЛИКА СРПСКА Агенција за безбједност саобраћаја РЕПУБЛИКА СРПСКА Министарство просвјете и културе АУТО

Више

На основу члана 20 Закона о локалној самоуправи (''Сл. Гласник РС'' бр.129/07, 83/14 др. Закон и 101/2016), члана 56 Статута Града Ниша ( Службени лис

На основу члана 20 Закона о локалној самоуправи (''Сл. Гласник РС'' бр.129/07, 83/14 др. Закон и 101/2016), члана 56 Статута Града Ниша ( Службени лис На основу члана 20 Закона о локалној самоуправи (''Сл. Гласник РС'' бр.129/07, 83/14 др. Закон и 101/2016), члана 56 Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, бр. 88/08 и 143/2016) и члана 72 Пословника

Више

На основу члана 7. Закона о буџету Републике Србије за годину ( Службени гласник РС, број 142/14) и члана 42. став 1. Закона о Влади ( Службени

На основу члана 7. Закона о буџету Републике Србије за годину ( Службени гласник РС, број 142/14) и члана 42. став 1. Закона о Влади ( Службени На основу члана 7. Закона о буџету Републике Србије за 2015. годину ( Службени гласник РС, број 142/14) и члана 42. став 1. Закона о Влади ( Службени гласник РС, бр. 55/05, 71/05 - исправка, 101/07, 65/08,

Више

Energetski akcioni plan Varvarin

Energetski akcioni plan Varvarin NACRT PLAN ENERGETSKOG RAZVOJA OPŠTINE VARVARIN OD 2015. DO 2025. GODINE Prioritet 1. Unapredjenje upravljanje energetskim sektorom Strateški cilj1: Uspostavljanje sistema energetskog menadžmenta u javnom

Више

ОПШТИНА ТИТЕЛ

ОПШТИНА ТИТЕЛ ОПШТИНА ТИТЕЛ ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ ОДЛУКУ О БУЏЕТУ за 2019. годину 1 2 САДРЖАЈ 1. Ко се финансира из буџета? 2. Како настаје буџет општине? Појам буџета Ко учествује у буџетском процесу? На основу чега

Више

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: 05.12.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу одредби члана 37. Одлуке

Више



 Prečišćeni tekst Zakona o mladima obuhvata sljedeće propise: 1. Zakon o mladima ("Službeni list Crne Gore", br. 042/16 od 11.07.2016), 2. Zakon o dopuni Zakona o mladima ("Službeni list Crne Gore", br.

Више

OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: / НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1

OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: / НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1 OБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВАРТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ОПРЕМЕ У 2019. ГОДИНИ БРОЈ КОНКУРСА: 141-401-1157/2019-01 НАЗИВ ПРИВРЕДНОГ ДРУШТВА 1 РЕЗИМЕ ИНВЕСТИЦИОНОГ ПРОЈЕКТА: (укратко описати планирани

Више

Број: СТРАНА 47. OLDAL szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007

Број: СТРАНА 47. OLDAL szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007 Број: 16. 09.06.2016. СТРАНА 47. OLDAL 2016. 06.09. 16. szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007 и 83/2014 др. закон) и члана 47. тачка 12. Статута

Више

Градска општина Звездара Припрема и вођење седница општ. Већа и СО ПР Издање 1 Ревизија 3 XI број 06-57/16 Веће Градске општине Звездара на сед

Градска општина Звездара Припрема и вођење седница општ. Већа и СО ПР Издање 1 Ревизија 3 XI број 06-57/16 Веће Градске општине Звездара на сед XI број 06-57/16 Веће Градске општине Звездара на седници одржаној 28.12. 2016. године, на основу члана 58. Закона о запосленима у аутономној покрајини и јединицама локалне самоуправе (''Службени гласник

Више

ISSN СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ИНЂИЈА 18. МАРТ године ГОДИНА VIII БРОЈ 8 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 247 Н

ISSN СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ИНЂИЈА 18. МАРТ године ГОДИНА VIII БРОЈ 8 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 247 Н ISSN 2334-6620 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ 18. МАРТ 2019. године ГОДИНА VIII БРОЈ 8 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 247 На основу члана 16. став 2. Правилника о додели бесповратних средстава

Више

Projekat finansira Evropska unija Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD Empowered lives. Resilient nations. Informacije o

Projekat finansira Evropska unija Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD Empowered lives. Resilient nations. Informacije o Projekat finansira Evropska unija Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD Empowered lives. Resilient nations. Informacije o čestim greškama, slabim tačkama i preporukama za organizacije

Више

ПРЕДЛОГ

ПРЕДЛОГ Z A K O N O IZMENI ZAKONA O JAVNIM MEDIJSKIM SERVISIMA Član 1. PREDLOG U Zakonu o javnim medijskim servisima ( Službeni glasnik PC, br. 8314 i 10315), u članu 62. stav 1. reči: 31. decembra 2016. godine

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 190. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 30. октобра године, са поче

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 190. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 30. октобра године, са поче Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 190. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 30. октобра 2017. године, са почетком у 12.00 часова. Седници су присуствовали следећи

Више

Microsoft Word - službeni glasnik 12.doc

Microsoft Word - službeni glasnik 12.doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXI БРОЈ 12 ЛАПОВО, 09. октобар 2015. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ.РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000,00 Д. 156. На основу чл.53. и 54. а у

Више

На основу члана 7

На основу члана 7 На основу члана 7. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација на територији Градске општине Барајево (''Службени лист града Београд'' број 26/2014) Председник Градске општине Барајево,

Више

Република Србија Аутономна покрајина Војводина Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Булевар Миха

Република Србија Аутономна покрајина Војводина Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Булевар Миха Република Србија Аутономна покрајина Војводина Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Булевар Михајла Пупина 16, 21000 Нови Сад Т: +381 21 487 45 86;

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XII БРОЈ ЈУЛ 2019 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 2) Укупно пренете претплате из предходне 1 Република Србија ОПШТИНА

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XII БРОЈ ЈУЛ 2019 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 2) Укупно пренете претплате из предходне 1 Република Србија ОПШТИНА СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XII БРОЈ 10 05. ЈУЛ 2019 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 2) Укупно пренете претплате из предходне 1 Република Србија ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ Општинско веће Број: 06-62/2019-09 05.07.2019.

Више

Анекс 5 Униформни програми и програмске активности јединица локалне самоуправе ПРОГРАМ 1 Назив СТАНОВАЊЕ, УРБАНИЗАМ И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ Шифра 1101 С

Анекс 5 Униформни програми и програмске активности јединица локалне самоуправе ПРОГРАМ 1 Назив СТАНОВАЊЕ, УРБАНИЗАМ И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ Шифра 1101 С Анекс 5 Униформни програми и програмске активности јединица локалне самоуправе ПРОГРАМ 1 СТАНОВАЊЕ, УРБАНИЗАМ И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ 1101 Урбанизам и просторно планирање Планирање, уређење и коришћење простора

Више

РЕПУБЛИЧКА РАДИОДИФУЗНА АГЕНЦИЈА Извештај о надзору над радом емитера током предизборне кампање за републичке и локалне изборе године СТАТИСТИКА

РЕПУБЛИЧКА РАДИОДИФУЗНА АГЕНЦИЈА Извештај о надзору над радом емитера током предизборне кампање за републичке и локалне изборе године СТАТИСТИКА РЕПУБЛИЧКА РАДИОДИФУЗНА АГЕНЦИЈА Извештај о надзору над радом емитера током предизборне кампање за републичке и локалне изборе 2014. године СТАТИСТИКА ПРЕДИЗБОРНОГ ПРОГРАМА за период 29.01.2014 20.02.2014.

Више

1/28/2018 Dnevni list Danas Društvo Čelnici lokalnih samouprava za jačanje sistema delovanja u vanrednim situacijama Blagovremeno informisanje o eleme

1/28/2018 Dnevni list Danas Društvo Čelnici lokalnih samouprava za jačanje sistema delovanja u vanrednim situacijama Blagovremeno informisanje o eleme Čelnici lokalnih samouprava za jačanje sistema delovanja u vanrednim situacijama Blagovremeno informisanje o elementarnim nepogodama Na današnjem sastanku koji je organizovao Nebojša Simović, Načelnik

Више

Slide 1

Slide 1 Република Србија Државна ревизорска институција ЕФЕКТИ РЕВИЗИЈА СВРСИСХОДНОСТИ ПОСЛОВАЊА И УНАПРЕЂЕЊЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ Београд, 2012. године РАЗВОЈ РЕВИЗИЈЕ СВРСИСХОДНОСТИ 2013. успостављена ревизија сврсисходности

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 199. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 02. октобра године, са поче

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 199. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 02. октобра године, са поче Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 199. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 02. октобра 2018. године, са почетком у 11.00 часова. Седници су присуствовали следећи

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17), члана 30 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању

Више

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU FONDA "EVROPSKI POSLOVI" AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 13/2009 i 2/2010) I OP

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU FONDA EVROPSKI POSLOVI AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE (Sl. list AP Vojvodine, br. 13/2009 i 2/2010) I OP POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU FONDA "EVROPSKI POSLOVI" AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 13/2009 i 2/2010) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Radi praćenja, proučavanja i implementacije

Више

ФОРМУЛАР ЗА БУЏЕТ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА (ANNEX 2) ТРОШКОВИ 1. Људски ресурси (плате и хонорари) Опис Јединица Број јединица Цена са порезом 1.1. Кординато

ФОРМУЛАР ЗА БУЏЕТ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА (ANNEX 2) ТРОШКОВИ 1. Људски ресурси (плате и хонорари) Опис Јединица Број јединица Цена са порезом 1.1. Кординато ФОРМУЛАР ЗА БУЏЕТ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКТА (ANNEX 2) ТРОШКОВИ 1. Људски ресурси (плате и хонорари) Опис Јединица Број јединица Цена са порезом 1.1. Кординатор пројекта Управљање пројектом месец 12 35.000 1.2.

Више

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ КОМИСИЈЕ у оквиру КОНКУРСA за финансирање ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ за пирот

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ КОМИСИЈЕ у оквиру КОНКУРСA за финансирање ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ за пирот ИЗВЕШТАЈ О РАДУ КОМИСИЈЕ у оквиру КОНКУРСA за финансирање ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ за пиротски и нишавски округ 2018. година Датум: 08.10.2018.

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 182. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 27. фебруара године, са поч

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 182. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 27. фебруара године, са поч Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 182. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 27. фебруара 2017. године, са почетком у 11.30 часова. Седници су присуствовали следећи

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Odgovor građana na klijentelizam u medijima MEDIA CIRCLE PROJEKT Indeks klijentelizma u medijima: Mjerenje stvarnosti Munir Podumljak Zagreb, 15.12.2017 Zahvala Odgovor građana na klijentelizam u medijima,

Више

ДРУШТВО СРБИЈЕ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ОБЈАВЉУЈЕ ЈАВНИ КОНКУРС за доделу годишње награде ПРиЗНАЊЕ за годину Годишња награда Друштва Србије за однос

ДРУШТВО СРБИЈЕ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ОБЈАВЉУЈЕ ЈАВНИ КОНКУРС за доделу годишње награде ПРиЗНАЊЕ за годину Годишња награда Друштва Србије за однос ДРУШТВО СРБИЈЕ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ОБЈАВЉУЈЕ ЈАВНИ КОНКУРС за доделу годишње награде ПРиЗНАЊЕ за 2019. годину Годишња награда Друштва Србије за односе с јавношћу (у даљем тексту: ДСОЈ) је награда која

Више

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em

Javni prihodi po vrstama i javni rashodi po osnovnim namenama utvr|uju se po slede}em SLU@BENI LIST OP[TINE ]I]EVAC Godina XXXVI- Broj 1 ]i}evac, 21.1.2016. godine Primerak 100,00 din. Godi{wa pretplata 2.000,00 din. 1. Na osnovu ~lana 7, a u vezi ~lana 9. Zakona o platama u dr`avnim organima

Више

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број јул године Цена 265 динара Скупштина Града Београда на седници одржаној 25.

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број јул године Цена 265 динара Скупштина Града Београда на седници одржаној 25. ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LXIII Број 61 25. јул 2019. године Цена 265 динара Скупштина Града Београда на седници одржаној 25. јула 2019. године, на основу члана 6. став 2, члана

Више

На основу члана 16. Статута Туристичке организације Србије, директор Туристичке организације Србије, доноси ПРАВИЛНИК О ДОДЕЛИ НАГРАДЕ ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ

На основу члана 16. Статута Туристичке организације Србије, директор Туристичке организације Србије, доноси ПРАВИЛНИК О ДОДЕЛИ НАГРАДЕ ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ На основу члана 16. Статута Туристичке организације Србије, директор Туристичке организације Србије, доноси ПРАВИЛНИК О ДОДЕЛИ НАГРАДЕ ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ Опште одредбе Члан 1. Правилником о додели награде

Више

KupujemProdajem Media Kit 2019

KupujemProdajem Media Kit 2019 Media Kit 2019 Sadržaj Zašto se oglašavati na KupujemProdajem? KP Ekosistem Posete Oglasi KP Premium kategorije KP Korisnici Profil KP korisnika Percepcija brenda Oglašavanje na KP Reference Formati Kontakt

Више

AmandmaniOglasavanjeObrazlozenje160608

AmandmaniOglasavanjeObrazlozenje160608 Група за реформу медијског сектора коју чине представници Независног удружења новинара Србије (НУНС), Асоцијације независних електронских медија (АНЕМ) и Асоцијације независних локалних штампаних медија

Више

Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА 29.5.2019. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 18 ВРЊАЧКА БАЊА 29.5.2019. ГОДИНЕ ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 146. Председник општине Врњачка

Више

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU POKRAJINSKOG ZAVODA ZA ZAŠTITU PRIRODE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 2/2010 i 23/2018) Član 1 Osniva se org

POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU POKRAJINSKOG ZAVODA ZA ZAŠTITU PRIRODE (Sl. list AP Vojvodine, br. 2/2010 i 23/2018) Član 1 Osniva se org POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA O OSNIVANJU POKRAJINSKOG ZAVODA ZA ZAŠTITU PRIRODE ("Sl. list AP Vojvodine", br. 2/2010 i 23/2018) Član 1 Osniva se organizacija za zaštitu prirode i prirodnih dobara koja

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 183. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 31. марта године, са почетк

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 183. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 31. марта године, са почетк Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 183. редовне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије, одржане 31. марта 2017. године, са почетком у 10.00 часова. Седници су присуствовали следећи

Више

Microsoft PowerPoint - MoF_Visegrad [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - MoF_Visegrad [Compatibility Mode] Програми р суседске (2004-2006) и прекограничне сарадње (2007-2009) 2009) у Србији Програми суседске и прекограничне сарадње у Србији Подршка ЕУ за сарадњу пограничних региона земаља чланица и земаља изван

Више

Slide 1

Slide 1 CENOVNIK OGLASNOG PROSTORA INTERNET PORTALA OSNOVNE INFORMACIJE: Portal Bor 030 je najstariji, najpoznatiji i najuticajniji internet medij u Opštini Bor. Osnovan je 2004. godine i predstavlja sinonim za

Више

AKCIONARSKO DRU[TVO

AKCIONARSKO DRU[TVO SREMPUT RUMA Broj: 0319/2 Ruma: 17.02.2017. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.02.2017. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE vanredna

Више

Internet marketing Sve počinje ovako Internet marketing predstavlja posebnu granu marketinga u kojoj se internet koristi kao osnovni medij za komunika

Internet marketing Sve počinje ovako Internet marketing predstavlja posebnu granu marketinga u kojoj se internet koristi kao osnovni medij za komunika Internet marketing Sve počinje ovako Internet marketing predstavlja posebnu granu marketinga u kojoj se internet koristi kao osnovni medij za komunikaciju. Internet marketing omogućava da čak i kompanije

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

Службени лист Општине Сремски Карловци, 12/2017

Службени лист Општине Сремски Карловци,  12/2017 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 26/2019 ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Општина ОПШТИНСКО ВЕЋЕ Број: 400-30/2019-I/1-1 Дана: 08. априла 2019. године 08. априла 2019.

Више

УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА

УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ПРОМОЦИЈИ ОДРЖИВОГ УРБАНОГ САОБРАЋАЈА И БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ ШКОЛСКОГ УЗРАСТА АРАНЂЕЛОВАЦ 20. ОКТОБАР 2016. ОДРЖИВИ УРБАНИ САОБРАЋАЈ ШТА СМО ЗАПАМТИЛИ? ОДРЖИВИ УРБАНИ САОБРАЋАЈ? КОЈИ

Више